LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY"

Transkript

1 LIKfrm SYSTÉMVÉ PŘÍČKY

2 interirs Naším cílem je být vždy na vrchlu, být jedničku ve svém bru a nabízet svým zákazníkům ty nejkvalitnější služby. Jsme přesvědčeni, že pmcí tét strategie a plněním těch nejpřísnějších pžadavků vytvříme nvé zdrje rzvje a růstu. Naše práce je naší vášní a my se jí bavíme. Ceníme si kvalitní práce a dměňujeme pracvníky, kteří tut kvalitní práci dvádějí. Libr Musil předseda představenstva

3 Systém interiérvých příček firmy LIK-S je český prdukt, který najdete d New Yrku až p indické Bangalre. Tyt příčky sami vyvíjíme, vyrábíme i mntujeme, abychm měli abslutní kntrlu nad jejich kvalitu. Jsme rdinná firma LIK-S a tt je svět interiérvých příček LIKfrm. Vytvřit nvu dispzici interiéru, pvýšit design i funkci na nvu úrveň, připravit klientům, zaměstnancům či přátelům příjemné a funkční zázemí, dříznut se d ruchu klí t jsu hlavní funkce našich přestavitelných příček LIKfrm. Širká škála těcht prduktů každdenně nachází své uplatnění v kancelářích, nemcnicích, průmyslvých bjektech, úřadech, šklách, kavárnách a dknce i na letištích. Vlbu příček LIKfrm získáte nejvyšší mžnu flexibilitu, nadčasvu eleganci, výjimečnu živtnst a neknečné mžnsti řešení dispzice danéh prstru. Sukrmí neb napak transparentnst, víceúčelvst a efektivita, vyská živtnst, eklgické parametry, jednduchá mntáž, design a především špičkvá kvalita. T vše mají pracvníci našeh vývjvéh ddělení neustále na paměti. Veškeré systémy LIKfrm jsu vzájemně kmpatibilní, pnechávají prstr pr architektnicku a designérsku kreativitu bez hranic. Řešení lze nalézt pr jakýkli prstr i rzpčet. Nevíte si rady? Rádi vám pmůžeme najít ptimální řešení. LIK-S Věříme, že nejlepší je být nejlepší, a příčky LIKfrm jsu th důkazem. MEGA 100 Klasický systém přestavitelných příček. Jednduchá mntáž i demntáž. MEGA Invvaný systém příček mega 100 s tenkým vertikálním hliníkvým rámem. MICRA I Lehké celprsklené bezrámvé příčky, které kmbinují transparentnst a flexibilitu. MICRA II Lehké dvjité celprsklené bezrámvé příčky, které zajistí více sukrmí při zachvání transparentnsti.

4 MEGA 100 Systém nabízí jednduchu a rychlu změnu dispzice prstru bez narušení strpních pdhledů. Hliníkvé prfily mají vysce kvalitní pvrchvu úpravu v kmbinaci s rbustní knstrukcí a vyskými technickými standardy. Nabízejí širké mžnsti řešení z plných i prsklených panelů. K dispzici je také velký výběr dveří v mnha atraktivních barevných prvedeních. Systém je určen pr realizaci nensných příček. Vertikální spje jsu prvedeny z prfilů mega s krycí pásku z PVC. TECHNICKÉ SPECIFIKACE VZDUCHVÁ NEPRŮZVUČNST Rw: Plná příčka: 47 db standard 49 db VIP Prsklená příčka: d 45 db dle typu pužitéh zasklení Dveřní křídl: 39 db (dřevěné) 37 db (prskl. hliník.) PŽÁRNÍ DLNST: Plná příčka: EI 60 Prsklená příčka: EI 30 Dveřní křídl: EI 30 RZMĚRY: Tlušťka příčky: Standardní šířka mdulu: Standardní výška příčky: Maximální výška příčky: Stand. rzměr dveř. křídla: 100 mm mm (lze upravit) mm mm mm Veškeré hdnty jsu uvedeny jak maximální hdnta dsažená při zkuškách pdle ČSN EN nrem v akreditvaných zkušebnách.

5 MEGA 100

6 MEGA U tht systému dšl s prvnání se systémem mega 100 k nahrazení hliníkvých prfilů a pásky PVC celvým prfilem mega a tenkým hliníkvým páskem, který systému příček ddává jedntný vzhled. Hliníkvé prfily s vysce kvalitní pvrchvu úpravu v kmbinaci s rbustní knstrukcí a vyskými technickými standardy nabízejí širké mžnsti řešení z plných i prsklených panelů. K dispzici je také velký výběr dveří v mnha atraktivních barevných prvedeních. Systém je určen pr realizaci nensných příček. TECHNICKÉ SPECIFIKACE VZDUCHVÁ NEPRŮZVUČNST Rw: Plná příčka: 47 db standard 49 db VIP Prsklená příčka: d 45 db dle typu pužitéh zasklení Dveřní křídl: 39 db (dřevěné) 37 db (prskl. hliníkvé) RZMĚRY: Tlušťka příčky: 100 mm Standardní šířka mdulu: mm (lze upravit) Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: mm Stand. rzměr dveř. křídla: mm Veškeré hdnty jsu uvedeny jak maximální hdnta dsažená při zkuškách pdle ČSN EN nrem v akreditvaných zkušebnách.

7 MEGA 100.1

8 MICRA I Jeden jednduchý prfil, d něj vlžit prsklené panely a systém příček Micra je htv. Přináší maximální transparentnst, a přitm dkáže zachvat sukrmí pr nerušená jednání. K dispzici je velký výběr dveří i prfilů prvedených z elxvanéh hliníku s hi-tech vzhledem neb v mnha různých barevných dstínech. Systém je určen pr realizaci nensných příček. Vertikální spje jsu prvedeny průhlednu pásku. TECHNICKÉ SPECIFIKACE VZDUCHVÁ NEPRŮZVUČNST Rw: Prsklená příčka: d 37 db dle typu pužitéh zasklení Dveřní křídl: 39 db (dřevěné) 32 db (prskl. hliníkvé) RZMĚRY: Tlušťka skla: 8, 10, 12 mm Standardní šířka mdulu: mm Standardní výška příčky: Maximální výšky příčky: Standardní rzměr dveřníh křídla: mm mm mm DVEŘE: Typy dveřních křídel: Typy zárubní: dřevěné, prsklené v AL rámu, bezrámvé celprsklené dřevěné, hliníkvé Veškeré hdnty jsu uvedeny jak maximální hdnta dsažená při zkuškách pdle ČSN EN nrem v akreditvaných zkušebnách.

9 MICRA I

10 MICRA II Znásbte prfily systému Micra I, spjte je dhrmady a systém příček Micra II je na světě. pět nabízí maximální transparentnst a ještě více sukrmí pr nerušená jednání. Další výhdu systému přestavitelných příček Micra II je, že je mžné jej díky jeh šířce 100 mm výbrně kmbinvat s statními systémy příček d splečnsti LIK-S. K dispzici je velký výběr dveří i prfilů prvedených z elxvanéh hliníku s hitech vzhledem neb v mnha různých barevných dstínech. Systém je určen pr realizaci nensných příček. Vertikální spje jsu prvedeny průhlednu pásku. TECHNICKÉ SPECIFIKACE VZDUCHVÁ NEPRŮZVUČNST Rw: Prsklená příčka: db dle typu pužitéh zasklení Dveřní křídl: 39 db (dřevěné) 37 db (prskl. hliníkvé) RZMĚRY: Tlušťka příčky: Tlušťka skla: 100 mm 8, 10, 12 mm Standardní šířka mdulu: mm Standardní výška příčky: mm Maximální výška příčky: Standardní rzměr dveřníh křídla: mm mm Veškeré hdnty jsu uvedeny jak maximální hdnta dsažená při zkuškách pdle ČSN EN nrem v akreditvaných zkušebnách.

