Alcatel Office Businessô: PohodlÌ pro kaûdèho P Ìstroje. UvÌtejte vaöe z kaznìky. Pozdravy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Alcatel Office Businessô: PohodlÌ pro kaûdèho P Ìstroje. UvÌtejte vaöe z kaznìky. Pozdravy"

Transkript

1 PohodlÌ pro kaûdèho P Ìstroje Naöe stolnì telefonnì p Ìstroje Reflexesô majì velmi jednoduchou obsluhu. Jednoduch obsluha je umoûnïn dìky ergonomick m technick m parametr m, jako je velk displej s n zorn mi ikonami, kterè v s prov zejì jednotliv mi funkcemi p Ìstroje. Obsluhu telefonnìch p Ìstroj d le usnadúuje integrovan kl vesnice a telefonnì seznam s rychl m p Ìstupem. Pro vyhled nì ËÌsla v telefonnìm seznamu staëì vloûit prvnì p r pìsmen jmèna volanèho ËastnÌka a telefonnì p Ìstroj automaticky vyhled poûadovanè telefonnì ËÌslo. Obsluha telefonnìho seznamu nem ûe b t uû jednoduööì. TelefonnÌ p Ìstroje ady Alcatel Reflexesô je moûnè pouûìt pro vöechny typy provozu. TelefonnÌ p Ìstroje mohou b t stolnì nebo mobilnì, lze je upevnit na stïnu, mohou se pouûìvat v reûimu handsfree a p i slabèm nebo silnèm provozu. TelefonnÌ p Ìstroje je moûnè d le upravit podle p nì z kaznìka. Flexibilita p Ìstroj je umoûnïna pomocì hardwarov ch jednotek CTI (Computer Telephony Integration) pro pomocnè telefonnì aplikace a AP (Analogue Peripheral) pro p ipojenì analogov ch telefonnìch p Ìstroj. UvÌtejte vaöe z kaznìky. Pozdravy Nahrajte pro vaöe volajìcì z kaznìky p ÌjemnÈ a vïcnè pozdravy a v ö profesion lnì kredit se zv öì. Alcatel Office Business V m umoûnì zvolit r zn pozdrav podle typu volajìcìho, podle provoznìho oddïlenì a podle dennì doby. ZatÌmco Ëek volajìcì z kaznìk na spojenì, systèm m ûe nechat znìt p Ìjemnou hudbu a/nebo m ûe spustit nahran vzkaz. SystÈm nabìzì jednoduchèho hlasovèho pr vodce, kter efektivnï dovede volajìcìho z kaznìka k volanè osobï nebo oddïlenì. HlasovÈho pr vodce Ëi hudbu je moûno nahr t p Ìmo z telefonnìho p Ìstroje Alcatel Reflexesô. Mezi dalöì funkce pat Ì p Ìm volba hovoru (DDI)* a identifikace volajìcìho*, kdy se na displeji telefonnìho p Ìstroje zobrazì telefonnì ËÌslo volajìcìho. Tyto funkce jsou v razn m p Ìnosem pro vaöì telefonnì sìù. Alcatel Office Businessô: ÿ e *V z na p ve v

