V Pardubicích dne Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Přístav Pardubice a.s. Vážený akcionáři,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V Pardubicích dne 28. 5. 2015. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Přístav Pardubice a.s. Vážený akcionáři,"

Transkript

1 Přístav Pardubice, a.s., Pernerova 168, Pardubice, společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1153 IČ , DIČ CZ , tel , fax , info@pristav-pardubice.cz, V Pardubicích dne Věc: Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Přístav Pardubice a.s. Vážený akcionáři, představenstvo společnosti Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 (dále také jen společnost ) tímto svolává řádnou valnou hromadu dle níže uvedeného: Datum konání: Místo konání: Zasedací místnost veřejného Přístavu Mělník, Celní 1144, Mělník Čas zahájení: 16:00 hod. Pořad valné hromady: 1. Zahájení valné hromady, kontrola usnášeníschopnosti 2. Volba orgánů valné hromady 3. Zpráva dozorčí rady společnosti o kontrolní činnosti za rok 2014 vč. stanoviska ke Zprávě o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku v roce Projednání Zprávy o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku v roce Schválení roční účetní závěrky zpracované k a rozhodnutí o způsobu naložení s hospodářským výsledkem roku Zrušení rezervního fondu a převod jeho prostředků na úhradu ztrát z minulých let 7. Rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu společnosti včetně rozhodnutí o možnosti započtení peněžité pohledávky vůči společnosti proti pohledávce na splacení emisního kurzu, Rozhodnutí o schválení smlouvy o započtení pohledávek akcionáře za společností proti pohledávkám společnosti na splacení emisního kurzu 8. Odvolání a volba členů představenstva 9. Odvolání a volba členů dozorčí rady 10. Závěr

2 Návrhy usnesení k jednotlivým bodům pořadu valné hromady, jejich zdůvodnění, příp. vyjádření představenstva společnosti ke každé navrhované záležitosti: K bodu č. 1 pořadu Vyjádření představenstva k navrhované záležitosti: V souladu s ust. 422 odst. 1) zák. č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích, dále jen ZOK ) do doby zvolení předsedy řídí jednání valné hromady svolavatel nebo jím určená osoba. K bodu č. 2 pořadu Valná hromada volí níže uvedené osoby do funkcí orgánů valné hromady: Předseda valné hromady Ing. Michael Skalický, Ph.D., MBA Zapisovatel valné hromady Ing. Jana Letáčková Ověřovatel zápisu Bc. Irena Burešová, Ing. Ladislav Umbraun Osoba pověřená sčítáním Zuzana Špalovská hlasů Návrh na obsazení orgánů valné hromady vychází z požadavků zákona a stanov společnosti a navazuje na dosavadní praxi. Navrhované osoby považuje představenstvo s ohledem na jejich kvalifikaci a praxi za vhodné kandidáty na uvedené funkce. K bodu č. 3 pořadu Vyjádření představenstva k navrhované záležitosti: Pověřený člen dozorčí rady seznamuje valnou hromadu s výsledky činnosti dozorčí rady společnosti, a to v souladu s ustanovením 449 ZOK. Projednání zprávy dozorčí rady vychází z požadavků zákona a stanov společnosti a navazuje na dosavadní praxi. K bodu č. 4 pořadu Vyjádření představenstva k navrhované záležitosti: Zprávu uveřejňuje představenstvo v souladu s ustanovením 436 ZOK. Projednání Zprávy o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2014 vychází z požadavků zákona a stanov společnosti a navazuje na dosavadní praxi. K bodu č. 5 pořadu Valná hromada schvaluje řádnou účetní závěrku společnosti za rok 2014 předloženou představenstvem společnosti, která tvoří přílohu tohoto zápisu. Výsledek hospodaření společnosti za rok 2014, který skončil ztrátou ,42 Kč, ztráta bude převedena na účet neuhrazené ztráty z minulých let.

