Sitecore Customer Engagement Platform. Zapojte své zákazníky do komunikace napříč všemi digitálními kanály

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sitecore Customer Engagement Platform. Zapojte své zákazníky do komunikace napříč všemi digitálními kanály"

Transkript

1 Sitecore Customer Engagement Platform Zapojte své zákazníky do komunikace napříč všemi digitálními kanály

2 Sitecore Customer Engagement Platform Zapojte své zákazníky do komunikace napříč všemi digitálními kanály Zákazníci procházejí informačními kanály rychlým tempem. Příjemci informací na těchto kanálech, vaši potenciální zákazníci, chtějí vědět co nejvíce. Očekávají stále nové a zajímavé informace. Podle toho, jaké informace získají, se rozhodnou, co udělají dál, který produkt nakoupí a jak změní svůj život. Marketéři se snaží zviditelnit tvorbou nových kanálů, avšak efektivní využití všech kanálů naráz je pro ně bohužel velice obtížné. Zkušenosti hovoří jasně. Odeslání obchodních sdělení do více nesouvisejících a navzájem nepropojených kanálů zanechává v jejich příjemcích přinejlepším smíšené dojmy a může případné zájemce o promovaný produkt či službu dokonce odradit. Je proto důležité s potenciálními zákazníky konverzovat objevit se se svým sdělením ve správný čas, plynule navázat tam, kde komunikace naposledy skončila a pokračovat v ní pomocí dobře cílených slov kupředu. Customer Engagement Platform od firmy Sitecore * Pomáhá firmám vést a udržovat stálou konverzaci s jejich potenciálními zákazníky napříč všemi komunikačními kanály webu. * Integruje komunikaci přes mobilní zařízení, sociální sítě a do jediné komunikační platformy. * Koncentruje přechody a interakce mezi různými komunikačními kanály do jednoho komunikačního proudu, zvyšuje tím konverzní poměr vašich obchodních sdělení a zlepšuje tak vaše obchodní výsledky. Propojení zákazníka s platformou * Jednotná základna, která sleduje veškeré interakce provedené vašimi zákazníky. * Nástroj pro zjednodušení marketingové komunikace napříč online i offline komunikačními kanály. * Výkonný nástroj pro měření účinnosti marketingové komunikace, který ušetří vaše náklady na kampaň. * Jednoduše integrovatelný prostředek pro jednotnou marketingovou komunikaci formou u, webu a sociálních sítí. * Univerzální propojení Sitecore systému s různými databázemi a analytickými nástroji nebo s profily na sociálních sítích.

3 Universal Profile Connector Sitecore Customer Engagement Platform S cross-channel marketingem není potřeba opakovat stejnou komunikaci na každém komunikačním kanále zvlášť. Získáte také možnost naslouchat své cílové skupině a přizpůsobovat jí obsah komunikace tak, aby komunikace byla vždy vedena ve správný čas na správném místě. Různé komunikační kanály lze do Sitecore velmi jednoduše integrovat, což marketérům šetří práci s přepínáním mezi různými profily - v Sitecore najdou všechno pohromadě. Informace o chování zákazníků získané pomocí jednoho komunikačního kanálu jdou velmi dobře zužitkovat i ve zbylých kanálech. To přirozeně pomáhá k vytvoření relevantní komunikační strategie a zvýšení konverze na zákazníka. * Součástí Sitecore CEP je zabudovaná podpora pro komunikaci em, skrze webové stránky a prostřednictvím mobilních zařízení. * CEP vám umožní jednoduše testovat a optimalizovat vaše marketingová sdělení bez potřeby jakékoliv podpory od IT. * Se Sitecore CMS můžete jednoduše spravovat a prezentovat personalizovaný obsah pro vaše stránky. * Díky Sitecore a jeho designovým nástrojům, podpoře různých typů médií a rozvržení stránek se z vašeho webu se stane dokonalá firemní prezentace. Snadná komunikace integrovaná do vašeho CMS Sitecore CEP spojuje platformu pro tvorbu webového obsahu (CMS) a systém pro digitální marketing (DMS), čímž tvoří velmi účinnou cross-channel komunikační platformu, která umožňuje společnostem orientovaným na zákazníka (ať už jde o střední firmy, nebo mezinárodní korporace) vést smysluplnou 1:1 marketingovou komunikaci s jednotlivými zákazníky. Každý dialog je možné provádět napříč všemi digitálními komunikačními kanály a zároveň reálně měřit její výsledky.

4 Bezproblémové reportování výsledků kampaní, chování návštěvníků a výkonnosti komunikačních kanálů Analýza zákaznického chování Pro podporu vašich stanovených obchodních cílů je zapotřebí přesně vědět, jaký způsob komunikace napříč všemi digitálními kanály skutečně funguje. Roli rozhodně nehraje kvantita marketingové komunikace mnohem účinnější metodou je vytvoření velmi dobrého a pozitivního uživatelského dojmu z používání vašich webových stránek a dalších digitálních kanálů. Potřebujete proto vědět, jak dobře dokážete vaši cílovou skupinu zapojit do dění okolo vaší společnosti. Sitecore vám pomůže: * Odhalit klíčové oblasti, které posunou váš business vpřed a umožní vašemu marketingovému týmu činit podložená rozhodnutí ohledně rozpočtových nákladů. * Měřit engagement a relevantnost vaší marketingové komunikace sledováním skutečně informativních hodnot. * Podívat se s odstupem na celou kampaň včetně efektivity jednotlivých kanálů, porovnávat výsledky kampaní. * Soustředit se na kvalitu komunikace a interakce s vaší cílovou skupinou a vynechat kvantitativní postupy. * Identifikovat zdroje návštěvnosti a zdroje růstu moderních komunikačních kanálů (sociální sítě, multimédia). Čím více toho budete vědět o zájmech a chování vašich zákazníků (nebo potenciálních zákazníků), tím lepší webovou prezentaci budete moci připravit. Návštěvníci vašeho webu budou s každou návštěvou spokojenější. * Využívejte velmi výkonné analytické nástroje Sitecore k přinášení kontextuálního, dobře načasovaného obsahu přímo v okamžiku, kdy návštěvník prochází vaši webovou prezentaci. Komunikujte se svými návštěvníky cíleně podle toho, k jakému prototypu návštěvníka se nejvíce hodí nebo jaký obsah si nejvíce prohlížejí * Získejte velmi užitečný pohled do myšlení vašich zákazníků a zjistěte, co je zajímá. * Jednoduše rozpoznejte změnu preferencí a okamžitě, v reálném čase zareagujte změnou nabízeného obsahu. * Ověřujte si svá marketingová sdělení, upravujte je podle potřeb jednotlivých skupin zákazníků a pomozte jim probrouzdat se vaší webovou prezentací až k výsledku, který potěší obě strany. * Vypíchněte komunikační cesty, které vedou k nejlepším výsledkům.

