ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí"

Transkript

1 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn, È.j. MHMP /2002/0lPNI/EINO33-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlívù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí) Identifikaèní údaje: Název: INTEGROVANÝ OBJEKT ÈERVENÝ VRCH V PRAZE 6, K.Ú. VOKOVICE Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha È. 1 Prùmyslové zóny a obchodní zóny vèetnì nákupních støedisek o celkové výmìøe nad 3000 m2 zastavìné plochy; areály parkoviš nebo garáží se zastavìnou plochou nad 1000 m2 Kapacita (rozsah) zámìru: Pøedmìtem návrhu je stavba polyfunkèního objektl,i. Zastavìná plocha je 2253 m2, poèet parkovacích stání 155. Vlastní objekt je rozdìlen na 3 èásti, má 3 podzemní a 4 nadzemní patra. Celé dotèené území má m2. Charakter zámìru: Plánovaným zámìrem je stavba polyfunkèního objektu. Budou zde umístìny administrativní a obchodní plochy, podzemní garážová stání sloužící pro obsluhu a návštìvníky objektu (155 parkovacích stání ve tøech podzemních podlažích) a dále technické zázemí pro obchody (skladové prostory). Vytápìní bude zajištìno horkovodním napajeèem ClI. Souèástí jsou i parkové úpravy vèetnì èásteènì ozelenìné støechy. Umístìní: kraj: obec: mìstská èást: katastrální území Praha Praha Praha 6 Vokovice Zahájení: 10/2003 Ukonèení: 12/2004 Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

2 Oznamovatel: ÈSAD ÚAN Praha Florenc a.s. Pod Výtopnou 10 Praha 8 IÈD: V zastoupení: APIS Praha a. s Køižíkova 1 Praha 8 Souhrnné vypoøádání pøipomínek: Ke zveøejnìnému oznámení se vyjádøili:. Hl. m. Praha. Mìstská èást Praha 6. Ministerstvo zdravotnictví. Zvláštní orgán hl. m. Prahy - mìstský hygienik. Odbor životního prostøedí MHMP. Odbor výstavby MHMP Požadavek podrobit zámìr dalšímu posuzování podle zákona è. neobsahovalo žádné vyjádøení. 100/2001 Sb Jednotlivá vyjádøení obsahují následující pøipomínky a podmínky k realizaci stavby: Hl. m. Praha souhlasí se zámìrem s tím, že dopravnì-technické napojení areálu bude øešeno v navazujících stupních projektové dokumentace stavby. Mìstská èást Praha 6 s výše uvedeným zámìrem souhlasí za podmínek: - bude zachována rezerva pro autobusovou smyèku, územní rozhodnutí smyèky bude právoplatnì vydáno pøed stavebním øízením integrovaného objektu - souèástí realizace objektu budou novì koncipované zastávky autobusu na Horomìøické s opìrnou zdí a pìší lávka v tìchto místech - budou respektovány výhledovì možné dopravní stavby v tìsném sousedství IOCV - podchod pod Evropskou tøídou a pøípadná výstavba stanice metra trasy A v tomto prostoru - nedojde k èasovému soubìhu výkopových prací IOCV a multifunkèního objektu "The European Gate" - navržený objekt bude z hlediska hmotové konfigurace detailnìji posouzen v rámci územního øízení - bude podrobnì posouzeno oslunìní okolních objektù - bude vyhodnocena propustnost køižovatky Evropská x Horomìøická a pøilehlých úsekù - výstavba dopravní sítì musí pøedcházet realizaci samotné stavby IOCV - projektová dokumentace bude koordinována s pøipravovanou stavbou" The European Gate" - vytápìní integrovaného objektu bude napojeno na CZT Veleslavín - bude zpracován projekt organizace výstavby a v rámci tohoto projektu bude omezeno skladování a deponování volnì ložených prašných materiálù na minimum Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