3 Představenstvo v souladu s ust. 421, 435 ZOK a stanov společnosti předkládá valné hromadě ke schválení řádnou účetní závěrku a návrh na rozdělení zisku. Společnost za rok 2014 dosáhla ztráty ,42 Kč. O způsobu naložení s hospodářským výsledkem rozhoduje valná hromada na návrh představenstva, po přezkoumání tohoto návrhu dozorčí radou. Ztráta bude převedena na účet neuhrazené ztráty z minulých let. K bodu č. 6 pořadu Valná hromada schvaluje převedení prostředků z rezervního fondu ve výši , 56 Kč na úhradu ztrát z minulých let. S ohledem na změnu platné právní úpravy a přijetí nového znění stanov, společnost nadále nevytváří rezervní fond. Peněžní prostředky, které byly doposud v tomto fondu nashromážděny, je třeba převést do jiných složek vlastního kapitálu společnosti. Představenstvo proto navrhuje valné hromadě schválit převod prostředků z rezervního fondu ve výši , 56 Kč na úhradu ztrát z minulých let. K bodu č. 7 pořadu - Rozhodnutí o zvýšení základního kapitálu společnosti včetně rozhodnutí o možnosti započtení peněžité pohledávky vůči společnosti proti pohledávce na splacení emisního kurzu a rozhodnutí o schválení smlouvy o započtení pohledávek akcionáře za společností proti pohledávkám společnosti na splacení emisního kurzu, rozhodnutí o schválení smlouvy o započtení pohledávek akcionáře za společností proti pohledávkám společnosti na splacení emisního kurzu Valná hromada společnosti Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 rozhoduje o zvýšení základního kapitálu společnosti, a to v dále uvedeném rozsahu a za dále uvedených podmínek: 1) Rozsah zvýšení základního kapitálu. Základní kapitál se zvyšuje celkově o částku ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých), a to na celkovou novou výši základního kapitálu odpovídající částce ,- Kč (slovy dvacet osm milionů šest set tisíc korun českých) peněžitými vklady. Není připuštěno upisování akcií nad ani pod částku navrhovaného zvýšení základního kapitálu.

4 2) Počet, jmenovitá hodnota, druh a forma upisovaných akcií. Počet akcií: 81 ks akcií o jmenovité hodnotě ,- Kč (slovy: padesát tisíc korun českých) každá. Druh akcií: kmenové akcie v listinné podobě znějící na jméno Všechny akcie mají omezenou převoditelnost a jsou převoditelné pouze se souhlasem představenstva společnosti. 3) Vyloučení přednostního práva. Přednostní právo akcionářů na upsání nových akcií se vylučuje. 4) Určení zájemců k upsání nových akcií. K upsání nových akcií na zvýšení základního kapitálu co do částky ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých) peněžitými vklady je oprávněn určený zájemce: společnost České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579, upíše 81 ks akcií o jmenovité hodnotě Kč každá, celkem tedy akcie o jmenovité hodnotě ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých). Akcie nebudou upsány na základě veřejné nabídky. 5) Místo, kde lze upsat akcie. V sídle společnosti Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice. 6) Upisovací lhůta. Upisovací lhůta činí 30 (třicet) dnů a počíná běžet dnem následujícím po dni, ve kterém bude zájemci uvedenému pod bodem 4. tohoto usnesení doručen návrh smlouvy o upsání akcií s náležitostmi alespoň v rozsahu stanoveném v ustanovení 479 ZOK. Společnost nemůže doručit návrh smlouvy o upsání akcií dříve, než bude toto usnesení valné hromady zapsáno do obchodního rejstříku. Upsání akcií bude považováno za účinné, pokud ve výše zmíněné lhůtě 30 (třicet) dnů od doručení návrhu smlouvy o upsání akcií určený zájemce uvedený pod bodem 4. tohoto usnesení tuto smlouvu o upsání akcií v předepsané formě akceptuje ( 479 ZOK) a smlouvu o upsání akcií v této lhůtě společnosti doručí. 7) Emisní kurz upisovaných akcií. Emisní kurz nových akcií je shodný s jejich nominální hodnotou. 8) Započtení pohledávek. Připouští se možnost započtení níže uvedených pohledávek společnosti České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 za společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153, které ke dni konání valné hromady tvoří celkovou částku ,- Kč:

5 - Pohledávka na vrácení půjčky ve výši jistiny ,- Kč se sjednaným úrokem poskytnuté na základě smlouvy o půjčce ze dne uzavřené mezi společností České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 jako věřitelem a společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 jako dlužníkem - Pohledávka na vrácení půjčky ve výši jistiny ,- Kč se sjednaným úrokem poskytnuté na základě smlouvy o půjčce ze dne uzavřené mezi společností České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 jako věřitelem a společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 jako dlužníkem - Pohledávka na vrácení zápůjčky ve výši jistiny ,- poskytnuté na základě smlouvy o zápůjčce ze dne uzavřené mezi společností České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 jako věřitelem a společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 jako dlužníkem - Pohledávka na vrácení zápůjčky ve výši jistiny ,- poskytnuté na základě smlouvy o zápůjčce ze dne uzavřené mezi společností České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 jako věřitelem a společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 jako dlužníkem a to proti pohledávce společnosti na splacení emisního kursu peněžitým vkladem upsaných akcií o jmenovité hodnotě ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých), přičemž započtení se provede do částky ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých). Dnem uzavření smlouvy o započtení pohledávky je splacen peněžitý vklad, jehož emisní kurs je splácen výhradně započtením pohledávky vůči společnosti proti pohledávce na splacení emisního kursu. Smlouva o započtení musí být uzavřena před podáním návrhu na zápis nové výše základního kapitálu do obchodního rejstříku, a to ve znění, jež tvoří přílohu tohoto zápisu. 9) Pravidla pro uzavření smlouvy o započtení Návrh smlouvy o započtení, v souladu s obsahem usnesení o zvýšení základního kapitálu, připravila společnost Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, 530

