ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU, PODPORY A ROZVOJE SYSTÉMU SAP NA ROKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU, PODPORY A ROZVOJE SYSTÉMU SAP NA ROKY"

Transkript

1 Zadavatel: Česká republika Ministerstv zemědělství Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU, PODPORY A ROZVOJE SYSTÉMU SAP NA ROKY Sídlem: Těšnv 65/ Praha 1 Nvé Měst Evidenční čísl veřejné zakázky: Zastupený: Ing. Zdeňkem Adamcem, náměstkem Sekce eknmiky a infrmačních technlgií Druh zadávacíh řízení: tevřené řízení dle 56 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákn ) IČO: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textvá část Nadlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná v tevřeném řízení dle 56 Zákna 1 (celkem 25)

2 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel ve smyslu Zákna: Česká republika Ministerstv zemědělství Právní frma: Organizační slžka státu, kód 325 Název zadavatele: Odbr: Sídl zadavatele: IČO / DIČ: Adresa prfilu zadavatele: Kntaktní sba ve věcech zadávacíh řízení: Česká republika Ministerstv zemědělství Odbr infrmačních a kmunikačních technlgií Těšnv 65/17, Praha 1 Nvé Měst / CZ OTIDEA avz s.r.. Mgr. Lucie Mravčíkvá, lucie.mravcikva@tidea.cz 2. Úvdní ustanvení Tat zadávací dkumentace v suladu s 36 dst. 3 Zákna vymezuje předmět veřejné zakázky v pdrbnstech nezbytných pr zpracvání nabídky a účast ddavatele v zadávacím řízení. Zadávací dkumentace je pr účastníky zadávacíh řízení závazná. Sučástí zadávací dkumentace jsu všechny její přílhy ve struktuře ppsané níže (viz článek 18 zadávací dkumentace). Zadávací dkumentace tét veřejné zakázky je k dispzici na prfilu zadavatele frmu nemezenéh dálkvéh přístupu na adrese: Práva, pvinnsti či pdmínky v tét zadávací dkumentaci neuvedené se řídí Záknem a dalšími becně závaznými právními předpisy. Pdáním nabídky d tht zadávacíh řízení účastník zadávacíh řízení přijímá a akceptuje plně a bez výhrad zadávací pdmínky včetně případnéh následnéh vysvětlení zadávací dkumentace či změn a dplnění zadávací dkumentace učiněných v suladu se Záknem. Zadavatel předpkládá, že účastník zadávacíh řízení před pdáním nabídky pečlivě prstuduje všechny pkyny, specifikace a termíny bsažené v zadávacích pdmínkách a bude se jimi řídit. 2 (celkem 25)

3 Zadavatel nemůže vzít v úvahu žádnu výhradu účastníka zadávacíh řízení k zadávacím pdmínkám bsaženu v jeh nabídce. Jakákliv výhrada neb pdmínka účastníka zadávacíh řízení může být pvažvána za nesplnění zadávacích pdmínek a může představvat důvd pr vylučení účastníka ze zadávacíh řízení. 3. Vymezení druhu a předmětu veřejné zakázky 3.1. Druh veřejné zakázky Druh dle předmětu plnění: Druh dle finančníh limitu: Druh zadávacíh řízení: veřejná zakázka na služby nadlimitní veřejná zakázka tevřené řízení dle 56 Zákna 3.2. Předpkládaná hdnta veřejné zakázky Zadavatel v suladu s 16 a násl. Zákna před zahájením zadávacíh řízení stanvil předpkládanu hdntu tét veřejné zakázky. Předpkládaná hdnta veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH Klasifikace předmětu veřejné zakázky CPV: Systémvá pdpra CPV: Pdpra prgramvéh vybavení CPV: Implementace prgramvéh vybavení CPV: Knfigurace prgramvéh vybavení CPV: Údržba a pravy prgramvéh vybavení 3.4. Předmět plnění veřejné zakázky a jeh specifikace Předmětem veřejné zakázky je zajištění prvzu systémů SAP pr zadavatele dle stanvených SLA parametrů a t včetně rzvjvých činnstí a/neb realizace změnvých pžadavků včetně zajištění drbných úprav zejména knfiguračníh charakteru, které nepředstavují významnější úpravy zdrjvéh kódu. Dále je předmětem rvněž zajištění rzvje pdle pžadavků zadavatele a platné legislativy ČR. Veškeré služby, ddávky a suvisející činnsti, které jsu předmětem plnění veřejné zakázky, jsu vymezeny v pdrbnstech nezbytných k realizaci veřejné zakázky v rzsahu pžadvaném zadavatelem v závazném textu návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky (viz Přílha 4). 3 (celkem 25)

4 Zadavatel pžaduje předmět plnění, který se vztahuje k prduktům SAP, a t vzhledem ke skutečnsti, že ERP zadavatele je zalžen na platfrmě SAP, přičemž zadavatel v minulsti vynalžil příslušné investice d přízení, prvzvání a rzvje tét platfrmy s tím, že rvněž prvedl relevantní knslidaci ERP SAP tak, aby zajištění prvzu ERP byl c nejvíce efektivní. Předmětem plnění tét veřejné zakázky tak není nepřiměřeně nákladné přízení, prvzvání a rzvj zcela nvéh infrmačníh systému ERP, ale tlik ptřebný prvz a rzvj stávajícíh ERP SAP Dba plnění veřejné zakázky Plnění veřejné zakázky bude zahájen v kamžiku nabytí účinnsti smluvy na veřejnu zakázku uzavřené mezi zadavatelem a vybraným ddavatelem. Dba plnění jedntlivých sučástí předmětu veřejné zakázky je v pdrbnstech specifikvána v článku 4 závaznéh textu návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky (viz Přílha 4). Celkvá dba plnění předmětu tét veřejné zakázky dpvídá dbě trvání účinnsti smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky (viz Přílha 4) Míst plnění veřejné zakázky Místem plnění veřejné zakázky je Česká republika, zejména sídl zadavatele a jeh přidružená pracviště, sídla a pracviště pdřízených rganizací zadavatele a hstingvá centra v České republice. Vybraný ddavatel je pvinen pskytvat plnění, které je předmětem veřejné zakázky, na místě (nsite), a pkud t pvaha plnění umžňuje a není t v rzpru s pžadavky zadavatele, tak také vzdáleným přístupem (ff-site). Náklady vzniklé smluvní straně na realizaci vzdálenéh přístupu nese každá strana samstatně. Sídlem zadavatele se rzumí adresa Ministerstv zemědělství, Těšnv 65/17, Praha Obchdní pdmínky Veškeré bchdní a platební pdmínky plnění veřejné zakázky jsu pdrbně vymezeny v závazném textu návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky (viz Přílha 4). Ddavatel ve své nabídce předlží návrh smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky pdepsaný sbu právněnu jej zastupvat. Pkud za ddavatele jedná sba dlišná d sby k tmu právněné dle údajů uvedených v bchdním rejstříku či jiném veřejném rejstříku, musí být sučástí nabídky plná mc pravňující tut sbu k jednání za ddavatele. 4 (celkem 25)

5 Ddavatel předlží v nabídce návrh smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky , který bude dpvídat závaznému textu návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky bsaženému v zadávací dkumentaci. Ddavatel není právněn měnit a dplňvat závazný text návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky na jiných než výslvně značených místech. Smluva na plnění veřejné zakázky bude uzavřena v suladu s nabídku vybranéh ddavatele. 5. Pžadavky zadavatele na kvalifikaci Zadavatel v suladu s 73 a násl. Zákna pžaduje prkázání kvalifikace účastníka zadávacíh řízení v níže uvedeném rzsahu a frmě. Při prkazvání kvalifikace je účastník zadávacíh řízení pvinen se řídit relevantními ustanveními Zákna a pžadavky zadavatele Prkazvání kvalifikace prstřednictvím jiných sb Ddavatel může prkázat určitu část technické kvalifikace neb prfesní způsbilsti, s výjimku kritéria pdle 77 dst. 1 Zákna pžadvané zadavatelem, prstřednictvím jiných sb. Ddavatel je v takvém případě pvinen zadavateli předlžit: a) dklady prkazující splnění prfesní způsbilsti pdle 77 dst. 1 Zákna (tj. výpis z bchdníh rejstříku) jinu sbu, b) dklady prkazující splnění chybějící části kvalifikace prstřednictvím jiné sby, c) dklady splnění základní způsbilsti pdle 74 Zákna jinu sbu a d) písemný závazek jiné sby k pskytnutí plnění určenéh k plnění veřejné zakázky neb k pskytnutí věcí neb práv, s nimiž bude ddavatel právněn dispnvat v rámci plnění veřejné zakázky, a t alespň v rzsahu, v jakém jiná sba prkázala kvalifikaci za ddavatele. Pžadavek na bsah písemnéh závazku jiné sby pdle písm. d) výše je splněn, pkud bsahem takvéh písemnéh závazku jiné sby je splečná a nerzdílná dpvědnst tét sby za plnění veřejné zakázky splečně s ddavatelem. Prkazuje-li ddavatel prstřednictvím jiné sby kvalifikaci a předkládá dklady pdle 79 dst. 2 písm. b) neb d) Zákna (tj. seznam významných služeb neb svědčení vzdělání a dbrné kvalifikaci) vztahující se k takvé sbě, musí písemný závazek pdle písm. d) výše bsahvat závazek, že jiná sba bude vyknávat služby, ke kterým se prkazvané kritérium kvalifikace vztahuje. 5 (celkem 25)

