Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1"

Transkript

1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Konané dne ve školní jídelně II. stupně Základní školy v Karlových Varech Truhlářské ulici V 17:30 hodin byli přítomni členové družstva pouze s 22 hlasy ze 135 možných. Proto nebyla řádná členská schůze usnášeníschopná. V 18:00 byla zahájena náhradní členská schůze, která byla svolána v souladu se článkem 19.8 stanov, kdy bylo přítomno 47 členů se 47 hlasy. Program: 1. Zahájení a volba orgánů členské schůze 2. Schválení programu jednání a kontrola usnesení z minulé schůze 3. Schválení řádné účetní závěrky za rok Změna stanov družstva 5. Změna výše členského vkladu některých členů 6. Ostatní 7. Diskuse 8. Návrh a schválení usnesení z jednání 9. Závěr Přítomni Členové představenstva Petr Pinkas (předseda), Ota Hejda (místopředseda) a Hedvika Divković (člen). Členové kontrolní komise Martin Fišer (předseda), Vladimíra Nečekalová, Pavla Kotasová (členové). Členové družstva Seznam přítomných členů družstva (prezenční listiny) je v příloze. Přítomno bylo 47 členů s 47 hlasy, z toho Město Karlovy Vary mělo 0 hlasů (dle článku 20.3 stanov). Z celkového možného počtu hlasů 135 tedy bylo přítomno 34.8%, přesto náhradní členská schůze byla usnášeníschopná (dle článku 19.8 stanov).

2 Průběh jednání Ad 1) Schválení pracovního předsednictva Pracovní předsednictvo bylo zvoleno ve složení: Petr Pinkas předseda členské schůze Hedvika Divković zapisovatel Ota Hejda ověřovatel zápisu Martin Fišer ověřovatel zápisu Vladimíra Nečekalová osoba pověřená sčítáním hlasů Hlasování: Jednomyslně schváleno. Ad 2) Schválení programu jednání a kontrola usnesení z minulé schůze Členská schůze byla seznámena se stavem minule schválených usnesení: - rekonstrukce TUV: Rekonstrukce TUV provedena, a to obě části (ul. Nejdlova, ul. Kryzánkova). Na všech místech byly osazeny nové výměníkové stanice, zásobníky vody v nerezu, s desetiletou zárukou. Původní navrhovaná cena dodavatele byla dodržena. Spuštění proběhlo bez větších problémů a pokud při počátku některé drobné problémy byly, jsou již odstraněny. V současné chvíli funguje systém TUV bez závad. - hygienická studie / posouzení: Členská schůze uložila představenstvu prověřit možnost změření hlučnosti, prašnosti a vibrací Krajskou hygienickou stanicí. Bližší informace týkající se výstavby v Okružní ul. jsou na webu družstva a na stránkách města. V souvislosti s tímto vznikl požadavek na hlukovou studii. Představenstvo navštívilo architekta města, který jim sdělil, že pokud bude výstavba prováděna po částech a ne jako celek, nemusí být podle zákona provedena žádná hluková ani prašná studie. Zjištění na akreditovaném pracovišti Sokolovské Uhelné a.s. měření hlučnosti probíhá v odstupech 8-mi hodin, v různých dnech v týdnu, a to alespoň 3x během jednoho dne, zároveň i v noci, přičemž jedno hlukové měření tis. Kč, tzn. 3x tis. Kč. Další vyjádření pana architekta je, že Okružní ulice zůstane jako hlavní průtahová komunikace, nemůže být z hlediska dopravy vedlejší. Tím tedy vzroste i dopravní hustota v této oblasti. Jako možnost náhrady byla představenstvu nabídnuta protihluková stěna. Nemohou se zde vysázet ani stromy, což byl návrh představenstva, jelikož po obvodu silnice vede parovod. Zástupcem města bylo přislíbeno hledání dalšího řešení.

