NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé,"

Transkript

1 NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce nejen v informačním systému Insolvenční správce, ale také v rámci vaší kanceláře propojili se systémem službu DopisOnline, kterou poskytuje Postservis, jenž je součástí České pošty, s.p.. Díky službě DopisOnline nemusíte již dokumenty tisknout, vkládat do obálky a nosit na poštu, stačí pouze dopis vygenerovat a odeslat pomocí služby DopisOnline, o tisk a samotné odeslání se postará poskytovatel služby. Využívání této aplikace tak bude pro vaši kancelář znamenat nejen časovou, ale také finanční úsporu. Na webových stránkách ISIRu byla dne zveřejněna aktualizovaná šablona elektronického formuláře Prohlášení dlužníka ve verzi 3-a. Aktualizaci tohoto formuláře jsme prioritně zapracovali do systému a aktualizovaný formulář tak již máte k dispozici v záložce Elektronické formuláře modré lišty každého insolvenčního případu. Dále jsme na základě uživatelských ohlasů vytvořili v rámci záložky Vygenerovaná korespondence nový tag a to Insolvenční rejstřík. Pomocí tohoto tagu můžete do dokumentu doplnit odkaz na ISIR daného insolvenčního řízení. Obsah DOPIS ONLINE... 2 ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE: AKTUALIZACE PROHLÁŠENÍ DLUŽNÍKA... 8 VYGENEROVANÁ KORESPONDENCE: TAG INSOLVENČNÍ REJSTŘÍK... 8

2 DOPIS ONLINE DopisOnline je jedna ze služeb portálu Hybridní pošty poskytovatele Postservisu, která umožňuje elektronické podání různých druhů zásilek a jejich online zaplacení. Vše spočívá ve vytvoření dopisu, upomínky či jakéhokoliv jiného dokumentu v elektronické podobě a místo jeho vytištění a vložení do obálky, spojeného s cestou na poštu jen vytvoříte dokument, uložíte jej ve formátu PDF a elektronicky odešlete. Pokud nemáte doposud zřízen přístup do této aplikace, můžete na stránce vyplnit žádost o registraci a to v sekci Přihlášení pomocí odkazu Žádost o registraci pro DopisOnline. Po ověření údajů vám bude do několika pracovních dnů zasláno formou doporučené zásilky do vlastních rukou přihlašovací jméno a heslo nutné pro přihlášení ke službě DopisOnline. Rozhraní pro práci s touto aplikací naleznete v systému pod záložkou Dopis online v první úrovni oranžové lišty. Pro plnohodnotné využívání modulu Dopis online v systému musíte mít pro svou uživatelskou roli přiděleno oprávnění. U rolí předdefinovaných systémem je právo Dopis online automaticky přednastaveno u rolí ISs a Asistent plný přístup na úroveň Zápis. Role Sekretářka má přednastavenu úroveň Čtení, to znamená, že osoba s touto přidělenou rolí bude moci odesílat dopisy, avšak již nebude moci provádět případná storna dopisu či editovat nastavení v modulu. Ostatní systémové role mají přednastavenu hodnotu Bez přístupu, uživatelé s takto nastavenou rolí tedy nebudou mít záložku Dopis online v oranžové liště vůbec zobrazenou. U vlastních uživatelských rolí je právo možné nastavit v záložce Nastavení > Role, kde u konkrétní role kliknete ve sloupci Oprávnění na tlačítko. V zobrazeném přehledu práv pak vyhledáte právo Dopis online a nastavíte u něj požadovanou úroveň oprávnění. Nastavení následně potvrdíte kliknutím na tlačítko. Změna práv se u uživatele projeví vždy při dalším přihlášení do systému.

3 Abyste mohli využívat službu DopisOnline v systému, je nejprve nutné službu se systémem propojit. Založení propojení provedete v oranžové liště kliknutím na záložku Dopis online. Zde zvolíte záložku Nastavení, kde tlačítkem zobrazíte dialogové okno, v němž vyplníte přidělené přihlašovací údaje a potvrdíte tlačítkem vždy označen jako výchozí.. V této záložce máte možnost založit více účtů pro dopis online, pouze jeden účet je však Pokud si v originálním přístupu do služby DopisOnline změníte heslo, je nutné změnu hesla uvést také v systému, aby mohla být opětovně navázána komunikace mezi aplikací a systémem.

