Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost"

Transkript

1 Katalog výrobků

2 Vítejte ve světě Bongrain Foodservice ČR. Ve světě kvalitních sýrů, sýrových specialit a dalších mléčných výrobků tradičních českých i mezinárodních značek. Bongrain Foodservice je součástí nadnárodní skupiny Bongrain S.A., sídlící ve Francii. Skupina Bongrain S.A. je zaměřena na výrobu sýrových a mléčných specialit a patří celosvětově mezi největší zpracovatele mléka. Skupina je aktivní na všech kontinentech a všude nabízí vysoce kvalitní a hodnotné výrobky, přizpůsobené místním chutím a zvyklostem. Ve svých více než 80 společnostech zaměstnává přes zaměstnanců. Bongrain S.A. je lídrem na trhu sýrových specialit, je specialistou na značkové sýry. V České republice působí od roku 1992, kdy se součástí skupiny stala společnost PRIBINA, spol. s r.o., následována v roce 1996 společností PMS, a.s. a roku 1999 TPK, s.r.o. Divize Bongrain Foodservice (dříve Svět sýrů) působí na gastronomickém trhu od roku Zaručujeme Vám: Tradici, kvalitu, poctivost Nabízíme široké portfolio kvalitních výrobků tradičních českých i světových renomovaných značek: Král Sýrů, Pribina, Sedlčanský Hermelín, Pribináček, Lučina, Maratonec, Elle&Vire a Tartare. Všechny výrobky jsou vyráběny při zachování nejpřísnějších hygienických standardů. Všechny výrobní závody splňují předpisy HACCP, ISO, IFS a další. Spolehlivé partnerství Široká síť spolehlivých velkoobchodních partnerů zajišťuje distribuci výrobků po celém území ČR. Tým vyškolených obchodních poradců je připraven poskytnout odborný servis profesionálům pracujícím v provozech všech segmentů gastronomického trhu. Inovace dle vašich potřeb Klademe důraz na neustálý inovační proces a proto v naší nabídce najdete výrobky vyvinuté vždy podle nejnovějších trendů a požadavků gastronomického trhu.

3 PLÍSŇOVÉ SÝRY V nabídce Bongrain Foodservice naleznete tradiční české značky přírodních plísňových sýrů s bílou plísní na povrchu - Sedlčanský Hermelín a Král Sýrů Hermelín. Česká republika se spotřebou plísňových sýrů řadí ke špičce Evropy. Jen pro zajímavost, ročně se v gastronomických provozech spotřebuje okolo 6 tisíc tun plísňových sýrů a mezi nejoblíbenější značky patří právě Sedlčanský Hermelín a Král Sýrů Hermelín.

4 PLÍSŇOVÉ SÝRY Sedlčanský Hermelín 20 x 100 g (2 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Sedlčanský Hermelín Balení: 2 kg (20 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3850 EAN kód kartonu Plísňový sýr ideální ke smažení a k nakládání.

5 PLÍSŇOVÉ SÝRY Král Sýrů Hermelín 30 x 120 g (3,6 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Král Sýrů Hermelín Balení: 3,6 kg (30 x 120 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3810 EAN kód kartonu Plísňový sýr, který vyniká lahodnou smetanovou chutí. Je vhodný zejména pro použití ve studené kuchyni.

6 Nakládané plísňové sýry Významnou část celkového trhu tvoří nakládané sýrové speciality, což jsou výrobky typické pro českou kuchyni. Bongrain Foodservice nabízí hned tři varianty nakládaných Hermelínů v pikantních marinádách s tradiční českou chutí. Tyto výrobky by neměly chybět v nabídce žádné restaurace, pivního baru či tradiční české hospody jako chuťovka k pivu či předkrm. Vzhledem ke způsobu výroby a balení je zajištěna naprostá hygienická nezávadnost a praktický obal lze v kuchyni druhotně využít.

7 Nakládané plísňové sýry Sedlčanský Hermelín nakládaný 15 x 75 g (2,3 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu nakládaný v pikantní marinádě - cibule, česnek, paprika, směs koření a bylinek. Sedlčanský Hermelín nakládaný Balení: 2,3 kg (15 x 75 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3856 EAN kód kusu Tradiční český předkrm nebo chuťovka k pivu.

8 Nakládané plísňové sýry Král Sýrů Hermelín nakládaný s feferony 18 x 100 g (3,2 kg) Tradiční přírodní plísňový sýr nakládaný ve směsi koření a s feferonkami. Král Sýrů Hermelín nakl. s feferony Balení: 3,2 kg (18 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3367 EAN kód kusu Ideální doplněk k pivu nebo vínu.

9 Nakládané plísňové sýry Král Sýrů Hermelín nakládaný s česnekem a cibulí 18 x 100 g (3,2 kg) Tradiční přírodní plísňový sýr nakládaný ve směsi koření a s česnekem a cibulí. Král Sýrů Hermelín nakl. s česnekem Balení: 3,2 kg (18 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3813 EAN kód kusu Ideální doplněk k pivu nebo vínu.

10 Čerstvé a tavené sýry Bongrain Foodservice nabízí široký sortiment čerstvých a tavených sýrů známých značek Lučina, Maratonec, Tartare. Výrobky jsou jak v praktickém jednoporcovém balení (vhodné pro snídaňová menu), tak i ve větších obalech, odpovídajících vysokým nárokům všech typů zákazníků.

11 Čerstvé a tavené sýry Lučina 1 kg Čerstvý termizovaný přírodní sýr vyrobený z tvarohu a smetany. Lučina Balení: 1 kg x 10 Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3852 EAN kód kusu Lahodnou smetanovou Lučinu lze použít jako základ pomazánek, dipů i zpracovat na sladko.

