U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. Trambová Omluveni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, MUDr. R. Tyll PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 56/13-59/13 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací 3) Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. Husa a MŠ Písek 4) Návrh platu ředitelky Domovní a bytové správy 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Rozšíření šaten a vestavba posilovny v Městském sportovním areálu v Písku 6) Návrh na schválení dodavatele: Zastínění pískovišť Křesťanská MŠ Písek a doplnění hracích prvků 5. MŠ Písek 7) Návrh na schválení dodavatele: Dodávka licencí potřebných pro provoz a správu Microsoft Exchange Server 2013 pro MÚ Písek s využitím vhodného licenčního programu pro státní a veřejnou správu 8) Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 25 kusů osobních počítačů včetně software 9) Návrh na schválení dodavatele: Modernizace WC, II. patro radnice Velké náměstí 10) Návrh na schválení dodavatele: Rozšíření veřejného osvětlení Písek, Teplárenská ulice 11) Návrh na schválení dodavatele: ČOV Písek Polyetylénový (PE-HD) dvouplášťový zásobník a návrh na uzavření smlouvy o dílo 12) Návrh na schválení dodavatele: Oprava a nátěr oken Karlova č.p. 108, Písek (materiál dodatečně) 13) Návrh na schválení dodavatele: Rekonstrukce objektu garáží MěÚ Písek II. etapa (materiál dodatečně) 14) Dispozice s majetkem města 15) Věcná břemena 16) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města

2 17) Návrh na pronájmy nebytových prostor 18) Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytových prostor 19) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 20) Návrh na řešení bytových záležitostí 21) Řešení nájemních vztahů k bytům 22) Doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů 23) Návrh na změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou službou 24) Dodatek k servisní smlouvě na tiskárnu RICOH SP C410DN se společností IMPROMAT CZ spol. s r.o., Praha 25) Dodatek k dohodě o poskytování zimního stadionu v Písku a Sportovně komunitního centra v Písku k činnosti hokejového klubu 26) Dodatek ke smlouvě o servisu k aplikaci Digitálního povodňového plánu pro město Písek a území ORP Písek s firmou HYDROSOFT Veleslavín s.r.o. 27) Návrh jistiny na záruční opravy dokončeného díla kompostárny a sběrného dvora u kompostárny v Písku 28) Schválení návrhu plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz a.s. na období 6/2013-5/ ) Zásady stanovení ozelenění komunikací na území města Písek 30) Záměr na zřízení hřbitůvku pro zvířata 31) Zřízení nové železniční zastávky Písek JIH 32) Podnět Komise pro urbanismus a rozvoj města 33) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v 1. pololetí roku ) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 35) Žádost o povolení města Písek k vjezdu do části města 36) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 37) Informace z jednání komisí 38) Kontrola plnění usnesení 39) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájil a řídil starosta JUDr. Ondřej Veselý, konstatoval, že na zahájení rady je přítomno 5 členů, omlouvá se Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, MUDr. Tyll. Dále starosta uvedl, že zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a nepřišly k němu žádné připomínky. Dodatečné materiály byly poslány k bodům 12,13,14,31. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starosta JUDr. Knota. Hlasování č. 1 o ověřovateli pro: 5 Hlasování č. 2 o programu jednání: pro: 5 Pro urychlení jednání navrhuje starosta sloučit a společně projednat tyto body: 1-3, 6-11, 14-21, 23-28, Starosta navrhuje ze sloučených vyjmout bod 31, k bodu 11 přečetl upřesněný text usnesení. Společné hlasování o sloučených bodech 1-3, 6-11, 14-21, 23-28, 30, dle jednotlivých návrhů předkladatelů uvedených v materiálech. Hlasování č. 3 o sloučených bodech pro: 6 stránka 2 (celkem 20)

3 K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 56/13-59/13 U s n e s e n í č. 653/13 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č. 56/13 59/13. Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací U s n e s e n í č. 654/13 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací: 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 5) Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek 6) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 7) Domovní a bytové správy města Písku 8) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 3) Písek Použití finančních prostředků z investičního fondu ZŠ J. Husa a MŠ U s n e s e n í č. 655/13 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z investičního fondu Základní školy Jana Husa a Mateřské školy Písek pro účely financování oprav a údržby ve výši 300 tis. Kč. Zodpovídá: Ing. R. Svoboda K bodu 4) Návrh platu ředitelky Domovní a bytové správy Starosta seznámil členy rady s návrhem uvedeným v neveřejné příloze. U s n e s e n í č. 656/13 Rada města po projednání schvaluje návrh osobního příplatku Ing. Zdeňce Šartnerové, nové ředitelce Domovní a bytové správy, s účinností od dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy a zmocňuje starostu města JUDr. Ondřeje Veselého k podpisu platového výměru. Hlasování č. 4 pro: 6 K bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky: Rozšíření šaten a vestavba posilovny v Městském sportovním areálu v Písku Starosta navrhuje usnesení 1a, 2a. stránka 3 (celkem 20)