4 Pomocí záložky Nový dopis provedete samotné odeslání dopisu. V oddíle Definice typu nejprve určíte, zda se bude jednat o vnitrostátní, či mezistátní zásilku a dále zvolíte druh zásilky (např. obyčejné psaní, doporučené psaní, doporučené psaní s dodejkou apod.). V sekci Odesílatel jsou uvedeny údaje k osobě insolvenčního správce jako odesílatele dle záložky Nastavení > Licence, údaje je však možné v tomto oddíle editovat. V sekci Adresát po kliknutí na tlačítko můžete v zobrazeném dialogovém okně do řádku Insolvenční případ začít psát příjmení dlužníka, či jeho spisovou značku, případně pomocí tlačítka rozbalit seznam všech v systému zadaných insolvenčních případů. Po volbě konkrétního případu systém do řádku Načíst adresu subjektu přednabídne seznam všech subjektů, evidovaných v záložce Subjekty daného insolvenčního případu. Tento seznam zobrazíte opět pomocí tlačítka v daném řádku. Výběrem konkrétního subjektu bude v dialogovém okně zobrazena adresa subjektu. Kliknutím na tlačítko bude adresa zvoleného subjektu pronesena do oddílu Adresát. Údaje do oddílu Adresát můžete také vyplnit manuálně.

5 Kliknutím na ohraničené pole Nahrajte přílohy kliknutím nebo přetažením do okna v oddíle Přílohy otevřete okno, pomocí něhož vyhledáte a označíte jeden či více dokumentů. Další možností je požadované dokumenty ve svém počítači uchopit pomocí myši a přetáhnout je do orámovaného pole. POZOR: Pomocí služby DopisOnline je možné odesílat pouze dokumenty velikosti A4 (210 x 297 mm) orientované na výšku ve formátu PDF. Najednou je možno odeslat maximálně osm dokumentů. Pokud odesíláte více dokumentů, je možné je setřídit dle vámi požadovaného pořadí a to pomocí šipek, zobrazených u jednotlivých příloh. Pomocí roletky Druh tisku definujete, zda budou dokumenty tisknuty jednostranně, oboustranně, případně můžete využít možnost kombinace pomocí varianty Dle výběru u souborů, při jejíž volbě si budete moci u každého dokumentu samostatně určit, zda bude tisknut jednostranně, či oboustranně.

6 Standardně jsou dopisy baleny do obálky typu C5 (rozměr 162 x 229 mm) a typu C6 (114 x 162 mm), jejichž kapacita je maximálně 8 listů. Počet listů je možné redukovat nastavením oboustranného tisku, pokud i přesto kapacitu překročíte, systém vás na tuto skutečnost upozorní a následně bude nutné v oddíle Definice typu označit checkbox Obálka C4, jejíž kapacita je max. 55 listů. Kliknutím na tlačítko dojde k odeslání dokumentu ke zpracování poskytovateli služby. V zobrazeném dialogovém okně bude uvedena informace o přiděleném čísle zásilky, počtu odesílaných listů, stran a ceně. Zásilky odeslané v pracovní den do 16 hodin budou dle informací uváděných poskytovatelem služby ještě tentýž den expedovány a zhruba do dvou pracovních dnů doručeny adresátům. Odesláním zásilky se vytvoří záznam v záložce Odeslané dopisy. V této záložce budou zobrazeny pouze zásilky, odeslané prostřednictvím modulu Dopis online v systému, nedochází zde tedy ke stahování a zobrazování všech dopisů odeslaných prostřednictvím originálního přístupu do aplikace DopisOnline. Pokud dokument nechcete odeslat, máte možnost zásilku stornovat. Toto storno však lze realizovat pouze do okamžiku, dokud nebylo započato zpracování zakázky a to kliknutím na tlačítko Pokud již není možné zásilku vystornovat, tlačítko nebude zobrazeno. ve sloupci Storno. Kliknutím na číslo zásilky zobrazíte dialogové okno, v němž bude uvedena rekapitulace informací zadaných v rámci vytváření nové zásilky. Po kliknutí na podací číslo zobrazíte podací lístek dané zásilky.

