U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 57/15-69/15 3) Možnosti zhodnocení finančních prostředků 4) Žádost o poskytnutí finančního daru 5) Návrh na poskytnutí dotace na sociální účely na rok ) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost dle čl. III. a), III. c) na rok ) Vyúčtování příspěvků na systémovou podporu sportu v roce 2014, návrh na poskytnutí dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) v roce ) Záměry prodeje majetku města 9) Jiné dispozice s majetkem města 10) Výkupy majetku do vlastnictví města 11) Konečné schválení majetkových smluv 12) Záměr prodeje bytu a nebytového prostoru 13) Návrh změny Zásad prodeje městských bytů 14) Zásady pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže 15) Aktualizace zásad pro poskytování příspěvku města soukromým investorům na budování veřejné infrastruktury 16) Návrh dodatku ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše 17) Návrh na změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Pečovatelská služba a jesle města Písku a schválení nové zřizovací listiny - Městské středisko sociálních služeb 18) Návrh dodatku k dohodě měst Písek a Strakonice o společném postupu v oblasti odpadového hospodářství 19) Podnět k možnosti omezení provozní doby pohostinských zařízení a barů 20) Informace o rozdělení státní dotace v rámci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón v roce ) Volba přísedících Okresního soudu v Písku 22) Návrh na odejmutí čestného občanství 23) Informace z výborů

2 24) Kontrola plnění usnesení 25) Různé, interpelace 26) Připomínky občanů 27) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1)a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 178/15 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu Ing. Zdeňka Kuliče, p. Václava Reichla. k bodu 1)b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 179/15 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s předřazením bodu 22) za bod 3) a s vypuštěním z1) z bodu 8). K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 57/15-69/15 U s n e s e n í č. 180/15 Zastupitelstvo města návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 57/15 69/15 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Možnosti zhodnocení finančních prostředků U s n e s e n í č. 181/15 1. Zastupitelstvo města neschvaluje investování volných finančních prostředků pracovní skupinou doporučené varianty č. 1 konzervativní. 2. Zastupitelstvo města schvaluje investování volných finančních prostředků pracovní skupinou doporučené varianty č. 2 výnosová. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Žádost o poskytnutí finančního daru U s n e s e n í č. 182/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje rozpočtovou změnu na odboru sociálních věcí za účelem poskytnutí daru pro Domácí hospic Athelas, a to přesunem částky 69 tis. Kč z položky nákupu služeb na položku neinvestiční transfery církvím a náboženským společnostem. stránka 2 (celkem 20)

3 2. schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč ,-- pro Domácí hospic Athelas - středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, IČ: , se sídlem Budějovická 204/13, Písek, zastoupený Bc. Zdeňkem Heroutem, ředitelem organizace. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 5) Návrh na poskytnutí dotace na sociální účely na rok 2015 U s n e s e n í č. 183/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na úhradu supervize pro klíčového pracovníka registrované služby následné péče, odborný seminář a individuální konzultace, dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. 2. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na pořízení nádob na medicinální odpad používaných v rámci terénního programu dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. 3. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČ , na nákup kancelářských, hygienických a zdravotních potřeb a úklidových prostředků určených pro sociálně aktivizační služby dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 3, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. 4. schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci HORIZONT, o.s., K lomu 239, Protivín, IČ , na úhradu dopravy uživatelů služby na setkání pořádané organizací STROOM Dub Prachatice, sportovní den Spartakiáda pod Libínem a Setkání bez hranic v Prachaticích dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 8.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 4, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. 5. schvaluje neposkytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Písek, Palackého sady 166, Písek, IČ , na rekondice s kurzem odezírání, zájezdy, návštěvu kulturních programů a masáže dle článku 3 odst. 1b) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,--. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 6) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost dle čl. III. a), III. c) na rok 2015 U s n e s e n í č. 184/15 Zastupitelstvo města I. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města na investice a opravy velkého rozsahu dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. stránka 3 (celkem 20)

4 II. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města na sportovní akce dle čl. III. c) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. III. 1. schvaluje poskytnutí dotace na investici a opravu velkého rozsahu v roce 2015 dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na opravu sociálního zařízení a zázemí v loděnici TJ Sokol Písek ve výši Kč. 2. neschvaluje poskytnutí dotace na investici a opravu velkého rozsahu v roce 2015 dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Lezecký klub LezeTop Písek o. s. na rozšíření prostor stávajícího lezeckého centra o místnost na bouldering ve výši Kč. 3. neschvaluje poskytnutí dotace na investici a opravu velkého rozsahu v roce 2015 dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na pořízení tepelného čerpadla pro vytápění robotické arény ve výši Kč. 4. neschvaluje poskytnutí dotace na investici a opravu velkého rozsahu v roce 2015 dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Sportovní klub Policie Písek na rekonstrukci a opravu zápasiště, výměnu 10 ks poškozených tatami ve výši Kč. 5. neschvaluje poskytnutí dotace na investici a opravu velkého rozsahu v roce 2015 dle čl. III. a) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tenisový klub Písek, z. s. na opravu střechy vodárny ve výši Kč. IV. 1. schvaluje poskytnutí dotace na sportovní akci v roce 2015 dle čl. III. c) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tenisový klub Písek, z. s. na TK Písek Cup 2015 ve výši Kč. 2. neschvaluje poskytnutí dotace na sportovní akci v roce 2015 dle čl. III. c) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na Rádiový orientační běh ve výši Kč. 3. neschvaluje poskytnutí dotace na sportovní akci v roce 2015 dle čl. III. c) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Spolek Capoeira Tribo Unida na Batizado a 5 let capoeiry Tribo Unida v České republice ve výši Kč. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 7) Vyúčtování příspěvků na systémovou podporu sportu v roce 2014, návrh na poskytnutí dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) v roce 2015 U s n e s e n í č. 185/15 Zastupitelstvo města I. projednalo informaci o vyúčtovaných příspěvcích na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost v roce 2014 bez připomínek. II. schvaluje vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města na sportovní činnost dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu. stránka 4 (celkem 20)

