MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření č /19 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá Mgr. Eva Vanžurová starostka Ing. Ladislav Toman vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Roman Koc vedoucí oddělení, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Na základě žádostí správců kapitol města je zastupitelstvu města předložen na rozpočtová opatření č /19 včetně zdůvodnění požadavků. RO č. 34/19 Příjmy města Pol. OdPa akce (účel) NEDAŇOVÉ PŘÍJMY plnění Příjmy z ostatních nemovitostí - městská knihovna % Příjmy z úroků % Přijaté vratky transferů - ZŠ J.K.Tyla, finanční vypořádání % Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - náhrada škody % KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY ENESA - finanční dar na akci Písecká klíčenka na ZŠ T. Šobra % PŘIJATÉ TRANSFERY (DOTACE) Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón % Městská knihovna - Spolu nabídneme víc - inspirace pro život % Městská knihovna - Interpretace - Inspirace % Městská knihovna - Žijeme knihami % Centrum kultury ročník mezinárodních kurzů prof Otakara Ševčíka pro mladé houslisty % Domovní a bytová správa - Domovník preventista II % Podpora terénní práce % Nedaňové příjmy města se navyšují o vrácený příspěvek zřizovatele na pronájem městské knihovny, vyšší předpokládané příjmy z úroků volných finančních prostředků města, finanční vypořádání účelového příspěvku ZŠ J. K. Tyla a předepsané náhrady za škodu na městském majetku. Finanční dar za energetické úspory zvyšuje kapitálové příjmy a přijaté nebo očekávané dotace pro město či zřízené příspěvkové organizace upravují složku přijatých transferů. RO č. 35/19 Kapitola životní prostředí Likvidace pneumatik % Péče o zeleň % Nakládání s komunálními odpady % Ochrana druhů a stanovišť % Odbor životního prostředí navrhuje zvýšení u položky určené pro likvidaci pneumatik z důvodu navýšení ceny za skládkování z 850 Kč/t na částku 1750 Kč/t a zároveň také navýšení jejich objemu. Současně žádá o přesun částky 10 tis. Kč z položky péče o zeleň na položku ochrany druhů a stanovišť na potisk prosklených autobusových zastávek proti narážení ptactva. Současně dochází k zapojení předpokládaných příjmů jako náhrady za škodu na stromech způsobenou vandaly na sídlišti Portyč a v nově vysázeném remízu pod Purkraticemi. Škoda byla vyčíslena přibližně na 5 tis. Kč a tyto prostředky budou použity pro opětovnou výsadbu zničených stromů v rámci péče o zeleň. Navýšení odbor požaduje rovněž u nakládání s komunálními odpady pro účely vybudování podzemních kontejnerů u restaurace Zlatá hvězda. stránka 2 (celkem 7)

3 RO č. 36/19 Kapitola doprava Městská hromadná doprava - dopravní územní obslužnost % Firma ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a.s. předložila městu vyhodnocení provozu městské hromadné dopravy v Písku za rok Z tohoto dokumentu vyplývá ztráta z provozu v částce 330 tis. Kč, která se tímto em zahrnuje do města. RO č. 37/19 Kapitola školství ZŠ J. Husa - příspěvky % ZŠ J. K. Tyla - příspěvky % ZŠ Svobodná - příspěvky % ZŠ T. Šobra - příspěvky % Projektové dokumentace % Inkluzivní vzdělávání ve městě Písek % Provoz odboru % Návrh kapitoly školství zahrnuje tyto : - přesun částky 920 tis. Kč z položky ZŠ J. Husa Rekonstrukce topení a sociálních zařízení v 8. MŠ na akci ZŠ Svobodná Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná, - přesun částky tis. Kč z položky ZŠ J.K.Tyla Stavební úpravy pro zvýšení kapacity na 11. MŠ, Na Ryšavce 241, Písek na akci ZŠ Svobodná Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná, - přesun částky 50 tis. Kč z položky projektových dokumentací na akci ZŠ Svobodná Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná (zvýšení školy souvisí především se zateplením jedné stěny fasády, který nebyl uveden v a dále bude provedena rekonstrukce elektroinstalace v objektu), - přesun částky Kč z položky ENESA - finanční dar (příjmová strana ) na akci Písecká klíčenka na ZŠ T. Šobra, - v souvislosti s přípravou dotační žádosti na inkluzivní vzdělávání ve městě Písek je požadována oddělená účetní evidence, proto se předpokládaná částka akce 600 tis. Kč přesouvá z provozu odboru RO č. 38/19 Kapitola kultura Projekty cestovní ruch % Zahájení letní turistické sezóny % Zahájení letní turistické sezóny - dotace JčK % Bad Leonfelden a Písek se poznávají % Městská knihovna - příspěvky zřizovatele % Městská knihovna - dotace % Centrum kultury - dotace % Dotace kultura - doplatek minulý rok % Dotace kultura - aktuální rok % stránka 3 (celkem 7)

