ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ"

Transkript

1

2 ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

3 BRNO UNIPOINT VÍDEŇSKÁ, BRNO K PRODEJI Plocha k dispozici: m 2 Cena: info v RK Projekt Uni Point Vídeňská je uzavřený kampus šesti dvoupodlažních kancelářských budov v nadčasovém architektonickém designu a ve vysokém standardu použitých materiálů. Každá budova o podlahové ploše 400 m2 disponuje vlastním vstupem a parkovištěm a její vnitřní dispozici je možné upravit podle potřeb a požadavků budoucího majitele. Vlastní objekt dává uživateli možnost vlastní identity a prezentace a soukromí. AREÁL SLATINA TUŘANKA, BRNO Plocha k dispozici: m2 Cena: 8,5 EUR/m 2 /měsíc Administrativní komplex Areál Slatina je v tuto chvíli ve výstavbě a k nastěhování bude od ledna Areál je umístěn v blízkosti sjezdu z dálnice D1 a D2 a je napojen na síť MHD. Disponuje velkými kapacitami parkovacích stání. Budova využívá ekologicky šetrných technologií čímž je mimo jiné dosaženo nízkých provozních nákladů - budova je v energetické třídě mimořádně úsporná (energetický štítek A). TITANIUM NOVÉ SADY 25, BRNO Plocha k dispozici: m 2 Cena: Kč/m 2 /rok Business complex TITANIUM je moderní, reprezentativní a přitom komfortní administrativní centrum v samém centru Brna s výbornou dopravní dostupností, kterou zajišťuje napojení na dálniční síť (D1, D2, D52), blízkost hlavního vlakového nádraží a přímá vazba na MHD. Lokalita ve středu města zajišťuje plnou občanskou a obslužnou vybavenost. BRNO BUSINESS PARK LONDÝNSKÉ NÁMĚSTÍ, BRNO Plocha k dispozici: m2 Cena: 10 EUR/m 2 /měsíc BBP OFFICES nabízí moderní kancelářské a obchodní plochy s výbornou dopravní dostupností jak autem, tak MHD. Současně svým nájemcům poskytuje nadstandardní parkovací kapacity formou krytých parkovacích stání pod budovami a velkokapacitním parkovištěm pro návštěvníky. BBP OFFICES se nachází mezi ulicemi Heršpická, Vídeňská a Jihlavská a má ideální polohu s přímou návazností na dálniční tahy (D1, D2, D52) i na hlavní městský okruh, který zajišťuje dostupnost centra města během 5 minut jízdy autem. PALÁC MAGNUM ORLÍ, BRNO Plocha k dispozici: 480 m 2 Cena: Kč/m 2 /rok Palác Magnum, reprezentativní budova na nároží brněnských ulic Orlí, Divadelní a Benešova, nabízí obchodní prostory, obytné kancelářské ateliery a moderní kancelářské plochy ve vysokém stavebním i architektonickém standardu. Vnitřní členění jednotlivých pater lze upravit dle vašich představ svou kancelář, obchod nebo atelier si můžete naprojektovat přímo na míru! Moderní polyfunkční Palác Magnum disponuje parkovacími kapacitami ve ve dvou podzemních podlažích přímo v budově.

4 BRNO FELICIDAD KŘENOVÁ, BRNO Plocha k dispozici: 430 m 2 Cena: Kč/m 2 /rok Polyfunkční dům Felicidad je osmipodlažní budovou vystavěnou v proluce na rušné ulici Křenová při vjezdu do centra města Brna. Oblé tvary stavbu organicky začleňují do okolí, opláštění vlnitým a hladkým hliníkovým plechem navazuje na industriální pozadí. Nízkoenergetický koncept budovy zahrnuje použití tepelných čerpadel k vytápění a ohřevu vody, LED technologie osvětlení i využití dešťových vod. Z nejdelší fasády a z teras ustupujícího podlaží je panoramatický výhled na dominanty města. SPIELBERK OFFICE CENTER HOLANDSKÁ, BRNO Plocha k dispozici: m 2 Cena: 12,50/m 2 /měsíc Spielberk Office Center je moderní administrativní komplex, který je tvořen ze čtyř samostatných menších budov (tzv. Villa), třech větších propojitelných budov (IQ building) a dvou výškových budov (tzv. Towers). Součástí centra jsou banky, restaurace, obchody a kavárna. Prostor mezi budovami vyplňují dvě jezera ve starém holandském stylu. Flexibilní uspořádání prostor umožňuje budoucím nájemcům získat optimální pracovní prostor a rovněž expandovat horizontálně nebo vertikálně. AZ TOWER PRAŽÁKOVA, BRNO Plocha k dispozici: m 2 Cena: info v RK AZTOWER představuje moderní, ekologickou a ekonomicky úspornou budovu s rekordní výškou 111 m, která je naprosto nepřehlédnutelnou dominantou jižního předměstí Brna a patří k nejvyšší budově v Česku. Budova nabízí kancelářské a obchodní plochy jak k pronájmu, tak ke koupi. VIENNA POINT VÍDEŇSKÁ, BRNO Plocha k dispozici: m 2 Cena: od 7,25 EUR/m 2 /měsíc Technologický park VIENNA POINT svým umístěním na hlavní třídě Brno-Vídeň nabízí výborné dopravní napojení na dálniční uzel D1 EXIT 194 A a začátek dálnice D2. V dojezdové vzdálenosti se nachází mezinárodní letiště Brno-Tuřany, centrum města a také Kampus Masarykovy univerzity. VIENNA POINT je navíc v přímém spojení se sítí městské hromadné dopravy města Brna.

