Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (dle příl. č.3 k vyhlášce 13/1994 Sb. o ochraně půdního fondu)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (dle příl. č.3 k vyhlášce 13/1994 Sb. o ochraně půdního fondu)"

Transkript

1 Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (dle příl. č.3 k vyhlášce 13/1994 Sb. o ochraně půdního fondu) (Zemědělská příloha)

2 OBSAH: 1. Údaje o pozemcích dotčené půdy 1.1. Celkový rozsah řešené plochy 1.2. Podíl a PUPFL v řešené ploše 1.3. Údaje o zařazení zemědělské půdy do BPEJ, stupňů a tříd ochrany 1.4. Tabulková část 2. Údaje o uskutečněných investicích do půdy 3. Údaje o areálech a objektech zemědělské výroby 4. Údaje o uspořádání, PUPFL a ÚSES 5. Hranice územních obvodů a katastrálních území 6. Zdůvodnění navrhovaného řešení 7. Hranice současně zastavěného území a pozemková držba 8. Podklady

3 1. ÚDAJE O POZEMCÍCH DOTČENÉ PŮDY SUMÁŘ: celková řešené plochy: m 2 celkem: m 2 vně celkem: m 2 plocha záboru celkem: m 2 plocha m 2 plocha vně m 2 plocha PUPFL (vně ): m 2 Chráněné druhy půd se v území nevyskytují. Jako podklad k vypracování sumáře byly použity údaje z tabulkové části Celkový rozsah řešené plochy a ploch určených k zástavbě Návrh řešení vychází z Územního plánu statutárního města Ústí nad Labem a Vyhlášky č.45/1996. Řešená plocha má celkovou výměru m 2 tj. 103,6ha. Zahrnuje zemědělské pozemky, les, stávající zástavbu i ostatní plochy Podíl a PUPFL v řešené ploše Z výše uvedené celé rozlohy řešené plochy je m 2 evidováno jako stávající součást a navrhováno k vynětí ze. Jde o 43,3% výměry řešené plochy. Pozemky plnící funkci lesa jsou zastoupeny na výměře m 2 tj. 3,6%. Pozemky lesa mají určeno ochranné pásmo lesa 50m od okraje lesního porostu Údaje o zařazení zemědělské půdy do BPEJ, stupňů a tříd ochrany Plochy navrhované k zástavbě, jsou evidovány jako orná půda, louky nebo zahrady (viz tabulky). V následujícím přehledu jsou popsány zúčastněné BPEJ. Třída ochrany zemědělské půdy je určena dle MP OOLP/1067/96 (metodický pokyn k odnímání půdy ze zemědělského půdního fondu).

4 BPEJ: Popis: Třída ochrany: Hnědé půdy, hnědé půdy kyselé a jejich slabě oglejené formy III na bazických a neutrálních vyvřelinách, středně těžké, většinou kamenité, s dobrými vláhovými poměry, mírný svah 3-7 O, orientace všesměrná, půdy bez skeletovitosti, hluboké. Tato půda se nalézá v rovinatých partiích východní poloviny řešeného území. Je využívána jako kulturní louky a částečně jako orná půda Hnědé půdy, hnědé půdy kyselé a jejich slabě oglejené formy IV na bazických a neutrálních vyvřelinách, středně těžké, většinou kamenité, s dobrými vláhovými poměry, střední svah 7-12 O, jižní orientace, půdy bez skeletovitosti, hluboké. Nalézá se pouze jako enkláva vstupující do území od severu. Je využívána jako zahrádky, případně je zastavěna Hnědé půdy, hnědé půdy kyselé a jejich slabě oglejené formy IV na bazických a neutrálních vyvřelinách, středně těžké, většinou kamenité, s dobrými vláhovými poměry, střední svah 7-12 O, severní orientace, půdy bez skeletovitosti, hluboké. Dominující půdní typ. Nalézá se západně od Stříbrnického potoka Pokrývá velkou část Mariánského vrchu (vně skal a srázů). Půda je západně od Stříbrnického potoka je zastavěna. Plochy v jihovýchodní části Mariánském vrchu jsou dotčeny těžební činností kamenolomu. Na západně orientovaných svazích Mariánského vrchu jsou využívány jako sečené louky, částečně jde o bývalé louky, nyní lada. Významná část je pokryta vzrostlou habrovou boubravou, případně méně hodnotnými společenstvy dřevin (evidenčně nejde o les) Mělké hnědé půdy na všech horninách, lehké, v ornici většinou V středně štěrkovité až kamenité, v hloubce 0,3m silně kamenité až pevná hornina, výsušné půdy, mírný svah 3-7 O, orientace všesměrná, mělké, středně skeletovité. Půdní typ vstupuje okrajově do severovýchodní části. Částečně je zastavěn, částečně leží jako dlouholetá lada porůstající postupně dřevinami. zasahuje rovněž do zahrádkářských kolonií a do kulturní louky Mělké hnědé půdy na všech horninách, lehké, v ornici většinou V středně štěrkovité až kamenité, v hloubce 0,3m silně kamenité až pevná hornina, výsušné půdy, střední svah 7-12 O, severní orientace, mělké, středně skeletovité. Plošně méně významný půdní typ pokrývající část plochých pozemků u vrchu Hůrka Svažité půdy na všech horninách, středně těžké až těžké, V s různou štěrkovitostí a kamenitostí, jejich vláhové poměry jsou závislé na srážkách, příkrý svah až sráz O, orientace severní, skeletovitost i hloubka proměnlivé. Rozlohou významný půdní typ pokrývající svahy východně od Stříbrnického potoka. Z velké části je využíván jako zahrádky. Na části jsou lada vzniklá z bývalých luk. V místech s dlouhodobým upuštěním od obhospodařování jsou nyní společenstva dřevin s různou mírou zastoupení stromů a keřů. Na rozlehlých plochách je vzrostlý dubohabrový les (Není evidován v PUPFL).

5 Jak vyplývá z uvedeného přehledu, na zájmové ploše jsou zastoupeny jen půdy nižších tříd ochrany. Chráněné půdy I a II třídy ochrany nejsou zastoupeny. III. třída - do třetí třídy ochrany jsou sloučeny půdy s průměrnou produkční schopností a středním stupněm ochrany, které je možno využít i pro event. výstavbu IV. třída - do čtvrté třídy ochrany jsou sdruženy půdy s převážně podprůměrnou produkční schopností v rámci příslušných klimatických regionů, s jen omezenou ochranou, využitelné i pro výstavbu V. třída - do páté třídy ochrany jsou zahrnuty BPEJ které představují zejména půdy s velmi nízkou produkční schopností, včetně půd mělkých, velmi svažitých, hydromorfních, štěrkovitých až kamenitých, erozně nejvíce ohrožených. Většinou jde o zemědělské půdy pro zemědělské účely postradatelné. U těchto půd lze předpokládat efektivnější nezemědělské využití. Jde většinou o půdy s nižším stupně ochrany, s výjimkou vymezených ochranných pásem a chráněných území a dalších zájmů ochrany životního prostředí Ministerstvo ŽP odbor výkonu státní správy IV., udělilo k návrhu územního plánu sídelního útvaru města Ústí nad Labem souhlas pod č. j. UL 500/96/833-Če ze dne , podle 5 zákona č. 334/1992 Sb. o ochraně zemědělského půdního fondu ve znění pozdějších změn a doplňků (úplné znění vyhlášeno pod č. 231/1999 Sb). Tímto byl souhlas udělen i k řešené ploše rozdělené v zemědělské příloze ÚPN SÚ na plochy určené pro občanskou vybavenost a centrální park Tabulková část. V následující tabulkové části jsou k dispozici podrobné údaje o dotčených pozemcích: - Tab.č.1. Údaje o parcelách a návrh záboru - Tab.č.2. Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách - Tab č.3. Výčet dotčených pozemků pro dopravu, doprovodnou zeleň a čerpací stanici

