U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. K. Kratochvíle (Ing. Votýpka) Omluveni MUDr. R. Tyll, K. Humpálová, Ing. J. Uhlík PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 45/12 47/12 2) Návrh na použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ E. Beneše 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 4) Návrh platu ředitelů ZŠ Svobodná a ZŠ T. Šobra 5) Návrh na schválení dodavatele Povrchová oprava místní komunikace Zeyerovy ulice 6) Návrh na schválení dodavatele Tyršova ulice úprava přechodu pro chodce 7) Návrh na schválení dodavatele Oprava zdi hřbitova Svatý Václav 8) Návrh na schválení dodavatele Revitalizace historického jádra města Písku předpolí Kamenného mostu 9) Návrh na schválení poskytovatele internetového připojení pro Budovcovu ) Odsouhlasení víceprací a méněprací na stavbě Dešťová kanalizace Amerika kamenina DN ) Vícepráce na stavbě Dešťová kanalizace Sv. Václav 12) Revitalizace oblasti SMART posouzení objemu víceprácí 13) Věcná břemena 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 16) Řešení nájemních vztahů k bytům 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 19) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory na akci Vybudování sběrného dvora u kompostárny v Písku se Státním fondem životního prostředí ČR

2 20) Návrh smlouvy o dílo na dodávku digitálního rádiového spojení s vizualizací pro městskou policii s firmou SOVT-RADIO s.r.o. Vodňany 21) Návrh na uzavření veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za obec Předotice 22) Návrh smlouvy o dílo na realizaci dvou digitálních kamerových bodů městského kamerového systému s firmou BaK systémy s.r.o. Purkratice 23) Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku v rámci dotačního programu Jihočeského kraje v oblasti kultury 24) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo na dodávku vnitřní integrace úřadu s firmou Asseco Solutions a.s., Praha 4 25) Petice rekonstrukce chodníků v Otavské ulici ) Ceník placeného stání ve městě Písku 27) Okružní ulice zařazení do sítě místních komunikací 28) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 29) Žádost o odejmutí výjimky z obecně závazné vyhlášky města Písku č. 8/ ) Informace o nabídce nákupu dodávky elektrické energie prostřednictvím komoditní burzy 31) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE střediska Blanka v období od do ) Informace z jednání komisí 33) Účast na partnerských aktivitách r ) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 45/12 47/12 U s n e s e n í č. 424/12 Rada města souhlasí s návrhem na rozpočtová opatření č. 45/12 47/12. Ing. R. Svoboda K bodu 2) Návrh na použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 425/12 Rada města souhlasí s použitím finančních prostředků z investičního fondu Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek na dofinancování akce Rekonstrukce vodovodního řadu na 2. stupni základní školy v částce Kč. Ing. R. Svoboda K bodu 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 426/12 Rada města souhlasí se změnami závazných ukazatel příspěvkových organizací - Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek stránka 2 (celkem 17)

3 - Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek - Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek - Domovní a bytové správy města Písku Ing. R. Svoboda K bodu 4) Návrh platu ředitelů ZŠ Svobodná a ZŠ T. Šobra U s n e s e n í č. 427/12 Rada města 1) souhlasí s návrhem platu Mgr. M. Machačovi, novému řediteli Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 s účinností od dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2) souhlasí s návrhem platu PaedDr. J. Máchalové, ředitelce Základní školy Tomáše Šobra a Mateřské školy Písek, Šobrova 2070 s účinností od dle neveřejné přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy a zmocňuje místostarostku města Mgr. H. Rambousovou k podepsání platových výměrů. Ing. M. Cibulková K bodu 5) Návrh na schválení dodavatele Povrchová oprava místní komunikace Zeyerovy ulice U s n e s e n í č. 428/12 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace Zeyerovy v Písku, firmu ZNAKON, a. s., Sousedovice 44, Strakonice, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena prostřednictvím elektronické aukce jako nejvýhodnější, za podmínky schválení příslušné rozpočtové změny. Jako druhého v pořadí určuje firmu STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu COLAS CZ, a. s., Ke Klíčovu 9, Praha 9, za cenu Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 6) chodce Návrh na schválení dodavatele Tyršova ulice úprava přechodu pro U s n e s e n í č. 429/12 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Písek, Tyršova ulice úprava přechodu pro chodce, firmu STRABAG, a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ , za cenu ,15 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje firmu Vavřík stavby s. r. o., Příkosice 151, Mirošov, za cenu ,05 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu JPT STAVBY s. r. o., K. Fleischmanna 6, České Budějovice, za cenu Kč bez DPH. Ing. M. Kovařík stránka 3 (celkem 17)

4 K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele Oprava zdi hřbitova Svatý Václav U s n e s e n í č. 430/12 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Oprava zdi hřbitova Svatý Václav, firmu BD stavby cz s. r. o., se sídlem Podskalská 1512/22, Praha 2, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje firmu Ing. Miroslav Suchan STAVEBNÍ FIRMA, Masarykovo nám. 21, Mirovice, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu ROBRO s. r. o., Nerudova 80, Písek, za cenu ,80 Kč bez DPH. K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele Revitalizace historického jádra města Písku předpolí Kamenného mostu U s n e s e n í č. 431/12 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky REVITALIZACE HISTORICKÉHO JÁDRA MĚSTA PÍSKU III. ETAPA PŘEDPOLÍ KAMENNÉHO MOSTU, firmu STRABAG a.s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ , za cenu ,12 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje společnost SaM silnice a mosty, a. s., Litvínovická 1478, České Budějovice, za cenu ,79 Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost EUROVIA CS, a. s., Národní 10, , Praha 1, za cenu ,96 Kč bez DPH. K bodu 8a) Návrh na schválení dodavatele - Žádost o dotaci, administrace projektu: Cyklostezka Písek Smrkovice, Plavecký bazén Písek U s n e s e n í č. 432/12 1. Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Žádost o dotaci, administrace projektu: Cyklostezka Písek Smrkovice, Plavecký bazén Písek část A. (akce Cyklostezka Písek Smrkovice), firmu REGIO projekt, s. r. o., Pražská 223, Tábor, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje společnost REDI-regionalistika, ekologie, developing, investice, spol. s r. o., Západní 22/1779, Karlovy Vary, IČ , za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí firmu Mgr. Helena Kosová, Zavadilka 2584, České Budějovice, IČ , za celkovou cenu Kč bez DPH. 2. Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Žádost o dotaci, administrace projektu: Cyklostezka Písek Smrkovice, Plavecký bazén Písek část B. (akce Plavecký bazén Písek ), firmu REGIO projekt, s. r. o., Pražská 223, Tábor, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější. Jako druhého v pořadí určuje společnost Novi Solutions, s. r. o., Lipenská 29, České Budějovice, IČ , za cenu Kč bez DPH. stránka 4 (celkem 17)