3 bude eliminována prašnost pravidelným kropením prostoru staveništì budou pøedjednány pøepravní trasy pøi odvozu vytìžené zeminy - stavební doprava nebude vedena smìrem do mìsta bude provedeno vyhodnocení negativních úèinkù hluku z integrovaného objektu vèetnì pozadí jak v období výstavby, tak po zprovoznìní využívání veškerých stavebních strojù bude výhradnì v denní dobì v pøípadì prokázání kontaminace zemin bude provedena sanace pozemku, kontaminovaná zemina bude odpovídajícím zpùsobem zneškodnìna budou splnìny povinnosti vyplývající z ustanovení zákona è. 185/2001 Sb., o odpadech pøebyteèný materiál ze stavební èinnosti bude ihned odvážen a likvidován resp. dle povahy recyklován v souladu se zákonem o odpadech deš ové a splaškové odpadní vody budou svedeny do jednotné kanalizace bude doložen pouze nezbytnì nutný rozsah kácení a bude kompenzován náhradní výsadbou bude postupováno v rámci obecné platnosti dle zák. è. 114/1992 Sb., o ochranì pøírody a krajiny, a v souladu s ÈSN DIN 1892 budou splnìny všechny podmínky uvedené v kapitole "Opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù". Ministerstvo zdravotnictví požaduje, aby v tomto pøípadì bylo respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví. Mìstský hygienik konstatuje, že dle hlukové studie jsou stávající hlukové pomìry v oblasti od dopravy zejména po Evropské tøídì nevyhovující naøízení vlády è. 502/2000 Sb., o ochranì zdraví pøed nepøíznivými úèinky hluku a vibrací. Není konkrétnì øešen vliv hluku ve venkovním prostoru na hlukové klima uvnitø objektu a nejsou navržena konkrétní protihluková opatøení. Dále návrh neøeší vliv stacionárních zdrojù hluku uvažovaného objektu na hlukové pomìry ve venkovním prostoru u okolní obytné zástavby a hluk ze stavební èinnosti. Závìrem uvádí, že vzhledem k výše uvedenému je nutné akustickou studii dopracovat. Odbor životního prostøedí MHMP má tyto pøipomínky:. z hlediska nakládání s odpady upozoròuje na citace již neplatných právních pøedpisù, na chybné zaøazení nìkterých odpadù a na další nepøesnosti. z hlediska ochrany ovzduší upozoròuje na to, že v období výstavby bude nezbytné dodržet všechna opatøení pro minimalizaci prašnosti uvedená v Technických opatøeních pro období pøípravy a výstavby objektu. z hlediska ochrany pøírody a krajiny je vznesena pouze formální pøipomínka Odbor výstavby MHMP konstatuje, že stavba bude napojena na mìstskou kanalizaci a mìstský vodovod. Upozoròuje, že pøi zpracování projektové dokumentace je nutno se obrátit na jejich správce (Pražskou vodohospodáøskou spoleènost, a.s., který zpracoval Generel odvodnìní hl. m. Prahy) s žádostí o poskytnutí podkladù. Pøíslušný orgán po prostudování obdržených vyjádøení a uplatnìných pøipomínek došel k závìru, že uvedené skuteènosti jsou øešitelné v následných øízeních. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

4 4 Závìr: Zámìr "Integrovaný objekt Èervený vrch v Praze 6, k.ú. Vokovice" naplòuje dikci bodu 10.6, kategorie II, pøílohy è. 1 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì zjiš ovacího øízení provedeného podle 7 citovaného zákona dospìl pøíslušný orgán k závìru, že zámìr "Integrovaný objekt Èervený vrch v Praze 6, k.ú. Vokovice" nebude posuzován podle citovaného zákona a je nezbytné v navazujících øízeních zohlednit výše uvedené pøipomínky, zvláštì pøipomínky týkající se tìchto oblastí: Dopravního napojení. zachovat rezervu pro autobusovou smyèku. realizovat zastávky autobusu na Horomìøické s opìrnou zdí. realizovat pìší lávku pøes ul. Horomìøickou. respektovat podchod pod Evropskou tøídou a pøípadnou stanici metra trasy A a koordinovat s pøipravovanou stavbou" The European Gate". vyhodnotit propustnost køižovatky Evropská x Horomìøická a pøilehlých úsekù. realizovat dopravní sí pøed realizací samotné stavby. stavební dopravu nevést smìrem do mìsta Akustika. øešit vliv stacionárních zdrojù hluku uvažovaného objektu na hlukové pomìry ve venkovním prostoru u okolní obytné zástavby a hluk ze stavební èinnosti. stavební stroje využívat výhradnì v denní dobì Odpady. v pøípadì kontaminace pozemku provést jeho sanaci, kontaminovanou zeminu odpovídajícím zpùsobem zneškodnit. pøebyteèný materiál ze stavební èinnosti ihned odvážet a likvidovat resp. dle povahy recyklovat v souladu se zákonem o odpadech Ochrana pøírody a krajiny. doložit nezbytnì nutný rozsah kácených døevin a tyto kompenzovat náhradní výsadbou Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení dotèených orgánù státní správy, ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù....1aqls:(át r;~. rl Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz,..,',, ~ i JUDr. Helena Dob i á š o v á øeditelka odboru tel.: III fax:

5 5 Pøílohy: vyjádøení hl. m. Prahy vyjádøení MÈ Praha 6 vyjádøení Ministerstva zdravotnictví vyjádøení zvláštního orgánu hl. m. Prahy - mìstského hygienika vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP vyjádøení odboru výstavby MHMP Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha 1 Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

6 MHMPP021V78E - HLAVNÍ MÌSTO PRAHA Hlavní mìsto Prahla souhlasí se závìrem, že pro zámìr, tak jak byl pøedložen, není tøeba dalšího posouzení podle zákona È, 100/2001 Sb" s tím, že dopravnìtechnické napojení areálu bude øešeno v navazujících stupních projektové dokumentace stavby, S pozdravem Vážená paní JUDr. Helena Dobiášová øeditelka OZP MHMP zde Mariánské námìstí Praha 1 tel.: , fax: praha@cityofprague.cz

