Zajišt ní podpory IT služeb na SSZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zajišt ní podpory IT služeb na SSZ"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Zadavatel veejné zakázky: eská republika eská správa sociálního zabezpeení ížová 25, Praha 5 :

2 Obsah 1 INFORMACE O ZADAVATELI ZÁKLADNÍ ÚDAJE KONTAKTNÍ OSOBA ZADAVATELE ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ZADAVATELE OBECNÁ USTANOVENÍ O ZADÁVACÍ DOKUMENTACI SPECIFIKACE PLNNÍ VEEJNÉ ZAKÁZKY ÚROVE PODPORY SEZNAM SYSTÉM PROKAZOVÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD PROKAZOVÁNÍ SPLNNÍ ZÁKLADNÍCH A PROFESNÍCH KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD ESTNÉ PROHLÁŠENÍ PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ TECHNICKÝCH KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD POŽADAVKY NA ZPSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY OBCHODNÍ PODMÍNKY JINÉ POŽADAVKY NA PLNNÍ VEEJNÉ ZAKÁZKY POŽADAVEK NA POSKYTNUTÍ JISTOTY DOBA PLNNÍ MÍSTO PLNNÍ ZPSOB HODNOCENÍ NABÍDEK PODLE HODNOTÍCÍCH KRITÉRIÍ PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZÁVR strana 2 (z 21)

3 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: eská republika, eská správa sociálního zabezpeení (dále SSZ nebo zadavatel ) Sídlo: ížová 25, , Praha 5 : Osoba oprávnná jednat jménem zadavatele Ing. Pavel Šmejkal, poven zastupováním funkce vrchního editele informaních a komunikaních technologií 1.2 KONTAKTNÍ OSOBA ZADAVATELE Kontaktní osoba Zadavatele pro styk s uchazei: Kontaktní osoba pro styk s úastníky Ing. Pavel Šmejkal Korespondenní adresa: ížová 25, , Praha 5 Telefon: pavel.smejkal@cssz.cz strana 3 (z 21)

4 2 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ZADAVATELE eská správa sociálního zabezpeení (dále jen SSZ ) je orgánem státní správy, který zajišuje výkon inností v oblasti sociálního pojištní. Byla zízena zákonem NR. 210/1990 Sb. Je správním orgánem, který zabezpeuje výbr pojistného na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti a rozhoduje o dávkových nárocích oban v oblasti sociálního pojištní. Rozhoduje o dávkách dchodového pojištní a zabezpeuje výplaty tchto dávek (s výjimkou dávek pro píslušníky ozbrojených složek resortu Ministerstva obrany, Ministerstva vnitra a Ministerstva spravedlnosti R). innosti v oblasti dchodového pojištní jsou provádny pevážn centralizovan v ústedí SSZ. SSZ a její územní organizaní jednotky (Okresní správy sociálního zabezpeení a Pražská správa sociálního zabezpeení a její územní pracovišt) zabezpeují agendu nemocenského pojištní pln pro nemocenské pojištní oban zamstnaných v malých organizacích i osob samostatn výdle inných. U ostatních organizací zajišují kontrolní innost provádní agendy nemocenského pojištní. SSZ a její územní organizaní jednotky realizují také výbr pojistného od všech subjekt, které toto pojistné odvádjí, tzn. od organizací, malých organizací, osob samostatn výdleinných a osob dobrovoln úastných sociálního pojištní. strana 4 (z 21)

5 3 OBECNÁ USTANOVENÍ O ZADÁVACÍ DOKUMENTACI 1. Zadavatel zpracoval tuto zadávací dokumentaci v souladu se zákonem. 137/2006 Sb. o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ), s cílem zajistit transparentní, nediskriminaní a rovné zacházení. Uchaze se pevzetím zadávací dokumentace zavazuje použít zadávací dokumentaci pouze k úelu, ke kterému ji zadavatel poskytuje, tj. ke zpracování nabídky na veejnou zakázku uvedenou v záhlaví a neposkytnout zadávací dokumentaci nebo informace v ní uvedené tetí osob. Zadávací dokumentace spolu s uveejnným formuláem oznámení o zakázce obsahuje všechny informace nutné pro vypracování nabídky uchazeem, vetn pesného vymezení rozsahu požadovaného plnní. Dojdeli k rozporu mezi zadávacími podmínkami upravenými ve formulái oznámení o zakázce a touto zadávací dokumentaci, platí znní zadávacích podmínek obsažených ve formulái oznámení o zakázce. 2. Zadávací ízení je realizováno dle zákona. Uchaze je povinen se pi zpracování nabídky tímto zákonem ídit, a to zejména v otázkách prokazování splnní kvalifikace a podání nabídky. 3. ípadné dotazy k zadávací dokumentaci mohou uchazei podat výhradn písemn, na korespondenní adresu kontaktní osoby zadavatele uvedenou v ásti I. zadávací dokumentace. V žádosti o poskytnutí dodatených informací musí být uvedeny identifikaní a kontaktní údaje uchazee a informace o tom, ke které veejné zakázce se žádost vztahuje. Písemná žádost musí být zadavateli doruena nejpozdji 6 pracovních dn ped uplynutím lhty pro podání nabídek. Požádal-li uchaze o dodatené informace, odešle zadavatel požadované informace nejpozdji do 4 pracovních dn ode dne doruení požadavku. Dotazy zaslané telegraficky nebo elektronickými prostedky musí splovat požadavky stanovené obanským zákoníkem pro písemnou formu. 4. Dodatené informace, vetn pesného znní požadavku, odešle zadavatel souasn všem uchazem, kteí požádali o poskytnutí zadávací dokumentace, nebo kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. Zadavatel rovnž uveejní dodatené informace vetn pesného znní žádosti stejným zpsobem, jakým uveejnil textovou ást zadávací dokumentace, tj. na svém profilu zadavatele na adrese strana 5 (z 21)

