MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření č /18 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá Mgr. Eva Vanžurová starostka Ing. Ladislav Toman vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Roman Koc vedoucí oddělení, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Na základě žádostí správců kapitol je zastupitelstvu města předložen na rozpočtová opatření č /18. RO č. 44/18 Příjmy města Pol. OdPa akce (účel) DAŇOVÉ PŘÍJMY 1332 Poplatek za znečišťování ovzduší % 1334 Poplatek za odnětí půdy ze zemědělského půdního fondu % 1335 Poplatek za odnětí pozemků plnění funkcí lesa % plnění 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství % 1353 Poplatek za zkoušky odborné způsobil. od žadatelů o řidičské oprávnění % 1356 Příjmy úhrad za dobývání nerostů a poplatků za geogologické práce % 1361 Správní poplatky - životní prostředí % 1361 Správní poplatky doprava % 1361 Správní poplatky výstavba % NEDAŇOVÉ PŘÍJMY Příjmy z poskytovaných služeb % Příjmy z poskytovaných služeb % Příjmy z pronájmu % Příjmy z pronájmu movitých věcí - malá vodní elektrárna % Příjmy z pronájmu movitých věcí - ekonomický pronájem % Přijaté sankční platby - doprava kontrolní vážení, příjem města % Přijaté sankční platby - doprava ndovolené užívání zvláštní komunikace % Přijaté sankční platby - životní prostředí % Přijaté sankční platby - vnitní věci dopravní policie % Přijaté pojistné náhrady - pojistné plnění vnitřní věci % Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - zpětný odběr % Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - náklady řízení kontrolního vážení Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - náklady řízení životní prostředí % % Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - náklady řízení vnitřní věci % Ostatní nedaňové příjmy - náhrady za sociální pohřby % Ostatní nedaňové příjmy - nálezy 5 5 1% KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY Příjmy z prodeje ostatních nemovitostí % PŘIJATÉ TRANSFERY (DOTACE) 4116 Písek - Asistenti prevence kriminality % 4121 Neinvestiční transfery od obcí - korporační smlouvy vnitřní věci % Daňové a nedaňové příjmy města se aktualizují na základě reálného plnění dle aktuálního stavu příjmů kapitol a kvalifikovaného odhadu pro nejbližší období. Kapitálové příjmy se zvyšují v souvislost s prodejem bytů prostřednictvím Domovní a bytové správy města Písek. Do položky přijatých transferů se zahrnuje dotace od Ministerstva vnitra ČR na asistenty prevence kriminality a naopak se snižuje položka neinvestičních transferů od obcí za projednávané přestupky. stránka 2 (celkem 7)