12 Čerstvé a tavené sýry Mini Tartare smetanový 60 x 20g (1,2 kg) Mini Tartare s bylinkami 60 x 20g (1,2 kg) Oblíbený čerstvý sýr Tartare - delikátní smetanová a bylinková chuť. Mini Tartare smetanový Balení: 1,2 kg (60 x 20 g) Trvanlivost v den dodání: 45 dní Objednávkový kód: 3855 EAN kód kartonu Mini Tartare s bylinkami Balení: 1,2 kg (60 x 20 g) Trvanlivost v den dodání: 45 dní Objednávkový kód: 3854 EAN kód kartonu Jednoporcové balení Mini Tartare je vhodným doplňkem snídaňového servisu nebo studené večeře.

13 Čerstvé a tavené sýry Maratonec 1 kg Jemný tavený výrobek. Maratonec Balení: 1 kg x 10 Trvanlivost v den dodání: 30 dní Objednávkový kód: 3881 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jemná sýrová chuť, ideální použití do pomazánek, i v teplé kuchyni například do omáček.

14 Čerstvé a tavené sýry Tavené plátky 60 x 18 g Tavené plátky s jemnou sýrovou chutí a smetanovou konzistencí. Tavené plátky Balení: 4,32 kg (240 x 18 g) Trvanlivost v den dodání: 40 dní Objednávkový kód: 3829 EAN kód kusu EAN kód kartonu Ideální použití ve studené kuchyni, do sendvičů, baget a chlebíčků.

15 Předsmažené sýry chlazené Smažený sýr má v české kuchyni nezastupitelnou úlohu a v portfoliu výrobku Bongrain Foodservice hraje významnou roli. Nabídku předsmažených sýrů v chlazené formě tvoří jak dvě různá balení předsmaženého Král Sýrů Hermelín, tak i Pribina předsmažený Eidam a Eidam se šunkou.

16 Předsmažené sýry chlazené Král Sýrů Hermelín 18 x 100 g (1,8 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. Král Sýrů Hermelín předsmažený Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3815 EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

17 Předsmažené sýry chlazené Král Sýrů Hermelín 30 x 100 g (3 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený, v plastové gastro vaně. Král Sýrů Hermelín předsmažený Balení: 3 kg (30 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3373 EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

18 Předsmažené sýry chlazené Pribina Eidam 18 x 100 g (1,8 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. Pribina Eidam předsmažený Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3814 EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

19 Předsmažené sýry chlazené Pribina Eidam se šunkou 18 x 100 g (1,8 kg) Přírodní tvrdý sýr s plátkem šunky obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. Pribina Eidam se šunkou předsmažený Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3832 EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

20 Předsmažené sýry mražené Na chlazené předsmažené sýry navazuje v nabídce Bongrain Foodservice skupina mražených předsmažených specialit. Ty jsou vyráběny nejen v klasických formátech 100 g a XL porcích vhodných jako součást hlavních jídel, doplněných různými druhy bramborových příloh, ale i ve stále populárnějším finger food formátu. Smažené sýrové nugety a výseče jsou ideální jako doplněk hlavních salátových jídel i jako součást nabídky cateringových společností.

21 Předsmažené sýry mražené Král Sýrů Hermelín výseče 85 x 23,5 g (2 kg) Plísňový sýr ve tvaru trojúhelníčků obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Král Sýrů Hermelín výseče Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3818 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

22 Předsmažené sýry mražené Pribina Eidam nugetky 80 x 25 g (2 kg) Kulaté sýrové nugetky obalené v křupavém trojobalu předsmažené, mražené. Pribina Eidam nugetky Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3817 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi. Možné podávat s dipem jako předkrm či malý snack.

23 Předsmažené sýry mražené Král Sýrů Hermelín 30 x 100 g (3 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Král Sýrů Hermelín předsmažený Balení: 9 kg (3 x 3 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3861 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

24 Předsmažené sýry mražené Pribina Eidam 20 x 100 g (2 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Pribina Eidam předsmažený Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3860 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

25 Předsmažené sýry mražené Pribina Eidam se šunkou 20 x 100 g (2 kg) Přírodní tvrdý sýr s plátkem šunky obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Pribina Eidam se šunkou předsmažený Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3863 EAN kód kartonu Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

26 Předsmažené sýry mražené Pribina Eidam XL porce 20 x 140 g (2,8 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Pribina Eidam XL předsmažený Balení: 8,4 kg (3 x 2,8 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3839 EAN kód kusu EAN kód kartonu Velká porce sýra je ideální jako hlavní jídlo. Příprava je vhodná ve fritéze nebo v konvektomatu.

27 Předsmažené sýry mražené Král Sýrů Hermelín XL porce 20 x 130 g (2,6 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. Král Sýrů Hermelín XL předsmažený Balení: 7,8 kg (3 x 2,6 kg) Trvanlivost v den dodání: 80 dní Objednávkový kód: 3838 EAN kód kusu EAN kód kartonu Velká porce sýra je ideální jako hlavní jídlo. Příprava je vhodná ve fritéze a následně v konvektomatu při 75 C nebo pouze v konvektomatu minut při 210 C.

28 Dezerty Poslední, ale neméně významnou součástí nabídky Bongrain Foodservice jsou dezerty. Naleznete zde výrobky tradiční české značky Pribináček i produkty mezinárodně proslulé značky Elle&Vire, která zastřešuje prémiovou řadu základů pro přípravu dezertů té nejvyšší kvality.

29 Dezerty Pribináček Tyčinka vanilková 60 x 35 g (2,1 kg) Smetanovo-tvarohový dezert v čokoládovo-jogurtové polevě. Pribináček Tyčinka vanilková Balení: 2,1 kg (60 x 35 g) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3824 EAN kód kusu EAN kód kartonu Pribináček v praktickém balení. Svačinka po dobrém obědě nebo sladká odměna na cestu domů.

