Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích"

Transkript

1 Zadávací dokumentace v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) a s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Název zadavatele: Obec Lovčice Sídlo zadavatele: Lovčice 185, Lovčice IČ: DIČ: - Osoba oprávněná jednat: Ing. Petra Petrovická, starostka Kontaktní osoby: Ing. Petra Petrovická starosta-lovcice@tiscali.cz telefon: , fax: Zadavatel si Vás dovoluje vyzvat k podání cenové nabídky na akci: Název zakázky: Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích Strana 1 (celkem 18)

2 OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1 Identifikační údaje zadavatele Zástupce zadavatele Údaje o uchazečích Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Termíny plnění zakázky Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeče: Základní kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. a) a b) zákona Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. c) až e) a g) a i) zákona: Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. f) zákona: Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. h) zákona: Profesní kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 54 písm. a) zákona: Kvalifikace podle 54 písm. b) zákona: Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Technické a kvalifikační předpoklady Zadávací podklady Technický popis předmětu zakázky Prohlídka místa plnění Doplňující informace Požadavky na jednotný způsob zpracování cenové nabídky Struktura podané nabídky Krycí list nabídky Doklady prokazující kvalifikaci Nabídková cena Závaznost nabídky prohlášení uchazeče dle 68 odst. 2 zákona Návrh smlouvy o dílo Zadávací podklady Místo a doba pro podání nabídek Otevírání obálek s nabídkami Platební a obchodní podmínky Hodnotící kritéria Závěrečná ustanovení Strana 2 (celkem 18)

3 1 Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Obec Lovčice Sídlo zadavatele: Lovčice 185, Lovčice IČ: DIČ: - Osoba oprávněná jednat: Ing. Petra Petrovická, starostka Kontaktní osoby: Ing. Petra Petrovická starosta-lovcice@tiscali.cz telefon: , fax: Zástupce zadavatele Název Centrum evropského projektování a.s. Sídlo Soukenická 54, Hradec Králové IČ: DIČ: CZ Zapsána: v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B, vložka 2674 Kontaktní osoby: Štěpánka Pivovarníková, Bc. Lenka Houserová pivovarnikova@cep-rra.cz, houserova@cep-rra.cz Telefon: , Fax: Údaje o uchazečích Uchazeč je povinen uvést v nabídce své identifikační údaje takto: Právnické osoby: Obchodní firma nebo název Sídlo Právní forma Identifikační číslo Jméno, příjmení a funkce člena statutárního orgánu Jiné fyzické osoby oprávněné jednat jménem právnické osoby (vč. originálu či úředně ověřené kopie dokladu o takovém oprávnění např. plná moc) Kontaktní spojení telefon, fax, Strana 3 (celkem 18)

4 Fyzické osoby Jméno, příjmení, případně obchodní firma Místo podnikání, případně bydliště Identifikační číslo, DIČ Kontaktní spojení telefon, fax, 4 Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Zadavatel realizuje projekt s názvem Stavební úpravy objektu č.p. 85 v Lovčicích. Tento projekt je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod, prioritní osy 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí, oblasti podpory 2.3: Rozvoj venkova. Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací v rámci tohoto projektu, v rozsahu - přístavba a modernizace objektu č.p. 85 v Lovčicích. Stavba se nachází na parc. č. 139, 140/1, 314/7 v k. ú. Lovčice. Investor : Obec Lovčice, Lovčice 185, Lovčice 5 Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Celková maximální hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH. 6 Termíny plnění zakázky předpokládaný termín zahájení prací: březen 2009 nejzazší termín dokončení prací: únor Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeče: Uchazeči musí v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění předložit pro splnění kvalifikačních předpokladů následující dokumenty: 7.1 Základní kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. a) a b) zákona Uchazeč prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů čestným prohlášením podepsaným osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Toto čestné prohlášení uchazeč doloží, jde-li o právnickou osobu, za statutární orgán nebo všechny členy statutárního orgánu. Podává-li nabídku zahraniční právnická osoba prostřednictvím organizační složky, doloží uchazeč čestné prohlášení za vedoucího organizační složky, jakož i za statutární orgán nebo všechny členy statutárního orgánu zahraniční osoby. Pokud některé úkony má činit za uchazeče statutárním orgánem pověřený zástupce, doloží uchazeč čestné prohlášení za tohoto pověřeného zástupce, jakož Strana 4 (celkem 18)

5 i za statutární orgán nebo všechny členy statutárního orgánu této osoby Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. c) až e) a g) a i) zákona: Uchazeč prokazuje splnění těchto základních kvalifikačních předpokladů čestným prohlášením podepsaným osobou oprávněnou jednat za uchazeče Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. f) zákona: Uchazeč prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů předložením čestného prohlášení o splnění kvalifikace a vypořádání s příslušným finančním úřadem Kvalifikace podle 53 odst. 1, písm. h) zákona: Uchazeč prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů předložením čestného prohlášení o splnění kvalifikace a vypořádání s příslušným orgánem či institucí. 7.2 Profesní kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 54 písm. a) zákona: Uchazeč prokazuje splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením výpisu z obchodního rejstříku, či výpisu z jiné evidence, pokud je v ní zapsán, v originále nebo úředně ověřené kopii ne starší než 90 dnů Kvalifikace podle 54 písm. b) zákona: Uchazeč prokazuje splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícímu plnění zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licence a to v originále nebo úředně ověřené kopii. Je-li zájemce zapsán v systému certifikovaných dodavatelů podle zákona, může prokázat splnění kvalifikace platným certifikátem; tento certifikát nahrazuje prokázání kvalifikace zájemce v rozsahu v něm uvedených údajů. Je-li zájemce zapsán v seznamu kvalifikovaných dodavatelů podle zákona, může prokázat splnění kvalifikace výpisem ze seznamu; výpis ze seznamu nahrazuje prokázání kvalifikace zájemce v rozsahu v něm uvedených údajů. 7.3 Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 55 písm. a) zákona: Uchazeč předloží ověřenou kopii pojistné smlouvy (ne starší 90 dnů), jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě v minimálním rozsahu Kč, s platností do prosince roku Strana 5 (celkem 18)

