CAD/CAM. Vše -v-jednom, DOSTUPNÝ CAD/CAM. Přehled. ZW3D Unikátní Hodnoty:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CAD/CAM. Vše -v-jednom, DOSTUPNÝ CAD/CAM. Přehled. ZW3D Unikátní Hodnoty:"

Transkript

1 CAM Vše-v-jednom, dostupný CAD/CAM Forma CAD Vše -v-jednom, DOSTUPNÝ CAD/CAM CAD/CAM Přehled ZW3D je integrované CAD / CAM řešení, navržené pro celý proces vývoje produktů. Nabízí nejrychlejší jádro pro hybridní modelování Objemu povrchu, Dělení neobjemové formy a taky Inteligentní taktiky pro 2-5 osé CNC obrábění. Uživatelé určitě ocení mnoho benefitů - jako snížení nákladů, optimalizovaný pracovní návrh a vylepšenou výkonnost. ZW3D Unikátní Hodnoty: Skutečné 3D CAD/CAM Řešení: Vše-v-jednom ZW3D zvládne celý pracovní postup od navrhování výrobku až po jeho obrábění. Tento proces původně vyžadoval samostatný CAD a samostatný CAM software. Integrovaný systém ZW3D ale usnadňuje jednoduše zvládat 3D data a jejich přenos. Unikátní Hybridní Modelování Objemu Povrchu: Unikátní technologie hybridního modelování objemu povrchu popustí uzdu vašim 3D návrhům zrušením hranic mezi objemem a povrchem. Tato funkce poskytuje konstruktérům více možností a kreativity. Špičková Technologie Dělení Neobjemové Formy Na základě nedokonalých vlastností můžete, rychleji než kdy jindy, vytvořit jádro a dutinu formy. Celý proces výroby můžete zkrátit a přejít tak z vyhodnocení nákladu přímo až na proces výroby, díky přeskočení funkce léčení modelu. Technologie Inteligentního Rychlého Frézování Patentovaná technologie Rychlého frézování umožňuje vytvářet dráhy hrubování s jednotným zatížením řezání. Automatickou úpravou rychlosti posuvu, použitím funkce Kontroly pokročilého posuvu, dochází k prodloužení životnosti nástroje, zvýšení výkonnosti a zredukování ceny obrábění. Jednoduché Naučit se & Použít ZW3D zaručuje rychlé zavedení softwaru do provozu a zkrácení délky učení díky stylu MS Office, jasnému a intuitivnímu uživatelskému prostředí, Show-n-tell, výukovým videím a profesionálnímu týmu podpory (support team), který můžou uživatelé využít.

2 Vše-v-jednom, DOSTUPNÝ CAD/CAM Jak vám ZW3D pomůže? Intuitivní 3D Vizualizace a parametrický návrh ZW3D urychluje vývoj produktů a pomůže vám pochopit marketingové příležitosti prostřednictvím 3D vizualizace a parametrizace koncepčního návrhu, návrh produktu a konstrukci forem. Pohodlně Sjednotí 3D data pomocí jednoho integrovaného systému S integrovanými moduly CAD, FORMA a CAM do jednoho systému, mohou zákaznici sjednotit 3D data a vyhnout se ztrátě dat během přenosu. Zároveň se zjednoduší koordinace mezi Vývojovým týmem, Inženýringem a Výrobním pracovištěm. Flexibilní a Výkonné Schopnosti Modelování S flexibilními technologiemi modelování - jako unikátní Hybridní modelování objemu povrchu, morfování, obalení a ražení, založenými na patentovaném jádru ZW3D, můžete optimalizovat pracovní proces vývojového týmu, zlepšit výkonnost návrhu a poskytnout zákazníku kreativnější a individuálnější přístup během procesu navrhování produktu. Rychlejší a výkonnější návrh formy S celým procesem modulu 3D návrhu formy a technologií dělení neobjemové formy, pomůže ZW3D zkrátit čas vyhodnocení nákladů, cenové nabídky a návrhu formy, získá rychle objednávky a zlepší hromadnou efektivitu výroby. Výrazně zkrátí čas obrábění a Prodlouží životnost řezacího nástroje ZW3D pomůže uživatelům zkrátit čas obrábění a prodlouží tak životnost nástroje a zjednoduší použití CAM pracovního procesu. ZW3D nabízí intuitivní uživatelské rozhraní, funkce automatické identifikace, schopnost taktiky obrábění a technologii Rychlého frézování. Mezník ZW3D 1986 Jeden z prvních komerčních PC- základních objemových modelářů 1999 První verze Hybridního modelování objemu povrchu, kombinování produktu Variační a Parametrické řešení 2002 Vytvořené integrované CAD/CAM řešení, které bylo oceněno jako Zlatý produkt NASA Vylepšení pro jádro Overdrive, které je stále jedno z nejrychlejších CAD/CAM jader Technologie přímé editace byla představena pro kombinaci s technologií hybridního modelování 2012 Byla vylepšena grafika, což má za následek až desetkrát rychlejší grafický výkon Významní zákazníci ZW3D ZWSOFT Výrobce CAD/CAM programu ZW3D Adresa: 4F, No. 886, Tianhe North Rd., Guangzhou, , P. R. China Tel: Ext. 533 Fax: sales@zwsoft.com CADservis, s.r.o. Golden distributor pro ČR a SR Adresa: Krnovská 75e, Opava Tel: GSM: info@zwsoft.cz Váš prodejce: Všechny obchodní značky, jména nebo společnosti zde zmíněné jsou použity pouze pro identifikaci a jsou ve vlastnictví jejich jednotlivých vlastníků. Autorské právo ZWCAD Software Co., Ltd Všechna práva rezervována. Reprodukce v jakékoli podobě bez souhlasu vlastníka autorských práv je zakázána zákonem.

3 Vše-v-jednom, DOSTUPNÝ CAD/CAM ZW3D CAD Modul Přehled ZW3D CAD Modul zvýrazňuje možnosti návrhu v ZW3D CAD/CAM pomocí unikátního Hybridního Modelování (Objemy Povrchy), Správy souboru multi objektu, silné výměny dat a spolehlivých nástrojů pro ověření produktu. Dále řeší návrhy forem, plechové díly a reverzní inženýring. Díky tomu a díky krátké době zaškolení můžete urychlit proces návrhu produktu. 5 hlavních důvodů proč si vybrat ZW3D CAD 1 2 Excelentní Přenos Dat Načtete 2D a 3D data ze všech významných 2D a 3D CAD systémů. Nemusíte si dělat starosti ohledně výměny CAD dat s vašimi dodavateli. Jednoduché Naučit se & Použít, 3D Vizualizace & Parametrizace Intuitivní uživatelské prostředí je velmi srozumitelné pro každého. Integrované Show-n-Tell návody v ZW3D a česká videa na youtube ZWSOFT CZ vám pomůžou zkrátit čas učení a snížit náklady na trénink. Rychlé vizualizace a možnost parametrizovat návrh zrychlí vaši práci Flexibilní Nástroje pro Modelování Díky unikátnímu Hybridnímu Modelování (Objemy Povrchy) může ZW3D zrychlit proces modelování a zvýšit flexibilitu návrhu. ZW3D Vám dovolí kreativně a individuálně zkonstruovat vaše nápady. Vše co vymyslíte, může být i nakresleno. Univerzální 3D CAD ZW3D uspokojí ve vaší firmě potřeby různých oddělení - nabízí CAD funkce jako jsou 3D modelování, sestavy, 2D výkresy, plechové díly, reverzní inženýring atd. Cenově efektivní 3D CAD software ZW3D je efektivní CAD/CAM řešení s rychlou návratností nákladů. Opravdu silným nástrojem je modul pro přenos dat, díky němu nebudete muset řešit sáhodlouhé exporty Vašich souborů. Srozumitelné uživatelské rozhraní navíc minimalizuje cenu školení.