4 Kapitola kultury a cestovního ruchu tímto opatřením navrhuje přesun finančních prostředků z dotací na kulturu v celkové částce 210 tis. Kč na položku projektů cestovního ruchu. Účelem této je financování připravovaného marketingu roku 2020 (777 let od první zmínky o městě) především na ztvárnění loga, marketingových podkladů a sbírku snímků pro vydání knihy fotografií. Informace o vyúčtování dotací za rok 2018 byla předložena zastupitelstvu města dne Prostředky z dotačního programu kultury a cestovního ruchu byly čerpány dle uzavřených veřejnoprávních smluv a byly kryty rozpočtem této kapitoly. Vrácené finanční prostředky od příjemců byly po uzavřeném vyúčtování zaslány na příjmový účet města Písek, ostatním byly nedočerpané prostředky po vyúčtování záloh, kráceny z doplatků dotací v souladu s uzavřenou veřejnoprávní smlouvou. Dotace Jihočeského kraje na Pískoviště se převádí na oddělenou účetní evidenci. Odbor dále požaduje navýšení prostředků ve výši 414 tis. Kč na projekt Bad Leonfelden a Písek se poznávají. Na projekt byla podána žádost do programu Interreg - Fond malých projektů Rakousko - Česká republika a očekává se úspěšnost podání. Realizace proběhne částečně v 2. pololetí tohoto roku (414 tis. Kč) a zbytek v 1. pololetí roku 2020 (100 tis. Kč). V případě neúspěšnosti se prostředky nepoužijí a vrátí se do města. Současně se navyšuje příspěvek pro knihovnu o nájemné vnitřního vybavení a zapojují dotace pro příspěvkové organizace. RO č. 39/19 Kapitola kancelář úřadu Podpora terénní práce % Návrh opatření kanceláře úřadu zahrnuje zapojení dotačních prostředků na podporu terénní práce poskytnutých Úřadem vlády ČR i do výdajové strany. RO č. 40/19 Kapitola vnitřní věci Výpočetní technika % Podpora terénní práce % Rozpočet kapitoly vnitřních věcí se zvyšuje o předpokládané náklady na zajištění videopřenosů z jednání zastupitelstva města ve výši 85 tis. Kč. Zároveň dochází i zde k zapojení poměrné části výdajů dotace na podporu terénní práce. RO č. 41/19 Kapitola správa majetku Domovní a bytová správa - dotace MPSV % Domovní a bytová správa města Písku obdržela od Ministerstva práce a sociálních věcí první část dotace na realizaci projektu Domovník preventista II, o kterou se navyšuje kapitoly správy majetku. stránka 4 (celkem 7)

