Sreality.cz Realitní software Nápověda. Verze 1.1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sreality.cz Realitní software Nápověda. Verze 1.1"

Transkript

1 Sreality.cz Realitní software Nápověda Verze 1.1

2 2 ÚVODEM... 4 POPIS SYSTÉMU... 5 SREALITY.CZ REALITNÍ SOFTWARE... 5 UŽIVATELSKÉ PROSTŘEDÍ... 6 ADMINISTRACE MÁ JASNĚ DANOU STRUKTURU A ROZLOŽENÍ HLAVNÍ MENU... 7 HLÁŠENÍ SYSTÉMU... 7 ZÁLOŽKY MENU... 7 NASTAVENÍ FILTRŮ... 7 PŘEHLED... 8 HROMADNÉ OPERACE... 8 NAHLÁSIT CHYBU... 8 PRVNÍ PŘIHLÁŠENÍ... 9 NASTAVENÍ POBOČKY, POBOČEK... 9 NASTAVENÍ MAKLÉŘŮ A UŽIVATELŮ... 9 KONTROLA NABÍDEK... 9 EXPORT... 9 NABÍDKY JAK VLOŽIT NABÍDKU DO SYSTÉMU? KDE NASTAVÍM ZNEPŘESNĚNÍ ADRESY? JAK VLOŽÍM GPS SOUŘADNICE K NABÍDCE? NABÍDKA NENÍ AKTIVNÍ? NEMÁM VODOZNAK U FOTOGRAFIÍ (PODPOROVANÝ FORMÁT SOUBORU JE PNG)? JAK VLOŽÍM VÍCE FOTOGRAFIÍ NAJEDNOU? JAK VKLÁDAT DOKUMENTY PŘÍMO K DANÉ NEMOVITOSTI? JAK PROVEDU HROMADNÝ EXPORT VÍCE NABÍDEK? JAK POROVNÁM DANOU NABÍDKU S PODOBNÝMI NABÍDKAMI NA TRHU? JAK EXPORTOVAT NABÍDKY DO EXCELU? JAK TISKNOUT VÍCE NABÍDEK NAJEDNOU? JAK NAHLÍŽET DO KATASTRU NEMOVITOSTÍ? JAK ZJISTÍM, ŽE VŠE PROBĚHLO V POŘÁDKU? JAK ZJISTÍM, ŽE JE ZAKÁZKA EXPORTOVÁNA? JAK ZOBRAZÍM STATISTIKU NÁVŠTĚVNOSTI ZAKÁZKY? POPTÁVKY JAK VLOŽÍM NOVOU POPTÁVKU DO SYSTÉMU? KDE NAJDU VYTVOŘENÝ PÁR MEZI NABÍDKOU A POPTÁVKOU? KDE NAJDU AKTIVNÍ POPTÁVKY? KDE NAJDU ARCHIV POPTÁVEK? KDE NAJDU ODPOVÍDAJÍCÍ NABÍDKY K POPTÁVCE? MAKLÉŘI JAK VYTVOŘÍM NOVÉHO MAKLÉŘE? KDE NAJDU PŘEHLED MAKLÉŘŮ? JAK PROVEDU EXPORT MAKLÉŘŮ DO EXCELU?... 24

3 3 UŽIVATELÉ JAK VYTVOŘÍM NOVÉHO UŽIVATELE? JAK NASTAVÍM ODESÍLÁNÍ Ů? VYTVOŘIL JSEM NOVÉHO UŽIVATELE, ALE NEJDE SE PŘIHLÁSIT? CO ZNAMENÁ AKTIVOVAT/DEAKTIVOVAT UŽIVATELE? K ČEMU SLOUŽÍ POLOŽKA UŽIVATELSKÉ ROLE? KDE ZMĚNÍM UŽIVATELI JEHO UŽIVATELSKOU ROLI? JAK NASTAVÍM UŽIVATELI PRÁVA V SYSTÉMU? NASTAVENÍ KDE NASTAVÍM POŽADOVANÝ KLÍČ PRO EXPORTNÍ MŮSTEK NA DANÝ PORTÁL? KDE NAJDU PŘEHLED EXPORTOVANÝCH NABÍDEK NA DANÝ PORTÁL? NEFUNGUJE EXPORT NA DANÝ PORTÁL, CO MÁM DĚLAT? KDE ZÍSKÁM PŘÍSTUPY (LOGIN A HESLO) NA DANÝ PORTÁL? POBOČKY JAK VYTVOŘÍM DALŠÍ POBOČKU? JAK VLOŽÍM K POBOČCE LOGO/VODOZNAK? JAK ZOBRAZIT NABÍDKY DANÉ POBOČKY? JAK ZOBRAZIT POPTÁVKY DANÉ POBOČKY? JAK ZOBRAZÍM UŽIVATELE DANÉ POBOČKY? KLIENTI JAK ZADÁM NOVÉHO KLIENTA DO SYSTÉMU? KDE NAJDU PŘEHLED KLIENTŮ? KDE NAJDU NABÍDKY/POPTÁVKY DANÉHO KLIENTA? JAK NASTAVIT, ABY OSTATNÍ MAKLÉŘI KLIENTA NEVIDĚLI? DOKUMENTY JAK VLOŽÍM NOVÝ DOKUMENT? KDE NAJDU PŘEHLED DOKUMENTŮ? JAKÉ JE MOŽNÉ POUŽÍT FORMÁTY? JAK NASTAVÍM PRÁVA K JEDNOTLIVÝM DOKUMENTŮM? NÁKLADY KDE NAJDU PŘEHLED NÁKLADU NA INZERCI? SPOLUPRÁCE JAKÉ ÚDAJE O NABÍDKÁCH DOSTANE REALITNÍ KANCELÁŘE V PŘÍPADĚ SPOLUPRÁCE? KDE NAJDU PŘEHLED REALITNÍCH KANCELÁŘÍ KE SPOLUPRÁCI? JAK AKTIVUJI SPOLUPRÁCI S POŽADOVANOU RK? JAK ZRUŠÍM SPOLUPRÁCI S POŽADOVANOU RK? JAK POZNÁM, ŽE JE SPOLUPRÁCE AKTIVNÍ? JAK NABÍDNOUT NABÍDKU KE SPOLUPRÁCI? KDE NAJDU PŘEHLED NABÍDEK, KTERÉ NABÍZÍM KE SPOLUPRÁCI? KDE NAJDU PŘEHLED PŘIJATÝCH NABÍDEK OD PARTNERŮ? KDE NAJDU ODMÍTNUTÉ NABÍDKY KE SPOLUPRÁCI? KDE NAJDU NABÍDKY PARTNERŮ KE SPOLUPRÁCI? KONTAKT KONTAKTNÍ ÚDAJE... 48

