Handbuch. Yakumo DVD Record Master XL. Manual Manuel. DVD+RW Recorder/Player

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Handbuch. Yakumo DVD Record Master XL. Manual Manuel. DVD+RW Recorder/Player"

Transkript

1 Handbuch Manual Manuel D GB F E Yakumo DVD Record Master XL DVD+RW Recorder/Player

2 Ovládací prvky Prední Panel ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ 7 AUDIO VSTUP (FRONT LEFT) 2 PREDCHÁZEJÍCÍ 8 AUDIO VSTUP (FRONT RIGHT) 3 DALŠÍ 9 COMPOSITE VIDEO VSTUP (FRONT) 4 ZÁZNAM 10 S-VIDEO VSTUP (FRONT) 5 STOP 11 OTEVRENÍ/ZAVRENÍ 6 PREHRÁVÁNÍ/PAUSE Zadní Panel AUDIO VÝSTUP 7 DIGITALAUDIO-KOAXIÁLNÍ VÝSTUP 2 COMPONENT VIDEO VÝSTUP 8 S-VIDEO VÝSTUP 3 COMPOSITE VIDEO VÝSTUP 9 S-VIDEO VSTUP 4 AUDIO VSTUP 10 ANTÉNNÍ VÝSTUP 5 COMPOSITE VIDEO VSTUP 11 ANTÉNNÍ VSTUP 6 DIGITALAUDIO-OPTICKÝ VÝSTUP 12 SCART VÝSTUP (AV-OUT) 13 SCART VSTUP (AV-IN)

3 Ovládací prvky Dálkové ovládání. 1. S TA N D B Y 1 9. F O RWA R D 2. MUTE 2 0. S L O W I / P ( I N T E R L A C E / P R O G R E S S I V E ) 2 1. S E T U P 2 4. RANDOM 2 2. O P E N / C L O S E R E P E AT 2 3. NUMBERS ADD/CLEAR D I R E C T I O N ( U P / D O W N / L E F T / R I G H T ) S E L E C T E D I T 24. T I T L E 25. G O TO 26. RETURN 27. P L AY I N P U T REC/OTR ( R E C O R D / O N E - TOUCH RECORD) DISC OPERAT I O N T I M E R P R E V I O U S N E X T ANGLE AUDIO S TO P C H A N N E - L / + VOLUME - / M E N U S U B T I T L E PA U S E / S T E P D I S P L AY N AV I G AT I O N REVERSE

4 Prehrávání disku Prehrávání bežných disku 1. Zapnete pristroj. 2. Vložte DVD disk. 3. Šipkami nebo pomocí císel vyberte titul (title). OPEN/CLOSE Title 1 Title 2 SELECT Title 3 Title 4 PLAY 4. Stisknete tlacitko SELECT nebo PLAY. Prehrávac spustí prehrávání zvoleného titulu. 5. Pro vysunutí disku stisknete tlacitko OPEN/CLOSE.

5 Prehrávání disku Prehrávání disku DVD+RW nebo DVD+R Index Picture Screen 2. TITLE 01/01/00-12:14PM HQ 00:00:20 1. TITLE 01/01/00-12:14PM SP 00:00:20 5. TITLE 01/01/00-12:14PM SP 00:00:20 4. TITLE 01/01/00-12:14PM HQ 00:00:20 PREV Description: TITLE 01/01/00-12:14PM SP 00:00:20 1. Jméno titulu. Standardne TITLE. 2. Datum a cas nahrávky. 3. Použitá kvalita. 4. Délka nahrávky. 1. Zapnete prístroj. 2. Vložte disk DVD+RW nebo DVD+R. 3. TITLE 01/01/00-12:14PM SLP 00:00:20 6. TITLE 01/01/00-12:14PM EP 00:00:20 NEXT

6 Prehrávání disku Prehrávání disku DVD+RW nebo DVD+R 3. Stisknete tlacítko OPEN/CLOSE. 4. Pouzijte sipky (UP/DOWN/RIGHT/LEFT) k presunu na pozadovanou volbu. OPEN/CLOSE 5. Stisknete tlacítko SELECT nebo PLAY pro prehrávání pozaovaného titulu. SELECT UP/DOWN /RIGHT/LEFT PLAY STOP 6. Zastavení prehrávání Stisknete 1x tlacitko STOP pro zastavení prehravání; Stisnete tlacitko PLAY pro obnovení prehrávání. Pro prehrávání od zacátku stisknete 2x tlacitko STOP a opet tlacítko PLAY.

