C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá"

Transkript

1 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EINO55-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Záková/4425 Datum podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlívù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí) Identifikaèní údaie: Název: Polyfunkèní dùm KROcíNKA CENTRUM 1. etapa, Praha 9 - Prosek Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha è. 1 Prùmyslové zóny a obchodní zóny vèetnì nákupních støedisek o celkové výmìøe nad 3000 m2 zastavìné plochy, areály parkoviš nebo garáží se zastavìnou plochou nad 1000 m2. Kapacita (rozsah) zámìru: Navrhovaný zámìr pøedstavuje výstavbu polyfunkèního domu o 8 nadzemních a 2 podzemních podlažích ve východním kvadrantu køižovatky Prosecká - Vysoèanská v centru Proseka na Praze 9. Výmìra celého areálu èiní m2, zastavìná plocha vèetnì atria èiní m2. Doprava v klidu je øešena umístìním 201 parkovacích míst v podzemních podlažích. Vytápìní areálu je zajištìno z CZT. Souèástí stavby bude také vstup do metra trasy IV.C2. Charakter zámìru: Pøedmìtem posuzování je návrh polyfunkèního domu KROcíNKA - CENTRUM s pøevažující bytovou funkcí, doplnìnou prostory pro administrativu a ateliery. Jedná se o výstavbu 1. etapy zástavby v širším území, na kterou bude pøípadnì navazovat 2. etapa. Za souèasného stavu poznání ale není zøejmé, jakou podobu z hlediska funkèního, provozního i èasového bude mít pøípadná 2. etapa, a proto není v pøedloženém oznámení hodnocena. S výstavbou navrženého objektu 1. etapy lze poèítat až v horizontu r. 2007, protože pøedmìtná plocha bude v dobì stavby metra - trasy IV.C2 sloužit jako zaøízení staveništì. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha I ozp@cityo prague.cz tel.: III fax:

2 Umístìní: kraj: obec: mìstská èást: katastrální území 2 Praha Praha Praha 9 Prosek Oznamovatel: JANS s.r.o. Neratovická 1635/ Praha 8 IÈO: Souhrnné vypoøádání pøipomínek: Ke zveøejnìnému oznámení se vyjádøili:. Hlavní mìsto Praha. Mìstská èást Praha 9. Ministerstvo zdravotnictví. Hygienická stanice hl. m. Prahy - poboèka Praha - sever. Èeská inspekce životního prostøedí - Oblastní inspektorát Praha. Odbor životního prostøedí MHMP. Odbor výstavby MHMP V žádném z vyjádøení nebyl obsažen požadavek podrobit zámìr dalšímu posuzování podle zákona è. 100/2001 Sb. Hlavní mìsto Praha (dále jen HMP) požaduje respektovat pøipomínky z vyjádøení k oznámení pøi další projektové pøípravì stavby. Jedná se pøedevším o následující pøipomínky:. Je doporuèeno maximálnì snížit podíl bydlení s ohledem na vymezení území dle ÚP HMP (funkèní plocha smíšené obchodu a služeb - SVO) ve prospìch nebytových funkcí.. V pøípadì zjištìní kontaminace výkopové zeminy zajistit nakládání s tímto odpadem v souladu s platnou legislativou.. Koordinovat stavbu navrhovaného objektu se stavbou metra /V.C2.. Upravit návrh pøíjezdu k objektu. Mìstská èást Praha 9 v závìru vyjádøení konstatovala, že posuzovaná stavba je vhodná k realizaci a uplatnila pøipomínky jednak k pøedloženému oznámení a jednak pro další fázi projektové pøípravy stavby - pro územní øízení. Tyto pøipomíky se týkaly pøedevším:. hodnocení pouze dílèího úseku území,. prognózy dopravních údajù,. nedostateèného posouzení hydrologických pomìrù,. zpùsobu nakládání s deš ovými vodami,. koordinace stavby s výstavbou metra,. doøešení širších dopravních vztahù na køižovatce ProseckáNysoèanská (napø. vybudováním kruhové køižovatky) Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp~cityofprague.cz - tel.: fax:

3 3 Ministerstvo zdravotnictví požaduje, aby bylo z hlediska znalosti místních pomìrù pøi posuzování stavby podle zákona È. 100/2001 Sb. respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví (Hygienická stanice hl. m. Prahy). Hygienická stanice hl. m. Prahy - poboèka Praha - sever konstatuje, že k pøedloženému oznámení nemá zásadních námitek pøi dodržení požadavku umístìní chránìných místností bytù do vnitrobloku. Tento požadavek je nutno øešit v rámci územního øízení. Èeská inspekce životního prostøedí - Oblastní inspektorát Praha vydala k oznámení 2 vyjádøení. Ve vyjádøení ze dne konstatuje, že nemá žádné pøipomínky k pøedloženému oznámení. Ve vyjádøení ze dne konstatuje, že nemá podstatnìjší pøipomínky a uvádí "Doporuèení Inspekce", týkající se:. vhodnosti navrženého využití objektu (bytová funkce) v blízkosti frekventované køižovatky,. variantní možnosti ochrany objektu pøed hlukem,. variantního øešení stavby,. doplnìní dokumentace ve smyslu výše uvedených poznámek. Odbor životního prostøedí MHMP upozoròuje na nakládání s odpady v souladu s platnou legislativou. Z hlediska ochrany ovzduší, vzhledem k nevýraznému vlivu na kvalitu ovzduší v dané lokalitì, nemá orgán ochrany ovzduší podstatných pøipomínek. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny nejsou uvedeny podstatné pøipomínky (koeficient zelenì je splnìn). Odbor výstavby MHMP sdìluje, že k projednávanému zámìru nemá z hlediska vodohospodáøského žádné pøipomínky. Pøíslušný úøad prostudoval obdržená vyjádøení a uplatnìné pøipomínky konzultoval s oznamovatelem a zpracovatelem oznámení. Jednalo se pøedevším o pøipomínky uplatnìné ve vyjádøení mìstské èásti Praha 9. K pøipomínkám hodnocení území v širších souvislostech bylo uvedeno, že II. etapa výstavby není v souèasné dobì definována z hlediska funkèní náplnì, stavebnìtechnického øešení ani doby realizace. Vzhledem k tìmto neurèitostem ji tedy nelze nyní zahrnout do procesu hodnocení. Rozvoj území je do hodnocení vlivù v pøedloženém oznámení zakomponován, je poèítáno s funkèností ploch dle schváleného ÚP HMP a s dopravními zátìžemi, odpovídajícími rozvoji území dle ÚP HMP. K problematice nakládání s deš ovými vodami bylo zpracovatelem oznámení uvedeno, že zasakování deš ové vody v lokalitì Krocínka je považováno za nevhodné. Dle údajù Generelu odvodnìní hl. m. Prahy (OHl a.s., PVS a.s., Hydroprojekt a.s., 1/2003) jsou geologické podmínky pro zasakování v místì stavby nevhodné. Navíc v místì stavby prochází tubus metra, který je tøeba chránit pøed podzemními vodami, aby nedocházelo k dotaci drenážního systému odvodnìní metra. - Sídlo: Mariánské. v námìstí 2, 110 O I Praha Pracovištì: Rásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: III fax:

4 4 Svedení deš ových vod z pøedmìtného areálu do rybníka Flajšnerka není rovnìž zpracovatelem posudku doporuèováno. Dotace povrchových vod z povrchového odtoku srážkových vod zpùsobuje nárazovité a krátkodobé zvýšení prùtoku ve vodoteèích s rizikem eroze koryta vodoteèe. Dalším rizikovým faktorem je kvalita deš ové vody, nebo zámìr je navržen pøi køižovatce frekventovaných komunikací. Jako vhodnìjší zdroj dotace rybníka Flajšnerka se jeví drenážní vody z metra, jednalo by se o stálejší zdroj bez extrémních nátokù. Pøíslušný úøad v rámci zjiš ovacího øízení dospìl k závìru, že pøipomínky uplatnìné v jednotlivých vyjádøeních jsou øešitelné v navazujících øízeních. Závìr: Zámìr "Polyfunkèní dùm KROcíNKA CENTRUM 1. etapa, Praha 9 - Prosek" naplòuje dikci bodu 10.6., kategorie II, pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì provedeného zjiš ovacího øízení dospìl pøíslušný úøad k závìru, že zámìr Polyfunkèní dùm KROcíNKA CENTRUM 1. etapa, Praha 9 - Prosek" nebude posuzován podle citovaného zákona a je nezbytné v navazujících øízeních dodržet opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù navržená v oznámení zámìru a zohlednit výše uvedené pøipomínky, zejména:. Zajistit dostateènou protihlukovou ochranu navržených bytových jednotek,. Koordinovat stavbu polyfunkèního domu KROcíNKA - CENTRUM se stavbou metra IV.C2 vèetnì doøešení dopravní obsluhy areálu.. Zohlednit pøípadnou existenci døevin, které budou uchovány v rámci stavebního dvora metra a tuto problematiku projednat s MÈ Praha 9.. Provìøit hydrologické a hydrogeologické pomìry v území a na základì tohoto provìøení navrhnout odpovídající zpùsob nakládání s deš ovými vodami.. Zabývat se dalšími pøipomínkami z vyjádøení k oznámení. Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení dotèených orgánù státní správy ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù. / Magistrát n1. m. Prah) odbor životniho prostfedi t~ariánské nám". 2 Pc-aha 1...~~~ 181 v z. Ing. Jana Cibulková JUDr. Helena Dob i á š o v á øeditelka odboru Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: III fax:

5 5 Pøílohy:. vyjádøení hlavního mìsta Praha. vyjádøení Mìstské èásti Praha 9. vyjádøení Ministerstva zdravotnictví. vyjádøení Hygienické stanice hl. m. Prahy - poboèka Praha - sever. vyjádøení Èeské inspekce životního prostøedí - Oblastní inspektorát Praha. vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP. vyjádøení odboru výstavby MHMP -- Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz ~ - tel.: III fax:

6 Illii~lil~li\~~\ MHMP~~~l~~~- HLAVNÍ MÌSTO PRAHA Iden~fikaènl gq~ zprlt(l~!lti! Pitll "sti RNDr. MILOŠ GREGAR 1_"._~,._- ~ ~~,,. RADNI HLAVNIHO MESTA PRAHY POÈ!Iplllob V Praze dne È.j. :MHMR::0""910001/20~~ c.j. SEG-200-6~ -~~ Vìc: Vyjádøení hlavního mìsta Prahy podle zákona è. 100/2001 Sb.. o ~osuzov~n!,~!!~~ na životní prostøedí. k oznámení zámìru..polvfunkèní dùm KROCINKA CENTRUM. I. etapa. Praha 9 - Prosek" Podklady Pøedložený zámìr spadá dle zákona è. 100/2001 Sb. do kategorie II bodu 10.6 Prùmyslové zóny a obchodní zóny vèetnì nákupních støedisek o celkové výmìøe nad m2 zastavìné plochy; areály parkoviš nebo garáží se zastavìnou plochou nad m2. Zámìr se týká stavby polyfunkèního domu, který zahrnuje byty, ateliéry, kanceláøe, komerèní plochy a vstup do metra IV. C2. Stavba je umístìna na køižovatce dvou významných mìstských komunikací Prosecké a Vysoèanské. Objekt má 8 nadzemních podlaží a 2 podzemní podlaží, do kterých jsou situovány garáže pro rezidenty a návštìvníky, celkem 201 parkovacích stání. Souèástí stavby bude také vstup do metra trasy IV.C2. Vzhledem k tomu, že realizaci navržené stavby musí pøedcházet výstavba metra (v dobì stavby metra se zde bude nacházet zaøízení staveništì), lze s výstavbou navrženého polyfunkèního domu poèítat až v horizontu roku 2007). Zastavìná plocha vèetnì atria èiní m2, zpevnìná plocha m2 a plocha zelenì na terénu m2. Vviádøeni hlavního mìsta Prahy k o~námeni dle pøílohy è. 3 k~ákon~ 1~O/200_1Sb. zámìru..polvfunkèní dùm KROCINKA CENTRUM. I: etapa. Praha 9 - Prosek" Z hlediska umístìní a kapacity konstatujeme, že objekt je souèástí centra Prosek jih, øešení je v souladu s urbanistickým možnostmi v území. Pro lokalitu vymezenou funkèní plochou SVO - smíšená obchodu a služeb byla provedena úprava územního plánu. Z funkèního hlediska není zámìr zcela v souladu s ÚPn, který vymezuje území jako smíšené obchodu a služeb SVO, ve kterém jsou stavby pro bydlení jen výjimeènì pøípustným funkèním využitím. Smìrný koeficient míry využití území je po úpravì ÚPn stanoven kódem "I", tj. KPP= 2,6 a informativní podíl bydlení je O %. Zámìr pøedpokládá polyfunkèní objekt, ale dle bilanèní tabulky hrubých podlažních ploch nadzemních podlaží vychází 73 % nebo 56 % bytových ploch, tedy nadpolovièní podíl bydlení, to znamená že se jedná o bytový a nikoliv polyfunkèní objekt (chybný je souèet ploch HPP v tabulce, nebo chybí další funkèní využití ploch do uvádìného souètu m2). Chybí výpoèet míry využití území KPP. Nutno doplnit a opravit. Z hlediska celomìstského funkèního systému bydlení doporuèujeme, vzhledem k výše popsaným dùvodùm, aby v území, kde pøevažuje bytová funkce, kterou pøedstavuje kapacitní pøilehlé sídlištì Prosek, maximálnì snížit podíl bydlení ve prospìch nebytových funkcí. Lokalita byla urèena pro dovybavení sídlištì Prosek nebytovými aktivitami, které by Mariánské námìstí 2, 110 Dl Praha 1 tel.: , fax: praha@cityofprague.cz