5 III. 1. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Fotbalový klub FC PÍSEK, o. s. na Českou ligu žáků U12 ve výši Kč. 2. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro HC Švantlův dvůr Písek na MČR mini přípravek a Přebor mini přípravek mini hokejbal ve výši Kč. 3. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro MAŽORETKY Písek na II. otevřené Mistrovství světa v mažoretkovém sportu ve výši Kč. 4. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Plavecký klub Písek na Zimní pohár ČR 10-ti a 11-ti letého žactva, Zimní mistrovství ČR 14-ti letého žactva, Zimní mistrovství ČR, Letní mistrovství ČR mladšího žactva, Letní pohár ČR 10-ti a 11-ti letého žactva ve výši Kč. 5. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Skiklub Písek, o. s. na Amerfun Cup - Český pohár pro kategorii přípravka a předžactvo, Český pohár Head Cup RKZ 2015 pro kategorii mladší - starší žactvo, MČR ve slalomu na umělé hmotě ve výši Kč. 6. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Český střelecký svaz - sportovně střelecký klub SLŠ v Písku na Mistrovství České republiky ve výši Kč. 7. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Český střelecký svaz - sportovně střelecký klub SLŠ v Písku na Mistrovství světa ve výši Kč. 8. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tomáše Khuna na Mistrovství České republiky Nabba ve výši Kč. 9. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tenisový klub Písek, z. s. na Kadet tour o putovní pohár prezidenta ČTS (starší žáci), 14. liga o putovní pohár prezidenta ČTS (mladší žáci) ve výši Kč. 10. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na Extraligu basketbalu U14 ve výši Kč. 11. schvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na Interligu WHIL ve výši Kč. 12. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na soutěž Na Komín ve výši Kč. stránka 5 (celkem 20)

6 13. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na Robotour ve výši Kč. 14. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Radioklub Písek na Tour the Stairs ve výši Kč. 15. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Český střelecký svaz - sportovně střelecký klub SLŠ v Písku na Mistrovství Evropy ve výši Kč. 16. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro ŠACHklub Písek, o.s. na MČR mládeže do 12 let, Kouty 2015 ve výši Kč. 17. neschvaluje poskytnutí dotace na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad pro poskytování příspěvků na sportovní činnost pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na Mistrovství ČR, Český pohár, Worldmarathon river ICF kanoistika ve výši Kč. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 8) Záměry prodeje majetku města z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2611/1 a části pozemku parc. č. 2608/1 vše k. ú. Písek žadatelé průmyslová zóna bod byl vypuštěn z2) záměr prodeje pozemku parc. č. 1747/21 k. ú. Písek žadatelé v domě čp. 419 Jeronýmova lokalita Jeronýmova ulice (sauna) U s n e s e n í č. 186/15 Zastupitelstvo města: 1. neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1747/21 o výměře 87 m 2 k. ú. Písek žadateli za cenu 600 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 2. neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1747/21 o výměře 87 m 2 k. ú. Písek žadateli za cenu 400 Kč/m 2, cena nabídnutá žadatelem (vzhledem k vedení teplovodního potrubí a jeho ochrannému pásmu). Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 3. schvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1747/21 o výměře 87 m 2 k. ú. Písek do spoluvlastnictví žadatelům za cenu 600 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. stránka 6 (celkem 20)

7 z3) záměr prodeje pozemku parc. č. 1594/18 k. ú. Písek žadatel lokalita Rokycanova ulice U s n e s e n í č. 187/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1594/18 o výměře 15 m 2 k. ú. Písek žadateli za cenu 600 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z4) žádost o snížení kupní ceny u schváleného záměru prodeje pozemku parc. č. 1749/3 k. ú. Písek zahrada u bytového domu lokalita Mírové nám., Písek U s n e s e n í č. 188/15 Zastupitelstvo města odkládá rozhodnutí o snížení kupní ceny u pozemku parc. č. 1749/3 k. ú. Písek o výměře 478 m 2 ve prospěch vlastníků bytových jednotek domu čp. 1822, Mírové nám. na cenu 300 Kč/m 2 do doby dopracování a předložení podkladů. z5) záměr prodeje pozemku parc. č. 587/8 k. ú. Písek STRABAG, a. s. lokalita průmyslová zóna Písek U s n e s e n í č. 189/15 Zastupitelstvo města odkládá snížení kupní ceny u pozemku parc. č. 587/8 k. ú. Písek o výměře m 2 ve prospěch STRABAG, a. s., se sídlem Praha 5, Na Bělidle 198/21 za účelem projednání nové varianty vzešlé z rozpravy na tomto zastupitelstvu. z6) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2654/1 k. ú. Písek HEYCO WERK ČR, s. r. o. průmyslová zóna U s n e s e n í č. 190/15 Zastupitelstvo města: 1. neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2654/1 o výměře cca m 2 k. ú. Písek za účelem rozšiřování stávajícího závodu společnosti HEYCO WERK ČR, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Čížovská 453, za cenu 300 Kč/m 2, cena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti částečně zasíťovaný pozemek. 2. schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2654/1 o výměře cca m 2 k. ú. Písek za účelem rozšiřování stávajícího závodu společnosti HEYCO WERK ČR, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Čížovská 453, za cenu 180 Kč/m 2 navrženou žadatelem vzhledem ke skutečnosti, že stávající územní plán sídelního útvaru Písek (ani rozpracovaný nový ÚP Písek) prozatím neumožňuje stavební rozvoj areálu žadatele. Geometrický plán na oddělení části pozemku bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy stránka 7 (celkem 20)