6 02 Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 a předloží tento návrh předem určenému zájemci nejpozději do 15 dnů ode dne uzavření smlouvy o upsání akcií. Předem určený zájemce je povinen smlouvu o započtení akceptovat nejpozději do 30 dnů od doručení návrhu smlouvy o započtení a v téže lhůtě též akceptovaný návrh smlouvy společnosti doručit. Valná hromada současně schvaluje návrh smlouvy o započtení pohledávek společnosti České přístavy, a.s., se sídlem Praha 7, Jankovcova 6, PSČ 17000, IČ: , společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1579 za společností Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153, a to proti pohledávce společnosti Přístav Pardubice, a.s., IČ: , se sídlem Pernerova 168, Pardubice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B 1153 na splacení emisního kursu peněžitým vkladem upsaných akcií o jmenovité hodnotě ,- Kč (slovy: čtyři miliony padesát tisíc korun českých), a to ve znění, které tvoří přílohu tohoto zápisu. Valná hromada současně bere na vědomí předloženou zprávu představenstva, ve které jsou uvedeny důvody pro vyloučení přednostního práva dle 488 odst. 3 ZOK. Důvodem pro zvyšování základního kapitálu je nedostatek finančních prostředků potřebných k vyrovnání závazků, společnost v současné době není schopna své závazky v plné výši vyrovnat z výsledků hospodaření. Forma řešení, tj. zvýšení základního kapitálu formou kapitalizace pohledávek akcionáře, je zvolena i z důvodu konsolidace a stabilizace dluhů společnosti vzniklých z půjček akcionáře, přičemž tyto půjčky se tak vypořádávají. Návrh znění usnesení vychází z požadavků 475 ZOK. Společnost postupuje podle 488 odst. 2 ZOK, neboť sledovaný účel zvýšení základního kapitálu odůvodňuje vyloučení přednostního práva. V souladu s 21 odst. 3 ZOK je třeba, aby smlouvu o započtení pohledávek akcionáře za společností proti pohledávce společnosti na splacení emisního kursu peněžitým vkladem upsaných akcií schválila valná hromada společnosti. K bodu č. 8 pořadu Odvolání a volba členů představenstva Valná hromada s účinností k dnešnímu dni odvolává členy představenstva: Michael Skalický, nar. 3. září 1968, bytem Na Biřičce 1924/1a, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, Emil Efler, nar. 1. dubna 1944, bytem Na Okrouhlíku 1027, Bílé Předměstí, Pardubice, Irena Burešová, nar. 16. ledna 1957, bytem náměstí 17. listopadu 1240, Přelouč, Zdeněk Jarý, nar. 29. října 1948, bytem Ke Zdymadlu 17, Srnojedy,

