MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření č /18 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá Mgr. Eva Vanžurová starostka Ing. Ladislav Toman vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Roman Koc vedoucí oddělení, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Na základě žádostí správců kapitol a realizovaných či plánovaných finančních transakcí je zastupitelstvu města předložen na rozpočtová opatření č /18. RO č. 13/18 Příjmy města Pol. OdPa akce (účel) NEDAŇOVÉ PŘÍJMY plnění Příjmy z pronájmů pozemků - Lesy města % Přijaté sankční platby - vnitřní věci dopravní - dopravní policie % Volba prezidenta České republiky finanční vypořádání % Volby do Poslanecké sněmovny PČR - finanční vypořádání % Přijaté vratky transferů - ZŠ J.K.Tyla - finanční vypořádání % Přijaté vratky transferů - MSSS - finanční vypořádání % KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY Příjmy z prodeje pozemků % PŘIJATÉ TRANSFERY (DOTACE) Podpora sociální práce v obci Písek % ZŠ T.G.Masaryka - Vzdělávání na ZŠ TGM a MŠ v Písku % Městská knihovna - Regionální funkce knihoven % Centrum kultury ročník mezinárodních kurzů prof. Otakara Ševčíka pro mladé houslisty % Podpora terénní práce Písek % Cyklistická stezka a chodník v průmyslové zóně Dobešická - neinvestice % Cyklistická stezka a chodník v průmyslové zóně Dobešická - investice % Rekonstrukce sportovní stezky Na Americe % Městské středisko sociálních služeb - pečovatelská služba a noclehárna % Neinvestiční transfery od obcí - korporační smlouvy vnitřní věci % Dotace ROP, IPRM a dalších programů % Nedaňové příjmy se upravují v souladu s plánovaným zvýšením příjmů z pronájmů, sankcí a finančních vypořádání dotací. Kapitálové příjmy se snižují o částku za nerealizovaný prodej pozemku společnosti s.n.o.p. cz a.s. Písek. Přijaté transfery se aktualizují dle přijatých nebo očekávaných dotací pro město nebo příspěvkové organizace. RO č. 14/18 Kapitola životní prostředí Ochrana proti povodním % Monitorovací zprávy dotací pro Státní fond životního prostředí % Třídění odpadu % Kompostování % Výstavba kontejnerových stání pro nádoby na odpad % Péče o zeleň % Nakládání s komunálními odpady % Péče o zvířata % Odbor životního prostředí snižuje z úsporných důvodů převážně provozní výdaje v péči o zvířata (rychlejší adopce psů v útulku a snížení nákladů), výstavbě nových kontejnerových stání, nakládání s komunálními odpady (nákup odpadkových košů), třídění odpadu (nádoby na tříděný odpad), ochraně proti povodním (protipovodňové tandemové pytle), kompostování (omezení zpracování starých kompostů), péči o zeleň (výsadba nových stromů a údržba pozemků mimo obstaravatelské smlouvy s tím, tyto pozemky v majetku města se v letošním roce nebudou moci udržovat) a monitorovací zprávy dotací. stránka 2 (celkem 6)

3 RO č. 15/18 Kapitola doprava Městská hromadná doprava - dopravní územní obslužnost % Autobusová zastávka MHD Za Kapličkou % Městská hromadná doprava - údržba čekáren % Tento zahrnuje snížení výdajů odboru dopravy o celkovou částku 190 tis. Kč. RO č. 16/18 Kapitola školství Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem % Dotace na sport % Dotace na sport - záštity starostky % Základní škola J.Husa - příspěvky % Základní škola T.G.Masaryka - dotace % Základní škola J.K.Tyla - příspěvky % Základní škola J.K.Tyla - finanční vypořádání dotací minulého roku % Základní škola Svobodná - příspěvky % Odbor školství navyšuje kapitoly o prémie za úspory v rámci poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem. Dle uzavřené smlouvy náleží spol. ENESA, a. s. prémie za dosažené úspory nákladů vyvolané růstem cen energií. Dále dochází dle Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost pro rok 2018 k navýšení nad minimální limit dle čl. III. g) v souladu s vývojem po poslední rozpočtové změně v roce Současně dochází ke snížení příspěvku ZŠ J. Husa na nerealizovanou rekonstrukci topení v 8. MŠ a naopak navýšení příspěvků ZŠ J. K. Tyla a Svobodná na úhradu provozních monitorovacích zprávy dotací. Dotace pro ZŠ T. G. Masaryka se tímto opatřením rovněž zahrnuje do výdajů, snižují se nerozdělené záštity starostky na sportovní akce a zapojuje se vratka dotace ZŠ J. K. Tyla. RO č. 17/18 Kapitola kultura Městská knihovna - dotace % Centrum kultury - dotace % Výdaje kapitoly kultura se zvyšují o dotace na regionální funkce knihovny a 31. ročník mezinárodních kurzů prof. Otakara Ševčíka pro mladé houslisty. RO č. 18/18 Kapitola kancelář úřadu Ochrana obyvatelstva % Činnost krizového řízení % Ostatní správa v oblasti krizového řízení % Ochrana obyvatelstva a hasičský sbor % Ostatní správa v oblasti krizového řízení - krizové situace % Podpora terénní práce Písek % Kancelář úřadu snižuje v rámci úsporných opatření plánované výdaje ve výši 200 tis. Kč a zároveň dochází k zapojení dotace na podporu terénní práce ve výši 375 tis. Kč. stránka 3 (celkem 6)

