Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne do konce dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015."

Transkript

1 Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO , zapsaná v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze v sp.zn. B Název sutěže: Desperads Facebk sutěž Míst knání sutěže: Sutěž prbíhá splečně na území České republiky prstřednictvím sciální sítě FACEBOOK (dále jen míst knání sutěže ). Organizátr sutěže: Organizátrem sutěže je splečnst VCCP s.r.., se sídlem Ostrvní 30, Praha 1, 11000, IČ , zapsaná v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze, sp.zn. C Trvání sutěže: Sutěž trvá d kamžiku vyhlášení na sciální síti FACEBOOK dne d knce dne Pdmínky účasti v sutěži: Sutěžícím se může stát puze fyzická sba starší 18ti let s dručvací adresu na území České republiky, která je registrvána na sciální síti FACEBOOK ( má p celu dbu sutěže aktivní svůj FACEBOOK účet a která se bude prstřednictvím účtu přadatele FACEBOOK účastnit tét sutěže (dále jen sutěžící ). Sutěžící se zavazují ddržvat veškerá pravidla pužití sítě FACEBOOK uvedená na Sutěžící jsu si vědmi th, že v rámci sutěže nesmí žádným způsbem prušvat neb nabádat k prušvání zákna, becně přijímaných mrálních a etických nrem či prušvání práv třetích sb. Sutěžící si je vědm th, že účast v sutěži je pdmíněna věkvu hranicí 18ti let a není právněn šířit sutěž mezi sby, jenž výše uvedené věkvé hranice nedsáhly. V případě, pruší- li sutěžící tut svji výše uvedenu pvinnst, zavazuje se sutěžící nahradit přadateli veškeru škdu, která mu v suvislsti s prušením výše uvedené pvinnsti vznikla. Pravidla sutěže a způsb určení vítězů: Přadatel zveřejní v průběhu dby trvání sutěže na FACEBOOK stránce Desperads 7 sutěžních pstů (v průběhu každéh kl, jeden sutěžní pst), ve kterých vyzve sutěžící ke splnění sutěžníh úklu.

2 Přadatel připravil pr každé sutěžní kl (sutěžní den) rzdílné sutěžní zadání, přičemž výhru pr sutěžní kla 1, 3, 4, 5, 6, a 7 jsu prdukty Desperads, blíže specifikvané v ppisech jedntlivých kl. Výhru sutěžníh kla č. 2 jsu 4 lístky na událst Bldy Sexy Hallween. Výherci sutěžních kl 1, 3, 4, 5, 6, a 7 budu vybíráni dbrnu prtu slženu ze 2 zástupců rganizátra a 1 zástupce přadatele. Výherce sutěžníh kla č. 2 bude příspěvek s nejvyšším pčtem Like. Ppisy jedntlivých zadání jsu: Sutěžní kl 1: Výhra: 1. míst: 4 x 3 pack piva Desperads 0,33l & 2x Desperads tričk 2. míst: 4 x 3 pack piva Desperads 0,33l & 2x Desperads tričk 3. míst: 4 x 3 pack piva Desperads 0,33l & 2x Desperads tričk Výhra je rzdělena třem vítězům dle jedntlivých reginů (Praha, Brn, Ostrava) Mechanika: Sutěžící zašlu sutěžní příspěvek d kmentářů 1. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním sutěžníh příspěvku a knčí ve Sutěžní kl 2: Výhra: lístky na afterparty eventu Bldy Sexy Hallween, Mechanika: Sutěžící vlží sutěžní ftgrafii d kmentářů 2. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním příspěvku a knčí ve sutěžníh kla. Vítězí sutěžní ftgrafie s nejvyšším pčtem LIKE. Sutěžní kl 3: Mechanika: Sutěžící zašlu sutěžní ft d kmentářů pstu 3. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním příspěvku a knčí ve Sutěžní kl 4: Mechanika: Sutěžící zašlu sutěžní příspěvek d kmentářů 4. sutěžníh kla Facebk

