Zápis. 4 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 12. bezna 2003 v 19 hodin v místním hostinci.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. 4 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 12. bezna 2003 v 19 hodin v místním hostinci."

Transkript

1 Vážení spoluobané, krátce po prvním jarním dnu se Vám dostává do rukou další íslo Bysterského zpravodaje. Toto íslo je opt trochu silnjší a nás, jeho autory tší, že se pozvolna zaínají objevovat i píspvky od oban obce. V nadcházejícím msíci dubnu nás ekají pedevším první svátky jara Velikonoce. Redakce peje všem obanm, aby tyto svátky oslavili stejn píjemn, jako velké množství dubnových oslavenc jist oslaví své narozeniny. Vaše redakce Zápis. 4 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 12. bezna 2003 v 19 hodin v místním hostinci. Pítomni: p. Dusílek J., Ševc L., Tomáš J., Šubrt V., Dusílek M., Martinková M., Francová D., Mach J., Pibyl J.. Mimo len zastupitelstva bylo dále pítomno 39 oban obce. Program: 1) Kontrola zápisu z minulého zasedání 2) Rzné záležitosti

2 Zasedání zahájil starosta p. Dusílek pivítáním pítomných a seznámením s programem zasedání, který byl schválen. Konstatoval, že zasedání je usnášení schopné. Jmenoval ovovatele zápisu p. Macha a p. Šubrta. 1) Starosta peetl zápis z minulého zasedání zastupitelstva obce. Zápis byl schválen bez pipomínek a oven podpisy. 2) Rzné záležitosti: - starosta podal informaci o uskutenném auditu hospodaení obce za rok dále informoval o problémech pi jednáních na odboru výstavby Mstského úadu v Dobrušce ohledn regulativ ÚPSÚ Bystré. Informoval i o jednání s navrhovatelem ÚPSÚ Ing. arch. Jiráskem ohledn aktualizace plánu. Obec po konzultaci s odborem výstavby MÚ pedloží návrh aktuálních zmn regulativ navrhovateli ÚPSÚ k odsouhlasení a prostednictvím zastupitelstva bude aktualizace realizována. - starosta informoval o pipravované kolaudaci bytových jednotek, ke které byla pedložena žádost o kolaudaci septik u p dále informoval o provádných zkouškách vzork vody z veejného vodovodu obce a zasílání hlášení na hygienickou stanici. - starosta informoval obany o stavu CO v obci a seznámil je se zákonem o integrovaném záchranném systému a zákonem o krizovém ízení a postavení a úkoly obce z nich vyplívající. - zastupitelstvo projednalo zabezpeení pestupkové agendy dle 53/1 zák. 200/1990 Sb. O pestupcích na základ veejnoprávní smlouvy dle 63 zákona O obcích a doporuilo uzavení této smlouvy s Mstem Dobruška. - starosta podal informaci o pipravovaných pracích v obci údržb cest, oprav rybníku, provedení oprav a nátr na budovách obce. Usnesení zastupitelstva obce Bystré ze dne : Zastupitelstvo obce Bystré I. schvaluje 1) Uzavení veejnoprávní smlouvy s Mstem Dobruška k zabezpeování pestupkové agendy dle 53/1 zák.. 200/1990 Sb. 6. dubna Díví koleda 12. dubna Turnaj ve stolním tenise 13. dubna Setkání dchodc 20. dubna Velikononí zábava 21. dubna Pondlí velikononí 30. dubna Pálení arodjnic na Buin

