ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7022/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7022/"

Transkript

1 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7022/ o ceně nemovitosti nebytového prostoru č. 513/16, 513/17 a 513/18 v bytovém domě čp. 513 v k.ú. Odolená Voda, obec Odolena Voda, okres Praha-východ, včetně podílu na společných částech budovy a pozemcích Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov 79 Mgr. Kamil Košina Účel posudku: zjištění obvyklé ceny nemovitosti dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 3638/14-17 Předpis pro ocenění: zákon č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a předpisy navazující Posudek vypracoval: Jiří Danielis, Trutnov, Pražská 88 znalec z oboru stavebnictví a stavební ekonomiky Posudek obsahuje: 13 stran textu včetně titulního listu a předává se objednavateli ve dvou vyhotoveních. V Trutnově dne Vyhotovení č.:

2 -2- A.SITUACE: Podklady pro ocenění: a) výpisy z katastru nemovitostí b) snímek pozemkové mapy c) situace širších vztahů d) místní šetření e) zákon č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a předpisy navazující f) projektová dokumentace g) prohlášení vlastníka stavby h) realitní servery + informace od místních realitních kanceláří i) údaje o nákladech poskytnuté vlastníkem Datum provedení místního šetření a jeho účastníci: Místní šetření bylo mnou vyvoláno obsílkou na den , přítomen byl p. Petr Babčák (jednatel firmy), který umožnil prohlídku a poskytl informace. Datum k němuž se ocenění provádí: Ocenění provedeno ke dni místního šetření, tj Při ocenění se vycházelo ze zjištění na místě samém, poskytnutých dokladů a informací. B.NÁLEZ: Vlastnické a evidenční údaje jsou obsaženy v přiložených dokumentech a nebyly předmětem samostatného zkoumání.

3 -3-1. Nebytové prostory jsou zapsány v listu vlastnictví č. 2612, katastrální území Odolena Voda, obec Odolena Voda, Okresní úřad Praha-východ. Vlastník: ALPET REAL, s.r.o. IČ: Praha 9, Prosek, Novoborská 618/23 2. Podíl na společných částech budovy čp. 513 je zapsán v listu vlastnictví č. 2611, katastrální území Odolena Voda, obec Odolena Voda, Okresní úřad Praha-východ. Vlastník: podílové spoluvlastnictví, z toho: ALPET REAL, s.r.o. podíl ve výši / IČ: Podíl na stp. čk a pp. čk. 202/31 je zapsán v listu vlastnictví č. 2694, katastrální území Odolena Voda, obec Odolena Voda, Okresní úřad Praha-východ. Vlastník: podílové spoluvlastnictví, z toho: ALPET REAL, s.r.o. podíl ve výši / IČ: Pozn: Vzhledem k případnému prodeji (případně dražbě) pouze části jiných nebytových prostorů různým subjektům, je v závěru posudku vyčíslena obvyklá cena jednotlivých jednotek.

4 -4-4. Z předložených podkladů a z dokumentace vyplývá vybudování budovy včetně příslušenství v letech Stavební povolení vydáno dne pod čj. SÚ 5616/2010/W, dále následovalo Rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením, kde bylo předmětem vybudování podzemního podlaží, vydáno dne pod čj. 8128/2011 sozd, povolení k užívání vydáno v 06/ Výčet oceňovaných nemovitostí: a) Jiný nebytový prostor č. 513/16 b) Jiný nebytový prostor č. 513/17 c) Jiný nebytový prostor č. 513/18 d) Podíl na společných částech budovy a pozemků jednotlivých jednotek v celkové výši / Pozn.: Jelikož jednotlivé nebytové prostory sklepy se nalézají v totožném technickém stavu, oceňují se shodně, v závěru se jejich cena liší výměrou a následně podílem na společných částech budovy a pozemcích. 6. Popis: Nemovitost je situována v okrajové, zastavěné sídlištní zástavbě města s počtem obyvatel 5 589, přímo přístupna z Partyzánské ulice. Jde o klidnou část města, vzdálena od centra města přibližně 800 m, ve vzdálenosti 300 m od dálnice č. 8 (ze které ale není přímý exit). Objekt vybudován na rovinatém pozemku, v území plně zainvestovaném, budova je napojena na veškeré sítě. Pozemky spolu vytváří jeden funkční celek, jsou oploceny, pp. čk. 202/31 zčásti opatřena betonovou dlažbou, jsou z ní přístupny garáže (samostatných subjektů). Budova vybudována jako volně stojící, zčásti podsklepena, o třech nadzemních podlažích, půdorysný obrazec vytváří písmeno T. Obsahuje celkem 15 bytových jednotek a 3 nebytové jiné prostory dle Prohlášení vlastníka. Oceňované nebytové prostory jsou situovány v 1.PP, jde o místnosti bez příslušenství, přístupny jednotlivě ze společné chodby.

