USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2009 konané dne 16. prosince 2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2009 konané dne 16. prosince 2009"

Transkript

1 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2009 konané dne 16. prosince 2009 RM schvaluje: 1. Uzavření nájemní smlouvy s Hanou a Pavlem Juránkovými na byt č. 15 na nám. 28. října 1708 v Tišnově, a to na dobu určitou jeden rok, tj. od do Uzavření nájemní smlouvy s Alenou Nečesanou na byt č. 16 na nám. 28. října 1708 v Tišnově, a to na dobu určitou dva roky, tj. od do Osvědčení přechodu nájmu bytu č. 5 na ulici Králova 1677 v Tišnově a uzavření nájemní smlouvy na dobu neurčitou s panem Karlem Válčíkem, bytem Tišnov. 4. Uzavření dokumentu Uznání dluhu a dohoda o splátkách s paní Zuzanou Čvaňhalovou, bytem nám. 28. října 1708, Tišnov, a to po měsíční splátce Kč 500,- s účinností od prosince Uzavření dokumentu Uznání dluhu a dohoda o splátkách s panem Jiřím Mannem, bytem Polní 640, Tišnov, a to po měsíční splátce Kč 500,- s účinností od ledna Přidělení bytu č. 2 na ulici Jungmannova 932 v Tišnově manželům Stadickým, bytem Tišnov a uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou jeden rok, tj. od do Uzavření nájemní smlouvy s paní Erikou Nevečeřalovou na byt č. 2 na ulici K Čimperku 1811 v Tišnově, a to na dobu určitou dva roku, tj. od do Uzavření nájemní smlouvy s panem Zdeňkem Bikárem na byt č. 2 na ulici Na Mlékárně 795 v Tišnově, a to na dobu určitou půl roku, tj. od do Závěr komise pro posouzení a hodnocení nabídek z otevírání obálek dne nevybrat zájemce o pronájem nebytových prostor v objektu čp. 152 na ulici Mlýnská v Tišnově. 10. Vyhlášení záměru pronájmu nebytových prostor v objektu čp. 152 na ulici Mlýnská Tišnově o výměře 64,2 m Podmínky a náležitosti podání žádosti na pronájem nebytových prostor v objektu čp. 152 na ulici Mlýnská v Tišnově: a) podnikatelský záměr včetně předchozí podnikatelské činnosti b) nabízenou výši nájemného c) způsob majetkového vyrovnání provedeného zhodnocení pro případ ukončení nájemního vztahu. Termín podání žádostí do do hod. na podatelnu MěÚ Tišnov v budově nám. Míru 346. Obálky budou výrazně označeny na čelní straně: Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 152 na ulici Mlýnská v Tišnově neotvírat! Zadavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádnou nabídku.