5 Jako třetího v pořadí určuje firmu Mgr. Helena Kosová, Zavadilka 2584, České Budějovice, IČ , za cenu Kč bez DPH. K bodu 9) Návrh na schválení poskytovatele internetového připojení pro Budovcovu 207 U s n e s e n í č. 433/12 1. Rada města a) schvaluje jako nejvýhodnější nabídku s nejnižší nabídkovou cenou Kč bez DPH při úvazku 48 měsíců, kterou podal uchazeč WIA spol. s r.o., Vojtěšská 231/17, Praha 1 b) schvaluje návrh smlouvy s uchazečem WIA spol. s r.o., Vojtěšská 231/17, Praha 1, Všeobecné podmínky poskytování služeb elektronických komunikací společností WIA spol. s r.o. a Provozní podmínky poskytování připojení k síti Internet 2. Rada města schvaluje výpověď Smlouvy o připojení účastníka do počítačové sítě národního výzkumu a vzdělávání se Střední průmyslovou a Vyšší odbornou školou Písek, Karla Čapka 402, Písek číslo 902/20-5 z Ing. J. Votýpka K bodu 10) Odsouhlasení víceprací a méněprací na stavbě Dešťová kanalizace Amerika kamenina DN 400 U s n e s e n í č. 434/12 1) Rada města Písek po projednání předložených podkladů k prováděným vícepracím a méněpracím firmou STRABAG a.s., oblast Jih, Pražská 313, , IČ: , dle Smlouvy o dílo č. 841/TA/50/11 na stavbě Dešťová kanalizace Amerika v Písku kamenina DN 400 souhlasí se zvýšením nákladů stavby o celkovou částku ,68 Kč bez DPH 20%. 2) Rada města ukládá Vodárenské správě Písek s.r.o. a odboru RIMM uplatňovat na zhotoviteli projektu náhradu škody (ve výši vzniklých víceprací) vzniklé z důvodu vad projektu. Ing. R. Honzík K bodu 11) Vícepráce na stavbě Dešťová kanalizace Sv. Václav U s n e s e n í č. 435/12 Rada města po projednání podkladů souhlasí s uhrazením víceprací ve výši ,45 Kč zhotoviteli stavby, firmě Strabag a. s., oblast Jih, Pražská 313, , IČ Ing. R. Honzík K bodu 12) Revitalizace oblasti SMART posouzení objemu víceprácí U s n e s e n í č. 436/12 Rada města odkládá rozhodnutí za účelem přepracování materiálu. stránka 5 (celkem 17)

6 K bodu 13) Věcná břemena b1) souhlas vlastníka a zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce STL plynovodu a přípojek, Písek, Na Pakšovce I. etapa U s n e s e n í č. 437/12 Rada města po projednání: 1. souhlasí se stavebními úpravami rekonstrukce STL plynovodu a přípojek v původní trase na části pozemku parc.č. 962/141 k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. 2. souhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, údržby tohoto plynovodu a těchto přípojek na částech pozemků parc.č. 962/141, 962/155, 962/24 a 967/33 vše k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úplatu 50 Kč/bm vedení, 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících a 300 Kč/bm za výkop do komunikace. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Teplovodní přípojka čp. 118, p. Zeman U s n e s e n í č. 438/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení teplovodní přípojky na pozemku parc.č. 660/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize této přípojky za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Teplárny Písek, a.s. IČ , U Smrkovické silnice 2236, Písek za jednorázovou úplatu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč za překop komunikace. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady Teplárny Písek a.s. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch p. Mikoláše poz.parc.č. 1796/1 k.ú. Písek Základní škola J. K. Tyla U s n e s e n í č. 439/12 Rada města po projednání nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemku parc.č. 1796/1 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k pozemku parc.č. 121/2 k.ú. Písek ve prospěch pana J. Mikoláše, bytem Písek. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch Smart BioEnergy s.r.o. výstavba teplovodních rozvodů v průmyslové zóně dodatek č. 1 stránka 6 (celkem 17)

7 U s n e s e n í č. 440/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva stavby teplovodních rozvodů (bude uzavřen dodatek č. 1 ke smlouvě o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene, která byla uzavřena dne ) na částech pozemků parc. č. 2660/5, 2658/1, 2639/6 a 2641/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a údržby těchto teplovodních rozvodů za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch Smart BioEnergy s.r.o., IČ , se sídlem Praha 10, Korunní 810/104F za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení, 200 Kč/bm za protlak a 300 Kč/bm za výkop do komunikace. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch Casta a.s. přístup k fotovoltaické elektrárně U s n e s e n í č. 441/12 Rada města po projednání nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva chůze a jízdy na částech pozemků parc.č. 2654/17 a 2752 vše k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu na pozemek parc.č. 2645/15 k.ú. Písek ve Casta a.s., se sídlem Písek, Pražská 467, IČ b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek: Lesnická, bytový dům kabel. vd NN U s n e s e n í č. 442/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc.č 321/20 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b7) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek: Smart BioEnergy přeložka VN, TS U s n e s e n í č. 443/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN a pilíře NN na části pozemku parc.č 2639/4 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení a 80 Kč/m 2 za umístění kabelového pilíře. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění stránka 7 (celkem 17)

