Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý Omluveni MUDr. Němeček, MUDr. Turek, Ing. Franců PROGRAM 1) Změny závazných ukazatelů ZŠ Svobodná 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla 3) Návrh zadání veřejné zakázky Vodojem Hradiště 4) Návrh zadání veřejné zakázky Strategie rozvoje ICT 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava povrchu pod železniční tratí v prostoru zastávky Písek jih II. 6) Věcná břemena 7) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 8) Návrh na pronájmy nebytových prostor 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 10) Řešení nájemních vztahů k bytům 11) Poskytnutí bytu formou výběrového řízení 12) Poskytnutí bytu pro osoby v tíživé životní situaci 13) Stodenní výzva 14) Udělení plné moci v rámci právního zastupování města ve věci investiční akce Revitalizace historického centra města Písek 15) Informace o jednání s místními poskytovateli telekomunikačních služeb 16) Dohoda o umístění zařízení kamerového systému v ul. Třebízského 17) Dodatek smlouvy se společností emam s. r. o. v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek 18) Žádosti o Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města Písku 19) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 20) Informace z jednání komisí 21) Různé

2 JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájila a řídila starostka Mgr. Eva Vanžurová. Konstatovala, že zápis z minulého jednání rady byl řádně ověřen a nepřišly k němu žádné připomínky. Z dnešního jednání se omlouvá MUDr. Němeček, MUDr. Turek, Ing. Franců. Na jednání byl přítomen zastupitel p. Brož. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starostka MUDr. Chytrého. Hlasování č. 1 o ověřovateli: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Hlasování č. 2 o programu: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Pro urychlení jednání byly ke společnému projednání navrženy tyto body: 1-6, 7 (kromě podbodů c, d, e, h, i), 8 (kromě podbodu 2), 9-12, 14, 16, 18, 19. Ing. Trambová navrhuje zařadit do sloučených bod 7d). Starostka navrhuje po úpravě společně hlasovat o těchto sloučených bodech: 1-6, 7 (kromě podbodů c, e, h, i), 8 (kromě podbodu 2), 9-12, 14, 16, 18, 19 a schválit je dle návrhu předkladatele. Hlasování č. 3 o sloučených bodech: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Účast zpracovatelů materiálů: Mgr. Baslerová, Ing. Hladíková. K bodu 1) Změny závazných ukazatelů ZŠ Svobodná Usnesení č. 557/19 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek. Zodpovídá: Ing. L. Toman K bodu 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. K. Tyla Usnesení č. 558/19 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a MŠ Písek na pořízení průmyslového sušiče pro prádelnu 5. MŠ v hodnotě 120 tis. Kč. Zodpovídá: Ing. L. Toman K bodu 3) Návrh zadání veřejné zakázky Vodojem Hradiště Usnesení č. 559/19 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Vodojem Hradiště, 2. schvaluje komisi pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Ing. arch. Petra Trambová (2. místostarostka), Ing. Roman Honzík (Vodárenská správa Písek s.r.o.), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, stránka 2 (celkem 13)

3 náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (3. místostarosta), Pavel Čarek (Vodárenská správa Písek s.r.o.), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Věra Samková (odbor správy majetku), člen JHK, 3. schvaluje pověření otevřením nabídek v certifikovaném elektronickém nástroji Tenderarena pro Ing. Petra Kouřimského a Ing. Věru Samkovou. Zodpovídá: Ing. R. Honzík K bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky Strategie rozvoje ICT Usnesení č. 560/19 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Strategie rozvoje ICT a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku, 2. schvaluje komisi pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Ing. Jiří Votýpka (odbor vnitřních věcí), Ing. Vladimír Pokorný (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Fojtík (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Ing. Roman Koc (finanční odbor), náhradníci: Ing. Roman Svoboda, MBA (interní audit), Ing. Pavel Kadlec (odbor vnitřních věcí), Ing. Jan Veselý (odbor vnitřních věcí), Ing. Věra Samková (odbor správy majetku), Ing. Ladislav Toman (finanční odbor), 3. schvaluje pověření otevřením nabídek v certifikovaném elektronickém nástroji Tenderarena pro Ing. Petra Kouřimského a Ing. Věru Samkovou. Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava povrchu pod železniční tratí v prostoru zastávky Písek jih II. Usnesení č. 561/19 Rada města 1. schvaluje vyloučení účastníka EDIKT a. s., Rudolfovská tř. 461/95, České Budějovice, IČO , 2. schvaluje účastníka PRIMA, akciová společnost, Raisova 1004, Strakonice, IČO , za nabídkovou cenu ,00 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Oprava podchodu pod železniční tratí v prostoru zastávky Písek jih II. a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 6) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Na Pakšovce, p. Holan: VN přel. kab. Usnesení č. 562/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN a trubky pro optický kabel na částech pozemků parc. č. 967/33 a stránka 3 (celkem 13)