2 vislosti odmìnk ch aöì zemi SpoleËnÏ - LÈpe T mov pr ce N ö systèm je vytvo en tak, aby vaöim zamïstnanc m pomohl vytvo- it fungujìcì pracovnì t m a umoûnil tak zv öit efektivitu jejich pr ce a v kon vaöì firmy. TelefonnÌ p Ìstroje ady Alcatel Reflexesô majì celou adu funkcì, kterè jsou urëeny pro podporu t movè pr ce. P Ìkladem m ûe b t funkce manaûer - sekret ka. TelefonnÌ p Ìstroje ady Alcatel Reflexesô umoûúujì efektivnï filtrovat p ÌchozÌ hovory u sekret ky. Manaûer m na druhou stranu p Ìm p Ìstup na telefonnì p Ìstroj sekret ky. Sekret ka m ûe sledovat a filtrovat p ÌchozÌ hovory pro nïkolik vedoucìch pracovnìk najednou. DalöÌ funkcì je p evzetì p ÌchozÌch hovor p i nep Ìtomnosti urëitèho pracovnìka. VolajÌcÌ z kaznìk bude dìky tèto funkci vûdy spojen se zastupujìcìm pracovnìkem. A dalöì moûnostì je efektivnì rozdïlov nì a p esmïrov nì p ÌchozÌch hovor uvnit pracovnìho t mu. BuÔte mobilnì, buôte na dosah. Mobilita ö e n Ì p r v Ï p r o v s MobilnÌ telefonnì p Ìstroje zmïnì styl vaöì pr ce. S mobilnìm p Ìstrojem jste kdykoliv a kdekoliv dosaûitelnì. A to doslova, aù uû jste v zamïstn nì, na pracovnìm jedn nì nebo na v letï. Jestliûe pouûìv te telefonnì p Ìstroj Alcatel Office Businessô, mohou v s ostatnì kdykoliv volat jedin m telefonnìm ËÌslem. StejnÈ telefonnì ËÌslo m v ö stolnì telefonnì p Ìstroj Reflexesô, mobilnì telefonnì p Ìstroj DECT, celul rnì telefon (GSM, DCS, NMT, Ö), i schr nka hlasovè poöty. MobilnÌ telefonnì p Ìstroj p edstavuje na jednu stranu absolutnì dosaûitelnost ze strany z kaznìk a na druhou stranu moûnost kdykoliv volat. (Jestliûe m te k dispozici DECT - digit lnì rozöì en radiotelefonnì systèm, jste v podstatï zapojeni v soukromè mobilnì telefonnì sìti se z kladnov mi stanicemi). Funkce externìho p esmïrov nì hovor umoûúuje nap Ìklad p esmïrovat hovory po pracovnì dobï na v ö celul rnì telefonnì p Ìstroj nebo na stolnì telefonnì p Ìstroj k v m dom. SystÈm d le umoûúuje p esmïrovat nebo naopak nep esmïrovat na r znè mìsto p ÌchozÌ hovor podle toho, kdo pr vï vol. Nep ejì si vaöi zamïstnanci b t ruöeni? Sluûba hlasovè poöty p evezme vöechny p ÌchozÌ hovory. Jestliûe nïkdo z volajìcìch zanech zpr vu v hlasovè schr nce, objevì se ihned na telefonnìm p Ìstroji zamïstnance z eteln sign l o uloûenè zpr vï.