6 7.4 Technické a kvalifikační předpoklady Kvalifikace podle 56 odst. 3 a) Uchazeč předloží seznam alespoň 3 stavebních prací obdobného charakteru a finančního rozsahu (tj. přístavby a modernizace budov v hodnotě min ,- Kč bez DPH), které realizoval v posledních 5 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí, jehož přílohou bude min. jedno osvědčení vydané zadavatelem. Zadavatel si vyhrazuje právo vyžádat si doplňující informace o uchazeči. 8 Zadávací podklady Podkladem pro vypracování cenové nabídky je tato zadávací dokumentace. 8.1 Technický popis předmětu zakázky Stávající objekt je jednopodlažní zděná budova se sedlovou střechou. V osmdesátých letech byla přestavěna na kulturní dům. Byl zde vybudován cvičební sál, pódium, klubovny, schůzovní místnosti a malé, dnes již naprosto nevyhovující, hygienické zařízení. Při těchto úpravách byla u budovy zřízena odpadní jímka 18 m³. V roce 2001 byly provedeny menší úpravy týkaly se převážně nových úprav povrchů vnitřních svislých a vodorovných konstrukcí a výměny některých prvků krátkodobé životnosti. Došlo k vybudování sádrokartonových dělících konstrukcí a v 1. PP byly provedeny úpravy šaten nové sprchové kouty, zděné dělící stěny mezi šatnami a umývárnami, nové dlažby, obklady a malby. Ve stávajícím hygienickém zařízení pro chlapce (muže) byly pisoáry nahrazeny záchodovou mísou, a druhá stávající mísa byla nahrazena výlevkou. Místnosti v objektu, které jsou přístupné z hlavní komunikace Hradec Králové Praha byly do současnosti využity ke komerčním účelům prodejna nábytku a prodejna elektro. Navrhovaný stav: Přístavba - nový prostor přísálí jako odkládací plochy pro sportovní nářadí a náčiní, prostor určený pro posilovnu a denní místnost s možností posezení a občerstvení po sportovních výkonech. Modernizace - místo prostor prodejen bude zřízena provozovna kadeřnictví a pedikúry - provoz střídavě pouze 2-3 dny v týdnu. Předpokládá se vždy 1 zaměstnanec pro provoz té jisté služby. Možnost převléknutí - přímo v místnosti před začátkem pracovní doby, popř. v prostoru hygienického zařízení pro nájemníka provozovny. Odvětrání bude řešeno jako Strana 6 (celkem 18)

7 nucené pomocí ventilátorů. Konstrukční řešení Základy Základy stávající - klasické betonové pasy. V místě budování nových nosných stěn budou provedeny nové základové pasy s hloubkou založení minimálně v nezámrzné hloubce tj. min. 800 mm pod úrovní upraveného okolního terénu. Z důvodu možného různého sedání podloží pod stávajícími a novými základovými pasy je nutné provést opatření proti těmto možným nežádoucím stavům navrtání kotvících prvků do stávajících základových konstrukcí a zajištění jejich spolupůsobení se základovými konstrukcemi novými. Svislé konstrukce Obvodové zdivo stávající o tl.450 mm je vyzděno z plynosilikátů, resp. v kombinaci se zdivem z plných pálených cihel na maltu vápennocementovou. Vnitřní nosné stěny jsou vyzděny pravděpodobně rovněž z plných pálených cihel na maltu vápennocementovou. Konstrukce nenosné dělící příčky jsou vyzděny z cihel plných ( na štorc ) popř. z příčkovek na maltu vápennocementovou. Nově navržené konstrukce obvodových stěn budou vyzděny z keramických bloků POROTHERM 44 P+D, vnitřní nosné zdivo bude z POROTHERM 30 P+D rovněž na maltu vápennocementovou. Vnitřní nenosné dělící konstrukce, nacházející se v podstatě pouze v prostoru nových hygienických zařízení, budou vyzděny z plynosilikátových tvárnic YTONG na speciální lepidlo o tloušťce 100mm a opatřeny vrstvou lepidla s vloženou tkaninou, vrchní štukovou omítkou a krycím nátěrem PRIMALEX bílé barvy, popř. keramickým obkladem do výšky 2m. Obvodové konstrukce budou zatepleny vnějším kontaktním zateplovacím systémem STOMIX (VKZS) tepelný izolant = fasádní polystyren o tl. 80 mm na plochách, 20 mm na ostěních otvorů. Vodorovné konstrukce Stávající stropní konstrukce - dřevěné stropní trámy - v kapsách na nosných zdech s vrchním záklopem a spodním podbitím z prken. Na spodním prkenném podbití jsou ještě nabité rákosové rohože a ty opatřeny vápennocementovou omítkou, štukem a vrchní malířským nátěrem. Pouze nad pódiem jsou stropní desky HURDIS uloženy do patek na I profilech, ze spodní strany opět opatřeny vápennocementovou omítkou, štukem a vrchním malířským nátěrem. Stávající nosné konstrukce podlah jsou tvořeny pokladními betonovými mazaninami. Předpokládá se použití hydroizolací, pravděpodobně asfaltové lepenkové pásy (A400H). Opětovná betonová mazanina jako podklad pro aplikaci nášlapných vrstev podlah. Strana 7 (celkem 18)

8 Konstrukce krovu a střechy Stávající konstrukce krovu je z klasických dřevěných prvků pozednice, krokve, sloupky, kleštiny. Do této konstrukce nebude zasahováno. Stávající střecha nad objektem je sedlová s polovalbou a nosnou konstrukcí opět z dřevěných profilů. Krytina je tvořena z eternitových šablon. Nová část krovu bude tvořena dřevěnými pozednicemi, krokvemi, kleštinami a vaznicemi. Nová střecha bude napojena na stávající sedlovou střechu a bude mít sklon ~ 18. Stávající střešní krytina bude kompletně demontována a nahrazena střešní profilovanou krytinou LINDAB červenohnědé barvy (popř. určí investor ). Stávající i nový střešní plášť budou zatepleny deskami z kamenné vlny (ORSIL, ROCKWOOL apod.) o min. tloušťce 200 mm. Úprava povrchů Vnitřní omítky jsou vápennocementové štukové, opatřeny vrchním nátěrem Primalex, v prostorách hygienických zařízení v kombinaci s keramickým obkladem. Vzhledem k jejich stáří, předpokládá se min. z 30% jejich demontáž a nahrazení omítkami novými se stejným složením, strukturou i barevným odstínem (popř. určí investor jinak barevné odstíny, různá hrubost povrchu atp.). Vnější exteriérové povrchy stávajícího objektu jsou opatřeny břízolitovou fasádou v kombinaci s kabřincovým obkladem tmavě hnědé barvy. Bude proveden vnější kontaktní zateplovaní systém všech obvodových zdí VKZS (STOMIX apod.) s tepelným izolantem z fasádního extrudovaného polystyrenu EPS o min. tloušťce 80 mm na plochách a 20 mm na ostěních výplní otvorů. Kotvení talířovými hmoždinkami min. 8 ks/m2. Finální úpravy povrchů obvodových stěn budou provedeny z tenkovrstvého omítkového systému (STOMIX, TERRANOVA apod.) zrnitost 2mm, barvy přírodní bílé (popř. určí investor). Před finální vrstvou omítky bude provedena vrstva flexibilního lepidla s vloženou tkaninou (perlinkou), obroušení hrubých nerovností a aplikování druhé vrstvy flexibilního lepidla (tentokrát bez perlinky), zabroušení všech nerovností. Mezi jednotlivými procesy je nutné provádět opatření penetračním nátěrem pro celkové zcelení povrchu a lepší přilnavost a soudržnost dalších aplikovaných vrstev. Podlahové konstrukce Podlahové konstrukce budou rekonstruovány prakticky ve všech prostorách, kromě cvičebního sálu a pódia. Stávající keramické dlažby a PVC budou nahrazeny novými keramickými dlažbami a koberci. V prostoru přísálí (odkládací plochy pro sportovní nářadí a náčiní) se uvažuje s tvrdou a oděruvzdornou nášlapnou vrstvou. Jako nejvhodnější volba se Strana 8 (celkem 18)