11 MICRA II

12 LIKfrm průvdce systémy příček mega 100 Plný mdul PRVEDENÍ MDULU 2x prsklený mdul 1x prsklený mdul středem 1x prsklený mdul p stranách Kmbinace : plná část x skl Krycí PVC páska ve spji SVISLÝ SPJ Krycí AL lišta ve spji Spjvací lepící páska ve spji BARVA RÁMU Pvrch ELX Pvrch dle RAL Dilatace v bu směrech? Vlba šířky plnéh mdulu? TECHNICKÉ MŽNSTI SYSTÉMŮ Vlba šířky prsklenéh mdulu? Standardní šířka mdulu St. Výška mdulu Max. výška mdulu Šířka viditelnéh slupku (plný mdul) 8 000* Šířka slupku (prsklený mdul) 46/80 Tl. Příčky 100 PŽÁRNÍ DLNST P plnéh mdulu P prsklenéh mdulu P dveří Neprůzvučnst plný mdul NEPRŮZVUČNST Rw (db) Neprůzvučnst prsklený mdul Neprůzvučnst AL dveře Neprůzvučnst dřevěné dveře Neprůzvučnst GDD D MDUL A MDUL D MDUL I MDUL E MDUL H mega 100F (pžární příčka) 900/ EI/EW 60 EI45/EW 60 EI/EW 30 MDUL L MDUL M MDUL N MDUL F MDUL W mega * MICRA I MICRA II Systém neumžňuje Systém umžňuje * s pmcí celvé knstrukce MDUL 211 MDUL 212 MDUL 213 MDUL 214 MDUL 215 MEGA 100 MEGA MEGA 100F (PŽÁRNÍ PŘÍČKA) MDUL 231 MDUL 232 MDUL 233 MDUL 240 MDUL 241 MICRA I MICRA II MDUL 411 MDUL 412 MDUL 421 MDUL 430 MDUL 431 Více technických infrmací na MEGA MICRA I MICRA II

13 TIME FR DETAIL Spjení příčky a pdhledu bez kmprmisu Akustika, Design, Funkčnst Time Fr Detail je nvý systém napjení přestavitelných příček na strpní knstrukci. Jedná se unikátní řešení, které kmbinuje téměř neviditelný spj stěny a strpu s výbrným řešením akustické bariéry. Díky tmut systému jsme schpni příčku namntvat tak, že se stane strpní prfil sučástí strpu a tak splňuje mderní pžadavky na design. Time Fr Detail je navíc jediné systémvé řešení na trhu, které eliminuje prblémy s akustickými přeslechy nad příčku a zvyšuje stabilitu spje stěny a strpu. Tt strpní uktvení příčky je také kmbinvatelné se standardními stavebními sučástmi pužívanými pr mntáž strpu a tak je jeh pužití v prjektu naprst bezstarstné. Plný mdul Prsklený mdul Dveřní mdul Pvrch ELX Pvrch RAL Maximální výška akustické bariéry mega mm Micra II mm Systém neumžňuje Pžární dlnst Systém umžňuje Neprzvučnst ak. bariéry vata Neprzvučnst ak. bariéry SDK Pužití pr nvý a starý pdhled Rastrvý pdhled SDK pdhled 41 db 45 db 40 db 45 db MICRA II MEGA LIK-S: PRČ SE SPKJIT S MÁLEM?

14 RZDĚLENÍ FIRMY ENERGY Staví administrativní, lgistické a výrbní bjekty pr pdnikání. Specializuje se na firemní sídla pr střední a menší firmy. Izluje bjekty revluční metdu z Kanady - systémem stříkané pěnvé tepelné izlace Icynene. PRDUCTIN Specializuje se na širku škálu materiálů, jak je cel, nerez, tepelně dlné materiály a hliník. Výrba přesných kvvých dílů - d knceptu až p finální pvrchvé úpravy. Více než 90 % výrby tét divize exprtujeme. INTERIRS Ddává mntvané systémy pr tvrbu vnitřníh prstru staveb - přestavitelné a psuvné příčky, vestavky d hal, akustické strpní pdhledy, LIK-Glass laminvané skl a interaktivní stěny SMART-i-WALL. Tyt systémy sami vyvíjíme a vyrábíme. ENERGY Chytrá izlace Živé stavby Živá fasáda INTERNATINAL LIK-Style PRDUCTIN Supprt Welding in Austerlitz LIKfn LIKfrm LIK-Space inlik INTERIRS LIK-Glass VACUWALL SMART-i-WALL SilentPET VÝRBA SYSTÉMVÝCH A MBILNÍCH PŘÍČEK D RKU 1992 NEJLEPŠÍ JE BÝT NEJLEPŠÍ firmě LIK-S LIK-S je mezinárdně úspěšná rdinná firma zalžená v rce Jejími hlavními bry jsu výrba a mntáže interiérvých příček, stavby mntvaných hal, zateplvání stříkanu izlací ICYNENE, výrba kvvých knstrukcí a technlgických linek. Rční brat celé skupiny činí cca 750 mil. Kč. Majitelé firmy většinu zisku každrčně věnují d investic v rámci technlgií, výzkumu a vývje a také vzdělávání zaměstnanců. LIK-S exprtuje zhruba třetinu své prdukce evrpských států. Skrze svji bchdní síť ddává firma své výrbky také na mimevrpské trhy. V minulých letech přinesla firma LIK-S celu řadu invací, které vždy měnily celá dvětví. S tímt také suvisí nvě pstavené výzkumné centrum LIK-NE, invativní prdukty SMART-i-WALL a VACUWALL. Všechny výrbky jsu testvány pdle evrpských nrem v akreditvaných zkušebních ústavech, včetně envirmentálních. LIKfrm green splňuje envirmentální pžadavky LEED standardu pr materiály a prdukty pužité v budvách. Splečnst LIK-S je držitelem certifikátů kvality systémů řízení IS 9001 a IS

15 LIK-S, a.s., U Splavu 1419, CZ Slavkv u Brna, Česká Republika, tel.: , inf@lik-s.cz Kancelář Praha: V lšinách 2300/75, CZ Praha 10, Česká Republika, tel.: , praha@lik-s.cz

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY LIKfrm SYSTÉMVÉ PŘÍČKY interirs Naším cílem je být vždy na vrchlu, být jedničku ve svém bru a nabízet svým zákazníkům ty nejkvalitnější služby. Jsme přesvědčeni, že pmcí tét strategie a plněním těch nejpřísnějších

Více

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY ROZDĚLENÍ FIRMY. INTERNATIONAL LIKO-Style INTERIORS ENERGY. LIKOfon. Chytrá izolace Živé stavby Živá fasáda.

