Zákon č. 151/97 Sb. o oceňování majetku v aktuálním znění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zákon č. 151/97 Sb. o oceňování majetku v aktuálním znění"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /2016 o stanovení obvyklé ceny rodinného domu č.p. 247 na pozemku parc. č. 812, ostatních nemovitostí na pozemku parc. č. 812 a pozemku parc. č. 812, Otevřená 5, v katastrálním území Žebětín, obec Brno, okres Brnoměsto. Posudek obsahuje 17 stran textu včetně krycího listu a 20 stran příloh a předává se objednateli ve dvou tištěných vyhotoveních a elektronicky.

2 strana 2 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Vlastník nemovitostí : (LV č. 2470) SJM Hlavička Bohuslav ( /0357) a Hlavičková Marcela ( /1753) Otevřená 247/5, Žebětín, Brno Objednatel posudku : Exekutorský úřad Břeclav Mgr. Marcela Petrošová, soudní exekutor 17. listopadu 1a Břeclav (160 EX 446/16-67) Účel posudku : Dle zákona č. 36/67 Sb. 1 odst. 1 a 2 a 12 odst. 2 Posudek vypracován k datu : Použitý předpis : Zákon č. 151/97 Sb. o oceňování majetku v aktuálním znění Zpracovatel posudku : Ing. Miroslav Kovalčík soudní znalec pro ceny a odhady nemovitostí Brno, Vymazalova 7 tel. : kovalcik@areasbrno.cz Datum vyhotovení :

3 strana 3 2. ÚVOD Předmětem znaleckého posudku o stanovení obvyklé ceny je rodinný dům č.p. 247 na pozemku parc. č. 812, ostatní nemovitosti na pozemku parc. č. 812 a pozemek parc. č. 812 v katastrálním území Žebětín. Podkladem pro ocenění byl : Výpis z katastru nemovitostí ze dne viz příl. č. 3 Kopie katastrální mapy ze dne viz příl. č. 4 Letecký snímek viz příl. č. 5 Územní plán viz příl. č. 6 Usnesení EÚ Břeclav ze dne viz příl. č. 7 Exekuční příkaz EÚ Znojmo ze dne viz příl. č. 8 Srovnávací nemovitosti viz příl. č. 9 Informace pí Hlavičkové Zjištění znalce na místě samém dne za účasti výše uvedené 3. POUŽITÝ POSTUP Dle usnesení o ustanovení znalce vydaného soudním exekutorem Mgr. Marcelou Petrošovou dne (viz příl. č. 7) mi bylo uloženo vyhotovit znalecký posudek na nemovitosti a jejich příslušenství vymezené v exekučním příkazu soudního exekutora Mgr. Vojtěcha Jaroše (viz příl. č. 8). V části 5 jsou oceněny nemovitosti a jejich příslušenství, v části 6 jsou oceněna jednotlivá práva a závady s nemovitostmi spojené, v části 7 jsou oceněna práva a závady, které prodejem v dražbě nezaniknou, a v části 8 je rekapitulace cen a výsledná cena OBECNĚ Pro tržní oceňování jsou v odborné literatuře nejčastěji používány pojmy tržní cena, tržní hodnota, obchodní hodnota a obvyklá cena. Cena obvyklá je cena, která by byla dosažena při prodejích stejné, popřípadě obdobné nemovitosti v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocenění (tzn. v daném místě a čase). Přitom se zvažují všechny okolnosti, které mají na cenu vliv, avšak do její výše se nepromítají vlivy mimořádných okolností trhu, osobních poměrů prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvláštní obliby. Mimořádnými okolnostmi trhu se rozumějí například stav tísně prodávajícího nebo kupujícího, důsledky povodňových či jiných kalamit. Osobními poměry se rozumějí zejména vztahy majetkové, rodinné nebo jiné osobní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím.

4 strana 4 Zvláštní oblibou se rozumí zvláštní hodnota přikládaná nemovitosti vyplývající z osobního vztahu k ní. Definice obvyklé ceny je uvedena v Zákoně č. 151/97 Sb. o oceňování majetku ve znění pozdějších předpisů. Zákon však závaznou metodiku stanovení obvyklé ceny neuvádí. Ta není stanovena ani v jiných předpisech. Specifické metody jsou v současné době vytvářeny profesními organizacemi znalců a odhadců, organizacemi zabývajícími se výukou a studiem oceňování, peněžními ústavy a apod STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY Obvyklou cenu nemovitostí nelze spočítat podle žádných matematických vztahů. Je možné ji stanovit pouze na základě aplikace podrobné znalosti místního trhu s nemovitostmi na konkrétní oceňovanou nemovitost. Podkladem pro stanovení obvyklé ceny bývá nejčastěji stanovení následujících hodnot : - věcné hodnoty nemovitostí - výnosové hodnoty nemovitostí - srovnávací hodnoty nemovitostí Věcná hodnota nemovitostí (HN) Sestává z věcné hodnoty staveb a hodnoty pozemků. Věcná hodnota stavby (ev. samostatné jednotky) Jedná se v podstatě o stanovení nákladů na vybudování nové stavby v současných cenách (reprodukční cena stavby), snížených o opotřebení, stanovené přiměřeně ke stáří a skutečnému stavu (časová cena). Výpočet reprodukční ceny stavby je proveden např. pomocí ukazatelů vydávaných ÚRS, přiměřeného použití platného cenového předpisu, nákladových kalkulací, podrobného položkového rozpočtu, speciálních metodik (ACONS) apod. Výše opotřebení staveb se stanoví v % na základě celkového stavu stavby s přihlédnutím zejména ke stáří stavby, předpokládané životnosti, údržbě, provedeným stavebním změnám a opravám, závadám a způsobu užívání. Uvede se předpoklad další životnosti (v rocích) s běžnou údržbou. Hodnota pozemků. Oceňují se pouze stavební pozemky a pozemky tvořící se stavebními pozemky jeden funkční celek. Nejprve je vždy nutné provést analýzu trhu s pozemky v daném regionu. Zjištění hodnoty pozemků se může provést následujícím způsobem : - porovnáním se skutečnými prodeji - dle jednotkových cen uvedených v cenových mapách - Naegeliho metodou třídy polohy - přiměřeným využitím cenového předpisu

