Pan Martin Mottl p ednesl zprávu o provedené inventu e majetku obce Skuhrov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pan Martin Mottl p ednesl zprávu o provedené inventu e majetku obce Skuhrov"

Transkript

1 Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:30 hodin starostou obce Josefem Marhoulem (dále jako pedsedající ). Pedsedající schze dále z prezenní listiny pítomných len zastupitelstva (píloha. 1) konstatoval, že pítomno je osm len zastupitelstva (z celkového potu devíti všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Urení ovovatel a zapisovatele Pedsedající navrhl urit ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Mgr. Štpána Dolejšího a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Zastupitelstvo obce Skuhrov uruje ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Mgr. Štpána Dolejšího a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. Usnesení. 29 bylo schváleno. Schválení programu Pedsedající seznámil pítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou pedanou lenm zastupitelstva a v souladu s informací zveejnnou na úední desce. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnní. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Pedsedající dal hlasovat o návrhu programu:

2 Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje následující program veejného zasedání: 1) Zahájení, návrh ovovatel zápisu a zapisovatele 2) Kontrola zápisu z minulého zasedání OÚ Skuhrov 3) Informace starosty o innosti OÚ Skuhrov 4) Schválení inventury za rok ) Zpráva finanního výboru 6) Zpráva kontrolního výboru 7) Zpráva kulturního výboru 8) Projednání zajištní odvozu biologického odpadu rostlinného pvodu dle zákona. 185/2001 Sb. a o zmn dalších zákon ve znní zákona. 229/2014 Sb. 9) Projednání žádosti pana Mgr. Emila Doležela, projekt splaškové kanalizace 10) Projednání žádosti paní Lenky erné, ešení odvodu dešové vody 11) Schválení úprav v prodejn potravin v Hatích 12) Schválení žádosti o dotaci na dtská hišt v Hatích a Hodyni 13) Schválení pronájmu plošiny pro potebu obce, oez vtví 14) Nákup poíta pro úetního Usnesení. 30 bylo schváleno. Kontrola zápisu z minulého zasedání OÚ Skuhrov Martina Zálomová pednesla zápis z minulého zasedání bez pipomínek Zastupitelstvo bere na vdomí zápis z minulého zasedání OÚ Skuhrov Usnesení. 31 bylo schváleno. Informace starosty o innosti OÚ Skuhrov Pedsedající pan starosta pan Josef Marhoul pednesl informace o innosti od posledního zasedání OÚ. Informace se týkaly oprav malé silniky pod Hatmi, pronájmu prodejny potravin v Hatích a o pipravovaném jednání o jízdním ádu na lince do Zadní Teban. Zastupitelstvo bere na vdomí informace starotsy o innosti OÚ Skuhrov Usnesení. 32 bylo schváleno.

3 Schválení inventury za rok 2014 Pan Martin Mottl pednesl zprávu o provedené inventue majetku obce Skuhrov Zastupitelstvo obce schvaluje zprávu o provedené inventue majetku obce Skuhrov Usnesení. 33 bylo schváleno. Zpráva finanního výboru Zprávu pednesl pan Milan Knop bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu finanního výboru. Usnesení. 34 bylo schváleno. Zpráva kontrolního výboru Zprávu pednesl pan Martin Mottl bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu kontrolního výboru. Usnesení. 35 bylo schváleno. Zpráva kulturního výboru Zprávu pednesl pan Vladimír Linhart bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu kulturního výboru. Usnesení. 36 bylo schváleno. Projednání zajištní odvozu biologického odpadu rostlinného pvodu Pedsedající pan Josef Marhoul seznámil leny zastupitelstva s platnou legislativou od Dále informoval o píprav nové vyhlášky a o tom, že na biologický odpad budou zakoupeny nádoby o objemu 240 l, které budou obanm peprodány a dále bude za odvoz nádoby útována pedpokládaná cena 70 K. Pro velkoobjemový odpad (vtve apod.) bude po dohod pistaven kontejner, který bude hrazen z finanních prostedk obce.

4 Zastupitelstvo schvaluje nákup nádob na biologický odpad a poplatek za likvidaci tohoto odpadu. Usnesení. 37 bylo schváleno Projednání žádosti pana Mgr. Emila Doležela, projekt splaškové vody Žádost se týká rozšíení projektu na splaškovou kanalizaci v nové zástavb v Hodyni a pednesl ji pan Josef Marhoul. Stavební povolení a územní rozhodnutí si obané sami jednotliv vyídí a po nabytí právní moci budou pevedeny na obec jako na stavebníka. Projekt bude ovšem proveden pro celou novou lokalitu. Zastupitelstvo obce schvaluje rozšíení projektu na splaškovou kanalizaci v Hodyni za daných podmínek. Usnesení. 38 bylo schváleno. Projednání žádosti paní Lenky erné, ešení odvodu dešové vody Žádost pednesl pan Josef Marhoul. V dotené zástavb bude provedeno místní šetení za úastni všech zúastnných stran vetn odborníka. Zastupitelstvo obce schvaluje provedení místního šetení. Usnesení. 39 bylo schváleno. Schválení nájemní smlouvy a úprav v prodejn potravin v Hatích Pan Josef Marhoul seznámil zastupitele s nájemní smlouva a s provedenými opravami a úpravami v prodejn potravin v Hatích, (vymalování, nákup vodovodní baterie, nákup akumulaních kamen, výmna dveí). Vše v hodnot cca K. Zastupitelstvo obce schvaluje nájemní smlouvu a úpravy v prodejn potravin v Hatích Usnesení. 40 bylo schváleno.