5 BRNO VOLVO BUILDING HERŠPICKÁ, BRNO Plocha k dispozici: 591 m 2 Cena: Kč/m 2 /rok Atraktivní kancelářské či obchodních prostory v rychle rostoucí administrativně obchodní části Brna při ulici Heršpická. Jednotka je umístěna v samostatně stojícím reprezentativním objektu v těsném sousedství významných administrativních center. Disponuje samostatným vstupem a výtahem a má výbornou dopravní dostupnost z dálničních tahů (D1, D2, D52), městského okruhu i MHD. Nájemcem zbylých prostor v budově je společnost VOLVO. THE CAMPUS SCIENCE PARK NETROUFALKY, BRNO Plocha: m 2 Cena: info v RK The Campus Scienec Park je součástí úspěšného administrativního centra v těsném sousedství nákupního centra Campus Square, Masarykovy univerzity, Nemocnice Bohunice a dalších s výbornou dopravní obslužností a parkovacími kapacitami. Centrum nabízí pět budov ve špičkovém standardu, které umožňují flexibilní uspořádání jednotlivých pater a tím všechny typy aktivit v oblasti hi-tech výzkumu a vývoje. VÍDEŇSKÁ VÍDEŇSKÁ, BRNO Plocha k dispozici: m 2 Cena: od 10 EUR/m 2 /měsíc Administrativní budova Vídeňská je umístěna v jižní části širšího centra Brna, disponuje velmi dobrou vazbou na městskou hromadnou dopravu i na silniční síť. Nabízí výbornou dostupnost do centra města, k BVV i na dálnice D1 a D2. Administrativní budova nabízí jak obchodní, tak kancelářské plochy se zázemím. Parkování je zajištěno podzemní garáží a venkovní oplocenou parkovací plochou.

6 OSTRAVA NOVÁ KAROLINA MORAVSKÁ OSTRAVA, OSTRAVA Plocha k dispozici: m 2 Cena: info v RK Nová Karolina Park je nový administrativní projekt v atraktivní čtvrti Nová Karolina v centru Ostravy. Nabízí m2 kancelářských ploch a m2 obchodních ploch. Variabilní kancelářské prostory - možnost pronájmu i menších jednotek od 70 m2. V podzemním podlaží je 280 parkovacích stání pro nájemce i návštěvy. Certifikát zelené budovy dle BREEM. Vynikající dopravní dostupnost: tramvajová a autobusová zastávka přímo před budovou, autobusové a vlakové nádraží cca 5 minut chůze, přímé napojení na dálniční spojení D1. Veškerá občanská vybavenost: v přízemí budovy obchody a služby (kavárna, restaurace, jídelna, květinářství,..) a možnost zřízení zákaznického centra či showroomu. V těsné blízkosti nové obchodně-zábavní centrum The Forum se všemi typy obchodů a služeb, supermarketem, fitness centrem a multikinem. THE ORCHARD HORNOPOLNÍ, OSTRAVA Plocha k dispozici: m 2 Cena:250 Kč/m 2 /měsíc Projekt Orchard sestává ze tří budov zahrnujících m2 moderních kancelářských ploch třídy "A". Každá budova má pět nadzemních a jedno podzemní podlaží s celkovou kapacitou m2 kanceláří, které jsou přizpůsobitelné dle individuálních požadavků nájemníků. Prostory jsou provedeny v nejvyšší kvalitě, včetně zdvojených podlah, nejmodernějších telekomunikačních připojení, snížených podhledů se zabudovaným osvětlením a klimatizací. Součástí projektu je i dostatečná kapacita parkovacích míst a skladových prostor. AXIS OFFICE NA ROVINCE, OSTRAVA Plocha k dispozici: m 2 Cena:10 EUR/m 2 /měsíc Axis office park je projekt splňující nejnáročnější mezinárodní kritéria. Jeho nedílnou součástí jsou vnější prostory plné zeleně, včetně vodních ploch a stromů. Velice flexibilní řešení prostoru umožňuje budoucím nájemcům úpravu dispozice dle vlastních představ. Budovy mohou být propojeny na každém podlaží, což umožňuje horizontální rozšíření a získání propojených ploch až do m2 PORUBA CUBE PORUBA, OSTRAVA Plocha k dispozici: m 2 Cena: od Kč/m 2 /rok Poruba Cube nabízí moderní kancelářské prostory v zrekonstruovaném, energeticky šetrném objektu, a to v jednotkách od 50 do m2. Objekt nabízí nájemcům prostory pro sklady, archiv, disponuje dostatečnými parkovacími kapacitami a restaurací přímo v budově. Kancelářské jednotky jsou vybaveny dostatečnou telekomunikační a IT infrastrukturou a jsou vhodné i pro umístění call centra či datového centra.

