Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU"

Transkript

1 Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPENOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Pipojení síového kabelu Pipojení antény Pipojení ke konektoru SCART Pipojení ke konektoru YPbPr Pipojení ke konektoru S-Video Pipojení ke konektoru VGA Pipojení ke konektoru HDMI DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu TV Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu TELETEXTU Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu DVD Nastavení dálkového ovládání OVLÁDÁNÍ TELEVIZORU Nastavení pi prvním zapnutí Informace o TV Položky nabídky VIDEO Položky nabídky Audio Položky nabídky Setup (Nastavení)

2 Položky nabídky Timer (asova) Položky nabídky Function (Funkce) OVLÁDÁNÍ DVD Základní ovládání Pehrávání soubor MP3/JPEG Nastavení funkcí Všeobecné nastavení funkce DVD Systémové nastavení Nastavení jazyka Nastavení zvuku Digitální nastavení ODSTRAOVÁNÍ PORUCH A RADY TECHNICKÉ ÚDAJE 32

3 1. ÚVOD Dkujeme Vám, že jste si zakoupili tento televizor! Ped použitím televizoru si prosím peliv pette tento návod k obsluze. Ujistte se, že nedošlo k poškození televizoru bhem pepravy. Pokud ano, nezapojujte jej a obrate se na vašeho prodejce. Rovnž zkontrolujte, zda jste obdrželi veškeré píslušenství dodávané k vašemu modelu. 2. BEZPENOSTNÍ POKYNY Umístte TV na stabilní povrch Nepokládejte na televizor žádné pedmty. Minimální vzdálenosti Nepoužívejte jiné než dodané nebo výrobcem doporuené píslušenství. Nezakrývejte vtrací otvory na televizoru. Pi upevnní na stnu se ujistte, že je televizor stabilní. Síový kabel a propojovací kabely vete tak, abyste na n nešlápli a nezpsobili tak pád televizoru.

4 Udržujte televizor v suchu a chrate jej ped vlhkostí. Chrate TV ped zdroji tepla. Ped istním odpojte televizor od sít. K ištní televizoru nepoužívejte rozpouštdla ani jiné kapaliny.. Televizor istte pouze mkkým suchým hadíkem. V pípad opravy televizoru používejte pouze náhradní díly doporuené výrobcem. Pi použití neschválených náhradních díl mže dojít k úrazu elektrickým proudem, zkratu a vzniku požáru nebo jiným nehodám. Bhem bouky nebo v pípad, že nebudete televizor delší dobu používat, odpojte jej od sít.

5 3. OBSAH BALENÍ TV SADA LCD Dálkové ovládání Uživatelský návod Baterie typu AAA

6 4. POPIS PEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Pohled zepedu 1. Pro volbu vstupního zdroje stisknte SOURCE (Zdroj); 2. Pro zobrazení hlavní nabídky na obrazovce stisknte MENU (Nabídka); 3. Pro hledání mezi kanály stisknte P+ nebo P- ; 4. Pro zvýšení nebo snížení hlasitosti stisknte V+ nebo V- ; 5. PLAY/PAUSE (Pehrávání/Pozastavení) v režimu DVD; 6. OPEN/CLOSE (Otevít/Zavít) v režimu DVD; 7. Pro zapnutí nebo vypnutí pohotovostního režimu stisknte tlaítko POWER (Napájení); 8. INDIKÁTOR NAPÁJENÍ: v pohotovostním režimu svítí mode, pi zapnutí TV nebo pi odpojení proudu je zhasnutý. 9. SENZOR DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ: infraervený senzor dálkového ovládání. Pohled zezadu a konektory pro pipojení 1. Pro volbu vstupního zdroje stisknte SOURCE (Zdroj); 2. VGA(PC): Pro pipojení k výstupu PC-RGB na poítai. 3. SCART: Pro pipojení ke konektoru SCART na videorekordéru nebo DVD. 4. S-VIDEO: Pro pipojení k výstupu S-VIDEO na DVD nebo nebo videorekordéru. 5. YPbPr: Pro pipojení k výstupu YPbPr na DVD nebo videorekordéru. 6. PC AUDIO: Pro pipojení k audio výstupu na poítai; 7. YPbPr S-VIDEO AUDIO: Pro pipojení k audio výstupu na DVD nebo videorekordéru pi pipojení pes konektorypbpr S-VIDEO 8. RF IN (Vstup RF): Pro pipojení antény.

7 5. SCHÉMATA ZAPOJENÍ Pipojení síového kabelu 1. Pipojte síový kabel správn uvedeným zpsobem. 2. Stisknutím tlaítka POWER (Napájení) na LCD televizoru zapnte televizor. Indikátor napájení na pedním panelu se rozsvítí mode Pipojení antény ANTÉNA VKV ANTÉNA UKV VENKOVNÍ ANTÉNNÍ ZESILOVA VNITNÍ ANTÉNNÍ ZESILOVA SÍOVÁ ZÁSTRKA ZÁSTRK A ANTÉNNÍ HO Pro zajištní kvalitního obrazu a zvuku je teba pipojit TV anténu. Anténní systém jak je uvedeno výše lze zakoupit v obchod s elektronikou, kde vám rovnž poskytnou rady a pomoc pro správnou instalaci a montáž. Po instalaci pipojte zástrku anténního kabelu 75 ohm do anténního konektoru podle obrázku výše.

8 Pipojení ke konektoru SCART Pomocí kabelu SCART pipojte konektor SCART na externím video zaízení ke konektoru SCART na televizoru. Zvolte vstupní zdroj SCART pomocí tlaítka SCART. Kabel SCART Zadní strana Zadní strana DVD nebo videorekordéru DVD nebo Pipojení ke konektoru YPbPr Pipojte výstup YPbPr na DVD nebo videorekordéru ke vstupu YPbPr na televizoru. Dosáhnete tak lepší kvality obrazu v porovnání s pipojením k video vstupu. Pomocí kabelu RCA pipojte audio výstupy na DVD nebo videorekordéru k audio vstupu na televizoru. Dodržujte barvy konektor - Y je zelený, Pb je modrý, Pr je ervený, levé audio je bílý a pravé audio patí do erveného Zvolte vstupní zdroj YpbPr pomocí tlaítka SOURCE (Zdroj). Video kabel RCA Audio kabel RCA Zadní strana Zadní strana DVD DVD nebo

9 Pipojení ke konektoru S-Video Zapojte výstup S-VIDEO DVD nebo videorekordéru do vstupu S-VIDEO na televizoru.. Dosáhnete tak lepší kvality obrazu v porovnání s pipojením k video vstupu. Zapojte výstup audia na DVD nebo videorekordéru do vstupních konektor audia na sad pomocí kabelu RCA. Zvolte vstupní zdroj S-VIDEO pomocí tlaítka SOURCE (Zdroj). Audio kabel Kabel S-Video Zadní strana Zadní strana DVD DVD nebo videorekord Pipojení ke konektoru VGA Pipojte výstup RGB na poítai ke konektoru VGA na televizoru. Zapojte výstup AUDIA PC ke konektoru VGA na sad. Zvolte vstupní zdroj PC-RGB pomocí tlaítka SOURCE (Zdroj). Stereo audio kabel VÝSTUP RGB-PC Kabel VGA(PC) Zadní strana

10 Pipojení ke konektoru HDMI Kabel HDMI Zadní strana Zadní strana DVD DVD nebo Pipojte výstup HDMI na DVD ke vstupu HDMI na televizoru. Zvolte vstupní zdroj HDMI pomocí tlaítka SOURCE (Zdroj).