7 byly souèasnì zdrojem pracovních pøíležitostí Využití lokality pro nebytové funkce by pøispìlo ke zvýšení atraktivity sídlištì, jak to pøedpokládá koncepce regenerace pražských panelových sídliš. Z akustického hlediska upozoròujeme, že pro pøehlednost rozložení hluku pomocí izofon je tøeba pøekreslit vypoètené izofony do reálného mapového podkladu nebo v pøípadì výpoètu pomocí digitální mapy vytisknout i vrstvu s objekty a komunikaèní sítí. Vlastní pracovní grafické výstupy z programu Hluk-Plus nejsou pro ostatní profese a celkové hodnocení pøehledné. Z hlediska ochrany ovzduší bez pøipomínek. Pøedložené oznámení obsahuje rozptylovou studii, která je vyhodnocena podle metodiky MŽP SYMOS'97., verze Studie konstatuje, že v žádném z výpoètových bodù nedochází k pøekraèování imisního limitu nebo hygienicky doporuèených limitních hodnot. Emise z vyvolané obslužní dopravy nepøedstavují riziko pro zdraví obyvatel. Z hlediska mìstské zelenì konstatujeme, že doložený výpoèet koeficientu zelenì splòuje požadovanou hodnotu stanovenou platným ÚPn HMP. Z geologického hlediska konstatujeme, že v oznámení jsou podrobnì popsány geologické a hydrogeologické pomìry pøedmìtné lokality. Z hlediska ložiskové ochrany nejsou v zájmovém území registrována žádná ložiska nerostných surovin, dobývací prostory ani ložisková území. Výstavbou nebude narušen hydrogeologický režim území, nebo lokalitou je ve vìtší hloubce veden tubus metra. Navržená stavba nebude mít negativní vliv na pùdu ani geologické podmínky. Stabilita hornin nad tubusem metra bude technicky a stavebnì zajištìna. V dalším stupni projektové dokumentace je nutno realizovat podrobný inženýrskogeologický a radonový prùzkum. Z hlediska nakládání s odpady konstatujeme, že kapitola uvádí výèet odpadù, které vzniknou jak pøi stavbì, tak pøi provozu zaøízení. U výkopových zemin uvádí též jejich pøedpokládané množství, tj. cca m3. S odpady má být nakládáno dle platné legislativy, pøedpokládá se jejich tøídìní. K pøedloženému oznámení máme tyto pøipomínky: Vzhledem k tomu, že se jedná o antropogenní navážky, bude nutno sledovat, zda nejsou kontaminovány nebezpeènými látkami a v kladném pøípadì je dekontaminovat nebo uložit na skládce nebezpeèných odpadù. V pøípadì, že výkopové zeminy nejsou kontaminovány, mìly by byt využity pro terénní úpravy v místì, pøípadnì nabídnuty k využití jiným subjektùm, aby se omezilo jejich skládkování. Tyto pøipomínky by mìly být zapracovány do následné dokumentace. Z dopravního hlediska máme k pøedloženému návrhu tyto pøipomínky: Navrhovaný objekt se nachází v území s vyhlášenou stavební uzávìrou pro trasy mìstské kolejové dopravy dle vyhlášky hl.m.prahy è.14/2001. Stavební uzávìra v pøedmìtné lokalitì je vyhlášena z dùvodu plánované výstavby metra - úseku IV.C2 Ládví - Letòany. Vzhledem k tomu, že zájmová lokalita se nachází v prostoru budoucí výstavby trasy C metra, je možné ji využít pro zástavbu až po zprovoznìní navrhovaného úseku trasy IV.C2 k PVA Letòany. Stavba polyfunkèního objektu v pøedmìtné lokalitì musí být se stavbou metra v tomto území koordinována. ')

8 V doložených grafických pøílohách je vyjádøena uvažovaná úprava køižovatky Vysoèanská- Prosecká. V této souvislosti upozoròujeme, že definitivní výhledová podoba této køižovatky není dosud stabilizována. Dopravní obsluha navrhovaného objektu je pro první etapu navržena pouze jednosmìrnì s pravými odboèeními z ul. Vysoèanské s tím, že zpracovatel pøedloženého oznámení pøedpokládá, že pøi realizaci objektu bude v provozu okružní køižovatka Vysoèanská- Prosecká. S poukazem na výše uvedené skuteènosti a text na str. 10 oznámení upozoròujeme, že pøestavba dnešní prùseèné køižovatky Vysoèanská-Prosecká na okružní není souèástí platného územního rozhodnutí na stavbu IV.C2 metra. Pøíjezd k navrhovanému objektu bude bez ohledu na eventuelní úpravy køižovatky Prosecká- Vysoèanská možný pro I.etapu pouze jednosmìrnì z ul.vysoèanské (ve smìru od Vysoèan). Takto navržený pøíjezd k objektu nepokládáme za dostateèný, a proto je tøeba již pro I. etapu objektu zajistit vícesmìrný pøíjezd. Hlavní mìsto Praha pøes uvedené pøipomínky nepožaduje další posuzování ve smyslu zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí, pokud budou tyto pøipomínky respektovány v dalších stupních projektové pøípravy stavby. RNDr. Miloš Gregar radní hl. m. Prahy Vážená paní JUDr. Helena Dobiášová øeditelka alp MHMP zde 3

9 Mìstská èást Praha 9 Zástupce starosty V Praze dne è.j. 4104/03 Vìc: Zjiš ovací øízení "Pol~funkèní dùm KROCÍNKA CENTRUM, I. etaqa, Praha 9- Prosek Mìstská èást Praha 9 po seznámení s pøedloženou dokumentací ke zjiš ovacímu øízení "Polyfunkèní dùm Krocínka, I. etapa" konstatuje, že posuzovaná stavba je vhodná k realizaci. Dále mìstská èást Praha 9 požaduje, aby nedostatky zmínìné na souhrnném v, v stanovisku OZPD s dílèími stanovisky OVUR, OZP a OD v pøíloze byly odstranìny v rámci pøípravy dokumentace pro územní øízení. S pozdravem Pøíloha: Souhrnné stanovisko OŽPD ÚMÈ Praha 9 Magistrát hl. m. Prahy Odbor životního prostøedí Øásnovka Praha 1

