Ochrana osobních údajů

Save this PDF as:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ochrana osobních údajů"

Transkript

1 Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany sbních údajů. Bezpečí Vašich sbních údajů je pr nás priritu. Osbním údajům a jejich chraně věnujeme prt náležitu pzrnst. V těcht Zásadách zpracvání sbních údajů (dále jen Zásady ) bychm Vás chtěli infrmvat tm, jaké sbní údaje Vás shrmažďujeme a jakým způsbem je dále pužíváme. Využitím našich služeb s těmit Zásadami suhlasíte. Správce: ALBATROS Prachatice s.r.. Skuherskéh 2798/4, České Budějvice IČO: telefn: webvé stránky: (dále jen Albatrs ) 1. Osbní údaje a jejich zpracvání 1.1. Kategrie sbních údajů Shrmažďujeme různé údaje v závislsti na tm, které z našich služeb využíváte. Pkud se u nás ubytujete, shrmažďujeme: fakturační adresu, telefnní čísl, bankvní spjení. Demgrafické údaje. Údaj phlaví, datum narzení, zemi a upřednstňvaný jazyk. Údaje vzniklé na základě trvání smluvy zakupené služby či prdukty, zákaznický segment, bjem pskytnutých služeb. Pkud si u nás zakupíte vucher, shrmažďujeme: fakturační adresu, telefnní čísl. Pkud d nás debíráte marketingvé zprávy shrmažďujeme: Jmén a kntaktní údaje vá adresa a křestní jmén. Demgrafické údaje země, údaj phlaví. Pkud si u nás zakupíte masáž, shrmažďujeme:

2 fakturační adresu, telefnní čísl. Dále zpracváváme tyt sbní údaje: Údaje z kmunikace mezi Albatrsem a zákazníkem Kamervé záznamy z htelů a prstr Orient Spa Záznamy chvání na internetvých stránkách spravvaných splečnstí Albatrs 1.2. Účely zpracvání sbních údajů: Pskytvání služeb a jejich zlepšvání. Abychm mhli pskytvat nabízené služby a zlepšvat je k Vaší spkjensti, zpracváváme Vaše sbní údaje. Knkrétně sem patří: Zpracvání bjednávky služeb, bjednaných ať už prstřednictvím naší webvé stránky, zákaznické linky či přím na recepci některé z našich prvzven. Záknným důvdem je zde nezbytnst pr splnění kupní smluvy či smluvy ubytvání a u vybraných údajů na splnění právních pvinnstí (např. účetní dklady). Zákaznická pdpra. Pr zajištění zákaznickéh servisu a pr dstranění případných prblémů při plnění kupní smluvy či smluvy ubytvání zpracváváme Vaše sbní údaje na základně nezbytnéh splnění těcht smluv. Kmunikace. Shrmážděné údaje využíváme za účelem kmunikace s Vámi a jejímu individuální přizpůsbvání. Můžeme vás například kntaktvat telefnicky, em, neb jinu frmu, abychm Vám připmněli, že máte bjednané či zakupené naše služby, sdělili Vám aktuální stav vaší žádsti, bjednávky neb reklamace neb k ní d Vás získali další infrmace. Nakupujete-li u nás naše služby či se u nás ubytváváte, zpracváváme tyt údaje z důvdu právněnéh zájmu kmunikace s klientem, jak je ppsán v tmt dstavci. Zlepšvání služeb. Údaje pužíváme k neustálému zlepšvání našich služeb a systémů, včetně přidávání nvých funkcí a zárveň za účelem činit infrmvaná rzhdnutí za pužití suhrnných analýz a business inteligence, t vše na základě našeh právněnéh zájmu dvíjejícíh se d svbdy pdnikání a spčívajícíh v nezbytnsti zlepšvání pskytvaných služeb kvůli úspěchu v hspdářské sutěži. Abychm zajistili dstatečnu chranu Vašim právům a zájmům pužíváme pr účely zlepšvání sbní údaje v annymizvané pdbě. Ochrana, bezpečnst a řešení sprů. Údaje můžeme zpracvávat také z právněnéh zájmu, který spčívá v zajištění chrany a bezpečnsti našich systémů a našich zákazníků, k zjišťvání a prevenci pdvdů, řešení sprů a prsazvání našich dhd na základě právněnéh zájmu. Kamervé záznamy. Albatrs umísťuje d svých prvzven a prstr kamery z důvdu chrany právněných zájmů Albatrsu. Prstry, kde jsu kamery umístěny, jsu vždy značeny upzrněním. Marketingvé nabídky. Zasílání newsletterů d Vaší vé schránky (bchdní sdělení) Zasíláme Vám bchdní sdělení hledně bdbných služeb či prduktů, jak jste si kupili. Tyt bchdní sdělení můžete vždy dmítnut prstřednictvím dkazu pr dhlášení, který naleznete v každém u. Pr dhlášení z dběru můžete také přím kntaktvat náš zákaznický servis.