8 zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b8) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Čížovská: VN příp. BPE 1189kW, DŘT U s n e s e n í č. 444/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění kabelového vedení VN na částech pozemků parc.č 2639/6, 2641/2, 2658/1, 2668/3 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení, 200 Kč/bm za podvrt, 300 Kč/bm za výkop do komunikace a 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b9) zřízení věcného břemene ve prospěch Jihočeského vodárenského svazu akce: Hradiště u Písku Předávací místo Putim U s n e s e n í č. 445/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění a provozování stavby vodovodního řadu a technických zařízení s řadem související v rámci investiční akce Hradiště u Písku Předávací místo Putim na částech pozemků parc.č 691/3, 155/12 a 155/16 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této stavby za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Jihočeského vodárenského svazu, se sídlem S.K. Neumanna 19, České Budějovice , IČ , za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 20 Kč/bm vedení, 200 Kč/bm za podvrt, 300 Kč/bm za výkop do komunikace a 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b10) majetkoprávní vypořádání zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Jihočeský kraj - Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III. etapa U s n e s e n í č. 446/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízení věcného břemene práva uložení kanalizace v rámci stavby Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III. etapa na části pozemku parc.č. 2645/4 k.ú. Písek ve prospěch města Písek a práva přístupu a příjezdu na tyto pozemky za účelem opravy a údržby této kanalizace. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114 jako budoucím oprávněným z věcného břemene a Jihočeským krajem Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10 jako budoucím povinným z věcného břemene. stránka 8 (celkem 17)

9 b11) majetkoprávní vypořádání zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Jihočeský kraj Cyklostezka Písek - Smrkovice U s n e s e n í č. 447/12 Rada města po projednání souhlasí se zřízení věcného břemene práva uložení řadu dešťové kanalizace v rámci stavby Cyklostezka Písek - Smrkovice na části pozemku parc.č. 2171/11 k.ú. Písek ve prospěch města Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek za účelem opravy a údržby této kanalizace. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114 jako budoucím oprávněným z věcného břemene a Jihočeským krajem Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10 jako budoucím povinným z věcného břemene. K bodu 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) pí Kratochvílová ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1757/1 a pozemku parc.č.st vše k.ú. Písek na paní Siegelovou (pozemek pod novinovým stánkem na Mírovém náměstí) U s n e s e n í č. 448/12 Rada města Písku po projednání: 1. souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1757/1 o výměře 5 m 2 a parc.č.st o výměře 7 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, dohodou ke dni pro paní Kratochvílovou, za podmínky převodu na nového nájemce. 2. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 1757/1 o výměře 5 m 2 a parc.č.st o výměře 7 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro paní Siegelovou. b) Záměr pronájmu pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek za účelem umístění reklamních tabulí (plot naproti České poště na rohu ulic Komenského a Žižkova) U s n e s e n í č. 449/12 Rada města Písku po projednání souhlasí se záměrem pronájmu pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek za účelem umístění reklamních tabulí, umístěných na dřevěném oplocení nacházejícím se na výše uvedeném pozemku za podmínek stanovených odborem výstavby a ÚP městským architektem, za cenu ve výši Kč/m 2 /rok, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro jednotlivé žadatele, kteří si o umístění reklamy požádají. c) Pravidla pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku (předzahrádky) U s n e s e n í č. 450/12 Rada města Písku po projednání odkládá rozhodnutí za účelem doplnění podoby mobiliáře předzahrádky do pravidel. stránka 9 (celkem 17)

10 d) PONTES Písek s.r.o. žádost o snížení nájemného za pronájem pozemku parc.č.st a části pozemku parc.č. 2094/10 vše k.ú. Písek (objekt Skleník + předzahrádka) U s n e s e n í č. 451/12 Rada města Písku po projednání odkládá rozhodnutí, žádostí se bude zabývat až po zaplacení dlužné částky. e) Loutkový spolek NITKA žádost o zvláštní užívání veřejného prostranství v prostoru tržnice na Bakalářích U s n e s e n í č. 452/12 Rada města Písku po projednání souhlasí s využitím prostranství - části pozemku parc.č. 2090/12 k.ú. Písek o výměře cca 500 m 2 za účelem konání festivalu amatérských loutkových divadel v termínu od , pro Loutkový spolek NITKA, IČ , se sídlem Písek, Bakaláře 43/6. Ve dnech budou zrušeny trhy konané na tomto prostranství. f) Záměr výpůjčky částí pozemků dotčených stavbou HOTELU v areálu bývalých Žižkových kasáren společnost TERADALET s.r.o. U s n e s e n í č. 453/12 Rada města Písku po projednání souhlasí se záměrem výpůjčky části pozemků parc.č. 316/5, parc.č. 317/2, parc.č. 317/6, parc.č. 2148/1 a parc.č. 808/3 vše k.ú. Písek, které budou dotčeny stavbou Stavební úpravy administrativního objektu č. 7 na HOTEL v rámci revitalizace bývalých Žižkových kasáren společnosti TERADALET s.r.o., IČ , se sídlem Vladislavova 306, Písek do za podmínky uzavření Dodatku č. 3 do , kde budou jasné závazky a záruky za dokončení rekonstrukce částí areálu do 7 a do 12 let nebo v případě, že to společnost Žižkov center s.r.o. odmítne, budou zahájena jednání o ukončení Smlouvy o nájmu a koupi najaté věci ze dne a převodu nedokončených staveb a částí areálu, kde stavby dosud nebyly realizovány, zpět do vlastnictví města a ukládá odboru RIMM záměr na zákonem předepsanou dobu zveřejnit. g) Záměr výpůjčky částí pozemků dotčených stavebními úpravami Křižovatky ul. Pražská a Třebízského společnost TERADALET s.r.o. U s n e s e n í č. 454/12 Rada města Písku po projednání souhlasí se záměrem výpůjčky části pozemků parc.č. 313/17, parc.č. 331/1, parc.č. 331/4, parc.č. 2148/1, parc.č. 2096/5 a parc.č. 355/29 vše k.ú. Písek, které budou dotčeny stavebními úpravami křižovatky ul. Pražská a Třebízského a výstavbou parkoviště v rámci revitalizace bývalých Žižkových kasáren společnosti TERADALET s.r.o., IČ , se sídlem Vladislavova 306, Písek do a ukládá odboru RIMM záměr na zákonem předepsanou dobu zveřejnit. stránka 10 (celkem 17)