4 4 Úvodem Víme, že každá změna softwaru, byť k lepšímu, potřebuje zprvu dost úsilí a trpělivosti k osvojení nového ovládání a nových postupů. Abychom Vám seznámení s naším řešením ulehčili, sepsali jsme několik následujících stran. Krok za krokem Vás na nich provedeme úkony, které je dobré provést po prvním přihlášení do Vašeho nového realitního softwaru. Jelikož jsme si uvědomujeme, že se změnou spojenou s přechodem na nový software se může vyskytnou celá řada problémů, proto jsme připravili co nejkomfortnější přechod na nový software, který by Vám měl celý proces co nejvíce usnadnit. Všechny Vaše zakázky, informace o pobočce a makléřích, budou přeneseny do Vašeho nového softwaru, což výrazně usnadní celý proces. Výhradním dodavatelem realitního software pro Seznam.cz a.s. je společnost Realman s.r.o.

5 5 Popis systému Sreality.cz realitní software je řešen s důrazem na jednoduché, přehledné a intuitivní ovládání. Ušetřete čas spojený s agendou nemovitostí. Přistupujte k systému z jakéhokoliv počítače za použití Vašeho hesla a internetového prohlížeče. Vytvářejte pobočky a přidělujte makléře k jednotlivým zakázkám. Zadávejte neomezené množství poboček, uživatelů, makléřů, nemovitostí a to vše na neomezeném množství počítačů. Vkládejte k nemovitostem neomezený počet souborů, jako jsou videa, fotografie, dokumenty atd. Nakonfigurujte práva jednotlivých uživatelů systému. Exportujte Vaše nabídky na všechny důležité realitní portály v ČR. Odesílejte automatické y Vašim poptávajícím klientům. * Vytvářejte články, aktuality u Vaší webové prezentace. * * takto označené položky je možné zprovoznit po dohodě s dodavatelem softwarového řešení. Tyto položky jsou účtovány zvlášť mimo klasický balíček Sreality.cz realitní software. To vše a ještě mnohem více Vám nabízí Sreality.cz realitní software. Jak pohodlně zvládnout malé i velké výzvy softwarového řešení Sreality.cz Vám přiblíží tato nápověda formou otázka odpověď.

6 6 Uživatelské prostředí Administrace má jasně danou strukturu a rozložení.

7 7 Hlavní menu Jednotlivé moduly jsou hlavní části systému Hlášení systému po uložení dané operace se v této části zobrazí hlášení systému Záložky menu V této části jsou jednotlivé záložky ve kterých lze provádět jednotlivé operace, jako je například vkládání zakázek, zobrazení zakázek dle stavu apod. Nastavení filtrů V této části je možné nastavit potřebný filtr, tak aby uživatel rychleji nalezl požadované informace

8 8 Přehled V této části je zobrazen přehled dle zvoleného modulu. Jednotlivé operace lze provádět přes tlačítko Akce Hromadné operace V této části lze provádět hromadné operace (hromadný export, tisk, export do Excelu), což výrazně urychlí danou práci. Nahlásit chybu V této části lze použít formulář pro nahlášení chyby v systému. V případě, že se nejedná o oprávněnou reklamaci bude tento úkon účtován dle příslušeného ceníku.