10 Mìstská èást Praha 9 Sokolovská 324, Praha 9 - Vysoèany Telefon: fax: MoravekP@p9.mepnet.cz OŽP MHMP Øásnovka 8 Praha 1, V Praze dne È.j.: OŽPD 9479/03/Mor Vyøizuje/linka: Mgr. Morávek/325 ~: Zjiš ovací øízení"polyfunkèní dùm KROCÍNKA CENTRUM, I.etapa, Praha 9 - Prosek. A) OVÚR pro zaháiené ziiš ovací øízení k investiènímu zámìru Qo seznámení s Qøedloženou dokumentací mracoval následující stanovisko: 1 Pøedložený investièní zámìr "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA CENTRUM, I. etapa" (dále jen PDKC) a posouzení možnosti kumulace jeho vlivu s dalšími, již rozpracovanými zámìry vykazuje nedostatky provázející všechna obdobná hodnocení - hodnotí pouze dílèí rysek - v tomto pøípadì I.etapu, bez pøihlédnutí k pøipravované druhé etapì a zejména není pøihlédnuto k širším zámìrùm pøipravované zástavby západního kvadrantu pøilehlé køižovatky Prosecká x Vysoèanská (komplex Starý Prosek) a navazující zástavbu v okolí stanice metra IV.C Prosek I.. 2) Další vstupy, které ovlivòují životní prostøedí pøilehlé lokality jsou nároky na dopravní strukturu, vèetnì dopravního pøíspìvku do vnìjší komunikaèní sítì a jejich vliv na ovzduší. Pøedložení dopravní øešení vykazuje mezi prognózou ÚDI Praha pro rok 2010 a studií DHV s.r.o.(která byly zpracovány pro MÈ Praha 9 v roce 2001 a 2002 s prognózou do r a 2030). Tyto studie byly zpracovány pro pøipravovaný rozvoj MÈ Praha 9 a pøilehlých mìstských èástí, zejména z hlediska prùjezdné dopravy. Z tohoto pohledu jsou hlavní liniové zdroje zneèištìní ovzduší od automobilové dopravy podhodnoceny, obdobnì i hlukové zátìže.

11 Zákon è.86/2002 Sb., o ovzduší a doplòujících právních pøedpisù pøedpokládá postupné snižování imisních limitù. Tento trend zde není podložen technickými pøípravami a tedy je nereálný. Z tohoto lze vyvodit závìr, že imisní limity budou pøekroèeny i pøes predikovaná zlepšení. 3) Jako nejzávažnìjší považuje OVÚR nedostateèné posouzení hydrologických pomìrù, jak svrchního, tak spodního obzoru, existence jílových vložek, tzn. kluzných,.smìr proudìní podzemní vody s ohledem na blízkost zlomové hrany Prosecké plošiny. B) dokumentací mracoval následující stanovisko: V místech stavby polyfunkèního domu je dnes zelená plocha vèetnì døevin. Tato plocha má pøed stavbou PDKC sloužit jako stavební dvùr metra. OŽPD požadovalo vybrané døeviny uchovat i v rámci stavebního dvora. Není proto pravdivé tvrzení uvedené v pøedložené PD, že celá plocha bude bez vegetace. Z hlediska OŽP výstavba polyfunkèního domu musí na daná jednání navázat a vzájemnì je propojit. 2) Pro ovlivòování hladiny podzemní vody má vìtší význam stavba metra, než vlastní stavba polyfunkèního centra. Problém je, že odvedeme-li srážkovou vodu do kanalizace, už ji nikdy nedostaneme zpìt. (Podobná situace byla na Èerném Mostì, kdy jednotlivé stavby sami o sobì nemìli na vodu velký vliv, dohromady ale sídlištì pøišlo o vodoteè). Z tìchto dùvodù se pøikláníme k tomu, aby voda byla zasakována. Pøípadnì odvádìna regulovanì do rybníka Flajšnerka, tak aby Prosecký potok nevyschl. OŽP upozoròuje na nedostateèné posouzení hydrologických pomìrù, zvláštì s ohledem na nedaleký høbitov. dokumentací mracoval následující stanovisko: ) Nutná koordinace s výstavbou metra, v pøípadì že pøípravné práce zaènou døív nìž stavba metra bude dokonèena. 2) Pøed zahájením stavby nutné vyøešit širší dopravní vztahy na køižovatce Prosecká Vysoèanská (napøíklad vybudováním kruhové køižovatky)

12 ~ ~ MÈ Praha 9 po seznámení s pøedloženou dokumentací ke zjiš ovacímu øízení "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA, I.etapa" je toho názoru, že posuzovaná stavba je vhodná k realizaci. Dále požaduje, aby uvedené nedostaly byly odstranìny v rámci pøípravy dokumentace pro územní øízení. S pozdravem MÌSTSKA~V, P ÚØAD Mv T É È ~ A ODBOR ZIVOTffiHO PROS ØEDí A RAVY SoRolovs 324L Prah 9.2. / Ing. Miroslav Straka vedoucí odboru životního prostøedí a dopravy Pøílohy: O Kopie: spisy

13 MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Praha 2, Palackého nám. 4, pošt. pøihr. 81 Magistrát hlavního mìsta Prahy JUDr. Helena Dobiášová øeditelka odboru životního prostøedí Mariánské nám Praha 1 Vaše zn.: MHMP-O91001/2003/ OZP Nl/EWO5 5-1/Zá -- Naše zn.: HEM J 7545 Vyøizuje MUDr. Peterková V Praze dne Vìc: Posuzování vlivù na životní prostøedí podle zákona è zjiš ovacího øízení zámìru zaøazeného v kategorii ll. 100/2001 Sb. - zahájení Obdrželi jsme od vás kopii oznámení podle pøílohy è. 3 k zákonu È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, o podrobení zámìru "Polyfunkèní dùm Krocínka centrum, I. etapa, Praha 9 - Prosek" zjiš ovacímu øízení podle 7 zákona. Požadujeme, aby v tomto pøípadì bylo z hlediska znalosti místních pomìrù pøi posuzování stavby podle zákona è. 100/2001 Sb. respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví (Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy). ú~ RNDr. Karla Øíhová øeditelka odboru hygieny a epidemiologie