6 4 SPECIFIKACE PLNNÍ VEEJNÉ ZAKÁZKY Plnní veejné zakázky spoívá v zajištní podpory IT služeb na SSZ ve všech jednotlivých lokalitách dle bodu 8.3 této zadávací dokumentace po celou dobu plnní tj. 4 let. Podpora zahrnuje poskytování servisní podpory sloužící k ešení provozních problém, zajištní funkcionality systém spolenosti Microsoft MS Windows (DNS, WSUS, WDS, ), MS ISA, MS SQL, MS Exchange, MS SCCM, VMWare, Hyper-V a dalších inností. Stejn tak zahrnuje i poskytování technické podpory, která spoívá v zajištní návrhu úprav konfigurací tchto systém dle požadavk zadavatele, ípravu nasazení navržených konfigurací a spolupráci pi jejich nasazení. Souástí podpory je i úprava/vytvoení a udržování dokumentace konfigurace jednotlivých systém, vetn plán zálohy a obnovy. Souástí technické podpory jsou pravidelné profylaxe v rozsahu uvedeném v následující tabulce. Název služby Požadovaný poet hodin/msíc Technická podpora onsite 32 Technická podpora vzdálená (VPN, telefon atd.) 60 Projekní práce 8 Celkem 100 Zadavatel si vyhrazuje právo pevádt nevyerpané hodiny v rámci píslušného tvrtletí. Rozsah nasmlouvaných hodin mže být upraven v pípad poteby formou dodatk k této smlouv. Podpora je dále poskytována na vyžádání a to v míst plnní této veejné zakázky, pípadn vzdáleným ístupem, pokud to umožuje charakter problému. Souástí podpory je i telefonická podpora uchazee poskytovaná pracovníkm zadavatele v pracovní dny v dob od 6:00 do 18:00. V rámci podpory je také poskytována onsite podpora (podpora v míst plnní) zákazníka v rozsahu 8 hodin týdn a to zamstnancem uchazee na úrovni certifikace MCSE. Veškeré výstupy vzniklé na základ tohoto plnní (dokumentace, konfigurace) jsou majetkem zadavatele a ten je mže v pípad své poteby poskytovat i tetím osobám. Podpora pi ešení provozních problém zahrnuje zejména následující innosti: MS Active Directory: ešení problém s replikacemi ešení problém se správou GPO ešení problém se službami DNS a DHCP ešení problém se službou WDS ešení problém se službou WSUS ešení problém s nastavením oprávnní Plná obnova doménového adie v pípad havárie Proaktivní testování ped instalacemi záplat, hotfix a service pack na servery a stanice v organizaci Podpora ešení centrální instalace aplikaního software na stanice v organizaci MS proxy soustava (ISA 2006, TMG): strana 6 (z 21)

7 ešení problém s pístupy uživatel z Internetu pes OWA a Mobilní kancelá Obnova ISA (TMG) server v pípad havárie, nebo nefunkního OS MS SQL : ešení problém se správou a obnovou databází Obnova SQL serveru v pípad havárie, nebo nefunkního OS MS Exchange 2007: ešení problém uživatel s doruováním/odesíláním poštovních zpráv ešení problém se správou klient Outlook 2008 poštovního systému Obnova Exchange ze zálohy v pípad havárie, nebo nefunkního OS VMware 5.0.0: ešení problém s pevodem (P2V) server do virtuálního prostedí ešení problém s chodem server ve virtuálním prostedí ešení problém se zálohováním na externí NAS Proaktivní testování a podpora pi nasazení oprav (hotfix) MS Hyper-V: ešení problém s pevodem (P2V) server do virtuálního prostedí ešení problém s chodem server ve virtuálním prostedí ešení problém s virtuální síovou infrastrukturou ešení problém se zálohováním ešení problém s vysokou dostupností Konfigurace storage Proaktivní testování a podpora pi nasazení oprav (hotfix) ešení problém s centrální správou pomocí VVM MS DNS: ešení problém se systémem DNS Podpora pi tvorb migraního plánu a jeho provedení MS DHCP: ešení problém s decentralizovanou službou DHCP idávání a zmny záznam Podpora pi tvorb migraního plánu a jeho provedení MS SCCM: ešení problém s distribucí instalaních balí ešení problém s instalací software na servery a stanice Proaktivní testování a podpora pi nasazení oprav (hotfix) Podpora instalace OS na stanice a servery pomocí SCCM Obnova SCCM serveru v pípad havárie Podpora pi tvorb migraního plánu na vyšší verzi a jeho provedení Pro potebu nahlášení výpadku systému pokrytého servisní smlouvou musí uchaze zajistit pro zadavatele dálkový pístup do systému pro hlášení závad a poruch (HelpDesk), provozovaného v režimu 7x24x365 a to formou výmny zpráv mezi HelpDeskem zadavatele (Peregrine) a uchazee (pípadné integraní práce jdou na vrub uchazee). 4.1 ÚROVE PODPORY Podpora bude poskytována v pracovních dnech v dob od 6:00 do 18:00 v následujících úrovních: strana 7 (z 21)

8 - doba zásahu do 2 hodin od nahlášení problému pro centrální systémy v lokalit Praha - doba zásahu do 4 hodin od nahlášení problému pro veškeré ostatní lokality zadavatele Požadavky na poskytnutí podpory jsou rozdleny do následujících kategorií: Kategorie A (kritická chyba) havárie a poruchy vedoucí k perušení, nebo kritickému omezení provozu centrálních systémi nkteré z jejich služeb Kategorie B (kritická chyba) havárie a poruchy vedoucí k perušení, nebo kritickému omezení provozu systémi nkteré z jejich služeb mimo centrálu Kategorie C (hlavní chyba) havárie, poruchy vedoucí k omezení provozu systémi nkteré z jejich služeb Kategorie D ostatní poruchy nemající vliv na chod podporovaného systému Kategorie E požadavky na poskytnutí ostatní podpory Kategorizaci požadavk provádí zadavatel. Lhta pro úspšné ukonení podpory (odstranní havárie, chyby, poruchy) je stanovena dle výše uvedených kategorií takto: Kategorie A - do 4 hodin Kategorie B - do 8 hodin Kategorie C - do 48 hodin Kategorie D - do 5 pracovních dn Kategorie E - do 20 pracovních dn Lhta poíná bžet pedáním problému na HelpDesk uchazee. Pokud dojde v rámci ešení problému ke zmírnní jeho kategorie, prodlužuje se adekvátn doba pro odstranní problému, pemž ovšem as nahlášení problému zstává nezmn. Souástí podpory je i diagnostika závady hlášené ze strany zadavatele. Diagnostiku provádí uchaze ve spolupráci se zástupcem zadavatele. 4.2 SEZNAM SYSTÉM Níže je uveden seznam systém, na které bude aplikováno plnní dle této veejné zakázky. Poty jsou pouze orientaní, mohou se mnit v prhu veejné zakázky a zmna potu v rozmezí % není dvodem ke zm ceny služby. strana 8 (z 21)