7 Prehrávání disku Obecné funkce Všechny operace spojené s prehravaním mohou být také spušteny skrze navigacní menu. Pri prehrávání stisknete tlacítko NAVIGATION pro vstup do navigacního menu. Navigacní menu se skládá ze souborù ikon, které reprezentují rùzné úkony. Vyberte pomocí tlacítek RIGHT/LEFT pozadovanou ikonu a tlacítkem SELECT ji potvrdte, stisknete UP/DOWN pro výber volby a potvrdte tlacítkem SELECT. Pro odchod z navigacního menu stisknete tlacítko NAVIGATION. Playback mode Voba módu prehrávání. Angle Výber jiného úhlu kamery (musí být obsaženo na DVD). Playback control Audio Volba zvukové stopy Title Výber titulu. Subtitle Výber titulkù. Chapter Timer Výber kapitoly. Posun v case.

8 Prehrávání disku Obecné funkce 1. Rychlý posun vpred Stisk. pri prehrávání. Rychlost posunu se bude cyklicky menit s kazdým stiskem. Stisknete PLAY pro návrat k prehrávání. 2. Rychlý posun vzad Stisk. pri prehrávání. Rychlost posunu se bude cyklicky menit s kazdým stiskem. Stisknete PLAY pro návrat k prehrávání. 3. Pozastavení prehrávání Stisknete PAUSE/STEP pro pozastavení prehrávání. Stisknete PLAY pro návrat k prehrávání. PLAY 4. Krokování obrazu Stisknete PAUSE/STEP dpri prehrávání. Po každém stisknutí tohoto tlacítka, dojde k posunu o jeden krok. Stisknete PLAY pro návrat k prehrávání. ZOOM REVERSE/ FORWARD PAUSE/STEP 5. Zpomalení Stisknete SLOW pri prehrávání. S každým stisknutím tlacítka se bude zpomalovat rychlost prehrávání, se vrátí na pùvodní úroven. Poznámka: Množství funkcí závisí na na použitém typu média (MP3, Audio CD, DVD+RW/DVD+R atd.)

9 Tituly Nalezení titulu Jestliže DVD disk obsahu císla titulù, mùžete se na každý z nich posunout prímým výberem císla pozadovaného titulu. 1. Stisknete GOTO pri prehrávání. Zobrazí se navigacní menu. 2. Zvolte tuto ikonu a potvrdte tlacítkem SELECT. Pro výber 2. titulu zmácknete tlacítko 2 GOTO SELECT 2 3. Pro volbu urcité kapitoly stisknete tlacítko GOTO, vyberte tuto ikonu, napiste císlo kapitoly a potvrdte tlacítkem SELECT. 4. Pro spustení prehrávání od urcitého casového místa stisknet GOTO,vyberte tuto ikonu, vložte casový údaj a potvrdte tlacítkem SELECT. Poznámka: Funkce je neplatná na MP3 discích. U DC diskù je GOTO použito pro volbu STOPY/CASU. U DVD+RW/+R není funkcní prehrávání od urcitého casového místa.

10 Opakované prehráv. Opakování titulu,kapitoly nebo stopy 1. Stisknete tlacitko REPEAT pri prehrávání. TMožnosti opakování se zmení po každém zmácknutí tlacítka REPEAT. Opakování stejné kapitoly. REPEAT Opakování stejného titulu. Opakování celého disku. Návrat k bežnému režimu. NAVIGATION Opakování urcitého casového úseku 1. PStisknete tlacítko NAVIGATION pro vstup do navigacního menu. 2. Zvolte tlacítky RIGHT/LEFT a potvrdte SELECT. 3. Tlacitky UP/DOWN zvolte A-B a potvrdte SELECTv miste, kde chcete zacit casový úsek, který bude opakován (bod A). 2. Stisknete znovu SELECT na konci casového úseku(bod B). Prehrávac se automaticky vrátí k bodu A a zapocne opakované prehrávání zvoleného casového úseku (A-B). 3. Zvolte tlacítky RIGHT/LEFT a potvrdte SELECT. Vyberte tlacítky UP/DOWN volbu NORMAL a potvrdte pro návrat k bežnému prehrávání. Poznámka: U CD/MP3 diskù rozlišujeme dva módy opakování. Na CD disku opakování stopy nebo disku a na MP3 disku opakování skladby nebo adresáre.

11 Náhodné poradí prehrá. Prehrávání titulù v náhodném poradí 1. Pri prehrávání Stisknete tlacítko RANDOM. RANDOM 2. Stisknete opet RANDOM pro návrat k bežnému prehrávání.

12 Výber úhlu kamery, jazyku a zvukové stopy ANGLE 1 ANGLE 2 Good afternoon Bonsoir Buenas tardes Volba úhlu kamery Volba jazyka Volba úhlu kamery Pokud je DVD titul nahrán ve formátu z více úhlù, máte možnost mezi temito úhly prepínat. Každým stiskem tlacítka ANGLE zmeníte úhle pohledu na scénu. ANGLE AUDIO Zmena zvukové stopy Prehrávac umožnuje menit zvukové stopy u prehrávaný DVD titulù v pripade, ze je DVD obsahuje. 1. Stisknete pri prehrávání tlacítko AUDIO 2. Opakovaným stisknutím tlacítka AUDIO bude docházet k prepínání zvukù.