14 Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy Magistrát hl. m. Prahy Odbor životního prostøeo) Mariánské nám. 2 I Praha 1 Rytíøská 12, pošt.schr. 203, Praha 1 poboèk~~1s~~xcfr~~{b~~aij Praha 9 tild vn; Dodstr'~ rl ~6f1ovK' Hlavni C.). uvidfnl) n- -;mv.,,;i~iir-;;i~1i ;Jod nr. ~... DOŠLO dne 1 7 Ildentifiklìnl jjdlj! ~tov.1.o1~ ZO03 IioI.i. W Vyøizuje MUDr. ~arjtová - Naše è.j. 5462/03/PO9-HK 1 Vaše zn. MHMP-O91001/2003/0ZPNI/EIA/OO5-1/Zá V Praze dne Vìc: Stanovisko hygienika hl. m. Prahy k zámìru "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA CENT- RUM, I. etapa, Praha 9 - Prosek" dle zák. è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. Podáním ze dne jsme obdrželi dokumentaci k zámìru "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA CENTRUM, (PDKC) I. etapa, Praha 9 - Prosek", který je projednáván dle zák. è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. Zpracovatelem dokumentace je Ing. Pavel Beran a kol. - Rustical B, Na Pískách 56, Praha 6. Navržená stavba pøedstavuje polyfunkèní dùm s 8 nadzemními podlažími ve kterých budou kanceláøe, obchody, ateliéry a byty a 2 podzemními podlažími s garážemi pro 201 stání pro osobní automobily. Souèástí stavby bude vchod do podzemního vestibulu metra trasy IV. C 2. Dokumentace byla posuzována z hledisek chránìných orgánem ochrany veøejného zdraví, tzn. byl posuzován vliv z provozu objektu na hlukové pomìry ve venkovním prostoru a hluk z dopravy na fasádu navrhované stavby. Ten øeší jako samostatná pøíloha akustická studie vypracovaná Ing. Jiøím Králíèkem - AKUSTPROJEKT, Doležalova 1056, Praha 9. Tabulkou è. 5 této studie zpracovatel dokládá, že hluk ze zdrojù v areálu PDKC (tzn. doprava na pøíjezdové komunikaci vè. vjezdu a výjezdu z garáží a stacionární zdroje hluku) nepøekroèí limitní hodnoty dle naøízení vlády è. 502/2000 Sb. ve venkovním prostoru 2 m pøed fasádou objektu pro bydlení vztaženo ke stávajícímu panelovému domu na opaèné stranì ul. Vysoèanská. Konkrétní protihluková opatøení na stacionárních zdrojích hluku (VZT, chlazení) budou øešit další stupnì PD. Pro hluk z dopravy na komunikacích Prosecká a Vysoèanská uvádí akustická studie výhledové hodnoty vypoètené programem Hluk +, které ve venkovním prostoru 2 m pøed fasádou navrhované stavby polyfunkèního domu pøekraèují limity dané NV è. 502/2003, tj. 55 dbeq ve dne a 45 dbeq v noci. Proto byla dokumentace doplnìna o zmìnu dispozice, kdy jsou byty situovány chránìnými místnostmi do vnitrobloku a pøi obvodech do zmínìných ulic jsou situovány nebytové prostory (ateliéry a pracovny). Pracovištì:Mìšická 646,19000 Praha 9,tel ,fax: , hygienap9komunal@zris.mepnet.cz

15 Pro hluk ze stavební èinnosti jsou uvedeny oèekávané hodnoty hluku jednotlivých mechanizmù aje uvedeno, že v dobì od 7. do 21. hod. nebude pøekroèen limit 65 dbeq. Po zhodnocení souladu pøedloženého zámìru "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA CENTRUM, (PDKC) I. etapa, Praha 9 - Prosek" s požadavky zákona è. 258/2000 Sb., o ochranì veøejného zdraví a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, nemáme k nìmu zásadní námitky, jestliže v dalším øízení stavby bude dodržen následující požadavek: Vzhledem k vysoké hladinì hluku z dopravy ve venkovním prostoru nutno øešit dispozici bytù tak, aby byly chránìnými místnostmi orientovány do vnitrobloku a smìrem do ulic Vysoèanská a Prosecká øešit nebytové prostory tak, jak navrhuje dokumentace k územnímu øízení zpracovaná spoleèností AA KAAMA, s.r.0., kterou byl zámìr doplnìn. Hygienická stanice hl.m.prahy, poboèka Praha-SEVER Mìšická 6~46' Praha 9 tftl (j(~1'2t/" MUDr. Vla míra Zárubová vedoucí oddìlení hygieny komunální poboèky Praha-sever co. a.a.hk

16 MHMPP02725P2 91 Ot71/Oj '-- ~,ÈESKÁ INSP v TNÍHO PROSTØE DÍ Oblastní inspektorát Praha ~ Praha 7 Dìlnická 12, ' I.';:)",..' ~-; Tel ~-,--~ -~..,.-. ~. t (~IS"rRA '1' b J' Bf) ~ 111.'11.,J Ja';{.I!41() """í,! r"a HlavnI p"dfiftj}r!.9 Ré;'1:f.'1:1\/k;8 - --~",,-~,. t{iavnl È.j. tlvemf!t ~~ SJmr/ltpltlm!t'lttl ~ud Ulovym k~"i;,: DO$LOdot: i4fiiiilitl!~i Úi~i l l_o'i!,i.' ~"'~---'""""'".,'" ""~tl'="~-"'-'q' " r~tlt~l~ f1ll1,i pthfift --"""\~"""""""-'~'- \'~;"j"""i""..,'..,,., f~;~~-. ~ -.." KÚ STØED v SKÝ Odbor životního prostøedí Zborovská Praha 5 ~~ a zemìdìlství Vaše znaèka OZPNI/EIAlO55-I/Žá ì.j. 1/HI/7123/03 vyøizuje Ing.Brdièková datum Vìc:Posuzování vlivù na životní prostøedí podle zákona È. 100/2001 Sb.-zahájení zjiš ovacího øízení zámìru "Polyfunkèní dùm KROCÍNKA CENTRUM, I.etapa, Praha 9- Prosek" Dopisem výše uvedené.~naèky ze dne byl požádán inspektorát ÈIŽP-OI Praha o vyjádøení ke stavebhímuzámìru,,~.olyfunkìní dùm KROCÍNKA CENTRUM, I. etapa, Praha v., V"c"~'" 9-Prosek " Zádost byl~ doplnìna'.'~;,,(:;:jzriárnením o zámìru dle zákona è.l00/2001 Sb. K tomuto materiálu vydáváme následující ko~plexní ~tanovisko: Oddìlení ochrany ovzduší: Realizovaná stavba bude napojená na CZT a tak vytápìní nebude lokálním zdrojem zneèištìní ovzduší. Zdrojem emisí zneèiš ujících látek budou garáže nucenì odvìtrávané nad støechu budovy. Rozptylová studie, která se zabývá zneèištìním ovzduší z hlediska vyvolané dopravy a provozu garáží v Polyfunkèním domì KrocíI1ka Centrum, dokládá schopnost provozu dodržovat stanovené imisní limity podle naøízení vlády è. 350/2002 Sb. ÈIŽP 01 Praha 000 nemá k pøedl9žené dokumentaci o hodnocení vlivu stavby na ŽP pøipomínky., Toto vyjádøení nenahrazuje povolení orgánu státní správy ochrany ovzduší k této akci v rámci zákona è. 86/2002 Sb., o ochranì ovzduší a o zmìnì nìkterých dalších zákonù. Vyøizuje: Ing. Toufarová Oddìlení odpadového hospodáøství: Dokumentace o hodnocení vlivu stavb)' na životní prostøedí týkající se odpadového hospodáøství je zpracována z ohledem na zákon è.185/2001 Sb. o odpadech a ostatní související právní pøedpisy. Souhlasíme s pøedloženou dokumentací a nemáme k ní žádné pøipomínky. Vyøizuje: V.Švejda