11 K bodu 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor a) Žádost o přechod nájmu nebytových prostor garáže č. 6 v objektu čp. 1577, Kollárova ulice v Písku U s n e s e n í č. 455/12 Rada města souhlasí s pronájmem nebytových prostor garáže č. 6 v objektu čp. 1577, Kollárova ulice v Písku, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 800 Kč/m 2 /rok a pověřuje ředitelku DBS podpisem smlouvy o nájmu nebytových prostor. b) Pronájem nebytových prostor č. 3B 312 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku U s n e s e n í č. 456/12 Rada města souhlasí s pronájmem nebytových prostor č. 3B 312 v objektu čp. 449, Čechova ul. v Písku, o výměře cca 75 m 2 pro spol. ALPHA CZ s.r.o., se sídlem Protivín, Heřmaň 60, zast p. Jaroslavem Šálkem, za účelem prodeje kočárků a potřeb pro nejmenší, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. c) Smlouva o nájmu nebytových prostor U s n e s e n í č. 457/12 Rada města souhlasí s uzavřením Smlouvy o nájmu nebytových prostor uzavřené podle 720 Občanského zákoníku v souladu se zákonem č. 116/1990 Sb. se spol. E.ON Distribuce, a.s. se sídlem v Českých Budějovicích, F.A. Gerstnera 2151/6, IČ , v předloženém znění. K bodu 16) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 458/12 1. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 211, Svatoplukova 211, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. 2. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. 3. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek, o 1 rok. 4. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok. 5. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, Písek, o 1 rok. 6. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek, o 1 rok. 7. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek, o 1 rok. stránka 11 (celkem 17)

12 8. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek, o 1 rok. 9. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek, o 1 rok. 10. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 18, v čp. 2025, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2025, Písek, o 1 rok. 11. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 381, Třebízského, Písek, pro žadatele, Třebízského 381, Písek, o 1 rok. 12. Rada města souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 336, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 336, Písek, o 1 rok. 13. Rada města souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 437, Jablonského, Písek, pro žadatele, Jablonského 437, Písek, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, na zkušební dobu 6 měsíců. 14. Rada města nesouhlasí s obnovením nájemní smlouvy na byt č. 22, v čp. 400, Přemyslova, Písek, pro žadatelku, Přemyslova 400, Písek, na dobu 6 měsíců. 15. Rada města souhlasí s podáním výpovědi z nájmu u níže uvedené nájemkyně bytu. Příjmení a jméno Byt č. Adresa Čp. Výpovědní důvod Třebízského 411 nepovolený podnájem Ing. Z. Řezáčová K bodu 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 459/12 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: Kollárova ul. čp. 887, byt č Kollárova ul. čp. 1577, byt č nábřeží 1. máje čp. 1836, byt č Truhlářská ul. čp. 1953, byt č ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 460/12 Rada města souhlasí s vypsáním výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na zkušební dobu 3 měsíců: Dr. M. Horákové čp. 1748, byt č ) Žádost o pronájem bytů v domě čp. 2443, Jiráskovo nábř. v Písku U s n e s e n í č. 461/12 1. Rada města souhlasí s vyčleněním bytu č. 53 o velikosti 3+1 v domě čp. 2443, Jiráskovo nábř. v Písku a jeho pronajmutí pro Diakonii ČCE středisko Blanka, se sídlem v Písku, Jiráskovo nábř. 2443, za účelem vybudování chráněného bydlení pro osoby se stránka 12 (celkem 17)