4 U s n e s e n í č. 657/13 Rada města: 1. po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rozšíření šaten a vestavba posilovny v městském sportovním areálu v Písku 2. po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Tomáš Gareis (MSP s.r.o.), Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK náhradníci: Hana Korejsová (MSP s.r.o.), Josef Hrádek (MSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK Hlasování č. 5 pro: 6 Zodpovídá: J. Hrádek K bodu 6) Návrh na schválení dodavatele: Zastínění pískovišť Křesťanská MŠ Písek a doplnění hracích prvků 5. MŠ Písek U s n e s e n í č. 658/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Zastínění pískovišť Křesťanské MŠ Písek a doplnění hracích prvků 5. MŠ Písek, firmu Hřiště pod Květinou s. r. o., Mladotice 34, Drhovle, Písek, IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle stanovených kritérií nejnižší nabídková cena (90 %), estetické a funkční vlastnosti (5 %), záruční doba a pozáruční servis (5 %), hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje ředitele Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje fyzickou osobu Ing. Pavel Šťástka, Legií 1241, Vodňany, IČ za cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele: Dodávka licencí potřebných pro provoz a správu Microsoft Exchange Server 2013 pro MÚ Písek s využitím vhodného licenčního programu pro státní a veřejnou správu U s n e s e n í č. 659/13 1. Rada města vylučuje z výběrového řízení následující společnosti: ALLQ, s. r. o., Rubeška 215/1, Praha 9, IČ ; T-Systems Czech Republic a. s., Na Pankráci 1685/17,19, Praha 4, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Dodávka licencí potřebných pro provoz a správu Microsoft Exchange Server 2013 pro Městský úřad Písek s využitím vhodného licenčního programu pro státní a veřejnou správu (Microsoft Open Licence Government, Microsoft Select, Microsoft Select Plus), firmu Servodata a. s., Doloměcholupská 1418/12, Praha 10, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Jako druhého v pořadí určuje firmu Talex S. A., Průmyslová ul. 1306/7, Praha 15 - Hostivař, za cenu Kč bez DPH. stránka 4 (celkem 20)

5 K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 25 kusů osobních počítačů včetně software U s n e s e n í č. 660/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Dodávka 25 kusů osobních počítačů včetně software, firmu BONUM-REPRO spol. s r. o., Tyršova 53/2, Písek, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Jako druhého v pořadí určuje firmu COLIS s. r. o., Rokycanova 990/24, Písek, za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje firmu DATECO, s. r. o., Koberkova 1061, Praha 14, za cenu Kč bez DPH. K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele: Modernizace WC, II. patro radnice Velké náměstí U s n e s e n í č. 661/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Modernizace WC, II. patro radnice Velké náměstí, firmu Ing. Petr Skala, stavební a projekční firma Skala, Sedláčkova 7, Písek, IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost Milan Turek s. r. o., třída Národní svobody 33/7, Písek, za cenu Kč bez DPH. K bodu 10) Návrh na schválení dodavatele: Rozšíření veřejného osvětlení Písek, Teplárenská ulice U s n e s e n í č. 662/13 Rada města určuje jako dodavatele stavby Rozšíření veřejného osvětlení Písek, Teplárenská ulice společnost Smola Milan elektro montáže, IČ , Semice 68, Písek, za nabídkovou cenu Kč vč. DPH a pověřuje starostu podpisem smlouvy o dílo. K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele: ČOV Písek Polyetylénový (PE-HD) dvouplášťový zásobník a návrh na uzavření smlouvy o dílo U s n e s e n í č. 663/13 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky ČOV Písek Polyetylenový (PE-HD) dvouplášťový zásobník firmu ProMinent Dosiertechnik CS s.r.o., Sobieského 1, Olomouc, IČ: za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria stránka 5 (celkem 20)