6 2. ÚDAJE O USKUTEČNĚNÝCH INVESTICÍCH DO PŮDY V řešené ploše nebyla v minulosti provedena žádná investice určená ke zúrodnění půdy. 3. ÚDAJE O AREÁLECH A OBJEKTECH ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY V řešené ploše se nenalézá žádný areál, stavba ani objekt zemědělské prvovýroby. Není zde umístěna žádná zemědělská usedlost, soukromý statek ani žádné zařízení (silážní jáma, zpevněné polní hnojiště, rampa a pod.) sloužící zemědělství. 4. ÚDAJE O USPOŘÁDÁNÍ, PUPFL V ÚZEMÍ A ÚSES Stávající stav vegetace na jednotlivých pozemcích popisuje podrobně Přírodovědný průzkum (Tesařová 2003). Pozemky jsou rozčleněny polními pěšinami a dříve významnou komunikací Dobětická. Cestní síť zůstane v území zachována. Pěšiny budou upraveny a doplněny doprovodnými alejemi. Pozemky určené k plnění funkce lesa (PUPFL) se nalézají v enklávách. Jsou přístupné z polních a lesních cest. Uvedené cesty budou v území zachovány a doplněny o další pěšiny. Řešené území zahrnuje významný krajinný prvek Mariánská skála registrovaný Magistrátem města Ústí nad Labem odbor životního prostředí podle 6 odst. b, Zák.č. 114/1992 Sb, kde důvodem ochrany je prokázaný výskyt ohrožených a chráněných druhů rostlin a živočichů. Zvláštní ochranné podmínky stanoveny nebyly. Ochrana se řídí dle všeobecných podmínek daných zněním 4 odst.2 zák. 114/92 Sb. Vymezení VKP Mariánská skála je součástí grafické přílohy. V řešeném území se dále nalézají významné krajinné prvky (VKP), vyplývající ze znění 3 odst. b, Zák.č. 114/1992 Sb. Takto jsou chráněny veškeré plochy lesů, vodní toky a jejich nivy. Jako plochy lesů jsou chráněny části A, B, C lesního oddělení č. 378 dle platného LHP. Část A pokrývá les na vrchu Hůrka s porostem dubu stáří 120 let a přilehlé bezlesí. Část B je umístěna do horní poloviny Bertina údolí s porostem dubu a habru stáří 120 let. Část C má dvě podčásti umístěné na Mariánském vrchu. Jde o dubiny stáří 100 let. Lesy jsou v vybraným majetkem Města Ústí nad Labem a jsou ve správě Magistrátu MěÚ. Platnost LHP je od do Jako vodní tok a jeho niva je chráněn nezatrubněný úsek Stříbrnického potoka v Bertině údolí. Ochrana uvedených VKP se řídí dle všeobecných podmínek daných zněním 4 odst.2 zák. 114/92 Sb. Dle platného nadřazeného územně plánovacího podkladu 2.ZaD VÚC SHP z r je Mariánský vrch evidován jako regionální biocentrum č určené k bližšímu vymezení. V biocentru č Mariánský vrch se kříží trasy nadregionálních biokoridorů. Řešené území je v plném rozsahu pokryto ochrannými pásmy NRBK.

7 5. HRANICE ÚZEMNÍCH OBVODŮ A KATASTRÁLNÍCH ÚZEMÍ Řešená plocha leží v k.ú. Ústí nad Labem a k.ú. Krásné Březno v územním obvodu A0. ZDŮVODNĚNÍ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ Navrhované řešení je rozpracováním ÚPn Ústí nad Labem, který v tomto území předpokládá občanskou vybavenost (OV 4) a zeleň (ZL 1). Ministerstvo udělilo pod č. j. UL 500/96/833-Če ze dne souhlas podle 5 zákona č. 334/1992 Sb. o ochraně zemědělského půdního fondu k návrhu územního plánu sídelního útvaru města Ústí nad Labem. Tento souhlas byl udělen i k uvedeným aktivitám zakresleným v zemědělské příloze ÚPN SÚ. Zemědělská výroba v řešeném území je omezená. Pozemky jsou z malé části využívány jako pole nebo louky. Převážně však z nejsou již více let využívány k zemědělské činnosti. Realizace uvedených záměrů na řešené ploše nebude mít zaznamenatelný negativní vliv na stávající zemědělský potenciál území. Ekologicky cenné plochy budou zachovány a budou řešením v území trvale fixovány. 7. HRANICE SOUČASNĚ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ A POZEMKOVÁ DRŽBA Plocha navrhovaná k zástavbě je z převážné části ( m 2 ) situována vně současně zastavěného území. Menší část o celkové výměře m 2 je dle vymezení MmÚ chápána jako pozemky lokalizované v současně zastavěném území obce (). Jako vlastníci se uplatňují zejména soukromé osoby, právnické osoby a město Ústí n.l. Ojediněle se uplatňují i jiné subjekty (viz tab. č.4). 8. PODKLADY Biologické hodnocení dle 67 odst. 1. zák. 114/92 Sb. a 18 vyhl. č. 395/1992 Centrální park Tesařová Změny a doplňky ÚPN VÚC SHP, září 2001 Obecně závazná vyhláška Ústeckého kraje ze dne 12. prosince 2001, kterou se vymezuje závazná část dokumentace 2. Změny a doplňky ÚPN VÚC SHP Územní plán sídelního útvaru Ústí nad Labem, schválený dne (Ing. arch. Jan Sedlák a kol.). Vyhláška č. 45/1996 o závazných částech územního plánu statutárního města Ústí nad Labem ze dne s účinností od

8 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2206/1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 ostatní plocha /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /13 zastavěná plocha a nádvoří /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 trvalý travní porost /17 ostatní plocha /18 zastavěná plocha a nádvoří /19 zastavěná plocha a nádvoří /20 zastavěná plocha a nádvoří /21 zastavěná plocha a nádvoří /22 zastavěná plocha a nádvoří /23 zastavěná plocha a nádvoří /24 zastavěná plocha a nádvoří /25 zastavěná plocha a nádvoří /26 zastavěná plocha a nádvoří /27 zastavěná plocha a nádvoří /28 zastavěná plocha a nádvoří /29 zastavěná plocha a nádvoří /30 zastavěná plocha a nádvoří /31 zastavěná plocha a nádvoří /32 zastavěná plocha a nádvoří /33 zastavěná plocha a nádvoří /34 zastavěná plocha a nádvoří /35 zastavěná plocha a nádvoří /36 zastavěná plocha a nádvoří Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 1/16

9 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2206/37 zastavěná plocha a nádvoří /39 zastavěná plocha a nádvoří /40 zastavěná plocha a nádvoří /41 zastavěná plocha a nádvoří /42 ostatní plocha /43 zastavěná plocha a nádvoří /44 zastavěná plocha a nádvoří /45 zastavěná plocha a nádvoří /46 zastavěná plocha a nádvoří /47 zastavěná plocha a nádvoří /48 zastavěná plocha a nádvoří /49 zastavěná plocha a nádvoří /50 zastavěná plocha a nádvoří /51 zastavěná plocha a nádvoří /52 zastavěná plocha a nádvoří /53 zastavěná plocha a nádvoří /54 zastavěná plocha a nádvoří /55 ostatní plocha /56 ostatní plocha /57 zastavěná plocha a nádvoří /58 zastavěná plocha a nádvoří /59 zastavěná plocha a nádvoří /60 zastavěná plocha a nádvoří /61 zastavěná plocha a nádvoří /63 zastavěná plocha a nádvoří /64 zastavěná plocha a nádvoří /65 zastavěná plocha a nádvoří /66 zastavěná plocha a nádvoří /67 ostatní plocha /68 zastavěná plocha a nádvoří /69 zastavěná plocha a nádvoří /70 zastavěná plocha a nádvoří /71 zastavěná plocha a nádvoří /72 zastavěná plocha a nádvoří /73 zastavěná plocha a nádvoří /74 zastavěná plocha a nádvoří Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 2/16

10 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2206/75 zastavěná plocha a nádvoří /76 zastavěná plocha a nádvoří /77 zastavěná plocha a nádvoří /78 zastavěná plocha a nádvoří /79 zastavěná plocha a nádvoří /80 zastavěná plocha a nádvoří /83 ostatní plocha lesní pozemek /2 ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 zastavěná plocha a nádvoří /17 zastavěná plocha a nádvoří /18 zastavěná plocha a nádvoří /19 zastavěná plocha a nádvoří /20 zastavěná plocha a nádvoří /22 zastavěná plocha a nádvoří /1 ostatní plocha /3 ostatní plocha /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 3/16

11 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2279/10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /13 zastavěná plocha a nádvoří /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 zastavěná plocha a nádvoří /17 zastavěná plocha a nádvoří /18 ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 ostatní plocha /5 ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 ostatní plocha /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 4/16