13 Volba titulku Zmena zobrazování titulku Good afternoon Bonsoir Buenas tardes Stisknete tlacitko SUB-T pri prehrávání, abyste prepnuli na jiný jazyk titulkù nebo titulky vypli. SUBTITLE

14 KODAK Picture CD/JPEG/MP3 Prehrávání JPEG / KODAK Picture CD Prehrávání 1. Stisknete OPEN/CLOSE. Vložte CD do machaniky. KODAK picture CD se spustí automaticky, bez zobrazení menu na obrazovce. 2. Za pomocí sipek LEFT a RIGHT > se pohybujte v nabídce a adresárích. Stisknete PLAY nebo SELECT pro spusteni kontinuálního prehrávání od vyznaceného místa Press STOP or PAUSE/STEP on the remote to stop or pause the slideshow. 3. Pro zmenu efektù kontinuálního prehrávání, zvolte a potvrdte tlacítkem SELECT. Mùžete si vybrat ze 17 rùzných efektù. 4. Zvolte, potvrdte SELECT, použijte UP nebo DOWN pro zvolení jednoho z následujících príkazù: a. NORMAL: Prehrávání obrázkù jeden po druhém. b. S-RPT: Opakované zobrazování soucasného obrázku. c. D-RPT: Opakované zobrazování vsech souborù v adresari. d. PROG: Opakované zobrazování naprogramovaného listu. e. RANDOM: Zobrazování v náhodném poradí. 5. Pro otácení s fotkou obrázkem použijte tlacítka UP/DOWN/RIGHT/LEFT 6. Pro priblížení obrazu použijte tlacítka. Po každém zmácknutí dojde k oddálení nebo priblížení v rozsahu 12% až 400%. 7. U Kodak Picture CD, slouží k zprístupnení menu tlacítko MENU/RETURN

15 KODAK Picture CD/JPEG/MP3 Prehrávání Prehrávání MP3 disku 1. Stisknete OPEN/CLOSE. Vložte CD do mechaniky. 2. Za pomocí sipek LEFT RIGHT > se pohybujte v nabídce a adresárích. Stisknete PLAY nebo SELECT tpro spusteni prehravani od vyznaceného místa. 3. Pro zmenu audio kanálu stisknete tlacítko AUDIO.ress AUDIO on the remote, each time you press it, it cycles among LE RPo každém stisknutí se prepne na LEFT channel, RIGHT channel a STEREO. 4. Zvolte, potvrdte SELECT, použijte UP nebo DOWN pro zvolení jednoho z následujících príkazu: a. NORMAL: Prehrávání skladeb jedna po druhé. b. S-RPT: Opakované prehrávání soucasné skladby. c. D-RPT: Opakované prehrávání vsech souboru v adresari. d. PROG: Opakované prehrávání naprogramovaného listu e. RANDOM: Prehrávání v náhodném poradí.

16 Zobrazení informací Volba zobrazení informací Pomocí této funkce mùžete na obrazovce videt následující informace: - Prehrávaný titul - Prehrávanou kapitolu - Pocítadlo casu - Zbývající cas Stisknete tlacítko DISPLAY pri prehrávání. PREHRÁVANÝ TITUL/CELKEM TTITULU PREHRÁVANÁ KAPITOLA/CELKEM KAPITOL POCÍTADLO CASU TITULU DISPLAY ZBÝVAJÍCÍ CAS TITULU POCÍTADLO CASU KAPITOL ZBÝVAJÍCÍ CAS KAPITOL

17 Záznam Naladení kanálu Pro nahrávání z TV kanalu potrebujete nejdríve naladit TV kanaly. 1. Stisknete SETUP pro vstup do setup menu. 2. Zvolte ikonu TUNER a potvrdte SELECT. 3. Stisknete SELECT a UP/DOWN pro zvolení vstupu:air(anténa) nebo Cable, tlacítkem SELECT potvrdte. 4. Zvolte tlacítko SCAN a potvrdte tlacítkem SELECT. Spustí se automatické prohledávání kanálù. Ve sloupci SKIP jsou zobrazeny kanály, které nebyly nalezeny. Automatické ladení mùžete ukoncit tlacítkem STOP. 5. Ve sloupci CH mùžete zkontrolovat naladení programu, poprípade zmenit jeho císlo. 6. Pokud chcete nìkterý kanál vypnout, zvýraznete u nej polícko SKIP. 7. Stisknete tlacítko SETUP pro opustení menu. Jemné doladování 1. Pokud není program ideálne naladen, najdete si jej v e sloupci CH a stisknete SELECT. 2. Použijte RIGHT/LEFT k naladeni nejlepsí kvality. 3. Po doladení potvrdte volbou CONFIRM.