6 5.2. Splečné prkazvání kvalifikace V případě splečné účasti ddavatelů prkazuje základní způsbilst a prfesní způsbilst pdle 77 dst. 1 Zákna každý ddavatel samstatně. Technicku kvalifikaci dle 79 Zákna prkazují ddavatelé v případě splečné účasti splečně Prkázání kvalifikace u zahraničníh ddavatele V případě, že byla kvalifikace získána v zahraničí, prkazuje se dklady vydanými pdle právníh řádu země, ve které byla získána, a t v rzsahu pžadvaném zadavatelem Dklady kvalifikaci Zadavatel pžaduje, aby ddavatelé ve své nabídce k prkázání splnění kritérií kvalifikace předlžili dklady uvedené níže v článcích 6 až 8 zadávací dkumentace. Zadavatel neumžňuje nahrazení pžadvaných dkladů k prkázání splnění kritérií kvalifikace dle výše uvedenéh čestným prhlášením ve smyslu 86 dst. 2 Zákna. Ddavatel předkládá kpie dkladů k prkázání splnění kritérií kvalifikace, a t v českém jazyce. Pkud ddavatel předkládá dklad pdle právníh řádu státu, ve kterém se tent dklad vydává, předkládá jej ddavatel s překladem d českéh jazyka. Bude-li mít zadavatel pchybnsti správnsti překladu, může si vyžádat předlžení úředně věřenéh překladu dkladu d českéh jazyka tlumčníkem zapsaným d seznamu znalců a tlumčníků 1. Dklad ve slvenském jazyce a dklad vzdělání v latinském jazyce se předkládají bez překladu. Pkud se pdle příslušnéh právníh řádu pžadvaný dklad nevydává, může být nahrazen čestným prhlášením. Pvinnst předlžit dklad může ddavatel splnit dkazem na dpvídající infrmace vedené v infrmačním systému veřejné správy 2 neb v bdbném systému vedeném v jiném členském státu, který umžňuje nemezený dálkvý přístup. Takvý dkaz musí bsahvat internetvu adresu a údaje pr přihlášení a vyhledání pžadvané infrmace, jsu-li takvé údaje nezbytné. Před uzavřením smluvy na veřejnu zakázku si zadavatel d vybranéh ddavatele vyžádá předlžení riginálů neb věřených kpií dkladů kvalifikaci, pkud již nebyly v zadávacím řízení předlženy. 1 Zákn č. 36/1967 Sb., znalcích a tlumčnících, ve znění pzdějších předpisů. Vyhláška č. 37/1967 Sb., k prvedení zákna znalcích a tlumčnících, ve znění pzdějších předpisů. 2 Zákn č. 365/2000 Sb., infrmačních systémech veřejné správy a změně některých dalších záknů, ve znění pzdějších předpisů. 6 (celkem 25)

7 Dklady prkazující základní způsbilst pdle 74 Zákna a prfesní způsbilst pdle 77 dst. 1 Zákna musí prkazvat splnění pžadvanéh kritéria způsbilsti nejpzději v dbě 3 měsíců přede dnem zahájení zadávacíh řízení Výpis ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů Předlží-li ddavatel zadavateli ve své nabídce výpis ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů dle 228 Zákna, tent výpis nahrazuje dklad prkazující: a) prfesní způsbilst pdle 77 Zákna v tm rzsahu, v jakém údaje ve výpisu ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů prkazují splnění kritérií prfesní způsbilsti, a b) základní způsbilst pdle 74 Zákna. Zadavatel je pvinen přijmut výpis ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů, pkud k pslednímu dni, ke kterému má být prkázána základní způsbilst neb prfesní způsbilst, není výpis ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů starší než 3 měsíce. Zadavatel nemusí přijmut výpis ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů, na kterém je vyznačen zahájení řízení změně údajů neb vyřazení ddavatele ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů pdle 231 dst. 4 Zákna. Stejně jak výpisem ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů může ddavatel prkázat kvalifikaci svědčením, které pchází z jinéh členskéh státu, v němž má ddavatel sídl, a které je bdbu výpisu ze seznamu kvalifikvaných ddavatelů Systém certifikvaných ddavatelů Ddavatel může dle 234 Zákna prkázat kvalifikaci v zadávacím řízení předlžením platnéh certifikátu vydaným v rámci schválenéh systému certifikvaných ddavatelů. V takvém případě se má za t, že ddavatel je kvalifikvaný v rzsahu uvedeném na certifikátu. Před uzavřením smluvy může zadavatel p ddavateli, který prkázal kvalifikaci certifikátem, pžadvat předlžení dkladů pdle 74 dst. 1 písm. b) až d) Zákna. Stejně jak certifikátem může ddavatel prkázat kvalifikaci svědčením, které pchází z jinéh členskéh státu, v němž má ddavatel sídl, a které je bdbu certifikátu vydanéh v rámci systému certifikvaných ddavatelů Změny v kvalifikaci účastníka zadávacíh řízení Pkud p předlžení dkladů neb prhlášení kvalifikaci djde v průběhu zadávacíh řízení ke změně kvalifikace účastníka zadávacíh řízení, je účastník zadávacíh řízení pvinen tut změnu zadavateli d 5 pracvních dnů známit a d 10 pracvních dnů d známení tét změny předlžit zadavateli nvé dklady neb prhlášení ke kvalifikaci. Tat pvinnst účastníku zadávacíh řízení nevzniká, pkud je kvalifikace změněna takvým způsbem, že 7 (celkem 25)

8 a) pdmínky kvalifikace jsu nadále splněny, b) nedšl k vlivnění kritérií pr snížení pčtu účastníků zadávacíh řízení neb nabídek a c) nedšl k vlivnění kritérií hdncení nabídek Výzva k bjasnění údajů a dkladů předlžených ddavatelem Zadavatel může pr účely zajištění řádnéh průběhu zadávacíh řízení pžadvat, aby účastník zadávacíh řízení v přiměřené lhůtě bjasnil předlžené údaje, dklady, neb dplnil další neb chybějící údaje a dklady. Účastník zadávacíh řízení je pvinen vyhvět takvému pžadavku zadavatele Další pžadavky a upzrnění zadavatele Zadavatel v zadávací dkumentaci vymezuje některé parametry kvalifikace v české měně CZK (Kč). V případě, že účastník zadávacíh řízení dkládá splnění kvalifikace v jiných měnách než v CZK, pužije pr přepčet na CZK pslední čtvrtletní průměrný kurz devizvéh trhu příslušné měny k CZK stanvený a zveřejněný ČNB ke dni zahájení zadávacíh řízení. 6. Základní způsbilst Způsbilým dle 74 dst. 1 Zákna není ddavatel, který: a) byl v zemi svéh sídla v psledních 5 letech před zahájením zadávacíh řízení pravmcně dsuzen pr trestný čin uvedený v přílze č. 3 k Záknu neb bdbný trestný čin pdle právníh řádu země sídla ddavatele; k zahlazeným dsuzením se nepřihlíží, [účastník prkazuje splnění tét části základní způsbilsti předlžením výpisu z evidence Rejstříku trestů dle 75 dst. 1 písm. a) Zákna] b) má v České republice neb v zemi svéh sídla v evidenci daní zachycen splatný daňvý nedplatek, [účastník prkazuje splnění tét části základní způsbilsti předlžením ptvrzení příslušnéh finančníh úřadu dle 75 dst. 1 písm. b) Zákna a ve vztahu ke sptřební dani písemným čestným prhlášením dle 75 dst. 1 písm. c) Zákna, a t ve frmě dle Přílhy 5 tét zadávací dkumentace] c) má v České republice neb v zemi svéh sídla splatný nedplatek na pjistném neb na penále na veřejné zdravtní pjištění, 8 (celkem 25)

