Stavební úpravy objektu č. p. 27/1-3. NP - nábytek. Kupní smlouva. o koupi movité věci. č. smlouvy kupujícího ^Í.9Lí^.L č. smlouvy prodávajícího

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stavební úpravy objektu č. p. 27/1-3. NP - nábytek. Kupní smlouva. o koupi movité věci. č. smlouvy kupujícího ^Í.9Lí^.L č. smlouvy prodávajícího"

Transkript

1 Kpní slva kpi vité věi č. slvy kpjííh ^Í.9Lí^.L č. slvy prdávajííh kter níže vedenéh dne, ěsíe a rk zavírají pdle st a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanskéh zákník, v platné znění (dále jen bčanský zákník"): ČI. I Slvní strany Název: Sídl: sba s právnění jednat: IČ: DIČ: Peněžní ústav: Čísl účt: Zástpe ve věeh tehnikýh: Měst Dačie Krajířva 27/1, 80 1 Dačie 1 Ing. Karel Maků, starsta ěsta CZ Česká spřitelna a. s., pbčka Dačie /08 Zdeněk Sedláček pravník DI, tel. č jak kpjíí na straně jedné (dále jen kpjíí") Název: Sídl: Zápis v bhd, rejstřík: sba s právnění jednat: IČ: DIČ: Peněžní ústav: Čísl účt: Datvá shránka: Zástpe ve věeh tehnikýh: F-HANTs. r.. Dlní Něčie 102, Dačie Krajský sd v Č. Bdějviíh ddíl C, vlžka 128 Havlík František CZ Českslvenská bhdní banka, a. s., pbčka Dačie /0 hagyr Havlík František jak prdávajíí na straně drhé (dále jen prdávajíí") ČI. II Preable Tat slva se zavírá na základě výsledk veřejné zakázky aléh rzsah s názve " (dále jen veřejná zakázka"). Nabídka Strana 1 (elke 7)

2 prdávajííh byla kpjíí jak zadavatele veřejné zakázky vybrána jak ekniky nejvýhdnější-s nejnižší nabídkv en v Kč bez DPH. Prdávajíí výslvně ptvrzje, že prvěřil veškeré pdklady a pkyny kpjííh, které bdržel d dne zavření tét slvy i pkyny, které js bsaženy v zadávaí dkentai veřejné zakázky a že tyt shledal vhdnýi a že sjednaná ena a způsb plnění slvy bsahje všehny níže vedené pdínky a klnsti. ČI. III Předět slvy 1. Prdávajíí se tt slv zavazje za pdínek v ní sjednanýh ddat kpjíí, interiérvé vybavení pr aki Stavební úpravy bjekt č. p. 27/1 -. NP, jehž tehniká speifikae je vedena v Přílze č. 1, která je nedíln sčástí tét slvy (dále jen vybavení" či předět kpě"), a převést na kpjííh vlastniké práv k tt vybavení. Kpjíí se zavazje řádně ddané vybavení převzít a zaplatit za ně prdávajíí sjednan kpní en. 2. Ddání zahrnje rvněž ntáž vybavení v ístě plnění a jeh vedení d prvz.. Prdávajíí se rvněž zavazje zajistit - výrb a d dávk atypikýh prvků interiérvéh vybavení v pčt a paraetreh dle Přílhy č. 1 a prjektvé dkentae; - likvidae balů a dpad; - vypravání dílenské dkentae navrženýh atypikýh prvků; - před zahájení výrby prjedná prdávajíí se zástpi kpjííh detaily ddávky za účele přesnění tvarů, rzístění pli apd. Jednání prběhne v sídle kpjííh. ČI. IV Míst a dba plnění 1. Prdávajíí ddá, sntje a sadí vybavení v ístě plnění, který je bdva Městskéh úřad Dačie, č. p. 27, 80 1 Dačie I, kaneláře v. NP č. 218, 219, 220. Prdávajíí bere na vědí, že íst plnění, je v dbě zavření tét slvy ve výstavbě. 2. Ddávka interiérvéh vybavení bde navazvat na dknčen stavb Stavební úpravy bjekt č. p. 27/1 -. NP, jejíž dknčení se předpkládá Prdávajíí je pvinen ddat vybavení nejpzději d , dba plnění se však ůže zěnit s hlede na nečekávaný vývj stavebníh praí v ístě plnění a s tí zěněn db dknčení stavby. Terín ddání vybavení se prdlží tlik dní, klik se prdlží terín dknčení stavby. Strana 2 (elke 7)

3 ČI. V Předání předět kpě 1. Prdávajíí devzdá kpjíí předět kpě v dhdnté čase, na dhdnté íst, v jednané nžství, jaksti a prvedení, bez právníh či faktikýh vad a způsbe jednaný v tét slvě. Kpjíí pžadje sbní předání předět kpě v ístě plnění. 2. Vybavení sí být nvé, nepžité, v prvtřídní kvalitě, sí vyhvvat speifikai vedené v Přílze č. 1 tét slvy a sí ít vlastnsti deklarvané výrbe. 4. Sčástí předání je vyzkšení fnkčnsti vybavení. 5. předání a převzetí předět kpě sepíší strany předávaí prtkl. 6. Kpjíí není pvinen převzít předět kpě vykazjíí vad. 7. Kpjíí nabývá vlastniké práv k předět kpě, jakile jej v slad s předávaí prtkle převeze. 8. Nebezpečí škdy na předět kpě přehází na kpjííh dne převzetí. ČI. VI Kpní ena a platební pdínky 1. Kpní en za předět kpě speifikvaný v Přílze č. 1 tét slvy, včetně všeh sčástí a příslšenství, dhdly slvní strany ve výši: Cena za vybavení bez DPH: Kč K en ě bde připčtena DPH ve výši platné v dbě sktečnění zdanitelnéh plnění. 2. Uvedená ena dle čl. VI dst. 1 je en nejvýše přípstn, zahrnjíí veškeré náklady prdávajííh na ddání předět kpě.. Cena dle čl. VI dst. 1 byla stanvena na základě jedntkvýh en pžadvanýh ddávek ve sjednané nžství a kvalitě, které je veden v plžkvé rzpčt v Přílze č. 1 tét slvy. Jedntkvé eny zahrnjí veškeré náklady na zhtvení a ddávk včetně bvyklýh balů, dpravy d ísta plnění a pjištění při přepravě, instalae (ntáže, rzístění), úklid a likvidae balů a dpadů. Cena zahrnje veškeré další náklady prdávajííh ntné pr realizai předět plnění, včetně pjištění, daní, el a pplatků, úrků z půjček a všeh rizik a vlivů (předevší krsvýh a inflačníh). 4. Kpní ena je splatná na základě faktry - daňvéh dklad (dále také jen faktra") vystavenéh prdávajíí pr kpjííh p převzetí řádně ddanéh předět kpě dle čl. V. Strana (elke 7)