7 VYBRANÉ REFERENCE SPADIA LAB 08/2015 Pronájem vhodných prostor pro zřízení laboratoří Praha 3, 1280m2 administrativních prostor. MĚSTO ČERNOŠICE 09/2015 Pronájem administrativního zázemí a klientského centra Praha 2, Václavská 875m2 kancelářských prostor. EMC 10/2015 Vyhledání reprezentativních prostor pro nové sídlo společnosti na Praze 1 ul. Štěpánská 326m2 administrativních prostor. EWALS 8/2015 Zastoupení společnosti Ewals Cargo Care při přejednání nájemních podmínek v budově Prosek Point 310m2. DRÄGER 9/2015 Vyhledání nového sídla společnosti Dräger Praha Čestlice - 900m2 kanceláří a 500m2 skladových prostor. EUFORIE 9/2014 Vyhledání vhodných prostor pro novou pobočku fitness centra o velikosti 600m2 v budově Zirkon Office Center v Praze 8. DALŠÍ ZE SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ VYUŽILY NAŠE SLUŽBY: Od založení společnosti jsme v oddělení kanceláří zprostředkovali nájemní transakce o celkové ploše přes m2 pro více než 107 klientů.

8 Více referencí na SLUŽBY 108 AGENCY provozuje oborový portál najdikancelare.cz, na kterém najdete širokou nabídku kancelářských a obchodních prostor různých kategorií, případně projektů ve výstavbě či přípravě. VYHLEDÁVEJTE NEBO INZERUJTE SVÉ NABÍDKY NA

9 KONTAKTNÍ ÚDAJE 108 AGENCY, s.r.o. Přiběnicka 939/ Praha 3 Česka republika T: M: E: info@108agency.cz W: ODDĚLENÍ KANCELÁŘÍ:

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ 15 % 712.000 m 2 65.000 m 2 Zatímco poptávka po nových prostorech v lokalitě Brna vykazuje stabilní trend mírného růstu, v rámci prvního pololetí roku 2016 nebyl

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ Trh kancelářských nemovitostí v Brně byl v roce 2016 na vzestupu, a to jak díky rozsáhlým expanzím společností na tomto trhu již působícím, například expanze společnosti

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ I v prvním pololetí roku 2017 byl trh kancelářských nemovitostí v Brně na vzestupu a navázal tak na trend roku 2016, kdy trh ožil jak díky rozsáhlým expanzím společností

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ CENOVÁ MAPA KANCELÁØSKÝCH PROSTOR V BRNÌ: Moderní dokonèené kanceláøské prostory: cca 750.000 m 2 Moderní kanceláøské prostory ve výstavbì: cca 60.000 m 2 Neobsazenost

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE TOP NABÍDKY SLOVANSKÝ DŮM NA PŘÍKOPĚ 22, PRAHA 1 Plocha k dispozici: 1.925m 2 Cena: od 18,50Eur/m 2 /měsíc Parking: 180Eur/místo Slovanský dům nabízí moderní, flexibilní

Více

REFERENČNÍ KNIHA ODHLUČNĚNÉ ODPADNÍ SYSTÉMY

REFERENČNÍ KNIHA ODHLUČNĚNÉ ODPADNÍ SYSTÉMY REFERENČNÍ KNIHA ODHLUČNĚNÉ ODPADNÍ SYSTÉMY LEGO KLADNO FRIAPHON Společnost GLYNWED s.r.o. stejně jako v I. etapě výstavby výrobních hal, zajišťuje průběžnou dodávku odhlučněné odpadní kanalizace FRIAPHON

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0679-115/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1165/3 a garáž č. 1165/7, vše s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-západ, obec

Více

Praha 5 Zličín METROPOLE. Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra

Praha 5 Zličín METROPOLE. Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra Praha 5 Zličín METROPOLE Moderní byty u metra a obchodně-zábavního centra TULEŠICKÁ Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v Praze O projektu Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě.

