Městský úřad Litvínov - Odbor finanční

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městský úřad Litvínov - Odbor finanční"

Transkript

1 Materiál k projednání Z-0003 Městský úřad Litvínov - Odbor finanční Do zasedání Zastupitelstva města konané dne Bod programu č. Schválil: Rada města Závěrečný účet Města Litvínova za rok 2010 Předkládá: Přizvat: Zpracoval: Ing. Jana Rogulová, vedoucí odboru finančního ve spolupráci s vedoucími ostatních odborů Blanka Ševčíková, referentka rozpočtu a financování Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Litvínov I. schvaluje Závěrečný účet Města Litvínova za rok 2010 s výrokem Souhlas s celoročním hospodařením bez výhrad, a to: - příjmy ve výši ,53 tis. Kč, výdaje ve výši ,47 tis. Kč, saldo příjmů a výdajů za období 1-12/2010 ve výši ,94 tis. Kč - tvorba a použití fondů - viz. důvodová zpráva - hospodaření příspěvkových organizací - hospodaření založených společností s rozhodujícím vlivem - Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok AK AUDIT s.r.o. Praha - vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu, rozpočtu krajů, obcí, státním fondům, Národnímu fondu a jiným rozpočtům a k hospodaření jiných osob - součást Zprávy o výsledku přezkoumání přílohy tvoří nedílnou část usnesení - výsledek hospodaření běžného účetního období na účtu 493 ve výši tis. Kč - převod částky ve výši tis Kč ze základního běžného účtu do Fondu rezerv a rozvoje II. ukládá 1. Ing. Janě Rogulové, Odbor finanční 1.1. realizovat převod finančních prostředků ze základního běžného účtu na účet Fondu rezerv Termín: Přílohy: Verze šablony 1.01

2 Důvodová zpráva - komentář Důvodová zpráva - tabulky Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář osv Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář mpo Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář oi Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář onm Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář ose Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář ozprr Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář of Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář okt Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář ošk Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář ožú Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář osú Příloha č. 1 k důvodové zprávě - komentář osř Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 1. část Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 2. část Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 3. část Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 4. část Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 5. část Příloha č. 2 k důvodové zprávě - zpráva auditora AK Audit, s.r.o. Praha 6.část Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace odbor osv Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace mpo Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace oi Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace onm Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace orr Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace of Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace okt Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace ošk Příloha č. 3 k důvodové zprávě - dotace ošk - investiční Příloha č. 4 k důvodové zprávě - rozdělení hospodářských výsledků u příspěvkových organizací Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - BCL, s.r.o. - Jiráskova 413 Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - Citadela - A Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - Citadela - B Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - Citadela - C Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - Citadela - D Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - KPL A Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - KPL B Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - KPL C Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností - SPORTaS, s.r.o., Studentská 758 Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností Technické služby Litvínov s.r.o. - S.K.Neumanna 1521 Příloha č. 5 k důvodové zprávě - hodnocení společností SPRÁVA DOMŮ LITVÍNOV "v likvidaci" s.r.o.

3 Hodnocení nakládání s rozpočtem Usn. zastupitelstva města č. 1215/41 ze dne byl schválen rozpočet Města Litvínov na rok 2010 takto: 1215 / ) Zastupitelstvo města po projednání schvaluje rozpočet Města Litvínova na rok Návrh rozpočtu pro rok 2010 je schodkový, závazné ukazatele /viz. tabulka přílohou usnesení/ -provozní rozpočet na straně příjmů ve výši tis. Kč, na straně výdajů ve výši tis. Kč, -kapitálový rozpočet na straně příjmů ve výši tis. Kč, na straně výdajů ve výši tis. Kč, financování je navrženo ve výši tis. Kč, a to a) zapojení fondu rezerv ve výši tis. Kč položka 8115, b) alikvotní část revolvingového úvěru ve výši tis. Kč položka 8123 c) splátky úvěrů jsou stanoveny v celkové výši 8338 tis. Kč položka 8124 částka 3078 tis. Kč splátka na úvěr Koldům částka 1500 tis. Kč splátka na úvěr Citadela částka 2260 tis. Kč splátka na úvěr Komunitní knihovna částka 1500 tis. Kč splátka na úvěr IPRM Janov 2) Zastupitelstvo města ukládá vedoucí odboru finančního seznámit se schváleným rozpočtem Města Litvínova na rok 2010 vedoucí odborů. Termín: Zodpovídá: Ing. Nikola Exnerová, vedoucí odboru finančního 1216 / ) Zastupitelstvo města po projednání schvaluje použití části disponibilních zdrojů na účtech města Litvínova ve výši tis. Kč na krytí finanční spoluúčasti města Litvínova na realizaci investičních akcí a projektů, na něž město Litvínov získá finanční podporu z prostředků státního rozpočtu, fondů Evropské unie či jiných zdrojů 1217 / ) Zastupitelstvo města ukládá vedoucí odboru finančního ve spolupráci s vedoucí odboru regionálního rozvoje předkládat ke schválení zastupitelstvu města jednotlivá rozpočtová opatření na přijetí dotací a na čerpání disponibilních zdrojů z účtů města Litvínova určených na krytí finanční spoluúčasti města Litvínova na realizaci investičních akcí a projektů, na které město Litvínov získá finanční podporu z prostředků státního rozpočtu, fondů Evropské unie či jiných zdrojů Rozpočet byl k upraven rozpočtovými opatřeními: plnění příjmů za rok 2010 činí ,53 tis. Kč, tj. 99,26 % k upravenému rozpočtu. čerpání výdajů za rok 2010 činí ,47 tis. Kč, tj. 89,30 % k upravenému rozpočtu. Čerpání výdajů na q 2010 bylo stanoveno maximálně na 83 %. Saldo příjmů a výdajů za rok 2010 je ve výši ,94 tis. Kč. Provozní rozpočet - Provozní příjmy byly naplněny na 97,62% ( ,35 tis. Kč) a provozní výdaje byly čerpány na 92,79% ( ,71 tis. Kč) k upravenému rozpočtu. Provozní rozpočet vykazuje přebytek ve výši ,64 tis. Kč. Kapitálový rozpočet Kapitálové příjmy byly naplněny na 111,44% (83 536,18 tis. Kč) a kapitálové výdaje byly čerpány na 77,68% ( ,76 tis. Kč) k upravenému rozpočtu. Kapitálový rozpočet vykazuje schodek ve výši ,58 tis. Kč. viz. tabulka

4 Provozní rozpočet - saldo příjmů a výdajů za rok 2010 SR SR UR UR Plnění Čerpání % UR % UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje C E L K E M , , , , , ,71 97,62 92,79 plnění - čerpání ,64 Kapitálový rozpočet - saldo příjmů a výdajů za rok 2010 SR SR UR UR Plnění Čerpání % UR % UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje C E L K E M , , , , , ,76 111,44 77,68 plnění - čerpání ,58 saldo příjmů a výdajů provozního a kapitálového rozpočtu ,94 tis. Kč Příjmy Všeobecná pokladní správa Nejvýznamnější podíl na příjmech činí všeobecná pokladní správa. Příjmy - text 2010 celkem rozpočet plnění % plnění Daň z příjmů obyv. ze závislé činnosti ,17 99,67 Daň z příjmů obyv. ze sam.výd.činnosti ,94 220,12 Daň z příjmů fyz. osob z kap. výnosů ,47 103,11 Daň z příjmů právnických osob ,98 102,55 Daň z přidané hodnoty ,40 105,24 Daň z nemovitostí ,77 28,12 celkem ,74 94,97 Značnou část příjmů rozpočtu tvoří správní a místní poplatky, které byly naplněny takto: místní poplatek za provozování výherních hracích přístrojů byl naplněn na 134,03 %. Jedná se o poplatek za povolený VHP ve výši 5 tis. Kč na 3 měsíce dle obecně závazné vyhlášky Města Litvínova o místních poplatcích, místní poplatek za užívání veřejného prostranství byl naplněn na 62,34 %, místní poplatek ze psů byl naplněn na 96,56 %. Poplatková povinnost na zaplacení poplatku ze psů je do příslušného roku, místní poplatek za likvidaci komunálních odpadů byl naplněn na 101,62 %. Poplatek na osobu za rok je stanoven ve výši 500,00 Kč a je splatný a příslušného roku, poplatek za ukládání odpadu byl naplněn na 105,90 % (ONM). Jedná se o měsíční poplatky za ukládání odpadu na skládce CELIO, a. s., Dotace ze státního rozpočtu na dávky sociálního zabezpečení, školství a výkon státní správy Dotace na školství byla přijata ve výši 3.950,00 tis. Kč. Dotace na výkon státní správy byla přijata ve výši ,30 tis. Kč.