4 5. Splatnst faktry je ezi slvníi stranai sjednána vždy na 0 dní de dne drčení faktry kpjíí. Pvinnst kpjííh zaplatit je pvažvána za splněn dne depsání příslšné částky z bankvníh účt kpjííh. 6. Faktra sí bsahvat veškeré náležitsti daňvéh dklad stanvené v zákně č. 25/24 Sb., dani z přidané hdnty, v platné znění. Faktra sí krě náležitstí vyžadvanýh právníi předpisy bsahvat čísl slvy kpjííh vedené v záhlaví tét slvy. 7. Cena za předět kpě je splatná fr bezhtvstníh převd na bankvní účet prdávajííh čísl /0, který je účte vedený pskytvatele platebníh slžeb na úzeí České repbliky a k terý je dle stanvení 98 zákna dani z p řidané hdnty správe daně zveřejněn jak údaj z re gistr plátů, a t způsbe žňjíí dálkvý přístp. 8. Kpjíí si vyhrazje práv platnit institt zvláštníh způsb zajištění daně z p řidané hdnty ve sysl 109a zákna dani z přidané hdnty, pkd v kažik sktečnění zdanitelnéh plnění bde prdávajíí v registr plátů daně zveřejněna infrae, že je nesplehlivý pláte dle stanvení 106a zákna dani z p řidané hdnty. 9. V případě, že nastan sktečnsti, které kpjíí žní platnit institt zvláštníh způsb zajištění daně z př idané hdnty dle předhzíh dstave, hradí kpjíí příslšn výši DPH za prdávajííh na účet prdávajííh vedený jeh ístně příslšnéh správe daně, a t v půvdní terín splatnsti. Tat úhrada bde pvažvána za s plnění části závazk kpjííh k úhradě kpní eny dle tét slvy. 10. Djde-li ke zěně ístní příslšnsti správe daně prdávajííh, je prdávajíí pvinen bez zbytečnéh dklad předlžit kpjíí návrh na zavření ddatk tét slvy, který bde aktalizvána atrikvá část účt správe daně vedená v předhzí dstavi. Kpjíí se zavazje takvý ddatek s prdávajíí bez zbytečnéh dklad zavřít. 11. Kpjíí je pvinen sdělit prdávajíí infrai prvedení úhrady daně z přidané hdnty za prdávajííh. Sdělení je pvinen kpjíí činit píseně v desetidenní lhůtě de dne prvedení platby. ČI. VII dpvědnst za vady 1. Prdávajíí dpvídá za vady předět kpě v plné rzsah příslšnýh stanvení 2099 a násl. zákna 89/2012 Sb., bčanskéh zákník. Vad se rzí dhylka v nžství, fnkčnsti, jaksti a prvedení předět kpě, jež rčje tat Slva neb beně závazné právní předpisy. Prdávajíí dpvídá za vady zjevné, skryté i právní, které á předět kpě v dbě jeh předání kpjíí a dále za ty, které se na předět kpě vyskytn v zárční dbě. 2. Prdávajíí se zavazje, že předět kpě plně dpvídá tehniký a jakstní pdínká dle pžadavků kpjííh a splňje vlastnsti jednané v tét slvě a vlastnsti stanvené platnýi tehnikýi a právníi nrai. Strana 4 (elke 7)

5 . Prdávajíí prhlašje, že je výlčný vlastníke předět kpě, že na předět kpě nevážn žádná práva třetíh sb a že není dána žádná překážka, která by bránila s předěte kpě dle tét slvy dispnvat. Prdávajíí dále prhlašje, že předět kpě neá žádné vady. 4. Kpjíí á práv na úhrad ntnýh nákladů, které vznikly v svislsti s platnění práv z d pvědnsti za vady. 5. Uplatnění práv z d pvědnsti za vady není dtčen práv na náhrad škdy. Čl. VIII Zárka za jakst 1. Prdávajíí se pskytntí zárky zavazje, že předět kpě bde p zárční db způsbilý pr pžití ke sjednané účel a že si zahvá sjednané vlastnsti. 2. Prdávajíí pskytje na předět kpě zárk za jakst v déle 5 (pěti) let. Zárční dba pčíná běžet de dne řádnéh předání a převzetí předět kpě. Zárční dba na reklavané části vybavení se prdlžje db pčínajíí date platnění reklaae a knčíí dne dstranění vady.. V případě výskyt vad předět kpě je kpjíí právněn pžadvat dstranění vad a prdávajíí se zavazje bezplatně dstranit reklavané vady. 4. Prdávajíí se zavazje v zárční dbě nastpit k dstranění vad bezdkladně, nejpzději d 5 (pěti) kalendářníh dnů de dne nahlášení vady kpjíí. 5. Prdávajíí dstraní reklavané vady nejpzději d 10 (deseti) kalendářníh dnů de dne platnění reklavané vady. 6. dstranění reklavané vady sepíší slvní strany prtkl, ve které ptvrdí dstranění vady. Čl. I Sanke, dstpení d slvy 1. Djde-li k prdlení s úhrad faktry, je prdávajíí právněn účtvat kpjíí úrk z prdlení v záknné výši až d dby zaplaení dlžné částky. 2. Nesplní-li prdávajíí svůj závazek řádně a včas ddat předět kpě v terín dle čl. IV dst.. tét slvy, je prdávajíí pvinen zaplatit kpjíí slvní pkt ve výši 0,2 % z eny předět kpě v Kč be z DPH za každý i zapčatý kalendářní den prdlení až d splnění jeh závazk. Zaplaení slvní pkty zůstává práv kpjííh na náhrad škdy přesahjíí slvní pkt vzniklé z p ršení pvinnsti, ke které se slvní pkta vztahje, nedtčen.. Nesplní-li prdávajíí svůj závazek dstranit reklavan vad ve lhůtě jednané v tét slvě, je pvinen zaplatit kpjíí slvní pkt ve výši 0,1% z elkvé kpní eny za každý i zapčatý den prdlení s dstranění vady. Slvní pkta se vztahje sastatně na každ jedntliv vad s tí, že zaplaení slvní pkty Strana 5 (elke 7)