5 Automatizované ové odpovědi a další marketingové kampaně založené na akcích zákazníka, které prohlubují engagment v marketingové komunikaci Sitecore Digital Marketing System Automatizace procesů Porozuměním tomu, co vaši návštěvníci chtějí a vytvářením správných strategií pro poskytování relevantního obsahu napříč digitálními kanály můžete efektivně komunikovat s velkým množstvím návštěvníků a zároveň působit, že mluvíte pouze k jednomu konkrétnímu člověku. Interakce napříč kanály se u návštěvníků děje v kontextu s veškerým jejich předchozím zapojením do komunikace s vámi. To ovlivňuje aktuálně probíhající komunikaci a posunuje ji směrem ke konverzi. * Koordinujte komunikaci napříč em, webem a mobilními zařízeními. * Navrhujte a monitorujte plány engagementu pomocí jednoduchého drag-n-drop rozhraní. * Jakmile jsou jednou nastaveny, fungují kampaně naprosto automaticky a nepřetržitě, což uvolňuje vaše prostředky (jak lidské, tak finanční) a ponechává prostor novým iniciativám. Testuje a optimalizujte Schopnost testovat obsahové strategie napříč komunikačními kanály je naprosto zásadní pro nalezení správného obsahu, který bude co nejlépe korespondovat s vaší cílovou skupinou. Skutečnost je však bohužel většinou taková, že marketéři se s multivariate testováním obsahu nezabývají, protože to vyžaduje skutečně pokročilé analytické schopnosti. Sitecore jde přesně proti tomuto postupu obsahuje zabudované intuitivní nástroje pro multivariate testování jak na webu, tak v ovém obsahu nebo obsahu určeném pro mobilní zařízení. Díky Sitecore tak můžete provádět kompletní testování relevantnosti obsahu a zároveň vědět, že obsah, který ve finále svým návštěvníkům nabídnete, skutečně zapůsobí. * Jednoduché testování stvořené přímo pro marketéry a tvůrce obsahu není potřeba žádná externí podpora od IT. * Testujte obsah ů, webových stránek nebo mobilního zařízení pomocí jediného identického rozhraní. A Jednoduše testujte veškerý zobrazovaný obsah předměty ů, landing pages nebo obchodní sdělení. Sledujte, jak vaše konverze rostou B * Testujte každou jednotlivou část vašeho obsahu, ať už nabídnutím jedné nebo více obsahových variant.

6 Personalizace a pokročilý editor Editační rozhraní Autoři a editoři obsahu mají dokonale pod svou kontrolou tvorbu a upravování finálního dojmu, který návštěvníci z prohlížení vašich stránek získají. Ať už jde o text, multimediální obsah nebo napojení na sociální sítě, veškerý obsah je vždycky na tom správném místě a zaručuje real-time vytvoření správného dojmu na základě reakcí návštěvníka na nabízený obsah. Editační rozhraní, které zvládnou všichni Správa obsahu se ale neomezuje jen na vaši webovou stránku. Se Sitecore CMS máte možnost pomocí jediného identického rozhraní s naprosto stejnými zdroji spravovat obsah jak pro váš web, tak pro nebo mobilní komunikační kanály se získáním stejných výhod. Personalizace Spolu s momentem, kdy návštěvník vašeho webu zjistí první informace o vaší organizaci, vyhledává na vašem webu, nebo provádí jakoukoliv jinou činnost, se zaznamenává jeho digitální stopa. Se Sitecore můžete této digitální stopy využít ve svůj prospěch k průběžnému personalizování a optimalizování obsahu, který se návštěvníkovi zobrazuje. Editoři obsahu také mohou aplikovat multivariate testování v podstatě jakékoliv části nabízeného obsahu a jeho variací. Uživatelé systému mohou takové testy vytvořit pomocí jednoduchého rozhraní a naprosto bez asistence kohokoliv z IT. Předvídatelná personalizace je s on-page nástroji skutečně jednoduchá Váš web na mobilních zařízeních kdekoliv na světě Správa zařízení a jazyků Sitecore automaticky detekuje, který jazyk bude pro daného návštěvníka nejvhodnější a také jaké zařízení zrovna k prohlížení internetu používá. Podle toho je návštěvníkovi načten relevantní obsah. Díky Sitecore bude vaše stránka přístupná kdykoliv a naprosto odkudkoliv z celého světa. Získejte více za vaše marketingové rozpočty a tvořte skutečně multi-channel webové stránky vhodné pro globální publikum.