6 nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 12) Návrh na schválení dodavatele: Oprava a nátěr oken Karlova č.p. 108, Písek Starosta navrhuje opakovat VŘ ze 4 soutěžících byli vyloučeni první 3 s nižšími cenami. U s n e s e n í č. 664/13 Rada města schvaluje zrušení veřejné zakázky s názvem: Oprava a nátěr oken Karlova č. p. 108, Písek. Hlasování č. 6 pro: 5 K bodu 13) Návrh na schválení dodavatele: Rekonstrukce objektu garáží MěÚ Písek II. etapa Starosta navrhuje schválit vítěze, přihlásil se pouze jeden uchazeč, ale jedná se o malou zakázku, velké firmy nemají zájem. U s n e s e n í č. 665/13 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce objektu garáží MěÚ Písek II. etapa, firmu Milan Turek s. r. o., třída Národní svobody 33/7, Písek, IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v rámci uvedené veřejné zakázky podána jako jediná a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Hlasování č. 7 pro: 6 K bodu 14) Dispozice s majetkem města d1) Vyjádření ke stavbě žadatele Výstaviště u zimního stadionu U s n e s e n í č. 666/13 Rada města po projednání: 1. neschvaluje uzavření vstupního koridoru do objektu zimního stadionu vraty s roletovým uzávěrem na zkušební dobu určitou do za podmínek určených provozovatelem zimního stadionu tj. MSP s.r.o.: Úniková cesta, což je koridor vázaný smlouvou o věcném břemeni mezi městem Písek a žadateli na parc.st.č v k.ú. Písek, zůstane naprosto volná, bez jakýchkoliv překážek, které by mohly zapříčinit kolizi při vstupu či úniku osob ze zimního stadionu a to po dobu konání sportovních a kulturních akcí (při akcích pořádaných pro veřejnost). Žadatelé jsou povinni respektovat kroky provozovatele zimního stadionu vyplývající z návrhů a doporučení institucí bezpečnosti práce, ochrany osob, požární ochrany atd. Provozovateli zimního stadionu je umožněn přístup z obou stran vrat, od kterých má klíče a dle svého uvážení s vraty manipuluje. Další podmínkou je dodržení následujících opatření podmíněných ve stanovisku HZS Jihočeského kraje: Roletový uzávěr musí být po dobu konání sportovních a kulturních akcí za účasti velkého množství veřejnosti trvale otevřený dle čl ČSN Na obou stranách stránka 6 (celkem 20)

7 roletového uzávěru musí být podlaha ve stejné výškové úrovni dle čl ČSN U motoricky ovládaného roletového uzávěru musí být též umožněno jeho ruční otevření dle čl ČSN Po uplynutí této zkušební doby bude uzavření vstupního koridoru znovu předloženo Radě města k rozhodnutí na základě zkušebního provozu s tím, že v případě porušení těchto podmínek během zkušební doby bude roletový uzávěr odstraněn okamžitě. 2. schvaluje odstranění uzávěru vstupního koridoru do objektu zimního stadionu (vrata s roletovým uzávěrem) a ukládá odboru RIMM jednat s žadateli o jeho odstranění. 1) Správa a údržba silnic Jihočeského kraje - Smlouva o právu provést stavbu na pozemcích parc. č. 2645/5 a parc. č. 2645/6 vše k. ú. Písek akce: Modernizace silnice III/1219 Písek U s n e s e n í č. 667/13 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o právu provést stavbu na pozemcích parc. č. 2645/5 a parc. č. 2645/6 vše k. ú. Písek v rámci akce: Modernizace silnice III/1219 Písek mezi městem Písek a Jihočeským krajem, Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem Nemanická 2133/10, České Budějovice. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy. 2) Správa a údržba silnic Jihočeského kraje - Smlouva o právu provést stavbu na pozemcích parc. č. 1467/21, parc. č. 1467/22, parc. č. 1467/23, parc. č. 1467/25, parc. č. 1467/26, parc. č. 1467/27 a parc. č. 1467/28 vše k. ú. Paseky u Písku akce: Modernizace silnice II/159 Paseky U s n e s e n í č. 668/13 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o právu provést stavbu na pozemcích parc. č. 1467/21, parc. č. 1467/22, parc. č. 1467/23, parc. č. 1467/25, parc. č. 1467/26, parc. č. 1467/27 a parc. č. 1467/28 vše k. ú. Paseky u Písku v rámci akce: Modernizace silnice II/159 Paseky mezi městem Písek a Jihočeským krajem, Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje, se sídlem Nemanická 2133/10, České Budějovice. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy. K bodu 15) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch žadatelů chůze a jízda za účelem přístupu k rodinnému domu k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 669/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva chůze a jízdy po části pozemku parc.č. 433/16 k.ú. Semice u Písku za účelem přístupu a příjezdu k pozemku parc.č. 433/55 k.ú. Semice u Písku ve prospěch každého vlastníka pozemku parc.č. 433/55 k.ú. Semice u Písku (nyní ve vlastnictví žadatelů) na dobu určitou do doby stránka 7 (celkem 20)