6 zůstává práv na náhrad škdy přesahjíí slvní pkt vzniklé z pvinnsti, ke které se slvní pkta vztahje, nedtčen. pršení 4. Kpjíí ůže dstpit d slvy, jestliže předět kpě (neb jeh část) je nezpůsbilý ke sjednané účel pžití, aneb v případě, že předět kpě prdávajíí neddá ani d 14 dnů d plyntí ddaí lhůty dle čl. IV dst.. tét slvy. 5. Prdávajíí ůže dstpit d slvy, jestliže je kpjíí v prdlení s úhrad kpní eny delší než 14 dní. dstpit ůže teprve pté, na prdlení kpjííh píseně pzrnil a pskytl přiěřen lhůt k nápravě. 6. dstpení d slvy sí být činěn píseně, drčen drhé straně, přičež účinky dstpení nastávají dne drčení písenéh znáení. 7. dstpení d slvy zanikají všehna práva a pvinnsti stran ze slvy. dstpení d slvy se nedtýká práva na zaplaení slvní pkty neb úrk z pr dlení, pkd již dspěl, práva na náhrad škdy vzniklé z pršení slvní pvinnsti ani jednání, která ají vzhlede ke své pvaze zavazvat strany i p dstpení d slvy, zejéna jednání způsb řešení sprů. Byl-li dlh zajištěn, nedtýká se dstpení d slvy ani zajištění. Čl. Závěrečná stanvení 1. Tat slva se řídí bčanský zákníke, zejéna st a násl. bčanskéh zákník. 2. Ve vzájenýh vztazíh ezi kpjíí a prdávajíí, které nejs praveny tt slv, se pžije zákn č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, s tí, že se strany ve sysl stanvení 558 dst. 2 bčanskéh zákník dhdly, že bhdní zvyklsti nevyžijí.. Veškeré spry bd přednstně řešeny dhd stran. Nedhdn-li se strany, bd spry vzniklé na základě tét slvy neb v svislsti se slv řešeny výlčně benýi sdy České repbliky a p dle českéh práva. 4. Tat slva je vyhtvena ve třeh stejnpiseh s platnstí riginál, z nihž jeden bdrží prdávajíí a dva kpjíí. 5. Slv je žn ěnit pze na základě dhdy slvníh stran fr písenýh číslvanýh ddatků pdepsanýh právněnýi zástpi b slvníh stran. 6. Slva nabývá platnsti dne jejíh pdpis běa slvníi stranai a účinnsti dne jejíh zveřejnění v registr slv. 7. Slvní strany ber na vědí, že tat slva včetně všeh jejíh pzdějšíh ddatků pdléhá zveřejnění v registr slv. Zveřejnění zajistí kpjíí. Prdávajíí shlasí se zveřejnění tét slvy. Prdávajíí prhlašje, že tat slva nebsahje údaje, které tvří předět jeh bhdníh tajeství pdle 504 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějšíh předpisů. Strana 6 (elke 7)

7 8. Měst Dačie, ve sysl zákna č. 128/20 Sb., bíh, ve znění pzdějšíh předpisů, prhlašje, že zavření tét kpní slvy za shra vedenýh pdínek byl prjednán a shválen na ÍQ2- shůzi rady ěsta knané dne pd snesení č.iw.lj.l9.ljmj.2qk nadplviční většin hlasů všeh členů rady ěsta a ž e tí byly ze strany ěsta Dačie splněny veškeré zákne stanvené pdínky pr platnst tét slvy. 9. Slva byla sepsána na základě svbdné vůle slvníh stran, ne v tísni a za nápadně nevýhdnýh pdínek, svbdně, vážně, rčitě a s rzitelně, strany si slv přečetly, s její bsahe bez výhrad shlasí, ž svýi pdpisy stvrzjí. 10. Nedíln sčástí tét slvy je Přílha č. 1 - eněný spis ddávek a slžeb. VDačiíhdne...íLL.^'? h!c)'e i A 2( A F-HANT s.r.. trhlářství Dlní Něčíe 1G2, Dačie Tel./fg 844 J-ř26JM0il: J- ; - - Í0S9105 Za. František Havlík jednatel Strana 7 (elke 7)

8 Kryí list rzpčt - rekapitlae ddavatel: F-HANT s.r.., Dlní Něčie 102, Dačie dat: název ake: Stavební úpravy č.p. 27/1 -. NP - nábytek Cena v Kč bez DPH 95849, DPH (21 %) 8128,29 Cena v Kč včetně 21% DPH ,29 \ F-HANBTs.r.. \ trhlářství\ Dlní Něčíe 1C2, 81 Dačie lel.ffa $<Wbil: IČ:2gbi^KJ?r D!Č: CZ' Za zhtvitele, razítk + pdpis

9 1* vf "" L ltt <" U rsl L ^ L _ -i en I) L <N : L~" "šř L r^s ) L d L" QJ a N C J _ r a y aj fm řs IN fm «í C r s- CTÍ l/1 - -tu N aj 'čl? 11 * Q. v» t 5 < II ^ JJ T 4-í =5 ) NJ i _ r z v a a. e" ) * * r * -t-- "v_ r - a; T 4» r J2 t Q - a; r '. a. r i t v - s I «, t +- tlj J t i- U r Q. -C r r Í2 t N.. D b H 'Z -,b ; ' 0) +-< NI a +J - fd -r Q. r t r -- T (-0 t INI Sf t Í J= r- ) *ť r L íi= "a JS 5 I t -řu C.. _j Ě 2 _ S - J* (/) s a «/ Q._ 2 aj NI ; N!- S_ -* +- _QJ i- C j i_ -t-" t a. ai aj -Q rsi _ t _ +J a 4_i aj r t _. t IM M t F r -t _ +J J C L?! *=f NI U J - t - <L </} 4 I ^ ai r C C _ = * </ í: -a ČNI L <" L r. - L r - t - 4 * _aj i_ - 0J t/) t n č: jí aj r : ^ i_ rsj - w. ~a

10 in "=t T I L <_ l L (Ti 01 r-v r n r r r I r-." LD L l» L r- ž r I S? <N " L V ď L Ln - " ^fr : " <- <- LD d" r. U "5t L (N rv "=t L í " l CTI : ď rvi L th L " r^ L ^ř L 0 UD r (N 01 L l _y 2 «/» 2 y fu In < -r *T r 2- g 1/1 -g C < «S S r-» r 8 * <v TJ -f0 C < 0J F 5 'v. t _ Č CL Ě - r UD h-* "t č <y <U C! s " - -a; +-< C l/l -r : 4-< na _0J T - r Š* i_ y QJ '+-< r 'a? 2 -* 05 L r- r i v CT) " *-» w 0) i/i r M Q. r L r~ 'šf 1/1 r ÍT aj Jí t M i/l Q. d Q. ) t 'rtt Q. r T r L_ " r -r r CL r 01 + l/l»r»r 10 s S" 1/1 " r QJ "V NI *- QJ l r r L l-» r r- -t t QJ CL "D <N C."I "1 QJ fm C n nj % 'ér «i/í N U L <- ID ID 1/1 l ir r» r ; l/l l_ " j ' ^ * 10 r. r -š 8 "a CL 1 r " = JSÍ " ír r dj T CU C 10. QJ r r. r I r LD )