9 ukazuje podlaha dřevěná vlysy. Došlo by tím i k sladění s nášlapnou vrstvou ve cvičebním sále. Jako náhradní možnost je použití zátěžového PVC. Výplně otvorů Ve stávajícím objektu jsou v současnosti osazeny dřevěná okna a dveře. Jejich stav je v současné době ve špatné stavu, rámy jsou skřížené a většina oken nejde otvírat, tudíž je navržena výměna všech stávajících oken i dveří do exteriéru včetně zárubní. Nová okna a dveře v obvodových stěnách budou plastová odstín bílý, popř. investor určí jinak. Nově vzniklé otvory v interiéru budou provedeny v souladu se stávajícími otvory ocelové zárubně, dveřní křídla dřevěná popř. laminovaná, popř. investor určí jinak. Napojení na inženýrské sítě Vodovod V současnosti je objekt napojen stávající vodovodní přípojkou na obecní vodovod. Vodoměrná sestava je a i nadále zůstane osazena přímo ve stávající studni. Dojde k upravení vnitřních rozvodů, část samozřejmě bude provedena zcela nově. Upřesnění v dokumentaci TZB. Plynovod Objekt není napojen na plynovod. V současnosti je napojen pouze přístavek garáží v dvorní části. V budoucnosti dojde k napojení i samotného stávajícího objektu KTZ z důvodu plánovaného způsobu vytápění pomocí plynového kotle. Upřesnění v dokumentaci TZB. Elektroinstalace Objekt je napojen elektropřípojkou na rozvody NN obce. Jelikož návrh nového stavu ruší vytápění 1. NP objektu pomocí akumulačních kamen dojde ke snížení odběru elektrické energie a rozšíření popř. upravení vnitřních elektro rozvodů. Upřesnění v samostatné dokumentaci ELEKTROINSTALACE. Kanalizace Objekt zůstane napojen splaškovou kanalizací na stávající jímku. Tato bude dle potřeby vyvážena, dešťová voda bude svedena přímo do jednotné obecní kanalizace. Upřesnění v dokumentaci TZB. Vytápění Stávající vytápění - pomocí akumulačních kamen. Nově - pomocí kotlů na plyn. Upřesnění v dokumentaci TZB. Vnitřní kanalizace : Strana 9 (celkem 18)

10 Kanalizace odvádí splaškové vody od zařizovacích předmětů a odpadů z 1 N.P. objektu č.p. 85, Lovčice do stávající žumpy / 18m3/. (nutno zrevidovat a případně přetěsnit) Stoupačky kanalizace jsou navrženy z potrubí novodurového HT a ležatá kanalizace z porubí PVC KG. Kanalizační potrubí bude odvětráno do nadstřešní části a ukončeno ventilační hlavicí HL 810 DN 100. Do potrubí se vloží čistící kusy. Napojení jednotlivých zařizovacích je provedeno přes zápachové uzávěry. Pro připojení odpadních potrubí sifonů plynových kotlů jsou použity zápachové uzávěrky HL 400, DN 40. Zápachové uzávěrky jsou napojeny novodurovým připojovacím potrubím, vedeným v drážkách ve zdivu. Po skončení montáže bude provedena zkouška těsnosti potrubí. Vnitřní kanalizace bude provedena v souladu s ČSN a dalších souvisejících norem a předpisů. Materiál vnitřního kanalizačního potrubí je z plastu. Potrubí je vedeno v podlaze nebo ve zdivu. Dešťové kanalizační odpady jsou venkovní, na úrovni terénu jsou opatřeny lapači střešních splavenin HL 660, DN 100. Dále jsou dešťové vody vedeny potrubím PVC DN 125, přes revizní šachty do venkovní dešťové kanalizace. Vnitřní vodovod : Potrubí vodovodní přípojky je zavedeno rpe potrubím DN 25 do studny, kde je osazena vodoměrná sestava /stávající/. Za vodoměrnou sestavou je proveden rozvod vody po objektu k jednotlivým zařizovacím předmětům a odběrům z plastového potrubí / EKOPLASTIK PN 20 Potrubí je opatřena návlekovou izolací TUBEX tl. 6mm. Stoupačky a připojovací potrubí k jednotlivým zařizovacím předmětům bude vedeno v drážkách, příčkách, zdech a část potrubí v podlaze. Teplá voda je zajištěna pro soc. zařízení sálu ve stávajícím el. ohřívači TUV. Pro soc. zařízení společných prostor a šaten bude teplá voda připravována přes plynový kotel, v zás. ohřívači TUV o objemu 50l, který je součástí kotle. V prostorách určených k pronájmu bude teplá voda připravována přes plynový kotel, v zás. ohřívači TUV o objemu 50l, který je součástí kotle. Pro zařizovací předměty ve společenské místnosti bude osazen el. zásobníkový ohřívač TUV DRAŽICE CLOSE-IN 15. Potrubí teplé vody a cirkulace je opatřeno návlekovou izolací TUBEX tl. 15mm. Cirkulační čerpadlo je navrženo WILO Z 15. Režim čerpadla je řízen časovým spínačem. Pro prostory určené k pronájmu budou osazeny podružné vodoměry DN 15 na studené a teplé vodě. Pro stávající byt bude osazen podružný vodoměr DN 15 umístění vodoměru a napojení Strana 10 (celkem 18)

11 na stávající rozvod bude konzultováno v průběhu stavby. Po provedené montáži vodovodu bude provedena tlaková zkouška, proplach a dezinfekce potrubí. Celý rozvod vody bude vyspádován tak, aby bylo možno celý odvzdušnit a odvodnit. Požární vodovod : Dle požárního zabezpečení objektu není požadována požární voda. NTL plynovod Plynovodní přípojka zemního plynu pro objekt č.p. 85, Lovčice byla provedena v rámci plynofikace ulice a je zavedena do oplocení, kde je vybudován přístřešek pro HU hlavní uzávěr, RŘ regul. řadu a P plynoměr. Před montáží plynoměru bude vnitřní prostor přístřešku vysypán pískem. V současné době je objekt plynofikován a je zde osazen 1ks podokenního topidla KARMA. Před zahájením stavebních prací bude zažádáno na VČP a.s. Hradec Králové o demontáž stávajícího plynoměru G4. Stávající plynoměrná skříň je nevyhovující a bude demontována. Nová plynoměrná skříň bude o min. vnitřní světlosti 70 x 60 x 35cm / dodavatel např. MACH Červený Kostelec typ U. / Vnitřní rozvod plynu bude veden od plynoměru pod povrchem dvora k budově a zde pod omítkou k plynovým kotlům 2 x IMMERGAS VICTRIX ZEUS, IMMERGAS VICTRIX 24 KW X a teplovzdušné soupravě ROBUR F1 31 / 28kW / Plynový kotel IMMERGAS VICTRIX 24KW X /PK1/ bude osazen v místnosti relikvií. Kotel je dle TPG v provedení C turbo. Odkouření od kotle bude vyvedeno vertikálně nad střechu a ukončeno střešním nástavcem. Plynový kotel IMMERGAS VICTRIX ZEUS /PK2/ bude osazen v šatně. Kotel je dle TPG v provedení C turbo. Odkouření od kotle bude vyvedeno vertikálně nad střechu a ukončeno střešním nástavcem. Plynový kotel IMMERGAS VICTRIX ZEUS /PK3/ bude osazen v úklidové komoře. Kotel je dle TPG v provedení C turbo. Odkouření od kotle bude vyvedeno vertikálně nad střechu a ukončeno střešním nástavcem. Teplovzdušná souprava ROBUR F1 31 / T / bude osazena v sále. Tepl. souprava je dle TPG v provedení C turbo. Odkouření od kotle bude vyvedeno vertikálně nad střechu a ukončeno střešním nástavcem / odkouření typ C 33 /. U kotle umístěného v úklidové komoře musí být provedeno ochranné pospojování všech vodivých částí dle ČSN Vytápění 1 N.P. Strana 11 (celkem 18)