3 Duben 1. dubna Petra Poulová Marie Horáková 2. dubna Josef Štpán 3. dubna Anna Dušková 6. dubna Pavla Bartošová Jií Pibyl 7. dubna Bohuslav Maisner 8. dubna Jan Pibyl 11. dubna Filip Smola 15. dubna Dana Netíková 16. dubna David Horák Josefa Michlová 17. dubna Jana Sozanská Jaroslav Tomáš 18. dubna Marie Martinková Martin Smola 20. dubna Karolína Marešová 22. dubna Anežka Hradecká 28. dubna Marie Beková 30. dubna Michal Dusílek Zimní turnaj Dne se uskutenil již tvrtý turnaj ve stolním tenise. Pro onemocnní nenastoupil zatím vedoucí muž celkového poadí Jan Franc. Této skutenosti naplno využil druhý v poadí Petr Škalda. Celý turnaj tentokrát probhl bez vážných problém a poskytl mnoho vyrovnaných a pekvapivých souboj již v základních skupinách. Celkem se zúastnilo 23 hrá a poadatelé tak mohli být po posledním turnaji zase spokojeni. Na závr celkové poadí turnaje. 1. místo Petr Škalda 2. místo Leoš Ševc 3. místo Miloš Franc 4. místo David Kárník místo Luboš Hejzlar, Jaroslav Pokorný

4 Turnaj O putovní pohár vítzného února Tento turnaje se ml podle pvodního plánu uskutenit již 1. bezna, avšak v tento termín se uskutenila jiná akce, která by mla vliv na úast nkterých hrá. Proto poadatelé posunuli termín na Zpráva o tomto turnaji se rozšíila do vzdálenjších krajin a tak nás navštívila ptilenná skupina z Dolní Lipovky u Rychnova nad Knžnou. Toto zapíinilo, že se turnaj sehrál na vyšší úrovni nežli doposud. Nutno íci, že pro domácí to byl doslova šok. Zaskoeni byli i naši nejlepší hrái a to se odrazilo i na celkovém poadí. Na druhou stranu je však nutné podotknout, že došlo k oživení celého turnaje, k urité rivalit a obzvlášt boje ve vyazovacích zápasech byly plné sportovního naptí a hlavn povzbuzování fanoušk. O turnaj byl velký zájem a nkteí se bohužel po naplnní maximálního potu hrá nemohli zúastnit. A jak vše dopadlo? 1. místo Vítzslav Švestka (Lipovka) 2. místo Jií Ungrád (Dobruška) 3. místo Petr Bevárovský (Lipovka) 4. místo Luboš Mondík (Lipovka) místo Jan Franc (Bystré), David Kárník (Ohnišov) Domácí chtjí na tento turnaj rychle zapomenout, pidat v tréninku a byli pozvání na odvedu Dolní Lipovky. Celkové poadí po pti odehraných turnajích se píliš nezmnilo a vypadá následovn: 1. místo Petr Škalda 27 bod 2. místo Jan Franc 27 bod 3. místo Miloš Franc 21 bod 4. místo Leoš Ševc 12 bod 5. místo Stanislav Ševc 12 bod O celkovém poadí v sezón se rozhodne na posledním turnaji, který se bude konat Ješt je nutné podotknout, že se našich turnaj zúastnilo již celkem 48 hrá, avšak do celkového poadí budou zahrnuti hrái, kteí odehráli minimáln dva turnaje a tch je zatím pouhých 21. Dne 22. bezna se v nov vyzdobeném hostinci U Divoáka uskutenil tradiní dtský karneval, který poádal kulturní výbor OÚ. Ten letošní byl zvlášt vydaený, mimo jiné i proto, že se sešlo velké množství masek i rodiovského doprovodu. Kulturní výbor tímto dkuje všem sponzorm, rodim a spolupracovníkm, kteí významnou mrou pispli ke zdaru celé akce.

