Svíčková Wellington. Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Svíčková Wellington. Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek."

Transkript

1 Rauty

2 Svíčková Wellington Pečená hovězí svíčková z mladého býka v listovém těstě se směsí z cibulky, hub a bylinek.

3 Bramboráčky Tradiční staročeské bramboráčky s majoránkou a česnekem.

4 Pečené brambory se sezónní zeleninkou a bylinkami Lehká příloha vhodná ke všem druhům mas.

5 Vepřová pečeně s houbovou omáčkou a grilovanou zeleninkou Vepřová pečeně s houbovou omáčkou z pravých šumavských hřibů doplněná o grilovanou zeleninu.

6 Kuřecí paličky pečené v jogurtu s grilovanou zeleninou Pečené kuřecí paličky v jemné jogurtové glazuře doplněné o směs grilované zeleniny.

7 Kuřecí medailonky v sýrové omáčce Kuřecí medailonky v jemné sýrové omáčce připravené z několika druhů sýrů.

8 Kuřecí mini řízečky Klasické kuřecí řízečky v malém provedení obalené v trojobalu.

9 Vepřové mini řízečky

10 Pečený hermelín ve slanině s brusinkovým kompotem Sedlčanský hermelín obalený ve slanině, pečený na grilu a servírovaný s domácím brusinkovým kompotem.

11 Kachna pečená na jablkách Tradičně připravená celá kachna o velikosti 2 kg, pečená na jablkách, servírovaná s variací domácích knedlíků a dvěma druhy zelí.

12 Pečené hovězí carpaccio Syrové plátky zprudka opečené hovězí svíčkové doplněné parmazánem, citronem a salátkem z rukoly.

13 Plátky parmské šunky servírované s marinovanými fíky a čerstvými jahodami Plátky velice kvalitní italské šunky servírované s marinovanými fíky a čerstvými jahodami.

14 Tuňák s krevetami a sardinkami Sashimi z tuňáka, marinované krevety, pečené sardinky v bylinkách, to vše doplněné koprovou remuládou a čerstvou zeleninkou.

15 Uzený losos s koprovým dresinkem Delikátní plátky uzeného mořského lososa, podávané s domácím koprovým dresinkem a lístky trhaných salátů.

16 Králičí galantina servírovaná s brusinkami a marinovanými baby hruštičkami Málem zapomenutý klenot studené kuchyně králičí galantina plněná masovou směsí s houbami a bylinkami, pečená ve slanině a servírovaná s baby hruštičkami a brusinkami.

17 Pravý anglický roastbeef Do růžova pečený roštěnec z velice kvalitního masa, z mladého argentinského býka doplněný domácí tatarskou omáčkou a salátkem z nakládaného zelí.

18 Hovězí tatarský biftek Jemně sekaná hovězí svíčková podávaná s česnekovými topinkami.

19 Mozzarella s rajčaty Masové tomaty prokládané Buffalo mozzarellou, doplněné domácím bazalkovým pestem.

20 Domácí škvarková pomazánka Škvarková pomazánka připravená dle tradičního moravského receptu.

21 Mix domácích nakládaných pochutin Variace nakládaného hermelínu, pivního sýra a nivy v kombinaci s domácí tlačenkou a utopenci, to vše servírované se salátkem z kysaného zelí.

22 Zeleninové crudite Hranolky z čerstvě krájené zeleniny doplněné skvěle se hodícím bylinkovým dipem.

23 Domácí brusinková paštika Domácky připravovaná brusinková paštika, servírovaná s kompotem z lesního ovoce.

24 Talíř s mořskými plody Marinovaná variace mořských plodů doplněná salátkem z rukoly a citronu.

25 Mušle Sv. Jakuba Plátky čerstvých pečených mušlí sv. Jakuba v bylinkovém oleji, servírované se salátkem z mrkve a cukety.

26 Zeleninové spring rolls Jarní závitky vhodné jako předkrm či příloha, doplněné o sweet-chilli sauce, čerstvou mrkvičku a fenykl v lahodném salátku.

27 Smažené krevety v těstíčku Smažené krevety v křupavém těstíčku doplněné sweet chilli omáčkou a salátkem z mrkve a fenyklu.

28 Sýrové prkénko Variace mezinárodních sýrů doplněná o baby hruštičky, jahody, ořechy v medu a kompot z lesního ovoce

29 Variace paštik Variace paštik z kachních jater servírovaná s baby hruštičkami, medovými ořechy a kompotem z lesního ovoce.

30 Pražská šunka od kosti Proslulá Pražská šunka od kosti je šťavnatá světlá šunka, krytá slabou vrstvou jemného tuku, vyuzená dozlatova. Gramáž se vždy volí s ohledem na počet hostů.

31 Dezerty V našich restauracích ctíme tradici klasického domácího pečení, a proto i na Váš raut rádi upečeme téměř jakýkoli klasický český domácí moučník. Na váš rautový stůl ale samozřejmě rádi naservírujeme i klasické minidezerty, čerstvé ovoce nebo například čokoládovou fontánu.