4 ZW3D CAD Modul ZW3D CAD MODUL Novinky ZW3D CAD ZW3D 1. Správce Souboru Multi-objekt Pro vylepšení správy dat mohou uživatelé uložit všechny objekty celého projektu jako díl, sestava, 2D výkres, CAM plán atd. do jednoho souboru. Nadále je také k dispozici tradiční metoda kreslení - každý díl, sestava, do samostatného souboru. 2. Unikátní Technologie Hybridního Modelování (Objemy Povrchy): V ZW3D se nemusíte bát, je-li objekt objem nebo povrch. Boleánovské operace je možné přímo provést pro plošné díly i objemy. Technologie hybridního modelování (objemy povrchy) eliminuje bariéry mezi objemovým a povrchovým modelováním, a tím zrychluje modelování. 3. Lepší Spolupráce při Návrhování Rychle generuje rozdílné standardy 2D výkresu s pohledy a kótami pro díly nebo sestavy. Přímo načte 3D modely z Catia, NX, Creo, SolidWorks, Solid Edge, Inventor, STEP, IGES, DWG, Parasolid, DXF, STL, SAT atd. Exportuje modely do souborů STEP, IGES, STL, Parasolid, SAT, 3D PDF a Catia. 4. Flexibilní refiéfy, morfování a obalování Rychlý reliéf rastrového obrázku s vysokou přesností povrchu. Podporuje objemové, povrchové a STL data pro flexibilní morfování a obalování. Umožňuje návrhářům být pružnější a kreativnější, což vede k optimálním návrhům. 5. Nástroje pro ověřování produktu Pro kontrolu kvality a struktury produktu můžete použít vizuální analytické nástroje, jako je obrys kontury, Gaussian zakřivení, úhel úkosu a analýza tloušťky. Abyste si ověřili, že jsou díly sestavy správně umístěny, použijte dynamický pohled řezu a kontrolu kolizí. Pro demonstrování produktu můžete použít živou animaci. Funkce ZW3D CAD Významný zákazník ZW3D Překladač pro Catia, NX, Creo, SolidWorks, Solid Edge, Inventor, IGES, STEP, Parasolid, DWG/DXF, STL a více Kreslení s připravenou knihovnou náčrtů Nástroje 3D drátového modelu Parametrické modelování a přímá editace Hybridní modelování (objemy povrchy) Morfování tvaru, obalování a flexibilní nástroje Návrh sestavy, kontrola kolizí a animace Léčení geometrie Návrh plechového dílu Reverzní inženýring 2D pohledy, Kusovníky / Tabulky Děr Společnost Ogle vyrábí modely a prototypy pro své zákazníky jako Bentley, Jaguar Land Rover, Nissan atd. ZW3D si vybrali hlavně díky velmi flexibilnímu a výkonnému 3D CAD modelování, které je uživatelsky jednoduché jak pro designéry, tak i strojírenské konstruktéry. ZWSOFT Výrobce CAD/CAM programu ZW3D Adresa: 4F, No. 886, Tianhe North Rd.,Guangzhou,10635, P. R. China Tel: ,Ext. 533 Fax: sales@zwsoft.com CADservis, s.r.o Golden distributor ZW3D pro ČR a SR Adresa: Krnovská 75e, Opava Česká Republika Tel: GSM: info@zwsoft.cz Všechny obchodní značky, jména nebo společnosti zde zmíněné jsou použity pouze pro identifikaci a jsou ve vlastnictví jejich jednotlivých vlastníků. Autorské právo ZWCAD Software Co., Ltd Všechna práva rezervována. Reprodukce v jakékoli podobě bez souhlasu vlastníka autorských práv je zakázána zákonem.

5 Vše-v-jednom, Dostupný CAM/CAM ZW3D Modul formy Přehled ZW3D modul formy zajistí vše od vymodelování produktu až po vytvoření návrhu formy. Poskytuje vysokou kvalitu importu dat, inteligentní léčení modelu, unikátní neobjemové dělení formy, rozšiřitelnou knihovnu rámů formy a standardních dílů, praktický návrh elektrody a 2D dokumentaci. Zkrácením jednotlivých cyklů návrhu formy vám sníží finanční náklady a zvýší vaši produktivitu. 5 hlavních důvodů proč si vybrat ZW3D CAD Celý proces 3D Návrhu Formy Vyšší účinnost je dosažena prostřednictvím zjednodušeného pracovního procesu. V jediném systému dokončí uživatel veškerou práci - návrh formy s 3D vizuálním a parametrickým návrhem. Zjednodušený pracovní proces = kratší doba modelování = menší náklady. Výkonné nástroje pro ověření návrhu Různé nástroje pro ověřování výrobku a funkce léčení jsou pro návrháře forem velmi cenné. Analýzy, kontroly kolizí, léčení a změny pomáhají odstraňovat chyby v návrhu a zajišťují vyrobitelnost navrhovaného produktu. Šetří čas kótování Neobjemové dělení formy bez léčení v ZW3D jej odlišuje od konkurence a zrychluje návrh formy. Rychlejší dělení Jádra & Dutiny Rychlé rozdělování těch nejkomplexnějších dílů dělicí čárou nebo definováním oblasti pro jádra a dutiny, pomáhá uživatelům zlepšit pracovní výkonnost, zakázky jsou rychleji hotové a můžete díky tomu odbavit více obchodních příležitostí. Rozšířený rám Formy & Standardní Díly ZW3D pracuje s rozsáhlou knihovnou rámů formy a standardních dílů, které mohou být upraveny tak, aby splnili požadavky různých zemí a společností.