11 *Ť L*" ď <) en r TH žs T 1!_ v: r < " r CT) r «=t a. -2*: L -ÍD _ QJ *- t - : t - rsi 1/) t: < i t i- rm th r <U -r _ 4-J ai r M r 1 -r r čf i_ <v 4- </) " +- -r r "" i/) _ QJ 14_ T ) 1 +- J i/l -f0 r i_ -SÉ s a i/l " aj a; - 4-J J D 4 * - -Q s " C 5 «T Q. S 8

"ÚzP v Boskovicích- rekonstrukce budovy č.p. 2026 a č.p. 2096 11

ÚzP v Boskovicích- rekonstrukce budovy č.p. 2026 a č.p. 2096 11 .nanční ředitelství :a 1, Luzarská ls/7 a~ SMLOUVA O DÍLO uzavřená pdle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., Občanský zákník, v platné znění (dále jen "Občanský zákník"), (dále jen" Sluva") Název

Více

Kupní smlouva. kupní smlouvu podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Kupní smlouva. kupní smlouvu podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, SILNICE LK -016083- Kupní smluva F bjednatel: Silnie LK a.s. Sídl: Zasupený: Českslvenské armády 4805/4, 466 05 Jablne nad Nisu Ing. Petrem Šénem - předsedu představenstva Ing. Jsefem Rehíglem - míspředsedu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

1.MORAVSKOSLEZSKÝ- 1CKAJ - KRAJSKÝ UŘAí

1.MORAVSKOSLEZSKÝ- 1CKAJ - KRAJSKÝ UŘAí 1 s\ IM DACtl V7X lllllll tr 1.MRAVSKSLZSKÝ- 1CKAJ - KRAJSKÝ UŘAí ' ČÍSL SMLUVY (DDATKU) -3- HjLjf pf. čísi t*i/jt rk veřejná zakázka č. 41/2017 Smlva na zajištění liení k prgmvým prdktům a pskytvání svisejííh

Více

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje

. j vamm. Strachoněm náměstkem hejtmana kraje KUMSP08SF9EV SMLUVA pdnájmu prstr a pskytvání služeb uzavřena mezi lmravak0s.i-e.zsky KRAJ - KRAJSKY ÚŘAD; ČÍSI/) SMLUVY a)datku) 0- ttu př. čísl //r rk l& zkr. db. nájemcem: a pdnájemníkem: stravské výstavy,

Více

č.l ke smlouvě o díločíslo: 02758/2014/ÍM /dále jen dodatek"/ [^RAVSKOSUSŠK^

č.l ke smlouvě o díločíslo: 02758/2014/ÍM /dále jen dodatek/ [^RAVSKOSUSŠK^ KUMSP00QE4E5 PERAČNÍ PRGRAM ŽIVTNÍ PRSTŘEDÍ EVRPSKÁ UNIE fnd sudržnsti Prvedu, vzduch a přírdu č.l Veřejná zakázka č. 100/2015 ke sluvě dílčísl: 02758/2014/ÍM /dále jen ddatek"/ [^RAVSKSUSŠK^ CÍW.0 SMLUVY

Více

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje KUnSP08SA8 í -~ 7-7"*77~r ' SMLUVA pskytntí dte z rzpčt Mrvskslezskéh krje W,-iM- 'k Ai n»* Z. SMLUVÍ STRAY i. Mrvskslezský krj se sídle: 8. říjn 7, 70 8 strv zstpen; : 7089069 DČ: Z7089069 bnkvní spjení:

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany KUÍ1SP80RM5H6 Investie d vaší bdnsti PDPRVÁN Z EVRPSKÉH FNDU PR REGINÁLNÍ RZVJ SMLUVA DÍL Veřejná zakázka č. 268/2015 I. Slvní strany MRAVSKí fsi.ezskv KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD. ;ÍSÍ. SMLUVY DDATKU) i. Mravskslezský

Více

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. I. Smluvní strany

Investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. I. Smluvní strany Investice d vaší bdsti KUF1SPQK81 PDPRVÁN Z EVRPSKÉH FNDU PR REGINÁLNÍ RZVJ I. Slvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídle: 28. října 117, 72 18 strava zastpen: IČ: DIČ: bankvní spjení: čísl účt: Wgn Včr

Více

DODATEK C. 4. ke Smlouvě ozávazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon (evidenční č /2015/SOC)

DODATEK C. 4. ke Smlouvě ozávazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon (evidenční č /2015/SOC) KSP80RLPFX * -. DDATK. 4 AÁVSttst.řiV;!Í.Ý KPA.f -KRAJSKÝ ÚŘAD igt SLVY (DDATK) - -í B/ t, f-líá SV k k Slvě závzk vřjné slžby vyvnáví pltbě z jh výkn (vidnční č. 0288/20/S) I. SLVÍ STRAY 1. skslzský krj

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL Obchdní pdmínky zadavatele Čísl smluvy kupujícíh: Čísl smluvy prdávajícíh: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU A PROVOZ MONITOROVACÍHO SYSTÉMU VOZIDEL uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 92

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 13904/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/9669/2019-HSPH Smluva díl ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský

Více

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele :

SMLOUVA O DILO. číslo smlouvy objednatele : \OÁA / 2>^ číslo smlouvy zhotovitele : SMLOUVA O DILO čísl smluvy bjednatele : \OÁA / 2>^ čísl smluvy zhtvitele : uzavřená pdle 536 a následujících zákna č. 513/1991 Sb. bchdníh zákníku ve znění nvel Objednatel: se sídlem: zastupený: IČ: DIČ:

Více

evid. Cr. kupujícího: evid. č. prodával iclho: SMLZ-20 15317 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen "smlouva") Článek II. Smluvní strany

evid. Cr. kupujícího: evid. č. prodával iclho: SMLZ-20 15317 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva) Článek II. Smluvní strany evid. Cr. kpjícíh: evid. č. prdával iclh: SMLZ-20 15317 KUPÍ SMLOUVA zavřená v slad s 2079 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník (dále jen "bčanský zákník") (dále jen "smlva") Článek I. Smlvní strany

Více

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje

SMLOUVA. Mgr. Věrou Pálkovou náměstkyní hejtmana kraje Ilíilllll',]!! 11! lllll 11111 KUÍ1SP80RnZ6V SMLOUVA MORAVSKOSLEZS KÝ KRAJ - K ^AJBKÝ ÚŘAD ČÍSLO SMI 0$f X-yVYCDOD Mír ATKU) -4- Cfe... zk db. se sídlem: zastupen: 28. října 117, 702 18 Ostrava IC: 70890692

Více

Smluvní strany L^_ji<±čish' 1 -y ok

Smluvní strany L^_ji<±čish' 1 -y ok -rl'j J'*J JŤ KUMSP00QID62 \ y^x! K M>L } -' vv (OODATKLJ)_ " r Smluvní strany L^_ji

Více

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B.