8 vybudování komunikace na poz. parc.č. 433/16 k.ú. Semice u Písku, přičemž vybudování komunikace není povinností města Písek za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 200 Kč/m 2. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem budoucí smlouvy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch žadatelů uložení kanalizace na částech pozemků parc.č. 433/16 a 433/59 vše k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 670/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kanalizace na částech pozemků parc.č. 433/16 a 433/59 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této kanalizace ve prospěch žadatelů za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy. b3) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P260/16, 262/18, 950/23 U s n e s e n í č. 671/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 260/16 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 641 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Hradiště u Písku P623/10, 660/1 U s n e s e n í č. 672/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 660/1 k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 8 (celkem 20)

9 b5) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 U s n e s e n í č. 673/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene - E.ON Distribuce a.s. Příp. STL Smrkovice P422/14 U s n e s e n í č. 674/13 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení plynovodní přípojky na části pozemku parc.č. 422/14 k.ú. Smrkovice a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 744 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s Rek. NTL Písek ul. O. Jeremiáše U s n e s e n í č. 675/13 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva uložení NTL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc.č. 1580/1, 1583/8, 1627/13 a 2198/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 16) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 2090/22 k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod novinovým stánkem na Velkém náměstí) stránka 9 (celkem 20)

10 U s n e s e n í č. 676/13 Rada města Písku po projednání schvaluje: 1. ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 2090/22 o výměře 5 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. 2. pronájem části pozemku parc.č. 2090/22 o výměře 5 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro nového nájemce, bytem Písek. b) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod stánkem s občerstvením v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 677/13 Rada města Písku po projednání schvaluje: 1. ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 10 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění stánku s občerstvením, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. 2. pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 10 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění stánku s občerstvením, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro nového nájemce, bytem Písek. c) ZŠ J.K.Tyla a Mateřská škola Písek žádost o výpůjčku pozemku parc.č. 1805/13 k.ú. Písek (zahrada v areálu MŠ) U s n e s e n í č. 678/13 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku pozemku parc.č. 1805/13 o výměře 87 m 2 k.ú. Písek, na dobu neurčitou, s výpovědní lhůtou 1 rok, za účelem užívání jako hřiště pro potřeby mateřské školy, pro Základní školu J. K. Tyla a Mateřskou školu Písek, IČ , se sídlem Písek, Tylova K bodu 17) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o splátkový kalendář Vells s.r.o. U s n e s e n í č. 679/13 Rada města schvaluje splácení dlužné částky ve výši Kč za pronájem nebytových prostor bývalé restaurace U Přemysla Otakara II. pro nájemce - Vells s.r.o., se sídlem Písek, Fr. Šrámka 184 s tím, že dlužné nájemné bude splaceno s lhůtou splatnosti 18 měsíců v měsíčních splátkách Kč (18. měsíc bude částka činit Kč), a to vždy do konce daného měsíce, počínajíc měsícem listopad a pověřuje starostu města podpisem dohody o stránka 10 (celkem 20)

11 splátkách. Dlužné nájemné bude hrazeno společně s řádnými čtvrtletními úhradami dle uzavřené smlouvy o nájmu nebytových prostor ze dne ) Pronájem nebytových prostor v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku U s n e s e n í č. 680/13 Rada města schvaluje změnu užívání nebytových prostor v objektu čp. 57, Chelčického ulice v Písku, o výměře 78,5 m 2, pro žadatele, z prodejny textilu na prodejnu ovoce a zeleniny, za podmínky zajištění řádné rekolaudace nebytového prostoru a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku k nájemní smlouvě. 3) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu nebytových prostor v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku U s n e s e n í č. 681/13 Rada města schvaluje podnájem části nebyt. prostor v objektu čp. 57, Chelčického ul. v Písku, za účelem prodeje ovoce a zeleniny. 4) Žádost o ukončení smlouvy o výpůjčce dohodou U s n e s e n í č. 682/13 Rada města schvaluje ukončení smlouvy o výpůjčce dohodou ke dni k nemovitosti (objekt školy s nádvořím) na st. parc. č. 143/1 k.ú. Písek, s vypůjčitelem Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové školy, Karlova 111, Písek, zast. ředitelem Mgr. Pavlem Sekyrkou a pověřuje starostu města podpisem dohody o ukončení smlouvy o výpůjčce. 5) Pronájem garážového stání č. 512 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku U s n e s e n í č. 683/13 Rada města schvaluje pronájem garážového stání č. 512 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, o výměře 11,40 m 2, pro žadatele, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 500 Kč/m 2 a rok a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 11 (celkem 20)