9 Platformy + OS Celkový poty server vetn OUJ MS Windowos server 2008 R2, 2008 ST, 2003 ST 400 Fyzických server 180 VM - Hyper-V (OUJ) 50 VM -VMware (CORE, DMZ ) MS ISA (TMG) MS SQL 2000, 2005, MS Windows XP, MS Windows ESXi Hosts server 10 MS SCCM 2007, MS SCCM Hyper-V Hosts server 180 Název Poet server Poet uživatel (poštovních schránek) MS Exchange Server 2007 * 6 DB server + 4 CAS servery cca 9000 strana 9 (z 21)

10 5 PROKAZOVÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD Zadavatel požaduje v souladu s oznámením o zakázce a v souladu s ustanovením 50 zákona prokázat splnní kvalifikaních pedpoklad v níže uvedeném rozsahu. Všechny doklady požadované k prokázání splnní kvalifikace musejí být souástí nabídky a budou edloženy v kopiích, nestanoví-li zákon jinak. Požádá-li zadavatel ped uzavením smlouvy pedložit originály nebo ovené kopie doklad prokazujících splnní kvalifikace, je uchaze, se kterým má být uzavena smlouva, povinen je bez zbyteného odkladu pedložit. Veškeré doklady prokazující splnní kvalifikace musejí být doloženy v eském jazyce, pípadn v pvodním jazyce s pipojením jejich úedn oveného pekladu do eského jazyka. Povinnost ipojit k dokladm úedn ovený peklad do eského jazyka se nevztahuje na doklady ve slovenském jazyce. Je-li zadavatelem nebo zákonem vyžadováno estné prohlášení, musí být podepsáno statutárním orgánem uchazee (osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee), v pípad podpisu jinou osobou, musí být piložen originál nebo úedn ovená kopie zmocnní této osoby. Uchaze je oprávnn v souladu s 127 zákona využít k prokázání splnní kvalifikace výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatel. Tento výpis nahrazuje prokázání splnní základních kvalifikaních edpoklad podle 53 odst. 1 zákona a profesních kvalifikaních pedpoklad podle 54 písm. a) až d) zákona v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnní tchto profesních kvalifikaních edpoklad pokrývají požadavky zadavatele na prokázání splnní profesních kvalifikaních edpoklad pro plnní veejné zakázky. Zadavatel pijme výpis ze seznamu, pokud k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnní kvalifikace, není výpis ze seznamu starší než 3 msíce. Všechny doklady musí být kvalitním zpsobem vytištny tak, aby byly dobe itelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a pepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. 5.1 PROKAZOVÁNÍ SPLNNÍ ZÁKLADNÍCH A PROFESNÍCH KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD 1. Splnní základních kvalifikaních pedpoklad podle 53 odst. 1 zákona prokáže uchaze pedložením následujících doklad: a) výpis z evidence Rejstíku trest viz 53 odst. 1 písm. a) a b) zákona, b) potvrzení píslušného finanního úadu a ve vztahu ke spotební dani estného prohlášení viz 53 odst. 1 písm. f) zákona, c) potvrzení píslušného orgánu i instituce viz 53 odst. 1 písm. h) zákona, d) estného prohlášení ohledn dalších požadovaných skuteností viz 53 odst. 1 písm. c) až e) a g), i) až k) zákona. Doklady prokazující splnní základních kvalifikaních pedpoklad nesmjí být starší 90 kalendáních dn ke dni podání nabídky. 2. Splnní profesních kvalifikaních pedpoklad prokáže uchaze podle 54 písm. a) a b) zákona: a) výpisem z obchodního rejstíku, pokud je v nm zapsán i výpisem z jiné evidence, pokud je v ní zapsán, b) dokladem o oprávnní k podnikání podle zvláštních pedpis v rozsahu odpovídajícím edmtu této veejné zakázky, zejména doklad prokazující píslušné živnostenské oprávnní i licenci. Výpis z obchodního rejstíku nesmí být starší 90 kalendáních dn ke dni podání nabídky. strana 10 (z 21)

11 5.2 ESTNÉ PROHLÁŠENÍ Uchaze pedloží ve smyslu 50 odst. 1 písm. c) zákona estné prohlášení o své ekonomické a finanní zpsobilosti splnit veejnou zakázku. 5.3 PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ TECHNICKÝCH KVALIFIKANÍCH PEDPOKLAD Zadavatel požaduje v souladu s 56 zákona k prokázání splnní technických kvalifikaních edpoklad uchazee pro plnní veejné zakázky: a) Pedložení seznamu minimáln 2 významných služeb realizovaných uchazeem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnní dle 56 odst. 2 písm. a) zákona. Za významnou službu pro úely prokázání této ásti kvalifikace bude považováno poskytování služeb spoívajících v zajištní podpory systém Windows a Exchange s celostátním rozsahem (minimáln 50 lokalit) a minimálním potem uživatel, kteí jsou tmito systémy obsluhováni. Hodnota každé z požadovaných zakázek musí init minimáln ,- K bez DPH. Minimáln pro tyto 2 služby pak uchaze pedloží osvení dle 56 odst. 2 písmeno a) bod 1 a 2 nebo smlouvu s jinou osobou a doklad o uskuteném plnní dodavatele dle bodu 3 zákona, není-li souasn možné získat osvení. V každém z osvení musí být uvedeny následující údaje: o o o o o identifikace objednatele (jméno, adresa, IO, kontaktní osoba objednatele) název významné služby a její popis (v. potu lokalit, potu uživatel) rozsah významné služby ve finanním vyjádení v K bez DPH doba poskytování služeb jméno a podpis statutárního orgánu objednatele nebo osoby oprávnné jménem objednatele jednat. b) edložení jmenného seznamu technik, jež se budou podílet na plnní veejné zakázky, v souladu s 56 odst. 2 písmeno b) zákona, a to vetn jejich odborné kvalifikace, v souladu s 56 odst. 2 písm. e) zákona. Kvalifikace bude prokázána minimáln v této struktue: MCSE - Microsoft Certified Systems Engineer (min. 5x), z toho MCSE pro Microsoft Windows Server 2003 (min. 3x), MCSE specializace Messaging (min 1x). Certifikace spoleností Microsoft bude doložena originálními doklady vydanými touto spoleností, pípadn jejich prostými opisy. Seznam bude podepsán osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Pedkládané certifikáty mohou být v eském, slovenském i anglickém jazyce. strana 11 (z 21)