3 RO č. 45/18 Kapitola 72 - životní prostředí Celospolečenská funkce lesů a ochrana před škůdci 3 3 % Černé skládky a rozbory odpadu % Kompostování % Péče o zeleň % 4 Odbor životního prostředí navrhuje zapojit do finanční prostředky na likvidaci kůrovce na lesním hřbitově horolezeckou technikou v částce 3 tis. Kč, dále pak žádá o přesun částky 3 tis. Kč z položky kompostování na rozbory odpadu pro účely rozborů sedimentů uložených městem na soukromé pozemky a navýšení péče o zeleň, kde vznikly zvýšené nároky na údržbu pozemků na území města mimo obstaravatelskou smlouvu. RO č. 46/18 Kapitola 71 - doprava Městská hromadná doprava - dopravní územní obslužnost % Komunikace - pasport, dopravní značení % Doplnění technologie SSZ - Sedláčkova - Táborská ul. 2 2 % Toto opatření zahrnuje žádost odboru dopravy o převedení finančních prostředků z neinvestiční položky MHD - dopravní obslužnost na novou investiční položku - Doplnění technologie SSZ - Sedláčkova - Táborská ul. Na základě podnětu občana bylo zjištěno, že stávající technologie detekčních smyček uložených ve vozovce, které pracují na principu elektromagnetické indukce, skutečně nedokáží správně identifikovat přítomnost vozidla s větším podílem neželezných kovů a kompozitních materiálů (motocykly, jízdní kola), kterým tak systém neudělí zelený signál pro odbočení z ulice Táborská do ulice Harantova. Proto bylo po konzultaci s projektantem zařízení, společností CROSS Zlín navrženo doplnění čidla pracujícího na principu videodetekce, které bylo již dříve ze stejných důvodů osazeno na křižovatce Čelakovského - Pražská, kde jsou s touto technologií příznivé zkušenosti. Navýšení položky dopravního značení se navrhuje z důvodu nezbytné výměny dopravních značek z důvodu jejich poškození a to jak mechanického tak i UV zářením. RO č. 47/18 Kapitola školství Základní škola J. Husa - příspěvky % Základní škola J. K. Tyla - příspěvky % Základní škola Svobodná - příspěvky % Projektové dokumentace % Rekonstrukce školnického bytu ZŠ Svobodná % Nákup služeb odboru % Byty školníků - opravy, údržba, energie % Návrhy změn kapitoly školství obsahuje přesuny finančních prostředků dle níže uvedeného rozpisu. Prostředky na financování projektových dokumentací odboru se přesouvají na projektové dokumentace jednotlivých škol, přičemž se projekty týkají navýšení kapacity mateřských škol (11. MŠ a MŠ Sluníčko). Přesun se dále realizuje na položku nákupu služeb (program pro rozvoj multitalentů - Stages pro ZŠ s cílem naučit žáky takové dovednosti, díky nimž rozvinou své vlastní nadání a kreativitu). Program je určen pro všechny žáky bez ohledu na to, z jakého prostředí pocházejí. stránka 3 (celkem 7)

4 Z položky snížení energetické náročnosti 1. stupně ZŠ Svobodná ve výši tis. Kč se část odděluje na položky ostatních projektů snížení energetické náročnosti z důvodu přípravy projektové dokumentace a administrace žádostí do OPŽP včetně přípravy a organizace výběrových řízení. Částka zahrnuje přesun ve výši 1 15 tis. Kč na akci Snížení energ. náročnosti objektu 2. stupně ZŠ Svobodná. V částce je rovněž zahrnuta příprava PD na opravu havarijního stavu stěn v objektu 16. MŠ. ZŠ Svobodná - investice Stavební úpravy pro zvýšení kapacity na MŠ Sluníčko - PD + 33 tis. Kč Snížení energ. náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná tis. Kč Snížení energ. náročnosti objektu 2. stupně ZŠ Svobodná tis. Kč Snížení energ. náročnosti objektu MŠ Sluníčko + 35 tis. Kč Oprava havarijního stavu stěn v objektu 16. MŠ, J. Malého tis. Kč ZŠ J. K Tyla investice Snížení energ. náročnosti objektu 11. MŠ, Na Ryšavce 241, Písek + 35 tis. Kč Stavební úpravy pro zvýšení kapacity na 11. MŠ, Na Ryšavce 241, Písek +823 tis. Kč ZŠ J. K Tyla neinvestice Projektové dokumentace rekonstrukcí 11. MŠ a 5. MŠ tis. Kč ZŠ J. Husa neinvestice Snížení energ. náročnosti objektu 8. MŠ Zeyerova Písek + 35 tis. Kč Snížení energ. náročnosti objektu tělocvičny ZŠ J. Husa + 35 tis. Kč Provoz odboru - investice Rekonstrukce školnického bytu ZŠ Svobodná, Ul. Dr. M. Horákové 172, Písek II. +16 tis. Kč Provoz odboru - neinvestice Projektové dokumentace tis. Kč Byty školníků opravy a údržba - 39 tis. Kč Byty školníků teplo + 2 tis. Kč Byty školníků teplá voda + 3 tis. Kč Nákup služeb (Program Stages pro základní školy) + 6 tis. Kč RO č. 48/18 Kapitola kultura a cestovní ruch Písek - vždy o krok napřed % Projekty kultura % Výdaje kapitoly kultury a cestovního ruchu se mění přesunem mezi položkami za účelem zajištění vlastních prostředků ve výši 74 tis. Kč k již přijaté dotaci na zajištění projektu Písek vždy o krok napřed v hodnotě 17 tis. Kč. Dotaci městu poskytl Jihočeský kraj z dotačního programu Podpora oslav 1 let české státnosti, 1. výzva pro rok 218. RO č. 49/18 Kapitola kancelář úřadu Platy a odvody % Sociálně právní ochrana dětí % Sociální práce % Podpora sociální práce Písek % Podpora terénní práce Písek % 675 Správce kanceláře úřadu navrhuje v položkách platy, zdravotní a sociální pojištění z důvodů zapojení dotace na úhradu nákladů souvisejících se zabezpečením činností vykonávaných v oblasti sociálně právní ochrany dětí na rok 218 ve výši 5 94 tis. Kč a zapojení dotace na výkon sociální práce ve výši tis. Kč. stránka 4 (celkem 7)