7 Helena Bínová, nar. 13. prosince 1954, bytem Pod vinicemi 1308/7, Suchdol, Praha 6, František Brendl, nar. 20. května 1976, bytem Spojilská 37, Studánka, Pardubice, a volí na místa odvolaných členů představenstva tyto nové členy představenstva: Michael Skalický, nar. 3. září 1968, bytem Na Biřičce 1924/1a, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, Emil Efler, nar. 1. dubna 1944, bytem Na Okrouhlíku 1027, Bílé Předměstí, Pardubice, Irena Burešová, nar. 16. ledna 1957, bytem náměstí 17. listopadu 1240, Přelouč, Václav Cempírek, nar. 6. května 1954, bytem, Palackého 440, PSČ , Česká Třebová, Helena Bínová, nar. 13. prosince 1954, bytem Pod vinicemi 1308/7, Suchdol, Praha 6, Tomáš Kalousek, nar. 15. října 1982, bytem Na Spravedlnosti 2618, Pardubice, Členům představenstva, jejichž odvolání je navrženo, končí ke dni 28 a 29. června 2015 funkční období; v té souvislosti se navrhuje, aby byla situace řešena s ohledem na právní jistotu společnosti a zajištění kontinuity obsazení funkcí v představenstvu. V souladu s ustanovením 421 odst. 2 písmeno e) ZOK a v souladu s čl. 9 odst. 2 písm. f) stanov společnosti náleží do výlučné pravomoci valné hromady rozhodování o odvolání a volbě členů představenstva společnosti. K bodu č. 8 pořadu valné hromady Odvolání a volba členů dozorčí rady Valná hromada s účinností k dnešnímu dni odvolává členy dozorčí rady: Miloslav Černý, nar. 26. května 1958, bytem Jeseniova 1167/57, Žižkov, Praha, Jaromír Dušek, nar. 4. srpna 1952, bytem č. p. 535, Dolní Dobrouč, Petr Tupec, nar. 19. března 1974, bytem náměstí Komenského 72, Horní Jelení, a volí na místa odvolaných členů představenstva tyto nové členy dozorčí rady: Miloslav Černý, nar. 26. května 1958, bytem Jeseniova 1167/57, Žižkov, Praha, Jaromír Dušek, nar. 4. srpna 1952, bytem č. p. 535, Dolní Dobrouč, Petr Tupec, nar. 19. března 1974, bytem náměstí Komenského 72, Horní Jelení, Členům dozorčí rady, jejichž odvolání je navrženo, končí ke dni a funkční období; v té souvislosti se navrhuje, aby s předstihem před uplynutím funkčního období byla situace řešena s ohledem na právní jistotu společnosti a zajištění kontinuity

8 obsazení funkcí v dozorčí radě. V souladu s ustanovením 421 odst. 2 písmeno f) ZOK a v souladu s čl. 9 odst. 2 písm. g) stanov společnosti náleží do výlučné pravomoci valné hromady rozhodování o odvolání a volbě členů dozorčí rady společnosti. Další informace a upozornění: Registrace a zápis účastníků valné hromady do listiny přítomných akcionářů bude probíhat od 15:30 hodin v místě konání valné hromady. Akcionář se zúčastňuje valné hromady osobně nebo v zastoupení. Plná moc pro zastupování na valné hromadě musí být písemná a musí z ní vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo více valných hromadách. Akcionáři fyzické osoby, příp. jejich zástupci, jsou povinni při prezenci předložit svůj platný průkaz totožnosti. Zástupci akcionářů - právnických osob - se prokáží platným dokladem totožnosti, originálem výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné evidence ne starším 3 měsíců a písemnou plnou mocí s podpisy osob oprávněných jednat za akcionáře. Hlasovací právo akcionáře se řídí jmenovitou hodnotou jeho akcií, na každou akcii ve jmenovité hodnotě ,- Kč připadá 1 hlas, Celkový počet hlasů ve společnosti je 491. Náklady spojené s účastí na valné hromadě si hradí akcionář. Řádná účetní závěrka sestavená k , Zpráva o podnikatelské činnosti společnosti a o stavu jejího majetku za rok 2014 včetně příloh a návrh smlouvy o započtení pohledávek a zpráva představenstva, ve které jsou uvedeny důvody pro vyloučení přednostního práva dle 488 odst. 3 ZOK dle bodu č. 8 pořadu jsou do dne konání valné hromady akcionářům k dispozici k nahlédnutí v pracovních dnech v sídle společnosti na adrese Pernerova 168, Pardubice v termínu po předchozí telefonické domluvě. V případě zájmu o sjednání termínu návštěvy prosím kontaktujte ing. Michaela Skalického, Ph.D., MBA na ové adrese info@pristav-pardubice.cz nebo tel. čísle Akcionář nebo jeho zástupce se pro účely nahlédnutí do shora uvedených dokumentů prokáže stejně jako při účasti na valné hromadě. Akcionář má právo vyžádat si na svoje náklady vydání opisů či kopií těchto písemností. Shora uvedené dokumenty je možné rovněž získat v elektronické podobě na internetové adrese společnosti. za představenstvo společnosti Přístav Pardubice, a.s. Ing. Michael Skalický, Ph.D. MBA, v.r. předseda představenstva Pro akcionáře je od 14:00 hodin připravena prohlídka veřejného Přístavu Mělník, prohlídka se koná mimo oficiální program valné hromady.