5 Naši spoluobané bohužel stále nerozumí, co znamená obecní vyhláška Zákaz volného pobíhání ps. Nkteí milákové se voln pohybují po obci,a tím znepíjemují život mnohým spoluobanm. Nkteí majitelé se ani neobtžují bhem procházek dát svým milákm vodítko a nechávají je voln pobíhat. Pak dochází k napadení jiných ps, kteí jsou spoádan vedeni na vodítku. No uznejte, že majitel má co dlat, aby si svého psa udržel. Jsou mezi námi i tací, kteí radji za bílého dne nechávají svého pejska v boud a jakmile nastane noc už se mžou voln pohybovat. Pro Vaše lepší pochopení nyní uvádíme co praví obecní vyhláška: Obecn závazná vyhláška obce o regulaci pohybu ps a jiného zvíectva na veejných prostranstvích Obecní zastupitelstvo obce Bystré se usneslo dne podle 36 odst. 1 písm. f zákona NR 367/ 1990 sb. O obcích, ve znní pozdjších pedpis vydat podle 16 odst.1 a 17 tohoto zákona ve znní pozdjších pedpis tuto obecn závaznou vyhlášku. l. 1 Závaznost vyhlášky Tato vyhláška zakazuje volné pobíhání ps, jakož i jiného domácího a hospodáského Zvíectva na veejných prostranstvích. l. 2 Základní pojmy Veejnými prostranstvími jsou ulice, komunikace, veejná zele, náves, jakož i jiné plochy Voln pístupné bez omezení.

6 l. 3 Sankce Porušení této vyhlášky bude stíháno jako pestupek, pokud nepjde o jiný správní delikt, nebo trestní in. A co s tmito bezohlednými obany? Pokud nadále nebudou respektovat vyhlášku, budou zveejnni. Pak už jen záleží na nich, jestli jim volný pohyb jejich milák stojí za to.!"# Dnes se mnohé tradiní obady pomalu vytrácejí, ale jeden tradiní prvek, který zachovávají všude, je kraslicová výzdoba. Jako všechny kulturní pedmty, tak i vajíka se zdobila v pedkesanském období. Ozdobená vajíka zabezpeovala zdraví, prosperitu v domácnosti i v hospodaení, pinášela štstí a odvracela zlo. K svátkm nového jara neodmysliteln patí rozvíjející se proutky koiek. KOLEDA Hody, hody, do Provody, já jsem malý zajíek, Utíkal jsem podle vody, nesl kopu vajíek. Potkala m koroptvika, chtla jedno ervené, Že mi dá lán jetelíku a já ekl NE, NE, NE. Na dvoreku za potokem mám já strýce králíka Tomu nosím každým rokem malovaná vajíka. Velikonoce jsou zcela jiným svátkem, než Vánoce a také možností na výzdobu, nebo pípravu dárk pro koledníky je podstatn mén. Pokud ovšem nepoítáme zlozvyk, který se tak rozmáhá v poslední dob, darovat chlapcm peníze. Nemyslím symbolickou korunu. V taškách chlapc s pomlázkou poád šustí bankovky nemalé nominální hodnoty. Celý smysl tchto pedevším duchovních svátk se touto finanní transakcí doslova stírá.

7 Kraslice je symbolem svátk a rozhodn jí nenahradí kinder- vajíko. Z tradiních velikononích dobrot si mžeme pipomenout : -mazanec -beránek Pejeme píjemné prožití tchto svátk. $%% Pipravila M.Š. Kulturní výbor obce a SPOZ srden zvou na setkání dchodc, které se uskutení dne 13. dubna 2003 od 14 hodin v budov bývalé školy. Na programu bude pednáška p. Macha z Mstského muzea v Dobrušce. & ' $ Místní organizace eského erveného kíže organizuje dne 12. dubna 2003 od 14 do 15 hodin sbr obnošeného šactva. Pokud Vám tedy njaké odvy zbyten zabírají místo ve Vaší skíni doneste je prosím do autobusové zastávka p. Hrochové. Dkujeme (" Pošta v Bystrém nabízí 10 kg balení pracího prášku s aviváží a zmkovadlem za cenu 280,- K. Prášek lze objednat do 10. dubna 2003 na tel. ísle v úedních hodinách (8 9; 14 16). Prášek je možné po dohod i dovézt pímo k Vám. Osvtová beseda v Bystrém poádá v sobotu 29. bezna 2003 v hostinci U Divoáka v Bystrém ESKÝ MUZIKANTSKÝ PLES K poslechu hrají ELASTIC a hudba OB Bystré.