9 [účastník prkazuje splnění tét části základní způsbilsti předlžením písemnéh čestnéh prhlášení dle 75 dst. 1 písm. d) Zákna, a t ve frmě dle Přílhy 5 tét zadávací dkumentace] d) má v České republice neb v zemi svéh sídla splatný nedplatek na pjistném neb na penále na sciální zabezpečení a příspěvku na státní plitiku zaměstnansti, [účastník prkazuje splnění tét části základní způsbilsti předlžením ptvrzení příslušné kresní správy sciálníh zabezpečení dle 75 dst. 1 písm. e) Zákna] e) je v likvidaci 3, prti němuž byl vydán rzhdnutí úpadku 4, vůči němuž byla nařízena nucená správa pdle jinéh právníh předpisu 5 neb v bdbné situaci pdle právníh řádu země sídla ddavatele. [účastník prkazuje splnění tét části základní způsbilsti předlžením výpisu z bchdníh rejstříku, neb písemnéh čestnéh prhlášení v případě, že není v bchdním rejstříku zapsán, a t a t ve frmě dle Přílhy 5 tét zadávací dkumentace, dle 75 dst. 1 písm. f) Zákna] Ve vztahu k pdmínce základní způsbilsti dle 74 dst. 1 písm. a) Zákna zadavatel upzrňuje na nutnst respektvání těcht záknných pžadavků: Je-li ddavatelem právnická sba, musí pdmínku pdle 74 dst. 1 písm. a) Zákna splňvat tat právnická sba a zárveň každý člen statutárníh rgánu. Je-li členem statutárníh rgánu ddavatele právnická sba, musí pdmínku pdle 74 dst. 1 písm. a) Zákna splňvat: a) tat právnická sba, b) každý člen statutárníh rgánu tét právnické sby a c) sba zastupující tut právnicku sbu v statutárním rgánu ddavatele. Účastní-li se zadávacíh řízení pbčka závdu 3 Viz 187 zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník. 4 Viz 136 zákna č. 182/2006 Sb., úpadku a způsbech jeh řešení (inslvenční zákn), ve znění pzdějších předpisů. 5 Například zákn č. 21/1992 Sb., bankách, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 87/1995 Sb., spřitelních a úvěrních družstvech a některých patřeních s tím suvisejících a dplnění zákna České nárdní rady č. 586/1992 Sb., daních z příjmů, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 363/1999 Sb., pjišťvnictví a změně některých suvisejících záknů. 9 (celkem 25)

10 a) zahraniční právnické sby, musí pdmínku pdle 74 dst. 1 písm. a) Zákna splňvat tat právnická sba a veducí pbčky závdu, b) české právnické sby, musí pdmínku pdle 74 dst. 1 písm. a) Zákna splňvat sby uvedené v 74 dst. 2 Zákna a veducí pbčky závdu. 7. Prfesní způsbilst Ddavatel prkazuje splnění prfesní způsbilsti ve vztahu k České republice předlžením výpisu z bchdníh rejstříku neb jiné bdbné evidence, pkud jiný právní předpis zápis d takvé evidence vyžaduje. 8. Technická kvalifikace 8.1. Seznam významných služeb K prkázání kritérií technické kvalifikace zadavatel v suladu s 79 dst. 2 písm. b) Zákna pžaduje předlžení seznamu významných služeb pskytnutých za psledních pět (5) let před zahájením zadávacíh řízení, včetně uvedení ceny a dby jejich pskytnutí a identifikace bjednatele. Zadavatel stanví, že budu zhledněny služby pskytnuté za psledních pět (5) let před zahájením zadávacíh řízení s hledem na svu znalst trhu, a t za účelem zajištění přiměřené úrvně hspdářské sutěže. Vymezení minimální úrvně: Z předlženéh seznamu významných služeb musí vyplývat, že ddavatel v uvedeném bdbí realizval alespň pět (5) významných služeb spčívajících v pskytvání služeb v blasti infrmačních a kmunikačních technlgií zahrnujících prvz a rzvj infrmačníh systému, který pkrýval eknmické agendy zákazníka (bjednatele), přičemž: finanční rzsah každé z těcht významných služeb činil alespň ,- Kč bez DPH a předmětem alespň jedné (1) z výše uvedených významných služeb byl následující plnění: 10 (celkem 25)

11 prvz a rzvj infrmačníh systému SAP ERP, a t alespň p dbu 12 měsíců, přičemž pdprvaný infrmační systém SAP ERP byl prpjen na Integrvaný infrmační systém Státní pkladny, tj. služby RISPR 6 a RISRE 7, předmětem alespň jedné (1) z výše uvedených významných služeb byl následující plnění: pskytvání aplikační pdpry k infrmačnímu systému SAP ERP alespň p dbu 24 měsíců a předmětem alespň jedné (1) další z výše uvedených významných služeb byl prjekt migrace infrmačníh systému SAP ERP s následujícími parametry: prjekt byl realizván pr zákazníka, který měl ve svém prduktivním prstředí zřízen alespň 500 uživatelských účtů, Pr vylučení jakýchkliv pchybnstí zadavatel uvádí, že jednu referenční službu není mžné prkázat splnění více významných služeb dle pžadavků zadavatele výše, není-li výslvně uveden jinak. K prkázání splnění kritéria kvalifikace dle 79 dst. 2 písm. b) Zákna může ddavatel pužít služby, které pskytl: a) splečně s jinými ddavateli, a t v rzsahu, v jakém se na plnění zakázky pdílel, neb b) jak pdddavatel, a t v rzsahu, v jakém se na pskytnutí služby pdílel. V takvém případě musí být z předlženéh seznamu významných služeb jednznačně vyplývat rzsah, v jakém se ddavatel na pskytnutí služby pdílel. Dklady k prkázání kritéria: K prkázání tht kritéria technické kvalifikace zadavatel pžaduje předlžení seznamu významných služeb. Pr tyt účely mhu ddavatelé pužít vzr seznamu významných služeb ve frmě dle Přílhy 6 zadávací dkumentace. 6 Rzpčtvý infrmační systém Příprava rzpčtu. 7 Rzpčtvý infrmační systém realizace rzpčtvých patření. 11 (celkem 25)

12 Z předlženéh seznamu významných služeb musí jednznačně vyplývat splnění všech výše uvedených pžadavků zadavatele na minimální úrveň. V seznamu musí být uvedena kntaktní sba příslušnéh bjednatele (včetně jejíh telefnu a vé adresy), u které bude mžné pskytnutí významných služeb věřit. Rvněž ze seznamu musí vyplývat minimálně: identifikační údaje bjednatele, ppis (rzsah) a předmět pskytnutých služeb, míst realizace zakázky, dba realizace zakázky (včetně dby dknčení), finanční hdnta zakázky. Rvncenným dkladem k prkázání kritéria dle 79 dst. 2 písm. b) Zákna je zejména smluva s bjednatelem a dklad uskutečnění plnění ddavatele Seznam členů dbrnéh týmu a svědčení vzdělání a dbrné kvalifikaci K prkázání kritérií technické kvalifikace zadavatel v suladu s 79 dst. 2 písm. c) a d) Zákna pžaduje předlžení seznamu členů dbrnéh týmu, kteří se budu pdílet na plnění veřejné zakázky, a t bez hledu na t, zda jde zaměstnance ddavatele neb sby v jiném vztahu k ddavateli, včetně strukturvaných živtpisů jedntlivých členů týmu, a svědčení vzdělání a dbrné kvalifikaci vztahující se k pžadvaným službám, a t jak ve vztahu k fyzickým sbám, které budu služby pskytvat, tak ve vztahu k jejich veducím pracvníkům. Vymezení minimální úrvně: Z předlženéh seznamu členů dbrnéh týmu, strukturvaných živtpisů a svědčení vzdělání a dbrné kvalifikaci musí vyplývat, že ddavatel má k dispzici pr plnění veřejné zakázky celkem alespň šest (6) sb, a t: minimálně jednu (1) sbu na pzici Veducí prjektvéh a prvzníh týmu splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu; zkušenst minimálně pět (5) let na pzici veducíh v pskytvání služeb pdpry infrmačníh systému SAP ERP; dknčená realizace minimálně tří (3) prjektů zaměřených na infrmační systém SAP ERP s finančním rzsahem u každéh z nich alespň v hdntě tři (3) mil. Kč bez DPH, přičemž alespň jeden prjekt zahrnval infrmační systém SAP ERP s více než 500 uživateli prduktivníh prstředí; znalst prjektvé metdlgie SAP; 12 (celkem 25)

13 minimálně jednu (1) sbu na pzici Technlgický architekt SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu; minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici technlgickéh architekta; zkušenst s prjektem, jehž předmětem byl napjením na Integrvaný infrmační systém státní pkladny (IISSP) v blasti subjektů, které jsu při své činnsti vázány rzpčtvými pravidly, přičemž finanční bjem takvéht prjektu činil nejméně tři (3) mil. Kč bez DPH; účast na alespň třech prjektech upgrade aplikací SAP. minimálně jednu (1) sbu na pzici Aplikační architekt SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh architekta; zkušenst s prjektem, jehž předmětem byl napjení na Integrvaný infrmační systém státní pkladny (IISSP) v blasti subjektů, které jsu při své činnsti vázany rzpčtvými pravidly, přičemž finanční bjem takvéht prjektu činil nejméně tři (3) mil. Kč bez DPH; minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP Netweaver splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu; minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici knzultanta SAP Netweaver; zkušenst s nejméně jedním (1) prjektem, který zahrnval implementaci neb správu eknmickéh infrmačníh systému, přičemž finanční bjem takvéht prjektu činil nejméně tři (3) mil. Kč bez DPH. minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Financial Accunting (FI Finanční účetnictví a e-banking), minimálně tři (3) rky zkušenstí na zabezpečení prvzu infrmačníh systému SAP ERP splupracujícíh (napjenéh) s Integrvaným infrmačním systémem Státní pkladny v mdulu Centrální systém účetních infrmací státu (CSÚIS), minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: 13 (celkem 25)