3 Sutěžní kl začíná zveřejněním sutěžníh příspěvku a knčí ve Sutěžní kl 5: Mechanika: Sutěžící vlží sutěžní ftgrafii d kmentářů 5. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním sutěžníh příspěvku a knčí ve Sutěžní kl 6: Mechanika: Sutěžící zašlu sutěžní příspěvek d kmentářů 6. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním sutěžníh příspěvku a knčí ve Sutěžní kl 7: Mechanika: Sutěžící vlží sutěžní ftgrafie d kmentářů 7. sutěžníh kla Facebk Sutěžní kl začíná zveřejněním sutěžníh příspěvku a knčí ve Výherce bdrží ceny, které mu budu dručeny přadatelem sutěže nejpzději 20 pracvních dní d zaslání kntaktních údajů. Kntaktní údaje v rzsahu pravé jmén, příjmení, adresa bydliště, věk, a tel. čísl je každý výherce pvinen ddat rganizátrvi sutěže prstřednictvím sukrmé zprávy na sciální síti FACEBOOK nejpzději d 5 pracvních dnů d zaslání vyrzumění získání výhry, které mu bude zaslán prstřednictvím sukrmé zprávy na FACEBOOK. Pkud d tét dby sutěžící svu adresu neddá neb ji ddá nekmpletní, bude jeh výhra pstupena sutěžícímu, který se umístí na dalších místech.

4 Sutěžící, který zveřejní vulgární či v jiném hledu dle uvážení přadatele či rganizátra sutěže dbrým mravům dprující sutěžní příspěvek, budu bez dalšíh upzrnění ze sutěže vyřazeni a jejich příspěvky budu zablkvány. Stejným způsbem bude pstupván prti sutěžícím, kteří jakýmkli způsbem pruší pravidla tét sutěže. Autrská práva Sutěžící dpvídá za t, že zasláním sutěžníh příspěvku a jeh následným zveřejněním na sciální síti FACEBOOK nebudu prušena práva třetích sb, zejména, že nebude zasažen d autrských práv třetích sb. Sutěžící zárveň svu účastí v sutěži uděluje přadateli bezplatně celsvětvu licenci k užití veškerých autrských děl, které vytvří v suvislsti se sutěží, a t v nemezeném rzsahu (tj. zejména všemi způsby dle ustanvení 12 dst. 1 a 4autrskéh zákna), včetně práva takvé autrské díl kdykliv v průběhu sutěže neb p jejím uknčení upravit, pzměnit neb užít splu s jiným dílem, a t p celu dbu trvání majetkvých práv, s právem udělit práv dalšíh užití (pdlicenci) autrskéh díla třetím sbám v celém rzsahu udělené licence. Přadatel není pvinen udělenu licenci využít. Pr vylučení pchybnstí platí, že pr účely udělení licence představuje vlžení jakéhkliv autrskéh díla d sutěže sutěžícím návrh na uzavření licenční smluvy ve smyslu 46dst. 5 zákna č. 121/2000 Sb., autrský zákn (v platném znění), přičemž přijetí tht autrskéh díla přadatelem, bez hledu na t, jestli byl tmt přijetí sutěžící vyrzuměn neb nikliv, přestavuje suhlas přadatele s tímt návrhem na uzavření licenční smluvy ve smyslu 46 dst. 6 autrskéh zákna. Suhlas se zpracváním sbních údajů Sutěžící svu účastí suhlasí, že jeh ftka bude pužita v galerii Facebk Desperads. Sutěžící svu účastí v sutěži suhlasí se zpracváním svých sbních údajů v rzsahu pskytnutých sbních údajů (dále jen údaje ) a s jejich zařazením d databáze splečnsti Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO ,zapsaná v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze sp.zn. B (dále jen splečnst ), jakžt správce a s jejich případným zpracváním prstřednictvím zpracvatele, tj. nabízení prduktů a služeb, infrmvání marketingvých akcích, jakž i pr zasílání bchdních sdělení prstřednictvím elektrnických prstředků dle zákna č. 480/2004 Sb., některých službách infrmační splečnsti a změně některých záknů, ve znění pzdějších předpisů, a t na 2 rky, ppř. d dvlání suhlasu. Sutěžící bere na vědmí, že má práva zaručena záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů, v platném znění, zejména ustanveními 11, 12 a 21, tj. zejména že pskytnutí údajů je dbrvlné, že svůj suhlas může bezplatně kdykliv na adrese správce dvlat, že má práv přístupu k sbním údajům a práv na pravu těcht údajů, blkvání nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pchybnstí ddržvání práv se může brátit na správce neb i přím na Úřad pr chranu sbních údajů. Zpracvávané sbní údaje: jmén, příjmení, FB jmén, věk, , tel. čísl a adresa.