3 - změny struktury a výše poplatků v nájmu: Změna struktury a výše poplatků v nájmu proběhla od měsíce února 2015, kdy byla zvýšena platba do fondu oprav a nepatrně platba na správu družstva. Zvýšení poplatků je jen mírné, jelikož družstvo využilo rezervy v poplatcích, které se využívali do současnosti jen z části. Ke konci roku 2015 představenstvo zváží, zda se budou poplatky zvyšovat dále hned v příštím roce. Výhledově se poplatky určitě navýší, jelikož např. fond oprav je stále na poměrně nízké částce. Příjmy do fondu oprav sice v současné době postačují na běžnou údržbu domů, ale hodnota ve fondu dostatečně nenarůstá na pokrytí budoucích investic. Program jednání této členské schůze byl navržen v souladu rozeslanými pozvánkami, nikdo nevznesl požadavek na změnu programu. Hlasování o schválení programu jednání a kontrole usnesení z minulé schůze: Jednomyslně schváleno. Ad 3) Schválení řádné účetní závěrky Členská schůze schválila řádnou účetní závěrku za rok Hlasování: Jednomyslně schváleno. Zpráva o hospodaření družstva ke dni a návrh ke schválení účetní závěrky členskou schůzí jsou v příloze. Ad 4) Změna stanov družstva Členům družstva byl přednesen návrh na změnu stanov. Jelikož není dostatečný počet hlasů, tak nelze změnu schválit. Podle nového ZOK je v případě úprav náležitostí práv a povinností ohledně uzavření smlouvy o nájmu a ohledně užívání družstevního bytu nutné stanovy schválit 100% členů. Pro změnu stanov je potřeba notář a protože námi oslovený notář odmítl (při nižší než 100% účasti členů) zapsat změnu stanov, tak hlasování bude jen demonstrativní. Představenstvu v příštím roce vyprší volební období, na které jej jmenoval Krajský soud. Samotná volba představenstva (na další období) je stejný problém jako změna stanov (vysvětleno na předchozích schůzích). Z toho důvodu je na místě alespoň snaha o schválení stanov v té podobě, která byla členům družstva předložena. Současní členové družstva byli opětovně upozorněni na skutečnost, že mají i oni spoluzodpovědnost za škodu v případě, že by družstvu byla udělena pokuta od Krajského soudu za nesplnění této povinnosti resp. kvůli liknavému přístupu některých členů družstva lze náklady (pokutu) podle Občanského zákoníku přenést na dotyčné členy družstva. Hlasování o změně stanov může proběhnout na členské schůzi za přítomnosti notáře, a to buď při 100% účasti členů družstva nebo formou plných mocí (člen zplnomocní určeného zástupce). Znění stanov bude vyvěšeno na webových stránkách družstva, v tištěné podobě k nahlédnutí v kanceláři družstva či u zástupců jednotlivých vchodů. Každý člen družstva má povinnost se s těmito stanovami seznámit a případně je může i připomínkovat.