12 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2775/1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /13 zastavěná plocha a nádvoří /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 zastavěná plocha a nádvoří /17 zastavěná plocha a nádvoří /18 zastavěná plocha a nádvoří /19 zastavěná plocha a nádvoří /20 zastavěná plocha a nádvoří /21 zastavěná plocha a nádvoří /22 zastavěná plocha a nádvoří /23 zastavěná plocha a nádvoří /24 zastavěná plocha a nádvoří /25 zastavěná plocha a nádvoří /26 zastavěná plocha a nádvoří /27 zastavěná plocha a nádvoří Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 5/16

13 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2777/28 zastavěná plocha a nádvoří /29 zastavěná plocha a nádvoří /30 zastavěná plocha a nádvoří /31 zastavěná plocha a nádvoří /32 zastavěná plocha a nádvoří /33 zastavěná plocha a nádvoří /34 zastavěná plocha a nádvoří /35 zastavěná plocha a nádvoří /36 zastavěná plocha a nádvoří /37 zastavěná plocha a nádvoří /38 zastavěná plocha a nádvoří /39 zastavěná plocha a nádvoří /40 zastavěná plocha a nádvoří /41 zastavěná plocha a nádvoří /42 zastavěná plocha a nádvoří /43 zastavěná plocha a nádvoří /44 zastavěná plocha a nádvoří /46 zastavěná plocha a nádvoří /47 ostatní plocha /1 ostatní plocha /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha zahrada trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost /1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří /1 trvalý travní porost /2 trvalý travní porost /3 trvalý travní porost /4 zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost /1 trvalý travní porost /1 trvalý travní porost Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 6/16

14 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2793/2 zahrada zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost /1 trvalý travní porost /2 trvalý travní porost trvalý travní porost /1 trvalý travní porost /2 zahrada zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost /1 trvalý travní porost /2 zahrada trvalý travní porost trvalý travní porost /1 ostatní plocha /2 trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 7/16

15 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2828 trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost lesní pozemek trvalý travní porost lesní pozemek trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha trvalý travní porost zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha /1 trvalý travní porost /2 ostatní plocha /3 trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /3 ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /3 ostatní plocha /4 ostatní plocha /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 ostatní plocha /7 ostatní plocha /8 ostatní plocha /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 ostatní plocha Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 8/16

16 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 2852/12 zastavěná plocha a nádvoří /13 ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 ostatní plocha /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 ostatní plocha /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 ostatní plocha /5 ostatní plocha /6 ostatní plocha /7 ostatní plocha /8 ostatní plocha /9 ostatní plocha /11 ostatní plocha /12 zastavěná plocha a nádvoří /13 ostatní plocha /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /5 ostatní plocha /6 ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 9/16

17 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 4236/1 ost.pl.silnice Důlce *** /1 ost.pl. silnice Důlce*** /2 ostatní plocha /1 ost.pl.silnice Důlce *** ost.pl.silnice Důlce *** /1 ost.pl.skalní masiv *** /2 ost.pl.silnice *** /104 ost.pl. silnice Šrámkova*** /1 orná půda /2 orná půda /3 orná půda /4 ostatní plocha /5 ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha orná půda trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha trvalý travní porost trvalý travní porost orná půda zahrada zahrada /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 10/16

18 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 4888 zahrada zahrada trvalý travní porost ostatní plocha /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zahrada ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada zastavěná plocha a nádvoří /1 ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 zastavěná plocha a nádvoří zahrada ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří zahrada /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 ostatní plocha /3 ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha zahrada zahrada zastavěná plocha a nádvoří zahrada Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 11/16

19 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 5098 zahrada zastavěná plocha a nádvoří zahrada zastavěná plocha a nádvoří zahrada zastavěná plocha a nádvoří /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada /1 zahrada /2 zahrada /3 zahrada zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zahrada Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 12/16

20 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 5129 trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /3 orná půda /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 ostatní plocha /6 ostatní plocha /7 ostatní plocha /8 ostatní plocha /9 ostatní plocha /10 orná půda /11 ostatní plocha /14 orná půda /15 ostatní plocha /16 ostatní plocha /17 ostatní plocha /18 ostatní plocha /19 ostatní plocha /20 ostatní plocha /21 orná půda /22 ostatní plocha /23 ostatní plocha /24 ostatní plocha /1 ost.pl.výstupní*** /1 ostatní plocha /2 ostatní plocha ostatní plocha orná půda /1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří /1 trvalý travní porost Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 13/16

21 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 5183/2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 zastavěná plocha a nádvoří lesní pozemek trvalý travní porost /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha /1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada zahrada zastavěná plocha a nádvoří trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost /1 orná půda /2 orná půda trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha lesní pozemek trvalý travní porost ostatní plocha zahrada trvalý travní porost zahrada zahrada ovocný sad trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 14/16

22 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 5213 trvalý travní porost trvalý travní porost zahrada trvalý travní porost trvalý travní porost ostatní plocha trvalý travní porost ostatní plocha ostatní plocha zahrada /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří /1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zahrada zastavěná plocha a nádvoří zahrada zahrada zahrada ostatní plocha ostatní plocha ost.pl.malátova *** /1 ostatní plocha*** ostatní plocha*** zast. plocha*** /11 ostatní plocha*** /14 ostatní plocha*** ostatní plocha*** /4 ostatní plocha*** /1 ostatní plocha*** /4 ostatní plocha*** /10 ostatní plocha*** /11 ostatní plocha*** /16 ostatní plocha*** Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 15/16

23 Tab.č.1 Údaje o parcelách a návrh záboru p.p.c. vně vně navržené k záboru celkem m2/: PUPFL 1725/3 ost.pl.výstupní **** vodní plocha ostatní plocha ostatní plocha /1 orná půda /2 orná půda /3 orná půda /4 orná půda /5 orná půda /6 orná půda /7 orná půda /8 orná půda /9 orná půda /10 ostatní plocha /11 orná půda Pozn.: pozemky k.ú. Krásné Březno jsou uváděny tučně pozemky zahrnuté jen z části (např. okraje okolních silnic) jsou označeny *** Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 16/16

24 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková 01 - individuální bydlení 5086 ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 ostatní plocha /3 ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha lesopark 5081/1 ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří /1 zastavěná plocha a nádvoří /2 zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada ostatní plocha IV orná půda /104 ost.pl. silnice Šrámkova*** individuální bydlení 5089/2 ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha V zahrada V zahrada zastavěná plocha a nádvoří V zahrada zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada zastavěná plocha a nádvoří V. 5104/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří V zahrada V zahrada V. 5108/1 zahrada V. 5108/2 zahrada V. 5108/3 zahrada zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří V zahrada V zahrada zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří V zahrada 201 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 1/12

25 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková V zahrada ostatní plocha ostatní plocha lesopark V zahrada V zahrada zastavěná plocha a nádvoří IV orná půda V orná půda IV. 5182/1 trvalý travní porost V. 5182/1 trvalý travní porost V. 5182/1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří V. 5183/1 trvalý travní porost V. 5183/1 trvalý travní porost V. 5183/1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 zastavěná plocha a nádvoří lesní pozemek V trvalý travní porost V. 5186/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha V. 5188/1 trvalý travní porost /2 zastavěná plocha a nádvoří V zahrada V zahrada V zahrada V zahrada V zahrada V zahrada zastavěná plocha a nádvoří V trvalý travní porost V. 5197/1 orná půda V. 5197/1 orná půda OV - školství 5175/1 ostatní plocha /9 ostatní plocha /11 ostatní plocha /15 ostatní plocha /22 ostatní plocha OV - školství 5175/2 ostatní plocha V. 5175/3 orná půda /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 ostatní plocha /6 ostatní plocha /7 ostatní plocha /8 ostatní plocha /9 ostatní plocha /16 ostatní plocha /17 ostatní plocha /18 ostatní plocha /24 ostatní plocha 203 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 2/12