8 z7) záměr prodeje části pozemku parc. č. 967/2 k. ú. Písek žadatel lokalita Na Pakšovce, Písek U s n e s e n í č. 191/15 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 967/2 o výměře cca 100 m 2 k. ú. Písek žadateli za cenu 300 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Zastupitelstvo města ukládá odboru správy majetku předložit radě města návrh na pronájem požadované části pozemku parc. č. 967/2 k. ú. Písek. z8) záměr prodeje části pozemku parc. č. 652/31 k. ú. Hradiště u Písku E.ON Distribuce, a. s. - lokalita U Vodárny, Písek U s n e s e n í č. 192/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 652/31 o výměře cca 14 m 2 k. ú. Hradiště u Písku, společnosti E.ON Distribuce, a. s., IČ , se sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, PSČ za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z9) záměr prodeje části pozemku parc. č. 927/1 k. ú. Písek Teplárna Písek, a. s. - lokalita u Jitexu U s n e s e n í č. 193/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 927/1 o výměře cca 700 m 2 k. ú. Písek, společnosti Teplárna Písek, a. s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, PSČ za cenu 250 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z10) záměr směny pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem okružní křižovatka Tesco U s n e s e n í č. 194/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem pod stavbou okružní křižovatky Tesco, Písek - pozemky ve vlastnictví Jihočeského kraje, které přejdou do vlastnictví města Písek - parc. č. 1043/49 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 49 m 2, parc. č. 1043/51 ostatní plocha zeleň o výměře 60 m 2, parc. č. 1043/55 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 40 m 2, parc. č. 1043/61 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 72 m 2, parc. č. 2167/26 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 183 m 2, parc. č. 2167/31 ostatní plocha zeleň o výměře 107 m 2, parc. č. 2167/56 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 551 m 2, parc. č. 2167/63 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 13 m 2, parc. č. 2167/64 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 12 m 2, parc. č. 2167/65 ostatní plocha zeleň o výměře 91 m 2, parc. č. 2691/2 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 6 m 2 vše k. ú. Písek. Pozemky stránka 8 (celkem 20)

9 ve vlastnictví města Písek, které přejdou do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice - parc. č. 959/17 ostatní plocha silnice o výměře 394 m 2, parc. č. 1043/27 ostatní plocha silnice o výměře 321 m 2, parc. č. 1043/48 o výměře 54 m 2, ostatní plocha silnice, parc. č. 1075/14 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 64 m 2, parc. č. 2167/27 ostatní plocha silnice o výměře 73 m 2 vše k. ú. Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. z11) záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/18 včetně garáže č. 8 k. ú. Písek schválení vítěze výběrového řízení vnitroblok Kollárova 4 B u č. p U s n e s e n í č. 195/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku st. parc. č. 2472/18 o výměře 14 m 2 včetně stavby bez čp/če, garáže č. 8 vše k. ú. Písek žadateli za cenu Kč ,--. V případě nezájmu vítěze výběrového řízení nastoupí na jeho místo další uchazeči v pořadí dle nabídnuté ceny. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z12) záměr prodeje budovy čp. 227 Rokycanova ulice, včetně pozemku st.parc. č. 902 k. ú. Písek a pozemku parc. č. 1740/21 - zahrada k. ú. Písek a schválení formy výběrového řízení U s n e s e n í č. 196/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje budovy čp. 227 Rokycanova ulice, včetně pozemku st. parc. č. 902 o výměře 559 m 2 a pozemku parc. č. 1740/21 o výměře 206 m 2 vše k. ú. Písek obálkovou metodou. Otevírání obálek a hodnocení nabídek provede majetkoprávní komise. Nejnižší cena je stanovena znaleckým posudkem a činí Kč. Kauce je stanovena ve výši Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. K bodu 9) Jiné dispozice s majetkem města d1) doplnění a změna usnesení převod pozemků včetně chodníku od společností Tesco Franchise Stores ČR, a. s. a Tesco Stores ČR, a. s. chodník u Tesca U s n e s e n í č. 197/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. doplnění svého usnesení č. 16/15 ze dne v tom smyslu, že převáděná stavba chodníku se dále nachází i na pozemcích parc. č. 959/50, č. 1043/28, č. 1043/32, č. 1043/46, č. 1043/49, č. 1043/53, č. 1043/54, č. 1043/55, č. 1043/56, č. 1043/61, č. 2167/26, č. 2167/56, č. 2167/63, č. 2167/64, č. 2167/66 a č. 2167/68 vše k. ú. Písek. 2. změnu svého usnesení č. 16/15 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text.. z vlastnictví společnosti Tesco Franchise Stores ČR a. s., IČ , Vršovická 1527/68b, Praha, za cenu Kč 1,-- bez DPH.. a nahrazuje se textem. z vlastnictví společností Tesco Franchise Stores ČR a. s., IČ , Vršovická 1527/68b, Praha 10, a Tesco Stores ČR a. s., IČ , Vršovická 1527/68b, Praha 10, , za cenu Kč 1,-- bez DPH každému. stránka 9 (celkem 20)