9 9 První přihlášení Po prvním přihlášení do systému je důležité, aby si realitní kancelář zkontrolovala, že všechny informace má v pořádku, případně provedla jejich editaci. Nastavení pobočky, poboček Zkontrolujte správnost údajů u dané pobočky. Vložte logo společnosti (podporovány jsou všechny formáty JPEG, GIF, TIFF, PNG). Vložte Váš vodoznak (podporován formát PNG) systém je v základu nastaven, aby bylo logo automaticky vkládáno do fotografie spodní střed. V případě, že byste požadovali vkládání vodoznaku do jiné části fotografie, kontaktujte podpora@srealitysw.cz Každá pobočka může mít své vlastní logo i vodoznak. Nastavení makléřů a uživatelů Zkontrolujte údaje všech makléřů, případně proveďte potřebné změny Kontrola nabídek Export Zkontrolujte, zda máte v pořádku všechny nabídky a jejich počet, případně proveďte jejich editaci Nyní je potřeba nastavit Vámi požadované exporty. Proto, aby export fungoval je nutné kontaktovat daný portál s požadavkem na příslušný Login a heslo. Po obdržení těchto údajů zadejte k danému exportu a klikněte na uložit. Nyní můžete daný export plně využívat.

10 10 Nabídky Modul nabídky je určený pro správu Vašich nabídek, jejich vytváření a editaci. V tomto modulu také naleznete přehled všech nabídek, možnost hromadných exportů na portály, ale i automaticky vytvořené páry mezi nabídkami a poptávkami. Samozřejmostí je i archiv nabídek s možností jejich opětovné aktivace. Jak vložit nabídku do systému?

11 11 Kde nastavím znepřesnění adresy? U nabídky doporučujeme zadávat vždy přesnou adresu. Pokud si přejete, aby byla adresa znepřesněna, můžete si znepřesnění nastavit. V případě, že nastavíte znepřesnění adresy, systém bude zobrazovat na místo přesné adresy ulici nebo část města. Výchozím nastavením je vždy, že namísto přesné adresy se zobrazuje ulice.

12 12 Jak vložím GPS souřadnice k nabídce? GPS souřadnice je možné vložit přímo nebo je můžete zkopírovat za použití mapy.cz

13 13 Nabídka není aktivní?

14 14 Nemám vodoznak u fotografií (podporovaný formát souboru je PNG)?

15 15 Jak vložím více fotografií najednou? Fotografie jsou automaticky zmenšeny na požadovanou velikost, proto je lze nahrávat v rozlišení ve kterém byli pořízeny (doba nahrání na server je 5 min, maximální velikost hromadného nahrávání je 30MB). Rychlost nahrání je závislá od Vašeho internetového připojení. Ostatní typy dokumentu lze nahrávat pouze jednotlivě tzn. nelze nahrávat hromadně. Funkci hromadného nahrávání lze použít pouze u nahrávání fotografií.

16 16 Jak vkládat dokumenty přímo k dané nemovitosti? Po nahrání daného dokumentu (fotografie, PDF dokumenty, soubory formátu doc. apod.) je možné seřadit dle potřeby. Výhodou je také, že jedním kliknutím je možné nastavit, zda se dokument bude u zakázky zobrazovat či nikoliv. Jednotlivé soubory nelze nahrávat hromadně. Tuto funkci lze použít jen v případě nahrávání fotografií.

17 17 Jak provedu hromadný export více nabídek? Při použití tlačítka označit vše se vždy označí jen nabídky, které vidíte ve výpise. Pokud chcete označit více nabídek je potřeba změnit přehled položek na stránce (10,30,50). Jak porovnám danou nabídku s podobnými nabídkami na trhu?

18 18 Jak exportovat nabídky do Excelu? Jak tisknout více nabídek najednou?

19 19 Jak nahlížet do katastru nemovitostí? Jak zjistím, že vše proběhlo v pořádku? *Hlášení systému se zobrazí v momentě, kdy uživatel provede nějakou operaci

20 20 Jak zjistím, že je zakázka exportována? Kliknutím na jednotlivé exporty, tak můžete zjistit kdy byla zakázka exportována (zobrazí se Vám datum a čas exportu). Sreality.cz jako jediné umožňují proklikem zobrazit návštěvnost inzerátu (viz další obrázek). Zelené a červené zobrazení uživateli nabízí přehled o stavu exportu (exporty jsou řazeny dle toho jak se zobrazují jednotlivé portály). Jak zobrazím statistiku návštěvnosti zakázky? Návštěvnost zobrazíte viz předchozí krok (Jak zjistím, že je zakázka exportována). Kliknutím na export sreality.cz se zobrazí návštěvnost zakázky

21 21 Poptávky Modul poptávky je určen pro správu poptávek, jejich vkládání a editaci. V případě, že máte zakoupenou doplňkovou službu je možné mít, zde i přehled poptávek z webu. Samozřejmostí je i archiv poptávek s možností jejich opětovné aktivace. Stejně jako u nabídek je zde i přehled automaticky vytvořených párů mezi poptávkou a nabídkou. Jak vložím novou poptávku do systému? Kde najdu vytvořený pár mezi nabídkou a poptávkou?

22 22 Kde najdu aktivní poptávky? Kde najdu archiv poptávek? Kde najdu odpovídající nabídky k poptávce?