5 Ostatní příjmy jednotlivých odborů Orj. 01 OSV Jedná se o příjem dotace na výplatu dávek hmotné nouze, dávek zdravotně postiženým občanům, dávek povahy sociálního pojištění. Orj. 03 MPO Jedná se zejména o příjmy za střežení objektu PCO a příjmy z pokut a finanční prostředky na úhradu mzdových nákladů VPP Úřadem práce. Orj. 04 OI Příjmy z prodeje projektových dokumentací k investičním akcím. Orj. 05 ONM Jedná se zejména o příjmy z pronájmu pozemků, bytových a nebytových prostor, příjmy za uložení odpadu na skládce CELIO a.s., prodej pozemků, objektů a bytového fondu. Orj. 06 OSE Jedná se o příjem ze správních poplatků, a to registr vozidel, registr řidičů, cestovní doklady, občanské průkazy, komunikace a dále příjem z pokut, a to v oblasti přestupků, občanských průkazů a cestovních dokladů. Dále se jedná o příjmy pokut za porušení právních předpisů v ochraně životního prostředí. Orj. 07 ORR Jedná se především o příjem neinvestičních darů, dotací ze státního rozpočtu a rozpočtu Krajského úřadu, dále dotací z regionální rady. Orj. 09 OF Jedná se o příjmy z daní, příjmy z poplatku za likvidaci komunálního odpadu, místního poplatku ze psů, správního a místního poplatku za provozování VHP. Orj. 11 OKT Odbor kanceláře tajemníka naplnil příjmy ze správních poplatků, pokut, sankčních plateb a finančních prostředků hrazených Úřadem práce. Orj. 12 OSK Jedná se o příjem dotace na školství, příjmy ze vstupného v Galerii Radniční sklípek, příjmy z inzerce novin Radnice. Orj. 13 OZU Příjmy odboru živnostenského úřadu byly naplněny ze správních poplatků a sankčních plateb. Orj. 14 OSU Příjmy odboru stavebního úřadu byly naplněny ze správních poplatků a sankčních plateb. Orj. 15 OSŘ Odbor nerozpočtuje žádné příjmy. Výdaje Orj. 01 OSV Jedná se o výdaje v sociální oblasti (zejm. dávky hmotné nouze, dávky zdravotně postiženým občanům, dávky povahy sociálního pojištění). Dále neinvestiční transfer Krušnohorské poliklinice Litvínov, s. r. o. Orj. 03 MPO

6 Největší část provozních výdajů představují mzdy, dále byly finanční prostředky použity na výstroj, PHM, kurzy a školení, splátky za finanční pronájem služebního vozidla a provozování psince a psího útulku. Orj. 04 OI Jedná se o akce, které jsou podrobně popsány v komentáři odboru investic. Orj. 05 ONM Největší položky výdajů odboru představuje úhrada za teplo, TUV, elektrickou energii, vodné, stočné, právní služby, znalecké posudky, geometrické plány, platby daně z převodu nemovitostí, výkup pozemků. Dále se jedná zejména o výdaje spojené se sběrem a svozem komunálního odpadu, separovaného sběru a velkoobjemovými kontejnery, správa a údržba zimních stadionů, finanční prostředky na přepravní služby MHD. Další výdaje představují městské služby (čištění města, zimní údržba, údržba a opravy komunikací, čištění města, veřejná zeleň, veřejné osvětlení atd.). Dalším výdajem jsou finanční prostředky na opravu a údržbu bytového fondu, údržbu MŠ, ZŠ, nebytového fondu a ubytovny Bílý sloup. Orj. 06 OSE Odbor správních evidencí - v oblasti životního prostředí se jedná zejména o výdaje na plomby na zvěř, výdaje na ošetření památných stromů. Náklady na výsadbu minimálního podílu melioračních a zpevňujících dřevin vč. dotace na lesního odborného hospodáře jsou hrazeny formou dotace od Krajského úřadu Ústeckého kraje. Orj. 07 ORR Jedná se zejména o výdaje za poradenské služby, rozvojové projekty, změny ÚPD, nákup informačních tabulí, na splátky úroků z úvěrů. Orj. 09 OF Výdaje odboru představují například platby za služby pošt, služby telekomunikací, služby peněžních ústavů, nákup stravovacích kuponů, cestovné, pohoštění, věcné dary a nákup kolků. Orj. 11 OKT Největší položku představují mzdy zaměstnanců a funkcionářů včetně odvodů, právní služby. Dále jsou hrazeny výdaje spojené s JSDH, kryty CO a krizovým řízením. Orj. 12 OSK Jedná se o příspěvky na provoz poskytované příspěvkovým organizacím zřízeným městem. Dále se jedná o příspěvky na kulturní a sportovní činnost. Orj. 13 OZU Odbor živnostenského úřadu nerozpočtuje žádné výdaje. Orj. 14 OSU Odbor stavebního úřadu nerozpočtuje žádné výdaje. Orj. 15 OSR Jedná se o údržbu a opravy počítačového a programového vybavení, provoz internetu, provoz kopírek, nákup výpočetní techniky a programového vybavení.

7 Financování Financování na straně příjmů - změna stavu na bankovních účtech a fondu rezerv ve výši 3 472,56 tis. Kč, příjem revolvingového úvěru ve výši tis. Kč a na straně výdajů splátky jistin ve výši ,61 tis. Kč Splátky jistin přijatých úvěrů - ORR text SR UR skutečnost org. úvěr Koldům ,12 11 KB - revolvingový Citadela ,00 33 Komunitní knihovna ,00 34 IPRM Janov ,00 35 Hřiště Šafaříkova ,00 36 celkem , přijaté úvěry - ORR text SR UR skutečnost org. Citadela ,00 231/0011/00010 Komunitní knihovna ,00 231/0019/00012 IPRM ,00 231/0018/00073 Hřiště Šafaříkova ,00 231/0013/00075 Závěr celkem ,00 S finančními prostředky města bylo nakládáno dle schváleného rozpočtu a byla dodržována rozpočtová pravidla. Celkově lze konstatovat, že vedoucí odborů a organizací zřízených a řízených městem nakládali s finančními prostředky hospodárně. Čerpání výdajů na 1. čtvrtletí bylo stanoveno na maximálně 21,00%, pro 2. čtvrtletí bylo stanoveno na max. 21,00%, pro 3. čtvrtletí bylo stanoveno na max. 20,00%, pro 4. čtvrtletí bylo stanoveno na max. 21 %, skutečné výdaje byly čerpány na 89,30 %. Výdaje nad stanovené procento byly projednány s vedoucí odboru finančního a vznikly z plnění smluvních vztahů. Daně jsou rozpočtovány ve výši 258 mil. Kč, upraveny rozpočtovým opatřením na 237,5 mil. Kč a byly naplněny na 94,97 % k upravenému rozpočtu. Vývoj daní ovlivní i další hospodaření města. Saldo příjmů a výdajů za rok 2010 je ve výši ,94 tis. Kč.

8 rozpočet Města Litvínova na rok 2010 Provozní rozpočet Kapitálový rozpočet Finanční rozpočet Celkový rozpočet Odbor Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje Celkem Diference (P-V) OSV MPO OI ONM OSE ORR OF OKT OSK OZU OSU OSR usnesení rady města č. 3000/95 usnesení zastupitelstva města 1215/41 ze dne SR mimo financování SR financování C:\Users\WIEDNE~1\AppData\Local\Temp\~OB_1-~OBEB29 ~OB_1-~OBEB29

9 Přehled nakládání s rozpočtem za rok 2010 Plnění příjmů a čerpání výdajů /viz. graf/ text SR plnění/čerpání %SR UR plnění/čerpání %UR Příjmy ,53 104, , ,53 99,26 Výdaje ,47 92, , ,47 89,30 Saldo příjmů a výdajů ,94 Příjmy Příjmy SR UR plnění Výdaje SR UR čerpání Výdaje C:\Users\WIEDNE~1\AppData\Local\Temp\~OB_2-~OBEB29

10 Saldo příjmů a výdajů rozpočtu města Litvínova dle organizačních jednotek rok 2010 orj. text Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost % k UR % k UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV , ,18 95,48 94,52 03 MPO , ,06 97,11 98,00 04 OI , ,92 0,00 74,90 05 ONM , ,77 115,78 91,82 06 OSE ,62 587,79 117,73 98,95 07 ORR , ,28 111,00 61,70 09 pokladny OF , , ,72 95,14 80,27 11 OKT , ,10 89,94 91,97 12 OSK , ,66 107,59 97,96 13 OZU ,04 0,00 86,51 0,00 14 OSU ,24 0,00 111,02 0,00 15 OSR , ,00 0,00 74,93 C E L K E M , , , ,47 99,26 89, UR oproti SR Saldo příjmů a výdajů ,94 tis. Kč Příjmy - SR, UR, skutečnost OSV MPO OI ONM OSE ORR OF OKT OSK OZU OSU OSR SR UR skutečnost Výdaje - SR, UR, skutečnost OSV MPO OI ONM OSE ORR OF OKT OSK OZU OSU OSR SR UR skutečnost ~OB_3-~OBEB29 str.2-výpočet - graf

11 Saldo příjmů a výdajů rozpočtu města Litvínova dle organizačních jednotek rozdílová orj. text příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje PŘÍJMY-UR VÝDAJE-UR 01 OSV , , , ,82 03 MPO , ,06-78,99-630,94 04 OI , ,92 0, ,08 05 ONM , , , ,23 06 OSE ,62 587, ,62-6,21 07 ORR , , , ,72 09 OF , , , , ,58 11 OKT , ,10-476, ,90 12 OSK , ,66 405, ,34 13 OZU ,04 0,00-53,96 0,00 14 OSU ,24 0,00 24,24 0,00 15 OSR , ,00 0, ,00 C E L K E M Saldo příjmů a výdajů Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost , , , , , ,94 tis. Kč ~OB_4-~OBEB29 str. 3 tabulka - rozdílová

