Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne 11. 12. 2001"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí.

2 2. strana usnesení č.14 K o n t r o l a u s n e s e n í Trvá plnění usnesení číslo : , , Vypustit ze sledování usnesení č V rámci bodu jednání kontrola usnesení bylo přijato následující usnesení : a) informace vedoucího OV z 6. jednání Komise pro návrh obchvatu silnice I/57 pro obec Hradec nad Moravicí včetně integrované obce Kajlovec, b) informace o dopisu z KÚ MSK, týkajícího se finanční výpomoci na pořízení předstudie vedení obchvatu trasy komunikace I/57, c) zápis z pracovního jednání ze dne na KÚ MSK ve věci vyhodnocení námitek a připomínek k návrhu ÚP VUC a okresu Opava, d) stav pořizování ÚP města Hradec nad Moravicí, pokračovat v započatých jednáních ve věci předstudie návrhu obchvatu (autor Ing. Karel Farda), P ř i j a t á u s n e s e n í : Z: ved. OV T: průběžně prodej nemovitostí čp. 194, 195 a 196 na ulici Tovární okruh v Hradci nad Moravicí, smlouvu o dílo mezi Městem Hradec nad Moravicí a firmou JTA, spol. s r.o. se sídlem Kounicova 3, Ostrava, na zajištění bytů stavebními úpravami objektů čp. 194, 195 a 196 na ulici Tovární okruh v Hradci nad Moravicí, starostu města k podpisu smlouvy, Z: ved. SO T: a) smlouvu o budoucí smlouvě mezi městem Hradec nad Moravicí a s.p. Lesy ČR Hradec Králové na zřízení věcného břemena za částku 35,- Kč/m 2 a nájem pozemku po dobu výstavby ve výši 500,-Kč za každý započatý měsíc, b) smlouvu o budoucí smlouvě na zřízení věcného břemena pro SUS Opava, v předpokládané výši 10 mil Kč pro odkanalizování města Hradec nad Moravicí a integrovaných obcí, starostu města k podpisu smluv, informace o žádosti manželů Kožiakových a Správy zámků Hradec a Raduň o odprodej pozemků PK parc. č. 115, k.ú. Kajlovec kopec za Kožiakovými, odprodej pozemků PK parc. č. 115, k.ú. Kajlovec manželům Kožiakovým ani Správě zámků Hradec a Raduň a potvrzuje rozhodnutí RM o uzavření dohody se Správou zámků Hradec a Raduň na udržování pozemku,

3 3. strana usnesení č informace o návrhu firmy GOS Granit Ořechov s.r.o. na prodej pozemků k.ú. Bohučovice pro rozšíření lomu, o odprodeji pozemků ve vlastnictví Města Hradec nad Moravicí parc. č. 568/3, 745/8, 748/2, 750, 751, 753/2, 1503, 1505, 1561/2, o výměře m 2 firmě GOS Granit Ořechov pro rozšíření lomu za cenu 50,- Kč/m 2 a za zpětný pronájem 50,- Kč/m 2, starostu města k podpisu smluv, Z: ved. SO starosta T: návrh na přijetí daru od SUS Opava pozemku parc. č. 959/3, k.ú. Žimrovice a návrh paní Stodůlkové a Tomancové na prodej pozemku parc. č. 742/6, k.ú. Žimrovice, a) o přijetí daru od SUS Opava pozemku parc. č. 959/3, k.ú. Žimrovice o výměře 5697 m 2 s tím, že poplatky zaplatí SUS Opava, b) o odkoupení pozemku parc. č. 742/6, k.ú. Žimrovice od paní Stodůlkové a Tomancové, o výměře 672 m 2 za cenu do 20,-Kč/m 2 s tím, že poplatky zaplatí město Hradec nad Moravicí, starostu města k podpisu smluv, odprodej části pozemku parc.č. 2154/40 orná půda v k.ú. Hradec nad Moravicí (lokalita 23 RD Na Tylovách) panu Radkovi Rmoutilovi, bytem Pekařská 9, Opava a potvrzuje rozhodnutí RM o pronájmu, Z: ved. SO T: ihned zřízení bezúplatného věcného břemena na obecním pozemku PK 558/1 (ulice Pod Hanuší) v k.ú. Hradec nad Moravicí pro vedení plynovodního řádu k pozemku pana Roberta Ploskuňáka, bytem Statková 6, Opava s tím, že GP, sepsání smlouvy a její zavkladování zajistí a uhradí žadatel, starostu města k podpisu smlouvy, ZM s o u h l a s í s uskutečněním prodeje pozemku parc.č. 206, k.ú. Benkovice pana Martina Hellebranda, bytem Benkovice 64, manželům Markovi a Lence Černým, bytem Tyršovo nábřeží 357, Hradec nad Moravicí s tím, že podmínka zahájení výstavby RD na této parcele do dvou let, bude zahrnuta i v nové kupní smlouvě, a dále s tím, že kupní cena ve výši ,- Kč bude uhrazena Městu Hradec nad Moravicí přímo manželi Černými,