14 řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Funds Management (FI-FM rzpčetnictví), minimálně tři (3) rky zkušenstí na zabezpečení prvzu infrmačníh systému SAP ERP splupracujícíh (napjenéh) s Integrvaným infrmačním systémem Státní pkladny v mdulu Rzpčtvéh infrmačníh systému (RIS). minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Asset Management (AM - Evidence majetku), minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Human Resurces (HR Řízení lidských zdrjů) ve státní správě, zkušenst s pzicí knzultanta SAP mdulu Human Resurces (HR Řízení lidských zdrjů) na jakémkliv jednm (1) prjektu, který bsahval napjení na Infrmační systém státní službě (ISSS). minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Materials Management (MM Skladvé hspdářství). minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně pět (5) let zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Travel Management (FI-TV Pracvní cesty). minimálně jednu (1) sbu na pzici Knzultant SAP splňující následující pžadavky: řádně uknčené středšklské vzdělání s maturitu, minimálně tři (3) rky zkušenstí s infrmačním systémem SAP v pzici aplikačníh knzultanta mdulu Slutin Manager (SDCa Slutin dcument assistant). Zadavatel připuští, aby jedna sba v rámci dbrnéh týmu zastávala více pzic. 14 (celkem 25)

15 Zadavatel výslvně pžaduje, aby se sby uvedené ddavatelem v nabídce v seznamu členů dbrnéh týmu fakticky přím pdílely na realizaci veřejné zakázky, a t ve vztahu k pžadvaným pzicím, resp. v rzsahu dpvídajícím pžadvaným zkušenstem a ptřebám při plnění veřejné zakázky. Dklady k prkázání kritéria: K prkázání tht kritéria technické kvalifikace zadavatel pžaduje předlžení seznamu členů dbrnéh týmu, strukturvaných živtpisů jedntlivých členů dbrnéh týmu a jejich svědčení vzdělání a dbrné kvalifikaci. Ze strukturvaných živtpisů jedntlivých členů dbrnéh týmu musí vyplývat splnění pžadavků na minimální úrveň tht kritéria technické kvalifikace dle výše uvedenéh, zejména pak prkázání dsaženéh vzdělání a dbrné kvalifikace, praxe v bru uvedením knkrétních pzic či prjektů, na nichž se jedntliví členvé dbrnéh týmu v pžadvaném bdbí pdíleli, a vztah knkrétní sby k ddavateli (tj. zaměstnanec, jiná sba). Pr tyt účely mhu ddavatelé pužít vzr seznamu členů dbrnéh týmu a vzr strukturvanéh živtpisu ve frmě dle Přílhy 7 a 8 zadávací dkumentace. Přílhu strukturvanéh živtpisu musí být (prsté) kpie pžadvaných dkladů vzdělání, svědčení. Každý člen dbrnéh týmu musí vládat český jazyk na kmunikativní úrvni se znalstí dbrné terminlgie týkající se předmětu veřejné zakázky (písemný i mluvený prjev na kmunikativní úrvni se znalstí dbrné terminlgie týkající se předmětu veřejné zakázky). Pkud by některý z členů dbrnéh týmu tent pžadavek nesplňval, předlží účastník v nabídce čestné prhlášení, že pr účely kmunikace takvéh člena týmu se zadavatelem zajistí na vlastní náklady tlumčníka. 9. Prhlídka místa plnění Prhlídka místa plnění dle 37 dst. 2 Zákna se s hledem na předmět plnění veřejné zakázky neuskuteční. 10. Zadávací lhůta a jistta Zadávací lhůta Zadávací lhůtu je lhůta, p kteru účastníci zadávacíh řízení nesmí ze zadávacíh řízení dstupit. Pčátkem zadávací lhůty je knec lhůty pr pdání nabídek. Zadávací lhůta neběží p dbu, ve které zadavatel nesmí uzavřít smluvu pdle 246 Zákna. 15 (celkem 25)

16 V suladu s 40 dst. 1 Zákna zadavatel stanví zadávací lhůtu v délce 6 měsíců. Pčátkem zadávací lhůty je knec lhůty pr pdání nabídek Jistta Zadavatel pžaduje, aby účastník zadávacíh řízení pskytl ve lhůtě pr pdání nabídek jisttu ve smyslu 41 Zákna. Zadavatel stanvuje výši jistty na peněžní částku ,- Kč. Jisttu pskytne účastník zadávacíh řízení frmu: a) slžení peněžní částky na účet zadavatele (dále jen peněžní jistta"), b) bankvní záruky ve prspěch zadavatele, neb c) pjištění záruky ve prspěch zadavatele. Jistta pskytnutá frmu peněžní částky V případě pskytnutí jistty slžením peněžní částky na účet zadavatele musí být peněžní jistta nejpzději d knce lhůty pr pdání nabídek připsána na účet zadavatele. Čísl účtu zadavatele: Kód banky: 0710 Název banky: Česká nárdní banka Variabilní symbl: IČO účastníka zadávacíh řízení Účastník zadávacíh řízení prkáže v nabídce pskytnutí jistty sdělením údajů prvedené platbě zadavateli. Jistta pskytnutá frmu bankvní záruky V případě pskytnutí jistty frmu bankvní záruky musí záruční listina bsahvat závazek vyplatit zadavateli za pdmínek stanvených v 41 dst. 8 Zákna jisttu. Platnst bankvní záruky nesmí být kratší než dba předpkládané délky zadávací lhůty, tj. minimálně 6 měsíců d knce lhůty pr pdání nabídek. Pskytnutí jistty ve frmě bankvní záruky prkáže účastník zadávacíh řízení předlžením riginálu záruční listiny v elektrnické pdbě (riginální subr pskytnutý banku včetně elektrnických pdpisů) v nabídce. 16 (celkem 25)

17 V případě, že banka ddavatele neumžňuje vydání bankvní záruky v elektrnické pdbě, předlží účastník zadávacíh řízení ve své nabídce kpii záruční listiny. Originál bankvní záruky zárveň musí být nejpzději d knce lhůty pr pdání nabídek dručen v listinné pdbě d pdatelny zadavatele. Originál příslušné listiny bude dručen v uzavřené bálce, která bude patřena názvem veřejné zakázky, textem NEOTVÍRAT VEŘEJNÁ ZAKÁZKA JISTOTA a identifikačními údaji účastníka zadávacíh řízení. Pkud tat situace nastane, bude ji zadavatel psuzvat dle 211 dst. 3 písm. a) Zákna, nebude tedy pvažvána za prušení pvinnsti elektrnické kmunikace v zadávacím řízení. Jistta pskytnutá frmu pjištění záruky Bude-li jistta pskytnuta frmu pjištění záruky, pjistná smluva musí být uzavřena tak, že pjištěným je účastník zadávacíh řízení a právněnu sbu, která má práv na pjistné plnění, je zadavatel. Platnst pjistné smluvy nesmí být kratší než dba předpkládané délky zadávací lhůty, tj. minimálně 6 měsíců d knce lhůty pr pdání nabídek. Pjistitel vydá pjištěnému písemné prhlášení bsahující závazek vyplatit zadavateli za pdmínek stanvených v 41 dst. 8 Zákna pjistné plnění. Pskytnutí jistty ve frmě pjištění záruky prkáže účastník zadávacíh řízení předlžením písemnéh prhlášení pjistitele v nabídce. Práv zadavatele na plnění z jistty Zadavatel má práv na plnění z jistty včetně úrků zúčtvaných peněžním ústavem, pkud účastníku zadávacíh řízení v zadávací lhůtě zanikla účast v zadávacím řízení p vylučení pdle 122 dst. 5 Zákna neb 124 dst. 2 Zákna. Vrácení jistty Zadavatel vrátí bez zbytečnéh dkladu peněžní jisttu včetně úrků zúčtvaných peněžním ústavem, riginál záruční listiny neb písemné prhlášení pjistitele a) p uplynutí zadávací lhůty, neb b) pté, c účastníku zadávacíh řízení zanikne jeh účast v zadávacím řízení před kncem zadávací lhůty. 11. Nabídka 17 (celkem 25)