12 Provozní rozpočet - saldo příjmů a výdajů za rok 2010 orj. text SR SR UR UR Plnění Čerpání % UR % UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV , ,18 95,48 94,52 03 MPO , ,06 97,11 97,99 04 OI , ,40 0,00 94,10 05 ONM , ,62 110,68 90,99 06 OSE ,94 587,79 117,67 98,95 07 ORR , ,11 134,86 54,50 09 OF , ,72 95,14 80,27 11 OKT , ,10 89,94 91,97 12 OSK , ,07 107,59 97,96 13 OZU ,04 0,00 86,51 0,00 14 OSU ,24 0,00 111,02 0,00 15 OSR , ,65 0,00 72,15 C E L K E M , ,71 97,62 92, ,64 Kapitálový rozpočet - saldo příjmů a výdajů za rok 2010 orj. text SR SR UR UR Plnění Čerpání % UR % UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV 03 MPO ,00 04 OI ,52 74,71 05 ONM , ,15 145,82 97,94 06 OSE 4,68 07 ORR , ,17 107,44 67,34 09 OF 11 OKT 12 OSK ,58 97,85 13 OZU 14 OSU 15 OSR ,35 0,00 89,24 C E L K E M , ,76 111,44 77, , ,94 Finanční rozpočet - saldo příjmů a výdajů za rok 2010 orj. text SR SR UR UR Plnění Čerpání % UR % UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV MPO OI ONM OSE ORR ,41 94,97 09 OF ,72 fin.obchod OKT OSK OZU OSU OSR C E L K E M , , , , ,94338 Legenda: změna stavu krátk. prostředků na bank. účtech , , ,94 ~OB_5-~OBEB29 str.4provoz,kapitál,financování

13 Saldo příjmů a výdajů rozpočtu města Litvínova dle organizačních jednotek rok financování dle "Výkazu" orj. text Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost % k UR % k UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV , ,18 95,48 94,52 03 MPO , ,06 97,11 98,00 04 OI , ,92 0,00 74,90 05 ONM , ,77 115,78 91,82 06 OSE ,62 587,79 117,73 98,95 07 ORR , ,28 111,00 61,70 09 OF , , , ,72 95,14 80,27 11 OKT , ,10 89,94 91,97 12 OSK , ,66 107,59 97,96 13 OZU ,04 0,00 86,51 0,00 14 OSU ,24 0,00 111,02 0,00 15 OSR , ,00 0,00 74,93 C E L K E M , , , ,47 99,26 89,30 UR oproti SR Saldo příjmů a výdajů ,94 tis. Kč orj. text Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost % k UR % k UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV 03 MPO 04 OI 05 ONM 06 OSE 07 ORR , ,61 73,41 94,97 09 OF ,56 6,72 fin.obchod 11 OKT 12 OSK 13 OZU 14 OSU 15 OSR C E L K E M , ,61 51,31 94,97 UR oproti SR Financování ,94 tis. Kč orj. text Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost % k UR % k UR příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje příjmy výdaje 01 OSV ,48 94,52 03 MPO ,11 98,00 04 OI ,00 74,90 05 ONM ,78 91,82 06 OSE ,73 0,00 07 ORR ,40 91,13 09 OF ,04 80,27 11 OKT ,94 91,97 12 OSK ,00 97,96 13 OZU ,51 0,00 14 OSU ,02 0,00 15 OSR ,00 74,93 C E L K E M , ,08 89,79 89,79 UR oproti SR Celkem 0,0 tis. Kč ~OB_6-~OBEB29 str.5 financování

14 Výdaje rozpočtu podle účelu použití k oddíl název % SR UR skutečnost skut./ur 10 zemědělství a lesní hospodářství 21 průmysl, stavebnictví, obchod a služby 22 doprava 31 vzdělání, věda I. 32 vzdělání, věda II. 33 kultura, církve a sdělovací prostředky 34 tělovýchova a zájmová činnost 35 zdravotnictví 36 bydlení, komunlní služba a územní rozvoj 37 ochrana životního prostředí 41 dávky a podpory v soc. zabezpečení 43 soc. péče a pomoc a spol.činn.soc.zab.pol.zam. 52 civilní nouzové plánování 53 bezpečnost a veřejný pořádek 55 požární ochrana a integrovaný záchranný systém 61 státní moc, st.správa, územní samospráva,pol.str. 63 finanční operace 64 ostatní činnosti / + finanční vypořádání minulých let / ,04 89, ,00 100, ,56 99, ,50 99, ,91 99, ,72 95, ,02 95, ,96 99, ,63 82, ,08 99, ,26 94, ,35 98, ,73 59, ,06 97, ,58 72, ,73 88, ,11 43, ,49 0,00 provozní výdaje ,71 92,79 22 doprava 31 vzdělání, věda I. 34 tělovýchova a zájmová činnost 35 zdravotnictví 36 bydlení, komunlní služba a územní rozvoj 53 bezpečnost a veřejný pořádek 61 státní moc, st.správa, územní samospráva,pol.str ,40 83, ,31 40, ,10 71, ,17 99, ,12 79, ,97 100, ,70 99,40 investiční výdaje ,76 77,68 graf: celkem ,47 89,30 55 požární ochrana a integrovaný záchranný systém 21 průmysl, stavebnictví, obchod a služby 10 zemědělství a lesní hospodářství 64 ostatní činnosti / + finanční vypořádání minulých let / 22 doprava 31 vzdělání, věda I. 32 vzdělání, věda II. 63 finanční operace 33 kultura, církve a sdělovací prostředky 53 bezpečnost a veřejný pořádek 34 tělovýchova a zájmová činnost 52 civilní nouzové plánování 61 státní moc, st.správa, územní samospráva,pol.str. 35 zdravotnictví 43 soc. péče a pomoc a spol.činn.soc.zab.pol.zam. 41 dávky a podpory v soc. zabezpečení 37 ochrana životního prostředí 36 bydlení, komunlní služba a územní rozvoj

15 Rekapitulace příjmů, výdajů a financování r text SR UR Výsledek od počátku roku %UR Daňové příjmy ,05 96,22 Nedaňové příjmy ,82 109,70 Kapitálové příjmy ,55 170,74 Přijaté dotace ,10 97,29 Financování - ORR Financování - OF Financování - OF 0 0 Celkem ,53 79,64 Běžné výdaje ,71 92,79 Kapitálové výdaje ,76 77,68 Financování - ORR Celkem ,47 81,69 Rozdíl mezi příjmy a výdaji ,94 Stavy a obraty na bankovních účtech text základní běžný 231/ , , ,71 příjmový 0,00 0,00 0,00 výdajový 0,00 0,00 0,00 výdajový CCS 0,00 0,00 0,00 Citadela 0,00 0,00 0,00 pen. jistoty 0,00 0,00 0,00 čea - Hřiště ,00 0,00 0,00 231/14 generel 0,00 0,00 231/15 IPRM - nový účet 0,00 0,00 0,00 čnb - Dopravní infr. 79,80 359,20 279,40 dotace-kontejnerová stání 0,00 0,00 0,00 IPRM Janov 0,00 0,00 0,00 Komunitní knihovna 0,00 0,00 0,00 Město v pohybu 0,00 0,00 0,00 mezisoučet , , ,11 FOMBF-Spořící účet , , ,16 SF , , ,80 FOMBF , , ,41 FRR , , ,08 PFML , , ,86 FOO , , ,14 Atlantik /abn/ , , ,30 Atlantik - klient 82,22 82,22 0,00 mezisoučet fondů , , , ,61 Celkem změna stavu , , , Splátky jistin přijatých úvěrů - ORR text SR UR skutečnost org. úvěr Koldům ,12 11 KB - revolvingový Citadela ,00 33 Komunitní knihovna ,00 34 IPRM Janov ,00 35 Hřiště Šafaříkova ,00 36 celkem , přijaté úvěry - ORR text SR UR skutečnost org. Citadela ,00 231/0011/00010 Komunitní knihovna ,00 231/0019/00012 IPRM ,00 231/0018/00073 Hřiště Šafaříkova ,00 231/0013/00075 celkem ,00 C:\Users\WIEDNE~1\AppData\Local\Temp\~OB_8-~OBEB29 ~OB_8-~OBEB29