5 -5- a) Nebytové prostory č. 513/16, 513/17 a 513/18 Jde o atypický bytový objekt, založen na želbetonových panelech, svislá konstrukce zděná z tvárnic keramických Porotherm, stropy betonové a panelové, střecha valbová, krytina tašková. Fasáda zateplená, okna plastová, vytápění ústřední, mírně nadstandardní sociální příslušenství. Oceňované jiné nebytové prostory se nalézají v 1.PP, jsou dosud využívány vlastníkem za sklady stavebního materiálu. Situovány při východním štítu budovy, navzájem odděleny příčkami z tvárnic. Nacházejí se v nich přívod vody do budovy (v jednotce č. 513/16), dále kanalizační odpady z budovy (v jednotce č. 513/18). Místnosti jsou přístupny z chodby hladkými dveřmi, uvnitř místností neprovedené omítky stěn ani stropů, podlahy betonové bez nášlapných vrstev. Místnosti nejsou vytápěny, el. rozvody posuzuji za provizorní (nedokončené), bez rozvodů ZT. Výměry: Nebytová jednotka č. 513/16 o výměře m2 podíl ve výši 3809/ Nebytová jednotka č. 513/17 o výměře m2 podíl ve výši 3765/ Nebytová jednotka č. 513/18 o výměře m2 podíl ve výši 3402/ b) Pozemky Jsou plně zainvestované, přístupny z veřejné komunikace, rovinaté, vytváří spolu funkční celek. č.parcely Výměra v m 2 stp. čk pp. čk. 202/ celkem 766

6 -6- C. OCENĚNÍ: Obecné předpoklady pro stanovení tržní hodnoty Předpokládá se odpovědné vlastnictví a správa vlastnických práv. Předpokládá se plný soulad se všemi aplikovatelnými republikovými zákony a obecně závaznými předpisy. Objektivní tržní hodnotu definuji jako hodnotu, kterou lze dosáhnout v konkrétních podmínkách trhu s nemovitostmi mezi dobrovolně jednajícími kupujícími a prodávajícími, bez zřetele na individuální a jiné zájmy. Za skutečnosti nebo podmínky, které se vyskytnou po datu zpracování tohoto ocenění a za změnu v tržních podmínkách nelze převzít zodpovědnost. Výpočet věcné hodnoty a) Stavba Věcnou hodnotou se rozumí reprodukční cena snížená o přiměřené opotřebení. Jednatelem společnosti předloženy pořizovací účetní ceny na jednotlivé jednotky, vycházející z celkových nákladů stavby, s přepočtem na 1 m2 podlahových ploch, jedná se o celkový propočet budovy s převládajícími byty, které odpovídají cenám přibližně ,- Kč/m2 (v souladu náklady na podlahové plochy bytů).

7 -7- Uvedené ceny lze posuzovat za věrohodné reprodukční ceny. Nebytová jednotka č. 513/ ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ ,- Kč Celkem ,- Kč Opotřebení za 2 roky při technické životnosti 100 let činí 2 %. Časová cena činí ,- Kč. b) Pozemky Obvyklá cena stavebních pozemků v této lokalitě činí v průměru 1 780,- funkční celek). Kč/m2 (vytvářející Výpočet: 766 m2 x 1 780,- Kč/m2 = ,- Kč Podíl ve výši 10976/ činí ,- Kč Věcná hodnota (časová cena) nemovitosti zapsané v LV č. 2612, 2611 a 2694 v k.ú. Odolena Voda činí zaokrouhleně ,- Kč.