Městský rozvojový fond Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsáno v obdi. rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové oddíl B. - \ Městský rzvjvý fnd Pardubice a.s. v Divadla 828. 530 02 Pardubice Zapsán v bdi. rejstříku Krajskéh sudu v Hradci Králvé ddíl B. vlžka 1822 MR FP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

K Náměstí 22, Brušperk Jiřím Pasykem, starostou CZ Československá obchodní banka, a, s /0300

K Náměstí 22, Brušperk Jiřím Pasykem, starostou CZ Československá obchodní banka, a, s /0300 se sídlem: zastpen: 28. října 117, 702 18 strava IČ: 70890692 DIČ: CZ70890692 bankvní spjení: Česká spřitelna, s. čísl účt: 1650676349/0800 (dále jen pskytvatel") se sídlem: zastpen: IČ: DIČ: bankvní spjení:

Více

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KiUi UZAVŘENI BUDUCÍ SMLUVY ZŘÍZENI VĚCNÉH BŘEMENE -SLUŽEBNSTI pdle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, a ustanvení 25 dst. 4 zákna č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání

Více

kterou uzavřely tyto smluvní strany:

kterou uzavřely tyto smluvní strany: ru A v *.; -- %--. kteru uzavřely tyt smluvní strany: Se sídlem: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná IČ:00297534 DIČ: CZ00297534 Zastupené: Tmášem Hanzlem, primátrem města k pdpisu zmněn na základě plné mi

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

OPERAČNÍ PROGRAM LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST SMLOUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽEB. I. Smluvní strany. Ing. RSDr. Svatomírem Recmanem IČ:

OPERAČNÍ PROGRAM LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST SMLOUVA O POSKYTOVANÍ SLUŽEB. I. Smluvní strany. Ing. RSDr. Svatomírem Recmanem IČ: *** evrpský' sciální * ** ÍtidvĎR EWtPSKAUiE PERAČÍ PRGRAM LIDSKÉ ZDRJE A ZAMĚSTAST PDPRUJEME VAŠI BUDUCST wvvvv,esfer*cz -- - : -_ SMLUVA PSKYTVAÍ SLUŽEB Veřejná zakázka č.l 10/2015 ; tfl6 Af, *s I. Smlvní

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY. 28. října 117, Ostrava

SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY. 28. října 117, Ostrava KUMSP80SYCBU MRAVSKSUiZSKV KR:U - KRAJSKÝ URAL ČÍSL SMLUVY (DDATKU) - i M n-a SMLUVA pf. Č si rk zkr. db. pskytntí dtae z pčt Mvskslezskéh kje I. SMLUVÍ STRAY. Mvskslezský kj se sídle: zastpen: IC: DIČ:

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice Zadávací dkumentace k zakázce maléh rzsahu na služby č. 6/2012 dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr zpracvání nabídky Název veřejné zakázky: Obchdní

Více

SMLOUVA O DÍLO. Romanem Petrusem, starostou CZ Česká spořitelna, a.s /0800

SMLOUVA O DÍLO. Romanem Petrusem, starostou CZ Česká spořitelna, a.s /0800 / SMLOUVA O DÍLO Sml 2015/0507/0ZI.DZI 34/3224/201S dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., bčanskéh zákníku, v platném znění (dále jen "bčanský zákník") Smluvní straný 1. Městská část Praha 8 se sídlem:

Více

investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany

investice do vaší budoucnosti PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany lfllll KUMSP00QK8F2 jm0f\v5^íls.:y,sr^ KKAJ TRT^K s- ÚT\I' ('ÍM SKTÍjVYfTíTTU; :-. * * * * * * nveste d vaší bdnst PDPRVÁ Z EVRPSKÉH FDU PR REGIÁLÍ RZVJ Mravskslezsk KUPÍ SMLUVA. Mravskslezský kraj se

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ve ve STATUTÁRNÍ MĚST PAVA MMPP00GGM6U Smluva výknu autrskéh dzru Zakázka: Zlatníky a Milstvice kanalizace Článek I. Smluvní strany Stavebník: se sídlem: zastupen: IČ: DIČ: datvá schránka: bankvní spjení:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

I. Smluvní strany. Mgr. Věro- Pálkovou 70890692 náměstkyní hejtmana krsye CZ70890692 UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

I. Smluvní strany. Mgr. Věro- Pálkovou 70890692 náměstkyní hejtmana krsye CZ70890692 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. KUMSP00QK8E7 KUPNÍ SMLUVA.MÍÍK^VSK.SI.FZSK.VK.RA.' * KRAJSKY CKAD I._. ', CISL SMLUVY (DDATKU) -T 4.0 ď\.jví zkr. -jh'i I. Sluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídle: 28. října 117, 702 18 strava zastupen:

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany Čísl smluvy bjednatele: PM /2016-504 Čísl smluvy zhtvitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedenéh dne, měsíce a rku v suladu s ust. 2586 a následujícími ustanveními zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbr majetku města Přílha č. 1 Specifikace veřejné zakázky maléh rzsahu na akci: Opravy chdníků - realizace akce Míst akce : následující chdníkvá tělesa - Ke Kryčce

Více

Evropská unie KUPNÍ SMLOUVA

Evropská unie KUPNÍ SMLOUVA KUMSPe@SG7AG ÍWRyvvSKSÍ-ZSKY fljtaj fají/ufíhvciřad í TíPITi SMLUVY (DDATKU) -J- **** * * * * Investie d vaší budunstí vrpská unie *** PDPRVÁN Z VRPSKÉH FNDU Mravskslezsk PR RGINÁLNÍ RZVJ KUPNÍ SMLUVA