5 strana 5 Celková věcná hodnota nemovitostí se stanoví jako součet věcné hodnoty staveb a pozemků Výnosová hodnota nemovitostí (HV) Výnosová hodnota vyjadřuje schopnost nemovitosti vytvářet výnos (příjem). Výnosové ocenění by mělo být provedeno u všech nemovitostí, které dosahují nebo mohou dosahovat výnosů z nájemného, zejména u všech nemovitostí s provozními prostory. Toto nájemné však musí být stanoveno jako nájemné v daném místě a čase obvyklé, tj. takové, které se na trhu dá i skutečně objektivně zjistit. Je nutné posoudit s komentářem i výši nájemného uvedenou v uzavřených nájemních smlouvách v době ocenění. Obvyklá výše nájemného musí odrážet daný stav nemovitosti. Nárok na regulované nájemné je nutné respektovat. Výnosová hodnota nemovitostí se stanovuje jednoduchou kapitalizací stabilizovaného, trvale dosažitelného ročního čistého výnosu příslušnou mírou kapitalizace, tj. porovnáním s jistinou vloženou do banky při alternativním investování kapitálu: stabilizovaný čistý roční výnos x 100 (%) výnosová hodnota = úroková míra kapitalizace (% p.a.) Při kapitalizaci trvale dosažitelného ročního výnosu představuje výnosová hodnota nemovitosti jistinu, ze které při uložení do peněžního ústavu budou úroky stejné jako roční výnos nemovitosti. Vychází se z předpokladu, že majitel nemovitost pronajímá za účelem trvale odčerpatelného výnosu. Čistý výnos tvoří rozdíl příjmů z nájemného a výdajů, resp. nákladů vynaložených z titulu vlastnictví, provozování a pronajímání objektu. Zdroj výnosu tvoří jednotlivé podlahové plochy staveb určené k pronájmu, rozlišené dle účelu užívání a polohy ve stavbě. Zdrojem výnosu mohou být i běžně pronajímatelné volné části pozemků. Nájemné pro výpočet výnosu je nutné uvažovat bez úhrad za plnění a služby spojené s užíváním (např. teplo, teplou vodu, vodné, stočné, el. energii, odvoz TDO, ostrahu apod.). Při výpočtu ročního příjmu se doporučuje uvažovat se ztrátou nájemného ve výši od 5 % z důvodů možných ztrát nájemného (částečná neobsazenost, neplacení nájemného atd.). Odpočitatelné roční výdaje (náklady) vynaložené z titulu vlastnictví, provozování a pronajímání tvoří zejména: - daň z nemovitostí (staveb i pozemků) - pojištění staveb - odpisy vyjadřující jejich střádací funkci na obnovovací investice (ne účetní ani daňové odpisy) - průměrné výdaje na běžnou údržbu a opravy - náklady na správu Tyto výdaje se u běžných nemovitostí dle lokality, typu pronajímaných prostor a technického stavu pohybují v rozmezí % z hrubého nájmu.

6 strana 6 Příjem nelze počítat z výnosů podnikatelských aktivit provozovaných v nemovitosti. Jednalo by se o ocenění výnosů těchto podnikatelských aktivit (resp. podniku), nikoliv pouze nemovitosti. Výše míry kapitalizace musí odrážet situaci na trhu i rizika daného typu nemovitostí. Kapitalizační míra se někdy obecně určuje součtem čtyř základních podmínek, které ji ovlivňují, tzn. míry návratnosti, míry inflace, rizikové míry a míry ekonomické životnosti. Stanovená výnosová hodnota vyjadřuje hodnotu celé nemovitosti, tzn. stavby i pozemku Srovnávací hodnota nemovitostí (HS) Jedná se o výsledek vyhodnocení cen nedávno uskutečněných nebo uskutečňovaných prodejů a pronájmů nemovitostí srovnatelných svým charakterem, polohou, stavem, velikostí, možným výnosem a lokalitou. Toto srovnání je provedeno na základě zjištění a průzkumů znalce, konzultací s realitními kancelářemi a přiměřeným vyhodnocením nabídky a poptávky na trhu nemovitostí v dané lokalitě. Uvádí se srovnání jak celých nemovitostí, tak případně cen pozemků, hladin nájmů uvažovaných ve výnosovém ocenění, cen bytových ploch za 1 m 2 apod. V posudku musí být uvedeny zdroje informací, druh, poloha, srovnávané charakteristiky a hodnoty srovnávaných nemovitostí. Při používaní vlastních i cizích databázi cen musí znalec vždy zvažovat aktuálnost použití ceny k datu ocenění. Pro běžné nemovitosti (RD, byty, pozemky apod.) je nutné při srovnávací metodě respektovat srovnatelnou lokalitu srovnávaných nemovitostí, tj. není možné srovnávat nemovitosti z jiných měst, odlišných lokalit apod. Ve srovnávací hodnotě je nutné již zohlednit existující a nastupující trendy vývoje trhu nemovitostí. Výsledkem šetření je stanovení srovnávací hodnoty, tj. odhad prodejní ceny oceňovaných nemovitostí, realizovatelné max. 6-ti měsíční zprostředkovatelskou smlouvou Závěrečná analýza Z výsledků stanovení výše uvedených hodnot je provedeno vyhodnocení a stanovení obvyklé ceny. Výsledek však nemůže být tvořen pouhým zprůměrováním získaných hodnot. Všechny hodnoty lze pokládat pouze za pomocné. Nejdůležitější z těchto hodnot je samozřejmě srovnávací hodnota, neboť v ní je promítnut reálný trh s nemovitostmi. Při stanovení konečné obvyklé ceny je nutno rovněž přihlédnout k případným omezujícím podmínkám (věcná břemena, nájemní smlouvy apod.).