13 zdravotním postižením za podmínky, že Diakonie ČCE zajistí rekolaudaci na nebytový prostor a pověřuje odbor RIMM zveřejněním záměru na dobu 15-ti dnů na úřední desku k připomínkám občanů. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za nájemné ve výši 384 Kč/m 2 a rok. 2. Rada města souhlasí s vyčleněním 3 bytů v objektu čp. 2443, Jiráskovo nábř. v Písku a jejich pronajmutí pro Diakonii ČCE středisko Blanka, se sídlem v Písku, Jiráskovo nábř. 2443, za účelem rozšíření prostor oddělení Vážka za podmínky, že dojde k dobrovolnému uvolnění bytů stávajícími klienty a podmínek stanovených DBS města Písku. V případě pronájmu všech 3 bytů se Diakonie ČCE - středisko Blanka zavazuje, že počet klientů stacionáře Vážka se navýší o 6 klientů, tzn. na celkový počet 13. Rada města pověřuje odbor RIMM zveřejněním záměru na dobu 15-ti dnů na úřední desku k připomínkám občanů. Pokud k záměru nepřijdou žádné připomínky, bude uzavřen dodatek ke smlouvě o nájmu nebytových prostor na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 384 Kč/m 2 /rok. 4) Výběrové řízení na pronájem bytu č. 5, Třebízského ul. čp. 410 v Písku K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. 5) Poskytnutí náhradního bytu U s n e s e n í č. 462/12 Rada města souhlasí s poskytnutím náhradního bytu č. 4 v domě čp. 1835, nábřeží 1. máje v Písku o velikosti 2+1, nájemci, za byt č. 5, Pražská ul. čp. 260 v Písku, na dobu neurčitou, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měsíc. 6) Revokace usnesení č. 327/12, bod č. 10 ze dne a poskytnutí náhradního bytu U s n e s e n í č. 463/12 1. Rada města souhlasí s revokací usnesení č. 327/12 ze dne , bod č Rada města souhlasí s poskytnutím náhradního bytu č. 14 v domě čp. 1836, nábřeží 1. máje v Písku, žadateli, na dobu půl roku s možností prodloužení, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měsíc. K bodu 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 464/12 1. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Nádražní ul za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 8, Třebízského ul za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 9, Kollárova ul za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 20, Pražská ul za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 13 (celkem 17)

14 5. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 8, Dvořákova ul za nájemné ve výši Kč/měs. za podmínky uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou 6-ti měsíců s možností prodloužení. 6. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 9, Dvořákova ul za nájemné ve výši Kč/měs. 7. Rada města Písku po projednání neurčuje jako nájemce bytu č. 6, Mírové náměstí 1626 o velikosti 2+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení v rozsahu Kč/m 2 /měsíc. 8. Rada města Písku po projednání určuje nájemce bytu č. 2, Vinařického ul za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 9. Rada města Písku po projednání neurčuje jako nájemce bytu č. 6, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení K bodu 19) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory na akci Vybudování sběrného dvora u kompostárny v Písku se Státním fondem životního prostředí ČR U s n e s e n í č. 465/12 Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy č o poskytnutí podpory mezi Státním fondem životního prostředí ČR, Kaplanova 1931/1, Praha 11, IČ: a Městem Písek v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Vybudování sběrného dvora u kompostárny v Písku. Ing. M. Šatra K bodu 20) Návrh smlouvy o dílo na dodávku digitálního rádiového spojení s vizualizací pro městskou policii s firmou SOVT-RADIO s.r.o. Vodňany U s n e s e n í č. 466/12 Rada města po projednání schvaluje návrh smlouvy o dílo na dodávku digitálního rádiového spojení s vizualizací pro městskou polici, název: Radiostanice - Písek, rok 2012 s firmou SOVT RADIO s.r.o., Budějovická1320, Vodňany a zmocňuje starostu města podpisem smlouvy o dílo, po schválení rozpočtového opatření v roce J. Liška K bodu 21) Návrh na uzavření veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za obec Předotice U s n e s e n í č. 467/12 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvu na projednávání přestupků za obec Předotice, IČ: , se sídlem Předotice 3, Písek. Ing. J. Votýpka K bodu 22) Návrh smlouvy o dílo na realizaci dvou digitálních kamerových bodů městského kamerového systému s firmou BaK systémy s.r.o. Purkratice stránka 14 (celkem 17)

15 U s n e s e n í č. 468/12 Rada města po projednání schvaluje návrh smlouvy o dílo na dodávku dvou digitálních kamerových bodů městského kamerového systému města Písek, název: MKMS - Písek, rok 2012 s firmou BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: a zmocňuje starostu města podpisem smlouvy o dílo J. Liška K bodu 23) Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku v rámci dotačního programu Jihočeského kraje v oblasti kultury U s n e s e n í č. 469/12 Rada města po projednání schvaluje uzavření Smlouvy o poskytnutí příspěvku v rámci dotačního programu Jihočeského kraje pro poskytování příspěvků v oblasti kultury v roce 2012 č. SD/OKPP/136/12 mezi městem Písek a Jihočeským krajem, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice na akci Cipískoviště 2012 ve výši 30 tis. Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 24) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo na dodávku vnitřní integrace úřadu s firmou Asseco Solutions a.s., Praha 4 U s n e s e n í č. 470/12 Rada města neschvaluje Dodatek č. F /A/01 ke Smlouvě o dílo č. F /A, uzavřený Městem Písek se zhotovitelem Asseco Solutions, a.s., Zelený pruh 1560/99, Praha 4, IČ Ing. J. Votýpka K bodu 25) Petice rekonstrukce chodníků v Otavské ulici U s n e s e n í č. 471/12 Rada města po projednání 1) bere na vědomí petici Rekonstrukce chodníků v Otavské ulici ) souhlasí s kompletní rekonstrukcí chodníků v Otavské ulici ) ukládá odboru rozvoje, investic a majetku města zajistit realizaci kompletní rekonstrukce chodníků v Otavské ulici v rámci plošné opravy chodníků ve městě Písku. K bodu 26) Ceník placeného stání ve městě Písku U s n e s e n í č. 472/12 Rada města schvaluje s účinností od změnu Ceníku placeného stání ve městě Písku dle návrhu a ukládá Městským službám Písek s.r.o. ukončit dnešním dnem prodej předplacených parkovacích karet podle stávajícího ceníku, s platností přesahující datum Ing. M. Kovařík stránka 15 (celkem 17)