3 BuÔte on-line a öet ete V ö Ëas Multimedia Kdyû soust edìte hlas, data a obraz do jednoho mìsta, zìsk te vöechny moûnosti multimèdiì, kterè pot ebujete - dnes stejnï jako zìtra - na dosah öpiëky prstu. S v konn m digit lnìm propojenìm telefon Reflexesô, v m staëì jenom zapojit konektor do speci lnì z suvky Vaöeho p Ìstroje a tìm se dostat do svïta businesu. NynÌ m ûete nap Ìklad p esunovat Ëi zasìlat soubory, vyuûìvat moûnostì videokonference, a to vöe za pomoci rychlèho p Ìstupu k internetu. Alcatel Office Businessô z roveú nabìzì vaöì spoleënosti öirokou nabìdku CTI sluûeb. M ûete telefonovat p Ìmo z poëìtaëe a z roveú nechat za V s pracovat poëìtaëovè programy, coû ËinÌ Vaöi pr ci vìc produktivnì. Kdyû v m p ijde fax, hlasov nebo textov zpr va - rozsvìtì se LED na Vaöem telefonu Reflexesô, aby v s upozornil na novou zpr vu. V re lnèm Ëase! Propojte se a Multisite uöet ete. M vaöe firma vìce poboëek a mezi poboëkami se uskuteëúuje velkè mnoûstvì telefonnìch hovor? Pak je pro v s ide lnìm eöenìm analogov nebo digit lnì telefonnì sìù, kter p Ìmo propojì jednotlivè poboëky. ProvoznÌ finanënì spora bude znaën. Objem hovor nenì tak velk? Pak vyuûijte moûnostì virtu lnì sìtï ve ejnè digit lnì sìtï integrovan ch sluûeb ISDN. SystÈmovÈ moduly ARS (automatickè smïrov nì hovor ) sniûujì n klady za telefonnì hovory vyhled nìm optim lnì cesty pro jejich vedenì. Vaöe hovory jsou automaticky vedeny nap Ìklad p es soukromou telefonnì sìù. DÌky tomu se n klady v raznï snìûì. Vöechny mobilnì telefonnì p Ìstroje DECT nabìzì standardnï speci lnì funkce pro obsluhu telefonnì sìtï mezi vìce firemnìmi poboëkami. Jestliûe jsou p Ìstroje zapojeny do takovèho systèmu, budou jednotlivì zamïstnanci dosaûitelnì na stejnèm telefonnìm ËÌsle bez ohledu na to, ve kterè poboëce se pr vï nach zejì. P ÌchozÌ hovory do vöech firemnìch poboëek mohou b t smïrov ny nejprve na centr lnì spojovatelskè pracoviötï p es jedinè telefonnì ËÌslo. Centr lnì spojovatelskè pracoviötï hovory p epojì a buô je spojì nebo je identifikuje jako obsazeno. TelefonnÌ p Ìstroje Alcatel nabìzejì vöechny funkce, kterè si p ejete pouûìvat. Je to volba podle jmèna, identifikace volajìcìho, p esmïrov nì a p epojenì hovor, konferenënì hovory a cel ada dalöìch.

4 M te-li vöe pod kontrolou, m te i Vaöe penìze. Spr va Alcatel Office Businessô nabìzì funkce, kterè jsou urëeny pro sledovanì n klad na telefonnì hovory, rovnï provozu v telefonnì sìti a v konu jednotliv ch zamïstnanc. Tyto funkce umoûúujì vedoucìm pracovnìk m p Ìmo ovlivnit v öi provoznìch n klad na provoz telefonnì sìtï. TelefonnÌ st edny Alcatel Office Businessô mohou nap Ìklad zablokovat urëitè typy hovor, jako jsou mezimïstskè hovory nebo mezin rodnì hovory. P itom je moûnè povolit specifick telefonnì ËÌsla nïkter ch z kaznìk nebo poboëek firmy v zahraniëì nebo v jinèm mïstï. Speci lnì Ëty umoûúujì sledovat v öi n klad na telefonnì hovory pro urëit projekt. Tyto Ëty slouûì d le pro sledov nì vytìûenosti jednotliv ch telefonnìch p Ìstroj. PouûitÌ speci lnìch z kaznick ch Ët je opït zcela automatickè. Pro sledov nì a z znam vöech uskuteënïn ch hovor m ûete pouûìt i tisk rnu. *V z vislosti na podmìnk ch ve vaöì zemi Speci lnì programy pro hotely, nemocnice a studentskè koleje. Zv öenì produktivity a kvality nabìzen ch sluûeb. Recepce TelefonnÌ p Ìstroj Alcatel Office Businessô umìstïn na recepci umoûúuje zjednoduöit p ihl öenì a odhl öenì n vötïvnìk nebo host. P i p ihl öenì obdrûì host ötìtek s p Ìm m telefonnìm ËÌslem, kûdem pro uzamëenì nebo odemëenì telefonnìho p Ìstroje a poûadovan Ëas buzenì. P i odhl öenì telefonnì p Ìstroj vytiskne telefonnì Ëet se jmènem hosta, ËÌslem pokoje a celkovou cenu uskuteënïn ch telefonnìch hovor. TelefonnÌ p Ìstroj umoûúuje vytisknout i podrobn telefonnì Ëet, kde budou uvedeny vöechny uskuteënïnè telefonnì hovory s datumem, Ëasem a jejich trv nìm. DÌky tomuto systèmu se telefonnì p Ìstroje Alcatel Office Businessô st vajì Ëinn m n strojem kontroly a ÌzenÌ provozu telefonnì sìtï. UbytovacÌ pokoj Z telefonnìho p Ìstroje, kter je umìstïn na pokoji, m ûe host volat recepci, pokojovou sluûbu nebo t eba taxi pomocì jednoho tlaëìtka. TelefonnÌ p Ìstroj umoûúuje d le bezchybnou sluûbu pro buzenì a funkci "neruöit". Volba tïchto funkcì je opït velmi jednoduch. KromÏ p ÌmÈ linky* do pokoje m host k dispozici sluûbu hlasovè poöty a mobilnì telefonnì p Ìstroj DECT, kter je velmi oblìben zejmèna u obchodnìk, kte Ì se ËastnÌ semin. TelefonnÌ st edny Alcatel Office Businessô nabìzejì z kladnì i pokroëilè funkce, kterè splnì vöechny vaöe poûadavky na modernì a v konn prost edek komunikace.