7 VI. tltftlee~j~i~b C. V Praze dne 10. ledna 2003 È.j. HOL 004/03/chup Vaše ~~~~~1.1.:!:!~2O0 2/0ZP /VJ/EIAlO33-1 tn!.- Vìc: Vyjádøení k Oznámení zámìru (dle zák. è. 100/2001 Sb. Identifikaèní údaje: Název zámìru: Místo zámìru: Oznamovatel: Integrovaný objekt Èervený vrch k.ú. Vokovice, Praha 6 ÈSAD ÚAN Praha Florenc a.s., Pod Výtopnou 10, Praha 10 V souladu s 6 odst. 4 zák. è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, zasíláme pøílohou tohoto dopisu Vyjádøení mìstské èásti Praha 6 k výše uvedenému zámìru. Oznámení o možnosti veøejnosti seznámit se s výše uvedeným zámìrem, které bylo vyvìšeno na úøední desce od do je také pøílohou. Ze strany veøejnosti nebyly doruèeny žádné pøipomínky. S pozdravem Pøíloha: dle textu Magisrát hl.m. Prahy Odbor životního prostøední Ing. Beranová Øásnovska Praha 1 Ès. annády 23, 160 S2 Praha 6 tel.: , SSI jholicky@p6.mepnet.cz

8 podle zákona è. 100/2001 Sb. o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù k Oznámení zámìru IOCV INTEGROVANÝ OBJEKT ÈERVENÝ VRCH který podléhá zjiš ovacímu øízení dle 7 citovaného zákona. Mìstská èást Praha 6 po prostudování Oznámení o zámìru a posouzení všech dopadù na životní prostøedí Mìstské èásti Praha 6 nepožaduje, aby zámìr byl posuzován podle zákona È. 100/2001 Sb. o posuzování vlívù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù a nebyla vypracována dokumentace dle 8 citovaného zákona. Mìstská èást Praha 6 souhlasí s realizací výše uvedeného zámìru za podmínek: A) Dokumentace byla konzultována v prùbìhu pøípravných prací. Investor byl upozornìn na fakt, že v pøedmìtné funkèní ploše SVO se i nadále poèítá s funkcí hromadné dopravy. MHMP, Sekce útvar rozvoje hl.m.prahy zpracovává zmìnu ÚPn hl.m.prahy' è.z 0450/03, schválenou usnesením RMÈ è.2346/02 z , spoèívající v umístìní "plovoucí plochy" dopravy do plochy SVO, v níž je navržen integrovaný objekt. Ve výhledu, v souvislosti s prodloužením trasy A metra, je nezbytné posunutí koneèné autobusu z Vítìzného námìstí blíže k okraji mìsta. V tìchto místech je uvažována stanice metra A Èervený Vrch, proto je nutná rezerva pro autobusovou smyèku, resp. odstav právì v této ploše, na které MÈ bezpodmíneènì trvá. B) Na tento požadavek reagoval investor navržením smyèky autobusových zastávek s požadovanými ètyømi stáními pro výstup a nástup okolo dotèeného objektu s tím, že jde èásteènì mimo pozemky investora a tím i mimo plochu stabilizovanou jako SVO s výše uvedenou plovoucí plochou dopravy. Toto øešení je pøijatelné pro MÈ P6 za podmínky, že bude dokumentace tohoto øešení øádnì projednána na úrovni DÚR pøed vydáním územního rozhodnutí na výše uvedený objekt a územní rozhodnutí smyèky bude právoplatnì vydáno pøed stavebním øízením tohoto objektu. C) Souèástí realizace objektu musí být novì koncipované zastávky autobusu na Horomìøické s opìrnou zdí a pìší lávka v tìchto místech. Požadujeme, aby její