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami

uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami Smluva revitalizaci, svícení, bnvě, údržbě a prvzvání distribuční sustavy elektrické energie sítě veřejnéh světlení na základě metdy Energy Perfrmance and Quality Cntracting uzavřená pdle 1746 dst. 2 bčanskéh

Více

KUNSP08SFA6S j_.^y^o^mw^vví^odaťko/'" T";

KUNSP08SFA6S j_.^y^o^mw^vví^odaťko/' T; KUSP08SFA6S j_.^y^^mw^vví^daťk/'" T";! P IL.Í!ÍÍ^ I SMLUVA PSKYTVÁÍ MARKTIGVÝCH A RKLAMÍCH SLUŽB r^ ' íkí-."nďb. * I. Smluvní stny 1. Mvskslezský kj se sídlem: 28. října 1.17, 70218 stva zastupený: Mislavem

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku čísl smluvy kupujícíh: čísl smluvy prdávajícíh: «Návrh» Kupní smluva uzavřená pdle 409 a násl. bchdníh zákníku 1.1. Prdávající: Prdávající: I. Smluvní strany Zapsaný v Obchdním rejstříku vedeném u v ddíl,

Více

SMLOUVA \M{?A ^f/y^fř

SMLOUVA \M{?A ^f/y^fř Krisp00NXňNA W/ 0V/W MCttíAVSKOSI.h/.SKV PCR-VT T T T - TAsA4^^4^ssr'' SMLOUVA \M{?A ^f/y^fř pskytntí dtace z rzpčt Mravskslezskéh kteje L r T: ;;TT L. SMLUVNÍ STRANY 1. Mravskslezský kraj se sídlem: 28.

Více

c. 1 ke Smlouvě o poskytování služeb, číslo; 1805/2014/KŘ /dále jen dodatek"/

c. 1 ke Smlouvě o poskytování služeb, číslo; 1805/2014/KŘ /dále jen dodatek/ KUMSPSI76A. < " " " evrpský scální *** fnd V ČR EVRPSKÁ UNIE PERAČNÍ PRGRAM" PDPRUJEME - LIDSKÉ ZDRJE VAŠI BUDUCNST A ZAMĚSTNANST www.esfcr.cz c. ke Sluvě pskytvání služeb, čísl; 805/204/KŘ /dále jen ddatek"/

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

SMLOUVA. rok zkr. odb. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY

SMLOUVA. rok zkr. odb. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY KUÍ1SP00SYBU ^RAVSKSLZSKV fcr.u - KRAJSKÝ ŘAiJ -Vi?í_ 0 SMLUVY (DĎATK př. č sl SMLUVA rk zkr. db. pskytntí dtae z rzpčt Mvskslezskéh kje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Mvskslezský kj se sídlem: zastpen: IC: DIČ:

Více

I. Smluvní strany. 70890692 CZ70890692 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. 2108058342/2700. Ing. Milanem Gilarem, ředitelem příspěvkové organizace IČ:

I. Smluvní strany. 70890692 CZ70890692 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. 2108058342/2700. Ing. Milanem Gilarem, ředitelem příspěvkové organizace IČ: " V Í ; i-/y,\ KU,-.. KRAJSKY ÍI»Í,WY KUÍ1SP88F f IS.!i H'VÍI!'( - -i. Ut)A: K! I! v:,,.,,,, -... 1 _v i- íš'0 ; ft ; /ki Jb. - I. Smlvní stny 1. vskslezský kj se sídlem: 8. říjn 117, 70 18 stv zstpen:

Více

SMLOUVA O DÍLO UZSVM č../2019

SMLOUVA O DÍLO UZSVM č../2019 Přílha č. 3 SMLOUVA O DÍLO UZSVM č../2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský zákník ), na veřejnu zakázku: Zpracvání

Více

se sídlem: zastoupen: 28. října 117, Ostrava CZ

se sídlem: zastoupen: 28. října 117, Ostrava CZ se sídlem: zastpen: 28. října 117, 702 18 strava IC: 70890692 DIČ: CZ70890692 bankvní spjení: Česká spřitelna, a.s. čísl účt: 165067649/0800 (dále jen pskytvatel") 2. be Hrní Dmaslavie se sídlem: Hrní

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Smlouva odílo a servisní smlouva

Smlouva odílo a servisní smlouva AHWF.RV GRP KSPT8KP5 i RAVSKSLSKÝ KRAJ - KfAJČlV RAJ. ČÍSL SVY (DDATK) Slva díl a servisní slva vskslezský kj se sídle;. října 117, 7 8 18 stva zpen: I: DIČ: bankvní spjení: čísl úč: ČÁST A SPLČNÁ STANVNÍ

Více

PlMC */>/ SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

PlMC */>/ SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany INTGRVANÝ PRAČNÍ PRGRAM KUMSPKL_VWP * * *,_, * imraysksl F2SKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD r " TSÍ.SITTUVY TDATKT -*- PlMC *// VRÍPSKÁ^M-"" VRPSKÝ FND PR RGINÁLNÍ RZVJ ŠANC PR VÁŠ RZVJ Veřejná zakázka č. 424/2014

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX008357X* UOHSX008357X ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0114/2016/VZ-07578/2016/521/MŽi Brn 26. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Kupní smlouva na dodávky zdravotnických prostředků pro odběr krve

Kupní smlouva na dodávky zdravotnických prostředků pro odběr krve Kupní smluva na ddávky zdravtnických prstředků pr dběr krve I. SMLVí STRAY 1. Jmén: sídl: zastupený: IČ: DiČ: bankvní spjení (čísl účtu): e-mail: emcnice TGM Hdnín, příspěvkvá rganizace Purkyňva ll, 695

Více

\ ííp \ ~N^ zkr. oáh.

\ ííp \ ~N^ zkr. oáh. KUMSP00Rř15XY RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Veřejná zakázka č. 272/2015 I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj Se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava Zastupen: lne MOkAVSH_t*>SL.-./ íkv KRA.! ČISU) SMLOUVY.!

Více

č.1 ke smlouvě o dflo číslo: 2971/2014/IM /dáiejen dodatek"/ MOR v- \yyy / ~.*,\ KKA. KR.VSKV I.'K -VÍ>.

č.1 ke smlouvě o dflo číslo: 2971/2014/IM /dáiejen dodatek/ MOR v- \yyy / ~.*,\ KKA. KR.VSKV I.'K -VÍ>. KUMSPQAQL č.1 Veřejná zkázk č. 114/2015 ke smluvě dfl čísl: 2971/2014/IM /dáiejen ddtek"/ MR v- \yyy / ~.*,\ KKA. KR.VSKV I.'K -VÍ. SMLUVNÍ STRANY: \&7H/f1?/Jf ff^ či /- 1. Mrvskslezský krj Se sídlem:

Více

'x8'f."hía+ ei,y;.'.zzabylb:hal4?ie-,.