30 Dezerty Pribináček Smetanový 5 kg Tradiční smetanovo-tvarohový krém v praktickém balení. Pribináček Smetanový 5 kg Balení: 5 kg Trvanlivost v den dodání: 12 dní Objednávkový kód: 3826 EAN kód kusu Lahodný krém, vhodný jako základ pro přípravu mnoha sladkých pokrmů a dezertů.

31 Dezerty Elle & Vire Crème Brûlée vanilka 1 l Tradiční dezert francouzské kuchyně. Elle & Vire Panna Cotta 1 l Stylový italský dezert. Elle&Vire Crème Brûlée vanilka Balení: 6,36 kg (6 x 1 l) Trvanlivost v den dodání: 80 Objednávkový kód: 3876 EAN kód kusu EAN kód kartonu Elle&Vire Panna Cotta Balení: 6,18 kg (6 x 1 l) Trvanlivost v den dodání: 80 Objednávkový kód: 3878 EAN kód kusu EAN kód kartonu Jedinečný tekutý základ pro přípravu dezertů Crème Brûlée, Crème Caramel a smetanového dezertu Panna Cotta.

32 BONGRAIN FOODSERVICE ČR Zelený pruh 95/97, Praha 4 - Czech Republic Tel: , (226, 228), Fax: Distributor v ČR: PRIBINA, spol. s r. o., Hesov 421, Přibyslav, Česká republika Tel: , , Fax: Kontaktujte svého obchodního poradce: REGION I (západní Čechy, jižní Čechy, Vysočina) tel.: REGION II (severní Čechy, Praha, východní Čechy, střední Čechy) tel.: REGION III (severní Morava) tel.: REGION IV (jižní Morava) tel.:

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY PRODUKTOVÝ KATALOG PLÍSŇOVÉ Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: Král sýrů, Pribina, Sedlčanský, Pribináček,

Více

K a t a l o g v ý ro b k ů

K a t a l o g v ý ro b k ů Katalog výrobků Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina,

Více

KATALOG CHLAZENÝCH VÝROBKŮ

KATALOG CHLAZENÝCH VÝROBKŮ KATALOG CHLAZENÝCH VÝROBKŮ 2013 1 název výrobku čoko - kokos katalogové číslo výrobku obrázek výrobku EAN kód 50121 počet kusů v balení trvanlivost výrobku čoko - kokos 50121 meruňka 50122 višeň 50123

Více

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků.

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Dobrý den, vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Přejeme Vám příjemný pobyt, výbornou zábavu, kvalitní služby

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

GARANCE KVALITY OD ROKU 1936

GARANCE KVALITY OD ROKU 1936 Vážení obchodní partneři, do rukou se Vám dostává nabídkový katalog společnosti LAKTOS a.s. Společnost LAKTOS a.s. patří v současné době k nejvýznamnějším a nejúspěšnějším obchodním společnostem v oblasti

Více

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Bezmasé pokrmy sýry:

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Bezmasé pokrmy sýry: Studené předkrmy: Šunková rolka s křenem 39,- Zeleninový talířek s olivami 49,- Teplé předkrmy: Omeleta s pórkem 49,- Zapečená celozrnná bagetka se slaninou a uzeným sýrem 49,- Bezmasé pokrmy sýry: Omeleta

Více

0,3l Slezská česnečka (1,3,7,9) 39,00 Kč 0,3l Zelňačka (1,3,7,9) 39,00 Kč

0,3l Slezská česnečka (1,3,7,9) 39,00 Kč 0,3l Zelňačka (1,3,7,9) 39,00 Kč Jídelní lístek STUDENÉ PŘEDKRMY A SALÁTY 200g Uzený talíř (1,10) 69,00 Kč (uzené maso, klobása, angl. slanina, šunka, feferonky, zelenina) 200g Sýrový talíř (7) 79,00 Kč (eidam, camembert, sýr s modrou

Více

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7)

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7) MENU STUDENÉ PŘEDKRMY A SALÁTY 200g Uzený talíř (1,10) 69,00 Kč (uzené maso, klobása, angl.slaina. šunka, feferonky, zelenina) 200g Sýrový talíř (7) 79,00 Kč (eidam, camembert, s modrou plísní, balkán.sýr,

Více

Jídelní a nápojovy lístek

Jídelní a nápojovy lístek Jídelní a nápojovy lístek POCHOUTKY NEJEN K PIVU BRAMBORÁKY 160 g DRAHANSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (se strouhanou nivou) 160 g KRÁLOVSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (s plátky hermelínu) 160 g HOSPODÁŘŮV BRAMBORÁK 58 Kč (se

Více

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady Skvělé pro studenou a teplou kuchyni! Dopřejte si bez výčitek MILKO tvaroh každý den! MILKO TVAROH je jedinečná kombinace čerstvého tvarohu, delikátní smetany, rozpustné

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 JÍDELNÍ LÍSTEK Speciality podniku 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 400 g Smažená směs pro 2 osoby 248 Kč 1,3,7 (hovězí svíčková, vepřové

Více

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla Předkrmy a Chuťovky 100g Restovaná krůtí jatýrka na grilu, podávané na strouhané cuketové placičce s rozpečenou bagetou (1,3,7) 75,- Kč 400g Domácí bramborové lupínky z čerstvých brambor, s česnekovým

Více

Restaurace a pivnice U Kulináře

Restaurace a pivnice U Kulináře BAR MENU Utopenec s cibulí a feferonkou, pečivo A1a, A3 48 Naložený hermelín, pečivo 68 Hovězí tatarák, topinky a česnek namíchaný podle naší receptury A1a, A3 120 g Topinka s ďábelskou směsí a sýrem směs

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce

Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce Koblíha Croissaint Plundr Káva/Čaj Koláč mini Ovocná mísa: Nealko

Více

Svíčková Wellington. Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek.