9 ukonèení u objektu mìlo smysluplné nekolizní pokraèování ve veøejných plochách a zároveò aby byla tato lávka propojena s autobusovými zastávkami. D) Projektová dokumentace musí respektovat výhledovì možné dopravní stavby v tìsném sousedství IOCV - podchod pod Evropskou tøídou a pøípadnou výstavbu stanice metra trasy A v tomto prostoru. E) Z dùvodu negativních dopadù na životní prostøedí nesouhlasíme s èasovým soubìhem výkopových prací IOCV a multifunkèního objektu "The European Gate". F) Navržený objekt bude z hlediska hmotové konfigurace detailnìji posouzen v rámci územního øízení. G) V dalším stupni projektové dokumentace požadujeme zpracovat podrobné posouzení oslunìní okolních objektù. H) Z hlediska dopravy požadujeme: - v dalším stupni projektové dokumentace vyhodnotit propustnost køižovatky Evropská x Horomìøická a pøilehlých úsekù, vzhledem k neustále rostoucím zátìžím IAD ve smìru od Horomìøické (systém SSZ na uvedené køižovatce, napojené na tzv. zelenou vlnu, neumožòuje tento smìr výraznìji preferovat). Výpoèet by mìl zahrnout i pøedpokládanou dopravní zátìž, vyvolanou provozem protilehlého objektu "The European Gate" - aby výstavba dopravní sítì musí pøedcházet realizaci samotné stavby IOCV - koordinovat projektovou dokumentaci s pøipravovanou stavbou "The European Gate" (souèástí zámìru výstavby "The European Gate" a souvisejícího podchodu je i zámìr na rozšíøení Evropské tøídy o jeden jízdní pruh pro samostatné pravé odboèení - pøed køižovatkou Evropská x Horomìøická a Evropská x Liberijská) I) Z hlediska ochrany ovzduší požadujeme, aby v dalších stupních projektové dokumentace byly respektovány následující podmínky: - vytápìní integrovaného centra musí být v souladu s projektovou dokumentací napojeno na CZT Veleslavín - zpracovat projekt organizace výstavby a v rámci tohoto projektu omezit skladování a deponování volnì ložených prašných materiálù na minimum - eliminovat sekundární prašnost pravidelným kropením prostoru staveništì - v zájmu snížení ekologických dopadù na mìstskou èást Praha 6 pøi odvozu vytìžené zeminy požadujeme ve stavebním øízení pøedjednání pøepravních tras s ohledem na zvolené deponie; zásadnì nesouhlasíme s vedením stavební dopravy smìrem do centra mìsta. J) Vzhledem k pøedpokládanému zatížení hlukem dané oblasti požadujeme, aby v dalších stupních projektové dokumentace byly respektovány následující podmínky: - provést vyhodnocení negativních úèinkù hluku z integrovaného centra vèetnì pozadí, jak v období výstavby, tak po zprovoznìní integrovaného centra; pøi pøekroèení hlukových limitù navrhnout pøíslušná opatøení, která omezí tyto úèinky pod míru pøípustnou vládním naøízením È. 502/2000 Sb. o ochranì zdraví pøed nepøíznivými úèinky hluku a vibrací - organizaènì zabezpeèit využívání veškerých stavebních strojù výhradnì v denní dobì 2

10 K) Z hlediska problematiky odpadù požadujeme, aby v dalších stupních projektové dokumentace byly respektovány následující podmínky: - v pøípadì prokázání kontaminace zemin nad stanovené limity provést sanaci pozemku, nadlimitnì kontaminované zeminy selektivnì odtìžit a odpovídajícím zpùsobem zneškodnit - musí být splnìny povinnosti plynoucí z ustanovení zákona è. 185/2001 Sb., o odpadech. Zejména upozoròujeme na plnìní povinností vyplývajících z ustanovení 12 odst. 3 a 4 zákona o odpadech. V pøípadì, že osoba není oprávnìna k pøevzetí odpadù èi se oprávnìním neprokáže, nesmí jí být odpad pøedán. - pøebyteèný materiál ze stavební èinnosti bude ihned odvážen a likvidován resp. dle povahy recyklován v souladu se zákonem o odpadech. Ke kolaudaci investor pøedloží doklady o uložení odpadù ze stavební èinnosti, pokud jejich další využití není možné ve smyslu výše uvedeného zákona L: Z hlediska ochrany vod požadujeme následující opatøení: - deš ové a splaškové odpadní vody vznikající pøi provozu integrovaného centra budou svedeny do jednotné kanalizace M) Z hlediska posouzení krajiny a provedeného vyhodnocení vlivù na pøírodu a krajinu požadujeme: - v dalším stupni projektové dokumentace doložit pouze nezbytnì nutný rozsah kácení a kompenzovat ho náhradní výsadbou, pøièemž hodnota døevin v navržených sadových úpravách bude minimálnì v hodnotì kácených døevin - pøi provádìní prací požadujeme postupovat v rámci obecné platnosti dle zák. è. 114/1992 Sb., o ochranì pøírody a krajiny a v souladu s ÈSN DIN (ochrana stromù, porostù a ploch urèených pro vegetaci pøi stavebních èinnostech). N) Požadujeme splnìní všech podmínek uvedených v kapitole "Opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù". Toto vyjádøení nenahrazuje stanovisko mìstské èásti k územnímu øízení V Praze dne 9. ledna 2003 / Bc. Jan Holický radní /

11 ~ Vyø~ ~~~.--:;:--;:-~":;: b I-""'.,_._,-'.\~1,..,"i1;t1~VDI o!fi",'...,~c~ ~;,-;", I Hlavní, HIJjV i/ odfltt/".. ~iij~n"ii'~1j I. - y~~ 111- 'i~dl'é~iéi~ ~~-;;i~~ 1 r \t,.. f ~LO ~nf 5...O1~ 2003 :I!e!\f*kaìnl Qda~ tllftcovtl6~ I1Oiet HltG Poie! ~Ioh ~-- MHMPP0203Z6T Magistrát hlavního mìsta Prahy rudr. Helena Dobiášová øeditelka odboru životního prostøedí Mariánské nám Praha 1 ~~~~ /2hw oz~n~~~~jili/be - ~zn.; - HEM / ing. Veselý.-Y-PIaze dne Posuzování vlivù na životní prostøedí podle zákona è. zjiš ovacího øízení zámìru zaøazeného v kategorii II 100/2001 Sb. - zahájení Obdrželi jsme od vás kopii oznámení podle pøílohy è. 3 k zákonu È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, o podrobení zámìru "Integrovaný objekt Èervený vrch v Praze 6, k.ú. Vokovice" zjiš ovacímu øízení podle 7 zákona. K tomuto oznámení sdìlujeme, že požadujeme, aby v tomto pøípadì bylo z hlediska znalosti stanovisko místních místnì pomìrù pøíslušnéh pøi posuzování orgánu ochrany stavby veøejného podle zákona zdraví. È. 100/2001 Sb. respektováno. Íl ~,~? "!f~ RNDr. Karla Øíhová, øeditelka odboru hygieny a epidemiologie