17 Oddìlení ochrany vod: K pøedložené dokumentaci nemáme z hlediska oddìlení ochrany vod pøipomínky. Vyøizuje: Ing. Lišková Závìr: Z hlediska oddìlení ochrany ovzduší, oddìlení odpadového hospodáøství a oddìlení ochrany vod nemá ÈIŽP- 01 Praha k uvedené dokumentaci žádné pøipomínky. -ÈESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNfHO PROSTØEDI oblastnl inspektorát PRAHA

18 MHMPP024NY38 ÈESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNíHO PRo-S-T~EDI-- Oblastní inspektorát Praha Praha 7, Dìlnická 12 Tel , ~ -,-..!_, co....~ "_.,- AG' I "f' RA" I' l '... 'l~ ;i.,!\i!\.. ',~;I Hf,vnl DC!;j! Jt\~1M -~'"""~".._~",..."' ;"" :~,~" Hlavni ~IJI uv!de!!t na samolepl~lm SUItu pod Urovým k6dem OO6l0 dni! Idihllii~ftt1' ~~;!J" ';fj!i,j~íi\!t 21 " r9~'! li"t MAGISTRÁThl.m. Prahy Odbor životního prostøedí Øásnovka Praha 1 1 ~;-. ~ 'ffió'ft V aše"'=-y?'"91d(j/;bj ~-' """'1:fY"."~~~'\~~'~ _..:;,~ IOZPNI/EWO55-1/Žá ÈIŽPè.j. 1/H1/7123a/O3 vyøizuje ing. Kuklík datum Vìc: Zjíš ovací øízení dle zákona è. 100/2001 Sb. Polvfunkèní dùm Krocínka Centrum Vaším dopisem výše uvedené znaèky ze dne byl požádán inspektorát ÈIŽP Praha o vyjádøení ke stavebnfmu zámìru Centrum Krocfnka podle pøiložené dokumentace. Inspektorát ÈIŽP vydává k dokumentaci následující stanovisko Oddìlení ochrany ovzduší: Realizovaná stavba bude napojená na CZT a tak vytápìní nebude lokálním zdrojem zneèištìní ovzduší. Zdrojem emisí zneèiš ujících látek budou garáže nucenì odvìtrávané nad støechu budovy. Rozptylová studie, která se zabývá zneèištìním ovzduší z hlediska vyvolané dopravy a provozu garáží v Polyfunkèním domì Krocínka Centrum, dokládá schopnost provozu dodr~ovat stanovené imisní limity podle naøízení vlády è. 350/2002 Sb. ÈIŽP 01 Praha 000 nemá k pøedložené dokumentaci o hodnocení vlivu stavby na ŽP pøipomrnky. Toto vyjádøení nenahrazuje povolení orgánu státní správy ochrany ovzduší k této akci v rámci zákona è. 86/2002 Sb., o ochranì ovzduší a o zmìnì nìkterých dalších zákonù. Vyøizuje: Ing. Toufarová Oddìlení odpadového hospodáøství: Dokumentace o hodnocení vlivu stavby na životní prostøedí týkající se odpadového hospodáøství je zpracována z ohledem na zákon <:.185/2001 Sb. o odpadech a ostatní související právní pøedpisy. Souhlasíme s pøedloženou dokumentací a nemáme k ní žádné pøipomínky. Vyøizuje: V.Švejda Oddìlení ochrany vod: K pøedložené dokumentací nemáme z hlediska oddìlení ochrany vod pøipomínky. Vyøizuje: Ing. Lišková

19 Z hlediska ochrany jednotlivých složek životního prostøedi, tj. ovzduší, vody a vznikajících odpadù nemá Inspekce podstatnìjší pøipomínky. Doporuèení Inspekce: Pøipomínáme však, že do životního prostøedí je nutno zahrnout komplexní pùsobení navrhovaných staveb na prostøedí a její obyvatele. Patøí sem tedy nejen vlivy technického charakteru (dopad na kvalitu ovzduší, likvidace odpadních vod apod.), ale také estetická kvalita, která se projevuje napø. vhodným èi nevhodným zapojením stavby v dané lokalitì. - Na str. 5 se uvádí: "Jedná se o... pøíležitost navrhnout... zástavbu, která svým kompozièním charakterem podpoøí dùležitost tohoto prostoru." Souhlasíme, ovšem dokumentace charakterizuje pouze jediný navržený objekt, vazby na souèasné okolí ani na chystanou zástavbu nejsou zøejmé. Takto není dokumentace úplná. - "Návrh stavby... je souèástí širší koncepce a byl navržen pouze v jediné variantì." Zpracování jediné varianty popírá smysl procesu EIA. Prosazuje jediné øešení, což je v podobných pøípadech kontraproduktivní. Na jiném místì se zdùvodòuje absence variant souladem s územním plánem, to však nestaèí. - Str. 6.. "Výhledovì je uvažováno...rozšíøení...na sousední pozemky...což není pøedmìtem oznámení." Vzhledem k výše uvedeným souvislostem ovšem právì souvislosti a návaznosti na celkový projekt mohou pomoci posoudit skuteèné vlivy stavebního zámìru na životní prostøedí. V tomto pøípadì je navržena výšková dominantní 8-podlažní budova. - Str "Polyfunkèní dùm... zvýrazòuje mìstský charakter centra Proseka." Není jasné jakým zpùsobem, chybìjí podklady (výkresy). - Str : "Stavba je navržena do území s nepøíznivým hlukovým klimatem, které je dáno dopravou po ulicích Prosecká a Vysoèanská." "...hlukové pomìry... výraznì pøekraèují zvýšený limit 60 db pro den, resp. 50 db pro noc" Je navržen "polyfunkèní dùm" s pøevažující funkcí bydlení. Kritickým faktorem na místì je dle textu hluková situace (stavba je v bezprostøední blízkosti vysoce frekventované køižovatky Vysoèanská x Prosecká). Podle hlukové studie jsou nutná neprùzvuèná okna. Není zøejmé, zda se neuvažovalo o jiných možnostech odhluènìní, jako je napø. stromoøadí, terénní úpravy, vìtší vzdálenost stavby od køižovatky apod. Obecnì není dané místo pro stavbu pro bydlení pøíliš vhodné (vlivy blízké dopravy a souvisejících emisí). Inspektorát ÈIŽP Praha doporuèuje: - zvážit, zda s ohledem na blízkost frekventované køižovatky je navrhované využití objektu s pøevažujícím podílem bytù (podle dokumentace je zde pøipravováno 137 bytových jednotek!) vhodné - zvážit variantní možnosti ochrany objektu pøed hlukem (vèetnì posunutí stavby èi stavebních úprav) - zpracovat variantní rešení stavby - doplnit dokumentaci ve smyslu uvedených poznámek 2