4 962/141 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL k.ú. Smrkovice, parc. č. 449/15 Usnesení č. 563/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL přípojky na části pozemku parc. č. 937/4 k. ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Strakonická: NN úprava kabel. sítě Usnesení č. 564/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení nového kabelového vedení NN, kabelové skříně a uzemnění na části pozemku parc. č. 826/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení služebnosti cesty za účelem přístupu a příjezdu k rodinnému domu v k. ú. Semice u Písku Usnesení č. 565/19 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr zřízení služebnosti cesty na části pozemku parc. č. 178 a 176 vše k. ú. Písek ve prospěch každého vlastníka pozemku parc. č. 192/6 k. ú. Semice u Písku (nyní ve vlastnictví žadatele) za podmínky odboru ŽP, tj. po geometrickém odměření pozemků dojde k trvalému vynětí ze ZPF a následně k převedení do ostatní plochy. Služebnost cesty bude zřízena úplatně, a to za jednorázovou náhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 200 Kč/m 2. K této jednorázové náhradě bude připočtena stránka 4 (celkem 13)

5 DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady vlastníka pozemku parc. č. 192/6 k. ú. Semice u Písku. K bodu 7) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem pozemků parc. č. 798/25 a parc. č. st k. ú. Písek dohodou a převedení na nového nájemce Usnesení č. 566/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 798/25 o výměře 722 m 2 a parc.č.st o výměře 20 m 2 vše k. ú. Písek s žadatelkou dohodou ke dni Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 798/25 o výměře 722 m 2 a parc. č. st o výměře 20 m 2 za účelem užívání jako zahrada a pozemek pod chatou na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce za úhradu ve výši Kč ročně pro nové nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) pí Petra Eisová žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/10 k. ú. Písek (umístění mobilního reklamního zařízení A ) Usnesení č. 567/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/10 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění mobilního reklamního zařízení A před domem čp. 75/13 na Alšově náměstí v Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den + DPH pro paní Petru Eisovou, IČO , se sídlem Příbram II, Luční 459. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) pí Lan Nguyenová žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/5 k. ú. Písek (umístění mobilního zařízení vystavené zboží) Na jednání byla přítomna Ing. Hladíková. Ing. Trambová připravujeme manuál týkající se vzhledu veřejného prostranství v centru města, který by měl platit od Navrhuje pronájem do a vypustit výpovědní lhůtu 1 měsíc. Usnesení č. 568/19 Rada města Písku po projednání schvaluje s připomínkou pronájem části pozemku parc. č. 2090/5 o výměře 1 m 2 (2 x 0,5 m) k. ú. Písek za účelem umístění mobilního zařízení, vystaveného zboží - textilu před domem čp. 162 v Nerudově ulici v Písku na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den + DPH pro paní Lan Nguyenovou, IČO , se sídlem České Budějovice, Plzeňská 611/77. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 5 (celkem 13)

6 Hlasování č. 4 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 d) GASTROCENTRUM-PÍSEK, s. r. o. žádost o prodloužení pronájmu pozemku parc.č.st k. ú. Písek (pozemek pod stánkem s občerstvením) Usnesení č. 569/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č. st o výměře 22 m 2 v k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod stánkem s občerstvením na další 2 roky tj. do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka s podmínkou, že v okolí stánku bude dostatečný počet odpadových nádob pro společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Na Pěníku 428. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku dle přílohy. e) PONTES Písek, s. r. o. žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc. č. 2094/10 k. ú. Písek (předzahrádka Skleník) Na jednání byla přítomna Ing. Hladíková. Ing. Trambová předzahrádka je ve špatném technickém stavu, navrhuje upravit usnesení: pronájem na 1 rok s podmínkou, že do konce roku 2019 bude opraveno zábradlí a podlaha. Starostka nájemce při osobním jednání přislíbil, že do konce roku 2019 dá vše do řádného stavu. JUDr. Veselý navrhuje pronájem do s možností prodloužení, pokud splní podmínky města. MUDr. Chytrý je specifikováno, co všechno má opravit. Ing. Hladíková jedná se o podlahu a oplocení předzahrádky. JUDr. Veselý navrhuje schválit s připomínkou uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou do s možností prodloužení nájmu v případě, že bude splněna podmínka dohodnuté rekonstrukce předzahrádky. Ing. Trambová navrhuje pronájem do konce března Usnesení č. 570/19 Rada města Písku po projednání schvaluje s připomínkou pronájem části pozemku parc. č. 2094/10 o výměře 66 m 2 v k. ú. Písek za účelem užívání jako předzahrádka vedle objektu Skleník na dobu určitou do za nájemné ve výši Kč ročně pro společnost PONTES Písek, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Fügnerovo náměstí 2428 s možností prodloužení nájmu v případě, že bude splněna podmínka dohodnuté rekonstrukce předzahrádky do Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 4 ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. Hlasování č. 5 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 f) Zemědělské a obchodní družstvo Kluky dodatek č. 2 k pachtovní smlouvě (aktualizace předmětu nájmu) Usnesení č. 571/19 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 2 k pachtovní smlouvě ze dne pro Zemědělské a obchodní družstvo Kluky, IČO , se sídlem Kluky stránka 6 (celkem 13)

