U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) Omluveni Pí Kudrlová, MUDr. Tyll PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny 3) Pravidla rozpočtového provizoria 4) Nový bazén návrhy úvěrových smluv 5) Odpady Písek návrhy úvěrových smluv 6) Teplárna Písek návrhy úvěrových smluv 7) Navýšení dotace na provoz MHD v Písku 8) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města 9) Informace z výborů 10) Záměry prodejů 11) Záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. 12) Záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. 13) Záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. 14) Jiné dispozice s majetkem města 15) Výkupy majetku do vlastnictví města 16) Konečné schválení smluv 17) Prodej bytů a záměr prodeje 18) Záměr prodeje nebytového prostoru 19) Záměr vybudování stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách 20) Přihláška ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování 21) Opravné usnesení k návrhu na poskytnutí dotace na sociální účely 22) Veřejnoprávní smlouva s ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace inteligentní zastávky

2 23) Žádost o uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Slabčice na odchyt volně se pohybujících psů a zajištění jejich následného umístění do útulku 24) Partnerská smlouva mezi městy Písek a Veľký Krtíš 25) Informace o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o. 26) Informace o činnosti Centra kultury města Písek 27) Informace o čerpání dotací v roce 2016 kultura a cestovní ruch 28) Kontrola plnění usnesení 29) Různé, interpelace 30) Připomínky občanů 31) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Z jednání zastupitelstva města je pořizován audio záznam. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu Jednání zastupitelstva města zahájila a řídila starostka města Mgr. Vanžurová. Zápis z minulého jednání byl ověřen a schválen a do dnešního dne nepřišly žádné připomínky. Konstatovala, že z dnešního jednání se omlouvají pí Kudrlová, MUDr. Tyll, pozdější příchod nahlásil Ing. Krejča, dřívější odchod Mgr. Drnec, Ing. Kulič. Starostka navrhla ověřovatele zápisu Ing. Uhlíka, Ing. arch. Trambovou. U s n e s e n í č. 108/17 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu Ing. Jiřího Uhlíka, Ing. arch. Petru Trambovou. Hlasování č. 1: Pro: 22 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) K bodu 1b) Schválení programu jednání Paní starostka navrhuje doplnit materiál u bodu 8) o novou tabulku, u bodu 19 o petici, která se vybudování cyklostezky týká. Dále informuje, že zastupitelé obdrželi em zápis z finančního výboru. U s n e s e n í č. 109/17 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s doplněním bodu 8) a 19). Hlasování č. 2: Pro: 24 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny Uvedl JUDr. Knot. Navrhuje usnesení schvaluje. JUDr. Veselý finanční výbor doporučuje opatření schválit. Dále doporučuje předkládat rozpočtové změny zastupitelstvu města maximálně čtyřikrát ročně. U s n e s e n í č. 110/17 Zastupitelstvo města rozpočtová opatření rozpočtové změny č /17 schvaluje. stránka 2 (celkem 18)

3 Hlasování č. 3: Pro: 23 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Pravidla rozpočtového provizoria Uvedl JUDr. Knot. Navrhuje usnesení schvaluje. U s n e s e n í č. 111/17 Zastupitelstvo města pravidla rozpočtového provizoria schvaluje. Hlasování č. 4: Pro: 25 proti: - zdržel se: - Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Nový bazén návrhy úvěrových smluv Uvedl JUDr. Knot. Tento úkol obdržel FO od zastupitelstva města. Nejlepší nabídka je od ČSOB jde o úvěrový rámec. Navrhuje úvěrový rámec schválit. V současné době disponuje město částku 500 mil. Kč na účtech. Jsou zahájeny dvě velké stavby nová knihovna a úpravna vody. Dále město plánuje stavbu bazénu, parkoviště, novou sportovní halu. Navrhuje usnesení 1. tj. fixaci na 10 let. JUDr. Veselý na finančním výboru k plaveckému bazénu nebylo přijato usnesení. Sjednávání úvěru je předčasné. Při dobrém hospodaření by bylo možné všechny akce zafinancovat z rozpočtu města. FV se shodl na půjčce pro společnost Odpady. Také Teplárnu čeká velká investice. JUDr. Průša úvěrový rámec by zastupitelstvo města mělo schválit. Je záruka vrácení fin. prostředků od Teplárny a Odpadů. Úvěrem by byly pokryty i další investiční akce např. parkovací dům, revitalizace náměstí, hala apod. Dne se bude přebírat projektová dokumentace k bazénu. JUDr. Knot chce být rozpočtově zodpovědný, a proto předkládá schválení úvěrového rámce. Předpokládá se, že úrokové sazby půjdou výše. Bez jeho odsouhlasení, z důvodu již schválených investičních akcí města, by město nebylo schopné půjčit Odpadům a Teplárně. JUDr. Průša důvod proč ano je dán zákonem o hospodaření územně správních celkůměsto musí mít pokryty náklady. JUDr. Veselý akce musí být kryty, ale stačila by částka pouze 70 mil. Kč. JUDr. Knot nemusí být čerpána celá částka. Zbývající část může být použita na stavbu sportovní haly či parkovací dům. P. Slaný (člen FV) podporuje návrh JUDr. Knota. JUDr. Knot navrhuje usnesení 1a) U s n e s e n í č. 112/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh smlouvy o úvěru s fixací na 10 let (varianta A) mezi městem Písek a Československou obchodní bankou, a. s., kterým banka poskytne městu Písek účelové peněžní prostředky na výstavbu nového plaveckého bazénu v Písku do výše úvěrového limitu Kč. Hlasování č. 5: Pro: 17 proti: 2 zdržel se: 6 Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 5) Odpady Písek návrhy úvěrových smluv JUDr. Knot navrhuje usnesení 1a). stránka 3 (celkem 18)