'x8'f.hía+ ei,y;.'.zzabylb:hal4?ie-,. / ť (2-í?eti,,4-e-.al/,2,, Sluvní strany: Obe Chýně se sídle: Hlavní 2, Chýně, 253 l Hstivie zastupena: Mgr. Annu Chvjkvu, starstku IČ: 241296 bankvní spjení: čísl účtu: 8825-111/1 zaěstnane pvěřený k

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. 2. Předmět díla SMLOUVA O DÍLO 1. Smluvní strany 1.1. Zhtvitel:.. se sídlem: IČ: čísl účtu:. zastupení:. Objednatel: Dmv pr seniry Ďáblice se sídlem: Kubíkva 1698/11, 182 00 Praha 8 IČ: 70 87 58 39 čísl účtu: 2001370002/6000

Více

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů.

S M L O U V A. uzavřena podle 269 odst a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů. Přílha č. 3 Návrh smluvy S M L O U V A zajištění realizace vzdělávacíh kurzu v rámci prjektu Pdpra a rzvj pskytvatelů sciálních služeb v Hdníně frmu vzdělávání jejich zaměstnanců uzavřena pdle 269 dst.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA i O a V * 1* STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GGMDV Smluva na zhtvení prjektvé dkumentace Zimní stadin reknstrukce" Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídl: IČ: DIČ: Datvá schránka: Čísl účtu: Bankvní spjení:

Více

KUMSP00RN4JQ ČÁST A,- ( --rtt-,., _ Obecná ustanovení- ^?.-?í> l i^j:^si,i v ř ;]<Aj"'KirtiS^tiXĎ. Smluvní strany

KUMSP00RN4JQ ČÁST A,- ( --rtt-,., _ Obecná ustanovení- ^?.-?í> l i^j:^si,i v ř ;]<Aj'KirtiS^tiXĎ. Smluvní strany KUMSP00R4JQ Veřejná zakázka č. 42/2016 Smlva díl na realizai Testvání žáků 1. a. rčníků brů vzdělání pskytjííh střední vzdělání s matritní zkšk ve škláh zřizvanýh Mvskslezským kjem v leteh 2016-2020",

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

KÚMSP00ICLTXY :' AAíAMH_AA D «5ASp~"-

KÚMSP00ICLTXY :' AAíAMH_AA D «5ASp~- UĚĚĚKKĚĚĚ ri5 KÚMSPICLTXY :' AAíAMHAA D «5ASp~"- SMLUVA J. A... r,!řc! zkr.db. e ídle: zatpen: 8. ňjna 7, 7 8 trava ing. RSDr. Svatí Reane náětke hejtana kraje IČ: 78969 DIČ: CZ7S969 bankvní pjení: Čeká

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Splečnst pr dražby a rzhdčí řízení, s.r.. Bhuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králvé, tc: 25273400, zapsána v bch. rejstříku vedeném Krajským sudem v Hradci Králvé, ddíl C, vlžka 11935 č.j.0213 Dražební

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV evidenční čísl smluvy pskytvatele: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVY A EVIDENCE SOFTWAROVÝCH AKTIV uzavřená pdle 1746 dst. 2 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, (dále jen bčanský zákník )

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Vybudvání jazykvé labratře

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brno 20. prosince 2012 *UOHSX004HI9Y* UOHSX004HI9Y USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S339/2012/VZ-21769/2012/523/Krk Brn 20. prsince 2012 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy

Metodická příručka Omezování tranzitní nákladní dopravy Metdická příručka Omezvání tranzitní nákladní dpravy K právnímu stavu ke dni 1. ledna 2016 Obsah 1 Na úvd... 2 2 Základní pjmy... 3 3 Obecně k mezvání tranzitní nákladní dpravy... 4 4 Prvedení příslušnéh

Více

~~ 11 O 00 PRAHA 1, RŮŽOVÁ 6 ~ DODATEK č. 1 KE SMLOUVĚ NA SLUŽBY SYSTÉMOVÉ INTEGRACE A -, o -,

~~ 11 O 00 PRAHA 1, RŮŽOVÁ 6 ~ DODATEK č. 1 KE SMLOUVĚ NA SLUŽBY SYSTÉMOVÉ INTEGRACE A -, o -, WW.S (C. CZ ''\t STÁTI TiSKÁRA CE! f' " státní pdnik {4} 11 O 00 PRAHA 1, RŮŽOVÁ 6 DODATEK č. 1 KE SMLOUVĚ A SLUŽBY SYSTÉMOVÉ ITEGRACE A -, -, APLIKACI PODPORY PROVOZU MODULU EVIDECICH AGED IFORMAČÍHO

Více

* ] dsi.ť, S\i*,'JUVV (DODATKU} -;-i Smluvní strany ;' '/"; v ~~ -y,- - -j

* ] dsi.ť, S\i*,'JUVV (DODATKU} -;-i Smluvní strany ;' '/; v ~~ -y,- - -j III fcumsp00getéa SMLOUVA na prvedení Analýzy utsurcingu tiskvých služeb IMOKÁVSÍVOSŠ r/3ky K-.RAJ K.RAJSK.Y ÚŘAD * ] dsi.ť, S\i*,'JUVV (DODATKU} -;-i Smluvní strany ;' '/"; v ~~ -y,- - -j i Blíh : /Wf

Více

CASTA Obecná ustanoven. I. Smluvn strany. 28. ř jna 117, Ostrava

CASTA Obecná ustanoven. I. Smluvn strany. 28. ř jna 117, Ostrava * ** * * * * * EVRPSKÁ UNIE Fnd sdržnstí perační prgram Živtní prstředí.mtjf.-vvš iii k/^ ^T^ATliMÁJE i^tmjd _ Jnjxfil >jj$ -0 &WÍ.01JVV Í DDATKU) \- př. Čísl rk -Xr:^m 5 KUMSP00RLBFN na zhtven energetickéh

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce

PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ. Sankce PŘÍLOHA 11 SMLOUVY O ZPŘÍSTUPNĚNÍ ÚČASTNICKÉHO VEDENÍ Sankce OBSAH 1 UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 2 NEOPRÁVNĚNÉ NÁROKOVÁNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 3 PODMÍNKY UPLATNĚNÍ SMLUVNÍ POKUTY... 3 4 VÝŠE SMLUVNÍ POKUTY...

