Název: CORSO II, 111- ADMINISTRATIVNí BUDOVA, PRAHA 8 - KARLÍN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Název: CORSO II, 111- ADMINISTRATIVNí BUDOVA, PRAHA 8 - KARLÍN"

Transkript

1 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP /2002/0ZPNI/EIAI 020-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù (zákon o posuzování vlivù na životní prostøedí) Identifikaèní údaje: Název: CORSO II, 111- ADMINISTRATIVNí BUDOVA, PRAHA 8 - KARLÍN Zaøazení zámìru dle zákona: Bod 10.6, kategorie II, pøíloha è. 1 Prùmyslové zóny a obchodní zóny vèetnì nákupních støedisek o celkové výmìøe nad 3000 m2 zastavìné plochy; areály parkoviš nebo garáží se zastavìnou plochou nad m2 Kapacita (rozsah) zámìru: Pøedmìtem návrhu je stavba administrativních budov Corso II a Corso III. Obì budovy mají tøi podzemní a sedm nadzemních podlaží (šesté a sedmé v pùdorysné stopì po obvodu ustupuje pùdorysu). Budovy jsou obdélníkového pùdorysu s atriem. V podzemní èásti jsou oba samostatné objekty komunikaènì propojeny s parkovacími místy pro 523 vozidel. Souèástí stavby jsou pøípojky inženýrských sítí, terénní a sadové úpravy na pøilehlých pozemcích. Celková zastavìná plocha èiní 5413 m2. Celková plocha komplexu budov, vèetnì terénních úprav, je m2. Charakter zámìru: Plánovaným zámìrem je stavba administrativního komplexu situovaného do vnitrobloku vzniklém po demolicích bývalých výrobních hal ÈKD. Úèelem budov jsou pronajímatelné velkoprostorové kanceláøe a byty nadstandardního vybavení a velikosti. Komplex je èlenìn na dva samostatné objekty obdélníkového pùdorysu nazvané CORSO II a CORSO III. Objekty mají sedm nadzemních podlaží a tøi podzemní podlaží. V podzemních podlažích jsou umístìna parkovací stání a technologická zaøízení (kotelny, trafostanice, rozvodny NN, strojovny vzduchotechniky a chlazení, atd.). Sídlo: Mariánské námìstí 2, IlO 01 Praha. v Pracovištì: Rásnovka 8, IlO 15 Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

2 Umístìní: kraj: obec: mìstská èást: katastrální území: 2 Praha Praha Praha 8 Karlín Zahájení: únor 2003 Ukonèení: èervenec 2004 Oznamovatel: KOLONÁDA -INTERNATIONAL, a.s. Pernerova 35, Praha 8 IÈO: Souhrnné vvdoøádání DøiDomínek: Ke zveøejnìnému oznámení se vyjádøili:. Hlavní mìsto Praha. Mìstská èást Praha 8. Ministerstvo zdravotnictví. Zvláštní orgán hl. m. Prahy - mìstský hygienik. Odbor dopravy MHMP. Odbor životního prostøedí MHMP. Odbor výstavby MHMP Vyjádøení Èeské inspekce životního prostøedí nebylo pøíslušnému orgánu v zákonné lhùtì doruèeno. Požadavek podrobit zámìr dalšímu posuzování podle zákona è. obsahovalo vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP. 100/2001 Sb. Jednotlivá vyjádøení obsahují následující pøipomínky a podmínky k realizaci stavby: Hlavní mìsto Praha souhlasí, že pro uvedený zámìr tak, jak je pøedložen, není tøeba dalšího posouzení podle zákona è. 100/2001 Sb. Má však nìkolik výtek, které požaduje mimo vlastní proces posuzování vlivù na životní prostøedí øešit:. prokázat polyfunkènost území odpovídající funkci SVM (smíšená mìstského typu), nebo požádat o zmìnu Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy na funkci ZAD (administrativní zaøízení);. zvážit provázání navrženého pìšího propojení ulice Køižíkovy a Pernerovy pøedmìtným vnitroblokem s kolmým pìším propojením do ulice Thámovy;. provìøit možnost rozšíøení kapacity parkovacích podlaží cca o 100 stání na krytí deficitních potøeb dopravy v klidu stávající zástavby ve spádovém území;. pro další øízení koordinovat grafické výstupy s textovou èástí tak, aby byl výstup jednotný;. øešit hlukovou situaci s pøihlédnutím k výpoètu a realizaci vhodných protihlukových opatøení tak, aby u nejbližší obytné zástavby nedošlo ke zhoršení akustických podmínek;. koordinovat navrhovaný poèet parkovacích míst s poètem stávajících a navrhovaných parkovacích ploch v dané oblasti; Sídlo: Mariánské námìstl2, 110 O I Praha. v PracovIštì: Rásnovka 8, IlO 15 Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

3 vypracovat vyhodnocení vlivu emisí z obslužné dopravy na kvalitu ovzduší v komplexní rozptylové studii; øešit odpadové hospodáøství s ohledem na povinnost zajistit pøednostnì využití odpadù pøed jejich odstranìním a poèítat pøi realizaci stavby s kontejnerovým hnízdem; zohlednit zkušenosti z mimoøádných zátop ze srpna 2002 a koordinovat zámìr s protipovodòovými opatøeními na ochranu hl. m. Prahy "Etapa Karlín - Libeò", které zpracovává firma AQUA TIS a.s. Brno; zohlednit možnost zásobování oblasti teplem pøevážnì z SCZT EMÌ - Praha zvážit umístìní transformaèních stanic do suterénu objektù vzhledem k situování stavby v zátopovém území. Mìstská èást Praha 8 s výše uvedeným zámìrem souhlasí s tím, že z hlediska koncepèního rozvoje celé lokality Karlína preferuje bezemisní zpùsob vytápìní (s využitím zemního plynu pouze jako doplòkového zdroje energie). Ministerstvo zdravotnictví požaduje, aby v tomto pøípadì bylo respektováno stanovisko místnì pøíslušného orgánu ochrany veøejného zdraví (mìstský hygienik, Praha). Mìstský hygienik se zámìrem souhlasí za podmínky, že pro stavební øízení bude zpracována hluková studie, vèetnì návrhu úèinných protihlukových opatøení, která prokáže dodržení limitù ve smyslu pøílohy è. 6 naøízení vlády è. 502/2000 Sb. Odbor dopravy MHMP nemá pøipomínek ve vztahu k vlivùm na životní prostøedí. Odbor životního prostøedí MHMP má tyto pøipomínky:. z hlediska nakládání s odpady požaduje v dalších stupních projektové dokumentace doplnìní zpùsobù odstranìní odpadù a pøi tom preferovat pøednostní využití (zejména materiálové) pøed jejím odstranìním;. z hlediska ochrany ovzduší postrádá provedení výpoètu dopravy v klidu podle vyhlášky è. 26/1999 Sb. HMP, jehož doplnìní požaduje v dokumentaci pro územní øízení;. z hlediska ochrany pøírody a krajiny požaduje zpracování dokumentace dle 8 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí, v níž oznamovatel prokáže dodržení minimálního podílu zelenì v území po realizaci stavby výpoètem dle platného Metodického pokynu k Územnímu plánu sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy a pøedloží zdùvodnìní, jakým zpùsobem bude zajištìna vzájemná bezkolizní existence stromù a inženýrských sítí. Odbor výstavby MHMP k zahájení zjiš ovacího øízení na uvedený zámìr nemá z vodohospodáøského hlediska žádné pøipomínky. Upozoròuje však na nutnost projednání zámìru se správcem toku øeky Vltavy - Povodím Vltavy s.p. (umístìní stavby v záplavovém území) a Pražskou vodohospodáøskou spoleèností a.s., jakožto správcem veøejné kanalizace a veøejného vodovodu, který zpracoval Generel odvodnìní hl. m. Prahy. Zpracování dokumentace EIA nepovažuje za nutné. Sídlo: Marlánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