4 RO č. 19/18 Kapitola vnitřní věci Správa úřadu % Výpočetní technika % Podpora sociální práce v obci Písek % Podpora terénní práce Písek % Odbor vnitřních rovněž navrhuje snížení v souladu s úspornými opatřeními o částku 800 tis. Kč a zahrnutí poměrné části dotace na podporu terénní práce ve výši 5 tis. Kč. RO č. 20/18 Kapitola městská policie Provozní výdaje a platy % Asistenti prevence kriminality finanční vypořádání dotace % Snížení provozních výdajů zahrnuje i tento městské policie. RO č. 21/18 Kapitola sociální věci Městské středisko sociálních služeb - příspěvky % Městské středisko sociálních služeb - dotace % Městské středisko sociálních služeb - finanční vypořádání dotací % Kapitola sociálních věcí snižuje v rámci úspor provozních nákladů příspěvek pečovatelské službě Městského střediska sociálních služeb o 100 tis. Kč. Dále dochází k zapojení dotace pro tuto organizaci na poskytování služeb, provoz noclehárny a finanční vypořádání dotací zahrnuje vratku nevyčerpané dotace z loňského roku. RO č. 22/18 Kapitola správa majetku Bytové hospodářství % Komunální služby % Pojištění majetku % Veřejné zakázky % Centrum kultury - příspěvky % Rozpočet správy majetku města se v rámci bytového hospodářství zvyšuje o náklady na úhradu sankce vyměřené Státní energetickou inspekcí a u komunálních služeb dle smlouvy o zřízení věcného břemene. Následující položky určené pro financování pojištění a veřejných zakázek se snižují na základě rozhodnutí o úsporných opatřeních. Příspěvky pro Centrum kultury města Písek se zvyšují na základě usnesení rady města č. 143/18 ze dne (Rada města schvaluje odstranění střechy u letního kina v Písku a doporučuje zastupitelstvu města schválit navýšení neinvestičního příspěvku Centru kultury města Písek p. o. na financování demolice střechy letního kina v Písku ve výši Kč). stránka 4 (celkem 6)