32 Pikantní vepřová žebírka Tato šťavnatá marinovaná žebírka neodmyslitelně patří do české kuchyně. Mimořádně pak chutnají ve spojení s tankovým řízným Pilsner Urquell.

33 Kuřecí paličky pečené v jogurtu Lehké jídlo, které by nemělo chybět ani na vašem rautovém stole.

34 Staročeská svíčková omáčka Svíčková omáčka připravovaná dle tradiční receptury našich babiček. Samozřejmostí jsou domácí houskové knedlíky a klasické doplňky jako brusinky, šlehačka a citron.

35 Plzeňský hovězí gulášek Nefalšovaný hovězí gulášek podávaný s domácími špekovými knedlíky. Nejlépe je pak tento pokrm zalévat plzeňským tankovým pivem.

36 Zapečené cannelloni se špenátem a ricottou Cannelloni jsou zapečené se špenátem a tvarohovým sýrem ricotta, přelité tomatovou omáčkou, připravovanou z čerstvých rajčat. Tento lahodný bezmasý pokrm je nakonec ještě posypán parmazánem.

37 Mix trhaných salátů v kombinaci s variací čerstvé zeleniny, doplněný o vhodné pochutiny a dresinky Vaši hosté si budou moci, dle své chuti namíchat, salátek ať už jako přílohu či jako hlavní jídlo.

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699 Studené předkrmy: 100g Pikantní salátek z olomouckých tvarůžků, pečivo 65.- 100g Talíř sušené šunky 75.- 100g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 85.- 1ks Domácí nakládaný hermelín,

Více

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn

Sokolovská 67, 136 00 Praha 8. Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Sokolovská 67, 136 00 Praha 8 Platný k 31.8.2012 Zdroj: Oficiální stránky restaurace Karlínský mlýn Předkrmy 100g Buffalo Mozzarella Caprese 85,- Kč (Mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej) 100g Pikantní

Více

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,-

Grundle smažené dozlatova, koprový dip, citron 100g 65,- Jídelní lístek Předkrmy Grilovaný ovčí sýr na salátku s cherry rajčátky 100g 85,- Staročeská šunka od kosti (křen, hořčice, okurka) 100g 75,- Tatarský biftek z pravé svíčkové, topinky 100g 140,- Carpaccio

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Saláty. Chuťovky. Polévky. Bezmasá jídla

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Saláty. Chuťovky. Polévky. Bezmasá jídla Studené předkrmy 120g Domácí srnčí paštika s brusinkami, chléb 75,- 100g Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem 75,- Teplé předkrmy 120g Husí játra po myslivecku, česneková topinka 75,- Vaječná omeleta

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE SVATEBNÍ OBŘAD, SVATEBNÍ HOSTINA A UBYTOVÁNÍ POD JEDNOU STŘECHOU. SVATEBNÍ OBĚDOVÁ MENU Svatba na zámku, svatba jako pro princeznu MENU STANDARD CENA 250 KČ / OSOBA / možnost

Více

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY 1 Sýrové variace s olivami /eidam, uzený eidam, niva, hermelín/ 115,- 2 Výběr uzenin s beraními rohy /heskules, poličan, chorizo, slanina/ 139,- 3 100g Lososový

Více

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY

PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY Jídelní lístek PŘEDKRMY Ztracené vejce s opečenými tousty a šunkou, sypané petrželí 49,- Drůbeží játra na cibulce a česneku s topinkami 69,- POLÉVKY Staročeské česnečka s krutony a sýrem 35,- Dle denní

Více

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou

80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou. 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou Předkrmy 80g Zvěřinová paštika v uzené slanině s borůvkovou omáčkou 100g Kachní jatýrka s višňovou omáčkou 80g Zapečený kozí sýr s medovým pórkem a cherry rajčatkem 59 Kč 79 Kč 69Kč Polévky 0,33l Silný

Více

POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY

POLÉVKY STUDENÉ PŘEDKRMY Jídelní lístek POLÉVKY Krkonošská bramboračka s houbami (1,9) 45,- Hovězí vývar (9) 35,- Polévka dle denní nabídky 30,- STUDENÉ PŘEDKRMY 1ks Domácí utopenec, chléb (1) 48,- Tuňák s fazolemi a kukuřicí,

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Studené předkrmy. Chuťovky, předkrmy a něco dobrého k pivu

Studené předkrmy. Chuťovky, předkrmy a něco dobrého k pivu Studené předkrmy 50g Šunkový kornoutek plněný křenem a šlehačkou 55,- 1ks Avokádo plněné lehkým kuřecím salátem 75,- 80g Jemný tartar z lososa s limetkou a toastem 95,- 80g Carpaccio z pravé svíčkové s

Více

Dle denní nabídky 35.-

Dle denní nabídky 35.- Studené předkrmy: 100g Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, pomerančem a opečeným toastem 47.- 100g Tlačenka s cibulí 30.- 100g Niva s jablky a vlašskými ořechy 45.- Polévka: Dle denní nabídky 35.-

Více

POLÉVKY A PŘEDKRMY...

