Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov"

Transkript

1 Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov Holoubkov 196 Mobil: HOLOUBKOV Zápis ze 2. schůze shromáždění SVJ domu č.p. 196, 197 Holoubkov Datum a čas konání: , 17:00 Místo konání: zasedací místnost OÚ Holoubkov, č.p. 48 Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny Zdeněk Smejkal, správce INZULA Rokycany Schůze se uskutečnila společně se SVJ domu č.p. 194, 195 Holoubkov. Program jednání: 1) Prezentace, zahájení 2) Schválení programu 3) Informace o založení SVJ domu č.p. 196, 197 4) Informace o právech a povinnostech členů SVJ 5) Informace o činnosti výboru za uplynulé období 6) Schválení oprav společných částí domu v roce ) Schválení výše příspěvku na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku ( výše příspěvku do fondu oprav ) a pravidel pro rozúčtování cen služeb 8) Diskuse 9) Usnesení a závěr 1) Prezentace, zahájení Schůzi zahájil p.fišer, přítomno je 18 vlastníků s podílem 87466/92645 tj. 94,4 %, což je nadpoloviční většina a schůze je usnášeníschopná P. Fišer přivítal a představil hosta, p. Smejkala - INZULA 2) Schválení programu Program schůze byl schválen:

2 3) Informace o založení SVJ domu č.p. 196, 197 P. Balda informoval, že usnesení Krajského soudu v Plzni převzal dne Datum zápisu do rejstříku je Dne byl založen účet (Konto DOMOV ) u UniCredit Bank. Na konci roku byl proveden odečet vody a elektřiny ve společných prostorách a obcí Holoubkov byly ukončeny smlouvy o dodávkách těchto médií. V nejbližší době předseda výboru podepíše za společenství s dodavateli elektřiny a vody nové smlouvy. Společnost INZULA vypsala všechny vlastníky ze systému SIPO a za měsíc leden budou již všichni vlastníci platit příspěvky do fondu oprav a zálohy za služby na účet společenství. Shromáždění vzalo uvedené informace na vědomí. 4) Informace o právech a povinnostech členů SVJ P. Fišer informoval o právech a povinnostech členů SVJ vyplývajících ze stanov, zejména: - hradit příspěvky do fondu oprav a zálohy na služby, - dodržovat platební morálku, - hlásit předsedovi výboru změny týkající se změn ve vlastnictví jednotek (prodej bytu, dědictví, darování, apod.) - povinnost hlásit předsedovi výboru změny v počtu obyvatel bytů a stavební úpravy bytu, - členové SVJ mají právo na informace (písemné podklady pro jednání, zápisy ze schůzí, sjednané smlouvy, informace o činnosti výboru, atd.). V případě, že některý vlastník nebude dlouhodobě platit příspěvky do fondu oprav, je výbor oprávněný tuto pohledávku soudně vymáhat a žádat exekuci. Dále je oprávněn požadovat vložení zástavního práva k bytu dlužníka, který pak s bytem nemůže volně disponovat. V krajním případě může být přistoupeno až k dražbě bytu dlužníka. Ing. Fišer žádal, aby v případě požadavku na opravy, již vlastníci nechodili na obecní úřad, ale obraceli se přímo na členy výboru. Drobné opravy v domě se nabídl, že bude zajišťovat p. Lukáš Pur. Shromáždění vzalo uvedené informace na vědomí. 5) Informace o činnosti výboru za uplynulé období Schůze výboru byla dne Výbor se rozhodl založit účet u UniCredit Bank konto DOMOV, který je na 1 rok zcela zdarma.