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY ROZDĚLENÍ FIRMY. INTERNATIONAL LIKO-Style INTERIORS ENERGY. LIKOfon. Chytrá izolace Živé stavby Živá fasáda. RZĚLENÍ FIRMY INTERNATINAL LIK-Style ENERGY Chytrá izlace Živé stavby Živá fasáda PRUCTIN Supprt Welding in Austerlitz INTERIRS LIKfn LIKfrm LIK-Space inlik LIK-Glass VACUWALL SMART-i-WALL ENERGY ivize

Více

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space interiors Vlastní výroba je zárukou kvality i termínů dodávek DĚLENÍM NÁSOBÍME LIKO-Space VÁŠ FLEXIBILNÍ PROSTOR Jednou stěnou vytvoříte z velké jednací

Více

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY

LIKOform SYSTÉMOVÉ PŘÍČKY LIKform SYSTÉMVÉ PŘÍČKY interiors Naším cílem je být vždy na vrcholu, být jedničkou ve svém oboru a nabízet svým zákazníkům ty nejkvalitnější služby. Jsme přesvědčeni, že pomocí této strategie a plněním

Více

VLASTNÍ VÝROBA vyrábíme přímo v našem výrobním závodě

VLASTNÍ VÝROBA vyrábíme přímo v našem výrobním závodě MOBILNÍ STĚNY MOBILNÍ STĚNY Váš flexibilní prostor. Stěna tam, kde ji potřebujete. Dejte sbohem komplikovaným a drahým přestavbám. S naší mobilní stěnou zvládnete vše jednodušše a hlavně během několika

Více

O LIK in AVKY VEST VESTAVKY inliko

O LIK in AVKY VEST VESTAVKY inliko VESTAVKY inliko VESTAVKY inliko interiors Naším cílem je být jedničkou v tom, co děláme. Jedině tak můžeme svým zákazníkům nabídnout skutečnou kvalitu. Kvalita není jen pouhá fráze. Na začátku stojí nejpřísnější

Více

V jádru krásná koupelna Stavební veletrh BVV Brno 17. 21.4.2007 PAVILON D, stánek č. 41 A

V jádru krásná koupelna Stavební veletrh BVV Brno 17. 21.4.2007 PAVILON D, stánek č. 41 A V jádru krásná kupelna Stavební veletrh BVV Brn 17. 21.4.2007 PAVILON D, stánek č. 41 A V rámci expzice Vám přestavíme : Mderní kmpaktní materiály Technistne a SlidStne, jejich využití v interieru. - reknstrukce

Více

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space

MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space MOBILNÍ STĚNY LIKO-Space interiors Vlastní výroba je zárukou kvality i termínů dodávek DĚLENÍM NÁSOBÍME LIKO-Space VÁŠ FLEXIBILNÍ PROSTOR Jednou stěnou vytvoříte z velké jednací

Více

1.3. Požárně bezpečnostní řešení

1.3. Požárně bezpečnostní řešení 1.3. Pžárně bezpečnstní řešení Název akce : Míst : 3.ddělení MŠ přístavba budvy stávající MŠ, bří. Musálků 249, Řepiště kat.ú. Řepiště, par.č.292/2 Žadatel : Charakter akce : Obec Řepiště ul.mírvá 178

Více

BULLETIN 10/2011 Pro zákazníky a partnery společnosti MICOS spol. s r.o., divize Telcom

BULLETIN 10/2011 Pro zákazníky a partnery společnosti MICOS spol. s r.o., divize Telcom BULLETIN 10/2011 Pr zákazníky a partnery splečnsti MICOS spl. s r.., divize Telcm Vážení bchdní partneři, ve splupráci se splečnstí PROFiber jsme pr Vás připravili šklení na téma: OPTICKÉ ROZVADĚČE MONTÁŽ

Více

Katalogový list kladičkové lineární vedení typu MR

Katalogový list kladičkové lineární vedení typu MR Země půvdu kladičkvéh lineárníh vedení typu ML je EU, knkrétně Itálie. Země půvdu pužitéh materiálu na výrbu kladičkvéh lineárníh vedení typu ML : vdící lišty - EU jezdců včetně příslušenství - EU valivé

Více

Kompletní výrobková řada plná inovací

Kompletní výrobková řada plná inovací Kmpletní výrbkvá řada plná invací NAPÁJENÍ PRO POHYBLIVÁ ZAŘÍZENÍ VÝKONNOST, BEZPEČNOST A ÚSPORNOST, OD 20 DO 200A Ve splupráci se zpracvatelským centrem umělé hmty Ost V rámci PUMA-metd (= metdy zpracvání

Více

Základní technické zadání

Základní technické zadání Přílha č. 2 Výzvy Základní technické zadání VZ 26 Základní infrmace: Celkvá cena musí zahrnvat výrbu, ddávku, mntáž a vyčistění p mntáži v místě plnění. Vlba prfilů, příslušenství a ktvení musí být prvedena

Více

Nové nátěrové systémy pro oblast infrastruktury. Osvědčená technologie Nové výhody

Nové nátěrové systémy pro oblast infrastruktury. Osvědčená technologie Nové výhody Nvé nátěrvé systémy pr blast infrastruktury HEMADUR MASTIC 4588W/HEMADUR 47960 HEMATHANE HS 55610 Osvědčená technlgie Nvé výhdy 1 Testvání Špičkvá kvalita a splehlivst nátěrvých systémů HEMEL je garantvána

Více

p ř í a d o o v é s t s t r u v é u d i c e Požárně bezpečnostní řešení Vícepodlažní budova nechráněná ocelová konstrukce Půdorys 1.

p ř í a d o o v é s t s t r u v é u d i c e Požárně bezpečnostní řešení Vícepodlažní budova nechráněná ocelová konstrukce Půdorys 1. p ř í k l a d v é s t u d i e c e l v é k n s t r u k c e Půdrys 1.NP chráněná knstrukce nechráněná knstrukce Půdrys 2.NP Řez A-A chráněná knstrukce nechráněná knstrukce chráněná knstrukce nechráněná knstrukce

Více

opravní značení hrazení kanálů Směrové desky

opravní značení hrazení kanálů Směrové desky pravní značení hrazení kanálů Jelikž se převážná část kanalizace nachází na vzvkách a při pravách je ptřeba zajistit bezpečnst jak pracvníků, ak i řidičů, je ptřeba tt míst řádně značit. K tmut účelu služí

Více

EFA-SST -PS. Rychloběžná vrata pro. moderní parkovací systémy. rychlá a bezpečná vrata

EFA-SST -PS. Rychloběžná vrata pro. moderní parkovací systémy. rychlá a bezpečná vrata EFA-SST Rychlběžná vrata pr -PS mderní parkvací systémy rychlá a bezpečná vrata Nejrychlejší vrata na světě pr parkvací garáže Neprvnatelně rychle, bezpečně, splehlivě ke známým vlastnstem rychlběžných

Více

Oprava a modernizace panelového bytového domu Pod Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa

Oprava a modernizace panelového bytového domu Pod Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa Název stavby: Oprava a mdernizace panelvéh bytvéh dmu Pd Špičákem č.p. 2710 2711, Česká Lípa ÚSTÍ NAD LABEM II/2013 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Investr: Zdpvědný prjektant: Veducí prjektu: Vypracval:

Více

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa

Oprava a modernizace panelového bytového domu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa Název stavby: Oprava a mdernizace panelvéh bytvéh dmu Bratří Čapků č.p. 2870, Česká Lípa ÚSTÍ NAD LABEM III/2013 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Investr: Zdpvědný prjektant: Veducí prjektu: Vypracval:

Více

MONTÁŽNÍ TECHNIKA. pro všechny druhy fotovoltalických systémů. 4 profily nabízející široké využití. Praktické nerezové držáky

MONTÁŽNÍ TECHNIKA. pro všechny druhy fotovoltalických systémů. 4 profily nabízející široké využití. Praktické nerezové držáky MONTÁŽNÍ TECHNIKA MONTÁŽNÍ TECHNIKA pr všechny druhy ftvltalických systémů Srtiment 4/014 4 prfily nabízející širké využití Praktické nerezvé držáky Zkušensti z více jak desetileté praxe HLINÍKOVÉ PROFILY

Více

Vyrobeno pro váš televizor BRAVIA : nové flexibilní DVD rekordéry s pevným diskem

Vyrobeno pro váš televizor BRAVIA : nové flexibilní DVD rekordéry s pevným diskem Tiskvá zpráva Praha, duben 2008 Vyrben pr váš televizr BRAVIA : nvé flexibilní DVD rekrdéry s pevným diskem Mžnst připjení HDD videkamery pr přímé digitální kpírvání* Funkce X-Pict Stry pr vytváření pkrčilých

Více

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu plnění Nákup rozvaděčů pro DC. Obsah Technická specifikace...

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu plnění Nákup rozvaděčů pro DC. Obsah Technická specifikace... Zadávací dkumentace Přílha č. 1 Technická specifikace Nákup rzvaděčů pr DC Obsah Obsah... 1 1 Předmět zakázky... 2 2 Technická specifikace... 2 2.1 Datvé rzvaděče... 2 2.2 PDU napájecí vertikální lišty...

Více

MODnet KATALOG. NETWORK GROUP, s.r.o., Turgenìvova 5, Brno tel.: 548 216 316, fax: 548 216 647 e-mail: info@nwg.cz, www.nwg.cz

MODnet KATALOG. NETWORK GROUP, s.r.o., Turgenìvova 5, Brno tel.: 548 216 316, fax: 548 216 647 e-mail: info@nwg.cz, www.nwg.cz MODnet KATALOG Úvd Vážení zákazníci, Za více než 15 let existence si firma NETWORK GROUP vybudvala své pstavení renmvanéh a zkušenéh ddavatele prvkù a technlgií pr kmunikaèní kabeláže. Získala pøedevším

Více

C V I Č E N Í 3 1. Představení firmy Glaverbel Czech a.s. Teplice a. Vyráběný sortiment

C V I Č E N Í 3 1. Představení firmy Glaverbel Czech a.s. Teplice a. Vyráběný sortiment Technlgie skla 00/0 C V I Č E N Í. Představení firmy Glaverbel Czech a.s. [-]. Viskzitní křivka skla [,6]. Výpčet pmcí Vgel-Fulcher-Tammannvy rvnice [,6]. Výpčet z chemickéh slžení [,6]. Představení firmy

Více

Na padesátém Praha. Příloha č. 1 Výzva a zadávací podmínky specifikace předmětu plnění

Na padesátém Praha. Příloha č. 1 Výzva a zadávací podmínky specifikace předmětu plnění Na padesátém 81 100 82 Praha Přílha č. 1 Výzva a zadávací pdmínky specifikace předmětu plnění 1. Ppis předmětu plnění a rzsah prací: Předmětem veřejné zakázky je prvedení stavebních prav v budvě KS ČSÚ,

Více

Průmyslová vrata sekční rolovací

Průmyslová vrata sekční rolovací Průmyslvá vrata sekční rlvací Sekční vrata MakrPr a MakrPr Alu představují mderní řešení pr průmyslvé bjekty, skladvé haly, dílny a hspdářské prstry. Splehlivá, trvanlivá a teplá vrata: Nsná knstrukce

Více

1 SKLO Z POŽÁRNÍHO HLEDISKA - TEPELNÉ VLASTNOSTI SKLA

1 SKLO Z POŽÁRNÍHO HLEDISKA - TEPELNÉ VLASTNOSTI SKLA 1 SKLO Z POŽÁRNÍHO HLDISKA - TPLNÉ VLASTNOSTI SKLA Skl patří k materiálům, které významně vlivňují vývj stavební techniky a architektury. Nálezy skla pcházející z dby asi klem 5000 let před naším letpčtem

Více

VŠB Technická univerzita, Fakulta ekonomická. Katedra regionální a environmentální ekonomiky REGIONÁLNÍ ANALÝZA A PROGRAMOVÁNÍ.

VŠB Technická univerzita, Fakulta ekonomická. Katedra regionální a environmentální ekonomiky REGIONÁLNÍ ANALÝZA A PROGRAMOVÁNÍ. VŠB Technická univerzita, Fakulta eknmická Katedra reginální a envirnmentální eknmiky REGIONÁLNÍ ANALÝZA A PROGRAMOVÁNÍ (Studijní texty) Reginální analýzy Dc. Ing. Alis Kutscherauer, CSc. Ostrava 2007

Více

Technický produktový list Top heating

Technický produktový list Top heating Technický prduktvý list Tp heating Obchdní název: Reflexní pdlžka Tp heating PROFI REFLEX 3000 Mntážní název: Pdlžka 3000 Stručný ppis: Maximální úspry a dknalý přens tepla zajišťuje v systému Tp heating

Více

Skvělý HD obraz pro každého Elegantní nová řada BRAVIA S4000

Skvělý HD obraz pro každého Elegantní nová řada BRAVIA S4000 Tiskvá zpráva Praha, červen 2008 Skvělý HD braz pr každéh Elegantní nvá řada BRAVIA S4000 Čtyři rzměry brazvky úhlpříčka až 40 palců Nvý design sft-line vycházející z knceptu draw the LINE 1080p Full HD*

Více

EXTRAKT z mezinárodní normy

EXTRAKT z mezinárodní normy EXTRAKT z mezinárdní nrmy Extrakt nenahrazuje samtnu technicku nrmu, je puze infrmativním materiálem nrmě. Elektrnický výběr pplatků (EFC) Zabezpečené mnitrvání pr autnmní systémy výběru mýtnéh Zkušení

Více

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU AUTOPOJIŠTĚNÍ PRO SPOLEČNOST VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU AUTOPOJIŠTĚNÍ PRO SPOLEČNOST VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU AUTOPOJIŠTĚNÍ PRO SPOLEČNOST VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA Autpjištění Allianz pjišťvna nabízí zaměstnancům Vyské škly báňské Technické univerzity Ostrava cenvě

Více

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 12 / 2011

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 12 / 2011 BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 12 / 2011 Vážení zákazníci, rádi bychm Vás tut cestu infrmvali nvinkách v rámci činnsti naší splečnsti, na téma: Téma: Nvinky v srtimentu 1) Zasklívací systémvé (vyrvnávací)