4 V průběhu měsíce září 2015 zástupci jednotlivých vchodů doručí členům družstva formulář plné moci připravený právníkem družstva. Tuto plnou moc budou muset jednotliví členové opatřit svým, tzv. ověřeným podpisem. V říjnu 2015 bude svolána členská schůze, na které se budou schvalovat nově vypracované stanovy družstva. Členové, kteří se na schůzi nedostaví, budou nahrazeni svou plnou mocí. Členům, kteří přijdou, se jejich plná moc vrátí a můžou ji na místě znehodnotit. Hlasování o schválení změny stanov družstva: pro 45 hlasů, proti 0 hlasů, zdržely se 2 hlasy. Ad 5) Změna výše členského vkladu některých členů Podle stanov družstva musí výši dalšího členského vkladu schválit členská schůze. Ačkoliv o přijetí nového člena a přijetí jeho základního členského vkladu může rozhodnout představenstvo, tak o přijetí dalšího členského vkladu člena rozhoduje pouze členská schůze. Představenstvo dříve přijalo nového člena družstva a sepsalo s ním řádnou Dohodu o přijetí za člena družstva a převzetí práv i povinností s členstvím spojených, nicméně pro splnění zmíněného požadavku stanov je třeba, aby o příslušném dalším členském vkladu rozhodla dnešní členská schůze. Ta ve svém usnesení v podstatě odsouhlasí to, že tento člen se může zavázat ke svému dalšímu členskému vkladu, a to ve výši ,- Kč + příslušné úroky z úvěru. Obdobně dva stávající členové družstva nově užívají sklepní prostor, takže je nezbytné odpovídající navýšení jejich členského vkladu (u jednoho člena o ,- a u druhého o ,- Kč), a proto dnes členská schůze ve svém usnesení schválí přijetí závazku k dalšímu členskému vkladu (ve zmiňovaných výších) oběma členy. Jelikož takovéto situace se mohou opakovat (máme v družstvu dlouhodobé dlužníky a uvolní se v budoucnu po jejich vyloučení další bytové jednotky), tak do nových stanov družstva bude zaneseno, že o dalším členském vkladu (obdobně jako o přijetí člena) může rozhodnout představenstvo družstva. Vyhneme se tím komplikacím se svoláváním členské schůze právě jen kvůli tomuto bodu. Na připomínku jednoho člena družstva bude představenstvo tyto kroky zaznamenávat s předstihem na internetové stránky družstva. Družstvo nabízí uvolněnou bytovou jednotku vždy za tržní cenu v daném období, což je pro družstvo finančně výhodné.

5 Ad 6) Ostatní S odkazem na bod 2 programu jednání na část týkající se hlukové studie členská schůze přistoupila k hlasování o uskutečnění hlukové studie: Hlasování: pro 2 hlasy, proti 38 hlasů, zdržely se 7 hlasů. Návrh jednoho člena družstva týkající se omezení rychlosti v ul. Okružní je, vejít v jednání s dopravní policií, hledat řešení týkající se snížení rychlosti (kamery, zpomalovače, dopravní značka), a to tak, aby zástupci družstva byli účastníky tohoto řízení. Členská schůze pověřuje představenstvo, aby zahájilo správní řízení na odboru dopravy MMKV o umístění dopravní značky na snížení rychlosti v ul. Okružní v oblasti od přechodu / vjezdu ke křižovatce s ul. Truhlářská. Aktuálně k červnu 2015 vybíráme na členských vkladech vyšší hodnotu něž kterou odvádíme bance. V roce 2010 bylo členskou schůzí schváleno zafixování výše splátek členských vkladů, takže díky dosud klesající sazbě úvěrového úroku vzniká družstvu dočasná finanční rezerva. Tuto rezervu družstvo využívá k mimořádným splátkám bance, v červnu tohoto roku to byla částka ,- Kč, celkově již ,- Kč. Těmito kroky snižuje představenstvo družstva úroky z jistiny a družstvo má i nadále jistotu při splácení pravidelných splátek. Někteří členové mají garáž v jiném domě než bytovou jednotku. V současné době tento stav nevadí, avšak v budoucnosti, pokud předpokládáme, že se družstvo přemění na např. Čtyři společenství vlastníků bytových domů, začne být toto křížové vlastnictví problém. Proto představenstvo upozorňuje, že pokud dochází k převodu družstevního podílu a vyskytuje se v něm křížové vlastnictví bytu a garáže, musí převádějící člen garáž převést nějakému členovi právě z toho domu, kde se garáž nachází. Vzhledem k dotazu jednoho člena družstva na vlastnickou strukturu našich domů, resp. na roli Statutárního města Karlovy Vary jako spoluvlastníka těchto domů, byla znovu popsána celá problematika i aktuální situace. Přestože členové družstva (prostřednictvím úvěru družstva od banky) uhradili výstavbu domů z valné většiny, tak formální vlastnický podíl (uvedený také v katastru nemovitostí) je 51% pro město a jen 49% pro družstvo. Důvodem tohoto nepoměru je skutečnost, že k financování výstavby domů byla využita i státní dotace, která si kladla za podmínku většinový vlastnický podíl města alespoň po dobu 20 let. Hypoteticky tedy hrozí, že by město mohlo na takto formálně vzniklém (nicméně právně platném) spoluvlastnickém poměru trvat i po uplynutí oněch 20 let. Proto představenstvo od počátku usiluje o posílení právní jistoty družstva (a tedy i jeho členů), že se město takto nezachová. Zatím máme oficiální usnesení zastupitelstva města, ve kterém deklaruje vůli převést městský podíl ve prospěch členů družstva po splnění zmiňované dotační podmínky. Navíc představenstvo ještě usiluje o uzavření smlouvy o smlouvě budoucí, podle které by město (při rozpuštění současného sdružení města a družstva) převedlo svůj podíl na družstvo, čímž bychom již získaly (vzhledem k dané situaci) nejvyšší dosažitelnou právní jistotu. Avšak přestože město stále připouští uzavření takové smlouvy, tak je zatím poměrně zdrženlivé, a to zejména ze dvou důvodů. Jednak je město ručitelem za úvěr družstva (tzn. většinový podíl na domech chápe jako svou jistotu) a jednak by převod městského podílu mohl být formálně považován za nedovolenou podporu soukromého subjektu (tzn. městu by hypoteticky mohl hrozit postih). Představenstvo družstva samozřejmě bude o uzavření zmiňované smlouvy o smlouvě budoucí usilovat i nadále.