5 Osbní údaje se zpracvávají zejména k evidenci sutěžících (dále jen účastník sutěže ), na dbu d vyhlášení výsledků sutěží až d případnéh písemnéh dvlání suhlasu. Osbní údaje jsu d účastníka sutěže získávány na základě sukrmé zprávy neb aplikace, prstřednictvím které je subjekt údajů sdělí přadateli sutěže. Osbní údaje účastníka sutěže budu zpracvány ve výše uvedeném rzsahu v elektrnické databázi správce, ppř. zpracvatelem, se kterým správce uzavře příslušnu smluvu. Veškerá data jsu ukládána v digitální frmě. Pžádá- li účastník sutěže infrmaci zpracvání svých sbních údajů, je mu správce a případně i zpracvatel pvinen tut infrmaci bez zbytečnéh dkladu předat. Správce má práv za pskytnutí infrmace pžadvat přiměřenu úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na pskytnutí infrmace. Každý účastník sutěže, který zjistí neb se dmnívá, že správce prvádí zpracvání jeh sbních údajů, které je v rzpru s chranu sukrméh a sbníh živta účastníka sutěže neb v rzpru se záknem, zejména jsu- li sbní údaje nepřesné s hledem na účel jejich zpracvání, může pžádat správce neb zpracvatele vysvětlení neb pžadvat, aby správce neb zpracvatel dstranil takt vzniklý stav (blkvání, prvedení pravy, dplnění neb likvidaci sbních údajů). Účastník sutěže má dále práv se svými právněnými žádstmi bracet na správce, a pkud jim správce nevyhví, tak na Úřad pr chranu sbních údajů, na který se však může účastník sutěže brátit i přím. Tent suhlas může účastník kdykliv písemně dvlat. Další důležité pdmínky sutěže: Přadatel sutěže je právněn jednstranně bez náhrady změnit pravidla sutěže v průběhu jejíh trvání, sutěž zkrátit, dlžit, přerušit neb kmpletně zrušit. Úplné aktuální znění pravidel bude vždy k dispzici na dkazu Pravidla sutěže, který bude umístěn v sutěžním pstu. Účast v sutěži ani výhry není mžné vymáhat právní cestu ani alternativně plnit v penězích. Přadatel sutěže si vyhrazuje práv nahradit deklarvanu výhru výhru bdbnéh typu. Případné námitky s průběhem sutěže lze přadateli zaslat písemně prstřednictvím sukrmé zprávy na sciální síti FACEBOOK d 3 pracvních dnů d uknčení sutěže. Námitky pdané pzději nebudu brány v ptaz. Osby nesplňující pdmínky účasti v sutěži neb jednající v rzpru s pravidly nebudu d sutěže zařazeny. Pkud se ukáže, že tat sba se i přes uvedené stala výhercem, např. v důsledku duplicity FACEBOOK účtů, nemá nárk na výhru. Přadatel si vyhrazuje práv bez udání důvdu vylučit účastníka sutěže, jehž chvání či prfil FACEBOOK vykazuje známky nekaléh či pdvdnéh jednání (např.: duplicitní účet FACEBOOK). Přadatel si dále vyhrazuje práv vylučit účastníka sutěže, jehž chvání či FACEBOOK prfil dpruje pravidlům sciální sítě FACEBOOK. V případě zjištění tht prušení, či v případě pdezření bude takvý účet nahlášen jak pdvdný a případné vydání výhry bude pzastaven až d vyjádření správce či dpvědnéh pracvníka splečnsti FACEBOOK.