18 Možnosti záznamu Bežný záznam 1. Vložte zapisovatelné médium DVD+RW nebo DVD+R do mechaniky. 2. Zvolte zdroj, ze kterého si prejet nahrávat stisknutím tlacítka INPUT nebo NAVIGATION pro zobrazení menu. 3. Pomocí RIGHT/LEFT zvolte ikonu, potvrdte SELECT a tlacítky UP/DOWN vyberte vstupní zdroj, ze kterého si prejete nahrávat. F-A/V: Front Audio/Video vstup (na celním panelu) R-A/V: Rear Audio/Video vstup (na zadním panelu) F-SV: Front S-Video vstup (na predním panelu) R-SV: Rear S-Video vstup (na zadním panelu) AV-IN: Scart vstup (na predním panelu) TV program 4. Stisknete SLELECT pro potvrzení výberu. 5. Pomocí RIGHT/LEFT zvolte ikonu,potvrdte a tlacítky UP/DOWN zvolte kvalitu záznamu: HQ Nejlepší kvalita, témer 64 minut záznamu na prázdný disk. SP Standardní kvalita, témer 130 minut záznamu na prázdný disk. EP Prodloužená doba záznamu, témer 250 minut záznamu na prázdný disk. SLP Super prodloužená doba záznamu, témer 366 minut záznamu na prádný disk. Pro zvolení potvrdte tlacítkem SELECT. 7. Stisknete RECORD pro spustení záznamu. Pokud chcete zastavit záznam, stisknete STOP. Jestliže je DVD+RW nebo DVD+R disk nový,bude trvat doba zastavení záznamu až 3 minuty.

19 Rodicovský zámek RODICOVKY ZAMEK MUZETE POUZIT JEN NA DVD DISCÍCH S TOUTO FUNKCÍ Nastavení rodicovského zámku SETUP 1. Pri prehrávání stisknete 2x tlacítko STOP. 2. Stsknete tlacítko SETUP. 3. Zvolte ikonu PLAY. Na obrazovce se objevý následující menu. 6. Stisknete SELECT abyste se dostali do sub-menu nastavování úrovne ochrany.zvolte jednu z nabízených a potvrdte SELECT. 1 Kid Safe 2 G 3 PG 4 PG 13 5 PG-R 6 R 7 NC-17 8 Adult OFF 7. Zvolte OK a stisknete SELECT pro ulozeni vaseho nastavení. 8. Press SETUP button to exit setup, press PLAY button to start 4. Pomocí UP/DOWN nastavte úroven ochrany a stisknete SELECT. 5. Vložte císelný kód, zvolte OK a potvrdte SELECT. Zmena kódu: 1. Následujte kroky 1-6 a zvolte New. 2. Vložte nový kód. 3. Vložte nový kód ješte jednou pro overení. 5. Zvolte OK a potvrdte tlacítkem SELECT. 6. Stisknete SETUP pro opustení menu. Prednastavený kód je 3308

20 Možnosti záznamu Casový záznam 1. Nejdríve nastavte cas v prístroji. I 2. Stisknete tlacítko TIMER, zobrazí se menu. SELECT TIMER STOP 3. Použijte UP/DOWN pro výber prvního plánu a potvrdte pro vstup do sub-menu. Vstupní zdroj signálu Kvalita záznamu Cetnost záznamu 1x(once),denne(daily),týdne mm/dd/rr Pocátecní cas záznamu AM/PM volba Konec záznamu 4. Potvrdte OK pro ulození vaseho nastavení minut pred spustením casovaného záznamu se zobrazí menu s nápisem, že je prístroj pripraven pro záznam.

21 Editace Editace titulu na disku DVD+RW 1. Vložte DVD+RW disk. 2. Pomocí šipek vyberte titul, který si budete prát editovat. 3. Stisknete EDIT pro zobrazení editacního menu.. Zobrazení aktuálního/všech titulu Ukrytí kapitoly Zvolte pro ukrytí haktuální kapitoly. Zobrazení aktuální/všech kapitol Title face or Title name Editace obrázku a jména titulu. Aktuální stav prístroje Editace kapitol Zvolte pro pridání znacky kapitoly nebo smazání aktuální/všech znacek kapitol. Timer Posun na urcité casové místo. 4. Stisknete EDIT pro opustení menu.

22 Editace Editace kapitol V editacním menu vyberte jednu z následujících ikon: Když je vybrána, bude na aktuální místo pridána znacka kapitoly. Když je vybrána, bude smazána znacka aktuální kapitoly. Když je vybrána, budou smazány všechny znaèky kapitol v aktuálním titulu. Ukrytí kapitoly V editacním menu vyberte ikonu C-HIDE. Pokud v ikone svítí nápis C-HIDE, je aktuální kapitola viditelná a vy ji mùžete ukrýt stisknutím tlacítka SELECT. Pokud v ikone svítí nápis C-UNHIDE, je aktuální kapitola ukrytá a vy ji mùžete zviditelnit stisknutím tlacítka SELECT.