12 Mìstská hygienická stanice Praha 1- ( '- J? NeChanskéh~~~~/~~;r~: ~~~~~; llygi~~.zris.meonet.cz ~?~~--: ~ dne~~~ ~ ' ~7() 2-.?? n [111" Èj.: 3168/02/P06-HP/Dr.Hy/Lou "'",,-V" '" $f, V Praze dne Vyøizuje: MUDr. Hyklová, Ing. Králíèek I \IAGlSTRA ~~-~ T hlavního ll1es\9. I'RAHYI ffiavní mìsto Praha Magistrát hl. m. Prahy odbor životního prostøedí Mariánské nám. è. 2 Praha! ~r ~!!~:!-.~~- I Hlavní C.;. uvedeno na "Mt~Uí.~~1 t~9 ~!)~ èr-f.., Oo$LO dne ~ "',)m kleflbííuwl ~í.;~ 11oBt~~1i \I~I Vìc: Vyjádøení k omámeru_!!i!!s~~i~q-~.qbj køižovatky ulic Evropské a Horomìøické) I:ódem \'o*~lioii.. ekt1.:l.c.a.1:ltený - MHMP~~g~4:e._e_L vrch (k.ú. Voko"'Vice, u Dle 6 odst. 3 zák. è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù jste pøedložili oznámení zámìru, podle pøílohy è. 3 výše cit. zákona, stavby Integrovaný objekt - IOCV Èervený vrc~ Praha 6. Oznámení zámìru stavby vypracoval kolektiv praco\l1úkù finny RK Ing. Richard Kuk, Hrabákova 1969, Praha 4 v listopadu Zámìrem stavby je vybudování nového objektu s administrat~mi a obchodními prostorami vèetnì podzemních garážových stání pro obsluhu a návštìvníky. Vlastní obj. je rozdìlen do tøí èástí, které mají: A - objekt spoleèné podnože - I.NF + 3.PP, B - objekt podél ul. Horomìøické - 4 x NF, C - objekt podél ul. Evropské - 3. NP. V uvedeném rozdìlení jsou obj. "B" a" C" umístìny nad 1. NF obj. "A". Celkové parametry objektu: zastavìná plocha ,1 m2 obestavìný prostor ,3 m3 nadzemní èást ,6 m2 podzemní èást ,4 m2 - Celkový poèet parkovacích míst garážových stání. Celková kanceláøská plocha ,7 m2. Celková plocha obchodù a služeb ,4 m2. Pøedpokládaný poèet zamìstnancù osob. V novém objektu nejsou nawženy byty a ani výrobní provozy. Objekt bude napojen na stávající inženýrské sítì a vytápìni bude zajiš ovat výtopna Velesla'\1n.

13 opatøení.dále náwh neøeší vliv stacionárních zdrojù lùuku uvažovaného objektu na lùukové pomìry ve venko\o1úm prostoru u okolní obytné zástavby a lùuk ze stavební èinnosti. V zlùedem k výše uvedenému je nutné akustickou studò dopracovat. Pøíloha: projekt. Na vìdoiní:rk Ing. R.Kuk Hrabákova 1969, Praha 4

14 HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNtHO MÌST A PRAH) ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDÍ OŽP MHMP zde Váš dopis zn. È.j. M H M P /2002/00 1 /OZPNI Vyøizuje/linka Datum Vìc: Vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP jako dotèeného orgánu státní správy dle 6 odst.3 a odst.4 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, k oznámení pøipravovaného zámìru Integrovaný objekt Èervený vrch v Praze 6, k.ú. Vokovice Odbor životního prostøedí Magistrátu hl.m. Prahy vydává pro úèely øízení dle zákona è. 100/2001 Sb., ke shora uvedené akci stanoviska dotèených orgánù: 1. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu: Ing. Pavlík Bez pøipomínek. 2. Z hlediska lesù a lesního hospodáøství: Ing. Pavlík Bez pøipomínek. 3. Z hlediska nakládáni s odpady: RNDr. Pavlíèková Ke zpracování kapitoly Odpady pøedložené dokumentace máme tyto pøipomínky:. Citované vyhlášky na zaèátku kapitoly jsou již neplatné (vyhláška è. 338/97 Sb., 337/97 Sb.). Provádìcí vyhlášky k zákonu è. 185/2001 Sb. o odpadech a o zmìnì nìkterých dalších zákonù ve znìní pozdìjších jsou vyhlášky MŽP è. 381 až 384/2001 Sb. Na území hlavního m.prahy je rovnìž obecnì závazná vyhl. è.24/2001, kterou se stanoví systém shromažïování, sbìru, pøepravy, tøídìní, využívání a odstraòování komunálních odpadù vznikajících na území hl.m.prahy a systém nakládání se stavebním odpadem (vyhláška o odpadech); v dokumentaci cit. vyhl. è.15/1997. V tabulce È. 9 je u odpadu : Obaly obsahující zbytky nebezpeèných látek nebo obaly tìmito látkami zneèištìné uvedena chybnì kategorie O, správnì má být kategorie N. V tabulce è.9 doplnit u nìkterých odpadù navržené zpùsoby nakládání o další možnosti (napø. asfaltové smìsi obsahující dehet , uvedena skládka, dle 11 zákona o odpadech energetické využití má pøednost; odpad Sidlo: Mariánské námìsti 2, 110 O I Praha I Pracovištì: Øásnovka 8, IlO 15 Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: S fax:

15 - 2 - Smìsi nebo oddìlené frakce betonu, cihel a keramických výrobkù je nutné v maximální míøe recyklovat pøed skládkováním apod.). Odpad døeva mùže být nabízen pouze osobì oprávnìné k jeho pøevzetí ve smyslu 12 odst. 4 zákona o odpadech. Upozoròujeme, že dle platné legislativy jsou odpady buï kategorie "O" ostatní, nebo kategorie "N" nebezpeèné (v dokumentaci uvedeno, že pøi provozu areálu bude vznikat i odpad zvláštní). Na str. 28 odstavec 1 je zcela neakceptovatelný: tvrdí se, že za provozu vznikat nebezpeèný odpad nebude, kromì drobného toxického odpadu z jednotlivých domácností a organizací, zahrnující baterie, záøivky, obaly barev, nádoby s chemikáliemi i obaly od lékù Uedná se tedy o nebezpeèný odpad!!! Z jakých domácností? V dokumentaci je uvedeno, že se jedná o administrativní a obchodní centrum a podzemní garážová stání). Upozoròujeme, že sbìr nebezpeèného odpadu ve sbìrných dvorech mìsta a na zastávkách pravidelného svozu je urèen pouze fyzickým osobám majícím na území hl.m.prahy trvalé bydlištì. Právnické osoby a podnikající fyzické osoby mohou nakládat s nebezpeèným odpadem pouze na základì souhlasu vìcnì a místnì pøíslušného orgánu státní správy s navazujícími zmìnami v kompetencích (viz 16 odst. 3 zákona è. 185/2001 Sb., o odpadech a o zmìnì nìkterých dalších zákonù ve znìní pozdìjších pøedpisù). Nepožadujeme pokraèovat v procesu EIA za pøedpokladu, že v dalším stupni projektové dokumentace budou zohlednìny naše pøipomínky. 4. Z hlediska ochrany ovzduší: Ing.T.Novák Posuzovaný polyfunkèní objekt bude obsahovat administrativní a obchodní plochy s podzemními garážemi. V 1.NP budou umístìny obchody a ve vyšších patrech administrativní prostory. Vlastní objekt je rozdìlen na tøi èásti: èást A - spoleèná podnož obsahující 1 NP a 3 PP, èást B - objekt podél ul. Horomìøické se 4 NP, èást C - objekt podél ulice Evropské se 3 NP. Doprava v klidu je v souladu s vyhl. HMP è.26/99 Sb. øešena 155 místy v suterénních garážích. Pro zásobování obchodních ploch se poèítá s pøíjezdem 10 dodávkových aut za den. Vjezd do suterénních parkingù a pro zásobování bude orientován z Horomìøické ulice. Vytápìní bude zajištìno horkovodním napajeèem CZT z výtopny Veleslavín. Odvìtrání podzemních parkoviš bude nucené s odvodem vzdušiny nad støechu nejvyšší budovy. V pøedložené rozptylové studii je zjiš ován vliv provozu navrhovaného centra (zneèištìní ovzduší vlivem vyvolané dopravy a vìtrání podzemních parkoviš ) na kvalitu venkovního ovzduší v èasovém horizontu roku 2003 a roku Modelovými výpoèty jsou zjiš ovány maximální krátkodobé pøíspìvky oxidù dusíku, oxidu dusièitého a benzenu od provozu navrhovaného centra, které se pohybují øádovì v jednotkách, u benzenu v desetinách mikrogramù na metr kubický. Prùmìrné roèní koncentrace oxidu dusièitého vèetnì pozadí dosahují v èasových úrovních let 2003 a 2010 podlimitních hodnot. Pøírùstky prùmìrných roèních koncentrací oxidu dusièitého od provozu centra se pohybují øádovì v setinách mikrogramù na metr kubický. V závìru rozptylové studie je konstatováno, že provoz navrhovaného areálu ani Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