11 6. DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu TV POWER (Napájení) ZAPNE nebo VYPNE LCD. MUTE (Vypnutí zvuku) Stisknte pro vypnutí zvuku. Po dalším stisknutí tohoto tlaítka nebo tlaítka V+ se zvuk obnoví. SOURCE (Zdroj) Opakovan stisknte pro postupné pepínání vstupního zdroje v následujícím poadí: TV SCART S-VIDEO YPbPr VGA DVD HDMI PMODE (Režim obrazu) Opakovan stisknte pro postupné pepínání mezi dostupnými režimy obrazu videa. SMODE (Režim zvuku) Stisknte postupné pepínání mezi rznými nastaveními zvuku. AUDIO (I/II) (Zvukový doprovod) Stisknte pro hledání režim NICAM. SLEEP (asova vypnutí) Povoluje zvolit množství asu ped automatickým vypnutím TV. ÍSELNÁ TLAÍTKA Stisknutím tlaítek 0-9 mžete bhem sledování televize pímo vybrat požadovaný TV kanál. Kanál se pepne po uplynutí 2 sekund. -/-- Stisknte, pokud chcete zadat nkolikaciferné íslo kanálu, jako napíklad 2-1 atd. Návrat k naposledy sledovanému kanálu. DISPLAY (Zobrazení) Stisknte pro zobrazení informací o zdroji a kanálu. TLAÍTKA SE ŠIPKAMI ( / / / / OK ENTER) Stisknte pro pohyb na obrazovce nabídky a provedení požadovaného nastavení. TV MENU (Nabídka TV) Zobrazuje hlavní nabídku televizoru. EXIT (Ukonení) Stisknte pro ukonení hlavní nabídky televizoru. V+/V- (Hlasitost) Stisknte pro zvýšení/snížení úrovn hlasitosti. P+/P- (Program) Stisknte pro pepínání kanál. SIZE (Formát) Zmna formátu obrazu. FAV+/FAV/FAV- (Oblíbené) Stisknte pro vyvolání/skrytí oblíbeného programu v režimu TV.

12 Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu TELETEXTU ÍSELNÁ TLAÍTKA Stisknutím tlaítek 0-9 vyberte požadovanou teletextovou stránku. TEXT (Teletext) Stisknte pro zobrazení nebo skrytí teletextu. P+/P- (Program) Pedchozí a další strana. BAREVNÁ TLAÍTKA BAREVNÁ TLAÍTKA SUBTITLE (Titulky) Pro zobrazení titulk. HOLD (Zastavení) Zastaví aktuální stránku.. SIZE (Formát) Zmní velikost obrazu. REVEAL (Odhalení) Zobrazí nebo skryje skrytý text. MIX (Pekrytí) Obraz TV a TXT se navzájem pekrývají na prhledném pozadí. INDEX (Obsah) Vyžádá si stránku indexu pokud je indexový odkaz platný. SUBPAGE (Podstránka) Podstránka TELETEXTU.

13 Pokyny pro ovládání pomocí dálkového ovladae v režimu DVD AUDIO (I/II) (Zvukový doprovod) Tlaítka výbru AUDIA v režimu DVD. ÍSELNÁ TLAÍTKA Numerická tlaítka pro rzné údaje. PROGRAM Program a disk se pehrává v požadovaném poadí. GOTO (Pejít na) Je možný pímý pechod na požadované místo pomocí okna GOTO (Pejít na). Stisknte GOTO (Pejít na) se zobrazí okno GOTO (Pejít na). TLAÍTKA SE ŠIPKAMI ( / / / / OK ENTER) Stisknte pro pohyb na obrazovce nabídky a provedení požadovaného nastavení. DVD SETUP (Nastavení DVD) Používá se pro volbu program. Rovnž se používá pro provedení píkaz. A-B Toto tlaítko umožuje opakované pehrávání vybrané ásti disku. ANGLE (Úhel zábru) Volí rzné úhly kamery pro urité scény nebo úseky na DVD v prbhu pehrávání. REPEAT (Opakované pehrávání) Stisknte REPEAT (Opakovat) pro postupné pepínání dostupných režim opakovaného pehrávání. SUBTITLE (Titulky) Zvolte jiný jazyk titulk (DVD disk musí obsahovat vámi zvolené titulky. PLAY/PAUSE (Pehrávání/Pozastavení) v režimu DVD. D.DIS (Informace o DVD) Stisknte pro zobrazení informací o DVD v režimu DVD. SIZE (Formát) Zmna formátu obrazu. D.MENU (Nabídka DVD) Stisknte pro zobrazení nabídky disku DVD. ZOOM (Zvtšení) Stisknte bhem pehrávání pro dvojnásobné zvtšení obrazu. Pechod na pedešlou a další stopu. DVD STOP (Zastavení DVD) Rychlý posuv vzad nebo vped. Pro vysunutí disku.

14 Nastavení dálkového ovládání 1. Sejmte kryt; 2. Vložte baterie velikosti AAA, dbejte pitom na dodržení správné polarity dle znak "+" a "-" vyznaených na bateriích a v prostoru pro baterie. 3. Nasate kryt zpt na místo. Abyste zabránili vyteení baterií, což by mohlo zpsobit zranní nebo poškození dálkového ovládání: 1. Vkládejte baterie správn tak, jak je vyznaeno na dálkovém ovládání. 2. Nepoužívejte souasn rzné baterie: (STARÉ a NOVÉ nebo KARBONOVÉ a ALKALICKÉ atd.) Pokud nebudete dálkový ovlada delší dobu používat, vyjmte baterie.

15 7. Ovládání televizoru Vyobrazení OSD (On Screen Display) nabídek v tomto návodu k obsluze se mohou lišit od OSD nabídek zobrazovaných na vašem televizoru, protože se jedná pouze o uvedený píklad ovládání TV. Nastavení pi prvním zapnutí Pokud poprvé zapnete televizor a v pamti televizoru nejsou uloženy žádné programy, zobrazí se nabídka First Time Installation(Nastavení pi prvním zapnutí). Country (Zem) Stisknutím tlaítek / a potom pomocí tlaítek / vyberte požadovanou zemi. Language (Jazyk) Stisknutím tlaítek / a potom pomocí tlaítek / vyberte požadovaný jazyk OSD nabídek. Delete Program (Vymazání programu) Stisknutím tlaítek / a potom pomocí tlaítek / vyberte, zda chcete vymazat všechny programy. Program Search (Vyhledávání program) Stisknutím tlaítek / a potom pomocí tlaítek / spuste vyhledávání program. Po nastavení položek vyberte možnost OK pro dokonení nastavení nebo možnost Cancel (Zrušení) pro ukonení nabídky. Pokud zrušíte nabídku nastavení pi první instalaci, pipomene se Vám, zda si pejete spustit nastavení pi první instalaci píšt.

