KOMUNITNÍ CENTRUM DŮM HUDBY VRANOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOMUNITNÍ CENTRUM DŮM HUDBY VRANOV"

Transkript

1 Architektonická studie KOMUNITNÍ CENTRUM DŮM HUDBY VRANOV Objednatel: Obec Vranov Vranov č.p.16, Čerčany IČ: Dodavatel: Ing. arch. Iveta Torkoniaková Laudova 1023, Praha 6 tel.: , IČ: Spolupráce: Ing.arch. Petra Krajíčková, Mgr. Magdaléna Ježková, Tereza kosíková Zpracováno v prosinci 2015

2 Dům hudby Vranov je navržen jako víceúčelové komunitní centrum pro obyvatele obce i širokého okolí. Cílem nově vybudovaného komunitního centra by měl být rozvoj občanské společnosti a místní pospolitosti v obci a v celém regionu, podpora existujících i nově vznikajících spolků, podporování a rozvoj zájmové činnosti především dětí i mládeže. Chtěli bychom vytvořit prostor, ve kterém by se všechny skupiny (děti, mládež, děti s rodiči, dospělí, důchodci) rády setkávaly a trávily zde volný čas. Pro děti a mládež jsme vytvořili klubovnu v podkroví, kde si budou moci zkoušet různé aktivity, číst a debatovat a společně trávit volný čas. Rádi bychom zapojili šikovné občany, kteří by se mohli ujmout vedení různých dílen (truhláři, švadleny, hudebníci, hasiči, chovatelé, výtvarníci ), kde by děti zdokonalovali své dovednosti a i dospělí by se zde mohli věnovat zálibám. Prostory komunitního centra by měly být přístupné pro imobilní a matky s kočárky, navrhujeme tedy výtah z úrovně chodníku až do podkroví. Ve 2.np zařídíme malou kuchyňku, kde si budou moci návštěvníci uvařit kávu nebo čaj a ohřát jídlo dětem. Díky tomuto zázemí budou moci maminky pořádat v těchto prostorách například oslavy narozenin svých dětí. Návrh je rozsáhlejší, než původně vedení obce zamýšlelo, ale bude na obyvatelích obce a zastupitelích, jestli budou realizovat rekonstrukci jako celek nebo si vyberou jen nějakou část. Projekt je možné rozdělit do tří samostatných etap, které mohou být realizované nezávisle na sobě podle finančních možností obce a prostorových potřeb občanů. Stavbu bude možné rozdělit na tyto samostatné celky: rekonstrukce 2.np, výstavba výtahu, klubové prostory v podkroví. Využití bychom si představovali asi následující: Všední den v dopoledních hodinách - matky s dětmi - pohybové hry, výtvarné dílničky, hudební hry - důchodci - spolupráce s dětmi, cvičení, vzdělávací programy v odpoledních hodinách ve večerních hodinách - děti - zábavná družina, samostatné činnosti - hudba, filmy, počítače - mládež hudba, filmy, sport, počítače, dílny, vernisáže - program pro dospělé cvičení, sborový zpěv, výuka na hudební nástroje, dílny, čtenářský klub, vernisáže O víkendech může být program podobný, ale mohou probíhat větší víkendové akce soutěže všeho druhu pro děti i dospělé, rozsáhlejší kulturní programy, ale i malá sousedská posezení a oslavy. Obec musí přizvat občany, aby se podíleli na náplni, ponechat prostor přínosným aktivitám a dobrým nápadům.

3 Obsahem studie je řešení těchto částí: Situace řešení vstupu, hudební a hrací prvky, bezpečná cesta na akustické hřiště Půdorys 2.np víceúčelový společenský sál, nahrávací studio, WC Půdorys podkroví prostory pro komunitní život občanů a především dětí malé kino, čítárna, herní koutek, hudební koutek, kuchyňka, WC Interiér 2.np návrh interiéru ve více variantách, vybavení jednotlivých prostor účelným nábytkem, akustické řešení hudebních prostor Interiér podkroví návrh hravého víceúčelového vybavení pro děti i dospělé Bezbariérový přístup do všech pater objektu - prosklený vyhlídkový výtah Velkoformátové vikýře v podkroví krásný výhled na všechny světové strany, přehled o dění v obci a potěšení z krásné okolní přírody obecní rozhledna Akustické - hudební dětské hřiště na zahrádce OBSAH STUDIE: Textová část Výkresová část 01 Situace návrh 02 Půdorys 1.np 03 Půdorys 2.np 04 Půdorys 3.np - podkroví 05 Řez 06 Pohledy stávající 07 Pohledy nové 08 Vizualizace exteriéru 09 2.np varianty využití interiéru 10 2.np varianty využití interiéru 11 Podkroví - interiér 12 Pohled na dílny 13 Výtah, výtvarná dílna 14 Výtvarná dílna 15 Vizualizace podkroví EXTERIÉR Exteriér budovy by nám měl jednoznačně napovědět, kde je hlavní vstup a co se v budově odehrává. Stávající vstupní průčelí zrovna neláká kolemjdoucí k návštěvě, to bychom chtěli změnit. Důležitý je v tomto případě především tvar schodiště, je třeba jej více otevřít. Vstupní průčelí bude upraveno, přistavíme výtah a změníme zmíněné vyrovnávací schodiště do