16 K bodu 27) Okružní ulice zařazení do sítě místních komunikací U s n e s e n í č. 473/12 Rada města žádá příslušný silniční správní úřad o zařazení nové části ulice Okružní v části města Hradiště o délce cca 0,5 km do kategorie místní komunikace a schvaluje její zařazení do Pasportu místních komunikací města Písku. Ing. M. Kovařík K bodu 28) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 474/12 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku souhlasí s udělením výjimky dle přílohy č. 1 pro akce: 1) Diskotéka ve stage:jitex, U Vodárny 1506, Písek červenec a srpen 2012, pá-so do 03:00 h 2) Posezení s hudbou ve Sportovním areálu Semice , , , , , , do 02:00 h Ing. M. Cibulková K bodu 29) Žádost o odejmutí výjimky z obecně závazné vyhlášky města Písku č. 8/1998 U s n e s e n í č. 475/12 Rada města po projednání 1) souhlasí s odejmutím povolené výjimky z obecně závazné vyhlášky města Písku č. 8/1998, provozovateli Hospůdky Pod skalou, Podskalí 158, Písek na dobu jednoho měsíce s účinností od z důvodu porušení čl.ii, odst. 3, písm. a) Instrukce k vyhlášce č. 8/1998 (intenzita veřejné hudební produkce - hluk nebo vibrace - přesahovala stanovené hygienické normy). 2) souhlasí s odejmutím povolené výjimky z obecně závazné vyhlášky města Písku č. 8/1998, pořadateli tanečních večírků v Restauraci Šumava, Písek na dobu jednoho měsíce s účinností od z důvodu porušení čl. II, odst. 3, písm. a) Instrukce k vyhlášce č. 8/1998 (intenzita veřejné hudební produkce - hluk nebo vibrace - přesahovala stanovené hygienické normy). Ing. M. Cibulková K bodu 30) Informace o nabídce nákupu dodávky elektrické energie prostřednictvím komoditní burzy U s n e s e n í č. 476/12 Rada města 1. projednala informaci o nabídce města Český Krumlov o zprostředkování nákupu dodávky elektrické energie prostřednictvím Českomoravské komoditní burzy Kladno pro rok 2013 formou centralizovaného nákupu 2. souhlasí s nákupem dodávky elektrické energie pro rok 2013 formou centralizovaného nákupu na Českomoravské komoditní burze Kladno ve spojení s centrálním stránka 16 (celkem 17)

17 zadavatelem, kterým je město Český Krumlov a to pro: Město Písek a jím zřízené či založené organizace vyjma společnosti Teplárna Písek, a. s. 3. schvaluje ukončení stávajících smluvních vztahů na dodávky elektrické energie k datu pro Město Písek a jím zřízené či založené organizace vyjma společnosti Teplárna Písek, a. s. 4. schvaluje uzavření smlouvy o centralizovaném nákupu v souladu s městem Český Krumlov zpracovaným návrhem smlouvy, kde město Český Krumlov vystupuje jako centrální zadavatel a Město Písek a jím zřízené či založené organizace vyjma společnosti Teplárna Písek, a. s. budou podřízenými subjekty této smlouvy Ing. R. Svoboda K bodu 31) Informace o přijatých klientech Diakonie ČCE střediska Blanka v období od do U s n e s e n í č. 477/12 Rada města bere na vědomí informaci o přijatých klientech Diakonie ČCE střediska Blanka v období od do K. Vlnová K bodu 32) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 33) Účast na partnerských aktivitách r U s n e s e n í č. 478/12 Rada města souhlasí s účastí Bc. Lucie Holé při partnerské akci v Caerphilly v termínu Ing. M. Cibulková K bodu 34) Různé U s n e s e n í č. 479/12 Rada města ukládá odboru RIMM předložit návrh na změnu pravidel pro umístění věcných břemen do rady města v září Součástí materiálu bude i srovnávací tabulka o cenách za zřízení věcného břemene v dalších městech obdobné velikosti v ČR. Ing. M. Hladíková V Písku dne stránka 17 (celkem 17)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.06.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 1087/63/RM/2016 Schválení programu 63. zasedání

Více

USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015

USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015 USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015 1/29/RM/2015 Zahájení a schválení programu 29. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 29. schůze Rady města Třebíče v roce

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 66. schůzi 10.03.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.01.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010. Usnesení č. 1 /10-29 /10

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010. Usnesení č. 1 /10-29 /10 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010 Usnení č. 1 /10 29 /10 1/10 Schválení programu 2/10 Kontrola usnení 3/10 Prodej bytové jednotky č. 2554/4 ul. Černobýla v Žatci 4/10

Více

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Město Horažďovice Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.10.2009. Usnesení č. 941 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23. října 2008

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23. října 2008 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23.

Více

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 Usnesení 1/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21 konané dne 6. listopadu 2013

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21 konané dne 6. listopadu 2013 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 21 konané dne 6. listopadu 2013 Přítomni: Ing. Dominik, Ing. Hrodek, Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, p. Šenkýř, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek Omluven: Pozdní příchod:

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

115. VÝPIS Z USNESENÍ

115. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 115. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 19.04.2010 378/2010 115. RM V a) schvaluje změnu termínu pořádání trhu v měsíci dubnu na den 22.04.2010,

Více

Z á p i s z 14. jednání Rady města Strakonice konaného 9. března 2011 v kanceláři starosty

Z á p i s z 14. jednání Rady města Strakonice konaného 9. března 2011 v kanceláři starosty - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 14. jednání Rady města

Více

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 28.04.2014

VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 28.04.2014 VÝTAH Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 28.04.2014 208/2014 Rada města Lanškroun schválila uzavření smlouvy s Pardubickým krajem, Komenského náměstí 125, Pardubice, IČO: 70892822 o poskytnutí

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Libor Petřina, MUDr.