6 Přadatel sutěže neručí za jakékliv technické prblémy v suvislsti s účastí v sutěži (především funkčnst sítě FACEBOOK). Přadatel dále neručí za dručení zprávy (kmentáře), prstřednictvím které budu infrmváni výherci sutěže a za dručení výhry zaslané prstřednictvím dručvatele pštvních služeb či jinéh přepravce. Ze sutěže jsu vylučeni všichni zaměstnanci přadatele a rganizátra sutěže, a sby jim blízké a statní splupracující právnické a fyzické sby pdílející se na tét sutěži včetně jejich zaměstnanců a sb jim i jejich zaměstnancům blízkých. V případě, že se některá z těcht sb stane výhercem, výhra jí nebude předána a prpadá ve prspěch přadatele sutěže. Tat sutěž není nikterak spnzrvaná, spravvaná neb přidružená k elektrnické sciální síti FACEBOOK. Účastník sutěže je srzuměn s tím, že pskytuje své infrmace rganizátrvi a přadateli sutěže a nikliv elektrnické sciální síti FACEBOOK.

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat Stránka 1 z 5 Pravidla sutěže Každý bankmat je Equamat I. Přadatel a rganizátr sutěže 1. Sutěž Každý bankmat je Equamat (dále jen sutěž) bude prbíhat prstřednictvím prfilu Equa bank v aplikaci serveru

Více

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688

Sídlo: Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78. Sídlo: Praha 1, Jindřišská 873/27, PSČ 110 00 IČO: 256 09 688 Pravidla marketingvé akce s názvem SOUTĚŽ S VODAFONE KREDITNÍ KARTOU Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingvé akce Sutěž s Vdafne Kreditní kartu (dále jen "marketingvá akce"). Tat

Více

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE

Úplná pravidla soutěže v rámci komunikační kampaně Ria MÁNIE Úplná pravidla sutěže v rámci kmunikační kampaně Ria MÁNIE Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže v rámci sutěže Ria MÁNIE (dále jen "sutěž"). Tat pravidla jsu jediným dkumentem, který

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace Pravidla soutěže Pravidla registrace OČIMA PSA Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady!

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady! Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kofila Vyber si svůj styl

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kofila Vyber si svůj styl PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Kfila Vyber si svůj styl Česká republika I. ORGANIZÁTOR, POŘADATEL A TECHNICKÝ SPRÁVCE Splečnst PROMOANGEL s.r.., se sídlem v Praze 4, Bělehradská 237/11, 140 00, Česká

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka OBCHODNÍ PODMÍNKY Ing. Petr Adámek se sídlem: Pd Cihelnu 4, 161 00 Praha 6 identifikační čísl:cz7104240792 IČ:43094554 pr prdej zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na internetvé adrese www.nniprdukty.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Podrobná pravidla věrnostního programu

Podrobná pravidla věrnostního programu Pdrbná pravidla věrnstníh prgramu (v tmt znění platí d 1. 4. 2017) Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel věrnstníh prgramu "HASIČSKÝ ROK S KOZLEM" (dále jen "věrnstní prgram"). Tat pravidla

Více

Pravidla aktivity #milujemebohemku

Pravidla aktivity #milujemebohemku Pravidla aktivity #milujemebohemku Název soutěže: #milujemebohemku Pořadatel soutěže: BOHEMIA SEKT, s.r.o., Smetanova 220, 332 02 Starý Plzenec, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

McDonald's Pravidla uveřejňování Na rovinu Webové stránky (dále označovaná jen jako McDonald's ) (dál jen Pravidla pro uveřejňování )