12 objektu je zajištěné 3ks plynových kotlů a teplovzdušnou plynovou soupravou / viz PD NTL plynovod /. Toto řešení umožňuje nezávislé vytápění jednotlivých částí objektu dle využitelnosti. Sál a sociální zařízení sálu : - plynový kondenzační kotel IMMERGAS VICTRIX 20 KW X /4-24kW/ - PK1. Společenská místnost, posilovna a soc. zařízení - plynový kondenzační kotel IMMERGAS VICTRIX ZEUS /4-24kW/ - PK2 Prostory k pronájmu kadeřnictví - plynový kondenzační kotel IMMERGAS VICTRIX ZEUS /4-24kW/ - PK3 Regulace topného systému přes plynový kotel je navržena jako ekvitermní na základě venkovní teploty pro každý kotel samostatně - externí sonda venkovní teploty - řídící jednotka A.R.C AMICO REMOTO CONTROL Nucený oběh topné vody zajistí oběhové čerpadlo, které je součástí plynového kotle. Potrubí se vede dle PD k otopným tělesům částěčně při podlaze a dále podlaze. Jako otopná plocha jsou navržena ocelová desková tělesa RADIK KORADO VENTIL KOMPAKT. Otopná tělesa ventil kompakt budou připojena přes připojovací garnituru HEIMEIER VEKOLUX Otopný systém je zabezpečen pojišťovacím ventilem o otevřeném přetlaku 300 kp a tlakovou expanzní nádobou o objemu 12 l. Oba tyto zabezpečovací prvky, jsou součástí plynového kotle. Odvzdušnění je zabezpečeno odvzdušňovacími ventily VO8, které jsou umístěny na otopných tělesech a automatickými odvzdušňovacími ventily. Potrubí vedené v podlaze nutno izolovat tepelnou izolací MIRELON v tl. 13 mm. Izolace v ohybech bude zesílena na tl. 20 mm. Veškeré specifikované materiály uváděné v PD k zadání jsou uváděny v příkladu, jako materiály s určitými (vzorovými) parametry a mohou být v nabídce nahrazeny adekvátními výrobky s obdobnými nebo stejnými vlastnostmi. Záměnou nesmí dojít ke zhoršení jejich stavebně technických a fyzikálních vlastností a musí být splněny požadavky na ně kladené technickými normami a zákony Strana 12 (celkem 18)

13 8.2 Prohlídka místa plnění Prohlídka místa stavby bude umožněna zájemcům dne v 11 hod po předběžné registraci u zástupce zadavatele. Registrace je možná nejpozději do do 15:00 hod. Čas prohlídky bude upřesněn podle počtu zájemců. Veškeré dotazy ke stavbě budou zájemci formulovat písemně prostřednictvím u na adresu zástupce zadavatele. Stejnou formou, kterou byl vznesen dotaz bude také odpovídáno. Jakýkoliv dotaz podaný kterýmkoliv zájemcem bude včetně odpovědi rozesílán všem, kteří projevili zájem o zadávací dokumentaci. Pokud zájemci sdělí zástupci zadavatele zasílací ovou adresu, budou jim dotazy včetně odpovědí rozesílány na uvedenou ovou adresu. 8.3 Doplňující informace Případné dotazy pro přípravu cenové nabídky budou přijímány písemně a bude na ně odpovídáno rovněž písemně, a to do 3 dnů od jejich doručení, na uvedeném kontaktu: Štěpánka Pivovarníková, Centrum evropského projektování, a.s., Soukenická 54, Hradec Králové, pivovarnikova@cep-rra.cz. 9 Požadavky na jednotný způsob zpracování cenové nabídky Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě, podepsána oprávněným zástupcem uchazeče. Nabídka bude odevzdána ve vytištěné, pevně spojené podobě tak, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Veškeré části nabídky budou po spojení tvořit jeden celek. Takto spojená nabídka bude opatřena přelepkou s razítkem. Strany budou očíslovány. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. Nabídka uchazeče se podává písemně v uzavřené obálce s výzvou NEOTEVÍRAT!. Tato obálka bude zřetelně označena nápisem: Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích. Nabídka bude předložena v jednom originálním vyhotovení a v jedné kopii odpovídající originálu, tj. tato kopie bude taktéž odevzdána ve vytištěné, pevně spojené podobě tak, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů. 9.1 Struktura podané nabídky Nabídka bude zpracována v následující struktuře ( včetně dodržení číslování kapitol ). Strana 13 (celkem 18)

14 9.2 Krycí list nabídky Krycí list nabídky bude obsahovat: Název veřejné zakázky Údaje o zadavateli Údaje o uchazeči Kontaktní údaje: tel. a fax. spojení, Celkovou nabídkovou cenu za plnění zakázky bez DPH i včetně DPH Datum, jméno a podpis osoby oprávněné jednat jménem uchazeče Pro zpracování Krycího listu nabídky uchazeč závazně použije vzor Krycího listu nabídky ( tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace) a chybějící požadované údaje do něj doplní. Takto vyplněný Krycí list nabídky podepíše a vloží jako první list do nabídky. Celková nabídková cena uvedená v Krycím listu bude obsahovat veškeré náklady na splnění zakázky za celou dobu plnění veřejné zakázky. Celková nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. 9.3 Doklady prokazující kvalifikaci Požadavky na prokázání kvalifikace v sekci 7 zadávací dokumentace. 9.4 Nabídková cena Nabídková cena musí být uvedena jako cena nejvýše přípustná, včetně dopravy do místa plnění a dalších vedlejších nákladů v celkovém členění bez DPH a s DPH. Celková cena bude doložena nabídkovým rozpočtem, který dodavatel zpracuje formou položkového rozpočtu v členění dle výkazu výměr u projektové dokumentace. Uchazeč odpovídá za kompletnost poskytovaných činností a je povinen i veškeré činnosti, které nejsou výslovně uvedeny a souvisí s předmětem plnění, zahrnout do ceny. Nabídková cena musí být platná až do celkového dokončení díla. 9.5 Závaznost nabídky prohlášení uchazeče dle 68 odst. 2 zákona Nabídka je pro zájemce závazná od podání nabídek do konce února 2009 (zadávací lhůta)- Uchazeč předloží prohlášení podepsané oprávněnou osobou, o tom, že je vázán obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty. Pro toto prohlášení uchazeč závazně použije vzor, který tvoří přílohu č.2 této zadávací dokumentace. Strana 14 (celkem 18)