3 Výbor se rozhodl uzavřít pojistnou smlouvu o pojištění domu s Českou pojišťovnou od , kdy končí pojištění domu zajišťované obcí Holoubkov. Výbor se dohodl, že společné opravy v domě si bude SVJ provádět vlastními silami. Výbor odmítl předložený návrh mandátní smlouvy na správu domu od společnosti INZULA a pověřil předsedu poptat firmu TEBYT. Výbor doporučuje členské schůzi, aby zadala vypracování energetického auditu, statické posouzení a projekt pro stavební povolení na kompletní revitalizaci domu. Výbor se dohodl, že vypracuje domovní řád. Výbor doporučuje, aby si vlastníci bytů provedli výměnu oken. Shromáždění vzalo uvedené informace na vědomí. Na jednání se dostavila pí. Čečková. 6) Schválení oprav společných částí domu v roce 2009 Aby měl výbor informaci, jakou mají jednotlivý vlastníci představu o opravách v domě, vytvořil p.balda dotazník, který byl rozdán během vánočních svátků. P. Plaček předložil nabídky poptaných firem na výměnu oken (LD Stav, Vekra, Gatos, MM okna), z nichž nejvýhodnější nabídku předložila firma MM okna Plzeň, kde krajní byt vychází cca na ,-Kč a prostřední byt na ,-Kč. P. Smejkal upozornil na problémy, které může způsobit individuální výměna oken v jednotlivých bytech (různý vzhled oken, provedení oken nepočítající s budoucím zateplením domu, nemožnost získat množstevní slevu, atd.) a doporučil, aby výměna oken byla provedena najednou v celém domě, a aby partnerem pro vybranou realizační firmu bylo sdružení jako právnická osoba. Dále doporučil neobjednávat vnější parapety, ponechat stávající a tyto parapety vyměnit až při zateplení obvodového pláště. Shromáždění se dohodlo, že sdružení bude preferovat kompletní výměnu všech oken v celém domě s tím, že jednotliví vlastníci bytů uhradí náklady na výměnu oken ve svých bytech. Výbor poptá firmy na kompletní výměnu všech oken v domě (kromě již vyměněných) a prověří zda je tato varianta realizovatelná během jara letošního roku ANO Z jednání odešla pí. Zelíková.

4 P.Balda informoval o poptávkách, které rozeslal a obdržených nabídkách na plynofikaci domu a bytů, na vybudovaní plynové kotelny a na vybudování rozvodů topení v domě. Na základě informací od poptaných firem je realizovatelná plynofikace domu a bytů, rovněž je realizovatelná výstavba kotelny v místnosti sušárny, u které je za obvodovou zdí přiveden plyn k domu, je v této místnosti přívod vody, odpad je ve vedlejší místnosti prádelny. Všichni zástupci firem, kteří se byli podívat do těchto prostorů sdělili, že by bylo možné v sušárně kotelnu zbudovat. Rozvody topení do bytů je rovněž možné zbudovat, buď klasickou variantou vedení svislých potrubí vedle oken u obvodových zdí, nebo by bylo možné vést svislé potrubí instalační šachtou. P.Smejkal upozornil na to, že návrh jedné poptané firmy, že by bylo možné vynechat ty byty, které mají elektrické vytápění a jejich vlastníci by vytápění z plynové kotelny by nechtěli, je nereálný, protože podle legislativy by tyto byty musely přispívat 50% na vytápění plynovou kotelnou, i když by toto vytápění nevyužívaly. Dále p.smejkal upozornil na to, že pro instalaci turbo-plynových kotlů s vývodem do obvodové zdi nedostaneme povolení. Výbor nechá prověřit realizovatelnost varianty turbo-plynových kotlů v každém bytě. P.Balda informoval, že preferuje variantu vytápění plynovou kotelnou, protože cena za GJ z obecní kotelny Holoubkova je cca 650,-Kč, ale všechny poptané firmy na plynovou kotelnu uvádějí, že při současných cenách vychází cena tepla vyrobeného plynovou kotelnou cca na 350,- za GJ. P.Smejkal tento názor potvrdil a doplnil, že životnost kotelny je min. 15let a náklady na vytápění na 1 byt by v současných cenách neměly překročit 7000,-Kč za rok. Vzhledem k uvedeným skutečnostem, a jestliže nebude možné počítat s variantou turboplynových kotlů s vývodem do obvodového pláště, tak zůstávají reálné dvě varianty: buď vytápění bytů z plynové kotelny nebo vytápění bytů elektřinou. Výbor zadá provedení energetického auditu, statického posouzení domu a zpracování projektu pro stavební povolení ve dvou variantách (plynová kotelna a elektrické vytápění). Shromáždění vzalo na vědomí usnesení výboru, že běžné opravy v domě si bude SVJ provádět vlastními silami a na finanční záležitosti a pomoc při opravách a rekonstrukcích výbor sjedná smlouvu se správcovskou firmou, která bude nejvýhodnější.