6 ZW3D Modul formy ZW3D MODUL FORMY Novinky ZW3D Formy 1. Příprava formy Přímo načte standardní formáty a 3D modely z Catia, NX, Creo, SolidWorks, Solid Edge, Inventor atd. Nástroj analýzy návrhu pomůže uživatelům kontrolovat podřezání a svislé stěny pomocí duhového efektu. Analýza tloušťky ověřuje vyrobitelnost struktury produktu. 2. Flexibilní a rychlé dělení K rozdělení není potřeba objemového modelu. Aby se zkrátila doba pro zpracování nabídky, může být otevřená geometrie rozdělena bez léčení. Dvě flexibilní metody pro rychlé rozdělení: dělicí čára a definice oblasti plochy. Pro zvýšení výkonnosti pomůžou nástroje uživateli rychle rozpoznat dělicí čáry a dělící povrchy. 3. Rám formy a standardní díly ZW3D snadno načte celý rám formy od mnoha hlavních dodavatelů: DME, Hasco, LKM, Futaba, Meusburger atd. ZW3D poskytuje nespočet standardních dílů a oříznutí těchto dílů s ostatními geometriemi je provedeno automaticky. Přizpůsobitelné rámy formy a standardní díly uspokojí různorodé potřeby konstruktérů a designérů. 4. Návrh elektrody a 2D dokumentace Jednoduchý nástroj pro výpis elektrod umožní rychlou práci se složitými elektrodami. Automaticky vytvoří všechny 2D výkresy pro elektrody. Tím zkrátí čas vývoje a dramaticky sníží počet chyb. Upravené šablony pro obrábění (CAM), vám pomůžou jedním kliknutím myši účinně sestrojit elektrody a získat dobrý G kód. ZW3D Funkce formy Významný zákazník ZW3D Integrované kreslící (CAD) funkce Průvodce návrhem formy Dělicí čáry a dělící povrchy, Rozdělení jádra a dutiny Rám formy a knihovna standardních dílů Chlazení, vtoky, kanálky, kluzáky Návrh elektrody Altrust je jedním z největších výrobců forem v Asii, které pracují pro GM, Toyota, Suzuki, BYD apod. Jako profesionální výrobce forem si vybral Altrust ZW3D pro jeho silný vývojový tým, aby mohli v budoucnu vyvíjet vlastní aplikace pro rychlé dokončení komplexního návrhu formy. ZWSOFT Výrobce CAD/CAM programu ZW3D CADservis, s.r.o. Golden distributor pro ČR a SR Váš prodejce: Adresa: 4F, No. 886, Tianhe North Rd., Guangzhou, , P. R. China Tel: Ext. 533 Fax: sales@zwsoft.com Adresa: Krnovská 75e, Opava Tel: GSM: info@zwsoft.cz Všechny obchodní značky, jména nebo společnosti zde zmíněné jsou použity pouze pro identifikaci a jsou ve vlastnictví jejich jednotlivých vlastníků. Autorské právo ZWCAD Software Co., Ltd Všechna práva rezervována. Reprodukce v jakékoli podobě bez souhlasu vlastníka autorských práv je zakázáno zákonem.

7 Vše-v-jednom, Dostupný CAM/CAM ZW3D CAM Modul ZW3D CAM Modul Přehled ZW3D CAM je rozsáhlé řešení pro CNC obrábění, nabízející 2-5 ose frézování, soustružení, vysoko rychlostní obrábění a strategie vrtání. Unikátní technologie Rychlého frézování s automatickou funkcí/oblasti identifikace a flexibilním editorem dráhy nástroje, umožňuje inženýrům generovat vysoce spolehlivé a jednoduché programy výkonnosti pro oříznutí dráhy. 5 hlavních důvodů proč si vybrat ZW3D CAM Jednoduché Naučit se a Použít ZW3D poskytuje intuitivní a upravitelné rozhraní a optimalizuje váš pracovní proces. Nezáleží na tom, jestli jste zkušený inženýr a nebo úplný nováček, práci v ZW3D CAM můžete zvládnout velice rychle. Spolehlivý CAM soubor Spolehlivý CAM soubor je v ZW3D zajištěn následujícími funkcemi - přesná kalkulace minima přesahu délky nástroje, bezpečná rampa a kolize kontroly, svorky atd prostě spolehlivé prostředí pro obrábění! Výkonné zabudované schopnosti CAD Zabudovaný překladač může číst hlavní formáty souboru ve výrobě. Součástí ZW3D CAM je také možnost modifikace geometrie modelu a navíc integrovaný 3D modul synchronizuje změny dráhy nástroje. Univerzální CAM soubor ZW3D nabízí uživatelům dostatečné schopnosti pro řešení obrábění obrábění, zahrnující 2-5X frézování, vysoko rychlostní obrábění, otáčení, vrtání atd. CAM poskytuje bohatou knihovnou úprav post procesoru pro řízení vašeho stroje. 5 Efektivní a kvalitní obrábění Unikátní technologie Rychlého frézování automaticky určí rovnoměrné oříznutí, nahrávání a posuv - poskytuje výkonné obrábění. Dokončovací operace jsou pro zvýšení kvality povrchu dobře proveditelné.

8 ZW3D MODUL CAM Modul CAM Novinky ZW3D CAM Hladký průběh hrubování Lem hrubování 3D dokončení zarovnání Dokončování rohu 1. Hladké 2X-3X Frázování Více než 40 typů operací obrábění, zahrnující vysoko rychlostní obrábění, umožní programátorům pracovat jednoduše. 3X Rychlé frézování generuje prodloužení životnosti nástroje, dráhu hrubování s rovnoměrným oříznutím a automatickou úpravou posuvu. 2. Inteligentní rozpoznání funkce obrábění Taktika díry automaticky rozpozná funkce a generuje vyrobitelnou dráhu nástroje a sníží tak čas programování o 70%. S Referenčním nástrojem nebo Referenční operací ZW3D automaticky identifikuje předchozí zpracování plochy a vytvoří odpovídající dráhy nástroje. 3. Flexibilní a výkonný editor dráhy nástroje Celková editace nebo částečná dráha nástroje s nástroji jako Ořez, Přeobjednání, Znovu spojení, Prodloužení a Změna. Se ZW3D editorem dráhy nástroje, můžete získat lepší dráhy nástroje a velké zvýšení výkonnosti obrábění bez zdlouhavých úprav nastavení parametrů a kalkulace dráhy nástroje. 4. Soustružení a 5X Frézování Otáčení poskytuje vnější a vnitřní Hrubování, Dokončování, Drážkování, Řezání závitu, Obložení a Vrtání pro řešení s většinou typů otočených dílů. 5X Frézování poskytuje kompletní řešení pro obrábění ve více osách a Multi strana obrobku získá vysokou přesnost oříznutí a sníží čas obrábění. 5. Ověření a Simulace Objemový nástroj ověří simulaci aktuálního procesu obrábění a analyzuje přebytek materiálů, poskytující bezpečnější, spolehlivější a výkonnostní obrábění. Funkce analýzy pomůže programátorům nalézt kolize a rýhy mezi nástroji, tabulkou a svorkami atd. Funkce ZW3D CAM Zabudované základní CAD nástroje Soustružení Vytváření díry 2-5 osé frézování Automatická funkce taktiky Editor dráhy nástroje Detekce kolize a ověřování objemu Post Procesor Váš prodejce: Významný zákazník ZW3D Stone mangan Marine je jedním z předních výrobců velkých pevných vrtulí na světě ZW3D byl vybrán, aby jim pomohla zmapovat přesně trojrozměrné povrchy prostřednictvím datových bodů v CAD modulu a zvládnout přesné a spolehlivé obrábění v CAM modulu. ZWSOFT Výrobce CAD/CAM programu ZW3D Adresa: 4F, No. 886, Tianhe North Rd., Guangzhou, , P. R. China Tel: Ext. 533 Fax: sales@zwsoft.com CADservis, s.r.o. Golden distributor pro ČR a SR Adresa: Krnovská 75e, Opava Tel: GSM: info@zwsoft.cz Všechny obchodní značky, jména nebo společnosti zde zmíněné jsou použity pouze pro identifikaci a jsou ve vlastnictví jejich jednotlivých vlastníků. Autorské právo ZWCAD Software Co., Ltd Všechna práva rezervována. Reprodukce v jakékoli podobě bez souhlasu vlastníka autorských práv je zakázáno zákonem.