Svíčková Wellington. Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek. Rauty Svíčková Wellington Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek. Bramboráčky Tradiční staročeské bramboráčky s majoránkou a česnekem. Pečené brambory

Více

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy Nabídka cateringu TEPfactor Slapy ZLATÝ RAUT VARIANTA A 1 kg / os. 889,- (nad 30 osob) Studené pohoštění Finger-food-250g/os. Vepřová panenka podávaná s celerovou remuládou a pečenou mrkví Játrová paštika

Více

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata.

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata. Něco k zakousnutí Masové Kanapky 2 Rybí Kanapky 3 Bezmasé Kanapky 3 Sýrové Kanapky 3 Coffee Breaky 4 Obložené mísy 5 Teplý raut nebo grilování 5 Saláty 6 1 Masové Kanapky (minimum 15 porcí od jednoho druhu)

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Váha všech pokrmů v jídelním lístku je kalkulovaná v syrovém stavu. Dětská ½ porce je účtovaná 65% běžné ceny.

Váha všech pokrmů v jídelním lístku je kalkulovaná v syrovém stavu. Dětská ½ porce je účtovaná 65% běžné ceny. Dobrý den, vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Přejeme Vám příjemný pobyt, výbornou zábavu, kvalitní služby

Více

RESTAURACE PARKHOTEL POLÉVKY SPECIALITY K PIVU JÍDELNÍ LÍSTEK PLATNÝ OD 15:00-21:30. Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

RESTAURACE PARKHOTEL POLÉVKY SPECIALITY K PIVU JÍDELNÍ LÍSTEK PLATNÝ OD 15:00-21:30. Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi POLÉVKY Vývar s játrovými knedlíčky vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi Česnečka vývar s česnekem, šunkou, sýrem a opečeným chlebem 702 701 45 45 SPECIALITY K PIVU Utopenec v kyselém nálevu špekáček

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. STUDENÉ PŘEDKRMY VARIACE SÝRŮ, OLIVY (NIVA, BALKÁN, EIDAM, MOZZARELLA)

JÍDELNÍ LÍSTEK. STUDENÉ PŘEDKRMY VARIACE SÝRŮ, OLIVY (NIVA, BALKÁN, EIDAM, MOZZARELLA) JÍDELNÍ LÍSTEK. 1 2 100 g 3 5 6 7 8 9 80 11 10 12 13 100 g 120 g 14 70 g 15 70 g 16 125 g STUDENÉ PŘEDKRMY NAKLÁDANÝ HERMELÍN S FEFERONKOU, PEČIVO DUŠENÁ ŠUNKA, ČESNEKOVÉ MÁSLO, PEČIVO VARIACE SÝRŮ, OLIVY

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK SOMNIUM 2018

JÍDELNÍ LÍSTEK SOMNIUM 2018 JÍDELNÍ LÍSTEK SOMNIUM 2018 Vážení hosté, vzhledem k tomu, že Vám nabízíme kvalitní jídla z čerstvých surovin, může doba přípravy trvat více než 30 minut. STUDENÉ PŘEDKRMY 120g Caprese - mozzarella s rajčaty

Více

Gastro speciality na objednávku

Gastro speciality na objednávku Gastro speciality na objednávku Grilované sele (20-30 kg) (1,10) (chléb, okurek, křen, hořčice) objednávka 7 dní předem Pečená kačena - pro 4 osoby (1,3,7) (předkrm, 2 druhy zelí, 3 druhy knedlíků, dezert,

Více

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 89 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks Jídelní lístek Předkrmy: (doba přípravy 20 25 min.) 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

Předkrmy g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem)

Předkrmy g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem) Předkrmy 3803 100g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem) 3814 90g Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou, toast 110 Kč 3816 2 ks Smažený

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou

JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou Studený předkrm: Cena Kč Utopenec, chléb 35,- Chléb se sádlem (cibule, okurek), pečivo 25,- Nakládaný Camembert, pečivo 39,- Talíř se třemi druhy sýrů, pečivo 49,-

Více

Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os.

Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os. Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os. mix pečiva typu koláčky, koblihy, croissant Sýrový talíř Šunkový talíř Máslo/džem Bílé, tmavé, cereální pečivo Jogurt Müsli Ovocný salát Káva/čaj Rozlévané Džusy Cenové hladiny

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY. Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými saláty, brusinkovým vinegretem a černým chlebem se soleným máslem s pažitkou MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Tenké plátky uzené šunky s nakládanými okurčičkami, křenovou pěnou, pikantní hořčicí a opečeným chlebem s hermelínovou pomazánkou Paštika z kuřecích jatýrek s pistáciemi, listovými

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy. 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,-

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy. 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,- Studené předkrmy 2 ks Šunková rolka s křenem, šlehačkou a toastem (1,3,7,12) 48,- Polévky 0,33 l Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (9,1,3,5,6) 35,- 0,33 l Česnekačka se zavařeným vejcem, šunkou, sýrem

Více

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem)

Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) PŘEDKRMY - MEZZE Smažené falafele 60,- (zeleninové kuličky s mrkví, řepou a cizrnou obalené v sezamu, podávané se sweet - chilli jamem a tahini jogurtem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí

Více

MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA

MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA K UVEDENÝM POKRMŮM PODÁVÁME ZELENINOVOU OBLOHU 120 G VEPŘOVÁ KAPSA (SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KAPSA V SEZAMOVÉ KRUSTĚ PLNĚNÁ ŠUNKOU, SÝREM, PÓRKEM A KAPIÍ) KČ 102,-- 150 G KOSÍŘSKÁ JEHLA

Více

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,-

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Studené předkrmy Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Polévky Hovězí s játrovou rýží a nudlemi /1,3,7/ 45,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým

Více

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty

obsah Snídaně Předkrmy Večerní buffe a rauty Paštikové dorty Horeca & Gastro Kvalitní paštiky jsou považovány v mnoha zemích za opravdové delikatesy. Tuto pochoutku má většina lidí spjatou především s Francií, avšak samotný název pochází ze světa italské kuchyně.