5 7) Schválení výše příspěvku na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku ( výše příspěvku do fondu oprav ) a pravidel pro rozúčtování cen služeb Shromáždění se dohodlo na následujícím způsobu rozpočítávání: - příspěvek do fondu oprav dle plochy bytu; z tohoto příspěvku budou hrazeny náklady na údržbu a opravy, pojištění, odměna správci, revize - náklady na spotřebu elektrické energie ve společných prostorách budou hrazeny nad rámec fondu oprav dle počtu osob obývajících jednotlivé byty - náklady na spotřebu vody a stočné budou hrazeny nad rámec fondu oprav podle odečtu bytových měřidel Shromáždění se dohodlo na částce příspěvku do fondu oprav ve výši 30,-Kč/m 2 podlahové plochy dle Prohlášení vlastníka. Příspěvek se bude poprvé platit již za leden Shromáždění se dohodlo, že platby za daný měsíc do fondu oprav a zálohy na služby budou prováděny tak, aby byly na účtu sdružení do 20. dne v měsíci (s výjimkou měsíce ledna 2009). Platby je možné provést: - převodem z účtu na účet sdružení - poštovní složenkou - hotově do pokladny sdružení, která je u p. Lukáše Pura 8) Diskuse Nebyly žádné příspěvky do diskuse.

6 8) Usnesení a závěr P.Fišer přečetl návrh usnesení z dnešní schůze shromáždění nechal o něm hlasovat. PRO PROTI ZDRŽEL Usnesení přijato Zapisovatelkou byla zvolena pí. Čečková, která v souladu se stanovami podepíše zápis z dnešního jednání. 9) Poděkování, rozloučení P. Fišer a p. Balda poděkovali přítomným za účast a rozloučili se s nimi. V Holoubkově dne Ing. Miroslav Balda předseda výboru zapsal: Božena Čečková místopředsedkyně výboru

7 Usnesení ze 2. schůze shromáždění SVJ domu č.p. 196, 197 Holoubkov Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov I. Bere na vědomí: 1. Informace o založení SVJ a následné kroky, které byly učiněny na začátku činnosti SVJ. 2. Informace o právech a povinnostech členů SVJ. 3. Informace o činnosti výboru za uplynulé období. II. Schvaluje: 1. Kompletní výměnu všech oken v celém domě s tím, že jednotliví vlastníci bytů uhradí náklady na výměnu oken ve svých bytech. Bude poptáno 8 10 firem na kompletní výměnu všech oken v domě (kromě již vyměněných). 2. Provedení energetického auditu, statického posouzení domu a zpracování projektu pro stavební povolení ve dvou variantách (plynová kotelna a elektrické vytápění). 3. Pravidla pro rozúčtování : příspěvek do fondu oprav dle plochy bytu náklady na spotřebu elektrické energie ve společných prostorách dle počtu obyvatel bytů náklady na spotřebu vody a stočné dle odečtu bytových měřidel 4. Měsíční příspěvek do fondu oprav ve výši 30,-Kč/m2 podlahové plochy s tím, že se bude poprvé platit za měsíc leden 2009 III. Ukládá: 1. Výboru SVJ realizovat usnesení schválená na dnešním jednání. Ing. Miroslav Balda předseda výboru zapsal: Božena Čečková místopředsedkyně výboru

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 196, 197 Holoubkov Holoubkov 196 Mobil: 724 221 907 338 01 HOLOUBKOV E-mail: m.balda@seznam.cz Zápis ze 3. schůze shromáždění SVJ domu č.p. 196, 197 Holoubkov