8 Zaátek ve 20 hodin Vstupné 50,- K Na píští íslo se mžete tšit 27. dubna Vlastní píspvky pedejte prosím nejpozdji do 23. dubna 2003 p. Marii Martinkové na pošt. Vydává obecní zastupitelstvo obce Bystré Vychází v nákladu 150 výtisk. Každý výtisk zdarma. Toto íslo vyšlo 29. bezna Obrázek z titulní strany: soukromý archiv.

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 1 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 19. ledna 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, uplynulý msíc leden byl v mnohých organizacích msícem bilancování. Svoji innost hodnotili místní hasii i zdravotníci. Jedním z hlavních témat tchto hodnocení byla práce s mládeží. U hasi tato

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 14. kvtna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou kvtnové íslo našeho zpravodaje, které je opt trochu tení než ísla minulá. To však neznamená, že by v nm nco chybí (alespo v to doufáme). Msíc erven je tradin msícem

Více

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu.

Vaše redakce. Zápis z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré, konaného 15. ledna 2003 v 19 hodin v kancelái obecního úadu. Vážení spoluobané, msíc se s msícem sešel a Vám se dostává do rukou další íslo Bysterského zpravodaje. Doufáme, že se Vám zkušební prosincové íslo líbilo, pestože jsme se nevyvarovali nkolika chyb. Slibujeme

Více

Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu

Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu Milí tenái, as náš vezdejší bží podle všech vdeckých výzkum neustále stejn. Pesto se nám nkdy zdá, že ubíhá jako splašený a my se v jeho proudu nestaíme ani na chvíli pozastavit. Ješt jsme se nestaili

Více

Zápis. 3 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 23. bezna 2005 v 19 hodin v místním hostinci.

Zápis. 3 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 23. bezna 2005 v 19 hodin v místním hostinci. Milí tenái, msíc se s msícem sešel a po zasnženém Bystrém ani památky. Jsme tomu jist všichni rádi. Picházející jaro tradin otevírá lidem oi a ty najednou vidí spoustu vcí, které do té doby nevidly. Jednou

Více

Zápis. 11 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 10. listopadu 2004 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 11 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 10. listopadu 2004 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, setkáváme se znovu na poátku msíce. Tentokrát je to poslední msíc v roce. Ten je v naší obci asto charakterizován prvním snhem. Ten však letos pišel o nco díve a jak pišel, tak i odešel. V

Více

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Zápis. 6 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. kvtna 2005 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Pítomni: p. Dusílek J., Šubrt V., Pibyl J., Francová D., Martinková M., Ševc L., Francová

Více

Zápis. 13 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 17. prosince 2003 v 19 hodin v místním hostinci.

Zápis. 13 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 17. prosince 2003 v 19 hodin v místním hostinci. Milí tenái, ped pár dny jsme se všichni rozlouili s uplynulým rokem 2003. Více i mén bujaré oslavy ukonily období pedvánoního shonu, radosti z obdarování i vánoního rozjímání. Po tomto období se opt všichni

Více

Zápis. 5 z veejného zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré konaného dne 23. dubna 2003 ve 20 hodin v kancelái obecního úadu.

Zápis. 5 z veejného zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré konaného dne 23. dubna 2003 ve 20 hodin v kancelái obecního úadu. Zápis. 5 z veejného zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré konaného dne 23. dubna 2003 ve 20 hodin v kancelái obecního úadu. Pítomni: p. Dusílek J., Ševc L., Šubrt V., Martinková M., Francová D.,

Více

Květen Z jednání obecního zastupitelstva

Květen Z jednání obecního zastupitelstva Květen 2006 Milí čtenáři, Přísloví praví, že boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě. Po jisté době vždy bezpečně vyhodnotí vše dobré i špatné, co v životě děláme. Čas od času se do role těchto mlýnů

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém.