5 Schválení žádosti o dotaci na dtská hišt v Hatích a Hodyni Pan Josef Marhoul seznámil zastupitele s tím, že byly podány žádosti o dotace pro dtská hišt v Hatích a Hodyni. Pedpokládané ceny v Hatích celkem K, kdy dotace by byla ve výši K a v Hodyni celkem K, kdy dotace by byla ve výši K. Zastupitelstvo obce schvaluje žádosti o dotaci na dtská hišt v Hatích a Hodyni Usnesení. 41 bylo schváleno. Schválení pronájmu plošiny pro potebu obce Zastupitelé byli seznámeni panem Josefem Marhoulem o žádosti pronájmu plošiny pro potebu obce a to na proez vtví a strom v obci. Zastupitelstvo obce schvaluje pronájem plošiny pro potebu obce Usnesení. 42 bylo schváleno. Schválení nákupu nového poítae Pan Josef Marhoul pednesl požadavek na nákup nového poítae pro úetního obce. Používaný model je zastaralý. Zastupitelstvo obce schvaluje nákup nového poítae Usnesení. 43 bylo schváleno. Diskuse: - Paní Krtková dotazovala se zda je možné provést opravu kapliky v Hatích (poniené dvee apod.) - Pan Procházka poukázal na nebezpený odpad ve form zdrátovaného skla, které se povaluje u kontejneru na sklo bude provedeno odklizení. A dále na vznesl dotaz na umístní dtského hišt. Odpovdl pan Josef Marhoul

6 Pedsedající ukonil zasedání zastupitelstva v 19:30 hod. Píloha zápisu: 1) Prezenní listiny Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel:. Ovovatelé: dne. dne. Starosta:..dne..

7

8

9

10

11

12 Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z mimoádného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 19:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeného v 19:00 hodin starostou obce Josefem Marhoulem (dále jako pedsedající ). Pedsedající schze dále z prezenní listiny pítomných len zastupitelstva (píloha. 1) konstatoval, že pítomno je sedm len zastupitelstva (z celkového potu devíti všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Urení ovovatel a zapisovatele Pedsedající navrhl urit ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Milana Knopa a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Zastupitelstvo obce Skuhrov uruje ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Milana Knopa a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. Usnesení. 54 bylo schváleno. Schválení programu Pedsedající seznámil pítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou pedanou lenm zastupitelstva a v souladu s informací zveejnnou na úední desce. K návrhu programu byl rozšíen o projednání žádosti SDH Hodyn a SDH Hat o finanní píspvek, navýšení mezd zastupitel, posílení NN v Drahlovicích (smlouva o smlouv budoucí) a projednání žádosti pronájmu hišt. Pedsedající dal hlasovat o návrhu programu:

13 Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje následující program veejného zasedání: 1) Projednání odkupu pozemk: Drahlovický potok pehrážka a Vrahv potok.km. 1,839 1,850/oprná ze 2) Projednání bezúplatného pevodu pozemku parc.. 346/2 3) Projednání žádosti o pronájem místnosti v obecní klubovn v Drahlovicích 4) Projednání smny pozemk v Drahlovicích parc za parc.. 104/3 a parc.. 583/4 v k.ú. Skuhrov 5) Projednání prodeje pozemku parc.. 62/2 a parc.. 121/13 6) Projednání pronájmu skladu o ploše 8 m² 7) Projednání pronájmu pohostinství v Drahlovicích 8) Projednání žádosti o píspvek na antuku 9) Žádost SDH Hodyn 10) Žádost SDH Hat 11) Navýšení mezd zastupitel 12) Rozšíení NN v Drahlovicích (smlouva o smlouv budoucí) 13) Pronájem hišt v Hatích 14) Diskuse 15) Závr Usnesení. 55 bylo schváleno. Projednání odkupu pozemk: Drahlovický potok pehrážka a Vrahv potok.km. 1,839 1,850/oprná ze Pedsedající pednesl žádost Les R, kdy spolenost chce dle nového Obanského zákoníku sjednocení vlastnických práv k pozemkm a stavbách na nich umístných. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje prodej pozemk Drahlovický potok pehrážka a Vrahv potok.km. 1,839-1,850/oprná ze. Usnesení. 56 bylo schváleno. Projednání bezúplatného pevodu pozemku parc.. 346/2