16 Informace o TV Informace o programu Stisknutím tlaítka DISPLAY (Zobrazení)- nebonicam- zobrazte informace o programu. 1. íslo aktuálního programu. 2. Systém barev aktuálního programu mže být zvolen v nabídce Manual Tuning (Runí ladní) (možnost nabídky SETUP (Nastavení)) 3. Název aktuálního programu. 4. Oznaení aktuálního programu, lze jej oznait popisem v nabídce Manual Tuning (Runí ladní) (možnost nabídky SETUP (Nastavení)). 5. Zvukový systém aktuálního programu mže být zvolen v nabídce Manual Tuning (Runí ladní) (možnost nabídky SETUP (Nastavení)) 6. RežimNICAM aktuálního programu. Pokud je ikona režimu NICAM ervená, znamená to, že je k dispozici nkolik zvukových kanál NICAM, které lze vybrat stisknutím tlaítkanicam. Režimy NICAM a odpovídající ikony:

17 Položky nabídky VIDEO Stisknutím tlaítka MENU (Nabídka) na pedním panelu nebo TV MENU (Nabídka TV) na dálkovém ovládání zobrazte hlavní nabídku. 1. Stisknutím tlaítek / vyberte nabídku PICTURE (Obraz) v hlavní nabídce. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce PICTURE (Obraz) požadovanou položku, kterou chcete nastavit.. 3. Stisknutím tlaítek / provete nastavení. 4. Po dokonení nastavování stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Opustit) ukonete hlavní nabídku. Picture Mode (Režim obrazu) Zvolte Picture Mode (Režim obrazu) v nabídce PICTURE (Obraz). (K dispozici jsou následující režimy obrazu: Standard (Standardní), Personal (Uživatelský), Movie (Film), Sport (Sport), Mild (Jemný), Game (Videohry)) Pokud zmníte hodnotu Contrast (Kontrast), Brightness (Jas), Colour (Barvy), Tint (Odstín), Sharpness (Ostrost) nebo Colour temperature (Barevná teplota), pepne se režim obrazu automaticky na Personal (Uživatelský). Pro pímý výbr režimu obrazu mžete stisknout tlaítko PMODE (Režim obrazu). RADY: Mžete stisknout tlaítko PMODE (Režim obrazu) na dálkovém ovládání pro pímou volbu Picture Mode (Režim obrazu). Contrast (Kontrast) Stisknte tlaítko / a potom pomocí tlaítek / nastavte kontrast obrazu. Po nastavení požadované hodnoty stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) - pro návrat do pedchozí nabídky. Brightness (Jas) Stisknte tlaítko Colour (Barvy) Stisknte tlaítko / button and then use / to adjust the brightness of the picture. / a potom pomocí tlaítek / nastavte sytost barev. POZNÁMKA: Tato položka není dostupná v režimu PC a bude zobrazena šed. Tint (Odstín) Stisknte tlaítko / a potom pomocí tlaítek / nastavte odstín barev pokud je systém v norm NTSC. Sharpness (Ostrost) Stisknte / pro volbu ostrosti vašeho televizoru. (Dostupné režimy ostrosti obrazu: Normal (Normální), Sharp (Ostrý), Sharpest (Nejostejší), Softest (Nejmkí), Soft (Mkký).) Colour temperature (Barevná teplota) Nastavte režim barevné teploty pro optimální sledování obrazu výbrem nkteré z možností Normal (Normální), Warm (Teplý) a Cold (Studený). POZNÁMKA: Tato položka je dostupná pouze v režimu PC. DNR (Digitální redukce šumu) Pokud je pijímaný signál slabý, mžete výbrem položky DNR (Digitální redukce šumu) omezit úrove obrazového šumu výbrem nkteré z možností Off (Vypnuto), Low (Nízká úrove), Mid (Stední úrove) a High (Vysoká úrove).

18 Položky nabídky AUDIO Stisknte tlaítko MENU (Nabídka) na pedním panelu nebo TV MENU (Nabídka TV) na dálkovém ovládání pro zobrazení hlavní nabídky. 1. Stisknutím tlaítek / zvolte SOUND (Zvuk) v hlavní nabídce. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce SOUND (Zvuk) požadovanou položku, kterou chcete nastavit. 3. Stisknutím tlaítek / provete nastavení. 4. Po dokonení nastavování stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Ukonení) ukonete hlavní nabídku. Volume (Hlasitost) Stisknutím tlaítek / vyberte tuto položku a potom pomocí tlaítek / nastavte úrove hlasitosti. Po nastavení požadované hodnoty stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí NABÍDKY. Sound Mode (Režim zvuku) V nabídce SOUND (Zvuk) vyberte položku Sound Mode (Režim zvuku). (Dostupný režim zvuku: Personal (Uživatelský), Voice (Dialogy), Music (Hudba), Theatre (Kino).) Pokud v nabídce Sound (Zvuk) zmníte nastavení položek Bass (Hloubky) a Treble (Výšky), pepne se režim zvuku automaticky na Personal (Uživatelský). Pro pímý výbr režimu zvuku mžete stisknout tlaítko SMODE (Režim zvuku) na dálkovém ovladai.. RADY: Mžete stisknout tlaítko SMODE (Režim zvuku) na dálkovém ovladai pro pímý výbr Sound Mode (Režim zvuku). Bass (Hloubky) Stisknutím tlaítek / vyberte tuto položku a potom pomocí tlaítek / zvyšte nebo snižte úrove nízkých frekvencí.. Treble (Výšky) Stisknutím tlaítek / vyberte tuto položku a potom pomocí tlaítek / zvyšte nebo snižte úrove vysokých frekvencí. Balance (Vyvážení) Stisknutím tlaítek / vyberte tuto položku a potom pomocí tlaítek / nastavte výstup audia mezi / reproduktory. Položky nabídky Setup (Nastavení)

19 1. Stisknutím tlaítek / vyberte nabídku SETUP (Nastavení) v hlavní nabídce. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce SETUP (Nastavení) požadovanou položku, kterou chcete nastavit.. 3. Stisknutím tlaítek / provete nastavení. 4. Po dokonení nastavování stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Ukonení) ukonete hlavní nabídku. Country (Zem) V této položce mžete vybrat požadovanou zemi. Auto tuning (Automatické ladní) V této položce mžete naladit kanály, které mohou být pijímány automaticky. Poznámka: Ped provedením automatického ladní musíte nejdíve vybrat vaši zemi v položce COUNTRY (Zem). Stisknte tlaítko ENTER (Potvrzení) spro spuštní. Pro zastavení automatického ladní a ukonení OSD nabídky mžete stisknout tlaítko TV MENU (Nabídka TV). Manual tuning (Runí ladní) V této položce mžete provést runí ladní. Poznámka: Ped provedením automatického ladní musíte nejdíve vybrat vaši zemi volbou položky Country (Zem) v nabídce FUNCTION (Funkce). 1. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce SETUP (Nastavení) vedlejší nabídku Manual tuning (Runí ladní). 2. Stisknutím tlaítek / potvrte výbr, na obrazovce se zobrazí nabídka Manual tuning (Runí ladní). Program íslo aktuálního programu. Stisknutím tlaítek / vyberte následující nebo pedchozí program. Sound System (Zvukový systém) Stisknutím tlaítek / vyberte požadovaný zvukový systém, jako napíklad DK, L/L, BG, I.