Více

2. Informace o objednávkách vystavených odborem ŽP v období od 1.1.2012 do 30.3.2012 Usnesení č. 1565/2012 (58/2)

2. Informace o objednávkách vystavených odborem ŽP v období od 1.1.2012 do 30.3.2012 Usnesení č. 1565/2012 (58/2) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 58. jednání Rady města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.06.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 7. prosince 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, Ing. Petr

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 č. 157 u p r a v e n á v e r z e 1. projednala předložený materiál č. 14, pronájem pozemku p.č. 1195/16 k.ú. Kynšperk nad Ohří

Více

U S N E S E N Í z 5. schůze rady města konané dne 6. března 2012

U S N E S E N Í z 5. schůze rady města konané dne 6. března 2012 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 5. schůze rady města konané dne 6. března

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2015/14276/Hrn/UZ-017 V Písku dne: 09.04.2015 Vyřizuje: Ing. Jaroslav Hrneček Telefon: 382 330 603, 382 330 555 E-mail:

Více

Informace z 18. schůze Rady města Milevska

Informace z 18. schůze Rady města Milevska Informace z 18. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 29.10.2012 v 16,00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, Mgr. Vlasta

Více

U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.01.2016 Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.01.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 13.01.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 prodloužení pronájmu bytu č. 2 v bytovém domě č. p. 14, náměstí Hrdinů

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 13. schůze městské rady ze dne 25.3.2015

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 13. schůze městské rady ze dne 25.3.2015 MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 13. schůze městské rady ze dne 25.3.2015 Přítomni: členové rady: Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/074 ze 74. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 16.10.2013 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 25.06.2015 OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Stanislava Syrotiuková

Více

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních ze 2. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice

USNESENÍ. Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Kraslic, které se uskutečnilo dne 10. 3. 2011 v 16:00 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO Přítomni: 5 Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ z 5. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 23. 2. 2011 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích.

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 27. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 09.12.2015 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Rada 24 (16. 11. 2015) 1

Rada 24 (16. 11. 2015) 1 Zápis č. 24 ze schůze rady města Velešín, konané dne 16.11.2015 Přítomen: Mgr. Hana Císařová, Mgr. Josef Klíma, Ing. Milan Prokeš, Jiří Růžička, Ing. Lenka Šípková Začátek: 10,00 hod Konec: 11,00 hod P

Více

MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 12. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 14.05.2012 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského

Více

Usnesení ze 4. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 2. 2015 (usnesení č. 56-68)

Usnesení ze 4. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 2. 2015 (usnesení č. 56-68) Usnesení ze 4. schůze Rady města Bechyně konané dne 23. 2. 2015 (usnesení č. 56-68) USNESENÍ č. 56/04-15 R I. r o z h o d l a přidělit byt č. 5 o velikosti 2+1 ve třetím podlaží domu čp. xxx v Bechyni

Více

USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. května 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově

USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. května 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově USNESENÍ ze 4. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. května 2015 v 16 hodin v malém sále MKZ v Uničově UZ01/4/2015 Schválení programu 4. zasedání Zastupitelstva města Uničova schvaluje

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 25. 3. 2015 35/3/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 10 Hosté: Klára Vlková, Jana Čejková Omluveni: p. Chuchlíková, p. Jansa, p. Kotrmanová,

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015

Město Horažďovice. Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015 Město Horažďovice Usnesení z 9. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 16.03.2015 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 23. schůzi 02.01.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U 5. schůze Rady města České Budějovice konané dne 3. března 2010 od 9:00

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 12.10.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014

Město Horažďovice. Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014 Město Horažďovice Usnesení z 87. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 07.07.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Třebíč, úprava křižovatky MK Poušov s ulicí Račerovická

Třebíč, úprava křižovatky MK Poušov s ulicí Račerovická Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ), Údaje veřejné zakázky Název veřejné

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 č. 1/2016 u p r a v e n á v e r z e 1. souhlasí s podáním žádosti o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu pro

Více

Usnesení ze schůze Rady města Jaroměřice nad č. 30/2011 ze dne 19. 10. 2011 Číslo materiálu Předmět Rada města Jaroměřice nad RM-30-2011 RM-30-2011-1a) RM-30-2011-1b) RM-30-2011-1c) Hlasování o ověřovateli

Více

RO 42. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 42. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 28.5.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ ze 42. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, MUDr. Petr Bělan, Mgr. Lubomír

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.03.2008

VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.03.2008 VÝTAH Z USNESENÍ Rady města Lanškroun dne 25.03.2008 146/2008 Rada města Lanškroun podle čl. IV. Obecně závazné vyhlášky Města Lanškroun č. 6/97, o vytvoření Fondu rozvoje bydlení, ve znění pozdějších

Více

Program: 1) Přísedící u Okresního soudu ve Strakonicích. 2) Rozpočtová opatření. 3) Majetkové záležitosti. Usnesení č.336/zm/2008-č.

Program: 1) Přísedící u Okresního soudu ve Strakonicích. 2) Rozpočtová opatření. 3) Majetkové záležitosti. Usnesení č.336/zm/2008-č. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2015/14143/Hrn/UZ-020 V Písku dne: 13.04.2015 Vyřizuje: Ing. Jaroslav Hrneček Telefon: 382 330 603, 382 330 555 E-mail:

Více

USNESENÍ č. RM 11/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23. 4. 2012

USNESENÍ č. RM 11/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23. 4. 2012 USNESENÍ č. RM 11/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23. 4. 2012 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) udělení plné moci JUDr. Miloslavu Tuzarovi, advokátovi se sídlem v Rychnově

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008 Usnesení č. 857 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 01.09.2008 Usnesení č. 858 Rada města provádí změnu objemu rozpočtu na rok 2008 dle

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 24. schůzi dne 4.2.2008 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007

Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007 Zápis z 15. řádné schůze Rady města Nového Města na Moravě konané dne 25. června 2007 Přítomni: Zdeňka Marková, Stanislav Marek, JUDr. Jana Havlíková, MUDr. Zdeněk Kadlec, Marcela Krupicová Omluveni: Luděk

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD,

SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, ZŘIZOVACÍ LISTINA příspěvkové organizace Článek I. Základní ustanovení Město Uherský Brod v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

Zápis. z 84. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. května 2014 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno

Zápis. z 84. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. května 2014 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zápis z 84. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 7. května 2014 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Přítomna: 8:00 hodin Ing. Pavel Tyralík Bc.