7 strana 7 4. POPIS NEMOVITOSTÍ 4.1. VŠEOBECNĚ Předmětem znaleckého posudku o stanovení obvyklé ceny je rodinný dům č.p. 247 na pozemku parc. č. 812, ostatní nemovitosti na pozemku parc. č. 812 a pozemek parc. č. 812 v katastrálním území Žebětín. Jedná se o rodinný dům postavený do tvaru písmene L, s vnitřním atriem. Příslušenstvím jsou přípojky, studna, zpevněné plochy, schody, zídky, ploty, bazén a porosty POLOHA Nemovitosti se nacházejí cca 8 km západně od centra Brna. Okolní zástavba je tvořena podobnými převážně staršími řadovými rodinnými domy. Cca 100 m od nemovitosti je mateřská škola a základní škola. Základní obchody se nacházejí cca 300 m od nemovitostí. V těsné blízkosti v okolí Žebětína jsou lesy s několika turistickými trasami a ve vzdálenosti cca 2,5 km je Brněnská přehrada. Ve vzdálenosti cca 2 km je sportovní areál s Automotodromem Brno DOPRAVNÍ POMĚRY Nemovitost je přístupná z místní komunikace Otevřená. Parkování je možné bez problémů přímo před nemovitostí. Zastávka MHD je ve vzdálenosti cca 150 m. Ve vzdálenosti cca 5 km je nájezd na dálnici D INFRASTRUKTURA V místě jsou kompletní inženýrské sítě a nemovitost je na ně napojena ÚZEMNÍ PLÁN Dle platného územního plánu se nemovitosti nacházejí v ploše BO plochy všeobecného bydlení (viz příl. č. 6) 4.6. MAJETKOPRÁVNÍ VZTAHY Dle výpisu z KN a informací pí Hlavičkové se na nemovitostech nenacházejí věcná břemena nebo jiná práva a závady, které by měly vliv na obvyklou cenu. K finančním omezením vlastnického práva není při stanovení obvyklé ceny přihlíženo.

8 strana 8 5. STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTÍ A JEJICH PŘÍSLUŠENSTVÍ 5.1. ZJIŠTĚNÍ VĚCNÉ HODNOTY (HN) Ke zjištění věcné hodnoty je přiměřeně využit Zákon č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů, v aktuální znění a Vyhláška č. 441/2013 Sb. o provedení některých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb., v aktuálním znění (Nejsou použity koef. úpravy ceny dle polohy a trhu a nejsou oceňovány venkovní úpravy, které nemají vliv na stanovení obvyklé ceny). Hodnota pozemku je stanovena dle vlastní databáze obvyklých cen. Základní informace Název předmětu ocenění: Rodinný dům Adresa předmětu ocenění: Otevřená 247/ Žebětín Kraj: Jihomoravský Okres: Brno-město Obec: Brno Katastrální území: Žebětín Počet obyvatel: Rodinný dům Popis : Jedná se o stavbu s jedním nadzemním podlažím a podkrovím Objekt má sedlový a pultový krov s krytinou z betonových tašek. Klempířské konstrukce jsou provedeny z měděného plechu. Svislé nosné konstrukce jsou zděné v tl. 45 cm. Vodorovné konstrukce jsou nespalné a dřevěné s podbitím. Vnější omítky jsou vápenocementové se zateplením a štukovou úpravou, sokl do ulice s kamenným obkladem, vnitřní omítky vápenné ozdobené štuky, obklady keramické. Podlahy v obytných místnostech jsou laminátové a z keramické dlažby, v ostatních místnostech je keramická dlažba. Okna jsou plastová, dveře hladké plné a prosklené. Vytápění kotlem na plyn, ohřev TÚV u kotle. Elektroinstalace je světelná a motorová. Původní objekt byl postaven před cca lety. V letech byla provedena kpl. rekonstrukce a nástavba (původní zůstala pouze část zdí 1.NP dvorního traktu). Před cca 7 lety byla provedena fasáda se soklem a úpravy bazénu, zpevněných ploch a zídek kamenným obkladem. Před 3 lety byl vyměněn kotel. Dispoziční uspořádání: 1.NP: pokoj s kk, pokoj, šatna, zádveří, chodba, koupelna, WC, letní místnost (vstup ze dvora), zimní šatna (vstup ze dvora), garáž a závětří - započitatelná podl. plocha (bez závětří) 121 m 2. 2.NP: 3 pokoje, chodba a koupelna s WC - započitatelná podl. plocha 84 m2

9 strana 9 Zatřídění pro potřeby ocenění Rodinný dům, rekreační chalupa nebo 13, typ A domek: Svislá nosná konstrukce: zděná Podsklepení: nepodsklepená nebo podsklepená do poloviny 1.nadz. podlaží Podkroví: má podkroví nad 2/3 zastavěné plochy 1.nadz. podlaží Střecha: se šikmou nebo strmou střechou Počet nadzemních podlaží: s jedním nadzemním podlažím Kód klasifikace stavebních děl CZ-CC: 111 Výpočet jednotlivých ploch Název Plocha [m 2 ] 1.NP 12,2*9,1+15,5*3,5+2,0*2,0*0,5 = 167,27 2.NP 12,2*9,1 = 111,02 Zastavěné plochy a výšky podlaží Zastavěná. Konstr. Název plocha výška 1.NP 167,27 m 2 3,25 m 2.NP 111,02 m 2 2,80 m Obestavěný prostor Výpočet jednotlivých výměr Název Obestavěný prostor [m 3 ] 1.NP (12,2*9,1+15,5*3,5+2,0*2,0*0,5)*(3,25) = 543,63 m 3 zastřeše ní (12,2*9,1)*(4,05+0,7)*0,5+15,5*3,5*(1,3*0,3)*0,5+6*2,5*2,0*2,3 *0,33 = 297,02 m 3 (PP = podzemní podlaží, NP = nadzemní podlaží, Z = zastřešení) Název Typ Obestavěný prostor 1.NP NP 543,63 m 3 zastřešení NP 297,02 m 3 Obestavěný prostor - celkem: 840,65 m 3 Popis a hodnocení konstrukcí a vybavení (S = standard, N = nadstandard, P = podstandard, C = nevyskytuje se, A = přidaná konstrukce, X = nehodnotí se) Konstrukce Provedení Hodnocení Část standardu [%] 1. Základy betonové pasy S Zdivo zděné tl. 45 cm S Stropy nespalné a dřevěné S Střecha krov dřevěný, vázaný S Krytina betonová krytina S Klempířské konstrukce měděný plech N Vnitřní omítky dvouvrstvé vápenné omítky se štuky N 100