5 ExternÌ linky AnalogovÈ st tnì linky ISDN s p Ìstupem T ISDN s p Ìstupem T AnalogovÈ propojovacì p enosovè linky Digit lnì pronajat okruh DLT Digit lnì pronajat okruh DLT PoboËky AnalogovÈ telefonnì p Ìstroje TelefonnÌ p Ìstroje Reflexesô Bezdr tovè telefonnì p Ìstroje Bezdr tovè stolnì tel. p Ìstroje R diovè vysìlacì stanice DECT TechnickÈ parametry* Pozdravy ï DDI - p Ìm provolba ï Hudba p i Ëek nì volajìcìho: internì nebo externì, pevn nebo osobnì ï RozhranÌ pro z znamnìky a faxy ï ObecnÈ p ebìr nì hovoru (centr lnì zvonek) ï Pozdravy pro volajìcì: 2, 3 nebo 4 zpr vy ï Hlasov poöta / automatick spojovatelka: 2 p Ìstupy, 50 nebo 128 hlasov ch schr nek ï P esmïrov nì spojovatelky: internì nebo externì ï Skupina spojovatelek ï»asovè p smo TelefonnÌ p Ìstroje ï Volba jmènem ï Identifikace volajìcìho jmènem ï Hudba na pozadì MobilnÌ funkce ï Mobilita uvnit firmy ï Bezdr tovè telefonnì p Ìstroje Reflexesô ï Hand-over ï Roaming ï ObnovenÌ hovoru ï Mobilita mimo firmu ï ExternÌ p esmïrov nì hovor ï D lkovï ovl danè p esmïrov nì hovor ï ExternÌ zpoûdïnè p esmïrov nì hovor ï DISA T mov pr ce ï P ebìr nì hovor pro skupinu stanic (Pick-up) ï Monitorov nì stavu poboëek ï SÈriovÈ skupiny pro p ebìr nì hovor (Hunting Groups) ï Skupiny pro hlasovè v zvy (Broadcast Groups) Multimedi lnì funkce ï CTI (Computer Telephony Integration) pro pomocnè telefonnì aplikace ï FaxovÈ ozn menì ï DatovÈ moduly telefonnìch p Ìstroj Reflexesô: analogovè, V24, S0, CTI Firmy s vìce poboëkami ï SoukromÈ analogovè telefonnì sìtï ï SoukromÈ digit lnì telefonnì sìtï (QSIG, ISVPN) ï Virtu lnì soukromè telefonnì sìtï (ISDN, ISVPN) ï HomogennÌ pl n ËÌslov nì st edny ï Identifikace jmèna a identifikace stavu hovoru ï Centr lnì spojovatelka ï SystÈmovÈ p esmïrov nì Spr va sìtï ï ARS - automatickè smïrov nì hovor (Multicarrier Access) ï Z ËtovacÌ kûdy ï Sledov nì sìtï: nastavenì ËÌtaË, jedno dkov tisk, Alcatel 4715 ï Konfigurace systèmu: pomocì SW MMC ve Vaöem poëìtaëi ï D lkov konfigurace prost ednictvìm modemu (Remote Access) ï D lkovè nahr nì softwaru ï SystÈmov z loha dat Jednoduch obsluha ï JednoduchÈ programov nì pomocì telefonu Ëi PC ï Person lnì konfigurace telefonnìho p Ìstroje ï Jednoduch instalace a prava systèmu Speci lnì funkce* pro ubytovacì za ÌzenÌ Sluûby na recepci ï SpecifickÈ kl vesy a ikony pro aplikace hotelovèho typu ï Celkov p ehled o telefonnì sìti: dostupnost pokoj, telefonnì p Ìstroje na pokojìch, stav pokoj ï RychlÈ a jednoduchè p ihl öenì novèho hosta ï RychlÈ a jednoduchè odhl öenì hosta Sluûby na pokoji ï ätìtek s d leûit mi informacemi pro hosta: heslo, telefonnì ËÌslo na pokoj ï Provolba na pokoj ï AutomatickÈ p i azenì telefonnìho ËÌsla p i p ihl öenì hosta ï P Ìm p Ìstup k hotelov m sluûb m pomocì p eddefinovan ch kl ves ï Funkce "neruöit" Funkce buzenì ï Aktivace funkce "BuzenÌ" z telefonnìho p Ìstroje na recepci nebo z pokoje ï Zvukov a vizu lnì sign l z vady funkce buzenì Stav pokoje ï ZmÏna stavu z telefonnìho p Ìstroje na pokoji nebo na recepci ï Moûnost nastavenì automatickè dennì zmïny stavu

