Záznam ze shromáždění Společenství vlastníků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Záznam ze shromáždění Společenství vlastníků"

Transkript

1 Záznam ze shromáždění Společenství vlastníků SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 uskutečněného v pondělí 10. prosince 2018 od 18 hod. v Německé škole, Schwarzenberská 700/1, Praha 5-Jinonice Přítomní: viz. hlasovací a prezenční listina viz. hlasovací a prezenční listina Zahájení: Jednání shromáždění zahajuje v 18:15 místopředseda výboru SVJ, Viktor Hrnčíř, jakožto představitel svolavatele. Sděluje shromáždění, že podíl přítomných spoluvlastníků je 60,51 %. Shromáždění je tedy usnášeníschopné. Volba předsedy a zapisovatele shromáždění: Předsedou byl navržen Viktor Hrnčíř a zapisovatelem Jaroslav Krčál. - Oba byli jednomyslně schváleni přítomnými členy SVJ. Volba skrutátora a ověřovatele shromáždění: Předseda navrhl Zdeňka Špindlera jako skrutátora a Hanu Meissnerovou jako ověřovatelku. - Oba byli jednomyslně schváleni přítomnými členy SVJ. Program shromáždění: Zahájení 1. Výroční zpráva za rok odsouhlasení účetní závěrky za rok odsouhlasení rozpočtu na rok 2018 a rok Schválení nových stanov v souladu s Novým občanským zákoníkem 89/ Odsouhlasení odměny členům výboru - Za rok 2016, rok 2017 a rok Rezignace na funkci předsedkyně výboru Hany Meissnerové 5. Volba nových členů do výboru 6. Informace o činnosti výboru - PENB (průkaz energetické náročnosti budovy) - výměna vodoměrů a kalorimetrů - výmalba a pokládka podlah v chodbách a schodištích všech vchodů - úprava STA: přechod z DVBT na DVBT2 - nový zahradník - informace o případném dopravním opatření na komunikaci před garážemi 7. Různé 8. Diskuse, závěr - Program je jednomyslně schválen přítomnými členy SVJ.

2 Hlasování o jednotlivých bodech programu: Předseda přistoupil k projednání bodů programu: 1. Výroční zpráva za rok 2017 Pan Bláha se z důvodu nemoci omluvil z účasti. Předsedající prezentoval Zprávu o hospodaření za rok Hlavní body zprávy: - Úvěr za zateplení se na začátku roku 2018 doplatil. Dotace z programu PANEL dovybrána. (Od té doby všichni platí již pouze částku do fondu oprav.) - V součtu dluhů a pohledávek bylo SVJ ke konci roku 2017 cca ,- Kč v kladných číslech. - Na konci roku 2017 bylo na účtu ve fondu oprav cca 3 mil. 870 tis. Kč Rozpočet na rok 2018 a rok 2019: - Na rok 2018 zůstal stejný příspěvek do Fondu oprav jako v roce Návrh na rok 2019 je ponechat příspěvek ve stejné výši. (Z důvodu výdajů v roce 2018 se předpokládá ve fondu oprav ke konci roku přibližně stejný objem peněz jako na konci roku 2017.) - odsouhlasení účetní závěrky za rok 2017: účetní závěrka za rok 2017 je schválena přítomnými členy SVJ. 1 se zdržel viz hlasovací listina. - odsouhlasení rozpočtu na rok 2018 a rok 2019 s tím, že bude výše příspěvku do fondu oprav zachována ve stávající výši: rozpočet na rok 2018 je jednomyslně schválen přítomnými členy SVJ. rozpočet na rok 2019 je jednomyslně schválen přítomnými členy SVJ. 2. Schválení nových stanov v souladu s Novým občanským zákoníkem 89/2012 Znění nových stanov bylo v dostatečném předstihu před shromážděním uveřejněno na webových stránkách SVJ, aby se s nimi vlastníci mohli seznámit. Stávající stanovy byly z důvodu změny občanského zákoníku upraveny tak, aby novému zákoníku odpovídaly. Z důvodu dobře napsaných předchozích stanov nejsou nutné veliké úpravy, v zásadě jsou pouze formální. Hlavní body úprav: - Všechny limity pro hlasování byly nastaveny na co nejnižší zákonnou mez tak, aby bylo shromáždění co nejvíce flexibilní. - Komunikace s členy SVJ je novými stanovami umožněna i elektronicky přes . - Z důvodu navyšování cen služeb a materiálů došlo i k navýšení limitů, o kterých může výbor SVJ rozhodovat samostatně tak, aby nebylo třeba svolávat shromáždění. Všechny dotazy ke stanovám byly ke spokojenosti tázajících zodpovězeny. Paní Černošková žádá, aby bylo dáno do zápisu, že se svým synem mají zdravotní komplikace kvůli problémům, které výbor již 5 let zná a neřeší. Paní Nováková hlesne, zda paní Černošková neuvažuje o tom, že její problémy mohou být psychického rázu. Viktor Hrnčíř doporučuje větrat, hlavně proto, aby v bytě neplesnivěly meziokenní prostory. Paní Černošková reaguje, že přeci nemůže mít