18 Nabídka musí být zpracvána v suladu s pžadavky stanvenými tut zadávací dkumentací a Záknem. Ddavatel musí při zpracvání nabídky respektvat pžadavky a pdmínky stanvené zadavatelem v zadávací dkumentaci veřejné zakázky, zejména pak závazný text návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky (viz Přílha 4), jakž i jakékliv další pžadavky dle Zákna, a takt úplná nabídka musí být řádně dručena zadavateli ve stanvené lhůtě pr pdání nabídek Obsah nabídky Nabídka bude bsahvat následující sučásti: a) Úvdní list nabídky Úvdní list nabídky bude zpracván dle vzru uvedenéh v Přílze 1. b) Obsah nabídky Obsah nabídky bude zpracván dle vzru uvedenéh v Přílze 2. Ddavatel přizpůsbí uvedený vzr bsahu nabídky skutečnému bsahu jím pdávané nabídky. Přílha bsah nabídky vymezuje zadavatelem pžadvané části nabídky. c) Krycí list nabídky Krycí list nabídky bude zpracván dle vzru uvedenéh v Přílze 3. Zadavatel dpručuje, aby ddavatel v suvislsti se svjí účastí v zadávacím řízení jmenval v krycím listu kntaktní sbu, která bude dpvídat za veškeru kmunikaci se zadavatelem a jíž může zadavatel adresvat zejména jakékliv známení či žádsti. Krycí list nabídky bude pdepsán sbu právněnu jednat jménem za ddavatele. Ddavatel není právněn měnit a dplňvat krycí list nabídky na jiných než výslvně značených místech. d) Dkumenty k prkázání splnění kvalifikace Ddavatel ve své nabídce předlží dklady k prkázání splnění kvalifikace v rzsahu zadavatelem pžadvané kvalifikace. V případě, že ddavatel prkazuje část kvalifikace pžadvané zadavatelem prstřednictvím jiných sb, uvede v tét části i seznam takvých sb a veškeré suvisející dkumenty a písemný závazek tét třetí sby dle 83 dst. 1 písm. d) Zákna. e) Návrh smluvy Dplněný návrh smluvy pdepsaný sbu k tmu právněnu bude předlžen v suladu s pdmínkami uvedenými v článku 4. tét zadávací dkumentace. f) Čestné prhlášení nabídkvé ceně Čestné prhlášení nabídkvé ceně bude zpracván dle vzru uvedenéh v Přílze 10 zadávací dkumentace. Čestné prhlášení nabídkvé ceně bude pdepsán sbu právněnu jednat jménem či za účastníka. g) Dklad pskytnutí jistty 18 (celkem 25)

19 Dklad pskytnutí jistty bude předlžen v suladu s pžadavky uvedenými v bdu 10.2 zadávací dkumentace. h) Další dklady a dkumenty pžadvané zadavatelem i. Seznam pdddavatelů, pkud jsu účastníkvi zadávacíh řízení známi, s uvedením, kteru část veřejné zakázky bude každý z pdddavatelů plnit, a t ve frmě vyplnění příslušné přílhy návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky ; ii. V případě splečné účasti ddavatelů v zadávacím řízení smluvu uzavřenu ddavateli, z níž bude dle 103 dst. 1 písm. f) Zákna vyplývat, že všichni ddavatelé pdávající splečnu nabídku nesu dpvědnst za plnění veřejné zakázky splečně a nerzdílně; iii. Další dklady a dkumenty pžadvané zadavatelem či Záknem, které nelze zahrnut pd žádnu z kategrií uvedených v bsahu nabídky Frmální úprava nabídky Zadavatel dpručuje akceptvat stanvené pžadavky na frmální úpravu nabídky, které mají zajistit přehlednst nabídek a tím usnadnit jejich psuzení. Pr úplnst zadavatel uvádí, že případné neddržení frmálních pžadavků na úpravu a členění nabídky nebude pvažván za nesplnění zadávacích pdmínek. Všechny listy nabídky budu číslvány nepřerušenu vzestupnu číselnu řadu. Vkládá-li ddavatel d nabídky jak její sučást některý samstatný celek (listinu), který má již listy číslvány vlastní číselnu řadu, účastník zadávacíh řízení zřetelně dlišně čísluje i všechny tyt listy znvu, v rámci nepřerušené číselné řady. Úplná elektrnická verze nabídky bude vlžena ve standardním elektrnickém frmátu (pdf, MS Office), bsahujícím veškeré pdpisy dkumentů sbami právněnými zastupvat účastníka zadávacíh řízení. Zadavatel dpručuje dále vedle riginálu nabídky předlžit rvněž její kpii v režimu umžňujícím vyhledávání, a t za účelem usnadnění psuzení nabídek. Sučástí kpie nabídky bude dplněný návrh smluvy v editvatelné pdbě ve frmátu dc / dcx / rtf. Zadavatel dpručuje nevkládat d nabídky jiné dkumenty, tiskviny neb reklamní materiály, vyjma těch dkumentů, které stanví Zákn, které suvisí s veřejnu zakázku a které přím pžaduje zadavatel. 12. Hdntící kritéria a způsb hdncení nabídek Nabídky budu hdnceny pdle jejich eknmické výhdnsti. V suladu s 114 dst. 2 ZZVZ bude eknmická výhdnst nabídek hdncena pdle jedinéh kritéria hdncení, a t pdle nejnižší nabídkvé ceny. 19 (celkem 25)

20 Hdncení bude prveden pdle celkvé výše nabídkvé ceny v Kč bez DPH za celý rzsah plnění předmětu veřejné zakázky. Za eknmicky nejvýhdnější nabídku bude pvažvána nabídka s nejnižší nabídkvu cenu uvedenu v čestném prhlášení nabídkvé ceně dle Přílhy 10 tét zadávací dkumentace. Ostatní nabídky budu seřazeny ve vzestupném přadí pdle výše jejich nabídkvých cen. 13. Pžadavky zadavatele na zpracvání nabídkvé ceny Nabídkvá cena bude zahrnvat veškeré náklady na práce a činnsti vyplývající pr účastníka ze zadávacích pdmínek, kterých účastník pdle svých dbrných znalstí měl vědět, že jsu k řádnému a kvalitnímu prvedení a dknčení celéh předmětu veřejné zakázky nezbytné. Nabídkvá cena bude zpracvána v závazné struktuře uvedené v Přílze 10 tét zadávací dkumentace. Účastník nabídkvu cenu, resp. její slžky, dále uvede v čl. 6 a přílze č. 8 závaznéh vzru smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky , který je Přílhu 4 tét zadávací dkumentace. Celkvá nabídkvá cena veřejné zakázky, která bude předmětem hdncení, bude tvřena sučtem ceny za Inicializaci služeb, ceny za Paušální služby za 48 měsíců a maximální ceny za Adhc služby (jak jsu tyt pjmy vymezeny v závazném textu návrhu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky ). Zadavatel dále stanví, že celkvá cena za Inicializaci služeb nesmí překrčit dvjnásbek ceny za Paušální služby za měsíc. Nabídkvá cena bude uvedena v Kč. Za správnst určení sazby DPH nese dpvědnst účastník zadávacíh řízení. Zadavatel upzrňuje, že ddavatelé jsu pvinni vyplnit všechny plžky nabídkvé ceny ve struktuře dle tabulek přílhy č. 8 závaznéh vzru smluvy a v závazné struktuře uvedené v Přílze 10 tét zadávací dkumentace. Jedntlivé plžky nabídkvé ceny budu stanveny jak knečné a nepřekrčitelné. Účastníci v plné míře dpvídají za prvedení sučtu jedntlivých plžek nabídkvé ceny dle pžadavků zadavatele. Nabídkvé ceny uvedené v jedntlivých plžkách ceny zahrnují veškeré práce, ddávky a činnsti vyplývající pr účastníka ze zadávacích pdmínek veřejné zakázky, kterých pdle svých dbrných znalstí měl účastník vědět, že jsu k řádnému a kvalitnímu prvedení knkrétní plžky nezbytné (tj. nabídkvá cena v plžce musí bsahvat veškeré náklady a činnsti vztahující se k dané plžce a nesmí bsahvat náklady a činnsti týkající se jiné plžky nabídkvé ceny). 20 (celkem 25)