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Představenstvo společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. v souladu se stanovami a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech

Více

Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti NOVATISK, akciová společnost

Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti NOVATISK, akciová společnost Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti NOVATISK, akciová společnost Představenstvo akciové společnosti NOVATISK, akciová společnost, IČ 27755291, se sídlem Blansko, Pražská 1602/7, PSČ 678 01,

Více

U s n e s e n í : s c h v a l u j e :

U s n e s e n í : s c h v a l u j e : NÁVRH USNESENÍ O ZVÝŠENÍ ZÁKLADNÍHO KAPITÁLU SPOLEČNOSTI VČETNĚ ROZHODNUTÍ O MOŽNOSTI ZAPOČTENÍ PENĚŽITÉ POHLEDÁVKY NA SPLACENÍ EMISNÍHO KURSU A ROZHODNUTÍ O SCHVÁLENÍ SMLUV O ZAPOČTENÍ POHLEDÁVEK AKCIONÁŘŮ

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu Představenstvo společnosti SK Slavia Praha - fotbal a.s., sídlem Praha 10, U Slavie 1540/2a, PSČ 100 00, IČO 63999609, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

řádnou valnou hromadu,

řádnou valnou hromadu, Představenstvo společnosti Statek Uhřínov, a.s. se sídlem Liberk, Uhřínov 57, 516 01 Rychnov nad Kněžnou, IČ 601 08 754 zapsané v obchodním rejstříku, vedené Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Představenstvo společnosti AGRO spol., akciová společnost sídlo: Legerova 224, Kolín III, 280 02 Kolín IČO: 463 56 002 zapsané v obchodním rejstříku Městského

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti RENATEX CZ a.s., IČ 451 92 731, se sídlem K Myslivně 2140/61, Poruba, 708 00 Ostrava, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti AGRO Brno - Tuřany, a.s. IČ: 293 65 619, se sídlem Brno, Dvorecká 521/27, PSČ 620 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. se sídlem Pražská 179, Popkovice, PSČ 530 06 Pardubice, IČ 481 54 938, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU na středu v hodin

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU na středu v hodin Představenstvo společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a. s. se sídlem Víta Nejedlého 893/6, 500 03 Hradec Králové, IČO 48172898 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové,

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s., na svém zasedání dne 23. 4. 2015 rozhodlo v souladu s ust. 402 odst. 1) zákona č. 90/2012 Sb.

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU na středu v hodin

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU na středu v hodin Představenstvo akciové společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a. s. se sídlem Víta Nejedlého 893/6, 500 03 Hradec Králové, IČ 48172898 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo akciové společnosti TOOL SERVICE, a.s., svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU akciové společnosti TOOL SERVICE, a.s., IČ: 27670279, se sídlem Jihlava, Hosov 39, obchodní

Více

která se bude konat dne 25. října 2017 od hodin v sídle Banky, v zasedací místnosti ve 4. patře, tř. Svobody 1194/12, Olomouc.

která se bude konat dne 25. října 2017 od hodin v sídle Banky, v zasedací místnosti ve 4. patře, tř. Svobody 1194/12, Olomouc. POZVÁNKA POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Banka CREDITAS a.s., svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Banky CREDITAS a.s. se sídlem Olomouc, tř. Svobody 1194/12, PSČ 779 00, IČO 63492555, zapsaná

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, sp. zn. B 1509

Více

P o z v á n k a. která se koná

P o z v á n k a. která se koná P o z v á n k a Představenstvo společnosti svolává řádnou valnou hromadu akcionářů akciové společnosti PB NEMO a. s. se sídlem Praha - Praha 5 Smíchov, Nábřežní 90/4, PSČ 150 00, IČO: 241 39 360 zapsané

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI Litovelská cukrovarna, a.s. se sídlem Litovel, Loštická 131, PSČ 78401 IČO 64509109 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, v oddíle B, vložce

Více

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s.,

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s., POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PRAGMET, a.s., IČ: 257 89 449 se sídlem Praha 1, Havlíčkova 1043/11, PSČ 110 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu obchodní společnosti CENTRUM BABYLON, a.s. se sídlem Liberec, Nitranská 1, PSČ 460 02 IČ: 250 22 962 konanou dne 26. 6. 2014 od 11:00 hodin v zasedací místnosti (salónek

Více

která se bude konat dne 22. února 2018 od hodin v sídle Banky, v zasedací místnosti ve 4. patře, tř. Svobody 1194/12, Olomouc.

která se bude konat dne 22. února 2018 od hodin v sídle Banky, v zasedací místnosti ve 4. patře, tř. Svobody 1194/12, Olomouc. POZVÁNKA POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Banka CREDITAS a.s., svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Banky CREDITAS a.s. se sídlem Olomouc, tř. Svobody 1194/12, PSČ 779 00, IČO 63492555, zapsaná

Více

Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne

Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s. Návrhy textů usnesení valné hromady konané dne 19.6.2018 K bodu 3 pořadu: Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku společnosti za rok 2017, seznámení

Více

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVNKA NA MIMOŘDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti Poštovní tiskárna cenin Praha a.s. IČ: 45273448, se sídlem Ortenovo náměstí 542/16, PSČ 170 04 Praha 7 Holešovice, zapsaná v obchodním