6 Vy m te komplexnì poûadavky. My nabìzìme komplexnì eöenì. SMBI

7

8 Digit lnì p Ìstroje Reflexes ô AnalogovÈ p Ìstroje PC Ve ejn telefonnì sìù Alcatel Office Business Alcatel Office Business AutomatickÈ Route smïrov nì Selection hovor DECT D lkov remote assistance drûba welcome UvÌtacÌ welcoming zpr va message # Automatick automated attendant spojovatelka Hudba p i Ëek nì music on hold Tarifikace cost management hovor Hlasov voice mail poöta Vedete malou nebo st ednï velkou firmu M te rozliënè poûadavky na VaöÌ telekomunikaënì sìù. Pracujete v z vodï na v robu n poj, ÌdÌte obchodnì firmu, cestovnì kancel nebo spoleënost s plnï jin m zamï enìm. Vaöe poûadavky na telefonnì sìù jsou öirokè a komplexnì. Alcatel Office Businessô p edstavuje komplexnì a jednoduchè eöenì. M me odpovïô na vöechny vaöe poûadavky. Alcatel Office Businessô p edstavuje skuteënï komplexnì eöenì. Jedn se o systèm, kter je urëen pro vöechny firmy s maxim lnìm poëtem 128 telefonnìch poboëek a kter je schopen uspokojit vöechny vaöe poûadavky na telekomunikaënì sìù. Tento systèm nabìzì r znè typy telefonnìch p Ìstroj, umoûúuje nahr vat pozdravy pro volajìcì, je mobilnì, podporuje t movou pr ci, je multimedi lnì, umoûúuje efektivnì propojenì vìce firemnìch poboëek a ÌzenÌ a kontrolu provoznìch n klad. SystÈm nabìzì rovnïû speci lnì funkce pro nemocnice, hotely, studentskè koleje a jin ubytovacì za ÌzenÌ s aû 99 pokoji. Tento unik tnì systèm umoûnì zv öit produktivitu pr ce, zdokonalì profesion lnì p Ìstup k vaöim z kaznìk m a optimalizuje provoznì n klady vaöì telefonnì sìtï. NenÌ d leûitè, jak sloûitè nebo jednoduchè jsou vaöe poûadavky, Alcatel Office Businessô p edstavuje vûdy jednoduchè eöenì. Vöechny funkce systèmu Alcatel Office Businessô jsou urëeny pro zjednoduöenì a zv öenì efektivity pr ce vaöich zamïstnanc a pro zv öenì produktivity pr ce celè vaöì firmy.