16 Rekapitulace fondů Města Litvínova v Kč Stav účtu Fondu rezerv /FRR/ FRR + položka Počáteční stav k ,00 Kč převod - VH ,01 Kč převod - ze ZBÚ - nečerpané UZ ,36 Kč převod z Atlantik ,58 Kč převod z FOMBF ,00 Kč úroky (smlouva s TSL - auto) ,00 Kč jistina (smlouva s TSL - auto) ,00 Kč úroky ,37 Kč vypořádání se SF ,14 Kč převod na Atlantik ,00 Kč převod vlastním účtům ,44 Kč zúčtování dotací za rok 09 s KÚÚK - dávky ,04 Kč orr ,40 Kč orr - terénní pracovník ,76 Kč zúčtování dotací za rok 09 s KÚÚK - APP ,00 Kč poplatky za vedení účtu -507,90 Kč = Stav k ,92 Kč Stav fondu Atlantik-Kilcullen Asset Management, a.s., (ABN - AMRO) FRR-ABN + položka Počáteční stav k ,75 Kč podíly na zisku a dividend ,83 Kč úroky 0,00 Kč převod + Kč převod Kč převod ,00 Kč příjmy - likvidita ,00 Kč výdaje - likvidita ,00 Kč poplatky za vedení účtu ,00 Kč nákup služeb ,47 Kč nákup služeb - klientský účet ,08 Kč převod + 0,00 Kč převod ,58 Kč = Stav k ,45 Kč Stav Sociálního fondu obce /SF/ SF + položka Počáteční stav k ,54 Kč podíl ,00 Kč splátky půjček od zaměstnanců ,00 Kč úroky 191,34 Kč OOV - odvody soc ,00 Kč OOV - odvody zdr ,00 Kč materiál /pro kulturní akce/ ,00 Kč poplatky za vedení účtu -110,00 Kč strav., služby, kultura+zdr.služby ,00 Kč rozloučení s našimi seniory ,00 Kč rozp.org. - startovné 0,00 Kč příspěvky zaměstnacům - penzijní ,00 Kč půjčky zaměstnancům ,00 Kč zúčtování s městem ,14 Kč = Stav k ,74 Kč Stav Fondu oprav a modernizace bytového fondu /FOMBF/ FOMBF + položka Počáteční stav k ,50 Kč splátky půjček ,08 Kč úroky - z poskytnutých půjček ,86 Kč úroky ze zůstatku na účtu ,07 Kč poskytnuté půjčky ,00 Kč fa - Vinohradská ,60 Kč převod na účet města ,00 Kč právní služby 0,00 Kč služby ostatní ,00 Kč poplatky za vedení účtu ,00 Kč = Stav k ,91 Kč Spořící účet u ČSOB SÚ + položka Počáteční stav k ,37 Kč převod 0,00 Kč úroky ,16 Kč = Stav k ,53 Kč Stav Pěněžního fondu Města Litvínova /PFML/ PFML + položka Počáteční stav k ,57 Kč úroky 375,94 Kč převod ze ZBÚ na výdaje PFML ,00 Kč splátka jistiny - Koldům ,12 Kč úroky ,88 Kč poplatky za vedení účtu ,80 Kč = Stav k ,71 Kč Stav Fondu občanských obřadů /FOO/ ZM FOO + položka Počáteční stav k ,89 Kč úroky 17,06 Kč převod ,00 Kč soc. odvod ,00 Kč zdr. odvod ,00 Kč ošatné ,00 Kč poplatky za vedení účtu ,20 Kč = Stav k ,75 Kč Celkem fondy ,01 Kč

17 Skladba rozpočtových opatření upravující schválený rozpočet k RO č. rok druh druh text příjem výdej částka text příjem/výdej provozní příjem/výdej kapitál financování 8123, financování CELKEM = bez dopadu dopad na rozpočet 1 / ,56,69 provozní výdaje tis. Kč onm - rozklad položky - oprava a údržba ZS 2 / přijaté dary - UE, a.s tis. Kč onm - dopravní značení 3 / OI - inv. rezerva tis. Kč oi - stavební úpravy ubytoven 4 / ,21,31,32 neinvestiční výdaje tis. Kč okt-převod střediska ZS 5 / ,31,32 neinv. rezerva OF tis. Kč okt - terénní pracovníci lokalita Janov 30%vlastní podíl 6 / FRR tis. Kč orr - inv. dotace Atletický klub 7 / provozní výdaje tis. Kč ose - lesní hospodářské osnovy 8 / FRR tis. Kč orr - inv. dotace KPL, s.r.o. 9 / FRR (17007-MMR r. 2009) tis. Kč orr - inv. dotace KPL, s.r.o. 10 / ,51-53 přijaté dary - ČR, a.s tis. Kč ošk - příspěvky,dotace, přijaté dary - ČR, a.s tis. Kč osv - transfer KPL, s.r.o přijaté inv. dary - ČR, a.s tis. Kč oi - DHDM 11 / FRR tis. Kč oi - komunikace 12 / FRR tis. Kč oi - veřejné osvětlení 13 / FRR tis. Kč oi - SoD reko podlah MŠ r / FRR tis. Kč oi - SoD PD mostky r / neinv. rezerva OF tis. Kč oi - inzerce IS VZ US 16 / FRR tis. Kč oi - PD rozvojové projekty 17 / FRR tis. Kč oi - DPH od z 19% na 20% 18 / přijaté dary - Mgr.Koutecká tis. Kč osv - dotace OS Porozumění - Klubíčko 19 / přijaté dary - Nadační fond Veolia tis. Kč osv - dotace OS Porozumění - Klubíčko 20 / of - výkony st. správy tis. Kč neinv. rezerva OF ošk - příspěvek na školství tis. Kč neinv. rezerva OF 21 / FRR tis. Kč ošk - Litvínov - město v pohybu - r /2010 xx xx projekt Budoucnost pro Janov tis. Kč osv, of, osř - dle skutčného čerpání 23 / provozní výdaje tis. Kč orr - prezentace MIOS 24 / FRR tis. Kč onm-provoz hřbitova, mobiliář, čištění města, zeleň 25 / OI - inv. rezerva tis. Kč oi - energetické audity 26 / přijaté pojisné náhrady tis. Kč ošk - převod pojisných náhrad - Generali, a.s. 27 /2010 xx xx úspory I tis. Kč úspory I. 28 / ples města - zisk tis. Kč smlouva 25/2010/ml provozní výdaje tis. Kč osv - dotace OS Porozumění - Klubíčko 29 / FRR tis. Kč onm - zimní údržba 30 / provozní výdaje tis. Kč onm - svoz separovaného sběru / EKO kom 31 / OI - inv. rezerva tis. Kč oi - stavební úpravy ubytoven 32 / provozní výdaje tis. Kč of Atlantik - transakční poplatky 5901 neinv. rezerva OF tis. Kč of Atlantik - osměna správci portfolia 33 / , provozní výdaje tis. Kč osv - cestovné (veřejná služby) 34 / kapitálové výdaje tis. Kč onm - úhrada kupní ceny ul. Vodní 35 / ,69 neinv. rezerva - volby OKT tis. Kč okt - posílení nákladů na volby - před příjmem dotace 36 / přijaté dary - UE, a.s tis. Kč onm - dopravní značení 37 / ,5339 nález fin prostředků tis. Kč 01-osv - DSP Janov,11-okt-náhrada 10% ceny nálezu 38 / OI - inv. rezerva tis. Kč oi - stavební úpravy ubytoven 39 / provozní výdaje tis. Kč oi - ZŠ Hamr - osvětlení 40 /2010 xx xx projekt Budoucnost pro Janov tis. Kč of - dle skutčného čerpání 1