12 6 POŽADAVKY NA ZPSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Uchaze v nabídce zpracuje nabídkovou cenu následujícím zpsobem: Název Cena za msíc v bez DPH Cena za msíc v K vetn DPH Cena za 48 síc v K bez DPH Cena za 48 síc v K etn DPH Celkem za službu Výši nabídkové ceny bude možno pekroit pouze tehdy, dojde-li v prhu doby plnní veejné zakázky k takové zm daových pedpis, která bude mít vliv na cenu plnní této veejné zakázky, a to pouze do výše tchto zmn. strana 12 (z 21)

13 7 OBCHODNÍ PODMÍNKY Smluvní vztah mezi zadavatelem a uchazeem bude upraven v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele uvedenými v oznámení tohoto zadávacího ízení a v této zadávací dokumentaci. Uchaze nesmí ve smlouv pozmnit smysl tchto zadávacích podmínek nebo je jakkoliv zmovat i obcházet. Souástí návrhu smlouvy bude: závazek uchazee, že nezneužije informace získané v souvislosti s plnním veejné zakázky a sankní zajištní splnní tohoto závazku. ustanovení, že uchaze nemá právo jakýmkoli zpsobem vstupovat do informaních systém zadavatele, ani se o to pokoušet. závazek uchazee zachovávat mlenlivost a dále prohlášení, že si je vdom toho, že porušení mlenlivosti o osobních údajích a o bezpenostních opateních, jejichž zveejnní by ohrozilo zabezpeení osobních údaj podle 15 odst. 1 zákona. 101/2000 Sb., o ochran osobních údaj a o zm nkterých zákon, ve znní pozdjších pedpis, je pestupkem ve smyslu ustanovení 44 odst. 1 cit. zákona. závazek uchazee propojit svoje HelpDeskové ešení s HelpDeskovým ešením SSZ; ustanovení, že zadavatel mže pedasn ukonit platnost smlouvy písemnou výpovdí pokud doba odezvy ze strany uchazee bude opakovan (tj. nejmén dvakrát) delší, než dvojnásobek asu, definovaný v ásti 4.1. této zadávací dokumentace, nebo pokud uchaze opakovan (tj. nejmén dvakrát) nesplní požadavek zadavatele nebo pi jeho plnní pochybí, což povede k nefunknosti nkterého ze systém zadavatele; výpovdní lhta iní ti msíce ode dne doruení výpovdi druhé smluvní stran. sankní ujednání za porušení povinností ze smlouvy s následujícími podmínkami: je-li pekroena lhta zahájení zásahu, má zadavatel právo požadovat zaplacení smluvní pokuty ve výši 3,5% z msíní platby za poskytování podpory vetn DPH za každou zapoatou hodinu prodlení; je-li pekroena lhta pro úspšné ukonení podpory, má zadavatel právo požadovat zaplacení smluvní pokuty ve výši 3,5% z msíní platby za poskytování podpory vetn DPH za každou zapoatou hodinu prodlení; poruší-li uchaze závazek pijmout taková opatení, aby nemohlo dojít k neoprávnnému nebo nahodilému pístupu k osobním údajm, k jejich zm, zniení i ztrát, anebo dojde-li k neoprávnným penosm osobních údaj nebo k jejich jinému neoprávnnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údaj, má zadavatel právo požadovat zaplacení smluvní pokuty ve výši ,- K za každé jednotlivé porušení závazku. zadavatel má právo odstoupit od smlouvy a to z dvodu podstatného porušení smluvní povinnosti ze strany uchazee. Podstatným porušení povinností se rozumí opakované porušení povinnosti, jejíž splnní je ve smlouv sank zajištno. Opakovaným porušením se rozumí alespo trojnásobné porušení jedné povinnosti nebo jednorázové porušení alespo tí povinností. Výše pokut poítaných procentní sazbou mže být uchazeem omezena horní hranicí ovšem v minimální výši rovnající se celkové cenové nabídce uchazee. Takovéto omezení však neplatí pro uplatnní nároku na náhradu škody. strana 13 (z 21)

14 Závazek smluvních stran nahradit škodu v pípad porušení povinnosti vyplývajících ze smlouvy nebo z právních pedpis, ledaže prokáže, že porušení povinností bylo zpsobeno okolnostmi vyluujícími odpovdnost. Zadavatel je oprávnn domáhat se u uchazee plné náhrady škody pesahující smluvní pokutu, pemž škodou se rozumí skutená škoda, ušlý zisk a náklady, které zadavatel musel vynaložit v dsledku porušení povinnosti uchazeem. úprava pedání a pevzetí: evzetí technické podpory bude provádno msí zptn na základ síního akceptaního protokolu. síní plnní bude uchazeem reportováno formou pedávacího protokolu, který bude obsahovat seznam jednotlivých požadavk na poskytování podpory s uvedením asové specifikace pijetí a vyešení požadavku, lokality ešení, zodpovdnou osobou zadavatele a uchazee a popisem daného ešení. Zadavatel si vyhrazuje právo pidávat, nebo ubírat jednotlivé oblasti innosti ze smlouvy podle aktuálních poteb. Tato úprava bude uchazei sdlena vždy s pedstihem jednoho síce od nabytí úinnosti a to elektronicky na kontaktní osoby uchazee. Tato úprava pak bude zohlednna i ástkou v následující faktue. Celková sjednaná cena však nesmí být ekroena. Splatnost daových doklad je 30 kalendáních dní po té, co budou zadavateli dorueny, platba se považuje za uhrazenou okamžikem odeslání odpovídající ástky z útu zadavatele. Uchaze je oprávnn vystavit daový doklad (fakturu) na cenu za technickou podporu nejdíve po akceptaci plnní a podpisu msíního akceptaního protokolu oprávnným zástupcem zadavatele. Faktura musí mít veškeré zákonné náležitosti daového dokladu, zejména dle zákona. 235/2004 Sb., o dani z pidané hodnoty, ve znní pozdjších pedpis. Pokud faktura nebude obsahovat náležitosti daového dokladu, pípadn tyto budou uvedeny nesprávn, bude zadavatel oprávnn nejpozdji do doby splatnosti faktury vrátit tuto fakturu zpt zájemci k oprav, pemž do doby doruení ádn opravené faktury nebude zadavatel v prodlení s platbami dle smlouvy. Nová lhta splatnosti opravené faktury pone bžet až okamžikem doruení nové, opravené faktury zadavateli. strana 14 (z 21)