26 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková 7 - individuální bydlení IV. 5031/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada zastavěná plocha a nádvoří IV. 5223/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří IV. 5225/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada zastavěná plocha a nádvoří IV zahrada IV zahrada IV zahrada lesopark 5125 zastavěná plocha a nádvoří V. 5126/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří zastavěná plocha a nádvoří V zahrada V trvalý travní porost V trvalý travní porost ostatní plocha zastavěná plocha a nádvoří ostatní plocha ostatní plocha V trvalý travní porost trvalý travní porost lesopark 2206/1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /16 trvalý travní porost /34 zastavěná plocha a nádvoří /35 zastavěná plocha a nádvoří /36 zastavěná plocha a nádvoří /37 zastavěná plocha a nádvoří /47 zastavěná plocha a nádvoří /48 zastavěná plocha a nádvoří /49 zastavěná plocha a nádvoří /53 zastavěná plocha a nádvoří /64 zastavěná plocha a nádvoří /65 zastavěná plocha a nádvoří /66 zastavěná plocha a nádvoří /67 ostatní plocha /71 zastavěná plocha a nádvoří lesní pozemek /2 trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost 1375 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 3/12

27 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková 5201 ostatní plocha lesní pozemek trvalý travní porost ostatní plocha zahrada trvalý travní porost zahrada zahrada ovocný sad trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost trvalý travní porost zahrada trvalý travní porost V. 5031/1 zahrada V zahrada ostatní plocha ostatní plocha ostatní plocha V zahrada OV - obchod, služby 2206/1 ostatní plocha /2 ostatní plocha /5 ostatní plocha /17 ostatní plocha /18 zastavěná plocha a nádvoří /19 zastavěná plocha a nádvoří /20 zastavěná plocha a nádvoří /21 zastavěná plocha a nádvoří /22 zastavěná plocha a nádvoří /23 zastavěná plocha a nádvoří /24 zastavěná plocha a nádvoří /25 zastavěná plocha a nádvoří /26 zastavěná plocha a nádvoří /27 zastavěná plocha a nádvoří /28 zastavěná plocha a nádvoří /29 zastavěná plocha a nádvoří /31 zastavěná plocha a nádvoří /32 zastavěná plocha a nádvoří /33 zastavěná plocha a nádvoří /40 zastavěná plocha a nádvoří /41 zastavěná plocha a nádvoří /42 ostatní plocha /45 zastavěná plocha a nádvoří /46 zastavěná plocha a nádvoří /50 zastavěná plocha a nádvoří /52 zastavěná plocha a nádvoří /54 zastavěná plocha a nádvoří /55 ostatní plocha /57 zastavěná plocha a nádvoří /58 zastavěná plocha a nádvoří /59 zastavěná plocha a nádvoří /60 zastavěná plocha a nádvoří /61 zastavěná plocha a nádvoří 324 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 4/12

28 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková 2206/63 zastavěná plocha a nádvoří /68 zastavěná plocha a nádvoří /69 zastavěná plocha a nádvoří /70 zastavěná plocha a nádvoří /72 zastavěná plocha a nádvoří /73 zastavěná plocha a nádvoří /74 zastavěná plocha a nádvoří /75 zastavěná plocha a nádvoří /76 zastavěná plocha a nádvoří /77 zastavěná plocha a nádvoří /78 zastavěná plocha a nádvoří /79 zastavěná plocha a nádvoří /83 ostatní plocha lesopark IV trvalý travní porost IV trvalý travní porost V trvalý travní porost V orná půda V orná půda V zahrada V zahrada IV zahrada V zahrada IV. 4887/1 zahrada V. 4887/1 zahrada /2 zastavěná plocha a nádvoří V zahrada IV zahrada V zahrada IV trvalý travní porost V trvalý travní porost ostatní plocha V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost IV. 5197/1 orná půda V. 5197/1 orná půda V. 5197/1 orná půda V. 5197/2 orná půda V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost V trvalý travní porost OV - sport, rekreace V. 5175/3 orná půda V. 5175/3 orná půda V. 5175/10 orná půda III. 5175/10 orná půda IV. 5175/10 orná půda V. 5175/10 orná půda V. 5175/14 orná půda 1510 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 5/12

29 Tab. č. 2 Výčet dotčených pozemků v dílčích plochách ploha BPEJ tř. ochr. p.c.c. celková 5179/1 ostatní plocha /2 ostatní plocha OV - sport, rekreace III. 1736/1 orná půda IV. 1736/1 orná půda III. 1736/5 orná půda IV. 1736/5 orná půda III. 1736/6 orná půda IV. 1736/6 orná půda III. 1736/8 orná půda IV. 1736/8 orná půda III. 1736/9 orná půda IV. 1736/9 orná půda /10 ostatní plocha IV. 1736/11 orná půda OV - obchod,služby 2244/17 zastavěná plocha a nádvoří /18 zastavěná plocha a nádvoří /20 zastavěná plocha a nádvoří /1 ostatní plocha /3 ostatní plocha /18 ostatní plocha /1 ost.pl.silnice Důlce *** lesopark 2206/14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /42 ostatní plocha lesní pozemek /2 ostatní plocha /1 ostatní plocha /2 zastavěná plocha a nádvoří /3 zastavěná plocha a nádvoří /4 zastavěná plocha a nádvoří /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /14 zastavěná plocha a nádvoří /15 zastavěná plocha a nádvoří /16 zastavěná plocha a nádvoří /19 zastavěná plocha a nádvoří /22 zastavěná plocha a nádvoří /1 ostatní plocha /5 zastavěná plocha a nádvoří /6 zastavěná plocha a nádvoří /7 zastavěná plocha a nádvoří /8 zastavěná plocha a nádvoří /9 zastavěná plocha a nádvoří /10 zastavěná plocha a nádvoří /11 zastavěná plocha a nádvoří /12 zastavěná plocha a nádvoří /13 zastavěná plocha a nádvoří 25 Regulační plán - Centrální park Ústí nad Labem Čistopis strana 6/12

OBCE S E L O U T K Y

OBCE S E L O U T K Y ÚZEMNÍ PLÁN OBCE S E L O U T K Y A. TEXTOVÁ ČÁST Vyhodnocení dopadu řešení ÚPn na ZPF a PUPFL půdní fond a na pozemky určené k plnění funkce lesa Pořizovatel: Obec Seloutky Zpracovatel: ing.arch.petr Malý

Více

PĚTIPSY ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ (K. Ú. PĚTIPSY) Vyhodnocení předpokládaných záborů zemědělského půdního fondu a pozemků určených k plnění funkce lesa

PĚTIPSY ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ (K. Ú. PĚTIPSY) Vyhodnocení předpokládaných záborů zemědělského půdního fondu a pozemků určených k plnění funkce lesa zdroj: http://cs.wikipedia.org PĚTIPSY ÚZEMNÍ PLÁN (K. Ú. PĚTIPSY) ODŮVODNĚNÍ Vyhodnocení předpokládaných záborů zemědělského půdního fondu a pozemků určených k plnění funkce lesa KA * KA KA * KA projektový

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK

ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH

Více

Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje, odd. územního plánování

Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje, odd. územního plánování Objednatel: Obec Kosov (okres Šumperk) Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje, odd. územního plánování Schvalovací orgán: Zastupitelstvo obce Kosov Zpracovatel: Atelier AM, s.r.o. Husova 8A,

Více

územní plán Labská Stráň návrh pro společné jednání

územní plán Labská Stráň návrh pro společné jednání územní plán Labská Stráň návrh pro společné jednání část: vyhodnocení vlivu územního plánu na udržitelný rozvoj území 2014 Územní plán Labská Stráň Vyhodnocení vlivů územního plánu na udržitelný rozvoj

Více

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SVOJŠÍN Návrh

ÚZEMNÍ PLÁN SVOJŠÍN Návrh Tento projekt byl spolufinancován za podpory Plzeňského kraje ÚZEMNÍ PLÁN SVOJŠÍN Návrh projektant: Ing.arch. A. Kasková datum: listopad 2015 A. Textová část 1 Název: Územní plán Svojšín Stupeň: Úprava

Více

OBSAH DOKUMENTACE OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče

OBSAH DOKUMENTACE OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HODSLAVICE - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování

Více

ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NEHVIZDY

ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NEHVIZDY ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NEHVIZDY ÚPRAVA 08/2010 DLE VYHLÁŠKY 500/2006 Sb. ÚVOD Návrh na změnu ÚP byl uplatněn majitelem pozemků. Zadání změny č. 1 bylo schváleno zastupitelstvem