7 Modul Dopis online také umožňuje odesílat dokumenty vytvořené přímo v systému a to tak, že si v konkrétním insolvenčním případě v záložce Dokumenty nejprve ve sloupci Výběr označíte požadované dokumenty, které chcete pomocí modulu Dopis online odeslat a poté kliknete na tlačítko. V zobrazeném dialogovém okně zvolíte variantu do dopis online a po potvrzení tlačítkem budete automaticky přesměrováni do modulu Dopis online. Zde pak bude po kliknutí na tlačítko v oddíle Adresát v zobrazeném dialogovém okně automaticky předvyplněn předmětný insolvenční případ a v něm zadané subjekty.

8 ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE: AKTUALIZACE PROHLÁŠENÍ DLUŽNÍKA Na webových stránkách ISIRu byla dne zveřejněna aktualizovaná šablona elektronického formuláře Prohlášení dlužníka ve verzi 3-a. Tento formulář jsme již plně analyzovali a aktualizace do systému také neprodleně zapracovali. Rozhraní pro automatické doplňování dat do elektronických formulářů najdete v záložce Elektronické formuláře v modré liště každého insolvenčního případu. Kliknutím na tlačítko zobrazíte stránku s roletkou, kde vyberete předmětný formulář, který následně vygenerujete tlačítkem. Výsledný dokument se zobrazí jak v záložce Elektronické formuláře, tak zároveň v záložce Dokumenty v modré i oranžové liště. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k absenci některých možných kombinací způsobů popření v elektronickém formuláři MSp "Prohlášení dlužníka" jsou chybějící možnosti popření reprezentovány nejbližší možnou shodou. Způsob popření "pravost, pořadí" z detailu pohledávky je v elektronickém formuláři propsán jako způsob popření "Pravost". Způsob popření "pravost, výše, pořadí" pak jako "Výši a pravost". Nepředvyplněnou šablonu elektronického formuláře Prohlášení dlužníka ve verzi 3-a máte jako vždy možnost stáhnout i v záložce Elektronické formuláře v oranžové liště. VYGENEROVANÁ KORESPONDENCE: TAG INSOLVENČNÍ REJSTŘÍK Pro usnadnění práce v rámci záložky Vygenerovaná korespondence modré lišty jsme pro vás připravili nový tag a to Insolvenční rejstřík. Veškeré použitelné tagy v rámci dané korespondence se vám zobrazí buď při vytváření nové vlastní šablony, případně při editaci stávající šablony po kliknutí na tlačítko.

9 Pomocí tohoto nového tagu můžete do korespondence doplnit odkaz na ISIR daného insolvenčního řízení. Po kliknutí na předmětný odkaz ve vygenerovaném dokumentu budete přesměrování do insolvenčního rejstříku přímo k předmětnému insolvenčnímu případu. Věříme, že pro vás budou nová vylepšení přínosem a zpříjemní vám práci se systémem Insolvenční správce. Děkujeme za podněty, které nám zasíláte. Pomáháte nám tak vylepšovat systém do co nejefektivnější podoby.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.9.0 ze dne 29. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Jako hlavní novinku jsme

Více

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ...

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ... NOVINKY VERZE 13.0.0 ze dne 31. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. V rámci aktualizace

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.15.0 ze dne 6. 12. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik nových vylepšení. Soustředili jsme se zejména

Více

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY...

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY... NOVINKY VERZE 14.1.0 ze dne 30. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik novinek. Abyste si mohli přehledněji

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.17.0 ze dne 24. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zpříjemnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. Soustředili

Více

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7 NOVINKY VERZE 14.0.0 ze dne 16. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Největší novinkou je, že

Více

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.3.0 ze dne 27. 6. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Došlo ke kompletnímu přepracování

Více

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9 NOVINKY VERZE 13.6.0 ze dne 9. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v systému Insolvenční správce připravili několik novinek. Tou nejzásadnější z nich je, že došlo ke kompletnímu přepracování

Více

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ...