4 prvního nadzemního podlaží. Výtah bude skleněný panoramatický s výhledem do obce a krajiny. Prosklená bude i předsíň u výtahu ve 2.np a v podkroví. Ve střeše budou vybudovány nové velkoplošné vikýře s panoramatickým výhledem Otevřené obloukové schodiště bude vítat návštěvníky a prosklené předsíně a velké vikýře nechají kolemjdoucí nahlédnout do interiéru.. 1.NP V 1.np jsou umístěny prostory obecního úřadu, které jsou zrekonstruované, ale vzhledem k tomu, že je třeba posílit nevyhovující stropní konstrukci, bude nutné podhled rozebrat, posílit trámy a opět zaklopit. Do jiných konstrukcí nebude zasahováno. Stávající toalety v tomto podlaží budou určeny pro ženy. Předpokládáme, že podle zkušeností statika, jsou stávající stropní trámy rozměru cca 180 x 270 mm. Pro plánované využití jsou nedostatečné. Navrhujeme posílení stropních trámů fošnou 180 x 90 mm ve spodní části. Velikost trámů a skladbu stropu pouze předpokládáme, dosud nebyl proveden žádný průzkum. Před dalším stupněm projektové dokumentace musí být ověřen skutečný stav stavebním průzkumem včetně sond. 2. NP Ve druhém nadzemním podlaží jsou navrženy rozsáhlejší úpravy. Obdobně jako v 1.np bude posílen strop nad tímto podlažím. Navrhujeme posílení stropních trámů fošnou 180 x 90 mm ve spodní části. Velikost trámů a skladbu stropu pouze předpokládáme, dosud nebyl proveden žádný průzkum. Před dalším stupněm projektové dokumentace musí být ověřen skutečný stav stavebním průzkumem včetně sond. Ve všech prostorech budou vyměněny, případně renovovány podlahy, štuky na stěnách budou opraveny. Staré koberce a lino nahradí vlýsky nebo dřevěná podlaha, na toaletách bude nová dlažba a obklady. Staré dveře se repasují. Ve všech prostorách bude nutné provést nové rozvody silnoproudu, topení včetně topných těles a místně i slaboproudu. Nové bude rovněž osvětlení. Stávající dispozice bude upravena, chodba se prodlouží západním směrem k novému výtahu, čímž vznikne nástupní prostor před výtahem. Toalety budou přestavěny a nově rozděleny na imobilní a muže. Místnost hasičů bude propojena s chodbou ve velký shromažďovací prostor předsálí. V tomto prostoru bude šatna, zázemí pro nahrávání, malá kuchyňka a stolky se židlemi.

5 Největší místnost na patře bude využívána jako víceúčelový sál pro kulturní akce malé kino, divadýlko, koncerty dětí nebo jako tělocvična. Vybavení je navrženo ve čtyřech variantách, může být mobilní stohovatelné židle, zasouvací pódia nebo vestavěné stabilní řady sedadel, pevná konstrukce pódií na sezení či ležení. V případě realizace vestavěného pevného interiéru se snižuje využitelnost sálu pro aktivity, které vyžadují více prostoru, jako například cvičení. Ale v případě častého využívání ke konkrétnímu účelu je vhodný vestavěný interiér, který poskytuje větší komfort pro uživatele a klade nižší nároky na obsluhu. Teleskopické hlediště Posledním prostorem v 1.np je budoucí zkušebna či nahrávací studio, které je propojeno s předsálím dvoukřídlými dveřmi a velkým akustickým oknem u kterého by měl stát mixážní pult nahrávacího studia. Prostor studia bude opatřen akustickým obkladem, který se vždy řeší podle konkrétních potřeb, tedy podle provedeného akustického měření na místě. Ideálně vyřešená akustika nejen odhluční vnitřní prostor, ale odstíní i hluk ze zkušebny. Obklady je možné provést ve více variantách, akustickou pěnou, pevnými panely např. minerálními, dřevěným celoplošným obkladem s akustickým jádrem... Při konkrétním řešení obkladů bychom měli mít jasno o konkrétním využití prostoru, některé druhy obkladů jsou náchylné na poničení, ale jsou levnější, jiné odolávají, ale jsou dražší.

6 Akustická pěna

7 Dřevěný obklad

8 Minerální obklad

9 Obrazy a dekorace v tomto patře by měly být měněny, prostor by bylo dobré nabídnout umělecké veřejnosti jako výstavní, občasné výstavy by přinesly novou společenskou aktivitu do obce. V období mimo tyto výstavy budou vystaveny práce místní dílny. 3. NP V krásném otevřeném prostoru stávající půdy je navržena multioborová klubovna pro děti i dospělé, která nabízí prostor pro výtvarnou a rukodělnou činnost, hudební a herecký koutek, místo pro případné diváky a prostor pro odpočinek či zábavu. Na galerii je malá knihovna pro děti, ale může tu být i skluzavka, ale tyto dvě aktivity není dobré provozovat současně. Otevřený klubový prostor osvětlují velké celoprosklené vikýře, které umožňují krásný panoramatický výhled do okolí. Malí návštěvníci tak mají neustálý přehled, co se děje v obci, jestli se už rodiče vrátili z práce a kamarádi ze školy Krov bude zatepleno minimálně 250 mm minerální vaty a zaklopen sádrokartonem s bílým nátěrem, podlaha bude z vlýsek, případně dřevěná. Žebříkové schodiště na galerii má dřevěné stupně a zábradlí se síťovinovou výplní, stejné zábradlí je i na galerii. Síť je možné protáhnout a ukotvit až k šikminám střechy, v některých místech u koutku prolenošení bude možné síť spustit dolů a umožnit dětem šplhat po ní. HUDEBNÍ DĚTSKÉ HŘIŠTĚ Na zahradě domu hudby jsme navrhli dětské hřiště s hudební tématikou a pískovištěm pro nejmenší. Rozmístili jsme po zahradě dřevěné a kamenné xylofony, zahradní zvoničky, akustické sochy a zahradní zvonkohru. Před vstupní průčelí jsme osadili chodníkové varhany. NOVÁ CESTA OKOLO DOMU HUDBY Špatné šířkové poměry, nepřehlednost a chybějící chodník na přiléhající komunikaci nás přiměly navrhnout novou bezpečnou pěší komunikaci klidovou zónou mezi kostelem a budoucím domem hudby. Její šířka by měla být 2-3 metry.