15 8 JINÉ POŽADAVKY NA PLNNÍ VEEJNÉ ZAKÁZKY 8.1 POŽADAVEK NA POSKYTNUTÍ JISTOTY 1. Uchaze piloží v souladu s 67 odst. 1 zákona doklad o poskytnutí jistoty k zajištní plnní povinností uchazee vyplývajících pro nj z úasti v zadávacím ízení. Jistotu poskytne uchaze ve výši ,-- (slovy dvstdesettisíckoruneských). 2. Jistotu poskytne uchaze bu formou bankovní záruky, pojištní záruky nebo složením výše uvedené penžní ástky na úet zadavatele. 3. Poskytuje-li uchaze jistotu formou bankovní záruky, pedloží jako souást nabídky originál záruní listiny, z jejíhož obsahu musí být nepochybné, že banka poskytne zadavateli plnní až do výše zaruené ástky bez odkladu a bez námitek po obdržení první výzvy zadavatele v pípadech vymezených v 67 zákona. Originál záruní listiny musí být vložen do nabídky tak, aby jej zadavatel mohl oddlit od ostatních dokument a vrátit uchazei. Souasn s originálem záruní listiny uchaze vloží do nabídky rovnž i jeho prostou kopii, která musí být pevn spojena s nabídkou. Uchaze je povinen zajistit, aby platnost této bankovní záruky zaínala nejpozdji posledním dnem lhty pro podání nabídek a aby platila po celou dobu zadávací lhty. 4. Má-li být jistota poskytnuta formou pojištní záruky, pojistná smlouva musí být uzavena tak, že pojištným je uchaze a oprávnnou osobou, která má právo na pojistné plnní, je zadavatel. Pojistitel vydá pojištnému písemné prohlášení obsahující závazek vyplatit zadavateli za podmínek stanovených v 67 odst. 7 zákona pojistné plnní. Platnost pojištní záruky musí zaínat nejpozdji posledním dnem lhty pro podání nabídek a trvat po celou dobu zadávací lhty. 5. Poskytuje-li uchaze jistotu složením na úet zadavatele, je nutné, aby tato ástka na úet zadavatele u NB.ú /0710, VS=IO uchazee, byla pipsána nejpozdji v den, který je v oznámení zadávacího ízení uveden jako poslední den lhty pro podání nabídek. Uchaze ve své nabídce poskytne doklad (v kopii) o odepsání píslušné penžní ástky z jeho tu ve prospch útu zadavatele. Uvolnní jistoty probhne v souladu s ustanovením 67 odst. 2 a 3 zákona. 8.2 DOBA PLNNÍ Doba plnní zaíná bžet podpisem smlouvy obma smluvními stranami. Smlouva se uzavírá na dobu 48 msíc od data úinnosti smlouvy. 8.3 MÍSTO PLNNÍ Systémy, pro které bude poskytováno plnní dle této veejné zakázky, jsou umístny na pracovištích SSZ uvedených v následující tabulce. Uchaze bere na vdomí, že bhem zadávacího ízení nebo po dobu platnosti následn uzavené smlouvy mže dojít ke zm sídla uvedených pracoviš, které že být spojeno s jejich pípadným sthováním. Tyto skutenosti nejsou dvodem pro zvýšení ceny za poskytované plnní. Název Ulice PS sto SSZ ížová Praha 5 OSSZ BENEŠOV Nádražní Benešov OSSZ BEROUN Okružní Beroun OSSZ BLANSKO Seifertova Blansko OSSZ BECLAV Husova eclav MSSZ BRNO Veveí Brno ÚP MSSZ Brno Gajdošova Brno strana 15 (z 21)

16 OSSZ BRNO-VENKOV Kounicova Brno OSSZ BRUNTÁL Rýmaovská Bruntál OSSZ CHEB Obrnné brigády Cheb OSSZ CHOMUTOV Roháova Chomutov OSSZ CHRUDIM V Hliníkách Chrudim OSSZ ESKÉ BUDJOVICE Ant. Barcala eské Budjovice OSSZ ESKÝ KRUMLOV Plešivec eský Krumlov OSSZ ESKÁ LÍPA Bezruova eská Lípa OSSZ DÍN Ruská 61/ ín OSSZ DOMAŽLICE Msgre. B. Staška Domažlice SSZ - PSSZ Trojská 1997/13a Praha 8 ÚP Praha 1 Biskupská 1752/ Praha 1 ÚP I Praha 3 Olšanská Praha3 ÚP II Praha 3 Olšanská Praha 3 ÚP III Praha 3 Olšanská Praha 3 ÚP Praha 5 ížová 3194/6a Praha 5 ÚP Praha 5 Jihozápadní Msto Janského Praha 5 ÚP Praha 8 Trojská 1997/13a Praha 8 ÚP Praha 9 Bohušovická Praha 9 ÚP Praha 9 ul. Sokolovská Sokolovská 855/ Praha 9 ÚP Praha 10 V Korytech 1536/ Praha 10 OSSZ FRÝDEK-MÍSTEK Palackého Frýdek-Místek OSSZ HODONÍN Národní t Hodonín OSSZ HRADEC KRÁLOVÉ Slezská Hradec Králové OSSZ HAVLÍV BROD Pražská Havlív Brod OSSZ JABLONEC NAD NISOU U zeleného stromu Jablonec nad Nisou OSSZ JESENÍK Karla apka 1147/ Jeseník OSSZ JIÍN Riegrova Jiín OSSZ JIHLAVA Wolkerova Jihlava OSSZ JINDICHV HRADEC Sládkova 332/II Jindichv Hradec OSSZ KARVINÁ Nám. Budovatel 1333/ Karviná OSSZ KLADNO Fibichova Kladno OSSZ KLATOVY Kollárova Klatovy OSSZ KOLÍN Obecní dvr Kolín OSSZ KROMÍŽ Generála Svobody Kromíž OSSZ KUTNÁ HORA Lorecká Kutná Hora OSSZ KARLOVY VARY Krymská 2A Karlovy Vary OSSZ LIBEREC Frýdlantská Liberec OSSZ LITOMICE Seifertova 2063/ Litomice OSSZ LOUNY Pod nemocnicí Louny OSSZ MLNÍK Tyršova lník OSSZ MOST Baská Most OSSZ MLADÁ BOLESLAV Jaselská 292/IV Mladá Boleslav OSSZ NÁCHOD Karlovo námstí Náchod OSSZ NYMBURK U Prádelny Nymburk OSSZ NOVÝ JIÍN Svatopluka echa 1697/ Nový Jiín OSSZ OLOMOUC. Kosmonaut 1151/6C Olomouc OSSZ OPAVA Krnovská 2975/ Opava OSSZ OSTRAVA STO Zelená 3158/34a Ostrava OSSZ PARDUBICE U Stadionu Pardubice OSSZ PELHIMOV Pražská Pelhimov strana 16 (z 21)