12 6) Žádost o změnu smlouvy o nájmu nebytových prostor U s n e s e n í č. 684/13 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu nebytových prostor ze dne s nájemcem - spol. SENY Group Restaurant s.r.o., se sídlem Ostrava Dubina, Antonína Poledníka 24/1, IČ , v předloženém znění. 7) Pronájem volných nebytových prostor v objektu čp. 111, Karlova ul. v Písku U s n e s e n í č. 685/13 Rada města schvaluje pronájem nebytových prostor ve sníženém 1. NP objektu čp. 111, Karlova ulice v Písku, o celkové výměře 76,70 m 2, pro MANTRAX s.r.o., se sídlem v Písku, Jeronýmova 1096, IČ , zast. Mgr. Janou Sázavskou, za účelem prodeje sportovních potřeb, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok a pověřuje starostu města podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. 8) Žádost o snížení nájmu za pronájem restaurace Na Ostrově v Písku U s n e s e n í č. 686/13 Rada města neschvaluje snížení měsíčního nájemného za pronájem restaurace Na Ostrově v Písku na nájemné ve výši vč. DPH pro nájemce a podnájemce. K bodu 18) Návrh na podání výpovědi z nájmu nebytových prostor U s n e s e n í č. 687/13 Rada města schvaluje podání výpovědi nájemci nebytových prostorů garáže a následné podání žaloby na vyklizení dle návrhu v materiálu a pověřuje ředitelku DBS k podání této výpovědi. Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 19) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 688/13 1. Rada města určuje nájemce bytu č. 2, Na Stínadlech čp. 318 o velikosti 2+1 za nájemné ve výši Kč/měsíc, náhradníka za nájemné ve výši Kč/měsíc. 2. Rada města určuje nájemce bytu č. 7, Na Stínadlech čp. 368 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měsíc. 3. Rada města určuje nájemce bytu č. 9, Na Stínadlech čp. 368 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měsíc. stránka 12 (celkem 20)

13 4. Rada města určuje nájemce bytu č. 6, Přemyslova ul. čp. 400 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měsíc, náhradníka za nájemné ve výši Kč/měsíc. 5. Rada města určuje nájemce bytu č. 29, Vinařického ul. čp. 415 o velikosti 4+1 za nájemné ve výši Kč/měsíc. 6. Rada města určuje nájemce bytu č. 4, nábřeží 1. máje čp o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měsíc. 7. Rada města určuje nájemce bytu č. 4, nábřeží 1. máje čp o velikosti 1+0 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 a měsíc. 8. Rada města určuje nájemce bytu č. 6, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc. 9. Rada města určuje nájemce bytu č. 7, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc. 10. Rada města určuje nájemce bytu č. 10, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc. 11. Rada města určuje nájemce bytu č. 11, Dr. M. Horákové 1748 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc. K bodu 20) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 689/13 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytu: Přemyslova ul. čp. 399, byt č Kollárova ul. čp. 1379, byt č ) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 690/13 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s možností prodloužení: nábřeží 1. máje čp. 1468, byt č ) Žádost o výměnu bytu U s n e s e n í č. 691/13 Rada města schvaluje výměnu bytu č. 2 Dvořákova ulice čp. 328 o velikosti 2+1 žadatele za byt č. 15 Vinařického ul. čp. 417 v Písku o velikosti 1+1, s nájemným ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, na dobu neurčitou od stránka 13 (celkem 20)

14 4) Žádost o přidělení bytu ve Svatoplukově ul. čp. 211 v Písku U s n e s e n í č. 692/13 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 ve Svatoplukově ul. čp. 211 v Písku, o velikosti 1+1, pro žadatele, na dobu 6měsíců s možností prodloužení, za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /měsíc, od ) Žádost o přidělení bytu ve Svatoplukově ul. čp. 211 v Písku U s n e s e n í č. 693/13 Rada města neschvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 ve Svatoplukově ul. čp. 211 v Písku, o velikosti 1+1, pro žadatele. K bodu 21) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 694/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek, o 1 rok, po uhrazení poplatku z prodlení ve výši 187 Kč. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1468, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1468, Písek. Poslední prodloužení o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 389, Jablonského, Písek, pro žadatele, Jablonského 389, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 417, Vinařického, Písek, pro žadatelku, Vinařického 417, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20, v čp. 1643, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1643, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1950, třída Přátelství, Písek, pro žadatele, třída Přátelství 1950, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1952, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 1952, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění spojených s užíváním bytu Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová stránka 14 (celkem 20)