7 u Písku 200, kterým dochází ke změně čísla pozemku PK 487 o výměře 1439 m 2 k. ú. Údraž na pozemek parc. č. 490/4 o výměře 1439 m 2 k. ú. Údraž a ke snížení výměry pozemku PK 466/18 o výměře m 2 k. ú. Údraž na m 2. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku. g) FC Písek fotbal, z. s. výpůjčka pozemků parc.č.st. 3936, parc.č.st. 3937, parc. č. st. 3938, parc. č. st. 3939, parc. č. st. 7151, parc. č. 300/9, parc. č. 300/10, parc. č. 300/11 a parc. č. 300/12 vše k. ú. Písek (fotbalový areál Spartak) Usnesení č. 572/19 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku pozemků parc. č. st o výměře 920 m 2, parc. č. st o výměře 181 m 2, parc. č. st o výměře 435 m 2, parc. č. st o výměře 799 m 2, parc. č. st o výměře 238 m 2, parc. č. 300/9 o výměře 491 m 2, parc.č. 300/10 o výměře m 2, parc. č. 300/11 o výměře 1522 m 2 a parc. č. 300/12 o výměře 23 m 2 vše k. ú. Písek za účelem užívání jako sportoviště na dobu určitou do pro FC Písek fotbal, z. s., IČO , se sídlem Písek, Burketova 303. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o výpůjčce pozemku. h) KMB pekařství, cukrářství, s. r. o. žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc. č. 9 k. ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod stánkem) Ing. Trambová jedná se o stánek na Bakalářích, který byl opraven, ne zcela dle našich představ. Nyní je zde žádost nové společnosti, navrhuje usnesení 1a, 2 na dobu určitou 1 rok. JUDr. Veselý navrhuje usnesení 1a, 2c. Hlasování č. 6 o návrhu 1a, 2c pro: 4 proti: 0 zdržel se: 2 Hlasování č. 7 o návrhu 1a, 2a na 1 rok pro: 4 proti: 1 zdržel se: 1 K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. i) SAM 73 APPAREL, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/21 k. ú. Písek (umístění mobilního zařízení vystavené zboží) Ing. Trambová navrhuje pronájem do konce roku (stejně jako u bodu c). Usnesení č. 573/19 Rada města Písku po projednání schvaluje s připomínkou pronájem části pozemku parc. č. 2090/21 o výměře 2 m 2 (1 x 2 m) k. ú. Písek za účelem umístění mobilního zařízení, vystaveného zboží - textilu před domem čp. 8 Heydukova ulice v Písku (směrem na Velké náměstí) na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den + DPH pro společnost SAM 73 APPAREL, s. r. o., IČO , se sídlem Kladno, ul. Milady Horákové Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Hlasování č. 8 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 stránka 7 (celkem 13)