8 -8- Stanovení hodnoty srovnávací metodou Srovnatelnou cenou rozumíme obecně cenu věci stanovenou cenovým porovnáním s obdobnými, k datu ocenění volně prodávanými nemovitostmi (v tomto případě nebytové prostory skladové vyčleněné dle Prohlášení vlastníka). Nepodařilo se zjistit hodnověrné skutečné ceny obchodovaných realizovaných prostorů v posledním roce. Z toho důvodu použito nabídek v realitních serverech S-Reality a Reality CZ (v obdobných lokalitách nejsou přímo inzerovány v lokalitě města Odolena Voda), po úpravě nabídkových cen indexy polohy, kvality, velikosti, umístění vzhledem k oceňovaným prostorům, jednoznačně vyplývá průměrná cena ,- Kč/m2 podlahové plochy. Tato cena obsahuje i cenu (případně podíl) na společných částech budovy a pozemcích. V místě je v současné době značný převis nabídky nad poptávkou. Nebytová jednotka č. 513/ m2 x ,- Kč/m2 = ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ m2 x ,- Kč/m2 = ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ m2 x ,- Kč/m2 = ,- Kč Celkem m ,- Kč Srovnávací cena nemovitosti zapsané v LV č. 2612, 2611 a 2694 v k.ú. Odolena Voda činí zaokrouhleně ,- Kč.

9 -9- Stanovení hodnoty výnosovou metodou Výnosová hodnota nemovitosti je součtem předpokládaných budoucích čistých příjmů z jejich pronájmu, diskontovaných (odúročených) na současnou hodnotu. Pro výpočet výnosové hodnoty použit vztah uvedený v následujícím modelu: Cv = z / i Kde značí: Cv = výnosová hodnota (cena zjištěná výnosovým způsobem) Z = zisk (příjmy po odpočtu výdajů) konstantní po neomezenou dobu I = setinná úroková míra V případě oceňované nemovitosti není nemovitost pronajata, ale je ve stavu možného předání k pronájmu případnému zájemci po dokončení stavebních prací. Modelově proto stanovena výnosová hodnota dle obvykle dosahovaných cen nájmů v lokalitě (sklady nevytápěné ve výši 480,- Kč/m2). Příjmy: Sklady celkem m2 x 480,- Kč/m2 = ,- Kč Snížení o riziko dosažitelného pronájmu ve výši 10 % Příjmy celkem ,- Kč Výdaje: Náklady na pojištění, odpisy, daň, správu a revizi paušálně ve výši 20 % x 0,20 = 9 483,- Kč Výdaje celkem ,- Kč Míra kapitalizace činí 9.80 %

10 -10- Výnosová hodnota: / 0,098 = ,- Kč Výnosová cena nemovitosti zapsané v LV č. 2612, 2611 a 2694 v k.ú. Odolena Voda činí zaokrouhleně ,- Kč. Stanovení návrhu obvyklé ceny Za obvyklou cenu pokládám cenu zjištěnou multikriteriálním pohledem, kdy je rozhodující kritérium u oceňovaného komerčního objektu z hlediska výnosu. Po provedených místních šetřeních, převzatých podkladů od orgánů státní správy, konzultace s místními realitními kancelářemi, odhadci majetku ČKOM, nabídce a poptávce obdobných nemovitostí v lokalitě konstatuji: - vzhledem k vysoké nabídce obdobných nemovitostí je nemovitost obtížně prodejná - současný technický stav vyžaduje dokončení stavebních úprav - nákladová metoda (věcná cena) je využitelná v ocenění pouze okrajově, neboť v ní je zahrnut faktor umístění a času Vzhledem k současné situaci na trhu s nemovitostmi stanovuji návrh obvyklé ceny ve výši střední hodnoty srovnávací a výnosové ceny. Pokládám toto řešení za jediné správné řešení při úvaze zohlednění ceny podílu pozemkům součástí a příslušenství.