Více

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky 10g 150g 80g 80g 80g PŘEDKRMY Domácí utopenec v zavařovačce, chléb Nakládaný hermelín s chilli a česnekem, chléb Grilovaná klobása s čerstvým křenem, chléb Carpaccio z hovězí svíčkové s bylinkovým pestem,

Více

PŘEDKRMY SALÁTY A TĚSTOVINY. Letní salát s mozzarellou (120g šunka, mozzarella, ledový salát, cherry rajčátka)

PŘEDKRMY SALÁTY A TĚSTOVINY. Letní salát s mozzarellou (120g šunka, mozzarella, ledový salát, cherry rajčátka) Něco na zub PŘEDKRMY Polévka (dle denní nabídky) Dřevorubec na topince (vepřový, kuřecí) Vajíčka na slanině s cibulkou,chléb Hemenex se slaninou, chléb Brokolice zapečená se sýrem 26,- Kč Osvěžující SALÁTY

Více

Snídaně Přesnídávka Oběd Svačina Večeře Druhá večeře Polévka z uzeného s krupkami, Bílá káva, Pecivo-snidane, Oplatek Pomazánka rybí

Snídaně Přesnídávka Oběd Svačina Večeře Druhá večeře Polévka z uzeného s krupkami, Bílá káva, Pecivo-snidane, Oplatek Pomazánka rybí JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 26.08.201 DO 08.0.201 Po 26.8. 3 Út 27.8. 3 St 28.8. 3 Polévka z uzeného s krupkami, Polévka z čínského zelí, Chléb Hrachová kaše, Uzené maso, Oplatek 100 g - 150g -200g Okurka

Více

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,-

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,- Jídelní lístek Polévky: 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, sýrem a krutony 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, tvarůžkem a krutony 0,22 l Vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 35,-

Více

Vážení hosté. Vítáme Vás V Pivovaru. V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757. a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří

Vážení hosté. Vítáme Vás V Pivovaru. V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757. a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří Vážení hosté Vítáme Vás V Pivovaru V prostorách, kde právě jste, se vařilo pivo již od roku 1757 a jak se říká kde se pivo vaří, tam se dobře daří Věříme, že rozmanitý výběr jídel z naší kuchyně a bohatě

Více

FOOD SERVICE. Smetana Máslo Dezerty

FOOD SERVICE. Smetana Máslo Dezerty FOOD SERVICE Smetana Máslo Dezerty ELLE & VIRE ZNAČKA PLNÁ TRADICE A INOVACÍ 1945: Auguste Grandin zakládá značku Elle & Vire na krásném území Normandie ve Francii mezi dvěma řekami Elle a Vire. Toto místo

Více

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. EU peníze školám. Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Zpracoval: Předmět: Název

Více

100g. Gothaj s cibulí a octem 20,- 100g. Šunka, okurka 29,- 1ks. Utopenec 28,- 150g. Obložený talíř ( šunka, salám, slanina, eidam ), pečivo 60,-

100g. Gothaj s cibulí a octem 20,- 100g. Šunka, okurka 29,- 1ks. Utopenec 28,- 150g. Obložený talíř ( šunka, salám, slanina, eidam ), pečivo 60,- Restaurace kulturní dům Jistebnice Studené předkrmy 100g. Gothaj s cibulí a octem 20,- 100g. Šunka, okurka 29,- 1ks. Utopenec 28,- 100g. Nakládaný romadúr, feferonka, cibule 38,- 100g. Nakládaný hermelín,

Více

Nabídka dovozového pohoštění do firem

Nabídka dovozového pohoštění do firem Nabídka dovozového pohoštění do firem Zajistíme Vám: firemní snídaně, občerstvení na coffee break, pohoštění na podnikové oslavy, denní stravování a občerstvení. BAGETY Cena je kalkulována za 1ks, pokud

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Jak šmakuje Moravskoslezsko?

Jak šmakuje Moravskoslezsko? Jak šmakuje Moravskoslezsko? Projekt "Jak šmakuje Moravskoslezsko" je realizován Moravskoslezským krajem a jeho partnery a od roku 2013 je spolufinancován Evropskou unií. Zaměřen je na podporu gastroturistiky

Více

PŘEDKRMY. GRILOVANÝ HERMELÍN balený v anglické slanině se chilli salsou a opečenou bagetkou

PŘEDKRMY. GRILOVANÝ HERMELÍN balený v anglické slanině se chilli salsou a opečenou bagetkou PŘEDKRMY GRILOVANÝ HERMELÍN balený v anglické slanině se chilli salsou a opečenou bagetkou 100 g / 115 Kč CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s bazalkovým pestem, rukolou, limetkou, hoblinami parmazánu s opečenými

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Restaurace v Zátoce. Na objednávku Vám připravíme : Grilované kolena Grilované selátko Studené mísy. Těšíme se na vaši návštěvu.