17 OSSZ PÍSEK Husovo námstí Písek OSSZ PLZE JIH Lobezská Plze OSSZ PLZE STO Americká Plze OSSZ PLZE SEVER Goethova Plze OSSZ PRACHATICE Nádražní Prachatice OSSZ PRAHA VÝCHOD Sokolovská 855/ Praha 9 OSSZ PRAHA ZÁPAD Sokolovská 855/ Praha 9 OSSZ PEROV Bayerova 732/ erov OSSZ PÍBRAM Hailova íbram OSSZ PROSTJOV Plumlovská Prostjov OSSZ RAKOVNÍK Dukelských Hrdin Rakovník OSSZ ROKYCANY J. Tomáška Rokycany OSSZ RYCHNOV NAD KNŽNOU Štemberkova Rychnov nad Knžnou OSSZ SEMILY Bokovská Semily OSSZ SOKOLOV Nádražní 11 PS Sokolov OSSZ STRAKONICE Na ohrad Strakonice OSSZ ŠUMPERK 17. listopadu Šumperk OSSZ SVITAVY Erbenova 205/ Svitavy OSSZ TÁBOR Bílkova Tábor OSSZ TACHOV Sadová Tachov OSSZ TEPLICE itkovská 1576/ Teplice OSSZ TEBÍ Karlovo námstí 106/ ebí OSSZ TRUTNOV Komenského Trutnov OSSZ ÚSTÍ NAD LABEM Revoluní 328/ Ústí nad Labem OSSZ ÚSTÍ NAD ORLICÍ Smetanova Ústí nad Orlicí OSSZ UHERSKÉ HRADIŠT Stojanova Uherské Hradišt OSSZ VSETÍN Mostecká Vsetín OSSZ VYŠKOV Dvoákova Vyškov OSSZ ŽÁR NAD SÁZAVOU Husova ár nad Sázavou OSSZ ZLÍN. Tomáše Bati Zlín OSSZ ZNOJMO Vídeská Znojmo strana 17 (z 21)

18 9 ZPSOB HODNOCENÍ NABÍDEK PODLE HODNOTÍCÍCH KRITÉRIÍ Základním hodnotícím kritériem pro zadání veejné zakázky je nejnižší nabídková cena. V souladu se zákonem bude hodnocena výše ceny plnní uvedené v ádku Celkem sloupce Cena za 48 msíc bez DPH tabulky lánku 6 této zadávací dokumentace. Jako nejvhodnjší bude posouzena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou, ostatní sestupn podle výše nabídkové ceny. strana 18 (z 21)

19 10 PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Nabídku uchaze vypracuje písemn a podepíše ji osoba oprávnná jednat jménem i za uchazee. Nabídka obsahuje návrh smlouvy podepsaný osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Nabídka bude pedložena v jednom originále v listinné podob a dále rovnž v elektronické form na vhodném médiu (CD), v eském jazyce. Za úelem efektivní kontroly nabídek pi otevírání obálek s nabídkami a následn pi posouzení a hodnocení nabídek je vhodné, aby uchaze pedložil nabídku ve 3 vyhotoveních (1 originál a 2 kopie). Za úelem odlišení originálu nabídky je nutné originál nabídky oznait jako Originál a ostatní výtisky jako Kopie. Nabídku a její kopie uchaze doruí v uzavené obálce oznaené názvem veejné zakázky a nápisem NEOTVÍRAT na adresu sídla zadavatele uvedenou v bod I.1) oznámení o zakázce. Na obálce nabídky musí být uvedena adresa, na niž je možné uchazee podle ustanovení 71 odst. 6 zákona bezodkladn vyrozumt o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhty pro podání nabídek. V nabídce musí být na první stran uvedeny identifikaní údaje o uchazei v rozsahu uvedeném v 17 písmeno d) zákona. Nabídka musí být, vetn veškerých požadovaných doklad a píloh, svázána do jednoho svazku. Jednotlivé listy nabídky uchaze zabezpeí tak, aby je nebylo možno vyjmout z nabídky. Listy nabídky musí být zabezpeeny proti dodatené manipulaci. Nabídku uchaze podá zpsobem podle 69 zákona. Uchaze mže podat nabídku osobn nebo doporuen poštou na adresu sídla zadavatele uvedenou v oznámení o zakázce, a to tak, aby poslední den lhta pro podání nabídek ml zadavatel tuto nabídku k dispozici. Nabídku, kterou uchaze doruí po skonení této lhty, zadavatel neotvírá a bezodkladn vyrozumí uchazee o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhty pro podání nabídek. Nabídka se uchazei nevrací. Zadavatel stanoví, že nedisponuje elektronickými prostedky, které by umožnily elektronické podání nabídky, ty tak mohou být podány pouze v písemné form. Dokumenty v nabídce budou azeny následujícím zpsobem: Krycí list nabídky, na kterém uchaze uvede: oznaení veejné zakázky a zadavatele, identifikaní údaje dle 17 písmeno d) zákona, závaznou adresu pro písemný styk s uchazeem (pokud je odchylná od sídla uchazee), zástupce uchazee poveného pro styk se zadavatelem, jeho telefon, fax, , nabídkovou cenu celkem bez DPH za pedmt zakázky zpracovanou podle lánku 6 této zadávací dokumentace, podpis statutárního orgánu uchazee, nebo osoby oprávnné tímto orgánem k podání závazné nabídky pro tuto veejnou zakázku, podpis uchazee nebo osoby oprávnné jednat jménem i za uchazee, Dále budou následovat: 1) Podává-li nabídku více uchaze spole, bude za krycím listem v nabídce vložen originál nebo edn ovená kopie listiny obsahující zmocnní pro uchazee, který je oprávnn za skupinu uchaze jednat v tomto zadávacím ízení, a z níž vyplývá, že všichni tito uchazei budou vi strana 19 (z 21)