14 Pedsedající seznámil se žádostí o bezúplatný pevod id. 2/26 pozemku parc.. 346/2, který je ve vlastnictví Úadu pro zastupování státu ve vcech majetkových. Jedná se o cestu v Hatích od obchodu POTRAVIN k Zámecké. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje bezúplatný pevod id. 2/26 pozemku parc.. 346/2 do majetku obce Skuhrov. Usnesení. 57 bylo schváleno. Projednání žádosti o pronájem místnosti v obecní klubovn v Drahlovicích Pedsedající seznámil pítomné se žádostí pana Jakuba Záloma, který má zájem o pronájem místnosti v obecní klubovn v Drahlovicích. Místnost bude využívána jako posilovna, pronajata bude bezúplatn, bude hrazena elektrická energie. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje žádost o pronájem místnosti v obecní klubovn v Drahlovicích. Usnesení. 58 bylo schváleno. Projednání smny pozemku v Drahlovicích parc za parc.. 104/3 a parc.. 583/4 v k.ú. Skuhrov Pedsedající pednesl návrh na smnu pozemku výše uvedených. Jedná se o smnu pozemk v Drahlovicích u paní Fouskové. Obec Skuhrov schvaluje smnu pozemku v Drahlovicích parc za parc.. 104/3 a parc.. 583/4 v k.ú. Skuhrov Usnesení. 59 bylo schváleno. Projednání prodeje pozemku parc.. 62/2 a parc.. 121/13. Pedsedající pednesl zámr prodeje pozemku výše uvedených. Jedná se o cestu, která je v objektu hospodáství pana Linharta a protíná zástavbu. Pro obec je tato cesta nevyužitelná.

15 Zastupitelé obce Skuhrov schvalují prodej pozemku parc.. 62/2 a parc.. 121/13. Usnesení. 60 bylo schváleno. Projednání pronájmu skladu o ploše 8 m² Pedsedající pednesl žádost pana Filipa Knopa o pronájem plochy o rozmrem 8 m² skladu v objektu OÚ Skuhrov. Cena za pronájem je stanovena dle platného ceníku. Zastupitelé obce Skuhrov schvalují pronájem skladu o ploše 8 m². Usnesení. 61 bylo schváleno. Projednání pronájmu pohostinství v Drahlovicích Pedsedající seznámil pítomné, že dle vyvšeného zámru o pronájmu pohostinství se pihlásil pan Petr Zálom, který má o pronájem zájem. Pronájem bude init cca K. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje pronájem pohostinství v Drahlovicích panu Petru Zálomovi. Usnesení. 62 bylo schváleno. Projednání žádosti o píspvek na antuku Pedsedající pednesl zastupitelm žádost tenisového oddílu v Hatích zastoupeného panem Radkem Procházkou na nákup antuky. Antuka byla již zakoupena. Pan Procházka byl požádán o vypracování provozního ádu a ceníku za pronájem pro pípadné zájemce z ad obyvatel, který bude umístn na úední desku.

16 Zastupitelé obce Skuhrov schvalují žádost o píspvek na antuku. Usnesení. 63 bylo schváleno. Projednání žádosti SDH Hodyn Pedsedající seznámil pítomné se žádostí SDH Hodyn o finanní píspvek na innost sboru. Zastupitelé schvalují píspvek ve výši K. Zastupitelé obce Skuhrov schvalují žádost o finanní píspvek SDH Hodyn. Usnesení. 64 bylo schváleno Projednání žádosti SDH Hat Pedsedající seznámil pítomné se žádostí SDH Hat o finanní píspvek na innost sboru. Zastupitelé schvalují píspvek ve výši K. Zastupitelé obce Skuhrov schvalují žádost o finanní píspvek SDH Hat. Usnesení. 65 bylo schváleno Projednání navýšení mezd zastupitel Pedsedající seznámil s novelou naízení. 37/2003 Sb., které schválila vláda /2015Sb. o odmnách za výkon funkce lenm zastupitelstev o 3,5 %. Zastupitelé obce Skuhrov schvalují navýšení mezd zastupitel o 3,5 %. Usnesení. 66 bylo schváleno Projednání navýšení NN v Drahlovicích (smlouva o smlouv budoucí) Pedsedající seznámil pítomné se smlouvou o smlouv budoucí na posílení vv NN v Drahlovicích. Zastupitelé obce Skuhrov schvalují smlouvu o smlouv budoucí na posílení vv NN v Drahlovicích. Usnesení. 67 bylo schváleno

17 Projednání pronájmu hišt v Hatíc Pedsedající seznámil zastupitele s žádostí pana Tomáše Hájka, který má zájem o pronájem hišt v Hatích od hod do hod. Zastupitelé souhlasí. Žadateli bude útován pronájem 500 K. Návrh usnesení Zastupitelé obce Skuhrov schvalují žádost o pronájmu hišt v Hatích panu Tomáši Hájkovi ve dnech Žadatel zaplatí poplatek za pronájem 500 K Usnesení. 68 bylo schváleno Diskuse: - Paní Svitáková vznesla pipomínky ohledn pronájmu místnosti v budov klubovn v Drahlovicích, zda bude objekt pístupný veejn, zda bude hrazen nájem a zda bude vybudováno sociální zaízení. Dále pak pipomnla, že na ton v Drahlovicích se propadá výkop nad plynovodem. - Pan Dolejší v souvislosti na uskutenný úklid obce pi akci Uklime esko pednesl nabídku pana Jakubíka, na zhotovení zákazových cedulí a fotopastí, které budou umístny na místech kde vznikají erné skládky po dohod s OÚ. - Pan Dolejší dotazoval se na náklady na m³ vody z vodovod a dále na ešení cesty pod Dolejšími. - Slena Živná nesvítí VO u Sklenikových, dotaz na cenu internetu, který obec používá a zda by mohly být stránky lépe aktualizovány. - Paní Jirásková dotazovala se na úpravu cesty, s kterou sousedí (výmoly, prašnost), dále zda je plánovaná oprava kapliky v Hatích a její pípadné otevení veejnosti, dále pak zda je možné instalovat njaké nádoby na drobný kovoodpad - Pan Palas dotazoval se zda budou zlikvidovány dv haldy, které jsou uloženy vedle ekárny na Skuhrov Pedsedající ukonil zasedání zastupitelstva v 20:15 hod. Píloha zápisu: 1) Prezenní listiny