10 3. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy - výkup pozemků parc. č o výměře 92 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace a parc. č o výměře 8 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace vše k. ú. Písek včetně stavby chodníku na pozemcích parc. č. 2854, č. 2856, č. 1074/1, č. 1075/8, č. 959/50, č. 1043/28, č. 1043/32, č. 1043/46, č. 1043/49, č. 1043/53, č. 1043/54, č. 1043/55, č. 1043/56, č. 1043/61, č. 2167/26, č. 2167/56, č. 2167/63, č. 2167/64, č. 2167/66 a č. 2167/68 vše k. ú. Písek z vlastnictví společností Tesco Franchise Stores ČR a. s., IČ , Vršovická 1527/68b, Praha 10, (pozemky) a Tesco Stores ČR a. s., IČ , Vršovická 1527/68b, Praha 10, (stavba chodníku) za cenu Kč 1,-- bez DPH každému. (sml. č ) d2) bezúplatný převod části pozemku 2554/6 k. ú. Písek z vlastnictví žadatele parkoviště u prodejny VM MOTOR Písek, Sedláčkova ul. U s n e s e n í č. 198/15 Zastupitelstvo města schvaluje bezúplatný převod části pozemku parc. č. 2554/6 o výměře 12 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví žadatele do vlastnictví města. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. d3) zrušení usnesení Rekonstrukce domu v Chelčického ulici čp. 57 na parkovací dům U s n e s e n í č. 199/15 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení usnesení č. 252/12 ze dne d4) opakovaná žádost žadatele o náhradu škody (lokalita Sv. Václav) U s n e s e n í č. 200/15 Zastupitelstvo města neschvaluje náhradu škody žadateli ve výši 401,- Kč/m 2 tj. Kč ,-- z důvodu znehodnocení investice do pozemků parc. č. 806/38 a st. parc. č vše k. ú. Písek. d5) výkup vodovodního řadu a jednotné kanalizace od investora lokalita u Václava - podle zásad pro přejímání staveb veřejného zájmu a veřejné zeleně do vlastnictví města U s n e s e n í č. 201/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup staveb vodovodního řadu o celkové délce cca 34 m a jednotné veřejné kanalizace o celkové délce cca 33,80 m vybudovaných v rámci výstavby Prodloužení vodovodu a kanalizace pro novostavbu řadových rodinných domů na pozemku parc. č. 798/32 v k. ú. Písek na pozemku parc. č. 821/18 k. ú. Písek od investora za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. Kupní cena je dle zásad pro přejímání staveb veřejného zájmu a veřejné zeleně do vlastnictví města Písek. stránka 10 (celkem 20)

11 2. konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí odkoupení staveb vodovodního řadu o celkové délce cca 34 m a jednotné veřejné kanalizace o celkové délce cca 33,80 m vybudovaných v rámci výstavby Prodloužení vodovodu a kanalizace pro novostavbu řadových rodinných domů na pozemku parc. č. 798/32 v k. ú. Písek na pozemku parc. č. 821/18 k. ú. Písek od investora za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. (sml. č INF bud) d6) bezúplatný převod kanalizačního řadu od investorů lokalita Semice K Píseckým horám U s n e s e n í č. 202/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. bezúplatný převod stavby kanalizačního řadu o celkové délce 81 m vybudovaného v rámci výstavby Novostavby rodinného domu, přípojky IS a zpevněných ploch, Písek Semice na pozemku parc. č. 726/1 k. ú. Semice u Písku od investorů do majetku města Písek. 2. konečné znění darovací smlouvy dle přílohy bezúplatný převod stavby kanalizačního řadu o celkové délce 81 m vybudovaného v rámci výstavby Novostavby rodinného domu, přípojky IS a zpevněných ploch, Písek Semice na pozemku parc. č. 726/1 k. ú. Semice u Písku od investorů do majetku města Písek. (sml. č INF) d7) záměr přijetí daru od vlastníka parc. č. 1258/5 k. ú. Písek lokalita sídliště Jih U s n e s e n í č. 203/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr přijetí daru - pozemku parc. č. 1258/5 o výměře 18 m 2, orná půda, v k. ú. Písek od vlastníka. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. d8) bezúplatný převod pozemku parc. č. 1258/42 k. ú. Písek od ČR ÚZSVM - sídliště Jih U s n e s e n í č. 204/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr bezúplatného převodu pozemku parc. č. 1258/42 o výměře 1500 m 2, ostatní plocha zeleň, k. ú. Písek, z vlastnictví ČR - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. d9) záměr přijetí daru od Ředitelství silnic a dálnic ČR okružní křižovatka Tesco U s n e s e n í č. 205/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. záměr přijetí daru - pozemků pod stavbou okružní křižovatky Tesco, Písek: parc. č. 1043/24 ostatní plocha jiná plocha o výměře 107 m 2, parc. č. 1043/25 ostatní plocha zeleň o výměře 151 m 2, parc. č. 1043/45 ostatní plocha zeleň o výměře 76 m 2, parc. č. 1043/46 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 39 m 2, parc. č. 1043/50 ostatní stránka 11 (celkem 20)