POLÉVKY A PŘEDKRMY... JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY A PŘEDKRMY 0,33 l Gulášová přesnídávková 39,- Kč A-1 0,33 l Dršťková 39,- Kč A-1 0,33 l Česnečka 39,- Kč A-1, 3, 7, 9 100 g Grilovaný balkánský sýr ve slanině 89,- Kč A-1, 3, 7,

Více

Dle denní nabídky 35. 150g Uzené maso z naší udírny, křen, hořčice, pečivo 62.- 150g Pečené papriky plněné sýrem 68.-

Dle denní nabídky 35. 150g Uzené maso z naší udírny, křen, hořčice, pečivo 62.- 150g Pečené papriky plněné sýrem 68.- Studené předkrmy: 100g Pikantní salátek z olomouckých tvarůžků,pečivo 55.- 100g Talíř sušené šunky 75.- 200g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 75.- 1ks Nakládaný hermelín,

Více

Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.:

Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.: JÍDELNÍ LÍSTEK R Restaurace Start Odpovědný vedoucí: Jaroslava Havránková U Stadionu 1232, Mladá Boleslav Tel.: 326 322 791 restauracestart@seznam.cz www.restauracestart.cz R Jídla k pivu 1ks Pikantní

Více

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE

ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE ZÁMECKÁ SVATEBNÍ GASTRONOMIE STUDENÉ PŘEDKRMY Carpaccio- syrové plátky z pravé svíčkové s kapkou olivového oleje, strouhaným parmezánem a čtyřmi druhy pepře, podávané s bílým pečivem Tatarák z lososa limetka,

Více

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla Předkrmy a Chuťovky 100g Restovaná krůtí jatýrka na grilu, podávané na strouhané cuketové placičce s rozpečenou bagetou (1,3,7) 75,- Kč 400g Domácí bramborové lupínky z čerstvých brambor, s česnekovým

Více

PŘEDKRMY. Dále polévky dle denní nabídky

PŘEDKRMY. Dále polévky dle denní nabídky PŘEDKRMY 1. Tatarák z lososa 100g losos, limetka, tousty 2. Tatarský biftek 200g mletá hovězí svíčková, vejce, česnek, topinky TOPINKY 3. Topinka s kuřecí směsí a sýrem 100g 2 ks topinky, kuřecí maso,

Více

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017

Hotel Baroko Praha SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 SVATEBNÍ NABÍDKA 2017 WELCOME DRINK 0,10l Bohemia Sekt Demi/Brut 35, Kč 0,10l Prosecco Martini D.O.C. 45, Kč 0,10l Cinzano Bianco/Rosso 50, Kč 0,10l Martini Extra Dry 50, Kč STUDENÉ KANAPKY A ŠPÍZKY Špízek

Více

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Hlavní nabídka

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Hlavní nabídka Jídelní lístek Předkrmy Marinovaný norský losos - se salátem z rukoly, cherry rajčátek a artyčoku, toast Rolované Carpaccio - z argentinské svíčkové s parmazánem, bazalkou a toastem Zapečený kozí sýr -

Více

PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE PROSINCOVÉ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE Hovězí líčka po Burgundsku s bramborovo - celerovým pyré 195 Kč Staročeská krkovička (vepřová krkovice, bramborové noky, slanina, cibulka, zelí) 165 Kč Hovězí burger BBQ

Více

STUDENÝ Obložené mísy uzenin Obložené mísy sýrů. Míchaný zeleninový salát (dresing,olivový olej) Těstovinový salát s kuřecím masem

STUDENÝ Obložené mísy uzenin Obložené mísy sýrů. Míchaný zeleninový salát (dresing,olivový olej) Těstovinový salát s kuřecím masem STUDENÝ 350.- Obložené mísy uzenin Obložené mísy sýrů Těstovinový salát s kuřecím masem Sendvič se šunkou a sýrem Banketka se salámem STUDENÝ 400.- Obložené mísy uzenin Obložené mísy sýrů Listový salát

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

předkrmy malé saláty 250g rajčatový salát 49,- 250g mrkvový salát 46,- 250g okurkový salát 49,- 250g šopský salát 59,- 7

předkrmy malé saláty 250g rajčatový salát 49,- 250g mrkvový salát 46,- 250g okurkový salát 49,- 250g šopský salát 59,- 7 předkrmy 100g zapečené Olomoucké syrečky se slaninou, opečený chléb 69,- 7(1) 180g bramboráčky s nakládaným kysaným zelím 68,- 1,3,12 200g smažené cibulové kroužky s BBQ omáčkou 83,- 1,3,6,7,8,11 100g