McDonald's Pravidla uveřejňování Na rovinu Webové stránky (dále označovaná jen jako McDonald's ) (dál jen Pravidla pro uveřejňování ) McDnald's Pravidla uveřejňvání 1. Tat Pravidla pr uveřejňvání se vztahují na sby resp. uživatele internetu, které se rzhdnu pužít webvé stránky Na rvinu umístěné na www.narvinu.mcdnalds.cz (dále značvané

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb portálu www.mysliveckyportal.cz

Všeobecné smluvní podmínky užívání služeb portálu www.mysliveckyportal.cz Všebecné smluvní pdmínky užívání služeb prtálu www.mysliveckyprtal.cz I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Předmětem těcht bchdních pdmínek je úprava právních vztahů mezi Pskytvatelem a Objednavatelem při pskytvání

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 16. 2. 2015 od 17.00 hod. do 31.3.2015 do 15.00 hod.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 16. 2. 2015 od 17.00 hod. do 31.3.2015 do 15.00 hod. Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY poskytování telekomunikačních služeb VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pskytvání telekmunikačních služeb Tyt Všebecné pdmínky stanvují pstup uzavírání smluvy pskytvání a užívání telekmunikačních služeb a pdmínky, na základě kterých bude Martin Křapka, Bečv

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné Smluva č. /2014 pskytvání služby sciální péče dmva se zvláštním režimem Oáza pkje pr psychicky nemcné dle 91 zákna č. 108/2006 Sb., sciálních službách, v platném znění. (dále jen Smluva) paní / panem (dále

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE První certifikační autrita, a.s. ZPRÁVA PRO UŽIVATELE KVALIFIKOVANÉ CERTIFIKÁTY KVALIFIKOVANÉ SYSTÉMOVÉ CERTIFIKÁTY Stupeň důvěrnsti : veřejný dkument Verze 2.2 Zpráva pr uživatele je veřejným dkumentem,

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Úplná pravidla sptřebitelské sutěže Vyhraj s MILKOU týden v Alpách pr celu rdinu! 9. 12. 22. 12. 2015 1) Přadatelem sutěže Vyhraj s MILKOU týden v Alpách pr celu rdinu! (dále jen Sutěž ) je splečnst Mndelez

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE

SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE SMLOUVA O LICENCI A O PODMÍNKÁCH UŽÍVÁNÍ APLIKACE Tat smluva: je uzavírána mezi splečnstí Art f All s.r.., se sídlem: Praha 3, Rháčva 188/37, PSČ 13000, Česká republika, IČ: 46991654, DUNS: 495931529 a

Více

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014

Obchodní podmínky. Stránka 1 z 8 platné od 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky Stránka 1 z 8 platné d 1. 1. 2014 Obchdní pdmínky internetvéh bchdu VOPIČÁK.CZ prvzvanéh na základě smluvy sdružení živnstníků Pavel Janušek Michal Halunek Mezi Šklami 2471/10 Uzbecká 1463/1

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE První certifikační autrita, a.s. ZPRÁVA PRO UŽIVATELE KVALIFIKOVANÉ CERTIFIKÁTY KVALIFIKOVANÉ SYSTÉMOVÉ CERTIFIKÁTY Stupeň důvěrnsti : veřejný dkument Verze 2.1 Zpráva pr uživatele je veřejným dkumentem,

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net

Pravidla on-line výběrových řízení ENTERaukce.net Pravidla n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net (dále jen pravidla) I. Účel pravidel: Účelem těcht pravidel je pdrbně stanvit průběh realizace n-line výběrvých řízení ENTERaukce.net v elektrnické aukční

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

Škola kávy COFFEE IN GOOD SPIRITS 2008/9 2. MISTROVSTVÍ BARISTŮ ČR OFICIÁLNÍ PRAVIDLA

Škola kávy COFFEE IN GOOD SPIRITS 2008/9 2. MISTROVSTVÍ BARISTŮ ČR OFICIÁLNÍ PRAVIDLA Škla kávy COFFEE IN GOOD SPIRITS 2008/9 2. MISTROVSTVÍ BARISTŮ ČR OFICIÁLNÍ PRAVIDLA Účast v sutěži Cffee in Gd Spirits 2008 Pr mžnst účasti v sutěži Cffee in Gd Spirits je třeba dručit na krespndenční