7 Služby E-Commerce Online prodejci často bojují s velmi omezenými možnostmi správy obsahu, které jim různé e- commerce systémy nabízí. Se Sitecore se vám to nestane naopak můžete svou webovou prezentaci rozšířit o všechny pokročilé možnosti našeho CMS, samozřejmě spolu se standardními e-commerce funkcemi jako je třeba přehledná správa katalogu produktů. S podporou více jazyků a dokonce i více samostatných webových stránek opravdu nebudete v online prodeji ničím limitováni. Pokud nechcete svůj současný e-commerce systém zahodit, Sitecore vám dokáže pomoci i v tomto případě. Je to natolik flexibilní systém, že je možné do něj integrovat jakékoliv jiné existující e-commerce. Sitecore Content Management System Universal Profile Connector Zákazníci za vámi nebudou chodit jen na internetu v závislosti na typu vašeho businessu můžou vaši zákazníci (či potenciální zákazníci) přicházet také offline. Pro tento případ má Sitecore zabudovaný nástroj zvaný Universal Profile Connector, který dokáže Sitecore propojit s různými typy zákaznických databází a dále tak prohloubit kvalitu marketingové komunikace na základě získaných offline dat. Vaše stránky se stávají centrem vašeho obchodu Integrace zákazníků Databáze * Integrujte do Sitecore existující zákaznické ERP, CRM a další typy databází. * Používejte data získaná z databází pro optimalizaci webového obsahu. * Využijte externích informací pro zlepšení cílení na vaše potenciální zákazníky. Sociální sítě * Zapojte do svého channel-marketingu profilová data vašich fanoušků na sociálních sítích. * Komunikujte se svou cílovou skupinou ve veřejných sociálních sítích. * Získejte informace o tom, jak vaši zákazníci/fanoušci myslí a využijte je k úspěšné konverzi. Off-line * Sledujte interakce zákazníků přímo v místě prodeje v obchodech, kancelářích nebo call centrech a dalších offline lokacích. * Sdílejte informace získané tímto pozorováním pro zlepšení interakcí jak v offline, tak v online světě.

8 Severní Amerika Evropa Střední východ Čína Japonsko Afrika Asie a Tichomoří SITECORE PO CELÉM SVĚTĚ Jižní Amerika Austrálie a Nový Zéland Díky mixu velmi výkonných marketingových a business nástrojů, bohaté podpory pro vývojáře a široké škálovatelnosti představuje portfolio Sitecore produktů ideální řešení pro tvorbu špičkových webových prezentací. Tvorba obsahu pro návštěvníky vašich webů ještě nikdy nebyla snazší ať už jste velká mezinárodní korporace, nebo začínající firma, Sitecore pro vás představuje optimální volbu. Sitecore systémy používají desítky největších světových organizací a rozvíjí webové stránky, které denně slouží milionům online uživatelů. Sitecore Web Content Management (WCM) a řešení pro portálový software umožňují firmám vytvářet webové prezentace přesně podle jejich představ. S CMS od Sitecore je správa webových stránek jednoduchá a vy se tak můžete plně koncentrovat na tvorbu vždy aktuální, obsahově bohaté webové prezentace. Flexibilita a škálovatelnost tvořeného obsahu pak umožňují využít možnosti obsahu v maximální míře a pomáhají tím řídit růst vašeho businessu. Tisíce organizací v soukromém i veřejném sektoru, včetně státních úřadů a světově nejúspěšnějších obchodních společností využívají pro tvorbu svých webových prezentací právě systémy od Sitecore. Mezi organizace, které s pomocí Sitecore spravují a neustále vylepšují na webových prezentací, patří například společnosti Microsoft, Omnia Hotels, Toshiba, Siemens, Sara Lee, Costco, ISS, Lloyds of London nebo Thomas Cook. Navštivte pro získání kontaktních informací Sitecore je obchodní značka společnosti Sitecore Corporation. Všechny ostatní značky a názvy produktů jsou majetkem příslušných vlastníků. Copyright Sitecore Corporation. Všechna práva vyhrazena.

Sitecore Web Content Management System. Učiňte z webu základ Vaší digitální marketingové strategie

Sitecore Web Content Management System. Učiňte z webu základ Vaší digitální marketingové strategie Sitecore Web Content Management System Učiňte z webu základ Vaší digitální marketingové strategie Content management system má vedoucí postavení na trhu V současné době jsou webové stránky výkladní skříní

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

důležitých online marketingových nástrojů, které by měl znát každý marketér checklist pro úspěch Vašeho online marketingu

důležitých online marketingových nástrojů, které by měl znát každý marketér checklist pro úspěch Vašeho online marketingu 8 důležitých online marketingových nástrojů, které by měl znát každý marketér checklist pro úspěch Vašeho online marketingu 8 důležitých online marketingových nástrojů Obsahová personalizace a segmentace

Více

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Poskytovaná řešení CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Podnikání v jakémkoliv oboru, řízení firem, institucí i úřadů se neobejde bez informací. Kolují uvnitř organizace

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6 Část II Strategie Předtím, než budete moci implementovat váš SEO plán, musíte vymyslet funkční strategii. V této části se naučíte nejenom zapojit svůj firemní tým, ale také poznáte rozličné disciplíny,

Více

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky DOKUMENT WHITE PAPER Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky Prosinec 2012 Shrnutí Středně velké podniky se snaží dosáhnout úspěchu v silně konkurenčním prostředí. Být úspěšný

Více

Výuka integrovaných IS firem a institucí na vysokých školách (zkušenosti, nové příležitosti, omezení)

Výuka integrovaných IS firem a institucí na vysokých školách (zkušenosti, nové příležitosti, omezení) Výuka integrovaných IS firem a institucí na vysokých školách (zkušenosti, nové příležitosti, omezení) Milena Tvrdíková Katedra aplikované informatiky Ekonomická fakulta VŠB Technická univerzita Ostrava

Více

ADVANTA 2.0. www.advanta- group.cz Strana 1 ze 40. Popis řešení Řízení IT projektů. www.advanta- group.cz

ADVANTA 2.0. www.advanta- group.cz Strana 1 ze 40. Popis řešení Řízení IT projektů. www.advanta- group.cz www.advanta- group.cz ADVANTA 2.0 Popis řešení Řízení IT projektů Advanta pomáhá firmám s realizací krátkodobých i dlouhodobých projektů. Díky kombinaci tradičních metod a inovativních přístupů v projektovém

Více

Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU

Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU /VŠ V. Krasnický a tým KA05 1 Úvod Jak najít cestu ke své cílové skupině? Jak ji zaujmout? To jsou otázky, které