Více

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka

80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka Jídelní lístek Studené předkrmy 80 g Plátky uzeného lososa s malým rukolovým salátem, citronem 125,- a parmazánem, bagetka 80 g Pečené papriky, marinované ve vinném octu, olivovém oleji 85,- a česneku,

Více

PŘEDKRMY. Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem

PŘEDKRMY. Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem PŘEDKRMY Tatarský biftek s česnekovými topinkami a jarní cibulkou 189 Kč Marinovaný losos s máslovými toasty, listovými saláty a vinegretem 119 Kč Domácí paštika z husích jater a libové slaniny s brusinkovým

Více

150 g Obložený talíř šunka, sýr, herkules, máslo, okurka. 100 g Šunkové kornoutky šunka, tvaroh, okurka, cibule

150 g Obložený talíř šunka, sýr, herkules, máslo, okurka. 100 g Šunkové kornoutky šunka, tvaroh, okurka, cibule Studené předkrmy 100 g Nakládaný hermelín 50 Kč 150 g Obložený talíř 60 Kč šunka, sýr, herkules, máslo, okurka 100 g Šunkové kornoutky 50 Kč šunka, tvaroh, okurka, cibule Teplé předkrmy 120 g Opečená klobása

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY STUDENÉ OBLOŽENÉ MÍSY PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY STUDENÉ OBLOŽENÉ MÍSY PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ STUDENÉ PŘEDKRMY 120g Tresčí játra s cibulkou a citrónem 65,- 50 g Dušená šunka, máslo, sterilovaná okurka 30,- 50 g Salám vysočina, máslo, sterilovaná okurka 30,- 50 g Sýr Eidam, máslo, 30,- 100g Sýr

Více

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,-

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,- Predkrmy 100g Pikantní masová směs na topince sypaná sýrem... 109,- Obsahuje alergen č.1a,6 Škvarková pomazánka s rozpečeným chlebem, okurkou a cibulí... 89,- Obsahuje alergen č.1a,10 100g Naše zauzená

Více

Báječné místo na Šumavě! JÍDELNÍ LÍSTEK

Báječné místo na Šumavě! JÍDELNÍ LÍSTEK Báječné místo na Šumavě! JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY Mozzarella s rajčaty 100 g 109 Kč Bruschetta s rajčaty a česnekem 2 ks 99 Kč Smažený hermelín s brusinkami 100 g 99 Kč Studený mix (uzeniny, sýry, máslo,

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy

Studené předkrmy. Polévky. Teplé předkrmy Studené předkrmy 100g Pancetta, máslo, toust 49,00 100g Uzený losos, bylinkové máslo, toust 49,00 200g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem 49,00 Polévky 0,33l Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a domácími

Více

Bufety. Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené

Bufety. Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené Bufety Bufet č. 1-500 Kč /os. Studené Okurka plněná koprovou pěnou Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Teplé Česneková polévka s opečeným chlebem Vykostěné vepřové koleno pečené na černém pivě

Více

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,-

Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Studené předkrmy Šunková rolka s křenovou šlehačkou /7/ 48,- Krájená rajčata s Mozzarellou /7/ 62,- Polévky Hovězí s játrovou rýží a nudlemi /1,3,7/ 45,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým

Více

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm

Radniční restaurace. Frenštát pod Radhoštěm Radniční restaurace Frenštát pod Radhoštěm Předkrmy 100g Rajčata s Mozzarellou a olivovým olejem, toust 59,00 100g Smažené dukátky z Mozzarelly se šunkou, toust 69,00 1 ks Topinka s kuřecí masovou směsí

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném salátu

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Vítejte Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Při objednání poloviční porce jídla účtujeme 70% ceny celé porce. Seznam

Více

Restaurace Radost. Polévky

Restaurace Radost. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s celestýnskými nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou,

Více

PŘEDKRMY POLÉVKY BAROVÁ JÍDLA

PŘEDKRMY POLÉVKY BAROVÁ JÍDLA PŘEDKRMY 80g Carpaccio ze svíčkové 100g Pralinky z červené řepy s jemným dresinkem z hrubozrnné hořčice, s domácí ricottou, bylinkový toust parmezánem a bylinkovou bagetou 100g Mozzarella Caprese 50g Uzený

Více

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,-

Jídelní lístek. Polévky Dle denní nabídky 35,- Restaurace a penzion U Kapličky Jídelní lístek Předkrmy 80 g Carpaccio z pravé hovězí svíčkové, toust (1,3,7) 115,- 100 g Caprese mozzarella, cherry rajčátka, bazalkové pesto, toust (1,3,7) 95,- 80 g Restované

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 101 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 102 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném

Více

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové:

Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky minutkové: Studené předkrmy: (1) 100 g Domácí paštika z kachních jatýrek 78,- ve slaninovém kabátku, brusinkový dip, chléb (2) 100 g Tataráček z lososa, opečený toast 84,- (alg. č. 1, 4, 10) Teplé předkrmy: (3) 100