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE TOP NABÍDKY JUNGMANNOVA 15 PRAHA 1 Plocha k dispozici: 3 786m 2 Cena: od 14Eur/m 2 /měsíc Parking: 200Eur/místo JUNGMANNOVA 15 je moderní kancelářská budova s nabídkou

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3039/68/2014 6 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Bytová jednotka - byt Ludvíka Podéště 1856 / 38, 708 00 Ostrava - Poruba Kraj Moravskoslezský, okres

Více

Znalecký posudek číslo S 245/64/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka - byt, Byt č. 159/4 v bytovém domě č. p. 159/5 na pozemku parc. č.

Znalecký posudek číslo S 245/64/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka - byt, Byt č. 159/4 v bytovém domě č. p. 159/5 na pozemku parc. č. Znalecký posudek číslo S 245/64/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka - byt, Byt č. 159/4 v bytovém domě č. p. 159/5 na pozemku parc. č. 61/4 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3029/58/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka byt č. 287/9 Adresa nemovitosti: Hrušovská 287 / 10, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský,

Více

Nordica elegantní přírodní architektura

Nordica elegantní přírodní architektura Nordica Ostrava Nordica elegantní přírodní architektura Administrativní budova Nordica je navržena v souladu s nejmodernějšími skandinávskými trendy přírodní architektury. Tuto architekturu však citlivě

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2576/49/2011 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1814/28 Adresa nemovitosti: Oty Synka 1814/6, Ostrava - Poruba Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město,

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K NEMOVITOST: Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3099/128/2014 6 Bytová jednotka - byt Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Karviná, obec Bohumín, k.ú. Nový Bohumín, kód k.ú. 707031, LV Ostatní

Více

Development na Ostravsku

Development na Ostravsku Development na Ostravsku Ing. Radka Demčáková account manager S.K. Neumanna 608/7 702 00 Ostrava e-mail: radka.demcakova@stingcommerce.cz www.rksting.cz Cílem prezentace je: Úvod Seznámit Vás s vývojem

Více

1 Funkční a příjemný veřejný prostor, kvalitní bydlení a vybavenost pro spokojený život (Liveable City)

1 Funkční a příjemný veřejný prostor, kvalitní bydlení a vybavenost pro spokojený život (Liveable City) Stav 2016 Strategické cíle / Opatření / projekty Vize 2030 Hlavní tematické okruhy: 1 Funkční a příjemný veřejný prostor, kvalitní bydlení a vybavenost pro spokojený život (Liveable City) 2 Koncepční rozvoj

Více

PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR

PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR TOP NABÍDKY SKLADOVÉ A ADMINISTRATIVNÍ CENTRUM, D1 PRAHA VÝCHOD Plocha: 3.245 m 2 K dispozici: ihned Cena: 600.000Kč /měsíc Nabízíme k pronájmu samostatný skladový a administrativní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 37/2015 (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 219 Na pozemku parc. č.: 552 Pozemky parc. č.:

Více

A. NÁLEZ. 1. Znalecký úkol. 2. Základní informace. 3. Prohlídka a zaměření. 4. Podklady pro vypracování znaleckého posudku

A. NÁLEZ. 1. Znalecký úkol. 2. Základní informace. 3. Prohlídka a zaměření. 4. Podklady pro vypracování znaleckého posudku ZNALECKÝ POSUDEK č. 4097-397/2014 O ceně rodinného domu v Praze, Jinonicích, Šternova č.p.132 a garáže bez čp/če, vč.příslušenství a pozemků p.č.428, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 157 m 2, p.č.429/1,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3/2011 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka 2+1 Adresa nemovitosti: Puškinova 456 / 10, Vyškov - Dědice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 248/7338/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 248/7338/2015 ENI CONSULT spol. s r.o. znalecký ústav obor ekonomika oceňování majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 248/7338/2015 o obvyklé ceně jednotky - bytu č. 3209/29 v bytovém domě č.p. 3209 včetně podílu na společných

Více

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek

Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice. OBSAH Rodné listy obrazovek Proč využít našich služeb? Jsme největší nezávislá síť led obrazovek v České republice OBSAH Rodné listy obrazovek Hl. M. Praha Praha Palladium.......................................... 4 Praha Atrium