15 K bodu 22) Doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů Starosta podporuje variantu 2. Ing. Gavlasz zatím máme dostatek bytů, je pro variantu 1 JUDr. Knot a Ing. Uhlík se rovněž přiklání k variantě 1 Starosta pokud je většinová shoda pro variantu 1, rovněž ji podpoří U s n e s e n í č. 695/13 Rada města po projednání: schvaluje doplnění pravidel pro přidělování obecních bytů dle přílohy č. 1, tj. po uplynutí doby 3 let dojde ke zvýšení nájemného z 50 Kč/m 2 na 60 Kč/m 2. Ve výjimečných případech může rada prodloužit nájem za stejných podmínek i po uplynutí 3leté lhůty (na doporučení bytové komise). Hlasování č. 8 pro 6 K bodu 23) Návrh na změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou službou U s n e s e n í č. 696/13 Rada města: 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě č nábřeží 1. máje 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 1 v domě č nábřeží 1. máje 3. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2 v domě č nábřeží 1. máje 4. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 3 v domě č nábřeží 1. máje 5. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4 v domě č nábřeží 1. máje 6. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č nábřeží 1. máje 7. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 v domě č nábřeží 1. máje 8. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 11 v domě č nábřeží 1. máje 9. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 12 v domě č nábřeží 1. máje 10. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 8 v domě č nábřeží 1. máje 11. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 10 v domě č nábřeží 1. máje s žadateli na výjimku mimo pořadník 12. ruší usnesení č. 356/13 bod 7, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 40 v domě č. 454 Čechova ulice s žadatelem a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt 13. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 25 v domě č. 424 ulice Topělecká 14. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 83 v domě č. 454 ulice Čechova 15. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 54 v domě č. 424 ulice Topělecká 16. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 30 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží 17. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 v domě č ulice nábřeží 1. máje stránka 15 (celkem 20)

16 18. ruší usnesení č. 356/13 bod 7, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 5 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelem a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt 19. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 76 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží 20. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 12 v domě č. 425 ulice Topělecká, na dobu určitou 6 měsíců 21. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 29 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku mimo pořadník 22. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 44 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku mimo pořadník 23. ruší usnesení č. 356/13 bod 12, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 52 BB v domě č Jiráskovo nábřeží s žadateli a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadateli na výjimku mimo pořadník 24. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 41 v domě č. 424 ulice Topělecká s žadateli na výjimku mimo pořadník 25. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 37 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na výjimku mimo pořadník Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Dodatek k servisní smlouvě na tiskárnu RICOH SP C410DN se společností IMPROMAT CZ spol. s r.o., Praha U s n e s e n í č. 697/13 Rada města schvaluje dodatek č. 2 k servisní smlouvě číslo 2564S/07/440 (OVV/53/2007) na tiskárnu RICOH SP C410DN s dodavatelem IMPROMAT CZ spol. s r. o., U Hellady 697/4, Praha 4, IČ Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 25) Dodatek k dohodě o poskytování zimního stadionu v Písku a Sportovně komunitního centra v Písku k činnosti hokejového klubu U s n e s e n í č. 698/13 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dodatku č 1 k Dohodě o poskytování nebytových prostor zimního stadionu v Písku k činnosti hokejového klubu s IHC Písek občanským sdružením dle přílohy č. 1 a pověřuje starostu města jeho podpisem. K bodu 26) Dodatek ke smlouvě o servisu k aplikaci Digitálního povodňového plánu pro město Písek a území ORP Písek s firmou HYDROSOFT Veleslavín s.r.o. U s n e s e n í č. 699/13 Rada města schvaluje návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o servisu k aplikaci Digitálního povodňového plánu pro město Písek a území ORP Písek s firmou HYDROSOFT Veleslavín s. r. o., U Sadu 13/62, Praha 6 Veleslavín, IČ a městem Písek, uzavíraného na dobu neurčitou, za cenu Kč bez DPH ročně. stránka 16 (celkem 20)