Restaurace v Zátoce. Na objednávku Vám připravíme : Grilované kolena Grilované selátko Studené mísy. Těšíme se na vaši návštěvu. Restaurace v Zátoce Celoročně nabízíme pořádání slavnostních akcí a rodinných oslav všeho druhu. Od jara do podzimu Vás zveme k posezení na terase s výhledem na Těrlickou přehradu a Beskydy. Na objednávku

Více

Naše veškeré pokrmy mohou obsahovat alergeny 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Podrobný seznam alergenů Vám poskytne obsluhující personál

Naše veškeré pokrmy mohou obsahovat alergeny 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Podrobný seznam alergenů Vám poskytne obsluhující personál Naše veškeré pokrmy mohou obsahovat alergeny 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Podrobný seznam alergenů Vám poskytne obsluhující personál Předkrmy Penzion Albína Jídelní lístek Hotová jídla dle denní nabídky

Více

Nabídka pohoštění a catering

Nabídka pohoštění a catering Nabídka pohoštění a catering Plánujete-li firemní večírek, rodinnou oslavu nebo jen víkendové posezení s přáteli, právě Vám třeba přijde vhod naše nabídka. Nabízíme nejen pohoštění, ale především Vás zveme

Více

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou PŘEDKRMY Bruschetta s plátky rajčat,mozzarellou a čerstvou bazalkou 100g 79 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 85 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. 200 g Vepřový závitek s uzeným sýrem v jemné KARI omáčce 139 Kč (1,7,9,10) 150 g Krkonošská bašta (1,3,7,9,10)

JÍDELNÍ LÍSTEK. 200 g Vepřový závitek s uzeným sýrem v jemné KARI omáčce 139 Kč (1,7,9,10) 150 g Krkonošská bašta (1,3,7,9,10) JÍDELNÍ LÍSTEK AKTUÁLNĚ VÁM NABÍZÍME: 400 g FLANK STEAK 319 Kč (hovězí steak z pupku) 200 g Smažená kapsa plná štěstí (1,3,7,9) 145 Kč (kuřecí prso, niva, šunka, kapie, pórek) 200 g Vepřový závitek s uzeným

Více

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm Radniční restaurace Frenštát pod Radhoštěm Předkrmy 100g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem, toust 59,00 100g Smažené dukátky z Mozzarelly se šunkou, toust 69,00 1 ks Topinka s kuřecí masovou směsí

Více

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto PRESTO ve Vaší kanceláři OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto Florentinum The Park Chodov Na jaře roku 2015 přibyla v Praze druhá samoobslužná restaurace Presto v Business Centru - The Park

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč s jablky a tymiánem 100 g Tatarský biftek 129 Kč s křepelčím vajíčkem, topinkami a česnekem 120 g Carpaccio z červené řepy 89 Kč

Více

Pestrost chutí. produkty

Pestrost chutí. produkty Pestrost chutí produkty Kečupy KAND Základní surovinou pro výrobu kečupů je kvalitní rajčatový protlak. Přídavkem dalších vybraných složek vzniká několik variací kečupů: sladký, chilli a s česnekem. Oproti

Více

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast TEPLÉ A STUDENÉ PŘEDKRMY 1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast 2 Bruschetta (01) 200 g 69,- Kč pizza chlebíček,

Více

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky Polévky Jídelní lístek 0,33 l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou ( * 1, 3, 7, 9 ) 39,- Kč 0,33 l Česnečka se slaninou, sýrem, vejcem a krutony ( * 1, 3, 7, 9 ) 48,- Kč 0,33 l Polévka dle denní nabídky

Více

NABÍDKA JÍDEL. Polévky. Studené rychlovky. Teplé rychlovky. Gnocchi. 200g Gnocchi carbonara (7,3) 95,-

NABÍDKA JÍDEL. Polévky. Studené rychlovky. Teplé rychlovky. Gnocchi. 200g Gnocchi carbonara (7,3) 95,- NABÍDKA JÍDEL Polévky 0,33l Česneková speciál (1) 39,- Studené rychlovky 100g Nakládaný hermelín, pečivo (1,7) 65,- 2 ks Utopenec (1,7) 69,- Teplé rychlovky 1 ks Bekenex / Hemenex (1,3) 55,- ( 3 ks vejce,

Více

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy

Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy Informace o obsažených alergenech Vám poskytne obsluha na vyžádání. Předkrmy Paštika z vepřových jater a líček s brusinkovým želé, šalotkovou marmeládou a topinkou ze selského chleba 70 Kč Námi zauzená

Více

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty 80,- Kč 4 ks Marinovaná kuřecí křidélka podávaná s pikantní medovou omáčkou a česnekovým toustem 80,- Kč POLÉVKY: 0,33l Kulajda

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE U ŠKOPŮ 1.10.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE U ŠKOPŮ 1.10.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 100g Nakládaný hermelín, chléb 59,- 100g Mozzarella s rajčaty a bazalkou, 2 ks opečené tousty 69,- 3 ks Bramboráčky s feferonkou, zelný

Více

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Kompletní sortiment pro gastronomii a maloobchod Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Značka špičkové kvality pro gastronomii Díky dlouholeté spolupráci

Více

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY DOPORUČUJEME K PIVU

MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY DOPORUČUJEME K PIVU MALÁ JÍDLA, PŘEDKRMY Domácí paštika z kuřecích jater s topinkami ze světlé bagety 129 Kč Pečený rostbíf s řeřichou, parmazánem, rukolou a olivami Kalamata 159 Kč Uzená šunka od kosti s čerstvě strouhaným

Více

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska www.milko.cz úvodem Vážení přátelé a příznivci kvalitních potravin, Mlékárna ve Varnsdorfu byla založena v nelehké době roku 1943 a její život

Více

Svatební a slavnostní Menu a rauty 2014/ Centrum Oslav a Cateringu Předotice

Svatební a slavnostní Menu a rauty 2014/ Centrum Oslav a Cateringu Předotice Vážení snoubenci. Pokud zavzpomínáte na kteroukoliv svatbu, kterou jste v minulosti navštívili, určitě první, na co si vzpomenete,bude jídlo. Když vidíte foto svatební tabule, vždy si řeknete, jaká to

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10)

JÍDELNÍ LÍSTEK. (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10) JÍDELNÍ LÍSTEK Polední menu 100 g Kuřecí řízek, brambor 70 Kč (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A7, A10) 100 g Vepř. plátek, vols. oko, brambor 70 Kč (pokrm obsahuje alergeny A1, A3, A6, A7, A9, A10) 100

Více

Co tak něco na zub k pivu..