10 Využití komunitního centra může být velmi široké a bude záležet pouze na obyvatelích obce, jak prostory využijí a jakou činností je naplní. To, že objekt nazýváme Dům hudby, neznamená, že by do něho měli přístup pouze hudební nadšenci. Prostory budou využitelné pro všechny obyvatele. Vybudováním komunitního centra občané získají prostor pro setkávání, bezpečný prostor pro aktivity dětí, atraktivní prostor pro mládež, malý společenský sál, malé kino, malou knihovnu, prostor pro matky s dětmi, nahrávací studio, obecní vyhlídku

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 2 Technická zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Technická zpráva ke studii

Více

a) Zdůvodnění zvoleného komplexního urbanisticko-architektonického řešení stavby

a) Zdůvodnění zvoleného komplexního urbanisticko-architektonického řešení stavby a) Zdůvodnění zvoleného komplexního urbanisticko-architektonického řešení stavby Urbanisticko-architektonické řešení stavby Hmoty budov sledují svým podélným průběhem směr vrstevnic. Přirozeně tak reagují

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU na p. č. 92/8, k.

Více

Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou

Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou Záměr na akci zateplení bytového domu Jiráskova 261 263, Lužec nad Vltavou Řešený prostor: zadavatel: Bytové družstvo Jiráskova 261 263, družstvo Obec: Lužec nad Vltavou Katastrální území: Lužec nad Vltavou

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům č.p. 468 Katastrální údaje : Kraj Královéhradecký, okres Trutnov, obec Rtyně v Podkrkonoší, k.ú. Rtyně v Podkrkonoší Adresa nemovité

Více

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd.

Odbor majetku města. Etapa č. 2 : Rekonstrukce prostor I. PP do podoby čistého, vybavitelného prostoru bez vybavení kuchyně, zařízení, nábytku, atd. MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Projektová dokumentace - celková rekonstrukce objektu vily v parku Ed. Beneše č.p. 243 v Kopřivnici

Více

1 DPS-2012 020-F01.1/1

1 DPS-2012 020-F01.1/1 Technická zpráva stavební část SO 01- REKONSTRUKCE A ÚPRAVA STÁV. OBJEKTU Akce : Vybudování přístupové komunikace a parkovacích stání k turistickým cílům v DZP Velehrad Zakázkové číslo : 2012 018 - DPS

Více

strana 1 Popis č. 3771/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3771/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3771/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 324 na pozemku parc.č. 935 a pozemky parc.č. 935, 936 a 1842/146 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 22.1.2013 zapsány

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3199/026/15

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3199/026/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3199/026/15 O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTÍ STAVEBNÍ PARCELY Č. 912, JEJÍŽ SOUČÁSTÍ JE RODINNÝ DÚM čp.370, POZEMKOVÉ PARCELYU Č. 364/1, UMÍSTĚNÝCH V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ LANŠKROUN, OBEC LANŠKROUN,

Více

ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH

ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název stavby: Místo stavby: Investor: Předmět PD: Stupeň dokumentace: Projektant: PRŮZKUMY A ZAMĚŘENÍ Husova 1570/23, Tábor Město

Více

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 164.0 m 2. 4 210 000 Kč 2 320 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2010

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 164.0 m 2. 4 210 000 Kč 2 320 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2010 1640 m 2 nízkoenergetický standard rodinného domu 4 210 000 Kč 2 320 000 Kč 1088 m 2 7611 m 3 144 m 2 864 m 2

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZÁMKU RATMĚŘICE OBJEKT SO 01. ING.ARCH.MAXMILIÁN VLČEK autorizovaný architekt ČKA U KORUNY 685/18, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČ 13564706

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZÁMKU RATMĚŘICE OBJEKT SO 01. ING.ARCH.MAXMILIÁN VLČEK autorizovaný architekt ČKA U KORUNY 685/18, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČ 13564706 VEDOUCÍ PROJEKTANT ZODP. POJEKTANT INVESTOR MÍSTO AKCE Ing. arch. Maxmilián Vlček Ing. arch. Maxmilián Vlček SPOLUPRÁCE ASTRON group s.r.o., Veselská 699, Praha 9 - Letňany, 199 00 OBJEKT Č.P.1 - ZÁMEK

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ! INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK PRO ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVITELE STAVBY Stavební úpravy objektu čp. 62 Klokočná - II.etapa ( REKONSTRUKCE ) V Klokočné dne 1.6.2016 OBSAH:

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

Stavební parcela č. 87, jejíž součástí je rodinný dům čp. 66, poz. p.č. 1/7, 1143/2 umístěné v k.ú. Želechovice u Uničova, obci Želechovice

Stavební parcela č. 87, jejíž součástí je rodinný dům čp. 66, poz. p.č. 1/7, 1143/2 umístěné v k.ú. Želechovice u Uničova, obci Želechovice ZNALECKÝ POSUDEK č. 3210/043/15 O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTÍ STAVEBNÍ PARCELY Č. 87, JEJÍŽ SOUČÁSTÍ JE RODINNÝ DÚM čp. 66, POZEMKOVÝCH PARCEL Č. 1/7, 1143/2, UMÍSTĚNÝCH V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ ŽELECHOVICE U

Více

AAA Studio.s.r.o. Staňkova 8a 612 00 Brno F 1.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Oprava dispozice

AAA Studio.s.r.o. Staňkova 8a 612 00 Brno F 1.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Oprava dispozice AAA Studio.s.r.o. Staňkova 8a 612 00 Brno F 1.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA MŠ POLÁČKOVA BRNO-LÍŠEŇ PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Pro realizaci je třeba zpracovat prováděcí projekt. Brno květen 2012 Číslo paré

Více

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE

FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ - VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE 11/ 2011 FOTBALOVÝ AREÁL VRCHLABÍ VEJSPLACHY ÚZEMNÍ STUDIE OBJEDNATEL DOKUMENTACE: Kontaktní osoba: Město Vrchlabí Zámek č.p. 1 543 01 Vrchlabí Břešťovská

Více

Č E S K É V Y S O K É U Č E N Í T E C H N I C K É F A K U L T A A R C H I T E K T U R Y. Návrh interiéru KAVÁRNA NA NÁMĚSTÍ V KOSTELCI NAD ORLICÍ

Č E S K É V Y S O K É U Č E N Í T E C H N I C K É F A K U L T A A R C H I T E K T U R Y. Návrh interiéru KAVÁRNA NA NÁMĚSTÍ V KOSTELCI NAD ORLICÍ Č E S K É V Y S O K É U Č E N Í T E C H N I C K É F A K U L T A A R C H I T E K T U R Y Návrh interiéru KAVÁRNA NA NÁMĚSTÍ V KOSTELCI NAD ORLICÍ Technická zpráva Atelier Doc.Ing.akad.arch Jiří Mojžíš vypracoval

Více

Obytný dům Plzeňská ul. 212, Jesenice

Obytný dům Plzeňská ul. 212, Jesenice Ing. M. Veverka projekce IČO 11263415 269 01 * + 313 109 161 mvprojekce@mvprojekce.cz M.Schneibergová Ing. Mir.Veverka Město, Mírové náměstí 368, 2 33 zakázka č. Obytný dům Plzeňská ul. 212, Dokumentace

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.4341/121/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č.4341/121/2016 Okres:Kladno Obec :Smečno ZNALECKÝ POSUDEK č.4341/121/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.548 v ulici Padlých hrdinů s příslušenstvím a pozemky v k.ú. a obci Smečno, okres Kladno

Více

Obr. č. 1: Rodinný dům Litoměřice, jižní fasáda, slunolam nad okny před instalací solárních panelů

Obr. č. 1: Rodinný dům Litoměřice, jižní fasáda, slunolam nad okny před instalací solárních panelů PŘÍKLAD 12 Název stavby: Návrh domu: Projekt VZT systému Atrea: Projektant/dodavatel: Rodinný dům Litoměřice ing. arch. Pavel Šmelhaus, ing. arch. Kateřina Rottová Petra Nosková Wolf System spol. s r.o.

Více

Obec Horní Bludovice, 739 37 Horní Bludovice 434. Stavební úpravy objektu obecního úřadu v Horních Bludovicích ETAPA II

Obec Horní Bludovice, 739 37 Horní Bludovice 434. Stavební úpravy objektu obecního úřadu v Horních Bludovicích ETAPA II Obec Horní Bludovice, 739 37 Horní Bludovice 434 Stavební úpravy objektu obecního úřadu v Horních Bludovicích ETAPA II OBSAH: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Pořizovatel: Obec Horní Bludovice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009-25/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009-25/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4009-25/2015 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemku p.č.st.140 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 226m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby bydlení čp.119 a pozemku p.č.211/20 trvalý

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012-28/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4012-28/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4012-28/2015 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemku p.č.st.32 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 427m 2 a stavby bydlení čp.32 stojící na pozemku p.č.st.32, oboje v KN zapsáno na LV č.688

Více

RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD SVITAVOU, OBCI

RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD SVITAVOU, OBCI Znalecký posudek o ceně obvyklé č. 3057/125/13 pro potřeby insolventního řízení Předmět ocenění: RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD

Více

Pavla Hanuše 252/4 500 02 Hradec Králové Pražské Předměstí. potřeby objednatele

Pavla Hanuše 252/4 500 02 Hradec Králové Pražské Předměstí. potřeby objednatele ZNALECKÝ POSUDEK č. 99/2015 o ceně obvyklé pozemku ozn. jako p.č. st. 11/2, pozemku ozn. jako p.č. st. 11/3, pozemku ozn. jako p.č. st. 11/9, na pozemku stojí stavba č.p. 5, jiná st. pozemku ozn. jako