5 RO č. 42/19 Kapitola investice a rozvoj Kulturní památky - údržba % Ostatní neinvestiční výdaje % Provozní výdaje % Městské služby - sportovní areály údržba a investice % Městské služby - mosty a lávky % Městské služby - obnova laviček % Městské služby - hřiště pro děti a mládež % Městské služby - komunikace % VaK - ČOV Smart areál % VaK - rekonstrukce armaturní komory Hradiště % VaK - zásobení pitnou vodou % VaK - projektové dokumentace kanalizace % TJ Sokol Písek - investiční příspěvek na opravu loděnice % U nemocnice - parkovací plochy a veřejná prostranství % Lávka ostrov % Podskalí - havarijní oprava kanalizace % Pumptrack Word Cup % Chodník ul. Na Rozmezí % Zeď Semického hřbitova % Projektové dokumentace investičních akcí % Návrhy změn odboru investic a rozvoje: - kulturní památky: navýšení na čištění soch Kamenného mostu, - ostatní neinvestiční výdaje: přesun prostředků na kulturní památky a připojení k distribuční soustavě E.ON, odběrné místo - Živec pergola, - provozní výdaje: snížení pro výše uvedené účely, - Městské služby Písek - nákup čistícího stroje na plavecký stadion ve výši cca 130 tis. Kč a navýšení pro dofinancování ch oprav z důvodu vyšších cen, navýšení ceny oprav mostů a lávek z důvodu většího počtu revidovaných a opravovaných objektů, navýšení finančních prostředků na nutnou obnovu laviček ve městě, opravu dětského hřiště Na Pěníku v rámci udržitelnosti dotace, výměna povrchu účelové komunikace na Hradišti a ulic Ouzká, Denisova a Mírového náměstí, - VaK: přesun finančních prostředků dle potřeb rozpočtové, mj. přesun na Smart složku (30 tis. Kč) - úhrada studie proveditelnosti výzvy č. 28 egovernment z roku 2017 (podléhá schválení Smart složkou z hlediska odbornosti), navýšení pro oprava vystrojení armaturní komory ve vodojemu Hradiště, opravy vodovodu U Obory, u Nemocnice, ul. Nádražní, ul. Denisova, ul. Kollárova a dále opravy komunikací po opravách vodovodu, navýšení projektových dokumentací k investičním akcím - Zeyerova ulice a Sedláčkova ulice, - TJ Sokol Písek: finanční podpora pro údržbu objektu loděnice na základě usnesení zastupitelstva města č. 113/19, - U nemocnice: sanace zemní pláně 1. etapy, nesrovnalost projektové dokumentace a a monitoring spodního parkoviště u investiční akce Nemocnice Písek, - lávka ostrov: navýšení projektové dokumentace po neúspěšném poptávkovém řízení, - Podskalí: navýšení na základě ceny dle poptávkového řízení, stránka 5 (celkem 7)

6 - pumptrack: výstavba modulární dráhy, kde se k pohybu jízdních kol, koloběžek, skateboardů a in line bruslí využívá pumpování (pohyb nahoru a dolů), namísto šlapání a odrážení, město má již přiznanou dotaci a realizace se plánuje na září tohoto roku, - chodník ul. Na Rozmezí: zvýšení pro úhradu nákladů na dokumentaci pro územní rozhodnutí, dokumentaci pro stavební povolení a projektovou dokumentaci pro stavební povolení, - zeď Semického hřbitova: předpokládané náklady na projektovou dokumentaci rekonstrukce připravované na příští rok, - projektové dokumentace: předpokládaná částka na dokumentaci rekonstrukce čp. 1, Velké nám, částečná fakturace projektu rekonstrukce ulice Zeyerova, PD pro územní řízení protipovodňového opatření Mehelnického potoka a zázemí střelnice Provazce. RO č. 43/19 Kapitola všeobecná pokladní správa Úroky - investiční úvěr % Město uzavřelo smlouvu o poskytnutí úvěru na financování investičních akcí a na jejím základě je nutné zahrnout do prostředky na úhradu úroků. RO č. 44/19 Kapitola Smart Písek Provozní výdaje % Rozpočet složky Smart Písek se tímto opatřením zvyšuje o náklady na úhradu studie proveditelnosti dotační výzvy č. 28 egovernment z roku 2017 (podléhá schválení složkou z hlediska odbornosti). RO č. 45/19 Kapitola výstavba a územní plánování Památková péče - program regenerace % Návrh tohoto opatření obsahuje zapojení dotace na program regenerace městských památek od Ministerstva kultury i do výdajové strany. stránka 6 (celkem 7)

7 Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje na rozpočtové opatření č /19 schválit. Vztah k : V rámci navrhovaných změn dochází k navýšení příjmů města o Kč a navýšení výdajů o Kč s důsledkem zvýšení schodku o Kč na částku Kč. Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění, 84 Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, 16 Vyhláška MF ČR č. 323/2002 Sb., o rozpočtové skladbě, v platném znění, 1 a následující Vztah ke strategickému a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 Rozpočet města Písek na rok 2019 stránka 7 (celkem 7)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 4.9.218 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.9.218 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 14. 12. 2017 6. změna rozpočtu města na r. 2017 (RO 304/17 - RO 324/17) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 304/17 1381 1 Daň z hazardních her (ÚZ 00999) - navýšení

Více

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice IČO: 00242331 Závěrečný účet za rok 2013 podle 17 zákona 250/2000 o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Zpracovala: Baumruková

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Modulární pumptrack na Jiráskově nábřeží NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. přípravu

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 UPRAVENÝ ROZPOČET K

ROZPOČET MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 UPRAVENÝ ROZPOČET K Položka Od Pa Kapitola MĚSTA PÍSEK NA ROK 2019 DAŇOVÉ PŘÍJMY : 269 559 000 269 559 000 0 269 559 000 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů 1111 0 0 0 122 332 000 122 332 000 122 332 000 Daně z příjmů

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 3.2.206 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy:. Rozpočtové opatření č.