Zápis. 7 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 18. ervna 2003 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém. Milí tenái. Dostává se Vám do rukou ervnové íslo našeho zpravodaje, které opt nabralo trochu na objemu. V uplynulém msíci probhla celá ada hasiských soutží. Zprávy o jejich prbhu a výsledcích tvoí významnou

Více

Zápis. 9 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 13. srpna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 9 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 13. srpna 2003 ve 20 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái. Všichni máme za sebou parné léto, kdy teploty dosahovaly asto nesnesitelné výše. Narozdíl od loského léta, se však to letošní obešlo naštstí bez vtších katastrof. Pestože vysoké teploty nutily

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schváí programu. 3. Seznámení se základní zákonnou

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, konaného dne 10.11.2010 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 17. 5. 2010 v kancelái

Více

Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 2 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 16. února 2005 v 19 hodin v kancelái OÚ. Milí tenái, bezen za kamna vlezem, duben ješt tam budem íká jedno lidové poekadlo. Zdá se, že toto poekladlo v letošním roce najde svého naplnní. Alespo tomu nasvduje množství snhu, jež zavalilo i naši

Více

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 2. 5. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE 24. 1. 2007. 1 Zasedání Zastupitelstva obce Syrovice bylo zahájeno v 19.00 hod. v zasedací místnosti obce Syrovice za pítomnosti hosta pana Michala Haška- poslance za

Více

Zápis. 8 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 15. ervence 2005 ve 20 hodin v místním hostinci.

Zápis. 8 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 15. ervence 2005 ve 20 hodin v místním hostinci. Vážení tenái, po ponkud zvláštn probhlých prázdninách otevíráte další íslo našeho Zpravodaje. Okurková sezóna panující v celostátních denících se projevila i na jeho obsahu. Na rozdíl od afér zveejnných

Více

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 21. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Zápis. 12 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 12. listopadu 2003 v 19 hodin v kancelái OÚ.

Zápis. 12 z veejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 12. listopadu 2003 v 19 hodin v kancelái OÚ. V práv konícím roce jsme mohli slyšet mnoho slov a vt s tématem poasí. Hovoilo se o extrémním horku a suchu. Poasí, které nyní panuje a které mžeme sledovat za okny, jakoby dávalo tmto vtám za pravdu.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Javornický obasník tiskovina Obecního úadu Javorník. Povoleno pod.j. 144/91, registrovaná znaka RK OkÚ 4/R 14 z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr.

Javornický obasník tiskovina Obecního úadu Javorník. Povoleno pod.j. 144/91, registrovaná znaka RK OkÚ 4/R 14 z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr. z 13.6.1991.Zodp. redaktor Mgr. Zdenk Bouška. íslo vydání 1/2008. Toto íslo vyšlo v únoru 2008. Cena 24 K na rok. Z jednání Zastupitelstva obce Javorník Zasedání dne 17.12.2007 1. Plnní rozpotu obce v

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku Sbor dobrovolných hasi Pustkovec, 708 00 Ostrava-Pustkovec Soutž O putovní pohár starostky mstského obvodu Pustkovec v požárním útoku zaazena do Extraligy R v požárním útoku Moravskoslezského poháru v

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání zastupitelstva obce Skrchov. 26 konaná dne 2. 9. 2008 Schze se konala v budov obecního úadu, zahájena

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z 1. zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, které se konalo dne 1.11.2006 v 17.00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva mstského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 11.

Více

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 1/11 Spis.zn.:.j.: Vyizuje: Tel.: 751/10/SÚ/Ran 13/11/SÚ/Ran Ranglová 352 370 433, 352

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Usnesení. 522 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 22.05.2006. Usnesení. 523 Rada msta Vimperk rozhodla uzavít Dodatek.1 ke smlouv o dílo.05/06

Více

Zápis. 9 z ve ejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 15. zá í 2004 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém.