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti VÍTKOVICE IT SOLUTIONS a. s., se sídlem Ostrava, Moravská Ostrava, Cihelní 1575/14, PSČ 702 00, IČ: 286 06 582, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Program jednání valné hromady:

Program jednání valné hromady: OZNÁMENÍ O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Představenstvo obchodní společnosti Rašelina a.s. se sídlem Soběslav, Na Pískách 488, PSČ 392 01, okres Tábor zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

Návrhy usnesení / vyjádření představenstva společnosti k navrhovaným bodům pořadu jednání valné hromady:

Návrhy usnesení / vyjádření představenstva společnosti k navrhovaným bodům pořadu jednání valné hromady: POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Michelské pekárny a.s., se sídlem U krčského nádraží 229/17, Krč, 140 00 Praha 4, IČO: 16192583, zapsané v obchodním rejstříku, který vede Městský

Více

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s.

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. IČ: 463 55 863 sídlo: Praha 1, Senovážné náměstí 978/23, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. Představenstvo obchodní společnosti Amper Market, a.s., IČ: 24128376, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1076/33a, PSČ 140 00 zapsané v

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

POZVÁNKA v 11:00 hod.

POZVÁNKA v 11:00 hod. Svaz výrobců mléka a. s. Nemocniční 53, č.p. 1852, 787 01 Šumperk, tel., fax 583 214 718, 603 89 12 89, e-mail: svazkdv@spk.cz vedený v obchodním rejstříku Krajským soudem v Ostravě, oddíl B, vložka 684,

Více

POZVÁNKA. Návrh na usnesení k jednotlivým bodům pořadu jednání valné hromady a jeho zdůvodnění:

POZVÁNKA. Návrh na usnesení k jednotlivým bodům pořadu jednání valné hromady a jeho zdůvodnění: POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Přerov, a.s., se sídlem Šířava 482/21, Přerov I-Město, 750 02 Přerov, IČ 476 74 521, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

Představenstvo akciové společnosti Skalagro, a.s. (dále také jen společnost) s v o l á v á ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

Představenstvo akciové společnosti Skalagro, a.s. (dále také jen společnost) s v o l á v á ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu společnosti Skalagro, a.s. se sídlem Skalička č.p. 2, PSČ 753 52, IČ: 253 38 978, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B, vložka 1923

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU představenstvo společnosti ARCA OPPORTUNITY, uzavřený investiční fond, a.s. IČ: 24199591, se sídlem V Celnici 1031/4, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku,

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti LIPONOVA, a.s. Představenstvo společnosti LIPONOVA, a.s., se sídlem Lipoltice čp. 104, okres Pardubice, PSČ 53364, IČO: 252 82 778, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Návrh usnesení a zdůvodnění navrhovaných bodů pořadu jednání:

Návrh usnesení a zdůvodnění navrhovaných bodů pořadu jednání: 1 POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu Představenstvo obchodní společnosti Srí Lanka Project a.s. se sídlem K vodě 3200/3, Záběhlice, 106 00 Praha 10, Identifikační číslo: 031 96 305, zapsané v obchodním

Více

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118

Výpis. Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Výpis z obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 118 Datum zápisu: 29. června 1990 Spisová značka: B 118 vedená u Městského soudu v Praze Obchodní firma: Planet A, a.s. Sídlo:

Více

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI Litovelská cukrovarna, a.s. se sídlem Litovel, Loštická 131, PSČ 78401 IČO 64509109 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, v oddíle B,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 22. května 2017 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

CZ LOKO, a.s. řádnou valnou hromadu.

CZ LOKO, a.s. řádnou valnou hromadu. CZ LOKO, a.s. se sídlem Česká Třebová, Semanínská 580, PSČ 560 02, IČ 61672131 akciová společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, v oddíle B, číslo vložky 2584 Pozvánka

Více

řádnou valnou hromadu.

řádnou valnou hromadu. Představenstvo společnosti Lázně Poděbrady, a. s. se sídlem Poděbrady, Jiřího náměstí 39, PSČ: 290 33, IČ 45147833, společnost je zapsána v OR vedeném MS v Praze, oddíl B., vložka 1471 svolává ve smyslu

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, Představenstvo společnosti Výstaviště České Budějovice a.s., se sídlem České Budějovice, Husova 523, PSČ 370 21, IČO: 60827475, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích,

Více

Stanovy akciové společnosti. MAM Group a.s.