10 strana Fasádní omítky vápenocementové se zateplením S Vnější obklady sokl - kamenný obklad S Vnitřní obklady běžné keramické obklady S Schody dřevěné S Dveře hladké plné dveře S Okna plastová S Podlahy obytných místností keramická dlažba a lamináty S Podlahy ostatních místností keramická dlažba S Vytápění plynový kotel S Elektroinstalace světelná, třífázová S Bleskosvod bleskosvod S Rozvod vody plast, studená i teplá voda S Zdroj teplé vody plynový kotel + nepřímotopný N 100 zásobník 21. Instalace plynu zemní plyn S Kanalizace plastové potrubí S Vybavení kuchyně standard S Vnitřní vybavení umyvadlo, vana, WC, sprcha (2x N 100 koupelna) 25. Záchod splachovací S Ostatní chybí C 100 Výpočet koeficientu K 4 Konstrukce, vybavení Obj. podíl [%] Část Upravený Koef. [%] obj. podíl 1. Základy S 8, ,00 8,20 2. Zdivo S 21, ,00 21,20 3. Stropy S 7, ,00 7,90 4. Střecha S 7, ,00 7,30 5. Krytina S 3, ,00 3,40 6. Klempířské konstrukce N 0, ,54 1,39 7. Vnitřní omítky N 5, ,54 8,93 8. Fasádní omítky S 2, ,00 2,80 9. Vnější obklady S 0, ,00 0, Vnitřní obklady S 2, ,00 2, Schody S 1, ,00 1, Dveře S 3, ,00 3, Okna S 5, ,00 5, Podlahy obytných místností S 2, ,00 2, Podlahy ostatních místností S 1, ,00 1, Vytápění S 5, ,00 5, Elektroinstalace S 4, ,00 4, Bleskosvod S 0, ,00 0, Rozvod vody S 3, ,00 3, Zdroj teplé vody N 1, ,54 2, Instalace plynu S 0, ,00 0, Kanalizace S 3, ,00 3, Vybavení kuchyně S 0, ,00 0, Vnitřní vybavení N 4, ,54 6,31

11 strana Záchod S 0, ,00 0, Ostatní C 3, ,00 0,00 Součet upravených objemových podílů 103,46 Koeficient vybavení K 4 : 1,0346 Ocenění Základní cena (dle příl. č. 11) [Kč/m 3 ]: = 2 290,- Koeficient využití podkroví (dle příl. č. 11): * 1,1200 Koeficient vybavení stavby K 4 (dle výpočtu): * 1,0346 Polohový koeficient K 5 (příl. č dle významu obce): * 1,2000 Koeficient změny cen staveb K i (příl. č dle SKP): * 2,1370 Základní cena upravená [Kč/m 3 ] = 6 804,74 Plná cena: 840,65 m 3 * 6 804,74 Kč/m 3 = ,68 Kč Určení opotřebení odborným odhadem Stáří objektu: 15 let od kpl. rekonstrukce Opotřebení: 15,000 % ,70 Kč Rodinný dům - věcná hodnota (zaokr.) = ,--Kč Pozemek Dle vlastní databáze stanovuji cenu 1 m 2 pozemku na 5 000,- Kč/m 2 Typ Název Parcelní Výměra Jedn. cena Cena číslo [m 2 ] [Kč/m 2 ] [Kč] stavební zastavěná plocha a nádvoří , , ,- Ostatní stavební pozemek - celkem 304,00 m ,- Pozemek - věcná hodnota (zaokr.) = ,- Kč Rekapitulace věcné hodnoty Rodinný dům ,00 Kč Pozemek ,00 Kč Věcná hodnota celkem (zaokrouhleno) ,00 Kč 5.2. ZJIŠTĚNÍ VÝNOSOVÉ HODNOTY (HV) Vzhledem k tomu, že se v našem konkrétním případě jedná o nemovitost, která není v dané lokalitě běžně pronajímána a navíc v současné době nemá výnosová hodnota u podobných nemovitostí dostatečnou vypovídací schopnost o prodejnosti nemovitostí, není tato hodnota stanovována.

12 strana ZJIŠTĚNÍ SROVNÁVACÍ HODNOTY (HS) Obecně : Podobné typy nemovitostí nové rodinné domy, popř. rodinné domy po kompletní rekonstrukci se v podobných lokalitách v současné době prodávají poměrně dobře. Dosahované prodejní ceny jsou obvykle vyšší než stanovené věcné hodnoty. Poznámka 1 : Větší nemovitosti mají ceny za 1 m 2 podlahové plochy nižší než menší nemovitosti. Poznámka 2 : V posledních dvou letech měly ceny stoupající úroveň. Parametry oceňované nemovitosti : Řadový vnitřní RD s 0,P.P./ 2 N.P. (5+kk s garáží), započitatelná podlahová plocha 205 m 2, standardní vybavení, před 15 lety kompletní rekonstrukce a nástavba, pozemek 304 m 2. Srovnávací nemovitosti - realizované prodeje : V posledním období byly v podobných lokalitách realizovány prodeje následujících nemovitostí (viz příl. č. 9) : K.ú. Soběšice - Klokočí Popis : Samostatně stojící RD s 1 P.P. / 2 N.P. (5+kk s dvojgaráží), započitatelná podlahová plocha 351 m 2, mírně nadstandardní vybavení (krb, část. klimatizace), novostavba 2005, pozemek 1054 m 2, bazén, okrasná zahrada. Realizovaná cena : , Kč (03/2016) Komentář : Oceňovaný RD je o cca 2/5 menší (0,70), vybavení a technický stav mírně horší (0,95), příslušenství obdobné (1,00), menší pozemek (0,85), lokalita horší (0,90). Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč K.ú. Bystrc RD Panorama Popis : Řadový vnitřní RD s 0 P.P. / 2 N.P. (5+1 s garáží), započitatelná podlahová plocha147 m 2, standardní vybavení, novostavba 2016, pozemek 194 m 2. Realizovaná cena : , Kč korekce vč. KL , Kč (09/2015) Komentář : Oceňovaný RD je o cca 2/5 větší (1,30), vybavení a technický stav je horší (0,90), příslušenství mírně lepší (1,05), větší pozemek (1,05), lokalita horší (0,85). Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč K.ú. Útěchov - Mechová Popis : Samostatně stojící RD s 1 P.P. / 2 N.P. (5+kk), započitatelná podlahová plocha 213 m 2, mírně nadstandardní vybavení (centrální vysavač, krb), postaven v r. 1996, pozemek 435 m 2, okrasná zahrada. Realizovaná cena : , Kč (09/2015) Komentář : Oceňovaný RD je mírně menší (0,96), vybavení a technický stav mírně horší (0,97), příslušenství mírně lepší (1,02), pozemek menší (0,95), lokalita mírně horší (0,95).