18 Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel:. Ovovatelé: dne. dne. Starosta:..dne..

19 Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou obce Josefem Marhoulem (dále jako pedsedající ). Pedsedající schze dále z prezenní listiny pítomných len zastupitelstva (píloha. 1) konstatoval, že pítomno je devt len zastupitelstva (z celkového potu devíti všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Urení ovovatel a zapisovatele Pedsedající navrhl urit ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Vladimíra Linhart st. a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Zastupitelstvo obce Skuhrov uruje ovovateli zápisu pana Martina Mottla a pana Vladimíra Linhart st. a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 69 bylo schváleno. Schválení programu Pedsedající seznámil pítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou pedanou lenm zastupitelstva a v souladu s informací zveejnnou na úední desce. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnní. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Pedsedající dal hlasovat o návrhu programu:

20 Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje následující program veejného zasedání: 1) Zahájení, návrh ovovatel zápisu a zapisovatele 2) Kontrola zápisu z minulého zasedání OÚ Skuhrov 3) Informace o rozpotovém opatení.1 4) Informace o rozpotovém opatení. 2 5) Informace starosty o innosti OÚ Skuhrov 6) Schválení mimoádné dokladové inventarizace za rok ) Zpráva finanního výboru 8) Zpráva kontrolního výboru 9) Zpráva kulturního výboru 10) Schválení úetní závrky Obce Skuhrov za rok ) Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení Obce Skuhrov za rok ) Schválení návrhu závreného útu Obce Skuhrov za rok ) Schválení závreného útu DSO Horymír 14) Žádost o píspvek SDH Drahlovice 15) Žádost o píspvek SDH Hodyn 16) Schválení opravy kapliky v Hatích 17) Schválení nákupu atrakcí na dtská hišt v Hatích a Hodyni Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 70 bylo schváleno. Kontrola zápisu z minulého zasedání OÚ Skuhrov Martina Zálomová pednesla zápis z minulého zasedání bez pipomínek Zastupitelstvo bere na vdomí zápis z minulého zasedání OÚ Skuhrov Usnesení. 71 bylo schváleno. Informace o rozpotovém opatení. 1 Pan Josef Marhoul seznámil pítomné zastupitele o schváleném rozpotovém opatení. 1. (viz píloha zápisu) Zastupitelstvo bere na vdomí rozpotové opatení. 1 Usnesení. 72 bylo schváleno.

21 Informace o rozpotovém opatení. 2 Pan Josef Marhoul seznámil pítomné zastupitele o schváleném rozpotovém opatení. 2. (viz píloha zápisu) Zastupitelstvo bere na vdomí rozpotové opatení. 2 Usnesení. 73 bylo schváleno. Informace starosty o innosti OÚ Skuhrov Pedsedající starosta pan Josef Marhoul pednesl informace o innosti od posledního zasedání OÚ. Informace se týkaly akce Uklime esko, nového jízdního ádu na trase Bštín evnice, akce zasazení památného stromu v Hodyni, oprav komunikace mezi obchodem a pohostinstvím v Hatích od spolenosti Lesospol, provozním ádu umístnném na úední desce týkající se tenisových kurt a o nezískání dotace na dtská hišt v Hatích a Hodyni. Zastupitelstvo bere na vdomí informace starosty o innosti OÚ Skuhrov Usnesení. 74 bylo schváleno. Schválení mimoádné dokladové inventarizace za rok 2014 Pan Martin Mottl pednesl zprávu o provedené mimoádné dokladové inventarizaci Obce Skuhrov. Zastupitelstvo obce schvaluje zprávu o provedené mimoádné dokladové inventatizaci Obce Skuhrov. Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 75 bylo schváleno. Zpráva finanního výboru Zprávu pednesl pan Milan Knop bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu finanního výboru. Usnesení. 76 bylo schváleno.