23 Editace Obrázek titulu a jméno titulu V editaèním menu zvolte následující ikonu: Pokud chcete aktuální obrázek nastvit jako ikonu (obrázek) titulu, který bude zobrazován v Index Picture Screen, potvrdte tlacítkem SELECT volbu T-ICON. Pokud chcete zmenit jméno aktuálního titulu, potvrdte tlacítkem SELECT volbu T-NAME. Zobratí se následující tabulka: Šipokami vyberte a postupne vkládejte každé písmeno. Volbou OK uložte nastavení. Poznámka: Maximální délka názvu mùže mít 9 znakù.

24 Editace Editace DVD+RW disku 1. Vložte DVD+RW disk do mechaniky. 2. Stisknete DISC OPER pro vstup do editacního menu.

25 Editace Editace DVD+RW nebo DVD+R disku Tato ikona slouží k vyvolání informací o disku. Finalizace (uzavrení) disku (pouze DVD+R ) Poznámka: Jestliže jste DVD+R uzavreli, nebudete na nej jiz schopni zapisovat ani na nem cokoliv editovat. Pro vetsi kompatibilitu se stolními DVD prehrávaci, doporucujeme DVD+R disky vždy uzavrít. T-DEL (pouze DVD+RW) Touto volbou mùžete smazat poslední tutitul. ERASE (pouze DVD+RW) Touto volbou mùžete smazat disk. LOCK (pouze DVD+RW) WTouto volbou disk uzamcete pro dalsí úpravy.budete jej schopni jen prehrávat do doby, kdy jej zase odemcete volbou UNLOCK. COMPATIBLE Touto volbou nastavíte disk pro vetsí kompatibilitu s jinými prehrávaci.

26

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

DVD VIDEO/SACD přehrávač

DVD VIDEO/SACD přehrávač DVD VIDEO/SACD přehrávač UPOZORNĚNÍ Použití ovládacích prvků, nastavení nebo postupování jiným způsobem, než je v návodu uvedeno, může způsobit nebezpečné záření nebo jiné nebezpečí. Mezi jednotlivými

Více

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Návod k použití Hlavní výhody produktu: Špičkové provedení skryté kamery Možnost natáčet i v úplné tmě Praktický software pro práci s nahranými soubory www.spionazni-technika.cz

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 *

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze... 4 Úvod... 4 Napájení... 4 Napájecí kabel... 4 Použití a uskladnění...4 Umístění přehrávače... 4 Kondenzace... 4 Čištění... 4 Používaní disků... 4 Používání disků...

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI ZÁRUČNÍ LIST Manta Prince 2 - model 015 Výrobní/sériové číslo....... Datum prodeje...... Razítko a podpis prodávajícího. Informace pro zákazníka Záruční doba Dovozce výrobku do České republiky garantuje,

Více

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem Uživatelská příručka Obsah Instrukce pro bezpečné používání výrobku...3 Hlavní funkce multimediálního přehrávače...4 DVD přehrávač...4 DVB-T tuner...4 Funkce

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

.: trak vxp-711vm :. DVD player

.: trak vxp-711vm :. DVD player .: trak vxp-711vm :. DVD player Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu DVD přehrávače TRAK VXP-711VM a doufáme, že vám bude sloužit k vaší plné spokojenosti. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Před vlastním zapojením

Více

Návod k obsluze. HDD/DVD Videorekordér RD-XS24SB OBSLUHA. Nejprve si přečtěte PRŮVODCE INSTALACÍ

Návod k obsluze. HDD/DVD Videorekordér RD-XS24SB OBSLUHA. Nejprve si přečtěte PRŮVODCE INSTALACÍ / Videorekordér RD-XS24SB Návod k obsluze OBSLUHA DIGITAL VIDEO Nejprve si přečtěte PRŮVODCE INSTALACÍ ting Function setup Others Úvod Záznam Přehrávání Editace Funkční nastavní Ostatní 1 Úvod Obsah Úvod

Více

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001 E6B21ED(CS).fm Page 1 Thursday, December 22, 2005 4:11 PM DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001 Uživatelská Příručka Obsah Upozornění...2 Úvod...2 Informace o discích...3 Přehled funkcí...4 Připojení...6 Přehrávání disku...9

Více

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Připojení síťového kabelu 7 Připojení antény 7 Připojení ke konektoru SCART 8

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více

Digitální video kamera

Digitální video kamera Digitální video kamera Uživatelská příručka TDV-3120 Přehled produktů 1. Display tlačítko 2. LED On / Off tlačítko 3. Mód tlačítko 4. Spouštěcí tlačítko 5. Menu tlačítko 6. Tlačítko UP 7. Spouštěcí LED

Více

Obsah. Přehrávání disků

Obsah. Přehrávání disků DTH8040_42_cs 27/07/04 17:02 Page 1 Připojení a nastavení Pokyny a informace před připojením...2 Vložení baterií...2 Důležité informace ohledně baterií...2 Základní připojení...3 O vašem přístroji...4