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 od 18 hodin v zasedací místnosti KD Vltava. 1. Zahájení schůze Předseda výboru Ing. Kuncl přivítal 47 přítomných vlastníků bytů. Po seznámení

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu Starobylá 1006, 1007, 1008, Praha 11 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim příspěvků správu domu a služeb spojených s užíváním jednotek a jejich vyúčtování

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 14.12.2016 v salónku restaurace Na Čtyřce Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek,

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek bytového domu konané dne 4. 11. 2014 od 19.00

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 21.května 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p. 1556 konaného 14. června 2016 v 19,30 hod v prostorách 2. podzemního podlaží v sídle společenství Praha 5, Tachovská Josefa

Více

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Místo konání: byt předsedy SVJ, 9. května 484, Rajhrad Datum a čas konání: 5. června 2009,

Více

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9

Společenství pro dům Vybíralova č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybíralova č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: Předsedající: Zapsala: Účastníci: Zajištění hlasování: 28.5.2013, Galerie Praha 14 Mgr. Michal

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 konané dne 4.6 2014 od 17:00 hod v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2 společnosti MUROM a.s. na adrese Římská 421/24,

Více

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit:

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit: Platební řád Bytové družstvo Lucemburská 2136/16 podle článku 26 a násl. Stanov Bytového družstva přijímá a schvaluje tato pravidla pro platby členů družstva (dále jen Platební řád ): Článek 1. A/ Členové

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 27.4.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU.

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 a 575 a ve smyslu zákona č.72/1994sb. v platném znění, kterým se upravují některé

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství)

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství) Kodymova 2537-2539, Praha 5, společenství Kodymova 2538/10 158 00 Praha 5 Česká republika e-mail: svj.kodymova@seznam.cz ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství

Více

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská SV Vlnařská 688-693 Vlnařská 688/20 460 06 Liberec VI - Rochlice Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská 688-693 Datum konání : 6.5.2014 Hodina konání : 18.oo hod ve společenské místnosti

Více

Zápis ze shromáždění

Zápis ze shromáždění Zápis ze shromáždění Datum konání: 9. 11. 2009 Místo konání: ZŠ Mládežnická Trutnov, budova bývalého kina Program 1. Volba zapisovatele, volba skrutátora, kontrola usnášeníschopnosti 2. Zpráva o činnosti

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ:

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ: ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ 104 00, IČ: 725 47 171 Datum konání: 27. června 2016 od 20:00 hod. Místo konání:

Více

Platební řád Společenství vlastníků

Platební řád Společenství vlastníků Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8, přijímá a

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010

Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010 Zápis z II.shromáždění ze dne 3. června 2010 Společenství vlastníků jednotek pro dům Tř.Václava Klementa 336, Mladá Boleslav se sídlem Tř.Václava Klementa 336, Mladá Boleslav 293 01 IČO: 290 07 615. zapsaného

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK. přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení. II. Název společenství

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK. přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení. II. Název společenství STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ BYTOVÝCH JEDNOTEK přijaté v souladu s ust. 9 zák. č. 72/1994 Sb. I. Základní ustanovení 1. Vlastníci jednotek zakládají podle ust. 9 zák. č.72/1994 Sb., o vlastnictví bytů,

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17. Zápis z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.00 hodin V domě je 88 bytových jednotek, z toho je 69 v osobním vlastnictví

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Platební řád SVJ Chabařovická , Praha 8

Platební řád SVJ Chabařovická , Praha 8 Platební řád SVJ Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen společenství) podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje

Více

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 I. Shromáždění SVJ Baranova 10 Praha 3 se sídlem Baranova 1878/10, Praha 3, 130 00, IČ: 248 30 003 (dále jen Společenství)

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen společenství ) podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1327

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most konaného dne 22.11.2009 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908 Jednání se konalo dne 22.11.2011

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 29.1.2019 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Platební řád BD Slancova, Praha 8

Platební řád BD Slancova, Praha 8 Platební řád BD Slancova, Praha 8 Bytové družstvo Slancova, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Slancova přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu nájmů družstevních bytů (příspěvků

Více

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb 1. Základní údaje o společnosti: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Olšanská 2666/7,

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010.