4 4 Pøíslušný orgán po prostudování obdržených vyjádøení a uplatnìných pøipomínek došel k závìru, že uvedené skuteènosti jsou øešitelné v následných øízeních, konstatuje však, že v ploše SVM (smíšená mìstského typu) není dodržen koeficient zelenì KZ = 0,25. Vlastním pøepoètem byl zjištìn podíl zelenì pouze KZ = 0,11. Proto další zástavba v ploše SVM musí být navržena tak, aby podíl zelenì Územním plánem sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy byl dodržen. Závìr: daný Zámìr "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" naplòuje dikci bodu 10.6, kategorie II, pøílohy È. 1 zákona È. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí. Proto bylo dle 7 citovaného zákona provedeno zjiš ovací øízení, jehož cílem bylo zjištìní, zda zámìr bude posuzován podle citovaného zákona. Na základì zjiš ovacího øízení provedeného podle 7 citovaného zákona dospìl pøíslušný orgán k závìru, že zámìr "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" nebude posuzován podle citovaného zákona a je nezbytné v navazujících øízeních zohlednit výše uvedené pøipomínky. Pøíslušný orgán požaduje, s pøihlédnutím k vyjádøení oddìlení ochrany pøírody a krajiny odboru životního prostøedí MHMP, dodržet minimální podíl zelenì v pøedmìtném území v souladu s Územním plánem sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy schváleným , usnesením ZHMP è. 10/05. Závìr zjiš ovacího øízení nenahrazuje vyjádøení dotèených orgánù státní správy, ani pøíslušná povolení podle zvláštních pøedpisù. JUDr. He~:~~C~ v á øeditelka odboru Pøílohy: trat hl. m. Prahk' ivlagls odbor životnfho prostre~ Mariár lské nám" 2 p;raha vyjádøení hlavního mìsta Prahy vyjádøení MÈ Praha 8 vyjádøení Ministerstva zdravotnictví vyjádøení zvláštního orgánu hl. m. Prahy - mìstského hygienika vyjádøení odboru dopravy MHMP vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP vyjádøení odboru výstavby MHMP Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O I Praha Pracovištì: Øásnovka 8, IlO 15 Praha I ozp@cityofprague.cz tel.: fax:

5 / HLA VNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY SEKCE ÚTVAR ROZVOJE HL. M PRAHY odbor životního prostøedí MHMP JUDr. Helena Dob i á š o v á øeditelka odboru Mariánské námìstí Praha 1 1 ~ ' ~ V's dopis ZD / 0O2/0ZPI VI A/O20-1/N! È.j. SURM/9981/2002 Vyòzuje/Odbor/Linka Ing. Revíková/URB/447 Datum 23. øíjl L J 'ážená paní øeditelko, na základì Vašeho dopisu ze dne 25. záøí tohoto roku Vám zasíláme vyjádøení hlavního mìsta Prahy k zámìru "Corso II, m - administrativní budova, Praha 8 - Karlín", který byl zaøazen v kategorii II pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, a pro který bylo zahájeno zjiš ovací øízení. Vyjádøení hlavního mìsta Prahy bylo odsouhlaseno Radou hlavního mìsta Prahy usnesením èíslo 1771 ze dne S pozdravem 7' ~ Ing. Svìtlana I~editelka SURM MHMP Pøíloha 1.. Usnesení RHMP è a jeho pøíloha Sídlo: Mariánské llám. 2, Praha 1 Pracovištì: Hradèanské nám. 8, Praha 1 kr@urm.mepnet.cz Tel.: lili Tel.: Fax: IÈO:

6 Rozdìlovník: 1) adresát + pøílohy 2) MHMP - SlJRM/KØ + pøílohy 3) SURM/URB - AŽP 4) - SURM/spisovna (podání uloženo na VRB/ AŽP) + pøílohy

7 Hlavní mìsto Praha RADA HLAVNíHO MÌSTA PRAHY USNESEN Rady hlavního mìsta Prahy èíslo 1771 ze dne Praha 8 - Karlín" Rada hlavního mìsta Prahy schvaluje vyjádøení hlavního mìsta Prahy k zahájení zjiš ovacího øízení dle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí pro zámìr "CORSO II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín", uvedené v pøíloze è. 1 tohoto usnesení ukládá 1. vrchnímu øediteli sekce Útvar rozvoje hlavního mìsta Prahy 1. postoupit alp MHMP vyjádøení hl. m.prahy dle bodu I. tohoto usnesení Termín: RNDr. Igor Nìmec primátor hl.m. Prahy Ing. Petr Švec námìstek primátora hl.m. Prahy Pøedkladatel: radní Kováøík ~ 2381 Provede: vrchní øeditel sekce Útvar rozvoje hlavního mìsta Prahy Na vìdomí: odbory MHMP

8 Pøí/oh a È. 1 k usnesení Rady HMP È ze dne Vyjádøení hl. m. Prahy k "Oznámení" podle pøílohy È. 3 zákonu 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí pro zámìr "CORSO II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" Z hlediska urbanistické koncepce hlavní mìsto Praha konstatuje, že pøedložený zámìr se zabývá pøestavbou území bývalého areálu ÈKD Pernerova, Thámova, Køižíkova. Dle platného Územního plánu sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy (ÚPn SÚ HMP) je souèástí funkèní plochy smíšené mìstského typu SVM, se stanovením míry využití území 14 a všeobecnì obytné OV se stanovením míry využití území H8. Územní plán HMP pøedpokládá pøemìnu v území na mìstský charakter zástavby, doporuèeno bylo min. 40 % bydlení. Zámìr pøedpokládá vèetnì realizovaného CORSA I a stávajícího administrativního objektu zástavbu na cca 75 % plochy SVM pro administrativní úèely. Jde tedy o monofunkèní administrativní zástavbu, pøi rozsahu pozemkù (cca 5,5 ha) by plocha byla v ÚPn SÚ definována jako zvláštní administrativy (ZAD). Hlavní mìsto Praha požaduje prokázat polyfunkènost území odpovídající funkci SVM, nebo požádat o zmìnu ÚPn SÚ hl. m. Prahy na území ZAD. Z hlediska dopravy bez zásadních pøipomínek. Hlavní mìsto Praha konstatuje, že kapacita parkovacích podlaží je 523 stání, vjezd do garáží je navržen z Køižíkovy ulice a že posouzení technického øešení návrhu bude v rámci navazující dokumentace. Hlavní mìsto Praha proto doporuèuje navržené pìší propojení ulice Køižíkovy a Pernerovy pøedmìtným vnitroblokem provázat kolmým pìším propojením do ulice Thámovy. Hlavní mìsto Praha také doporuèuje provìøit možnost rozšíøení kapacity parkovacích podlaží cca o 100 stání na krytí deficitních potøeb dopravy v klidu stávající zástavby ve spádovém území. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny lze pøedložený zámìr akceptovat. Dotèená plocha se nachází v urbanizovaném prostoru Karlína a pøedchozí stavební èinností byla zbavena jakékoliv kvalitnìjší vegetace. Hlavní mìsto Praha konstatuje, že realizací zámìru nebudou narušena žádná chránìná území pøírody ani prvky územního systému ekologické stability (ÚSES). Hlediska mìstské zelenì hlavní mìsto Praha konstatuje, že z uvedených údajù týkajících se bilancí zelenì je naplnìna míra využití území stanovená ÚPn HMP. Hlavní mìsto Praha upozoròuje, že textová èást oznámení neodpovídá grafické èásti, ze které jsou stanoveny bilance. Je zde zakresleno mnohem vìtší množství zelenì (zejména ploch), o kterých se text nezmiòuje. Totéž se vztahuje i na samotnou grafickou èást, kde jednotlivé výkresy vykazují rozdílný podíl ploch zelenì. Hlavní mìsto Praha proto požaduje zkoordinovat grafickou èást tak, aby byl výstup jednotný. Z hlediska ochrany zemìdìlské pùdy bez pøipomínek. Z akustického hlediska má hlavní mìsto Praha pøipomínku, že narozdíl od názoru zpracovatele hlukové studie pana Ing. Koláøe se nedomnívá, že navýšení hluku u nejbližší zástavby o 0,3 db je zanedbatelné. Hlavní mìsto Praha požaduje, aby hluková situace byla