20 Colour System (Barevný systém) Stisknutím tlaítek / vyberte požadovaný barevný systém, jako je Auto, PAL, SECAM. Program Label (Oznaení programu) V této položce mžete oznait požadovaný program popisem nebo zmnit popis u již oznaených program. 1. Vyberte program, který chcete oznait popisem. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce SETUP (Nastavení) Program Label (Oznaení programu): 3. Stisknutím tlaítek / potvrte výbr. Nabídka oznaení programu se zobrazí jak je uvedeno níže: 4. Stisknutím íselných tlaítek pímo zadejte íslice nebo pomocí tlaítek / vyberte písmena. 5. Stisknutím tlaítek / posute kurzor. 6. Potvrte stisknutím tlaítka ENTER, TV MENU nebo EXIT pro návrat do pedchozí nabídky. AFT (Automatické jemné ladní) Pi slabém signálu nebo špatném nastavení antény nemusí být možné nkteré kanály správn naladit. Funkce AFT (Automatické jemné ladní) vám umožuje provést jemné doladní vybraného kanálu (frekvence kanálu se pohybuje okolo hodnoty uvedené v položce(the frequency of channel is around the value in Manual Search (Runí vyhledávání)). Manual Search (Runí vyhledávání) Tato položka má dv funkce: 1. Nastavení frekvence kanálu pro položku AFT (Automatické jemné ladní). 2. Stisknte tlaítko po déle než 3+ sekundy a spustí se automatické ladní od dané frekvence. Program Edit (Editace program) Tato funkce vám umožuje tídit TV programy podle vašich požadavk, a to následujícím zpsobem: 1. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce SETUP (Nastavení) Program Edit (Editace program).. 2. Stisknutím tlaítek / vstupte do vedlejší nabídky, zobrazí se seznam kanál. 3. Stisknutím tlaítek / vyberte v seznamu požadovaný kanál, který chcete tídit. 4. Stisknutím tlaítka potvrte výbr. 5. Stisknutím tlaítek / vyberte nové umístní kanálu. 6. Stisknutím tlaítka potvrte výbr. 7. Stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Ukonení) ukonete nabídku.

21 NabídkaSETUP (Nastavení) pro vstup VGA (nastavení polohy obrazu z poítae): NabídkaSETUP (Nastavení) pro vstup HDMI (nastavení polohy obrazu ze vstupu HDMI): NabídkaSETUP (Nastavení) pro vstup YPbPr (nastavení polohy obrazu ze vstupu YPbPr):

22 Položky nabídky Timer (asova) Stisknutím tlaítka MENU (Nabídka) na pedním panelu nebo TV MENU (Nabídka TV) na dálkovém ovladai zobrazte hlavní nabídku. 1. Stisknutím tlaítek / vyberte nabídku TIMER (asova) v hlavní nabídce. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce TIMER (asova) požadovanou položku, kterou chcete nastavit.. 3. Stisknutím tlaítek / provete nastavení. 4. Po dokonení nastavování stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Ukonení) ukonete hlavní nabídku. Sleep Timer (asova vypnutí) Mžete nastavit as, po jehož uplynutí se televizor automaticky pepne do pohotovostního režimu. Mžete vybrat nkterou z možností 0 min, 15 min, 30 min, 45 min, 60 min, 75 min, 90 min, 105 min, 120 min. Požadovaný as lze rovnž vybrat opakovaným stisknutím tlaítka SLEEP (asova vypnutí). OSD Timer (asova OSD) Mžete nastavit as, po který se budou OSD informace zobrazovat na obrazovce televizoru, a to následovn: 55 s,10 s,15 s, 20 s, 25 s, 30 s. Položky nabídky Function (Funkce) Stisknutím tlaítka MENU (Nabídka) na pedním panelu nebo TV MENU (Nabídka TV) na dálkovém ovladai zobrazte hlavní nabídku. 1. Stisknutím tlaítek / vyberte nabídku FUNCTION (Funkce) v hlavní nabídce. 2. Stisknutím tlaítek / vyberte v nabídce FUNCTION (Funkce) požadovanou položku, kterou chcete nastavit. 3. Stisknutím tlaítek / provete nastavení. 4. Po dokonení nastavování stisknte tlaítko TV MENU (Nabídka TV) pro návrat do pedchozí nabídky nebo stisknutím tlaítka EXIT (Opustit) ukonete hlavní nabídku. Language (Jazyk) Stisknutím tlaítek / vyberte jazyk OSD nabídek. Video Size (Formát obrazu) V této položce mžete vybrat formát obrazu, který nejvíce vyhovuje vašim požadavkm. Poznámka: Dostupné formáty obrazu se liší podle vstupního signálu.

23 Blue screen (Modrá obrazovka) V této položce mžete zapnout nebo vypnout zobrazení modré obrazovky. Pokud je tato funkce zapnutá, zobrazí se pi píjmu slabého nebo žádného signálu modrá obrazovka. Child Lock (Dtská pojistka) Stisknte ENTER nebo tlaítko pro nastavení dtské pojistky. PIN Code (PIN kód): Delete (Smazat) 0~9 Input (Vstup) ENTER Enter Do tohoto okna je teba zadat PIN kód, pokud je položka Child Lock (Dtská pojistka) nastavena na on (Zapnuto) a není nastaven žádný PIN kód, rovnou stisknte tlaítko ENTER. RADY: Administrátorský PIN kód je Child Lock (Dtská pojistka) Stisknte ENTER nebo tlaítko pro nastavení dtské pojistky. Key Lock (Uzamknutí tlaítek) Stisknte ENTER nebo tlaítko pro uzamknutí tlaítek. Change PIN Code (Zmna PIN kódu) Stisknte tlaítko pro zobrazení okna Change PIN Code (Zmna PIN kódu). Old PIN Code (Starý PIN kód) Stisknutím tlaítek 0 ~ 9 zadejte aktuáln platný PIN kód, pokud zadáte nesprávný PIN kód, nebude jej možné zmnit. New PIN Code (Nový PIN kód) Stisknutím tlaítek 0~9 zadejte nový PIN kód. Change PIN Code (Zmna PIN kódu) Pro ovení nového PIN kódu znovu zadejte stisknutím tlaítek 0~9 stejný PIN kód, který jste použili v položce New PIN Code (Nový PIN kód). Nastavení pi prvním zapnutí