6 Členská schůze ukládá představenstvu doplňovat včas informace na webových stránkách, nově také doplnit rozvahu za rok Členové byli seznámeni s možností rozšíření příjmu televizního signálu o další kanály. Na jeden bytový dům cca ,-Kč. Nabídku podala fa Remond, která v současné době spravuje TV antény družstva. Hlasování o rozšíření TV signálu: pro 33 hlasů, proti 1 hlas, zdržely se 13 hlasů. Ad 7) Diskuze Dotazy byly zodpovídány již v průběhu jednotlivých bodů programu členské schůze. Diskuse jako samostatný bod programu nebyl využit. Ad 8) Návrh a schválení usnesení z jednání Členská schůze přijala toto usnesení: Členská schůze: a) schválila kontrolu usnesení z minulé členské schůze; b) schválila řádnou účetní závěrku za rok 2014; c) vzala na vědomí a schválila přijetí závazku dalšího členského vkladu členkou Veronikou Růžičkovou, nar , bytem Nejdlova 940/11, Karlovy Vary, ke kterému došlo na základě Dohody o přijetí za člena družstva a převzetí práv i povinností s členstvím spojených uzavřené dne mezi jmenovanou členkou a družstvem; přičemž podstatou zmiňované dohody je jednak závazek jmenované členky uhradit další členský vklad ve výši Kč spolu s příslušnými úvěrovými úroky a jednak konstatování práva této členky na uzavření nájemní smlouvy k bytu A a ke garáži A11.S09, obojí na adrese Kryzánkova 929/2, Karlovy Vary; d) schválila přijetí závazku k dalšímu členskému vkladu do majetku družstva u členek: Hana Voigt, nar , bytem Kryzánkova 928/3, Karlovy Vary (další členský vklad ve výši Kč spolu s příslušnými úvěrovými úroky) a Milena Maršáková, nar , bytem Kryzánkova 929/2, Karlovy Vary (další členský vklad ve výši Kč spolu s příslušnými úvěrovými úroky) tak, aby paní Haně Voigt vzniklo právo k uzavření nájemní smlouvy o užívání sklepa A08.S17, Kryzánkova 928/3, Karlovy Vary a paní Mileně Maršákové vzniklo právo k uzavření nájemní smlouvy o užívání sklepa A11.S20, Kryzánkova 929/2, Karlovy Vary; jmenované členky jsou povinny doručit písemné prohlášení o svém závazku k dalšímu členskému vkladu včetně závazku ke splacení dalších předepsaných plateb předsta-