16 - 3 - v souètu s pozadím nezpùsobí pøekraèování imisních limitù sledovaných škodlivin (v roce 2003 u oxidu dusièitého s využitím meze tolerance). Provedené hodnocení polyfunkèního objektu prokazuje, že provoz navrhovaného objektu nebude mít významné negativní vlivy na kvalitu ovzduší. V období výstavby bude nezbytné dodržet všechna opatøení pro minimalizaci prašnosti uvedená v Technických opatøeních pro období pøípravy a výstavby objektu. Pøedložené oznámení dostateèným zpùsobem zjiš uje vliv navrhovaného objektu na kvalitu ovzduší a není tudíž nutné z hlediska ochrany ovzduší navrhovaný zámìr posuzovat v další fázi procesu EIA. 5. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny: Ing. Pavlík Z hlediska námi chránìných zájmù nemáme k pøedloženému oznámení pøipomínky. Z formálního hlediska musíme upozornit, že na str. 49 v èásti Vlivy na ekosystémy b) akvatické je vložen text vztahující se k jinému zámìru. Tato skuteènost však není pro posouzení vìci rozhodující, pøièemž nepovažujeme na úèelné dále pokraèovat v procesu posuzování. 6. Z hlediska nakládání s chemickými látkami a pøípravky: RNDr.Pavlíèková Bez pøipomínek. 7. Z hlediska myslivosti: Bez pøipomínek. Toto stanovisko není správním rozhodnutím dle zákona è.71/1967 Sb., o správním øízení, a nelze se tudíž proti nìmu odvolat. )~agi: odtior ~' ar ; ~ -. '. lili :';;i;i;;: Praha 1 ci :.:; 11. Prahy prost edi 1 2 (61 JUDr. Helena Dob i á š o v á øeditelka odboru Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

17 tli r MHMPP01XWABG= I lll..a VNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY ODBOR VÝSTAVBY Odbor životního prostøedí ~ Ing. Beranová L -l Váš dopis zn. MlW o02/0ZPNI/EIA/O33-I/Be Naše è. jedno \1 J Vyøizuje/linka Ing. Soukupová/4366 Praha Vìc: Zahájení zjiš~áéiho øízení zámìru "Integrovaný objekt Èervený vrch v Praze 6, k.ú. Vokovice" zaøazeného v kategorii II, bodu 10.6, pøílohy è.l zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. Pøedmìtem zámìru je výstavba polyfunkèního integrovaného objektu s administrativními a obchodními plochami a s podzemními garážemi u køižovatky ulic Evropská a Horomìøícká. Vlastní objekt je rozdìlen na tøí èásti: A-objekt spoleèné podnože (1 NP + 3 PP), B-objekt podél ul. Horomìøícké (4 NP), C-objekt podél ul. Evropské (3 NP). Souèástí stavby je dále lávka, komunikace, chodníky, opìrné zdi, terénní a sadové úpravy a technická infrastruktura mimi hlavní staveništì. Splaškové i deš ové vody budou odvádìny jednou kanalizaèní pøípojkou do stávající veøejné jednotné stoky v ul. Horomìøícká. Stávající stoky odvodòující pøedmìtnou zpevnìnou plochu bývalého autobusového nádraží budou zrušeny. Zásobování vodou bude zajištìno napojením na stávající veøejný vodovodní øad v ul. Evropská. V rámci stavby bude provedena pøeložka èásti veøejného vodovodního øadu. Stavba bude napojena na stávající mìstskou kanalizaci a mìstský vodovod. V souèasné dobì byl správcem veøejné kanalizace a veøejného vodovodu Pražskou vodohospodáøskou spoleèností a.s., Cihelná 4, Praha 1, zpracován Generel odvodnìní hl.m. Prahy. Pøi zpracování projektové dokumentace je nutno obrátit se na tuto spoleènost s žádostí o poskytnutí podkladù. Zpracování dokumentace EIA z hlediska vodohospodáøského nepožadujeme. Dokumentaci si ponecháváme. a/\..o.f Rozdìlovník: I) MHMP VYS - spis 2) MHMP VYS/3 - Sp -- Sídlo: Mariánské nám. 2, I 1001 Praha I Pracovištì a podatelna: Øásnovka 8, Praha Jana.Soukupova@cityotpmgue.cz Ing. Pavel Pospíšil vedoucí vodohospodáøského oddìlení Magistrát hol. m. Prahy Odbor výstavby JA~r;Á z,a...~.,.. 2 /4/ tel.: (*) fax:

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR životnrno PROSTØEDÍ V Praze dne 24. 11. 2003 È.j.:MHMP-133364/2003/0ZPNI/EIA/067-2/8e Vyøizuje: Ing. 8eranová podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn Èj M HM P-128994/2005/0ZPNI/EIAl146-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková /4425 Datum 25 8 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ~, ~,_r-"- HLA VNj MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNjHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová ,', l"",l~'cii"'/ I ~ tí '1~ ", ".."~ '~ ;i".', '~ I I '1"\,,",'~ ~ 1[1'1Y"', 1,J,A.~ ;"\, ll '!J,,~;,\" ~~f ~~(;"""""'" é...~~;-;;:;:,:~:~".,..;: " HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNmo MÌSTA PRAHY ODBOR