11 -11- Výpočet: ( ) / 2,00 = ,- Kč Návrh obvyklé ceny nemovitosti zapsané v LV č. 2612, 2611 a 2694 v k.ú. Odolena Voda činí ,- Kč. Slovy: Osmsetčtyřicetjednatisíckorunčeských Jedná se o cenu včetně podílu na společných částech budovy a pozemcích. Rozčlenění obvyklé ceny na jednotlivé jednotky: Přepočet na 1 m2 podlahové plochy: / = 7 662,17 Kč Nebytová jednotka č. 513/ m2 x 7 662,17 Kč/m2 = ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ m2 x 7 662,17 Kč/m2 = ,- Kč Nebytová jednotka č. 513/ m2 x 7 662,17 Kč/m2 = ,- Kč Celkem m ,- Kč

12 -12- Pozn.: V ocenění není uvažováno s dalšími závazky a pohledávkami uvedenými ve Výpisu z katastru nemovitostí. Takto určená výsledná cena je podkladem pro stanovení nejnižšího podání v dražbě podle 336e o.s.ř.. Nemá za cíl zjištění skutečné ceny nemovitosti, ta bude zjištěna až případným prodejem v dražbě. Je zpracována v souladu s definicí obvyklé ceny uvedené v 2, odst. 1 zák. 151/1997 Sb. o ocenění majetku a o změně některých zákonů, která je citována v úvodu. V Trutnově dne Znalecká doložka: Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný předsedou Krajského soudu Hradec Králové dne , č.j. 248/76 pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí, s rozšířením pro obor ekonomika odvětví ceny a odhady se specializací oceňování podniků a nepeněžních vkladů ze dne , čj. Spr. 1004/97. Znalecký posudek je zapsán pod poř. č. 7022/ znaleckého deníku. Znalečné účtuji dle přiložené likvidace na základě dokladu. V Trutnově dne

13 -13-

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7108/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7108/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7108/37-2016 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 576/8 v bytovém domě čp. 576 v k.ú. Prachatice, obec Prachatice, okres Prachatice, včetně podílu na společných částech budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7073/2-2016

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7073/2-2016 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7073/2-2016 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 266/14 v bytovém domě čp. 266 v k.ú. Volary, obec Volary, okres Prachatice, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek

ZNALECKÝ POSUDEK. o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/B-2018 o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č. 1280 v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 7302/09-20

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 7302/09-20 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7253/20/A-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 224 v k.ú. Omlenice, obec Omlenice, okres Český Krumlov Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 4829/10-51

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 4829/10-51 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7272/39/A-2018 o ceně nemovitosti I. pozemků zapsaných v LV č. 168 v k.ú. Nový Bydžov, obec Nový Bydžov, okres Hradec Králové II. pozemků zapsaných v LV č. 253 v k.ú. Humburky,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 13925/07-28

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 13925/07-28 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/C-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 532 v k.ú. Blatec u Hodětína, obec Hodětín, okres Tábor Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7102/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7102/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7102/31-2016 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 118/102 v bytovém domě čp. 118 v k.ú. Měrunice, obec Měrunice, okres Teplice, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 9056/06-72

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 9056/06-72 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/D-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 117 v k.ú. Dvorce u Tučap, obec Tučapy, okres Tábor Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6897/63-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6897/63-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6897/63-2014 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 104/4 a 104/5, včetně součástí a příslušenství, v k.ú. Vendolí, obec Vendolí, okres Svitavy Objednavatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7283/50/A-2018

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7283/50/A-2018 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7283/50/A-2018 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 809/7 v bytovém domě čp. 809 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/6) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 11633/07-47

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/6) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 11633/07-47 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7270/37/B-2018 o ceně nemovitosti I. pozemkové parcely čk. 387/6 zapsané v LV č. 405 v k.ú. Golčův Jeníkov, obec Golčův Jeníkov, okres Havlíčkův Brod II. pozemkové parcely čk. 363/24

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 3371/05-52

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 3371/05-52 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7252/19/A-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 1472 v k.ú. Lišov, obec Lišov, okres České Budějovice Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6847/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6847/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6847/13-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 1110/8 v bytovém domě čp. 1110 v k.ú. Úpice, obec Úpice, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemcích

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/12) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 5372/07-48