Více

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky

Česneková s chlebovými krutony a sýrem dle denní nabídky 10g 150g 80g 80g 80g PŘEDKRMY Domácí utopenec v zavařovačce, chléb Nakládaný hermelín s chilli a česnekem, chléb Grilovaná klobása s čerstvým křenem, chléb Carpaccio z hovězí svíčkové s bylinkovým pestem,

Více

DENNÍ MENU 21. 9. 2015

DENNÍ MENU 21. 9. 2015 21. 9. 2015 Dršťková polévka Kuřecí prsa na grilované paprice, pepřová omáčka Domácí sekaná plněná vejcem, sterilovaná okurka Pivovarský guláš Zapečené šunkofleky s uzeným masem, sterilovaná okurka Listový

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem

JÍDELNÍ LÍSTEK. 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem PŘEDKRMY JÍDELNÍ LÍSTEK 100 g Bruschetta 89,- s mozzarellou, rajčaty, bazalkou, balsamicem, česnekem a bylinkovým pestem 120 g Tatarský biftek 209,- podávaný s topinkami (6 ks) 100 g Lososový tatarák servírovaný

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Pražská 2639, 276 01 Mělník, 315 602 709, restaurace@ludmila.cz, www.restaurace.ludmila.cz

Pražská 2639, 276 01 Mělník, 315 602 709, restaurace@ludmila.cz, www.restaurace.ludmila.cz Jídelní lístek Teplé a studené předkrmy 0101 60g Carpaccio roastbeef s parmazánovými lupínky a nasekaným listovým salátem 98,- a hořčičnou zálivkou, opečená bagetka 0102 100g Polabští utopenci na vinném

Více

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35,

0,3 l Hovězí s knedlíčky 29, 0,3 l Česneková s uzeninou a sýrem 32, 0,3 l Studená jahodová, zdobená smetanou 35, JÍDELNÍ LÍSTEK Studené předkrmy 100 g Mozzarella s rajčaty, balzamo-olivovým zástřikem a pestem 75, 75 g Parmská šunka s ovocným přelivem 74, 50 g Selský salátek s uzenou krkovičkou 64, (brambory, cibule,

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více

Malá jídla - něco k pivu a vínu

Malá jídla - něco k pivu a vínu Malá jídla - něco k pivu a vínu 70g Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem s rozpečenou bagetou 165,- 150g Tatarák z čerstvého lososa podávaný s bylinkovými tousty 179,- 100g Grilované tygří krevety PIL

Více

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty

PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty PŘEDKRMY: 100g Domácí játrová paštika s brusinkovým dipem a opečenými tousty 80,- Kč 4 ks Marinovaná kuřecí křidélka podávaná s pikantní medovou omáčkou a česnekovým toustem 80,- Kč POLÉVKY: 0,33l Kulajda

Více

Před jídlem (k pivu a vínu)

Před jídlem (k pivu a vínu) Před jídlem (k pivu a vínu) 1 Utopenec v octovém nálevu s cibulí a feferonkou 47,- 2 Bramborák s klobásou 57,- 3 Nakládaný plněný hermelín v oleji 72,- 4 Škvarková pomazánka s chlebem 79,- 5 Paštika s

Více

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9)

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) P o l é v k y Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi (1,3,7,9) Dle denní nabídky 30 Kč P ř e d k r m y 100 g Grilovaný hermelín 69 Kč s domácím brusinkovým kompotem a rozpečenou bylinkovou bagetkou (1,3,7)

Více

PŘEDKRMY. 149,- Kč POLÉVKY. 42,- Kč BAROVÁ JÍDLA. 89,- Kč. 100g Topinky s kuřecím masem tři topinky s restovaným kuřecím masem a strouhaným sýrem

PŘEDKRMY. 149,- Kč POLÉVKY. 42,- Kč BAROVÁ JÍDLA. 89,- Kč. 100g Topinky s kuřecím masem tři topinky s restovaným kuřecím masem a strouhaným sýrem PŘEDKRMY 80g Carpaccio ze svíčkové s jemným dresinkem z hrubozrnné hořčice, parmazánem a bylinkovou bagetou 100g Pralinky z červené řepy s domácí ricottou, bylinkový toust 89,- Kč POLÉVKY 0,33l Poctivá

Více

studené předkrmy polévky teplé předkrmy něco k pivu bagetka bagetka pečivo

studené předkrmy polévky teplé předkrmy něco k pivu bagetka bagetka pečivo studené předkrmy 01 sekaný tatarák z hovězí svíčkové nemíchaný, topinky 02 sekaný tatarák z hovězí svíčkové míchaný, topinky 03 carpaccio s rukolou, parmezánem, bazalkovým pestem, bagetka 04 caprese s

Více

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem.