3 v zimě otevřena celý den okna. VH ukončuje tuto debatu s tím, že toto se netýká stanov a říká, že schválení nových stanov nemá vliv na Domovní řád, který zůstává beze změn. - Stanovy v navrženém znění jsou jednomyslně schváleny přítomnými členy SVJ. 3. Odsouhlasení odměny členům výboru - Za rok 2016, rok 2017 a rok Schvalování odměny pro výbor v celkové výši 50 tis./rok byly na minulém shromáždění odloženy a vzhledem k tomu, že pořádáme shromáždění takto na konci roku, dáváme hlasovat i o letošních odměnách. Odměny členům výboru jsou schváleny přítomnými členy SVJ. Zdrželo se 5 lidí viz hlasovací listina. 4. Rezignace Hany Meissnerové na funkci předsedkyně výboru Předseda dává na vědomí, že Hana Meissnerová rezignuje na funkci předsedkyně výboru. Svou práci bude vykonávat do konce roku Volba nových členů do výboru Dle nových stanov je nutné mít 3 členy výboru a jednoho revizora. Končí funkční období Viktoru Hrnčířovi, který, pokud se nepřihlásí nikdo jiný, souhlasí s pokračováním. Zdeněk Špindler a Jaroslav Krčál zůstávají ve funkci členů výboru. Na funkci revizora je navrhnuta Markéta Taberyová. Další kandidáti Shromážděním navrhnuti nejsou. Hlasování o členech výboru SVJ: - Navrhovaní členové výboru (Viktor Hrnčíř, Zdeněk Špindler a Jaroslav Krčál) jsou schváleni přítomnými členy SVJ. - Zdrželi se členové výboru. Hlasování o revizorovi výboru SVJ: - Jako revizor výboru SVJ je schválena přítomnými členy SVJ paní Taberyová. - Zdržela se paní Taberyová. 6. Informace o činnosti výboru - PENB (průkaz energetické náročnosti budovy): Budova je vyhodnocena v kategorii C, průkaz a zpráva je uložena na webu společenství. - výměna vodoměrů a kalorimetrů: Byly vyměněny vodoměry a teplotní čidla, kde jsou zabudovány i zpětné klapky a plomby pro omezení případného podvádění.

4 Odečty jsou možné dálkovým přenosem bez vstupu do bytu. - výmalba a pokládka podlah v chodbách a schodištích všech vchodů Proběhla plánovaná výmalba společných volně přístupných prostor i v suterénní chodbě a pokládka lina na schodištích. Drobné nedodělky a úpravy budou dodělány v co nejkratší době. Výměna dlažeb nebyla provedena z důvodu ceny. (Byla ale zpracována cenová nabídka na výměnu dlažeb. Orientační cena je Kč za vchod pro nejlevnější variantu dlažby.) Připomínky k výmalbě: Zástupkyně p. Bílkové: ve vchodu 561 jsou nedostatky ve výmalbě (která je provedena nekvalitně a hrozí možné odpadnutí omítky). Předseda: firma dostala zaplaceno za výmalbu a za vyspravení spár, ne za opravení štuku. Zároveň má firma ještě zapracovat nedodělky. Vchod 561 výbor ještě zkontroluje. Viktor Hrnčíř žádá vlastníky, aby upozornili výbor na případné nedostatky ve výmalbě, které by ještě mohly být v rámci reklamace opraveny. Předseda se ptá shromáždění, jestli má v následujícím období uskutečnit výměnu dlažby: Po diskusi je rozhodnuto o přesunu rozhodnutí na další shromáždění. - úprava STA (přechod z DVBT na DVBT2): Bod zatím není urgentní potřeba výměny do roku Investice je cca Kč na celou budovu. Na dalším shromáždění se bude o bodu hlasovat. - nový zahradník: Zahradník, s nímž byla uzavřena smlouva v r. 2016, nám vypověděl smlouvu a s novým zahradníkem, jenž nám přislíbil spolupráci i pro další období, zatím smlouva podepsána není. Někteří vlastníci navrhují vrátit se zpět k panu Rangelovi, nebo aby se stávající stav změnil výrazně k lepšímu, i za cenu navýšení nákladů. Výbor SVJ požádá pana Rangelova o nabídku a do jara se rozhodne. Na jaře bude novému zahradníkovi zadáno dosetí trávníku nad garážemi. Zároveň se výbor zeptá na možnost osazení keřů, popř. jiných rostlin, do květníků, které by byly umístěny na prostory nad garážemi. - informace o případném dopravním opatření na komunikaci před garážemi: Je zažádáno a schváleno namalování plné žluté čáry na jedné straně v zatáčce na příjezdu do ulice Bochovská tak, aby byl zajištěn průjezd popelářského vozu. Výbor zjistí další potřebné kroky nechá čáru namalovat. Po rekonstrukci bytového domu pod námi začali lidé z tohoto domu parkovat s vozidly před garážemi. Panuje obava o zachování protahování a sypání prostorů před garážemi v zimním období, které zajišťuje MČ Praha 5.