Více

1 ÚVOD DO BPM. 1.1 Stručná historie BPM 5 KONTROLNÍ OTÁZKA 1. 1.1.1 Potřeba ohodnocení obchodu

1 ÚVOD DO BPM. 1.1 Stručná historie BPM 5 KONTROLNÍ OTÁZKA 1. 1.1.1 Potřeba ohodnocení obchodu 5 KONTROLNÍ OTÁZKA 1 1 ÚVOD DO BPM 1.1 Stručná historie BPM 1.1.1 Potřeba ohodnocení obchodu Když lidé poprvé začali žití ve společenských skupinách, několik lidí objevilo příležitost obchodovat se zbožím

Více

ŘEŠENÍ SOLIDWORKS VÝROBNÍ A KONSTRUKČNÍ NÁSTROJE JAKO HNACÍ MOTOR VAŠEHO PODNIKÁNÍ

ŘEŠENÍ SOLIDWORKS VÝROBNÍ A KONSTRUKČNÍ NÁSTROJE JAKO HNACÍ MOTOR VAŠEHO PODNIKÁNÍ ŘEŠENÍ SOLIDWORKS VÝROBNÍ A KONSTRUKČNÍ NÁSTROJE JAKO HNACÍ MOTOR VAŠEHO PODNIKÁNÍ EFEKTIVNÍ A PŘESTO JEDNODUCHÁ ŘEŠENÍ, KTERÁ POMOHOU RŮSTU VAŠEHO PODNIKÁNÍ Konstrukční řešení SOLIDWORKS pomáhají konstruktérům,

Více

10 TRENDŮ 2016 E-SHOPY UŽ NEJSOU UNDERGROUND NAKUPOVÁNÍ ALE MAINSTREAM

10 TRENDŮ 2016 E-SHOPY UŽ NEJSOU UNDERGROUND NAKUPOVÁNÍ ALE MAINSTREAM 10 TRENDŮ 2016 E-SHOPY UŽ NEJSOU UNDERGROUND NAKUPOVÁNÍ ALE MAINSTREAM ECOMMERCE NIKDO NEZASTAVÍ V roce 2015 tvořil celosvětově eretail již 7,3% celkového retailu. B2C Ecommerce vzrostla za poslední rok

Více

Unifikovaná komunikace

Unifikovaná komunikace Unifikovaná komunikace Virtuální pobočková ústředna PBX www.dooxswitch.com Pobočková ústředna PBX / unifikovaná komunikace Nemusíte utrácet za drahou pobočkovou ústřednu, ani se starat o její správu DooxPBX

Více

Sitecore Experience PlatformTM. Poznejte každého zákazníka Utvářejte každou zákaznickou zkušenost

Sitecore Experience PlatformTM. Poznejte každého zákazníka Utvářejte každou zákaznickou zkušenost Sitecore Experience PlatformTM Poznejte každého zákazníka Utvářejte každou zákaznickou zkušenost Protože potřebujete řídit každou zkušenost The Sitecore Experience Platform TM Poznejte každého zákazníka

Více

Řešení pro audio konference

Řešení pro audio konference Řešení pro audio konference Information Hotline 0871 7000 170 +44 (0)1452 546742 conferencing@intercalleurope.com Reservations 0870 043 4167 +44 (0)1452 553456 resv@intercalleurope.com www.intercalleurope.com

Více

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody.

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody. Client Applications Cisco Unified Personal Communicator Mnoho uživatelů je dnes přetěžováno nutností používat různé komunikační nástroje, z nichž každý funguje odlišně, používá jiná pravidla a adresáře.

Více

IFS APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ

IFS APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ OA SCM ROI TCO PLM OBA ALM CRM OEE CALM RCM EAM VIM VMI SLA SOA 2 APPLICATIONS PRUŽNÉ ŘEŠENÍ PRO ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ CM ROI TCO PLM OBA ALM CRM OEE CALM RCM

Více

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace František Štrupl, H1.cz Proč vyhledávače? Google to ví! Východiska Až 80 % návštěvníků webů chodí z vyhledávačů. Návštěvnost z vyhledávačů

Více

IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU

IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU IFS APPLICATIONS PRO PROJEKTOVĚ ŘÍZENOU VÝROBU 2 PROJEKTOVĚ ŘÍZENÁ VÝROBA PRO AGILNÍ PODNIK ZAKÁZKOVÁ VÝROBA OPAKUJÍCÍ SE VÝROBA NA SKLAD ZAKÁZKOVÝ VÝVOJ KONFIGURACE NA OBJEDNÁVKU PROJEKTOVĚ ŘÍZENÁ VÝROBA

Více

ATOS Důvěryhodné úložiště pro státní správu

ATOS Důvěryhodné úložiště pro státní správu ATOS Důvěryhodné úložiště pro státní správu Michal Drábik, Jiří Rogalewicz Atos IT Solutions and Services Obsah prezentace Představení společnosti Atos Elektronické dokumenty a co s nimi? Možnosti ukládání

Více

DATABÁZOVÉ SYSTÉMY. Vladimíra Zádová, KIN, EF TUL - DBS

DATABÁZOVÉ SYSTÉMY. Vladimíra Zádová, KIN, EF TUL - DBS DATABÁZOVÉ SYSTÉMY Současné aplikace IS/ICT Informační systémy a databázové systémy Databázová technologie Informační systémy Aplikační architektura Vlastníci, management Business Intelligence, manažerské

Více

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika.

EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. EE MUSIC Pracovní seminář Česká republika. KRAJINOVÝ energetický poradce: KRAJINOVÝ vyslanec EE MUSIC: Před Seminářem (pokud jste vlastníkem místa pro setkání nebo operátorem),, Chcete-li získat co nejvíce

Více

1. Jak často zjišťujete ve Vaší společnosti spokojenost zákazníka? 2. Jakým způsobem běžně zjišťujete ve Vaší společnosti spokojenost zákazníků?