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Návod k obsluze. DVD+R/RW rekordér R100A

Návod k obsluze. DVD+R/RW rekordér R100A Návod k obsluze DVD+R/RW rekordér R100A POSTUP PRO ZMĚNU NASTAVENÍ ZVUKOVÉ NORMY TV TUNERU DVD REKORDÉRU R100 1. Vyjměte médium z přehrávače a nastavte úvodní obrazovku (nejlépe vypnutím a opětovným zapnutím

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

DVD systém domácího kina MX2500. Návod k obsluze. Servisní podporu naleznete na www.p4c.philips.com

DVD systém domácího kina MX2500. Návod k obsluze. Servisní podporu naleznete na www.p4c.philips.com DVD systém domácího kina MX2500 Návod k obsluze Servisní podporu naleznete na www.p4c.philips.com Varování! Ovládáním přístroje, nastavováním nebo vykonáváním postupů, výslovně neuvedených v tomto návodu

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače NÁVOD K OBSLUZE TUNER (tunery, rozhlasové přijímače) TAPE (kazetové magnetofony a tapedecky) CD (CD-přehrávače) AUX (ostatní zařízení audio / video, například zesilovače nebo HiFi-věže). Tento univerzální

Více

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti.

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti. Český Důležité bezpečnostní pokyny arování: Z důvodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte přední a zadní kryt. V Uvnitř se nenacházejí žádné součásti obsluhovatelné uživatelem. Servis

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44 Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV Obj. č.: 117 64 44 1. Úvod (účel použití přístroje) Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho barevného přenosného přijímače digitálního

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

CD/MP3 PŘEHRÁVAČ S GRAMOFONEM, STEREO RÁDIEM A USB/ SD KÓDOVÁNÍM

CD/MP3 PŘEHRÁVAČ S GRAMOFONEM, STEREO RÁDIEM A USB/ SD KÓDOVÁNÍM CD/MP3 PŘEHRÁVAČ S GRAMOFONEM, STEREO RÁDIEM A USB/ SD KÓDOVÁNÍM NÁVOD K POUŽITÍ Zastoupení LENCO pro Českou a Slovenskou republiku: AQ, s.r.o. Wolkerova 381, CZ 784 01 Červenka www.aq.cz, mail: aq@aq.cz

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE 4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE Návod k obsluze Hlavní výhody: 4x video vstup záznam scény před, za i uvnitř vozu podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Kamerový

Více

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Přehratelné formáty disků na DVD přehrávači Zadní panel 1. výstup pro pravý

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

FD Trinitron Colour Television

FD Trinitron Colour Television R FD Trinitron Television Barevný televizní přijímač FD Trinitron Návod k obsluze KV-14LM1K 2000 by Sony Corporation Vytištěno v České republice K MENU Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali barevný televizor

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Digitální Pozemní Twin Tuner Přijímač SRT 5220

Digitální Pozemní Twin Tuner Přijímač SRT 5220 ZÁRUČNÍ LIST na výrobek DVB-T PŘIJÍMAČ Strong SRT 5220.. Výrobní číslo.. Datum prodeje... Razítko a podpis prodejce ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 1. ZÁRUČNÍ DOBA Na tento výrobek poskytuje firma Strong záruku po dobu

Více

PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723

PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723 1 PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723 OBSAH Úvod Ochrana životního prostředí... str. 2. Dodávané příslušenství...... str. 2. Bezpečnostní informace... str. 2. Použité symboly... str. 3. Přehled funkcí

Více

Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze

Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze Bezdrátové 4CH DVR s detekcí pohybu Návod k obsluze www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení výrobku UP: tlačítko pro posun nahoru DOWN: tlačítko pro posun dolů LEFT: posun doleva RIGHT: posun doprava OK:

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Popis tlačítek a funkcí: Dálkový ovladač: CZ - 2

Popis tlačítek a funkcí: Dálkový ovladač: CZ - 2 NÁVOD K POUŽITÍ CD/Radio přehrávač NÁVOD NA POUŽITIE Radio/CD prehrávač INSTRUCTION MANUAL CD/Radio player Popis tlačítek a funkcí: 1) Hlavní vypínač: krátký stisk zapne přístroj, opětovný krátký stisk

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem Důležité bezpečnostní předpisy Pozor! Neotevírejte vystupuje tady ohrožení porážením elektrickým proudem. Důležité! Za účelem předejít požáru nebo porážením elektrickým proudem, nevystavujte přijímače

Více

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Sledování na projektoru OBRAZ ZVUK zdroj kabel v projektoru na zesilovači pro prostor. zvuk počítač RGB černý se šrouby CD (lze pouze pro zadní

Více

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: DVR přijímač Návod k použití Hlavní výhody produktu: Možnost podrobného nastavení jednotlivých funkcí Možnost připojit a nahrávat záznam ze dvou kamer najednou (1. kamera video, 2. kamera fotky) Síťový

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Manuál. Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4

Manuál. Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4 Manuál Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4 Symbol blesku varuje uživatele před neizolovaným napětím uvnitř přístroje, které by mohlo vyvolat elektrický zásah. Vykřičník upozorňuje na důležitá upozornění

Více

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200 Návod k použití Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za nákup zboží značky. Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Úvod Bezdrátová

Více

Děkujeme Vám, že jste si vybrali Philips.