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 14 RoËnÌk 2011 Praha 4. listopadu 2011 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 107. Zpr va o pr bïhu a v sledcìch v bïrovèho ÌzenÌ na udïlenì

Více

Cisco IP telefon 7960 a 7940

Cisco IP telefon 7960 a 7940 Návod k obsluze Copyright 2000ñ2002, Cisco Systems, Inc. Vöechna pr va vyhrazena. O B S A H vod prava a symboly pouûitè v dokumentu KAPITOLA 1 P edstavujeme p Ìstroj Cisco IP Phone 1-1 PodrobnÈ sezn menì

Více

Cisco IP telefon 7910

Cisco IP telefon 7910 Návod k obsluze Copyright 2000ñ2002, Cisco Systems, Inc. Vöechna pr va vyhrazena. O B S A H KAPITOLA 1 vod 1-1 KAPITOLA 2 Instalace IP telefonu Cisco ady 7910 2-1 UpozornÏnÌ t kajìcì se bezpeënosti 2-1

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 12 RoËnÌk 2008 Praha 4. Ëervence 2008 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 33. Opat enì obecnè povahy Ë. OOP/13/06.2008-6, kter m se mïnì

Více

DOPLNÃK K INSTALA»NÕMU

DOPLNÃK K INSTALA»NÕMU DOPLNÃK K INSTALA»NÕMU A PROGRAMOVACÕMU MANU LU Pouze pro modely: S A-39 -A S P-39 -A S A-39 -B S P-39 -B S A-38 -A S P-38 -A S A-38 -B S P-38 -B Výrobce: NIVELCO Process Control Co.Ltd. H-1043 Budapest,

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 8 RoËnÌk 2009 Praha 13. kvïtna 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 28. RozhodnutÌ o zruöenì povinnosti Ë. REM/4/04.2009-6 podniku s

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 21 RoËnÌk 2006 Praha 25. Ëervence 2006 OBSAH: A. NormativnÌ Ë st 137. Opat enì obecnè povahy Ë st pl nu vyuûitì r diovèho spektra Ë. PV-P/24/07.2006-24

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 17 RoËnÌk 2010 Praha 17. z Ì 2010 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 134. Opat enì obecnè povahy ñ» st pl nu vyuûitì r diovèho spektra Ë.

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 17 RoËnÌk 2009 Praha 2. Ìjna 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 64. Opat enì obecnè povahy - Anal za trhu Ë. A/7/09.2009-11, trh Ë.

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 18 RoËnÌk 2007 Praha 30. listopadu 2007 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 86. Opat enì obecnè povahy Ë. OOP/5/11.2007-14, kter m se stanovì

Více

Ruční kompaktní spouštěč motoru MS 116 Nov dimenze v oblasti ochrany motoru

Ruční kompaktní spouštěč motoru MS 116 Nov dimenze v oblasti ochrany motoru Ruční kompaktní spouštěč motoru MS 116 Nov dimenze v oblasti ochrany motoru CZELS 1002 / b ezen 2002 P Ìstroje nìzkèho napïtì Úsporná bezpojistková ochrana motoru do výkonu 7,5 kw Technologie, které můžete