Kompatibilita a import CAD

Kompatibilita a import CAD Kompatibilita a import CAD Import a automatické rozpoznání 3D vlastností CATIA V5 WorkNC nyní nabízí import a automatické rozpoznání vlastností vrtaných otvorů z CATIA V5. V modulu automatického vrtání

Více

CAM řešení pro SolidWorks

CAM řešení pro SolidWorks CAM řešení pro SolidWorks www.hsmworks.com www.hsmworks.cz Skutečná znalost systému SolidWorks Podpora Více-jader / Více-Procesorů Skutečná 64bitová Aplikace HSMWorks je od základu navržen pro práci v

Více

Nový modul tvorby elektrod

Nový modul tvorby elektrod Nový modul tvorby elektrod Tvorba elektrod je důležitou součástí procesu výroby formy, bez ohledu na její složitost. WorkNC-CAD Hybridní modelář modul tvorby elektrod přináší uživatelům dokonalou rovnováhu

Více

Řešení pro truhláře a návrháře nábytku

Řešení pro truhláře a návrháře nábytku Řešení pro truhláře a návrháře nábytku "Woodwork pro Inventor je so ware zázračně měnící celý proces výroby nábytku. Našim zákazníkům šetří hodiny a hodiny času." Steven Widom WOODWORK FOR INVENTOR Woodwork

Více

Novinky ZW3D 2016 CAD/CAM

Novinky ZW3D 2016 CAD/CAM Novinky ZW3D 2016 CAD/CAM Novinky ZW3D 2016 - CAD Základní Překladač Nové PMI Skica Návrh dílu Návrh sestavy 2D Výkres Plechové díly FTI Nové uživatelské prostředí Podpora dlouhých názvů Podpora nových

Více

Dalšími důležitými rysy jsou:

Dalšími důležitými rysy jsou: CAD/CAM software pro CNC programování obráběcích strojů (Autogen, plazma, laser, vodní paprsek). Je výsledkem více než 25 let zkušeností v úzké spolupráci s výrobci a uživateli takových typů strojů. Perfektně

Více

technology-support trvalá podpora vašich provozů

technology-support trvalá podpora vašich provozů technology-support trvalá podpora vašich provozů trvalá podpora CNC provozů trvalá podpora provozů nástrojáren GibbsCAM CAD/CAM software pro produkční obrábění GibbsCAM je snadno použitelný pomocník pro

Více

SolidCAM Podpora metodiky

SolidCAM Podpora metodiky SolidCAM Podpora metodiky Tento materiál vznikl v rámci projektu: STROJTECH Inovace a zefektivnění vzdělávání podle ŠVP 3D modelování ve strojírenství a stavebnictví CZ.1.07/1.1.16/01.0054 Tento projekt

Více

Výkonné plnohodnotné 3D CAD řešení

Výkonné plnohodnotné 3D CAD řešení Výkonné plnohodnotné 3D CAD řešení WorkNC-CAD Hybridní modelář posouvá hranice 3D konstrukce, oprav a přípravy obrábění. Tento výkonný 3D plošný a objemový modelář umožňuje uživatelům pracovat na neuzavřených

Více

Co je nového v ZW3D 2015 CAM

Co je nového v ZW3D 2015 CAM Co je nového v ZW3D 2015 CAM ZWCAD Software Co., Ltd. Obsah: CAM Základ CAM Správce Nová značka Stavy operace Podpora automatického přejmenování po vložení složky Jednodušší definice standardní funkce

Více

Siemens PLM Software. www.siemens.cz/plm

Siemens PLM Software. www.siemens.cz/plm NX Siemens PLM Software www.siemens.cz/plm Systém NX je komplexním CAx řešením pro vývoj produktů, který přináší výkonné nástroje pro design, simulaci, dokumentaci, přípravu výroby a samotnou výrobu nástrojů.

Více

Co je nového v ZW3D 2015 CAD. ZWCAD Software Co., Ltd.

Co je nového v ZW3D 2015 CAD. ZWCAD Software Co., Ltd. Co je nového v ZW3D 2015 CAD ZWCAD Software Co., Ltd. 1 Obsah Základní prvky.6 Správa souborů... 6 Nová podpora automatické zálohy sekce 8 Nový formulář "Uložit opravené dokumenty".8 Uživatelské prostředí...

Více

DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY

DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY SOLIDWORKS I Základy modelování + výkresy (2 dny) Cena: 4 400 Kč/osobu 1. Všeobecně o SOLIDWORKS, organizace /díl, sestava, výkres, odkazy, ukládání/ 2. Seznámení se s uživatelským

Více

Obsah. Úvod 9. Orientace v prostředí programu SolidWorks 11. Skica 29. Kapitola 1 11. Kapitola 2 29

Obsah. Úvod 9. Orientace v prostředí programu SolidWorks 11. Skica 29. Kapitola 1 11. Kapitola 2 29 Úvod 9 Kapitola 1 11 Orientace v prostředí programu SolidWorks 11 Pruh nabídky 12 Nabídka Možnosti 14 Nápověda 14 Podokno úloh 15 Zdroje SolidWorks 15 Knihovna návrhů 15 Průzkumník souborů 16 Paleta pohledů

Více

DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY

DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY DVOUDENNÍ ŠKOLENÍ PRO PEDAGOGY SOLIDWORKS I Základy modelování + výkresy (2 dny) Cena: 4 400 Kč/osobu 1. Všeobecně o SOLIDWORKS, organizace /díl, sestava, výkres, odkazy, ukládání/ 2. Seznámení se s uživatelským

Více

: visi progress. expert na konstrukci střižných nástrojů

: visi progress. expert na konstrukci střižných nástrojů progress : visi progress expert na konstrukci střižných nástrojů VISI Progress je program určený pro konstrukci lisovacích a postupových střižných nástrojů. Poskytuje specifické funkce, které jsou v daném

Více

MS Windows Vista Business, Enterprise, Ultimate (pouze 32bitová verze)1

MS Windows Vista Business, Enterprise, Ultimate (pouze 32bitová verze)1 Popis EdgeCAM 12 EdgeCAM je CAM program od firmy Pathtrace. Slouží k tvorbě obráběcích strategií a generování CNC kódu z modelů CAD. Pomocí tohoto softwaru lze vytvářet CNC kódy prizmatického a tvarového

Více

Technologie II. Strojní programování. Přednáška č. 7. Autor: doc. Ing. Martin Vrabec, CSc.