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ... NOVINKY VERZE 13.3.0 ze dne 11. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU...

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU... NOVINKY VERZE 13.2.0 ze dne 14. 3. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.14.0 ze dne 22. 11. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili hned několik nových funkcí. Soustředili jsme se hlavně na

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.16.0 ze dne 10. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. Soustředili jsme

Více

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.8.0 ze dne 22. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. První novinkou, která vám

Více

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ NOVINKY VERZE 12.6.0 ze dne 30. 8. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme implementovali další plně funkční elektronický formulář, do kterého se automaticky doplňují data,

Více

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad.

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad. NOVINKY VERZE 13.5.0 ze dne 25. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás připravili v systému Insolvenční správce několik novinek. Tou největší změnou je, že jsme kompletně přepracovali

Více

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE: OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)...

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE:  OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)... NOVINKY VERZE 13.1.0 ze dne 14. 2. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V záložce Subjekty

Více

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.7.0 ze dne 6. 9. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme pro vás v poslední době implementovali několik vylepšení. Přezkumné listy ve formě elektronických

Více

NOVINKY VERZE ze dne

NOVINKY VERZE ze dne NOVINKY VERZE 12.11.0 ze dne 25. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.10.0 ze dne 11. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline 6. 6. 2019 Co je to DopisOnline? DopisOnline je služba Hybridní pošty, která umožňuje elektronické podání různých druhů zásilek a nově jejich online zaplacení. Vše spočívá

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 12.0.0 ze dne 3. 7. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro usnadnění vaší práce připravili několik vylepšení. Díky centrálnímu nastavení plátcovství DPH

Více

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.9.0 ze dne 27. 9. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V modulu Datová schránka byl implementován

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 11.5.0 ze dne 18. 1. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro vás připravili několik nových vylepšení. V záložce Subjekty v modulech Insolvenční případy a

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Vážení uživatelé softwaru ISIS, rádi bychom Vás upozornili na novinky, které si již sami můžete vyzkoušet ve Vašich licencích. Jedná se o úpravu Nápovědy a to nejen

Více

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.7.0 ze dne 15. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. Největší novinkou, která vám může

Více

Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze

Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze 1.21.0 11.03.2013 Obsah 1. Zařazení vyřízeného dokumentu do spisu... 3 2. Automatický výpočet nabytí právní moci... 4 3. Tisk obálek v modulu Výpravna...

Více

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Aktivace účtu... 1 3. První přihlášení... 2 4. Práce se zásilkami... 2 4.1. Vkládání zásilek... 2 4.2. Editace zásilek... 3 4.3. Uzavírání dávek... 4 4.4. Tisk

Více

Návod na modul Registr oznámení pro obce a města

Návod na modul Registr oznámení pro obce a města Návod na modul Registr oznámení pro obce a města Základní informace Co je "Registr oznámení" Registr oznámení o činnostech, oznámení o majetku a oznámení o příjmech, darech a závazcích, dle zákona č. 159/2006

Více

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Obsah Kontakt technické podpory... 2 Přihlášení k webmailu... 2 Změna hesla... 2 Nastavení podpisu... 4 Nastavení automatické odpovědi... 7 Jak odesílat e-mailem

Více

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE ICZ a.s. Správa a řízení dokumentů Na hřebenech II 1718/10 147 00 Praha 4 Tel.: +420-222 271 111 Fax: +420-222 271 112 Internet: www.i.cz Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE Vypracoval

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

Uživatelský manuál.