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/12) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 5372/07-48 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7258/25/B-2018 o ceně nemovitosti I. pozemků zapsaných v LV č. 438 v k.ú. Hronětice, obec Kostomlaty nad Labem, okres Nymburk II. pozemků zapsaných v LV č. 35 v k.ú. Straky, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6901/67-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6901/67-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6901/67-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 473/5 v bytovém domě čp. 473 v k.ú. Poříčí u Trutnova, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6869/35-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6869/35-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6869/35-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 583/14 v bytovém domě čp. 583 v k.ú. Horní Staré Město, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6993/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6993/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6993/27-2015 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 168/3 v bytovém domě čp. 168 v k.ú. Svatava, obec Svatava, okres Sokolov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6508/29-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6508/29-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6508/29-2012 nemovitosti bytové jednotky č. 268/9 v bytovém domě čp. 268 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6812/161-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6812/161-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6812/161-2013 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 538 a čk. 553 zapsané v LV č. 357 v k.ú. Lažany, obec Lažany, okres Blansko, včetně součástí Objednavatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7092/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7092/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7092/21-2016 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 5562 se stavbou garáže, dále stp. čk. 5563, zapsané v LV č. 5622 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov Objednavatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6953/119-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6953/119-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6953/119-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 525/19 v bytovém domě čp. 525 v k.ú. Horní Staré Město, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7128/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7128/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7128/57-2016 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 4084 se stavbou rekreačního domku ev. č. 163, dále pp. čk. 3382/17 a 4724, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6618/139-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6618/139-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6618/139-2012 nemovitosti bytové jednotky č. 121/4 v bytovém domě čp. 121 v k.ú. Maršov I, obec Svoboda nad Úpou, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budov a pozemků

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6712/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6712/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6712/61-2013 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 1452 a 1453 v k.ú. Prosečné, obec Prosečné, okres Trutnov Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov Trutnov 3, Ječná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6863/29-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6863/29-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6863/29-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 298/4 v bytovém domě čp. 298 v k.ú. Letňany, obec Praha, okres Hlavní město Praha, včetně podílu na společných částech budov a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7057/91-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7057/91-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7057/91-2015 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 605/10 v bytovém domě čp. 605 v k.ú. Hradec Králové, obec Hradec Králové, okres Hradec Králové, včetně podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7016/50-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7016/50-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7016/50-2015 o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 49/1 k.ú. Trmice, obec Trmice, okres Ústí nad Labem Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov 79 Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6980/14-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6980/14-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6980/14-2015 o ceně nemovitosti I. stavební parcely čk. 375/4 se stavbou jiné stavby (zahradní chaty) a pp. čk. 375/9, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 743 v k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6715/64-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6715/64-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6715/64-2013 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 290/17 v bytovém domě čp. 290 v k.ú. Pardubice, obec Pardubice, okres Pardubice, včetně podílu na společných částech budov a pozemcích

Více

AKTUALIZACE č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 6763/112-2013

AKTUALIZACE č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 6763/112-2013 -1- AKTUALIZACE č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 6763/112-2013 o ceně nemovitosti jiné stavby (zahradní chaty) na stp. čk. 711 v k.ú. Častolovice, obec Častolovice, okres Rychnov nad Kněžnou, bez pozemku,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6991/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6991/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6991/25-2015 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 236/4 v bytovém domě čp. 236 v k.ú. Rokytnice v Orlických horách, obec Rokytnice v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6790/139-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6790/139-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6790/139-2013 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 340/14 v bytovém domě čp. 340 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7126/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7126/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7126/55-2016 o ceně nemovitosti ideální ½ pozemkových parcel zapsaných v LV č. 164 v k.ú. Příkrakov, obec Včelákov, okres Chrudim Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7271/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7271/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7271/38-2018 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 44 se stavbou bytového domu čp. 47, včetně součástí a příslušenství, vše zapsané v LV č. 2092 v k.ú. Vimperk, obec Vimperk,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7070/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7070/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7070/104-2015 o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 14/1, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 131 v k.ú. Hadrava, obec Chudenín, okres Klatovy Objednavatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6815/164-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6815/164-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6815/164-2013 o ceně nemovitosti garáže na stp. čk. 96/2 v k.ú. Horní Branná, obec Horní Branná, okres Semily, včetně součástí a pozemků Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6593/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6593/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6593/114-2012 nemovitosti A. spoluvlastnický podíl ve výši ideální 1/5 pozemkových parcel zapsaných v LV č. 1527 v k.ú. Oblanov, obec Trutnov, okres Trutnov B. spoluvlastnický podíl

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7138/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7138/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7138/67-2016 o ceně nemovitosti stavby prodejny čp. 7 (občanská vybavenost) na stp. čk. 11/2 v k.ú. Jenichov, obec Střemy, okres Mělník Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7236/3-2018