13 strana 13 Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč K.ú. Bosonohy - Konopiska Popis : Řadový vnitřní RD s 0 P.P. / 2 N.P. (4+kk s garáží), započitatelná podlahová plocha 139 m 2, standardní vybavení, novostavba 2008, pozemek 636 m 2. Realizovaná cena : , Kč (07/2014) korekce nárůst cen , Kč Komentář : Oceňovaná nemovitost je o cca 1/2 větší (1,40), vybavení a technický stav mírně horší (0,97), příslušenství mírně lepší (1,03), pozemek menší (0,90), lokalita lepší (1,10). Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč K.ú. Kohoutovice - Žebětínská Popis : Řadový vnitřní RD s 1 P.P. / 3 N.P. (3+kk, 5+1), započitatelná podlahová plocha 271 m 2, mírně podstandardní vybavení poplatné době vzniku, postaven v roce 1968, přístavba v r. 1996, částečná rekonstrukce v r. 1997, pozemek 448 m 2. Realizovaná cena : , Kč (05/2015) Komentář : Oceňovaný RD je o cca 1/4 menší (0,85), vybavení a technický stav je lepší (1,25), příslušenství mírně lepší (1,03), pozemek menší (0,95), lokalita mírně lepší (1,05). Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč K.ú. Soběšice - Růženec Popis : Řadový vnitřní RD s 0 P.P. / 2 N.P., započitatelná podlahová plocha 130 m 2, standardní vybavení, novostavba 2004, pozemek 200 m 2. Realizovaná cena : , Kč (05/2015) Komentář : Oceňovaný RD je o cca 1/2 větší (1,45), vybavení a technický stav mírně horší (0,97), příslušenství mírně lepší (1,03), pozemek větší (1,05), lokalita horší (0,90). Srovnávací hodnotu oceňované nemovitosti stanovuji na , , Kč Srovnávací hodnota nemovitostí celkem : Na základě výše uvedených obecných trendů a uvedených srovnávacích nemovitostí stanovuji srovnávací hodnotu předmětných nemovitostí na , Kč

14 strana ZÁVĚREČNÁ ANALÝZA Rekapitulace zjištěných hodnot : Závěr : Věcná hodnota , Kč Výnosová hodnota... nebyla stanovována Srovnávací hodnota , Kč Na základě výše uvedených zjištění a s přihlédnutím ke stavu a k místním podmínkám polohy nemovitostí stanovuji obvyklou cenu předmětných nemovitostí a jejich příslušenství v daném místě a čase na , Kč 6. OCENĚNÍ PRÁV A ZÁVAD S NEMOVITOSTMI SPOJENÝCH Nezjištěny. 0, Kč 7. OCENĚNÍ PRÁV A ZÁVAD, KTERÉ PRODEJEM V DRAŽBĚ NEZANIKNOU Nezjištěny. 0, Kč

15 strana REKAPITULACE Cena nemovitostí a jejich příslušenství , Kč Cena jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených... 0, Kč Cena závad, které prodejem v dražbě nezaniknou... 0, Kč Výsledná celková cena , Kč Výsledná celková cena předmětných nemovitostí činí , Kč, slovy šestmilionůdevětsettisíc korun českých. V Brně dne Zpracoval : Ing. Miroslav Kovalčík soudní znalec pro ceny a odhady nemovitostí Brno, Vymazalova 7 tel kovalcik@areasbrno.cz

16 strana 16 ZNALECKÁ DOLOŽKA Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Brně ze dne č.j. Spr. 237/91 pro obor ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí. Znalecký posudek je zapsán pod pořadovým číslem /2016 znaleckého deníku. Znalečné a náhradu nákladů (náhradu mzdy) účtuji podle připojené likvidace na základě dokladu č Otisk kulaté pečetě : Podpis znalce : Jméno a adresa znalce : Ing. Miroslav Kovalčík Brno, Vymazalova 7

17 strana 17 Seznam příloh číslo název počet listů 1 Identifikace objektu na mapě 1 2 Fotodokumentace včetně seznamu 5 3 Výpis z katastru nemovitostí 3 4 Kopie katastrální mapy 1 5 Letecký snímek 1 6 Územní plán 1 7 Usnesení EÚ Břeclav 2 8 Usnesení EÚ Znojmo 3 9 Srovnávací nemovitosti 3

18 Příloha číslo 2 číslo název 1 Pohled uliční 2 Pohled dvorní 3 Pohled dvorní 4 Kuchyně 5 Jídelna 6 Pokoj (hala) v 1.N.P. 7 Koupelna v 1.N.P. s kotlem 8 Pokoj v 1.N.P. 9 Pokoj (hala) s výhledem do atria 10 Chodba v 2.N.P. 11 Koupelna s WC v 2.N.P. 12 Pokoj v 2.N.P. Seznam fotodokumentace

19 1 2 3

20 4 5 6

21 7 8 9

22

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

Posudek obsahuje 17 stran textu včetně krycího listu a 14 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních.

Posudek obsahuje 17 stran textu včetně krycího listu a 14 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6801-231/12 o stanovení obvyklé ceny rodinného domu č.p. 122, ostatních nemovitostí nacházejících se na pozemcích parc. č. St. 180, 29/1, 51/8 a pozemků parc. č. St. 180, 29/1, 51/8

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8441-94/10 o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení :

ZNALECKÝ POSUDEK. Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení : ZNALECKÝ POSUDEK č. 7114-293/2013 o stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu 1/2 pozemků parc. č. 141/1 a 141/3 v katastrálním území Podolí u Brna, obec Podolí, okres Brno-venkov. Objednatel posudku

Více

Posudek obsahuje 16 stran textu včetně krycího listu a 19 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních.

Posudek obsahuje 16 stran textu včetně krycího listu a 19 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6823-002/2013 o stanovení obvyklé ceny bytu č. 116/4, spoluvlastnického podílu 849/3242 na budově č.p. 116 a pozemku St. 197 a spoluvlastnického podílu 849/6528 na pozemku parc. č.

Více

Posudek obsahuje 14 stran textu včetně krycího listu a 13 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních.