5 Dalšími důvody jsou navýšení počtu zaměstnanců na agendách územního plánování od (168 tis. Kč a související odvody), zvýšení platových tarifů od a na základě nařízení vlády č. 222/21 - katalogu prací (573 tis. Kč a související odvody) a úpravy dotačních titulů "Podpora sociální práce" a "Podpora terénní práce" dle předpokládaného. RO č. 5/18 Kapitola vnitřní věci Členský příspěvek nadaci % Volby do zastupitelstev obcí % Správa úřadu % Členské příspěvky svazům a ostatním sdružením % Výpočetní technika % Podpora sociální práce v obci Písek % 1 59 Rozpočet města se v rámci kapitoly vnitřních věcí navyšuje o požadované finanční prostředky na úhradu členského příspěvku Nadaci Jihočeské cyklostezky, náklady na zajištění voleb do zastupitelstev obcí (bude kryto státní dotací), vybavení pracovišť městského úřadu určených pro GDPR a územní plánování a úhradu zvýšeného členského příspěvku Svazku obcí regionu Písecko. Návrh odboru zároveň zahrnuje úpravu dotačního projektu "Podpora sociální práce" dle požadavku sociálního odboru (převod prostředků z kap. 718). RO č. 51/18 Kapitola 72 - městská policie Provozní výdaje a platy % Asistenti prevence kriminality % Převaděč radiové sítě městské policie, integrovaný záchranný systém % 426 V roce 218 byla Městská policie Písek úspěšná při získání dotace v rámci programu prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR na dva asistenty prevence kriminality ve výši 528 tis. Kč. Tento projekt byl městem Písek předfinancován. V této souvislosti navrhuj e velitel městské policie finanční prostředky ve výši 426 tis. Kč ponechat v kapitoly a 12 tis. Kč vrátit zpět do města Písek. V rozpočtovém opatření navrhuje následující (celkem zohledněno 426 tis. Kč): 1 Kč - kurz pro strážníky MP na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno, pro odchyt toulavé zvěře a další sanační činnosti (8 strážníků - cestovné, stravné, ubytování, kurz); 8 Kč - reflexní polep vozidel MP (žluto-modré zvýraznění); 15 Kč - nákup záznamových zařízení (diktafony pro strážníky MP); 7 Kč - nákup letních oděvů (kalhoty pro strážníky MP); 64 Kč - služby telekomunikací (datové služby - provoz mobilních telefonů); 34 Kč - mzdy asistentů prevence kriminality (včetně odvodů, soc. a zdrav. pojištění); 135 Kč - převaděč radiové sítě MP, IZS (Jarník). stránka 5 (celkem 7)