2 Jmenování komise pro posouzení a hodnocení nabídek na pronájem nebytových prostor v objektu čp. 152 na ulici Mlýnská v Tišnově o výměře 64,2 m 2 ve složení: Zdeněk Melkes, Josef Plachetka, Ing. Monika Svobodová. 13. Uzavření Dodatku ke Smlouvě o nájmu nebytových prostor v objektu polikliniky nám. Míru 24, Tišnov s jednotlivými nájemníky z důvodu změn ve fakturaci dle předloženého návrhu. 14. Uzavření dodatku k pojistné smlouvě o pojištění dpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla FLOTILA č s pojišťovnou Kooperativa a.s. pro vozidlo Škoda Fabia 4B dle předložené nabídky kalkulace k pojištění. 15. Uzavření dodatku k pojistné smlouvě č o havarijním pojištění vozidel s pojišťovnou Kooperativa a.s. pro vozidlo Škoda Fabia 4B dle předložené nabídky kalkulace k pojištění. 16. Uzavření dodatku k pojistné smlouvě o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla FLOTILA č s pojišťovnou Kooperativa a.s. pro vozidlo Škoda Felicia LXI BOL 3031 dle předložené nabídky kalkulace k pojištění. 17. Uzavření dodatku k pojistné smlouvě o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla FLOTILA č s pojišťovnou Kooperativa a.s. pro vozidlo přívěs Universum dle předložené nabídky kalkulace k pojištění. 18. Uzavření aktualizačního dodatku č. 8 k pojistné smlouvě č (pojištění majetku a odpovědnosti za škodu na majetku). 19. Navýšení limitu plnění u vandalizmu na nemovitostech ze Kč ,- na Kč ,- s navýšením ročního pojištění o Kč 2.220,- a zapracování do aktualizačního dodatku č Navýšení limitu plnění u elektroniky z Kč ,- na Kč ,- s navýšením ročního pojištění o Kč 6.480,- a zapracování do aktualizačního dodatku č Rozšíření pojištění o škody způsobené malbami, spreji, polepem a politím na vnější části budovy nebo stavby s limitem plnění Kč ,- s ročním pojistným Kč 2.400,- a zapracování do aktualizačního dodatku č Vyhlášení záměru prodeje části pozemku parc. č. 2319/1 v k.ú. Tišnov o výměře cca 35 m 2 Ing. Františku Machovi, bytem Tišnov. Výměra prodávané části pozemku bude upřesněna po vyhotovení GP. 23. Vyhlášení záměru prodeje části pozemku parc. č. 147/2 v k.ú. Jamné u Tišnova o výměře cca 125 m 2 Josefu Suchomelovi, bytem Jamné. Výměra prodávané části pozemku bude upřesněna po vyhotovení GP. 24. Vyhlášení záměru prodeje části pozemku parc. č. 147/2 v k.ú. Jamné u Tišnova o výměře cca 75 m 2 Miloslavě Maškové, bytem Jamné. Výměra prodávané části pozemku bude upřesněna po vyhotovení GP.

3 Ukončení nájemního vztahu sjednaného smlouvou o nájmu ze dne mezi Městem Tišnov a Vodárenskou akciovou společností, a.s. se sídlem v Brně, dohodou ke dni Pronájem pozemků v k.ú. Tišnov parc. č. 2375/2 o výměře 53 m 2 a části parc. č. 2374/2 o výměře 112 m 2 Igoru Kocmanovi, bytem Tišnov pro účely parkovacího stání a zahrádky na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, výše nájemného 2,- Kč/m 2 /rok. 27. Uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi Městem Tišnov a E.ON Distribuce, a.s., se sídlem v Českých Budějovicích dle 28. Splátkový kalendář na úhradu kupní ceny za prodej pozemků v k.ú. Tišnov panu Ladislavu Křížovi, bytem Tišnov a doporučuje jej ZM ke schválení. 29. Uzavření nájemní smlouvy s odkládacími podmínkami mezi Městem Tišnov a společností RC Reinvest, a.s., se sídlem v Brně dle 30. Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi Městem Tišnov a Lesy ČR, s.p., se sídlem v Hradci Králové dle 31. Přílohu č. 1 ke Smlouvě o sběru, svozu a odstranění odpadu č. smlouvy dle 32. Uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje na hospodaření v lesích dle 33. Odměnu za rok 2009 ředitelce příspěvkové organizace Centrum sociálních služeb dle 34. Plat ředitelce Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 Jitce Zemanové dle předloženého návrhu s účinností od Plat ředitelce Mateřské školy, Tišnov, Horova 960 Editě Brnkové dle předloženého návrhu s účinností od Plat řediteli Městského kulturního střediska, Tišnov, Mlýnská 152 Ing. Václavu Seifertovi dle předloženého návrhu s účinností od Převod části hlavní činnosti Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 na Mateřskou školu, Tišnov, Horova 960, příspěvkovou organizaci k datu Převádí se ta část hlavní činnosti, kterou MŠ Sluníčko vykonávala na odloučeném pracovišti Horova 960 (předškolní vzdělávání, školní stravování, závodní stravování). S tím souvisí i přechod zaměstnanců uvedených v příloze č. 1 a přechod dětí uvedených v příloze č. 2. Převedení části fondu kulturních a sociálních potřeb (FKSP) Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 na Mateřskou školu, Tišnov, Horova 960, příspěvkovou organizaci. Převáděná část se určí tak, že se zůstatek FKSP ke dni vydělí počtem zaměstnanců Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 ke dni