18 41 /2010 xx xx xx 0 0 tis. Kč usnesení ZM - nedoporučuje - č. 1363/46 42 / vratky BF ONM tis. Kč onm - úhrada záloh teplé užitkové vody 43 / ose - sankční platby - převod na okt tis. Kč okt - přijaté sankční platby 44 / provozní výdaje tis. Kč onm - daň z nemovitostí jiný k.ú. 45 / xx přijaté dary - UE, a.s tis. Kč ose,ošk - provozní výdaje dle smlouvy 46 / neinv. rezerva OF tis. Kč ošk - snížení příspěvků na of - neiv.rezerva 47 / změna financování tis. Kč of - změna financování výdajů 48 / provozní výdaje tis. Kč ošk - Tělovýchovná jednota Kopisty, občanské sdružení 49 / provozní výdaje tis. Kč onm - nájemné garáže, kamerový bod 50 / ,69 neinv. rezerva OF tis. Kč osv - KD teplo, odpady 51 / provozní výdaje tis. Kč ošk - transfer - fotosoutěž 52 / provozní výdaje tis. Kč osv - změna od pr 53 / ,69 dotace od MV ČR tis. Kč mpo - materiál služby - prevence kriminality 54 / provozní výdaje tis. Kč orr - tabule Citadela VI. 55 / FRR -FOMBF tis. Kč of - služby splátkové kalendáře 56 / ,69,75 provozní výdaje tis. Kč mpo - materiál,služby,občerstv. - prevence kriminality 57 / odvod příspěvkových org tis. Kč oi - investiční rezerva 58 / provozní příjmy - změna tis. Kč onm - navýšení příjm za ukládání odpadu - Celio 59 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - spoluúčast pojištění 60 / xx Úřad vlády ČR - Terénní práce Janov tis. Kč podpora programu Terénní práce Litvínov - Janov / provozní výdaje tis. Kč onm - posílení výdajů na zajištění dodávky vody ZS 62 / ,31,32 přijaté dary - MUS, a.s tis. Kč mpo - mzdy - prevence kriminality ,71, přijaté dary - MUS, a.s tis. Kč onm - zajištění objektů, dhdm přijaté inv. dary - MUS, a.s tis. Kč mpo - vybavení posilovny přijaté inv. dary - MUS, a.s tis. Kč onm - dopravní značení, radary 63 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - stavební úpravy ubytoven 64 / Fond hejtmanky ÚK tis. Kč oi - reko horní haly ZS FRR tis. Kč oi - reko horní haly ZS 65 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - stavební úpravy psinec 66 / příjmy z reklamy od Yssen, s.r.o tis. Kč ošk - galerie pohoštění 67 / dotace ze státního rozpočtu tis. Kč ošk - příměstský tábor s Městskou knihovnou 68 / REVOLVINGOVÝ ÚVĚR KB, a.s tis. Kč oi-přestavba Citadely-vybavení objektu a stavební práce 69 / kapitálové výdaje tis. Kč orr - změna územního plánu - Helios Tech, a.s. 70 / příspěvek od Ústeckého kraje(00039) tis. Kč ošk - Schola Humanitas - Příspěvek na dojíždění / provozní výdaje tis. Kč orr - technické vybavení 72 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - reko náměstí 73 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - ekonomické a daňové poradenství AK Audit 74 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - spoluúčasti při pojistných událostech 75 /2010 xx xx úspory II tis. Kč úspory II. 76 / , provozní výdaje tis. Kč onm - HC Litvínov, ZS, úroky 77 / FRR tis. Kč ošk - neinvestiční dotace SPORTaS, s.r.o. 78 / dotace MK ČR tis. Kč oi - rko zámek Valdštejnů FRR tis. Kč oi - rko zámek Valdštejnů 79 / přijaté dary - ČR, a.s tis. Kč onm - kašna nám. Míru 80 / , provozní výdaje tis. Kč osv - posílení KD voda 81 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - FOMBF posílení rozpočtu na půjčky 82 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - posílení nákupu defibrilátorů (ZS+MěÚ) 83 / provozní výdaje tis. Kč onm - navýšení DPH u VO 84 / ,31,32 neinv. dotace od MV ČR tis. Kč mpo - asistent prevence kriminality MPO FRR tis. Kč mpo - asistent prevence kriminality MPO 85 / ,31,32 neinv. dotace od MV ČR tis. Kč okt - terénní sociální pracovník ,31,32 FRR tis. Kč okt - terénní sociální pracovník 86 / investiční transfer od ÚK tis. Kč oi - reko Janovského potoka 87 / přijaté dary - UE, a.s tis. Kč onm - dopravní značení 88 / provozní výdaje tis. Kč onm - kašna nám. Míru 89 / provozní výdaje na kapitálové výdaje tis. Kč orr - tabule u Citadely VI. - součástí budovy 2

19 90 / FRR tis. Kč ošk - projekt Schola Humanitas 91 / REVOLVINGOVÝ ÚVĚR KB, a.s tis. Kč oi - reko Šafaříkova - multifunkční hřiště 92 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - úpravy části nám. Míru 93 / FRR tis. Kč oi - cyklostezka napříč Litvínovem 94 / FRR tis. Kč oi - rekreační plocha Nové Záluží 95 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - posílení I. etapy reko komunikace Loupnická 96 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - Citadela-požárně bezp.řešení dle požadavku HZS 97 / provozní výdaje tis. Kč orr - změna účtu 98 / provozní výdaje tis. Kč of - odměna správci portfolia Atlantik 99 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - vyúčtování přeplatků bytového fondu 100 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - rozvojové projekty na VO 101 / neinvestiční transfer od ÚK tis. Kč ošk - spec.primární prevence 2010-ZŠ Hamr 102 / přijaté dary - O.Jelen tis. Kč ošk - výdaje Galerie - propagace 103 / kapitálové výdaje na provozní výdaje tis. Kč orr - změna úhrady úroků (provozní výdaje) 104 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - posílení akce reko Janovského potoka 105 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - zateplení psího útulku 106 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - veřejné osvětlení 107 / provozní výdaje tis. Kč mpo - posílení výdajů opravy vozidel 108 / neinv. rezerva OF tis. Kč ose - vratka pokuty z roku / provozní výdaje na kapitálové výdaje tis. Kč orr - odvod Celnímu úřadu 110 / spolufinancování ÚP tis. Kč orr - spolufinancování změny ÚP dle smluv o dílo 111 / provozní výdaje tis. Kč osv - posílení položky služeb - převoz nábytku 112 / , provozní výdaje tis. Kč orr - cedule hřiště ul. Šafaříkova 113 / , ,71 provozní výdaje tis. Kč onm - posílení výdajů na PHM a opravy a údržba ZS 114 / provozní výdaje tis. Kč onm - VO havarijní stavy 115 / , ,69 provozní výdaje tis. Kč okt - financování výdajů komunálních voleb 116 / , provozní výdaje tis. Kč osv - zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc 117 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - Mediatel Zlaté stránky 118 / ,32 provozní výdaje tis. Kč okt - hasiči - posílení odvodů 119 / provozní výdaje na kapitálové výdaje tis. Kč onm - elektrorozvaděč pro Citadelu 120 / provozní výdaje tis. Kč oi - reko Valdštejnský zámek 121 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - reko nám. Míru 122 / kapitálové dary, kapitálové výdaje tis. Kč orr - zrušení příjmu sponzorského daru 123 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - posílení reko Zš+Mš 124 / provozní příjmy na kapitálové výdaje tis. Kč oi - příjmy z prodeje PD na komunikace 125 / kapitálové výdaje tis. Kč orr - změny studie, projekty 126 / provozní výdaje tis. Kč orr - posílení výdaje na tabule ZS 127 / , kapitálové výdaje tis. Kč oi - posílení komunikací 128 / ,32 provozní výdaje tis. Kč mpo - posílení výdajů na soc. a zdr. pojištění 129 / provozní výdaje tis. Kč mpo - posílení výdajů na kamerový systém Koldům 130 / , DOTACE EU - splátka jistiny úvěru tis. Kč orr - příjem dotace z EU na úhradu jistiny CITADELA 131 / ,69 Dotace KÚ Ú K tis. Kč orr - příjem dotace z KÚ Ú K / ,69 FRR tis. Kč osv - Křivoklát a okolí 132 / investiční dotace MV ČR tis. Kč oi - dětské hřiště Bílý sloup / FRR tis. Kč oi - dětské hřiště Bílý sloup - dofinancování 133 / neinv. rezerva OF tis. Kč of - posílení výdajů na audit 134 / neinv. rezerva OF tis. Kč of.- posílení služby aplikace čipů 135 / kapitálové výdaje tis. Kč oi - veřejné osvětlení 136 / investiční dotace MV ČR tis. Kč oi - dětské hřiště UNO / FRR tis. Kč oi - dětské hřiště UNO - dofinancování 137 / provozní výdaje tis. Kč okt - posílení autoprovozu 138 / dary, neinv. rezerva OF tis. Kč orr - zrušení příjmu sponzorského daru 139 / ,56 Dotace KÚ Ú K tis. Kč okt - hasiči - věcné vybavení 140 / provozní výdaje tis. Kč okt - posílení autoprovozu 141 / , provozní výdaje tis. Kč ošk - program celoměstských akcí 142 / Dotace MŠMT tis. Kč ošk - ZŠ Janov - projekt Důležitý začátek 3

