ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí"

Transkript

1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P /2008/00PNI/EIA/563-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlívù na žívotní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvísejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na žívotní prostøedí), v platném znìní (dále jen zákon) Identifikaèní údaje: Název: Prosek 1, Praha 9, k.ú. Støížkov Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha È. 1 Skladové nebo obchodní komplexy vèetnì nákupních støedisek, o celkové výmìøe nad m2 zastavìné plochy; parkovištì nebo garáže s kapacitou nad 100 parkovacích stání v souètu pro celou stavbu. Charakter a kapacita zámìru: Pøedmìtem zámìru je výstavba obytného areálu, který bude tvoøen 16 domy rùznì architektonicky tvoøenými s ohledem na jejich funkce. Funkce areálu bude jak obytná, tak administrativní. Domy A a B na jižní stranì areálu budou sloužit jako administrativní budovy a pomohou odclonit hluk z Lovosické ulice. Podobný úèel bude mít dùm E na severu areálu, který je uspoøádán tak, aby sloužil jako hluková bariéra proti hluku z ulic Liberecká a Kbelská. Domy C1-4, 01-5, F, G, H a I budou mít èistì obytnou funkci. Celkem je navrženo 697 bytù a parkovacích stání (z toho v garážích a 120 na povrchu). Navrhované domy budou mít 6-10 NP a 1-3 PP. Dopravní napojení areálu je navrženo na tøech samostatných místech. Pøevážná èást je pøipojena na ulici Lovosickou v místì stávajícího obratištì MHD, které bude upraveno tak, aby uvolnilo prostor pro novou komunikaci - pøíjezdovou cestu k domùm A, C, O, F a G. Pøipojení administrativního objektu B je navrženo pøímo na Lovosickou ulici a dopravní napojení obytných domù H, I a E je øešeno prodloužením dvou stávajících komunikací a jejich pøipojením na Zásadskou ulici a následnì rovnìž na Lovosickou ulici v køižovatce Lovosická - Novoborská. Celková plocha øešeného území èiní m2 a zastavìná plocha m2. Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 tel.: "

2 Umístìní: kraj: obec: mìstská èást: katastrální území Praha Praha Praha 9 Støížkov Oznamovatel: Finep Prosek, k.s IÈ: Václavské námìstí 1/ Praha 1 Prùbìh zjiš ovaciho øízení: Pøi zjiš ovacím øízení se zjiš uje, zda a v jakém rozsahu mùže zámìr vážnì ovlivnit životní prostøedí a veøejné zdraví. Používají se pøi tom kritéria, která jsou stanovena v pøíloze È. 2 k zákonu a která charakterizují na jedné stranì vlastní zámìr a pøíslušné zájmové území, na druhé stranì z toho vyplývající významné potenciální vlivy na veøejné zdraví a životní prostøedí. Pøi urèování, zda zámìr má významné vlivy dále pøíslušný úøad pøihlíží k obdrženým vyjádøením veøejnosti, dotèených správních úøadù a dotèených územních samosprávných celkù. Oznámení zámìru (kvìten 2008) bylo zpracováno Ing. autorizace dle zákona. Podle pøíslušného orgánu ochrany pøírody pøedložený zámìr evropsky významné lokality ani na ptaèí oblasti. Kateøinou Suchou, držitelkou nemùže mít významný vliv na K pøedloženému oznámení se v prùbìhu zjiš ovacího øízení vyjádøily následující subjekty:. hlavní mìsto Praha (vyjádøení è.j. MHMP /2008 ze dne ). Mìstská èást Praha 9 (vyjádøení è.j. P /2008 ze dne ). Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy, poboèka Praha - sever (vyjádøení è.j. S.HK/21 08/23639/08 ze dne ). Èeská inspekce životního prostøedí - oblastní inspektorát Praha (vyjádøení è.j. ÈIŽP/41/1PP/ /08/PMM ze dne ). odbor ochrany prostøedí Magistrátu hl. m. Prahy (vyjádøení SZn. S-MHMP /2008/1/00PNI ze dne ). Dagmar Kaufmanová (vyjádøení ze dne ). Podstata jednotlivých vyjádøení je shrnuta v následujícím textu Hlavní mìsto Praha (HMP) uplatnilo k pøedloženému oznámení následující pøipomínky: Z hlediska ur~anistické koncepce a funkèních systémù HMP konstatuje, že pøedložený zámìr je dle UPn HMP situován v èásti ploch èistì obytného a všeobecnì smíšeného území 08-0 a SV-E se schválenou úpravou ÚPn HMP è. U 0663/2008, která kódy míry využití území navyšuje na F. Není doloženo, jakým zpùsobem je zajištìno veøejné vybavení, zejména v oblasti pøedškolní a školní výchovy pro pøedpokládaný nárùst obyvatel. Zcela bez rezerv je oblast pøedškolní výchovy. Celek s cca obyvateli pøedstavuje cca dìtí v mateøské škole, která není v rámci obytného areálu øešena. HMP se domnívá, že se jedná o záležitost mezi samosprávou pøíslušné mìstské èásti a investorem. Sídlo: Mariánské námìstí 2, IlO 01 Praha I Pracovištì: Jungmannova 35/29, III 21 Praha oop(á!;cityofprague.cz tel.:

3 3 Z akustického hlediska bez zásadních pøipomínek Z hlediska ochrany ovzduší HMP doporuèuje uvažovat o snížení poètu navrhovaných parkovacích míst, a to vzhledem k tomu, že se daná oblast nachází v docházkové vzdálenosti metra Støížkov. Z hlediska mìstské zelenì HMP uvádí, že pro kontrolu výpoètu KZ je tøeba ve výkresové èásti uvést výmìry zapoèítávaných ploch. Za pøedpokladu prokázání správného výpoètu KZ a rozsahu zelenì podle Metodického pokynu k ÚPn HMP bude KZ splnìn. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny bez pøipomínek. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu HMP uvádí, že posuzovaný zámìr je v souladu s platným ÚPn HMP a neznamená žádný negativní vliv. Z geologického hlediska bez pøipomínek Z hlediska hospodaøení s odpady bez pøipomínek. Z dopravního hlediska považuje HMP stanovenou obrátkovost pro bytovou funkci (0,35) za nízkou. Dále uvádí, že by bylo žádoucí doložit kapacitní posouzení køižovatky Vysoèanská - Lovosická. V kapitole (Nároky na dopravní a jinou infrastrukturu) oznámení HMP postrádá podrobnìjší komentáø k problematice staveništní dopravy a rovnìž bilanèní výpoèet dopravy v klidu dle vyhlášky hl. m. Prahy è. 26/1999 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu v hl. m. Praze. Návrh vnìjších ramp do podzemních parkovacích podlaží navrhovaných nových objektù nepovažuje HMP za pøíznivý, nebo zvyšuje nároky na rozsah zpevnìných ploch v intenzivnì zastavìném územ í. Komunikaèním úpravám v prostoru autobusové smyèky pøi ulici Lovosické bude tøeba vìnovat pozornost z hlediska detailního ovìøení potøebných trajektorií pro autobusy. Soulad navrhovaného zámìru s platným ÚPn HMP bude možné posoudit až na základì výsledkù projednání zmìny ÚPn HMP è. Z 1486/06 (spoèívající ve zmìnì návrhu komunikaèního propojení ulic Lovosická a Tupolevova). Z hlediska zásobování vodou bez pøipomínek, Z hlediska odkanalizování a vodních tokù nemáme bez pøipomínek Z hlediska zásobování teplem, zemním plynem a elektrickou energií bez pøipomínek. Z hlediska nadøazených telekomunikaèních sítí bez pøipomínek. Pro úplnost HMP uvádí, že pøes uvedenou lokalitu vede paprsek radioreléového spoje. MÈ Praha 9 nepožaduje pokraèovat v posuzování zámìru dle zákona è. 100/2001 Sb., v dalším stupni projektové dokumentace však požaduje splnit následující podmínky:. Poèet parkovacích stání vybudovat v souladu s OTPP a o velikosti 02.. Vzhledem k poètu bytù požaduje vybudovat v obytném souboru dìtské høištì a sportovištì odpovídající velikostí bytovému souboru. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.:

4 Poèet navržených stromù (27) považuje za nedostateèný a požaduje navrhnout další výsadbu. Navržené øešení hluku z Kbelské a liberecké ulice formou nebytové funkce v rámci jedné bytové jednotky je nevhodné z hlediska praktického užívání bytu v budoucnosti. Požaduje proto vybudovat protihlukový val èi zeï podél výše zmiòóvaných komunikací nebo objekt dispoziènì pøeøešit (bariérový napø. pavlaèový). Kontejnerová stání na smìsný komunální odpad musí být umístìna v souladu s platnou legislativou, a to nejlépe pøímo v jednotlivých domech. U vodního prvku je tøeba doøešit provoz a správu. MÈ Praha 9 upozoròuje, že toto zaøízení nepøevezme. Plochy veøejného prostranství, tj. pìší komunikace a zeleò kromì oplocených pøedzahrádek musí zùstat veøejnì pøístupné. Hygienická stanice hlavního mìsta Prahy bez pøipomínek. Èeská inspekce životního prostøedí uplatnila k pøedloženému oznámení následující pøipomínky: Z hlediska ochrany vod konstatuje, že z pøedloženého oznámení není jasné, na jakou èav budou odpadní vody odvádìny. S nejvìtší pravdìpodobností se jedná o úèav. Upozoròuje, že pøipojení na kanalizaci je nutno projednat se správcem a provozovatelem kanalizace, a to zejména z pohledu navýšení splaškových vod oproti stávajícímu stavu. V oznámení není hodnocen vliv nárùstu odpadních vod na funkci úèav, a z toho vyplývající následné ovlivnìní povrchových vod v toku Vltavy. Z hlediska ochrany pøírody upozoròuje, že prvky ÚSES jsou chránìny a je zakázáno do nich zasahovat a jakkoliv je negativnì ovlivòovat, a proto požaduje, aby pøi realizaci zámìru byl brán ohled zvláštì na lokální prvky ÚSES, které jsou v tìsné blízkosti zámìru a bylo postupováno tak, aby tyto prvky nebyly realizací zámìru negativnì ovlivnìny. V oznámení je zmínìn zásah do pøirozeného prostøedí a pøípadnì pøirozeného vývoje nìkterých zvláštì chránìných druhù živoèichù, což je dle 50 zákona È. 114/1992 Sb. zakázáno, a proto je tøeba pro tento zásah zažádat orgán ochrany pøírody o pøíslušnou výjimku. Dále upozoròuje, že pro kácení døevin rostoucích mimo les je tøeba povolení od pøíslušného orgánu ochrany pøírody a žádá kompenzaci ekologické újmy, která bude øešena v procesu stavebního povolení spoleènì s eventuálním kácením døevin rostoucích mimo les a náhradní výsadbou vèetnì následné péèe. Dále podotýká, že v oznámení není uveden pøesnìjší popis sadovnických úprava poèet døevin rostoucích mimo les, které budou zámìrem dotèeny a bude nutné je pokácet. Odbor ochrany prostøedí Magistrátu hlavního mìsta Prahy (OOP MHMP) uplatnil k oznámení zámìru následující pøipomínky: Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu bez pøipomínek. Z hlediska lesù a lesního hospodáøství bez pøipomínek Z hlediska nakládání s odpady pouze upozoròuje na nepøesné oznaèení jednoho druhu odpadu. Z hlediska ochrany ovzduší považuje orgán ochrany ovzduší provedené hodnocení vlivu areálu na kvalitu ovzduší za dostateèné a nemá k nìmu zásadní pøipomínky. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.:

5 5 Z hlediska ochrany pøírody a krajiny uvádí, že požadované koeficienty zelenì pro plochy SV- F a OB-F (KZ=0,45) jsou dodrženy (viz podrobnì situace s tabulkou v mìøítku 1: 1500). Zvláštì chránìné druhy rostlin nejsou v zájmovém území pøítomny. Nelze zcela vylouèit možné hnízdìní ptákù, proto je v oznámení doporuèeno provádìt manipulaci s 9øevinami mimo hnízdní období. Na lokalitì byla zjištìna pøítomnost zvláštì chránìných druhù živoèichù (druhy ohrožené) ropuchy obecné, èmelákù a prskavce menšího. Výskyt ropuchy obecné nebyl opakovaným prùzkumem v r potvrzen, v r se jednalo pravdìpodobnì o náhodného migranta. V pøípadì prskavce menšího (Brachinus explodens) a èmelákù (rod Bambus) je doporuèeno požádat o výjimku ze zákona o ochranì pøírody a krajiny ( 56). V souvislosti s realizací zámìru dojde zcela jistì u tìchto druhù k rušení, neúmyslnému zraòování až usmrcování, a dále poškozování nebo nièení jimi užívaných sídel (viz str. 65). V závìru biologického hodnocení je doporuèen v rámci preventivní opatrnosti odborný biologický dohled pøi terénních úpravách a pøi odstraòování døevin, což orgán ochrany pøírody též doporuèuje. Oznámení postihuje všechny významné aspekty sledované z pohledu zákona è.114/1992 Sb., o ochranì pøírody a krajiny, v platném znìní, a k jeho zpracování nemá orgán ochrany pøírody pøipomínky. Z hlediska ochrany vod konstatuje, že v oznámení není uvedena souèasná produkce deš ových vod ze stávajících zpevnìných ploch a støech staveb urèených k demolici, proto nelze stávající stav konfrontovat s návrhovým. Ve stavebním øízení musí stavebník prokázat splnìní požadavku dle èlánku 11 odst. 7 vyhlášky è. 26/1999 Sb., hlavního mìsta Prahy, o obecných technických požadavcích na výstavbu v hlavním mìstì Praze (OTPP), ve znìní pozdìjších pøedpisù, který stanovuje, že stavby musí být napojeny na veøejnou deš ovou nebo jednotnou kanalizaci, pokud nelze deš ové vody likvidovat jinak, tj. pøednostnì vsakem, pokud to hydrogeologické pomìry, velikost pozemku a jeho výhledové využití prokazatelnì umožní. V oznámení je uvedeno, že hydrogeologické pomìry v lokalitì zásak deš ových vod zcela neumožòují, oporou pro toto tvrzení by mìl být hydrogeologický posudek. V pøípadì odvedení deš ových vod do deš ové kanalizace (ve fázi výstavby i provozu) je nutné dodržet jakostní limity odvádìných vod, které jsou uvedeny v platném kanalizaèním øádu. Protože do deš ové kanalizace jsou navrženy k odvádìní prùsakové vody ze stavebních jam, požaduje, aby usazovací nádrže byly dostateènì dimenzovány s ohledem na dobu zdržení potøebnou k usazení nerozpuštìných látek. Vzhledem k tomu, že je souèástí zámìru kuchyòský provoz Uídelna pro zamìstnance administrativních budov), upozoròuje, že napojení na kanalizaci v povodí ÚÈOV Praha zapovídá osazování drtièù kuchyòských odpadù na vnitøní kanalizaci, nebo z pohledu právní úpravy je kuchyòský odpad odpadem dle ust. 3 zákona è. 185/2001 Sb., o odpadech a o zmìnì nìkterých dalších zákonù, ve znìní pozdìjších právních úprav. Napojení splaškových vod z kuchyòského provozu musí být projednáno se správcem kanalizace s ohledem na nutnost instalace odluèovaèe tukù. Stavby vodních dìl podléhají projednání podle ust. 15 zákona è. 254/2001 Sb., o vodách a o zmìnì nìkterých zákonù (vodní zákon), ve znìní pozdìjších zmìn a doplòkù - tento údaj postrádá v kapitole "Výèet navazujících rozhodnutí...". V pøípadì, že bude stavebník zacházet se závadnými látkami ve vìtším rozsahu nebo bude zacházení s nimi spojeno se zvýšeným nebezpeèím pro povrchové nebo podzemní vody, je povinen dodržovat povinnosti dle ust. 39 vodního zákona, zejména zpracovat plán opatøení pro pøípady havárie, který schvaluje pøíslušný vodoprávní úøad, a dále uèinit taková opatøení, aby závadné látky nevnikly do povrchových a podzemních vod nebo neohrozily jejich prostøedí. Plán havarijních opatøení musí uživatel závadných látek zpracovat i v pøípadì realizace záložních zdrojù. Dagmar Kaufmanová ve svém vyjádøení vyslovila obavy, že výstavba posuzovaného zámìru bude velmi negativní pro život ve stávajícím Bytovém parku Prosek (BPP), jehož je obyvatelkou a který pøímo sousedí s plánovanou výstavbou. Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 tel.:

6 6 Uvádí následující pøipomínky:. Poukazuje na skuteènost, že již v souèasné dobì jsou hodnoty hluku pro denní a noèní dobu na samé hranici zákonných limitù.. V hlukové studii není uvažováno alespoò o výmìnì skel s vyšší zvukovou neprùzvuèností v oknech BPP na západní stranì, která budou bezprostøednì' hlukem ze stavby zasažena.. Dotazuje se, jak bude zajištìno bezproblémové užívání dvou dìtských høiš na západní stranì BPP v dobì výstavby zámìru.. Uvádí, že v oznámení není zohlednìno, že pøi dobudování plánovaného pražského okruhu dojde ke znaènému nárùstu automobilù v pøilehlých výpadovkách, které budou napojeny napø. na tunel Blanka.. Nebyl posuzován hluk z letadel z letiš Kbely a Letòany.. V místì napojení ulice Zakšínská na novì budovanou komunikaci dojde ke zvýšení poètu projíždìjících aut. Toto napojení se nachází v bezprostøední blízkosti dìtského høištì - propojení ulice Zakšínská s novým areálem tedy považuje za velmi neš astné jak z hlediska hluènosti, tak i bezpeènosti.. Nesouhlasí s tvrzením a závìry provedeného pøírodovìdného a dendrologického prùzkumu - mladé vysázené keøe èi stromy nebudou po dlouhou dobu schopny plnì nahradit vykácené døeviny.. Tento biokoridor pøedstavuje estetickou, hlukovou a prachovou zábranu z pøilehlých výpadovek, zároveò plní i funkci zlepšování celkové pohody Proseku, nebo zeleò v nìm celkovì zvlhèuje vzduch a okolní prostøedí.. Za diskutabilní považuje tvrzení, že novì postavené budovy sníží hlukovou zátìž v BPP - dojde k nárùstu hluku vlivem dalších nových aut a vykácením zelenì zmizí hluková zábrana. Závìrem se podivuje, jak je možné, že dosud neodsouhlasená zmìna ÚPn HMP è. Z 1486/06 je v mnohých materiálech zakreslena a uvádìna jako odsouhlasená. Obyvatelùm BPP byly v minulosti nové byty prodávány s tím, že zde žádná komunikace nepovede, naproti tomu stejný developer v novì pøipravovaném zámìru ani neuvažuje o tom, že by skrze nìj mohla komunikace vést. Pokud Zásadskou ulici propojí komunikace s Tupolevovou, dojde ke zcela zásadnímu nárùstu dopravy se všemi negativními vlivy. Pøíslušný úøad na podkladì oznámení, vyjádøení k nìmu obdržených, doplòujících informací od oznamovatele zámìru a podle hledisek a mìøítek uvedených v pøíloze è. 2 k zákonu došel k následujícím závìrùm, pøièemž je vìnována pozornost pouze tìm pøipomínkám, které se dotýkají hodnocení vlivù na životní prostøedí a veøejné zdraví nebo které mohou zpochybnit závìry oznámení. Ve vyjádøeních jsou však další pøipomínky, které nejsou pøedmìtem posuzování vlivù na životní prostøedí a které lze považovat za požadavky èi doporuèení pro následná správní øízení o povolení zámìru. Soulad s ÚPn HMP K urbanistickému hledisku, regulativùm ÚPn HMP, požadavkùm na koordinaci staveb v území a dopravní øešení pøíslušný úøad konstatuje, že posouzení souladu s vydanou územnì plánovací dokumentací, s cíli a úkoly územního plánování, koordinace zmìn v území, výstavby a jiných èinností ovlivòujících rozvoj území, posouzení souladu s požadavky na veøejnou dopravu, technickou infrastrukturu a s požadavky zvláštních právních pøedpisù je pøedmìtem øízení podle stavebního zákona, které provádí stavební úøad. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 oop(w,cityofprague.cz tel.:

7 7 Podle vyjádøení odboru výstavby a územního rozvoje ÚMÈ Praha 9 è.j. S P /07/0VÚR/KK/2955/P /2008 ze dne je posuzovaný zámìr v souladu s platným ÚPn HMP za pøedpokladu schválení zmìny ÚPn HMP È. Z 1486/06. Realizace zámìru je podmínìna schválením zmìny ÚPn HMP è. Z1486/06, která je ve stavu projednávání. Hluk Pøílohou oznámení byla akustická studie (Greif-akustika, s.r.o., duben 2008), jejímž pøedmìtem bylo posouzení a vyhodnocení vlivu výstavby a provozu navrženého obytného souboru na akustickou situaci v zájmovém území. Modelování hluku bylo provedeno výpoètovým programem SoundPlan, intenzity automobilové dopravy byly zadány dle údajù poskytnutých Ústavem dopravního inženýrství hlavního mìsta Prahy (viz níže v oddíle Doprava). Z hodnocení vyplývá, že stávající akustická situace v zájmovém území je ovlivnìna pøedevším automobilovou dopravou na komunikacích Lovosická, Liberecká a Kbelská a že již v souèasné dobì dochází na nìkterých místech k pøekraèování hygienických limitù LAeq = 60/50 db. Nová výstavba souèasný stav nezhorší, naopak bude plnit funkci bariéry hluku, a tím pøispìje ke zlepšení akustické situace, i co se týká nejbližších okolních stávajících objektù. Pøíslušnému úøadu byla doložena tabulka a doplnìny 2 hlukové mapy (øíjen 2008), ze kterých je patrné srovnání stávající hlukové situace s hlukovou situací po výstavbì posuzovaného zámìru. Vlivem provozu posuzovaného zámìru dojde v kontrolních bodech (KB) situovaných na stávajících objektech (poliklinika, bytové domy) k nárùstu hladin hluku maximálnì o 0,1 db v denní (KB è. 2) i noèní dobì (KB è. 4), v nìkolika kontrolních bodech dojde naopak ke snížení hlukové zátìže, a to až o 4,2 db v denní dobì a o 4,4 db v noèní dobì (KB è. 1). Nová zástavba vèetnì bariérového objektu tak bude èásteènì plnit funkci stínìní vùèi hluku z dopravy na nejbližších komunikacích. Z výše uvedeného vyplývá, že provoz plánovaného obytného souboru akustickou situaci v dotèeném území nijak významnì neovlivní. Akustická studie se zabývala i vlivem vyvolané dopravy na BPP. Prodloužením Zakšínské ulice do areálu Prosek 1 budou dopravnì obslouženy objekty E, H a I, celkem se jedná o 326 garážových stání a 54 návštìvnických stání. Vzhledem k charakteru projektu a zkušenostem s obdobnými zámìry se v bilanci dopravy uvažuje s obrátkovostí 0,35, tj. 266 pojezdù osobních vozidel obousmìrnì za den. Oèekává se, že intenzita vyvolané dopravy nebude konstantní celý den a nejvyšší intenzity dopravy jsou pøedpokládány v ranních a pozdìjších odpoledních hodinách v souvislosti s dopravou obyvatel do a ze zamìstnání. V dobì špièky se v bilanci dopravy pøedpokládá 26 pojezdù automobilù za hodinu, v dobì mimo dopravní špièky, tedy v dobì, kdy bude høištì malými dìtmi a maminkami s koèárky nejvíce využíváno, bude intenzita vyvolané dopravy podstatnì nižší. Akustická studie se dále podrobnì zabývá vlivem výstavby na akustickou situaci v okolí zámìru. Výstavba areálu bude probíhat ve tøech sektorech staveništì zároveò (sektory jsou pro úèely hodnocení hluku z výstavby oznaèeny jako ABC a DEF). Hluková zátìž nebude po celou dobu výstavby konstantní, ale bude se mìnit s postupem stavebních prací. Ty jsou rozdìleny do tøech fází - 1. zemní práce, výkopy a zakládání, 2. hrubá stavba a 3. dokonèovací práce. Akustická studie je zpracována na nejnepøíznivìjší stav, který pøi výstavbì nastane v každé fázi výstavby se zohlednìním soubìhu prací ve dvou fázích výstavby. Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 tel.:

8 8 Pro výpoèet byly zvoleny kontrolní výpoètové body (KB), které jsou umístìny 2 m od fasád jednotlivých objektù. Bytovému parku Prosek je nejblíže KB 4. Celková hladina akustického tlaku v KB 4 bude následující: 1. fáze - zakládání ABC - 64 db. 2. fáze ABC + 1. fáze DEF - 65 db 3. fáze ABC a 2. fáze DEF - 63 db 3. fáze DEF - 53 db Ve výpoètu není zahrnut vliv stínìní pøekážkou, která uvedené hodnoty dále sníží. Z provedeného hodnocení vyplývá, že bìhem výstavby plánovaného obytného souboru nedojde v žádném z výpoètových bodù k pøekroèení hygienických limitù pro hluk ze stavební èinnosti 65 db, a nejsou tedy potøebná akustická opatøení na fasádách bytových domù v okolí stavby. Bìhem výstavby zámìru bude staveništì v sousedství dìtského høištì oploceno neprùhledným oplocením výšky 2 mj které zajistí bezproblémové užívání dìtských høiš bìhem výstavby. Oplocení v sousedství dìtského høištì mùže být eventuálnì zvýšeno. Stavba bude øádnì oznaèena vèetnì kontaktu na dodavatele stavby. Dle sdìlení zpracovatelky oznámení je severní strana bariérového domu E využita jako prùchozí chodba, ze které se vchází do jednotlivých bytových jednotek (pavlaèový typ domu), a dále jsou zde umístìny sklípky. V koncových polohách jednotlivých sekcí E1 - E6 jsou navrženy tzv. 2kk+. Jedná se celkem o 34 bytù 2kk s pracovnou orientovanou na sever, do hlukem zasažené fasády. Tato místnost není uvažována jako obytná. Kupující je na pøekroèení limitù pro venkovní hluk upozornìn a tato místnost je mu prodávána jako neobytná, což je zohlednìno i v cenì bytu. Na bariérový dùm E navazuje na západì protihluková stìna dlouhá cca 30 m a vysoká cca 16 m. Nad 4. NP je navržena 5 m vysoká atiková zeï smìrem na sever, která plní protihlukovou funkci. Pøi dodržení akustických požadavkù na fasády vèetnì všech fasádních prvkù budou hygienické limity ve vnitøním chránìném prostoru splnìny. Hygienická stanice hl. m. Prahy ve svém vyjádøení è.j. S.HK/2108/23639/08 ze dne uvádí, že oznámení je pro úèely zjiš ovacího øízení doloženo dostateènì, aby ji orgán ochrany veøejného zdraví mohl posoudit z hledisek chránìných dle zákona è. 258/2000 Sb., o ochranì veøejného zdraví a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, v platném znìní a nemá k nìmu pøipomínky. Ovzduší Pøílohou oznámení byla rozptylové studie (ATEM - Ateliér ekologických modelù, s.r.o., bøezen 2008). Jak ukázaly výsledky modelových výpoètù, budou zmìny v imisní zátìži vlivem provozu areálu v pøípadì prùmìrných roèních koncentrací NO2 nejvýše 0,08 j.jg/m3, u maximálních hodinových koncentrací NO2 pak nejvýše 1 j.jg/m3. V pøípadì prùmìrných roèních koncentrací benzenu byl vypoèten nejvyšší nárùst ve výši 0,01 j.jg/m3 a u suspendovaných èástic frakce PM1o 0,2 j.jg/m3. Na základì výsledkù rozptylové studie lze konstatovat, že vliv provozu posuzovaného zámìru na kvalitu ovzduší bude málo významný a imisní limity v okolí areálu nebudou pøekroèeny ani po jeho zprovoznìní. Ochrana pøírody a krajiny Pøílohou oznámení byl dendrologický prùzkum (Ing. Vìra Vokálová, øíjen 2007). Prùzkumem døevin bylo zjištìno, že na zájmovém území se nacházejí pouze døeviny vzniklé Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha 1 tel.:

9 9 samovýsevem semen pomocí vìtru nebo zanesením zvíøaty. Vzhledem k jejich stáøí, zdravotnímu stavu a pùdním podmínkám na pozemku lze konstatovat, že žádné døeviny nejsou vhodné k pøípadnému využití jejich pøesazením. Výjimku tvoøí pouze 5 exempláøù novì vysazených topolù v blízkosti polní cesty na severu území. Tyto døeviny rostou mimo zájmové území, nebudou výstavbou zasaženy a zùstanou zachovány, stejnì jako letitý exempláø oøešáku královského. Dotèené území bylo v minulosti souèástí zaøízení staveništì pro výstavbu sídlištì Prosek. Z této èi pozdìjší doby pocházejí i rozsáhlé skládky zeminy a sutì, které nebyly nikdy rekultivovány. Zájmové území je z vìtší èásti tvoøeno navážkou zeminy, v prostoru se nacházejí èerné skládky odpadu a zbytky døívìjších staveb. Zastoupení zelenì je zde znaènì nerovnomìrné. Porosty náletové zelenì se nacházejí pøedevším na plochách skládek, na svazích a na volném prostranství v okolí rozpadlých staveb. Døeviny staršího vìku se vyskytují pøedevším v bezprostøedním okolí ruin staveb. Døeviny mladšího vìku pocházejí až z doby po likvidaci zaøízení staveništì. Vyznaèují se menším vzrùstem a zahuštìným zápojem. Podél betonové cesty rostou husté porosty døevin, vìtšinou keøového tvaru, èasto jsou vícekmenné. Nejèastìjšími druhy jsou topoly, vrby, bøízy a akáty, jedná se tedy o pionýrské døeviny. Na základì výše uvedeného lze souhlasit se závìrem provedeného dendrologického prùzkumu (tzn., že žádné døeviny nebyly doporuèeny jako perspektivní a vhodné k pøesazení). Území dotèené vlastní výstavbou zámìru není souèástí ÚSES. Pouze okrajovou severozápadní èást zájmového území protíná nadregionální biokoridor L4/253 a území je v ÚPn HMP vedeno jako plocha ZMK (zeleò mìstská a krajinná) a ZP (parky, historické zahrady a høbitovy). Zámìr navrhuje plochy ZMK a ZP využít jako park, tyto plochy nebudou zastavìny. Do prvkù ÚSES tedy nebude bìhem výstavby ani provozu zasahováno. Ihned v 1. etapì výstavby bude území biokoridoru již oddìleno od staveništì protihlukovou stìnou, ve které je, i s ohledem na možnou migraci živoèichù, navržen prùchod. Území, které je oznaèováno jako biokoridor, je ale plné starých skládek zeminy a sutì po výstavbì sídlištì Prosek a èerných skládek. Estetická funkce území je tedy sporná. Po realizaci zámìru bude bytový areál sloužit jako hluková clona pro stávající obyvatele sídlištì Prosek a oproti souèasnosti (tedy i se zohlednìním vlivu stávajících døevin) se sníží hladina hlukové zátìže z dopravy na hlavních komunikacích. Architektonický návrh zámìru poèítá s významným zapojením zelenì v bytovém areálu. Návrh sadovnických úprav poèítá s výsadbou alejí podél komunikací, s doplnìním prostorù mezi domy vhodnou zelení, zaèlenìním odpoèinkových ploch, pøedzahrádek a ozelenìním èástí støech administrativních budov. Na západní stranì areálu bude vybudován park, oddìlený od domù alejí s in-line stezkou a lavièkami. Park bude doplnìn o dva vodní prvky - bazény, které do doby plnohodnotného zapojení novì vysázených døevin a i po ní bude zajiš ovat zvlhèování okolního vzduchu. Souèástí stavebního zámìru budou sadové úpravy, které budou provedeny dle schváleného projektu. Realizace sadových úprav pak zajistí v prostoru stavby i pro bezprostøední okolí výsadbu kvalitní zelenì pøedepsaného vzrùstu, která nahradí stávající nekvalitní zeleò. Novì vysázené døeviny budou kvalitní autochtonní druhy (lípa srdèitá, dub zimní, javor atd.) na rozdíl od souèasných náletù. Soustavná následná péèe o zeleò zajistí, že na území nebudou pronikat invazivní druhy rostlin (napø. køídlatka), které vytlaèují pùvodní støedoevropské døeviny. Pøíslušnému úøadu by doložen projekt sadových úprav "Prosek I., Sadové úpravy" (JENA, èerven 2008), který informuje o rozsahu navržených vegetaèních úprava obsahuje popis jednotlivých navržených druhù zelenì (navrženo je celkem 489 ks listnatých stromù a Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha 1 tel.: fax:

10 10 m2 keøù a pùdopokryvných rostlin). Návrh sadových úprav je znázornìn v grafické pøíloze (v mìøítku 1 :750), která je souèástí projektu. Poznámka: Na str. 17 oznámení (v tabulce 2) je nesprávnì uveden poèet stromù (27 ks). Tento omyl vznikl dle sdìlení zpracovatelky oznámení písaøskou chybou, respektive do dokumentace pro územní øízení, ze které èerpalo oznámení, ještì nebyl zapracován dokonèený projekt sadových úprav z èervna 2008 (viz výše). Pøíslušný úøad dodává, že dne bylo oznamovatelem zažádáno u pøíslušného orgánu ochrany pøírody o vydání povolení ke kácení døevin dle zákona è. 114/1992 Sb., o ochranì pøírody a krajiny, v platném znìní a dne oznamovatel požádal pøíslušný orgán ochrany pøírody o povolení výjimek ze zákazù u zvláštì chránìných druhù živoèichù podle 56 zákona 114/1992 Sb., o ochranì pøírody a krajiny, v platném znìní. Jedná se o ohrožené druhy èmelákù (Bambus hartarum, Bambus lapidarius, Bambus terrestris) a prskavce menšího (Brachinus expladens). Doprava Dopravnìinženýrské údaje o intenzitì automobilové dopravy pro komunikace Liberecká, Kbelská, Lovosická a Vysoèanská byly do oznámení pøevzaty z výpisù intenzity automobilové dopravy Ústavu dopravního inženýrství hlavního mìsta Prahy (ÚDI) zn. 130/627/07/Èe-1797 ze dne a zn. 130/644/07/Èe-1802 ze dne Intenzity dopravy na zmínìných komunikacích byly uvedeny pro stávající stav (rok 2006) a návrhové období ÚPn HMP (rok 2010) s propojkou ulic Lovosická a Tupolevova a bez propojky ulic Lovosická a Tupolevova. Uvedené údaje vyjadøují obousmìrný poèet všech, pomalých a tìžkých vozidel za 24 hodin prùmìrného pracovního dne. Údaje o intenzitì dopravy jsou modelovány komplexnì pro celou sí komunikací ve mìstì. Údaje pro rok 2010 zahrnují dobudování mìstského okruhu vèetnì tunelu Blanka. Výstavba tunelu má být dokonèena v roce Dokonèení posuzovaného zámìru "Prosek 1" se pøedpokládá v roce 2012, kdy již bude tunel v provozu. Dle vyjádøení Technické správy komunikací hl.m.prahy, Úseku dopravního inženýrství lze údaje o dopravních intenzitách aplikovat na situaci v období roku 2012 (viz dopis è.j. 17/08/7500 ze dne ). Pøíslušnému úøadu byla doložena dopravní studie "Obytný soubor Prosek 1, Posouzení kapacity køižovatek" (Ing. Jiøí Biegl, VIN Consult spol. s r.o., leden 2008). Posouzeny byly køižovatky týkající se pøímo napojení plánovaného areálu na stávající komunikaèní sí (Lovosická - Prosek 1 + obratištì a Lovosická - Novoborská - Zásadská) a dále pak návazné køižovatky Vysoèanská - Lovosická a Lovosická - Prosecká. Z výsledkù posouzení kapacity køižovatek vyplývají následující závìry:. Napojení èásti obytného souboru Prosek 1 na ulici Lovosickou pøes stávající obratištì není tøeba ani dle výhledových intenzit dopravy osadit signalizací - køižovatka vychází jako neøízená s rezervami kapacity %.. V pøípadì køižovatky Lovosická - Novoborská - Zásadská bylo provedeno rovnou posouzení na rezervu kapacity pøi vybavení køižovatky SSZ, a to pro výhledové období, kdy již bude realizováno propojení Prosek - Letòany. Kapacita stávajícího uspoøádání pøi realizaci uvažovaného výhledového propojení do Letòan je nedostateèná a bude tøeba zajistit rozšíøení vjezdu z ulice Zásadská o další øadící pruh pro samostatné odboèení vlevo. Rozšíøení poètu øadících pruhù a osazení køižovatky SSZ bude vyvoláno až výhledovou stavbou celého propojení, realizací stavby Prosek 1 není na této køižovatce potøeba žádných stavebních úprav.. Dopad stavby posuzovaného zámìru na kapacity køižovatek Lovosická - Vysoèanská a Lovosická - Prosecká je zanedbatelný. Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.:

11 Pøíslušnému úøadu byl dále doložen bilanèní výpoèet dopravy v klidu dle vyhlášky è. 26/1999 Sb. HMP. Navržený poèet parkovacích stání PS vyhovuje požadavkùm citované vyhlášky (požadavek: PS, návrh: PS). Dle sdìlení zpracovatelky oznámení byla použita nižší hodnota koeficientu obrátkovosti parkovacích stání, která se obvykle pohybuje mezi 0,3 až 0,5, z dùvodu umístìní bytového areálu Prosek 1 v lokalitì s horší dostupností autem do centra, v docházkové vzdálenosti metra a rovnìž byty nejsou urèeny pro nejnároènìjší zákazníky. Na základì výše uvedeného je navržená hodnota 0,35 považována za reálnou. Likvidace deš ových vod Odpadní vody z posuzovaného zámìru budou odvádìny novou oddílnou kanalizací pøes stávající sbìraè ON 500 na ÚÈOV Praha. Pøedpokládaná roèní produkce splaškových vod je cca 7 I/s (605 m3/den), což pøedstavuje cca 0,0002% roèní kapacity ÚÈOV (množství vyèištìné odpadní vody na ÚÈOV v roce 2007 èinil m3/rok). Z výše uvedeného vyplývá, že nárùst odpadních vod spojef1ý s realizací navrženého areálu je v bilanci všech odpadních vod, které jsou svedeny na UCOV Praha, naprosto zanedbatelný a nebude mít vliv na funkènost ÚÈOV. Pøíslušnému úøadu byl doložen "Podrobný inženýrskogeologický prùzkum Praha 9 - Lovosická" (K+K prùzkum s.r.o, únor 2008). Na provizornì vystrojených vrtech byly za úèelem zjištìní propustnosti místního prostøedí provedeny nálevové vsakovací zkoušky, ze kterých byla stanovena hodnota koeficientu filtrace, a to následovnì: >- Pro prostøedí kvartérních zemin sprašových hlín GT2 a deluviálních písèitých jílù GT3 byl stanoven koeficient filtrace kf = 1, m.s-1 (prostøedí slabì propustné). Tyto horniny byly vyhodnoceny jako pro vsak nevhodné. >- Pro prostøedí rozvolnìné svrchní zóny skalního podkladu - zvìtralé až rozložené písèité slínovce GT4 byl stanoven koeficient filtrace kf = 9, m.s-1 (prostøedí dosti slabì propustné). Tyto horniny pøedstavují v dotèené lokalitì nejvhodnìjší (ale ne pochopitelnì ideální) polohu pro vsakování, problém je ovšem hloubková expozice jejich výskytu. >- Navážky byly z nálevových zkoušek zcela vylouèeny pro jejich nehomogenitu i lokální výraznou neulehlost. Nelze zde stanovit reprezentativní hodnoty koeficientu filtrace a nelze je v této chvíli objektivnì hodnotit, nebo budou výstavbou znovu pøekopány a významnì redeponovány. Obecnì se navážky nedoporuèují pro koncentrovaný vsak. Jak vyplývá z provedeného prùzkumu, geotechnické podmínky znemožòují zasakování deš ových vod z celého areálu do nezpevnìných ploch. V rámci posuzovaného zámìru je tedy øešeno zasakování alespoò maxima deš ových vod, které je území schopno pojmout. Jedná se o deš ové vody z ploch chodníkù a vody akumulované na vjezdové rampì do domu H. Deš ové vody z ploch chodníkù v zelených plochách budou vsakovány do okolních zelených ploch, deš ové vody z ploch chodníkù pøi komunikacích budou vsakovány skrz propustnou dlažbu. Pøíslušnému úøadu byla dále doložena souhlasná stanoviska PVK a.s /0TPÈ/08 ze dne a zn. PVK 22433/0TPÈ/08 ze dne zn PVK Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha 1 tel.: fax:

12 12 Pøíslušný úøad konstatuje, že pøipomínky uplatnìné v prùbìhu zjiš ovacího øízení nezakládají dùvod k tomu, aby bylo nutné pokraèovat v procesu posuzování vlivù na životní prostøedí zpracováním dokumentace dle 8 zákona. Vznesené pøipomínky jsou øešitelné v návazných správních øízeních a mìly by být posouzeny pøíslušnými dotèenými správními úøady. Pøi dodržení opatøení k prevenci, vylouèení, snížení a kompenzaci nepøíznivých vlivù, která jsou uvedena v oznámení a která vyplývají z provedeného zjiš ovacího øízení, nebude mít posuzovaný zámìr negativní vliv na životní prostøedí a veøejné zdraví. Závìr: Zámìr "Prosek 1, Praha 9, k.ú. Støížkov" naplòuje dikci bodu 10.6, kategorie II, pøílohy è. 1 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí), v platném znìní. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì provedeného zjiš ovacího øízení dospìl pøíslušný úøad k závìru, že zámìr,prosek 1, Praha 9, k.ú. Støížkov" nebude posuzován podle citovaného zákona a je nezbytné dodržet opatøení k prevenci, vylouèení, snížení, popøípadì kompenzaci nepøíznivých vlivù navržených v oznámení. Zároveò je tøeba v dalších stupních pøípravy stavby zohlednit pøipomínky uplatnìné ve vyjádøeních k oznámení. Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù. dotèených orgánù státní správy, ~ 1tIt7 Ing. arch. Jan W i n k I e r øeditel odboru Magistrát hl. m. Prahy odbor ochrany prostøedí Mariánské nám. 2 Praha 1 Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha I Pracovištì: Jungmannova 35/29, III 21 Praha tel.:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-158532/2007 /OOPNI/EIA/361-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 20.8.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-416875/2008/00PNI/EIN561-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 13.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-M H M P-299002/2006/00PNI/E 1A/217-2/Nov Vyøizuje/linka Ing Novotný/4278 Datum 04122006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEpí Váš dopis zn SZn. S-M H M P-572766/2007 /OOP NI/EIA/506-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 29.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-14344 7/2008/00PNI/EIA/527-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Ing. Beranová/4443 Datum 12.5.2008

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHM P-448923/2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.02.2007 podle 7 zákona

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 13 Stodùlky Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O52201/2007/00PNI/EIA/321-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-0951 06/2007 /OOPNI/EIA/337-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 23.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P -496399/2008/00P NI/E 1A/5 73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 22.10.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín

Název: Obytný komplex Nový Zlièín, Praha 17, k. ú. Zlièín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. SMH M P272813/2008/00PNI/EIA/5462/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Kontejnerové pøekladištì Praha - Malešice (øíjen 2006) Umístìní: kraj: Praha

Identifikaèní údaje: Název: Kontejnerové pøekladištì Praha - Malešice (øíjen 2006) Umístìní: kraj: Praha HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-409393/2006/00P NI/EIN259-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 13.2.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe

Zámìr: Obytný soubor Cibulka, Praha 5, k. ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. SM HM P243941 /2008/00PNI/EIA/5402/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.08.2008 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí II HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP- 614928/2007/00PNI/EIA/511-2/Be Vyøizuje/linka Datum Ing. Beranová/4443 15.9.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn Èj M HM P-128994/2005/0ZPNI/EIAl146-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková /4425 Datum 25 8 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-148831 /2008/00PNI/EIA/529-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 02.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIr: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-513589/2008/00PNI/EIA/575-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 03.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-267895/2008/00P NI/EIA/544-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 13.08.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MH M P-160648/2007 /OOPNI/EIA/362-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 14082007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

Více

SZn. S-MHMP-441850/2008/00PNI/EIA/565-2/Pac. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-441850/2008/00PNI/EIA/565-2/Pac. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-441850/2008/00PNI/EIA/565-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-OOOOO7/2007/00P NI/EIA/298-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 10.05.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-262216/2005/00PNI/EIA/180-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.05.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj M HMP-124036/2004/0ZPNI/EIA/1 07-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing Žáková/ 4425 Datum 1912005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Stanovisko k posouzení vlivù provedení zámìru na životní prostøedí

Stanovisko k posouzení vlivù provedení zámìru na životní prostøedí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42073/2005/00PNI/EIA/128-8/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 24. 2. 2006 Stanovisko k

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20

Zámìr: VGP Park Horní Poèernice. Praha 20 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-615751/2007/00PNI/EIN512-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 15.5.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

ul. Na Zatlance a HOCHTIEF Development Czech Republic s.r.o IÈO: Karla Engliše 3201/ Praha 5

ul. Na Zatlance a HOCHTIEF Development Czech Republic s.r.o IÈO: Karla Engliše 3201/ Praha 5 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-237012/2007 /OOPNI/EIA/402-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 21.11.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14 PIl: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O93933/2006/00PNI/EIA/181-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 10.7.2006 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Umístìní: Oznamovatel:

Umístìní: Oznamovatel: PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-312141/2006/00PNI/EIN219-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 11.12.2006 podle 7 zákona

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-OO8381/2006/00PNI/EIA/173-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková /4490 Datum 20.3.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

patrové garáže SBD Staveg, Jeremiášova - Hábova

patrové garáže SBD Staveg, Jeremiášova - Hábova HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNiHO MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ Váš dopis zn È.j. M H M P-83600/2003/0ZPNI/E IA/O54-8Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 10.2.2005 Stanovisko k

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-311100/2008/00PNI/EIN550-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20102008 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí I[ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-MHMP-455212/2007/00PNI/EIA/490-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 27. 11. 2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 12 Modøany

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 12 Modøany PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-370434/2006/00PNI/EIN24 7-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2007 podle 7 zákona è.

Více

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované.

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované. HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-OOO927/2004/0ZPNI/E IA/O81-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 23. 2. 2004 podle 7 zákona

Více

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany

Zámìr: Obytný soubor Residence nad Rokytkou, Praha 9, k.ú. Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S- M H M P - 36 8 56012 O 06/00 PNI IE I A/2 45-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 19.1.2007 podle

Více