Děkujeme Vám, že jste si vybrali Philips. HDD & DVD přehrávač/rekordér DVDR3300H DVDR3330H DVDR5330H Návod k obsluze Děkujeme Vám, že jste si vybrali Philips. Potřebujete rychle pomoci? Nahlédněte nejprve do stručného průvodce a/nebo si přečtěte

Více

DVD video přehrávač / videorekordér

DVD video přehrávač / videorekordér DVD video přehrávač / videorekordér Uživatelská příručka Bezpečnostní opatření POZOR: NEBEZPEČÍ ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM. NEODNÍMEJTE KRYT (NEBO ZADNÍ PANEL) PŘÍSTROJE. UVNITŘ SE NENACHÁZEJÍ ŽÁDNÉ UŽIVATELSKY

Více

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitálního přijímače TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 Příručka uživatele www.omko.cz OBSAH 1. Základní informace... 3 1.1 Hlavní vlastnosti... 3 1.2 Bezpečnost... 3 1.3 Složení

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036 U-DRIVE DVR Car DVR Device MT4036 Návod k obsluze CZ 2 Úvod Děkujeme vám za zakoupení MT4026 U-DRIVE DVR. Jedná se o speciální kameru k natáčení filmů z pohledu řidiče auta. Širokoúhlá čočka, HD video

Více

NV-VHD1EC NV-VHD1EE. Návod k použití Přehrávač DVD / videorekordér. (Přehrávač DVD/CD s podporou disků MP3 a Hi-Fi videorekordér) Příslušenství

NV-VHD1EC NV-VHD1EE. Návod k použití Přehrávač DVD / videorekordér. (Přehrávač DVD/CD s podporou disků MP3 a Hi-Fi videorekordér) Příslušenství NV-VHD1EC NV-VHD1EE Návod k použití Přehrávač DVD / videorekordér (Přehrávač DVD/CD s podporou disků MP3 a Hi-Fi videorekordér) Příslušenství Dálkové ovládání EUR7615KA0 Síťový kabel RJA0043-1C Anténní

Více

Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Pipojení síového kabelu Pipojení antény Pipojení ke konektoru SCART Pipojení ke

Více

Vaše uživatelský manuál OLYMPUS C-5060WZ http://cs.yourpdfguides.com/dref/5461023

Vaše uživatelský manuál OLYMPUS C-5060WZ http://cs.yourpdfguides.com/dref/5461023 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

HyperMedia Center je integrovaná multimediální aplikace, která vám umožní

HyperMedia Center je integrovaná multimediální aplikace, která vám umožní Úvod HyperMedia Center je integrovaná multimediální aplikace, která vám umožní potěšení z veškeré digitální zábavy TV, domácího kina a fotografií. Aplikace HyperMedia Center promění vaše PC nebo notebook

Více

Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W

Meteostanice s 8 LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W MANUÁL Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. 1 1 ÚVOD Meteorologická stanice s 8" LCD displejem

Více

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 3 Funkce přehrávače... 3 Dálkový ovladač a funkce tlačítek...

Více

RX-DV5RSL NÁVOD K POUŽITÍ. DVD/CD ovládací centrum domácího kina RX-DV5R HOME CINEMA DVD-AUDIO/VIDEO CONTROL CENTER MASTER VOLUME TV DIRECT

RX-DV5RSL NÁVOD K POUŽITÍ. DVD/CD ovládací centrum domácího kina RX-DV5R HOME CINEMA DVD-AUDIO/VIDEO CONTROL CENTER MASTER VOLUME TV DIRECT HOME CINEMA DVD-AUDIO/VIDEO CONTROL C STB VCR TV AUDIO TV TAPE CDR FM/AM TV DIRECT TV/VIDEO REPEAT CONTROL /DIGITAL INPUT AUDIO SUBTITLE ANGLE CHOICE ON SCREEN STB VCR REW/( TUNING/GROUP SLEEP EFFECT TEST

Více

MODEL DV-P745E DVD PŘEHRÁVAČ DVD PLAYER DV-P745E MP3 PLAYBACK DVD / DVD-R / CD / CD-R / CD-RW COMPATIBLE. Návod k použití

MODEL DV-P745E DVD PŘEHRÁVAČ DVD PLAYER DV-P745E MP3 PLAYBACK DVD / DVD-R / CD / CD-R / CD-RW COMPATIBLE. Návod k použití MODEL DV-P745E PŘEHRÁVAČ PLAYER DV-P745E MP3 PLAYBACK / -R / CD / CD-R / CD-RW COMPATIBLE Návod k použití VÝSTRAHA Výrobek je vybaven laserem Při nesprávné manipulaci s přístroje v rozporu s tímto návodem