8 j) Návrh na vypovězení nájemních smluv na pronájem části pozemku parc. č. 1972/6 k. ú. Písek (zahrádky na Ptáčkovně) Usnesení č. 574/19 Rada města Písku po projednání schvaluje vypovězení smluv na pronájem části pozemku parc. č. 1972/6 díl 2 o výměře 270 m 2 a díl 4 o výměře 210 m 2 vše k. ú. Písek s nájemcem. Rada města pověřuje starostku podáním výpovědi. K bodu 8) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o prominutí nájmu Usnesení č. 575/19 Rada města neschvaluje prominutí nájemného za pronájem nebytového prostoru v objektu čp. 105, Budovcova ul. po dobu uzavírky Budovcovy ulice pro nájemce. 2) Výběrové řízení na pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 440, Budějovické předměstí v Písku, který je součástí pozemku parcelní. č. st v k. ú. Písek včetně movitých věcí umístěných v nebyt. jednotce chata Živec Uvedla Ing. Trambová, doplnila Ing. Hladíková. Usnesení č. 576/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 440, Budějovické předměstí v Písku, který je součástí pozemku parcelní č. st v k. ú. Písek, včetně movitých věcí umístěných v nebyt. jednotce chata Živec, součástí pronajímaných prostor je i stavba umístěná na pozemku parc. č. st k. ú. Písek pergola, dle přílohy. Minimální výše nájemného je stanovena na Kč/rok + DPH ve výši podle zákona. Výběr nájemce provede majetkoprávní komise. Hlasování č. 9 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 K bodu 9) Návrh na řešení bytových záležitostí Usnesení č. 577/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 3 o velikosti 1+1 v budově čp. 417, Vinařického ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 22 o velikosti 2+1 v budově čp. 221, K Háječku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 333 v k. ú. Hradiště u Písku, č. 4 o velikosti 2+1 v budově čp. 1799, Otavská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. stránka 8 (celkem 13)

9 K bodu 10) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 578/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 222, K Háječku, Písek pro žadatelku, K Háječku 222, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 408, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 408, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1801, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1801, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1835, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 27 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 2242, Harantova, Písek pro žadatelku, Harantova 2242, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 341, Čechova, Písek pro žadatele, Čechova 341, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 383, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 383, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 32 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová K bodu 11) Poskytnutí bytu formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 7 ul. Otavská čp v Písku Usnesení č. 579/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 1799, Otavská ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka, bytem Drhovle Ves 42 za nájemné ve výši Kč/měs. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 21 ul. Pražská čp. 346 v Písku Usnesení č. 580/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 21 o velikosti 2+1 v budově čp. 346, ul. Pražská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 9 (celkem 13)

10 Zodpovídá: Ing. M. Hladíková 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1 ul. tř. Přátelství čp v Písku Usnesení č. 581/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1 o velikosti 3+1 v budově čp. 1952, tř. Přátelství, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 12) Poskytnutí bytu pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 582/19 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt pro osoby v tíživé životní situaci na byt č. 7 v budově čp. 887, Kollárova, Písek, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 61,13 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelem. Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 13) Stodenní výzva Na jednání byla přítomna Mgr. Baslerová. Uvedl Ing. Hladík chceme ověřit systém intenzivní sociální práce. Mgr. Baslerová jedná se o osoby, kterým byly přiděleny byty v tíživé situaci. Nyní by jim byl přidělen normální byt bez výběrového řízení s plnou výší nájemného. Neschvalovala by bytová komise, vybrané rodiny budou úzce spolupracovat se sociálním odborem. Jedná se o pilotní projekt. Starostka má obavy, aby v domech, kde budou tyto rodiny umístěny, nevznikalo zbytečné napětí. Usnesení č. 583/19 Rada města: 1. schvaluje záměr realizace Stodenní výzvy, 2. schvaluje uvolnění tří bytů pro pilotní ověření sytému ukončování bytové nouze s intenzivním doprovodem sociální práce. Hlasování č. 10 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Mgr. M. Baslerová K bodu 14) Udělení plné moci v rámci právního zastupování města ve věci investiční akce Revitalizace historického centra města Písek Usnesení č. 584/19 Rada města schvaluje udělení plné moci JUDr. Luboši Průšovi v rámci právního zastupování města Písek ve věci investiční akce Revitalizace historického centra města Písek v rozsahu zastupování v územním řízení o vydání rozhodnutí o umístění této stavby. stránka 10 (celkem 13)