17 Zodpovídá: Ing. M. Šatra K bodu 27) Návrh jistiny na záruční opravy dokončeného díla kompostárny a sběrného dvora u kompostárny v Písku U s n e s e n í č. 700/13 Rada města schvaluje poskytnutí jistiny na záruční opravy kompostárny a sběrného dvora u kompostárny v Písku formou bankovní záruky zajišťující řádné plnění závazků zhotovitele STRABAG a. s., IČ K bodu 28) Schválení návrhu plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz a.s. na období 6/2013-5/2014 U s n e s e n í č. 701/13 Rada města schvaluje návrh plánovaných podporovaných aktivit společností s.n.o.p. cz a.s. na období 6/2013 5/2014 dle dodatku č. 1 ke kupní smlouvě a dohodě o předkupním právu jako právu věcném ze dne : Činnost sportovní: Činnost kulturní: Činnost vzdělávací: Zodpovídá: Ing. M: Hladíková Kč IHC (mládež) Kč Divadlo pod Čarou Kč Městská slavnost Kč Advent v Písku Kč Neobyčejný loutkový festival Kč herní prvky pro družinu ZŠ T. G. Masaryka Kč Dětský domov a speciální škola v Písku (dle jejich potřeb) K bodu 29) Zásady stanovení ozelenění komunikací na území města Písek Ing. Kratochvíle se dotazuje na ulici O. Ševčíka? Bude se znovu upravovat? Starosta jedná se o návrh do budoucna úpravy pro další rekonstrukci Ing. Gavlasz k některým ulicím má výhrady v okrajových čtvrtích neubírat zelené pásy, naopak v centru města zeleň téměř chybí, neubírat plochy pro parkování. JUDr. Knot navrhuje přepracovat, lidé požadují zejména parkování. Ing. Trambová při každé rekonstrukci nechat odborníky posoudit individuálně dotčenou ulici i z pohledu dostupnosti parkování. Starosta toto je výsledek zkoumání a individuálního posuzování ulic ve městě, probíhalo cca od března letošního roku za účasti městského architekta, vedoucího odboru dopravy a vedoucího odboru ŽP. Ing. Gavlasz je pro zachování zeleně, ale spíše před každou rekonstrukcí posuzovat konkrétní ulici individuálně. Starosta chtěli jsme vytvořit koncepci zelených pásů celého města Ing. Trambová mělo by být řešeno i v územním plánu zejména vypíchnout hlavní body. Např. ulice Denisova, Na Spravedlnosti jsou klidné ulice bez provozu ponechat zde oboustrannou alej se zeleným pasem, ty rušit spíše v centru, kde jsou větší požadavky na parkování. Tam, kde zelené pasy léta fungují, nerušit je. stránka 17 (celkem 20)

18 Starosta mnohde zelené pasy nejsou zelené, je zde jen hlína, na které parkují auta. Žádá radu o vyjádření, zda materiál zrušit nebo přepracovat a jak konkrétně. JUDr. Knot materiál nerušit, ale určité ulice přepracovat Starosta můžeme rozšířit pracovní skupinu pro veřejnou zeleň o dalšího odborníka - pí Trambovou, nebo můžeme pořídit animaci ulic s odůvodněním návrhů Ing. Uhlík při realizaci každé ulice se vždy vzedme určitý odpor obyvatel, ani občané v ulici se neshodnou Ing. Trambová návrhy je třeba zaštítit odborníkem-architektem, má pro občany větší váhu, než rozhodnutí rady Starosta navrhuje materiál odložit, svolat skupinu pro veřejný prostor, připravit animaci s odůvodněním navržených změn oproti stávajícímu stavu, zohlednit skutečnost, že v zástavbě rodinných domů mají lidé zahradní zeleň. Ing. Gavlasz toto by měl řešit územní plán Starosta ÚP řeší plochy jen obecně, ulice je třeba řešit formou regulativu. U s n e s e n í č. 702/13 Rada města odkládá rozhodnutí o zásadách stanovení ozelenění komunikací na území města Písek. Hlasování č. 9 pro: 6 Zodpovídá: Ing. J. Jambura K bodu 30) Záměr na zřízení hřbitůvku pro zvířata U s n e s e n í č. 703/13 Rada města schvaluje záměr zřízení hřbitůvku pro zvířata v lokalitě na okraji Lesního hřbitova v Písku. Zodpovídá: J. Hrádek K bodu 31) Zřízení nové železniční zastávky Písek JIH Starosta radní obdrželi 2 varianty návrhu na usnesení s tím, že v bodě III. je nahrazeno slovo doručena slovem odeslána. JUDr. Knot po předchozích špatných zkušenostech s korespondencí se SŽDC navrhuje zvolit razantnější postup varianta d) Ing. Kratochvíle dotazuje se na plánek bude jen stezka? Starosta trasu máme zajištěnou bylo schvalováno na minulém jednání ZM, někde musí být užší, neboť nedošlo k dohodě s majiteli pozemků. Ing. Trambová nová zastávka by mohla být využita jako jakási kyvadlová doprava ve městě. Starosta navrhuje schválit variantu d) U s n e s e n í č. 704/13 Rada města I. schvaluje text žádosti o zřízení nové vlakové zastávky dle návrhu s úpravou znění bodu 5 takto: V případě zřízení zastávky bude město vykonávat úklid a zimní údržbu přístupové komunikace. II. schvaluje podání žádosti o zřízení vlakové zastávky Písek JIH a pověřuje starostu jejím podpisem. III. žádá dále Správu železniční dopravní cesty o zřízení přechodu pro pěší přes trať č. 200 Zdice Protivín v místě křížení trati se silnicí č. III/1401 v Písku (přejezd č. P485) podle stránka 18 (celkem 20)