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHM P-448923/2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.02.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Skladový areál Bal Hostivaø

Název: Skladový areál Bal Hostivaø HLAVNí MÌSTO PRAHA 'MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. M HM P-8276/2003/0ZPNI/EIA/ 039-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.3.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-22377/2003/0lPNI/EINO41-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 05.05.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNIHO PROSTØEDf Váš dopis zn. È.j. MHMP-O38199/2005/0ZPNI/EIA/127-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 3. 5. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje: "!,f' ~ ) ~, " 'V )'..'W,..~,.'"~'~i'",...~ i", -".";" ~ ~... ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁ T HLA VNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 28.3.2003 È.j. :MHMP-18605/2003/0lPNI/EIA/042-2Nè

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy ..,-',~..: HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PROSTØED1 V Praze dne 6.5.2003 È.j.:MHMP-61 90/2003/0ZPNI/EIA/037-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona È. 100/2001

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice - '." '- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí V Praze dne 6.11.2003 È.j.: MHMP-076920/2002/0ZPNI/EIA/013-8Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová Stanovisko k posouzení vlivù

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-M H M P-299002/2006/00PNI/E 1A/217-2/Nov Vyøizuje/linka Ing Novotný/4278 Datum 04122006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Váš dopis zn. S-MHMP-347910/2006/00PNI/EIA/239-8/Pac. Vyøizuje/linka

Váš dopis zn. S-MHMP-347910/2006/00PNI/EIA/239-8/Pac. Vyøizuje/linka PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-347910/2006/00PNI/EIA/239-8/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.02.2008 Stanovisko k posouzení

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí ;J..,"'.,c-.'- HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 7.6.2002 È.j.: MHMP-53972/2002/0ZPNI/EIA/005-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j, M H M P-155217/2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 11.12.2003 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany

Název: Tiskárna Podìbradská etapa, Praha 9 - Vysoèany HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 19. 2. 2004 È.j.:MHMP-183146/2003/0ZPNI/EIN079-2/Žá Vyøizuje: Ing. lákavá podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

È.j. M H M P /2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac

È.j. M H M P /2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P- 76920/2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 28.8.2002 podle 7 zákona è.

Více

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované.

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované. HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-OOO927/2004/0ZPNI/E IA/O81-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 23. 2. 2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-416875/2008/00PNI/EIN561-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 13.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn È.j. MHMP-1 07497/2004/0ZPNI/EIA/1 04-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 12.11.2004 podle 7 zákona È.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14 PIl: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O93933/2006/00PNI/EIA/181-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 10.7.2006 podle 7 zákona

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-0951 06/2007 /OOPNI/EIA/337-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 23.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-14344 7/2008/00PNI/EIA/527-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Ing. Beranová/4443 Datum 12.5.2008

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. SM HM P243941 /2008/00PNI/EIA/5402/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.08.2008 podle 7 zákona è.

Více

Umístìní: Identifikaèní údaje: Název: Soustøedìní polygrafické výroby v tiskárnì Èeská Unigrafie, a.s., Praha 10

Umístìní: Identifikaèní údaje: Název: Soustøedìní polygrafické výroby v tiskárnì Èeská Unigrafie, a.s., Praha 10 HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VN!HO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí V Praze dne 9. 2. 2004 È.j.:MHMP-178075/2003/0ZPNI/EIA/077-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-122729/2003/0ZPNI/E IA/O64-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 24. 11. 2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí I[ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-MHMP-455212/2007/00PNI/EIA/490-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 27. 11. 2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIr: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-513589/2008/00PNI/EIA/575-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 03.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O52201/2007/00PNI/EIA/321-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj M HMP-124036/2004/0ZPNI/EIA/1 07-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing Žáková/ 4425 Datum 1912005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice HLA VN! MtSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VN!HO MtST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PRosTØEm V Praze dne 30.09.2003 È.j.: MHMP-076920/2002/0ZPNI/EIA/013-7 Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová Zápis z veøejného projednání posudku

Více

Novostavba bytového domu Hlubočepy, mezi ul. Výhledová a Prosluněná, parc.č. 1562/35-38,40-42,44, k.ú. Hlubočepy

Novostavba bytového domu Hlubočepy, mezi ul. Výhledová a Prosluněná, parc.č. 1562/35-38,40-42,44, k.ú. Hlubočepy HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Jan Meduna inženýrská činnost Přístavní 1100/42 170 00 Praha 7 - Holešovice Váš dopis zn. SZn. Vyřizuje/ linka Datum S-MHMP-1472502/2012/1/OZP/VI

Více

Název: Rekonstrukce výhybek žst. Praha Masarykovo nádraží a trakèního vedení

Název: Rekonstrukce výhybek žst. Praha Masarykovo nádraží a trakèního vedení HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHM P-O8050 1 /2002/0ZPNI/EIN 014-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/ 4278 Datum 9.09.2002 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-158532/2007 /OOPNI/EIA/361-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 20.8.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více