4 a vynásobí počtem zaměstnanců převáděných na Mateřskou školu, Tišnov, Horova 960, příspěvkovou organizaci ke dni Ponechání rezervního fondu Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 177 této příspěvkové organizaci. Převedení 50 % zůstatku investičního fondu Mateřské školy Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 ke dni na Mateřskou školu, Tišnov, Horova 960, příspěvková organizace. 36. Uzavření Dodatku č. 4 Smlouvy o dílo ze dne s Jaroslavem Voborným, týkající se navýšení ceny za zajištění záležitostí týkajících se autorských práv dle 37. Navýšení ceny a rozsahu díla o vícepráce vzniklé při realizaci rekonstrukce Müllerova domu dle 38. Uzavření Dodatku č. 1 smlouvy o dílo č /09, kterým se navyšuje cena díla o Kč ,60 (včetně DPH) realizace rekonstrukce Müllerova domu. 39. Přijetí dotace od Ministerstva zemědělství ve výši Kč ,-na úhradu nákladů na činnost odborného lesního hospodáře. 40. Přijetí dotace od Ministerstva financí ve výši Kč 5.764,- za zrušené volby. 41. Rozpočtová opatření města Tišnova č. 19/2009 ke dni dle předloženého návrhu. 42. Uzavření Smlouvy č, o sdružených dodávkách elektřiny se společností E.ON Energie, a.s., F.A. Gerstnera, se sídlem v Českých Budějovicích dle 43. Výzvu k podání nabídky na zakázku Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Tišnov vypracování studie proveditelnosti a žádosti o finanční podporu dle 44. Rozeslání výzvy k předložení nabídky na zakázky Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Tišnov vypracování studie proveditelnosti a žádosti o finanční podporu firmám AutoCont CZ a.s.; ELKO Trading s.r.o.; ACNEGA technologies s.r.o. 45. Jmenování komise po hodnocení nabídek na zakázku Rozvoj služeb egovernmentu ve správním obvodu ORP Tišnov vypracování studie proveditelnosti a žádosti o finanční podporu ve složení: místostarosta Jan Schneider, Ing. Václav Šikula, Bc. Jiří Dospíšil, Ing. Dušan Hájek, Kamil Augustýn; náhradníci: místostarosta Zdeněk Melkes, Pavel Chadim. 46. Směrnici k DPH dle (Od bude vyhláška č. 505/2002 Sb., kterou se stanovily postupy účtování pro organizační složky státu, územní samosprávné celky a příspěvkové organizace, nahrazena vyhláškou č. 410/2009 Sb.).

5 Posunutí termínu úhrady neinvestičního příspěvku na provoz ZŠ za rok 2009 Obci Lomnička, a to v částce Kč ,- RM souhlasí: 1. S výstavbou a provozem výrobny elektřiny- fotovoltaické elektrárny na pozemku parc. č. 2285/2 v k.ú. Tišnov. 2. S ustanovením 9 odst.. 3, písm. d) zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví v platném znění s možností, aby příspěvkové organizace zřízené Městem Tišnovem mohly s účinností od vést účetnictví ve zjednodušeném rozsahu. RM odvolává: 1. Z funkce člena komise prevence kriminality Mgr. Barboru Kubalovou a Mgr. Andreu Špačkovou. RM jmenuje: 1. Do funkce člena komise prevence kriminality Mgr. Radima Vykoukala a Mgr. Zdeňku Kulovou. 2. Do funkce člena kulturní komise paní Dagmar Rudolfovou. 3. Do funkce člena Redakční rady Tišnovských novin paní Dagmar Rudolfovou. RM bere na vědomí: 1. Zprávu o plnění úkolů RM a ZM ke dni Zprávu o prodeji a pronájmu bytů v majetku města Tišnova k Architektonické řešení umístění objektu squashového centra zpracované Ing. arch. Petrou Dokládalovou a Ing. Radkem Otevřelem. 4. Informace týkající se budování telekomunikačního vedení prostřednictvím optických převěsů na sídlišti U Humpolky, na sídlišti Pod Květnicí a na ulici Dlouhá v Tišnově. 5. Zápis č. 15/09 ze schůze komise majetkové ze dne Zápis ze schůze komise dopravní a stavební ze dne Zápis ze schůze životního prostředí ze dne Vyúčtování příjmů a výdajů z XXXIV. podzimní mezinárodní expozice minerálů konané ve dnech listopadu Zápis ze schůze komise prevence kriminality MěstaTišnov ze dne