Více

S M L O U V A. o zajištění realizace akreditovaného profesního vzdělávání pracovníků OSS v rámci projektu Centrum pomoci rodinám II

S M L O U V A. o zajištění realizace akreditovaného profesního vzdělávání pracovníků OSS v rámci projektu Centrum pomoci rodinám II S M L O U V A zajištění realizace akreditvanéh prfesníh vzdělávání pracvníků OSS v rámci prjektu Centrum pmci rdinám II uzavřena pdle 1746 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanskéh zákníku ve znění pzdějších

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku tuto Smlouvu: Článek 2

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku tuto Smlouvu: Článek 2 Sklvská 276 Článek Asi. db. I Sklvská 278, 90 00 Pha 9 IČ: 70856508 zastupen Ing. Zbyňke H ř e i H pvěřený výkne funke ředitele (dáiejen pskytvatel") Mvskslezský kj 28. října 7,702 8 stva IČ: 70890692

Více

objednatele:s 7886/2013-OI zhotovitele: SMLOUVA Čl. 1 Smluvní strany

objednatele:s 7886/2013-OI zhotovitele: SMLOUVA Čl. 1 Smluvní strany Zakázkvé čísl Zakázkvé čísl bjednatele:s 7886/2013-OI zhtvitele: 13-0011-002 SMLOUVA Čl. 1 Smluvní strany (1) Objednatel: Správa železniční dpravní cesty, státní rganizace, se sídlem Praha 1, Nvé Měst,

Více

uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární měst Ostrava Smluva Čísl smluvy kupujícíh: 2482/2016/KP/VZKÚ Identifikátr veřejné zakázky:p16v00000160 Kupní smluva uzavřená pdle 2079 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník Smluvní strany

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. 3/2011-PK Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky 46/11/29 Název prgramu: Registrační čísl prjektu Název prjektu: Operační prgram Vzdělávání pr knkurenceschpnst CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

Investice do vaší budoucnost. OROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Investice do vaší budoucnost. OROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ KMSPQ1C ) Invete d vaší budut. RVÁ Z VRPSKÉH FD PR RGIÁLÍ RZVJ DDATK Č. 1 ke uvě dí číl luvy bjednatele č. 1: 01646/2015/IM číl luvy bjednatele č. 2; 0148/2015 číl luvy zhtvtele: 030217M50 / 1848.5207622MPL

Více

poř. asi.i rol Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany

poř. asi.i rol Smlouva o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany lllll KUMSP0eVSP8 MRAVSKSt.h r /,skv' KRAJ KRAJSKÝ 0ŘA1 _^'ÍSU.SMJ.i^UVV(iJIATKln př. asi.i rl Smluva závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn k;

Více

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ SMLOUVA O DÍLO

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ SMLOUVA O DÍLO Il INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Kraj vysčina KUJIP00ZG0V8 SMLOUVA O DÍLO uzavřená pdle 536 a násl., zákna č. 513/1991 Sb., Obchdní zákník, v platném znění, na akci 1.

Více

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy

Technická specifikace předmětu plnění. VR Organizace dotazníkového šetření mobility obyvatel města Bratislavy Technická specifikace předmětu plnění VR Organizace dtazníkvéh šetření mbility byvatel města Bratislavy Zadavatel: Centrum dpravníh výzkumu, v. v. i. dále jen zadavatel 1 PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA v. r 111 KUF1SP00RÍ15W3 RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Veřejná zakázka č. 272/2015 a i MOK>_VSK.;!SL /.;ÍKY K\datku) 1. Mravskslezský kraj! Se sídlem: 28. října

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu

Úplná pravidla soutěže Windows W8.1 Zóna komfortního nákupu Úplná pravidla sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu Účelem tht dkumentu je úplná a jasná úprava pravidel sutěže Windws W8.1 Zóna kmfrtníh nákupu (dále jen sutěž ). Tat pravidla jsu jediným dkumentem,

Více

Smlouva o nájmu nebytového prostoru

Smlouva o nájmu nebytového prostoru Smluva nájmu nebytvéh prstru 0. SMLUVNÍ STRANY Jmén (dplňte) datum narzení: (dplňte) trvale bytem v(dplňte) Upzrnění: Tat smluva bude brzy aktualizvána na základě nvely Občanskéh zákníku. Děkujeme za pchpení.

Více

PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ

PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ 1 PŘIPRAVOVANÉ LEGISLATIVNÍ ZMĚNY V OH Z POHLEDU MĚST A OBCÍ PRÁVNÍ PŘEDPISY V OH Zákn č. 185/2001 Sb., dpadech, v platném znění Zákn č. 477/2001 Sb., balech a změně některých záknů, v platném znění -

Více

GRASPO CZ, a.s., Pod Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín

GRASPO CZ, a.s., Pod Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín GRASPO CZ, a.s., Pd Šternberkem 324, CZ-76302 Zlín OBCHODNÍ PODMÍNKY OBJEDNÁVKY Pr bjednávky realizvané v rámci webvé aplikace Návrhář diářů a ntesů platí v plném znění Obchdní pdmínky výrby a ddání díla

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcvá kupní smluva 1. Smluvní strany Ddavatel: ASTRA kancelářské ptřeby s.r.. Adresa: Zastupen: Bankvní spjení: Ksmnautů 670/68, 734 01 Karviná-Ráj Vladimíru Hladku, jednatelku splečnsti česká spřitelna,

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

MW/m, rvro PSKÁ, UNIE

MW/m, rvro PSKÁ, UNIE . v;r.i, ;í:.v KYA.l - KRAJSKÝ CŘ.AD KUMSP00D7A6R PERAČNÍ P R G R A M ŽIVTNI PRS I J D I MW/, rvr PSKÁ, UNIE..Pr/. : í 'líjufirjrítjin..: '? Viřdijch ;-. p&rdrv.. i-u/yj-^y' (.XÍDAÍKUÍ ## í /// /.-,!'.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dkumentace Nejedná se zadávací řízení dle zákna č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka maléh rzsahu 1) Identifikační údaje zadavatele: Obec Kružberk Sídl: č.p.84, 747 86

Více

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné

Smlouva č. /2014 o poskytování služby sociální péče domova se zvláštním režimem. Oáza pokoje pro psychicky nemocné Smluva č. /2014 pskytvání služby sciální péče dmva se zvláštním režimem Oáza pkje pr psychicky nemcné dle 91 zákna č. 108/2006 Sb., sciálních službách, v platném znění. (dále jen Smluva) paní / panem (dále

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více