22 Zpráva kontrolního výboru Zprávu pednesl pan Martin Mottl bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu kontrolního výboru. Usnesení. 77 bylo schváleno. Zpráva kulturního výboru Zprávu pednesl pan Vladimír Linhart st. bez pipomínek. Zastupitelstvo bere na vdomí zprávu kulturního výboru. Usnesení. 78 bylo schváleno. Schválení úetní závrky Obce Skuhrov za rok 2014 Paní Martina Zálomová pednesla úetní závrku Obce Skuhrov za rok Zastupitelstvo schvaluje úetní závrku Obce Skuhrov za rok Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 79 bylo schváleno Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení Obce Skuhrov za rok 2014 Pan Josef Marhoul pednesl zprávu o výsledku pezkoumání hospodaení Obce Skuhrov za rok Zastupitelstvo obce bere na vdomí pednesenou zprávu o výsledku pezkoumání hospodaení Obce Skuhrov za rok Usnesení. 80 bylo schváleno. Schválení návrhu závreného útu Obce Skuhrov za rok 2014 Pedseda finanního výboru pan Milan Knop pednesl návrh závreného útu Obce Skuhrov za rok Finanní výbor se vyjádil ke zjištným nedostatkm z pezkoumání hospodaení Obce Skuhrov za rok 2014 a navrhuje zastupitelstvu obce schválit závrený úet Obce Skuhrov za rok 2014 s výhradami.

23 Zastupitelstvo obce schvaluje závrený úet Obce Skuhrov s výhradami. Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 81 bylo schváleno. Schválení závreného útu DSO Horymír Pan Josef Marhoul pednesl závrený úet DSO Horymír a navrhuje jej schválit s výhradami. Zastupitelstvo obce schvaluje závrený úet DSO Horymír s výhradami. Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 82 bylo schváleno. Žádost o finanní píspvek SDH Drahlovice Žádost o finanní píspvek ve výši K pednesl pan Josef Marhoul. Jedná se o píspvek na hasiské soustední mladých hasi obce Skuhrov. Zastupitelstvo obce schvaluje finanní píspvek SDH Drahlovice Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 83 bylo schváleno. Žádost o finanní píspvek SDH Hodyn Žádost o finanní píspvek ve výši K pednesl pan Josef Marhoul. Jedná se o píspvek na innost SDH Hodyn. Zastupitelstvo obce schvaluje finanní píspvek SDH Hodyn Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 84 bylo schváleno. Projednání opravy kapliky v Hatích Pan Josef Marhoul pednesl kalkulaci na opravu kapliky v Hatích v celkové výši cca K.

24 Zastupitelstvo obce schvalují opravu kapliky v Hatích bez restaurování malby na strop, která není dobová. Výsledek hlasování: Pro 9 len Proti 0 len Zdrželi se 0 len Usnesení. 85 bylo schváleno. Schválení nákupu atrakcí na dtská hišt v Hatích a Hodyni Pan Josef Marhoul z dvodu neúspchu získání dotace na dtská hišt, navrhl nákup atrakcí na dtská hišt na náklad obce v množství ti až tyi kusy na jednotlivá hišt. Zastupitelstvo obce schvalují nákup atrakcí na dtská hišt v Hatích a Hodyni. Výsledek hlasování: Pro 8 len Proti 0 len Zdrželi se 1 len Usnesení. 86 bylo schváleno. Diskuse: - Pan Šimonovský upozornil na hluk kolem klubovny v Hatích a dále na uvážení obce o schvalování provozu v této klubovn s ohledem na hygienické zázemí. A dále upozornil na olejové skvrny od nákladních vozidel podnikatele pana Krtka. - Pan Plzenský upozornil na závadu místního rozhlasu na kižovatce ve Skuhrov - Pan Linhart st. upozornil na prosakování hráze rybníka v Hatích a na její opravu, která již nebude možná svépomocí. Pedsedající ukonil zasedání zastupitelstva v 19:30 hod.

25 Píloha zápisu: 1) Prezenní listiny Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel:. Ovovatelé: dne. dne. Starosta:..dne..

26 Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z mimoádného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeného v 18:00 hodin starostou obce Josefem Marhoulem (dále jako pedsedající ). Pedsedající schze dále z prezenní listiny pítomných len zastupitelstva (píloha. 1) konstatoval, že pítomno je osm len zastupitelstva (z celkového potu devíti všech len zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Urení ovovatel a zapisovatele Pedsedající navrhl urit ovovateli zápisu pana Vladimíra Linharta ml. a slenu Ing. Lucii Živnou a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Ped hlasováním dal pedsedající možnost vyjádit se pítomným obanm. Zastupitelstvo obce Skuhrov uruje ovovateli zápisu pana Vladimíra Linharta ml. a slenu Ing. Lucii Živnou a zapisovatelem paní Martinu Zálomovou. Usnesení. 87 bylo schváleno. Schválení programu Pedsedající seznámil pítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou pedanou lenm zastupitelstva a v souladu s informací zveejnnou na úední desce. K návrhu programu byl rozšíen o projednání smlouvy o smlouv budoucí o zízení vcného bemene. Dále byl z programu stažen bod schválení zadávací dokumentace vodovodu II. etapa z dvodu nedodání podklad. Pedsedající dal hlasovat o návrhu programu:

27 Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje následující program veejného zasedání: 1) Informace o rozpotovém opatení. 3 2) Schválení píkazní smlouvy pro projekt Splašková kanalizace v obci Hat a Hodyn 3) Schválení smlouvy o dílo Kompletní rekonstrukce kapliky Hat 4) Schválení pronájmu pozemku dle zámru 5) Schválení smlouvy o smlouv budoucí o zízení vcného bemene 6) Diskuse 7) Závr Usnesení. 88 bylo schváleno. Informace o rozpotovém opatení. 3 Pedsedající seznámil zastupitele s rozpotovým opatením. 3 Zastupitelstvo obce Skuhrov bere na vdomí rozpotové opatení. 3 Usnesení. 89 bylo schváleno. Schválení píkazní smlouvy pro projekt Splašková kanalizace v obci Hat a Hodyn Pedsedající pednesl návrh píkazní smlouvy. Kdy spolenost ELCOS GROUP s.r.o. bude provádt administrativní práce pi sjednávání dotací, výbrových ízení atd. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje píkazní smlouvu pro projekt Splašková kanalizace v obce Hat a Hodyn Usnesení. 90 bylo schváleno. Schválení smlouvy o dílo Kompletní rekonstrukce kapliky Hat Smlouvu o dílo pednesl pan Marhoul. Rekonstrukce kapliky bude provedena dle nabídky za K.

28 Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje smlouvu o dílo Kompletní rekonstrukce kapliky Hat Výsledek hlasování: Pro 7 len Proti 0 len Zdrželi se 1 len Usnesení. 91 bylo schváleno. Schválení pronájmu pozemku dle oznámení o zámru Pedsedající seznámil pítomné se zámrem pronájmu pozemk parc.. 166/2 a 167/2 v k.ú. Hodyn. Na tomto pozemku stojí chata manžel Hubaových v jejich vlastnictví. Zastupitelstvo obce Skuhrov schvaluje pronájem pozemku dle oznámení o zámru. Usnesení. 92 bylo schváleno. Schválení smlouvy o smlouv budoucí na zízení vcného bemene Pedsedající pednesl smlouvu o smlouv budoucí na zízení vcného bemene, kdy bude provedena výmna smlouvu na pozemku pana MUDr. Buchbauera ve Skuhrov. Obec Skuhrov schvaluje smlouvu o smlouv budoucí na zízení vcného bemene. Usnesení. 93 bylo schváleno. Diskuse: - Paní Nájemníková vznesla dotaz pro nebude budována i kanalizace v obcích Drahlovice a Skuhrov pan Marhoul vysvtlil, že prozatím na toto není proveden projekt, obec prozatím toto neplánuje, z dvodu jednak budování jiných projekt a jednak z dvodu velké finanní zátže obce. - Manželé Sládkovi vznesly dotaz ohledn II. etapy vodovodu na Drahlovicích, který stále není dokonen a není dostatená informovanost ohledn této etapy pan Marhoul situaci vysvtlil, obec se neustále snaží získat dotace na dokonení této etapy. V souasné dob je podána žádost na Ministerstvo zemdlství R.

29 - Pan Komanec vznesl dotaz zda spolenost, která bude zajišovat veškeré administrativní záležitosti ohledn splaškové kanalizace v Hatích a Hodyni je dvryhodná pan starosta vysvtlil, že jednatelka spolenosti paní Ing. Hodková pracuje v tomto oboru již jedenáctým rokem a podailo se ji získat dotace pro obce v okolí (Všeradice, Vižina, Svinae atd.) - Pan Mgr. Dolejší vznesl dotaz kdy je odvážen biologický odpad pan starosta sdlil, že je odvážen pravideln jedenkráte týdn. - Paní Sládková vznesla dotaz ohledn pesthování kontejneru v Drahlovicích paní Zálomová vysvtlila, že kontejnery byli pesthovány z dvodu velkého nepoádku na míst jejich umístní. - Pan Vinš vznesl dotaz zda by obec neumístila kontejner na plast s vtším otvorem. Paní Zálomová vysvtlila, že toto není vhodné, protože do kontejneru dle zkušenosti Technických služeb v Beroun je potom umístno cokoliv se do nj vejde. - Paní Nájemníková upozornila na uvolnné srdíko zvonu na Drahlovicích umístného na hasiské zbrojnici. Zvon bude demontován a opraven. Pedsedající ukonil zasedání zastupitelstva v 19:15 hod. Píloha zápisu: 1) Prezenní listiny Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel:. Ovovatelé: dne. dne. Starosta:..dne..

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání zastupitelstva obce Skrchov. 26 konaná dne 2. 9. 2008 Schze se konala v budov obecního úadu, zahájena

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE 24. 1. 2007. 1 Zasedání Zastupitelstva obce Syrovice bylo zahájeno v 19.00 hod. v zasedací místnosti obce Syrovice za pítomnosti hosta pana Michala Haška- poslance za

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov konaného dne od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov konaného dne od 18:30 hod. 1 Obec Skuhrov Hatě 46, 267 27 Liteň Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov konaného dne 28.11.2018 od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov (dále

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 21.12.2017, od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 13 konané dne 16. 8.. 2011 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 36 konané dne 14. 5. 2013 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta.

Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Zápis z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 7.3.2005 od 18,00 hodin na OÚ, p. 196 pošta. Program: 1. Program. 2. Schválení programu. 3. Rozbor hospodaení za rok 2004. 4. Rozpoet

Více

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 2. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 13.11.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schváí programu. 3. Seznámení se základní zákonnou

Více

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2 U s n e s e n í ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne 02.07.2009 Zastupitelstvo obce schvaluje vyazení usnesení zastupitelstva obce.: - 118/08, 160/08, 10/09, 60/09, 61/09, 62/09,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009

ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 ZÁPIS. 1/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 16.února 2009 Pítomní: Drabálek,Horáek,Kalouda M.,Kalouda K.,Konený,Kuera, Málek, Pitrová, Perovský,Robeš,Stítecký,Válek Nepítomen: Holoubek,Kaloudová,Kropáek

Více

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 21. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Zápis. konané dne 20.kvtna 2005 v 10:00 hodin

Zápis. konané dne 20.kvtna 2005 v 10:00 hodin Zápis z ádné valné hromady akciové spolenosti PAVUS, a.s. se sídlem Prosecká 412/74, 190 00 Praha 9 Prosek, I:60193174 zapsané v obchodním rejstíku, vedeném Mstským soudem v Praze oddíl B, vložka 2309

Více

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne 3. 10. 2006 v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 3. 10. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 51. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 2. 5. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 17,00 hodin na OÚ, p. 172.

ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne od 17,00 hodin na OÚ, p. 172. ZÁPIS ze 7. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice ze dne 14.8.2006 od 17,00 hodin na OÚ, p. 172. Program: 1.) Program. 2.) Schválení programu. 3.) Územn plánovací dokumentace. 4.) Rozbor

Více

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schválení programu. 3. Základní a Mateská škola

Více

Návrh dokumentu Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2017

Návrh dokumentu Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2017 MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Mstský úad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, I: 70908222 www.mikroregion.info Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, konaného dne 10.11.2010 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko

Schválený dokument. Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko za rok 2016 byl schválen na jednání lenské schze Mikroregionu Hrádecko - Chrastavsko MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Mstský úad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, I: 70908222 www.mikroregion.info Závrený úet Mikroregionu Hrádecko Chrastavsko

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

ZÁPIS. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 15. bezna 2010

ZÁPIS. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 15. bezna 2010 ZÁPIS. 3/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 15. bezna 2010 Pítomní: Drabálek, Holoubek, Horáek, Kalouda M., Kalouda K., Konený, Kropáek, Kuera, Málek, Pitrová (od bodu 3) Perovský, Válek

Více

Zápis. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti

Zápis. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti Zápis. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti Pítomni: dle prezenní listiny Program zasedání: 1. Schválení inventarizaní

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z 1. zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, které se konalo dne 1.11.2006 v 17.00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: 006009/2011/KUSK Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE I: 00665169 za rok 2010 Pezkoumání se uskutenilo dne: 22.2.2011

Více

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE

Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, PARDUBICE Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva mstského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 11.

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV. I: za rok 2011

SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV. I: za rok 2011 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_078996/2011/KUSK Stejnopis. 2 j.: 000781/2012/KUSK Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce HRDLÍV I: 00234419 za rok 2011 Pezkoumání se uskutenilo dne: 2.3.2012

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Usnesení. 533 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 14.05.2007. Usnesení. 534 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo, jejíž pedmtem je veejná

Více

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 28.12.2005 Usnesení.758/05 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná splnná usnesení.534/05, 569/05, 671/05. 2. Inventarizace Mstský úad Jirkov projednala

Více

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin.

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin. Zápis z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Uspoádání užívacího vztahu k.ú. Trhové Sviny Úad pro zastupování státu ve vcech 2) Ohlášení píslušnosti

Více

ZÁPIS 1.VEEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OHRAZENICE,DNE 13.12.2006

ZÁPIS 1.VEEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OHRAZENICE,DNE 13.12.2006 1.VEEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OHRAZENICE,DNE 13.12.2006 Pítomni : dle prezenní listiny Zahájení : 18.05 h. Konec : 19.25 h. 1. K zápisu a usnesení minulé schze ( 6.10.06) a ust. zasedání ZO nebyly

Více

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K)

Údaje o plnní píjm a výdaj za rok 2016 a o stavu finanních prostedk k Skutenost. Upravený. Schválený rozpoet (K) Název položky (K) Závrený úet hospodaení Venkovského mikroregionu Moravice za rok 2016 (podle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpotových pravidlech územních rozpot) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, Miroslav I , ZÁVRENÝ ÚET. za rok 2015

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, Miroslav I ,   ZÁVRENÝ ÚET. za rok 2015 Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav I 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVRENÝ ÚET za rok 2015 V Miroslavi, dne 12. kvtna 2016 Pedkládá: Volf Roman v.r. pedseda svazku Zpracovala:

Více

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Zastupitelstvo msta Vizovice pijalo na svém zasedání dne 23. 6. 2008 následující

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 159 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 16.7. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pan Ing. Daniel Procházka paní MUDr.