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE GRAND HOTELU TŘEBOŇ - HUSOVA UL. č.p. 19 A MASARYKOVO NÁM. č.p. 20

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE GRAND HOTELU TŘEBOŇ - HUSOVA UL. č.p. 19 A MASARYKOVO NÁM. č.p. 20 PC ATELIER, PAŤANKA 2611/5A, 160 00 PRAHA 6 DEJVICE NÁZEV STAVBY: REKONSTRUKCE DOMŮ NA HOTEL MÍSTO STAVBY: p.č. 516 a 518, k.ú. TŘEBOŇ INVESTOR: MARIE KONĚTOPSKÁ, K ZÁMECKÉ OBOŘE 334, DOLNÍ BŘEŽANY VYPRACOVAL:

Více

ODBORNÝ POSUDEK. č. 2043/83/12

ODBORNÝ POSUDEK. č. 2043/83/12 ODBORNÝ POSUDEK č. 2043/83/12 o obvyklé a administrativní ceně nemovitosti staveb a pozemků, umístěných v areálu Českých drah a.s., včetně všech součástí a příslušenství, v katastrálním území Česká Lípa,

Více

Příklad - ODBORNÝ POSUDEK

Příklad - ODBORNÝ POSUDEK Příklad - ODBORNÝ POSUDEK č. DD/ /2015 o provedení inspekce rodinného domu na adrese Xxxxxx č.p. xxx v Praze včetně jeho součástí a příslušenství Objednatel odborného posudku: xxxx xxxx xxxx Účel odborného

Více

- KNIHOVNA - Název akce: Využití budovy zámku v Doksech

- KNIHOVNA - Název akce: Využití budovy zámku v Doksech - KNIHOVNA - Název akce: Využití budovy zámku v Doksech Stupeň dokumentace: Technická pomoc zahrnující činnosti a výkony umožňující vyhodnocení nutného rozsahu rekonstrukce budovy zámku - Doksy Objednatel:

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

Městská část Praha Čakovice Nám. 25.března 121 196 00 Praha 9 Čakovice

Městská část Praha Čakovice Nám. 25.března 121 196 00 Praha 9 Čakovice Městská část Praha Čakovice Nám. 25.března 121 196 00 Praha 9 Čakovice Akce : Stavební úpravy a změna užívání 1. NP v objektu Cukrovarská 1, č.p. 230, Praha 9 - Čakovice pro účely Domu dětí a mládeže Praha

Více

Pozemky. Stavby - 2 -

Pozemky. Stavby - 2 - ODBORNÝ POSUDEK č. 2097/137/12 o ceně nemovitosti č.p. 123 na st.p.č. 265 a č.p. 124 na st.p.č. 266/1 se st.p.č. 265, st.p.č. 266/1 v katastrálním území Hradec Králové, obec Hradec Králové, okres Hradec

Více

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ

Více

Průvodní zpráva. Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu

Průvodní zpráva. Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu Průvodní zpráva Název stavby : MIKS Krnov, nám. Míru 1/14 - rekonstrukce části 1.NP na dílnu Objednatel : Městské informační a kulturní středisko Krnov, nám. Míru 1/14, 794 01 Krnov IČ: 00601179 Krnov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5764. o obvyklé hodnotě: domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5764. o obvyklé hodnotě: domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov ZNALECKÝ POSUDEK č. 5764 o obvyklé hodnotě: Počet stran: 13 Počet příloh: 8 Počet vyhotovení: 1 domu čp. 36 s pozemky p.č. st. 12/2 a 23/4 k.ú. Chválkov u Kamenice nad Lipou, okres Pelhřimov Vypracoval:

Více

strana 1 Popis č. 4113/2014

strana 1 Popis č. 4113/2014 strana 1 Popis č. 4113/2014 o ceně nemovitostí pozemek parc.č. st. 200, jehož součástí je rodinný dům č.p. 109 stojící na pozemku parc.č. st. 200, a pozemek parc.č. 341; pozemky a budova k datu 18.9.2014

Více

strana 1 Popis č. 4035/2014

strana 1 Popis č. 4035/2014 strana 1 Popis č. 4035/2014 o ceně nemovitostí pozemek parc.č. st. 1026, jehož součástí je rodinný dům č.p. 958 stojící na pozemku parc.č. st. 1026, a pozemek parc.č. 660/47; pozemky a budova k datu 19.3.2014

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K NEMOVITOST: Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3117/4/2015 6 Rodinný dům - bez nebytových prostor Adresa nemovitosti: Loděnice 156 / 156, PSČ 67175 Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres Brno-venkov,

Více

ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ...

ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ... Část Tělocvična základní školy a mateřské školy D. TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH STR 1 ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ... 2 2 VÝTVARNÉ ŘEŠENÍ... 2 3 MATERIÁLOVÉ ŘEŠENÍ... 2 4 DISPOZIČNÍ A PROVOZNÍ ŘEŠENÍ... 3 5 BEZBARIÉROVÉ

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA A.1. Identifikace stavby DOKUMENTACE STAVEBNÍCH ÚPRAV A.1.1 Údaje o stavbě - název stavby : Rekonstrukce fasády Krušnohorská č.p.203 Umístění stavby : pozemky st.p.č.53/1

Více

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš Zakázka : Kulturní zařízení K Vidouli 727 Zateplení střech a osazení zateplených oken Stupeň : DPP-JP Zakázkové číslo : 6/2014 Datum :7.2014 A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš a/identifikace

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 5/2310/14

ZNALECKÝ POSUDEK č. 5/2310/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5/2310/14 O ceně nemovitostí čp. 6 na st.4/2 spolu se st.č.4/2 a zahradou p.č. 430, čp. 7 na st.4/3 spolu se st.č.4/3 a zahradou p.č. 429, čp. 8 na st.4/4 spolu se st.č.4/4 a zahradou

Více

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah:

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Účel objektu 2. Zásady architektonického, funkčního a dispozičního řešení 3. Kapacitní bilance prostorů, orientace na světové strany, denní osvětlení, oslunění 4. Technické

Více

Znalecký posudek č. 2736/20/2013

Znalecký posudek č. 2736/20/2013 Znalecký posudek č. 2736/20/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.216 s příslušenstvím a pozemky parc.č. st.228 a 258/3 v k.ú.zlonice, obec Zlonice, okres Kladno Objednatel posudku: Účel posudku: CZ Dražby

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Počet listů: 7 Soukenická 2156, Uherský Brod PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE OBJEKTŮ 1.

Více

EVANGELICKÝ KOSTEL NA STARÉM MĚSTĚ PRAŽSKÉM

EVANGELICKÝ KOSTEL NA STARÉM MĚSTĚ PRAŽSKÉM EVANGELICKÝ KOSTEL NA STARÉM MĚSTĚ PRAŽSKÉM 1. Novostavba kostela 2. Urbanismus (Širší vztahy, Situace) 3. Architektura 4. Typologie, provoz 5. Technické řešení 6. Konzultanti 1. Novostavba kostela Víra,

Více

700 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6271/191 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

700 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6271/191 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6271/191 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 893/20 V budově č. p.: 893 Na pozemku

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA Březinova 779/6, Opava-Předměstí D.1.1 Architektonicko stavební řešení D.1.1.a) TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Rekreační chata bez garáţe v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění Budova č.e. 746,

Více

dle rozdělovníku Brno 27. 2. 2014

dle rozdělovníku Brno 27. 2. 2014 dle rozdělovníku Brno 27. 2. 2014 zavedeno v E-ZAK Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KATEGORIE služby Název veřejné zakázky: Projektová dokumentace k Akademickému klubu na

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti

Odhad obvyklé ceny nemovitosti Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2876/85/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 6 s pozemkem z LV č. 252, k. ú. Dvorce u Jihlavy, pozemky z LV č. 310, k. ú. Cejle a pozemky z LV č. 265 k. ú. Dvorce u

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova v Praze 6 Břevnově přímo v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) EURODRAŽBY, CZ a.s ZNALECKÝ POSUDEK číslo 66/2012 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 187/11 V budově č. p.: 187 Na pozemku

Více

Stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti

Stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti Stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti stanovení ceny obvyklé pozemku parc.č st. 513 zastavěná plocha a nádvoří, k.ú. Kudlovice, obec Kudlovice, jehož součástí je stavba č.p. 379 rodinný dům a pozemku parc

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 27/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 100 Na

Více

Σ...2.650,- tis. Kč. Oprava příjezdové cesty...70,- tis. Kč = předpokládána ½ celkových nákladů (celková cena 140,- tis. Kč)

Σ...2.650,- tis. Kč. Oprava příjezdové cesty...70,- tis. Kč = předpokládána ½ celkových nákladů (celková cena 140,- tis. Kč) Budova karlovarského pracoviště GIBS se nachází v intravilánu města Karlovy Vary ve Staré Roli na hranici zóny občanské vybavenosti a zóny čistého městského bydlení, kde tvoří součást uliční zástavby Truhlářské

Více

Studie. Studie 27.2.2015 1:0,57. Masarykovo nábř. 22, 110 00 Praha 1 tel.:+420 222 221 420 fax.:+420 222 220 251 email : abm@abmarch.cz www.abmarch.

Studie. Studie 27.2.2015 1:0,57. Masarykovo nábř. 22, 110 00 Praha 1 tel.:+420 222 221 420 fax.:+420 222 220 251 email : abm@abmarch.cz www.abmarch. Masarykovo nábř. 22, 110 00 Praha 1 1:0,57 Masarykovo nábř. 22, 110 00 Praha 1 1:3,31 vizualizace rozhledny 001 Masarykovo nábř. 22, 110 00 Praha 1 1:3,31 vizualizace rozhledny 002 Masarykovo nábř. 22,

Více

Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015

Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015 Přehled projektů města Zlatých Hor realizovaných v období 2014 2015 Název projektu: Revitalizace lokality Na Okálech - Hornická ve Zlatých Horách Stavební práce: 11,674 mil. Kč Poskytovatel dotace: 9,999

Více

Vypracoval: Lukáš Skládal, S3.A Rok: 2009/2010. Konzultace: Ing. arch. Taťána Kusteinová

Vypracoval: Lukáš Skládal, S3.A Rok: 2009/2010. Konzultace: Ing. arch. Taťána Kusteinová Vypracoval: ukáš kládal, 3.A Rok: 2009/2010 Konzultace: Ing. arch. Taťána Kusteinová I bydlení v horských oblastech může být luxusní, přepychový a netradiční. Rodinný dům 21. toletí je toho důkazem. Nosnou