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

Česky. Úvod. Přehled funkcí

Česky. Úvod. Přehled funkcí Přehled funkcí Úvod 7 TFT LCD displej s rozlišením: 480(Š) x 234(V) Zobrazovací režim: 4:3 a 16:9 Podporované formáty: JPEG & Motion-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.) Promítání fotografií

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

Popcorn Hour A-500. Instalační příručka CZ

Popcorn Hour A-500. Instalační příručka CZ Popcorn Hour A-500 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Popcorn Hour A-500 Děkujeme Vám za zakoupení Popcorn Hour A-500 síťového multimediálního přehrávače. Popcorn Hour A-500 s procesorem

Více

BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE

BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE - 1 - Obsah Tipy k ovládání televizoru Zapnutí televizoru Ovládání televizoru pomocí tabulky MENU Výběr jazyka v menu Nastavení obrazu a zvuku Naladění

Více

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Návod k obsluze Při práci s návodem používejte orginální návod s obrázky Obsah Bezpečnost Přední panel Zadní panel Dálkové ovládání

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

FOTOPAST OBSAH. Obsah fotoaparátu. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Model: SL1008 - IR

FOTOPAST OBSAH. Obsah fotoaparátu. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Model: SL1008 - IR FOTOPAST OBSAH Obsah fotoaparátu..2 Přehled fotoaparátu...3 Obecné informace...6 Popis fotoaparátu.7 Rychlý start..12 Instalace baterií a SD karty...14 Nastavení fotoaparátu a programu......15 Nastavení

Více

egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R200PRO Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektivita, vstupy a výstupy Porty na zadní straně zleva: Hlavní vypínač Vstup pro napájecí adaptér Kompozitní AV výstup ( horní

Více

2-666-956-E1(2) CD/DVD Přehrávač. Návod k obsluze DVP-NS76H. 2006 Sony Corporation

2-666-956-E1(2) CD/DVD Přehrávač. Návod k obsluze DVP-NS76H. 2006 Sony Corporation 2-666-956-E1(2) CD/DVD Přehrávač Návod k obsluze DVP-NS76H 2006 Sony Corporation 2 CZ VAROVÁNÍ Abyste snížili riziko úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti nebo vlhkosti. Aby nedošlo k

Více

egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R1 Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 A. Konektivita, vstupy a výstupy 2 B. Připojení Připojení napájecího adaptéru Připojení pomocí komponentního výstupu 3 Připojení přes

Více

Návod na obsluhu VIDEOREKORDÉR VS-K606N-EE(S) Předtím než začnete přístroj používat, přečtěte si prosím pečlivě tuto příručku.

Návod na obsluhu VIDEOREKORDÉR VS-K606N-EE(S) Předtím než začnete přístroj používat, přečtěte si prosím pečlivě tuto příručku. Návod na obsluhu VIDEOREKORDÉR VS-K606N-EE(S) Předtím než začnete přístroj používat, přečtěte si prosím pečlivě tuto příručku. Vlastnosti Vysoce kvalitní obraz (HQ) Zobrazení menu na obrazovce (OSD) Stereofonní

Více

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program

Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.70 Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel - Váš informační lišta v televizi nebo rádio EDIVISION - Váš elektronický programový průvodce

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

DVD VIDEOPŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

DVD VIDEOPŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE DVD VIDEOPŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Cover_SD-270EKE_czech.indd 1 12/12/2006 2:10:37 PM Úvod BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ UPOZORNĚNÍ NEBEZPEČÍ ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEOTVÍREJTE Symbol blesku s šipkou uvnitř

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka

egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka egreat EG-M34 Network Media Tank Instalační příručka 1 Specifikace : Procesor DDR paměť NOR FLASH AC adaptér Dálkové ovládání Video výstup Audio výstup File formát Fotky Audio Video Rolišení USB porty

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 371. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

42PMA225EZ. Návod k použití

42PMA225EZ. Návod k použití 42PMA225EZ Návod k použití POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických požadavcích na elektrická zařízení

Více

DVP 7027 DVB-T. Návod k obsluze. www.salora.eu

DVP 7027 DVB-T. Návod k obsluze. www.salora.eu TECHNICKÉ ÚDAJE Velikost LCD panelu : 7 Podporované TV standardy pro přehrávání: PAL, NTSC, multistandard Televizní příjem : DVBT MPEG2, VHF/UHF rozsah Kmitočtový rozsah: 20 Hz až 20 khz (při 1 khz 0 db)

Více

egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač

egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač egreat EG-R4A Full HD multimediální přehrávač Uživatelská příručka 1 Konektivita, vstupy a výstupy Zadní strana přístroje zleva: - Optický digitální výstup - USB 3.0 Host port ( pro připojení k PC) - LAN

Více