3 V případě, že debírání bchdních sdělení dhlásíte, nebudeme nadále Vaše elektrnické kntakty pr tyt účely využívat. Začneme je pět využívat, pkud je zaregistrujete neb si je výslvně vyžádáte. Marketingvé nabídky, které se vám zbrazují, mhu být vybrány na základě dalších infrmací, které jsme vás v průběhu času získali pdle kntaktních údajů, demgrafických údajů, blíbených plžek a údajů pužívání z našich prduktů a webů (ckies, IP adresa, údaje pskytnuté vaším prhlížečem, údaje prklicích, zbrazených bchdních sděleních, navštívených službách). Neprvádíme plně autmatizvané zpracvání, které by pr Vás měl právní účinky. Nakupujete-li u nás či se u nás ubytváváte, zpracváváme tyt údaje z důvdu právněnéh zájmu, který tkví v právněném knvenčním marketingu. Pkud nejste naším zákazníkem, zpracváváme na základě Vašeh suhlasu. Máte práv kdykliv bezplatně vznést námitku prti těmt zpracváním. Kntaktní údaje jsu uvedeny na knci tht dkumentu Předání sbních údajů třetím stranám Vaše sbní údaje budu předány třetím sbám či jinak zprstředkvány puze tehdy, je-li t nezbytné v rámci plnění kupní smluvy, smluvy ubytvání, na základě právněnéh zájmu, neb pkud jste s tím předem vyslvili suhlas. a) sesterským splečnstem a zpracvatelům na základě plnění kupní smluvy neb smluvy ubytvání pr výkn interních prcesů a pstupů b) splečnstem vydávajícím kreditní karty, pskytvatelům platebních služeb za účelem zpracvání plateb a bankám na základě vaší bjednávky, plnění kupní smluvy či smluvy ubytvání d) našim partnerům, ve věrnstních schématech, d kterých se zapjíte e) dalším pskytvatelům služeb, třetím stranám, zapjeným d zpracvání dat; f) třetím stranám, např. právním zástupcům, sudům za účelem vymáhání neb uzavření jakékli smluvy s vámi; g) veřejným rgánům (např. plicie) h) třetím stranám prvádějícím průzkumy mezi zákazníky Pkud třetí sby pužijí údaje v rámci jejich právněnéh zájmu, nenese za tat zpracvání správce zdpvědnst. Tat zpracvání se řídí zásadami zpracvání sbních údajů příslušných splečnstí a sb. 2. Zabezpečení sbních údajů a dba uchvávání 2.1. Zabezpečení sbních údajů a) Zabezpečujeme naše webvé stránky a statní systémy pmcí technických a rganizačních patření prti ztrátě a zničení Vašich údajů, prti přístupu neprávněných sb k vašim údajům, jejich pzměňvání či rzšiřvání. b) Albatrs prhlašuje, že přijal veškerá vhdná technická a rganizační patření k zabezpečení sbních údajů, technická patření k zabezpečení datvých úlžišť a úlžišť sbních údajů v listinné pdbě. K sbním údajům mají přístup puze jím pvěřené sby.