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3530-353/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3530-353/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3530-353/2013 O ceně rodinného domu v Praze Ďáblicích, Kučerové č.p.137/14, včetně příslušenství a pozemků p.č.690, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 319 m 2 a p.č.691, zahrada,

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2912/121/2013 6 NEMOVITOST: Byt č. 3/5 Adresa nemovitosti: Kostelní 3, Vidnava Katastrální údaje: Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Vidnava, k.ú. Vidnava, kód k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1.364 82/14

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1.364 82/14 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1.364 82/14 o ceně v čase a místě obvyklé (tržní) bytu 181/1 vč. podílu na společných částech (160/10000) a podílu (2/125) zastavěných pozemků p.č. 2082, 2083 a 2084 situovaných

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6131/51 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6131/51 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6131/51 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 336/10 V budově č. p.: 336 Na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 27/2012 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Rodinný dům. Adresa nemovitosti: Jevišovice 237 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5090/2015 NEMOVITÁ VĚC: 1/2 domu č.p. 54 na pozemku p.č. 674 a 1/2 pozemku tvořeného parcelami č. 674 a 675 Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem,

Více

PRŮVODNÁ ZPRÁVA. Urbanistické řešení

PRŮVODNÁ ZPRÁVA. Urbanistické řešení PRŮVODNÁ ZPRÁVA Identifikační údaje Název: Obytný soubor na ul. Pastviny v Brně - Komíně Místo: Brno - Komín, ul. Pastviny Rozloha řešeného území: 2,1 ha Urbanistické řešení Kontext lokality Řešené území

Více

Znalecký posudek -Odhad obvyklé ceny

Znalecký posudek -Odhad obvyklé ceny Znalecký posudek -Odhad obvyklé ceny číslo 3317/76/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 325/6, v obytném domě čp. 325, na st.p.č. 412/1, Podíl na společných částech domu čp. 325 a pozemku označeném jako

Více

York Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U ARCHITEKTONICKÉ, FUNKČNÍ A DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

York Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U ARCHITEKTONICKÉ, FUNKČNÍ A DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Z Á K L A D N Í P O P I S R O D I N N É H O D O M U York IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Developer projektu Skala Invest Group s.r.o. Sídlo společnosti Na Zámecké 11, 140 00 Praha 4-Nusle Tel.fax +420 241 742 654

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 3211-43/2015 6

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 3211-43/2015 6 KSHK 42 INS 16231/2015 Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 3211-43/2015 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka - byt 2+1 č. 734/12, Hostinné, ul. Sídliště Adresa nemovitosti: Sídliště 734, 54371 Hostinné

Více

SIAL architekti a inženýři spol. s.r.o. Liberec

SIAL architekti a inženýři spol. s.r.o. Liberec Architektonická soutěž o návrh nové budovy Centra přírodovědných a technických oborů UJEP SIAL architekti a inženýři spol. s.r.o. Liberec U Besedy 414/8, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec IČ 183 81 481

Více

700 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6591/1 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

700 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6591/1 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6591/1 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 557/533 V budově č. p.: 557 Na pozemku

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3642/236/2014 6 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Bytová jednotka jednotka č. 65/2 v bytovém domě čp. 65, na pozemku p.č. st. 365, vč.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 24/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 24/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 24/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 9.1 Rekreační chata Stávající Číslo evidenční: 616 Na pozemku parc. č.:

Více

OBSAH. Obsah ocenění prováděného podle cenového předpisu 1. Ocenění staveb 1.1 Rodinný dům 2. Ocenění pozemků 2.1 Pozemky

OBSAH. Obsah ocenění prováděného podle cenového předpisu 1. Ocenění staveb 1.1 Rodinný dům 2. Ocenění pozemků 2.1 Pozemky ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4489/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům s pozemky Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Litoměřice, obec Kleneč, k.ú. Kleneč Adresa nemovitosti: Potoční, 413 01 Kleneč

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY. číslo 40-19.13

ODHAD OBVYKLÉ CENY. číslo 40-19.13 ODHAD OBVYKLÉ CENY číslo 40-19.13 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednatka č.496/1 Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres Hl.m. Praha, obec Praha, k.ú. Košíře Adresa nemovitosti: Cetyňská 496,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5318-51/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5318-51/15 Ladislav Charvát mobil: 602 447 582 Člen Komory soudních znalců ČR IČO: 48294047 Člen Asociace znalců a odhadců ČR Brno e - mail: charvatladislav@seznam.cz kancelář: Pražská 585, RESTAMO, Chomutov www:

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 4-4/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 4-4/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 4-4/2015 Ocenění spoluvlastnického podílu ve výši 1/2 nemovitých věcí: Parcela č. 23/105 o výměře 870 m2 trvalý travní porost, Parcela č. 23/115 o výměře 130 m2 zastavěná