5 Předseda navrhuje, že by se na vjezd do prostoru před garážemi instalovala značka zákazu stání s výjimkou vlastníků SVJ Bochovská. Výbor podá žádost na dopravní inspektorát, o realizaci se rozhodne později. 7. Různé - protékající střecha nad bytem paní Černoškové: K řešení se přistoupí bezodkladně, protože se jedná o havarijní stav. Je potřeba zjistit, kudy voda vlastně zatéká, protože střecha se po nedávné inspekci zdá v pořádku. Pan správce se na tuto záležitost podívá a bude výbor informovat. - vchodové mostky : Paní Podobová z vchodu 564 upozorňuje na zhoršující se stav nosné části přístupových mostků. Výbor zajistí revizi a zhodnocení stavu mostků. - zvonky a vchodové dveře: Některé dveře jsou údajně prohnuté, netěsní a mají zrezivělé prahy. Stav dveří bude prověřen. P. Hrnčíř navrhuje výměnu vchodových zámků za automaticky zamykatelné (např. jako u suterénních východů ke garážím) tak, aby bezpečnost domu před neoprávněným vniknutím byla zvýšena a zároveň zamykání dveří splňovalo požární požadavky na nouzový východ. P. Kašpar navrhuje výměnu domovních zvonků, které jsou na hraně životnosti a ve stávajícím stavu se již nedají rozumně udržovat. Výbor do příštího shromáždění připraví cenové nabídky na výměnu vchodových zámků a zvonků. - Pomoc s namontováním ventilátorů s klapkami: Paní Černošková prosí o pomoc ohledně namontování ventilátoru se zpětnými klapkami, aby k ní do bytu nešel zápach z jiného bytu pan Kašpar sice pomoc nabízí, ale argumentuje, že jí namontování ventilátoru nejspíš nepomůže. - zatékání vody do garáží č.22 a 23: Nejspíš je problém v zatékání dilatační spárou, nebo oplechováním domu mezi garážemi a domem Výbor nyní neví, kde může být problém a pokusí se jím zabývat. - vypínač na chodbách ve vchodu č.7, 1. patro je vadný a zasekává se: P. Kašpar se na vypínače podívá a opraví ho.