15 9.6 Návrh smlouvy o dílo Uchazeč vloží do nabídky podepsaný návrh smlouvy o dílo. Návrh této smlouvy tvoří přílohu č. 3 této výzvy. Podrobnější informace ke smlouvě o dílo bod 13 Platební a obchodní podmínky 10 Zadávací podklady Podkladem pro vypracování cenové nabídky je tato zadávací dokumentace a projektová dokumentace, která je přiložena v elektronické podobě. Případné dotazy pro přípravu nabídky zodpoví na uvedených kontaktech: Štěpánka Pivovarníková, Centrum evropského projektování, a.s., Soukenická 54, Hradec Králové, pivovarnikova@cep-rra.cz 11 Místo a doba pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dnem v 15:00 hodin. Všechny nabídky musí být doručeny zástupci zadavatele do skončení lhůty pro podání nabídky. Nabídky se podávají na doručovací adrese zástupce zadavatele: Centrum evropského projektování a.s., Štěpánka Pivovarníková, Soukenická 54, Hradec Králové. Nabídky lze podávat písemně prostřednictvím držitele poštovní licence nebo osobně v pracovní dny od 8:00 do 15:00 hodin v kanceláři zástupce zadavatele. 12 Otevírání obálek s nabídkami Obálky s nabídkami uchazečů budou otevírány dne v 9 hod na obecním úřadě v sídle zadavatele (Lovčice 185). 13 Platební a obchodní podmínky Platební a obchodní podmínky jsou uvedeny v závazném návrhu smlouvy o dílo, který je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace. Dodavatel je oprávněn se od návrhu smlouvy o dílo odchýlit v čl. V. odst. 3 a to pouze tak, že zvýší výši smluvní pokuty, doplní v čl. VI. odst. 1 cenu a zvýší délku záruky v čl. XIII. odst. 2. Pokud dodavatel v souladu s odst této zadávací dokumentace využije pro provedení díla jiné materiály, než ty které jsou uvedeny v zadávací a projektové dokumentaci, pak v čl. IV. odst. 3 návrhu smlouvy o dílo na konci uvede, které materiály budou použity na provedení díla odlišně od projektové dokumentace. Strana 15 (celkem 18)

16 14 Hodnotící kritéria Jediným hodnotícím kritériem pro hodnocení nabídky této veřejné zakázky je nejnižší cena. 15 Závěrečná ustanovení 1. Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace o uchazeči z veřejně dostupných zdrojů. 2. Zadavatel upozorňuje na právo zrušit toto zadávací řízení podle Pokynů pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu a podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. 3. Náklady na vypracování nabídky zadavatel nehradí. Předložené nabídky zadavatel nevrací. 4. Zadavatel nepřiznává uchazeči právo na náhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Rovněž zadavatel nepožaduje poplatky za to, že se uchazeč může o veřejnou zakázku ucházet. 5. Zadavatel si vyhrazuje právo vyloučit uchazeče z důvodu nesplnění zadávacích podmínek pokud nedoloží dokumenty dle sekce 7 v předepsaném rozsahu a formě, a nabídka bude zpracována v rozporu s body 5, 8 a 9 zadávací dokumentace. V Hradci Králové dne Štěpánka Pivovarníková zástupce zadavatele Přílohy: Příloha č. 1: Krycí list nabídky Příloha č. 2: Čestné prohlášení v souladu s 68 odst. 2 zákona Příloha č. 3: Návrh smlouvy o dílo Příloha č. 4: CD s projektovou dokumentací Strana 16 (celkem 18)

17 KRYCÍ LIST NABÍDKY Veřejná zakázka Veřejná zakázka zadaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod Název: Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích Základní identifikační údaje Zadavatel Název: Obec Lovčice Sídlo: Lovčice 185, Lovčice IČ: DIČ: - Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Ing. Petra Petrovická, starostka obce Kontaktní osoba: Ing. Petra Petrovická Tel./fax: , starosta-lovcice@tiscali.cz Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: DIČ: Osoba oprávněná za uchazeče jednat: Kontaktní osoba: Tel./fax: Cena celkem bez DPH: Samostatně DPH (sazba 9 %): Samostatně DPH (sazba 19 %): Cena celkem včetně DPH: Osoba oprávněná za uchazeče jednat Podpis oprávněné osoby... razítko Titul, jméno, příjmení Funkce Strana 17 (celkem 18)

18 Prohlášení uchazeče dle 68 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Tímto prohlašuji, že níže uvedený uchazeč, Název uchazeče (vč. právní formy) Sídlo / místo podnikání IČ DIČ je vázán celým obsahem své nabídky na zakázku s názvem: Stavební úpravy na objektu č.p. 85 v Lovčicích a to po celou dobu běhu zadávací lhůty.... Jméno, příjmení a podpis osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče Strana 18 (celkem 18)

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY P R O J E K Č N Í K A N C E L Á Ř I N G. P A V E L Š E D I V Ý A N T. D V O Ř Á K A 8 9, 6 7 5 7 1 N Á M Ě Š Ť N A D O S L A V O U e - m a i l : s e d i v y. p a v e l @ s e z n a m. c z t e l. 5 6 8 6

Více

Bytový dům 27 b.j. ul. Fučíkova v Novém Bydžově změna stavby před dokončením realizace dalších 3 bytových jednotek ve 4.

Bytový dům 27 b.j. ul. Fučíkova v Novém Bydžově změna stavby před dokončením realizace dalších 3 bytových jednotek ve 4. Technická zpráva Bytový dům 27 b.j. ul. Fučíkova v Novém Bydžově změna stavby před dokončením realizace dalších 3 bytových jednotek ve 4.NP bloku A3 Popis změny stavby před dokončením Projekt čtyřpodlažního

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR STAVEBNÍHO ŘÁDU Tomáš Zajíc Kelč 159 756 43 Kelč Ing. Miroslava Zajícová Kladeruby 144 756 43 Kelč Naše

Více

Průvodní zpráva. novostavba RD. Místo: Hodějice, p.č. 1175/13. manželé Moravčíkovi

Průvodní zpráva. novostavba RD. Místo: Hodějice, p.č. 1175/13. manželé Moravčíkovi Průvodní zpráva Akce: novostavba RD Místo: Hodějice, p.č. 1175/13 Investor: manželé Moravčíkovi Investor vlastní stavební pozemek p.č. 1175/13 v obci Hodějice, na kterém hodlá postavit rodinný dům. Stavba

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY

CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY Abras projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY V GASTRONOMICKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH

Více

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3)

Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) Novostavba rodinného domu Str. 1 (celkem 3) D.1.4. TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB 1.4.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje: Akce: Novostavba rodinného domu, Místo akce: k.ú. Horoměřice, parc. číslo 400/28

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 66 SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 66 SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY SEZNAM PŘÍLOH: 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 2 KANALIZACE SITUACE 3 KANALIZACE PŮDORYS 4 KANALIZACE ŘEZY 5 KANALIZACE VZOROVÝ PŘÍČNÝ ŘEZ 6 VODOVOD SITUACE 7 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA PODÉLNÝ PROFIL, KLADEČSKÉ SCHÉMA 8 VODOVODNÍ

Více

ADAPTACE OBJEKTU PRODEJNY NA OBECNÍ DŮM V SÁDKU U POLIČKY INVESTOR: OBEC SÁDEK, SÁDEK 116, 572 01 POLIČKA TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro stavební povolení D - ZTI Polička, srpen 2006 z.č. 00306 Vypracoval:

Více

RODINNÝ DŮM S PROVOZOVNOU

RODINNÝ DŮM S PROVOZOVNOU RODINNÝ DŮM S PROVOZOVNOU Drahkov, p.p.č. 576/68, k.ú. Kvítkov u Modlan Dokumentace pro stavební povolení investor Liudmila Ovchinnikova 1.PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2.SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA / 2 OBSAH : 1. PRŮVODNÍ

Více

D.1.1 AR.01 ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ

D.1.1 AR.01 ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ PROFESE ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ HLAVNÍ INŽENÝR PROJEKTU VYPRACOVAL STAVEBNÍK STAVBA ING. MILAN HAVLIŠTA ING. MARTINA PŘÍVRATSKÁ SOŠ VETERINÁRNÍ, HRADEC KRÁLOVÉ SOŠ VETERINÁRNÍ HRADEC KRÁLOVÉ

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ! INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK PRO ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVITELE STAVBY Stavební úpravy objektu čp. 62 Klokočná - II.etapa ( REKONSTRUKCE ) V Klokočné dne 1.6.2016 OBSAH:

Více

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah:

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Účel objektu 2. Zásady architektonického, funkčního a dispozičního řešení 3. Kapacitní bilance prostorů, orientace na světové strany, denní osvětlení, oslunění 4. Technické

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky malého rozsahu: PD- Plynofikace jednotlivých

Více

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 PROVOZNĚ TECHNICKÁ STUDIE REKONSTRUKCE PŮDNÍHO PROSTORU KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 číslo pare 15 Praha únor 2010 obsah: Textová část Průvodní a technická zpráva Výkresová část č. výkresu název měřítko formát

Více

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319 Stavba: Akce: Místo stavby: Zadavatel: Stupeň PD: Bytový dům Zateplení obvodových stěn a podhledu stropu nad průjezdem p.p.č. 2995, Kozákova 681/7, 470 01 Česká Lípa Česká Lípa (561380), část obce Česká

Více

Chodník podél silnice II/320, Voděrady

Chodník podél silnice II/320, Voděrady Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu, zadávané v souladu se směrnicí obce Voděrady č. 1/2015 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého

Více

T:257810072,736771783 Kralupy nad Vltavou část projektu - Vytápění cizek_tzb@volny.cz. F1.4a VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

T:257810072,736771783 Kralupy nad Vltavou část projektu - Vytápění cizek_tzb@volny.cz. F1.4a VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : STAVEBNÍ ÚPRAVY, PŘÍSTAVBA A NÁSTAVBA OBJEKTU Č.P. 139 Místo stavby : st.p.č. 189, k.ú. Kralupy nad Vltavou Stupeň projektu : DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY ( DPS ) Vypracoval : PARÉ Č. Ing.Vladimír

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097 VYPRACOVAL: ZODP. PROJEKTANT: KONTROLOVAL: Radek Tušil Ing. Pavel Janda Ing. M. Procházka KRAJ: Pardubický INVESTOR: OBEC: Pardubice Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk, Pernštýnské náměstí 77, Pce 53094

Více

B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A

B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A B1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ B1.a ZHODNOCENÍ STAVENIŠTĚ, U ZMĚNY DOKONČENÉ STAVBY TÉŽ VYHODNOCENÍ SOUČASNÉHO STAVU KONSTRUKCÍ;

Více

Obecní dům a Obecní úřad Jinočany

Obecní dům a Obecní úřad Jinočany Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Obecní dům a Obecní úřad Jinočany Zadavatel: Obec Jinočany Sídlo: Náměstí 5. května 19 25225 Jinočany IČ: 00241342 Jednající: Miluše Čančíková starostka obce

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice. Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú.

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice. Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavebník : HOTEL FREUD s.r.o. Ostravice 190 739 14, Ostravice Místo stavby : parc. č. 530/1, 530/2 k.ú. Ostravice Okres : Frýdek - Místek Zhotovitel : C.E.I.S. CZ s.r.o. Masarykovy

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR INVESTIC A GRANTOVÝCH SCHÉMAT ve smyslu 48 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Adresát adresa PSČ město Datum: Evidenční číslo: Číslo jednací: xx.xx.20xx VZ-128/2012 č.j.xxxxxx-

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

T E C H N I C K Á Z P R Á V A

T E C H N I C K Á Z P R Á V A T E C H N I C K Á Z P R Á V A ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE Stavebník: Obec Dolany, Dolany 125, 339 01 Klatovy Projektant: : Projektová a znalecká kancelář, Ing. Václav Vlček, s.r.o. Denisova 93/I, 339

Více

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO

Více

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636 'ti 'ti, 'ti,, 'ti, 'ti ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, v v 252 30 REVNICE IC: 00241636 tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

Účastníci řízení : Lukáš Diart (nar. 30.8.1980), Lom u Tachova 56, 347 01 Tachov

Účastníci řízení : Lukáš Diart (nar. 30.8.1980), Lom u Tachova 56, 347 01 Tachov Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, náměstí Republiky čp. 1, 348 02, Bor Č.jednací : 216/2011/OVÚP/2 v Boru dne 25. ledna 2012 Vyřizuje : Pavel Vokroj Telefon : 374 756 129 E-mail : stavebni@mubor.cz

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST Snížení energetické náročnosti - Zdravotní středisko, Bystřice Výhrada k projektové dokumentaci pro provedení stavby: Vzhledem ke skutečnosti, že v průběhu zpracování projektové

Více

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p.

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p. Projekt bude financován ze zdrojů EU - Operační program Životní prostředí Výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Veřejné zakázky zadané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva 1 Obsah: A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka A.2 Základní údaje A.2.1 A.2.2 A.2.3 A.2.4 Základní údaje charakterizující stavbu a její

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU na p. č. 92/8, k.

Více

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ

Více

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM.

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS v Ústí n. L., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň :

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150. D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace. Projektový stupeň : Volfova 8 612 00 Brno tel.: +420 530 505 835 e-mail:info@ateliertzb.cz Stavba : Stavební úpravy RD, Ráječko, nám. 9. května 150 Investor : manželé Kazdovi Objekt : D.1.4.1 Zdravotnmě technické instalace

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

NOVOSTAVBA 10-TI ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ

NOVOSTAVBA 10-TI ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ A: PRŮVODNÍ ZPRÁVA Identifikační údaje: Název stavby: Místo stavby: Stupeň: Stavebník: NOVOSTAVBA 10-TI ŘADOVÝCH RODINNÝCH DOMŮ Lokalita Buková, Kanice, Brno venkov parc. č. 425/182 až 425/186, 425/200

Více

ROZPOČET. Stavba: Změna dokončené stavby č.85 - část k pronájmu. Část: Objednatel: KTZ - Lovčice. Zpracoval: R.Liška Zhotovitel: Datum: 8.1.2009 P.Č.