Co tak něco na zub k pivu.. Škvar ky, chléb 1 ks Co tak něco na zub k pivu.. 100g Grilované koleno bez kosti, hořčice, křen, okurek, chléb (1,3,10) 30,- 5 ks Grilovaná křidélka (1,3,10) (Okurek, hořčice, křen, chléb) 1 ks Topinka

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE JÍDELNÍ LÍSTEK Svatoplukova 519, Veselí nad Moravou tel.: 776 091 971 (objednávky přes ulici, rezervace) PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE Nově nabízíme možnost pořádání

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE JÍDELNÍ LÍSTEK Svatoplukova 519, Veselí nad Moravou tel.: 776 091 971 (objednávky přes ulici, rezervace) PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE Nově nabízíme možnost pořádání

Více

Restaurace Radost. Polévky

Restaurace Radost. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s celestýnskými nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou,

Více

PREMIUM FOOD /bal s DPH /kg s DPH /kg s DPH. BRAMBOROVÉ PLACKY 1,5 kg (25x60 g)

PREMIUM FOOD /bal s DPH /kg s DPH /kg s DPH. BRAMBOROVÉ PLACKY 1,5 kg (25x60 g) Platnost nabídky: 1. 8. 31. 8. 2016 PREMIUM FOOD Střelice 726, 664 47 Objednávky tel.: 544 500 120, jaso@jaso.cz Dispečink tel.: 608 710 295 www.jaso.cz 78.90/bal. 90.74 s DPH BRAMBOROVÉ PLACKY 1,5 kg

Více

150 g Obložený talíř šunka, sýr, herkules, máslo, okurka. 100 g Šunkové kornoutky šunka, tvaroh, okurka, cibule

150 g Obložený talíř šunka, sýr, herkules, máslo, okurka. 100 g Šunkové kornoutky šunka, tvaroh, okurka, cibule Studené předkrmy 100 g Nakládaný hermelín 50 Kč 150 g Obložený talíř 60 Kč šunka, sýr, herkules, máslo, okurka 100 g Šunkové kornoutky 50 Kč šunka, tvaroh, okurka, cibule Teplé předkrmy 120 g Opečená klobása

Více

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY Jídelní lístek PŘEDKRMY Ztracené vejce s opečenými tousty a šunkou, sypané petrželí 49,- Drůbeží játra na cibulce a česneku s topinkami 69,- POLÉVKY Staročeské česnečka s krutony a sýrem 35,- Dle denní

Více

Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.:

Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.: JÍDELNÍ LÍSTEK R Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.: 326 322 791 restauracestart@seznam.cz www.restauracestart.cz R Jídla k pivu 1ks Pikantní

Více

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou Adagio, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Allegro, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Furioso, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Adagio,

Více

Předkrmy a chuťovky: Polévky: Hovězí maso:

Předkrmy a chuťovky: Polévky: Hovězí maso: Předkrmy a chuťovky: Alergeny 1 ks. Pikantní topinka s vepřovým masem zapečená sýrem 78,- 1,3,7 1ks. Lahůdkový utopenec s cibulí, chléb 40,- 1,3,7 1 ks. Topinka s česnekem 10,- 1 Polévky: 0,33 l Česneková

Více

1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,-

1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,- Studené předkrmy 1 50 g Krabí koktejl s olivami 50,- 2 50 g Kuřecí salát s ananasem 50,- 3 2 ks Šunková rolka s křenovou pěnou 40,- 4 2 ks Rajče plněné třenou nivou 40,- Polévky 5 Česneková speciál (šunka,

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy Studené předkrmy 100g Pancetta, máslo, toust 49,00 100g Uzený losos, bylinkové máslo, toust 49,00 200g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem 49,00 Polévky 0,33l Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a domácími

Více

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,-

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,- Jídelní lístek Předkrmy Grilovaný ovčí sýr na salátku s cherry rajčátky 100g 85,- Staročeská šunka od kosti (křen, hořčice, okurka) 100g 75,- Tatarský biftek z pravé svíčkové, topinky 100g 140,- Carpaccio

Více

Studené: Teplé: Topinka dřevorubce (se směsí vepřového masa zapečené šunkou a sýrem)

Studené: Teplé: Topinka dřevorubce (se směsí vepřového masa zapečené šunkou a sýrem) Podrážděný žaludek se lépe plní aneb předkrmy: Studené: 125g Mozzarella s rajčaty a vinným octem 79,- 75g Krabí koktejl 62,- Sýrový mix (niva, hermelín, eidam) 69,- Teplé: 2ks Topinka dřevorubce (se směsí

Více

to je značka poctivé ruční výroby klasickou metodou trojobalu jako od maminky

to je značka poctivé ruční výroby klasickou metodou trojobalu jako od maminky je specialista na tradiční českou kuchyni z prověřených surovin to jsou dobré věci z přírody, které máte vždy po ruce to je značka poctivé ruční výroby klasickou metodou trojobalu jako od maminky to jsou

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE JÍDELNÍ LÍSTEK Svatoplukova 519, Veselí nad Moravou tel.: 776 091 971 (objednávky přes ulici, rezervace) PŘEJEME PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ, DOBROU CHUŤ DĚKUJEME, ŽE ZDE NEKOUŘÍTE Nově nabízíme možnost pořádání

Více

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás!