23 23 Makléři Modul makléři je určen pro vytváření, editaci a přehled. Nadřízený má snadno možnost aktivovat a deaktivovat jednotlivé makléře a tím povolit či zabránit přístupu do systému. Samozřejmostí jsou hromadné operace jako například hromadný export do Excelu. Jak vytvořím nového makléře?

24 24 Kde najdu přehled makléřů? Jak provedu export makléřů do Excelu?

25 25 Uživatelé Modul uživatelé je určen pro vytváření nových uživatelů jejich editaci a přehled. Součástí tohoto modulu je i účet uživatele, který je právě přihlášen. Dále je zde možnost vytvářet nové uživatelské role (např. makléř junior, makléř senior, asistentka ředitele apod.). Přes záložku uživatelské role je možné spravovat jednotlivá práva v systému. Jak vytvořím nového uživatele? * Heslo musí obsahovat minimálně 5 znaků, přihlašovací jméno zvolte dle potřeby, pokud nebude zaškrtnuto políčko aktivní účet, uživatel se nepřihlásit do systému. V případě, že se jedná o makléře, zaškrtněte políčko účet makléře.

26 26 Jak nastavím odesílání ů? V případě, že máte ové schránky u jiné společnosti a chcete odesílat y za pomocí realitního software, tak máte možnost nastavit si SMTP u každého makléře či uživatele. Adresu SMTP Vám poskytne váš poskytovatel ových schránek.

27 27 Vytvořil jsem nového uživatele, ale nejde se přihlásit? V tomto případě zkontrolujte: zda není chybně zadané heslo, zda je uživatel aktivní, zda není zařazen do pobočky, která není aktivní, zda není zařazen do uživatelské role, která není aktivní. Co znamená aktivovat/deaktivovat uživatele? Položka aktivovat/deaktivovat uživatele znamená, že aktivní uživatelé mají přistup do systému. V případě, že je uživatel deaktivován do systému se nepřihlásí. K čemu slouží položka uživatelské role? Položka uživatelské role slouží k nastavení práv pro jednotlivé operace v systému. Administrátor má tímto možnost nastavit, jaké operace danému uživateli povolí a které ne.

28 28 Kde změním uživateli jeho uživatelskou roli?

29 29 Jak nastavím uživateli práva v systému? V případě, že zatrhnete v pobočce bude mít daná uživatelská role přístup k dané akci v rámci celé pobočky. V případě, že zatrhnete vlastník bude mít daná uživatelská role přístup pouze k vlastním záznamům.

30 30 Nastavení Modul nastavení je určen pro nastavení exportu na dané portály. V případě, že máte zakoupení doplňkový balíček je možné přes tento modul spravovat i ové schránky. Kde nastavím požadovaný klíč pro exportní můstek na daný portál?

31 31 Kde najdu přehled exportovaných nabídek na daný portál? * Čísla je možné proklinout, následně se zobrazí přehled exportovaných nabídek na daný portál. Nefunguje export na daný portál, co mám dělat? v první řadě zkontrolujte hlášení systému * Hlášení systému vždy vypíše co je za problém. V případě, že se Vám nepodaří problém vyřešit, kontaktujte technickou podporu podpora@srealitysw.cz Kde získám přístupy (login a heslo) na daný portál? Přístupové údaje Vám vždy poskytnete provozovatel daného portálu. Většinou stačí uvést, že používáte realitní software REALMAN. Po obdržení přístupových údajů je stačí zadat do systému.

32 32 Pobočky Modul pobočky je určen pro vytváření a správu jedné nebo všech poboček realitní kanceláře. Jak vytvořím další pobočku?

33 33 Jak vložím k pobočce logo/vodoznak?

34 34 Jak zobrazit nabídky dané pobočky? Jak zobrazit poptávky dané pobočky?

35 35 Jak zobrazím uživatele dané pobočky?

36 36 Klienti Modul klienti je určen pro vytváření a správu Vašich klientů. V případě, že máte zakoupený doplňkový balíček, můžete přes přehled klientů rozesílat hromadné ové zprávy. Jak zadám nového klienta do systému?

37 37 Kde najdu přehled klientů? Kde najdu nabídky/poptávky daného klienta?

38 38 Jak nastavit, aby ostatní makléři klienta neviděli?

39 39 Dokumenty Modul dokumenty je určen pro správu Vašich dokumentů, jako jsou například vzory smluv apod. Při vkládání dokumentu pak máte možnost zařadit dokument k příslušné pobočce a také omezit viditelnost dokumentu příslušným rolím. Pokud tedy nechcete, aby k dokumentu neměli přístup například makléři jednoduše tuto volbu neumožníte. Jak vložím nový dokument?

40 40 Kde najdu přehled dokumentů? Jaké je možné použít formáty? Systém podporuje všechny dostupné formáty (PDF,doc, docx.). U vkládání souboru jiných než fotografie není možné použít hromadného nahrávání. Soubory se tak musí nahrávat jednotlivě. Následně je možné nastavovat pořadí souboru a měnit jejich zobrazovaní tzn. jejich viditelnost.

41 41 Jak nastavím práva k jednotlivým dokumentům?

42 42 Náklady Modul náklady je určen pro celkový přehled nákladů. Realitní kancelář, tak má přehled o nákladech za inzerci a topování za dané období. V současné době tuto funkci podporují pouze Sreality.cz. Kde najdu přehled nákladu na inzerci?