Více

JUDr. Vladimír Gašpar. www.rrajm.cz 1

JUDr. Vladimír Gašpar. www.rrajm.cz 1 JUDr. Vladimír Gašpar www.rrajm.cz 1 Struktura prezentace Rámcvé zhdncení implementace RIS I.,II. Metda frmulace RIS 3 Priritní sy a cíle RIS 3 Akční plán RIS na léta 2009-13 www.rrajm.cz 2 Reginální invační

Více

Podklady pro cvičení. Úloha 1 Návrh konstrukčních systémů

Podklady pro cvičení. Úloha 1 Návrh konstrukčních systémů Pzemní stavby A2 Pdklady pr cvičení Cíl úlhy Úlha 1 Návrh knstrukčních systémů Návrh knstrukčníh systému zadané administrativní budvy ve dvu variantách, včetně návrhu bvdvéh pláště. Dalším cílem tét úlhy

Více

Technický produktový list Top heating PROFI FUNKČNÍ PŘÍCHYTKA U80L. Příchytka U80L

Technický produktový list Top heating PROFI FUNKČNÍ PŘÍCHYTKA U80L. Příchytka U80L Technický prduktvý list Tp heating Obchdní název: Mntážní název: PROFI FUNKČNÍ PŘÍCHYTKA U80L Příchytka U80L Stručný ppis: Revluční stabilizační příchytka U80L je určena k fixaci ptrubí k pdlahvé desce

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉM PODNIKU

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉM PODNIKU Prdej části pdniku splečnsti EXCON Steel a.s. ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉM PODNIKU stav k 6.2.2015 Dkument služí puze pr získání základníh přehledu prdávaném pdniku a nenahrazuje DueDilligence ani jiný

Více

Řízení kvality, kontroling, rizika. Branislav Lacko Martina Polčáková. Kateřina Hrazdilová Bočková - konzultantka 6. 12. 2010

Řízení kvality, kontroling, rizika. Branislav Lacko Martina Polčáková. Kateřina Hrazdilová Bočková - konzultantka 6. 12. 2010 Sylabus mdulu G: Řízení kvality, kntrling, rizika Klíčvá aktivita 2 Kmplexní vzdělávání Branislav Lack Martina Plčákvá Kateřina Hrazdilvá Bčkvá - knzultantka 6. 12. 2010 Cílem dkumentu je seznámit účastníky

Více

Profil společnosti ELLANS SPED. mezinárodní zasilatelství

Profil společnosti ELLANS SPED. mezinárodní zasilatelství Prfil splečnsti ELLANS SPED mezinárdní zasilatelství Obsah 1. Základní údaje.. 1 2. Pslání splečnsti.. 2 3. Histrie a vývj.. 4 4. Prtfli služeb.. 5 5. Vzvý park.. 6 6. Reference.. 8 7. Kntakty.. 9 Sazba,

Více

Projektový manuál: SME Instrument Brno

Projektový manuál: SME Instrument Brno Prjektvý manuál: SME Instrument Brn 1 Obsah 1. C je SME Instrument?... 3 1.1 Pslání prgramu... 3 1.2 Stručný ppis prgramu... 3 2. C je SME Instrument Brn?... 3 2.1 Prč vznikl SME Instrument Brn... 3 2.2

Více

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020

PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY. v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020 PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY v Operačním prgramu Živtní prstředí pr bdbí 2014 2020 Verze 5.0 Znění účinné d: 14. 10. 2015 Identifikace dkumentu Evidenční čísl: Zpracván dne: 9. 10. 2015 Verze

Více

Katalog výrobků 2013

Katalog výrobků 2013 Katalg výrbků 2013 OBSAH O firmě LED žárvky s paticí GU10 LED žárvkyi MR16/GU11/MR11 LED žárvky JDR/E27 LED žárvky E14 LED žárvky E27 LED žárvky E27/G9 LED žárvky G4 Kalkulačka úspr LED žárvky AR111/GC53/G24

Více

Paleta na konsole. Paleta svařená z trubek

Paleta na konsole. Paleta svařená z trubek alety Paleta na knsle r snadnu manipulaci a uskladnění můžeme pužít speciálně zknstruvané palety. K nakládání je mžn pužít jak jeřáb, ak vyskzdvižný vzík. Pvrchvá úprava palety je žárvý zinek. D palety

Více

Úspora energie a hotové peníze

Úspora energie a hotové peníze Úspra energie a htvé peníze Stručný přehled výhd Prfi-tip FERMACELL: Pdkrvní prvky FERMACELL P+D Asi 20 % tepla se ztrcí střechu / strpy! Tent pdíl asi 20 % celkvé energetické ztrty budvy lze účinně a

Více

Lehké požárně odolné střechy PROTECT ROOF. s požární odolností REI 15 REI 45 DP1 DP3.

Lehké požárně odolné střechy PROTECT ROOF. s požární odolností REI 15 REI 45 DP1 DP3. Lehké pžárně dlné střechy PROTECT ROOF s pžární dlnstí REI 15 REI 45 DP1 DP3. Praha, 6. Srpna 2015 Splupráce splečnstí Saint-Gbain Cnstructin Prducts CZ a.s. divize a Kvvé prfily, spl. s r.. přinesla na

Více

Záměr první fáze redesignu webu Fakulty aplikovaných věd

Záměr první fáze redesignu webu Fakulty aplikovaných věd Záměr první fáze redesignu webu Fakulty aplikvaných věd Autři: M.Hrák, Ľ.Kváč, M.Václavíkvá (FAV-KIV-INI) Gesce: Ing. P.Brada, Ph.D. (KIV) květen 2005 P pdrbné analýze bsahu, funkčnsti a stavu sučasnéh

Více

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY Co vám přinesou Živé stavby : Realizace autosalonu do 4 týdnů V našem autosalonu protopíte nejméně Živé stavby dispozici a vzhled můžete měnit www.zivestavby.cz

Více

Sylabus modulu: B - Strategické řízení organizace

Sylabus modulu: B - Strategické řízení organizace Sylabus mdulu: B - Strategické řízení rganizace Klíčvá aktivita 2 Kmplexní vzdělávání Jan Dležal 25. 10. 2010 Cílem dkumentu je seznámit účastníky vzdělávacíh mdulu (ppř. lektry, tutry) s cílem a bsahem

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tmáš Kabrhel 1 T že dkáže ptimalizvat a ušetřit firemní klientele náklady na servis a pravy vzidel jen dkladuje neustále se rzšiřující se pčet vzidel ve správě včetně rzšiřující

Více

silná pevná konstrukce, bezúdržbový řetězový pohon, krátká základní délka pro ušetření místa velikost Ø mm 1.500 1.650 1.800 2.200

silná pevná konstrukce, bezúdržbový řetězový pohon, krátká základní délka pro ušetření místa velikost Ø mm 1.500 1.650 1.800 2.200 FS31x / FS33x - víjecí strj Cenvě výhdné, velmi jednduše vladatelné a širce pužitelné strje. Při první instalaci máte mžnst nastavit různé prgramy a parametry (hrní víjení, spdní víjení, rychlsti). Parametry

Více

Uvolněte své CASH FLOW!