6 - 6 - RM ukládá: 1. Odboru správy majetku a investic zapracovat podmínku schváleného architektonického řešení umístění objektu aquashového centra do připravované nájemní smlouvy. Úkol: odbor správy majetku a investic Termín: do Odboru správy majetku a investic připravit ve spolupráci se společností YCNEGA technologies s.r.o. návrh smlouvy řešící problematiku budování telekomunikačního vedení prostřednictvím optických převěsů. Úkol: Odbor správy majetku a investic Termín: Ing. František Svoboda starosta města Tišnova. Zdeněk Melkes místostarosta města

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 RM schvaluje: 1. Uzavření Smlouvy o dílo s Ing. Evou Wagnerovou, jejíž předmětem je vypracování architektonické studie Park pod kostelem dle předloženého

Více

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu.

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu. USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2008 konané dne 13. února 2008 RM schvaluje: 1. Obsah textu veřejného oznámení konkurzních řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky Základní školy Tišnov, Smíškova 840, okres

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009 RM schvaluje: 1. Komunitní plán sociálních služeb správního obvodu Tišnov na období 2010 2012 a doporučuje ho ke schválení ZM. 2. Uzavření

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 RM schvaluje: 1. Předložený Závěrečný účet Města Tišnova za rok 2006 a doporučuje ZM ke schválení. 2. Předložený výkaz hospodaření ZŠ nám. 28.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 12/2011 konané dne 18. května 2011

USNESENÍ ze schůze RM č. 12/2011 konané dne 18. května 2011 USNESENÍ ze schůze RM č. 12/2011 konané dne 18. května 2011 01/12/2011 RM bere na vědomí Zprávu o hospodaření Městského kulturního střediska Tišnov k 30.04.2011. 02/12/2011 RM konstatuje nespokojenost

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/05/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011

USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011 USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011 01/02/2011 RM bere na vědomí Zprávu o živnostenském podnikání za rok 2010 a doporučuje ZM vzít zprávu na vědomí. 02/02/2011 RM doporučuje ZM schválit

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/15/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/07/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011

USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011 USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011 01/06/2011 RM schvaluje Zprávu o hospodaření MěKS Tišnov za rok 2010. 02/06/2011 RM schvaluje rozdělení hospodářského výsledku MěKS Tišnov za

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/10/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/19/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2011 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/09/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 5.6.2012 Přítomni: 6 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, JUDr.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/23/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011

USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011 USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011 0. Zahájení 01/05/2011 ZM schvaluje program zasedání, předložený starostou města Tišnova Janem Schneiderem. 1. Zpráva o činnosti Rady města Tišnova

Více

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2010 konané dne 14. dubna 2010 RM schvaluje:

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2010 konané dne 14. dubna 2010 RM schvaluje: USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2010 konané dne 14. dubna 2010 RM schvaluje: 1. Uzavření dokumentu Uznání dluhu a dohoda o splátkách s panem Michalem Zemešem, bytem Tišnov, a to po měsíční splátce Kč 500,-

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne 11.2.2014 Usnesení č. 93/1629/14 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2014 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města Slavičína a) schválit

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 22/2010 konané dne 22. září 2010

USNESENÍ ze schůze RM č. 22/2010 konané dne 22. září 2010 USNESENÍ ze schůze RM č. 22/2010 konané dne 22. září 2010 RM schvaluje: 1. Udělení souhlasu nájemci MUDR. Ivo Trubákovi s.r.o., se sídlem v Brně k podnájmu nebytových prostor v objektu polikliniky čp.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009 USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009 RM schvaluje: 1. Vyhlášení záměru pronájmu části pozemku parc. č. 1476/9 v k. ú. Tišnov části areálu letního kina v Tišnově o výměře cca 1 250

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.10.2016 1011/67/RM/2016 Schválení programu 67. schůze rady města program 67. schůze: 1. Schválení programu

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 83. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 25.06.2014 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 27/2013, konané dne 18. prosince 2013

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 27/2013, konané dne 18. prosince 2013 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 27/2013, konané dne 18. prosince 2013 Schůzi Rady města zahájil v 8: 16 hodin Jan Schneider starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/24/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna 2007

USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna 2007 RM schvaluje: USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna 2007 1. Uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v objektu čp. 116 na ul. Ráboňova v Tišnově se společností BAZ Power Computing, s.r.o.