4 4. strana usnesení č žádosti o přidělení bytů v rámci zástavby proluky v ul. Na Tylovách podle předloženého seznamu a dále odstoupení pana Jiřího Nováka ze seznamu žadatelů o byt, a) následující pořadí nájemců, kteří se budou na realizaci akce 10 bj. proluka Tylova podílet, b) smlouvu o sdružení prostředků na výstavbu bytu a smlouvu o budoucí nájemní smlouvě mezi Městem Hradec nad Moravicí a budoucím nájemníkem bytu, c) smlouvu o dílo mezi Městem Hradec nad Moravicí a SUR a.s. Společnost pro územní rozvoj, se sídlem Pernerova Ostrava na realizaci výstavby 10 bj.- proluka Tylova, d) úvěrovou smlouvu mezi Městem Hradec nad Moravicí a SUR a.s. Společnost pro územní rozvoj, se sídlem Pernerova Ostrava, starostu města k podpisu smluv, Pořadí zájemců o účast na realizaci akce výstavba 10 b.j. proluka Tylova Poř. Příjmení, jméno Datum narození Bydliště 1 Vitásek Miroslav Hradec nad Moravicí, Zahradní Schreiber Pavel Schreiberová Silvie Hradec nad Moravicí, Na Tylovách 526 Hradec nad Moravicí, Na Tylovách Morischová Zuzana Hradec nad Moravicí, Zámecká Ing.Štencel Josef Hradec nad Moravicí, Na cihelně Hendrych Lukáš Hradec nad Moravicí, část Bohučovice 43 6 Bartoňková Hana Hradec nad Moravicí, Opavská Urbančík Václav Hradec nad Moravicí, Žižkova Germaničová Eva Hradec nad Moravicí, Na Tylovách Konečný Pavel Hradec nad Moravicí, Pod Hanuší Raidová Rostislava Hradec nad Moravicí, Na Tylovách 532 N á h r a d n í c i 11 Hendrych David Hradec nad Moravicí, část Bohučovice Ing.Drochytka Radomír Vítkov, Těchanovická o prodeji budovy v majetku Města Hradec nad Moravicí, Opavská 227, bytovému družstvu HANZELLI a.s. Praha, jako náhradu za budovu v majetku Města Hradec nad Moravicí, Opavská 228 s tím, že po zaplacení příslušné částky bude budova vrácena Městu Hradec nad Moravicí, starostu města k podpisu smlouvy, Z: starosta T:

5 5. strana usnesení č.14 ZM r e v o k u j e své usnesení č ze dne v části směny pozemků mezi Městem Hradec nad Moravicí a panem Františkem Černohorským, o směně části pozemků parc.č. 979/1, k.ú. Žimrovice o výměře asi m 2 ve vlastnictví Města Hradec nad Moravicí za pozemek parc. č. 804/1, k.ú. Žimrovice o stejné výměře ve vlastnictví manželů Víchových, bytem Hradecká 29, Žimrovice s tím, že geometrický plán, poplatek za zavkladování a daň z převodu nemovitosti zaplatí Město Hradec nad Moravicí, místostarostu města k podpisu smlouvy prodej části pozemku parc.č. 613/1, k.ú. Hradec nad Moravicí o výměře 1 m 2 pro umístění HUP panu MUDr. Ochonskému a požaduje odstranění stavby, podat na příštím jednání ZM zprávu o stavu věci, Z: ved. OV T: o poskytnutí daru obci Branka u Opavy na výkup pozemků pro realizaci cyklostezky ve výši ,-Kč, starostu města k podpisu smlouvy, ved. SO T: na základě žádosti pana Svobody, bytem Na Tylovách 506, Hradec nad Moravicí zařazení pozemku parc. č. 273/2, k.ú. Benkovice jako pozemku stavebního, smluvnímu pořizovateli ÚP Hradec nad Moravicí Magistrátu města Opavy prověřit možnost výstavby RD na pozemku parc. č. 273/2, k.ú. Benkovice a přehodnotit umístění komunikace, Z: ved. OV T: žádost paní Romany Fussové bytem Na cihelně 121, Hradec nad Moravicí, na výstavbu komunikace v lokalitě Na Tylovách na pozemek parc.č. 2151, k.ú. Hradec nad Moravicí za podmínky výstavby komunikace včetně inženýrských sítí na vlastní náklady a za podmínky převedení části komunikace, která je na pozemcích vlastníka do majetku města Hradec nad Moravicí, Z: ved. OV T: začlenění pozemku parc.č. 1851, k.ú. Hradec nad Moravicí do podnikatelské zóny nerušivého charakteru, mimo plochu pro individuální zástavbu, na základě žádosti fy Fitcom s.r.o., se sídlem Sv. Ducha 7, Krnov, Z: ved.ov T:

6 6. strana usnesení č.14 ZM v y d á v á Obecně závaznou vyhlášku města č. 3/2001 o nakládání s komunálním odpadem v Hradci nad Moravicí, Z: ved. ŽPD T: smlouvu mezi Městem Hradec nad Moravicí a Státním fondem životního prostředí ČR na dotaci stavby Plynofikace obcí Bohučovice a Jakubčovice ve výši ,- Kč, starostu města k podpisu smlouvy, Z: ved. IO T: zprávu o činnosti investičního oddělení MěÚ za období do , Z: ved. IO T: prominutí poplatku ze vstupného na ples podniku BRANO, který se bude konat dne v Červeném zámku v Hradci nad Moravicí, Z: místostarosta T: možnost prodeje akcií České spořitelny, prodej akcií České spořitelny v majetku Města Hradec nad Moravicí v počtu ks, za cenu 135,- Kč/akcii. Z: starosta T: rozpočtové provizorium Města Hradec nad Moravicí na období 1. čtvrtletí 2002 pro měsíční čerpání rozpočtu ve výši 1/12 za každý měsíc původně schváleného rozpočtu na rok 2001 ( ,Kč), ve stejné výši bude poskytnut příspěvek MKS, ZM z a k a z u j e s době platnosti rozpočtového provizoria zahajovat nové investiční akce s tím, že stávající investiční akce budou pokračovat dle možností finančních prostředků do výše rozpočtového provizoria, Z: starosta, tajemník T: vyřazení majetku města podle předložených podkladů vyřazovacích protokolů a na základě stanoviska likvidační komise v celkové částce ,40 Kč, Z: tajemník T:

7 7. strana usnesení č a) úpravy rozpočtu podle předloženého návrhu Finančního výboru Zastupitelstva města a finačního oddělení MěÚ, b) převod volných zdrojů finančních prostředků do fondu rezerv a rozvoje, v případě že tyto tyto prostředky do konec roku vzniknou, stav pohledávek a stav účtů města k Z: ved. FO T: a) v souladu se zák. č. 128/2000 Sb. o obcích a v souladu s nařízením vlády ČR č. 173/2001 Sb., odměnu členům Zastupitelstva Města Hradec nad Moravicí ve výši 400, -Kč za kalendářní měsíc, s tím že takto stanovená odměna bude krácena ve vztahu na účast při jednáních ZM., b) v souladu se zák. č. 128/2000 Sb. o obcích a v souladu s nařízením vlády ČR č. 173/2001 Sb., odměnu členům Rady Města Hradec nad Moravicí ve výši 600,- Kč za měsíc za druhé pololetí roku 2001, Z: tajemník T: o zániku účasti Města Hradec nad Moravicí ve společnosti Agentura pro rozvoj cestovního ruchu s.r.o. Opava, (ARCR s.r.o.), vystupovat na příštím jednání valné hromady ARCR s.r.o. v duchu ukončení členství města Hradec nad Moravicí v této agentuře, Z: starosta, místostarosta T: dle jednání VH Zastupitelstvo dále vzalo na vědomí: a) informaci vedoucího odboru výstavby MěÚ Hradec nad Moravicí o studii na zástavbu lokality Pod Hanuší autorů - sdružení fyzických osob Mgr. Rybky a Ing. Brodského, b) informaci vedoucího odboru výstavby MěÚ Hradec nad Moravicí o vydání Územního rozhodnutí veřejnou vyhláškou pro realizaci akce Kanalizace Hradec nad Moravicí a integrované obce, Zpracoval : Ing. Václav Žampa Josef Vícha Marie Dušková starosta místostarosta