Stanovy akciové společnosti. MAM Group a.s. Stanovy akciové společnosti MAM Group a.s. 1. FIRMA A SÍDLO SPOLEČNOSTI 1.1. Obchodní firma společnosti zní: MAM Group a.s. (dále jen společnost ). 1.2. Obec, v níž je umístěno sídlo společnosti, je: Praha.

Více

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Valná hromada P o z v á n k a

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Valná hromada P o z v á n k a P o z v á n k a Představenstvo společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ 434 01 IČO: 62242504 s v o l á v á ř á d n o u v a l n o u h r o m a

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU představenstvo společnosti GLASS SERVICE, a.s. se sídlem Rokytnice 60, 755 01 Vsetín, IČO: 25849077, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu

Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu obchodní společnosti CENTRUM BABYLON, a.s. se sídlem Nitranská 415/1, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec IČ: 250 22 962 konanou dne 28. 2. 2017 od 09:00 hodin v notářské

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti SEŽEV-REKO, a.s., IČ: 46904859, se sídlem Brno - Maloměřice, Jarní 898/50, PSČ 61400. Představenstvo společnosti SEŽEV-REKO, a.s. (dále jen společnost ) si

Více

Pražská energetika, a.s.

Pražská energetika, a.s. Představenstvo společnosti se sídlem v Praze 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2405 IČ: 601 93 913 (dále jen společnost ) svolává

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo společnosti Banka CREDITAS a.s., svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Banky CREDITAS a.s. se sídlem Praha 8, Sokolovská 675/9, PSČ 186 00, IČO 63492555, zapsaná v obchodním

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., IČ: 258 16 039, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Ruská 2887/101, PSČ 70602, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Statutární ředitel akciové společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s., IČO: 451 92 570, se sídlem Teplice nad Bečvou čp. 47, PSČ: 753 01, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 23. června 2016 POZVÁNKA NA NÁHRADNÍ VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti SingHaus group a.s., se sídlem Ukrajinská 428/2, Vršovice, 101 00 Praha 10, IČ: 022 84 014 zapsané v obchodním rejstříku u Městského

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Praha 6 Bubeneč, Terronská 947/49, PSČ 160 00, IČO 246 56 062 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 16102 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Registrace: Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s. se sídlem Šumperk, Jílová 6, PSČ 787 01, IČ 476 74 954, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, oddíl

Více

Pozvánka. dne v 10, 00 hodin ve správní budově Agroslužeb, Veselíčko 70, Žďár nad Sázavou

Pozvánka. dne v 10, 00 hodin ve správní budově Agroslužeb, Veselíčko 70, Žďár nad Sázavou Pozvánka představenstvo společnosti Agroslužby Žďár nad Sázavou, a.s., se sídlem Veselíčko 70, 591 01 Žďár nad Sázavou, IČ 46993665, zaps. v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, v odd. B,

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice Maleč a.s., se sídlem Ku Ptáku 387, 284 01 Kutná Hora,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 8. února 2017 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti TESLA KARLÍN, a.s. se sídlem v Praze 10, V Chotejně 9/1307, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1520, IČO:

Více

P o z v á n k a. která se koná

P o z v á n k a. která se koná P o z v á n k a Představenstvo společnosti svolává řádnou valnou hromadu akcionářů akciové společnosti Vodohospodářský rozvoj a výstavba a. s. zkráceně VRV a. s. se sídlem Praha 5, Nábřežní ul. č. 4, PSČ

Více

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4.

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4. Představenstvo akciové společnosti AQUATEST a.s. se sídlem Praha 5, Geologická 4, PSČ: 152 00 IČ: 447 94 843 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu B, vložce 1189 svolává

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu

P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu společnosti DOTEC, a.s. se sídlem Brno, Traťová 1, okres Brno-město, PSČ 619 00, IČ: 63483432, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro VALNÁ HROMADA 26. 4. 2018 / 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro Představenstvo společnosti PPF banka a.s., se sídlem v Praze 6, Evropská 2690/17, PSČ: 160 41,

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti RMS Mezzanine, a.s., se sídlem: Sokolovská 394/17, Karlín, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 00025500, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu Představenstvo akciové společnosti PROXIMA ALFA TRADE, a.s., se sídlem Kyjov, Riegrova 384/23, PSČ 697 01, IČ 292 82 047, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Představenstvo společnosti

Představenstvo společnosti Představenstvo společnosti IČ: 278 75 164, se sídlem: Praha 9, Poděbradská 777, PSČ 190 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložce 11687 (dále jen společnost )

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Agropodnik Košetice, a.s., se sídlem č.p. 212, 394 22 Košetice, IČO: 260 67 111, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČO: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu

POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu Představenstvo obchodní společnosti Srí Lanka Project a.s. se sídlem K vodě 3200/3, Záběhlice, 106 00 Praha 10, Identifikační číslo: 031 96 305, zapsané v obchodním rejstříku

Více

Pozvánka na zasedání řádné valné hromady společnosti MERIT GROUP a.s.,

Pozvánka na zasedání řádné valné hromady společnosti MERIT GROUP a.s., Pozvánka na zasedání řádné valné hromady společnosti MERIT GROUP a.s., se sídlem Olomouc, Březinova 136/7, PSČ 772 00, IČ 64609995, zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíle B,

Více

Rozhodný den k účasti na valné hromadě a vysvětlení jeho významu pro hlasování na valné hromadě

Rozhodný den k účasti na valné hromadě a vysvětlení jeho významu pro hlasování na valné hromadě POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Michelské pekárny a.s., se sídlem Pekárenská 10 č.p. 1151, 141 00 Praha 4 - Michle, IČO: 16192583, zapsané v obchodním rejstříku, který vede

Více

Zápis do listiny přítomných bude probíhat od 9.30 do hodin v místě konání valné hromady.

Zápis do listiny přítomných bude probíhat od 9.30 do hodin v místě konání valné hromady. POZVÁNKA NA KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Představenstvo akciové společnosti HOME, a.s. se sídlem Mikuleckého 1313/12, Praha 4, IČ: 45274754, www.ubytovanihome.cz zapsané v obchodním rejstříku vedeném MS

Více

Důvodem změny programu je návrh kvalifikovaného akcionáře společnosti Ferret Bohemia s.r.o. ze dne

Důvodem změny programu je návrh kvalifikovaného akcionáře společnosti Ferret Bohemia s.r.o. ze dne Představenstvo společnosti Prádelny a čistírny Náchod a.s. se sídlem v Náchodě, Jugoslávská 20, PSČ 547 01, Česká republika identifikační číslo: 465 04 991 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti Poštovní tiskárna cenin Praha a. s., IČ 45273448, se sídlem Praha 7 - Holešovice, Ortenovo nám. 542/16, PSČ 170 04, zapsaná v obchodním

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu Představenstvo společnosti Zemědělské zásobování a nákup Strakonice a.s., se sídlem Radošovice č.p. 83, PSČ 386 46, IČ 46678379, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 12. ledna 2016 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Kalenská zemědělská a. s. IČO 25962612 registrovaná Krajským soudem v Hradci Králové oddíl B, vložka 2211 se sídlem v Dolní Kalné č. p. 150, svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU akcionářů,

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Z Á P I S. které se konalo dne 17. 6. 2014 od 10.00 hodin, v sídle společnosti

Z Á P I S. které se konalo dne 17. 6. 2014 od 10.00 hodin, v sídle společnosti Z Á P I S z jednání řádné valné hromady obchodní společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. se sídlem v Chrudimi, Novoměstská 626, PSČ: 537 28, IČ: 48171590 zapsané v obchodním rejstříku u Krajského

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s. se sídlem Teplice nad Bečvou, č. p. 63, PSČ 753 51, IČO: 451 92 570, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

EP Development RPR a.s. ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

EP Development RPR a.s. ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, Představenstvo obchodní společnosti EP Development RPR a.s. se sídlem: Boženy Němcové 1720, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČO: 06242685, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti DŽV Rychnov nad Kněžnou a.s., IČ: 474 68 050, se sídlem V Grundě 511, 517 42 Doudleby nad Orlicí, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Věc: Oznámení o konání řádné valné hromady společnosti Netcope Technologies, a.s. se sídlem Sochorova 3232/34, 616 00 Brno Představenstvo akciové společnosti Netcope Technologies,

Více

Statutární ředitel společnosti

Statutární ředitel společnosti Statutární ředitel společnosti IMPERA premium, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s., IČO: 01766139, se sídlem Hlinky 45/114, Pisárky, Brno, PSČ: 603 00 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

Statutární ředitel společnosti

Statutární ředitel společnosti Statutární ředitel společnosti IMPERA ŽSD, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s., IČO 282 98 195, se sídlem Hlinky 45/114, Pisárky, Brno, PSČ: 603 00 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv Představenstvo společnosti BYTSERVIS Brno a.s. se sídlem Panelová 289, Satalice, 190 15 Praha 9, IČO: 26219654 vedená u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8492 s v o l á v á řádnou valnou hromadu

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Dozorčí rada společnosti

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Dozorčí rada společnosti POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Dozorčí rada společnosti Servis Dopravní Techniky, a.s., IČO: 242 04 323, se sídlem Mělník, K Přívozu 2604/23, PSČ 276 01, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více