20 143 / dotace od MŠMT tis. Kč ošk - ZŠ Ruská - projekt Tvořivá škola 144 / provozní výdaje tis. Kč onm - doplatek pro vymezené skupiny osob MHD 145 / xxx Dotace Budoucnost pro Janov tis. Kč orr - narovnání rozpočtu dle skutečnosti výdajů dle projektu / xxx FRR tis. Kč of - zapojení FRR - zůstatek fin. prostředků z r / ,39 provozní výdaje tis. Kč okt - refundace mzdy a odvodů 147 / , provozní výdaje tis. Kč ose - příspěvek na provoz monitorovací jednotky 148 / provozní výdaje tis. Kč okt - navýšení výdajů na ochranné pomůcky 149 / provozní výdaje tis. Kč onm - ZS voda nepřeúčt. 150 / ,69 Dotace MV ČR Úsvit tis. Kč osv - Program prevence krim. a extremismu 151 / příjmy z reklamy od ELTE s.r.o tis. Kč ošk - vánoční osvětlení 152 / ,5909,5363 FRR tis. Kč of - kauza Rendl 153 / ,31,32 kapitálové výdaje na provozní výdaje tis. Kč okt - mzdové náklady projektového manažera knihovna 2000 / výplata dávek pro ZTP a dávky pomoci tis. Kč osv - ZTP a dávky pomoci v hmotné nouzi 2001 / dotace na výplatu příspěvku na péči tis. Kč osv - příspěvek na péči 2002 / ,31,32 výkon státní správy pro obce tis. Kč okt - výkon státní správy - oblast soc. sližeb 2003 / ,31,32 dotace ze SR - SPOD tis. Kč okt - činnosti vykonávané v oblasti SPOD 2004 / dotace - Vzdělávání pro konkurenceschopnost tis. Kč ošk - dotace Schola Humanitas 2004 / dotace - Vzdělávání pro konkurenceschopnost tis. Kč ošk - dotace Schola Humanitas 2005 / xxx záloda dotace na volby PS tis. Kč okt - volby do PS ČR 2006 / xxx dotace ze SR - SPOD tis. Kč okt - výkon státní správy - oblast soc. sližeb 2007 / dotace na výsadbu dřevin tis. Kč ose - dotace na výsadbu dřevin 2008 / dotace na činnost odborného lesního tis. Kč ose - činnost odborného lesního hospodáře 2009 / xxx záloda dotace na volby PS tis. Kč okt - volby do PS ČR 2010 /2010 xx 5xxx dle skutčného čerpání volby PS 0 0 tis. Kč okt - dle skutčného čerpání volby PS 2011 / dotace - Vzdělávání pro konkurenceschopnost tis. Kč ošk - dotace Schola Humanitas 2012 /2010 5xxx 5xxx SPOD tis. Kč osv -SPOD 2013 / dotace na činnost odborného lesního tis. Kč ose - činnost odborného lesního hospodáře 2014 / ,31,32 dotace Úřad práce tis. Kč okt - dohody, koordinároři, 2015 / ,31,32 dotace ze SR - SPOD tis. Kč okt - výkon státní správy - oblast soc. sližeb 2016 / ,31,32 dotace Úřad práce tis. Kč mpo - dohoda 2017 / dotace na výplatu příspěvku na péči tis. Kč osv - příspěvek na péči 2018 / dotace na činnost odborného lesního tis. Kč ose - činnost odborného lesního hospodáře 2019 / dotace - Vzdělávání pro konkurenceschopnost tis. Kč ošk - dotace Schola Humanitas 2020 / xxx dotace - Komunální volby tis. Kč okt - komunální volby 2021 / xxx SPOD tis. Kč osv - oblast sociálně-právní ochrany dětí 2022 / dotace - soc. dávky tis. Kč osv - dávky pomoci v hmotné nouzi 2023 / dotace na výsadbu dřevin tis. Kč ose - náklady na výsadbu min.podílu melior. dřevin 2024 / dotace na výplatu příspěvku na péči tis. Kč osv - příspěvek na péči 2025 /2010 xx 5xxx dle skutčného čerpání Kom.volby 0 0 tis. Kč okt - dle skutčného čerpání kom. volby 2026 / xxx dotace - sčítání tis. Kč okt - dotace na náklady sčítání 2027 / dotace na výplatu příspěvku na péči tis. Kč osv - příspěvek na péči 2028 /2010 xx 5xxx oprava dle skuteč. čerpání 0 0 tis. Kč orr - oprava organizace Knihovna 2029 /2010 xx 5xxx oprava 0 0 tis. Kč orr - oprava 2030 / Vzdělávání pro konkurenceschopnost tis. Kč ošku - Schola Humanitas 2031 / dotace na činnost odborného lesního tis. Kč ose - činnost odborného lesního hospodáře 2032 /2010 xx 5xxx oprava dle skuteč. čerpání 0 0 tis. Kč osv - činnosti v oblasti OSPOD 2033 / xxx dotace - sčítání tis. Kč okt - dotace na náklady sčítání 2034 / xxx dotace z Úřadu práce Most tis. Kč mpo - dotace Úřad práce Most 2035 / xxx dotace z Úřadu práce Most tis. Kč mpo - dotace Úřad práce Most 4001 / ,69 FRR SF tis. Kč of - posílení výdajů na nákup materiálu -soc.fond 4002 / SF 0 0 tis. Kč of - posílení výdajů na nákup CELKEM

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011 Schváleno: 11/2011-RM - dne 31.3. 2011 Název položky rozpočtu Daňové příjmy 59 582 18 642 40 940 31 DPFO - závislá činnost 10 439 2 781 7

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011 Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011 paragraf položka Daňové příjmy: v Kč 1111 daň z příj.fyz. os. ze záv. čin. 7 000 000 1112 daň z př.fyz.os.sam.výd.čin. 900 000 1113 daň z př. fyz. osob z kapit.

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC rok Příjmy Výdaje Financování Zveřejněný rozpočet 106 313,4 103 313,4 3 000,0 Schváleno 17.12.2012 106 313,4 103 313,4 3 000,0 provozní výdaje 92 961,9 kapitálové výdaje

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 197 266 260 Kč Výdaje 234 482 770 Kč Rozdíl 37 216 510 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek bude kryt finančními

Více

II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice

II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice schváleno schváleno v příjmech hrazeno z: 1 850 Finanční vypořádání se státním rozpočtem 355 000 24.3. vratky dotací příspěvek na péči 1 251 232

Více

Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005

Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005 1 Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005 Upr. rozpočet Plnění % Příjmy: Daň z příj.. fyz. os. ze záv. čin. 6 000 000,- 2 138 652,- 35 Daň z př.fyz.os.sam.výd.čin. 3 000 000,- 835 516,- 27 Daň z př. fyz.

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014 Vážany nad Litavou PŘÍJMY třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb.) návrh rozpočtu koeficient

Více

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Příjmy =================================================================== Uprav.rozpočet Skutečnost % k uprav. Komentář v tis. v tis. rozpočtu Poplatek za

Více

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 PŘÍJMY Položka Daňové příjmy 1341 Poplatek ze psů 250000 250000 189425,75 76 1342 Rekreační poplatek 3000 3600 2670,00 74 1343 Poplatek za užívání veřejného

Více

Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: daňové příjmy celkem 144 097,7 Nedaňové příjmy:

Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: daňové příjmy celkem 144 097,7 Nedaňové příjmy: Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: pol. ODPA text: v tis.kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob - závislá činnost 26 500,0 1112 Daň z příjmů fyzických osob - OSVČ 1 800,0

Více

Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008

Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008 Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008 Schváleno na 10. zasedání zastupitelstva města dne 17.12.2007-1- Sumář návrhu rozpočtu na rok 2008 Návrh rozpočtu rok 2008 Rozpočet po schválení

Více

Rozpočet 2016 po položkách

Rozpočet 2016 po položkách Rozpočet po položkách v tis. Kč oddíl paragraf položka Org. Návrh xx xx xxxx PŘÍJMY Plán Rozpočet 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ZČ 4 100,00 5 110,00 1112 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických

Více

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto :

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Par. Pol. Popis Kč tis. komentář 0000 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činnosti 1900 0000 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze

Více

MĚSTO POLICE NAD METUJÍ

MĚSTO POLICE NAD METUJÍ MĚSTO POLICE NAD METUJÍ Návrh rozpočtu města na rok 2013 v druhovém třídění dle tříd TŘÍDA NÁZEV NÁVRH ROZPOČTU 2013 1 Daňové příjmy 46 070 520 2 Nedaňové příjmy 9 756 820 3 Kapitálové příjmy 642 500 4

Více

Rozpočet města Milovice na rok 2010

Rozpočet města Milovice na rok 2010 Rozpočet města Milovice na rok 2010 v tis. Kč schválený zastupitelstvem města dne 14.12.2009, a upravený rozpočtovým opatřením č.1/2010/zm ze dne 15.2.2010,č.2/2010/RM ze dne 22.3.2010 a č.3/2010/zm ze

Více

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015

KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obec Labuty, Labuty č. 30, 696 48 JEŽOV okres Hodonín KOMENTÁŘ K ZÁVĚREČNÉMU ÚČTU OBCE LABUTY ZA ROK 2015 Obsah: 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 2. ROZPOČET ROKU 2015 3. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ROKU 2015 4. ROZPOČOVÝ VÝHLED

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 25. 6. 2014 31 Věc: Rozpočtový výhled Ústeckého kraje na období 2015 2019 Důvod předložení: ustanovení 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou 1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou ZA ROK 2003 dle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Rozpočet obce Teplice nad Bečvou pro rok 2003 byl schválen zastupitelstvem

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) OdPa Pol Org 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 7 990 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Rada města Litvínova Do jednání Zastupitelstva města Litvínova konaného dne: 28.02.2008

Rada města Litvínova Do jednání Zastupitelstva města Litvínova konaného dne: 28.02.2008 Rada města Litvínova Do jednání Zastupitelstva města Litvínova konaného dne: 28.02.2008 Bod programu č.: Vyvěšeno na úřední desce: 12.02.2008 Projednáno ve finanční komisi dne 11.02.2008 Projednáno v radě

Více

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00253201 název Obec Želeč ulice, č.p. Želeč 26 obec Želeč PSČ, pošta 391 74 Kontaktní údaje

Více

Závěrečný účet Městyse Pozlovice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů.

Závěrečný účet Městyse Pozlovice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. Závěrečný účet Městyse Pozlovice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů.) I. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2010 Třída Schválený

Více

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2013 SMO MOb Plesná - VÝDAJE.