5 RO č. 23/18 Kapitola investice a rozvoj Požární nádrže - opravy % Ostatní nákupy - opravy % Městské služby - výměna řadičů světelné signalizace křižovatek % Městské služby - sportovní areály opravy % Městské služby - lavičky,doplnění % Městské služby - atletický stadion opravy % Městské služby - komunikace % VaK - opravy % VaK - rekonstrukce ČOV, ČS a kanalizačních řadů % VaK - projektové dokumentace kanalizace % Plavecký bazén - nový % Cyklostezka Hřebčinec - Semice % Parkovací plochy Pošta % Chodník OBI - přejezd Hradišťská ul % Revitalizace centra města % Noclehárna II. etapa % Regenerace sídliště Jih III.etapa % Vnitrobloky - opravy povrchů % Sv. Václav - vodovodní šachta - uvolnění pozastávky % Myslivna čp. 51 Údraž % Obojživelníci II. etapa % Severní průmyslová zóna - přeložení trafostanic % ul. Čapkova - rekonstrukce komunikace % Jih III - rozšíření parkovacích ploch % Cyklotrasa Klášterské rybníky % Požadavky osadních výborů % Veřejná zeleň % Lesní pěšina podél řeky Otavy - senior % Odstranění ekologické zátěže Václavský jez % Odbor investic a rozvoje snižuje plánované výdaje, přičemž mezi hlavní úspory patří náklady na parkovací plochy u pošty (demolice stávajícího objektu, kde došlo k velmi dobrému vysoutěžení zakázky), přesunutí akce Opravy zázemí atletického stadionu do roku do roku 2019, dále s ohledem na skutečnost, že dochází k poměrně výraznému posunu stavby Plaveckého bazénu (ukončení výběrového řízení v červnu 2018 a podepsání smlouvy o dílo nejdříve v červenci 2018) také ke snížení této položky z 80 mil Kč na 40 mil Kč. Dalšími akcemi realizačně posunutými do roku 2019 jsou Chodník OBI - přejezd Hradišťská ul., Cyklotrasa Klášterské rybníky a plánované opravy vnitrobloků. V této rozpočtové změně je navrženo další snížení položek, zejména Městské služby - výměna řadičů světelné signalizace křižovatek, Noclehárna II. etapa, Severní průmyslová zóna - přeložení trafostanic vzhledem k neuskutečněnému prodeji pozemku v průmyslové zóně a ke snížení nově vzniklé položky Požadavky osadních výborů o 1 mil. Kč a další. Vzhledem ke skutečnosti, že na akci Rekonstrukce lyžařského svahu bude uplatněn odpočet DPH, dojde k přesunu částky 500 tis. Kč na akci Regenerace sídliště Jih a tato akce bude realizována ještě v letošním roce. Navýšení nastává u položek Regenerace sídliště Jih III. etapa (jedná se o navýšení v rámci zasmluvnění koordinátora BOZP, TDI a objednání hlukové studie ke kolaudačnímu řízení), Myslivna čp. 51 Údraž (navýšení z důvodu nedofakturace v roce 2017 a přesunu do roku 2018), Odstranění ekologické zátěže Václavský jez (náklady na odstranění ekologické zátěže, při zahájení akce Lávka pro pěší byl zjištěn dehet v podloží pravé strany břehu, náklady na odvoz a uložení na skládku nebezpečného odpadu), Obojživelníci II. etapa (pokračování I. etapy, vysoutěžena druhá etapa, realizace 8-10/2018 s dotací 80 %, dojde k otevření migračních cest a nebude nutno uzavírat komunikaci od ul. Lesní k rybníku Beran), sv. Václav - vodovodní šachta - uvolnění pozastávky (finanční závazek města dle smlouvy o dílo). stránka 5 (celkem 6)

6 RO č. 24/18 Kapitola všeobecná pokladní správa Daň z přidané hodnoty % Návrh všeobecné pokladní správy obsahuje snížení původně rozpočtované částky na úhradu daně z přidané hodnoty dle předpokladu nároku na odpočet při realizaci investičních akcí. Vzhledem k realizovaným investičním akcím bude město Písek nárokovat odpočet DPH v celkové výši 57 mil. Kč. Celkové plnění této položky ke konci roku 2018 je odhadováno ve výši -35 mil. Kč, čímž dojde k dalšímu snížení deficitu o 30 mil. Kč oproti této rozpočtové změně. RO č. 25/18 Kapitola Smart Písek Provozní výdaje % Smart Písek navrhuje snížení provozních výdajů na cestovné ve výši 50 tis. Kč a naopak zvýšení zpracování dat pro předpokládané výdaje na provoz sítě projektu pilotního ověření možností internetu věcí v oblasti smart meteringu (odečty spotřeby) a sledování prostředí, který schválila rada města dne usnesením č. 182/18. Tento výdaj by byl součástí nepřímých výdajů dotace Výzvy č. 33. RO č. 26/18 Kapitola výstavba a územní plánování Provozní výdaje - služby % Opravy a údržba památek % Závěrečný rozpočtového opatření obsahuje snížení provozních výdajů na základě rozhodnutí o úsporných opatřeních. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje na rozpočtová opatření č /18 schválit. Vztah k : V rámci navrhovaných změn dochází ke snížení příjmů města o částku Kč a výdajů o částku Kč s důsledkem snížení jeho schodku na částku Kč. Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění, 84 Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, 16 Vyhláška MF ČR č. 323/2002 Sb., o rozpočtové skladbě, v platném znění, 1 a následující Vztah ke strategickému a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 Rozpočet města Písek na rok 2018 stránka 6 (celkem 6)