Posudek obsahuje 14 stran textu včetně krycího listu a 13 stran příloh a předává se objednateli ve třech vyhotoveních. ZNALECKÝ POSUDEK č. 1684-078/08 o stanovení obvyklé ceny rodinného domu na pozemku parc. č. 119, ostatních nemovitostí na pozemku parc. č. 10/3 (PK) a pozemku parc.č. 10/3 (PK), ul. Zahradní, v katastrálním

Více

Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení :

Posudek vypracován k datu : Datum vyhotovení : ZNALECKÝ POSUDEK č. 1574-108/07 o stanovení obvyklé ceny rodinného domu č.p. 45 na pozemku parc. č. 367 v katastrálním území Dobré Pole, obec Dobré Pole, okres Břeclav. Objednatel posudku : Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13902-342/13 o ceně rodinného domu č.p.52 na parc.č.st.63/3, katastrální území a obec Velké Albrechtice, okres Nový Jičín, včetně příslušenství, pozemků parc.č.st.63/3, 279/1 a

Více

Znalecký posudek č /18

Znalecký posudek č /18 Znalecký posudek č. 6909-043-03/18 O obvyklé ceně nemovité věci - rodinného domu č.p. 163, na pozemku parc. č. 230/114 a pozemků parc. č. 230/114 a parc. č. 230/113, v obci Praha, katastrální území Sobín,

Více

Znalecký posudek č. 3541-32/07

Znalecký posudek č. 3541-32/07 Znalecký posudek č. 3541-32/07 o ceně 1/4 rodinného domku čp.15 a pozemků parc.č.st.9 a parc.č.21 v kat.území Nedrahovické Podhájí, obec Nedrahovice, okres Příbram. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

Znalecký posudek č. 2828/101/2013

Znalecký posudek č. 2828/101/2013 Znalecký posudek č. 2828/101/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.126 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 566, 568 a 1416 v k.ú. Bystřany, obec Bystřany, okres Teplice. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5954-89/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Muglinov Adresa nemovitosti: Podvojná 120/10,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 628-16/12 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu (id1/5) rodinného domu čp. 74 s příslušenstvím a pozemkem, vše uvedeno na LV č. 683 pro kat. území a obci Polní Voděrady, okres Kolín.

Více

Znalecký posudek č. 5123-287/13

Znalecký posudek č. 5123-287/13 Znalecký posudek č. 5123-287/13 O obvyklé ceně nemovitosti - nebytového prostoru č. 1199/102, v prvním podzemním podlaží bytového domu v ulici Na Jezerce č.p. 1199, v obci Praha, na pozemku parc. č. 2129

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 936-167/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 936-167/2010 VLADÖ MORAVA s. r. o. - znalecká a ekonomická kancelář ev. číslo koncese 380801-30415-00 Čechova 656, Přerov I - Město, 750 02 Přerov, IČO: 25875761 ADRESÁT: JUDr. Tomáš Vrána Exekutorský úřad Přerov Komenského

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4684-520/2018 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci: spoluvlastnického podílu ve výši ¼ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. st. 4975, včetně součástí a příslušenství,

Více

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A O ceně bytové jednotky č. 493/3 s podílem na společných částech domu č.p.493 a pozemku parc.č. st. 642/1 v k.ú. Horní Rokytnice nad Jizerou, obec Rokytnice nad Jizerou,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3570-166/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci spoluvlastnického podílu ve výši ½ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. 1798, katastrální území Poruba-sever, obec Ostrava,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3725-321/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. 1195/17 a stavbě garáže bez čp/če na pozemcích parc.č. 1195/17, 1195/169 a 1195/185, katastrální území Prostřední

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1027/80/15 O ceně objektu rodinného domu č.p. 471 vč. příslušenství a pozemků č. 1259/1, č. 1259/2 a č. 1260/3, který se nachází v katastrálním území Nový Bohumín v obci Bohumín v okrese

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3172-50/2011 o ceně nemovitosti - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. 3723/27, v k.ú. a obci Zlín. Nemovitost - pozemek je zapsán v Katastru nemovitostí na LV č. 20470 pro k.ú. a

Více

Znalecký posudek č. 2875/148/2013

Znalecký posudek č. 2875/148/2013 Znalecký posudek č. 2875/148/2013 O ceně provozních jednotek č.669//302 a 669/303 s podílem na domě č.p.669 a pozemku parc.č. 81 v k.ú.děčín, obec Děčín, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6445-150/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 16 Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres Brno-město, obec Brno, k.ú. Kohoutovice Adresa nemovité věci: Žebětinská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1863-2012 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122, Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Nový

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1431-52/2012 o ceně nemovitostí - obvyklé (obecné) ceně rodinného domu č.p. 731 na pozemku p.č. 1199, ul. Malá č.or. 7, příslušenství, vedlejší stavby dílny, pozemků p.č. 1199, 1200,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3854-311/12 O ceně rodinného domu č.p.252 na pozemku parc.č.401/2 v kat.úz.přítluky Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město Minská 54 616

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6149-8/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6149-8/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6149-8/2013 o ceně obvyklé rodinného domku nedokončeného na st.124/4 a přilehlého pozemku č.parc.124/2 a to se všemi součástmi a příslušenstvím v k.ú.lužkovice,obec Lužkovice,okr.Zlín.

Více

Znalecký posudek č. 2839/112/2013

Znalecký posudek č. 2839/112/2013 Znalecký posudek č. 2839/112/2013 O ceně obvyklé domu č.p.61 s příslušenstvím a pozemkem parc.č. 2657 v k.ú.plzeň, obec Plzeň, okres Plzeň - město. Objednatel posudku: CZ Dražby a.s. Mírové náměstí 3097/37

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6631-336/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační chata če. 540 Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres Brno-město, obec Brno, k.ú. Bystrc Adresa nemovité věci: Kozí Horka

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8639-292/10 o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno -

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6914-229/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 556 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Opava, obec Vítkov, k.ú. Vítkov Adresa nemovité věci: Stará 556, 749

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 80-3125/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 10/20 na pozemcích parc.č. St. 9 a 56 v k.ú. Malá Véska, obec Staré Město, okr. Bruntál. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2306/06

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2306/06 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2306/06 O ceně nemovitosti: Domu čp. 64 na pozemku parc. č. st. 91 spolu s pozemkem parc. č. st. 91 se součástmi a s příslušenstvím v katastrálním území a obci Zlonice, okres Kladno.