7 venstvu družstva nejpozději do 90 dnů ode dne přijetí tohoto usnesení s tím, že závazek je splatný nejpozději do 30 dnů ode dne doručení tohoto prohlášení e) uložila představenstvu pokračovat v jednání o uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí, stanovách a plných mocech a jednání s dopravní policií. Hlasování: pro - 46 hlasů, proti - 0 hlasů, zdržely se - 1 hlas. Ad 9) Závěr Členská schůze byla ukončena ve 20:00 hodin. Za družstvo zápis vyhotovil: Hedvika Divković Předseda členské schůze: Petr Pinkas Správnost a úplnost zápisu ověřili: Karlovy Vary, dne Ota Hejda, Martin Fišer

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Konané dne 18.6.2013 ve školní jídelně II. stupně Základní školy v Karlových Varech Truhlářské ulici V 17:30 hodin byli přítomni členové

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Konané dne 23.6.2016 ve školní jídelně II. stupně Základní školy v Karlových Varech Truhlářské ulici V 17:30 byli přítomni členové družstva

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytové družstvo Stará Role č. 2, se sídlem Karlovy Vary, Moskevská 2035/21, PSČ 361 20, IČ 26363291 (dále jen Družstvo ), která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Artesa, spořitelní družstvo se sídlem v Praze 2, Škrétova 490/12, PSČ 120 00, IČO: 25778722, Datum a místo konání: 28. června 2018 od 10:30 hodin v Národním domě

Více

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Konané dne 25.6.2012 ve školní jídelně II. stupně Základní školy Truhlářská 681/19, 360 17 Karlovy Vary V 17:30 byli přítomni členové družstva

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.11.2012 Doba konání: od 17.15 hod do 19.30 hod. Místo: kancelář BD, Poznaňská 435/33, Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze

Více

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1

Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Zápis z náhradní členské schůze Bytového družstva Stará Role č. 1 Konané dne 18.6.2018 ve školní jídelně II. stupně Základní školy v Karlových Varech Truhlářské ulici V 17:30 byli přítomni členové družstva

Více

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1

14. LEDNA Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 14. LEDNA 2016 Představenstvo BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. 1 B U R E Š M A G L I A A D V O K Á T I sídlo: Bělehradská 14, Karlovy Vary, PSČ: 360 01 telefon:

Více

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Datum a místo konání : 28.5.2003, v ZŠ Květnového vítězství, Praha 4 - J.M. Jednání započato v 19.00. hod. Úvodem jednání provedl

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Datum: 13.6.2013 Doba konání: Od 18:00 hod. do 20:00 hod. Místo: malý sál KD Krakov, Praha 8, Těšínská 600 Přítomno dle

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 15.03.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Bytové družstvo Cafourkova - členská schůze 10.12.2013.

Bytové družstvo Cafourkova - členská schůze 10.12.2013. - členská schůze 10.12.2013. Schůze svolána jako náhradní (po řádné členské schůzi konané 16. 11. 2013, která nebyla usnášeníschopná); Zápis: Začátek schůze: 18:00 Řídícím schůze ze strany představenstva

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE 30. 11. 2005 Z důvodu neusnášeníschopnosti řádné členské schůze A+B družstva, se sídlem Jabloňová 2136/11, Praha 10 (dále jen družstvo), konané dne 15.11.2005,

Více

Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava. Opava, září 2014

Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava. Opava, září 2014 Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava 553 780 700 E-mail: epodatelna@rozvojsbd.cz FAX 553 732 965 http: www.rozvojsbd.cz Obsah: Úvodní

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 22. června 2005 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 17.10.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Činnost realitní kanceláře při převodu členských práv a povinností

Činnost realitní kanceláře při převodu členských práv a povinností Činnost realitní kanceláře při převodu členských práv a povinností Činnosti realitní kanceláře při převodu vlastnického práva k jednotce (bytové nebo nebytové) Činnost realitní kanceláře při převodu členských

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit:

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit: Platební řád Bytové družstvo Lucemburská 2136/16 podle článku 26 a násl. Stanov Bytového družstva přijímá a schvaluje tato pravidla pro platby členů družstva (dále jen Platební řád ): Článek 1. A/ Členové

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.09.2010 Doba konání: od 18.30 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení a volba

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne 22. 7. 2015 od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Program schůze: Zahájení a volba předsedajícího Členská schůze byla zahájena

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava Obsah: 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ČLENŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. II.