24 Stisknutím tlaítka zobrazte nabídku First Time Installation (Nastavení pi prvním zapnutí), popis této nabídky naleznete na stran 3. Reset (Obnovení výchozích nastavení) Stisknutím tlaítka ENTER nebo tlaítka provete obnovení výchozích nastavení televizoru. 8. Ovládání DVD B Základní ovládání 1 ZAPNTE a VYPNTE funkce DVD - Zapnte televizor a stisknutím tlaítka SOURCE (Zdroj) vyberte režim DVD. 2. Pehrávání - Vložte DVD disk, pokud je PBC v režimu ON (Zapnuto), stiskem tlaítka vstoupíte do nabídky disku. Stiskem tlaítka ji spustíte postupn jednu po druhé. Pro další stisknte v režimu zastavení tlaítko pro spuštní postupn jednu po druhé. 3. Pehrávání programu - Pomocí Program playback (Pehrávání programu) mžete vybrat až 16 kapitol a pehrát je v naprogramovaném poadí. - OSD obrazovka pro pehrávání programu je uvedena níže. Pehrávání MP3/obrázk JPEG Po vložení a natení MP3 / JPEG CD a DVD, se automaticky zobrazí obsah MP3 a spustí se pehrávání prvního souboru (oznaený soubor). Bude zobrazena následující obrazovka: Oznaený soubor pro aktuální pehrávání. Zobrazení akuální funkce pehrávání MP3 Zobrazení akuální funkce pehrávání MP3 Tlaítka pro pepnutí mezi funkcí pehrávání MP3 a JPEG. Tlaítka pro pepnutí mezi funkcí pehrávání MP3 a JPEG. - Pomocí tlaítek se šipkami lze zvolit oblíbenou složku a pehrávání prvního souboru nebo pechod do vaší oblíbené složky. Poznámka: - Stisknutím tlaítek / se mžete pesunout na zvýraznné soubory, dokumenty nebo na volbu režimu. - Pomocí íselných tlaítek mžete vybrat obsah pímo. Pro zadání ísla vtšího než 10 nejdíve stisknte tlaítko +10. (nap. Pro zadání ísla souboru 15 stisknte tlaítko 5.) - Pi pehrávání MP3 soubor se nezobrazuje obraz, je pehráván pouze zvuk. - Pehrávání disk JPEG: Press the PROGRAM vyberte efekt používaný pro pechod snímk pi prezentaci. K dispozici je 12 režim prezentace, které lze postupn pepínat stisknutím tlaítka PROGRAM. (Zobrazení obrázku shora, zobrazení obrázku zdola, zobrazení obrázku zleva, zobrazení obrázku zprava, zobrazení obrázku z levého horního rohu, zobrazení obrázku z pravého horního roku, splynutí obrázku zleva/zprava, horizontální pruhy, vertikální pruhy, splynutí obrázku ze 4 roh, náhodné pehrávání, efekty prezentace vypnuty). - Pi pehrávání nebo pozastavení pehrávání obrázk mžete pomocí tlaítek se šipkami pevrátit nebo otoit obrázek. pro horizontální pevrácení. pro vertikální pevrácení. pro otoení doleva o 90. pro otoení doprava o 90.

25 - Pi pehrávání nebo pozastavení pehrávání obrázk mžete pomocí tlaítka D.MENU (Nabídka DVD) zobrazit náhled 12 snímk. Stisknutím tlaítek vyberte pedchozí/následující stránku nebo stisknutím íselných tlaítek zobrazte odpovídající obrázek. - Maximální velikost obrázku JPEG, který lze zobrazit, je x Nastavení funkcí Všeobecné nastavení funkce DVD - Stisknutím tlaítka DVD zobrazte OSD nabídku DVD pehrávae; - Stisknutím tlaítek / pro pechod mezi jednotlivými podnabídkami a jejich oznaení. Stisknutím tlaítek / ENTER vstupte do vybrané podnabídky. - Stisknutím tlaítka DVD SETUP (Nastavení DVD) ukonete OSD nabídku. Systémové nastavení TV SYSTEM (TV systém) - Stisknutím tlaítka vstupte do položky TV SYSTEM (TV systém) a pomocí tlaítek / vyberte jednu z uvedených možností uvedenou níže: AUTO (Automaticky) (výchozí nastavení) Tento formát lze použít pokud je DVD kompatibilní s obma formáty PAL i NTSC. PAL Tento formát se používá napíklad ve Velké Británii. NTSC Tento fformát se používá v nkterých dalších zemích, jako je nap. USA

26 SCREEN SAVER (Spoi obrazovky) Pokud je tato položka nastavena na zapnuto a DVD pehráva se nachází v režimu zastavení, otevení nebo není vložen žádný disk nebo je na obrazovce zobrazen statický obraz déle než 60 sekund, zobrazí se spoi obrazovky. Tato funkce chrání obrazovku ped poškozením. ON (Zapnuto): Tuto možnost vyberte pro aktivaci funkce spoie obrazovky. OFF (Vypnuto): Tuto možnost vyberte pro zrušení funkce spoie obrazovky. TV TYPE (Typ televizoru) DVD jsou zaznamenána s rznými pomry stran obrazu. Pomocí této nabídky mžete vybrat nkterý ze tí pomr stran obrazu: 4:3 PS (normální) 4:3 LB (normální) 16:9 (širokoúhlý) - Vyberte takový pomr stran obrazu, který bude nejvíce vyhovovat prohlížení JPG. POZNÁMKA: - Velikost pehrávaného obrazu se mže lišit v závislosti na obsahu disku. - U obsahu zaznamenaného s pomrem stran obrazu 4:3 bude pi výbru jakéhokoliv režimu vždy zobrazen obraz 4:3. - Vybraný pomr stran by ml odpovídat pomru stran pipojeného televizoru nebo dipleje. PASSWORD (Heslo) Pi výchozím nastavení je zámek aktivní. Nelze provést nastavení hodnocení obsahu disku ani zmnu hesla. Pro zmnu nastavení hodnocení obsahu disku zadejte prosím pomocí íselných tlaítek výchozí heslo 0000 a potvrte stisknutím tlaítka ENTER. - Pro zmnu hesla zadejte jakékoliv 4 íslice, pokud není zámek aktivní. Zadané tyciferné íslo bude uloženo jako vaše nové heslo.

27 RATING (Hodnocení) Mžete provést nastavení hodnocení obsahu disku podle vašich požadavk. Úrove hodnocení je rozdlena do osmi rzných kategorií, od KID SAFE (Pro dti) až po ADULT (Pro dosplé). POZNÁMKA: Lze editovat, pouze pokud není zámek aktivní. POWER RESUME (Obnovení pehrávání) ON (Zapnuto): Tuto možnost vyberte pro obnovení pehrávání. OFF (Vypnuto): Tuto možnost vyberte pro zrušení obnovení pehrávání. DEFAULT SETTING (Výchozí nastavení) - Stisknutím tlaítkaenter obnovte výchozí nastavení.