6 - u popelnic mezi domy v ulici Bochovská je veliká díra, kvůli které nejde vyjet s popelnicí: Je možné žádat dopravní inspektorát o nápravu. P. Chráska navrhuje zasílat soustavně info o této záležitosti s žádostí o nápravu na následující adresy: (existuje i jako aplikace na mobil) čím víc žádostí tam přijde, tím více pravděpodobné bude, že MČ Praha 5 danou propadlinu opraví (obdobně jako aktuálně provedené opravy komunikací kolem domu). - Paní Černošková upozorňuje, že lidé netřídí odpad a tudíž jsou brzy po vyvezení popelnice opět plné - cca 3 roky zaparkované auto před domem vrak bez značek: Z diskuze vyplývá, že někteří členové SVJ se tím již zabývají, bohužel se zprávou, že bude těžké se nepojízdného automobilu zbavit. - dotaz na pronájem antény na střeše a možnost navýšení nájmu a inflaci: Výbor zjistí stav, ale vzhledem k možné konkurenci vidí navýšení nájmu jako málo pravděpodobné. - Využití suterénních prostor: P.Kašpar: Kočárkárny a kolárny nyní slouží spíše jako sklady. Je to závažný problém i z požárního a bezpečnostního hlediska! Prosí členy SVJ o označení si svých věcí. V dohledné době budou (po informování SVJ na nástěnkách) neoznačené věci odklizeny. Možnost využití suterénních prostor, které dosud nejsou efektivně využity: Minimálně 3 zúčastnění by o možnost případného pronájmu sklepních prostor stáli. Výbor zjistí do příštího jednání velikost a možnost využití těchto prostor. Do koláren byla zmíněna možnost instalování závěsných háků na kola pro úsporu místa. 8. Diskuse, závěr Poděkování všem účastníkům shromáždění, že se dostavili v usnášeníschopném počtu a za konstruktivní přístup k projednávání jednotlivých bodů programu. Ukončení shromáždění ve 20:50. Zapsal: Jaroslav Krčál Ověřila: Hana Meissnerová

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564, IČO: 26701626 uskutečněného v úterý 26. června 2017 od 19 hod., v RESTAURACI U BŮČKA, Na Vidouli 1, Praha 5 Jinonice

Více

Výbor SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564. svolává Shromáždění Společenství vlastníků k jednání, které se uskuteční

Výbor SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564. svolává Shromáždění Společenství vlastníků k jednání, které se uskuteční Výbor SVJ Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 svolává Shromáždění Společenství vlastníků k jednání, které se uskuteční v úterý 10. května 2016 od 19 hod., tentokrát v RESTAURACI U BŮČKA, Na Vidouli 1, Praha

Více

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 1) zahájení, informace o činnosti Výboru SVJ 2) projednání návrhu nových stanov

Více

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Společenství vlastníků pro dům č. p. 988, Praha 4, Háje Se sídlem Jurkovičova 988/24, Háje, 149 00 Praha, IČ 034 98 506, Zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek u Městského soudu v Praze oddíl

Více

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 20.11.2014 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství pro dům č.p. 703, Praha 9 Letňany se sídlem Zlonická

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan Děkujeme, že jste přišli 1. Zahájení jednání shromáždění 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ 3. Zpráva o činnosti správce 4. Zpráva

Více

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybíralova č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: Předsedající: Zapsala: Účastníci: Zajištění hlasování: 28.5.2013, Galerie Praha 14 Mgr. Michal

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 - STRAŠNICE KONANÉHO DNE 18. 3. 2010 OD 17:30 VE ŠKOLNÍ JIDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 1 Program členské schůze SVJ Prezentace Volba skrutátora a součet hlasovacích podílů Zpráva o hospodaření SVJ za roky 2012, 2013 a k 31. 10.

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU BECHLÍNSKÁ 705, PRAHA 9

14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU BECHLÍNSKÁ 705, PRAHA 9 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU BECHLÍNSKÁ 705, PRAHA 9 Jan Líkař Praha, 19.10. 2016 Program shromáždění: Prezence, volba skrutátora, zapisovatele a ověřovatele zápisu ze 14.

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most konaného dne 22.11.2009 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908 Jednání se konalo dne 22.11.2011

Více

Zápis ze shromáždění

Zápis ze shromáždění Zápis ze shromáždění Datum konání: 9. 11. 2009 Místo konání: ZŠ Mládežnická Trutnov, budova bývalého kina Program 1. Volba zapisovatele, volba skrutátora, kontrola usnášeníschopnosti 2. Zpráva o činnosti

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. prosince 2017 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. prosince 2017 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. prosince 2017 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4 Datum konání: 18.06.2015 od 18:40 do 21:35 h Místo konání: velká sušárna v suterénu domu Petýrkova 1948, Praha 4 Účast : viz prezenční listina 18:40 Předseda SVD vítá přítomné. Místopředseda seznamuje

Více

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů)

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů) Zápis z 11. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Habartická čp. 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, Praha 9-Střížkov konané dne 29. 11. 2017 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod.