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Usnesení. 1357 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 11. 12. 2006. Usnesení. 1358 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru prodeje nemovitostí

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne 6.4.2005 Usnesení.195/05 Kontrola plnní usnesení 1) Usnesení splnná splnná usnesení.690-1/04, 156-2/05, 156-4/05, 158/05, 162-3/05, 163-6e/05, 163-6f/05,

Více

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne 11.12.2006 a bere

Více

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy položka text rozpoet v tis. K 1111 da ze závislé innosti 1300 1112 da z píjmu fyz. osob (OSV#) 500 1113 da srážková 70 1121 da z píjmu práv. osob 1 300 1122 da

Více

KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA

KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA KRAJSKÝ ÚAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly 28. íjna 117, 702 18 OSTRAVA J: MSK 31752/2007 SP. ZN.: KON/25735/2007/Sam VYIZUJE: Ing. Alexandra Klajmonová ODBOR: kontroly TEL.: 595 622 307 FAX: 595

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 34 konaného dne 16. kvtna 2012

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 34 konaného dne 16. kvtna 2012 Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 34 konaného dne 16. kvtna 2012 Tento zápis není doslovným záznamem prbhu jednání. Zápis pesn zachycuje pítomné osoby, pedložené návrhy, výsledky hlasování a pijatá

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Rozpoet na rok 2013 VÝDAJE AÚ ORG. POL NÁ/Z ÚZ K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K

Rozpoet na rok 2013 VÝDAJE AÚ ORG. POL NÁ/Z ÚZ K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K ,00 K 1 VÝDAJE AÚ ORG. POL NÁ/Z ÚZ K Pstební innost: lesní hospodáství materiál (sazenice,ochrana,oplocení) 231030 1031 5139 260 000,00 K les.iinosti (t+,ba,p.ibli,.,odvoz,úklid apod.) 231030 1031 5169 146 500,00

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 O B E C CH L U M S V A T É M A Í Usnesení Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 Schválený program 1. Kontrola plnní usnesení ze 4.veejného zasedání 2007

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis a usnesení13. zasedání ZO, které se konalo 30.10.2007 od 17.30 hod. ovovatelé zápisu: p. Novotný a p.aizner pítomni viz prezenní listina,

Zápis a usnesení13. zasedání ZO, které se konalo 30.10.2007 od 17.30 hod. ovovatelé zápisu: p. Novotný a p.aizner pítomni viz prezenní listina, Zápis a usnesení13. zasedání ZO, které se konalo 30.10.2007 od 17.30 hod. ovovatelé zápisu: p. Novotný a p.aizner pítomni viz prezenní listina, omluven p.panak V úvodu požádala starostka zastupitele o

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 20.07.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p.a.krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.b.wolf, p.m.topinková, p.v.fará,

Více

Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 5. 9. 2012 v kancelái

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Havárie zámecké zdi Závry RM související s potvrzením ve funkci editele píspvkové organizace

Havárie zámecké zdi Závry RM související s potvrzením ve funkci editele píspvkové organizace Z á p i s. 110 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 5. 6. 2013 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí MUDr. Eva Štíbrová. p. Bc. Miroslav

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Z Á P I S z veejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SLATINICE 18. zasedání dne kulturní dm Lípy

Z Á P I S z veejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SLATINICE 18. zasedání dne kulturní dm Lípy Z Á P I S z veejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SLATINICE 18. zasedání dne 7.6.2010 kulturní dm Lípy Úvod Starosta p. Žouželka pivítal pítomné zastupitele a ostatní obany a konstatoval, že zasedání zastupitelstva

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Obec Vysoká u Příbramě

Obec Vysoká u Příbramě Zápis č. 19/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 15. 12. 2016 Místo: Zapisovatel: Sál pohostinství A. Cempírka Ing. Jana Krejčová Ověřovatel zápisu: Ing. Ladislav Drozda, Jaroslav

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 17 konané dne 29. 11. 2011 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Dle prezenní listiny. Pítomni :

Dle prezenní listiny. Pítomni : Z á p i s. 11 z veejného mimoádného zasedání zastupitelstva obce Staré Hradišt, které se konalo dne 28. listopadu 2007 v zasedací místnosti Obecního úadu ve Starém Hradišti Pítomni : Program : Dle prezenní

Více

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K,

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K, U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva msta Jirkova, konaného dne 30. 4. 2007 v KD ZG N. Ervnice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Usnesení. 272 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 12. 3. 2007. Usnesení. 273 Rada msta trvá na svém usnesení. 48 ze 16. 1. 2006. Usnesení.

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne v KD ZG N.Ervnice, Jirkov

U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne v KD ZG N.Ervnice, Jirkov U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne 1.2.2006 v KD ZG N.Ervnice, Jirkov I. a) Zastupitelstvo msta schvaluje rozpoet na rok 2006 v celkovém objemu 356 737 tis. K vetn Správy nemovitostí

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 08.01.2007 Usnesení. 1 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 28. 12. 2006. Usnesení. 2 Rada msta schvaluje Program prevence kriminality Partnerství 2007

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 17. 5. 2010 v kancelái

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 9/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 9/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 3. 9. 2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu obce Herink Čas konání: od 18:00 hod. do: 20:45 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust,

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Láz (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání.

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání. Zápis z Výboru pro prodej nemovitostí, který se konal dne 24. 11. 2014 od 16,00 hodin ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v pohostinství ve Voděradech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v pohostinství ve Voděradech Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 12.11.2015 v pohostinství ve Voděradech Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více