1. Jak často zjišťujete ve Vaší společnosti spokojenost zákazníka? 2. Jakým způsobem běžně zjišťujete ve Vaší společnosti spokojenost zákazníků? Vážený respondente, prostřednictvím tohoto dotazníku jsou sbírána data o problematice řízení vztahů se zákazníky, která je náplní výzkumné činnosti Ústavu marketingu a obchodu Provozně ekonomické fakulty

Více

JAK ZVÝŠIT OBRAT E-SHOPU O 20%?

JAK ZVÝŠIT OBRAT E-SHOPU O 20%? JAK ZVÝŠIT OBRAT E-SHOPU O 20%? mission possible with recommendation engine TOMÁŠ SEDLÁČEK Country manager, Gemius s.r.o. MARTIN SÝKORA Marketing manager, 4home a.s. Část 1 Představení Gemius o nás Globální

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

SKUTEČNÝ MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ. Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz

SKUTEČNÝ MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ. Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz 17.5.2012 RETAIL A ONLINE: SKUTEČNÝ MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 Tel.: 737 289 119 info@acomware.cz www.acomware.cz

Více

Využití LMS/LCMS 2. generace v procesech celoživotního vzdělávání

Využití LMS/LCMS 2. generace v procesech celoživotního vzdělávání Jan Macek, Account manager, Senior consultant - EEA s.r.o Praha macek@eea.cz Prezentace 21.11.2005 EEA communication solutions. Radlická 61, 150 00 Praha 5 2 E-learning v minulosti LMS 1. generace Vzdělávání

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY Integrovaná střední škola Cheb Obrněné brigády 6 350 11 Cheb KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY OBSAH 1. Koncepce dalšího rozvoje školy... 2 1.1 Oblast výchovně vzdělávací... 2 1.2 Oblast personální... 3 1.3 Oblast

Více

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ CRM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ OBCHODNÍCH, MARKETINGOVÝCH A DISTRIBUČNÍCH ČINNOSTÍ, S PODPOROU PRÁCE V TERÉNU, PRO EFEKTIVNÍ

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Technologie ve službách online komunikace

Technologie ve službách online komunikace Technologie ve službách online komunikace Lucie Staňková SAS ČR 4. prosince 2009 Digitální zkušenost E-mail Očekávání? Nízkonákladová komunikace Kreativní, intenzivní a samozřejmě úspěšné Výsledek? Malá

Více

VÝZNAM A POZICE CRM V ŘÍZENÍ FIREM THE IMPORTANCE AND POSITION OF CRM IN FIRM MANAGEMENT. Jaroslav Novotný

VÝZNAM A POZICE CRM V ŘÍZENÍ FIREM THE IMPORTANCE AND POSITION OF CRM IN FIRM MANAGEMENT. Jaroslav Novotný VÝZNAM A POZICE CRM V ŘÍZENÍ FIREM THE IMPORTANCE AND POSITION OF CRM IN FIRM MANAGEMENT Jaroslav Novotný Abstract Most companies are trying to find and apply to their business and marketing processes

Více

Co od PR očekává CEO? Jana Budíková 28. 5. 2010

Co od PR očekává CEO? Jana Budíková 28. 5. 2010 Co od PR očekává CEO? Jana Budíková 28. 5. 2010 Turbulentní časy a PR Výzvy v době sociální revoluce posun od PUSH PR k PULL PR Posun od tradičních tiskových zpráv k vytváření obsahu a k dialogu na sociálních

Více

Více dynamiky vašim procesům

Více dynamiky vašim procesům for AX Firemní řešení ELO pro Microsoft Axapta pro Microsoft Dynamics AX (Axapta) (BLP) umožňuje výkonné propojení firemních řešení Microsoft Dynamics s platformou ELO Enterprise Content Management (ECM).

Více

Strategické řízení IS Strategické řízení Základní pojmy

Strategické řízení IS Strategické řízení Základní pojmy Strategické řízení IS Základní pojmy Informatika Informatika je multidisciplinární obor, jehoţ předmětem je tvorba a uţití informačních systémů v podnicích a společenstvích a to na bázi informačních a

Více

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní SAS CI Roadshow 2014 24/09/2014 Vít Stinka Agenda Představení společnosti Unicorn Systems Aliance Unicorn Systems a SAS Celkový koncept Customer

Více

Mediální komunikace. Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů PhDr. Peter Jan Kosmály, Ph.D. 4. 11. 2015

Mediální komunikace. Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů PhDr. Peter Jan Kosmály, Ph.D. 4. 11. 2015 Mediální komunikace Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů PhDr. Peter Jan Kosmály, Ph.D. 4. 11. 2015 Public relations, žurnalistika a komunikační kanály Základní prvky přenosu sdělení (lineární

Více

Outsourcing & Cloud. v českých firmách

Outsourcing & Cloud. v českých firmách Outsourcing & Cloud v českých firmách Už jste asi slyšeli: Firmy dnes dávají jen nanejvýš 30 % IT rozpočtu na podporu růstu společnosti a generovaní nového businessu. Bez potřebných investic do nových

Více

The HP Story Full Presentation Script Czech

The HP Story Full Presentation Script Czech The HP Story Full Presentation Script Czech Pracujeme v době plné přelomových okamžiků. V době, která si žádá zcela nový přístup. Ustavičná změna. Nepřetržitý tok informací. Intenzivní spolupráce. Hrozby

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Využijte mobil naplno

Využijte mobil naplno Využijte mobil naplno Tereza Hofmanová Account Strategist Google ČR/SR Google Confidential and Proprietary Víme... Mobilní zařízení zásadním způsobem mění naše uživatelské chování... Volba papeže 5 mýtů

Více

USI - 102 - Projekt klíčenka"

USI - 102 - Projekt klíčenka USI - 102 - Projekt klíčenka" Předmět A7B36USI paralelka 102 Pondělí 14:30 cvičící Martin Komárek ČVUT FEL Tomáš Záruba, Gulnara Abilova, Martin Karban, Levan Bachukuri Termín odevzdání: 6.října 2013 Link