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem. 80g Studené předkrmy Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem 43 Kč 80g Variace šunkových roliček s křenovou šlehačkou a chřestem, pečivo Saláty Těstovinový

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE "ČAJOVNA"

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE ČAJOVNA JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK RESTAURACE "ČAJOVNA" ŠIROKÁ 24 251 01 ŘÍČANY tel.: 323 601 441, 608 317 767 Kromě tohoto stálého jídelníčku, sledujte prosím denní nabídky. SMLUVNÍ CENY www.restaurace-cajovna.cz

Více

Předkrmy. 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč. 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč

Předkrmy. 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč. 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč Předkrmy 120 g Broskev plněná jemným kuřecím koktejlem, toast 75 Kč 100 g Mozzarella Capresse s rajčaty a bylinkami, toast 65 Kč 100 g Šunková rolka s křenem a šlehačkou, pečivo 69 Kč 100 g Topinka s kuřecím

Více

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla

Předkrmy. Polévky. Dětská jídla Předkrmy 50g 80g Bruschetta se salátkem z pečených paprik a polníčku, zdobená parmazánovými hoblinami a redukcí z balsamica Carpaccio z pravé hovězí svíčkové v parmazánové krustě, toust Marinované plátky

Více

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy

Nabídka cateringu TEPfactor Slapy Nabídka cateringu TEPfactor Slapy ZLATÝ RAUT VARIANTA A 1 kg / os. 889,- (nad 30 osob) Studené pohoštění Finger-food-250g/os. Vepřová panenka podávaná s celerovou remuládou a pečenou mrkví Játrová paštika

Více

Báječné místo na Šumavě. česky. Jídelní lístek

Báječné místo na Šumavě. česky. Jídelní lístek Báječné místo na Šumavě česky Jídelní lístek FITNESS / SAUNA / MASÁŽE PENSION / RESTAURANT a m u Š a n to ís m é n č je á B vě PŘEDKRMY Mozzarella s rajčaty 100 g 109 Kč Bruschetta s rajčaty a česnekem

Více

Občerstvení formou rautu:

Občerstvení formou rautu: Krakonošův raut: sortiment Občerstvení formou rautu: Okurkový řez se sýrovou pěnou s ořechy Plněné rajské jablíčko pěnou z modrého sýra Rostbífová rolka s pěnou ze žervé Kanapky s různými pěnami Sušená

Více

Carpaccio di Manzo (z pravé svíčkové) s bazalkovým přelivem a hoblinkami parmezánu, teplé toasty

Carpaccio di Manzo (z pravé svíčkové) s bazalkovým přelivem a hoblinkami parmezánu, teplé toasty Předkrmy 100g Carpaccio di Manzo (z pravé svíčkové) s bazalkovým přelivem a hoblinkami parmezánu, teplé toasty 169 Kč 100g Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a rukolou, teplé toasty 89 Kč 150g Tatarský

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 11. 7. 2016 Dršťková polévka Kuřecí prsa na grilované paprice, pepřová omáčka Domácí sekaná plněná vejcem, sterilovaná okurka Pivovarský guláš Zapečené šunkofleky s uzeným masem, sterilovaná okurka Salmon

Více

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert

Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Servírované 3 chodové menu za 270,- Kč/osobu Polévka / předkrm Hlavní jídlo + příloha Dezert Předkrmy 1. Pikantní vepřová panenka v mantlu z listového těsta 2. Kuřecí mini řízečky v česnekovém těstíčku

Více

MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU

MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU MALÁ JÍDLA K VELKÉMU PIVU Nakládaný domácí hermelín /120g 79,- smetanový hermelín s feferonkou v česnekovém oleji a čerstvě nakrájenou cibulí (7) Grilovaný hermelín /120g 79,- grilovaný na čerstvých bylinkách

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč

JÍDELNÍ LÍSTEK. Předkrmy. Polévky. Metody vaření. 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč. 100 g Tatarský biftek 129 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy 80 g Restovaná husí játra na portském víně 93 Kč s jablky a tymiánem 100 g Tatarský biftek 129 Kč s křepelčím vajíčkem, topinkami a česnekem 120 g Carpaccio z červené řepy 89 Kč

Více

Před vstupem do mlýnské kuchyně

Před vstupem do mlýnské kuchyně Před vstupem do mlýnské kuchyně 150g Tatarský biftek servírovaný na prkénku, 6 ks česnekové topinky 240,- 3 ks Domácí bramboráčky provoněné majoránkou s mlynářskou směsí 90,- 300 g Prkénko našeho uzenáře

Více

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp.