Více

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8 Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne 25. 9. 2013 Rozpočet města 2013 - úprava č. 8 Předkládá: Ing. Josef Pátek - starosta Zpracoval: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Příjmy Daňové příjmy DPPO za obce

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I. č.j.: 749/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 685 ze dne 26.09.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 8.. 202 2 Věc: Rozdělení volných finančních prostředků z hospodaření Ústeckého kraje za rok 20 Důvod předložení: Dle zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY Příloha č. 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY 2016-2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet roku V ý h l e d jednotlivých roků v tis. Kč 2015 2016 2017 2018 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic a použití finančních

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE 3. 3 MĚSTO ČELÁKOVICE Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 30. 11. 2018 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek - starosta Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Karel Majer vedoucí OFaP

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BÍLOVEC

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BÍLOVEC ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BÍLOVEC ZA ROK 2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00297755 název Město Bílovec ulice, č. p. Slezské náměstí 1 obec Bílovec PSČ 743 01 Obsah závěrečného účtu 1. Komentář k

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 19.02.2019 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 2. 11. 2017 Odbor finanční - ORJ 1 256/17 1381 1 Daň z hazardních her (ÚZ 00999) - navýšení dle vývoje plnění 800,00000 6399 5362 1 3 Ostatní finanční operace - platby daní a poplatků

Více

Projednáno v: v RM dne a ve finančním výboru dne , pracovní ZM dne

Projednáno v: v RM dne a ve finančním výboru dne , pracovní ZM dne Podklad pro jednání ZM dne 29. 1. 2015 FO 08. Název materiálu: Finanční záležitosti DOPLNĚK NÁVRHU rozpočtu města Turnov na rok 2015 Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracovala: Bc. Chodaničová Jana Zúčastní

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

Rozpočet města Napajedla na rok 2018

Rozpočet města Napajedla na rok 2018 Rozpočet města Napajedla na rok 2018 (ve znění předloženého návrhu rozpočtu a jeho schválených změn č. 1 a 2) Návrh rozpočtu města Napajedla na rok 2018 je zpracován v souladu se Směrnicí o pravidlech

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY. ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY. ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA MNÍŠKU POD BRDY ( dle 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) ZA ROK 2 0 0 9 Zpracovala: Olga Šibřinová Vedoucí finančního

Více

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015

Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015 Obec Dětmarovice Rozpočet obce Dětmarovice - rok 2015 P Ř Í J M Y (v tis. Kč) A) Daňové příjmy a poplatky položka 1111 Daň z příjmů fyz.osob závislá činnost 2015 8 600 1112 Daň z příjmů fyz.osob z podnikání

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec V Jindřichově Hradci dne 31. 5. 2019 Schválené rozpočtové opatření města Jindřichův Hradec Důvod zveřejnění: 16 odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 6.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

Závěrečný účet obce za rok 2008

Závěrečný účet obce za rok 2008 Závěrečný účet obce za rok 2008 Dne 11.4.2008 byl zastupitelstvem obce schválen rozpočet Městyse Březno na rok 2008 ve výši 13.009.000,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako vyrovnaný. V průběhu roku nastaly

Více

(schválený ve znění předloženého návrhu)

(schválený ve znění předloženého návrhu) Střednědobý výhled rozpočtu města Napajedla na roky 2019-2022 (schválený ve znění předloženého návrhu) Podle 3 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů sestavují územní samosprávné

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007 Rozpočet projednán dne: 24.1.2007 dne: 17.1.2007 dne: 1.2.2007 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Výdaje jsou plněny na 44,95 % upraveného rozpočtu zejména čerpání finančních prostředků na investiční akce je nižší než původní předpoklad.