Technologie II. Strojní programování. Přednáška č. 7. Autor: doc. Ing. Martin Vrabec, CSc. Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Projekt OPPA Systém elektronické podpory studia (SEPS) Řešen na FS ČVUT v Praze od 1. 4. 2011 Technologie II Strojní programování Přednáška

Více

Konstruování ve strojírenství CAD systémy

Konstruování ve strojírenství CAD systémy Projekt UNIV 2 KRAJE Proměna škol v centra celoživotního učení PROGRAM DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Konstruování ve strojírenství CAD systémy Copyright: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 1 Obsah OBSAH...

Více

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008

2D nebo 3D? Ano. Autodesk Inventor. Suite 2008 2D nebo 3D? Ano Autodesk Inventor TM Suite 2008 Získejte výkon 3D od společnosti, která vám přinesla 2D Softwarové produkty Autodesk Inventor jsou nejlepší volbou pro uživatele aplikace AutoCAD, kteří

Více

www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 21.3.2008 11:39:40

www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 21.3.2008 11:39:40 www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 Poskytujeme komplexní řešení ve světě obrábění Na rozdíl od pokroku, kterého dosáhla technologie řízení, je ruční programování moderních

Více

Software Form Control

Software Form Control Měření na kliknutí myši. Tak jednoduchá je kontrola obrobku v obráběcím centru pomocí měřícího softwaru FormControl. Nezáleží na tom, zda má obrobek obecné 3D kontury nebo běžný 2.5D charakter. Uživatel

Více

Novinky v SolidCAMu

Novinky v SolidCAMu Novinky v SolidCAMu 2017 Novinky v SolidCAMu 2017 Podpora 4K Nový vzhled Command Manageru s podporou 4K Ikony v Command manageru mají barvy SolidWorks Ikony v Command manageru můžete také zobrazit v klasických

Více

1 Hrubování, dokončování

1 Hrubování, dokončování 1 Při hrubování ponecháme přídavek na stěnách kapsy a na dnu v rozmezí 0,5 až 1 mm v závislosti na délce obráběné plochy. Velikost přídavků na obrábění najdeme ve strojírenských tabulkách. V tomto příkladu

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC CAM HSMWorks Přehled modulů Kapitola 1 - seznámení s prostředím HSM Works Kapitola 2 - import modelů, polohování Kapitola 3 - základy soustružení

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Pro naše zákazníky nabízíme optimální řešení výrobních procesů. U nás máte vše pod jednou střechou nabízíme

Více

VISI ve TVARu Pardubice

VISI ve TVARu Pardubice VISI ve TVARu Pardubice Pokročilé CAD/CAM řešení pro strojírenský průmysl TVAR výrobní družstvo Pardubice se začalo rozvíjet krátce po druhé světové válce v roce 1945. Od počáteční výroby plnících per

Více

Autodesk Inventor 2017

Autodesk Inventor 2017 Novinky Autodesk Inventor 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Inventor PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Inventor 2017. Obsah:

Více

4 SOFTWARE. BySoft 7

4 SOFTWARE. BySoft 7 SOFTWARE 4 SOFTWARE BySoft 7 Konstrukce a výpočet dílů, tvorba řezných plánů a programů ohýbání, plánování a sledování výrobních procesů: Moderní výroba plechu již není představitelná bez výkonného softwaru

Více

Co je nového SURFCAM 2016 R1

Co je nového SURFCAM 2016 R1 Co je nového SURFCAM 2016 R1 Obsah Obecné/Systém 3 Instalační proces >>.... 3 4 Podpora pro zvýrazňování geometrie >>.... 4 Vylepšení pro řízení tisku >>.... 5 Aktualizace uživatelského prostředí >>....

Více

ZAČÍNÁME. špičkové technologie. SolidCAM + SolidWorks ÚSPORA ČASU. nová revoluční technologie frézování. Plně integrované v ýrobní ře šení

ZAČÍNÁME. špičkové technologie. SolidCAM + SolidWorks ÚSPORA ČASU. nová revoluční technologie frézování. Plně integrované v ýrobní ře šení SolidCAM + SolidWorks Plně integrované v ýrobní ře šení špičkové technologie nová revoluční technologie frézování AŽ ÚSPORA ČASU nová revoluční technologie frézování ZAČÍNÁME The Leaders in Integrated

Více

www.smap3d Piping.com

www.smap3d Piping.com www.smap3d Piping.com Smap3D Piping Software pro návrh 3D potrubního systému Od P&ID diagramů přes 3D návrh po izometrické výkresy 3D návrh potrubí snadno s využitím tříd potrubí Smap3D Piping je 3D CAD

Více

1. Úvod do Systémů CAD

1. Úvod do Systémů CAD 1. Úvod do Systémů CAD Studijní cíl Tento blok kurzu je věnován CA technologiím. Po úvodním seznámení se soustředíme především na oblast počítačové podpory konstruování, tedy CAD. Doba nutná k nastudování

Více

Výkonné nástroje pro strojírenský návrh. AutoCAD. Mechanical

Výkonné nástroje pro strojírenský návrh. AutoCAD. Mechanical Výkonné nástroje pro strojírenský návrh. AutoCAD Mechanical Výhody aplikace AutoCAD Mechanical Konstruktéři, kteří chtějí na současném trhu se svými návrhy uspět, musí konstrukční výkresy vytvářet a revidovat

Více

Bystronic: Best choice.

Bystronic: Best choice. SOFTWARE A SERVIS BySoft 7 4 SOFTWARE BySoft 7 Konstrukce a výpočet dílů, tvorba řezných plánů a programů ohýbání, plánování a sledování výrobních procesů: Moderní výroba plechu již není představitelná

Více

Funkce Přínos

Funkce Přínos AutoCAD Specializované nástroje (One AutoCAD) Profesní funkce a knihovny oborových verzí: Architecture, Electrical, Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design. Web aplikace AutoCAD Mobilní AutoCAD

Více

Několik jednoduchých kliknutí

Několik jednoduchých kliknutí www.sonetech.cz www.sonetech.cz CNC Software, Inc. se zavazuje přinášet průmyslu praktiky příznivé k životnímu prostředí a také sociálně zodpovědné. Brožura, kterou čtete, byla zkrácena, aby se snížila

Více

Novinky v SolidCAMu

Novinky v SolidCAMu Novinky v SolidCAMu 2019 Novinky v SolidCAMu 2019 2.5D Frézování Hluboké vrtání Plná kontrola nástroje v každé hloubce Velice užitečné pro vrtání hlubokých otvorů a vrtání, kde dochází ke křížení děr Hluboké

Více

Vyrábějte skvělé výrobky s profesionálními nástroji pro inženýry

Vyrábějte skvělé výrobky s profesionálními nástroji pro inženýry Vyrábějte skvělé výrobky s profesionálními nástroji pro inženýry Udělejte z vývoje produktů s řešením Autodesk Inventor svou konkurenční výhodu Čelíte těmto výzvám Konstrukční týmy potřebují zvýšit počet

Více

Název projektu: Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Obor: Ročník: Zpracoval: Modul: CAD/CAM

Název projektu: Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Obor: Ročník: Zpracoval: Modul: CAD/CAM Název projektu: Sbližování teorie s praxí Datum zahájení projektu: 01.11.2010 Datum ukončení projektu: 30.06.2012 Obor: Mechanik seřizovač Ročník: Čtvrtý Zpracoval: Zdeněk Ludvík Modul: CAD/CAM ÚVOD...