11 Zodpovídá: Ing. V. Filip K bodu 15) Informace o jednání s místními poskytovateli telekomunikačních služeb Usnesení č. 585/19 Rada města bere na vědomí informace o uskutečněném setkání zástupců města Písek s poskytovateli telekomunikačních služeb a závěry jednání. Hlasování č. 11 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 16) Dohoda o umístění zařízení kamerového systému v ul. Třebízského Usnesení č. 586/19 Rada města schvaluje dohodu o umístění zařízení kamerového systému na dům v ul. Třebízského 412 uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a Společenstvím vlastníků jednotek Třebízského 412, Písek. Zodpovídá: PhDr. Mgr. J. Rapant, MBA, LL.M. K bodu 17) Dodatek smlouvy se společností emam s. r. o. v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek Uvedla starostka, došlo k navýšení ceny, desky nebudou umisťovány na domy, ale na stojany. Ing. Hladík se dotazuje na umístění desek. Starostka jejich umístění bude projednáno s památkáři a architektem města. Usnesení č. 587/19 Rada města schvaluje znění dodatku smlouvy s dodavatelem emam s. r. o., IČO: , se sídlem Poříčí 2466/30, , Blansko, kterým se navyšuje původní cena zakázky Kč bez DPH o Kč bez DPH na celkových Kč bez DPH ( Kč s DPH), uzavřené v rámci zakázky Zefektivnění chodu Městského úřadu Písek, část 2 s názvem Dodávka elektronické úřední desky a informačních kiosků a pověřuje starostku města podpisem dodatku smlouvy po kladném vyjádření poskytovatele dotace. Hlasování č. 12 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: PhDr. M. Prokýšek, Ph.D., M. Jánský K bodu 18) města Písku Žádosti o Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území Usnesení č. 588/19 1. Rada města nesouhlasí s vydáním 1 kusu dlouhodobého povolení k vjezdu do pěších zón na území města Písku na Havlíčkovo náměstí pro žadatele transmed Transport GmbH, organizační složka vozidlem R.Z. s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu do pěší zóny může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. stránka 11 (celkem 13)

12 2. Rada města nesouhlasí s vydáním 4 kusů dlouhodobých povolení k vjezdu do pěších zón na území města Písku pro žadatele Česká pošta, s. p. s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu do pěší zóny může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. Zodpovídá: Ing. M. Kovařík K bodu 19) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 589/19 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro kulturní činnost spolku divadla Pod čarou, Tyršova 28, Písek, žadatel Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO , zastoupena Miroslavem Pokorným, v rozsahu pá - so do 03:00 h, ne - čt do 01:00 h. Zodpovídá: Ing. M. Cibulková K bodu 20) Informace z jednání komisí Uvedla tajemnice. Starostka navrhuje za člena sociální komise Ing. Marii Bácovou a komisi pro infrastrukturu ponechat 7člennou. Usnesení č. 590/19 Rada města jmenuje členem komise sociální Ing. Marii Bácovou, a to od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí, a snižuje počet členů komise pro infrastrukturu na 7. Hlasování č. 13 pro: 6 proti:0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. J. Votýpka K bodu 21) Různé Žádost Židovské obce v Praze o vyjádření podpory města Ing. Trambová obdrželi jsme dopis od Židovské obce v Praze se žádostí o vyjádření podpory při opravě synagogy. Toto vyjádření o spolupráci města potřebují z důvodu podání žádosti o finanční podporu. Starostka morální podporu můžeme vyjádřit, navrhuje přijmout usnesení. Usnesení č. 591/19 Rada města schvaluje morální podporu pro záměr opravy a restaurování synagogy v Písku a doporučuje jako hlavního partnera pro využití synagogy po její případné opravě Městskou knihovnu Písek. Hlasování č. 14 pro: 6 proti: 0 zdržel se: 0 stránka 12 (celkem 13)

13 JUDr. Veselý podal informaci o zahraničních cestách: - v září se uskuteční návštěva partnerského města Velký Krtíš, - v říjnu se uskuteční návštěva rakouského města Bad Leonfelden vyzývá k účasti i další členy rady a zastupitelstva. Ing. Trambová obdrželi jsme pozvání navštívit v měsíci listopadu město Avignon. Návštěvy probíhají více na politické úrovni, město Písek nechce jít touto cestou. Máme zájem spíše o partnerství na úrovni místních spolků. Jednání rady města ukončila starostka v 14:00 hodin. Mgr. Eva Vanžurová starostka města V Písku dne: MUDr. Karel Chytrý ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala: H. Keclíková stránka 13 (celkem 13)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 22.07.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 21 konané dne 22. 7. 2019 Usnesení č. 311/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č. JI-014330053429/001, mezi městem Brtnice, jako povinným

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 078/14/Pa U S N E S E N Í 78. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 29. 4. 2014 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 2807/78 2834/78 Rozdělovník - členové

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 5. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Z á p i s. z 4. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 28. února 2018 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 4. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 28. února 2018 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 9. 4. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 11/1/2019/R z 9. 4. 2019 1. Jmenování člena komise -

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011

Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011 Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce dne 4. 5. 2011 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více