Více

Zadání územního plánu obce DYMOKURY

Zadání územního plánu obce DYMOKURY Zadání územního plánu obce DYMOKURY ( návrh ) Listopad 2007 1 Objednatel: Obec Dymokury (zastoupena p.jaroslavem Červinkou starostou obce ) Revoluční 97 289 01 Dymokury Pořizovatel: Městský úřad Poděbrady

Více

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Pořizovatel: Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov Zpracovatel: Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Vedoucí projektant: Zodpovědný projektant:

Více

Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice

Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice B. OBECNĚ ZÁVAZNÁ Vyhláška obce Lichoceves č. 1/2003, kterou se vyhlašuje závazná část 1.změny územního plánu obce Lichoceves - Noutonice Zastupitelstvo obce Lichoceves se na svém zasedání dne 4.12.2003

Více

LHOTA ÚZEMNÍ PLÁN TEXTOVÁ ČÁST

LHOTA ÚZEMNÍ PLÁN TEXTOVÁ ČÁST LHOTA ÚZEMNÍ PLÁN TEXTOVÁ ČÁST Označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Lhota u Kamenných Žehrovic Číslo jednací: Datum nabytí účinnosti: Jméno a příjmení, funkce a podpis

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BOHUSLAVICE NAD VLÁŘÍ

ÚZEMNÍ PLÁN BOHUSLAVICE NAD VLÁŘÍ ÚZEMNÍ PLÁN BOHUSLAVICE NAD VLÁŘÍ (Návrh pro společné jednání, listopad 2015) A TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH Objednatel: Obec Bohuslavice nad Vláří Pořizovatel: Městský úřad Luhačovice Zhotovitel: Atelier proregio,

Více

PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno

PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno PARK POD PLACHTAMI Nový Lískovec, Brno SO 01, SO 02, SO 03 DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing.arch. Jan ZEZŮLKA LEDEN 2011 1. strana B 1 - Charakteristika území stavby B 1.1

Více

Toužetín. Územní plán ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU TOUŽETÍN

Toužetín. Územní plán ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU TOUŽETÍN Územní plán Toužetín Projektant: Ing. arch. Jitka Fikarová Kojetice 56, Ústí nad Labem IČ: 12036226 číslo autorizace ČKA: 00810 Termín: srpen 2011 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU TOUŽETÍN Územní plán

Více

A. ÚZEMNÍ PLÁN LUDGEŘOVICE

A. ÚZEMNÍ PLÁN LUDGEŘOVICE SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ OBSAH ELABORÁTU A. ÚZEMNÍ PLÁN LUDGEŘOVICE A. TEXTOVÁ ČÁST A. GRAFICKÁ ČÁST A.1 ZÁKLADNÍ ČLENĚNÍ ÚZEMÍ MĚŘ. 1 : 5 000 A.2 HLAVNÍ VÝKRES

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle @ usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 tel.: 54517 5896, fax.4517 5892.

URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle @ usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 tel.: 54517 5896, fax.4517 5892. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle @ usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 tel.: 54517 5896, fax.4517 5892. Akce : R O S I C E ZMĚNA č.i ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU Pořizovatel :

Více

Územní plán obce Přísečná

Územní plán obce Přísečná 1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANĚK Husova 4, České Budějovice 370 01, tel. 387 311 238, tel. 387 312 513, mobil 605 277 998 Územní plán obce Přísečná Změna č. 2 TEXTOVÁ ČÁST LISTOPAD

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV OBJEDNATEL: OBEC JÍVKA DATUM: 10/2014 NÁVRH ÚP JÍVKA 2 Zastupitelstvo obce Jívka, příslušné

Více

ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE

ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE OBEC HROBČICE Hrobčice 41, 417 57 Hrobčice ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HROBČICE Zastupitelstvo obce Hrobčice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

NÁVRH PRO 1. OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ

NÁVRH PRO 1. OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ MALÉ PŘÍTOČNO ÚZEMNÍ PLÁN TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH PRO 1. OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Zpracovatel: Ing. arch. J. Mejsnarová, autorizovaný architekt Spolupráce: Ing. arch. M. Tunková, autorizovaný architekt,

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE ZMĚNU ÚZEMNÍHO PLÁNU VYDAL: OBEC TULEŠICE Tulešice 18, 671 73 Tulešice POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD MORAVSKÝ KRUMLOV Odbor výstavby a územního plánování, nám. Klášterní 125,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T R Á Ž P O D R A L S K E M

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T R Á Ž P O D R A L S K E M P O Ř I Z O V A T E L MĚŘÍTKO M Ě S T S K Ý Ú Ř A D S T R Á Ž P O D R A L S K E M - R E V O L U Č N Í Č P. 1 6 4 4 7 1 2 7 S T R Á Ž P O D R A L S K E M P Ř Í L O H A P R O J E K T A N T I N G. A R C H.

Více

Změna č. 3 územního plánu obce Štěkeň

Změna č. 3 územního plánu obce Štěkeň Změna č. 3 územního plánu obce Štěkeň OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Štěkeň Oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno a příjmení: Ing. arch. M. Slámová funkce: Vedoucí

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MŽANY 1. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ

ÚZEMNÍ PLÁN MŽANY 1. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ ÚZEMNÍ PLÁN MŽANY Předmětem řešení je administrativní území obce Mžany. To se skládá ze tří místních částí (Mžany, Dub a Stračovská Lhota) a tří katastrálních území (Mžany, Dub u Mžan a Stračovská Lhota).

Více

Změna č. 4 územního plánu obce. Staré Hodějovice

Změna č. 4 územního plánu obce. Staré Hodějovice Změna č. 4 územního plánu obce Staré Hodějovice katastrální území Staré Hodějovice Stupeň: NÁVRH pro společné jednání dle 50 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech

Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Textová část úprava duben 2010 Návrh regulačního plánu lokality Pod Čilinou v Rokycanech Pořizovatel: Zpracovatel: Městský úřad Rokycany Projektové

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boţí 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN BALINY NÁVRH

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boţí 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN BALINY NÁVRH URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boţí 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN BALINY NÁVRH Datum: prosinec 2010 projektant: ing. arch. Jiří Hašek Záznam o účinnosti územně plánovací dokumentace

Více

I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽALANY

I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽALANY I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽALANY A) VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ Hranice zastavěného území (ZÚ) je převzata z Územně analytických podkladů, průzkumů a rozborů zpracovaných v dubnu 2008. Vymezení zastavěného

Více

ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC

ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC OBJEDNATEL: OBEC STRUŽINEC POŘIZOVATEL: MĚÚ SEMILY, OBVODNÍ STAVEBNÍ ÚŘAD, ODD. ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ VEDOUCÍ PROJEKTANT: ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ZODPOVĚDNÍ PROJEKTANTI: URBANISTICKÉ

Více

HLAVICE ÚZEMNÍ PLÁN. návrh. odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30

HLAVICE ÚZEMNÍ PLÁN. návrh. odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30 pořizovatel: projektant: návrh HLAVICE Magistrát města Liberec odbor hlavního architekta oddělení územního plánování Ing. arch. M. Štěpánek, ARCH SEVIS Leknínová 1063, 463 11 Liberec 30 nadřízený orgán

Více

Územní plán Smilko v návrh, úprava pro veřejné projednání ÚZEMNÍ PLÁN SMILKOV. Návrh úprava pro veřejné projednání

Územní plán Smilko v návrh, úprava pro veřejné projednání ÚZEMNÍ PLÁN SMILKOV. Návrh úprava pro veřejné projednání ÚZEMNÍ PLÁN SMILKOV Návrh úprava pro veřejné projednání Květen 2016 1 Objednatel: Pořizovatel: Zhotovitel: OBEC SMILKOV Smilkov 46 257 89 Heřmaničky Hana Dohnalová, starostka MĚSTSKÝ ÚŘAD VOTICE Odbor

Více

LEDCE ZMĚNA Č.5 ÚZEMNÍ PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU - ODŮVODNĚNÍ Textová a grafická část po společném jednání s DO a sousedními obcemi

LEDCE ZMĚNA Č.5 ÚZEMNÍ PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU - ODŮVODNĚNÍ Textová a grafická část po společném jednání s DO a sousedními obcemi LEDCE ZMĚNA Č.5 ÚZEMNÍ PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU - ODŮVODNĚNÍ Textová a grafická část po společném jednání s DO a sousedními obcemi Vedoucí projektant: ing. arch. J. Mejsnarová, autorizovaný architekt Spolupráce:

Více

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN JANKOV vydaný Zastupitelstvem obce Jankov formou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Projektant: Ing. arch. Dana Pavelková, ČKA 01633 architektonický ateliér ARSPRO Tovární 118, 381 01 Český Krumlov arspro.ck@worldonline.cz

Více

DOLNÍ POHLEĎ Územní plán obce

DOLNÍ POHLEĎ Územní plán obce DOLNÍ POHLEĎ Územní plán obce ODŮVODNĚNÍ Zhotovitel: ing.arch. Iveta Merunková, autorizovaný architekt ČKA 02738 Pořizovatel: tel. 604254653, tel-fax 220922710, e-mail: merunkova@gmail.com IČO: 46397957

Více

změna č. 5 územního plánu obce Čejč

změna č. 5 územního plánu obce Čejč Spis: MUHO 21047/2013 ORM NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 5 územního plánu obce Čejč okr. Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva

Více

Popis stavebních úseků - Vyhledávací studie cyklostezek a cyklotras: Homole, Litvínovice, Planá u ČB, letiště ČB. povrch. šířka kom.