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 4.9.218 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.9.218 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018 Položka Kapitola k ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018 k Příjmy rozpočtu v Kč DAŇOVÉ PŘÍJMY: Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů 1111 0000 00 101 180 000 101 180 000 4 600 000 105 780 000 Daně z příjmů

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2018 Položka OdPa Kapitola Schválený rozpočet DAŇOVÉ PŘÍJMY: Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů 1111 0000 00 101 180 000 Daně z příjmů fyzických osob placená

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY Příloha č. 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY 2016-2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet roku V ý h l e d jednotlivých roků v tis. Kč 2015 2016 2017 2018 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 19.02.2019 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy Rozpočet Schválená I.RO Schválená II. RO Schválená III. RO Schválená IV. RO změna změna změna změna - POLOŽKA, AKCE v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč

Více

Komentář k V. rozpočtovému opatření k

Komentář k V. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k V. rozpočtovému opatření k 16. 12. 2010 K V. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále celkové

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne: 10.02.2015 Zprávu předkládá: Zprávu zpracovala: místostarosta Ing. Václav Chroust Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 2/2015

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2019 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 5 500,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 3 900,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 80,000

Více

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 UPRAVENÝ ROZPOČET K

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 UPRAVENÝ ROZPOČET K Položka Od Pa Kapitola MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 DAŇOVÉ PŘÍJMY : 269 559 000 269 559 000 0 269 559 000 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů 1111 0 0 0 122 332 000 122 332 000 122 332 000 Daně z příjmů

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Návrh rozpočtu na rok 2019

Návrh rozpočtu na rok 2019 Návrh rozpočtu na rok 2019 Město Jílové oznamuje, že návrh rozpočtu města na rok 2019 je zveřejněn na elektronické úřední desce www.mujilove.cz v úplném znění a do jeho listinné podoby lze nahlédnout v

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2018 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 4 650,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 Příjmy: Kapitálové příjmy 894 Běžné příjmy daňové 28 362 Běžné příjmy nedaňové 12 244 Přijaté transfery 2 562 Příjmy celkem: 44 062 Výdaje: Běžné výdaje 28 491 Akce

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 279 335,6 972,6 280 308,2 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 0,0 5 325,0 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Schváleno zastupitelstvem obce usnesením č.3/5-16 dne 12. 12. 2016 Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 271 248,4 2 717,7 273 966,1 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 523,8 0,0 5 523,8 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec V Jindřichově Hradci dne 30. 11. 2017 Schválená rozpočtová opatření města Jindřichův Hradec od 1. 11. do 29. 11. 2017 Důvod zveřejnění: 16 odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III.

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Město Petřvald Rozpočet města Petřvaldu na rok 2014 Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Financování Zpracovala: Ing. Šárka Lehnerová vedoucí finančního odboru Petřvald, listopad

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 274 533,6 1 877,0 276 410,6 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 563,3 0,0 5 563,3 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8 Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne 25. 9. 2013 Rozpočet města 2013 - úprava č. 8 Předkládá: Ing. Josef Pátek - starosta Zpracoval: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Příjmy Daňové příjmy DPPO za obce

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 19.02.2013 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2013 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

Rozpočet na rok Výlučné daňové příjmy: 2 500,00 daň z nemovitostí 2 500,00 daň z příjmů PO placená obcí

Rozpočet na rok Výlučné daňové příjmy: 2 500,00 daň z nemovitostí 2 500,00 daň z příjmů PO placená obcí Rozpočet na rok 2005 (v tis. Kč) Příjmy Daňové příjmy: 41 055,00 Sdílené daňové příjmy (předpoklad): 33 000,00 daň z příjmů FO ze závislé činnosti 8 000,00 daň z příjmů FO ze samostatné výdělečné činnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 Příloha č. 3 k návrhu rozpočtu Města Jiříkova na rok 2019 M ě s t o J i ř í k o v INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 dle zákona č. 23/2017 Sb., o pravidlech rozpočtové odpovědnosti Obsah: 1. Příjmy

Více

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč Města Suchdol nad Lužnicí na rok Města Suchdol nad Lužnicí na rok v tis. Kč Úplné znění návrhu rozpočtu na rok je také zveřejněno v elektronické podobě na úřední desce městského úřadu www.suchdol.cz. V

Více

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH Závěrečný účet městyse Kounice za rok 2014 - NÁVRH Zastupitelstvo městyse Kounice na svém jednání č... dne.2015 schválilo závěrečný účet městyse Kounice, a to v této podobě: 1. údaje o plnění rozpočtu

Více

Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ identifikátor datové schránky: vt2b6m8 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY

Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ identifikátor datové schránky: vt2b6m8 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 Zastupitelstvo obce Zdiby ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Zastupitelstva

Více

Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele.

Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele. K projednání v Zastupitelstvu města Vimperk dne 12. 12. 2016 Návrh rozpočtu města Vimperk na rok 2017 Předkládáme Zastupitelstvu města Vimperk k projednání návrh rozpočtu na rok 2017 závazné ukazatele.

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE 3. 3 MĚSTO ČELÁKOVICE Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 30. 11. 2018 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek - starosta Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Karel Majer vedoucí OFaP

Více

OBEC JESENÍK NAD ODROU NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019

OBEC JESENÍK NAD ODROU NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019 POL/ Návrh rozpočtu Očekávaná Schválený Text ODPA 2019 skutečnost 2018 rozpočet 2018 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 6 700 000 Kč 5 770 000 Kč 5 770

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 4 741 000,00 Kč 4 966 979,66 Kč 104,77 % 2. běžné (provozní) výdaje 83 241 404,55 Kč 82 989 249,83 Kč

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Alternativní rozpočet města Veltrusy 2007 15 193,93 15 091,72 15 215,00 15 133,36

Alternativní rozpočet města Veltrusy 2007 15 193,93 15 091,72 15 215,00 15 133,36 Příjmy celkem Příjmy celkem Úprava Úprava PARAG. PARAG. POLOŽ. Org. Název Název NÁVRH SKUT.06 Plán 07 plánu 07 Konečný oddíl paragraf položka Org. r.2006 návrh návrh xx xx xxxx PŘÍJMY 1111 Daňové příjmy

Více

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice IČO: 00242331 Závěrečný účet za rok 2013 podle 17 zákona 250/2000 o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Zpracovala: Baumruková

Více

PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018

PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018 Příloha č. 1 závěřečného účtu roku 2018 M ě s t o J i ř í k o v PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018 Obsah: 1. Příjmy rozpočtu 2. Financování 3. Výdaje rozpočtu Zpracovala: Ing. Jitka Schovancová,

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Návrh rozpočtu Stránka 1

Návrh rozpočtu Stránka 1 PŘÍJMY PRO ROK 2019 Návrh rozpočtového text SU AU odd. paragraf Rozpočet na rok 2019 Rozpočtové opatření č. opatření č. Rozdíl PŘÍJMY PRO ROK 2019 Třída 1. - Daňové příjmy 231 01 57 102 691 Kč 0 Kč 0 Kč

Více

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000 Rozpočtové opatření č. 2/2018 včetně rozboru hospodaření za období 1-2/2018 R 2018 R po RO č. 1 R po RO č. 2 plnění plnění úpravy v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v Kč k RO č. 11 v RO č. 2 PŘÍJMY CELKEM 98

Více

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Podíl na infrastruktuře 12 RD Sdružení ŠTĚPNICE, jih (z FBV) 400,00 300,00 Projektová příprava

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 8.. 202 2 Věc: Rozdělení volných finančních prostředků z hospodaření Ústeckého kraje za rok 20 Důvod předložení: Dle zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 M ě s t o J i ř í k o v NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu 5. Rozpočet sociálního fondu 6.

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně tisk č. 0357-14ZM čj. MCH 6053/2014 1. Název materiálu Rozpočtové opatření města Chropyně č. 4 v roce 2014 2. Pořadové číslo/datum zasedání 2 / 15. prosince 2014 3. Předkladatel

Více

Ekonomický odbor. Na podkladě zákona 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších zákonů, 4. Lukáš Pohanka, starosta

Ekonomický odbor. Na podkladě zákona 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších zákonů, 4. Lukáš Pohanka, starosta Ekonomický odbor 10. Zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 12. 12. 2012 Bod pořadu jednání: 9. ROZPOČET NA ROK 2013 Věc: Rozpočet na rok 2013 Důvod předložení: Zpracoval:

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014 Příjmy: Kapitálové příjmy 1 054 Běžné příjmy daňové 31 755 Běžné příjmy nedaňové 11 909 Přijaté transfery 3 254 Příjmy celkem: 47 972 Výdaje: Běžné výdaje 31 417

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah rozp. Index 16/15 Příjmy 40 23 189 75 194 790,2 70 836,3 1,76 Daňové příjmy 35 353,2 177 74 180 146,2 41 169,6 1,16 Nedaňové příjmy 1 491,4 3 51 3 579,2 1 426,2 0,96