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne 14. 03. 2002

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne 14. 03. 2002 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 14. 03. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 15 K o n

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 20.09.2001 v salonku hotelu Starý Ještěr v Hradci nad Moravicí 2. strana zápisu č. 13 Ověřovatelem předchozího

Více

USNESENÍ č. 11/2001. M ě s t o H r a d e c n a d M o r a v i c í

USNESENÍ č. 11/2001. M ě s t o H r a d e c n a d M o r a v i c í 1 M ě s t o H r a d e c n a d M o r a v i c í USNESENÍ č. 11/2001 z veřejného zasedání zastupitelstva města (ZM) ze dne 08.03.2001 konaného v Národním domě v Hradci n/mor. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Usnesení č. 10/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 14.06.2012

Usnesení č. 10/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 14.06.2012 Usnesení č. 10/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 14.06.2012 01.10.2012/ZO v z a l o n a v ě d o m í: a) Žádost, Marie Vítková, Bezručovo nábřeží 26, Branka u Opavy, ve věci:

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 9.7.2009

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 9.7.2009 Příloha č. 4 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 9.7.2009 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 16. 09. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 18.ze zasedání

Více

Usnesení č. 6/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 18.08.2011

Usnesení č. 6/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 18.08.2011 Usnesení č. 6/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy konaného dne 18.08.2011 01.06.2011/ZO v z a l o n a v ě d o m í : 1. Veřejná vyhláška Rozhodnutí Územní rozhodnutí č. 68/2011 rozhodnutí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

U s n e s e n í z 15. zasedání zastupitelstva obce v Hladkých Životicích konaného dne 15. prosince 2009

U s n e s e n í z 15. zasedání zastupitelstva obce v Hladkých Životicích konaného dne 15. prosince 2009 U s n e s e n í z 15. zasedání zastupitelstva obce v Hladkých Životicích konaného dne 15. prosince 2009 XV./1.- 3. 1. Rozšíření programu zasedání o bod č. XV/13. Změna č. 1 Územního plánu Hladké Životice

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

7) Majetkové záležitosti

7) Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 22.10.2014

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 22.10.2014 Obec Branka u Opavy Usnesení č. 41. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 22.10.2014 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : b) T r v á

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Písečná, IČ 70632430 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Písečná, IČ 70632430 za rok 2015 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01MI8B5 Čj.: MSK 45067/2016 Sp. zn.: KON/15636/2015/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Jiří Urbánek

Více

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 2. zasedání 14.12.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Usnesení č. 22/1894 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 7 PŘEHLED SMLUV O NABYTÍ NEMOVITOSTÍ PRO MAJETKOVÉ VYPOŘÁDÁNÍ

Usnesení č. 22/1894 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 7 PŘEHLED SMLUV O NABYTÍ NEMOVITOSTÍ PRO MAJETKOVÉ VYPOŘÁDÁNÍ Usnesení č. 22/1894 Příloha č. 2 Strana 1 PŘEHLED SMLUV O NABYTÍ NEMOVITOSTÍ PRO MAJETKOVÉ VYPOŘÁDÁNÍ DAROVÁNÍ POZEMKU Darování pozemku smlouva darovací Středisko: Opava Pořadové OP/25/j/2007/Kal II/464

Více

2. Zápis ze 4. jednání Komise pro rozvoj města Strakonice Usnesení č. 1713/2012 (63/2)

2. Zápis ze 4. jednání Komise pro rozvoj města Strakonice Usnesení č. 1713/2012 (63/2) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Omluveni: Program: Z á p