28 Nastavení jazyka Stisknutím tlaítka DVD SETUP (Nastavení DVD) zobrazte DVD OSD nabídku. - OSD Language (Jazyk OSD) Pomocí tlaítek se šipkami vyberte ikonku OSD LANGUAGE (Jazyk OSD) a potvrte stisknutím tlaítka ENTER. K dispozici je 6 jazyk, pomocí tlaítek a vyberte požadovaný jazyk. Potvrte stisknutím tlaítka ENTER. AUDIO LANGUAGE (Jazyk audia) Pomocí tlaítek se šipkami vyberte ikonku AUDIO LANG (Jazyk zvukového doprovodu) a potvrte stisknutím tlaítka ENTER. K dispozici je 7 jazyk. Pomocí tlaítek a vyberte požadovaný jazyk. Potvrte stisknutím tlaítka ENTER. SUBTITLE LANGUAGE (Jazyk titulk) Pomocí tlaítek se šipkami vyberte položku SUBTITLE LANG (Jazyk titulk) a potvrte stisknutím tlaítka ENTER. K dispozici je 7 jazyk Pomocí tlaítek a vyberte požadovaný jazyk. Potvrte stisknutím tlaítka ENTER.

29 MENU LANGUAGE (Jazyk nabídek) - Pomocí tlaítek se šipkami vyberte ikonku MENU LANG (Jazyk nabídek) a potvrte stisknutím tlaítka ENTER. K dispozici je 7 jazyk, pomocí tlaítek a vyberte požadovaný jazyk. Potvrte stisknutím tlaítka ENTER. Nastavení zvuku Nastavení ZVUKU Dostupné položky pro nastavení zvuku jsou zobrazeny níže: KEY (Tónina) - Pomocí tlaítka se šipkou nahoru a dol pohybujte posuvníkem a nastavte KEY (Tóninu).

30 DYNAMIC RANGE (Dynamický rozsah) Digitální nastavení - Aktivace komprese režimu na Audio output (Zvukový výstup) pro nastavení initele komprese pro jednotlivé efekty. Pi nastavení na FULL (Plná) je špiková úrove hlasitosti nejmenší. Pi nastavení na OFF (Vypnuto) je špiková úrove hlasitosti nejvyšší. DUAL MONO (Duální mono) - Mžete vybrat tyi rzné možnosti pro výstup zvuku, STEREO, MONO L, MONO R, MIX MONO. Výstup zvuku pi výbru píslušné možnosti je popsán v níže uvedené tabulce.

31 REŽIM LEVÝ REPRODUKTOR PRAVÝ REPRODUKTOR

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Připojení síťového kabelu 7 Připojení antény 7 Připojení ke konektoru SCART 8

Více

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU

Obsah 1 ÚVOD BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 OBSAH BALENÍ POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU Obsah 1 ÚVOD 3 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 3 OBSAH BALENÍ 5 4 POPIS PŘEDNÍ A ZADNÍ STRANY LCD TELEVIZORU 6 5 SCHÉMATA ZAPOJENÍ Připojení síťového kabelu 7 Připojení antény 7 Připojení ke konektoru SCART 8

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Vaše uživatelský manuál SWEEX TV022 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2352997

Vaše uživatelský manuál SWEEX TV022 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2352997 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Acer TV10-F. Uživatelská příručka

Acer TV10-F. Uživatelská příručka Acer TV10-F Uživatelská příručka 1 Obsah Bezpečnostní pokyny...2 Obsah balení...3 Dálkový ovladač...4 Pokyny pro instalaci...5 Obsluha televizního modulu...7 Volba vstupu...9 OSD nabídka...9 Teletext...12

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE

BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE BAREVNÝ TELEVIZOR STF70-1002/7 TEXT NÁVOD K OBSLUZE - 1 - Obsah Tipy k ovládání televizoru Zapnutí televizoru Ovládání televizoru pomocí tabulky MENU Výběr jazyka v menu Nastavení obrazu a zvuku Naladění

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

42PMA225EZ. Návod k použití

42PMA225EZ. Návod k použití 42PMA225EZ Návod k použití POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických požadavcích na elektrická zařízení

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Vaše uživatelský manuál SWEEX TV023

Vaše uživatelský manuál SWEEX TV023 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

AV-21KJ1SEF COLOUR TELEVISION INSTRUCTIONS KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR

AV-21KJ1SEF COLOUR TELEVISION INSTRUCTIONS KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR AV-21KJ1SEF ENGLISH POLSKI ÈESKY MAGYAR ÁÚËÃAPCKÈ ROMANIAN COLOUR TELEVISION KOLOROWY ODBIORNIK TELEWIZYJNY BAREVNY TELEVIZOR SZÍNES TELEVÍZIÓ ÖBETEH TEËEBÈÇOP TELEVIZOR COLOR INSTRUCTIONS INSTRUKCJA OBSLUGI

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti.

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti. Český Důležité bezpečnostní pokyny arování: Z důvodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte přední a zadní kryt. V Uvnitř se nenacházejí žádné součásti obsluhovatelné uživatelem. Servis

Více

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka 7 TFT LCD TV SWEEX TV001 Uživatelská píruka Vážený zákazníku Dkujeme za Váš zájem o produkty Sweex. Dodržujte prosím pozorn pokyny v této píruce a na LCD monitoru pro jeho nastavení a použití. Bezpenostní

Více

LCD televizor LT-17E31 NÁVOD K POUŽITÍ

LCD televizor LT-17E31 NÁVOD K POUŽITÍ LCD televizor LT-17E31 NÁVOD K POUŽITÍ Bezpečnostní upozornění POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických

Více

SLT 1630DVBT SLT 1930DVBT

SLT 1630DVBT SLT 1930DVBT SLT 1630DVBT SLT 1930DVBT LCD televizor UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CZ OBSAH Dodatek k návodu na obsluhu LCD TV...3 Důležité bezpečnostní instrukce...4 Úvod...7 Funkce TV...7 Dálkové ovládání...8 Funkce dálkového

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44 Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV Obj. č.: 117 64 44 1. Úvod (účel použití přístroje) Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho barevného přenosného přijímače digitálního

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod HD kamera do auta HQS-222 je špičkové řešení pro náročné

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL 732

Uživatelská příručka. Monitor AL 732 Uživatelská příručka Monitor AL 732 Obsah Prohlášení F.C.C. Důležité bezpečnostní pokyny Kapitola 1 Úvod 1.1 Vlastnosti...4 1.2 Kontrolní seznam...4 Kapitola 2 Instalace 2.1 Připojení Vašeho monitoru

Více

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka .:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení výrobku společnosti UMAX a doufáme, že budete s tímto výrobkem plně spokojeni. Upozornění: Veškeré údaje a parametry obsažené v tomto

Více

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T)

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) ODE 704 Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto přístroje. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače NÁVOD K OBSLUZE TUNER (tunery, rozhlasové přijímače) TAPE (kazetové magnetofony a tapedecky) CD (CD-přehrávače) AUX (ostatní zařízení audio / video, například zesilovače nebo HiFi-věže). Tento univerzální