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2013 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2013 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. Paragraf Název paragrafu Položka Název položky Účel použití položky Schválený

Více

M STO ZRU NAD SÁZAVOU Z Á V R E N Ý Ú E T

M STO ZRU NAD SÁZAVOU Z Á V R E N Ý Ú E T M STO ZRU NAD SÁZAVOU Z Á V R E N Ý Ú E T ROK 2006 M S TS K Ý Ú A D Z R U N A D S Á Z A V O U e k o n o m i c k ý o d b o r Záv re ný ú et M sta Zru nad Sázavou Obsah: strana 1. Úvod 3 2. Výkaz pro hodnocení

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

Komentář k rozpočtu na rok 2016

Komentář k rozpočtu na rok 2016 Komentář k rozpočtu na rok 2016 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován v návaznosti na schválený

Více

PŘÍJMY. Schválený rozpočet. Plnění k 31.7.2011. Místní poplatek 80 000,00 40 000,00-20 000,00 60 000,00

PŘÍJMY. Schválený rozpočet. Plnění k 31.7.2011. Místní poplatek 80 000,00 40 000,00-20 000,00 60 000,00 Návrh rozpočtového 02 / 2011 (verze 0.12) 0000 1111 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti Daň z příjmů fyz. osob ze samostatné výdělečné činnosti PŘÍJMY k 31.7.2011 540 000,00 251 995,58

Více

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014 pro financování mimoškolských příspěvkových organizací září 2014 Rada města Loun na základě usnesení 264/2014 ze dne 22.09.2014 vydává tato pravidla P13/2014 pro

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 207 867 120 Kč Výdaje 236 467 120 Kč Rozdíl -28 600 000 Kč Financování 28 600 000 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek

Více

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011 Kraj Moravskoslezský Okres Bruntál Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y za rok 2011 Závěrečný účet obce Staré Heřminovy byl schválen zastupitelstvem

Více

Rozpočet města Písek na rok 2016

Rozpočet města Písek na rok 2016 Rozpočet města Písek na rok 2016 ÚZNZ Org Odd. Příjmy rozpočtu RS RU změna RU pol. Kap DAŇOVÉ PŘÍJMY : 11.. Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 202 050 202 050 0 202 050 00000 1 0000 0000

Více

NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014

NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014 NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014 SKUTEČNOST 2013 v Kč NÁVRH ROZPOČTU 2014 v tis. Kč Par Pol Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje 2119 Prodej dřeva 53 988 30 000 30 0 5021 Ostatní osobní výdaje 3 875 4

Více

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 36.23.07 Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série RZ č. 69 Posílení rozpočtu ORJ 0015 Zdravotnictví o 138.000,-

Více

V kapitálových příjmech kromě drobných prodejů pozemků je plánován prodej garážových stání v bytových domech u Billy.

V kapitálových příjmech kromě drobných prodejů pozemků je plánován prodej garážových stání v bytových domech u Billy. R O Z P O Č E T 2014 Projednáno v radě města: 27.11.2013 Bude zveřejněno: 2.12.2013 na úřední desce města a na webových stránkách města Schvalováno v zastupitelstvu města: 18.12.2013 Rozpočet města Slaného

Více

Komentář k plnění rozpočtu

Komentář k plnění rozpočtu Příjmy: Komentář k plnění rozpočtu Odvod z výtěžku z provozování loterie 6% z výtěžku VHP Správní poplatky za VHP správní poplatek za užívání komunikace stavební povolení živnostenské listy odbor dopravy

Více

Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014

Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014 Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014 Daňové příjmy Poplatek ze psů 0 1341 250000 Rekreační poplatek 0 1342 2000 Poplatek za užívání veřejného prostranství 0 1343 1000000 Poplatek z ubytovací kapacity

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Textová část Rozpočet obce je finanční plán, jímž se řídí její hospodaření. Je sestavován na období jednoho kalendářního

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2010

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2010 Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2010 Bilance příjmů a výdajů za rok 2010 Z porovnání celkových skutečných příjmů a výdajů vyplývá, že hospodaření Ústeckého kraje za rok 2010 bylo přebytkové se saldem

Více

Záv re ný ú et obce Panenská Rozsí ka za rok 2013

Záv re ný ú et obce Panenská Rozsí ka za rok 2013 Dlouhodobý nehmotný majetek 018 0000 0000 0000 00000 0000 000 Drobný dlouhodobý nehmotný maj 0,00 0,00 23 949,20 019 0000 0000 0000 00000 0000 000 Ostatní dlouhodobý nehmotný ma 0,00 0,00 307 530,60 Dlouhodobý

Více

NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet

NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet rozpočet po 1.úpravě Daňové 108 000 3 108,0 111 108,0 Daně z příjmů fyzických osob 20 000

Více

Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 -výdaje

Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 -výdaje Obec Chlumec, IČ: 00391387 Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 -výdaje položka text Schválený rozpočet 2011 Upravený rozpočet 2011 Skutečnost 2011 Silnice 2212 5139 Nákup materiálu 0 26 000 39 069

Více

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Článek č. I Rozsah působnosti Pravidla pro financování příspěvkových organizací (dále jen organizace ) platí pro všechny

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1.12.2007 v Kč

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET PLZEŇSKÉHO KRAJE

PLZEŇSKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET PLZEŇSKÉHO KRAJE ZÁVĚREČNÝ ÚČET PLZEŇSKÉHO KRAJE ZA ROK 2013 Červen 2014 1 Závěrečný účet Plzeňského kraje za rok 2013 Závěrečný účet Plzeňského kraje za rok 2013 byl sestaven v souladu s platnými právními předpisy upravujícími

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2010 ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA VSETÍN za rok 2010 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2010 Stránka 2 z 58 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2010 Stránka 3 z 58 Závěrečný účet za rok 2010

Více

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 OBSAH 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů 2. Plnění rozpočtových příjmů o Daňové příjmy o Nedaňové příjmy o Kapitálové příjmy o Dotace 3. Plnění rozpočtových výdajů

Více

Směrnice k rozpočtovému hospodaření

Směrnice k rozpočtovému hospodaření Směrnice k rozpočtovému hospodaření Č. 14 OBEC BECHLÍN IČO: 263 346 Směrnici zpracovali: Ing. Soušek, Koťová M. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Datum schválení:.. Usnesení č.. Směrnice nabývá účinnosti:

Více

ROZPOČET 2 0 13 MĚSTO TÁBOR

ROZPOČET 2 0 13 MĚSTO TÁBOR ROZPOČET 2 0 13 MĚSTO TÁBOR Obsah strana Úvodní textová část 1 1. Příjmy rozpočtu 5 1.1. Příjmy provozní 6 1.1.1. Daňové příjmy 6 1.1.2. Nedaňové příjmy 9 1.1.3. Dotace neinvestiční 12 1.2. Příjmy kapitálové

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 4. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 4 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 10. 2. 2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Libor Petřina, MUDr.

Více

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2011

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2011 Příloha č. 1 k důvodové zprávě Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2011 Zpracovatelé: Odpovídá: Ing. Milan Nový vedoucí ekonomického odboru Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu pí Zdeňka Petříčková prac.

Více

Rozpočet obce Bašť pro rok 2015. Stránka 1 z 6. Rozpočet obce Bašť na rok 2015. Příjmy

Rozpočet obce Bašť pro rok 2015. Stránka 1 z 6. Rozpočet obce Bašť na rok 2015. Příjmy Rozpočet obce Bašť na rok 2015 Příjmy paragraf položka text rozpočet Daň z příjmů fyzických osob 1111 ze závislé činnosti 2 500 000,00 1112 OSVČ 150 000,00 1113 kapitálové výnosy 350 000,00 3 000 000,00

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

Celková rekapitulace návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2013

Celková rekapitulace návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2013 Obsah Úvod 1 Celková rekapitulace návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2013 2-3 Souhrnný komentář k návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2013 4-26 Grafická část 27-31 Příjmy 32-34 Financování 35 Struktura

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015 str. 1 Obsah: * údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Přílohy 1. Výkaz pro hodnocení

Více

Návrh rozpočtu na rok 2011

Návrh rozpočtu na rok 2011 Návrh rozpočtu na rok 2011 oddíl, paragraf Příjmy I. Daňové 25952 1111 1. z fyz. os. ze závislé činnosti 4600 1112 2.z f.o.ze sam.výd.čin.30%dle byd. 400 1113 3.z f.o.z sam. čin.výd.vybír.srážk. 400 1121

Více

Schválený rozpočet na rok 2014

Schválený rozpočet na rok 2014 Stránka 1 Statutární město Brno, Městská část Brno - Černovice, Bolzanova 1, Brno 618 00 Schválený rozpočet na rok 2014 Seznam příloh: 1. Rozpočet MČ Brno - Černovice na rok 2014 - příjmy 2. Rozpočet MČ

Více

Návrh rozpočtu na rok 2010

Návrh rozpočtu na rok 2010 Obec Dolní Dobrouč, 561 02 Dolní Dobrouč 380, IČO 00278742 Návrh rozpočtu na rok 2010 P Ř Í J M Y r.2010 DPFO - závislá činnost 3 355 600 DPFO - OSVČ - (sdílená i teritoriální) 585 200 DPFO - kapitálové

Více

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00 Obec Jindřichovice, Jindřichovice 232, 358 01 Kraslice, IČ 00259373 V souladu s ustanovením 15 a 16 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech provádí Obec Jindřichovice rozpočtovou změnu: Rozpočtové

Více

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ

MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ MČ Praha-Nebušice - rozpočet na rok 2016 - HČ v tis. Kč Položka druh. Rozpočet členění na rok 2016 Ukazatel b PŘÍJMY Poplatek ze psů 1341 60,00 Poplatek za lázeň. nebo rekreační pobyt 1342 0,50 Poplatky

Více

Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007

Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007 Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007 Příjmy: rozpočet rozpočet čerpání %čerpání schválený upravený k 30.6. uprav.roz. Daň z příj.. fyz. os. ze záv. čin. 6 200 000 6 200 000 3 796 698 61,2