Popis stavebních úseků - Vyhledávací studie cyklostezek a cyklotras: Homole, Litvínovice, Planá u ČB, letiště ČB. povrch. šířka kom. Páteřní cyklotrasa přeložka stávající cyklotrasy - začátek řešené oblasti na komunikaci vedoucí po okraji Stromovky, návaznost na stávající vedení cyklotrasy (vedoucí z centra ČB) místní asfaltová, šířky

Více

Čelákovice. Územní plán Čelákovic ideový návrh. město na řece, město kontrastů, život mezi Labem a polem. textová část

Čelákovice. Územní plán Čelákovic ideový návrh. město na řece, město kontrastů, život mezi Labem a polem. textová část Územní plán Čelákovic ideový návrh textová část Čelákovice město na řece, město kontrastů, život mezi Labem a polem Propojování, prolínání, sjednocování... Seznam příloh: A.1 - Hlavní výkres, měř. 1 :

Více

BRATRONICE ÚZEMNÍ PLÁN NÁVRH

BRATRONICE ÚZEMNÍ PLÁN NÁVRH BRATRONICE ÚZEMNÍ PLÁN NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel: Ing. arch. J. Mejsnarová, autorizovaný architekt (autorizace se všeobecnou působností č. 985) Spolupráce: Ing. arch. M. Tunková, autorizovaný architekt,

Více

I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU PAZDERNA

I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU PAZDERNA I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU PAZDERNA I.A TEXTOVÁ ČÁST Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných

Více

Obec Kunčice. Kunčice 8, PSČ 503 15 Nechanice

Obec Kunčice. Kunčice 8, PSČ 503 15 Nechanice Obec Kunčice Kunčice 8, PSČ 503 15 Nechanice Územní plán Kunčice právní stav po vydání Změny č.1 Projektant: Autorský kolektiv: Objednatel: Obec Kunčice Ing. arch. Jana Šejvlová, RNDr. Lukáš Zemánek, Ph.D,

Více

ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TVAROŽNÁ

ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TVAROŽNÁ ZMĚNA Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TVAROŽNÁ TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán vydávající změnu: Zastupitelstvo obce Tvarožná razítko Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti: Podpis:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OŘECHOV. URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava. projektant: Ing. arch.

ÚZEMNÍ PLÁN OŘECHOV. URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava. projektant: Ing. arch. URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN OŘECHOV PŘÍLOHA Č. I.A A I.B OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2013 Datum: březen 2013 projektant: Ing. arch. Jiří Hašek

Více

ÚZEMNÍ PLÁN CVRČOVICE ODŮVODNĚNÍ

ÚZEMNÍ PLÁN CVRČOVICE ODŮVODNĚNÍ architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN CVRČOVICE ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Městský úřad Pohořelice odbor územního plánování a stavební úřad Objednatel: Obec Cvrčovice Zpracovatel:

Více

ČENKOV U BECHYNĚ NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST

ČENKOV U BECHYNĚ NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ČENKOV U BECHYNĚ NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST Záznam o účinnosti: Vydávající orgán: Zastupitelstvo obce Čenkov u Bechyně Starosta: p. František Suchan Číslo usnesení: Datum vydání ÚP: Datum nabytí účinnosti

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU VIDOCHOV ÚZEMNÍ PLÁN VIDOCHOV

ÚZEMNÍHO PLÁNU VIDOCHOV ÚZEMNÍ PLÁN VIDOCHOV OBEC VIDOCHOV Vidochov 94, 509 01 Nová Paka Čj.: MUNPSZ/2010/16675/RO/VD Dne 7.12. 2012 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VIDOCHOV Zastupitelstvo obce Vidochov, příslušné podle ustanovení

Více

PODKLADY - MAPOVÉ, ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ, OSTATNÍ

PODKLADY - MAPOVÉ, ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ, OSTATNÍ OBEC: NOVÁ ŘÍŠE Základní identifikace řešeného území : Status: Městys částí obce: 1 ZUJ (kód obce): 587 591 NUTS 4 CZ0632 - Jihlava NUTS3: CZ063 - Vysočina NUTS2: CZ06 - Jihovýchod Obec s pověřeným obecním

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMAŘICE

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMAŘICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMAŘICE včetně místních částí Pašínovice, Sedlo u Komařic, Stradov 1. TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Komařice Záznam

Více

B. KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT

B. KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT A. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ 1) Řešeným územím Územního plánu Budišovice je správní území obce Budišovice, které je tvořeno katastrálním územím Budišovice. Celková rozloha řešeného území je 702 ha. 2)

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JESENNÝ v právním stavu po vydání změny č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN JESENNÝ v právním stavu po vydání změny č. 1 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU JESENNÝ V PRÁVNÍM STAVU PO VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 Zastupitelstvo obce Jesenný, jako příslušný správní orgán, vydalo Změnu č. 1 Územního plánu Jesenný dne : 3.12.2015 usnesením

Více

Územní plán. včetně místních částí Pašínovice, Sedlo u Komařic, Stradov TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Územní plán. včetně místních částí Pašínovice, Sedlo u Komařic, Stradov TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územní plán KOMAŘICE včetně místních částí Pašínovice, Sedlo u Komařic, Stradov NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tento územní plán byl vydán usnesením Zastupitelstva obce Komařice

Více

I. Textová část změny č. 1 ÚPO

I. Textová část změny č. 1 ÚPO I. Textová část změny č. 1 Popis, obsah změny č. 1 Sousedovice Územní plán obce Sousedovice byl schválen 7. 2. 2005. Formální obsah změny č. 1: I.1.a) vymezení zastavěného území I.1.b) koncepce rozvoje

Více

RYBÍ návrh úz. plánu - odůvodnění

RYBÍ návrh úz. plánu - odůvodnění RYBÍ návrh úz. plánu - odůvodnění leden 2015 Ing. arch. Jana Benešová, Atelier URBI Talichova 39, 623 00 Brno tel.: 547 250 469, fax: 547 221 410 e-mail: atelier-urbi@volny.cz RYBÍ Návrh územního plánu

Více

Lhenice ÚZEMNÍ PLÁN. ZMĚNA č. 2

Lhenice ÚZEMNÍ PLÁN. ZMĚNA č. 2 Atelier T-plan, s.r.o., Na Šachtě 9, Praha 7 zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 85 150 Lhenice ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA č. 2 RNDr. Libor Krajíček jednatel a ředitel

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ROKYTNICE V ORLICKÝCH HORÁCH

ÚZEMNÍ PLÁN ROKYTNICE V ORLICKÝCH HORÁCH Město Rokytnice v Orlických horách Zastupitelstvo města Rokytnice v Orlických horách, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve

Více

NÁVRH ZADÁNÍ TVRDONICE. okr. Břeclav KVĚTEN 2008

NÁVRH ZADÁNÍ TVRDONICE. okr. Břeclav KVĚTEN 2008 NÁVRH ZADÁNÍ pro vypracování změny č. 4 územního plánu sídelního útvaru TVRDONICE okr. Břeclav KVĚTEN 2008 Pořizovatel: Městský úřad Břeclav, odbor stavebního řádu a územního plánování Objednatel: Obec

Více

Cílem je realizace inventarizačních průzkumů vybraných skupin organismů na níže uvedených lokalitách.