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 97. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 16.12.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Přítomni: 4 členové RM : Ing. Vondrys starosta PhDr. Říhová - místostarostka členové RM: MUDr. Chod, pí Žiláková, Ing.

Přítomni: 4 členové RM : Ing. Vondrys starosta PhDr. Říhová - místostarostka členové RM: MUDr. Chod, pí Žiláková, Ing. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 11. jednání Rady města

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 12/2015, konané dne 8. července 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 12/2015, konané dne 8. července 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 12/2015, konané dne 8. července 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svoboda Petr Omluven:

Více

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole.

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole. Zásady pro poskytování návratných bezúročných zápůjček z rozpočtu Města Rychvald na financování výměny kotlů na pevná paliva v rodinných domech na území města Rychvald v souvislosti s poskytováním dotací

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Usnesení č. 542 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.05.2008. Usnesení č. 543 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo s Monikou

Více

Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012. 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu

Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012. 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Rada MČ Brno-Starý Lískovec bere na vědomí souhlas Statutárního města Brna, Bytového odboru s uzavřením

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2014 konané dne 1. října 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/23/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zásady hospodaření s nemovitostmi

Zásady hospodaření s nemovitostmi Zásady hospodaření s nemovitostmi Zastupitelstvo obce Osek nad Bečvou schválilo dne 10.7.2008 tyto zásady pro nabývání majetku obcí Osek nad Bečvou a převodu a pronájmu nemovitostí z majetku obce Osek

Více

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Ministerstvo pro místní rozvoj METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Svobodný stát Bavorsko 2007-2013 MP číslo: 2/Příručka pro české žadatele, 5. vydání

Více

MUDr. Chod, Ing. Vlasák. Program:

MUDr. Chod, Ing. Vlasák. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 98. jednání Rady města

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z jednání Rady města Příbram, konaného dne 10.02.2014

Více

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Článek I. Účel 1) Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí (dále jen Program) je určen k poskytování dotací z rozpočtu

Více

U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004

U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004 Město Trutnov Zpracováno dne : 13.09.2004 U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2004-1123/15 Mladobucká čp. 98 2004-1124/15 Dlouhá

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í ze 4. schůze Rady města Chebu konané

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 26.10.2009 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov

z 27. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 26.10.2009 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov U S N E S E N Í z 27. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 26.10.2009 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov Přítomni: Česák, RNDr. Haltuf, Hruška, RNDr. Janoušek,

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 32. jednání Rady Města Žatce konané dne 8.10.2010

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 32. jednání Rady Města Žatce konané dne 8.10.2010 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 32. jednání Rady Města Žatce konané dne 8.10.2010 Usnení č. 888 /10 934 /10 888/10 Schválení programu 889/10 Kontrola usnení 890/10 Bytové otázky 891/10 Nájem pozemku ul. Herbenova

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 11.03.2015. Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO: 13 ZDR: 1 Zdeněk Gürtler PRO: 13

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 11.03.2015. Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO: 13 ZDR: 1 Zdeněk Gürtler PRO: 13 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 11.03.2015 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Renáta Mičulková Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO: 13 Zdeněk Gürtler PRO: 13 NEHLAS:

Více

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Smlouva č.: SMF/3/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Více

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 16.3.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 16.3.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 16.3.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/11/RM/2015 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 7/9/RM/2015. 2/11/RM/2015 Zápis

Více

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 28 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, MUDr. Ladislav Peychl,

Více

Usnesení ze schůze Rady města Benešov dne 23.06.2016 č. 519-18/2016/RM až 549-18/2016/RM

Usnesení ze schůze Rady města Benešov dne 23.06.2016 č. 519-18/2016/RM až 549-18/2016/RM Usnesení ze schůze Rady města Benešov dne 23.06.2016 č. 519-18/2016/RM až 549-18/2016/RM USNESENÍ č. 519-18/2016/RM ze dne 23.06.2016 podání návrhu na zahájení řízení o vyklizení bytu č. 44, č. p. 2005,

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 22. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.7.2009

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 22. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.7.2009 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 22. jednání Rady Města Žatce konané dne 20.7.2009 Usnení č. 632 /09 704 /09 632/09 Schválení programu 633/09 Kontrola usnení 634/09 Bytové otázky 635/09 Souhlas s podnájmem bytů

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Václav Brodec, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Libor Bílek, Ing. Josef Železný RNDr. František Wohlmuth

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Václav Brodec, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Libor Bílek, Ing. Josef Železný RNDr. František Wohlmuth Město Ostrov Usnesení z 26. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 13. prosince 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluven: Tajemnice:

Více

Městský úřad Březnice Stavební úřad

Městský úřad Březnice Stavební úřad Spis: Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon E-mail: 2109/2015/SÚ 2109/2015/MUBREZ/SU-5 Ing. Novotná 318 403 172 stavebni@breznice.cz Městský úřad Březnice Stavební úřad Náměstí 11, 262 72 Březnice Březnice

Více

Usnesení. - původní termín: 15.09.2014 - nový termín: 30.11.2014 Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. - původní termín: 15.09.2014 - nový termín: 30.11.2014 Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 120. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 29.09.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 25. 4. 2012 od 16,00 hodin

Více

Z á p i s. z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu

Z á p i s. z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Z á p i s z 2. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 2. 5. 2015 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Černý K., Fara J., Čápová P., Formánková G., Výborný M., Zídková E. Omluven: Vacek

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 1. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 26. listopadu 2002 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20 2. Plnění

Více