21 Pdkladem pr zpracvání celkvé nabídkvé ceny je zadávací dkumentace a dále všechny její přílhy. Pžadavky na celkvu nabídkvu cenu jsu stanveny tak, aby ddavatelé mhli pdat vzájemně prvnatelné nabídky. Zadavatel s dkazem na 48 dst. 4 Zákna upzrňuje ddavatele, že může vylučit účastníka zadávacíh řízení, pkud jeh nabídka bude bsahvat mimřádně nízku nabídkvu cenu, která nebude účastníkem zadávacíh řízení zdůvdněna. 14. Pdmínky a lhůta pr pdání nabídek Lhůta pr pdání nabídek Lhůta pr pdání nabídek: Datum: Hdina: 10:00 hdin Adresa pr pdání nabídek: Pdmínky pr pdání nabídek Ddavatel může v rámci tét veřejné zakázky pdat puze jednu nabídku, a t výhradně elektrnickými prstředky prstřednictvím elektrnickéh nástrje E-ZAK na výše uvedené adrese. Zadavatel nepřipuští pdání nabídky v listinné pdbě ani v jiné elektrnické frmě. V listinné pdbě je účastník zadávacíh řízení pvinen dručit puze riginály dkladů, kterými prkazuje pskytnutí jistty frmu bankvní záruky neb pjištění záruky. Nabídka bude zpracvána v českém neb slvenském jazyce. Ddavatel, který pdal nabídku v zadávacím řízení, nesmí být sučasně sbu, jejímž prstřednictvím jiný ddavatel v tmtéž zadávacím řízení prkazuje kvalifikaci. Pkud účastník zadávacíh řízení pdá více nabídek samstatně neb splečně s jinými ddavateli, neb pdá nabídku a sučasně je sbu, jejímž prstřednictvím účastník zadávacíh řízení v tmtéž zadávacím řízení prkazuje kvalifikaci, zadavatel takvéh účastníka zadávacíh řízení vylučí. Účastník zadávacíh řízení musí být pr registraci v elektrnickém nástrji E-ZAK držitelem platnéh zaručenéh elektrnickéh pdpisu zalženéh na kvalifikvaném certifikátu. Velikst jedntlivéh subru vkládanéh d elektrnickéh nástrje E-ZAK nesmí přesáhnut velikst cca 25 MB. V jedné nabídce je ale mžné vlžit více subrů. Pdrbné infrmace nezbytné pr pdání elektrnické nabídky jsu uvedeny v uživatelské příručce na adrese: Manual-Ddavatele.pdf Otevírání nabídek v elektrnické pdbě 21 (celkem 25)

22 Nabídky v elektrnické pdbě zadavatel tevře p uplynutí lhůty pr pdání nabídek. Otevírání nabídek bude prbíhat bez účasti veřejnsti. Prtkl tevírání nabídek bude následně účastníkům zadávacíh řízení zaslán prstřednictvím elektrnickéh nástrje E-ZAK. 15. Vysvětlení, změna neb dplnění zadávací dkumentace a způsb kmunikace Vysvětlení zadávací dkumentace Zadavatel může zadávací dkumentaci vysvětlit. Takvé vysvětlení (případně suvisející dkumenty) zadavatel uveřejní na prfilu zadavatele nejméně 5 pracvních dnů před uplynutím lhůty pr pdání nabídek. Pkud vysvětlení zadávací dkumentace písemně pžádá ddavatel, zadavatel uveřejní vysvětlení na prfilu zadavatele d 3 pracvních dní d dručení žádsti. Zadavatel není pvinen vysvětlení pskytnut, pkud není žádst vysvětlení dručena alespň 8 pracvních dnů před uplynutím lhůty pr pdání nabídek. Pkud zadavatel na žádst vysvětlení, která není dručena včas, vysvětlení pskytne, nemusí ddržet lhůty pr vysvětlení zadávací dkumentace dle 98 dst. 1 písm. a) Zákna Změna neb dplnění zadávací dkumentace Zadavatel upzrňuje ddavatele, že před uplynutím lhůty pr pdání nabídek může v suladu s 99 Zákna změnit neb dplnit zadávací pdmínky bsažené v zadávací dkumentaci. Případná změna neb dplnění zadávací dkumentace bude uveřejněna na prfilu zadavatele, a t nejméně 5 pracvních dnů před uplynutím lhůty pr pdání nabídek. Pkud t pvaha dplnění neb změny zadávací dkumentace bude vyžadvat, zadavatel sučasně s tím přiměřeně prdluží lhůtu pr pdání nabídek. V případě takvé změny neb dplnění zadávací dkumentace, která může rzšířit kruh mžných účastníků zadávacíh řízení, prdluží zadavatel lhůtu pr pdání nabídek tak, aby činila nejméně celu svu půvdní délku Způsb kmunikace mezi zadavatelem a ddavateli Dručvání písemnstí a veškerá kmunikace mezi zadavatelem a ddavateli v zadávacím řízení bude prbíhat písemně v elektrnické frmě prstřednictvím elektrnickéh nástrje E-ZAK na adrese: Pr vylučení všech pchybnstí zadavatel uvádí, že písemnst se pvažuje za dručenu kamžikem jejíh deslání prstřednictvím elektrnickéh nástrje E-ZAK. Pr tyt účely a v suladu se Záknem zadavatel vyžaduje registraci ddavatele a platný zaručený elektrnický pdpis zalžený na kvalifikvaném certifikátu. Další infrmace nezbytné pr registraci ddavatele v elektrnickém nástrji E-ZAK jsu uvedeny v uživatelské příručce na adrese: 22 (celkem 25)

23 Prvním aktivním jednáním ddavatele vůči zadavateli v zadávacím řízení ddavatel se stanvenu frmu kmunikace a dručvání suhlasí a zavazuje se pskytnut veškeru nezbytnu sučinnst, zejména prvést registraci v elektrnickém nástrji E-ZAK a pravidelně kntrlvat dručené zprávy. 16. Pvinnsti vybranéh ddavatele Účastník zadávacíh řízení, který bude pstupem dle 122 Zákna zadavatelem vybrán k uzavření smluvy, je pvinen předlžit zadavateli identifikační údaje pdddavatelů pskytvaných služeb, a t nejpzději d 10 pracvních dnů d dručení známení výběru ddavatele, pkud jsu mu známi. Pdddavatelé, kteří nebudu identifikváni pdle předchzí věty a kteří se následně zapjí d plnění veřejné zakázky, musí být identifikváni, a t před zahájením plnění veřejné zakázky pdddavatelem. Zadavatel pdle 48 dst. 7 Zákna může vylučit účastníka zadávacíh řízení, který je akcivu splečnsti neb má právní frmu bdbnu akcivé splečnsti a nemá vydány výlučně zaknihvané akcie. U vybranéh ddavatele zadavatel dle 48 dst. 9 Zákna věří naplnění důvdů pr vylučení pdle předchzí věty na základě infrmací vedených v bchdním rejstříku. Pkud z infrmací vedených v bchdním rejstříku bude vyplývat naplnění důvdu pr vylučení pdle 48 dst. 7 Zákna, zadavatel účastníka zadávacíh řízení vylučí ze zadávacíh řízení. Zadavatel pdle 104 dst. 2 Zákna bude pžadvat d vybranéh ddavatele, který je právnicku sbu, aby jak pdmínku pr uzavření smluvy předlžil zadavateli: a) identifikační údaje všech sb, které jsu jeh skutečným majitelem pdle zákna některých patřeních prti legalizaci výnsů z trestné činnsti a financvání terrismu, a b) dklady, z nichž vyplývá vztah všech sb pdle písmene a) k ddavateli; těmit dklady jsu zejména: výpis z bchdníh rejstříku neb jiné bdbné evidence, seznam akcinářů, rzhdnutí statutárníh rgánu vyplacení pdílu na zisku, splečenská smluva, zakladatelská listina neb stanvy. Zadavatel upzrňuje, že vybraný ddavatel bude pvinen před uzavřením smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky nejpzději d 10 dnů de dne výzvy zadavatele předlžit zadavateli bezpdmínečnu a nedvlatelnu bankvní záruku za řádné plnění smluvy splatnu bez námitek a na první výzvu. Bankvní záruka na plnění musí být vystavena na částku Kč. Bližší pdmínky pr bankvní záruku jsu stanveny v čl. 16 závaznéh textu smluvy pskytvání služeb zajištění prvzu, pdpry a rzvje systému SAP na rky Práva a výhrady zadavatele 23 (celkem 25)

24 Zadavatel v suladu se Záknem a becně závaznými právními předpisy činí ve vztahu k veřejné zakázce a průběhu zadávacíh řízení následující výhrady: - Zadavatel si vyhrazuje práv pdanu nabídku účastníku zadávacíh řízení nevracet. - Zadavatel si vyhrazuje práv zrušit zadávací řízení za pdmínek a v suladu se Záknem. - Zadavatel nepřipuští varianty nabídky. - Zadavatel si vyhrazuje práv věřit a prvěřit údaje uvedené jedntlivými účastníky zadávacíh řízení v nabídkách. Zadavatel dle 48 dst. 2 písm. c) Zákna vylučí účastníka zadávacíh řízení, pkud údaje a dklady předlžené účastníkem zadávacíh řízení nedpvídají skutečnsti a měly neb mhu mít vliv na psuzení pdmínek účasti v zadávacím řízení neb na naplnění kritérií hdncení. - Zadávací dkumentace nesmí být pvažvána za investiční dpručení učiněné zadavatelem pr jakéhkli účastníka či jinu sbu, která se zamýšlí pdílet na veřejné zakázce; každý účastník či jiná sba, jíž byla zadávací dkumentace zpřístupněna, si musí prvést své vlastní nezávislé zhdncení veřejné zakázky. Jakékliv výdaje, práce či úsilí vynalžené před knečným zadáním veřejné zakázky jsu výlučně záležitstí bchdníh úsudku účastníka. Účastník nemá nárk na jakékliv náhrady nákladů spjených s jejich účastí v zadávacím řízení, včetně přípravy a pdání nabídky. Zadavatel ani nebude v suvislsti se zadávacím řízením pskytvat žádné sutěžní ceny ani jiné platby účastníkům. 18. Seznam přílh Nedílnu sučástí tét zadávací dkumentace tvří následující přílhy: Přílha 1 Přílha 2 Přílha 3 Přílha 4 Přílha 5 Přílha 6 Přílha 7 Přílha 8 Přílha 9 Vzr úvdní list nabídky Vzr bsah nabídky Vzr krycí list nabídky Závazný text návrhu smluvy Čestné prhlášení k prkázání základní způsbilsti vzr Seznam významných služeb vzr Seznam členů dbrnéh týmu vzr Strukturvaný živtpis člena dbrnéh týmu vzr Seznam jiných sb prkazujících kvalifikaci vzr 24 (celkem 25)