4 U s n e s e n í č. 113/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh úvěrové smlouvy s fixací na 10 let mezi městem Písek a společností Odpady Písek s. r. o., kterou město Písek poskytne Odpadům Písek s. r. o. účelové peněžní prostředky na realizaci investiční akce Výstavba další etapy skládky, skládka Smrkovice - Vydlaby, etapa 5b do výše Kč se splatností 10 let. Hlasování č. 6: Pro: 24 proti: - zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 6) Teplárna Písek návrhy úvěrových smluv JUDr. Knot navrhuje usnesení 1a). U s n e s e n í č. 114/17 Zastupitelstvo města schvaluje návrh úvěrové smlouvy s fixací na 10 let mezi městem Písek a Teplárnou Písek, a. s., kterou město Písek poskytne Teplárně Písek účelové peněžní prostředky na realizaci investic vyplývajících z dokumentu Studie tepelné koncepce města Písek do výše Kč se splatností 10 let. Hlasování č. 7: Pro: 24 proti: - zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 7) Navýšení dotace na provoz MHD v Písku Uvedl JUDr. Knot. K tomuto návrhu navýšení úhrady za provoz MHD město přistupuje z důvodu, že vyšlo nařízení vlády o navýšení mzdových nákladů pro řidiče. Město nechce zvyšovat náklady na jízdné ani omezovat ujeté kilometry. JUDr. Veselý nemá problém s navyšováním mezd řidičům. Navýšení je však pokryté pouze z rozpočtu města. Navrhuje, aby navýšení mezd krylo ze svých zdrojů i ČSAD. Ing. Kovařík částka je přesně napočtena počtem ujetých kilometrů krát navrhované zvýšení. Částka dle jeho názoru je adekvátní. Mgr. Hořánek krajské úřady dostaly prostředky na provoz autobusů od státu. Podobně by to mělo být použito i pro městské autobusy. JUDr. Průša služby obecného veřejného zájmu jsou dotovány. Město by mohlo soutěžit. RSDr. Lejčar dotaz na zástupce ČSAD - jak naloží s navýšenou částkou pro MHD? Finanční prostředky budou skutečně určeny na platy řidičům? (odpověděl Ing. Coufal u bodu 22). JUDr. Knot metodika odpovídá i částce, kterou platí Jihočeský kraj tj. 2,50 Kč/km. Ing. Gavlasz podporuje návrh, ale navrhuje 2,50 Kč/km. JUDr. Knot navrhuje usnesení dle návrhu. Ing. Kovařík návrh Ing. Gavlasze je navýšení rozpočtu pouze o Kč tj. na celkovou částku Kč Hlasování č. 8 o návrhu Ing. Gavlasze: pro: 3 proti: 2 zdržel se: 20 Hlasování č. 9 o původním návrhu: pro: 21 proti: - zdržel se: 4 U s n e s e n í č. 115/17 Zastupitelstvo města navýšení úhrady prokazatelné ztráty z provozu MHD v Písku v roce 2017 z rozpočtu města o 746 tis. Kč na tis. Kč schvaluje a ukládá radě města předložit příslušnou rozpočtovou změnu stránka 4 (celkem 18)

5 Hlasování č. 9: Pro: 21 proti: - zdržel se: 4 Zodpovídá: Ing. Kovařík K bodu 8) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města Mgr. Hořánek místostarostové mají dané kompetence pro volební období. Z důvodu výsledků voleb na krajském úřadě, navrhuje vedení města přesun kompetencí, viz na stůl předložená tabulka. Město má výklad odboru veřejné správy, dozoru a kontroly MV, že stačí usnesením změnit kompetence místostarostů. Proto navrhuje schválit materiál s novou tabulkou. JUDr. Veselý navrhuje, aby oblast hospodaření města zůstala v kompetenci místostarosty JUDr. Knota. Hlasování č. 10 o návrhu JUDr. Veselého: pro: 8 proti: 2 zdržel se: 15 Hlasování č. 11 o původním návrhu + nová tabulka pro: 17 proti: 1 zdržel se: 7 U s n e s e n í č. 116/17 Zastupitelstvo města určení konkrétních úkolů pro starostku a místostarosty dle přílohy č. 2 schvaluje. Hlasování č. 11: Pro: 17 proti: 1 zdržel se: 7 Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 9) Informace z výborů Uvedl Ing. Hořánek. JUDr. Veselý finanční výbor požaduje, pokud se bude projednávat nějaká větší investice, aby bylo společné zasedání výborů finančního a pro investice a rozvoj. RSDr. Lejčar osadní výbor Hradiště se zabývá zřízením parkoviště u fotbalového hřiště. Poděkoval za tuto aktivitu odboru investice a rozvoj. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 10) Záměry prodejů z1) záměr směny části pozemku parc. č. 1543/17 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele a části pozemku parc. č. 1543/5 k. ú. Písek ve vlastnictví města Písku lokalita Písek, rekonstrukce Čapkovy ulice Mgr. Hořánek navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 117/17 Zastupitelstvo města schvaluje záměr směny části pozemku parc. č. 1543/5 o výměře cca 100 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví města Písek za část pozemku parc. č. 1543/17 o výměře cca 10 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele bez cenového vyrovnání. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady města Písku. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. Hlasování č. 12: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) stránka 5 (celkem 18)