6 RO č. 52/18 Kapitola správa majetku Komunální služby % Domovní a bytová správa - příspěvky do fondu údržby % Domovní a bytová správa - příspěvky na provoz a investice % Domovní a bytová správa - ubytovny % Nádvoří Sladovny - výměna zemních svítidel % 767 Správa majetku navrhuje zvýšení položky komunálních služeb pro účely pořízení znaleckých posudků z důvodu pokračujícího soudního sporu se společností Žižkov Center. Následující položek se realizují v souladu s em Domovní a bytové správy města Písku, která žádá o navýšení položky určené pro příspěvky do fondu údržby právnických osob (společenství vlastníků jednotek) o 2 tis. Kč. Důvodem je nárůst investic vlastníků bytových jednotek v jednotlivých společenstvích, tudíž i město Písek se v rámci svého spoluvlastnictví podílí na úhradě těchto investic. V oblasti neinvestičních výdajů správa navrhuje u příspěvku na stavební údržbu nad 1 tis. Kč navýšení na výměnu oken v domě čp. 45 V Portyči o 5 tis. Kč z důvodu havarijního stavu oken v 1 bytech. Dále je navrženo snížení u oprav balkonů v domě čp. 45 V Portyči o 2 tis. Kč z důvodu zrušení plánových oprav. Na základě vývoje tohoto roku jsou upraveny jednotlivé položky nákladů ubytoven, přičemž dochází ke snížení celkových nákladů ubytoven o 44 tis Kč. Odbor současně navrhuje zařadit do položku výměny nefunkčních zemních svítidel na nádvoří Sladovny. RO č. 53/18 Kapitola 74 - investice a rozvoj Údržba kulturních památek % Ostatní nákupy - opravy % VaK - úpravna vody % VaK - opravy % VaK - rekonstrukce ČOV, ČS a kanalizačních řadů % VaK - projektové dokumentace voda % VaK - projektové dokumentace kanalizace % Nadace Jihočeské cyklostezky - příspěvek 1 1 % U nemocnice - parkovací plochy a veřejná prostranství % V rámci u změn odborem investic a rozvoje dochází k navýšení položek údržby kulturních památek o částku 83 tis. Kč (náklady na čištění náhrobků v pietním parku sv. Trojice, opravy hradebních zdí, Morového sloupu a jiných památek) a ostatních nákupů o 587 tis. Kč (odstranění havárie vodovodní přípojky v ul. Karlova 111 a oprava oplocení areálu FC Písek). Dílčí vodovodů a kanalizací se zvyšuje u položek úpravny vody o 1 tis. Kč (výdaje na pokračování akce), oprav o 98 tis. Kč (výměna armatur v Truhlářské ul. v rámci revitalizace sídliště Jih), rekonstrukce čistírny odpadních vod o 687 tis. Kč (oprava po propojení kanalizací v křižovatce Lesnické s Burketovou ul. a oprava volné výusti Pakšovka, která byla silně poškozena přívalovými dešti), projektových dokumentací o 73 tis. Kč (projektová příprava rekonstrukce zásobního vodovodního řadu Zátavský most), a o 156 tis. Kč (projektová příprava rekonstrukce kanalizace v Sedláčkově ulici v souvislosti s rekonstrukcí komunikace). Navýšení rovněž dochází u partnerského příspěvku nadaci Jihočeské cyklostezky na činnost v souladu s usnesením RM č. 664/15 ze dne Závěrečná položka parkovacích ploch u nemocnice se snižuje o částku 77 tis. Kč z důvodu termínu zahájení realizace akce. stránka 6 (celkem 7)

7 RO č. 54/18 Kapitola všeobecná pokladní správa Daň z přidané hodnoty % -1 Návrh všeobecné pokladní správy obsahuje průběžnou aktualizaci úhrady daně z přidané hodnoty dle předpokladu nároku na odpočet při realizaci investičních akcí. RO č. 55/18 Kapitola Smart Písek Provozní výdaje % Pilotní ověření možností internetu věcí % Organizační složka Smart Písek navrhuje oddělení výdajů ve výši 25 tis. Kč z důvodu samostatné účetní evidence prostředků čerpaných z dotace Jihočeského kraje na provoz sítě projektu pilotního ověření možností internetu věcí v oblasti smart meteringu (odečty spotřeby) a sledování prostředí, který schválila RM dne usnesením č. 182/18. RO č. 56/18 Kapitola Výstavba a územní plánování Památková péče - prohlášené památky 5-5 % Památková péče - program regenerace 8 8 % 3 Tímto em dochází ke změně účetní evidence z důvodu oddělení dotace na památkovou péči. Odbor současně navrhuje navýšení výdajů na obnovu kulturních památek v rámci městského programu regenerace v roce 218 dle usnesení ZM č. 148/18 ze dne Dotace z Ministerstva kultury činí 25 tis. Kč a částka 5 tis. Kč tvoří vlastní prostředky města. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje na rozpočtová opatření č /18 schválit. Vztah k : V rámci navrhovaných změn dochází k navýšení příjmů města o částku tis. Kč, zvýšení výdajů města o částku tis Kč s důsledkem snížení jeho schodku na částku Kč. Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2 Sb., o obcích v platném znění, 84 Zákon č. 25/2 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, 16 Vyhláška MF ČR č. 323/22 Sb., o rozpočtové skladbě, v platném znění, 1 a následující Vztah ke strategickému a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 Rozpočet města Písek na rok 218 stránka 7 (celkem 7)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2009