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2014, konané dne 22. října 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2014, konané dne 22. října 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2014, konané dne 22. října 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:20 hodin Ing. Tomáš Komprs starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského

2.1 Dodatek č. 1 smlouvy o dílo na akci Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Město Český Brod Rada města Souhrn (anonymizovaný)

Město Český Brod Rada města Souhrn (anonymizovaný) 1 Město Český Brod Souhrn (anonymizovaný) z 9. řádného jednání rady města, která se konala ve středu 27.04.2016 od 18:00 hod v: Učebna budova 56 135/2016 Nájemní smlouva na pronájem dvou přístrojů watercooler

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 95. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 15.10.2014 v 16:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 98. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 01.10.2018 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Slavičína konané dne 29.1.2013 Usnesení č. 61/1133/13 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2013 1. čtení p r o j e d n a l a v 1. čtení návrh rozpočtu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/08/2014 Zastupitelstvo města Tišnova schvaluje za

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 26/2012 konané dne 19. prosince 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 26/2012 konané dne 19. prosince 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 26/2012 konané dne 19. prosince 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/26/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 R 630/11 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 19.12.2011, b) souhlasí s prodloužením

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 5. schůze Rady města Hostinné, konané dne 15.01.2019 85/5/RM/2019 Schválení programu 5. schůze RM program 5. schůze: 1. Schválení programu 5. schůze

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 34. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. srpna 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 10. července 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 10. července 2017 č. 697 Rada města souhlasí s předáním a použitím kartografických dat lesního hospodářského plánu města zpracovateli lesního hospodářského plánu pro Lesy ČR s.p., dle žádosti ze dne 15.06.2017. č. 698 Rada

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 23/2014, konané dne 1. října 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 23/2014, konané dne 1. října 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 23/2014, konané dne 1. října 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:20 hodin Ing. František Svoboda místostarosta města Tišnova. Přítomni: 4 členové - RM je

Více

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Slavičín U S N E S E N Í. 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne

Město Slavičín U S N E S E N Í. 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne Město Slavičín U S N E S E N Í 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 18. 12. 2007 Usnesení č. 30/0629/07 Kontrola plnění usnesení zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy č. 0696-07-P1 Usnesení

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14 /2007 konané dne 18. července 2007

USNESENÍ ze schůze RM č. 14 /2007 konané dne 18. července 2007 RM schvaluje: USNESENÍ ze schůze RM č. 14 /2007 konané dne 18. července 2007 1. Výběr společnosti Energetická agentura Vysočiny, se sídlem v Jihlavě, která v poptávkovém řízení předložila nejpříznivější

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 8. ledna 2018

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 8. ledna 2018 č. 1 Rada města souhlasí s umístěním reklamního zařízení HYPERCUBE v termínu od 08.01.2018 do 02.02.2018 na ppč. 3366/1 Staré náměstí, k propagaci akce Hry VIII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR 2018,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

Rada města Usnesení č. 01/09

Rada města Usnesení č. 01/09 Rada města Usnesení č. 01/09 z jednání rady města konaného dne 12.01.2009 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 1-50 RM schvaluje 1) a) Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne 4.6.2013 Usnesení č. 73/1321/13 Smlouva o vykonání přezkoumání hospodaření města Slavičín za r. 2013 uzavření smlouvy mezi městem

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 13/2012, konané dne 20. června 2012

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 13/2012, konané dne 20. června 2012 ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 13/2012, konané dne 20. června 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 3 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Hostinné, konané dne 08.06.2016 858/55/RM/2016 Schválení programu 55. schůze rady města 1. program 55. schůze: 2. Městská správa