9 øešena znova s pøihlédnutím k výpoètu a realizaci vhodných protihlukových opatøení tak, aby u nejbližší obytné zástavby nedošlo ke zhoršení hlukové situace. Z hlediska ochrany ovzduší hlavní mìsto Praha konstatuje, že studie dokazuje, že provoz navrhované výstavby nezhorší kvalitu ovzduší v dané oblasti. Hlavní mìsto Praha požaduje, aby navrhovaný poèet parkovacích míst v podzemních garážích byl koordinován s poètem stávajících a navrhovaných parkovacích ploch v dané oblasti. V dalším stupni projektové dokumentace hlavní mìsto Praha požaduje vypracování vyhodnocení vlivu emisí z obslužní dopravy na kvalitu ovzduší v komplexní rozptylové studii. Z hlediska nakládání s odpady øeší studie problematiku odpadù v dostateèné míøe, obsahuje odhad složení demolièních i stavebních odpadù, u provozních odpadù kromì složení i množství, havárie (úniky ropných látek v garážích) také. Konkrétní odpadové hospodáøství deleguje na organizace zajiš ující stavbu a využívající budovy. Tøídìný demolièní odpad je žádoucí dle možnosti recyklovat a znovu využívat, aby se odlehèilo skládkám. Hlavní mìsto Praha pouze upozoròuje, že je nutné poèítat s kontejnerovým hnízdem. Z hlediska zásobování vodou hlavní mìsto Praha konstatuje, že výpoèet potøeby vody byl proveden podle Smìrnice È. 9/1973 MLVH a MZ. Roèní potøeba vody pro administrativní budovy Corso II bude èinit ,8 mj, pro Corso III ,2 mj. Hlavní mìsto Praha doporuèuje pro návrhový výpoèet potøeby vody vycházet u obyvatelstva z pøedpokládané specifické potøeby vody, kterou udávají Mìstské standardy vodárenských a kanalizaèních zaøízení na území hl. m. Prahy, schválené Radou zastupitelstva hl. m. Prahy usnesením È dne Dále hlavní mìsto Praha konstatuje, že navržené øešení zásobování vodou není v rozporu s koncepcí zásobování vodou, souhlasí se schváleným ÚPn hl. m. Prahy. Z hlediska odkanalizování je dokumentace zpracována v dostateèném rozsahu. Odvedení splaškových odpadních vod a èásti deš ových vod je navrženo novì ~y?udova.nou areálovou kanalizací do stoky jednotné kanalizaèní sítì zaústìné do UCOV. Cást deš ových vod z vnitrobloku, prùchodù mezi objekty a komunikace východnì pøed objekty bude zasakována. Vzhledem k vysoké propustnosti podloží je uvažováno s vytvoøením zasakovacích žlabù. Prùmìrné množství splaškových vod bude 1,78 I/s, maximální množství deš ové vody odvádìné do kanalizace bude 101,65 I/s. Nebezpeèí úniku ropných látek z pojezdu a stání aut v prostoru podzemních garáží bude øešeno stavebními úpravami tak, aby se pøípadný únik ropných látek z vozidla nedostal mimo plochu podzemních garáží, které budou øešeny jako bezodtokové. V pøípadì havarijního úniku ropných látek z vozidla se poèítá s jejich likvidací vapexem a následujícím odvozem. Z hlediska vodních tokù hlavní mìsto Praha konstatuje, že øešené území leží v zátopovém území Vltavy stanoveném vodohospodáøským orgánem v roce Zátopové území je kategorie A - neprùtoèné chránìné. Podle vyhlášky È. 32/1999, o závazné èásti územního plánu sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy, pøíloze èíslo 1, oddílu 9 - zátopová území, se stanoví: v zátopovém území neprùtoèném chránìném, lze umis ovat všechny stavby v souladu s funkèním využitím ve smyslu legendy schváleného plánu po provedení protipovodòových opatøení

10 Øešené území leží v zátopovém území kde protipovodòová opatøení (PPO) na ochranu hl. m. Prahy "Etapa Karlín - Libeò" zpracovává firma AQUA TIS a. s. Brno (inženýrskou èinnost zajiš uje Vodohospodáøský rozvoj a výstavba a.s., Nábøežní 4, Praha 5). Výstavbu akce "CORSO II, III - administrativní budova", Praha 8 Karlín je nutno zkoordinovat s touto dokumentací a termínem dokonèení navržených pevných protipovodòových opatøení a stanovením postupu montáže mobilních protipovodòových opatøení v této etapì. Vzhledem k mimoøádným zátopám v srpnu 2002 v tomto inundaèním území Vita vy bude nutné provést aktualizaci záplavové èáry a kategorízaci území v souladu s postupem správce toku Vltavy a vodoprávního orgánu po vyhodnocení dùsledkù tìchto záplav. Pøi zpracování US bude tøeba tuto skuteènost v prùbìhu zpracování zohlednit se všemi nepøíznivými dopady na øešené území. Z hlediska zásobování teplem má hlavní mìsto Praha k pøedloženému zámìru následující pøipomínky, které požaduje zohlednit v návazných stupních projektové dokumentace. Dle vyhodnocené studie variant energetického zásobování územního celku ÚC 53 Karlín - Libeò (uzavøené závìreèným protokolem v 12/2000) byla vybrána k dalšímu sledování a využití varianta V2, t.j. zásobování oblasti teplem pøevážnì z SCZT EMÌ - Praha, ve které bylo ze soustavy C?T øešeno i zásobování lokality uvažované výstavby budov CORSO II, III. Ve schváleném UPn hl. m. Prahy je navrhován tepelný napajeè do oblasti Karlína v ulici Rohanské nábøeží. Hlavní mìsto Praha pouze upozoròuje, že aktuální stav pøíprav uvažovaného napojení oblasti Karlína na soustavu CZT EMÌ je nutné projednat s pøedpokládaným investorem akce Pražskou teplárenskou, a.s. V pøípadì, že v dobì výstavby v øešeném území nebude TN Karlín zrealizován, je možné øešit zásobování teplem navrhovaného objektu vlastním plynovým tepelným zdrojem s výhledovým pøepojením na soustavu CZT. Pøedložený zámìr øeší zásobování budoucí výstavby pouze z vlastních domovních plynových kotelen. Z hlediska zásobování zemním plynem bez pøipomínek. Z hlediska zásobování elektrickou energií bez pøipomínek. Hlavní mìsto Praha pouze upozoròujeme, že vzhledem k umístìní stavby v zátopovém území nepovažuje za vhodné umístìní transformaèních stanic do suterénu objektù. Z hlediska telekomunikací bez pøipomínek. Hlavní mìsto Praha souhlasí, že pro zámìr, tak jak byl pøedložen, není tøeba dalšího posouzení podle zákona è. 100/2001 Sb., s tím, že výše uvedené pøipomínky budou zohlednìny v následujících stupních projektové dokumentace stavby

11 ", ", MESTSKACAST, Uøad mìstské PRAHA èásti 8 VI -'---' odbor kanceláø starosty oddìlení architekta mìstské èásti 3 1 -\0' ~ blnob Magistrát Hl. m. Prahy odbor životního prostøedí Ing. N ovotný v, Rasnovka Praha 1 Èíslo jednací: OKS/2002/0174 Vaše znaèka: Vyøizuje / telefon: Jarmila Franková / V Praze dne: 24.øijna2002 Rada Mìstské èásti Praha 8 dne 23. øíjna 2002 na své 89. schùzi projednala Vaši žádost o stanovisko v rámci zjiš ovacího øízení k zámìru stavby "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín'ó dle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a schválila vyjádøení Mìstské èásti Praha 8 uvedené v pøíloze tohoto dopisu svým usnesením è. 0679/89.RMÈ/2002. S pozdravem ~t~\ i }, ~ f,.,..~7/j Ing. ar~~~p ved. odd. arch. MC Praha 8 Odbor kanceláø starosty Pracovištì: Zenklova 35, Praha 8 - Libeò, fax odboru detašovanápracovištì: U Meteoru 8 (OAMÈ,ja.x ), U Meteoru 6 (OK)