Uvolněte své CASH FLOW! Uvlněte své CASH FLOW! 02 Kd jsme Bibby Financial Services, a.s. je v sučasnsti největší factringvu splečnstí specializvanu na prvzní financvání malých a středních firem v České republice. Svým klientům

Více

Zadávací dokumentace Příloha č. 1B Technická specifikace předmětu plnění pro část 2 Nákup univerzálního kabelážního systému a rozvaděčů pro DC

Zadávací dokumentace Příloha č. 1B Technická specifikace předmětu plnění pro část 2 Nákup univerzálního kabelážního systému a rozvaděčů pro DC Zadávací dkumentace Přílha č. 1B Technická specifikace předmětu plnění pr část 2 Nákup univerzálníh kabelážníh systému a rzvaděčů pr DC Obsah Obsah... 1 1 Předmět zakázky... 2 2 Technická specifikace...

Více

DOTAZNÍK ZKUŠENOSTI ČESKÝCH PŘÍJEMCŮ S METODAMI PRO URČOVÁNÍ A VYKAZOVÁNÍ NEPŘÍMÝCH NÁKLADŮ V PROJEKTECH

DOTAZNÍK ZKUŠENOSTI ČESKÝCH PŘÍJEMCŮ S METODAMI PRO URČOVÁNÍ A VYKAZOVÁNÍ NEPŘÍMÝCH NÁKLADŮ V PROJEKTECH ZKUŠENOSTI ČESKÝCH PŘÍJEMCŮ S METODAMI PRO URČOVÁNÍ A VYKAZOVÁNÍ NEPŘÍMÝCH NÁKLADŮ V PROJEKTECH ÚČEL A CÍLE DOTAZNÍKU Cílem tht dtazníkvéh šetření realizvanéh dbrnu skupinu MŠMT (více k cílům a aktivitám

Více

KATALOG NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ

KATALOG NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ KATALOG NEREZOVÝCH MATERIÁLŮ A ALU TOČIVÝCH PŘÍRUB Obsah Vážení bchdní přátelé, Firma METAL STEEL s. r.. se zabývá velkbchdním a malbchdním prdejem výrbků z nerezavějící celi a výrbků z uhlíkaté celi.

Více

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Suchá Lz č.p.72 687 53 Suchá Lz IČO: 27015777 Zápis z jednání valné hrmady MAS Výchdní Slváck dne 15.11.2012, Strání Přítmni: Hsté: dle prezenční listiny 24 členů Ing. Pavel Rada,

Více

RAILTRAC 1000 UNIKÁTNÍ, FLEXIBILNÍ A VÍCEÚČELOVÝ SYSTÉM PRO SVAŘOVÁNÍ A ŘEZÁNÍ

RAILTRAC 1000 UNIKÁTNÍ, FLEXIBILNÍ A VÍCEÚČELOVÝ SYSTÉM PRO SVAŘOVÁNÍ A ŘEZÁNÍ RAILTRAC 1000 UNIKÁTNÍ, FLEIBILNÍ A VÍCEÚČELOVÝ SYSTÉM PRO SVAŘOVÁNÍ A ŘEZÁNÍ 1 Flexibilní dpvěď na tvrdé pžadavky je systém kmpnent, který může být knfigurván, tak aby vytvřil ptimální řešení pr Vaše

Více

Pro ty, kdo to s hudbou myslí vážně: WALKMAN řady X s velkým 3palcovým OLED displejem nabízí zábavu bez kompromisů

Pro ty, kdo to s hudbou myslí vážně: WALKMAN řady X s velkým 3palcovým OLED displejem nabízí zábavu bez kompromisů Tiskvá zpráva Praha, 9. ledna 2009 Pr ty, kd t s hudbu myslí vážně: WALKMAN řady X s velkým 3palcvým OLED displejem nabízí zábavu bez kmprmisů Unikátní WALKMAN řady W ve stylu sluchátek přináší svbzující

Více

Efektivní řešení pro elektřinu a teplo Kogenerační jednotky Bosch

Efektivní řešení pro elektřinu a teplo Kogenerační jednotky Bosch Efektivní řešení pr elektřinu a tepl Kgenerační jedntky Bsch 2 Efektivní řešení pr elektřinu a tepl - Kgenerační jedntky Bsch Vítejte u splečnsti Bsch Již více než st let je jmén Bsch synnymem pr prvtřídní

Více

Průmyslový areál Josefův Důl u Mladé Boleslavi

Průmyslový areál Josefův Důl u Mladé Boleslavi Pepa Develpment CZ, s.r.. Průmyslvý areál Jsefův Důl u Mladé Bleslavi výrbní a skladvací prstry, parkvání kamiónů, malvýrba O areálu Průmyslvý areál Jsefův Důl je bývalý výrbní areál pdniku TIBA, který

Více

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu

Ministerstvo vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Integrovaného operačního programu Ministerstv vnitra České republiky vyhlašuje Výzvu k předkládání žádstí finanční pdpru v rámci Integrvanéh peračníh prgramu 1. Identifikace výzvy Čísl kla výzvy: 03 kntinuální Celkvá částka pr tut výzvu

Více

Buňka ARC Pomoc při řešení konfliktů a boji proti obtěžování

Buňka ARC Pomoc při řešení konfliktů a boji proti obtěžování Buňka ARC Pmc při řešení knfliktů a bji prti btěžvání Jarmila LOOKS a Julien PERRIARD, pracvníci dpvědní za buňku ARC ASCCRE, CZ delegace, 19. května 2011 Vývj situace v Lausanne 1995 : Zalžení Skupiny

Více

Balíček oběhového hospodářství v Evropě

Balíček oběhového hospodářství v Evropě Balíček běhvéh hspdářství v Evrpě Pdkladvý materiál k debatě (9. 2. 2016, Evrpský dům) I. Úvd V sučasné dbě již k zajištění udržitelnéh růstu v Evrpské unii nestačí mdel, na který jsme byli v minulsti

Více

SVĚTOVÁ NOVINKA! VACUWALL CZ VACUWALL

SVĚTOVÁ NOVINKA! VACUWALL CZ VACUWALL SVĚTOVÁ NOVINKA! CZ interiors Swiss idea Czech development Global innovation VARIABILITA BEZ HRANIC JE JEDINÁ MOBILNÍ STĚNA NA SVĚTĚ, KTERÁ DÁVÁ VAŠIM KOMERČNÍM NEBO BYTOVÝM PROSTORÁM SKUTEČNĚ NIČÍM NEOMEZENOU

Více

Informační newsletter. Nejen toto, ale i mnoho dalšího na Vás čeká v jedenáctém čísle. Těšíme se na další spolupráci a přejeme Vám pevné nervy.