43 43 Spolupráce Modul spolupráce je určen pro sdílení nabídek a poptávek mezi jednotlivými kancelářemi využívající stejné softwarové řešení. Spolupráci je nutné oboustranně schválit, následně je možné si vzájemně zobrazovat předem určené nabídky či poptávky. Při sdílení žádná s protistran neobdrží interní informace dané zakázky. Jaké údaje o nabídkách dostane realitní kanceláře v případě spolupráce? V případě, že nabídnete partnerské RK nabídku do spolupráce, tak daná RK obdrží pouze všeobecné informace (klient se nahrazuje makléřem, který zakázku vyřizuje; fotografie obdrží partnerská RK bez vodoznaku, tak aby mohla, nabídnou nabídku pod hlavičkou své společnosti; adresu dané nabídky obdrží kompletní, tak jak byla zadána nabídka u Vás v systému).

44 44 Kde najdu přehled realitních kanceláří ke spolupráci? Je nutné, aby byla spolupráce mezi RK aktivní, jinak se nebudou nabídky zobrazovat dané RK, jako nabídky ke spolupráci.

45 45 Jak aktivuji spolupráci s požadovanou RK? Jak zruším spolupráci s požadovanou RK?

46 46 Jak poznám, že je spolupráce aktivní? Jednotlivé možnosti spolupráce jsou označeny barevně, kdy v levé části výpisu je vidět aktuální stav požadavku. K lepší orientaci naleznete ve spodní části kompletní legendu spolupráce. Jak nabídnout nabídku ke spolupráci? Nabídku je možné nabídnou ke spolupráci buď ihned při zadávání nové nabídky popřípadě později přes editaci nabídek.

47 47 Kde najdu přehled nabídek, které nabízím ke spolupráci? Kde najdu přehled přijatých nabídek od partnerů?

48 48 Kde najdu odmítnuté nabídky ke spolupráci? Kde najdu nabídky partnerů ke spolupráci? Kontakt Kontaktní údaje Realman s.r.o., Družstevní 421/1, Adamov IČ: ; DIČ: CZ Kancelář: Realman s.r.o., Čechyňská 353/8, Brno Pracovní doba: pondělí - pátek, od 8 do 16 hod. Technická podpora: podpora@srealitysw.cz Telefon: (REALMAN78)

49

Sreality.cz Realitní software Nápověda. Verze 5.0

Sreality.cz Realitní software Nápověda. Verze 5.0 Sreality.cz Realitní software Nápověda Verze 5.0 2 ÚVODEM... 4 POPIS SYSTÉMU... 5 SREALITY.CZ REALITNÍ SOFTWARE... 5 UŽIVATELSKÉ PROSTŘEDÍ... 6 HLAVNÍ MENU... 6 PODPOLOŽKY MENU... 6 HLÁŠENÍ SYSTÉMU...

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Manuál 2014. SaaService. REBOT IN Real Estate

Manuál 2014. SaaService. REBOT IN Real Estate Manuál 2014 SaaService REBOT IN Real Estate Inteligentní realitní systém - since 2013 Obsah Log-in & hlavní menu... 3 Realitní nabídka:... 4 Přehled realitních nabídek:... 4 Kompletní správa realitních

Více

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní WR Reality Web Revolution Uživatelský manuál administračního rozhraní Web Revolution s. r. o. 2010 WR Reality Administrace uživatelský manuál Praktický průvodce administrací webové aplikace WR Reality

Více

APLIKACE OctopusPro - hlavní funkce HELPDESK

APLIKACE OctopusPro - hlavní funkce HELPDESK APLIKACE OctopusPro - hlavní funkce HELPDESK +420 776 259 259 Hlavní funkce Po levé straně se nachází hlavní panel funkcí:» Administrace uživatele» Verze zobrazení» Filtrování inzerce» Možnost zobrazení»

Více

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu farmáře (dále také jen PF) v operaci 19.2.1.

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Informace k aktualizaci Poski REAL

Informace k aktualizaci Poski REAL Informace k aktualizaci Poski REAL verze 2.12, vydání 13.12.2013 Vážení zástupci realitních kanceláří, dovolujeme si Vás informovat o vydání nové verze programu Poski REAL, verze 2.12, která opět přichází

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

FAQ často kladené otázky

FAQ často kladené otázky FAQ často kladené otázky PoskiREAL Pokud si s něčím nevíte rady, zkuste se podívat, zda situace již není popsána na následujících stránkách. K dispozici je Vám také naše technická podpora: E-mail: podpora@poski.com

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání příloh k Žádosti

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE. Administrace dokumentů

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE. Administrace dokumentů UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE Administrace dokumentů Úvod Představujeme Vám příručku pro uživatele modulu Administrace dokumentů. Modul Administrace dokumentů slouží k usnadnění a urychlení procesů spojených

Více

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Aplikaci spustíte dvojklikem na ikonu s logem ČP Upload zobrazí se následující okno aplikace: Pro

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu Stručný manuál pro webový editor Ukládáni základních informací, tvorba menu Po přihlášení ( zadejte zaslané přihlašovací jméno a heslo ) se Vám zobrazí stránka, kde jsou následující údaje: 1. blok, který

Více

Aktualizováno: Říjen 2011 Verze: 1.1

Aktualizováno: Říjen 2011 Verze: 1.1 Uživatelská příručka REAL-CITY pro Aktualizováno: Říjen 2011 Verze: 1.1 Obsah Obsah... - 2-1. Přihlašovací stránka... - 3-1.1. Přihlášení... - 3-1.2. Zapomenuté heslo... - 3-1.3. Informace pro zákazníky...