Výdaje jsou plněny na 44,95 % upraveného rozpočtu zejména čerpání finančních prostředků na investiční akce je nižší než původní předpoklad. Finanční odbor Rozpočtové opatření č. 4 k rozpočtu města Mikulova na rok 2018 Příjmy města Mikulov k 31. 8. 2018 činí: 158.863 tis. Kč Výdaje k 31. 8. 2018: bez financování: 157.739 tis. Kč Saldo: 1.124

Více

II. Vlastní hlavní město Praha

II. Vlastní hlavní město Praha II. Vlastní hlavní město Praha 1. Úvod Rozpočet vlastního hl. m. Prahy na rok 2016 byl schválen s v objemu 44 423 447,60 tis. Kč a výdaji v objemu 58 740 892,90 tis. Kč. Během roku 2016 byly na základě

Více

Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016

Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016 Celková bilance navrženého rozpočtu města Hustopeče na rok 2016 Položka Název položky v tis. Kč Poznámka 1111 Daň z příjmu FO ze závislé čin.a 16 280 1112 Daň z příjmů FO ze samostatné 210 1113 Daň z příjmů

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. 1 MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2004 Rozpočet projednán dne: 3.3.2003 ve finančním výboru dne: 10.3.2003 v radě města dne: 25.3.2003 v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

Příjmy činily ,70 Kč Výdaje činili ,35 Kč

Příjmy činily ,70 Kč Výdaje činili ,35 Kč V souladu s 43 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ( obecní zřízení ), ve znění pozdějších předpisů předkládám závěrečný účet a zprávu o hospodaření obce za rok 2014. Příjmy činily 2.841.100,70 Kč Výdaje činili

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 22.05.2018 Ing. Václav Chroust, místostarosta Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006 Rozpočet projednán dne: 23.11.2005 dne: 23.11.2005 dne: 8.12.2005 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Zastupitelstvo města Čelákovice

Zastupitelstvo města Čelákovice Zastupitelstvo města Čelákovice Tisk číslo: 4. 3 Datum konání zastupitelstva města 19. 6. 2014 Název tisku Rozpočet města 2014 úprava č. 5 Zpracovatel: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Předkladatel: PhDr.

Více

PŘÍJMY VÝDAJE. Rozpočet na rok 2018 v závazných ukazatelích. Obec Předslav IČ: Předslav 53, Klatovy

PŘÍJMY VÝDAJE. Rozpočet na rok 2018 v závazných ukazatelích. Obec Předslav IČ: Předslav 53, Klatovy Obec Předslav IČ: 00256021 Předslav 53, 339 01 Klatovy Rozpočet na rok 2018 v závazných ukazatelích PŘÍJMY Příjmy daňové Přijaté transfery Příjmy nedaňové Příjmy kapitálové CELKEM PŘÍJMY VÝDAJE Výdaje

Více

Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006

Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006 Závěrečný účet města Hrušovany nad Jevišovkou za rok 2006 V souladu s ust. 84 odst. 2 písm. c) zák. č. 128/2000 Sb. o obcích, 17 zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a po projednání

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah:

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah: ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU ZA ROK 2008 Zákon č.250/2000 Sb. 17 Obsah: 1. Rozpočtová opatření a výsledek finančního hospodaření města 2. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů 3. Přehled o poskytnutých

Více

Rozpočet města Třešť na rok 2017

Rozpočet města Třešť na rok 2017 Rozpočet města Třešť na rok 2017 schválen na 16. zasedání Zastupitelstva města Třešť usnesením č. 188/S,OS/2016-12/12-Z ze dne 12. 12. 2016 Město Třešť Souhrnné údaje Souhrnné údaje Daňové příjmy (třída

Více

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Rozpočet města Valašské Klobouky na rok 2017 je sestaven v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012 Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok 2012 ZM schvaluje územní rozpočet na rok 2012 jako schodkový s tím, že rozdíl mezi příjmy a výdaji je krytý finančními prostředky z minulých let

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 271 248,4 2 717,7 273 966,1 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 523,8 0,0 5 523,8 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004 NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE 2018 Č. RO180004 Určeno pro jednání: ZASTUPITELSTVA MĚSTA Číslo usneseni: 28/30ZM/2018 Termín jednání: 28.06.2018 ZMĚNA V OBLASTI PŘÍJMŮ v Kč Číslo

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 239 990,4 274 533,6 1 877,0 276 410,6 Daňové příjmy 216 135,0 218 277,2 0,0 218 277,2 Nedaňové příjmy 4 765,0 5 563,3 0,0 5 563,3 Kapitálové příjmy 500,0 500,0

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2019 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 5 500,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 48.980,62 45.943,56 41.845,62 4.327,79 35.015,91 18.281,32 46.