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7236/3-2018 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7236/3-2018 o ceně nemovitosti pozemků stp. čk. 102/1, 102/2, pp. čk. 746/23, 752/9, 752/11 včetně zemědělské stavby, zapsaných v LV 359 v k.ú. Bušanovice, obec Bušanovice, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6778/127-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6778/127-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6778/127-2013 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 182/3 v bytovém domě čp. 182 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6909/75-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6909/75-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6909/75-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 264 se stavbou rodinného domu čp. 277, pp. čk. 1679 a pp. čk. 1680, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 305, v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7204/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7204/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7204/59-2017 o ceně nemovitosti pozemkových parcel zapsaných v LV č. 132 v k.ú. Rašovy, obec Turkovice, okres Pardubice Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7055/89-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7055/89-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7055/89-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 1482 se stavbou rodinného domu čp. 385, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 1356/8, zapsané v LV č. 1723 v k.ú. Pardubice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6647/168-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6647/168-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6647/168-2012 o ceně nemovitosti rodinného domu čp. 190 v k.ú. Kopidlno, obec Kopidlno, okres Jičín, včetně součástí a pozemku Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6903/69-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6903/69-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6903/69-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 386 se stavbou rodinného domu s provozovnou čp. 240, pp. čk. 631/3, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 589, v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6464/124-2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6464/124-2011 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6464/124-2011 nemovitosti bytové jednotky č. 116/23 v bytovém domě čp. 116 v k.ú. Maršov I, obec Svoboda nad Úpou, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budov a pozemcích

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7279/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7279/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7279/46-2018 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 617 se stavbou rodinného domu čp. 559, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 1267/18 a 1267/28 v k.ú. Kamenický Šenov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7020/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7020/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7020/54-2015 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 90 a čk. 91/1 v k.ú. Modlany, obec Modlany, okres Teplice, včetně součástí Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7011/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7011/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7011/45-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 16 se stavbou rodinného domu čp. 38, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 113 v k.ú. Radčice u Vodňan, obec Vodňany,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6920/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6920/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6920/86-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 82/1 se stavbou rodinného domu čp. 79 a stp. čk. 82/2 (bez stavby), včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 650 v k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6854/20-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6854/20-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6854/20-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 319 se stavbou rodinného domu čp. 302, pp. čk. 81/564, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 783, v k.ú. Nupaky,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6633/154-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6633/154-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6633/154-2012 o ceně nemovitosti I. bytové jednotky č. 359/6 v k.ú. Žacléř, obec Žacléř, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech domů a pozemcích II. řadové garáže na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6718/67/C-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6718/67/C-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6718/67/C-2013 o ceně nemovitosti rekreační chaty ev. č. 436 v k.ú. Svojetice, obec Svojetice, okres Prahavýchod, včetně součástí a pozemků Objednavatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6767/116-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6767/116-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6767/116-2013 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 458/7 v bytovém domě čp. 458 v k.ú. Krčín, obec Nové Město nad Metují, okres Náchod, včetně podílu na společných částech budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6924/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6924/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6924/90-2014 o ceně nemovitosti I. stavby garáže na stp. čk. 888 a jiné stavby (zahradní chaty) na stp. čk. 1121, zapsané v LV č. 1324 v k.ú. Žacléč, obec Žacléř, okres Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7265/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7265/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7265/32-2018 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 320 se stavbou rodinného domu čp. 275 a vedlejší stavby - kolny, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 178 v k.ú. Teplá,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6742/91-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6742/91-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6742/91-2013 o ceně nemovitosti rodinného domu čp. 144 v k.ú. Chotětov, obec Chotětov, okres Mladá Boleslav, včetně součástí a pozemků Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7063/97-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7063/97-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7063/97-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 35 se stavbou rodinného domu čp. 167, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 559, zapsané v LV č. 1521 v k.ú. Sezimovo

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7062/96-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7062/96-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7062/96-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 3/6 se stavbou rodinného domu čp. 93, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 874 v k.ú. Byňov, obec Nové Hrady, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6913/79-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6913/79-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6913/79-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 124 se stavbou rodinného domu čp. 69, pp. čk. 284/6 a pp. čk. 284/10, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 261 v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8469-122/10 o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní exekutor Veveří 125 615