Více

Easycars Aplikace pro správu autobazaru

Easycars Aplikace pro správu autobazaru Easycars Aplikace pro správu autobazaru Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Požadavky... 2 2 Přihlášení do systému... 3 2.1 Úvodní stránka... 4 3 Správa nabídek vozů a klienů... 5 3.1 Výpis vozidel... 5 3.1.1 Export

Více

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014

CUZAK. Uživatelská příručka. Verze 2.0 2014 CUZAK Uživatelská příručka Verze 2.0 2014 Copyright 2014 Altair Software s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP list č.1/20 OBSAH 1 Úvod... 3 2 Doporučené nastavení prohlížeče... 4 2.1 Problém s certifikátem...

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP v4.0

Více

Nápověda pro systém ehelpdesk.eu

Nápověda pro systém ehelpdesk.eu www.ehelpdesk.eu Nápověda pro systém ehelpdesk.eu Obsah 1. Základní informace o ehelpdesk.eu... 2 1.1 Rychlé použití aplikace ehelpdesk.eu... 2 1.2 Příklady nasazení... 2 2. Příručka pro uživatele ehelpdesk.eu...

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020)

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Evidence náhradního plnění - neveřejný přístup pro odběratele Uživatelská příručka verze 3.0 Historie dokumentu Verze Datum Autor Změny 1.0 31. 5. 2019

Více

První přihlášení do CMS. Po přihlášení

První přihlášení do CMS. Po přihlášení První přihlášení do CMS - Zadejte do prohlížeče Internet Explorer požadovanou webovou adresu ve formátu www.adresa.cz/cms (např. na hlavní web Diakonie by to bylo www.diakonie.cz/cms) - Vyskočí vám okno

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Ekoškola - manuál pro správce školy

Ekoškola - manuál pro správce školy Ekoškola - manuál pro správce školy Obsah 1. Registrace 2. Administrace školy 3. Ekoškola - úkol měsíce 1. Registrace Registrace školy se provádí na adrese www.ekolampov.cz/cz/registrace-skoly. Zde zadejte

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

WEBsro.cz. Krok za krokem Založení webu. krásné weby pro české podnikatele 1 / 10

WEBsro.cz. Krok za krokem Založení webu. krásné weby pro české podnikatele 1 / 10 Krok za krokem Založení webu Vytvořeno:....2.2008 Klient:... asisio s.r.o. Kontakt:... obchod@websro.cz, www.websro.cz Verze:.... / 0 Krok - Představení Administrační rozhraní je uzpůsobeno tak, aby změny,

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ

Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ Uživatelská příručka k portálu WWW.DIAGNOSTIK.CZ Společnost pro kvalitu školy, o.s. část první registrace školy a první přihlášení Ostrava 2012 1 Obsah Portál Společnosti pro kvalitu školy, o.s.... 3 1.

Více

Manuál pro správu uživatelských účtů aplikace MoneyWeb

Manuál pro správu uživatelských účtů aplikace MoneyWeb Manuál pro správu uživatelských účtů aplikace MoneyWeb Poznámka: Tento manuál byl vytvořen za použití Microsoft Internet Exploreru verze 6 cs. Používáte-li jinou verzi MS Internet Exploreru nebo jiný prohlížeč

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

Nastavení MDA Compact V

Nastavení MDA Compact V Nastavení MDA Compact V Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact V, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o

Více

Kontextové dokumenty

Kontextové dokumenty Příručka uživatele systému Museion Kontextové dokumenty Autorská práva Copyright 2012-2015 MUSOFT.CZ, s.r.o.. Všechna práva vyhrazena. Tato příručka je chráněna autorskými právy a distribuována na základě

Více

Nastavení e-mailového účtu Outlook 2007

Nastavení e-mailového účtu Outlook 2007 Nastavení e-mailového účtu Outlook 2007 Nastavení bude demonstrováno na následujícím příkladu: Obdrželi jste následující údaje k nastavení vaší e-mailové schránky: e-mailová adresa: jan.novak@smartone.cz

Více

MANUÁL. Jak používat administraci webových stránek. Obsah ZÁKLAD... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY... 4

MANUÁL. Jak používat administraci webových stránek. Obsah ZÁKLAD... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY... 4 MANUÁL Jak používat administraci webových stránek Obsah ZÁKLAD... 2 PŘIHLÁŠENÍ DO ADMINISTRACE... 2 HLAVNÍ MENU... 2 VÝBĚR POLOŽKY... 2 ÚPRAVY POLOŽKY... 3 DETAIL POLOŽKY... 3 ÚPRAVY TEXTOVÉ STRÁNKY...