Více

Znalecký posudek č. 3797

Znalecký posudek č. 3797 Znalecký posudek č. 3797 odhad obvyklé ceny bytové jednotky č. 216/1 v rodinném domu č.p. 216 na pozemku parc. č. st. 392 včetně pozemku v obci Moravská Třebová, katastrální území Boršov u Moravské Třebové,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6259-111/2011 o ceně obvyklé rodinného domu č.p.66, rodinného domu č.p.351 včetně příslušenství a pozemků v kat.území Milín, obec Milín, okres Příbram kraj Středočeský. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Objednavatel : Radek Zahradník žerotinovo náměstí 15, 75002 Přerov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3546/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 71/1, 71/4, 72/4, 72/5 a 72/6 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3726-322/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. 2891/6, jehož součástí je garáž bez čp/če, katastrální území Poruba u Orlové, obec Orlová, okres Karviná (LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 174-3729/13 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 2755/36 a spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/78 na pozemcích parc.č. 2755/1 a 2755/21 v k.ú. Prostřední Suchá, obec Havířov, okres

Více

Znalecký posudek č. 3369

Znalecký posudek č. 3369 Znalecký posudek č. 3369 o ceně obvyklé v místě a čase nemovitosti - objektu č.e.54, související herny se skladem, studny a pozemků v katastrálním území Opolenec a obec Kašperské Hory, okr.klatovy. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112-3157/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-3157/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3920/346 v k.ú. Místek, obec Frýdek-Místek, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Ing. Miroslav Bažant Bohušovická Česká Lípa

ZNALECKÝ POSUDEK. Ing. Miroslav Bažant Bohušovická Česká Lípa ZNALECKÝ POSUDEK č. 452/103/2007 O ceně nemovitostí - Rodinného domu čp. 405 s pozemky p.č. 856, 857, 858/1 vše v obci Nový Bor, katastrální území Arnultovice u Nového Boru. Objednatel posudku: Soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 47-3092/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitostech, a to na pozemcích parc.č. St. 2/1 a 7/3 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno ZNALECKÝ POSUDEK č. 8435-88/10/d o ceně bytu č. 23/4 v domě č.p. 23, k.ú. Merklín u Karlových Var, obec Merklín, okres Karlovy Vary. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3450-273/2013 O ceně garáže v Ostravě, ul.švermova bez čp/če, včetně příslušenství, vše zapsáno na LV č.4112 pro k.ú. Mariánské Hory Objednatel posudku: Exekutorský úřad Olomouc, Pan

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 7236-231/2017 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje: Adresa nemovité věci: OBJEDNAVATEL: Adresa objednavatele: ZHOTOVITEL: Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Rodinný dům

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5625-275/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Petřkovice u Ostravy Adresa nemovitosti: Šilheřovická 638/1,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2329-66/12. Č.j.: 169 EX 5216/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2329-66/12. Č.j.: 169 EX 5216/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2329-66/12 o ceně nemovitosti rodinného domu č.p. 2 na pozemku p.č. 19/1 zastavěná plocha a nádvoří, katastrální území Zálesná Zhoř, obec Zálesná Zhoř, okres Brno-venkov bez pozemků

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 159/2010 O obvyklé ceně: a) podílu 1/4 na nemovitosti - pozemku parc.č. St. 31 a pozemků vedených ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK)

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1261-345/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1261-345/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1261-345/2013 o odhadu ceny obvyklé rodinného domu č.p. 2 na pozemku parc.č. 19, včetně pozemků p.č. 19, 20 a 21 a příslušenství, v k.ú. Starý Bohumín, obci Bohumín, okresu Karviná

Více

Znalecký posudek. č /2016. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny ideální poloviny stavby bez č. p. / č. ev. pro účely dražby.

Znalecký posudek. č /2016. Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny ideální poloviny stavby bez č. p. / č. ev. pro účely dražby. Znalecký posudek č. 2858-379/2016 Objednatel: Dražbyprost s.r.o. Mírové náměstí 2/5 400 01 Ústí nad Labem Účel znaleckého posudku: Stanovení obvyklé ceny ideální poloviny stavby bez č. p. / č. ev. pro

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více

Znalecký posudek č. 5081-245/13

Znalecký posudek č. 5081-245/13 Znalecký posudek č. 5081-245/13 O obvyklé ceně nemovitosti - rodinného domu č.p. 649, v obci Mníšek pod Brdy, na pozemku parc. č. 392 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemků parc. č. 224/4 - orná půda,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11269-149/08 o ceně rodinného domu čp.170 na parc.č.st.361, katastrální území Lhotka u Frýdku - Místku, obec Lhotka, okres Frýdek - Místek, včetně příslušenství, pozemků parc.č.st.361

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4566. Školní 384 270 33 Jesenice

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4566. Školní 384 270 33 Jesenice ZNALECKÝ POSUDEK č. 4566 o ceně rodinného domu č.p. 728 na pozemku parc. č. 1838 včetně venkovních úprav a pozemku v obci Kladno, katastrální území Kročehlavy, okres Kladno Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 192-3747/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/4 na pozemku parc.č. 622/11 v k.ú. Černotín, obec Černotín, okres Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017 ZNALECKÝ POSUDEK č. 59/4699/2017 o obvyklé ceně rodinného domu č.p. 101 se st. p.č. 131 zastavěná plocha a nádvoří a p.č. 163/2 zahrada včetně příslušenství v k.ú. Lískovec, obci Koryčany Objednatel znaleckého

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1266-350/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 1467/20 situované v bytovém domě č.p. 1467 na pozemku parc.č. st. 2396, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 239-2979/10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 603/4 a spoluvlastnického podílu o velikosti 1/3 na pozemcích parc.č. 603/5 a 616/6 v k.ú. Horní Suchá, obec Horní Suchá, okr. Karviná. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3453/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 185-3230/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 176/3 v k.ú. Václavovice u Frýdku-Místku, obec Václavovice, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3658-481/2013 O ceně rodinného domu v obci Rychnov na Moravě č.p.196, včetně příslušenství a pozemku p.č.st.290/2, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 817 m 2, vše zapsáno na LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor Prokešovo náměstí Ostrava. pro účely exekučního řízení 102 EX 00827/09-123

ZNALECKÝ POSUDEK. JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor Prokešovo náměstí Ostrava. pro účely exekučního řízení 102 EX 00827/09-123 ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3916/14 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1404/4 v k.ú. Krásné Pole, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava JUDr. Milan Vlha - soudní exekutor