6 z2) záměr prodeje pozemku parc. č. 6/2 k. ú. Písek žadatelé zahrada vedle hotelu Otava Pí Sitterová od žadatelů přišel ještě doplňující dopis, kde žádají pouze o část pozemku. Právě tu část ale využívá nájemce hotelu Otava. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení c). U s n e s e n í č. 118/17 Zastupitelstvo města neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 6/2 o výměře 156 m 2 k. ú. Písek žadatelům za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Hlasování č. 13: Pro: 17 proti: - zdržel se: 3 (v té době přítomných) z3) záměr prodeje pozemku parc. č. 834/64 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatelů chatová oblast ve Smrkovicích Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení 1a)2a). Ing. Sládek navrhuje usnesení - ZM schvaluje s připomínkou, a to: ZM ukládá radě města vymáhat výši nájmu za užívaný pozemek minimálně 3 roky zpětně. Hlasování č. 14 o návrhu Ing. Sládka: Pro: 12 proti: - zdržel se: 8 Hlasování č. 15 o původním návrhu: pro: 19 proti: - zdržel se: 2 U s n e s e n í č. 119/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. zrušení svého usnesení č. 8/17 ze dne záměr prodeje pozemku parc. č. 834/64 o výměře 43 m 2 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatelů za cenu 150 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. IX. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Hlasování č. 15: pro: 19 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) K bodu 11) Záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. P. Vodička výměníky patří městu. Na VH Teplárny bylo rozhodnuto, že se bude pokračovat v úpravě rozvodů. Zatím není hotový projekt. Město je ve fázi první změny ÚP, kdy je možné tam tento návrh zařadit. Chce vyhovět občanům, proto nejdříve navrhuje upravit územní plán pro umístění drobné řemeslné či přidružené výroby. Navrhuje usnesení odkládá záměr prodeje parcely č. 4904, jejíž součástí je stavba technického vybavení (výměníkové stanice Gregorova), které je na parcele st postavena. Ukládá odboru správy majetku bezodkladně požádat o změnu územního plánu /to je tak, aby návrh změny byl zařazen do právě probíhající první změny ÚP/ s požadavkem, aby v jeho písemné části bylo stanoveno, že v hranicích této parcely je možné: převažující účel využití umístění a rozvoj drobné řemeslné či přidružené výroby, výrobních a nevýrobních služeb, jejichž vlastní či související činnost nemá zásadní negativní dopady mimo vlastní areál na okolní prostředí. Poté bude podrobně specifikovat. stránka 6 (celkem 18)

7 Ing. Sládek na ulici Gregorova je zpracován regulační plán. Vyšší dokumentace tj. územní plán ovlivní tu nižší tj. regulační plán. Pokud dojde ke změně územního plánu a poté následně regulačního plánu, náklady na změnu ponese město. Město nebylo iniciátorem změny regulačního plánu. Mgr. Hořánek navrhuje přijmout usnesení III. vlastní zadání návrhu na změnu územního plánu navrhuje specifikovat až na červnovém zasedání. Bude porovnáno se současným regulačním plánem. P. Fouček procesní lhůty návrh na změnu územního plánu bude možné uplatnit i na červnovém jednání ZM. Ing. Gavlasz - komise pro infrastrukturu Teplárna předloží projektovou dokumentaci na výměnu rozvodů. Mgr. Hořánek stahuje svůj návrh, podporuje návrh p. Vodičky. Ing. Sládek navrhuje upravené usnesení III. (není nutné se vyjadřovat k Teplárně), poslední věta nechť tam zůstane. Ing. Krejča u návrhu pana Vodičky zásadní negativní dopady mimo vlastní areál navrhuje vyškrtnout slovo zásadní. Hlasování č. 16 o návrhu Ing. Sládka: pro: 14 proti: - zdržel se: 11 U s n e s e n í č. 120/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. - parcely č.st o výměře 147 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. Hlasování č. 16: Pro: 14 proti: - zdržel se: 11 K bodu 12) Záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. P. Vodička navrhuje usnesení jako v předchozím bodě. Ing. Sládek navrhuje usnesení III. jako v předchozím bodě U s n e s e n í č. 121/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Švantlova ul. - parcely č. st. 369/3 o výměře 206 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. Hlasování č. 17: Pro: 22 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) K bodu 13) Záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. Ing. Sládek navrhuje stejné usnesení jako u bodů 11)12). stránka 7 (celkem 18)