12 plocha zeleň o výměře 261 m 2, parc. č. 1043/53 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 5 m 2, parc. č. 1043/54 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 44 m 2, parc. č. 1043/56 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 34 m 2 vše k. ú. Písek od Ředitelství silnic a dálnic ČR, Na Pankráci 546/56, Praha 4 Nusle. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. 2. zrušení usnesení č. 288/07 ze dne d10) oprava chyby v katastru nemovitostí pozemek parc. č. 1514/18 k. ú. Selibov - ŘSD U s n e s e n í č. 206/15 Zastupitelstvo města schvaluje uplatnění opravy chyby v listině u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, katastrální pracoviště Písek, kterým dojde k navrácení pozemku ve vlastnictví města Písek parc. č. 1514/18 k. ú. Selibov do vlastnictví České republiky. d11) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Jablonského 384 U s n e s e n í č. 207/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě pro převod ideální části pozemku parc. č. st k. ú. Písek podle schváleného vzoru za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X., pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) d12) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Jablonského 385 U s n e s e n í č. 208/15 Zastupitelstvo města schvaluje smlouvu o budoucí kupní smlouvě pro převod ideální části pozemku parc. č. st k. ú. Písek podle schváleného vzoru za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X., pro žadatele. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) K bodu 10) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup části pozemku parc. č. 587/4 k. ú. Písek z vlastnictví společnosti STRABAG, a. s. okružní křižovatka U obalovny, průmyslová zóna Písek U s n e s e n í č. 209/15 Zastupitelstvo města odkládá výkup části pozemku parc. č. 587/4 o výměře cca 642 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví společnosti STRABAG, a. s., se sídlem Praha 5, Na Bělidle 198/21, PSČ , za cenu 250 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII.). stránka 12 (celkem 20)

13 k2) výkup části pozemku st. parc. č k. ú. Písek z vlastnictví spoluvlastníků rekonstrukce chodníku ul. Na Houpačkách v Písku U s n e s e n í č. 210/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup části pozemku st. parc. č. 1255, součástí je stavba: Budějovické Předměstí, č. p. 624, obč. vyb. o výměře cca 16 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví spoluvlastníků za cenu 300 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII.). Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 2. konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí výkup části pozemku st. parc. č. 1255, zastavěná plocha a nádvoří o výměře cca 16 m 2, součástí je stavba: Budějovické Předměstí, č. p. 624, obč. vyb. k. ú. Písek z vlastnictví spoluvlastníků za cenu 300 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII.) s tím, že ve skutečnosti je na převáděné části pozemku umístěn chodník, který bude městem Písek zrekonstruován. (sml. č ) k3) výkup části pozemku parc. č. 1055/5 k. ú. Písek ze spoluvlastnictví spoluvlastníků chodník v lokalitě Putimská Vysoká U s n e s e n í č. 211/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup části pozemku parc. č. 1055/5 k. ú. Písek o výměře 194 m 2 od spoluvlastníků, za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII.). Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. (sml. č V) 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup pozemku parc. č. 1055/8, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 268 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2014 z pozemku parc. č. 1055/5) vše k. ú. Písek z vlastnictví spoluvlastníků za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2 (cena odpovídá ceně dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII.). (sml. č V) k4) výkup pozemků parc. č. 302/8, parc. č. 298/9 a parc. č. 298/11 vše k. ú. Písek od ČR ÚZSVM, lokalita Spartak U s n e s e n í č. 212/15 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemků parc. č. 302/8 o výměře 70 m 2, ostatní plocha jiná plocha, parc. č. 298/9 o výměře 189 m 2, ostatní plocha jiná plocha a parc. č. 298/11 o výměře 148 m 2, ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha vše k. ú. Písek, z vlastnictví ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 42, Praha 2, za kupní cenu ve výši Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. stránka 13 (celkem 20)