ROZPOČET. Stavba: Změna dokončené stavby č.85 - část k pronájmu. Část: Objednatel: KTZ - Lovčice. Zpracoval: R.Liška Zhotovitel: Datum: 8.1.2009 P.Č. ROZPOČET Stavba: Změna dokončené stavby č.85 - část k pronájmu Objekt: Část: Objednatel: KTZ - Lovčice JKSO: EČO: Zpracoval: R.Liška Zhotovitel: Datum: 8.1.2009 P.Č. Kód položky Popis MJ Množství celkem

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2737/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 29.1.2013

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce gastroprovozu ZŠ Libčická

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce gastroprovozu ZŠ Libčická ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Zadávací řízení Užší řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky Rekonstrukce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Výzvy Zadávací dokumentace pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na stavební práce zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Obytný dům Plzeňská ul. 212, Jesenice

Obytný dům Plzeňská ul. 212, Jesenice Ing. M. Veverka projekce IČO 11263415 269 01 * + 313 109 161 mvprojekce@mvprojekce.cz M.Schneibergová Ing. Mir.Veverka Město, Mírové náměstí 368, 2 33 zakázka č. Obytný dům Plzeňská ul. 212, Dokumentace

Více

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla

Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Snížení energetické náročnosti budovy TJ Sokol Mšeno instalace nového zdroje vytápění Výměna zdroje tepla Zodpovědný projektant: Ing. Luboš Knor Vypracoval: Ing. Daniela Kreisingerová Stupeň dokumentace:

Více

York Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U ARCHITEKTONICKÉ, FUNKČNÍ A DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

York Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U ARCHITEKTONICKÉ, FUNKČNÍ A DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U York IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Developer projektu Skala Invest Group s.r.o. Sídlo společnosti Na Zámecké 11, 140 00 Praha 4-Nusle Tel.fax +420 241 742 654

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M Ě S T O B Y S T Ř I C E Dr. E. Beneše 25, 257 51 Bystřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva číslo 06/2012 Pro výběr zhotovitele stavby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., - veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Na zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Na zakázku zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Obec: Obec Tršice se sídlem: Tršice 50, 783 57 Tršice IČ: 00299588 Zastoupené: Leonou Stejskalovou, starostkou Email: ou@trsice.cz Uchazeč Vážený uchazeči, zadavatel vás,

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ OCHRANY Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY POLIKLINIKY LÍŠEŇ na ul. Horníkova 34 v Brně - Líšni PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Investor: Statutární město

Více

Modernizace dojírny pro kozy a ovce

Modernizace dojírny pro kozy a ovce Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídek pro projekt Programu rozvoje venkova 2014 2020 Modernizace dojírny pro kozy a ovce 1. Zadavatel: Název zadavatele: Josef Pulíček IČ zadavatele:

Více

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 97 název ulice Jindřicha z Lipé okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 55 kraj Liberecký kraj číslo parcely 7 číslo bloku číslo orientační

Více

*mupox002ljqi* R O Z H O D N U T Í. I. územní rozhodnutí. Vaše zn.: ze dne

*mupox002ljqi* R O Z H O D N U T Í. I. územní rozhodnutí. Vaše zn.: ze dne Městský úřad Pohořelice Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad Město Pohořelice reg. ČSÚ odd. Břeclav, 24.11.1990, čj. 224/4378 *mupox002ljqi* MUPOX002LJQI Vaše zn.: ze

Více

REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE

REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE REKONSTRUKCE VYTÁPĚNÍ ZŠ A TĚLOCVIČNY LOUČOVICE Objekt Základní školy a tělocvičny v obci Loučovice Loučovice 231, 382 76 Loučovice Stupeň dokumentace: Dokumentace pro výběr zhotovitele (DVZ) Zodpovědný

Více

A1. Průvodní a technická zpráva architektonická a stavební část A2. Průvodní zpráva - návrh zeleně A3. Propočet nákladů

A1. Průvodní a technická zpráva architektonická a stavební část A2. Průvodní zpráva - návrh zeleně A3. Propočet nákladů OBSAH část A textová část A1. Průvodní a technická zpráva architektonická a stavební část A2. Průvodní zpráva - návrh zeleně A3. Propočet nákladů část B výkresová část B 01. Situace - stávající stav +

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 2. Mechanická odolnost a stabilita 3. Požární bezpečnost 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p.

Kvalifikační dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. Kvalifikační dokumentace veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 Zadávací řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín D.1.1 Architektonicko-stavební

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO INSTALACI ÚSTŘEDNÍHO VYTÁPĚNÍ - PROVÁDĚCÍ PROJEKT ZDROJ TEPLA TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH VODA (OBEC OKROUHLO) Obsah Obsah...2 1 Úvod...3 2 Výchozí podklady...3 3 Tepelně technické

Více

Krycí list rozpočtu. B C HSV Dodávky Práce přesčas Zařízení staveniště. Rozpočtové náklady v Kč. Montáž PSV

Krycí list rozpočtu. B C HSV Dodávky Práce přesčas Zařízení staveniště. Rozpočtové náklady v Kč. Montáž PSV Krycí list rozpočtu Název stavby: Mateřská škola Gagarinova Objednatel: Městská část Praha - Suchdol Suchdolské IČ/DIČ: náměstí 73 Druh stavby: Nástavba tech. pavilonu II. etapa Projektant: Ing.Aleš Moudrý

Více

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14 F. TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ Zakázkové číslo : S 03/14 Investor : Město Dubí, Ruská 264/128, Dubí 417 01 Stupeň : PROJEKT STAVBY 1.1. Architektonické a stavebně

Více

D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení. Technická zpráva. Obsah:

D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení. Technická zpráva. Obsah: D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení Technická zpráva Obsah: a) Všeobecně... 1 b) Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného řešení a řešení vegetačních úprav okolí objektu,

Více

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011

Stavební popis firmy D.E.E.D. 2011 Stavební popis rodinných domů D.E.E.D. a.s. 2011 je v rozsahu od horní hrany spodní stavby v základním stupni vybavení. ROZSAH A PARAMETRY UZAVŘENÉ HRUBÉ STAVBY ZVENKU DOKONČENÉ 1. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

D1.4d DSP. D1.4d T 1 2 3 4 DOKUMENTACE PRO. tel.: 731 131 313 email: sprynar@drupol.cz. FACT s.r.o. 147 00 Praha 4

D1.4d DSP. D1.4d T 1 2 3 4 DOKUMENTACE PRO. tel.: 731 131 313 email: sprynar@drupol.cz. FACT s.r.o. 147 00 Praha 4 ZAŘÍZENÍ PRO VYTÁPĚNÍ STAVEB OBSAH: T 1 2 3 4 TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ - OBJEKT A - 1.NP VYTÁPĚNÍ - OBJEKT B - 1.NP VYTÁPĚNÍ - OBJEKT B2-1.NP VYTÁPĚNÍ - OBJEKT B2-2.NP VÝŠKOVÉ OSAZENÍ: ČÍSLO PARÉ: ±0,000=xxx,xx

Více

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Zlatnická ul. 186 č. tel.: 476 118 195/č. fax: 476 118 243 Email: zs5most@volny.cz www.zschanov.cz IČO 49872265 Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Most, 13. 5. 2016 Veřejná zakázka

Více

A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: 1. Základní údaje o stavbě: Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1

A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: 1. Základní údaje o stavbě: Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1 A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: Název stavby : Bytový (Rodinný) dům Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1 Okres Charakter stavby Účel stavby : Ostrava : Novostavba (Rekonstrukce) : Stavba

Více

ZADÁNÍ. Práce a dodávky HSV 3 Svislé a kompletní konstrukce 1 011 311231114 Podezdění trap.plechů plnými cihlami m3 5,200