8 U s n e s e n í č. 122/17 Zastupitelstvo města odkládá záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. - parcely č. st. 3520/1 o výměře 241 m 2 včetně stavby technického vybavení bez č. p. vše v k.ú. Písek. Ukládá odboru správy majetku požádat o změnu územního plánu s tím, že plochy výměníkových stanic budou zahrnuty jako plochy přestavby plochy výroby a skladování drobná a řemeslná výroba (VD) s úpravou podmínek přípustného, nepřípustného, případně podmíněně přípustného využití těchto konkrétních přestavbových ploch. Hlasování č. 18: Pro: 23 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) K bodu 14) Jiné dispozice s majetkem města d1) výkup jednotné kanalizace od žadatele lokalita Hradiště ulice Ouzká - podle zásad pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury Mgr. Vanžurová navrhuje 1a)2a). U s n e s e n í č. 123/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup stavby jednotné kanalizace o délce cca 92,5 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení kanalizace v ulici Ouzká Písek Hradiště na pozemku parc. č. 665/1 k. ú. Hradiště u Písku od žadatele do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování této jednotné kanalizace, a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudované jednotné kanalizace. V případě neschválení příspěvku by se výkup vybudované jednotné kanalizace uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000, konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí odkoupení stavby jednotné kanalizace o délce cca 92,5 m vybudované v rámci výstavby Prodloužení kanalizace v ulici Ouzká Písek Hradiště na pozemku parc. č. 665/1 k. ú. Hradiště u Písku od žadatele do majetku města Písek. Jedná o investici do veřejné části infrastruktury, která je vynucená na základě vyjádření správce infrastruktury ve veřejném zájmu, budoucí prodávající může po vydání kolaudačního souhlasu požádat o příspěvek (spoluúčast města) na vybudování tohoto vodovodního řadu, a to do výše max. 30% nebo max Kč vč. DPH (uplatní se nižší částka) v souladu se zásadami Z/5. Uznaná částka bude kupní cenou za výkup vybudované jednotné kanalizace. V případě neschválení příspěvku by se výkup vybudované jednotné kanalizace uskutečnil za kupní cenu ve výši Kč 1.000,--. (sml. č INF bud) Hlasování č. 19: Pro: 25 proti: - zdržel se: - d2) zrušení usnesení č. 250/16 ze dne na prodej části pozemku parc. č. 62/1 k. ú. Semice u Písku žadatelce lokalita Semice, za tenisovými kurty Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 124/17 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení svého usnesení č. 250/16 ze dne stránka 8 (celkem 18)

9 Hlasování č. 20: Pro: 25 proti: - zdržel se: - d3) bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/13 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o. lokalita Semice, Přední Pecky Ing. Kulič nesouhlasí s převodem pozemku. JUDr. Průša pozemek si mohli koupit okolní vlastníci. Lokalita měla být od firmy lépe vymezena. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení c). U s n e s e n í č. 125/17 Zastupitelstvo města neschvaluje bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/13, orná půda o výměře 27 m 2 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o., IČO , se sídlem Ražice, Ražice 56, do vlastnictví města Písku. Hlasování č. 21: Pro: 18 proti: - zdržel se: 3 (v té době přítomných) d4) bezúplatný převod pozemků z vlastnictví ČR - Lesů České republiky, s. p. k. ú. Boudy (lesní cesty) Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 126/17 Zastupitelstvo města schvaluje opravu svého usnesení č. 45/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští se text a podání žádosti o bezúplatný převod pozemků dle přílohy a nahrazuje se textem Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. (sml. č ) Hlasování č. 22: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 15) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup části pozemku parc. č. 826/7 k. ú. Písek z vlastnictví žadatelky rekonstrukce ulice Strakonická v Písku Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a) schvaluje. P. Reichl chodník byl vybudován na pozemku cizího vlastníka. Mgr. Hořánek navrhuje usnesení a) schválit. U s n e s e n í č. 127/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 826/7 o výměře cca 6 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví žadatelky za cenu 350 Kč/m 2 cena požadovaná prodávající. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Hlasování č. 23: Pro: 25 proti: - zdržel se: - stránka 9 (celkem 18)