25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 48.980,62 45.943,56 41.845,62 4.327,79 35.015,91 18.281,32 46. Město Jevíčko dosáhlo: v tis. Kč Rok 2009 Rok 2010 daňové příjmy: nedaňové příjmy kapitálové příjmy: přijaté dotace: 25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 celkové

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: ,

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2016 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 14.11.2016 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská

Více

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10.

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10. Zveřejněno na úřední desce: v písemné podobě dne: 07.06.2017 v elektronické podobě dne: 07.06.2017 Sejmuto z úřední desky: v písemné podobě dne:. v elektronické podobě dne: Závěrečný účet Obce Bezděkov

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 308,2 10,7 280 318,9 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 325,0 10,7 5 335,7 Kapitálové příjmy 24 000,0 24

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 3 900,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 80,000

Více

Výsledek hospodaření a stavy fondů příspěvkových organizací města Chrudim - sumář

Výsledek hospodaření a stavy fondů příspěvkových organizací města Chrudim - sumář Výsledek hospodaření a stavy fondů příspěvkových organizací města Chrudim - sumář Příspěvková organizace Hospodářský výsledek 2016 FKSP Fondy po rozdělení HV 2016 * rezervní z odměn rezervní z HV ost.titulů

Více

Město Pacov závěrečný účet za rok 2014 MĚSTO PACOV. Náměstí Svobody 320, Pacov,

Město Pacov závěrečný účet za rok 2014 MĚSTO PACOV. Náměstí Svobody 320, Pacov, Město Pacov závěrečný účet za 2014 MĚSTO PACOV Náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA PACOVA ZA ROK 2014 (komentář k Výkazu pro hodnocení plnění rozpočtu města) (shrnuto v tabulce Závěrečný

Více

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy Rozpočet města Jemnice na rok 2019 - příjmy OdPa Položka Ukazatel 2019 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 15 500 000 1112 Daň z příjmů fyz. osob z přiznání 350 000 1113 Daň z příjmů fyz. osob

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou KOMENTÁŘ K HOSPODAŘENÍ MĚSTA BAKOV NAD JIZEROU K 30. 9. 2015 PŘÍJMY: celkové plnění příjmové části rozpočtu k 30.9.2015 činí 90.189.249,

Více

Návrh rozpočtu obce Bystřice na rok 2018

Návrh rozpočtu obce Bystřice na rok 2018 Návrh obce Bystřice na rok VÝDAJE v tis. Kč za rok e za rok 2143 Cestovní ruch - informační centrum 12 100 50 300 300% 600% 2191 Mezinárodní spolupráce vztahy s obcemi sousedních států 62 150 100 100 67%

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2013 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 Příjmy: Kapitálové příjmy 894 Běžné příjmy daňové 28 362 Běžné příjmy nedaňové 12 244 Přijaté transfery 2 562 Příjmy celkem: 44 062 Výdaje: Běžné výdaje 28 491 Akce

Více

Rozpočet obce Nýdek na rok 2019

Rozpočet obce Nýdek na rok 2019 O b e c N ý d e k - 739 96 Nýdek Rozpočet obce Nýdek na rok 2019 Mgr. Jan Konečný starosta obce Předkládá: p. Bielanová Jolana, účetní obce položka Příjmy v tis. Kč Schválený rozpočet na Očekávané plnění

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Skládka inertního materiálu v Dolním Houžovci 180,00 174,37 Rekonstrukce dopravní signalizace

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2016 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Rozpočové opatření č. 9 pro rok 2017 schválilo zstupitelstvo města Rychvald usnesením č. 16/7 ze dne

Rozpočové opatření č. 9 pro rok 2017 schválilo zstupitelstvo města Rychvald usnesením č. 16/7 ze dne Rozpočové opatření č. 9 pro rok 2017 schválilo zstupitelstvo města Rychvald usnesením č. 16/7 ze dne 13.9.2017 schválený rozpočet rozpočet po úpravě č. 1 - č. 9 výdaje 118000 tis.kč 151348 tis.kč příjmy

Více