4 c) U našich zpracvatelů vyžadujeme prkázání suladu jejich pstupů a systémů s platným právním řádem České Republiky Dba zpracvání Osbní údaje zpracváváme a uchváváme p dbu nezbytně nutnu k zajištění všech práv a pvinnstí plynucích z kupní smluvy či smluvy ubytvání, tj. p dbu bjednávky či p dbu Vašeh pbytu u nás. 10 let d využití našich služeb z důvdu řešení ptencinálních sprů. p dbu, p kteru je Albatrs pvinen jakžt správce uchvávat určité údaje pdle becně závazných právních předpisů. Účetní dklady, např. faktury vystavené splečnstí Albatrs jsu v suladu se záknem archivvány p dbu 10 let d jejich vystavení. Suhlas s marketingvými nabídkami je platný p dbu 3 let neb d dvlání Kamervé záznamy z prvzven splečnsti Albatrs a klí budv splečnsti Albatrs jsu zpracvávány maximálně p dbu 14 dnů de dne přízení kamervéh záznamu. V statních případech vyplývá dba zpracvání z účelu zpracvání aneb je stanvena právními předpisy v blasti chrany sbních údajů. 3. Práva subjektů údajů a) Pkud zpracváváme Vaše sbní údaje, můžete kdykliv pžadvat bezplatnu infrmaci zpracvávání svých sbních údajů. b) V případě, že se dmníváte, že zpracvání sbních údajů prvádíme v rzpru s chranu Vašich sbních údajů a záknnými pdmínkami chrany sbních údajů, můžete pžádat vysvětlení, pžadvat, abychm dstranili takt vzniklý stav, zejména můžete pžadvat, prvedení pravy, dplnění, likvidaci sbních údajů neb blkaci sbních údajů. údajů. c) Máte taktéž práv kdykliv se brátit se svu žádstí na na Úřad pr chranu sbních d) Svůj suhlas se zpracváním sbních údajů můžete kdykliv dvlat. Pkud dvláte suhlas se zpracváním sbních údajů, budu Vaše sbní údaje vymazány neb annymizvány; t se však netýká těch sbních údajů, které Albatrs ptřebuje ke splnění záknných pvinnstí či k chraně svých právněných zájmů. K likvidaci sbních údajů djde rvněž v případě, že sbní údaje nebudu zaptřebí pr stanvený účel neb jestliže bude ulžení Vašich údajů nepřípustné z jiných záknem stanvených důvdů. 4. Webvé stránky subry ckies Naše stránky pužívají tzv. ckies, aby naše nabídka byla pr vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Ckies jsu male textvé subry, které jsu ulženy ve vašem pčítači, chytrém telefnu či jiném zařízení a které jsu užívány ve Vašem prhlížeči. Subry ckies využíváme např. pr: c nejlepší přizpůsbení našich stránek Vašim pžadavkům díky sledvání návštěvnsti, Vašem phybu p stránkách a využitých funkcích

5 5. Kntaktujte nás V případě jakýchkli dtazů, kmentářů a žádstí hledně těcht Zásad nás neváhejte kntaktvat na adrese či zákaznické lince uvedené v zápatí těcht Zásad. Kntakt: ALBATROS Prachatice s.r.. Skuherskéh 2798/4, České Budějvice Zákaznický servis tel.: webvé stránky: 6. Účinnst Tyt Zásady chrany sbních údajů platí d

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Splečnst Merkuria Artes a.s.,(dále jen MA ) Severní 971/19, PSČ 500 03, IČO: 15062465, prvzvatel webvých stránek www.merkuriaartes.cz, prhlašuje, že veškeré sbní údaje (dále také údaje

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Diadema Internet s.r.. se sídlem Mrseva 1126/5, 301 00 Plzeň,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Sien slutin a.s., se sídlem Na Kpci 340/3e Havířv-Suchá, 735

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu Ve splečnsti BONATRANS GROUP a.s. se sídlem: Revluční 1234, 735 94 Bhumín, Česká

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti RESTYL s.r.., se sídlem Hdkvická 669, 463 12 Liberec 23, IČO:

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ, NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU Ve splečnsti Mramis s.r..se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava -

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti ELEMAN spl. s r.., se sídlem Nádražní 344/23, 150 00 Praha 5,

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti KOŘAN NÁBYTEK s.r.., se sídlem Pěnkavva 277/16, 326 00 Plzeň,

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

Ochrana vašich osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů GDPR Ochrana vašich sbních údajů Pkud jste mým klientem na základě bjednanéh prduktu či služby, dběratelem článků neb návštěvníkem webu, svěřujete mi své sbní údaje. Já zdpvídám za jejich chranu a zabezpečení.

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

UNNI Trading, s.r.o.

UNNI Trading, s.r.o. Infrmace zpracvání klientských sbních údajů Tat infrmace ppisuje základní principy, pdle kterých splečnst, IČ 27802221, se sídlem: Na Letné 57, - Lazce, zapsaná v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní https://www.veselyprimestak.cz/

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK V družstvu ZLATNÍK, družstv umělecké výrby, se sídlem Lešetínská 16, 719

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu a další sby Ve splečnsti MS UTILITIES & SERVICES a.s., se sídlem Bezručva 1200,

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů)

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů) Infrmační memrandum (Infrmace zpracvání sbních údajů) Autškla Zubr a Autškla Břevnv s.r.. (dále jen Autškla ) dbá chranu Vašich sbních údajů a zavázala se tyt údaje chránit v suladu s transparentnstí,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracvání sbních údajů Obchdní splečnst NutriAcademy, s.r.. IČO: 29197228 se sídlem U Krčské vdárny 949/49, 140 00 Praha 4 - Krč Tyt zásady jsu účinné d 25. května 2018. Kntaktní údaje: Adresa:

Více

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje? Když pužíváte naše služby, sbíráme různé typy údajů, jak jsu vaše kntakty a další. Sledujeme, jaké prdukty si prhlížíte na našem webu, a dvzujeme z th další údaje vás, abychm v buducnu mhli náš web dále

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24. 5. 2018 Pslední aktualizace: 8. 4. 2019 Verze: 1.3 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie Zásady chrany sbních údajů a subrů ckie VŠEOBECNÉ INFORMACE Tyt Zásady chrany sbních údajů infrmují Uživatele tm, jaké sbní údaje mhu být shrmažďvány při pužívání webvých stránek www.sabaparking.cm (dále

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ, OSOB KONAJÍCÍCH PRÁCI MIMO PRACOVNÍ POMĚR A ZÁSTUPCŮ Ve splečnsti Mramis s.r.. se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava - Mravská Ostrava, IČO: 26090881,

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688 Pravidla marketingvé akce s názvem SOUTĚŽ S VODAFONE KREDITNÍ KARTOU Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingvé akce Sutěž s Vdafne Kreditní kartu (dále jen "marketingvá akce"). Tat

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDO JSME A KOMU SLOUŽÍME platná d 1. 4. 2015 Charakteristika dlehčvací služby Odlehčvací služba je terénní služba pskytvaná sbám, které mají sníženu sběstačnst z důvdu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Tt infrmační memrandum zpracvání sbních údajů ppisuje zejména jakým způsbem, za jakým účelem a v jakém rzsahu zpracváváme Vaše sbní údaje.

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například:

Každý registrační formulář uvádí, jaký druh osobních údajů shromažďujeme různé účely mohou vyžadovat různé osobní údaje, například: Pslední aktualizace zásad: 16. dubna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ My, splečnst Bridgestne Eurpe NV/SA zalžená pdle belgickéh práva se sídlem v Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie, IČ 0441192820,

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk,. p. s., se sídlem Kzinva 35/5, 787 01 Šumperk, IČ: 25852957, zpracvává sbní údaje při pskytvání sciálních služeb sbám s kmbinvaným ps?žením, především

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pslední aktualizace zásad: 31. ledna 2018 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Bridgestne Eurpe NV/SA, splečnst pdléhající belgickým záknům, se sídlem na adrese Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem, Belgie,

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Ing. Zbyšek Kaleta - KALIA se sídlem Frýdecká 1283/35, 737 01 Český Těšín IČO: 72986743 DIČ: CZ6203251120 zapsaný v bchdním rejstříku pd sp. zn. A 12175 vedenu Okresním

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Splečnst Lutech Resurces Czech Republic s.r.., IČO 016 79 716, se sídlem Hlandská 874/8, Štýřice, 639 00 Brn, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně pd

Více

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku Smluva pskytnutí péče dítě předšklníh věku (uzavřené pdle zákna č. 40/1964 Sb., ve znění pzdějších předpisů) Šklka Ježeček, s.r.., se sídlem Na Králvě 668/5, Praha Slivenec 154 00 IČ 24659215, DIČ CZ24659215

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů V Yuuu s.r.., IČ: 03286088 (dále jen my ) věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní údaje zpracváváme zejména našich zákaznících a

Více

Tyto obchodní podmínky upravují smluvní vztah mezi prodávajícím společností FOR KIDS, s.r.o. (dále jen Prodávající) a Kupujícím.

Tyto obchodní podmínky upravují smluvní vztah mezi prodávajícím společností FOR KIDS, s.r.o. (dále jen Prodávající) a Kupujícím. Internetvý bchd velkbchdprdeti.cz je prvzván splečnstí FOR KIDS, s.r. se sídlem Křenva 439/15, Praha 6, 162 00. telefn: 774405405 email: inf@velkbchdprdeti.cz IČ: 29001471 DIČ: CZ29001471 zapsaná v bchdním

Více

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje:

Ochrana soukromí. Jaké osobní údaje zpracováváme? Zpracováváme následující osobní údaje: Ochrana sukrmí Ve firmách Petr Mjžíš, IČ 16537785, Jana Mjžíšvá, IČ 49792997 (dále jen my ), www.autmjzis.cz, věnujeme chraně sbních údajů velku pzrnst. V tmt dkumentu naleznete infrmace tm, jaké sbní

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče a zaměstnanci Mateřská škla Ostrava Nvá Bělá, příspěvkvá rganizace, Na Pláni 2/609, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Mateřská škla Prstějv, ul. Šárka 4a Prstějv, ul. Šárka 4a, 796 01, IČ 47922435, 582 351 664, mb. 607 581 034, e-mail mssarka@centrum.cz PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Dle Nařízení Evrpskéh parlamentu