SVATEBNÍ RAUTY 2015. Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz. www.pddp. SVATEBNÍ RAUTY 2015 Restaurant LÉTA PÁNĚ Národních hrdinů 3, Dolní Počernice tel.: 281 867 474, e-mail: info@letapane.cz www.pddp.cz Uvítací nápoj a občerstvení cena uvítacího pohoštění je 168,- na osobu

Více

Chuťovky k pivečku. Polévky

Chuťovky k pivečku. Polévky Chuťovky k pivečku 1ks Nakládaný hermelín podle Máry, pečivo 55,- 2ks Domácí pikantní utopenec, pečivo 50,- 200g Pivní sláma s česnekem 55,- 100g Masová topinka sypaná sýrem 75,- 1ks Nivová koule 9,- 70g

Více

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014 Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 PŘEDKRMY 80g 80g 100g CARPACCIO AJETO marinované plátky svíčkové v bylinkách, olivový olej, hobliny parmazánu, balsamico Rozpečený kozí sýr s ořechy a medovou zálivkou,

Více

0,33 l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a. 0,33 l Česneková polévka s klobáskou a krutóny, 0,33 l Capuccino z lesních hříbků s kapkou dýňového

0,33 l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a. 0,33 l Česneková polévka s klobáskou a krutóny, 0,33 l Capuccino z lesních hříbků s kapkou dýňového 100 g Hovězí Carpaccio / jemný plátek z hovězí svíčkové s bazalkovým pestem, hoblinkami parmazánu, lístky rukoly a olivovým olej / 154,- Kč 100 g Variace sýrů /servírovaná s ořechy a hrozny / 55,- Kč 100

Více

JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5

JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5 JÍDELNÍ NÁPOJOVÝ A VINNÝ LÍSTEK SLIVENECKÁ 6, PRAHA 5 předkrmy ryby utopenec s cibulí 1ks, 37,- nakládaný pikantní hermelín 120g, 69,- smažené papričky jalapenos plněné nivou, zakysaná smetana 4ks, 69,-

Více

Jídelní lístek. Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévka: Hotová jídla: Těstoviny:

Jídelní lístek. Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévka: Hotová jídla: Těstoviny: Studené předkrmy: 100 Šunková rolka s křenem a šlehačkou 55,- 100 Uzená krkovička s hořčicí a křenem 49,- 2ks Utopenci s cibulkou 35,- Obložená mísa (200 šunka,70 herkules,180 eidam,100 hermelín, 1199,-

Více

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata.

Něco k zakousnutí. Šumava, Zadov 312 384 73 Stachy gsm: +420 776 069 756 tel.: +420 388 428 204 e mail: chata@dobrachata.cz www.dobrachata. Něco k zakousnutí Masové Kanapky 2 Rybí Kanapky 3 Bezmasé Kanapky 3 Sýrové Kanapky 3 Coffee Breaky 4 Obložené mísy 5 Teplý raut nebo grilování 5 Saláty 6 1 Masové Kanapky (minimum 15 porcí od jednoho druhu)

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail: info@restpoint.cz Web: www.restaurace-bobovka.cz Restpoint

Více

Hotová jídla: Krahulecký guláš, houskový knedlík. 69,- Pečená vepřová plec, bramborový knedlík, zelí. 69,- Tyto nabídky s polévkou..

Hotová jídla: Krahulecký guláš, houskový knedlík. 69,- Pečená vepřová plec, bramborový knedlík, zelí. 69,- Tyto nabídky s polévkou.. Hotová jídla: Krahulecký guláš, houskový knedlík. 69,- Tyto nabídky s polévkou.. Pečená vepřová plec, bramborový knedlík, zelí. 69,- 85,- Svíčková pečeně, houskový knedlík.. 79,- Tato nabídka s polévkou.

Více

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč

0,30 l Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a, 3, 9)...39 Kč 0,30 l Zelná s klobásou (1)...39 Kč PŘEDKRMY 70 g Carpaccio z hovězí svíčkové s pestem ze sušených rajčat, hoblinky parmazánu, rozpečená bagetka (1a, 3, 7)...159 Kč 80 g Roastbeef z hovězí roštěné s dresinkem a cibulkou, rozpečená bagetka

Více

NABÍDKA RAUTŮ 2018 Restaurace Praga

NABÍDKA RAUTŮ 2018 Restaurace Praga NABÍDKA RAUTŮ 2018 Restaurace Praga Jiřího ze Vtelna 1731 193 00 Praha 9 - Horní Počernice el: +420 777 499 999 e-mail: restaurace@pragaarena.cz www.restaurace-praga.cz Raut A SNACKS Slané pečivo, chipsy,

Více

Teplé předkrmy. Speciality

Teplé předkrmy. Speciality Předkrmy 70g Hovězí Carpaccio - marinované tence krájené plátky hovězí svíčkové podávané za studena s parmezánem, polníčkem, olivovým olejem, limetkou a bylinkovou bagetkou 139 Kč 80g Zvěřinová paštika

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7

JÍDELNÍ LÍSTEK. Speciality podniku. 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10. 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 JÍDELNÍ LÍSTEK Speciality podniku 700 g Pečená vepřová žebra, křen, hořčice, pečivo 185 Kč 1,10 300 g Vepřový steak s cibulkou 167 Kč 7 400 g Smažená směs pro 2 osoby 248 Kč 1,3,7 (hovězí svíčková, vepřové

Více

CATERING ŠITÝ NA MÍRU

CATERING ŠITÝ NA MÍRU CATERING ŠITÝ NA MÍRU www.citygastro.cz Školení, večírky, akce pro několik stovek lidí. Svatby, dětské oslavy, plesy. Pod širým nebem, u vás doma nebo v našich prostorách. Připravíme pro vás výborný a