Více

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy Zdokonalte styl své práce Pokud podnikáte, je pro vás zásadní spokojenost zákazníků, produktivita zaměstnanců a kontrola nákladů. Spokojenost

Více

Seminář Snadná správa obsahu (dokumentů) www.lepsi-reseni.cz

Seminář Snadná správa obsahu (dokumentů) www.lepsi-reseni.cz Seminář Snadná správa obsahu (dokumentů) 22. 5. 2014, 10.00 12.00 Palác Žofín Janne Romppanen, Marek Dědič, Tomáš Kessler, David Páter, Jan Sedláček M-Files / Asociace za lepší ICT řešení / Glatzová &

Více

IBM Enterprise Marketing Management Představení

IBM Enterprise Marketing Management Představení IBM Enterprise Marketing Management Představení Jiří Slabý, Business Solution Architect Lenka Vraná, Consultant IBM skupina Enterprise Marketing Managementu (EMM) EMM mise Podpořit marketingová oddělení

Více

NA MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ. Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz

NA MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ. Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz 13.9.2012 JAK NA MULTIKANÁLOVÝ PRODEJ Jan Penkala ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 Tel.: 737 289 119 info@acomware.cz www.acomware.cz facebook.com/acomware

Více

3. STRATEGICKÉ TAKTICKÉ OPERATIVNÍ ŘÍZENÍ, OBSAH, NÁPLŇ A FORMY

3. STRATEGICKÉ TAKTICKÉ OPERATIVNÍ ŘÍZENÍ, OBSAH, NÁPLŇ A FORMY 3. STRATEGICKÉ TAKTICKÉ OPERATIVNÍ ŘÍZENÍ, OBSAH, NÁPLŇ A FORMY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál

Více

SPOTŘEBITELSKÝ KOŠ CONSUMER BASKET. Martin Souček

SPOTŘEBITELSKÝ KOŠ CONSUMER BASKET. Martin Souček SPOTŘEBITELSKÝ KOŠ CONSUMER BASKET Martin Souček Abstrakt: Práce se zabývá spotřebitelským košem a jeho vztahem k marketingu. Snaží se popsat vzájemné souvislosti a význam spotřebitelského koše pro marketing

Více

představení společnosti

představení společnosti představení společnosti Představení společnosti O FG Forrest Internetová agentura Již od roku 1996 poskytujeme komplexní řešení pro elektronická média. Přizpůsobujeme se trendům informačních technologií

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti Essox pomohli zefektivnit práci s klienty Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM t 1. Essox získal modernější

Více

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO

Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Cloudové řešení pro ŠKODA AUTO Přehled Země: Česká republika Odvětví: Automobilový průmysl Profil zákazníka: ŠKODA AUTO je společnost s více než stoletou tradicí výroby automobilů působící na více než

Více

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus...

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... istavitel.cz je nový internetový projekt, který vstoupil na trh v dubnu tohoto roku a již od svého počátku rozvířil

Více

pole position SPOLEHLIVÝ PROCES BROUŠENÍ LEŠTĚNÍ Díky procesu spolehlivě do Časopis pro karosárny a lakovny Podzim 2015

pole position SPOLEHLIVÝ PROCES BROUŠENÍ LEŠTĚNÍ Díky procesu spolehlivě do Časopis pro karosárny a lakovny Podzim 2015 pole position Časopis pro karosárny a lakovny Podzim 2015 Díky procesu spolehlivě do SPOLEHLIVÝ PROCES Větší kvalita a zisk díky procesu. BROUŠENÍ Drsně a zároveň velmi šetrně. LEŠTĚNÍ Povrch, který zanechá

Více

Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty

Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty Cesta k výkonnosti Autodesk AutoCAD Architecture je specializovaný AutoCAD pro architekty Svoji produktivitu můžete zvýšit ihned. Pracujte v dobře známém uživatelském prostředí doplněném speciálními nástroji

Více

Budování a využívání cloudových služeb ve veřejné správě. leden 2015

Budování a využívání cloudových služeb ve veřejné správě. leden 2015 Budování a využívání cloudových služeb ve veřejné správě leden 2015 Agenda Koncept sdílených služeb Výhled využívání sdílených služeb ve veřejném sektoru Současná situace využívání sdílených služeb ve

Více

ELO for SAP. Na nejvyšší úrovni. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP

ELO for SAP. Na nejvyšší úrovni. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP Na nejvyšší úrovni Certifikované ECM zcela propojuje funkcionalitu SAP a pomocí SAP Archivelink. Plně integrované do světa podnikových řešení SAP, poskytuje vhodné řešení pro optimalizaci procesů založených

Více

Apple Professional Learning Nabídkový katalog

Apple Professional Learning Nabídkový katalog Apple Professional Learning Nabídkový katalog Využívejte své produkty společnosti Apple na maximum Apple věří, že technologie mohou měnit způsob, jakým studujeme a vyučujeme, a podle tohoto přesvědčení

Více

Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD, CSc, MBA, Dr.h.c.

Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD, CSc, MBA, Dr.h.c. Master of Business Administration - General Management Specializace: Strategické řízení malých a středních firem Exkluzivně zajištěné e-lerningové on-line studium. Garant: prof. Ing. O. Kratochvíl, PhD,

Více

Komunikujte se zákazníky jako lidé s lidmi... aneb cílená komunikace. Matej Kováčik CEO VIVmail s.r.o.

Komunikujte se zákazníky jako lidé s lidmi... aneb cílená komunikace. Matej Kováčik CEO VIVmail s.r.o. Komunikujte se zákazníky jako lidé s lidmi... aneb cílená komunikace Matej Kováčik CEO VIVmail s.r.o. Cílený obsah v e-mailu 1 2 3 4 5 6 7 8 Personalizace předmětu Dynamický titulek Individuální seznam

Více

ARBES ECM MODERNÍ SYSTÉM. určený k digitalizaci, tvorbě, správě, sdílení a archivaci dokumentů a obsahu. www.arbes.com

ARBES ECM MODERNÍ SYSTÉM. určený k digitalizaci, tvorbě, správě, sdílení a archivaci dokumentů a obsahu. www.arbes.com ARBES ECM MODERNÍ SYSTÉM určený k digitalizaci, tvorbě, správě, sdílení a archivaci dokumentů a obsahu. www.arbes.com ARBES ECM ENTERPRISE CONTENT MANAGEMENT Poskytujeme služby v oblasti zavádění a rozvoje

Více

AUTODESK CIVIL 3D 2007. Jeden produkt. Jeden tým.