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,,

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,, Obsah Dálkový ovladaè... 2 Tlaèítka ovládacího panelu a zadní panel... 3 Pøíprava... 4 Funkce... 4 Bezpeènostní opatøení... 4 Pøed zapnutím televizoru... 6 Pøipojení napájení... 6 Pøipojení ke vstupnímu

Více

NÁVOD K OBSLUZE CTV 2575 SN

NÁVOD K OBSLUZE CTV 2575 SN NÁVOD K OBSLUZE CTV 2575 SN barevný televizor s úhlopříčkou 63 cm OBSAH 1. ÚVOD 1.1 VLASTNOSTI 1.2 BEZPEČNOSTNÍ PYNY 1.3 POPIS OVLADAČŮ TLAČÍTKA A PŘIPOJOVACÍ PANELY 1.3. 1 PŘEDNÍ OVLÁDACÍ PANEL 1.3.2

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

2-188-141-E1 (1) Video Projektor. Návod k obsluze VPL-HS50. 2004 Sony Corporation

2-188-141-E1 (1) Video Projektor. Návod k obsluze VPL-HS50. 2004 Sony Corporation 2-188-141-E1 (1) Video Projektor Návod k obsluze VPL-HS50 2004 Sony Corporation CZ 2 VAROVÁNÍ Abyste předešli možnému požáru nebo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti nebo vlhkosti.

Více

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-427DVR Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1 Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Přední panel a přípojná místa... 2 Připojení periferních zařízení... 2 Připojení antény... 2 Mapa nabídky... 3 Příprava... 3 Doplňky... 3 Bezpečnostní opatření...

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. PLAZMOVÝ TELEViZOR TVP 4225 TS. Technické specifikace TV VYSÍLÁNÍ PAL SECAM B/G D/K K I/I L/L

NÁVOD K OBSLUZE. PLAZMOVÝ TELEViZOR TVP 4225 TS. Technické specifikace TV VYSÍLÁNÍ PAL SECAM B/G D/K K I/I L/L Technické specifikace TV VYSÍLÁNÍ PAL SECAM B/G D/K K I/I L/L PŘIJÍMACÍ KANÁLY VHF (PÁSMO I/III) UHF (PÁSMO U) HYPERBAND KABELOVÁ TV (S1-S-20/ S21-S41) POČET PŘEDNASTAVENÝCH KANÁLŮ 100 INDIKÁTOR KANÁLU

Více

FD Trinitron Colour Television

FD Trinitron Colour Television R FD Trinitron Television Barevný televizní přijímač FD Trinitron Návod k obsluze KV-14LM1K 2000 by Sony Corporation Vytištěno v České republice K MENU Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali barevný televizor

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Brimax 32 LCD TV. Uživatelská příručka

Brimax 32 LCD TV. Uživatelská příručka Brimax 32 LCD TV Uživatelská příručka 1. Příprava k používání Úvod Příslušenství dálkový ovladač 2x baterie typu AAA napájecí kabel AC uživatelská příručka Zapnutí LCD televize 1) Ujistěte se, že vypínač

Více

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny Manuál TESCAM010 FULL HD kamera Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny. Aby se předešlo nebezpečí požáru, nebo elektrických výbojů, prosím dodržujte pozorně následující instrukce. Pokud

Více

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití Braun DigiFrame 7001 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Vaše uživatelský manuál PHILIPS 19PFL3403 http://cs.yourpdfguides.com/dref/974514

Vaše uživatelský manuál PHILIPS 19PFL3403 http://cs.yourpdfguides.com/dref/974514 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem Uživatelská příručka Obsah Instrukce pro bezpečné používání výrobku...3 Hlavní funkce multimediálního přehrávače...4 DVD přehrávač...4 DVB-T tuner...4 Funkce

Více

Manuál pro LED HDTV (cz)

Manuál pro LED HDTV (cz) Manuál pro LED HDTV (cz) Upozornění: Než začnete zařízení používat, přečtěte si pozorně tento manuál! Obsah 1. Instrukce.2 2. Informace...3 3. Specifikace..4 4. Úvod.5 5. Příslušenství 5 6. Připevnění

Více

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků BDVR 04 Uživatelský návod Popis ovládacích prvků 1. Otvor se závitem pro držák 2. USB konektor 3. NAHORU - tlačítko 4. MENU/MÓD 5. DOLŮ - tlačítko 6. Slot na SD kartu 7. Mikrofon 8. AV výstup 9. RESET

Více

SLE 2601M4. LED televizor Návod k obsluze

SLE 2601M4. LED televizor Návod k obsluze SLE 2601M4 LED televizor Návod k obsluze Před uvedením televizoru do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Uschovejte ho pro pozdější potřebu. Poznamenejte si číslo modelu a výrobní číslo televizoru.

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW http://cs.yourpdfguides.com/dref/2600989

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW http://cs.yourpdfguides.com/dref/2600989 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG PS-42C96HD http://cs.yourpdfguides.com/dref/791181

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG PS-42C96HD http://cs.yourpdfguides.com/dref/791181 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Vaše uživatelský manuál HP VP6100 http://cs.yourpdfguides.com/dref/920706

Vaše uživatelský manuál HP VP6100 http://cs.yourpdfguides.com/dref/920706 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP VP6100. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP VP6100 v uživatelské příručce

Více

NÁVOD K OBSLUZE 26 DHD 42 PVR LCD TV S DVD A PVR

NÁVOD K OBSLUZE 26 DHD 42 PVR LCD TV S DVD A PVR LCD TV S DVD A PVR 26 DHD 42 PVR NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 *

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze... 4 Úvod... 4 Napájení... 4 Napájecí kabel... 4 Použití a uskladnění...4 Umístění přehrávače... 4 Kondenzace... 4 Čištění... 4 Používaní disků... 4 Používání disků...

Více

Projektor Acer PD310. Uživatelská pøíruèka

Projektor Acer PD310. Uživatelská pøíruèka Projektor Acer PD310 1 Uživatelská pøíruèka 2 Obsah Bezpeènostní zásady pro používání projektoru Pøedbìžná upozornìní... 3 Úvod Pøednosti výrobku... 4 Pøehled balení... 5 Pøehled o výrobku... 6 Instalace

Více

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD OBsAH Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Hlavní jednotka... 4 Dálkový ovladač... 5 Nastavení

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

Vaše uživatelský manuál PHILIPS F825 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2727885

Vaše uživatelský manuál PHILIPS F825 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2727885 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro PHILIPS F825. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se PHILIPS F825 v uživatelské příručce

Více

-=PALUBNÍ FULL HD KAMERA E08s=-

-=PALUBNÍ FULL HD KAMERA E08s=- V.2.1 (01/16) w w w. c e l - t e c. c z Strana 2 POPIS ZAŘÍZENÍ Přední pohled 1. Čočka Zadní pohled 2. Displej 3. Hlavní vypínač: Zap/Vyp 4. Nahoru 5.Menu 6. OK 7. Mode 8. Dolů. w w w. c e l - t e c. c