Více

CNC stroje. Definice souřadného systému, vztažných bodů, tvorba NC programu.

CNC stroje. Definice souřadného systému, vztažných bodů, tvorba NC programu. CNC stroje. Definice souřadného systému, vztažných bodů, tvorba NC programu. R. Mendřický, P. Keller (KVS) Elektrické pohony a servomechanismy Definice souřadného systému CNC stroje pro zadání trajektorie

Více

Neomezené aplikace. Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje

Neomezené aplikace. Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje 4 5 Automobilový průmysl Železnice Petrochemický průmysl Kosmonautika Stavebnictví Užitková vozidla Zemědělské stroje Neomezené aplikace Použití obráběných rour a profilů je univerzální. Může to být v

Více

OCTOPUZ 2.0 Co je nového. Program pro programování a simulaci robotů

OCTOPUZ 2.0 Co je nového. Program pro programování a simulaci robotů OCTOPUZ 2.0 Co je nového Program pro programování a simulaci robotů Rozšířené uživatelské prostředí Nové uživatelské prostředí Jednoduché přesouvání jednotlivých oken podle vašich představ. Vylepšené schéma

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC CAM HSMWorks Přehled modulů Kapitola 1 - seznámení s prostředím HSM Works Kapitola 2 - import modelů, polohování Kapitola 3 - základy soustružení

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC CAM Cíl podproduktu HSM Works Tento kurz si klade za cíl naučit uživatele ovládat program HSMWorks. Dalším cílem je naučit uživatele základním

Více

Obsah. Začínáme pracovat v InventorCAMu - frézování. 1995-2009 SolidCAM WWW.INVENTORCAM.CZ. All Rights Reserved.

Obsah. Začínáme pracovat v InventorCAMu - frézování. 1995-2009 SolidCAM WWW.INVENTORCAM.CZ. All Rights Reserved. Obsah Začínáme pracovat v InventorCAMu - frézování WWW.INVENTORCAM.CZ 1995-2009 SolidCAM All Rights Reserved. 1 2 2 Obsah Obsah 1. Přehled modulů InvnetorCAMu... 11 1.1 2.5D Frézování... 12 1.2 Obrábění

Více

Obsah školení SolidWorks pro pokročilé 4 dny

Obsah školení SolidWorks pro pokročilé 4 dny Obsah školení SolidWorks pro pokročilé 4 dny 1. Den Další způsob modelování sestav, použití prvků sestavy a inteligentní šrouby, práce s velkými sestavami Lekce 1: Modelování sestavy shora dolů Modelování

Více

PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN)

PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN) PŘENOS DAT MEZI ESA PT A CAD PROGRAMY (ALLPLAN) Ing. Martin Novák, CSc. SCIA CZ, s.r.o, Thákurova 3, 160 00 Praha www.scia.cz 1 ÚVOD Kompatibilita systému ESA PT s programy z oblasti CAD je jednou z dlouhodobých

Více

Autodesk Inventor novinky 2. část

Autodesk Inventor novinky 2. část Autodesk Inventor 2014 - novinky 2. část Stanislav Pavelka Ing. Dominik Kubíček 2013 Autodesk Autodesk Inventor 2014 Produktivita 1. část Náčrt a modelování Nové nástroje tvorby sestav 2. část Návrh velkých

Více

SOLIDWORKS PREMIUM 2012

SOLIDWORKS PREMIUM 2012 SOLIDWORKS PREMIUM 2012 Navrhování podporující vaše podnikání URYCHLENÍ VÝVOJE DÍKY SPECIÁLNÍM FUNKCÍM PRO PLECHOVÉ DÍLY A SVAŘOVÁNÍ SIMULACE PROVOZNÍHO ZATÍŽENÍ, VÝPOČET NAPĚTÍ A ZAJIŠTĚNÍ ODPOVÍDAJÍCÍCH

Více

SolidWorks základní pojmy. SolidWorks. Systémová vylepšení

SolidWorks základní pojmy. SolidWorks. Systémová vylepšení SolidWorks základní pojmy SolidWorks Systémová vylepšení Knihovny textur, knihovny materiálů - jednotlivé materiály mají nadefinovanou hustotu, vzhled, šrafování, mez pevnosti, mez kluzu, tepelnou roztažnost

Více

Základy tvorby výpočtového modelu

Základy tvorby výpočtového modelu Základy tvorby výpočtového modelu Zpracoval: Jaroslav Beran Pracoviště: Technická univerzita v Liberci katedra textilních a jednoúčelových strojů Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2,

Více

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/ SolidWorks

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/ SolidWorks Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 SolidWorks Jako parametrický 3D modelář vám SolidWorks nabízí výkonné objemové i plošné modelování, vertikální

Více

Co je nového v ZW3D V 2015. ZWCAD Software Co., Ltd.

Co je nového v ZW3D V 2015. ZWCAD Software Co., Ltd. Co je nového v ZW3D V 2015 ZWCAD Software Co., Ltd. Obsah Základní prvky.6 Správa souborů... 6 Nová podpora automatické zálohy sekce 8 Nový formulář "Uložit opravené dokumenty".8 Uživatelské prostředí...

Více

Světová kvalita a řízení pro Váš CNC stroj. Co je nového - 2014 R1

Světová kvalita a řízení pro Váš CNC stroj. Co je nového - 2014 R1 Světová kvalita a řízení pro Váš CNC stroj Co je nového - Obsah Co je nového Obecné/Systém 3 Nový instalační průvodce >>...3 Doporučené HW požadavky >>...4 Utility 5 Nový asistent podpory >>...5 Funkčnost

Více

Autodesk AutoCAD 2020

Autodesk AutoCAD 2020 Novinky Autodesk AutoCAD 2020 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD 2020. Obsah: Úvod... 3 1. Zjednodušené vkládání bloků...

Více

Novinky AutoCAD LT 2017

Novinky AutoCAD LT 2017 Novinky AutoCAD LT 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky AutoCAD LT 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2017. Obsah: 1. Autodesk aplikace...

Více

Obsah. Co je nového v Advance Workshop 2018

Obsah. Co je nového v Advance Workshop 2018 Co je nového 2018 Obsah NOVÝ OVLADAČ PRO STROJE FICEP (FORMÁT "PNI")... 5 NOVÝ IMPORT IFC/IFCXML/XML... 5 NOVÁ FUNKCE EXPORTOVAT-ODSTRANIT ZAKÁZKU... 6 NOVÁ NÁKUPNÍ OBJEDNÁVKA... 7 NOVÁ FUNKČNOST MULTI-SKLAD...