Cílem je realizace inventarizačních průzkumů vybraných skupin organismů na níže uvedených lokalitách. Cílem je realizace inventarizačních průzkumů vybraných skupin organismů na níže uvedených lokalitách. motýli Průzkum bude zaměřen na denní i noční motýly. Výstupem bude zpráva se seznamem nalezených druhů

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BŘEZOVÁ II. ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. Etapa územně plánovací dokumentace: návrh

ÚZEMNÍ PLÁN BŘEZOVÁ II. ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. Etapa územně plánovací dokumentace: návrh Projekt Územní plán Březová byl spolufinancován z prostředků Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj Etapa územně plánovací dokumentace: návrh ÚZEMNÍ PLÁN BŘEZOVÁ II. ODŮVODNĚNÍ NÁVRHU ÚZEMNÍHO

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JAROV ČÁST II. - ODŮVODNĚNÍ. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Jarov č. 101/2008 ze dne 16. října 2008

ÚZEMNÍ PLÁN JAROV ČÁST II. - ODŮVODNĚNÍ. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Jarov č. 101/2008 ze dne 16. října 2008 ZÁVAZNÉ OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY dle znění 54 odstavce 2) zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a 171 odstavce 1) zákona č. 500/2004 Sb. správní řád ÚZEMNÍ PLÁN JAROV ČÁST II. - ODŮVODNĚNÍ Vydáno usnesením

Více

Změna č. 7. územního plánu obce Jirny. Odůvodnění

Změna č. 7. územního plánu obce Jirny. Odůvodnění Změna č. 7 územního plánu obce Jirny Odůvodnění Pořizovatel: OÚ OBCE JIRNY Spolupracující zastupitel: Výkonný pořizovatel: Ing. Renata Perglerová Zpracovatel změny č. 7: Ing. arch. Jiří Danda, č. aut.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLANY. ZMĚNA č. IV A. NÁVRH ZMĚNY ÚPNO B. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚPNO TEXTOVÁ A GRAFICKÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLANY. ZMĚNA č. IV A. NÁVRH ZMĚNY ÚPNO B. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚPNO TEXTOVÁ A GRAFICKÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLANY ZMĚNA č. IV A. NÁVRH ZMĚNY ÚPNO B. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚPNO TEXTOVÁ A GRAFICKÁ ČÁST Zadavatel Pořizovatel Zpracovatel Obec DOLANY Obecní úřad DOLANY ALFAPROJEKT OLOMOUC, a.s. Ing.arch.

Více

Územní plán Boháňka právní stav

Územní plán Boháňka právní stav Územní plán Boháňka právní stav textová část Autorský kolektiv : Urbanistická část : Krajinná ekologie : Doprava : Vodní hospodářství : Elektrorozvody : PUPFL : Grafika : ing.arch.jiří Kodýtek ing.arch.jana

Více

Změna č. 1 Územního plánu obce Chrást

Změna č. 1 Územního plánu obce Chrást Změna č. 1 Územního plánu obce Chrást Návrh Zpracovatel: Autorský kolektiv: Pořizovatel: Ing. Eduard Žaluda, projektová kancelář Blanická 922/25, 120 00 Praha 2 Ing. arch. Oliver Kálnássy Ing. Eduard Žaluda

Více

OBEC JIŘICE ÚZEMNÍ PLÁN JIŘICE

OBEC JIŘICE ÚZEMNÍ PLÁN JIŘICE OBEC JIŘICE ÚZEMNÍ PLÁN JIŘICE PRAHA PROSINEC 2008 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE : Název : ÚZEMNÍ PLÁN JIŘICE Kraj : STŘEDOČESKÝ Pořizovatel MĚSTO LYSÁ NAD LABEM obec s rozšířenou působností : 289 22 LYSÁ NAD LABEM,

Více

Obec Kořenov. číslo usnesení 54/15 V Kořenově dne 27.05.2015

Obec Kořenov. číslo usnesení 54/15 V Kořenově dne 27.05.2015 Obec Kořenov číslo usnesení 54/15 V Kořenově dne 27.05.2015 Zastupitelstvo obce Kořenov, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Počet katastrálních území 1 Celková rozloha (dle ČÚZK) 9105152 m 2 Rozloha zastavěného území (podle ÚP 2013)

Počet katastrálních území 1 Celková rozloha (dle ČÚZK) 9105152 m 2 Rozloha zastavěného území (podle ÚP 2013) Základní údaje o obci Název obce Bořetice Typ obec Počet katastrálních území 1 Celková rozloha (dle ČÚZK) 9105152 m 2 Rozloha zastavěného území (podle ÚP 2013) 71,7 ha Počet obyvatel (dle SLBD 2011) 1289

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PETROVIČKY I. ETAPA - URBANISTICKÉ STUDIE (s náležitostmi konceptu územního plánu)

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PETROVIČKY I. ETAPA - URBANISTICKÉ STUDIE (s náležitostmi konceptu územního plánu) ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PETROVIČKY I. ETAPA - URBANISTICKÉ STUDIE (s náležitostmi konceptu územního plánu) Královéhradecký kraj Pořizovatel : Obec Petrovičky Zpracovatel : JENA CZ s.r.o., Turnov Odborný garant

Více

územní plán BŘEZOVÉ-OLEŠKA úprava po společném jednání

územní plán BŘEZOVÉ-OLEŠKA úprava po společném jednání územní plán BŘEZOVÉ-OLEŠKA úprava po společném jednání prosinec 2012 ÚZEMNÍ PLÁN BŘEZOVÉ OLEŠKA úprava po společném jednání prosinec 2012 POŘIZOVATEL: Obec Březová-Oleško Oleško 1143 252 45 Zvole u Prahy

Více

Zpráva o uplatňování Územního plánu pro Obec Starý Jičín v letech 2008-2012

Zpráva o uplatňování Územního plánu pro Obec Starý Jičín v letech 2008-2012 Zpráva o uplatňování Územního plánu pro Obec Starý Jičín v letech 2008-2012 Úvod Územní plán pro Obec Starý Jičín (dále jen ÚP) byl pořízen dle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Změna územního plánu sídelního útvaru Trhanov č. 6

Změna územního plánu sídelního útvaru Trhanov č. 6 Obec Trhanov Změna územního plánu sídelního útvaru Trhanov č. 6 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Orgán územního plánování Pořizovatel oprávněná osoba Městský úřad Domažlice Městský úřad Domažlice, odbor výstavby a ÚP

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY

ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ÚZEMNÍ PLÁN ŠTĚMĚCHY zakázkové číslo: 07-27 Jihlava, únor

Více

Doplněk textové části platného územního plánu. Obce ZÁRYBY. s částí MARTINOV

Doplněk textové části platného územního plánu. Obce ZÁRYBY. s částí MARTINOV Doplněk textové části platného územního plánu Obce ZÁRYBY s částí MARTINOV Obsah doplňku textové části : A. Základní údaje...2 1. Obsah dokumentace :...2 2. Hlavní důvody a cíle řešení...3 3. Zhodnocení

Více

ODŮVODNĚNÍ TEXTOVÁ A TABELÁRNÍ ČÁST paré č. 1

ODŮVODNĚNÍ TEXTOVÁ A TABELÁRNÍ ČÁST paré č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE TŘEBĚTÍN ODŮVODNĚNÍ TEXTOVÁ A TABELÁRNÍ ČÁST paré č. 1 TŘEBĚTÍN Územní plán ODŮVODNĚNÍ Zhotovitel: ing.arch. Iveta Merunková, autorizovaný architekt ČKA 02738 tel. 604254653, tel-fax 220922710,

Více

A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území města, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická koncepce, včetně vymezení

A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území města, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická koncepce, včetně vymezení I. ÚZEMNÍ PLÁN I.A TEXTOVÁ ČÁST Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území města, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných

Více

Z D I S L AVA O DŮVO D NĚNÍ Ú Z E M N Í P L Á N POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC ÚŘAD ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ

Z D I S L AVA O DŮVO D NĚNÍ Ú Z E M N Í P L Á N POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC ÚŘAD ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Ú Z E M N Í P L Á N Z D I S L AVA O DŮVO D NĚNÍ POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA LIBEREC ÚŘAD ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: ING. ARCH. JAN SEDLÁK, PROJEKČNÍ ATELIER LISTOPAD 2013 1 Pořizovatel: Magistrát

Více

b. ZÁKLADNÍ KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT

b. ZÁKLADNÍ KONCEPCE ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, OCHRANY A ROZVOJE JEHO HODNOT V. SROVNÁVACÍ TEXT a. VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ Obec má 1 katastrální území k. ú. Dlouhoňovice o výměře 390 ha. Hranice zastavěného území byla stanovena v souladu s 58 zákona č. 183/2006 Sb., o územním

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ROZSEČ

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ROZSEČ URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ROZSEČ PŘÍLOHA Č. I. A. A II. A. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2014 projektant: Ing. arch. Jiří Hašek Základní údaje

Více

1 Výkres základního členění území... 1 : 5.000 2 Hlavní výkres... 1 : 5.000 3 Výkres veřejně prospěšných staveb, opatření a asanací... 1 : 5.