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci dětí naší mateřské škly, Mateřská škla Ostrava - Dubina, F. Frmana

Více

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů

Forum hosting Prohlášení o ochraně osobních údajů Frum hsting Prhlášení chraně sbních údajů Datum 14. 6. 2018 Správce Filip Kučera http://www.frumhsting.cz pdpra@frumhsting.cz Zásady zpracvání sbních údajů Tímt dkumentem Vám pskytujeme infrmace Vašich

Více

Ochrana osobních údajů v e-shopu

Ochrana osobních údajů v e-shopu Ochrana sbních údajů v e-shpu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt I. Úvd 1. Účelem tht dkumentu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt (dále jen zásady ) je pdrbné vysvětlení pdmínek zpracvání

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Střední škla, Dětský dmv a Šklní jídelna, Velké Heraltice, příspěvkvá rganizace, se sídlem Opavská 1, 747 75 Velké Heraltice, IČ: 47813571, zpracvává sbní údaje při

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obchdní splečnst MOVE.IN s.r.. IČ 06428576 se sídlem Ledce 10, Ledce, PSČ 664 62 zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně, pd sp. zn. C 102032 Tyt zásady

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh Základní škla a mateřská škla Ostrava Zábřeh, Ksmnautů 13, příspěvkvá rganizace Ksmnautů 2218/13, 700 30 Ostrava - Zábřeh Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážená paní, vážený pane, naše

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení návštěvníci, vážení zaměstnanci Zlgická zahrada Ostrava, příspěvkvá rganizace ( z ), jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pkud vaše děti navštěvují naši šklu Villa Luna mateřská škla s.r.., svěřujete nám, jak správci sbních údajů, sbní údaje dětí, a t z th důvdu, abychm jim mhli řádně pskytvat

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pkud vaše děti navštěvují naši šklu Mateřská škla Olmuc, Blanická 16, se sídlem Blanická 471/16, 779 00 Olmuc, Hdlany, IČ: 66181500, (dále jen škla neb správce ), svěřujete

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Pvinně zveřejňvané infrmace 1. 1) Oficiální název Obec Tčník 2) Důvd a způsb zalžení Obec Tčník vznikla jak územní samsprávná jedntka v suladu s 1 a 2 zákna č. 367/1990 Sb. bcích a dle 4 tht zákna vystupuje

Více

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel Základní škla Ostrava Mariánské Hry, Gen. Janka 1208, příspěvkvá rganizace, PSČ 709 00, tel. 596 622 284 Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci, bchdní partneři,

Více

ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA

ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA ETICKÝ A OBCHODNÍ ŘÁD ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA ANTIMONOPOLNÍ & KONKURENČNÍ POLITIKA Magna supeří rázně, ale čestně a pdpruje svbdnu a férvuhspdářsku sutěž. Budeme ddržvat všechny platné antimnplní

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

Platba online. Výklad pojmů. Platné ke dni Twisto je platba ve vybraných e-shopech jedním kliknutím.

Platba online. Výklad pojmů. Platné ke dni Twisto je platba ve vybraných e-shopech jedním kliknutím. Platba nline (platné ke dni 1. 6. 2017) Twist je platba ve vybraných e-shpech jedním kliknutím. Výklad pjmů Platba nline je jednrázvé dlžení platby za nákupy u Obchdníka prstřednictvím splečnsti Twist.

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné Smluva č. /2014 pskytvání služby sciální péče dmva se zvláštním režimem Oáza pkje pr psychicky nemcné dle 91 zákna č. 108/2006 Sb., sciálních službách, v platném znění. (dále jen Smluva) paní / panem (dále

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Dohoda o výkonu pěstounské péče

Dohoda o výkonu pěstounské péče Dhda výknu pěstunské péče Název rganizace: Centrum pr dítě a rdinu LATUS Právní frma: bčanské sdružení se sídlem Nýřanská 34, 323 26 Plzeň IČ: 22767452 reg. MVČR 4.11.2011.pd č.j. VS/1-1/86 311/11-R zast.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

(dále jen Zásady ) ÚVOD

(dále jen Zásady ) ÚVOD Zásady zpracvání sbních údajů ve splečnsti Travel Service, a.s. (dále jen Zásady ) Správce sbních údajů: Travel Service, a.s., IČ: 256 63 135, se sídlem Praha 6, K Letišti 1068/30, PSČ: 160 08 (dále jen

Více