Rozpočet města Holešova na rok 2009 Rozpočet města Holešova na rok 2009 Příjmy Popis Schválený rozpočet 2009 v tis. Kč Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 22 000 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009 Rozpočet statutárního města Karviné na rok Schválen usnesením Zastupitelstva města Karviné č. 577 ze dne 9.12.2008. Uvedeno v tis. Kč Příjmy Třída 1 - Daňové příjmy celkem 678 980 Daně z příjmů, zisku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Rozpočet města Šluknov na rok 2017

Rozpočet města Šluknov na rok 2017 Rozpočet města Šluknov na rok 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 Rozpočet Obce Srní na rok 2010 byl sestaven v souladu s platnými právními předpisy upravujícími financování obcí. Sestaven byl jako schodkový. V průběhu roku bylo

Více

Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018

Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018 Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018 příjmů v tis. Kč 0000000001 0000000000000 003612 Příjmy z prodeje ostatních nemovitostí a jejich částí 500,000

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. rok 2017

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. rok 2017 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T rok 2017 Rozpočet na rok 2017 byl schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 3. 2017 I. P Ř Í J M Y - rozpočet 2017 Kč Tř.

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 M ě s t o J i ř í k o v NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu 5. Rozpočet sociálního fondu 6.

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna

Více

Hospodaření obce ke dni

Hospodaření obce ke dni Hospodaření obce ke dni 31.12.2016 PŘÍJMY Schválený Skutečnost Plnění Tř. 1 - Daňové příjmy: popř. upravený čerpání v % rozpočet Daň z příjmů fyz.osob ze závislé čin. 1 700 000,00 Kč 1 852 917,84 Kč 109

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY Příloha č. 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY 2016-2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet roku V ý h l e d jednotlivých roků v tis. Kč 2015 2016 2017 2018 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 plnění k 14.11.2016 po RO 2016/5 RO 2016/6 po RO 2016/6 1111 Daň z příjmů fyz.

Více

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Příloha 1 Schváleno RM 3. 12. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 274/18/a 1383 1 1381 1 Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Daň z hazardních

Více

Komentář k V. rozpočtovému opatření k

Komentář k V. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k V. rozpočtovému opatření k 16. 12. 2010 K V. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále celkové

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017 MĚSTO KOJETÍN Usnesení ZM č. Z 191/12-16 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK třída 1 třída 2 třída 3 třída 4 REKAPITULACE (podle třídění rozpočtové skladby) SCHVÁLENÝ ROZPOČET Daňové příjmy 82 205,00 Nedaňové příjmy

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno RM 29. 12. 2017 Rozpočtová opatření č. RO 332/2017 - RO 346/2017 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 332/17/a 1111 1 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci -

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 279 335,6 972,6 280 308,2 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 0,0 5 325,0 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna RO Příjmy

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 plnění k 19.12.2016 po RO 2016/6 RO 2016/7 po RO 2016/7 1111 Daň z příjmů fyz.

Více

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice Rozpočtový výhled statutárního města České Budějovice na roky 2015 až 2017 tis. Kč STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROKY 2015-2017 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu,

Více

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1 Paragraf Položka Rozpočet města Toužim na rok 2016 - příjmy Název 1 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 8 100 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011

ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011 tis. Kč ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu a rozpočtového výhledu města v letech 2003-2011 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 schválený rozpočet

Více

Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016

Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016 Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016 Položka Název položky v tis. Kč Poznámka 1111 Daň z příjmu FO ze závislé čin.a 16 280 1112 Daň z příjmů FO ze samostatné 210 1113 Daň z příjmů