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario IV, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 4 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Nastavení projektů...

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Odborně způsobilá osoba verze 1.0 1 z 19 Obsah 1. Seznam zkratek...3 2. Přehled změn manuálu...3 3. Úvod...4 4. Popis Registru OZO...5 4.1.

Více

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál

Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Portál Algotech HelpDesk Uživatelský manuál Vypracovali: Datum: 14. 9. 2012 Jméno Michal Zeman Jan Košátko Jan Skýpala Funkce IT specialista Project Manager Service Desk Manager Kontakt helpdesk@algotech.cz

Více

Snadná úprava stránek, nemusím umět HTML, tvořím obsah téměř jako ve Wordu. Jak změnit obsah nástěnky: vpravo nahoře Nastavení zobrazených informací

Snadná úprava stránek, nemusím umět HTML, tvořím obsah téměř jako ve Wordu. Jak změnit obsah nástěnky: vpravo nahoře Nastavení zobrazených informací Školení Wordpress Nainstalované pluginy: WPML Multilingual CMS Adminize Capability Manager Contact Form 7 Wordpress Download Monitor Google Analytics for WordPress Simple Google Sitemap XML Seznámení s

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů Vážená klientko, vážený kliente, v internetovém bankovnictví Raiffeisenbank máme pro Vás k dispozici funkcionality pro import hromadných plateb

Více

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Technologické postupy práce

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD

PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD PTV MAP&GUIDE INTERNET V2 USNADNĚNÝ PŘECHOD Obsah Obsah 1 PTV Map&Guide internet V2 Co je nového?... 3 1.1 Změna licenčních modelů... 3 1.1.1 Kmenoví zákazníci 3 1.1.2 Noví zákazníci 4 1.2 Nástroj pro

Více

ESPI9 - export zařízení do MA ISOH

ESPI9 - export zařízení do MA ISOH ESPI9 - export zařízení do MA ISOH Téma: Přenos evidence zařízení a navázaných spisů z ESPI9 do systému MA ISOH Program: ESPI9 Vypracoval: Mgr. Tomáš Čejchan (oddělení technické podpory) Revize: 7.3.2012

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání příloh k Žádosti

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Správa obsahu webové platformy

Správa obsahu webové platformy Správa obsahu webové platformy www.dobrovolnik.net Bc. Irina Kushnareva PRAHA 2019 Tento dokument byl vypracován v rámci projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, reg. č. CZ.03.3.X/0.0/0.0/15_018/0005458,

Více

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o.

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o. NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE Ataxo Czech s.r.o. ÚVOD Internetové stránky vytvořené společností Ataxo v rámci produktu Mini web můžete jednoduše a rychle upravovat prostřednictvím on-line administrace.

Více

prohrtesty ze skupiny produktů prohr

prohrtesty ze skupiny produktů prohr prohrtesty ze skupiny produktů prohr Aplikace prohrtesty Vám umožní jednoduchým, ale přesto sofistikovaným způsobem zjišťovat znalosti Vašeho týmu, kolektivu, třídy studentů apod. Stejně jako znalosti,

Více

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates.

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates. Adobe Connect stručný průvodce vkládáním a zveřejňováním výukových materiálů Vkládat lze soubory v jednom z následujících formátů: *.ppt, pptx*, *.flv, *.swf, *.pdf, *.gif, *.jpg, *.png, *.mp3, *.html,

Více

epersonalista Změnu hesla provedete v pohledu nabídky funkcí, v levo. 2. Správa a evidence karty pracovníka

epersonalista Změnu hesla provedete v pohledu nabídky funkcí, v levo. 2. Správa a evidence karty pracovníka epersonalista V modulu epersonalista lze provádět následující operace: 1. Změna hesla 2. Správa a evidence karty pracovníka 3. Vedení komplexní evidence vzdělávacích aktivit zaměstnanců a monitorování

Více

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Uživatelský manuál pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Obsah 1. Úvod... 4 2. Přihlášení do online katalogu... 5 3. Úvodní strana... 6 3.1. Informační část...

Více

Nemoagent. Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent.

Nemoagent. Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent. Nemoagent Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent. Nejdříve je nutné požádat o vytvoření účtu na info@nemoshop.cz, v odpovědi dostanete registrační

Více

MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACE

MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACE MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACI APLIKACE 00 OBSAH 01 PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE 02 SYNCHRONIZACE SENZORŮ 03 MĚŘIDLA 04 ODEČTY 05 ODEČTY 06 ODESÍLÁNÍ DAT 07 NASTAVENÍ - hlavní 08 NASTAVENÍ - poznámky 09 NASTAVENÍ -

Více

Nápověda pro systém eintranet.net

Nápověda pro systém eintranet.net www.eintranet.net Nápověda pro systém eintranet.net Obsah 1. Základní informace o eintranet.net... 2 2. Příručka pro správce aplikace eintranet.net... 2 2.1 Registrace do aplikace... 2 2.2 Přihlášení do