12 :Mìstsk{i èást CPrafia 8 Starosta mìstsk.! èásti Josef J.f ose{ V Praze 8 dne 24. øíjna 2002 v. C.].: OKS/2002/0174 Stanovisko Mìstské èásti Praha 8 v rámci zjiš ovacího øízení k zámìru stavby "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" dle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí Rada Mìstské èásti Praha 8 dne 23. øíjna 2002 projednala žádost o stanovisko v rámci zjiš ovacího øízení k zámìru stavby "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" dle zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí, podanou odborem životního prostøedí Magistrátu Hl. lli. Prahy v øíjnu Mìstská èást Praha 8 s výše uvedeným zámìrem souhlasí s tím, že z hlediska koncepèního rozvoje celé lokality Karlína preferuje bezemisní zpùsob vytápìní (s využitím zemního plynu pouze jako doplòkového zdroje energie). S pozdravem ~A8~ ~ ~ j ~ Jó/s Nose~ Starosta Mì tské Èás~~~~.::-Y Pracovištì: Zenklova 35, Praha 8 - Libeò, fax odboru detašovanápracovištì: U Meteoru 8 (OAMÈ,fax ), U Meteoru 6 (OK) 2

13 Magistrát Hl. m. Prahy odbor životního prostøedí p. Ing. Novotný Øásnovka Praha 1 - Staré Mìsto co: dororuèenì MHMP - OÚR, Paøížská 26, 110 O 1 Praha 1 Dále obdrží: OV ÚMÈ Praha 8 OŽP ÚMÈ Praha 8 MO ÚMÈ Praha 8 OD ÚMÈ Praha 8 OKS ÚMÈ Praha 8 OAMÈ OKS ÚMÈ Praha 8 Komise RMÈ Praha 8 pro územní rozvoj Pracovištì: Zenklova 35, Praha 8 - Libeò, fax odboru detašovanápracovištì: U Meteoru 8 (OAMÈ,fax ), U Meteoru 6 (OK) 3

14 PRAHA èásti 8 f! Q.~bor kanceláø starosty, ~--;--""~wddìl~ní architekta mìstské èásti "'H\;;.\i È".i. u~cder,6 na samo\c~\tiftí t~\~ii~iu-;;$ i6dem'f ~~MPP010ZL5B, Praha 8 - Líbeò, tel l~ OO~lO 4~': rqèti list' t6t~ t~q' Magistrát Hl. m. Prahy odbor životního prostøedí Ing. Novotný Øásnovka Praha 1 Èíslo jednací: Vaše znaèka: Vyøizuje I telefon: MMP /2002/0ŽPI Jarmila Franková / VI/EIA/020-1/Nov V Praze dne: 22. øíjna 2002 Sdìlení o vyvìšení na úøední desce Sdìlujeme Vám, že Oznámení k zámìru stavby..corso II a III - administrativní budova. Praha 8 - Karlín" bylo vyvìšeno na úøední desce Úøadu Mìstské èásti v Praze 8 Q!! do V této dobì nebyly vzneseny žádné pøipomínky. S pozdravem Adresát: doporuèenì CO: - Ing. Ivana Jakoubková, ved. OV - sekretariát OKS - spisy - evidence Pracovištì: Zenklova 35, Praha 8 - Líbeò, fax odboru detašovaná pracovištì: U Meteoru 8 (OAMÈ,lm ), U Meteoru 6 (OK)

15 '-- ej "' ~ - MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ~ ~~ Praha 2. Palackého nám. 4 MHMPP01P0CJA Magistrát hlavního mìsta Prahy odbor životního prostøedí JUDr. Helena Dobiášová Mariánské nám Praha 1 Vaše zn. Naše zn.: Vyøizuje V Praze dne HEM Ing. Svaèina Vìc: Posuzování vlivù na životní prostøedí podle zákona È. 100/2001 Sb. - zahájení zjiš ovacího øízení zámìru zaøazeného do kategorie II Obdrželi jsme od Vás kopii oznámení podle pøílohy è.3 k zákonu è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, zámìru "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín". K tomuto oznámení sdìlujeme, že požadujeme, aby v tomto pøípadì bylo z hlediska znalosti místních pomìrù pøi posuzování stavby podle zákona è. 100/2001 Sb. respektováno stanovisko místnì pøíslušnéhorgánu ochrany veøejného zdraví (mìstský hygienik v Praze). u~~ RNDr. Kar~hová øeditelka odboru hygieny a epidemiologie

16 , v HLAVNI MESTO PRAHA ZVLÁšTNÍ ORGÁN HLAVNÍHO MÌST A PRAHY v, MESTSKY HYGIENIK zv J ti I {;'1.A-/,u{ý' Magistrát hl. m. Prahy odbor životlúho prostøedí i k rukám øeditelky pí JUDr. Helq Mariánské nám. 2 Praha 1 i r- MAlji~ii<J\ 1 nlavai1o fjtésta }.k,-thy ItW~~iiiiy~,. DO~LO dtlo HIBVnl Dod'fefne. ~;f8notlkb.é",.m!li.i~ 'I~ ~O4 f~!~;';;;;: i ~ DZ È.j.: 5155/02/PO8-HK/Dr.Št!!vJarIft1:s4~! ~al ~t~.~. ~.j'~ I. Vìc: ~~= ::~ "~8i~~~b.. vlpraze dne MHMPP01P029M O posuzovátú Na základì písemného požadavku odboru živottúho prostøedí Magistrátu hl. m. Prahy, se sídlem Mariánské nám. 2, Praha 1, doruèeného dne , posoudil zvláštní orgán hl. m. Prahy - mìstský hygienik, dotèený orgán státní správy, ve smyslu 6 odst. 4, 16 odst. 3 a odst. 4 zák.è. 100/2001 Sb., oznámení zámìru výstavby "Administratj\..,ú budovy CORSO n a m v Praze 8 - Karlínì", který zpracovali RNDr. Petr Obst a RNDr. Miroslav Raus z Geo Vision, s.r.o., Chodovická 472/4, Praha 9, v záøí Po prostudování dokumentace vydává zvláštní orgán hl.m. Prahy-- mìstský hygienik toto stanovisko: SQt~dložený!!!- oznámením zámìru s o u h I a s í za podmínky: Ve stavebním øízení požaduje zpracovat hlukovou studii pro stavební øízení, vèetnì návrhu úèinných protih1ukových opatøení, která prokáže, že hluková zátìž ze stacionárních zdrojù hluku, ve smyslu pøílohy è. 6 naøízení vlády è. 502/2000 Sb. (VZT, klimatizace, chladící jednotky, náhradní zdroje energie, kompresory apod.) na okolní obytnou zástavbu nepøesáhne 2 m pøed okny obytných a ostatních chránìných objektù LAeq.T = 45 db(a) ve dne od 6-22 hod. a LAeq.T = 35 db(a) v noci od 22-6 hod. Odùvodnìní: V pøedložené dokumentac~ zpracované v s.r.o. Geo Vision, Chodovická 472/4, Praha 9, v záøí 2002, je øešen zámìr využití proluky, která vznikla po demolici bývalých výrobních hal ÈKD a èásteènì tìžkým postižením domù povodnìmi mezi ulicemi Køižíkova-Pemerova- Thámova-Karlínské námìstí v Praze 8. Obì budovy mají 3 podzemní a 7 nadzemních podlaží a v podzemní èásti jsou komunikaènì propojeny. Souèástí stavby jsou pøipojky inženýrských sítí, terénní a sadové úpravy na pøilehlých pozemcích. Souèástí dokumentace je rozptylová studie zneèištìní ovzduší ing. Miloše Pù1krábka, Na Dolinách 1, Praha 4, z firn1y Air Pollution Sernce, ze srpna 2002, pod è. zak Jak vyplývá ze závìrù hodnocení, žádný z posuzovaných zdrojù nawhovaných objektù CORSO n a li v Praze 8, Køižíkovì ul. nezpùsobí pøekroèení imisních limitù v okolí. Požadavky nanzovací èásti se opírají o požadavky 12 naøizení vlády è. 502/2000 Sb., o ochranì zdraví pøed nepøíznivými úèinky hluku a vibrací; proto bylo vydáno stanovisko, jak shora uvedeno. ~~ (\' O \'~('a.\\'!.' ~~~ ~c:). ',,\0 ~ es\'a.. ",,1-0--.:...~1t--~~ ;-- Sldlo: Jasmlnová 290~/37, Praha 10, tel: 2726~3831, fax 2726~~~89 Pracovi~ì: Rajmonova 1199,18200 Praha 8, tel:286~91~41-6, fax: 286~91~47 hyrlenap8@~rl,.m~1!n~(,~~ ~~'ó ~