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod. Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 konaného dne 12.12.2016 od 19:30 hod. Program shromáždění : 1) Prezence a kontrola usnášení schopnosti

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne 21. 11. 2011 Adresa: Mračnická 1053-1054, 102 00 Praha 10 Spoluvlastnických podílů celkem: 38 847 Přítomno: viz prezenční

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 24. října 2012 Místo konání: Základní škola, Blanenská 1, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek SPOLEČENSTVÍ PODVINNÝ MLÝN 2348 A 2349, PRAHA 9, IČ: 27414752 Místo konání: podzemní garáže pod SVJ PM 2348 a 2349 Datum a čas konání: úterý 5.11.2013 od 19:00 Schůze

Více

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 02.11.2016 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9 se

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne 21. 6. 2017 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele. 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ od posledního shromáždění.

Více

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608 ZÁPIS ze shromáždění Datum a místo konání: 14. 10. 2014, Poliklinika Prosek, Lovosická 440/40, Praha 9 Předsedající: Ing. Pavel Rejchrt Zapsal: JUDr. Jitka Mokrá Program zasedání: 1) Zahájení (schválení

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 08. 11. 2017 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ

PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ Společenství vlastníků pro dům Bohúňova č.p. 1336, 1337, 1338, Praha 4, Chodov, IČ: 247 14 500, se sídlem Bohúňova 1338/9, Praha 4, PSČ 149 00, zapsané dne 23. 07. 2010

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 IČ 276 10 993, zapsaného v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeného Městským soudem v Praze v odd. S, vložka 7116 konaného

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p. 1556 konaného 14. června 2016 v 19,30 hod v prostorách 2. podzemního podlaží v sídle společenství Praha 5, Tachovská Josefa

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

ZÁPIS. ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice

ZÁPIS. ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice Na shromáždění bylo přítomno celkem 135 632 podílů

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konané dne 21. 9. 2016 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2. Volba mandátové komise 3. Schválení stanov

Více

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek (SVJ) Nad Přehradou 619, se sídlem Nad Přehradou 619, Praha 10, IČ:

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek (SVJ) Nad Přehradou 619, se sídlem Nad Přehradou 619, Praha 10, IČ: ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek (SVJ) Nad Přehradou 619, se sídlem Nad Přehradou 619, 109 00 Praha 10, IČ: 017 74 956 Datum konání: 17. 1. 2019, místo konání: školní jídelna ZŠ Nad

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 10. listopadu 2015 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 10. listopadu 2015 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 10. listopadu 2015 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 STRAŠNICE KONANÉHO DNE 23. 6. 2011 OD 17:30HOD VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222:

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222: ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek E. Beneše 1531-1534 a členské schůze samosprávy č.222 konaném dne 21. května 2015 od 18:00 hodin v jídelně Harmonie I, Tř. E. Beneše 1747, HK 12. Oznámený program

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE OD 17:30HOD SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE OD 17:30HOD SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 STRAŠNICE KONANÉHO DNE 22. 11. 2012 OD 17:30HOD VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 27.května 2015, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání členské schůze, konané dne 18.6.2014

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Zápis ze shromáždění

Zápis ze shromáždění Zápis ze shromáždění (dále jen Společenství), které se konalo 7.12.2010 ve společenské místnosti tohoto domu. Shromáždění se zúčastnili členové Společenství s vlastnickým podílem ve výši 56,243%. Shromáždění

Více

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17. Zápis z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.00 hodin V domě je 88 bytových jednotek, z toho je 69 v osobním vlastnictví

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 10.5.2012 Přítomni: Začátek schůze: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda p. Richard Vavrda

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 I. Shromáždění SVJ Baranova 10 Praha 3 se sídlem Baranova 1878/10, Praha 3, 130 00, IČ: 248 30 003 (dále jen Společenství)

Více

ROZVAHA. ke dni 31.12.2010 IČ 26701626. Stav k poslednímu dni účet. období. Číslo řádku. Stav k prvnímu dni účet. období A K T I V A.