Informační newsletter. Nejen toto, ale i mnoho dalšího na Vás čeká v jedenáctém čísle. Těšíme se na další spolupráci a přejeme Vám pevné nervy. Schrack@NEWS Infrmační newsletter NABÍZENÁ Ř EŠENÍ IT STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ Datvé kabely, kax, zásuvky, keystne, patchpanely, příslušenství, Hme řešení. KVALITA, KOMPETENCE, OSOBNÍ PŘ ÍSTUP - TO JE SCHRACK

Více

Technický produktový list Top heating. Rozdělovací stanice IQ Energy Comfort Box. Rozdělovací stanice NEREZ

Technický produktový list Top heating. Rozdělovací stanice IQ Energy Comfort Box. Rozdělovací stanice NEREZ Technický prduktvý list Tp heating Obchdní název: Mntážní název: Rzdělvací stanice IQ Energy Cmfrt B Rzdělvací stanice NEREZ Stručný ppis: Pr snadné, rychlé a přesné zaregulvání celéh pdlahvéh tpení je

Více

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech 16. výzva IROP Energetické úspry v bytvých dmech 21.1. 2016 Hradec Králvé Ing. Michaela Bržvá Centrum pr reginální rzvj České republiky Specifický cíl 2.5 Cíl: Snížit energeticku nárčnst bytvých dmů Bytvým

Více

Možnosti transformace vyšších odborných škol do terciárního vzdělávání

Možnosti transformace vyšších odborných škol do terciárního vzdělávání Mžnsti transfrmace vyšších dbrných škl d terciárníh vzdělávání Michal Karpíšek MŠMT, 30. listpadu 2010 IPn Refrma terciárníh vzdělávání CZ.1.07/4.2.00/06.0003 Tat prezentace je splufinancvána Evrpským

Více

Specifikace pro SW aplikaci Start-up business.

Specifikace pro SW aplikaci Start-up business. Zakázka na vytvření výukvé aplikace Start-up businees a Interaktivní webvé rzhraní Přílha č. 2 Technická specifikace Pžadavky: Specifikace pr SW aplikaci Start-up business. Obecné pžadavky Cílem je vytvřit

Více

ARTISTA NEWS No 1. Vše závisí na chlazení

ARTISTA NEWS No 1. Vše závisí na chlazení ARTISTA NEWS N 1. Vše závisí na chlazení Věda sama sbě: také přivelkých rzměrech skla pr fusing dsáhnut během chladicíhprcesujedntnutepltuuvnitř skleněnéplchy Téma chlazení je shledem na spékané skl stále

Více

Skvělý vzhled, dlouhý poslech a samozřejmě snadná obsluha:

Skvělý vzhled, dlouhý poslech a samozřejmě snadná obsluha: Tiskvá zpráva PRAHA, 22. července 2009 Skvělý vzhled, dluhý pslech a samzřejmě snadná bsluha: Dva nvé mdely hudebních přehrávačů WALKMAN nabité pkrčilými technlgiemi d Sny Vide MP3 přehrávače WALKMAN E

Více

VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO TYPU DAL 358

VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO TYPU DAL 358 OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB PROVOZOVÁNÍ DAL 8 Vířivá výusť DAL 8 Vířivá výusť DAL 8 je vysce induktivní, se čtvercvu neb kruhvu čelní masku s integrvanými štěrbinvými prfily s excentrickými válečky z

Více

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNf ROZVOJ INVESTICE DO VAŠf BUDOUCNOSTI pr Invace UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Křížkvskéh 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 699/PJ/OVZ/2013 dne: 07. listpadu 2013 Věc : Ddatečné infrmace

Více

SODATSW Case Study 2008 Nasazení řešení Datový trezor ve společnosti United Bakeries

SODATSW Case Study 2008 Nasazení řešení Datový trezor ve společnosti United Bakeries SODATSW spl. s r.. Hrní 32, 639 00 BRNO http://www.sdatsw.cz tel./ fax: 543 236 177 e-mail: inf@sdatsw.cz SODATSW Case Study 2008 Nasazení řešení Datvý trezr ve splečnsti United Bakeries Klient Organizace

Více

Bezkontaktní platby v českém obchodě

Bezkontaktní platby v českém obchodě Bezkntaktní platby v českém bchdě Piltní prjekt NFC plateb Ing. Dr. M. Exner, CIO Glbus Retail Summit, Praha 01.02.2012 Elektrnické platby v Glbusu Akceptace platebních karet (ČS) 10/1998 Akceptace platebních

Více

OBNOVA NERATOVA. Projekt Sdružení Neratov, o.s. www.neratov.cz

OBNOVA NERATOVA. Projekt Sdružení Neratov, o.s. www.neratov.cz OBNOVA NERATOVA Prjekt Sdružení Neratv,.s. www.neratv.cz Kd jsme? Sdružení Neratv,.s. bčanské sdružení zalžené rku 1992 naše pslání bnva vysídlené vsi a putníh místa pmc lidem s pstižením a puštěným dětem

Více

DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKOform

DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKOform DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKform CZ DVEŘE A PŘÍSLUŠENSTVÍ LIKform Dřevěné dveře Dřevěné dveře dotvářejí dojem celého interiéru a prostoru. Zákazníci se pro ně rozhodují právě pro jejich jednoduchý design

Více

65 51 H/01 Kuchař číšník. Téma "2012_SOP_ kuchař, číšník" samostatná odborná práce

65 51 H/01 Kuchař číšník. Téma 2012_SOP_ kuchař, číšník samostatná odborná práce 65 51 H/01 Kuchař číšník Téma "2012_SOP_ kuchař, číšník" samstatná dbrná práce 1. Zadání samstatné dbrné práce (SOP) Předlžené zadání je sučástí jedntnéh zadání závěrečných zkušek a jeh realizace je pvinná.

Více

Posouzení oslnění v osvětlovacích soustavách

Posouzení oslnění v osvětlovacích soustavách Psuzení slnění v světlvacích sustavách Přednášející: Ing.Tmáš Susedík 7.6.2017 Prgram přednášky Představení Legislativa Výpčty slnění Měření slnění Diskuze Ing. Tmáš Susedík Abslvent ČVUT FEL, br: Světelná

Více

Témata modulu a úkoly jsou využitelné ve výuce tematické oblasti RVP Člověk a svět práce ve středních školách.

Témata modulu a úkoly jsou využitelné ve výuce tematické oblasti RVP Člověk a svět práce ve středních školách. Vstup na trh práce Antace Mdul ppisuje přístupy, způsby a dvednsti ptřebné pr úspěšné hledání práce. Jeh sučástí jsu úkly k jedntlivým tématům a výběr adres pracvních serverů s nabídkami práce. Tip pr

Více

Cenově dostupné řešení LEDbulb

Cenově dostupné řešení LEDbulb Lighting envě dstupné řešení LEDbulb repr LEDbulb Světelné zdrje repr LEDbulb jsu kmpatibilní s existujícími bjímkami E27 neb B22 a jsu navrženy jak mderní náhrada běžných žárvek. Umžňují dsahvat značných

Více

Dotazník tvoří celkem 25 otázek. Jejich zpracování stanovujeme do 11.2.2013. Garantujeme důvěrnost veškerých získaných informácí.