Více

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ALLPLAN ENGINEERING 1 Allplan GmbH, Mnichov, Německo Fotografie: Allplan GmbH, ACS-Partner Projekt: Most přes řeku Aare, Olten (SO), Švýcarsko ALLPLAN ENGINEERING CIVIL ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ

Více

Tecnomatix digitální továrna

Tecnomatix digitální továrna Tecnomatix digitální továrna Siemens PLM Software www.siemens.cz/plm Produkty řady Tecnomatix jsou flexibilní řešení pro plánování, simulace a řízení výrobních procesů. Jejich velký ekonomický přínos spočívá

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Novinky ve SprutCAM 12

Novinky ve SprutCAM 12 Novinky ve 12 1 Obsah 1 Obsah...1 2 Všeobecná vylepšení...2 2.1 Nové uživatelské rozhraní... 2 2.2 Vylepšená vizualizace...3 3 Funkce modelu...4 3.1 Nový 2D CAD integrovaný do stránky Model...4 3.2 Funkce

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC CAM HSMWorks Přehled modulů Kapitola 1 - seznámení s prostředím HSM Works Kapitola 2 - import modelů, polohování Kapitola 3 - základy soustružení

Více

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Údržba, oprava, obnova, ochrana Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Henkel - řešení pro všechny problémy v údržbě. Údržba, oprava, obnova a ochrana strojního zařízení. Maximalizace produkce,

Více

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou Nabízíme - Výrobu přesných prototypových dílů - Výrobu ověřovacích ovacích sérií - Sériovou výrobu přesných strojních dílů z nejrůzn znějších kovů, včetn etně vysoce kalených ocelí a velmi obtížně obrobitelných

Více

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP Máme řešení pro každého POINT 2 POINT 2 Inovativní vícevřetenový elektronický vrtací stroj Point 2 s revolučním přechodným posuvem dílců, s možností drážkování

Více

Výkonné obrábění pro výkonné komponenty automobilů v SolidCAMu. Ivan Cimr

Výkonné obrábění pro výkonné komponenty automobilů v SolidCAMu. Ivan Cimr Výkonné obrábění pro výkonné komponenty automobilů v SolidCAMu Ivan Cimr Město Tamworth v kraji Staffordshire není známé jen díky svým historickým pamětihodnostem, ale také jako centrum strojírenského

Více

Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují

Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují s finanční podporou v Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Královéhradeckého kraje Modul 03 Technické předměty Ing. Pavel Dostál 1 Vývoj

Více

Práce s programem CAM

Práce s programem CAM Práce s programem CAM Publikace vznikla v rámci projektu OPVK Vyškolený pedagog záruka kvalitní výuky na Střední odborné škole veterinární, mechanizační a zahradnické a Jazykové škole s právem státní jazykové

Více

Digitální prototyp při vstřikování plastů II

Digitální prototyp při vstřikování plastů II Digitální prototyp při vstřikování plastů II Petr Halaška SMARTPLAST s.r.o. CAD návrh vstřikovací formy První část článku Digitální prototyp v čísle 17, příloha Technologie zpracování plastů jsme uzavřely

Více

Software pro 3D návrhy šperků

Software pro 3D návrhy šperků Software pro 3D návrhy šperků Společnost TDM Solutions nabízí CAD/CAM řešení pro různé obory, zejména šperkařství, ale také automobilový průmysl, výrobu forem, nástrojů a prototypů, obuvnictví a různá

Více

Poskytujeme komplexní řešení ve světě obrábění

Poskytujeme komplexní řešení ve světě obrábění production_broch_2007_press.indd1 1 7.3.2007 16:23:59 Poskytujeme komplexní řešení ve světě obrábění Na rozdíl od pokroku, kterého dosáhla technologie řízení, je ruční programování moderních CNC obráběcích

Více

Postprocesory a ukázka tvorby postprocesoru

Postprocesory a ukázka tvorby postprocesoru Tento materiál vznikl jako součást projektu EduCom, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Postprocesory a ukázka tvorby postprocesoru Ing. Petr Keller, Ph.D. Technická

Více

Hlavní novinky ZW3D 2014 SP 17.7.2014

Hlavní novinky ZW3D 2014 SP 17.7.2014 Hlavní novinky ZW3D 2014 SP 17.7.2014 Hlavní novinky ZW3D 2014 SP-CAD Více jako 300 chyb (CAD + CAM) je opraveno v SP verzi Překladač---aktualizované jádro pro formáty 3tich stran Překladač ---nová podpora

Více

Autodesk. Inventor. Otevřený Propojený Pro profesionály

Autodesk. Inventor. Otevřený Propojený Pro profesionály 2016 Autodesk Inventor Otevřený Propojený Pro profesionály Udělejte z digitálního prototypování svou konkurenční výhodu Autodesk Inventor je středem otevřeného a propojeného ekosystému vývoje výrobku.

Více

PLM Software. NX CAM a SINUMERIK - dokonalé spojení Dokonalé spojení mezi CAM systémem a řídicími jednotkami vašich obráběcích strojů

PLM Software. NX CAM a SINUMERIK - dokonalé spojení Dokonalé spojení mezi CAM systémem a řídicími jednotkami vašich obráběcích strojů Siemens Product Lifecycle Management Software (CZ) s.r.o. NX CAM a SINUMERIK - dokonalé spojení Dokonalé spojení mezi CAM systémem a řídicími jednotkami vašich obráběcích strojů www.siemens.com/nx E x

Více

SOLIDWORKS PREMIUm. Zjednodušený 3D návrh. u TVOŘTE A KOMUNIKUJTE

SOLIDWORKS PREMIUm. Zjednodušený 3D návrh. u TVOŘTE A KOMUNIKUJTE SOLIDWORKS PREMIUm Zjednodušený 3D návrh Vizualizace a komunikace s fotorealistickým vykreslováním a animacemi Snadné vytváření, sdílení a správa s robustními nástroji pro navrhování, spolupráci a správu

Více

Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO

Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO Produktové Dokumenty (Datum 28.11.2014) Srovnání verzí: pcon.planner 7.0 Rozdíly mezi verzemi Standard-, ME a PRO Základní formáty STD ME PRO Nahrávání a ukládání souborů DWG a DWT Převod a podpora starších

Více

Produktové documenty (30.09.2015) Přehled funkcí a vlastností programu pcon.planner 7.2

Produktové documenty (30.09.2015) Přehled funkcí a vlastností programu pcon.planner 7.2 Produktové documenty (30.09.2015) Přehled funkcí a vlastností programu pcon.planner 7.2 Formáty Nahrávání a ukládání souborů DWG a DWT Převod a podpora starších DWG formátů Rozšířená podpora šablon včetně

Více

SOLIDWORKS PREMIUM VYTVÁŘEJTE SKVĚLÉ NÁVRHY S ŘEŠENÍM SOLIDWORKS

SOLIDWORKS PREMIUM VYTVÁŘEJTE SKVĚLÉ NÁVRHY S ŘEŠENÍM SOLIDWORKS SOLIDWORKS PREMIUM VYTVÁŘEJTE SKVĚLÉ NÁVRHY S ŘEŠENÍM SOLIDWORKS ŘEŠENÍ PRO 3D KONSTRUOVÁNÍ SOLIDWORKS Premium účinně integruje výkonné konstrukční nástroje pro tvorbu dílů, sestav a výkresů s vestavěnou

Více

Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services

Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services DATASHEET Program vyhodnocení rizik a stavu pro službu Active Directory a Microsoft Online Services Získejte klíčový náhled do zdraví vaší adresářové služby a maximalizujte výkonnost vašich IT zařízení

Více

COLLECTION SOFTWARE. Best Choice.