14 k5) výkup pozemku parc. č v k. ú. Oldřichov u Písku z vlastnictví vlastníka Oldřichov u Písku U s n e s e n í č. 213/15 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemku parc. č o výměře 882 m 2, lesní pozemek, k. ú. Oldřichov u Písku z vlastnictví vlastníka za kupní cenu Kč, cena požadovaná prodávajícím. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k6) výkup pozemků parc. č. 2188/13 a parc. č. 2188/17 v k. ú. Písek od Správy železniční dopravní cesty, státní podnik prohlášení (lokalita OK Zborovská) U s n e s e n í č. 214/15 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup pozemku parc. č. 2188/13 ostatní plocha - zeleň o výměře 28 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2007 ze dne z pozemku parc. č. 2188/13) a pozemku parc. č. 2188/17 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 6 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2007 ze dne z pozemku parc. č. 2188/13) vše k. ú. Písek z vlastnictví Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, Prvního pluku 367/5, Praha Karlín, za cenu dle znaleckého posudku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy (sml.č ). 2. prohlášení nabyvatele, že s převáděnými nemovitostmi (parc. č. 2188/13 a parc. č. 2188/17 vše k. ú. Písek) přebírá město Písek i případné ekologické závazky a bere na sebe povinnosti plynoucí z jejich odstraňování a nebude od prodávajícího - Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, Dlážděná 1003/7, Praha požadovat jejich náhradu. Prohlášení je podkladem pro uzavření kupní smlouvy. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem prohlášení dle přílohy. 3. zrušení usnesení ZM č. 440/06 ze dne a usnesení ZM č. 162/10 ze dne K bodu 11) Konečné schválení majetkových smluv 1) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemku parc. č. 1549/26 k. ú. Písek žadateli ul. Karla Čapka U s n e s e n í č. 215/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 1549/26, ostatní plocha jiná plocha o výměře 2 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 1549/19) vše k. ú. Písek do vlastnictví žadatele za kupní cenu ve výši Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. (sml. č ) stránka 14 (celkem 20)

15 2) Konečné znění dodatku č. 1 prodej části pozemků parc. č. 1535/7, st. parc. č a parc. č. 1535/2 vše k. ú. Písek JEDNOTĚ, spotřebnímu družstvu České Budějovice výstavba parkoviště u prodejny Jednoty v Budovatelské ulici U s n e s e n í č. 216/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění dodatku č. 1 ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní ze dne dle přílohy budoucí prodej částí pozemků parc. č. 1535/2, zahrada o výměře cca 70 m 2, parc. č. 1535/7, ostatní plocha jiná plocha o cca 147 m 2 a st. parc. č. 2259, zastavěná plocha a nádvoří zbořeniště o výměře cca 237 m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví Jednoty, spotřební družstvo České Budějovice, IČ , se sídlem České Budějovice, Lidická tř. 1625/156, PSČ za kupní cenu ve výši 300 Kč/m 2. (sml. č bud) 3) Konečné znění kupní smlouvy prodej části pozemku parc. č. 90/1 k. ú. Písek žadateli lokalita vnitroblok Budovcova, Písek U s n e s e n í č. 217/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 90/6, ostatní plocha manipulační plocha o výměře 182 m 2 (odděleného geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 90/1) vše k. ú. Písek do vlastnictví žadatele za kupní cenu ve výši Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. IV. s tím, že žadatel zajistí na své náklady výsadbu vzrostlé zeleně na části prodávaného pozemku. (sml. č ) 4) Konečné znění kupní smlouvy výkup pozemků parc. č. 2159/9 a parc. č. 2159/54 vše k. ú. Písek od vlastníka chodník a zeleň v ulici Hradišťská, naproti Bille U s n e s e n í č. 218/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy výkup pozemků parc. č. 2159/9, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 485 m 2 a parc. č. 2159/54, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 93 m 2 (oddělených geometrickým plánem č /2015 z pozemku parc. č. 2159/9) vše k. ú. Písek z vlastnictví vlastníka za kupní cenu ve výši 300 Kč/m 2, požadovaná cena prodávající. (sml. č V) 5) Konečné znění kupní smlouvy na prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 219 U s n e s e n í č. 219/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy na převod podílu ve výši 74/1530 pozemku st. parc. č. 308 k.ú. Hradiště u Písku pro žadatele za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) stránka 15 (celkem 20)

16 6) Konečné schválení kupní smlouvy na prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Jablonského 384 U s n e s e n í č. 220/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy na převod podílu ve výši 44/2049 pozemku st. parc. č k.ú. Písek pro žadatele, za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (č. sml ) 7) Konečné znění směnné smlouvy mezi městem Písek a Jihočeským krajem cyklostezka Písek Smrkovice U s n e s e n í č. 221/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění směnné smlouvy dle přílohy - směna pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem pod stavbou cyklostezky Písek Smrkovice: díl a1 o výměře 783 m 2, díl u o výměře 5 m 2, díl v o výměře 5 m 2 z pozemku parc. č. 2171/1, díl s o výměře 180 m 2 a díl t o výměře 72 m 2 z pozemku parc. č. 2171/11, díl e1 o výměře 1 m 2 a díl g1 o výměře 82 m 2 z pozemku parc. č. 2171/13, díl w o výměře 12 m 2 a díl x o výměře 15 m 2 z pozemku parc. č. 2171/15, díl b1 o výměře 87 m 2 z pozemku parc. č. 2171/35, díl c1 o výměře 219 m 2 z pozemku parc. č. 2171/39, díl o o výměře 397 m 2 a díl k o výměře 411 m 2 z pozemku parc. č. 2171/31, díl b o výměře 62 m 2, díl d o výměře 79 m 2, díl j o výměře 1901 m 2 a díl m o výměře 74 m 2 z pozemku parc. č. 2171/5, díl a o výměře 25 m 2 a pozemek parc. č. 2171/21 o výměře 146 m 2 z pozemku parc. č. 2171/21, díl c o výměře 23 m 2 a díl h o výměře 520 m 2 z pozemku parc. č. 2171/27, dále pozemky parc. č. 2171/12 o výměře 320 m 2, parc. č. 2171/14 o výměře 213 m 2, parc. č. 2171/16 o výměře 57 m 2, parc. č. 2171/23 o výměře 188 m 2, parc. č. 2171/24 o výměře 102 m 2, parc. č. 2171/30 o výměře 63 m 2, vše k.ú. Písek a díl n o výměře 505 m 2 z pozemku parc. č. 950/1, díl r o výměře 212 m 2 z pozemku parc. č. 950/10, díl k o výměře 565 m 2 a díl e1 o výměře 19 m 2 z pozemku parc. č. 950/11, díl o výměře 21 m 2 z pozemku parc. č. 950/15, díl s o výměře 4 m 2 a díl x o výměře 339 m 2 z pozemku parc. č. 950/16, díl t o výměře 315 m 2 z pozemku parc. č. 950/18, díl v o výměře 39 m 2 z pozemku parc. č. 950/19, díl a1 o výměře 58 m 2 z pozemku parc. č. 950/22 vše k. ú. Smrkovice z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, za pozemky z vlastnictví města Písek díl b o výměře 4 m 2 díl c o výměře 1m 2 z pozemku parc. č. 260/18 a díl d o výměře 0,39 m 2 z pozemku parc. č. 263/3 vše k. ú. Smrkovice. Pozemky byly odděleny na základě geometrického plánu č /2013 ze dne pro k. ú. Písek a geometrického plánu č /2013 ze dne pro k. ú. Smrkovice. (sml. č a) 8) Dohoda o předání a převzetí stavby mezi městem Písek a Jihočeským krajem - Okružní křižovatka v Nádražní ul. U s n e s e n í č. 222/15 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění Dohody o předání a převzetí stavby dle přílohy č. 1 bezúplatný převod stavebního objektu SO 101 Okružní křižovatka vybudovaného v rámci stavby: Okružní křižovatka Nádražní ulice v Písku do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice. stránka 16 (celkem 20)