Zápis. 9 z ve ejného zasedání zastupitelstva obce Bystré konaného dne 15. zá í 2004 ve 20 hodin v hostinci v Bystrém. Milí tená i, za sychravého po así, které se jakoby najednou objevilo za našimi okny, máte znovu možnost za íst se do našeho Zpravodaje. Rychlost zm n po así jakoby charakterizovala celý uplynulý m síc.

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 13 konané dne 16. 8.. 2011 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU MSTO VIZOVICE Masarykovo nám. 1007 763 12 VIZOVICE OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU Zastupitelstvo msta Vizovice rozhodlo dne 26. listopadu 2001 usnesením. VIII/149/01 vydat

Více

Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla

Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla Zastupitelstvo msta Napajedla (dále zastupitelstvo") vydalo ve smyslu 96 zákona. 128/2000 Sb., o obcích, ve znní pozdjších zmn a doplk, (dále zákon") svým usnesením

Více

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Moovice se usneslo dne 15. íjna 2003 dle ustanovení 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znní pozdjších

Více

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta.

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 7.3.2005 od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za rok 2004. 4. Rozpoet

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 159 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 16.7. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pan Ing. Daniel Procházka paní MUDr.

Více

Termín dalšího zasedání bude uveejnn na internetových stránkách Obce Maletín a na úední desce. V dob mezi svátky bude obecní úad pro veejnost uzaven.

Termín dalšího zasedání bude uveejnn na internetových stránkách Obce Maletín a na úední desce. V dob mezi svátky bude obecní úad pro veejnost uzaven. Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 14. 12. 2011 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 9, roník 17, prosinec 2011 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 8. 12. 2011 Zastupitelstvo

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Obanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Obanské sdružení sportovní klub Zpráva o innosti klubu za období leden duben 2007 sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty lenská základna Ke 15.4.2007 má náš klub 59 len (24 žen a 35 muž). V tomto období se novým lenem stal (v závorce

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Mnozí z Vás jste nedávno dle svých pedstav oslavili nástup nového tisíciletí a páli jste si navzájem vše nejlepší do nového roku i let píštích. To samé Vám peji i já

Více

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny ne_10zadprispchpdp.pdf Registraní íslo ÚP: CHPD-provoz Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na ástenou úhradu provozních náklad chránné pracovní dílny 76 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve znní pozdjších

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU V zájmu zajištní jednotného postupu pi pevodech nemovitého majetku msta do vlastnictví fyzických nebo právnických

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

Jednací ád Zastupitelstva obce Jindichovice

Jednací ád Zastupitelstva obce Jindichovice Jednací ád Zastupitelstva obce Jindichovice Zastupitelstvo obce (dále jen zastupitelstvo ) se usneslo podle 96 zákona íslo 128/2000 Sb., o obcích (obecní zízení), ve znní pozdjších pedpis, (dále jen zákon

Více

Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 6. 10. 2014 v kancelái

Více

!"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $*

!#$%&#' () *'*#$% +!!, #$% &'%%% -. /0*1*#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $* !"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( " +,) - *(. - *( 3 " (/ 0(1 1 4 -) 2.3 4( 789 :) -< 47 V souvislosti s ustanoveními nového obanského zákoníku zaíná výbor pipravovat nové

Více

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schválení programu. 3. Základní a Mateská škola

Více

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R VOLEBNÍ ÁD pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R razítko Spolenosti radiologických asistent R podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R (1) Voliem je každý ádný len SRLA

Více

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk Obecn závazná vyhláška obce Pernink, o místním poplatku ze ps, místním poplatku za lázeský nebo rekreaní pobyt, místním poplatku za užívání veejného prostranství, místním poplatku ze vstupného a místním

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 39 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 19. 10. Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. Josef Dašek Program

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 Pítomní: Drabálek,Horáek,Kalouda M.,Kalouda K.,Konený,Kuera, Málek, Pitrová, Perovský,Robeš,Stítecký,Válek Nepítomen: Holoubek,Kaloudová,Kropáek

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Návrh ceny vodného a stoného na hospodáský rok 2007 2008 pro msto. 2) Návrh na poízení nového územního