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6899/65-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6899/65-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6899/65-2014 o ceně nemovitosti bytové jednotky č. 272/2 v bytovém domě čp. 272 v k.ú. Rudník, obec Rudník, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7093/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7093/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7093/22-2016 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 866 se stavbou rodinného domu čp. 783, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 2996 v k.ú. Hradec Králové, obec Hradec

Více

Znalecký posudek - tržní, obvyklá cena

Znalecký posudek - tržní, obvyklá cena Znalecký posudek - tržní, obvyklá cena č. 1430-0164/2013 o ceně rodinného domu č.p 24 s příslušenstvím, stavební plocha p.č.225/1 v k.ú. Zbytiny, obci Zbytiny, okres Prachatice. LV 194. Objednatel posudku:

Více

Znalecký posudek č. 6759/

Znalecký posudek č. 6759/ -1- Znalecký posudek č. 6759/108-2013 Nemovitosti rodinného domu čp. 161 k.ú. Šanov nad Jevišovkou, obec Šanov, okres Znojmo, včetně součástí a pozemku, čj. 040Ex 16900/07-29 Objednatel posudku: Mgr. Kamil

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09

Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09 Ocenění nemovitostí č. 4029-40/09 o ceně zjištěné a obvyklé k bytu č. 17 v domě čp. 2391 včetně spoluvlastnických podílů k pozemku pč. 6268 a společným částem domu - zapsáno v LV č. 7388 obce Brno kú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7027/61-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7027/61-2015 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7027/61-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 241 se stavbou rodinného domu čp. 43, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 209/1, zapsané v LV č. 540 v k.ú. Černovice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6430/90-2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6430/90-2011 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6430/90-2011 nemovitosti nedokončeného rodinného domu na stp. čk. 331 v k.ú. Předhradí u Skutče, obec Předhradí, okres Chrudim, včetně součástí a pozemků Objednavatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6581/102-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6581/102-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6581/102-2012 o ceně nemovitosti rodinného domu čp. 38 v k.ú. Horní Vernéřovice, obec Jívka, okres Trutnov, včetně součástí a pozemků Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7077/6-2016

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7077/6-2016 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7077/6-2016 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 103 se stavbou rekreační chaty č.e. 278, dále pp. čk. 170/2, včetně součástí a příslušenství, zapsané v LV č. 346 v k.ú. Žďár

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10 600-205/16 o ceně spoluvlastnického podílu na bytě č. 255/86 v domě č.p. 255, Pražské Předměstí, k.ú. Bílina, obec Bílina, okres Teplice. Objednavatel znaleckého posudku: Okresní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3172-50/2011 o ceně nemovitosti - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. 3723/27, v k.ú. a obci Zlín. Nemovitost - pozemek je zapsán v Katastru nemovitostí na LV č. 20470 pro k.ú. a

Více

Znalecký posudek č /18

Znalecký posudek č /18 Znalecký posudek č. 6909-043-03/18 O obvyklé ceně nemovité věci - rodinného domu č.p. 163, na pozemku parc. č. 230/114 a pozemků parc. č. 230/114 a parc. č. 230/113, v obci Praha, katastrální území Sobín,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5610/54/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5610/54/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5610/54/13 O ceně nemovitosti - garáže na st.p.č. 4021/196 k.ú. Sokolov se st.p.č. 4021/196 k.ú. Sokolov v obci Sokolov, okres Sokolov Objednatel znaleckého posudku: Dražbyprost s.r.o.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 27-25/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 27-25/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 27-25/2011 o ceně budovy bez čp. a če. (garáž) stojící na pozemku parc. č. 3644/65, zapsané na LV č. 3901 vedeném Katastrálním úřadem pro Plzeňský kraj, Katastrální pracoviště

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6853/19-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6853/19-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6853/19-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 3416 se stavbou garáže v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, zapsané v LV č. 6047 Objednavatel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 652-11/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 652-11/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 652-11/2013 o ceně bytu č. 4387/7 v Jihlavě, Tylova 4387/21. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Ostrava, Paní Mgr. Pavla Fučíková Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava - Mariánské