AUTODESK CIVIL 3D 2007. Jeden produkt. Jeden tým. AUTODESK CIVIL 3D 2007 Jeden produkt. Jeden tým. Model. Autodesk Civil 3D 2007 využívá dynamický model, který přináší uživatelům až padesátiprocentní úsporu* času při vytváření projektů dopravní situace,

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

ECM. Jaroslava Klegová

ECM. Jaroslava Klegová ECM Jaroslava Klegová Obsah přednášky Definice Historie Produkty Komponenty Implementace a rizika Trendy Co pro vás znamená ECM? Co znamená ECM pro mne? Enterprise Content Management = Správa podnikového

Více

ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY

ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Masarykova univerzita v Brně Ekonomicko-správní fakulta Studijní obor: Podnikové hospodářství ŘÍZENÍ VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Diplomová práce Vedoucí diplomové práce: Ing. Klára DOLEŽALOVÁ Autorka: Bc. Edita

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

Ideální platforma pro Vaše internetové projekty.

Ideální platforma pro Vaše internetové projekty. Ideální platforma pro Vaše internetové projekty. Co je to Cloudia CMS? Cloudia CMS je nástroj pro efektivní vývoj a správu webových aplikací. Obsahuje řadu unikátních vlastností a sofistikovaných mechanismů,

Více

ELO for Mobile Devices

ELO for Mobile Devices ELO for Mobile Devices Mobilita: Vaše konkurenční výhoda 1 ELO for Mobile Devices Mobilita: Vaše konkurenční výhoda Enterprise Content Management www.elo-digital.cz Stáhněte si nyní ELO for Mobile Devices:

Více

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

Dlouhodobý záměr PF UJEP na léta 2011 2015

Dlouhodobý záměr PF UJEP na léta 2011 2015 Dlouhodobý záměr PF UJEP na léta 2011 2015 Aktualizace na rok 2015 Projednáno VR PF UJEP dne: 20. listopadu 2014 Schváleno AS PF UJEP dne: 17. prosince 2014 doc. PaedDr. Pavel Doulík, Ph.D. děkan PREAMBULE

Více

ISO 50001 Systém managementu hospodaření s energií

ISO 50001 Systém managementu hospodaření s energií Systém managementu hospodaření s energií Snižte náklady na energii a získejte konkurenční výhodu. TÜV SÜD Přehled 1 Skupina TÜV SÜD 2 Řešení služeb v oblasti managementu 3 Přehled 4 Integrace se systémy

Více

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies it Highway Filozofie it Highway Integrované řešení vše v jednom Kompletní IT jako služba Pokrytí všech potřeb SME firem Od připojení

Více

Využití webových kapacit v cestovním ruchu

Využití webových kapacit v cestovním ruchu Využití webových kapacit v cestovním ruchu CÍL KAPITOLY Cíl 1. Představit základy projektů tvorby webových stránek Cíl 2. Představit řešení pro online ukládání a sdílení souborů Cíl 3. Představit základy

Více

SKUTEČNĚ DOKÁŽETE PLNĚ VYUŽÍT DAT A SYSTÉMU, KTERÝ VLASTNÍTE? GO BEYOND CRM

SKUTEČNĚ DOKÁŽETE PLNĚ VYUŽÍT DAT A SYSTÉMU, KTERÝ VLASTNÍTE? GO BEYOND CRM SKUTEČNĚ DOKÁŽETE PLNĚ VYUŽÍT DAT A SYSTÉMU, KTERÝ VLASTNÍTE? GO BEYOND CRM PETR ŠLAJCHRT Account Manager, Customer Engagement & Commerce MARTIN DUDEK PreSales Consultant, Customer Engagement & Commerce

Více

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 OBSAH: 1 Úvod: HR a marketing...

Více

Obsah Úvod 11 Jak být úspěšný Základy IT

Obsah Úvod 11 Jak být úspěšný Základy IT Obsah Úvod 11 Jak být úspěšný 13 Krok 0: Než začneme 13 Krok 1: Vybrat si dobře placenou oblast 14 Krok 2: Vytvořit si plán osobního rozvoje 15 Krok 3: Naplnit osobní rozvoj 16 Krok 4: Osvojit si důležité

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

ELEKTRONICKÝ MARKETING. Pavel Kotyza, B_EM 2. října 2014

ELEKTRONICKÝ MARKETING. Pavel Kotyza, B_EM 2. října 2014 ELEKTRONICKÝ MARKETING Pavel Kotyza, B_EM 2. října 2014 Rozcvička než začnem http://bit.ly/b_em14 Obsah kurzu I. 1/ Marketingový koncept IT CRM (Information Technology Customer Relationship Management)

Více

Všichni o IT budoucnosti mluví. IBM Vám ji přináší.