Více

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku

Smlouva o poskytnutí péče o dítě předškolního věku Smluva pskytnutí péče dítě předšklníh věku (uzavřené pdle zákna č. 40/1964 Sb., ve znění pzdějších předpisů) Šklka Ježeček, s.r.., se sídlem Na Králvě 668/5, Praha Slivenec 154 00 IČ 24659215, DIČ CZ24659215

Více

PROPOZICE II.ROČNÍKU OBRANÁŘSKÉHO SPECIÁLU O KRUMLOVSKÉHO MEDVĚDA

PROPOZICE II.ROČNÍKU OBRANÁŘSKÉHO SPECIÁLU O KRUMLOVSKÉHO MEDVĚDA PROPOZICE II.ROČNÍKU OBRANÁŘSKÉHO SPECIÁLU O KRUMLOVSKÉHO MEDVĚDA Přádající rganizace: ZKO CHVALŠINY Míst knání : areál střelnice PČR Český Krumlv Datum knání: 1.12.2012 1.Uzávěrka přihlášek: 31.10.2012

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

BYT: 1. ŽADATEL 2. ŽADATEL. příjmení. jméno. titul. číslo OP. OP vydaný dne. adresa současného trvalého pobytu dle OP s uvedením PSČ a odkdy

BYT: 1. ŽADATEL 2. ŽADATEL. příjmení. jméno. titul. číslo OP. OP vydaný dne. adresa současného trvalého pobytu dle OP s uvedením PSČ a odkdy dbr majetkprávní Žádst uzavření nvé smluvy nájmu bytu 1 z 7 ŽÁDOST O UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU BYTU (např. prdlužení nájmu bytu, bnva nájmu bytu, z důvdu rzvdu manželství, sňatku, zúžení sb splečných

Více

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59)

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59) PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00, Plzeň Božkov, Česká republika Název soutěže: Namíchej výherní drink Místo a trvání soutěže: Česká republika, 09.

Více

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky Infrmace pr bčany jiných členských států EU pdmínkách hlasvání ve vlbách d Evrpskéh parlamentu na území České republiky Vlby d Evrpskéh parlamentu na území České republiky upravuje zákn č. 62/2003 Sb.,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL Obchdní pdmínky zadavatele Čísl smluvy kupujícíh: Čísl smluvy prdávajícíh: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 92

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX003WQC1* UOHSX003WQC1 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S523/2011/VZ-19003/2011/520/ABr V Brně dne: 30. března 2012 Rzhdnutí nabyl právní mci dne 28.4.2012 Úřad pr chranu

Více

1.1. Internetový obchod SPEEMSY (dále jen Internetový obchod )

1.1. Internetový obchod SPEEMSY (dále jen Internetový obchod ) Obchdní pdmínky 1. Úvdní Ustanvení 1.1. Internetvý bchd SPEEMSY (dále jen Internetvý bchd ) 1.1.1. Internetvý bchd SPEEMSY, který prdává zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na adrese http://www.speemsy.cz,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na provoz Kavárny na Nákladovém nádraží Žižkov

VÝZVA. k podání nabídky na provoz Kavárny na Nákladovém nádraží Žižkov VÝZVA k pdání nabídky na prvz Kavárny na Nákladvém nádraží Žižkv Vyhlašvatel/zadavatel: Nárdní filmvý archiv, státní příspěvkvá rganizace se sídlem Malešická 12, Praha 3, 130 00, Č: 00057266 zřízená rzhdnutím

Více

2) Účastník je fyzická nebo právnická osoba, která na základě Smlouvy o poskytování připojení do Internetu užívá služeb Poskytovatele.