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ČLENŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. II. ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ČLENŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA STARÁ ROLE Č. II. Schůze se konala dne 25.6.2015 v 18:00 hodin v prostorách jídelny ZŠ Truhlářská 19, Stará Role. PŘÍTOMNO : 45 družstevníků Pořad

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 4. 2014 v 19:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 4. 2014 v 19:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 18. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 4. 2014 v 19:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 15 členů. Program: 1) Zahájení

Více

Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ

Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ Zápis z členské schůze Družstva GARÁŽOVÁ STÁNÍ LHOTKA se sídlem Praha 4, Kamýk, Růženínská 904/7, PSČ 142 00 MÍSTO KONÁNÍ: Policejní akademie ČR, Praha 4, Lhotecká 559/7 DATUM KONÁNÍ: 8.6. 2016 od 18:15

Více

BYTOVÁ DRUŽSTVA BYTOVÁ DRUŽSTVA. 1. Vymezení bytového družstva STANOVY. Úprava a organizace bytových družstev. STANOVY = ústava družstva

BYTOVÁ DRUŽSTVA BYTOVÁ DRUŽSTVA. 1. Vymezení bytového družstva STANOVY. Úprava a organizace bytových družstev. STANOVY = ústava družstva BYTOVÁ DRUŽSTVA BYTOVÁ DRUŽSTVA Úprava a organizace bytových družstev 1. Vymezení bytového družstva 3. Uspokojování bytových potřeb 4. Členství, společné členství manželů 5. Samosprávy družstev 6. Převod

Více

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č.

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č. Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -17- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 5/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 25. 5.

Více

Zápis ze 4. řádné členské schůze

Zápis ze 4. řádné členské schůze Zápis ze 4. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 18.6.2015 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne JIHLAVA List číslo: 1 Z á p i s ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava konaného dne 23.5.2017 v zasedací místnosti ROZKVĚTU, stavebního bytového družstva, Havlíčkova 44, Jihlava Přítomno: 20 delegátů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s.

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s. Zápis z řádné valné hromady společnosti Lázně Mšené, a.s. se sídlem Mšené lázně, Lázeňská 62, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v oddílu B, vložka 211, IČ 44569530

Více

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek O b e c P í š ť 747 18 Píšť č. p. 58 ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek Zastupitelstvo Obce Píšť rozhodlo na svém 2. zasedání dne 22.12.2010 o následujícím postupu (dále jen Zásady) při prodeji

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava Obsah: 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s NZ 80/2005 N 84/2005 strana první N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne devatenáctého září roku dva tisíce pět (19.9.2005) mnou JUDr. Lenkou Leszay, Ph.D., LL.M., notářkou v Praze, se sídlem notářské kanceláře

Více

6) HLASOVAT: Nahradit tímto textem (současně je bráno jako fakt, že Příloha Stanov byla upravena podle předchozích návrhů na hlasování):

6) HLASOVAT: Nahradit tímto textem (současně je bráno jako fakt, že Příloha Stanov byla upravena podle předchozích návrhů na hlasování): Připomínky k zaprotokolování: PŘIPOMÍNKY K PROJEDNÁNÍ NA ČLENSKÉ SCHŮZI BD SEIDLOVA 23. 2. 2011 Stanovy jsou uvedeny římským číslem hlavy a arabským číslem je označen bod příslušné hlavy.: Zásady jsou

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod.

Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne v hod. Zápis č. 9/2017 z řádného zasedání zastupitelstva obce Únětice v zasedací místnosti obecního úřadu, dne 6.11.2017 v 19.00 hod. Přítomni: Jan Liška, Martina Ludvíková, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Michal

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 14. 2. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

STATUTÁRNÍ M Ě S TO K L A D NO ZÁSADY HOSPODAŘENÍ S BYTY V MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KLADNA

STATUTÁRNÍ M Ě S TO K L A D NO ZÁSADY HOSPODAŘENÍ S BYTY V MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KLADNA STATUTÁRNÍ M Ě S TO K L A D NO ZÁSADY HOSPODAŘENÍ S BYTY V MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KLADNA Za účelem vymezení způsobu vzniku nájmu bytu v majetku Statutárního města Kladna a postupu jednotlivých orgánů

Více

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná.

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná. Z á p i s z členské schůze družstevníků Bytového družstva Mělník, Bezručova 2898-2903, která se konala dne 26.6.2014 od 19.00 hod. v prostorách školní jídelny SOU Cukrovar, Mělník Pozváno: Přítomno: 106

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Bytového družstva Písecká 11 a 13, se sídlem České Budějovice, Písecká 1040/13 konané dne 28. května 2015 ve sborovně Základní školy Vltava, v Českých Budějovicích.

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek.

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek. Z Á P I S z jednání členské schůze družstva Bytové družstvo Bohúňova 1336-1338, IČ: 25652699, se sídlem Bohúňova 1338, Praha 4, PSČ 149 00, zapsaného dne 12.03.1998 v obchodním rejstříku, vedeném Městským

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

POROVNÁNÍ. Kritérium BD SVJ

POROVNÁNÍ. Kritérium BD SVJ POROVNÁNÍ mezi bytovým družstvem (BD) a společenstvím vlastníků jednotek (SVJ) Kritérium BD SVJ Pramen práva Zákon č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník (dále jen ObchZ) Nemovitost katastr nemovitostí Budova

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

R o z h o d n u t í členské schůze družstva Bytové družstvo Výškovická 429/157, Ostrava

R o z h o d n u t í členské schůze družstva Bytové družstvo Výškovická 429/157, Ostrava Strana první NZ 69/2014 N 74/2014 O P I S S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný v notářské kanceláři Na Nábřeží 654/79, Havířov Město, dne sedmého března roku dvatisícečtrnáct (:7.3.2014:)

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 15. května 2012 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Z á p i s z řádné valné hromady společnosti Horal, akciová společnost, Hláska, konané dne 14.června 2014 v Prorubkách

Z á p i s z řádné valné hromady společnosti Horal, akciová společnost, Hláska, konané dne 14.června 2014 v Prorubkách Z á p i s z řádné valné hromady společnosti Horal, akciová společnost, Hláska, konané dne 14.června 2014 v Prorubkách 1.Zahájení - valnou hromadu zahájil předseda představenstva pan ing. Jiří Dostál v

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek SPOLEČENSTVÍ PODVINNÝ MLÝN 2348 A 2349, PRAHA 9, IČ: 27414752 Místo konání: podzemní garáže pod SVJ PM 2348 a 2349 Datum a čas konání: úterý 5.11.2013 od 19:00 Schůze

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 24. října 2012 Místo konání: Základní škola, Blanenská 1, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu

Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu Smlouva o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu uzavřená ve smyslu 572 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (dále jen zákon o obchodních korporacích ) níže uvedeného

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 3.6.2014 v prostorách ZŠ Slovan, Zeyerova ul., Kroměříž Začátek schůze v 17,00hod.; Přítomni:

Více

SVJ. Prvotní informace převod bytů do osobního vlastnictví. Sdružení vlastníků jednotek. Výroční členská schůze 31.5.2007

SVJ. Prvotní informace převod bytů do osobního vlastnictví. Sdružení vlastníků jednotek. Výroční členská schůze 31.5.2007 SVJ Sdružení vlastníků jednotek Prvotní informace převod bytů do osobního vlastnictví Výroční členská schůze 31.5.2007 Družstevní vlastnictví Bytový dům vlastní Bytové družstvo zápis na katastru nemovitostí

Více