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Opt uplynul rok a my se zde scházíme na Valné hromad, abychom zhodnotili innost našeho sboru za rok 2001. Díve mi však dovolte, abych Vám do nového roku popál vše nejlepší,

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K)

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K) Závrený úet hospodaení Venkovského mikroregionu Moravice za rok 2016 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích)

O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích) O b e c Telnice Obecn závazná vyhláška obce Telnice. 03 / 2007 o místních poplatcích (o poplatcích) Zastupitelstvo obce Telnice vydává dne v souladu s ustanoveními 10 písm. D) a 84 odst. 2, písm. I) zákona.

Více

TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003

TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003 TELNICKÝ ZPRAVODAJ 03/2003 ERVEN 2003 Vážení spoluobané, jaro už je tu a s ním i další íslo Telnického zpravodaje. Od minulého ísla nastaly urité zmny. Toto i další ísla budete i nadále dostávat do svých

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 36 konané dne 14. 5. 2013 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena

ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena ZÁPIS z Výroní valné hromady 13.Okrsku - SH MS okresu Plze-jih konané dne 20.2. 2009 od 19,35 hodin v Žinkovech - Hotel U Zlatého jelena Termín: Pátek 20.2.2009 od 19,35 hodin Místo : Žinkovy - Hotel U

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007 Právnická fakulta Masarykovy univerzity AKADEMICKÝ SENÁT PRÁVNICKÉ FAKULTY MASARYKOVY UNIVERZITY Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007

Více

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 3. 10. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

ÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. l. 1 Pedmt a psobnost vyhlášky

ÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. l. 1 Pedmt a psobnost vyhlášky MSTO VIZOVICE Masarykovo nám. 1007 763 12 VIZOVICE OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 5/2001, O STANOVENÍ SYSTÉMU SHROMAŽOVÁNÍ, SBRU, PEPRAVY, TÍDNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPAD VZNIKAJÍCÍCH

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Mstský úad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, I: 70908222 www.mikroregion.info Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice.

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice. Co je to Czech POINT: CZECH Point eský Podací Ovovací Informaní Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by ml zredukovat pílišnou byrokracii ve vztahu oban - veejná správa. Projekt Czech

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Usnesení. 334 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 03.04.2006. Usnesení. 335 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo s ak. mal. Jiím echem,

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

Návrh dokumentu Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2017

Návrh dokumentu Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2017 MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Mstský úad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, I: 70908222 www.mikroregion.info Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko

Více

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive)

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) 29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) Ve dnech 24.-27. dubna 2008 byl v Káhie poádán již 29. Kongres CIPS. Na posledním zasedání v Praze byla schválena

Více

Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008

Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008 Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008 Pítomni: Mgr. Antoním Stank, Ph.D. (pedseda), Mgr. Gabriela Medveová (tajemnice KM), Jií Kracík, Mgr. Milan Langer, Ing. Vít Plachta, Jií Stíž, Mgr. Zdeka Vamberová,

Více

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH

Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Zpracoval: Josef Ševc, jednatel SDH Tak jsme se opt po roce sešli na Výroní valné hromad, pežili jsme svátky vánoní i oslavy Silvestra bez vtší úhony na zdraví a tak mi dovolte, abych vám popál do tohoto

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 44740/2011-510 FL v Jindichov Hradci dne 27.09.2011 hp 1-07-03-048, -050 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010,

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, o místním poplatku za užívání veejného prostranství Schváleno ZM dne 1. 12. 2010 usnesením. 2/19/2010 Nabývá úinnosti dne 1. 1. 2011 Msto Napajedla Obecn

Více

R O Z H O D N U T Í. s ch v a l u j e. návrh komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Libišany. Odvodnní

R O Z H O D N U T Í. s ch v a l u j e. návrh komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Libišany. Odvodnní SPISOVÁ ZN:1312/03/VO NAŠE J. :MZEPU-1840/09 VYIZUJE :VOTROUBKOVÁ TELEFON :466742725 FAX :466742726 E-MAIL :jana.votroubkova@mze.cz ADRESA: B. NMCOVÉ 231, 530 02 PARDUBICE DATUM: 13.1. 2010 MINISTERSTVO