17 íj1- MI! HLAVNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo Mf-ST A PRAHY ODBOR DOPRAVY MHMPP01NPYEM / I' v (tj ' MHMP - odbor životního prostøedí zde È.j.: Vyøizujeninka: Telefon: MHMP-l 1 170mO02/DOP-O4/Pc Ing. Pavelec V Praze: Stanovisko k zjiš ovacímu øízení zámìru zaøazeného v kategorii ll, bodu 10,6, pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., ve vìci: Corso II, III - administrativní budova, Karlín - Praha 8 K Vaší žádosti o stanovisko k zjiš ovacímu øízení k výše uvedenému zámìru Vám odbor dopravy MHMP sdìluje, že ve vztahu k vlivùm na životní prostøedí nemá pøipomínek. Vaši projektovou dokumentaci si vyzvednìte v návštìvních hodinách do 2 mìsícù na zdejším odboru u zpracovatele stanoviska. Na vìdomí: Policie ÈR - DI Praha ÚMÈ Praha 8 DOP-O4/ sektor 8 tj J1 i Ing. Jan H e ~ o ude k øeditel odboru dopravy Magistrát hl. m. Prahy Mariánské nám 2 Praha 1 114/ - Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 O 1 Praha I Pracovíštì: Øásnovka 8, Praha I ~. - tel.: fax:

18 HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VN!HO MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ alp MHMP odd. posuzování vlivù na ŽP -zde- Váš dopis zn, È.j. Vyøizuje/linka Datum MHMP /2002/001 /OZPNI Vìc: Vyjádøení odboru životního prostøedí MHMP jako dotèeného orgánu státní správy dle 6 odst. 3 a odst. 4 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù, k oznámení pøipravovaného zámìru Corso II a III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín Odbor životního prostøedí Magistrátu hl.m. Prahy vydává pro úèely øízení dle zákona è. 100/2001 Sb., ke shora uvedené akci stanoviska dotèených orgánù: 1. Z hlediska ochrany zemìdìlského pùdního fondu: Ing. Pavlík Bez pøipomínek. 2. Z hlediska lesù a lesního hospodáøství: Ing. Pavlík Bez pøipomínek. r 3. Z hlediska nakládání s odpady: RNDr. Pavlíèková V pøedloženém oznámení je kapitola odpady zpracována pouze orientaènì. V úvodu jsou odpady rozdìleny do dvou hlavních skupin a to na odpady vzniklé pøi výstavbì a na odpady vzniklé provozováním objektu. Do pøehledu není zahrnut demolièní odpad, který vznikne odstranìním dvou objektù s odùvodnìním, že více než polovina ho bude likvidována bìhem popovodòových úklidových prací. V pøehledu odpadù ani v textu nejsou uvedeny pøedpokládané zpùsoby jejich odstranìn í. V dalším stupni projektové dokumentace proto požadujeme doplnìní o zpùsoby odstranìní odpadù. Pøi tom bude respektováno ustanovení 11 zákona o odpadech, to znamená bude preferováno pøednostní využití odpadù pøed jejich odstranìním. Upozoròujeme, že materiálové využití má pøednost. Z hlediska nakládání s odpady nepožadujeme pokraèovat v hodnocení procesem EIA. 4. Z hlediska ochrany ovzduší: Ing.T.Novák Pøedmìtem posuzování jsou dv.a samostatné administrativní objekty Corso II a Corso III. Oba objekty budou mít 7 nadzemních a 3 podzemní podlaží. V podzemních Sídlo: Mariánské námìstí 2, 110 Dl Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozp~cityofprague.cz tel.: fax:

19 - 2 - podlažích, která budou pod obìma objekty komunikaènì propojena, budou umístìna parkovací stání a technické zázemí. V 1. až 5. nadzemním podlaží obou objektù jsou navrhovány plochy pro administrativu, v 6. a v 7. podlaží jsou navrženy velkoplošné byty. Doprava v klidu by mìla být øešena 523 suterénními místy, z nichž 185 stání by mìlo být umístìno v objektu Corso II a 338 stání v objektu Corso III. Do výše uvedených parkovacích stání je zapoèítáno 112 stání stávajícího povrchového parkovištì, které bude výstavbou nových objektù zrušeno. Vjezd i výjezd do suterénních podlaží obou objektù je spoleèný z Køižíkovy ulice. Objekt Corso II bude vytápìn plynovou kotelnou o výkonu 1,08 MW, objekt Corso III kotelnou o výkonu 1,68 MW. Koncentrace oxidù dusíku ve spalinách obou kotelen bude nižší než 80 mg/m3. V obou objektech budou umístìny náhradní zdroje - dieselagregáty. V objektu Corso II náhradní zdroj o výkonu 2x 800 kw, v objektu Corso III náhradní zdroj o výkonu 640 kw. Modelovými výpoèty rozptylové studie byl zjiš ován vliv provozu obou navrhovaných objektù na kvalitu vnìjšího ovzduší. Sledované místo je charakterizováno zhoršenými rozptylovými podmínkami a je zatížené pøedevším pøenosem zneèištìní ze silnì zneèištìné centrální èásti mìsta. V posuzované lokalitì lze v souèasné dobì oèekávat krátkodobé koncentrace oxidù dusíku v rozpìtí ~g/m3. Prùmìrné roèní koncentrace NOx jsou dobøe charakterizovány stanicí AIM Lyèkovo námìstí, kde byla v roce 2001 namìøena hodnota 56 ~g/m3. Modelovými výpoèty byly zjištìny ve sledovaných referenèních bodech pøírùstky maximálních krátkodobých koncentrací NOx od vytápìní a vìtrání garáží v rozpìtí 2,4-3,2 ~g/m3 a pøíspìvek k prùmìrné roèní koncentraci 0,04 až 0,08 ~g/m3. Pøírùstky maximálních krátkodobých koncentrací NOx od náhradního zdroje èiní ~g/m3. Roèní prùmìrné koncentrace oxidu dusièitého (NO2) vèetnì pozadí jsou ve všech bodech cca 30 ~g/m3. Jak vyplývá z výsledkù pøedložených modelových výpoètù, vliv provozu obou navrhovaných budov výraznì neovlivní kvalitu ovzduší v okolí. V pøedložené dokumentaci postrádáme provedení výpoètu dopravy v klidu podle vyhl. è. 26/1999 Sb. HMP,ve vazbì na funkèní a ~ozmìrové návrhy budova na jejich umístìní, s uvedením parametru Pp poètu stání. Udaje o dopravì v klidu požadujeme doplnit v následnì vypracovávané projektové dokumentaci k územnímu øízení. Vliv na kvalitu ovzduší navrhovaného objektu byl dostateèným zpùsobem zjištìn v pøedloženém oznámení a není tudíž nutné z tohoto hlediska posuzovat navrhovaný zámìr v další fázi procesu EIA. 5. Z hlediska ochrany pøírody a krajiny: Ing. Pavlík Po prostudování pøedloženého oznámení z hlediska námi chránìných zájmù konstatujeme následující: Øešené území je podle platného územního plánu sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy, schváleného usnesením Zastupitelstva hl. m. Prahy È. 10/05 ze dne pøijatého vyhláškou È. 32/1999 Sb. HMP, o závazné èásti územního plánu sídelního útvaru hlavního mìsta Prahy, ve znìní pozdìjších pøedpisù (dále jen ÚP HMP), souèástí polyfunkèního území SVM s kódem H4 (Není nám nic známo a tom, že by došlo k úpravì smìrné èásti na kód 14, doklad o provedené úpravì není v oznámení pøiložen, odbor územního rozhodování MHMP ve svém stanovisku míru využití území konkrétnì nezmiòuje.) a také polyfunkèního území OV - H8. Pro tato území je pøedepsán minimální podíl zelenì (doplòková funkce k hlavní funkèní náplni). Z dokumentace oznámení nelze splnìní tohoto parametru ovìøit, protože výpoèet je Sídlo: Mariánské námìstí 2, IlO 01 Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha 1 ozo(q),ma2,meonet,cz tel.: fax:

20 - 3 - proveden v zásadì chybnì. Zdùrazòujeme, že pøíslušný kód míry využití území je stanoven pro celou funkèní plochu, pøièemž dokumentace deklaruje výpoèet pouze pro území pøedmìtné stavby. Tento nedostatek je o to výraznìjší, že východní èást území SVM je již stavebnì stabilizována (nový objekt v podstatì bez zelenì). Druhým a podstatnì závažnìjším souborem nedostatkù oznámení, respektive návrhu øešení zástavby území je skuteènost, že projekt ve své podstatì nevytváøí vhodné podmínky pro rùst navrhované zelenì, zejména se jedná o odstupy stromù s velkou korunou od nadzemních èástí objektù (pouze cca 4 m), není zajištìn dostateèný svìtelný požitek pro stromy a také spon stromù v navrhovaných alejích (opìt pouze 4 m - standard pro velké stromy je pøitom m i více podle druhu) je stanoven zcela nevhodnì. Dodržení tohoto základního pìstebního pøedpokladu se navíc významnì promítne do bilancí ploch zelenì, protože zapoèítávaných stromù bude po jejich korekci více než o polovinu ménì. Zde ještì také upozoròujeme, že výpoèet koeficientu zelenì, tak jak je uvedený na výkresu è. 1-3 (06/2002, M 1: 1000) je proveden metodicky špatnì také v tom smyslu, že stromy v rámci zpevnìných ploch (zapoèítávané do sumy rostlého terénu) nesmí pøedstavovat více jak 25% celkové výmìry rostlého terénu (dokumentace uvádí cca 68% - tato hodnota se však pravdìpodobnì ještì výraznì zmìní po zohlednìní pøipomínky uvedené v prvním odstavci). Zároveò také není zøejmé, jakým zpùsobem bude zajištìna vzájemná bezkolizní existence stromù a inženýrských sítí. Výše popsané jednotlivosti podle našich zkušeností významnì "promluví" do výsledného øešení celého projektu a jelikož se jedná o zásadní nedostatky návrhu, domníváme se, že bude úèelné pokraèovat v procesu posuzování. Upozoròujeme, že pokud by nedošlo ke korekcím v øešení, nelze oèekávat od orgánu ochrany pøírody kladné stanovisko. Technická pøipomínka: Výmìra plochy SVM je podle našich zdrojù cca m2 na místo uvádìných m2. 6. Z hlediska nakládáni s chemickými látkami a pøipravky: RNDr. Pavlíèková Bez námitek. 7. Z hlediska myslivosti: Bez námitek. Toto stanovisko není správním rozhodnutím dle zákona è.71/1967 Sb správním øízení, a nelze se tudíž proti nìmu odvolat. o v z. Ing. Jana Cibulková JUDr. Helena Dob i á š o v á øeditelka odboru Magistrát hl. m. Prah)' odbor fivotnrho prostredl Mariánské nám 2 Praha 1 '6ft Sídlo: Mariánské námìstí 2, Praha Pracovištì: Øásnovka 8, Praha I ozp@mag.mepnet.cz tel.: fax:

21 MHMPP01T7W37 r I HLA VNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY ODBOR VÝSTAVBY L ~ Vyøizuje/linka - Ing.Švecová/4364 Praha Vìc: Zahájení zjiš ovacího øízení zámìru "Corso II, III - administrativní budova, Praha 8 - Karlín" zaøazeného v kategorii II pøílohy è. 1 zákona è. 100/2001 Sb., o posuzování vlivù na životní prostøedí a o zmìnì nìkterých souvisejících zákonù. Pøedmìtem zámìru je stavba administrativních budov Corso I a Corso II v Praze 8, mezi ulicemi Køižíkova - Pemerova - Thámova a Kar1ínským námìstím. V budovách budou umístìny pronajímatelné kanceláøe a byty. Souèástí stavby budou parkovací stání, technologická zaøízení a další objekty. Stavba je umístìna v záplavovém území Vltavy, proto je nutho dokumentaci projednat se správcem toku Povodím Vltavy s.p., Grafická 36, Praha 5 a vyžádat si jeho koneèné stanovisko. Stavba bude napojena na stávající mìstskou kanalizaci a mìstský vodovod. V souèasné dobì byl správcem veøejné kanalizace a veøejného vodovodu Pražskou vodo hospodáøskou spoleèností a.s., Cihelná 4, Praha 1 zpracován Generel odvodnìní hl. m. Prahy. Pøi zpracování projektové dokumentace je nutno se na tuto spoleènost obrátit s žádostí o poskytnutí podkladù. Zpracování dokumentace EIA z hlediska vodo hospodáøského nepožadujeme. Dokumentaci si ponecháváme. Ing. Pavel Pospíšil vedoucí vodohospodáøského oddìlení Maaistrát h~. m. Prahy Rozdìlovník : 1) MHMP VYS/O3-spis 2) MHMP VYS/O3-Šv Sídlo: Mariánské nám. 2, Praha 1 Praoovištì a podatelna: Øásnovka 8, Praha Dagmar.Sveoova@cityofprague.cz tel.: fax:

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì

Westpoint Distribution Park, administrativní budova Jih, Praha 6, k.ú. Ruzynì HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØEDf V Praze dne 29. 11.2004 È.j.: MHMP-142090/2004/0ZPNI/EIA/11 0-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona è. 100/2001 Sb.,

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-553908/2009/00PNI/E 1A/64 7-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová / 4443 Datum 18.9.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2

Název: Bytové a administrativní centrum na námìstí W. Churchilla, Praha 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-O89726/2004/0ZPNI/EIN1 02-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/4425 Datum 30.8.2004 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-77536/2004/0ZPNI/EIA/100-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.8.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany

Prodejna potravin, Tupolevova ul., Praha 18, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNfHO PROSTØED( Váš dopis zn. È.j. MHM P-O24686/2005/0ZPNI/EIA/122-2/Be Vyøizuje/ linka Datum Ing. Beranová/4443 18.5.2005 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1

Zámìr: Stavební úpravy a opravy budov B, D, D1 a D2, Na Poøíèí 24-26, 2. etapa výstavby, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-235765/2007 /OOPNI/EIA/401-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 30082007 podle 7 zákona è 100/2001

Více

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr:

Raèa/Crowne Plaza. v areálu hotelu. Pøístavba Depandance Crowne Plaza, Praha 6. Umístìní: Oznamovatel: PID. Zámìr: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. SM HM P231835/2006/00PNI/EIN2012/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.9.2006 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIt HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn, SZn. S-M H M P-232654/2008/00PNI/E 1A/539-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 7.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov

Hotel Bubbles Smíchov, MÈ Praha 5 - Smíchov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-100437/2007100PNI/EIN340-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 28.05.2007 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí. Zámìr: Office Centrum Triangl, ul. Jeremiášova, Praha 13, k. ú. Stodùlky PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln. SZn. S-M H M P-548552/2007/00 P NI/EIA/505-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.05.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín

MAIN POINT KARLIN, mezi ul. Rohanské nábøeží a Pobøežní, Praha 8 - Karlín p' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn S-M H M P-237225/2006/00PNI/EIA/203-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 10082006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková

V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè. Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ~, ~,_r-"- HLA VNj MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNjHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 17.6.2002 È.j. :MHMP-57 456/2002/0ZPNI/EIA/007-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí P] HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn SZn. S-MHM P-049561 /007/00PNI/EIA/318-/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/43 Datum 15.05.007 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto

Zámìr: Rekonstrukce a dostavba Køemencova 18, è.p. 164/11, Praha 1, k.ú. Nové Mìsto pro HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-34921 O/2007/00PNI/EIA/456-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.11.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky

Název: Dostavba skladové haly ELIT, Jeremiášova ul., Praha 13 k. ú. Stodùlky HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR životnrno PROSTØEDÍ V Praze dne 24. 11. 2003 È.j.:MHMP-133364/2003/0ZPNI/EIA/067-2/8e Vyøizuje: Ing. 8eranová podle 7 zákona È. 100/2001 Sb., o

Více

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice

Zámìr: Pøemístìní 2 malých tiskových strojù z provozu Brandýs nad Labem do tiskárny ÈTK REPRO a.s., Praha 10, k.ú. Zábìhlice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-106348/2007/00PNI/EIN343-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 04.07.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn SZn. S-MHMP-182398/2007/00PNI/EIA/378-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.8.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI

ZAVER ZJISTOVACIHO RIZENI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-116309/2004/0ZPNI/EIA/105-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 18. 10.2004, v vv, v,, ZAVER ZJISTOVACIHO

Více

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany

Zámìr: Multifunkèni centrum Klièov, Praha 9 - Vysoèany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-192370/2006/00PNI/EIN195-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 2882006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15

Název: Støedisko obchodu a služeb Hostivaø, Praha 15 HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-133627/2004/0lPNI/EIN109-2Nac Vyøizuje/ linka Datum Ing Vaculová/ 4322 6 1 2005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí pm HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-353905/2007 /OOPNI/EIA/458-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková 4490 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MHM P-2981 06/2007/00PNI/EIA/424-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Název: Rekonstrukce výhybek žst. Praha Masarykovo nádraží a trakèního vedení

Název: Rekonstrukce výhybek žst. Praha Masarykovo nádraží a trakèního vedení HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHM P-O8050 1 /2002/0ZPNI/EIN 014-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/ 4278 Datum 9.09.2002 podle 7 zákona è.

Více

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè. ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O42632/2007/00PNI/EIN315-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 4.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany

Rekonstrukce a rozšíøení hotelu Savoy, ul. Keplerova, Praha 1, k. ú. Hradèany PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-44 7730/2008/00PNI/EIN566-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum

Umístìní: Identifikaèni údaje: Název: ÈVUT - Nová budova Dejvice, Praha 6. Praha Praha Praha 6 Dejvice. Datum PTr) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-584989/2007/00PNI/EIA/508-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. lákavá/ 4425 Datum 23.4.2008 podle 7 zákona

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

P NI/E IN466-2/Be. ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PJD HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-3 70469/2007/00 P NI/E IN466-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 1.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních

kapacita parkovacích stání v objektu Parkingu D (1.NP- 7.NP) je 853 stání osobních -I" v, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-55633/2005/0ZP/VI/EIA/129-2/Vè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková / 4490 Datum 1052005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-O50036/2007/00PNI/EIA/319-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.5.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

È.j. M H M P /2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac

È.j. M H M P /2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P- 76920/2002/0ZPNI/EIA/ 013-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 28.8.2002 podle 7 zákona è.

Více

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe

Zámìr: Dùm pro seniory, ul. Nad Kavalírkou, Praha 5, k.ú. Košíøe PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn SZn. S-MH MP-467027 /2007 /OOPNI/EIA/496-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 12.02.2008 podle 7 zákona

Více

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2

Název: Pøístavba zdravotnického objektu a parkingu v Praze 5, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP- 73116/2005/00PNI/EIA/134-2Nè Vyøizujeninka Mgr Vèislaková I 4490 Datum 1272005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

"Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI'

Administrativní budova AB Gemma, mezi ulicemi Blažimská a Klíèova, Chodovec city, Praha 11, k.ú. ChodovI' HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-363943/2007 /OOPNI/EIA/463-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 30.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí on HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-184183/2007/00PNI/EIA/379-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.08.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice

Zámìr: Obytný soubor Malešická stráò - 4. etapa, Praha 10, k. ú. Malešice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-14684 7/2008/00PNI/EIA/528-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 08.07.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice

Zámìr: Sbìrný dvùr papíru, lepenky, železných a neželezných kovù Èakovice, ulice Cukrovarská, Praha - Èakovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHM P-34 791 O/2006/00PNI/EIN239-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr Pacner/4322 Datum 20122006 podle 7 zákona è 100/2001

Více

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè

hlavní mìsto Praha hlavní mìsto Praha Praha 6 Bubeneè PIl) HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-249159/2007/00PNI/EIA/413-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 19.9.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HMP-455219/2007 /OOPNI/EIA/491-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 08.01.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov

SZn. S-MHMP /2005/00PNI/EIA/165-2/Nov P1r- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-271712/2005/00PNI/EIA/165-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 25. 1. 2006 podle 7 zákona

Více

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac

PIr. Zámìr: Retail/Office Development, Na Pøikopì 14, Praha 1. Oznamovatel: Datum SZn. S-MHM P /2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac PIr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHM P-448923/2006/00PNI/EIA/27 4-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 07.02.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì

Identifikaèní údaje: Název: Recyklaèní støedisko minerálních stavebních odpadù, k.ú. Ruzynì )1: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-135752/2006/00PNI/EIA/189-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 19.09.2006 podle 7 zákona è.

Více

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová

Název: Zastøešení a dostavba zimního stadionu pøi ZS Bronzová ,', l"",l~'cii"'/ I ~ tí '1~ ", ".."~ '~ ;i".', '~ I I '1"\,,",'~ ~ 1[1'1Y"', 1,J,A.~ ;"\, ll '!J,,~;,\" ~~f ~~(;"""""'" é...~~;-;;:;:,:~:~".,..;: " HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNmo MÌSTA PRAHY ODBOR

Více

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov

Zámìr: Bytový dùm, ul. Bìlohorská, Praha 6, k.ú. Bøevnov PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-331865/2007/00PNI/EIA/446-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 03.12.2007 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj M HMP-124036/2004/0ZPNI/EIA/1 07-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing Žáková/ 4425 Datum 1912005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu

Zámìr: Senovážné námìstí 3, è.p. 993, Praha 1 - Stavební úpravy a dostavba ve dvorním traktu p HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-380048/2007 /OOPNI/EIA/4 72-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 11.12.2007 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MHMP-263638/2007/00PNI/EIN412-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 5.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò

Zaøízení k výkupu, soustøeïování a skladování odpadù a druhotných surovin, ul. Voctáøova, Praha 8, k.ú. Libeò PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-4 70794/2006/00P NI/EIA/285-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 16.3.2007 podle 7 zákona

Více

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice

Identifikaèní údaje: Název: Basil Logistics Center, Praha 20 - Horní Poèernice HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDi Váš dopis zn. È.j. MHMP-111766/2005/00PNI/EIN140-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 15.7.2005 podle 7 zákona è. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí AREÁL SPOLEÈNOSTI HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-22377/2003/0lPNI/EINO41-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 05.05.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10

Umístìní: kraj: Praha. Identifikaèní údaje: Název: Zkapacitnìní parkovištì P + R Skalka I, Praha 10 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P-123405/2005/0ZPNI/E 1A/143-2/Be Vyøizuje/ linka Ing. Beranová/4443 Datum 9.8.2005 podle 7 zákona È.

Více

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16

Název: Zaøízení staveníštì ZS 10 - semimobílní betonárna pro stavbu SOKP 514 lahovice - Slivenec, k.ú. Slivenec, k.ú. lochkov, Praha 5, Praha 16 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H M P-32 9304/2 006/00 P NI/E I A/226-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková /4425 Datum 11.1.2007 podle 7

Více

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5

Název: Hypermarket Hluboèepy, ul. K Barrandovu - Wassermannova, Praha 5 HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn È.j. MHMP-1 07497/2004/0ZPNI/EIA/1 04-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 12.11.2004 podle 7 zákona È.

Více

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované.