20 HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf MHMP-QZP odd. posuzování vlivù na ŽP -zde- Váš dopis zn. È.j. MHMP /2003/001 /OZPNI Vyøizuje/linka Datum Vìc: Vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP jako dotèeného orgánu státní správy dle 6 odst.3 a odst.4 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, k oznámení pøipravovaného zámìru Polyfunkèní dùm KROcíNKA CENTRUM, 1.etapa, Praha 9 - Prosek Odbor životního prostøedí Magistrátu hl.m. Prahy vydává pro úèely øízení dle zákona È. 100/2001 Sb., ke shora uvedené akci stanoviska dotèených orgánù: 1. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu:lng.støelbová Realizací stavebního zámìru nedojde k záboru zemìdìlské pùdy. Bez pøipomínek. 2. Z hlediska lesù a lesního hospodáøství:lng.støelbová Realizací stavebního zámìru nedojde k záboru lesní pùdy. Zájmové území výstavby je více než 50 m od pozemkù urèených k plnìní funkcí lesa. Bez pøipomínek. 3. Z hlediska nakládání s odpady: Ing. Macura Stavba bude zahájena na vyklizeném staveništi metra na trase C, køižovatky ulic Vysoèanská a Prosecká v roce Odpady vznikající pøi výstavbì jsou skupiny 17 a za provozu skupiny 20. V tabulce è.12 není uveden odpad sklo, pøestože se poèítá ve stavebním øešení s obvodovým celoproskleným pláštìm budovy z èirého skla. V tabulkách na str. 17 jsou nesprávnì oznaèena katalogová èísla jako kód druhu odpadu. Odpad (tøetí øádek odzdola) je nesprávnì zaøazen jako biologicky rozložitelný odpad, správnì jde o smìsný komunální odpad. Výkopová zemina v objemu pøibližnì m3 má být odvezena na skládku inertních materiálù. Upozoròujeme na znìní 11 zákona è. 185/2001 Sb., o odpadech, který ukládá upøednostòovat materiálové využití odpadù pøed jejich ukládáním na skládku. V dalším stupni projektové dokumentace požadujeme doplnit objemy a zpùsob nakládání s ostatními uvedenými odpady. Z hlediska zájmù chránìných zákonem o odpadech nepožadujeme dále pokraèovat v procesu EIA. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

21 Z hlediska ochrany ovzduší: Ing. J. Polanská, Pøedložený zámìr øeší výstavbu desetipodlažního polyfunkèního domu (Krocínka Centrum I.etapa) na køižovatce mìstských komunikací Prosecké a Vysoèanské. Navržená stavba se nachází na zaøízení staveništì Metra trasy IV.C2. Realizace stavby se pøedpokládá v roce 2007 až po vybudování Metra trasy IV.C2 a uvolnìní pøedmìtné plochy od zaøízení staveništì. Ve dvou podzemních podlažích je navržen parking s kapacitou 201 parkovacích míst a technické zázemí, první nadzemní podlaží bude využito pro obchodní èinnost a prostory Metra a druhé nadzemní podlaží pro komerèní èinnost. Ve tøetím až osmém nadzemním podlaží jsou navrženy prostory pro bydlení a ateliéry. Vjezd a výjezd do podzemních podlaží - parkingu je z ulice Vysoèanské. Polyfunkèní objekt bude napojen na systém CZT. Hodnocený zámìr byl vypracován bez alternativních variant. Z hlediska rozptylových podmínek se jedná o lokalitu s dobrými rozptylovými podmínkami a kvalita ovzduší je zde ovlivnìna dopravními zdroji, tj. automobilovým provozem na komunikacích Vysoèanské a Prosecké. Prùmìrná roèní koncentrace stanovená dle modelu A TEM v roce 2002 v pøedmìtné lokalitì èiní pro NO2 26 ~g/m3 a pro benzen 1, 7 ~g/m3. K zámìru byla vypracována rozptylová studie (dále jen RS), která hodnotí vliv navrženého polyfunkèního objektu a jím vyvolané automobilové dopravy na zneèištìní ovzduší stávající okolní zástavby. RS vyhodnocuje stav ovzduší po realizací zámìru v roce 2007 a 2010 z hlediska zmìn v imisní zátìži oxidu dusièitého a benzenu. Bodovými zdroji budou výdechy vzduchotechniky z podzemní garáže. Hlavním liniovým zdrojem bude automobilová doprava. Dennì se pøedpokládá 380 pøíjezdù a odjezdù osobních aut a 4 pøíjezdy a odjezdy nákladních automobilù pro zásobován í. Modelovými výpoèty v 5 referenèních bodech byly vypoèteny prùmìrné roèní koncentrace NO2 v roce 2007 v hodnotách od 27,4 ~g/m3 do 30,9 ~g/m3, v roce 2010 v hodnotách od 26,8 ~g/m3 do 28,9 ~g/m3 a prùmìrné roèní koncentrace benzenu v roce 2007 v hodnotách od 2,2 ~g/m3 do 2,4 ~g/m3. Imisní pøíspìvky k prùmìrné roèní koncentraci NO2 dosahují v roce 2007 hodnoty 0,09 ~g/m3 a v roce 2010 hodnoty 0,05 ~g/m3 a benzenu v roce 2007 hodnoty 0,0032 ~g/m3. Oèekávané hodnoty max. krátkodobé (hodinové) imisní koncentrace NO2 ve sledovaných RB v roce 2007 budou èinit 116 ~g/m3 až 121 ~g/m3 a v roce ~g/m3 až 118 ~g/m3. Veškeré výpoèty byly provádìny takovými metodikami, že vypoètené hodnoty jsou horním odhadem hodnot skuteèných. Imisní výpoèty koncentrací nejzávažnìjší škodliviny NO2 prokazují nevýrazný vliv provozu polyfunkèního domu na kvalitu ovzduší. Lze považovat za jisté, že v oblasti nebudou ani s pøispìním pøedmìtné stavby pøekraèovány platné imisní limity. Z hlediska zájmù ochrany ovzduší konstatujeme, že pøedložený zámìr nevyžaduje komplexní posouzení v dalších stupních procesu EIA. 5. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny:lng.støelbová Stavební zámìr polyfunkèního domu Krocínka Centrum I.etapa, k.ú. Prosek se nalézá dle územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy v rozvojovém území, kde je stanovena míra využití tohoto území, ve funkèní ploše smíšené obchodu a služeb /SVO/, pro kterou je dán kód míry využití území "G". Tento kód na základì Sldlo: Mariánské námìstl 2,11001 Praha 1 Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

22 - 3 - koeficientu podlažních ploch KPP stanovuje koeficient zelenì KZ. Tento výpoèet je v dokumentaci uveden a je slnìn (KZ=O,35 pro podlažnost 5). Z hlediska námi chránìných zájmù lze konstatovat, že pøedložený stavební zámìr nevyžaduje komplexní posouzení v dalších stupních procesu EIA. 6. Z hlediska nakládání s chemickými látkami a pøípravky: Ing. Macura Bez pøipomínek. 7. Z hlediska myslivosti: Bez pøipomínek. Toto stanovisko není správním rozhodnutím dle zákona è.71/1967 Sb., o správním øízení, a nelze se tudíž proti nìmu odvolat. Magistrát nr. m. Prahy odbor životnrho prostred.i Mariánské nám", 2 Praha 1.~~.161 Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