ROZVAHA. ke dni 31.12.2010 IČ 26701626. Stav k poslednímu dni účet. období. Číslo řádku. Stav k prvnímu dni účet. období A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ve znění vyhlášky č. 476/2003 Sb. ROZVAHA ke dni 31.12.2010 Název, sídlo a právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ 26701626 SVJ domu Bochovská 560,561,562,563

Více

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne 17. 3. 2016 Datum 17. 3. 2016 Místo Toulcův dvůr, Kubátova, P10 Účastníci Členové SVJ pro dům Rižská 1580

Více

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Z Á P I S Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Schůzi zahájil a řídil předseda výboru SVJ M.Vilímovský v 18,00

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. května 2015 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. května 2015 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 12. května 2015 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 24. listopadu 2010 Místo konání: Základní škola, Blanenská 1, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek (dále jen shromáždění ) Společenství vlastníků jednotek Nad Přehradou 467, Praha 10 - Horní Měcholupy, IČO: 27253791, zapsaného v rejstříku společenství vlastníků

Více

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV IČ: 287 95 741, DIČ: CZ 287 95 741 Zápis č. 2011-01 Ze shromáždění konaného dne 28. dubna 2011 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 22. června 2005 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství P O Z V Á N K A v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK pro dům Houbalova 3044, Brno které se koná v Brně, v úterý dne 11. června

Více

Společenství Petržílkova Petržílkova 2490, Praha 5 IČ: ; DIČ: CZ

Společenství Petržílkova Petržílkova 2490, Praha 5 IČ: ; DIČ: CZ Zápis ze schůze konané formou elektronické konference ve dnech 4.9.2013 až 11.9.2013 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze účastní se všichni členové výboru, zároveň uvedou případné připomínky

Více

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí ZÁPIS z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10 konaném dne 16.04.2013 v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí Předsedající: Jarka valová Skrutátor: Tomáš Mach Zapisovatel: Irena Křivánková 1) Zahájení

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 24. 9. 2016 konaná formou elektronické konference ve dnech 24. 9. 2016 až 30. 9. 2016 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze účastní se všichni členové výboru, zároveň

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 www.svj-bellusova.cz svj.bellusova@seznam.cz Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 se sídlem Bellušova 1803/5, Praha 5, Stodůlky, PSČ 155 00 Identifikační

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne 20. 6. 2018 Místo konání: Ekumenické centrum, Lýskova 2 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele. 2.

Více

Pozvánka na schůzi Společenství vlastníků jednotek Nová Kolonie 2604/8

Pozvánka na schůzi Společenství vlastníků jednotek Nová Kolonie 2604/8 Pozvánka na schůzi Společenství vlastníků jednotek Nová Kolonie 2604/8 Datum: 16.5.2013 v 18:30 hodin Místo: garáž PROGRAM: 1. Prezence 18:30-18:45 hod. 2. Zahájení v 18:45 (volba skrutátora a zapisovatele)

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č.p. 910, Brno Datum: 16. května 2012 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733

Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733 Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733 Konané dne 27. listopadu 2017 (pondělí) od 18.00 hod. ve školní jídelně na adrese Základní škola a Střední škola (Modrá škola) Kupeckého 576,

Více

SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Č.P. 497, 498, 499, 500, 501 ZÁPIS ZE IV. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Č.P. 497, 498, 499, 500, 501 ZÁPIS ZE IV. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE IV. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského v Mostě konané dne 26.11. 2007 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice

Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice Z á p i s ze Shromáždění č.6 Společenství vlastníků jednotek Mírová 474, Milovice Datum konání : 20. května 2009 Místo konání : KD Milovice malý sál; ul. 5.května, Milovice Čas konání : od 18:00 hod. do

Více

ZÁPIS. Program schůze, počet a obsah příloh a text pozvánky byly schváleny výborem dne

ZÁPIS. Program schůze, počet a obsah příloh a text pozvánky byly schváleny výborem dne Společenství vlastníků Argentinská 1284/6, Praha 7 se sídlem Argentinská 1284/6, Holešovice, 170 00 Praha 7 IČ: 033 26 632 Zapsáno v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

SBD Rybníčky II Družstvo, Talichova 3272/33, Kroměříž

SBD Rybníčky II Družstvo, Talichova 3272/33, Kroměříž Zápis z veřejné schůze představenstva SBD Rybníčky II, konané dne 10.4.2013 Zahájeno: 18,00 hod Ukončeno: 20,30 hod Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: Michal Koranda, Hana Večeřová, Bronislav Panzar,

Více

Zápis z V. shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Zápis z V. shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z V. shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1170 1174, Praha 6 Datum konání: 23. května 2013, 18:30 hod. Přítomno: vlastníci více než 75 % podílů, včetně zástupce MČ Praha 17, osobně,

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne 8. 4. 2019 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 11. června 2015 Místo konání: Parkoviště u domu Zámezí 14, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer Z Á P I S z 18. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konalo v pondělí dne 7. září 2015 od 18,00 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp.141 Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek,

Více