Všichni o IT budoucnosti mluví. IBM Vám ji přináší. Všichni o IT budoucnosti mluví. IBM Vám ji přináší. Představení nového partnerského programu pro Managed Service Providers Datum: 7. listopadu 2012 1 Ko-marketingový program IBM MSV Program představen

Více

Hodnoticí standard. Specialista internetového obchodu (kód: 66-043-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Specialista internetového obchodu (kód: 66-043-N) Odborná způsobilost. Platnost standardu Specialista internetového obchodu (kód: 66-043-N) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 5 Odborná způsobilost

Více

BANNEROVÁ REKLAMA V DESÍTKÁCH REKLAMNÍCH SÍTÍ

BANNEROVÁ REKLAMA V DESÍTKÁCH REKLAMNÍCH SÍTÍ BANNEROVÁ REKLAMA V DESÍTKÁCH REKLAMNÍCH SÍTÍ Online se stal nutnou součástí mediálního mixu při realizování úspěšných kampaní. Nabízí možnosti a variabilitu při využití svěřeného rozpočtu no marketéři

Více

IDENTITY MANAGEMENT Bc. Tomáš PRŮCHA

IDENTITY MANAGEMENT Bc. Tomáš PRŮCHA IDENTITY MANAGEMENT Bc. Tomáš PRŮCHA 20. 12. 2013 ÚVOD S penetrací IT do fungování společnosti roste důraz na zabezpečení důvěrnosti a opravdovosti (autenticity) informací a potvrzení (autorizaci) přístupu

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

České Budějovice. 2. dubna 2014

České Budějovice. 2. dubna 2014 České Budějovice 2. dubna 2014 1 IBM regionální zástupci - Jihočeský kraj Michal Duba phone: +420 737 264 058 e-mail: michal_duba@cz.ibm.com Zdeněk Barlok phone: +420 731 435 534 e-mail: zdenek_barlok@cz.ibm.com

Více

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb.

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb. O nás Internetová prezentace je často první vizitkou Vaší společnosti, se kterou se setkává potenciální zákazník či případný obchodní partner. Kvalitní prezentaci nestačí však pouze vytvořit. Prezentace

Více

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Marketing v sociálních sítích Facebook, propagace na sociální síti Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí Jedním ze základu úspěchu je umět originálně a atraktivně reagovat na

Více

(Akty, jejichž zveřejnění není povinné) RADA

(Akty, jejichž zveřejnění není povinné) RADA 21.10.2006 Úřední věstník Evropské unie L 291/11 II (Akty, jejichž zveřejnění není povinné) RADA ROZHODNUTÍ RADY ze dne 6. října 2006 o strategických obecných zásadách Společenství pro soudržnost (2006/702/ES)

Více

Snadný a efektivní přístup k informacím

Snadný a efektivní přístup k informacím Snadný a efektivní přístup k informacím 12. 4. 2010 Hradec Králové Petr Mlejnský Siemens Protection IT Solutions and Services, notice s.r.o.2010. / Copyright All rights notice reserved. Agenda Přístup

Více

Energetická účinnost. pomocí integrovaného managementu budovy 01 I 2009

Energetická účinnost. pomocí integrovaného managementu budovy 01 I 2009 Energetická účinnost Ronny Scherf Product Manager CentraLine c/o Honeywell GmbH 01 I 2009 Posuzuje-li se technika zařízení budovy, existují pro snížení provozních nákladů dva výchozí body : jednak optimalizace

Více

Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost?

Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost? 2008 aplis.cz, a.s. All rights reserved. 6.11.2007 Elektronické dokumenty - jak efektivně na jejich správu a bezpečnost? Ing. Jiří Bříza, CSc. 9.4.2008 str. 2 Informace pro úřad Informace a jejich zhmotnění

Více

Zápis o utkání. Přehled základních funkcí a vlastností. Technické specifikace

Zápis o utkání. Přehled základních funkcí a vlastností. Technické specifikace Zápis o utkání Umožňuje pořizování a nahlížení do zápisu o utkání. Každé utkání v soutěži může nebo nařízením musí mít zápis o utkání. Modul zápis o utkání je koncipován velmi flexibilně. Umožňuje několik

Více

INFORMAČNÍ STRATEGIE STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ZHOTOVITEL: TECHNISERV IT, spol. s r. o.

INFORMAČNÍ STRATEGIE STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ZHOTOVITEL: TECHNISERV IT, spol. s r. o. ZHOTOVITEL: TECHNISERV IT, spol. s r. o. Luděk Telecký, Ředitel TECHNISERV IT, spol. s r. o. - OBSAH PREZENTACE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI FILOZOFIE STRATEGIE ZÁKLADNÍ STAVEBNÍ KAMENY GLOBÁLNÍ POHLED NA INFORMAČNÍ

Více

Co je nového v Solid Edge ST6?

Co je nového v Solid Edge ST6? VLC 4. generace, se svolením Edison2 Siemens PLM Software Co je nového v Solid Edge ST6? Navrhujte lépe. Výhody Získání nových obchodních příležitostí s realističtějšími návrhy výrobků Snížení výrobních

Více

Podnikové informační systémy Jan Smolík

Podnikové informační systémy Jan Smolík Podnikové informační systémy Jan Smolík Zobecněné schéma aplikační architektury Vlastníci, management Aplikační architektura podnikové informatiky Business Intelligence, manažerské aplikace Obchodní partneři

Více

Podnikatelská informatika obor šitý na míru

Podnikatelská informatika obor šitý na míru Podnikatelská informatika obor šitý na míru Doc. Ing. Jan Skrbek, Dr., Ing. Klára Antlová, Ph.D. Katedra informatiky Hospodářská fakulta Technické univerzity v Liberci Voroněžská 13 46117 Liberec 1. Úvod

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

VHK V MÉDIÍCH Články a fotografie v tištěných médiích a jejich internetových verzích Zpravodajství na radiových vlnách Televizní reportáže Outdoorová reklama U příležitosti významných utkání a událostí

Více

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA Adam Zbiejczuk (influencer.cz) 8.10.2015 Než začneme: nejsem guru... 1997: HTML 2000: blog 2006: Facebook 2007: Web 2.0 2007-9: mbank 2009-11:

Více

Přeložil: Jan Vrzáček bzikus@post.cz

Přeložil: Jan Vrzáček bzikus@post.cz (The IFLA/UNESCO School Library Guidelines) Přeložil: Jan Vrzáček bzikus@post.cz Praha Březen 2003 OBSAH ÚVOD... 3 1. POSLÁNÍ A PLÁNOVÁNÍ... 4 1.1 POSLÁNÍ... 4 1.2 PLÁNOVÁNÍ... 4 1.3 KONTROLA A HODNOCENÍ...

Více