Více

CTP Moderní pracovní prostředí

CTP Moderní pracovní prostředí CTP Moderní pracovní prostředí O B S A H C T P v č í s l e c h C T Pa r k N e t w o r k C T Pa r k O s t r a v a I Q O s t r a v a - K a n c e l á ř s k é p r o s t o r y C T P v č í s l e c h miliónů

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2015 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V PŘEROVĚ PRŮVODNÍ ZPRÁVA

MĚSTSKÁ KNIHOVNA V PŘEROVĚ PRŮVODNÍ ZPRÁVA MĚSTSKÁ KNIHOVNA V PŘEROVĚ PRŮVODNÍ ZPRÁVA BAKALÁŘSKÁ PRÁCE FA VUT BRNO 2010 URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ Parcela pro zamýšlenou Přerovskou knihovnu se nachází v centrální části města, na dohled z hlavního Přerovského

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2829/38/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 861 Adresa nemovitosti: Čeladná 861 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Čeladná, k.ú. Čeladná,

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q3/2015 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER OLOMOUC - VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ PROSTORY K pronájmu jsou skladovací

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4574-373/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4574-373/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4574-373/2015 O ceně bytové jednotky č.931/19 v Brně, místní část Bystrc, Fleischnerova 931/9, vč.příslušenství a podílu o velikosti 6194/438744 na společných částech domu a pozemcích

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4056-72/2015 NEMOVITÁ VĚC: Byt č.2487/3 Katastrální údaje : Kraj Pardubický, okres Pardubice, obec Pardubice, k.ú. Pardubice Adresa nemovité věci: S.K.Neumanna 2487,

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K NEMOVITOST: Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3148/35/2015 6 Rodinný dům - bez nebytových prostor Adresa nemovitosti: Na Záguří 611 / 2, 736 01 Havířov - Bludovice Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský,

Více

Znalecký posudek č. 980-90/2014

Znalecký posudek č. 980-90/2014 Znalecký posudek č. 980-90/2014 č.j. 180 EX 10446/09 O obvyklé ceně nemovitostí pozemků na p.p.č. 238/8, o ploše 467 m2, zastavěná plocha a nádvoří, na p.p.č. 238/9 o ploše 153 m2, zastavěná plocha a nádvoří,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4259-58/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4259-58/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4259-58/2015 O ceně bytové jednotky č.498/35 vč.příslušenství, vč.podílu o velikosti 642/22199 na společných částech domu a pozemku p.č.1424, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti

Více

RADEK JANOUŠEK JAN HARCINÍK PIVOVAR NUSLE

RADEK JANOUŠEK JAN HARCINÍK PIVOVAR NUSLE RADEK JANOUŠEK JAN HARCINÍK PIVOVAR NUSLE IDENTIFIKACE LOKALITY, ŠIRŠÍ VZTAHY pěší dostupnost 10 min Folimanka Gröbovka pěší dostupnost 5 min Umístění v rámci Prahy Císařské otisky Dostupnost MHD Dostupnost

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti

Odhad obvyklé ceny nemovitosti Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 3925-2/2015 6 NEMOVITOST: Rodinné domy č.p. 76 a č.p. 93 Vršce Adresa nemovitosti: Vršce 76 a 93 Katastrální údaje: Kraj Královéhradecký, okres Jičín, obec Vršce, k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4067-367/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4067-367/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4067-367/2014 O ceně podílu o velikosti 1/2 bytové jednotky č.455/16 v Olomouci, Povel, Mišákova 455, vč.příslušenství a podílu o velikosti 733/2325 na společných částech domu, vše

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) EURODRAŽBY, CZ a.s ZNALECKÝ POSUDEK číslo 66/2012 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 187/11 V budově č. p.: 187 Na pozemku

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 603/17 Adresa nemovitosti: Na Burse 603, 294 71 Benátky nad Jizerou Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá

Více

SITUACE VE MĚSTECH A JEJICH OKOLÍ ÚZEMÍ INTRAVILÁNU MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ PŘÍLOHA Č.1 PRVNÍ ČÁST

SITUACE VE MĚSTECH A JEJICH OKOLÍ ÚZEMÍ INTRAVILÁNU MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ PŘÍLOHA Č.1 PRVNÍ ČÁST Aktualizace koncepce cyklodopravy v Královéhradeckém kraji PŘÍLOHA Č.1 PRVNÍ ČÁST SITUACE VE MĚSTECH A JEJICH OKOLÍ ÚZEMÍ INTRAVILÁNU MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ Město Hradec Králové Ing. Karel Šimonek - leden