17 K bodu 12) Záměr prodeje bytu a nebytového prostoru U s n e s e n í č. 223/15 1. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje bytu č. 12, v čp. 1952, třída Přátelství, Písek se stavební parcelou č k. ú. Písek žadateli, třída Přátelství 1952, Písek. Cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. 2. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje nebytové jednotky č. 4B 412, o výměře 73,8 m 2, v čp. 449/16, Čechova ulice, Písek se stavební parcelou č. 6312, k. ú. Písek, žadatelce, Čechova 449/10, Písek za částku stanovenou dle Zásad prodeje nebytových prostorů, tj. za cenu znaleckého posudku. 3. Zastupitelstvo města schvaluje převod práv a povinností vyplývající ze Smlouvy o záloze a o smlouvách budoucích na byt č. 4A 442-6, čp. 449/14, Čechova, Písek, z žadatelky, bytem Čechova 449/14, Písek, na manžele příjemce, K Dolejšímu Mlýnu 38, Mirotice a příjemkyni, Svatoplukova 548/13, Praha 2 Nusle. 4. Zastupitelstvo města schvaluje převod práv a povinností vyplývající ze Smlouvy o záloze a o smlouvách budoucích na byt č. 4A 422-2, čp. 449/14, Čechova, Písek, z manželů žadatelů, oba bytem Čechova 449/14, Písek, na příjemkyni, Habrek 39, Ledeč nad Sázavou. 5. Zastupitelstvo města schvaluje Změnu prohlášení vlastníka a Dohodu o převodu spoluvlastnického podílu k budově a pozemku - čp. 448, Čechova, Písek, ze dvou důvodů: 1. vyjmutí strojovny vzduchotechniky ze společných částí domu a připojení vlastníkovi nebytového prostoru č. 1A 111 Polanských s.r.o., Mírová 146, Protivín. 2. opravy vymezení sklepů č. 9, 11 a 13, chybně vedených jako laťové. Sklepy jsou zděné a započítávají se do výměry bytových jednotek. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 13) Návrh změny Zásad prodeje městských bytů U s n e s e n í č. 224/15 Zastupitelstvo města schvaluje Zásady prodeje městských bytů, které jsou uvedeny v příloze č. 2 tohoto materiálu, s účinností od K bodu 14) Zásady pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže U s n e s e n í č. 225/15 Zastupitelstvo města Zásady pro poskytování finančních dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 2. schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 17 (celkem 20)

18 K bodu 15) Aktualizace zásad pro poskytování příspěvku města soukromým investorům na budování veřejné infrastruktury U s n e s e n í č. 226/15 Zastupitelstvo města 1. projednalo návrh nových zásad pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům na budování veřejné infrastruktury 2. schvaluje návrh nových zásad pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům na budování veřejné infrastruktury zastupitelstvem města s připomínkou - bod II. odrážka 3 a 5 za slova soukromého investora doplnit fyzické osobě. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 16) Návrh dodatku ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 227/15 Zastupitelstvo města schvaluje dodatek č. 3 ke zřizovací listině Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám dle přílohy č. 1 s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 17) Návrh na změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Pečovatelská služba a jesle města Písku a schválení nové zřizovací listiny - Městské středisko sociálních služeb U s n e s e n í č. 228/15 Zastupitelstvo města schvaluje revokaci bodu 2. usnesení č. 255/14 ze dne , změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Pečovatelská služba a jesle města Písku s účinností od usnesením zastupitelstva města č. 8/12 a úplné znění zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb s účinností od , které jsou jako příloha č. 1 a č. 2 nedílnou součástí materiálu. Zodpovídá: Bc. Průšová K bodu 18) Návrh dodatku k dohodě měst Písek a Strakonice o společném postupu v oblasti odpadového hospodářství U s n e s e n í č. 229/15 Zastupitelstvo města schvaluje Dodatek č. 3 k Dohodě měst Písek a Strakonice o společném postupu v oblasti odpadového hospodářství uzavřené dne Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 19) Podnět k možnosti omezení provozní doby pohostinských zařízení a barů U s n e s e n í č. 230/15 Zastupitelstvo města bere podnět k možnosti omezení provozní doby pohostinských zařízení a barů na vědomí. Zodpovídá: Mgr. Hanus stránka 18 (celkem 20)