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál www.dpd.cz/objednavkaprepravy Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení 1 2.1 Nový uživatel, zapomenuté heslo 1 3 Nastavení 2 3.1 Nastavení 2 3.2 Uživatelé 3 3.3 Bankovní účty 4 3.4 Adresář 5 3.4.1

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

Přebírání okrsků v aplikaci Wanas

Přebírání okrsků v aplikaci Wanas Přebírání okrsků v aplikaci Wanas Odkaz naleznete na těchto stránkách: http://mbcr.nature.cz/. Zde sekce stav okrsku. 1. Základní informace Stránka slouží k předávání informací o aktuálním stavu rozpracovanosti

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI na webových stránkách školy zsceladna.cz klikněte na ikonu Klasifikace Bakaláři. Zadání přístupových údajů zadejte přihlašovací

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

RISPF webový portál žádosti

RISPF webový portál žádosti Datum: 1. 2. 2017 Dokumentace skutečného provedení EDS/SMVS Verze1.3.1 RISPF webový portál žádosti uživatelská dokumentace Datum předání:01. 2. 2017 EZI: ES UD 12/1 Zpracovaly: Bc. Markéta Kosařová Grafická

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Program rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále také jen FZ) se vyhodnocuje, pokud kritéria přijatelnosti

Více

Postupy práce se šablonami IS MPP

Postupy práce se šablonami IS MPP Postupy práce se šablonami IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Postupy práce se šablonami IS MPP Modul

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.7 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 10 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Správce výrobce verze 1.0 1 z 24 Obsah 1. Seznam zkratek... 3 2. Přehled změn manuálu... 3 3. Úvod... 4 4. Popis Registru OZO... 5 4.1. Uživatelské

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE 1. Jak vypadá a funguje IS KP14+ 2. Založení a vyplnění žádosti KDE HLEDAT INFORMACE Příručky OPZ Pokyny k vyplnění žádosti v IS KP14+: http://www.esfcr.cz/file/9143/

Více

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.6 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 13 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

PRŮVODCE PŘIDÁNÍM UŽIVATELE

PRŮVODCE PŘIDÁNÍM UŽIVATELE PRŮVODCE PŘIDÁNÍM UŽIVATELE verze 1.1 Datum vydání: 30. 4. 2018 Obsah 1 Nový uživatel pro systém SEPNO... 2 2 Přidání uživatele v ISPOP... 2 3 Přidělení role SEPNO... 5 1 1 Nový uživatel pro systém SEPNO

Více

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP)

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Uživatelská příručka Parcel Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Poslední aktualizace: 19.12.2018 Obsah Úvod 1 Začínáme

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Obsah 1 Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI... 3 2 Zadání přístupových údajů... 4 3 Úvodní stránka... 5 3.1 hlavní panel s kartami nabídek (dále vysvětleno

Více

edomovník Příručka uživatele

edomovník Příručka uživatele edomovník Příručka uživatele 1. Přihlášení Systém edomovník je dostupný na adrese https://edomovnik.praha2.cz 1.1. Změna osobního nastavení Každý přihlášený uživatel může změnit parametry svého účtu (1)

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Elektronické propozice Manuál

Elektronické propozice Manuál Elektronické propozice Manuál 1 ver. 20180312 Elektronické propozice budou přiřazeny k vámi zaslaným závodům do kalendáře ČAS. V informaci o závodě prosím uveďte název závodu, místo konání, datum konání

Více

GOLEM. EUROENERGIE, s.r.o. APLIKACE PRO SPRÁVU DAT ODBĚRNÝCH MÍST ENERGIE UŽIVATELSKÝ MANUÁL.

GOLEM. EUROENERGIE, s.r.o. APLIKACE PRO SPRÁVU DAT ODBĚRNÝCH MÍST ENERGIE UŽIVATELSKÝ MANUÁL. EUROENERGIE, s.r.o. Pod Javory 1416/38, PRAHA 4, PSČ 148 00 IČ 272 56 103 DIČ CZ272 56 103 mail@euroenergie.cz www.euroenergie.cz GOLEM UŽIVATELSKÝ MANUÁL listopad 2015 GOLEM je webová aplikace umožňující

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Odborně způsobilá osoba verze 1.0 1 z 19 Obsah 1. Seznam zkratek...3 2. Přehled změn manuálu...3 3. Úvod...4 4. Popis Registru OZO...5 4.1.