2) Účastník je fyzická nebo právnická osoba, která na základě Smlouvy o poskytování připojení do Internetu užívá služeb Poskytovatele. Všebecné pdmínky pskytvání telekmunikačních služeb Tyt Všebecné pdmínky stanvují pdmínky pskytvání a užívání telekmunikačních služeb a pdmínky, na základě kterých bude Patrik Rsenkranc, Nad Opatvem 2030/9,

Více

DŮLEŢITÉ INFORMACE A POJMY:

DŮLEŢITÉ INFORMACE A POJMY: Výzva k účasti v elektrnickém výběrvém řízení pr kmditu Prdej vyřazených sluţebních sbních vzidel SMO (dále též jen Výzva ) 1. Datum knání: DŮLEŢITÉ INFORMACE A POJMY: Sutěţní kl: 14. 6. 2011 d 10:00 hdin.

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Obchodní podmínky. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ o

Obchodní podmínky. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ o Obchdní pdmínky 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyt bchdní pdmínky upravují vzájemná práva a pvinnsti prdávajícíh, jiné fyzické či právnické sby vystupující jak sptřebitel (dále jen kupujícíh ) a zprstředkvatele

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KROB software s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KROB software s.r.o. Všebecné bchdní pdmínky splečnsti KROB sftware s.r.. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyt Všebecné bchdní pdmínky (dále jen VOP ) vymezují základní bchdní pdmínky a vztahy mezi splečnstí KROB sftware s.r.., IČ: 26857162,

Více

Pravidla pro poskytování fakultativních služeb klientům

Pravidla pro poskytování fakultativních služeb klientům Centrum sciálních služeb Jindřichův Hradec Dmv Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárku Vnitřní předpis směrnice č. 109/2014 Pravidla pr pskytvání fakultativních služeb klientům I. Obecná ustanvení

Více

Pravidla soutěže Lina Vyhraj jiný zážitek (dále jen soutěž )

Pravidla soutěže Lina Vyhraj jiný zážitek (dále jen soutěž ) Pravidla sutěže Lina Vyhraj jiný zážitek (dále jen sutěž ) 1. Přadatel sutěže: I.D.C. Praha, a.s. se sídlem Kubánské náměstí 1391/11, 100 00 Praha 10, IČ 25725319, zapsaná u OR vedenéh Městským sudem v

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED JAK TO FUNGUJE? 1. Vyfoť Udělej fotku, která nejlíp vystihne sílu, energii a vášeň nové brusinkové Magnesie RED. A malá nápověda téma foto mozaiky je Síla červené.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, pr pdlimitní veřejnu zakázku na stavební práce Zajištění energetických úspr ZŠ Buzulucká,

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. 3/2011-PK Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky 46/11/29 Název prgramu: Registrační čísl prjektu Název prjektu: Operační prgram Vzdělávání pr knkurenceschpnst CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

Vydávání opisů matričních dokladů

Vydávání opisů matričních dokladů 1. Identifikační čísl 2. Kód 3. Pjmenvání živtní situace Vydávání pisů matričních dkladů 4. Základní infrmace k živtní situaci Opisy matričních dkladů (rdnéh, ddacíh neb úmrtníh listu) vydá matriční úřad,

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO KOVOVÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE

Více

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy

Obchodní podmínky. 2. Objednávka a uzavření smlouvy Obchdní pdmínky 1. Prvzvatel Karel Pavelek E-mail: airwheel@freewheel.cz Telefn: 776628664 IČ: 65484185 DIČ: CZ7504024737 Adresa: Dlní Věstnice 172, 692 29 Č.Ú.: 35-6974480257/0100 2. Objednávka a uzavření

Více

1. Seminář k obsahu zákoníku práce, dalším souvisejícím právním úpravám a k sociálnímu dialogu (seminář je určen pro vedoucí zaměstnance)

1. Seminář k obsahu zákoníku práce, dalším souvisejícím právním úpravám a k sociálnímu dialogu (seminář je určen pro vedoucí zaměstnance) Základní zaměření dvu typů seminářů a jejich bsahvá náplň má za cíl pskytnut veducím zaměstnancům v becné rvině infrmace zákníku práce a dalších suvisejících právních úpravách, včetně infrmací prblematice

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více