19 K bodu 20) Informace o rozdělení státní dotace v rámci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón v roce 2015 U s n e s e n í č. 231/15 Zastupitelstvo města 1. schvaluje informaci o rozdělení státní dotace Ministerstva kultury ČR v rámci Programu regenerace MPR a MPZ v roce 2015 město Písek ve výši Kč vlastníku památkového objektu kostel Povýšení sv. Kříže, r.č schvaluje poskytnutí účelové neinvestiční dotace z Programu regenerace MPR a MPZ v roce 2015 vlastníku památkového objektu, kostel Povýšení sv. Kříže, r.č. 2423, v celkové výši Kč, skládající se ze státní dotace ve výši Kč a městského podílu ve výši Kč, schváleného usnesením Zastupitelstva města Písek číslo 39/15 ze dne schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotací Římskokatolické farnosti Písek na obnovu nemovité kulturní památky kostel Povýšení sv. Kříže, Velké náměstí, Písek v rámci Programu regenerace MPR a MPZ na rok 2015 a pověřuje starostku Města Písek Mgr. Evu Vanžurovou podpisem této smlouvy. Zodpovídá: Ing. Jambura K bodu 21) Volba přísedících Okresního soudu v Písku U s n e s e n í č. 232/15 Zastupitelstvo města volí přísedící Okresního soudu v Písku na volební období Zodpovídá: Mgr. Hanus K bodu 22) Návrh na odejmutí čestného občanství U s n e s e n í č. 233/15 Zastupitelstvo města odnímá od čestné občanství Klementu Gottwaldovi a J. V. Stalinovi pro jejich provinění proti lidskosti. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 23) Informace z výborů U s n e s e n í č. 234/15 Zastupitelstvo města volí Ing. Pavla Cendelína členem Osadního výboru Semice od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 24) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 235/15 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a schvaluje vyřazení následujících úkolů ze sledování: 15/14, 72/15, 75/15, 87/15, 131/15, 133/15, 149/15. Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 19 (celkem 20)

20 K bodu 25) Různé, interpelace K bodu 26) Připomínky občanů K bodu 27) Závěr V Písku stránka 20 (celkem 20)

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne - 1 - Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 15.3.2010 Zastupitelstvo města : 29/805 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 Zastupitelstvo města po projednání: I. s c h v a l u j e program 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice revokaci

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.04.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne 28.04.2014 v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích Zastupitelstvo města bere na vědomí: předložené a projednané materiály

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konaného dne 16.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIV/16: ZM schvaluje program

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 20.04.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. února 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. února 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 13. února 2019 Z 12/19 Z 13/19 Z 14/19 Z 15/19 Z 16/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 25. 4. 2019 od 18.00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 11/2019/3 program 3.

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 16. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 16. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 16. zasedání dne 13.12.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33)

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33) 1 U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2015 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 25. 4. 2018 v zasedací místnosti

Více

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zápis č.24 z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zastupitelstvo města po projednání a hlasování ne zveřejnění záměru prosté směny bez doplatku a to části parcely KN číslo 961/5

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Příloha č. 1 Přehled

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 05.09.2018 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103)

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103) 1 U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 27. září 2016 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 5. dubna 2005 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Humpolec, které se konalo dne 24.4.2019 70/5/ZM/2019 Kontrola plnění usnesení ZM předloženou zprávu o Kontrole

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2017/ZM až /2017/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2017/ZM až /2017/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 22.11.2017 č. 549-25/2017/ZM až 568-25/2017/ZM USNESENÍ č. 549-25/2017/ZM ze dne 22.11.2017 schvaluje Ing. J. Adama, Ing. J. Čechovou a Mgr. Z. Zahradníčka

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 22. 2. 2012 od 16,00 hodin

Více

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne 27. 4. 2016 Program 16/011/002/00/00 - Program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh ZM schvaluje program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh. Kontrola plnění

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání 06.11.2012 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 39. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 06.04.2016 č. 274-14/2016/ZM až 298-14/2016/ZM USNESENÍ č. 274-14/2016/ZM ze dne 06.04.2016 schvaluje M. Budlovského, Bc. J. Hostka a MUDr. R. Kříže

Více

V Ý P I S U S N E S EN Í

V Ý P I S U S N E S EN Í V Ý P I S U S N E S EN Í ze zasedání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne15. 12. 2016, zápis č. 11/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 03.09.2015 Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne 02.09.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/22Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 21. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/22Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 21. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 11. 04. 2018 Číslo: 503/23 program zasedání ZM dne 11.04.2018 Číslo:

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 3. zasedání zastupitelstva města,

Více