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás! NABÍDKA STRAVOVÁNÍ Vážení hosté, vítáme Vás! Jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt zvolili naše zařízení a chtěli bychom Vám nabídnout výběr z pestré nabídky jídel v našem stravovacím provozu. Nabízíme:

Více

Na Palmovce. Jídelní lístek. POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,- Obsahuje alergeny 1, 3, 7, 9

Na Palmovce. Jídelní lístek. POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,- Obsahuje alergeny 1, 3, 7, 9 POLÉVKY 0,33 l Staročeská česnečka šunka, sýr, brambory, krutóny... 39,-, 9 0,33 l Poctivý hovězí vývar, jako od maminky s masem a drobením... 39,-, 9 0,33 l Hráškový krém s vypečenou slaninou... 49,-

Více

Předkrmy 100g Tradiční český hovězí tataráček s kapary podávaný se 4ks topinek CZK g Kachní játra tažená v sádle s cibulovou marmeládou

Předkrmy 100g Tradiční český hovězí tataráček s kapary podávaný se 4ks topinek CZK g Kachní játra tažená v sádle s cibulovou marmeládou Předkrmy 100g Tradiční český hovězí tataráček s kapary podávaný se 4ks topinek CZK 125 50g Kachní játra tažená v sádle s cibulovou marmeládou podávaná s opékaným chlebem CZK 65 150g Domácí tlačenka s jemně

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení duben 2011 září 2011 kapacita až 30 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem.

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem. 80g Studené předkrmy Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem 43 Kč 80g Variace šunkových roliček s křenovou šlehačkou a chřestem, pečivo Saláty Těstovinový

Více

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové:

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové: Studené předkrmy: (1) 100 g Domácí paštika z kachních jatýrek 78,- ve slaninovém kabátku, brusinkový dip, chléb (2) 100 g Tataráček z lososa, opečený toast 84,- (alg. č. 1, 4, 10) Teplé předkrmy: (3) 100

Více

Zeleninový salát s kuřecím masem + toust. Přírodní kuřecí plátek na zelenině Grilované vepřové kolínko s křenem,hořčicí,okurkou a chlebem

Zeleninový salát s kuřecím masem + toust. Přírodní kuřecí plátek na zelenině Grilované vepřové kolínko s křenem,hořčicí,okurkou a chlebem STÁLÁ NABÍDKA RESTAURACE DELFÍN Orientační doba přípravy dle vytíženosti kuchyně 10 30 minut Kuřecí nugety 150g Smažený květák 200g Smažený hermelín 90g Smažený sýr 120g Obal. kuřecí křidélka Texas Grilovaný

Více

Nabídka pizzy. 1. 420g Margarita pomodoro,eidam 1,7,10,12 84,- 2. 520g Šunková pomodoro,šunka,eidam 7,6,7,10,12 95,-

Nabídka pizzy. 1. 420g Margarita pomodoro,eidam 1,7,10,12 84,- 2. 520g Šunková pomodoro,šunka,eidam 7,6,7,10,12 95,- Nabídka pizzy průměr 32cm 1. 420g Margarita pomodoro,eidam 1,7,10,12 84,- 2. 520g Šunková pomodoro,šunka,eidam 7,6,7,10,12 95,- 3. 500g Salami pomodoro, vysočina,eidam 1,6,7,10,12 95,- 4. 600g Anglická

Více

Myslivecká restaurace - Vila Háj Třeština u Mohelnice

Myslivecká restaurace - Vila Háj Třeština u Mohelnice Studené předkrmy 0,33l Sklenička zvěřinové paštiky podávaná s chlebem (pro 2 aţ 3 osoby) (dle denní nabídky) 100g Obloţený talíř (50g eidam, 50g dušená šunka) Polévky 0,33l Myslivecká česnečka se sýrem

Více

PREMIUM FOOD /kg s DPH /kg s DPH /kg s DPH /kg s DPH. sladké hranolky 4x2,5 kg

PREMIUM FOOD /kg s DPH /kg s DPH /kg s DPH /kg s DPH. sladké hranolky 4x2,5 kg Platnost nabídky: 1. 11. 30. 11. 2016 PREMIUM FOOD Střelice 726, 664 47 Objednávky tel.: 544 500 120, jaso@jaso.cz Dispečink tel.: 608 710 295 www.jaso.cz 95.90/kg 110.29 s DPH sladké hranolky 54.90/kg

Více

JEZ DOBRÉ NADEJE. Tyršova 1153, , Dobřichovice tel.:

JEZ DOBRÉ NADEJE. Tyršova 1153, , Dobřichovice   tel.: JEZ DOBRÉ NADEJE Tyršova 1153, 252 29, Dobřichovice www.facebook.com/jezdobrichovice jezdobrichovice@email.cz tel.: 777274401 Krásné dny a dobrou chuť přeje Jez dobré naděje JÍDLA K PIVU vše naší výroby

Více

Minutky z kuřecího masa

Minutky z kuřecího masa Předkrmy 80 g Tyrolská šunka s cherry rajčátkem, rukolou a toastem 89,- 80 g Paleta evropských sýrů podávaná s ořechy 89,- Polévky 0,33 l Polévka dle denní nabídky 26,- 0,33 l Silný hovězí vývar s kousky

Více

100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,-

100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,- Předkrmy 100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,- 60 g Kuřecí prso pečené v panchettě se salátem tzatziky a česnekovou bagetou 62,- 80 g Tatarský biftek z lososa s kopečkem

Více