Více

Rozpočet města Planá na rok schválený a po II. RO. P ř í j m y. v tis Kč

Rozpočet města Planá na rok schválený a po II. RO. P ř í j m y. v tis Kč Rozpočet města Planá na rok 2017 - schválený a po II. RO P ř í j m y v tis Kč Rozpočtové opatření Rozpočet Rozpočet č. I po I. RO RO č. II po II. RO Tř. 1 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činosti 15 000,00

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Příjmy Daňové příjmy Daně a poplatky z vybraných činností a služeb

Příjmy Daňové příjmy Daně a poplatky z vybraných činností a služeb Datum vytvoření: 15. 12. 2016 MĚSTO SOBĚSLAV Souhrnný Období: 30. 9. 2016 Částky v tisících Kč Příjmy 134 424 154 894 116 344 Daňové příjmy 90 290 93 933 75 657 Daně a poplatky z vybraných činností a služeb

Více

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 Část A - PŘÍJMY v tis. Kč PAR POL TEXT tisíc Kč 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 3 809 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 160 1113 Daň z

Více

Rozpočtové opatření č. 3. Příjmy Paragraf Položka Upravený rozpočet Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ

Rozpočtové opatření č. 3. Příjmy Paragraf Položka Upravený rozpočet Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ Rozpočtové opatření č. 3 Příjmy Paragraf Položka Upravený rozpočet Daň z příjmů fyzických osob ze ZČ 1111-74 000,00 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1112-27 000,00 Daň z příjmů fyzických osob z kap.

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ ROZPOČET 2019

OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ ROZPOČET 2019 OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ ROZPOČET 2019 NÁVRH ke schválení na zasedání zastupitelstva obce 12.12.2018 Listopad 2018 Zpracovali: Ing. Jana Krejčová, Mgr. Martina Heroldová, Luboš Kalát 2 Obsah Úvod... 3 Východiska

Více

PŘÍJMY. rozpočet po RO 2016/4 RO 2016/ , , , , , , , , , ,00

PŘÍJMY. rozpočet po RO 2016/4 RO 2016/ , , , , , , , , , ,00 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/5 provedené dle 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), dne 12. září 2016 (odsouhlasené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva

Více

Město Český Brod Rozpočet na 2013 rozpočtové opatření č.4. Stránka 1

Město Český Brod Rozpočet na 2013 rozpočtové opatření č.4. Stránka 1 PŘÍJMY Popis 2013 ROP č.1 ROP č.2 k 31.7.2013 ROP č.3 ROP č.4 1 Daň z přidané hodnoty 25 100,00 25 100,00 25 100,00 17 203,00 25 100,00 27 000,00 1 900,00 1 2 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funkč. požitků

Více

Rozpočtový výhled města Hranic na roky

Rozpočtový výhled města Hranic na roky Rozpočtový výhled města Hranic na roky 2018-2019 MĚSTO HRANICE VÝPIS z 18. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 12. 2016 Usnesení 423/2016 - ZM 18 ze dne 15. 12. 2016 Návrh rozpočtu města Hranic

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉ DNE: 26.06. 2018 POŘADOVÉ ČÍSLO MATERIÁLU: 21/2018 POČET STRAN: 7 NÁZEV: Rozpočtová opatření zastupitelstva města na r. 2018 č. 13-20 a č. 22-28 PŘEDKLÁDÁ:

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy Rozpočet Schválená I.RO Schválená II. RO Schválená III. RO Schválená IV. RO změna změna změna změna - POLOŽKA, AKCE v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA VELKÉ OPATOVICE NA ROK 2019 PŘÍJMY

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA VELKÉ OPATOVICE NA ROK 2019 PŘÍJMY PŘÍJMY NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA VELKÉ OPATOVICE NA ROK 2019 schválený rozpočet 2018 očekávané plnění rozpočtu 2018 v tis. Kč návrh rozpočtu na rok 2019 Dotace celkem 4 744,2 6 933,0 4 290,0 Dotace Krajského

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. SCHVÁLENÝ Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2018 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Kč) Par. Název paragrafu Pol. Název položky UZ ORG