Dotazník tvoří celkem 25 otázek. Jejich zpracování stanovujeme do 11.2.2013. Garantujeme důvěrnost veškerých získaných informácí. Vážený pane řediteli, Odvláváme se k našemu předešlému rzhvru, kdy jsme splu rzebírali mžnsti vaší splečnsti CEEC Reserch a partnerské splečnsti KPMG specializujících se na stavební sektr pr slvení jedntlivých

Více

PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ VLIV TRHU A REGULACE. Ekonomika staveb a sídel /2

PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ VLIV TRHU A REGULACE. Ekonomika staveb a sídel /2 PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ VLIV TRHU A REGULACE Eknmika staveb a sídel /2 Rzmístění bydlení ve městě filter dwn = vyfiltrvání stárnutím bytů se zhršuje kvalita bydlení nárčnější byvatelé dcházejí staré čtvrti

Více

Udržitelné stavební investice v ČR do roku 2020

Udržitelné stavební investice v ČR do roku 2020 Udržitelné stavební investice v ČR d rku 2020 Stavebnictví v kntextu nárdníh hspdářství Studie Udržitelné stavební investice v ČR d rku 2020 Studie Cíle studie: Upzrnit dbrnu veřejnst na situaci v Evrpě

Více

... P R O V A ŠE P O H O D L Í

... P R O V A ŠE P O H O D L Í .PROVAŠEPOHODLÍ Naše splečnst se zaměřuje na výrbu mbilních vytápěcích a chladicích zařízení. Histrie splečnsti se datuje už d šedesátých let. V sučasné dbě je hlavní sídl Desa Int v Bwling Green, Kentucky,

Více

Role metodika v procesu zavádění a ověřování standardů kvality v praxi

Role metodika v procesu zavádění a ověřování standardů kvality v praxi Rle metdika v prcesu zavádění a věřvání standardů kvality v praxi Standardizace rgánu sciálně-právní chrany dětí na Městském úřadu v Třinci 20.05.2015 Standard kvality Standard nrma, kritérium, becně uznávaný

Více

SMART Notebook Math Tools 11

SMART Notebook Math Tools 11 SMART Ntebk Math Tls 11 Operační systémy Windws Uživatelská příručka Upzrnění chranných známkách SMART Bard, SMART Ntebk, smarttech, l SMART a všechna značení SMART jsu chranné známky neb reistrvané chranné

Více

SODATSW Case Study 2009 Řešení ochrany dat ve společnosti TART, s.r.o.

SODATSW Case Study 2009 Řešení ochrany dat ve společnosti TART, s.r.o. SODATSW spl. s r.. Hrní 32, 639 00 BRNO http://www.sdatsw.cz tel./ fax: 543 236 177 e-mail: inf@sdatsw.cz SODATSW Case Study 2009 Řešení chrany dat ve splečnsti TART, s.r.. Klient Organizace : TART s.r..

Více

EUROPEAN ENTREPRENEURS CAMPUS

EUROPEAN ENTREPRENEURS CAMPUS Eurpean Entrepreneurs Campus - Přens, knfigurace a rzvj multidisciplinárníh mdelu pr pdpru pdnikání v blasti dbrnéh vzdělávání a vyskšklskéh vzdělávání EUROPEAN ENTREPRENEURS CAMPUS Výsledek 7: Implementace

Více

Simulátor krizových procesů na úrovni krizového štábu. Systémová dokumentace

Simulátor krizových procesů na úrovni krizového štábu. Systémová dokumentace UNIVERZITA OBRANY Simulátr krizvých prcesů na úrvni krizvéh štábu Systémvá dkumentace LUDÍK, Tmáš; NAVRÁTIL, Jsef; KISZA, Karel; ADAMEC, Vladimír 24.1.2012 Ppis systému Simulátr krizvých prcesů na úrvni

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře UŽIVATELSKÝ MANUÁL - ONLINE SEMINÁŘE Autr: Aquasft, spl. s r.., Vavrečka Lukáš Prjekt: VIS ČAK Pslední aktualizace: 11.12.2009 Jmén subru: UživatelskýManuál_OnLine_Semináře_0v2.dcx Pčet stran: 12 OBSAH

Více

Sylabus modulu: B - Strategické řízení organizace

Sylabus modulu: B - Strategické řízení organizace Sylabus mdulu: B - Strategické řízení rganizace Klíčvá aktivita 2 Kmplexní vzdělávání Jan Dležal 25. 10. 2010 Cílem dkumentu je seznámit účastníky vzdělávacíh mdulu (ppř. lektry, tutry) s cílem a bsahem

Více

Nová generace energeticky úsporných trubic T8 pro osvětlení

Nová generace energeticky úsporných trubic T8 pro osvětlení Lighting Nvá generace energeticky úsprných trubic pr světlení MASTER LEDtube InstantFit HF Řada Philips MASTER LEDtube InstantFit integruje LED světelný zdrj d tvaru tradičních zářivek. Jedinečný design

Více

Nabídka partnerství a propagačních služeb v rámci konference Fórum českého stavebnictví 2007

Nabídka partnerství a propagačních služeb v rámci konference Fórum českého stavebnictví 2007 Nabídka partnerství a prpagačních služeb v rámci knference Fórum českéh stavebnictví 2007 Různé úrvně partnerství zahrnují různý rzsah pdpůrných akcí prstřednictvím mediálních partnerů, reklamy na knferenčních

Více

CZ Chladič páry CHPF

CZ Chladič páry CHPF 0-03.7 07.17.CZ Chladič páry CHPF -1- CHPF Chladič páry 50 až 0 PN až Ppis Chladič páry (dále jen CHPF) je zařízení určené k regulaci teplty vdní páry. CHPF je sazen trysku s fixní plchu pracující na mechanickém

Více

Dobývání znalostí z databází (MI-KDD) Přednáška číslo 1 - Úvod

Dobývání znalostí z databází (MI-KDD) Přednáška číslo 1 - Úvod Dbývání znalstí z databází (MI-KDD) Přednáška čísl 1 - Úvd (c) prf. RNDr. Jan Rauch, CSc. KIZI, Fakulta infrmatiky a statistiky VŠE zimní semestr 2011/2012 Evrpský sciální fnd Praha & EU: Investujeme d

Více

OTOPNÁ TĚLESA Rozdělení otopných těles 1. Lokální tělesa 2. Konvekční tělesa Článková otopná tělesa

OTOPNÁ TĚLESA Rozdělení otopných těles 1. Lokální tělesa 2. Konvekční tělesa Článková otopná tělesa OTOPNÁ TĚLESA Rzdělení tpných těles Stejně jak celé sustavy vytápění, tak i tpná tělesa dělíme na lkální tělesa a tělesa ústředníh vytápění. Lkální tělesa přeměňují energii v tepl a tt předávají d vytápěné

Více

Vedení projektů, Odhadování, historie. Jiří Mach 26. 11. 2014

Vedení projektů, Odhadování, historie. Jiří Mach 26. 11. 2014 Vedení prjektů, Odhadvání, histrie Jiří Mach 26. 11. 2014 Agenda Dcházka Specifikace Vedení prjektů Pár slv SW prjektu na MFF Odhadvání Histrie prjektů Dtazy 2 Prject management C je t prjekt? Frmální

Více

Jak zavést systém managementu kvality

Jak zavést systém managementu kvality Jak zavést systém managementu kvality Systém managementu kvality může být zaveden d Vaší rganizace něklika způsby, například: 1. knzultační frma Pravidelné návštěvy v rganizaci dbrným pradcem a knzultace

Více

www.elektapainting.cm pag. 1 di 5 MATERIA Jednslžkvý ptah na vdní bázi pr dekraci pdlah a stěn Vlastnsti prduktu MATERIA je jednslžkvá stěrka na vdní bázi a bázi syntetických mdifikvaných kplymerů pr dekraci

Více