1 Výkres základního členění území... 1 : 5.000 2 Hlavní výkres... 1 : 5.000 3 Výkres veřejně prospěšných staveb, opatření a asanací... 1 : 5. SEZNAM DOKUMENTACE ZMĚNY č. 3 ÚPO BOROVÁ část I. N Á V R H Z M Ě N Y č. 3 I.A T E X T O V Á Č Á S T N Á V R H U strana : I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje

Více

OBEC PĚČÍN. Veřejná vyhláška OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY: ÚZEMNÍ PLÁN PĚČÍN

OBEC PĚČÍN. Veřejná vyhláška OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY: ÚZEMNÍ PLÁN PĚČÍN OBEC PĚČÍN Číslo opatření obecné povahy: 1/08 Dne: 23.07.2008 Veřejná vyhláška OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY: ÚZEMNÍ PLÁN PĚČÍN Zastupitelstvo obce, příslušné podle 6 odst. 5) písm. c) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

Územní plán LAŽANY. I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část

Územní plán LAŽANY. I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část Územní plán LAŽANY I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část vydal správní orgán: Z Á Z N A M O Ú Č I N N O S T I razítko správního orgánu: ZASTUPITELSTVO OBCE LAŽANY číslo jednací:... datum vydání:... datum nabytí

Více

Obec Vysočina Dřevíkov č.p. 55, 53901 Hlinsko

Obec Vysočina Dřevíkov č.p. 55, 53901 Hlinsko Obec Vysočina Dřevíkov č.p. 55, 53901 Hlinsko ÚZEMNÍ PLÁN VYSOČINA Projektant: Autorský kolektiv: Ing. arch. Jana Šejvlová, RNDr. Lukáš Zemánek, Ph.D., Pavel Kupka, Lucie Hostáková, Jan Harčarik, Ing.

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA/E-MAIL LIBEREC 18.12. 2013 KULK 8380/2014 OŽPZ 1626/2013

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BÝKEV. Návrh zadání Změny č. 2 ÚP

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BÝKEV. Návrh zadání Změny č. 2 ÚP ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BÝKEV Návrh zadání Změny č. 2 ÚP Leden 2015 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BÝKEV Návrh zadání Změny č. 2 ÚP OBSAH: a) Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce... 3 a.1. Urbanistická

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Funkce: Podpis: Razítko: A - TEXTOVÁ ČÁST. Institut regionálních informací, s.r.o.

ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI. Funkce: Podpis: Razítko: A - TEXTOVÁ ČÁST. Institut regionálních informací, s.r.o. ÚZEMNÍ PLÁN VNOROVY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Vnorovy Číslo jednací: 09/Z05/11 Datum vydání: 3. 10. 2011 Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední osoba

Více

2.Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot

2.Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 1. Vymezení zastavěného území Řešeným územím územního plánu Žampach je katastrální území Žampach s kódem 794 465 a výměrou 556 ha. Vedle vlastního Žampachu patří do řešeného území místní část Hlavná. V

Více

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání změny č. 6 ÚPSÚ Kvilda St rana 1 (celkem 13) Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání Podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění,

Více

II.13 Vyhodnocení připomínek... 16

II.13 Vyhodnocení připomínek... 16 SEZNAM DOKUMENTACE ZMĚNY č. I (ZM1/I-6/I) ÚPN SÚ VLASATICE I. N Á V R H Z M Ě N Y č. I I.A T E X T O V Á Č Á S T N Á V R H U strana : I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce,

Více

DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN. POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8

DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN. POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 DUŠNÍKY ÚZEMNÍ PLÁN POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 říjen 2013 Název územně plánovací dokumentace - ÚPD: Územní plán Dušníky

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014 ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014 na základě ustanovení 55 odst.1 zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen: stavební

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE LKÁŇ 1. změna. odbor regionálního rozvoje a správy města. Projektant: Mgr. Ing. arch. Zdeněk Černý (ČKA 3575) Architekti

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE LKÁŇ 1. změna. odbor regionálního rozvoje a správy města. Projektant: Mgr. Ing. arch. Zdeněk Černý (ČKA 3575) Architekti L K Á Ň /1. změna územního plánu obce /odůvodnění /Architekti /říjen 2009 Akce: Část: Pořizovatel: ÚZEMNÍ PLÁN OBCE LKÁŇ 1. změna Odůvodnění Městský úřad Lovosice odbor regionálního rozvoje a správy města

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAŠLOVICE

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAŠLOVICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KRAŠLOVICE A. TEXTOVÁ ČÁST Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Krašlovice Záznam o účinnosti Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno a příjmení:

Více

IVAŇ. územního plánu NÁVRH ZADÁNÍ. Pořizovatel : Městský úřad Pohořelice Odbor územního plánování a stavební úřad Vídeňská 699 691 23 Pohořelice

IVAŇ. územního plánu NÁVRH ZADÁNÍ. Pořizovatel : Městský úřad Pohořelice Odbor územního plánování a stavební úřad Vídeňská 699 691 23 Pohořelice NÁVRH ZADÁNÍ územního plánu IVAŇ BŘEZEN 2008 Pořizovatel : Městský úřad Pohořelice Odbor územního plánování a stavební úřad Vídeňská 699 691 23 Pohořelice A. Požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje,

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMILOVICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ŘEŠENÍ. - změny ve výkrese 3 návrh zón pro funkční a prostorovou regulaci 1: 5 000

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMILOVICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ŘEŠENÍ. - změny ve výkrese 3 návrh zón pro funkční a prostorovou regulaci 1: 5 000 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMILOVICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ŘEŠENÍ Obsah kompletního elaborátu str. A. Úvod 3 Splnění zadání změny č. 1 4 Způsob zpracování změny č. 1, platnost územního plánu 7 Schema požadovaných změn

Více

Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice. Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín

Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice. Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín Pořizovatel: Městský úřad Vizovice Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice Projektant: Ing.arch. Miroslav Dubina Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín Vyhodnocení ÚP: Ing.arch. M. Dubina Vyhodnocení

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ZBILIDY - 0 -

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ZBILIDY - 0 - URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava ÚZEMNÍ PLÁN ZBILIDY Datum: září 2015 projektant: Ing. arch. Jiří Hašek - 0 - Základní údaje zpracovatele: Název zakázky: Územní

Více

Územní plán PLEŠE. Záznam o účinnosti. Zpracovatel: vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Pleše. číslo jednací: VÚP 24768/12/Pb

Územní plán PLEŠE. Záznam o účinnosti. Zpracovatel: vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Pleše. číslo jednací: VÚP 24768/12/Pb Územní plán PLEŠE Záznam o účinnosti vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Pleše datum vydání: oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno a příjmení: Ivana Přibylová funkce: referent Městského úřadu

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BŘEŽANY

ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BŘEŽANY 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU BŘEŽANY 2 Schvalující správní orgán: Zastupitelstvo obce Břežany Razítko Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti změny č.1: Určený zastupitel obce: Jméno a

Více

EMPLA AG spol. s r.o. Hradec Králové

EMPLA AG spol. s r.o. Hradec Králové EMPLA AG spol. s. r. o. Hradec Králové Výzkum, vývoj a realizace technologií pro ochranu prostředí a zdraví Posouzení Územního plánu Prosečné z hlediska vlivů na životní prostředí dle zákona č. 100/2001

Více