Více

Návrh rozpočtu obce Bystřice na rok 2018

Návrh rozpočtu obce Bystřice na rok 2018 Návrh obce Bystřice na rok VÝDAJE v tis. Kč za rok e za rok 2143 Cestovní ruch - informační centrum 12 100 50 300 300% 600% 2191 Mezinárodní spolupráce vztahy s obcemi sousedních států 62 150 100 100 67%

Více

Rozpočet MO Pardubice II na rok 2019

Rozpočet MO Pardubice II na rok 2019 Městský obvod Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Rozpočet MO Pardubice II na rok 2019 Rozpočtové opatření č. 1 Na základě ustanovení 16 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více

Podklad k projednání návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2015

Podklad k projednání návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2015 Podklad k projednání návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2015 daňové příjmy: pol. ODPA text: v tis.kč 1111 28 000 1112 1 800 1113 2 900 1121 27 700 1211 55 000 1122 7 798 1511 6 500 1332 10 1334 4 1335

Více

Rozpočet města Planá na rok schválený a po II. RO. P ř í j m y. v tis Kč

Rozpočet města Planá na rok schválený a po II. RO. P ř í j m y. v tis Kč Rozpočet města Planá na rok 2017 - schválený a po II. RO P ř í j m y v tis Kč Rozpočtové opatření Rozpočet Rozpočet č. I po I. RO RO č. II po II. RO Tř. 1 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činosti 15 000,00

Více

Schválený rozpočet na rok 2015

Schválený rozpočet na rok 2015 MĚSTO CVIKOV Městský úřad - finanční odbor Náměstí Osvobození č.p. 63, 471 54 Cvikov, IČO: 2641, DIČ: CZ2641, tel. 487 829 21, fax 487 751 411, mailto:mesto@cvikov.cz Schválený rozpočet na rok 215 Příjmy

Více

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2018 (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy RS Odd Par Pol ORJ Název položky 2018 podseskupení 111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin. a funkč. požitků 25 380,00

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009

Rozpočet statutárního města Karviné na rok 2009 Rozpočet statutárního města Karviné na rok Schválen usnesením Zastupitelstva města Karviné č. 577 ze dne 9.12.2008. Uvedeno v tis. Kč Příjmy Třída 1 - Daňové příjmy celkem 678 980 Daně z příjmů, zisku

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N EKONOMICKÉ ODDĚLENÍ 3. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne: 04. 03. 2009 Bod pořadu jednání: 9. 1. ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ R.

Více

Zastupitelstvo města Čelákovice

Zastupitelstvo města Čelákovice Zastupitelstvo města Čelákovice Tisk číslo: 4. 3 Datum konání zastupitelstva města 19. 6. 2014 Název tisku Rozpočet města 2014 úprava č. 5 Zpracovatel: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Předkladatel: PhDr.

Více

Závěrečný účet města Poličky za rok 2017

Závěrečný účet města Poličky za rok 2017 Závěrečný účet města Poličky za rok 2017 Jaroslav Martinů, v.r. starosta města Bc. Antonín Kadlec, v. r. místostarosta města Vyvěšeno: 1. 6. 2018 Schváleno: Polička 14. března 2018 K o m e n t á ř k rozborům

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah rozp. Index 18/17 Příjmy 273 495,3 239 990,4 293 046,3 329 060,9 1,20 Daňové příjmy 232 537,2 216 135,0 218 277,2 242 287,5 1,04 Nedaňové příjmy 9 794,4 4 765,0 5 563,3

Více

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1 Paragraf Položka Rozpočet města Toužim na rok 2016 - příjmy Název 1 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 8 100 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017 MĚSTO KOJETÍN Usnesení ZM č. Z 191/12-16 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK třída 1 třída 2 třída 3 třída 4 REKAPITULACE (podle třídění rozpočtové skladby) SCHVÁLENÝ ROZPOČET Daňové příjmy 82 205,00 Nedaňové příjmy

Více

Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou. OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019

Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou. OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019 Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019 Č.j. Jej qj /2018 Jeseník nad Odrou, 26. listopadu 2018 Obec Jeseník nad Odrou

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy 2016 Příjmy běžné - daňové: - Daň z přidané hodnoty 19 678,9 0,0 19 678,9-6,3 19 672,6 0,0 19 672,6 0,0 19 672,6 - Podíl na daních 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 - Transfer

Více