23 MHMPP025PRS0 r l HLAVNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY ODBOR VÝSTAVBY Odbor životního prostøedí MHMP JUDr. Helena Dobiášová øeditelka odboru L J Vaše zn./datum ~n:j:j\.al>tb~~~~~ó~~r"\zpi Naše è. jedno J.Y""liY""~':::~~~ ~ l/žá Vyøizuje/linka Ing.Hrubá/4321 Praha Vìc: Zahájení zjiš ovacího øízení zámìru "Polyfunkèní dùm KROcÍNKA CENTRUM, I.etapa, Praha 9 - Prosek" zaøazeného v kategorii II, bodu 10.6, pøílohy è.l zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. K zahájení zjiš ovacího øízení na výše uvedený zámìr nemáme z vodohospodáøského Wediska žádné pøipomínky. Zpracování dokumentace EIA nepovažujeme za nutné. Dokumentaci vracíme. 1'\ Ing. Pa~el Pospíšil vedoucí vodohospodáøského oddìlení Mani~trgt hl. m. PrahY Rozdìlovník : 1) MHMP VYS - spis 2) MHMP VYS/3 - Hr Mariáns Praha 1 ná 2 /4/

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR životnrno PROSTØEDÍ V Praze dne 24. 11. 2003 È.j.:MHMP-133364/2003/0ZPNI/EIA/067-2/8e Vyøizuje: Ing. 8eranová podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ~, ~,_r-"- HLA VNj MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNjHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj M HMP-124036/2004/0ZPNI/EIA/1 07-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing Žáková/ 4425 Datum 1912005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Název: Skladový areál Bal Hostivaø

Název: Skladový areál Bal Hostivaø HLAVNí MÌSTO PRAHA 'MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. M HM P-8276/2003/0ZPNI/EIA/ 039-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.3.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-22377/2003/0lPNI/EINO41-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 05.05.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn Èj M HM P-128994/2005/0ZPNI/EIAl146-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková /4425 Datum 25 8 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn, È.j. MHMP-148556/2002/0lPNI/EINO33-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.2.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová ,', l"",l~'cii"'/ I ~ tí '1~ ", ".."~ '~ ;i".', '~ I I '1"\,,",'~ ~ 1[1'1Y"', 1,J,A.~ ;"\, ll '!J,,~;,\" ~~f ~~(;"""""'" é...~~;-;;:;:,:~:~".,..;: " HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNmo MÌSTA PRAHY ODBOR

Více

Název: Prodejna LlDL, ul. Kbelská, Praha 9 - Vysoèany

Název: Prodejna LlDL, ul. Kbelská, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. C.j. M HMP-1467 43/2003/0lPNI/EIA/O71-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 15.12.2003 podle 7 zákona

Více

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované.

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované. HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-OOO927/2004/0ZPNI/E IA/O81-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 23. 2. 2004 podle 7 zákona

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O52201/2007/00PNI/EIA/321-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j, M H M P-155217/2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 11.12.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Rozšíøení využití odpadù pøi výrobì cementového slínku v cementárnì Radotín, Praha 16

Zámìr: Rozšíøení využití odpadù pøi výrobì cementového slínku v cementárnì Radotín, Praha 16 PIO HLAVNÌ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÌHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDÌ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-O27359/2007/00PNI/EIN311-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 14.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn È.j. MHMP-1 07497/2004/0ZPNI/EIA/1 04-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 12.11.2004 podle 7 zákona È.

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-311100/2008/00PNI/EIN550-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20102008 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O59-2Nè

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O59-2Nè HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-108632/2003/0ZPNI/EIA/O59-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.9.2003 podle 7 zákona è.

Více

Stanovisko k posouzení vlivù provedení zámìru na životní prostøedí

Stanovisko k posouzení vlivù provedení zámìru na životní prostøedí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42073/2005/00PNI/EIA/128-8/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 24. 2. 2006 Stanovisko k

Více

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNIHO PROSTØEDf Váš dopis zn. È.j. MHMP-O38199/2005/0ZPNI/EIA/127-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 3. 5. 2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-M H M P-299002/2006/00PNI/E 1A/217-2/Nov Vyøizuje/linka Ing Novotný/4278 Datum 04122006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 19. 2. 2004 È.j.:MHMP-183146/2003/0ZPNI/EIN079-2/Žá Vyøizuje: Ing. lákavá podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. SM HM P243941 /2008/00PNI/EIA/5402/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.08.2008 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln Èj MHMP-192361/2005/00PNI/EIN157-2/Be Vyrizuje/linka Ing Beranová / 4443 Datum 2112005 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MH M P-160648/2007 /OOPNI/EIA/362-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 14082007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-615751/2007/00PNI/EIN512-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 15.5.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14 PIl: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O93933/2006/00PNI/EIA/181-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 10.7.2006 podle 7 zákona

Více

Umístìní: Identifikaèní údaje: Název: Soustøedìní polygrafické výroby v tiskárnì Èeská Unigrafie, a.s., Praha 10

Umístìní: Identifikaèní údaje: Název: Soustøedìní polygrafické výroby v tiskárnì Èeská Unigrafie, a.s., Praha 10 HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VN!HO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí V Praze dne 9. 2. 2004 È.j.:MHMP-178075/2003/0ZPNI/EIA/077-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje: "!,f' ~ ) ~, " 'V )'..'W,..~,.'"~'~i'",...~ i", -".";" ~ ~... ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁ T HLA VNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 28.3.2003 È.j. :MHMP-18605/2003/0lPNI/EIA/042-2Nè

Více

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy ..,-',~..: HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PROSTØED1 V Praze dne 6.5.2003 È.j.:MHMP-61 90/2003/0ZPNI/EIA/037-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona È. 100/2001

Více

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov

È.j. MHMP /2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-107555/2003/0ZPNI/EIA/O58-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. NoYotný/4278 Datum 15.9.2003 podle 7 zákona È. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-OO8381/2006/00PNI/EIA/173-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková /4490 Datum 20.3.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

V Praze dne Vyøizuje: Mgr. Vèislaková

V Praze dne Vyøizuje: Mgr. Vèislaková HLAVNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 19.7.2002 È.j.: M H M P-69682/2002/0ZP Vyøizuje: Mgr. Vèislaková NI/EIA/O 1 0-2Nè podle 7 zákona È. 100/2001 Sb.,

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVO1NÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 25. 6. 2004 È.j.:MHMP-058911/2004/0lPNI/EIN096-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7 zákona

Více

Multi Sport Aréna, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Multi Sport Aréna, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR Ž/VOTNIHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-O43412/2004/0lPNI/EIA/O93-2Nac Vyrizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 26.5.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3

Víceúèelový dùm, Konìvova 39, Praha 3 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHM P-182319/2003/0ZPNI/EIA/O78-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 24.3.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více