Více

ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů o Název SU OD/PA POL ROZPOČET 2015 Daň z příjmů ze závislé činnosti

Více

Rozpočet obce na rok 2015

Rozpočet obce na rok 2015 Obec Svojšín Rozpočet obce na rok 2015 Schváleno 4.12.2014 -.' -)S.,.. -,,*' ~* Rozpočet na rok 2015 1. Příjmyv Kč rozpočet z toho Daňové příjmy 5483000 Nedaňové příjmy 731 780 Kapitálové příjmy 865000

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ

VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ Hospodaření fakulty za rok 2011 skončilo účetním ziskem ve výši 613 tis. Kč, z toho 515 tis. Kč z hlavní činnosti a 98 tis. Kč

Více

165 483 000,00. Schválený rozpočet Města Rychnov nad Kněžnou na rok 2016

165 483 000,00. Schválený rozpočet Města Rychnov nad Kněžnou na rok 2016 PŘÍJMY Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů FO ze záv.čin. 26 700 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.čin. 2 000 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál. výnosů 2 800 000,00 1121 Daň z příjmů

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015 Komentář k návrhu rozpočtu MO Pardubice V Příjmová část rozpočtu vychází z podmínek platných v době přípravy návrhu rozpočtu, tj. z platného Statutu města, platných

Více

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016 Příjmy Položka popis v Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 2 000 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 70 000,00

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 čas: místo: 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník Zastupitelstvo města volí: 1. Návrhovou komisi ve složení: MUDr. Jan Leicht,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA CHOMUTOVA ROK 2005. duben/květen, 2006 ekonomiky. Město Chomutov

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA CHOMUTOVA ROK 2005. duben/květen, 2006 ekonomiky. Město Chomutov ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA CHOMUTOVA ROK 2005 duben/květen, 2006 ekonomiky Město Chomutov odbor M Ě S T O C H O M U T O V odbor ekonomiky města V Chomutově dne 9.5.2006 Č. j.: Z / OE / 17 / 06 Celkový počet

Více

Oblast 1.6 Hospodaření, správa a řízení města

Oblast 1.6 Hospodaření, správa a řízení města Oblast 1.6 Hospodaření, správa a řízení města 1.6.1 Majetek města a zdroje jeho krytí Pro účetnictví Město využívá programovou aplikaci FENIX. Ve sledovaném období průběžně každoročně docházelo ke změnám

Více

zpracováno: 14.04.2014 strana : 1 Závěrečný účet za rok 2013 P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl

zpracováno: 14.04.2014 strana : 1 Závěrečný účet za rok 2013 P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl KEO 8.06d / Uc15e P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl Třída: 1 - DAŇOVÉ PŘÍJMY Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl 1111 Daň z příjmů fyz.osob

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTA A MěÚ MIKULÁŠOVICE

ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTA A MěÚ MIKULÁŠOVICE ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTA A MěÚ MIKULÁŠOVICE Zásady činnosti Čl. 1 Organizační řád upravuje: - zásady činnosti a řízení městského úřadu - jejich vzájemné vazby a vztahy Čl. 2 Postavení a působnost městského

Více

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost

Rozpočtové příjmy Rozpočet Skutečnost O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 V Těchobuzi, dne 14.06.2006 Závěrečný účet Obce Těchobuz za rok 2005 Č.j.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014 č.j.: 1075/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 995 ze dne 17.12.2014 Úprava rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 95034/2014 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 19. schůze Rady města Chebu konané

Více

NÁVRH ROZPOČTU OBCE NA ROK 2011 - VÝDAJE

NÁVRH ROZPOČTU OBCE NA ROK 2011 - VÝDAJE NÁVRH ROZPOČTU OBCE NA ROK 2011 - VÝDAJE V Ý D A J E ( v tis.kč ) Odvětví PAR POL Text 2011 činnosti Lesní 1031 5139 Nákup materiálu pro pěstební činnost v lesích 6,00 hospodářství 1031 5169 Nákup služeb

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008

ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008 ROZPOČET OBCE NA ROK 2008 schválený na 10. zasedání ZO dne 3.3.2008 Vážany nad Litavou PŘÍJMY třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb. - % podíl 0,003840) v Kč koeficient

Více

Závěrečný účet. Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie

Závěrečný účet. Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie 5. Závěrečný účet Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie 132 133 134 Komentář závěrečného účtu Státního fondu České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie za rok 2007 Na

Více

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 H. Souhrn závěrečných účtů kapitol za rok 2004 Sešit 2. Kapitoly 336-398 336 Ministerstvo spravedlnosti Bilance příjmů a výdajů státního rozpočtu

Více

Organizační řád Městského úřadu Milovice

Organizační řád Městského úřadu Milovice Organizační řád Městského úřadu Milovice Čl. 1 Zásady činnosti Postavení a činnost Městského úřadu Milovice upravuje zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (dále jen zákon) v platném znění a pokud jde o působnost,

Více

Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu. Důvodová zpráva

Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu. Důvodová zpráva Důvodová zpráva Návrh rozpočtu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz na rok 2015 je zpracován v souladu se Zásadami pro sestavování návrhu rozpočtu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz na rok

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 K předkládanému návrhu II. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

Rozpočet obce na rok 2016 - příjmy

Rozpočet obce na rok 2016 - příjmy Rozpočet obce na rok 2016 - příjmy Rozpočet Název Kč Kapitola Text Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1.800.000,00 1111 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 200.000,00 1113 Daň z přidané hodnoty

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2015

Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2015 Návrh závěrečného účtu Obce Brumov za rok 2015 Obec BRUMOV /podle 17 zákona Č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů/ Název: Obec Brumov Sídlo:, 67923 Lomnice

Více

Výdaje: odbor ekonomicko-správní

Výdaje: odbor ekonomicko-správní odpovídá vedoucí odboru Výdaje: odbor ekonomicko-správní Skupina 3: Slu by pro obyvatelstvo 3111 Mate ská kola ORG Rozpo et 5331 Skute. v tis.k dotace na provoz p ísp v.organizace od obce 3111 1 246 000

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2004

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2004 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2004 MĚSTO BŘECLAV OBSAH: strana 1) Vznik právního subjektu 2 2) Funkce zřizovatel ÚSC, účast v uskupeních 3-4 3) Výsledek hospodaření 4 4) Finanční vypořádání se SR za r. 2004, státní

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Přítomni: 1. Petr Vaněk 6. Václav Kodet, ml. 2. Stanislava Prokešová 7. Jan Matějů

Více

Závěrečný účet za rok 2013

Závěrečný účet za rok 2013 Obec Křenek Křenek 23, 27714 Dřísy IČO: 00236985 Závěrečný účet za rok 2013 KEO 8.06c / Uc15e zpracováno: 30.05.2014 strana 1 PŘÍ J M Y dle tříd Položka Třída: 1 DAŇOVÉ PŘÍ JMY 1111 Daň z příjmů fyz.osob

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL. Čj. ČŠIZ-190/13-Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL. Čj. ČŠIZ-190/13-Z Česká školní inspekce Zlínský inspektorát PROTOKOL Čj. ČŠIZ-190/13-Z o veřejnosprávní kontrole podle 174 odst. 2 písm. e) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014

Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014 Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 12.5.2015 Údaje o organizaci Název Adresa Městys Nový Hrozenkov Nový Hrozenkov 75604 Nový Hrozenkov IČ Právní forma 00304131 Zatím neurčeno

Více

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Ekonomický odbor Nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Městskému úřadu Šluknov byla na rok 2011 přidělena od Krajského úřadu Ústeckého kraje

Více

Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2013 OSTATNÍ DOPLŇUJÍCÍ ÚDAJE

Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2013 OSTATNÍ DOPLŇUJÍCÍ ÚDAJE Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2013 OSTATNÍ DOPLŇUJÍCÍ ÚDAJE OBSAH 1. Hlavní a hospodářská činnost města... 2 1.1. Výsledek hospodaření za rok 2013... 2 1.2. Údaje z Rozvahy... 2 1.3. Krátkodobý

Více

Podklady k rozepsaní rozpočtu obce Březolupy na rok 2013 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13

Podklady k rozepsaní rozpočtu obce Březolupy na rok 2013 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13 schváleno 13.02.13 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13 SU AU položka ZPUZORJ Kč Kč text 2 101 000 2 100 000,0 2 020 000,0 daň z příjmu závislá činnost 0 1 100 000,0 935 000,0 DPFO ze OSVČ 835

Více

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov Zpráva o výsledcích přezkoumání hospodaření svazku obcí Identifikační údaje: IČO 15789683 Název svazku:svazek Lipenských obcí Jména osob provádějících

Více

zpracováno: 02.06.2014 strana : 1 Závěrečný účet za rok 2013 P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl

zpracováno: 02.06.2014 strana : 1 Závěrečný účet za rok 2013 P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Skutečnost schválený % upravený % Rozdíl KEO 8.06c / Uc15e P Ř Í J M Y - dle tříd Rozpočet Rozpočet Položka Třída: 1 - DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 2141203.78 1700000.00 125.95 2141210.00 100.00-6.22 1112 Daň z příjmů fyz.osob

Více