Název: Charakter zámìru: Jde o novostavbu rozvojové oblasti hlavního mìsta Prahy. Umístìní: Identifikaèní údaje: budovy v exponované. HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M HM P-OOO927/2004/0ZPNI/E IA/O81-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 23. 2. 2004 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn, È.j. MHMP-148556/2002/0lPNI/EINO33-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 21.2.2003 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14

Identifikaèní údaje: Bytové domy Dolní Poèernice. jih, Praha 14 PIl: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O93933/2006/00PNI/EIA/181-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 10.7.2006 podle 7 zákona

Více

V Praze dne Vyøizuje: Mgr. Vèislaková

V Praze dne Vyøizuje: Mgr. Vèislaková HLAVNÍ MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 19.7.2002 È.j.: M H M P-69682/2002/0ZP Vyøizuje: Mgr. Vèislaková NI/EIA/O 1 0-2Nè podle 7 zákona È. 100/2001 Sb.,

Více

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov

M H M P /2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn È.j, M H M P-155217/2003/0lP NI/EIA/O73-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 11.12.2003 podle 7 zákona È.

Více

Název: Skladový areál Bal Hostivaø

Název: Skladový areál Bal Hostivaø HLAVNí MÌSTO PRAHA 'MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn C.j. M HM P-8276/2003/0ZPNI/EIA/ 039-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 10.3.2003 podle 7 zákona È.

Více

È.j. MHMP /2002/0lPNI/EIA/O23-2/Be

È.j. MHMP /2002/0lPNI/EIA/O23-2/Be HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNIHO PROSTØEDí Váš dopis zn, È.j. MHMP- 128820/2002/0lPNI/EIA/O23-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 22.11.2002 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí ;J..,"'.,c-.'- HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLA VNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 7.6.2002 È.j.: MHMP-53972/2002/0ZPNI/EIA/005-2Nè Vyøizuje: Mgr.Vèislaková ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn Èj MHMP-O37895/2005/0ZPNI/E 1A/125-2Nac Vyøizuje/linka Ing Vaculová/4322 Datum 2042005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín

Identifikaèní údaje: Název: Prodejní centrum Lehovec, Praha 14, k.ú. Hloubìtín. Umístìní: Praha Praha Praha 14 Hloubìtín PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØED[ Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381981 /2007 /OOPNI/EIA/4 75-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 21.5.2008 podle 7 zákona

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-465026/2006/00PNI/E 1A/284-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 14.06.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje:

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO. Identifikaèní údaje: "!,f' ~ ) ~, " 'V )'..'W,..~,.'"~'~i'",...~ i", -".";" ~ ~... ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁ T HLA VNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 28.3.2003 È.j. :MHMP-18605/2003/0lPNI/EIA/042-2Nè

Více

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice

Rozšíøení skladové haly a administrativní budovy firmy WETRA-XT, ÈR s.r.0, Praha 20, k.ú. Horní Poèernice HLAVNi MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNiHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNIHO PROSTØEDf Váš dopis zn. È.j. MHMP-O38199/2005/0ZPNI/EIA/127-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 3. 5. 2005 podle 7 zákona è.

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Ir HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn Èj M HM P-128994/2005/0ZPNI/EIAl146-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková /4425 Datum 25 8 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí Plr HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis ln. SZn. S-MHM P-OOO267/2006/00PNI/EIN171-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 2. 3. 2006 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID

Zámìr: Nákupní centrum Praha - Metropole Zlièín, fáze 3, k. ú. Tøebonice, Praha - Zlièín. Oznamovatel: PID PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-056897 /2007 /OOPNI/EIA/322-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 18.6.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy

Název: Prodejna potravin LlDL, ul. K Barrandovu I Slavínského, k.ú. Hluboèepy ..,-',~..: HLA VN! MÌSTO PRAHA MAGISTRA T HLA VNiHo MÌST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PROSTØED1 V Praze dne 6.5.2003 È.j.:MHMP-61 90/2003/0ZPNI/EIA/037-2Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová podle 7 zákona È. 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis ln Èj MHMP-192361/2005/00PNI/EIN157-2/Be Vyrizuje/linka Ing Beranová / 4443 Datum 2112005 ZÁVÌR ZJIŠøOV ACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-M H M P-299002/2006/00PNI/E 1A/217-2/Nov Vyøizuje/linka Ing Novotný/4278 Datum 04122006 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-0951 06/2007 /OOPNI/EIA/337-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 23.10.2007 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn Èj MHMP-139511/2005/00PNI/EIA/151-2Nè Vyøizuje/linka Mgr Vèislaková /4490 Datum 3102005 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDI Váš dopis zn. È.j. MHMP-165736/2004/0lPNI/EIN117-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 3.5.2005 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2,

Celková plocha pozemkù vyèlenìných pro realizaci zámìru je m2, ~ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn S-MHMP-366101/2006/00PNI/EIAl244-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing lákavá! 4425 Datum 221 2007 podle 7 zákona È 100/2001

Více

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò

Identifikaèni údaje: Název: Administrativní centrum Èeskomoravská, Praha 9 - Libeò HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-370735/2007 /OOP/VI/EIA/469-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 17.12.2007 podle 7 zákona

Více

Název: Logistické centrum Veselská, Praha 18, k. ú. Letòany

Název: Logistické centrum Veselská, Praha 18, k. ú. Letòany HLA VN! MtSTO PRAHA MAGISTRAT HLAVNiHO MtSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTØEDÍ V Praze dne 9. 10.2002 È. j.: M HM P-89939/2002/0ZPNI/EIA/0 19-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO ØíZENí podle

Více

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk

Identifikaìní údaje: Název: Parkovištì pro autobusy Hotelu DUM, Praha 12, k.ú. Kamýk HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAH' ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn 8Zn. S-M HM P-404 776/2006/00PNI/EIA/257-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 12.3.2007 podle 7 zákona

Více

mìstská èást: katastrální území:

mìstská èást: katastrální území: PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M H MP-54 7886/2008/00PNI/E 1A/578-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 26.11.2008 podle 7 zákona

Více

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá

È.j. M H M P /2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn Èj M H M P-186036/2004/0lPNI/E 1A/121-2/Žá Vyøizuje/linka Ing Žáková/4425 Datum 21032005 podle 7 zákona è 100/2001

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-416875/2008/00PNI/EIN561-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 13.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy

Identifikaèní údaje: Název: Villa Park Barrandov, ul. Kurandové a K Barrandovu, Praha 5, k. ú. Hluboèepy HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-655433/2009/00PNI/EIA/661-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 25.11.2009 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PIr: HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-513589/2008/00PNI/EIA/575-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 03.11.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice

Budova Metrocenter. 1. a 2. etapa. ul. Na Zátorách. Praha 7. k.ú. Holešovice HLA VN! MtSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VN!HO MtST A PRAHY ODBOR ŽIVOTN1HO PRosTØEm V Praze dne 30.09.2003 È.j.: MHMP-076920/2002/0ZPNI/EIA/013-7 Nac Vyøizuje: Ing. Vaculová Zápis z veøejného projednání posudku

Více

~" l':.ij.. ~~ Název: Administrativní areál Modøany, Praha 12

~ l':.ij.. ~~ Název: Administrativní areál Modøany, Praha 12 "c~~;{,'.,....,j'~1i'~"'c " " ~~, \; j ",:f:j~,.r ",','" l ~." ~ :'J,'-', I. ~,'.. ~" l':.ij.. ~~,)'.&:~, 'S~!;J! ""~;'",'r~~'t..' ;;:"",,';;:."'- HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-239815/2006/00PNI/EIA/204-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 18.10.2006 ZÁVÌR ZJIŠ OV

Více

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany

Garážový obytný dùm JUNION, ul. Tupolevova, k.ú. Letòany HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNiHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. M H M P -0003 79/2004/0ZP NI/E IN082-2N ac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 10.3.2004 podle 7 zákona

Více

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5

Polyfunkèní dùm Košíøe, Praha 5 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHM P-148831 /2008/00PNI/EIA/529-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 02.09.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-158532/2007 /OOPNI/EIA/361-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 20.8.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-242018/2007/00PNI/EIA/419-2/Nov Vyøizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 10.12.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-14344 7/2008/00PNI/EIA/527-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Ing. Beranová/4443 Datum 12.5.2008

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDi Váš dopis zn È.j. MHMP-172545/2003/0lPNI/EIA/O76-2/Žá Vyøizuje/linka Ing. Žáková/4425 Datum 28.1.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

Více