10 k2) výkup částí pozemků parc. č. 48 a č. 49/2 vše k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelů rekonstrukce ulice K Vápenici, Hradiště Písek Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a) schvaluje. U s n e s e n í č. 128/17 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 48 o výměře cca 2 m 2 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelky a části pozemku parc. č. 49/2 o výměře cca 1 m 2 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelů za cenu 250 Kč/m 2 cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Hlasování č. 24: Pro: 25 proti: - zdržel se: - K bodu 16) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění kupní smlouvy a darovací smlouvy výkup staveb komunikace a veřejného osvětlení a bezúplatný převod pozemku parc. č. 126/3 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o. lokalita Semice, Přední Pecky Mgr. Hořánek navrhuje hlasování ke všem bodům současně dle návrhů v materiálu. U s n e s e n í č. 129/17 Zastupitelstvo města 1. schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 1 výkup nově vybudovaných staveb SO 02 veřejné účelové komunikace, SO 101 úpravy stávající účelové komunikace a SO 05 veřejného osvětlení vybudovaných v rámci stavby Semice, Přední Pecky rodinné domy, komunikace a inženýrské sítě na pozemcích parc. č. 126/3, č. 789/1, č. 789/3 a č. 772/1 vše k. ú. Semice u Písku od společnosti STAREKO CZ Písek s. r. o., IČO , se sídlem Ražice č. p. 56, PSČ za kupní cenu 500 Kč včetně DPH do vlastnictví města Písek. (sml. č INF) 2. schvaluje konečné znění darovací smlouvy dle přílohy č. 2 darování pozemku parc. č. 126/3, orná půda o výměře 1511 m 2 k. ú. Semice u Písku z vlastnictví společnosti STAREKO CZ Písek, s. r. o., IČO , se sídlem Ražice č. p. 56, PSČ do vlastnictví města Písek. (sml. č D) Hlasování č. 25: Pro: 25 proti: - zdržel se: - 2) konečné znění kupní smlouvy - prodej pozemků v areálu statku Dobešice do vlastnictví Jihočeského kraje U s n e s e n í č. 130/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. opravu svého usnesení č. 10/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští pozemek parc. č. 2634/2 o výměře 340 m 2 k. ú. Písek. Ostatní ustanovení tohoto usnesení zůstávají beze změny. 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemků parc. č. 2633/2 o výměře m 2, parc. č o výměře m 2, parc. č o výměře 16 m 2, parc. č o výměře 123 m 2 vše k. ú. Písek do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice za cenu Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem kupní smlouvy. (sml. č ) stránka 10 (celkem 18)

11 Hlasování č. 25: Pro: 25 proti: - zdržel se: - 3) konečné znění smluv o zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek teplovodní potrubí a kompaktní předávací stanice U s n e s e n í č. 131/17 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 3 - právo umístění teplovodního potrubí na parcele č. 949/1 k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3 jako oprávněným z věcného břemene a vlastníky dotčeného pozemku jako povinnými z věcného břemene. Věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou úhradu ve výši 50 Kč/bm vedení, tj. 770 Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy. 2. konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 4 - právo umístění teplovodního potrubí a kompaktní předávací stanice v části domu čp na stavební parcele č k. ú. Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3 jako oprávněným z věcného břemene a vlastníky dotčeného pozemku jako povinnými z věcného břemene. Věcné břemeno bude zřízeno za jednorázovou úhradu ve výši 50 Kč/bm vedení a Kč za umístění kompaktní předávací stanice, tj Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy. Hlasování č. 25: Pro: 25 proti: - zdržel se: - Byla vyhlášena přestávka 15:05 15:25 hodin. K bodu 17) Prodej bytů a záměr prodeje Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení dle návrhu U s n e s e n í č. 132/17 1. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 222/1, v čp. 222, K Háječku, Písek, se stavební parcelou č. 334, k. ú. Písek, žadatelce, K Háječku 222, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. Hlasování č. 26: Pro: 18 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) 2. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 228/10, v čp. 228, Zahradní, Písek, se stavební parcelou č. 339/1, k. ú. Písek, žadatelce, Zahradní 228, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. Hlasování č. 27: Pro: 21 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) stránka 11 (celkem 18)

12 3. Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytové jednotky č. 1501/2, v čp. 1501, Harantova, Písek, se stavební parcelou č. 2364, k. ú. Písek, žadatelům, Harantova 1501, Písek. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. Hlasování č. 28: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) 4. Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje bytové jednotky č. 367/15, v čp. 366, 367, Na Stínadlech, Písek, se stavební parcelou č. 3576, k. ú. Písek, žadateli, Čapkova 1504, Písek. Cena nechť je stanovena znaleckým posudkem. Hlasování č. 29: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) 5. Zastupitelstvo města neschvaluje vzdát se předkupního práva pro město Písek, na byt č. 15, v čp. 2172, ul. Smrkovická, Písek se stavební parcelou č. 4416, k.ú. Písek, ve vlastnictví žadatele, Smrkovická 2172, Písek. Hlasování č. 30: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 18) Záměr prodeje nebytového prostoru Ing. Šartnerová v důvodové zprávě je chybně uvedena částka nájemného, správná částka je Kč za rok. Arch. Zborník je statutárním zástupcem spolku ŠVAGR. Informoval o činnosti tohoto spolku, činnost trvá 20 let, starají se o děti z dětských domovů. Byl jim nabídnut náhradní prostor, který nevyhovuje jejich potřebám. Jsou nuceni do odkupu prostor. P. Hrach má plnou moc, zastupuje 60 % podílu v domě. Prostor je využíván jako skladiště. JUDr. Knot město má k dispozici pouze jeden nebytový prostor? Ing. Hladíková požadavek na prostor od arch. Zborníka je specifický prostor má být bezbariérový, v přízemí, dostatečně prostorný i pro skladiště. P. Houdek začátek nájemního vztahu byl uzavřen se společností Inkano. Později se nájem rozšířil pro společnost Švagr. Společnost Inkano investovalo prostředky do opravy. Veškeré investice musí být provedeny se souhlasem pronajímatele. Na dotaz p. Ondřicha odpovídá Ing. Šartnerová je zřejmé, že prostor slouží jako sklad. Arch. Zborník o prostory žádali společně s Inkanem. Smlouva se sepsala se všemi subjekty. V prostorách probíhá také administrativní činnost. Paní Hrachová (jedna z vlastníků) nebytový prostor vytopila v roce 2016 a DBS neuvedla prostor do původního stavu. Dále podnajímají kancelář jednotce dobrovolných hasičů. Návrhy usnesení Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení 1a)2a) JUDr. Veselý druhá část usnesení je nadbytečná, je to v kompetenci RM navrhuje ve druhé části usnesení slovo doporučuje. JUDr. Průša byl změněn zákon o obcích, ZM si může vyhradit jinou kompetenci. Souhlasí, že druhá část usnesení je nadbytečná. Mgr. Hořánek nejde o přenesení kompetence. Navrhuje usnesení u bodu 2) doporučuje Arch. Zborník nájemní vztah je od P. Brož navrhuje usnesení odkládá. Hlasování č. 31 o návrhu p. Brože: pro: 12 proti: 1 zdržel se: 10 (v té době přítomných) stránka 12 (celkem 18)