25 Přílha 10 Přílha 11 Přílha 12 Čestné prhlášení nabídkvé ceně Analýza prstředí SAP Interní dkumentace V Praze dne Česká republika Ministerstv zemědělství Ing. Zdeněk Adamec, náměstek Sekce eknmiky a infrmačních technlgií 25 (celkem 25)

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Vybudvání jazykvé labratře

Více

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů

LF HK Pořízení laboratorních mikroskopů 1. známení výběrvéh řízení Oznámení výběrvéh řízení LF HK Přízení labratrních mikrskpů Veřejná zakázka maléh rzsahu na ddávky Oznámení výběrvéh řízení je zpracván jak pdklad pr pdání nabídek ddavatelů

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

Vás vyzývá k podání nabídky

Vás vyzývá k podání nabídky Výzva k pdání nabídek a zadávací pdmínky ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Pvdí Labe, státní pdnik, jak zadavatel pdlimitní veřejné

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dkumentace pr nadlimitní veřejnu zakázku na ddávky LFHK Přízení AV techniky a zbrazvací techniky vč. sftwaru na úpravu digitálních materiálů 2. textvá část Zadávací dkumentace je zpracvána jak

Více

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce

VFN Praha Rámcová smlouva na lakýrnické práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 dst. 3 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Junák svaz skautů a skautek ČR, Středisk Datel Kstelec nad Černými lesy Zelená 1038, 281 63 Kstelec n. Č. lesy, IČO: 72057955; ev. č. 214.15 inf@skaut-kstelec.cz www.skaut-kstelec.cz VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

Provozní podpora systému PROXIO

Provozní podpora systému PROXIO Přílha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Prvzní pdpra systému PROXIO Zadávací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, pr pdlimitní veřejnu zakázku na stavební práce Zajištění energetických úspr ZŠ Buzulucká,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. 3/2011-PK Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky 46/11/29 Název prgramu: Registrační čísl prjektu Název prjektu: Operační prgram Vzdělávání pr knkurenceschpnst CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce maléh rzsahu na stavební práce a ddávky, nespadající pd aplikaci Zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách. Druh zadávacíh řízení: Veřejná zakázka maléh rzsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA Veřejná zakázka PŘÍSTAVBA ADMINISTRATIVNÍHO OBJEKTU KVOP, ÚDOLNÍ 39, 602 00 BRNO Veřejná zakázka je zadávána dle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému Státní pokladny (IISSP)

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému Státní pokladny (IISSP) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávané v OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ pdle 27 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen ZVZ ) s názvem Zajištění pdpry prvzu Integrvanéh

Více

2 1) ZajiŠtěnívýknu technickéh dzru stavebníka (TDs dle příslušnélegislativy) za stavebníka (investra), kteru je Městská Část BrnČernvice (případně i příslušné svj _ Splečenstvívlastníků jedntek, jehž

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE dle ustanvení 38 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: FINANCOVÁNÍ INVESTIČNÍCH

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimvice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn ) v rámci veřejné zakázky maléh rzsahu VYBAVENÍ VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY OBCE RADIMOVICE 1.

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek 1 Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

Zajištěni provozu a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS

Zajištěni provozu a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Druh zadávacíh řízení: Zajištěni prvzu a rzvj aplikační infrastruktury a služeb na MZe 2019+ PRAIS tevřené řízení dle 56 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané v nadlimitním režimu v tevřeném řízení dle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších předpisů DMS IS pr správu a běh

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Ddávka vzdělávacích aktivit pr realizaci prjektu Zvýšení adaptability zaměstnanců SEMIX PLUSO, spl. s r.. jejich vzděláváním. Identifikační údaje Zadavatel (název

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu, včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu, včetně zadávací dokumentace Výzva k pdání nabídek na veřejnu zakázku maléh rzsahu, včetně zadávací dkumentace Tat veřejná zakázka maléh rzsahu je zadávaná mim režim zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek (dále jen,,zákn,

Více

Zadávací dokumentace. Kybernetická bezpečnost a modernizace IS

Zadávací dokumentace. Kybernetická bezpečnost a modernizace IS Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektrnická adresa pdatelny: epdatelna@svscr.cz ID datvé schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/139189-G V Praze

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn neb ZVZ ) k tevřenému řízení na veřejnu zakázku s názvem Rzšíření Reginální kmunikační

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

Žádost o obchodní nabídku

Žádost o obchodní nabídku Žádst bchdní nabídku Splečenství vlastníků jedntek Bytvé dmy Pd Krcínku Klíčvská 913/43, 190 00 Praha 9, IČ: 27418812, Splečnst byla zapsána dne 13.8.1999 v bchdním rejstříku vedeném u Městskéh sudu v

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále také jen jak ZD ) dle 28 dst. 1 písm. b) zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) Veřejný zadavatel Česká republika Ministerstv

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn DHM pskytvatelem dtace) 1 Název prgramu: DHM 8004/2015/026 Registrační čísl prjektu Název prjektu: Název zakázky: Nákup užitkvéh 9-místnéh autmbilu II Předmět

Více

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice

Technický dozor investora (TDI) na stavbu Rekonstrukce a revitalizace městského centra v Mnichovicích. Město Mnichovice Zadávací dkumentace k zakázce maléh rzsahu na služby č. 6/2012 dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr zpracvání nabídky Název veřejné zakázky: Obchdní

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prkázání kvalifikace a pdání nabídky vč. zadávací dkumentace k pdlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjedndušeném pdlimitním řízení pdle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách (dále jen zákn

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek 1 Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Přílha č.1 Výzvy k pdání nabídek Zadávací dkumentace k veřejné zakázce maléh rzsahu na ddávky zadávanu v suladu s Příručku pr příjemce finanční pdpry z Operačníh prgramu Vzdělávání pr knkurenceschpnst

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídl Na Slvance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČ 68378271 Právní frma Zástupce zadavatele Název zakázky Druh zadávacíh

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

2. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY

2. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pzemkvý úřad, Krajský pzemkvý úřad pr Jihčeský kraj, Pbčka Český Krumlv, vyzývá k předlžení nabídky pr níže specifikvanu

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015 *UOHSX0079VBM* UOHSX0079VBM USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brn: 13. 7. 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle ustanvení 112 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na veřejnu zakázku maléh rzsahu na ddávky dle ustanvení 27 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších předpisů (dále jen ZZVZ ), mim půsbnst ZZVZ v suladu

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX006PU01* UOHSX006PU01 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.:úohs-s1100/2014/vz-1506/2015/543/jwe Brn 15. ledna 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Úklidové práce pro ESF MU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Úklidové práce pro ESF MU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr pdlimitní veřejnu zakázku zadávanu ve zjedndušeném pdlimitním řízení Zadávací dkumentace - 1 - 1. Identifikační údaje zadavatele Název: Právní frma zadavatele: Sídl: IČ: 00216224

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce na ddávky zadávané v tevřeném řízení dle ustanvení 56 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) s názvem: LF HK - Přízení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn DHM pskytvatelem dtace) 1 Název prgramu: DHM 8004/2015/021 Registrační čísl prjektu Název prjektu: Název zakázky: Nákup termkamery pr kntinuální mnitring

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k pdání nabídky a prkázání splnění kvalifikace Zadávací dkumentace k veřejné zakázce maléh rzsahu Název veřejné zakázky: Článek 1 Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: TROJHALÍ KAROLINA

Více

II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel dotace. III. Cíle a priority programu (účelové určení)

II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel dotace. III. Cíle a priority programu (účelové určení) I. Název prgramu (kód) Pdpra Místních akčních skupin Mravskslezskéh kraje 2015 (RRC/xx/2015) II. Vyhlašvatel prgramu, pskytvatel dtace Vyhlašvatelem prgramu a pskytvatelem dtace je Mravskslezský kraj,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): Odbrný kurz: I. Systém řízení jaksti v elektr-výrbě rzvj dbrných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Realizace e-governmentu pro Prahu 14