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 Usnes. Z 298/12-12 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 R E K A P I T U L A C E schválený rozpočet 2013 PŘÍJMY provozní (rozpis v příloze č. 1) VÝDAJE provozní (rozpis v příloze č. 2) PROVOZNÍ SALDO (příjmy

Více

Schválený rozpočet města Planá na rok 2019

Schválený rozpočet města Planá na rok 2019 Schválený rozpočet města Planá na rok 2019 P ř í j m y Třída v tis Kč Daň z příjmu fyz.osob ze záv.čin. 19 200,00 Daň fyz.osob ze samost.výděl.čin. 300,00 Daň fyz.osob z kapital. výnosů 1 500,00 Daň z

Více

Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech

Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech 2020-2022 Rozpočet města je členěn na rozpočet celoměstských orgánů a rozpočty jednotlivých městských obvodů.

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 provedené dle 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), dne 4. listopadu 2015 (schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

Městys Klenčí pod Čerchovem Rozpočet městyse na rok 2019

Městys Klenčí pod Čerchovem Rozpočet městyse na rok 2019 Městys Klenčí pod Čerchovem Rozpočet městyse na rok Rozpočet pro rok Příjmy ODPA POL ZP UZ ORJ ORG v tis. Kč Daňové příjmy Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 1111 4 100,00 Daň z příjmů fyz. osob ze

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014 Schváleno usn. č. Z 406/12-13 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014 R E K A P I T U L A C E (podle druhového třídění RS) schválený rozpočet 2014 třída 1 daňové příjmy 61 012,00 třída 2 nedaňové příjmy 16 232,15

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 17. 12. 2014 USNESENÍ č. 76/09-14 Z I. schvaluje 1. Rozpočtové opatření č. 39/2014 par.2143 cestovní ruch, pol.6121 budovy, haly a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

Rozpočet města Bíliny na rok 2019

Rozpočet města Bíliny na rok 2019 města Bíliny na rok v tis. Kč Tř. 1. daňové příjmy 307 125 2. nedaňové příjmy 28 251 3. kapitálové příjmy 1 700 4. dotace 38 533 I. Příjmy celkem: 375 609 5. běžné výdaje 310 649 6. kapitálové výdaje 41

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

Rozpočtové opatření č ZM dne

Rozpočtové opatření č ZM dne Rozpočtové opatření č. 20 6. ZM dne 25. 9. 2017 1) Navýšení příjmů města Ivančice Pol Par ORG Nas Zdr ÚZ ORJ Individualni text RU 2017 změna v tis. Kč nová hodnota RO č.20 ke schválení 1111 4 Daň z příjmů

Více

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH Závěrečný účet městyse Kounice za rok 2014 - NÁVRH Zastupitelstvo městyse Kounice na svém jednání č... dne.2015 schválilo závěrečný účet městyse Kounice, a to v této podobě: 1. údaje o plnění rozpočtu

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Skládka inertního materiálu v Dolním Houžovci 180,00 174,37 Rekonstrukce dopravní signalizace

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN Rozpočtovým opatřením č. 2015/8 se mění rozpočet obce Lichoceves na rok

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE 3. 3 MĚSTO ČELÁKOVICE Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 30. 11. 2018 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek - starosta Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Karel Majer vedoucí OFaP

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10.

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10. Zveřejněno na úřední desce: v písemné podobě dne: 07.06.2017 v elektronické podobě dne: 07.06.2017 Sejmuto z úřední desky: v písemné podobě dne:. v elektronické podobě dne: Závěrečný účet Obce Bezděkov

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 6A) statutárního města Liberec na rok 2015 Stručný obsah:

Více

Závěrečný účet za rok 2009.

Závěrečný účet za rok 2009. Obec Lenora Závěrečný účet za rok 2009. Závěrečný účet roku 2009 je předkládán obecnímu zastupitelstvu v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákonem č. 128/2000

Více

Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok ZM dne

Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok ZM dne Celková bilance schváleného rozpočtu města Hustopeče na rok v tis.kč Položka Název položky 2017 schváleno 1111 Daň z příjmu FO ze závislé čin.a funkčních požitků 17 900 17 900 1112 Daň z příjmů FO ze samostatné

Více