COLLECTION SOFTWARE. Best Choice. COLLECTION SOFTWARE Best Choice. BySoft 7 4 COLLECTION SOFTWARE Software Navrhovat díly, vytvářet řezné plány a ohýbací programy, plánovat a monitorovat výrobní procesy: Moderní výrobu z plechu si již

Více

Logická elektrotechnická dokumentace s řešením ecscad

Logická elektrotechnická dokumentace s řešením ecscad Logická elektrotechnická dokumentace s řešením ecscad Pro úspěšnou budoucnost ecscad ecscad byl v průběhu let vyvíjen tak, aby naplnil neustále se měnící požadavky trhu i uživatelů. Řešení si oblíbily

Více

11.3 Technické výkresy

11.3 Technické výkresy Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Tematická oblast Předmět Druh učebního materiálu Anotace Vybavení, pomůcky Ověřeno ve výuce dne, třída Střední průmyslová škola strojnická Vsetín

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

AUTODESK CIVIL 3D 2006. Kratší cesta k úspěchu

AUTODESK CIVIL 3D 2006. Kratší cesta k úspěchu AUTODESK CIVIL 3D 2006 Kratší cesta k úspěchu Nesrovnatelná účinnost Využijte zvýšenou produktivitu, přesnost a rychlost za využití dynamického modelu projektu, který zajišťuje vzájemné provázání jednotlivých

Více

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ALLPLAN ENGINEERING BUILDING ŠPIČKOVÉ BIM ŘEŠENÍ PRO STAVEBNÍ INŽENÝRY Authority for Urban Development and Environment, Hamburg, NBK, fotografie: Andreas Lechtape ALLPLAN ENGINEERING 1 ALLPLAN ENGINEERING

Více

Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben

Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben Vyzkoušejte svůj návrh dřív, než je vyroben Udělejte z digitálního prototypování svou konkurenční výhodu Autodesk Inventor vám umožňuje dokončit konstrukční návrh rychleji, snadněji a s potřebnou flexibilitou

Více

forem CAD/CAM řešení pro výrobu od nabídky po dodání Použijte integrované řešení určené pro výrobu forem

forem CAD/CAM řešení pro výrobu od nabídky po dodání Použijte integrované řešení určené pro výrobu forem CAD/CAM řešení pro výrobu forem od nabídky po dodání Použijte integrované řešení určené pro výrobu forem Dodávejte velmi kvalitní formy v rekordním čase Vytvořte v rekordním čase formy o různé složitosti

Více

AutoCAD 2016 AutoCAD 2016 pro Mac

AutoCAD 2016 AutoCAD 2016 pro Mac AutoCAD 2016 AutoCAD 2016 pro Mac Interakce uživatele Asociativní pole Příkazový řádek Multifunkční uzly Dynamické zadání Automatické dokončování při zadávání příkazů 1 Skrytí a izolace objektů Vytváření

Více

TDS-TECHNIK 10.0. TDS-Výpočty. TDS-Kusovník

TDS-TECHNIK 10.0. TDS-Výpočty. TDS-Kusovník TDS-TECHNIK 10.0 V následujícím textu jsou uvedeny informace o již desáté verzi strojírenské aplikace TDS- TECHNIK. V úvodu jsou popisovány moduly Výpočty a Kusovník, které jsou společné všem verzím. Pak

Více

Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí

Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí Procházkova 430 517 41 Kostelec nad Orlicí Tel: +420 494 323 575 Fax: +420 494 323 386 E-mail: tfa@tfa.cz www.tfa.cz Stavebními kameny pro vývoj upínacího systému USS jsou dlouholeté zkušenosti v oboru

Více

Porovnávací tabulka funkcí programu XpertMILL

Porovnávací tabulka funkcí programu XpertMILL STEP-FOUR.CZ,Pavel Pardovský, J.Moláka 23 Tel.: ++420 602 775 523 Fax: ++420 519 327 116 E-mail: office@step-four.cz Internet: www.step-four.cz Porovnávací tabulka funkcí programu XpertMILL Neomezená velikost

Více

Kancelářské a profesionální štítkovače

Kancelářské a profesionální štítkovače Kancelářské a profesionální štítkovače Obsah Profesionální štítkovače DYMO mohou zvýšit efektivitu ve vaší kanceláři. Označování a identifikace dokumentace, LabelManager 120P 4 Základní typ štítkovače

Více

ŘEŠENÍ PROCESŮ OD NÁVRHU K VÝROBĚ OD SOLIDWORKS

ŘEŠENÍ PROCESŮ OD NÁVRHU K VÝROBĚ OD SOLIDWORKS ŘEŠENÍ PROCESŮ OD NÁVRHU K VÝROBĚ OD SOLIDWORKS NÁVRH, VIZUALIZACE, KOMUNIKACE, KALKULACE NÁKLADŮ, VÝROBA, KONTROLA, SESTAVOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VŠE V JEDNOM PROSTŘEDÍ. Ve společnostech dlouhá léta přežívaly

Více

NAPROGRAMOVANÉ KE SPOKOJENOSTI DÍKY OPTIMÁLNÍ INTEGRACI DO CAD SYSTÉMŮ

NAPROGRAMOVANÉ KE SPOKOJENOSTI DÍKY OPTIMÁLNÍ INTEGRACI DO CAD SYSTÉMŮ Camtek.de ČESKY 2 OPTICAM OPTICAM 3 NAPROGRAMOVANÉ KE SPOKOJENOSTI DÍKY OPTIMÁLNÍ INTEGRACI DO CAD SYSTÉMŮ OPTICAM je systém, který automatizuje tvorbu NC programů na téměř 100%. Nicméně má uživatel stále

Více

Co je nového v Solid Edge ST6?

Co je nového v Solid Edge ST6? VLC 4. generace, se svolením Edison2 Siemens PLM Software Co je nového v Solid Edge ST6? Navrhujte lépe. Výhody Získání nových obchodních příležitostí s realističtějšími návrhy výrobků Snížení výrobních

Více

Strojírenské navrhování na plné obrátky. AutoCAD. Mechanical 2008

Strojírenské navrhování na plné obrátky. AutoCAD. Mechanical 2008 Strojírenské navrhování na plné obrátky. AutoCAD Mechanical 2008 Výhody aplikace AutoCAD Mechanical Konstruktéři, kteří chtějí na současném trhu se svými návrhy uspět, musí výrobní výkresy vytvářet a revidovat

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více