Více

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky Polévky Jídelní lístek 0,33 l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou ( * 1, 3, 7, 9 ) 39,- Kč 0,33 l Česnečka se slaninou, sýrem, vejcem a krutony ( * 1, 3, 7, 9 ) 48,- Kč 0,33 l Polévka dle denní nabídky

Více

Restaurace Rio. Polévky

Restaurace Rio. Polévky Polévky 0,25l Silný masový vývar dle denní nabídky s nudlemi a zeleninou 35,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, sýrem, žloutkem a chlebovými krutony 40,- 0,25l Česneková polévka se šunkou, tvarůžkou,

Více

Menu Něco k pivu a vínu

Menu Něco k pivu a vínu Něco k pivu a vínu 2 ks Čerstvý chléb s kachním sádlem a masem, sypaný pórkem, okurka 39,-Kč 1 ks Domácí utopenec s okurkou a feferonkou 39,-Kč 150g Bavorské grilované klobásky s hořčicí a křenem 150g

Více

DENNÍ NABÍDKA (pivnice, zahrádka)

DENNÍ NABÍDKA (pivnice, zahrádka) DENNÍ NABÍDKA (pivnice, zahrádka) Polévky (dle aktuální nabídky) Dršťková polévka, pečivo Domácí zelňačka s uzeným masem Hotová jídla (dle aktuální nabídky) Segedínský guláš, houskový knedlík (150 g masa,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Catering Coffee break Standard Ekonom Komfort Business Obchodní snídaně Clarion Konferenční menu 3chodové á 250 Kč 3chodové á 350 Kč Konferenční bufet od 450 Kč Večerní rauty od 500 Kč Coffee break Ekonom,

Více

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady

Svatební menu Svatební menu. zámek Nové Hrady Svatební menu Svatební menu zámek Nové Hrady Nabídka svatebního menu 2008 Polední menu cena: 350,- Kč za osobu zahrnuje následující položky: aperitiv studený předkrm s pečivem polévka hlavní jídlo nealkoholický

Více

DENNÍ MENU

DENNÍ MENU 3. 10. 2016 Dršťková polévka Kuřecí prsa na grilované paprice, pepřová omáčka Domácí sekaná plněná vejcem, sterilovaná okurka Pivovarský guláš Zapečené šunkofleky s uzeným masem, sterilovaná okurka Salmon

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu)

70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu) Studené předkrmy 70 g Carpaccio (dekorované sušenými rajčátky a hoblinkami parmazánu) 169, 100 g Mozzarella Caprese 99, 80 g Prosciutto Crudo con Melone (dekorované černými olivami) 50 g Uzený losos na

Více

Jídelní lístek. Studené předkrmy

Jídelní lístek. Studené předkrmy Jídelní lístek Studené předkrmy 50g Šunkové rolky plněné křenem, zdobené šlehačkou 100g Salumi s olivami (plátky šunky a herkulesu obložené kousky žlutého melounu a olivami) 100g Mozzarela s rajčaty (nakrájená

Více

Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu:

Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu: Vyberte si menu za zvýhodněnou cenu: Aperitiv 0,05l Graham s porto nebo 0,05l Sandeman sherry Nápoje 0,5l Starobrno, nebo 0,2l rozlévané víno nebo 0,75l voda Káva dle výběru 1 káva MENU 399,- CZK Grilovaná

Více

Tradiční pochoutky z Teplického Výsluní

Tradiční pochoutky z Teplického Výsluní Jídelní lístek Pokrmy pro Vás připravujeme výhradně z čerstvých, regionálních surovin vysoké kvality od místních dodavatelů. Polévky Vše bez umělých přísad a dochucovadel. Vyšší gramáže pokrmů za příznivější

Více

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma!

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA Objednejte si hlavní chod a dostanete od nás polévku nebo dezert zdarma! Pondělí 19. září Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Staročeská kulajda se zapuštěným vejcem 20,- Rybí filé po Řecku podávané s vařeným bramborem 88,- Parmský kuřecí řízek podávaný s vařeným bramborem

Více

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou

Dezerty Palačinky se smetanovou náplní a teplými lesními plody Domácí jablečný štrúdl s vanilkovou omáčkou Domácí tvarohový koláč s malinovou omáčkou Adagio, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Allegro, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Furioso, nápojový balíček na celý večer, welcome drink a 3 kanapky Adagio,

Více

100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,- 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,- 80g Carpaccio Con Roma 155,-

100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,- 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,- 80g Carpaccio Con Roma 155,- J Í D E L N Í L Í S T E K Studené předkrmy 100g Tatarský biftek, 4 ks topinek 148,-,6,10 80g Domácí kachní paštika, rozpečená bageta 108,-,6 80g Carpaccio Con Roma 155,- Plátky svíčkové z mladého býčka,

Více