Více

ODSTRANĚNÍ BUDOVY LOKÁLKA, ČESKÝ TĚŠÍN

ODSTRANĚNÍ BUDOVY LOKÁLKA, ČESKÝ TĚŠÍN ODSTRANĚNÍ BUDOVY LOKÁLKA, ČESKÝ TĚŠÍN TECHNICKÁ ZPRÁVA Část F DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ STAVBY Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání: Místo stavby: Město Český Těšín Náměstí ČSA

Více

Stavební program knihovny Smíchov PhDr. Jana Alexová Prosinec 2002

Stavební program knihovny Smíchov PhDr. Jana Alexová Prosinec 2002 Městská knihovna v raze Stavební rogram Knihovny Smíchov Strana 1 z 13 Městská knihovna v raze Stavební program knihovny Smíchov hdr. Jana Alexová rosinec 2002 Obsah: I. ÚVOD... 2 II. VSTUNÍ ROSTOR...

Více

Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch.

Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch. ARCHITEKT OBCI 2016 Textová část Obec Rohov, Hlavní 180, 747 25 Rohov, IČ: 00635499 Statutární zástupce: Daniel Procházka, starosta Architekt: Ing. arch. Karel Komárek Popis přihlášeného díla Jedná se

Více

Znalecký posudek č. 2333-159/2014

Znalecký posudek č. 2333-159/2014 Znalecký posudek č. 2333-159/2014 O ceně nemovitosti - rodinný domek č.p.148 včetně příslušenství a pozemků č.st. 147/17 a č.147/9 obec Poběžovice, katastrální území Poběžovice u Domažlic, okres Domažlice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4057-73/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.28 s pozemky p.č.st.47,p.č.16/2,p.č.412/1 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec

Více

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 470 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 470 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3 EKOLINE 1237 4 00 000 Kč 2 470 000 Kč 114 m 2 7686 m 3 114 m 2 909 m 2

Více

Standardy provedení DOMU

Standardy provedení DOMU Standardy provedení DOMU OBECNÉ INFORMACE O DOMĚ svislé konstrukce nosné cihelné zdivo - svislé konstrukce nenosné cihelné zdivo, SDK konstrukce - stropní konstrukce železobetonová / dřevěná trámová s

Více

Znalecký posudek číslo 1650/140/2008

Znalecký posudek číslo 1650/140/2008 Znalecký posudek číslo 1650/140/2008 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí bytové jednotky č. 91/5 o velikosti 2+1 včetně všech součástí a příslušenství nacházející se v budově č.p. 91 na pozemku

Více

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována.

h. Dopravní řešení, zdvihací zařízení, výtahy... 9 h.1. Výtahy...Chyba! Záložka není definována. FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - UZS REKONSTRUKCE OKEN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PROVÁDĚNÍ STAVBY D1.01.01-001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: a. Účel objektu... 2 b. Zásady architektonického, funkčního, dispoziční

Více

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice...

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice... Standard Nízkoenergetických domů (NED) Obsah 1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2 2. Zemní a základové práce / komín... 2 3. Skladby konstrukcí... 2 4. Okna / terasové dveře... 4 5. Žaluzie / okenice...

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2712/57/2012 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 111 Adresa nemovitosti: Damnice 111 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Znojmo, obec Damnice, k.ú. Damnice, kód

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ ŽABEŇ 1. Identifikační údaje o škole 2. Charakteristika školy 3. Podmínky vzdělávání 3.1 Materiální podmínky 3.2 Životospráva 3.3 Psychosociální podmínky 3.4 Organizace 3.5

Více

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT:

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT: PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANTA REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU V BRANDÝSE NAD LABEM STARÉ BOLESLAVI VSTUPNÍ BYTY UMÍSTĚNÍ STAVBY: Brandýs nad Labem, Pod Hrádkem, č.p. 191 INVESTOR: PROJEKTANT: Město

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3679-502/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3679-502/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3679-502/2013 O ceně rodinného domu v obci Skotnice č.p.194, včetně příslušenství a pozemků p.č.641, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 1098 m 2, p.č.642, zahrada, o velikosti 327

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu

Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu Realizace: červen 2012 Společnost MILOTA Kladno spol. s r.o. je projekční a inženýrská společnost, která vznikla v roce 1993.

Více

Pozemky. Stavby - 2 -

Pozemky. Stavby - 2 - Rozpočet nákladů na dokončení rekonstrukce nemovitosti č.p. 123 na st.p.č. 265 a č.p. 124 na st.p.č. 266/1 se st.p.č. 265, st.p.č. 266/1 v katastrálním území, obec, okres Objednatel: Insolvenční správce

Více

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODBOR STAVEBNÍ ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/092383/2015 ST1/Kru MMHK/228469/2015 ST1/Kru Ing. Jana Krušinová 495 707 865 jana.krusinova@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání:

Obsah: 1) Identifikační údaje. 2) Souhrnná zpráva. Zadání: Sportovní hala Hodkovice nad Mohelkou Architektonická studie 4/2016 Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.NP, řez 1:200 5) Půdorys 2.NP 1:200 6) Pohledy 1:200 7-8)