Více

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku Právní pedpis hl. m. Prahy.23/2003 Obecn závazná vyhláška o místním poplatku ze ps Datum vydání: 27.11.2003 Datum úinnosti: 1.1.2004 Pozmovací vyhlášky/naízení 21.10.2004 -.18/2004 Obecn závazná vyhláška,

Více

23. zasedání. ídícího výboru IPRM 17. 3. 2014. Program jednání

23. zasedání. ídícího výboru IPRM 17. 3. 2014. Program jednání IPRM Kopivnice Obytná zóna Kopivnice JIH 23. zasedání ídícího výboru IPRM 17. 3. 2014 Píloha. 1 záznamu IPRM Kopivnice Obytná zóna Kopivnice JIH Program jednání projednání a schválení seznamu projekt pedložených

Více

Zápis ze zasedání valné hromady TJ SOKOL Všestary konané dne v hostinci U Benyho ve Všestarech

Zápis ze zasedání valné hromady TJ SOKOL Všestary konané dne v hostinci U Benyho ve Všestarech Zápis ze zasedání valné hromady TJ SOKOL Všestary konané dne 13. 1. 2012 v hostinci U Benyho ve Všestarech 1) Schze byla zahájena dne 13. 1. 2012 v 19:10 hod. lenem výboru panem Pavlem Šanderou, který

Více

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Schváleno RM dne 06.06.2012 usnesením. 35/730/2012 Nabývá úinnosti dne 01.07.2012 NAÍZENÍ MSTA NAPAJEDLA. 2/2012, KTERÝM SE VYDÁVÁ TRŽNÍ ÁD Rada

Více

íslo 11 roník 15, prosinec 2009

íslo 11 roník 15, prosinec 2009 Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 21. 12. 2009 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 11 roník 15, prosinec 2009 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 17.12. 2009 Zastupitelstvo

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa Mstský úad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR ÚZEMNÍHO ROZVOJE A PAMÁTKOVÉ PE pracovišt Praha 1 nám. Republiky 3, 110 01 Praha 1, 221 621 111. jedn. : 2008/ 9515-140 65 V/5 Vyizuje: Ing. arch. Bredová

Více

Setkání knihovník? z míst?eské republiky zapsaných do seznamu památek UNESCO [1]

Setkání knihovník? z míst?eské republiky zapsaných do seznamu památek UNESCO [1] Setkání knihovník? z míst?eské republiky zapsaných do seznamu památek UNESCO [1] Autor:?íslo: Rubrika: ŠVÍKOVÁ, Lidmila [2] 2017, ro?ník 26,?íslo 4 [3] Z region? [4] Klí?ová slova: Region: exkurze [5]

Více

Propozice soutže Florbal Cup 2014 2015. Krajské finále ve florbale Kategorie III. chlapci

Propozice soutže Florbal Cup 2014 2015. Krajské finále ve florbale Kategorie III. chlapci Propozice soutže Florbal Cup 2014 2015 AŠSK R, ZŠ Benešov, Jiráskova 888, St edo eský kraj, Sport hobby Benešov, ZŠ Benešov, Dukelská 1818 SK Florbal Benešov, OR AŠSK Benešov po ádají Krajské finále ve

Více

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE 1/OŠKS/2019 Dotaní program na podporu mládeže, tlovýchovy a sportu Úvod Dotaní program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli msta stanovenými

Více

Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy

Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy . j.: ZŠMŠDM 84/16 Vydáno: 1. 10. 2016 Schváleno školskou radou: 6. 10. 2016 Zpracovala: Mgr. Dagmar Kuerová, editelka školy Obsah 1. Základní údaje o škole 2. Pehled obor vzdlávání a poty žák 3. Údaje

Více

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 8. 2012 v

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více