20 zadavateli a jakýmkoliv tetím osobám z jakýchkoliv závazk vzniklých v souvislosti s plnním edmtu veejné zakázky i vzniklých v dsledku prodlení i jiného porušení smluvních nebo jiných povinností v souvislosti s plnním pedmtu veejné zakázky zavázáni spole a nerozdíln. 2) Obsah s lenním dle kapitol a odkazy na první stránky jednotlivých kapitol 3) Doklady prokazující splnní kvalifikaních pedpoklad dle lánku 5 této zadávací dokumentace 4) Originál dokladu o poskytnutí jistoty, poskytuje-li uchaze jistotu formou bankovní záruky. Poskytuje-li uchaze jistotu složením požadované ástky na úet zadavatele bankovním evodem, je nutné, aby ástka ve výši požadované jistoty byla na píslušný úet zadavatele ipsána nejpozdji v den, který je v bod IV.3.4) oznámení o zakázce uveden jako poslední den lhty pro podání nabídek. Specifikace požadavku na jistotu je uvedena v bod 8.1 této zadávací dokumentace. 5) Specifikace nabídkové ceny dle lánku 6 této zadávací dokumentace 6) Detailní popis nabízeného plnní vetn splnní požadavku z bodu 4.2 této zadávací dokumentace. 7) Popis ešení technické podpory a HelpDeskového systému uchazee vetn nabízeného SLA a ostatních požadavk dle bodu 4 této zadávací dokumentace. 8) Návrh smlouvy ve smyslu lánku 7 této zadávací dokumentace podepsaný osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Souástí nabídky musí být rovnž: a) seznam statutárních orgán nebo len statutárních orgán, kteí v posledních 3 letech od konce lhty pro podání nabídek byli v pracovnprávním, funkním i obdobném pomru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové spolenosti, seznam vlastník akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota pesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lh pro podání nabídek, c) prohlášení uchazee o tom, že neuzavel a neuzave zakázanou dohodu podle zvláštního právního pedpisu v souvislosti se zadávanou veejnou zakázkou. Zadavatel nepipouští variantní ešení nabídek. strana 20 (z 21)

21 11 ZÁVR Zadavatel nehradí náklady uchaze na úast v tomto zadávacím ízení, pedložené nabídky zadavatel v souladu s 155 zákona nevrací. Zadavatel si vyhrazuje právo doplnit i zmnit zadávací podmínky v prhu lhty pro podání nabídek. Lhta a místo pro podání nabídek jsou uvedeny v oznámení o zakázce uveejnném ve Vstníku veejných zakázek. Otevírání obálek se uskutení v dob a míst uvedených v oznámení o zakázce uveejnném ve stníku veejných zakázek. V Praze dne Ing. Pavel Šmejkal Poven zastupováním funkce vrchního editele úseku informaních a komunikaních technologií SSZ strana 21 (z 21)

Pracovišt SSZ St ední echy Sokolovská 855/225, 190 00 Praha 9 Š Octavia Sedan 8A2 41 67 1598

Pracovišt SSZ St ední echy Sokolovská 855/225, 190 00 Praha 9 Š Octavia Sedan 8A2 41 67 1598 SSZ úst edí, K ížová 25, 225 08 Praha 5 Volkswagen Transporter 2AA 64 49 1968 Š Octavia Liftback 3A2 46 42 1595 Š Octavia Kombi 4A2 48 74 1595 Š Octavia Sedan 5A5 36 48 1598 Š Octavia Sedan 5A5 36 83 1598

Více

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ)

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Ústředí ČSSZ Adresa: Křížová 25, 225 08 Praha 5 Telefonní ústředna: +420 257 061 111 Adresa e-podatelny: posta@cssz.cz Regionální pracoviště ČSSZ (včetně Okresních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Odborná praxe osob do 30 let vku v eské správ sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky Nákup scanner pro skenování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Servis automatizovaných archivaních systém Rotomat Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle ustanovení 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní stravovacích poukázek pro poteby R eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Skenery a software pro vytžování v ústedí SSZ Podlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb ubytovny pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Plynový sporák s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Údržbáské práce pro budovy ústedí SSZ Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 EDITELSTVÍ editel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IO: 652 697 05, DI: CZ65269705

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 12 13 14,62 0,538 190,0 7,00 Ostatní 11,67 okres: Městský výbor Praha.. Sektor včelstev k.. k.. a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, včelstev včelstev včelstev Vykoupeno medu v kg v r. kočujících kočovných vozů kočovných přívěsů, včelstev včelstev včelstev nad

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) 1. Zadavatel: R eská správa sociálního

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ )

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ ) KVALIFIKANÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále ZVZ ) Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplikaního programového vybavení pro oblast Správy údajové

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách Název veejné zakázky Zajištní služeb personální agentury (vyhledání a

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení)

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení) PEHLED DUMENTACE ZE ZADÁVACÍH ÍZENÍ NEVEEJNÉ ZAÁZY, PR ZADÁVACÍ ÍZENÍ zapoatá v dob od 1. 5. 2004 do zmny Pravidel k 9. 8. 2006 PR PDPATENÍ 2.1.4. (uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor V Táboe dne 19.4. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: I: Zlínský kraj Tída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín Jií unek, hejtman 70891320 píloha. 1160-17-P01 VŠEM DODAVATELM Ve Zlín dne 21.12.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE SSZ Datové centrum SSZ Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Zadavatel veejné

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE. o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE. o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEEJNÉ SOUTŽE o nejvhodnjší návrh na uzavení smlouvy o úplatném pevodu akcií. (dále jen Podmínky ) FRUTA Podivín,a.s. se sídlem Podivín, Rybáe 156/157, PS: 69145, I: 49968556, zapsaná

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veejná zakázka Název zakázky: [_Operativní leasing užitkového vozu_] Registraní íslo projektu: [_CZ.1.04/3.4.04/26.00348_] Název projektu: [Flexibiln pro odlehovací

Více

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s.

Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Výzva k podání nabídek na uzavení smluvního vztahu pro: Zajištní vybraných služeb mobilních komunikací pro DPMO, a.s. Vyhlašovatel: Dopravní podnik msta Olomouce, a.s. I vyhlašovatele: 47676639 Kontaktní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ eské Budjovice nástavba

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT STEDNÍ ECHY, NÁMSTÍ REPUBLIKY 3, 110 00 PRAHA 1 ODBOR HOSPODÁSKO SPRÁVNÍ #37904/S/2012-HSPH@A 37904/S/2012-HSPH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Trutnov rekonstrukce budovy A podlimitní

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ0100. Praha. Benešov CZ0201. Beroun CZ0202 CZ0203. Kladno. Kolín CZ0204 CZ0205. Kutná Hora. POPIS ČÍSELNÍKU : OKRES_LAU Název: Okresy v České republice Charakteristika: Číselník okresů v České republice založený na číselníku okresů OKRES_LAU, který vydal Český statistický úřad s platností od

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE VEEJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SBR, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM ZADÁVANÁ VEEJNÝM ZADAVATELEM JAKO VEEJNÁ PODLIMITNÍ ZAKÁZKA

Více

Vývoj a údržba aplika ního programového vybavení pro exeku ní innost

Vývoj a údržba aplika ního programového vybavení pro exeku ní innost ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Vývoj a údržba aplikaního programového vybavení pro exekuní innost Zadavatel veejné zakázky: eská republika eská správa sociálního zabezpeení ížová 25, 225 08 Praha

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny ne_10zadprispchpdp.pdf Registraní íslo ÚP: CHPD-provoz Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na ástenou úhradu provozních náklad chránné pracovní dílny 76 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve znní pozdjších

Více

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU TVORBA TELEVIZNÍHO CYKLU ZAMENÉHO NA PROPAGACI ROVNOSTI ŠANCÍ ŽEN A MUŽ DATUM: 20.PROSINEC 2005 ZADAVATEL Šance

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ Zadávací podmínky jsou souástí kompletní zadávací dokumentace a jsou pro dodavatele závazné. Zadávací podmínky obsahují krom informativních a organizaních údaj podmínky

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS 468 71, R Adresát: 12.duben 2016 ZADAVATEL DOMOV MAXOV, HORNÍ MAXOV 181,46871 LUANY NAD NISOU IO :70872651 Ve smyslu zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Služba Zvýšená servisní podpora

Služba Zvýšená servisní podpora PÍLOHA 1d Služba Zvýšená servisní podpora SMLOUVY o pístupu k infrastruktue sít spolenosti Telefónica O2 Czech Republic využívající technologie Carrier IP Stream mezi spolenostmi Telefónica O2 Czech Republic,a.s.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení pro nadlimitní veejnou zakázku na služby zadávanou v oteveném zadávacím ízení podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, v platném znní (dále jen

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY Generální oprava obžného výtahu (páternosteru) na hlavní budov ústedí SSZ Nadlimitní veejná zakázka Zadavatel veejné zakázky: eská republika

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vzdlávání zamstnanc ve spolenosti CN Resources International (CZ) a.s. soft skills 1. Identifikaní údaje zadavatele Název zadavatele

Více

Název okresu BYT 2+1*

Název okresu BYT 2+1* Název okresu BYT 2+1* Okres Benešov 1 630 000 1 630 000 1 646 300 1 Okres Beroun 1 640 000 1 640 000 1 656 400 1 Okres Blansko 1 250 000 1 250 000 1 240 000 0 Okres Brno-město 2 200 000 2 200 000 2 310

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Květen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Květen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Květen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha 2019 www.uradprace.cz 1

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Duben 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha květen 2019 www.uradprace.cz

Více

MĚSÍČNÍ STATISTICKÁ ZPRÁVA. Plzeňský kraj, srpen Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Plzni

MĚSÍČNÍ STATISTICKÁ ZPRÁVA. Plzeňský kraj, srpen Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Plzni Úřad práce ČR Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Plzni MĚSÍČNÍ STATISTICKÁ ZPRÁVA Plzeňský kraj, srpen Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky 1 www.uradprace.cz

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva srpen 2017 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva červen 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes 1 Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výbr dodavatele dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek Operaního programu Lidské zdroje a zamstnanost Název zakázky: Vzdlávání zamstnanc spoleností KASKO a KASKO - Formy Identifikace:

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červen 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červen 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes V tomto měsíci celkový počet uchazečů o

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva duben 2019 Zprávu předkládá: Tomáš Moravec, DiS. zástupce vedoucí Oddělení metodiky http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Plzeň

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva září 2017 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva červenec Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva červenec 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová vedoucí oddělení realizace projektů a statistik https://web.uradprace.cz/web/cz/statistiky-praha

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník

TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník BUDE UPŘESNĚN NA ZÁKLADĚ ZVOLENÉHO TYPU SOUTĚŽE Extraliga o udržení 1.NHbL o udržení Ex SD Ex MD MČR SŽ MČR MŽ MČR P MČR MP MČR Ž MČR PH TERMÍNOVÝ KALENDÁŘ SOUTĚŽÍ ČMSHb ročník 2012-2013 den datum SOUTĚŽ

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Rámcová smlouva : A42 pro cestovní kanceláe a cestovní agentury o spolupráci pi úhrad služeb poukázkami

Rámcová smlouva : A42 pro cestovní kanceláe a cestovní agentury o spolupráci pi úhrad služeb poukázkami Rámcová smlouva : A42 pro cestovní kanceláe a cestovní agentury o spolupráci pi úhrad služeb poukázkami uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ):

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více