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 24. zasedání 15.06.2010 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

U S N E S E N Í. Zastupitelstvo po projednání:

U S N E S E N Í. Zastupitelstvo po projednání: U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov a valné hromady TEHOM a.s. konaných dne 4.4.2001 od 16.00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Přítomni:Havlík, Hons, Hruška, Jurička,

Více

Usnesení z 35. jednání rady města ze dne 19. září 2012 na Městském úřadě v Bučovicích

Usnesení z 35. jednání rady města ze dne 19. září 2012 na Městském úřadě v Bučovicích Usnesení z 35. jednání rady města ze dne 19. září 2012 na Městském úřadě v Bučovicích Rada města po projednání: I. schválila: 35 RM OES 01: Vnitřní rozpočtové opatření č. VI 2012. 35 RM OES 02: Pověření

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 27. 4. 2011 od 16,00 hodin v zasedací

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17. 3. 2003 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17. 3. 2003 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17. 3. 2003 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Přítomni: Hruška Jirsák, Košátko, Mgr. Kunt, ing. Louda ing.

Více

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice.

PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice. 4. PODKLADY NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TURNOVA, které se uskuteční dne 29.11. 2012 v 17,00 hodin v sále KC Střelnice. Program odboru správy majetku: 1. Prodej pozemku v k.ú. Ohrazenice u Turnova 2.

Více

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 92. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 92. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Pavel Lokaj, p. Košáková, Mgr. Lubomír Bardaševský,

Více

Město Hustopeče, rada města Hustopeče

Město Hustopeče, rada města Hustopeče Město Hustopeče, rada města Hustopeče Usnesení ze 7. schůze Rady města Hustopeče konané dne 20.01.2015 v kanceláři starostky na MěÚ Hustopeče Usnesení RM č. 1/7/15: RM schválila program jednání dnešní

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 11. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 3. 2009 v 8:30 hod. Přítomni: Hůrková, Kobylková, Vejvodová, Nedoma, Ryba (příchod v 10:10 h) Dále přítomni: Hosté:

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z IX. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 22.10.2015 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/IX/15: ZM schvaluje program dnešního

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy.

Miroslavu Dundrovi, vedoucímu OVMaŽP, informovat žadatele o výsledku jednání zastupitelstva města a zajistit uzavření kupní smlouvy. ***************************** Do zasedání Zastupitelstva města Meziboří konaného dne 13. 12. 2010 ***************************** Zpracovala: Lenka Šrotýřová, referentka odboru VMaŽP Předkládá: Miroslav

Více

Usnesení RM č. 90/2013-RADA ze dne 10.10.2013

Usnesení RM č. 90/2013-RADA ze dne 10.10.2013 90/2013-RADA/4165-90. Rada města ověřovatelem zápisu RM Ing. Stanislava Cukora 90/2013-RADA/4166-90. Rada města předložený program jednání RM 90/2013-RADA/4167-90. Rada města informaci tajemníka MěÚ o

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 60. schůzi dne 27. 6. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2013

Soubor usnesení - 10/ZM/2013 Soubor usnesení - 10/ZM/2013 Konáno dne: 20.11.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/278/ZM/13 - Program

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938.

U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Tábora, konaného 22.01.2007 v zasedací místnosti č.410 na Husově náměstí, č.p. 2938. 90 / 3 / 07 Návrhová komise z v o l i l o návrhovou komisi ve složení:

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Hosté Omluveni

Více

Soubor usnesení - 7/ZM/2013

Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Soubor usnesení - 7/ZM/2013 Konáno dne: 28.8.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 7/195/ZM/13 - Program. 7.

Více

U S N E S E N Í. 47. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 8. 1. 2013 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 47. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 8. 1. 2013 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 047/13/Pa U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 8. 1. 2013 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1814/47-1832/47 Rozdělovník - členové

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 4 konaného dne 17. 9. 2007 v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 4 konaného dne 17. 9. 2007 v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 4 konaného dne 17. 9. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Stanovisko ke stavbě R 55 v úseku Napajedla Babice 2. Prodej bytu č. 1376/5 ul.