Více

Docházkový systém modul E-PORTÁL

Docházkový systém modul E-PORTÁL Docházkový systém modul E-PORTÁL E-PORTÁL slouží k prohlížení docházky pomocí internetového prohlížeče, na základě přiřazených práv jednotlivým zaměstnancům (uživatelům). V E-PORTÁLu lze také plánovat

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Alsenta.com Zbynek Lakomý

Alsenta.com Zbynek Lakomý Alsenta.com Alsenta.com moderní systém pro nákupní oddelení by Zbynek Lakomý Alsenta.com Všechna práva vyhrazena. Vydáno : February 2010 in (whereever you are located) Spolecnost Autor ALSENTA s.r.o. Zbynek

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Manuál PVU dodavatel

Manuál PVU dodavatel Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 3.2 Ověření identity

Více

Nastavení telefonu LG P500 Optimus One

Nastavení telefonu LG P500 Optimus One Nastavení telefonu LG P500 Optimus One Telefon LG P500 Optimus One, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Nastavení telefonu Nokia 515

Nastavení telefonu Nokia 515 Nastavení telefonu Nokia 515 Telefon Nokia 515, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Postup instalace síťové verze Mount Blue

Postup instalace síťové verze Mount Blue Postup instalace síťové verze Mount Blue Instalace na serveru 1. Stáhněte si instalační balíček pro server ze stránek Mount Blue na adrese: http://www.mountblue.cz/download/mountblue-server-setup.exe 2.

Více

Administrační manuál

Administrační manuál Administrační manuál v.1.1. Obsah 1. Přihlášení do administrace 2. Nastavení profilu 3. Zadávání meníček a stálé nabídky 4. Jídelní lístek 5. Zadávání akcí 6. Odhlášení strana 2 1. Přihlášení do administrace

Více

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o.

Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Návod na obsluhu internetového portálu O.K.V. Leasing s.r.o. Internetový portál O.K.V. nám slouží: k pořízení smlouvy o úvěru se zákazníkem k vytištění smlouvy k vygenerování a odeslání pořízených dat

Více

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3?

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Systém ESTOFAN je určen pro administraci a editaci webových stránek, které jsou provozovány reklamní agenturou PANKREA. 1. Přihlášení Po objednávce a vytvoření

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Telefon Sony Ericsson XPERIA X10, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 4 Domovská

Více

Manuál k systému RS4S. verze 1.2

Manuál k systému RS4S. verze 1.2 Manuál k systému RS4S verze 1.2 1. Úvod Redakční systém RS4S slouží ke správě vaších webových stránek, bez nutnosti znalosti jakéhokoliv programovacího jazyku. Sami můžete provádět změny v dokumentech,

Více

Nastavení telefonu LG G2 D802

Nastavení telefonu LG G2 D802 Nastavení telefonu LG G2 D802 Telefon LG G2 D802, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH? Manuál k HELIOS One Podnikatel Obsah Registrace... 3 Jak mám postupovat hned po registraci?... 3 Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?... 3 Jak si založím další firmu?... 4 Jsem podnikatel. Jak vytvořím

Více

Nová verze mojepco pro mobily

Nová verze mojepco pro mobily Nová verze mojepco pro mobily Popis nastavení nové verze aplikace mojepco v software NET-G Určeno pro: správce PCO/NET-G Datum vydání: 10. 10. 2017 Od října 2017 bude spuštěná nová verze aplikace mojepco

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci

Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci Moje-Projekty.cz Dokumentace k aplikaci 12. 3. 2015 Verze: 1.0 Obsah 1. Obecné informace... 3 2. Přihlášení do systému... 3 3. Odhlašování ze systému... 4 4. Jak si změnit heslo... 4 5. Jak si nastavit

Více

Stránky obce Olomučany

Stránky obce Olomučany Stránky obce Olomučany Uživatelská příručka 31. srpna 2011 Autor: Vojtěch Mrázek, mrazek.v@gmail.com Obsah 1 Úvod 1 2 Vytváření obsahu 1 2.1 Články................................ 1 2.2 Dokumenty.............................

Více

apilot - První kroky Publikační platforma apilot První kroky

apilot - První kroky Publikační platforma apilot První kroky Publikační platforma apilot První kroky Přihlášení https://domena.apilot.cz Po přihlášení Po přihlášení Nástěnka - aktualizace platformy novinky - tipy, triky (nastavení poštovních klientů) - aktivita

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

Průvodce portálem GUARDIAN

Průvodce portálem GUARDIAN Průvodce portálem GUARDIAN O GUARDIANU GUARDIAN je informačním a komunikačním portálem bezpečnosti práce a požární ochrany. Portál je určen pro klienty společnosti G U A R D 7, v.o.s. Uživatel má v GUARDIANU

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ

MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ MANUÁL PRO UŽIVATELE WEBU ADRESÁŘ DESIGNÉRŮ Verze 1.0 ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU Dittrichova 21, 128 01 Praha 2 Zelená linka pro export: 800 133 331, fax: 224 907 503 e-mail: info@czechtrade.cz

Více

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek - 1 - Návod k obsluze mapového serveru vidimte.cz Po zadání internetové adresy http://www.vidimte.cz v prohlížeči Mozila Firefox nebo Internet Explorer se Vám zobrazí úvodní obrazovka. Pro zadání Vašeho

Více