13 Hlasování č. 32 o návrhu 1a) schvaluje, 2) doporučuje RM pro: 10 proti: 1 zdržel se: 13 (v té době přítomných) K záměru prodeje nebytové jednotky č. 131/1 v čp. 131 Píseckého nebylo přijato žádné usnesení. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 19) Záměr vybudování stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách Byl rozeslán dodatečný materiál, a to petice za vybudování stezky a dopis Mysliveckého spolku Háj. P. Hladký za DR Lesů města nesouhlasí s tímto návrhem. Informoval o vhodnějším areálu v Oldřichově. Již nyní je tam 30 km stezek. Navrhuje usnesení: Zastupitelstvo města ukládá radě města zahájit přípravné práce na studii využitelnosti bývalého vojenského prostoru Oldřichov. Ing. Zámečník (Lesy města Písku) společnost byla založena, aby zachovávala funkční a rekreační účely lesa. Na veškerou činnost si musí vydělat. Za rok 2016 odvedli městu nájemné 14 mil. Kč, investují do naučných stezek a jejich údržby, udržují stezky a cyklostezky, starají se o náhradní výsadby. Od roku 2015 dochází k masivnímu usychání stromů. Nechal zpracovat průzkum návštěvnosti lesa 110 tis. návštěvníků za 4 měsíce. Již nyní je nedostatek parkovacích míst v okolí lesa. Jeho návrh je zabývat se areálem Oldřichov. JUDr. Knot informoval o petici, která podporuje vznik stezky pro terénní cyklistiku. K informaci Ing. Zámečníka. Nájemné 14 mil. Kč se lesům vrátí formou investice ve výši 7 mil. Kč do opravy budov. Ing. Zámečník jde o budovy v majetku města. Mgr. Hořánek k návrhu zřízení menšího okruhu stezek pro terénní cyklistiku by měla být zpracována studie. Ing. Hladík lokalita Oldřichov nemá stejné parametry. Cesty budou sloužit pro písecké občany. Upozorňuje, že v petici jsou podepsáni i strakoničtí občané. JUDr. Průša kolem roku 1900 byly kopce holé. Oldřichov měl být lesoparkem. Parametry singtreku areál Oldřichov nemá. Navrhuje prověřit studií obě lokality a porovnat. MUDr. Turek najel 200 tis. km na kole. V okolí Písku je rušivých prvků v lese více 3 střelnice, motokárová dráha, oproti cyklistům, kteří jsou v lese tišší. Měla by být dána možnost všem. Srovnání Oldřichova s píseckými lesy je nerelevantní. Ing. Kulič informoval o svých zkušenostech ze zahraničí. Ing. Sládek z Oldřichova by mohl být příměstský park. Rovněž doporučuje zadat prověřovací studii. Navrhuje usnesení k petici ZM sděluje žadatelům, že město Písek může zadat studii využitelnosti bývalého vojenského prostoru Oldřichov na volnočasové aktivity příměstské rekreační plochy, kde by se mohl záměr žadatelů v areálu pro horská kola realizovat. Toto sdělení vychází i z posudku Bc. Kalabuse ze Vsetína, který ZM obdrželo. JUDr. Knot kde jsou ochránci přírody při konání motokárových závodů? P. Anděl otázka je, zda v píseckých horách jsou potřeba další cyklostezky. Navrhuje využít Oldřichov dle návrhu p. Hladkého. Mgr. Hořánek navrhuje pro oba návrhy vyhotovit studie - Oldřichov a Písecké hory. Občan Písecké hory jsou vyhlášeny územím klidu. Je členem myslivecké stráže. Vadí jim singtrekové cesty. P. Juříček Oldřichov je hezké místo, ale prostor je příliš otevřený. Ohrazuje se proti tomu, že by nepořádek v lese způsobovali cyklisté. Vadí mu spíše pohyb automobilů po lesích. Co se týká petice (reakce na Ing. Hladíka), na dalších listech jsou uvedeni i písečtí občané. stránka 13 (celkem 18)