ZADÁNÍ. Práce a dodávky HSV 3 Svislé a kompletní konstrukce 1 011 311231114 Podezdění trap.plechů plnými cihlami m3 5,200 ZADÁNÍ Stavba: Výměna krovu-vyuřití podkroví Objekt: Datum: 7.12.2008 Část: JKSO: P.Č. KCN Kód položky Zkrácený popis MJ Množství celkem Cena jednotková Cena celkem 1 2 3 4 5 6 7 8 HSV Práce a dodávky

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY NA PARC. Č. 1/1 V POŘÍČANECH D. 1. 1. a - T EC H N I C K Á Z PR ÁVA 1 Stavba: zateplení objektu základní školy v Poříčanech hlavní budova školy Místo:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba: Objednatel: Projektant: DIK, dodavatelsko inženýrská kancelář spol. s r. o. nám.svobody 879 79001 Jeseník. Čís.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba: Objednatel: Projektant: DIK, dodavatelsko inženýrská kancelář spol. s r. o. nám.svobody 879 79001 Jeseník. Čís. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba: OPRAVA STŘECHY A PODKROVÍ LÉČEBNÉHO PAVILONU Stupeň dokumentace: PROJEKT Objednatel: Psychiatrická nemocnice Marianny Oranžské, Ves Bílá Voda 1, 790 69 Bílá Voda Projektant: DIK,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Technická zpráva. Vodovod a kanalizace. Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1. Investor :

Technická zpráva. Vodovod a kanalizace. Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1. Investor : - 1 - Technická zpráva Vodovod a kanalizace Akce : Muzeum Žirovnice revitalizace zámeckého pivovaru p.p.č 185 / 1 Investor : Město Žirovnice, Cholunská 665, 394 68 Žirovnice Vypracoval : Jiří Černý, IČ

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou M Ě S T S K Ý Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou odbor stavební a životního prostředí Č.j.: OSŽP-6901/2014-NOM Spis: UR 153/13 SŘ SP 48/13 VITA 187/14 Vyřizuje: Novákova E-mail: novakova@muhradek.cz Horní náměstí

Více

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dokončovací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Komplexní rekonstrukce návsi a komunikací v Tištíně

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Komplexní rekonstrukce návsi a komunikací v Tištíně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s Metodickým pokynem zadávání zakázek a veřejných zakázek v programovém období 2007-2013 ROP Střední Morava, Vás zadavatel tímto vyzývá

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,úprava kotelny ZŠ Zlonice II. podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ÚVOD VÝCHOZÍ PODKLADY STÁVAJÍCÍ STAV TECHNICKÉ ŘEŠENÍ KANALIZACE BILANCE POTŘEBY VODY

ÚVOD VÝCHOZÍ PODKLADY STÁVAJÍCÍ STAV TECHNICKÉ ŘEŠENÍ KANALIZACE BILANCE POTŘEBY VODY ÚVOD Předmětem projektové dokumentace pro stavební povolení Zřízení nebytové jednotky v 2.NP v objektu kulturního domu v Dobrovízi, Dobrovíz č.p. 170 je návrh vnitřní kanalizace, vnitřního vodovodu a vnitřního

Více

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works Average s of selected Construction works Average 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů m 2 1 odstranění porostu 35,54 31,10 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění

Více

Poptávkové řízení. RD v Telnici. Termín zpracování: 21.10.2009 do 12:00h. Otakar Hobza. Vídeňská 264/120b, Brno 619 00. tel.

Poptávkové řízení. RD v Telnici. Termín zpracování: 21.10.2009 do 12:00h. Otakar Hobza. Vídeňská 264/120b, Brno 619 00. tel. Poptávkové řízení Termín zpracování: 21.10. do 12:00h Otakar Hobza vedoucí stavební výroby Vídeňská 264/120b, Brno 619 00 tel.: +420 602 574 918 ISO 9001:1, ISO 14001 : 5 Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ Obsah: 1.0 Koncepce zásobení teplem 2.0 Systém vytápění 3.0 Tepelné ztráty 4.0 Zdroj tepla 5.0 Pojistné zařízení 6.0 Topné okruhy 7.0 Rozvod potrubí 8.0 Topná plocha 9.0 Doplňování

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D M N I C H O V I C E - stavební úřad 251 64 Mnichovice Masarykovo nám. č.p. 83 Č.j.: SÚ/1185/11/Po Mnichovice : 19.9.2011 Vyřizuje: Podholová Marta telefon: 323 666 317 V E Ř E J N

Více

VYPRACOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT. Obec Olbramice, Prostorná 132, Olbramice, 742 83 Klimkovice

VYPRACOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT. Obec Olbramice, Prostorná 132, Olbramice, 742 83 Klimkovice technická zpráva INVESTOR NÁZEV AKCE OBSAH VÝKRESU VYPRACOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT Ing. arch. Lukáš Krekáň Obec Olbramice, Prostorná 132, Olbramice, 742 83 Klimkovice NOVOSTAVBA ZÁZEMÍ SK SOKOL OLBRAMICE

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Výzva k předložení nabídek Tato veřejná zakázka je zadána v souladu se Směrnicí upravující zadávání zakázek malého rozsahu (vydané MŠMT pod č.j.: 2371/2009-14) a Dodatky č. 1 a 2 této směrnice pod názvem:

Více

Technická zpráva stavební část

Technická zpráva stavební část Technická zpráva stavební část Dokumentace pro výběr zhotovitele a realizaci stavby Zateplení objektu Mateřské školy v Luční ulici Chrastava Investor Vypracoval : Město Chrastava : Jiří Schneider a) Účel

Více

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice

Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice Zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název projektu: Rekonstrukce historických oken zámek Bartošovice Zadavatel: Obec Bartošovice IČ: 00297721 DIČ: CZ00297721 se sídlem:

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works s of selected Construction works 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů m 2 1 odstranění porostu 42,64 32,55 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE ZADAVATEL: Obec Doubravčice Sídlem: Doubravčice 94, 282 01 Český Brod

Více

na veřejnou zakázku malého rozsahu

na veřejnou zakázku malého rozsahu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na veřejnou zakázku malého rozsahu 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Název

Více

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works

6. PRŮMĚRNÉ CENY VYBRANÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ Average prices of selected Construction works s of selected Construction works 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů m 2 1 odstranění porostu 43,20 34,50 001 Odstranění travin a křovin, kácení stromů a odstranění pařezů

Více

DRAŽEBNí VYHLÁŠKA. Bod 2. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 Úřad městské části (1)

DRAŽEBNí VYHLÁŠKA. Bod 2. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 Úřad městské části (1) IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNí VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 43 a 16a zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 1007/2015-N Bod 1. Touto "Dražební vyhláškou" se

Více

Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s.

Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s. Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s. Čechova 1300/23, 690 11 Břeclav, IČO: 49455168, DIČ: CZ49455168 Technické podmínky pro připojení nemovitostí na veřejný vodovod, které platí pro vodovodní řady provozované

Více

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy Obsah: 01 Technická zpráva 02 Půdorys 1.PP 03 Půdorys 1.NP 04 Půdorys 2.NP 05 Půdorys 3.NP 06 Půdorys 4.NP 07 Půdorys 5.NP 08 Půdorys střechy 09 Řez A - A 10 Pohledy na fasády 11 Výpis PSV - plastové výrobky

Více