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Realizace e-governmentu pro Prahu 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr nadlimitní veřejnu zakázku na služby zadávanu v tevřeném řízení dle zák. č. 137/2006 Sb. veřejných zakázkách, ve znění pzdějších změn a dplňků Název veřejné zakázky: Realizace e-gvernmentu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k pdání nabídek Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, ddávka neb stavební práce): x Chceme se učit, abychm zůstali knkurencí Nákup služeb Datum vyhlášení

Více

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj

MMR SLUŽBY MOBILNÍHO OPERÁTORA. nadlimitní veřejná zakázky otevřeného řízení. Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj Základní údaje zadávací dkumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) Název veřejné zakázky: MMR SLUŽBY

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK REALIZACE AKCE BUDE FINANCOVÁNA PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST Z EVROPSKÉHO

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. PS Konice - nová výstavba

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. PS Konice - nová výstavba Česká republika - Hasičský záchranný sbr Olmuckéh kraje Schweitzerva 91, 779 00 Olmuc č.j. HSOL-3405 /2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ dle 21 dst. 1 písm

Více

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému státní pokladny (IISSP) pro období

Zajištění podpory provozu Integrovaného informačního systému státní pokladny (IISSP) pro období ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve znění změn prvedených dle druhých, čtvrtých a pátých ddatečných infrmací Zadávané v OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ pdle 27 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj. Odbor rozvoje a strategie regionální politiky

Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj. Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Česká republika - Ministerstv pr místní rzvj Odbr rzvje a strategie reginální plitiky VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK (zadávací dkumentace) veřejné zakázky maléh rzsahu Zavedení prjektvéh řízení, prjektvé kanceláře

Více

Výzva k podání nabídky vč. Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky vč. Zadávací dokumentace PODPORA OBNOVY A ROZVOJE VENKOVA V ROCE 2016 Pdpra zapjení dětí a mládeže d kmunitníh živta v bci Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Výzva k pdání nabídky vč. Zadávací dkumentace Wrkut hřiště v

Více

SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smlouva") Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710

SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva) Smluvní strany. Ing. Jan Nehoda, místopředseda j an.nehoda@eru.cz 2421001/0710 SMLOUVA Č. S/2015/R1055 SMLOUVA O DÍLO (dále jen "Smluva") uzavřená pdle 2586 a násl. zákna č, 89/2012 Sb., Občanský zákník Smluvní strany Zadavatel: Sídlem: Osba právněná: Kntaktní sba: Česká republika

Více

Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E

Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E Z A D Á VA C Í D O K U M E N TA C E zpracvaná v rzsahu ustanvení hlavy IV zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách v platném znění pr nadlimitní veřejnu zakázku na ddávku zadávanu v tevřeném řízení dle

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Policejní prezidium ČR

Policejní prezidium ČR Plicejní prezidium ČR Správa lgistickéh zabezpečení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva) veřejná zakázka maléh rzsahu Čísl zakázky Č.j.: PPR-22504-5/ČJ-2014-990656 Název zakázky: Transprty CRZ- mnitring

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dkumentace dle ustanvení 44 zák. č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů (dále jen zákn ) pr pdlimitní veřejnu zakázku na stavební práce zadávanu v tevřeném řízení dle

Více

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe Pracvní seminář Kncesní řízení na prvzvání Vak dbrá praxe 12. března 2015 2014 Grant Thrntn Advisry s.r.. All rights reserved. Prgram prezentace 1. Právní rámec pr realizaci vdhspdářských prjektů 2. In

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Název veřejné zakázky: Druh zadávacíh řízení: Druh

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Textová část. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství. Služby ICT provozu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Textová část. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství. Služby ICT provozu Zadavatel: Česká republika Ministerstv zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT prvzu Sídlem: Těšnv 65/17, 110 00 Praha 1 Nvé Měst Evidenční čísl veřejné zakázky: 363685 Zastupený: Ing. Marianem Jurečku,

Více

ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylova 1/57, PSČ

ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylova 1/57, PSČ Reginální technické muzeum.p.s. ZADAVATEL : se sídlem Plzeň, Tylva 1/57, PSČ 316 00 IČ: 263 96 645 zástupce zadavatele v řízení pdle ust. 151 zák. č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. CPS a ÚO Šumperk demolice a výstavba

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. CPS a ÚO Šumperk demolice a výstavba Česká republika - Hasičský záchranný sbr Olmuckéh kraje Schweitzerva 91, 779 00 Olmuc č.j. HSOL- 647 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ dle 21 dst. 1 písm

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce na ddávky zadávané v tevřeném řízení dle ustanvení 56 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) s názvem: LF HK - Přízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pr pdlimitní veřejnu zakázku na služby zadanu dle zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákn) jak zjedndušené pdlimitní řízení Technický dzr investra

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX008357X* UOHSX008357X ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0114/2016/VZ-07578/2016/521/MŽi Brn 26. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Č. j. NPS 00701/2015 Výzva k pdání nabídek Název zakázky: Impregnvané kůly a plcenkvé díly Druh veřejné zakázky: ddávka Správa Nárdníh parku Sumava Zadavatel: IČ: 00583171 1. máje 260, 385 01 Vimperk Osba

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka maléh rzsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 dst. 5 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce maléh rzsahu na ddávky zadávané v suladu s ustanvením 18 dst. 3 a 31 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brn tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brn: MUDr. Rman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrn.cz IČO: 652 697 05, DIČ: CZ65269705

Více

Montážní práce na plynovodech

Montážní práce na plynovodech VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM K ÚČASTI V KVALIFIKAČNÍM ŘÍZENÍ Mntážní práce na plynvdech Zadavatel NET4GAS, s.r.. (dále jen zadavatel") Přílhy: č. 1 Návrh smluvy č. 2 Čestné prhlášení č. 3 Reference č. 4 Všebecné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro hlavní město Prahu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro hlavní město Prahu Oznámení vyhlášení výběrvéh řízení na služební míst veducíh inspektra Oblastníh inspektrátu práce pr hlavní měst Prahu Praha 18. srpna 2015 Č. j. MV-108490-4/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra pr státní

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k pdání nabídek, na kteru se nevztahuje pstup pr zadávací řízení dle zákna č. 134/2016., zadávání veřejných zakázek 1 Čísl zakázky (bude dplněn MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba,

Více

Dodávka čipových karet a služeb grafické a elektronické personalizace

Dodávka čipových karet a služeb grafické a elektronické personalizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE s názvem Ddávka čipvých karet a služeb grafické a elektrnické persnalizace zadávané dle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění pzdějších

Více

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019

Smlouva o dílo ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 13904/P/2019-HSPH Čj.: UZSVM/P/9669/2019-HSPH Smluva díl ÚZSVM ÚP Plzeň č. / 2019 uzavřená dle ustanvení 2586 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, ve znění pzdějších předpisů (dále jen bčanský

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV???

Co dál po registraci Žádosti o dotaci z PRV??? C dál p registraci Žádsti dtaci z PRV??? Evrpský zemědělský fnd pr rzvj venkva: Evrpa investuje d venkvských blastí. 1. Písemné vyrzumění registraci Žádsti na RO SZIF v Brně: Pté lze: realizvat způsbilé

Více

Pokyn č. GFŘ - D - 9

Pokyn č. GFŘ - D - 9 GENERÁLNÍ FINANČNÍ ŘEDITELSTVÍ Lazarská 15/7, 11722 Praha I Sekce metdiky a výknu daní Odbr svdných agend Č.j. 23356/12-3330 Pkyn č. GFŘ - D - 9 k rzhdvání ve věci žádstí prminutí dvdů a penále za prušení

Více

Výzva č. 3/2017 Dotační program na podporu projektů prevence kriminality v roce 2017

Výzva č. 3/2017 Dotační program na podporu projektů prevence kriminality v roce 2017 Výzva č. 3/2017 Dtační prgram na pdpru prjektů prevence kriminality v rce 2017 Měst Orlvá na základě usnesení Rady města Orlvé vyhlašuje dtační prgram na pdpru prjektů prevence kriminality pr rk 2017 Prgram

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX003WQC1* UOHSX003WQC1 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S523/2011/VZ-19003/2011/520/ABr V Brně dne: 30. března 2012 Rzhdnutí nabyl právní mci dne 28.4.2012 Úřad pr chranu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (dále jen výzva ) na veřejnu zakázku na služby zadávanu ve zjedndušeném pdlimitním řízení dle ustanvení 3 písm. a) a 53 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

Zadávací podmínky pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Zadávací podmínky pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Zadávací pdmínky pr nadlimitní veřejnu zakázku na služby zadávanu v tevřeném řízení pdle zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek s názvem: Zpracvání pdkladů pr stanvení záplavvých území a map

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup inzerce

Více

Město Spálené Poříčí

Město Spálené Poříčí Zadávací dkumentace Měst Spálené Příčí Výzva a zadávací dkumentace veřejné zakázky: dle Závazných pkynů pr žadatele a příjemce pdpry v OPŽP zadávací řízení pr zakázky maléh rzsahu 2. kategrie Výběrvé řízení

Více