14 Návrhy usnesení: Mgr. Vanžurová navrhuje vyjádření k petici bere na vědomí Hlasování č. 33: pro: 21 proti: 1 zdržel se: 2 druhá část Ing. Hořánek navrhuje usnesení stejné s p. Hladkým, ale navrhuje vyhotovit studie k oběma lokalitám. p. Anděl Zastupitelstvo města ukládá radě města zahájit přípravné práce na studii využitelnosti bývalého vojenského prostoru Oldřichov, a to bez dalšího záměru pořizování studie proveditelnosti v Píseckých horách. Hlasování č. 34 o návrhu p. Anděla pro: 15 proti: 1 zdržel se: 8 U s n e s e n í č. 133/17 Zastupitelstvo města 1. písemnost nazvanou Petice podle zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, ve věci vybudování přírodě blízké, jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku, lehčí až střední obtížnosti, v oblasti Píseckých hor v délce 10 až 15 km bere na vědomí. Hlasování č. 33: pro: 21 proti: 1 zdržel se: 2 (v té době přítomných) 2. ukládá Radě města Písku zahájit přípravné práce na studii využitelnosti bývalého vojenského prostoru Oldřichov, a to bez dalšího záměru pořizování studie proveditelnosti v Píseckých horách. Hlasování č. 34: Pro: 15 proti: 1 zdržel se: 8 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 20) Přihláška ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a) schvaluje. U s n e s e n í č. 134/17 Zastupitelstvo města kompletní přihlášku ke spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování schvaluje. Hlasování č. 35: Pro: 15 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 21) Opravné usnesení k návrhu na poskytnutí dotace na sociální účely Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a) schvaluje. U s n e s e n í č. 135/17 Zastupitelstvo města změnu usnesení č. 65/16 II. 16. ze dne , ve znění poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2016 příjemci Seniorský dům Písek a.s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO , na částečnou úhradu nákladů při zajištění služeb domova pro seniory v Písku, konkrétně na tepelnou a světelnou energii, vodné a stočné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- schvaluje. stránka 14 (celkem 18)

15 Hlasování č. 36: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 22) Veřejnoprávní smlouva s ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace inteligentní zastávky JUDr. Knot navrhuje upravené usnesení a to b) schvaluje s připomínkou, že podmínkou poskytnutí dotace uvedenou v čl. II bod 12 smlouvy bude povinnost příjemce vybrat dodavatele projektu ve veřejném výběrovém řízení podle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, za účasti zástupce města Písek. JUDr. Veselý tímto dodatkem je vyřešena námitka finančního výboru o regulérnosti výběrového řízení. P. Brož co si může představit pod pojmem inteligentní zastávka? Ing. Coufal služba cestujícím se zlepší, jízda autobusu je monitorována GPS. Pro informační tabule nebude potřeba připojení el. proudu, na zastávkách budou umístěny solární panely. Ing. Toman na dotaz Ing. Sládka převod zastávek za 1 Kč na město je uveden ve smlouvě pouze pro případ, že by došlo ke změně dopravce. U s n e s e n í č. 136/17 Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a společností ČSAD Autobusy České Budějovice a. s. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na projekt Telematika MHD Písek inteligentní zastávky ve městě Písku schvaluje s připomínkou, že podmínkou poskytnutí dotace uvedenou v čl. II bod 12 smlouvy bude povinnost příjemce vybrat dodavatele projektu ve veřejném výběrovém řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, za účasti zástupce města Písek. Hlasování č. 37: Pro: 23 proti: - zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Toman RSDr. Lejčar - dotaz k již projednanému bodu 7) jaká je spoluúčast ČSAD na zvýšení platů řidičů MHD? Ing. Coufal kalkulace na rok 2017 vznikla v době, kdy nebylo jasné nařízení vlády. Na konci roku vždy předkládají závěrečný účet, kde jsou uvedeny náklady na provoz MHD dle skutečnosti. Navýšení mezd platí město. K bodu 23) Žádost o uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Slabčice na odchyt volně se pohybujících psů a zajištění jejich následného umístění do útulku Mgr. Hořánek navrhuje usnesení neschvaluje. Ing. Sládek navrhuje obci poradit, kam se mohou obrátit. Mgr. Hořánek bude obec Slabčice informovat o možnostech řešení. U s n e s e n í č. 137/17 Zastupitelstvo města uzavření veřejnoprávní smlouvy mezi městem Písek a obcí Slabčice na odchyt toulavých, opuštěných a volně se pohybujících psů, včetně zajištění jejich následného umístění do útulku neschvaluje. Hlasování č. 38: Pro: 21 proti: 1 zdržel se: 0 (v té době přítomných) Zodpovídá: p. Liška stránka 15 (celkem 18)