Více

Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09

Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09 Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09 o ceně zjištěné a obvyklé k bytu č. 17 v domě čp. 2391 včetně spoluvlastnických podílů k pozemku pč. 6268 a společným částem domu - zapsáno v LV č. 7388 obce Brno kú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 741/211/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 62/9, v budově č.p. 62, bytový dům, na pozemku č. parc. St. 192, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4188/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 953, včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území a obec Velká Dobrá, okres Kladno. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 652-11/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 652-11/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 652-11/2013 o ceně bytu č. 4387/7 v Jihlavě, Tylova 4387/21. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Ostrava, Paní Mgr. Pavla Fučíková Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava - Mariánské

Více

Znalecký posudek číslo /08

Znalecký posudek číslo /08 Znalecký posudek číslo 3850 190/08 O ceně nemovitosti: Rodinný dům čp. 440 B A Š K A katastrální území: Baška bývalý okres: Frýdek-Místek O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č 1 Znalecký posudek č. 01 2016 O obvyklé ceně nemovitostí ve výši ½ vlastnického podílu povinného a ½ oprávněné : - pozemku - č.parc. 903/1, zastavěná plocha a nádvoří - pozemku - č.parc. 903/2, zastavěná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3424/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 222-3267/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 222-3267/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 743/4 (GK) v k.ú. Hlavnice, obec Hlavnice, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6703-18/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 1574 Katastrální údaje: Kraj Zlínský, okres Vsetín, obec Vsetín, k.ú. Vsetín Adresa nemovité věci: Horská 1574, 755 01 Vsetín

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3773/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 246 na pozemku parc.č. st. 14/1 a pozemky parc.č. st. 14/1, 3044/6 a 3044/8 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 24.1.2013

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1141/82/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1141/82/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1141/82/16 O ceně podílu ve výši 1/8 objektu rodinného domu č.p. 815 na pozemku č. 362 vč. příslušenství a pozemku č. 362, který se nachází v katastrálním území Slezská Ostrava v obci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4146/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 6989 a podílu id. 1/16 na nemovitostech zapsaných na LV č. 1004, vše včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území Braník, hl.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1480-049/2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1480-049/2012 VLADÖ MORAVA s. r. o. - znalecká a ekonomická kancelář ev. číslo koncese 380801-30415-00 Čechova 656, Přerov I - Město, 750 02 Přerov, IČO: 25875761 ADRESÁT: JUDr. Tomáš Vrána Exekutorský úřad Přerov Komenského

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1314/45

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1314/45 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1314/45 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 3549 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník, obec Mělník, k.ú. Mělník Adresa nemovitosti: Perunov 3549, 276 01 Mělník OBJEDNATEL :

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09

ZNALECKÝ POSUDEK. č / 09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 296-2726 / 09 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. 1705/4, 1704/5, 1725/2, 2422/57 a 2458/2 v k.ú. Česká Ves, obec Česká Ves, okres Jeseník. Objednatel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek č. 818

Znalecký posudek č. 818 Znalecký posudek č. 818 o ceně obvyklé pozemek parc.č. 430/9 ( orná půda ) v kat. území Jeviněves, obec Jeviněves, okres Mělník, zapsáno na LV 304. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3254/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. ½ na pozemku parc.č. 315 v k.ú. Brušperk, obec Brušperk, okr. Frýdek-Místek. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek 3408-106/12

Znalecký posudek 3408-106/12 Znalecký posudek 3408-106/12 jehož předmětem je určení obvyklé ceny (tržní hodnoty) rodinného domu č.p.837 s pozemky parc.č.: 251/6, 251/3, 251/4, 251/6 vše situováno v k.ú. Chropyně, obci Chropyně, a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 49-2789 / 10. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. ZNALECKÝ POSUDEK č. 49-2789 / 10 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 145/45 v k.ú. Horní Domaslavice, obec Horní Domaslavice, okr. Frýdek-Místek Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo 3393-97/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 13 s pozemkem č. st. 26/2 a příslušenstvím v katastrálním území Milý. Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Rakovník,

Více

Znalecký posudek číslo /07

Znalecký posudek číslo /07 Znalecký posudek číslo 3571 241/07 O ceně nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1111 Frýdlant nad Ostravicí katastrální území: Frýdlant nad Ostravicí bývalý okres: Frýdek-Místek O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6938-253/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 43 Katastrální údaje: Kraj Plzeňský, okres Plzeň-jih, obec Spálené Poříčí, k.ú. Číčov Adresa nemovité věci: Číčov 43, 335

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro potřeby exekučního řízení a prodeje nemovitosti veřejnou dražbou.

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro potřeby exekučního řízení a prodeje nemovitosti veřejnou dražbou. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6092-234/2010 o ceně nebytové jednotky č.187/20, situované v budově č.p.187, postavené na pozemku parc.č.1201, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy č.p.187 a

Více

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3796/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 103 na pozemku parc.č. st. 117/1 a pozemky parc.č. st. 117/1, 14/3 a 214/12 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 19.2.2013

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6937-252/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 268 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Michálkovice Adresa nemovité věci:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13353-213/12. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekučního řízení k č.j.162 EX 32/12

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13353-213/12. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekučního řízení k č.j.162 EX 32/12 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13353-213/12 o ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/4 k rodinnému domu č.p.131 na parc.č.st.92, katastrální území a obec Slaný, okres Kladno, včetně pozemků a příslušenství.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / O ceně rodinného domu s příslušenstvím v katastrálním území obce Zdechovice čp. 30, okr. Příčná Kolín

ZNALECKÝ POSUDEK. č / O ceně rodinného domu s příslušenstvím v katastrálním území obce Zdechovice čp. 30, okr. Příčná Kolín ZNALECKÝ POSUDEK č. 2794-40/20158 O ceně rodinného domu s příslušenstvím v katastrálním území obce Zdechovice čp. 30, okr. Pardubice. Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kolín Příčná 893

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1950-19 / 2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1950-19 / 2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1950-19 / 2013 O obvyklé ceně nemovitosti - rodinného domu č.p. 989 s příslušenstvím a pozemky p.č. 1144/1, 1144/2, 1145/1, 1145/3 v katastrálním území Lhotka, hl.m.praha Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7108/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7108/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7108/37-2016 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 576/8 v bytovém domě čp. 576 v k.ú. Prachatice, obec Prachatice, okres Prachatice, včetně podílu na společných částech budovy

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 105 Adresa nemovitosti: Potoční 105, 471 54 Cvikov Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec

Více