Více

Diplomová práce Centrum pro evropské záležitosti. doc. akad. arch. Vladimír Soukenka, FA ČVUT

Diplomová práce Centrum pro evropské záležitosti. doc. akad. arch. Vladimír Soukenka, FA ČVUT Diplomová práce Centrum pro evropské záležitosti Ústav interiéru a výstavnictví, Letní semestr 2011/2012, Ivan Šach doc. akad. arch. Vladimír Soukenka, FA ČVUT Obsah Evropské záležitosti 3 Popis objektu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 48/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 48/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 48/2011 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka 3+1 Adresa nemovitosti: Krylova 526 / 22, Znojmo - Přímětice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4398-197/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4398-197/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4398-197/2015 O ceně bytové jednotky č.674/16 v obci Sedlčany, Na Severním sídlišti I č.p.674, vč.příslušenství a podílu o velikosti 321/50188 na společných částech domu a pozemcích

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 4947/185/14

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 4947/185/14 č.vyhotovení : 1 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 4947/185/14 o ceně rodinného domu č.p. 199 postaveného na pozemku parc.č. 1408 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 1408 a parc.č. 1409 v obci Praha, k.ú. Hlubočepy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4423-222/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4423-222/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4423-222/2015 O ceně pozemku p.č.st.822, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 444 m 2, jehož součástí je rodinný dům č.p.19 v obci Hošťálková, včetně příslušenství a pozemku p.č.92,

Více

Dodatek ke znaleckému posudku č. 5857 1 /2016

Dodatek ke znaleckému posudku č. 5857 1 /2016 1 Pohled od ulice Dodatek ke znaleckému posudku č. 5857 1 /2016 Věc: Stanovení ceny v místě a čase obvyklé bývalého areálu ČOV v katastrálním území Hajniště pod Smrkem, obec Nové Město pod Smrkem, okres

Více

Regulační plán centra města Zlína

Regulační plán centra města Zlína Akce: Fáze: Regulační plán centra města Zlína Návrh 1. Etapa Evidenční číslo: 1510070004 Pořizovatel: Zhotovitel: Magistrát města Zlín středisko územního plánování Náměstí Míru 12, Zlín 761 40 Ing. arch.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015 O ceně bytové jednotky č.722/10 v Brně, místní část Bystrc, ulice Laštůvkova 722/47, vč.příslušenství a podílu o velikosti 5842/103784 na společných částech domu a pozemcích

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 25/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 149 Na

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5068/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 384/31 Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres Hl.m. Praha, obec Praha, k.ú. Veleslavín Adresa nemovité věci: Pod Novým

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4383-120/14. Exekutorský úřad Břeclav, Mgr. Marcela Petrošová U Tržiště 9 690 02 Břeclav

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4383-120/14. Exekutorský úřad Břeclav, Mgr. Marcela Petrošová U Tržiště 9 690 02 Břeclav ZNALECKÝ POSUDEK č. 4383-120/14 O ceně nemovitosti - rekreační chaty na pozemku parc.č.2453 s příslušenstvím v kat.úz.břeclav Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Břeclav,

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 47 Na pozemku

Více

2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY

2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY 2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY počet počet procento OTÁZKA Č. 1 VYPLŇTE ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SVÉ OSOBĚ VĚK A VZDĚLÁNÍ Věk Do 18 let 1 1% 19-40 let 57 38% 41 61 let 40 26% Nad 60 let 54

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0905-083/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům včetně příslušenství a pozemků Podíly 1/2 z celku rodinného domu včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Liberecký,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4782-422/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4782-422/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4782-422/2012 ve věci zjištění ceny bytové jednotky č. 1643/2 vymezené podle Prohlášení vlastníka budovy č.p. 1643, Bělohorská 90, k.ú. Břevnov, obec Praha Objednatel posudku: SNEO,

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 98 Na

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

č. 1617-17/2016 Ječná 550/1 120 00 Praha 2 - Nové Město zjištění obvyklé ceny nemovitosti Šumavská 31/991 120 00 Praha 2 - Vinohrady

č. 1617-17/2016 Ječná 550/1 120 00 Praha 2 - Nové Město zjištění obvyklé ceny nemovitosti Šumavská 31/991 120 00 Praha 2 - Vinohrady Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1617-17/2016 o ceně nemovitosti - pozemků p.č. 1336/64, p.č. 1336/65, p.č. 1336/84, p.č. 1337/115, p.č. 1337/117, p.č. 1337/118, p.č. 1337/341, p.č. 1337/343 a p.č. 1337/345,