Více

AKUSTICKÉ CENTRUM. Akustická studie AKUSTICKÉ CENTRUM 2015

AKUSTICKÉ CENTRUM. Akustická studie AKUSTICKÉ CENTRUM 2015 Název zakázky: Tělocvična ZŠ Dolní Břežany Na Vršku 290 252 41 Dolní Břežany Návrh úprav prostorové akustiky tělocvičny Zakázka č.: 1-0215-1948/3 Zadavatel: VPÚ DECO Praha a.s. Podbabská 1014/20 160 00

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 55/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 55/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 55/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 1665

Více

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE

STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUDIE SPORTOVNÍHO AREÁLU OBCE OSLAVICE STUPEŇ: STUDIE MÍSTO ZÁMĚRU: OBEC OSLAVICE, KRAJ VYSOČINA INVESTOR: OBEC OSLAVICE ZÁSTUPCE INVESTORA: Ing. PAVEL JANOUŠEK - starosta AUTOR ARCHITEKTONICKÉHO ŘEŠENÍ:

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

A. IDENTIFIKAČNÍ ČÁST B. PROJEKTOVÁ ČÁST

A. IDENTIFIKAČNÍ ČÁST B. PROJEKTOVÁ ČÁST A. IDENTIFIKAČNÍ ČÁST Název stavby: PŘESTAVBA OBJEKTU KLÍNEC ČP 138 Místo stavby: Klínec 138, 252 10 Mníšek pod Brdy, okres Praha - západ Stavba na pozemcích: p.č. St. 270, 529/2 Katastrální území: Investor

Více

Dům je navržen jako jednopodlažní přízemní dům s plochou střechou členěný na 3 celky, které je možno upravovat dle měnících se potřeb rodiny.

Dům je navržen jako jednopodlažní přízemní dům s plochou střechou členěný na 3 celky, které je možno upravovat dle měnících se potřeb rodiny. Porotherm dům 2015 Bydlení ve vatě OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST str.1-8 GRAFICKÁ ČÁST str. 9-21 : situace, půdorys 1.NP, pohled severní, pohled jižní, pohled východní a západní, řez podélný, půdorys stropní konstrukce,

Více

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy Obsah: 01 Technická zpráva 02 Půdorys 1.PP 03 Půdorys 1.NP 04 Půdorys 2.NP 05 Půdorys 3.NP 06 Půdorys 4.NP 07 Půdorys 5.NP 08 Půdorys střechy 09 Řez A - A 10 Pohledy na fasády 11 Výpis PSV - plastové výrobky

Více

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva 1 Obsah: A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka A.2 Základní údaje A.2.1 A.2.2 A.2.3 A.2.4 Základní údaje charakterizující stavbu a její

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3970-93/2014 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemků p.č.st.18/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 2126m 2 včetně součásti tohoto pozemku tj. stavby bydlení čp.41 a pozemku p.č.13 zahrada

Více

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový projekt Vltavská vyhlídka se nachází na křižovatce ulic

Více

Zadání diplomové práce

Zadání diplomové práce Vysoké učení technické v Brně Fakulta architektury Poříčí 273/5, 63900 Brno 39 Zadání diplomové práce Číslo diplomové práce: FA-DIP0033/2012 Akademický rok: 2012/2013 Ústav: Ústav navrhování VI. Student(ka):

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2943/152/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 96 Adresa nemovitosti: Komorní Lhotka 96 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Komorní Lhotka,

Více

KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE

KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE Vypracoval: Vojtěch Listík Vedoucí práce: prof. Ing. arch. Akad. arch. Václav Girsa Konzultant:

Více

Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění

Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění Příloha 1: byt Lužická, k příkladu ocenění 1 Příloha 2: byt Lazecká, k příkladu ocenění 2 Příloha 3: byt Trnkova k příkladu ocenění 3 Příloha 4: byt Rooseveltova Prodej, byt 3+1, 64 m² Celková cena: 1

Více

Za účelem získání praktických zkušeností s výstavbou a provozem byl na východě Čech realizován projekt energeticky úsporného domu "Pod Strání".

Za účelem získání praktických zkušeností s výstavbou a provozem byl na východě Čech realizován projekt energeticky úsporného domu Pod Strání. Energeticky úsporné domy - projekt "Pod Strání" O potřebě stavět energeticky úsporné domy dnes snad již nikdo nepochybuje. S teoretickými informacemi, jak navrhovat a stavět tyto domy se setkáváme dnes

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15 NEMOVITÁ VĚC: Pozemková parcela parc.č. 3784 jejíž součástí je stavba č.p. 287 s příslušenstvím Katastrální údaje : Kraj Jihočeský, okres Písek, obec Písek, k.ú. Písek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 04/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 04/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 04/13 o obvyklé ceně nemovitostí - rodinného domu č.p. 187 na pozemku p. č. st. 243, garáže bez č.p/č.e. na pozemku p.č. st. 822 a pozemku p. č. st. 243, p.č. st. 822 a 1390 s příslušenstvím,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Účel objektu Obecní úřad a základní škola praktická 2. Charakteristika stavby Objekt obecního domu a základní školy praktické má tři nadzemní podlaží + podstřešní (půdní) prostor a

Více

Znalecký posudek č. 153-2893/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení

Znalecký posudek č. 153-2893/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení Znalecký posudek č. 153-2893/10 o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) pro účel exekučního řízení pro exekutora Mgr. Pavlu Fučíkovou Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 108 na pozemku parc.č.

Více