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline 2015

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline 2015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DopisOnline 2015 DopisOnline Co je to DopisOnline 2015? DopisOnline 2015 je inovovaná služba Hybridní pošty, která umožňuje elektronické podání různých druhů zásilek. Vše spočívá ve

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

ISPOP v roce Ing. Pavla Jirůtková - oddělení ISPOP. CENIA, česká informační agentura životního prostředí

ISPOP v roce Ing. Pavla Jirůtková - oddělení ISPOP. CENIA, česká informační agentura životního prostředí ISPOP v roce 2016 Ing. Pavla Jirůtková - oddělení ISPOP CENIA, česká informační agentura životního prostředí Seminář pro ohlašovatele, EnviGroup, Praha, 27. 1. 2016 Obsah prezentace (podrobněji, než je

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://prace.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na

Více

Uživatelská příručka. FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US)

Uživatelská příručka. FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US) Uživatelská příručka FORMULÁŘE (propojení s ISVZ-US) Elektronický nástroj pro zadávání veřejných zakázek verze 1.1.0. 2017 Osigeno s.r.o. Formuláře 1/11 1 OBSAH 1 Obsah...2 2 Seznam zkratek...3 3 Úvod...3

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Pražský fotbalový svaz Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Správa a elektronická komunikace klubu a PFS prostřednictvím fotbalpraha.cz Pražský fotbalový svaz 19.8.2011 Obsah Úvod... 3 Přihlášení

Více

ipodatelna Uživatelská příručka

ipodatelna Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Obsah Obsah 1 I Úvod 2 II Práce s aplikací 3 III Podání 4 1 Nové podání... 5 IV Informace o Uživateli 11 V Podatelna 13 1 Přijmout... a odmítnout podání 13 2 Seznam... došlých podání

Více

Postup stažení autorizačního formuláře - Potvrzení údajů odeslaných elektronicky do ISPOP. verze 1.0

Postup stažení autorizačního formuláře - Potvrzení údajů odeslaných elektronicky do ISPOP. verze 1.0 Postup stažení autorizačního formuláře - Potvrzení údajů odeslaných elektronicky do ISPOP verze 1.0 říjen 2011 1 Obsah Seznam zkratek...3 1 Přihlášení do systému ISPOP...4 2 Postup stažení autorizačního

Více

Flexi uživatelská příručka verze 2.1

Flexi uživatelská příručka verze 2.1 Flexi uživatelská příručka verze 2.1 6. listopadu 2009 1 OBSAH 1. ÚVOD... 3 1.1 ZÁKLADNÍ POPIS A FUNKCIONALITA... 3 1.2 PŘEHLED ČINNOSTÍ... 4 1.3 UŽIVATELÉ... 4 1.4 SPRÁVCE AGENDY... 4 1.5 PRACOVNÍ POSTUPY...

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ Verze 1.0 ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU Dittrichova 21, 128 01 Praha 2 Zelená linka pro export: 800 133 331, fax: 224 907 503 e-mail: info@czechtrade.cz

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

26 Evidence pošty. Popis modulu. Záložka Evidence pošty

26 Evidence pošty. Popis modulu. Záložka Evidence pošty 26 Evidence pošty Uživatelský modul Evidence pošty realizuje podrobnou evidenci všech došlých a odesílaných poštovních zásilek s možností přidělovat tyto zásilky uživatelům informačního systému k vyřízení,

Více

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Na webových stránkách fakulty www.ktf.cuni.cz (obrázek č. 1) a v záložce Veřejnost a dále Univerzita třetího věku naleznete informace o pořádaných kurzech

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová www.eso9.cz

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu farmáře (dále také jen PF) v operaci 19.2.1.

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Obsah: Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Kapitola 1) Získání přihlašovacích údajů str. 3 2) Přihlášení a změna hesla str. 3 3) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 4 4) Založení akce str. 5 5)

Více

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE

POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE POSTUP PRO VYGENEROVÁNÍ A ZASLÁNÍ FORMULÁŘE FICHE PŘES PORTÁL FARMÁŘE V Praze dne 2. června 2016 A. Generování formuláře Fiche: 1.Příhlášení na Portál Farmáře přes přidělené přihlašovací údaje (uživatelské

Více