Více

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 15 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3340/149/15 NEMOVITÁ VĚC: Pozemková parcela parc.č. 3784 jejíž součástí je stavba č.p. 287 s příslušenstvím Katastrální údaje : Kraj Jihočeský, okres Písek, obec Písek, k.ú. Písek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4794-434/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4794-434/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4794-434/2012 ve věci zjištění ceny bytové jednotky č. 1643/14 vymezené podle Prohlášení vlastníka budovy č.p. 1643, Bělohorská 90, k.ú. Břevnov, obec Praha Objednatel posudku: SNEO,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4106-122/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4106-122/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4106-122/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka, Byt č.713/52 Katastrální údaje : Kraj Královéhradecký, okres Hradec Králové, obec Hradec Králové, k.ú. Třebeš Adresa nemovité

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 30-5140/2016

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 30-5140/2016 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 30-5140/2016 NEMOVITÁ VĚC: St. parcela č. 76, jejíž součástí je objekt bydlení č.p. 36, pozemek p.č. 110/27 včetně dalších součástí a příslušenství Katastrální údaje

Více

Administrativní budova Balabenka

Administrativní budova Balabenka Balabenka 2 dministrativní budova Balabenka Balabenka je moderní administrativní budova nacházející se na hranici městských částí raha 8 a raha 9. oloha budovy zaručuje jak výbornou dopravní dostupnost,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 07/885/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 07/885/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 07/885/2014 o ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 773/21 v domě s č.p. 773 včetně součástí, příslušenství, podílu na společných částech domu a pozemku č. 948 v obci a katastrálním

Více

Posudek číslo 3898-018/2014

Posudek číslo 3898-018/2014 Posudek číslo 3898-018/2014 Odhadce: Ing. Vladimír Novák Lomená 1758/32, 415 01 Teplice, 602 349 589 Datum objednání: Datum místního šetření: 29. 8. 2014 Místní šetření proběhlo za účasti: mojí V. Nováka,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 12/2016. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 12/2016. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 12/2016 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu dražby) Předmět ocenění: Bytová jednotka - byt ocenění stávajícího stavu Název nemovitosti: Byt 3+1. Bytová jednotka

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4775-415/2012 D

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4775-415/2012 D ZNALECKÝ POSUDEK č. 4775-415/2012 D ve věci zjištění ceny bytové jednotky č. 1681/8 vymezené podle Prohlášení vlastníka budovy č.p. 1680 a 1681, Bělohorská 60 a 62, k.ú. Břevnov, obec Praha Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3783-122/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3783-122/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3783-122/14 O ceně funkčního celku: - stavebního pozemku č. 4921/22 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba č.p. 2702 občanské vybavenosti - stavebního pozemku č. 4921/27

Více

Znalecký posudek č. 6062-279 / 2014

Znalecký posudek č. 6062-279 / 2014 Znalecký posudek č. 6062-279 / 2014 Byt č. 1408/4 v bytovém domě č.p. 1406, 1407, 1408 na pozemku p.č. 1024 včetně id. podílu 713/12996 na společných částech domu a na výše uvedeném pozemku, uvedeno na

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

Znalecký posudek. zjištění ceny obvyklé

Znalecký posudek. zjištění ceny obvyklé Znalecký posudek zjištění ceny obvyklé č. 2305-95/2015 o ceně nemovitosti - bytu 2 + 1 č. 392/4, Jarní 11, LV č. 1745, s podílem na společných částech domu a pozemku 5069/219368, obec a okres Jihlava,

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY. číslo 4914-29/14

ODHAD OBVYKLÉ CENY. číslo 4914-29/14 ODHAD OBVYKLÉ CENY číslo 4914-29/14 NEMOVITOST: rodinný domek čp.81, pozemky parc.č.st.89 a parc.č.170/10 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Nymburk, obec Hořátev, k.ú. Hořátev Adresa nemovitosti:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2469/89/15 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům č.p. 468 Katastrální údaje : Kraj Královéhradecký, okres Trutnov, obec Rtyně v Podkrkonoší, k.ú. Rtyně v Podkrkonoší Adresa nemovité

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4320-119/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4320-119/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4320-119/2015 O ceně bytové jednotky č.130/12 v Brně, Veveří, Grohova 130/37, vč.příslušenství a podílu o velikosti 6251/147286 na společných částech domu, vše zapsáno na LV č.3500

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 130/7220/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 130/7220/2015 ENI CONSULT spol. s r.o. znalecký ústav obor ekonomika oceňování majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 130/7220/2015 o obvyklé ceně jednotky - bytu č. 2701/23, v bytovém domě č.p. 2701, 2702, včetně podílu na společných

Více