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Společenství Archangelská 864,865,868 (dale jen společenství ) je právnickou osobou, je zapsáno v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu S, vložka

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8, přijímá a schvaluje tato

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ

VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU. čl.1. Odměny volených orgánů SVJ VNITŘNÍ PŘEDPIS VÝBORU čl.1 Odměny volených orgánů SVJ 1) Náklady na odměny volených orgánů SVJ jsou hrazeny ze záloh vlastníků a to podílem určeným stanovami. 2) Jednotliví členové volených orgánů mají

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 16.5.2018 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 25. 1. 2017 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti Přítomni: (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 26.1.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Platební řád Bytového družstva Chabařovická

Platební řád Bytového družstva Chabařovická Platební řád Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 Bytové družstvo Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje tato

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 15.03.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 111

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 111 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 17. května 2011 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE 30. 11. 2005 Z důvodu neusnášeníschopnosti řádné členské schůze A+B družstva, se sídlem Jabloňová 2136/11, Praha 10 (dále jen družstvo), konané dne 15.11.2005,

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008. Datum konání: 25.02.2008. Program: 1. Jednání výboru 2. Úkoly 3. Ostatní

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008. Datum konání: 25.02.2008. Program: 1. Jednání výboru 2. Úkoly 3. Ostatní Na Pískách 579, 254 01 Jílové u Prahy zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek u Městského soudu v Praze, oddíl S, vložka.. IČ: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008 Datum

Více

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3:

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3: Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 3. 11. 2011 od 18.00 hod v sále Domova důchodců Praha 8, Na Hranicích 974/17 Výbor Společenství

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 08. 11. 2017 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 21.6.2018 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014

Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 Členská schůze SVJ Nevanova 5,3,1 Praha 6 konaná 11.12.2014 1 Program členské schůze SVJ Prezentace Volba skrutátora a součet hlasovacích podílů Zpráva o hospodaření SVJ za roky 2012, 2013 a k 31. 10.

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva JW 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 OBSAH 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4. Platby

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 15. května 2012 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

PROTOKOL O KONÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK BL. 525 STŘEDISKO Č. 637

PROTOKOL O KONÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK BL. 525 STŘEDISKO Č. 637 Společenství vlastníků jednotek Datum shromáždění : 25. dubna 2017 Místo konání shromáždění: bl. 525, č.p. 3096-3109, ulice Javorová, Most Velký sál KD MEDŮZA Účast vlastníků (součet spoluvlastnických

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva Záhorského 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4.

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017 V Praze dne 18. 9. 2018 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce Společenství jednotek Zelenečská 516-520 Zelenečská 518/42, 198 00 Praha 9 Hloubětín ZA ROK 2017 Zpracoval: předkládá: Správce nemovitosti

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo Blansko, Pražská 66, konaného dne 17. května 2016 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Konání schůze: 29.11.2006 od 19 hod. v Gymnáziu Českolipská 373, Praha 9. Zápis

Více

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S NZ 947/2012 strana prvá sepsaný dnes, dne třicátého srpna roku dva tisíce dvanáct (30.08.2012) Mgr. Pavlem Vavříčkem, notářem v Brně, v jeho notářské kanceláři

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Společenství VJ Běluňská 1841, Běluňská 1841, Praha 9, IČ.: 247 46 151 P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Datum konání: středa 23. listopadu 2016 v 18.30 hod. Místo

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 26.2.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 26.2.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 26.2.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Bytové družstvo Rotavská, družstvo Jaroslava Foglara 1332, 155 00 Praha IČ: 26432722 Zápis v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí ZÁPIS z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10 konaném dne 16.04.2013 v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí Předsedající: Jarka valová Skrutátor: Tomáš Mach Zapisovatel: Irena Křivánková 1) Zahájení

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 20.10.2016 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing.

Více