16 K bodu 24) Partnerská smlouva mezi městy Písek a Veľký Krtíš Mgr. Hořánek text smlouvy bude podepsán v rámci městských slavností. V Písku existuje občanské sdružení. JUDr. Veselý občanské sdružení přijalo usnesení, že souhlasí s podpisem smlouvy. U s n e s e n í č. 138/17 Zastupitelstvo města Partnerskou smlouvu mezi městy Písek a Vel ký Krtíš schvaluje. Hlasování č. 39: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 25) Informace o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o. JUDr. Veselý destinační společnost má vynikající zpracování grafiky. Doporučuje prezentovat se i mimo město. RSDr. Lejčar ve městě bývalo významné setkání Tour propag? Jak to je dnes? Měla by být větší propagace města (poukazoval na časopis ČD). p. Jánský Tour propag skončil. Jihočeská centrála CR se pokouší vytvořit obměněnou výstavu. Destinace Písecko se snaží, aby se setkání konala v Písku. S ČD měli domluvenu spolupráci na propagaci destinace. 30 % návštěvníků facebookových stránek je píseckých občanů. Písek a Písecko je propagováno ve víkendových přílohách MF Dnes. Dále na dotaz DiS. Ondřicha - statistiku návštěvnosti mají od Prácheňského muzea, info centra, elektrárny. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení dle návrhu. U s n e s e n í č. 139/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o činnosti destinační společnosti Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO za rok Hlasování č. 40: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: p. Jánský K bodu 26) Informace o činnosti Centra kultury města Písek JUDr. Veselý návštěvnost Kulturního domu při kontrole počtu akcí za roky 2014 a 2015 není reálné žádné číslo. Reálná čísla jsou pouze v návštěvnosti kina. Navrhuje zhodnotit vytížení kina při větším počtu představení a dále zajistit více kulturních akcí v kulturním domě. P. Brož návštěvnost kina skutečně vzrostla. DiS. Ondřich na kulturní komisi byla podána informace, zda se u pana ředitele nejedná o etický střet zájmu z důvodu, že je organizátorem festivalu v Přeštěnicích. I z důvodu výběru kapel na městské slavnosti. Kolik % akcí pořádá přímo Centrum kultury a kolik jich zadávají agenturám? Mgr. Kašpar počty návštěvníků jsou pouze statistické údaje. Údaje v roce 2014 zahrnovaly i předprodej vstupenek pro Divadlo Pod čarou a jiné agentury. Kino generuje zajímavé příjmy, elektriku CKMP musí platit stejně, jsou téměř stejné náklady, zda se film hraje 2 krát nebo 3 krát. Uvažují o zřízení menšího sálu v kině pro nižší počet lidí. Agentury spolupořádají koncerty, které není možné dotovat z baru nebo z hospody. Návštěvníkovi je jedno, zda koncert pořádá agentura nebo CKMP. Festival v Přeštěnicích vždy spolupořádal, je externí spolupracovník. Městská slavnost je o něčem jiném než o festivalu, jde o vystoupení místních souborů. DiS. Ondřich stavění máje se konalo na zahradě kulturního domu. Obdržel vysvětlení, že CKMP požadovalo vysoký nájem za pronájem zahrady. stránka 16 (celkem 18)

17 Mgr. Kašpar společnost Písečan se rozhodl stavět májku na jiném místě. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení dle návrhu. U s n e s e n í č. 140/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o činnosti příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO za rok Hlasování č. 41: Pro: 18 proti: 2 zdržel se: 1 (v té době přítomných) Zodpovídá: Mgr. Kašpar K bodu 27) Informace o čerpání dotací v roce 2016 kultura a cestovní ruch Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení dle návrhu. U s n e s e n í č. 141/17 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání dotací schválených v souladu se Zásadami pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu a Pravidly programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu za rok Hlasování č. 42: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 28) Kontrola plnění usnesení Ing. Hofmanová úkoly lze vyřadit ze sledování. Mgr. Hořánek informoval, že proběhla beseda k Purkraticím, bude podána zpráva zastupitelstvu města Dále informoval, že zatím nemá město zájemce o koupi objektu u Honzíčka. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 142/17 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly č. 106/16, 107/16, 108/16, 234/16, 237/16, část 35/17, 104/17, 105/17. Hlasování č. 43: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 29) Různé, interpelace RSDr. Lejčar požaduje schůzku všech zainteresovaných stran k pietním akcím Ing. Sládek na památníku u Nového mostu chybí písmena. K bodu 30) Připomínky občanů občanka je nutné zřídit nízkoprahové centrum pro děti na Portyči. Mgr. Hořánek podobné návrhy budou řešeny na příštím jednání (co se týká Purkratic). stránka 17 (celkem 18)

18 občan vytýká špatné umístěním ochranných pásek kolem pískových soch, - do propagace Písku navrhuje zapojit studenty (videa), - nebyl spokojen s odpovědí paní tajemnice ohledně odevzdání projektové dokumentace společnosti Žižkov center, - proč se přestala odvážet suť z kasáren. K bodu 31) Závěr Starostka ukončila jednání zastupitelstva města v 18:20 hodin. Ing. Arch. Petra Trambová Ing. Jiří Uhlík V Písku dne: ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu V Písku dne: Mgr. Eva Vanžurová V Písku dne: starostka města Zapsala: Lenka Hosnedlová stránka 18 (celkem 18)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

Usnesení č.913/zm/2006

Usnesení č.913/zm/2006 U s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Strakonice konaného dne 26.4. 2006 ve velké zasedací místnosti v budově MěÚ Strakonice - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne 18.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů, záměry prodeje bytů, žádosti o udělení výjimky,

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne 2.11.2009 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Vyhodnocení jednání ZO 4. Příprava Rozpočtu na r. 2010 a Rozpočtového výhledu na r. 2011-2013

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného 14.5.2015 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Kolonie Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 20.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje objektů bývalých Otavských kasáren společnosti Seniorský

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 8. 6. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák od 17:30 hod, Marie Dvořanová,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, odbor správy majetku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury I. Město Písek je vlastníkem veřejné vodovodní a kanalizační sítě na území města, správcem

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více