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1902/2012 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1902/2012 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1902/2012 O ceně obvyklé bytové jednotky č. 1 v ul. Tachovská 1383/63 s podílem na společných prostorech a pozemcích č.p. 3617 a 3618 vedených jako zastavěná plocha a nádvoří

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6922/88-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6922/88-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6922/88-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 720 se stavbou rodinného domu čp. 612, dále stp. čk. 953 se stavbou garáže, pp. čk. 330/6, včetně součástí a příslušenství,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6870/36-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6870/36-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6870/36-2014 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 682 se zemědělskou stavbou a dále pozemkovou parcelou čk. 1933/11 v k.ú. Rtyně v Podkrkonoší, obec Rtyně v Podkrkonoší, okres

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1266-350/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 1467/20 situované v bytovém domě č.p. 1467 na pozemku parc.č. st. 2396, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 513/36/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 513/36/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 513/36/2014 O ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/8 celku nemovité věcí - pozemek parcelní číslo 1423 zapsaný na LV 457 pro katastrální území Kněžice u Městce Králové, obec Kněžice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6665/14/A-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6665/14/A-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6665/14/A-2013 nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 25 v k.ú. Petříkov u Velkých Popovic, obec Petříkov, okres Praha-východ Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov Trutnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 391/37/2012. Palackého 31/2 26601 Beroun

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 391/37/2012. Palackého 31/2 26601 Beroun ZNALECKÝ POSUDEK č. 391/37/2012 O ceně nemovitosti objekt bez č.p./č.e. na pozemku p.č. 465 včetně součástí a příslušenství zapsaný na LV 94, katastrální území Ploužnice pod Ralskem, obec Ralsko, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7067/101-2015 -1-

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 7067/101-2015 -1- -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7067/101-2015 o ceně nemovitosti stavební parcely čk. 217 se stavbou rodinného domu čp. 74, včetně součástí a příslušenství, dále pp. čk. 218/1 a 219, zapsané v LV č. 86 v k.ú.

Více

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní č. 1372-0106/2013 o ceně rodinného domu č.p.97 s příslušenstvím, stavební plocha p.č.129 v k.ú. Stránské, obci Rýmařov, okres Bruntál. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 5522/10-34

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 5522/10-34 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7249/16/C-2018 o ceně nemovitosti I. pozemku zapsaného v LV č. 807 v k.ú. Osek u Duchcova, obec Osek, okres Teplice II. pozemků zapsaných v LV č. 1216 v k.ú. Duchcov, obec Duchcov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6747/96-2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6747/96-2013 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6747/96-2013 o ceně nemovitosti rodinného domu čp. 36 v k.ú. Mladá Boleslav, obec Mladá Boleslav, okres Mladá Boleslav, včetně součástí a pozemku Objednavatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012 o ceně rodinného domu č.p. 187, k.ú. Týnec vč. příslušenství a pozemku Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1124-208/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1124-208/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1124-208/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 528/11 situované v bytovém domě č.p. 528 na pozemku parc.č. 793/68 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2588/2013. Murmanská 1475/4 100 00 Praha 10

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2588/2013. Murmanská 1475/4 100 00 Praha 10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2588/2013 O ceně nemovitosti - obvyklé hodnoty bytové jednotky č. 464/39 v objektu čp. 464, Pod lysinami, obec Praha, včetně příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1145-229/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1145-229/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1145-229/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 886/2 situované v bytovém domě č.p. 886 na pozemku parc.č. 710/2 včetně spoluvlastnického podílu ve výši 928/15183 na společných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 17/17517/2010. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti pro účely veřejné dražby (nedobrovolné)

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 17/17517/2010. Stanovení obvyklé ceny nemovitosti pro účely veřejné dražby (nedobrovolné) ZNALECKÝ POSUDEK č. 17/17517/2010 O ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 2279/43 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domů čp. 2277, čp. 2278, čp. 2279, čp. 2280 a čp. 2281, a dále na

Více

Znalecký posudek č. 2712/167/2012

Znalecký posudek č. 2712/167/2012 Znalecký posudek č. 2712/167/2012 O ceně obvyklé bytové jednotky č. 1105/1 s podílem na společných částech domu č.p.1105,1106,1107, 1108 a pozemků parc.č. 227/7,227/48,227/49,227/50 vše v k.ú.stará Boleslav,

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více