19 žádosti města Písek, která byla Správě železniční dopravní cesty odeslána dne a na kterou město Písek do dnešního dne neobdrželo od SŽDC žádnou odpověď. Hlasování č. 10 pro: 6 Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 32) Podnět Komise pro urbanismus a rozvoj města U s n e s e n í č. 705/13 Rada města bere na vědomí podnět Komise pro urbanismus a rozvoj města. Zodpovídá: Ing. J. Jambura K bodu 33) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v 1. pololetí roku 2013 U s n e s e n í č. 706/13 Rada města schvaluje Zprávu o stavu požární ochrany města Písku v 1. pololetí roku Zodpovídá: Ing. Z. Hofmanová K bodu 34) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci U s n e s e n í č. 707/13 Rada města schvaluje vydání předchozího souhlasu města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním reklamního zařízení typu A na Velkém náměstí, před domem č. p. 3 s platností od pro žadatele Karla Hájka a schvaluje vydání souhlasu s umístěním i v příštím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání souhlasu. Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 35) Žádost o povolení města Písek k vjezdu do části města U s n e s e n í č. 708/13 Rada města neschvaluje vydání dlouhodobého přenosného Povolení města Písek k vjezdu do části města Vnitřní Město pro žadatele Ing. Vlastimil Šimek BOTANIKA s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná městskou policií. Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 36) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku stránka 19 (celkem 20)

20 U s n e s e n í č. 709/13 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro provozovnu a akci: 1) Restaurace U Lva, Budějovická 471, žadatel Miroslav Simon, Kollárova 1404, Písek v rozsahu po-čt do 03:00 h, pá-so do 04:00 h, ne do 01:00 h 2) Restaurace U Vaňků, tř. Národní svobody 31/015, žadatel Karel Vaněk, Střížov 28, v rozsahu pá-so do 02:00 h 3) 13. Mezinárodní festival studentských filmů Písek 2013 doprovodný program ve dnech v kině Portyč, před kinem Portyč v rozsahu do 02:00 h, v Divadle Pod Čarou, πlocal clubu v rozsahu do 04:00 h, žadatel FILMFEST Písek s.r.o., Lipová alej 2068, Písek, zast. Vladanou Terčovou, Pražská 298, Písek Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 37) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 38) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 710/13 Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování jako splněné úkoly pod čísly: 226/12, 549/12, 58/13, 114/13, 118/13, 133/13, 183/13, 200/13, 251/13, 288/13, 344/13, 399/13, 407/13, 428/13, 430/13, 431/13, 446/13, 447/13, 509/13, 620/13, 634/13. Hlasování č. 11 pro: 6 Zodpovídá: Ing. Z. Hofmanová K bodu 39) Různé Ing. Kratochvíle stěžuje si na nepořádek v průchodu k Reinerům. Jednání rady ukončil starosta v 14:15 hodin. JUDr. Ondřej Veselý JUDr. Josef Knot V Písku dne: starosta města ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala: H. Keclíková stránka 20 (celkem 20)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.08.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 11. 3. 2019 Zápis Komise na ochranu životního prostředí RM Sezimovo Ústí ze dne 20. 2. 2019 (mat. č. 71/2019) Usnesení č. 72/2019 předložený zápis

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých bodů.

Více

USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí

USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí UR01/5/2015 Schválení programu 5. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY

USNESENÍ ZE DNE ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY USNESENÍ ZE DNE 26. 4. 2010 ZE SCHŮZE RADY MĚSTA VALAŠSKÉ KLOBOUKY Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne 24.6.2013 Číslo 1944 Zodpovídá: OdPVV Termín: 24.6.2013 program schůze dne 24.06.2013 Číslo 1945 Zodpovídá: FO Termín: 10.7.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09 U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 21. října 2009 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2013/ZM až /2013/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2013/ZM až /2013/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 08.04.2013 č. 446-20/2013/ZM až 477-20/2013/ZM USNESENÍ č. 446-20/2013/ZM ze dne 08.04.2013 schvaluje pí J. Babkovou, p. B. Bareše a MUDr. K. Navrátila

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín r S N E S E N Í 100. schůze Rady města Slavičín, konané dne 24.8.2010 rsnesení č. 100/2006/10 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne

Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne Město Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PSČ 763 12 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Vizovice konané dne 14. 12. 2016 Rada města Vizovice přijala na své schůzi konané dne 14. 12. 2016 následující usnesení:

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.09.2018, zápis č. 18/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více