Více

Přítomni: Mgr. Malotová - PR

Přítomni: Mgr. Malotová - PR - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 42. jednání Rady města

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12/2001 ze zasedání městského zastupitelstva konaného dne , v jídelně ZŠ v Hradci nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12/2001 ze zasedání městského zastupitelstva konaného dne , v jídelně ZŠ v Hradci nad Moravicí 1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12/2001 ze zasedání městského zastupitelstva konaného dne 6.6.2001, v jídelně ZŠ v Hradci nad Moravicí 01.12.01 rozhoduje o schválení žádosti pana Jiřího Ochvata

Více

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5.

RO 15. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 28.5.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 28.5. USNESENÍ z 15. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

Příloha č. 1. usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 19. května 2014

Příloha č. 1. usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 19. května 2014 Příloha č. 1 usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 19. května 2014 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. NÁVRH ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ: stav.p.č. 132 o výměře 124m 2 a poz.p.č. 1651

Více

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení

XXX. z 9. zasedání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 27. června 2007 (č. usnesení 143/07-165/07) č. usnesení 143/07 Plnění usnesení Předkládá : Ing. Jan Hladonik, tajemník

Více

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012

Rada města Příbora. ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í ze 41. schůze Rady města Příbora dne 26. června 2012 41/1 Program schůze RM 41/1/1 Vložila do programu materiál č. 41/39 Společné zasedání členů

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí odboru

Více

U s n e s e n í. 127/5 Zprávy o činnosti výborů a komisí obce Troubelice za 1. pololetí roku 2007

U s n e s e n í. 127/5 Zprávy o činnosti výborů a komisí obce Troubelice za 1. pololetí roku 2007 Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva obce Troubelice, str. č. 1 U s n e s e n í z 5. zasedání zastupitelstva obce Troubelice konaného dne 30. července 2007, v 17. 00 hodin, v zasedací síni Obecního úřadu

Více

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 Město Trutnov - Zpracováno dne : 27.11.2006 U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2006-1392/23 Horská čp. 150 2006-1393/23

Více

Soubor usnesení - 10/ZM/2012

Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Soubor usnesení - 10/ZM/2012 Konáno dne: 21.11.2012 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 10/426/ZM/12 - Návrhová

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební, životního prostředí a rozvoje Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 17.6.2013 Naše zn.: MěÚ-R/St.1672/2013-Ond. Sp. zn.: Vyřizuje: Ondrušková Regina

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253) U S N E S E N Í z 24. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 ve 13:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Změna rozpočtu roku

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína

Z á p i s. ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Městský úřad Kolín Z á p i s ze 47. schůze Rady města Kolína, konané dne 14.6. 2004 od 15,00 hodin v kanceláři starosty města Kolína Přítomni: Ing. Kaisler, p. Buřič, Mgr. Krumich, Mgr. Plašil, Mgr. Pekárek,

Více

U s n e s e n í z 15. jednání rady města Velká Bystřice ze dne 31.08.2011 ve 14,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 15. jednání rady města Velká Bystřice ze dne 31.08.2011 ve 14,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 15. jednání rady města ze dne 31.08.2011 ve 14,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/15/1/2011 program 15. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 15. jednání rady města

Více

Členové rady : Hosté

Členové rady : Hosté M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 3 /2009 konané dne 17.2.2009 v zasedací místnosti MěÚ v Bystřici nad Pernštejnem v 16.00 hodin

Více

U S N E S E N Í. 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 012/07/Za U S N E S E N Í 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 289/12 331/12 Rozdělovník - členové

Více

9) Majetkové záležitosti Usnesení č.94/zm/2011-č.128/zm/2011 10) Členství města Strakonice v AČCKA

9) Majetkové záležitosti Usnesení č.94/zm/2011-č.128/zm/2011 10) Členství města Strakonice v AČCKA - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání dne 23.09. 2008 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

U s n e s e n í. ze 26. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného dne 06.09.2010 od 13,00 hodin v budově čp. 105, Příbram I

U s n e s e n í. ze 26. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného dne 06.09.2010 od 13,00 hodin v budově čp. 105, Příbram I Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Úplný originál dokumentu

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 Rada města Oder po projednání U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Oder konané dne 3. 12. 2009 A/vzala na vědomí A/1/61 plán zasedání RM a ZM Oder na rok 2010 pís. příloha č.24. A/2/61 informaci ředitele

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, která se konala dne 26.04.2007 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová Alena, Kálal Robert, Ing. Vladimír

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 31. schůzi 04.06.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: 10.8.2015 Naše zn.: MěÚ-R/St.2375/2015-Ond. Sp. zn.: Vyřizuje: Ondrušková Regina Tel.: 596

Více

10/01 Program schůze RM 10/01/1 Schválila program 10. schůze Rady města Příbora.