Více

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 129/R10/ /R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019-143/R10/2019 z 10. schůze rady města konané dne 29.04.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 129/R10/2019 bere na vědomí zprávu o hospodaření s bytovým

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 24. zasedání Rady města, konaného dne 13. 11. 2017 od 14.00 hodin v kanceláři

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města

USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne v kanceláři starosty města USNESENÍ 42. schůze Rady města Humpolec konané dne 30.1.2013 v kanceláři starosty města 632/42/RM/2013 Kontrola plnění usnesení ze 41. RM I. Rada města-bere na vědomí kontrolu plnění usnesení ze 41. schůze

Více

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 24. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/24/752 RM schvaluje program 24. schůze RM. 2016/24/753 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 5. 2017. RM pověřuje ke dni 16. 12. 2016

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 56. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 15. ledna 2002 ve 13:00 hodin v kanceláři starosty na MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20. 3. Kontrola

Více

0297/RMOb-Svi/1822/15

0297/RMOb-Svi/1822/15 15. schůze rady městského obvodu konané dne 10.06.2019 čís. 0286/RMOb-Svi/1822/15 0297/RMOb-Svi/1822/15 Ing. Radim Smetana starosta Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/9..,... co. Přehled usnesení

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 8. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 8. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 8. jednání datum konání: 20.03.2017 Přehled přijatých usnesení ze dne: 20.03.2017 Číslo usnesení Název Předkladatel 0090/RM8/2017 Městská knihovna v Českém Krumlově - výsledek

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

USNESENÍ č. 19 z 19. schůze Rady města Hulína, konané dne 22. září 2011

USNESENÍ č. 19 z 19. schůze Rady města Hulína, konané dne 22. září 2011 USNESENÍ č. 19 z 19. schůze Rady města Hulína, konané dne 22. září 2011 Rada města po projednání a v souladu se zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění později vydaných předpisů 1. Schvaluje. 2. Jmenuje.

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 58. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 25.06.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 55. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 55. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Slavičína konané dne 30.10.2012 Usnesení č. 55/0994/12 Rozpočtové opatření dotace SK Slavičín provozní náklady skútr a) uzavření dohody o spolupráci na

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Hostinné, konané dne 19.04.2017 1243/82/RM/2017 Schválení programu 82. schůze rady města program 82. schůze: 1. Schválení programu

Více

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 36. schůze Rady města Šluknov konané dne 14. prosince 2015 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne 5. 11. 2012 Usnesení č. 368/12 RM pořízení územní studie na výstavbu průmyslové zóny v Brtnici. Usnesení č. 369/12 RM starostovi Stanislavu Jirků

Více

Usnesení 80. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. ledna 2018

Usnesení 80. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. ledna 2018 Usnesení 80. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. ledna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1553/80/18 1) schvaluje program 80. schůze rady

Více

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, Rosice Tento výpis má pouze informativní charakter, některé údaje mohou být z dokumentu vypuštěny. MĚSTO ROSICE Rada města Rosice Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis usnesení z jednání Rady města Rosice č.

Více

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD z 5. schůze konané dne anonymizované

USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD z 5. schůze konané dne anonymizované USNESENÍ RADY MĚSTA ŽELEZNÝ BROD z 5. schůze konané dne 26. 1. 2015 anonymizované Rada města po projednání 114/15rm schvaluje doplněný program dnešní schůze rady města 115/15rm bere na vědomí vyhlášení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Hostinné, konané dne 23.04.2019 218/14/RM/2019 Schválení programu 14. schůze RM program 14. schůze: 1. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne /6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019

U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne /6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019 U S N E S E N Í z 6. schůze Rady města Chotěboř konané dne 23.1.2019 166/6/RM/2019 Technické parametry odběrných míst a Cenová ujednání pro rok 2019 v předloženém znění Technické parametry odběrných míst

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne 16. 12. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 4246/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 600/2015 Rada města Jablonné

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 3. jednání datum konání: 02.02.2015

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 3. jednání datum konání: 02.02.2015 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 3. jednání datum konání: 02.02.2015 Přehled přijatých usnesení ze dne: 02.02.2015 Číslo usnesení Název Předkladatel 0038/RM3/2015 Schválení změny organizačního řádu - pravomoc

Více