Více

DVD VIDEO/SACD přehrávač

DVD VIDEO/SACD přehrávač DVD VIDEO/SACD přehrávač UPOZORNĚNÍ Použití ovládacích prvků, nastavení nebo postupování jiným způsobem, než je v návodu uvedeno, může způsobit nebezpečné záření nebo jiné nebezpečí. Mezi jednotlivými

Více

SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ

SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ SET TOP BOX DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ Návod k obsluze VŠEOBECNÉ INFORMACE Děkujeme Vám za zakoupení digitálního pozemního přijímače. Abychom Vám poskytli vysokou spolehlivost a stabilitu obrazu, byly

Více

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ

SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ SM2200 DIGITÁLNÍ MĚŘIČ SATELITNÍHO SIGNÁLU NÁVOD K POUŽITÍ Před tím, než začnete digitální měřič používat, přečtěte si prosím tento návod na použití. Technické specifikace a způsob provozu, které jsou

Více

D ležité bezpe nostní pokyny

D ležité bezpe nostní pokyny D ležité bezpe nostní pokyny Varování: Z d vodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte p ední a zadní kryt. Uvnit se nenacházejí žádné sou ásti obsluhovatelné uživatelem. Servis za ízení

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

Vaše uživatelský manuál LG 50PC5R http://cs.yourpdfguides.com/dref/1211775

Vaše uživatelský manuál LG 50PC5R http://cs.yourpdfguides.com/dref/1211775 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 2 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 3 Zapnout

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200 Návod k použití Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za nákup zboží značky. Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Úvod Bezdrátová

Více

Handbuch. Yakumo DVD Record Master XL. Manual Manuel. DVD+RW Recorder/Player

Handbuch. Yakumo DVD Record Master XL. Manual Manuel. DVD+RW Recorder/Player Handbuch Manual Manuel D GB F E Yakumo DVD Record Master XL DVD+RW Recorder/Player Ovládací prvky Prední Panel 1 11 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ 7 AUDIO VSTUP (FRONT LEFT) 2 PREDCHÁZEJÍCÍ 8 AUDIO

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Obsah. Czech - 1 - 01-CEKCE-32765-1063UK-32 INCH 17MB22-(BASIC 1 PIP-WO SVHS)-50114862.P65 27.08.2007, 12:51

Obsah. Czech - 1 - 01-CEKCE-32765-1063UK-32 INCH 17MB22-(BASIC 1 PIP-WO SVHS)-50114862.P65 27.08.2007, 12:51 Obsah Tlaèítka dálkového ovladaèe...2 LCD TV...2 Pøíprava... 3 Bezpeènostní opatøení... 3 Pøed zapnutím televizoru... 5 Zapínání a vypínání televizoru... 5 Navigování v systému nabídek...6 Systém nabídek...

Více

LED televizor SLE 24F47DM4 NÁVOD K OBSLUZE

LED televizor SLE 24F47DM4 NÁVOD K OBSLUZE LED televizor SLE 24F47DM4 NÁVOD K OBSLUZE Obsah Před uvedením televizoru do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Uchovejte ho pro pozdější potřebu. Poznamenejte si číslo modelu a výrobní číslo televizoru.

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL506

Uživatelská příručka. Monitor AL506 Uživatelská příručka Monitor AL506 Obsah VÝROBEK................................................................................1 Přehled o výrobku...........................................................1

Více

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA Děkujeme Vám, že jste si zakoupili CONNECT IT palubní HD kameru do auta. Ke správné manipulaci s tímto zařízením Vám doporučujeme si pozorně přečíst následující

Více

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 WinFast TV Pro 1920 Uživatelská příručka Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 Copyright 2008 Leadtek Research Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto

Více

DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ DTR 1760 MICRO

DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ DTR 1760 MICRO DIGITÁLNÍ POZEMNÍ PŘIJÍMAČ DTR 1760 MICRO CZ-GMM0200 OBSAH Základní informace Obsah balení Příjem digitálních stanic Zvláštnosti vašeho digitálního přijímače Umístění a zabezpečení Vnější pohled Digitální

Více

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI ZÁRUČNÍ LIST Manta Prince 2 - model 015 Výrobní/sériové číslo....... Datum prodeje...... Razítko a podpis prodávajícího. Informace pro zákazníka Záruční doba Dovozce výrobku do České republiky garantuje,

Více

Systém Sound Bar. Návod k obsluze HT-ST3

Systém Sound Bar. Návod k obsluze HT-ST3 Systém Sound Bar Návod k obsluze CZ HT-ST3 Obsah Nastavení Co je součástí dodávky 3 Instalace 4 Připojení reproduktorové lišty a subwooferu 5 Připojení 6 Zapnutí systému 8 Základní operace Poslech zvuku

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Dvb-t02 DVB-T tuner Uživatelská příručka Před prvním použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Doporučení k provozu zařízení...2 Technické

Více

DV2680/DV3080 LCD televizor s úhlopříčkou 66 cm (26") / 76 cm (30") Návod k obsluze

DV2680/DV3080 LCD televizor s úhlopříčkou 66 cm (26) / 76 cm (30) Návod k obsluze DV2680/DV3080 LCD televizor s úhlopříčkou 66 cm (26") / 76 cm (30") Návod k obsluze Copyright Copyright BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena,

Více

Návod k obsluze. Popis zařízení:

Návod k obsluze. Popis zařízení: HD 93 Návod k obsluze Úvod Děkujeme, že jste si zakoupili naši sportovní Full HD kameru HD93. Tento produkt je určen především pro sportovní účely, dokládá to celá řada speciálních úchytů a příslušenství,

Více

UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem.

UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem. UPOZORNĚNÍ: Zařízení nikdy nevystavujte vlhkosti. V opačném případě hrozí úraz elektrickým proudem. UPOZORNĚNÍ: Baterie nevystavujte zdrojům tepla a dopadu slunečních paprsků. LED TV s DVD přehrávačem

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Návod k obsluze Při práci s návodem používejte orginální návod s obrázky Obsah Bezpečnost Přední panel Zadní panel Dálkové ovládání

Více

NÁVOD K OBSLUZE. CTV 25276 SN barevný televizor

NÁVOD K OBSLUZE. CTV 25276 SN barevný televizor NÁVOD K OBSLUZE CTV 25276 SN barevný televizor OBSAH 1. ÚVOD 1.1 VLASTNOSTI 1.2 BEZPEČNOSTNÍ PYNY 1.3 POPIS OVLADAČŮ TLAČÍTKA A PŘIPOJOVACÍ PANELY 1.3. 1 PŘEDNÍ OVLÁDACÍ PANEL 1.3.2 ZADNÍ PANEL A BOČNÍ

Více

DVR7VW01. Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen. Uživatelská příručka

DVR7VW01. Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen. Uživatelská příručka DVR7VW01 Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen Uživatelská příručka OEM DVR kamera je určena i instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Popis výrobku...2 Technické

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ Zkrácená verze uživatelského manuálu. BEZPEČNOST PRÁCE S PŘIJÍMAČEM Než začnete s přijímačem pracovat

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Ovládací prvky kamery... 2 Před spuštěním kamery... 3 Nabíjecí baterie...3 Paměťová karta...3 Poloha

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více