10/01 Program schůze RM 10/01/1 Schválila program 10. schůze Rady města Příbora. M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Příbora konané dne 7. dubna 2015 Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z á p i s P R O G R A M

Z á p i s P R O G R A M Městský úřad Kolín Z á p i s ze 142. schůze Rady města Kolína, konané dne 15. 3. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Kolíně Přítomni: p. Buřič, Mgr. Pekárek, MUDr. Navrátil, J. Plašil,

Více

M Ě S T O K U Ř I M Z á p i s. z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kuřimi čís. 09 /2003 konaného dne 22.7.2003

M Ě S T O K U Ř I M Z á p i s. z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kuřimi čís. 09 /2003 konaného dne 22.7.2003 M Ě S T O K U Ř I M Z á p i s z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kuřimi čís. 09 /2003 konaného dne 22.7.2003 Přítomni : Mgr. Ladislav Ambrož starosta Alena Matějíčková - místostarostka Ing. Martina

Více

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014.

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014. USNESENÍ 69. schůze Rady města Vítkova konané dne 25. února 2014 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 2374/69 do č. 2443/69) Rada města: 2374/69 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 12 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 28. 08. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluveni:

Více

Ing. Pavel místostarosta

Ing. Pavel místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 50. jednání Rady města

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 10 /2011. konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 10 /2011. konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 10 /2011 konané dne 19.7.2011 v zasedací místnosti MěÚ ve 14:30 hodin Přítomni Ing. Karel Pačiska,

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 29. 4. 2009 v zasedací místnosti MěÚ

Více

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.06.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.1.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje majetku města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Přítomni členové rady města: Jana Ponocná, Čestmír Doubrava, Mgr. Jarmila Berková, MUDr. Eva Rýcová, Ing. Ladislav Tóth Za městský

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 27. 1. 2016 Návrh na zveřejnění prodeje části obecního pozemku p.č. 2131/69 v k.ú. Lysá nad Labem, prodloužení ul. Máchova Fibichova, dle zákona o obcích

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program:

Omluveni: Ing. Pavel, MUDr. Chod. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 18. jednání Rady města

Více

Z á p i s z 22. jednání Rady města Strakonice konaného 18. května 2011 v kanceláři starosty

Z á p i s z 22. jednání Rady města Strakonice konaného 18. května 2011 v kanceláři starosty - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 22. jednání Rady města

Více

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 Usnesení RM č. 57/2013-70 I. neschvaluje a nedoporučuje zastupitelstvu města schválit zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. KN 366/1

Více

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha

Zápis č.30. Omluveni: Mgr. Pavel Fencl, MUDr. Jan Kocourek, Ing. Bohumil Ondřich, MUDr. Ivan Říha Zápis č.30 z 30. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 19.9.2005, konaného od 13.00 hodin v prostorách Radničního sálu Staré radnice v Prachaticích Přítomni: Ing. Jan Bauer, Ing. Jan Beran, Ing.

Více

Sestava vytvořena dne 9.1.2015. Městský úřad Česká Lípa. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Česká Lípa. Stanovený termín splnění. Poř. č.

Sestava vytvořena dne 9.1.2015. Městský úřad Česká Lípa. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Česká Lípa. Stanovený termín splnění. Poř. č. Přehled o plnění usnesení Zastupitelstva města Poř. č. Datum Č. usn. Zodpovídá Znění usnesení Stanovený termín splnění Poznámka 1 27.4.2011 120/2011 Moudrá Hana, starostka Zastupitelstvo města ukládá starostce

Více

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 30. zasedání dne 17.10.2007 RM 1/30/07 RM 2/30/07 RM 3/30/07 RM 4/30/07 RM 5/30/07 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu schválit návrh směnné smlouvy, přičemž

Více