Více

N VOD K POUéITÕ EXTERNÕ VENTILA»NÕ JEDNOTKY EMD 1000

N VOD K POUéITÕ EXTERNÕ VENTILA»NÕ JEDNOTKY EMD 1000 N VOD K POUéITÕ EXTERNÕ VENTILA»NÕ JEDNOTKY EMD 1000 UPOZORNÃNÕ --------------------------------------------- Ods van vzduch se nesmì odv dït do potrubì, kterè slouûì k odtahu zplodin tepeln ch zdroj

Více

Alcatel Office 4200 popis systému

Alcatel Office 4200 popis systému Alcatel Office 4200 popis systému Systém Alcatel Office Business poskytuje všechna možná řešení pro společnosti využívající od 8 do 128 telefonních přístrojů. Je to konkurenceschopný systém, který každému

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 3 ó Ë st 1/2 RoËnÌk 2009 Praha 19. ledna 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 5. Opat enì obecnè povahy ó Anal za trhu Ë. A/5/01.2009-3,

Více

Jednoduch frekvenënì mïnië ABB ACS50-0,18 aû 2,2 kw

Jednoduch frekvenënì mïnië ABB ACS50-0,18 aû 2,2 kw Jednoduch frekvenënì mïnië BB CS50-0,18 aû 2,2 k Technick katalog OBCHONÕ PROFIL PRŸMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEÿI SERVIS Jednoduch frekvenënì mïnië BB Co je jednoduch frekvenënì mïnië BB? Jednoduché

Více

ProvedenÌ UCNCP 9-28 E. Uspo d nì vl ken

ProvedenÌ UCNCP 9-28 E. Uspo d nì vl ken Popis PouûitÌ UCNCP 9-28 E ProvedenÌ Univerz lnì spojky UCNCP se skl dajì z jednoho tïsnìcìho Ëela a jednoho plastovèho hrnce. TÏsnÏnÌ mezi hrncem a tïsnìcìm Ëelem je realizov no pomocì jednoho silikonovèho

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 16 RoËnÌk 2006 Praha 15. Ëervna 2006 OBSAH: A. NormativnÌ Ë st 109. SdÏlenÌ o vyd nì vöeobecnèho opr vnïnì Ë. VO-R/10/05.2006-22, kter m se mïnì vöeobecnè

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 3 ó Ë st 1/2 RoËnÌk 2009 Praha 19. ledna 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 5. Opat enì obecnè povahy ó Anal za trhu Ë. A/5/01.2009-3,

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 5 RoËnÌk 2009 Praha 3. b ezna 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 17. Vyhl öenì v bïrovèho ÌzenÌ pro p ÌdÏly r diov ch kmitoët k zajiötïnì

Více

Doporučené zásady pro vypracování diplomových prací

Doporučené zásady pro vypracování diplomových prací 1 PRACOVNÕ KNIHA Ë. 1/96 Doporučené zásady pro vypracování diplomových prací RNDr. Jiří Dvořák, CSc. Mgr. Dan Smítal 2 O B S A H 1. vod.................................................................

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 16 RoËnÌk 2009 Praha 11. z Ì 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 57. Opat enì obecnè povahy Ë. OOP/10/09.2009-10, kter m se mïnì opat

Více

Alcatel OmniPCX Office

Alcatel OmniPCX Office Alcatel OmniPCX Office Systém pro elektronickou komunikaci...2 Modulární architektura...3 Řešení pro sítě LAN...4 Integrované řešení pro LAN,...4 Služby sítě LAN,...4 Řešení pro přístup k Internetu...5

Více

Alcatel-Lucent 9 SERIES. Nové směry komunikace

Alcatel-Lucent 9 SERIES. Nové směry komunikace 9 SERIES Nové směry komunikace 9 SERIES Ještě všestrannější funkce Stolní telefony 9 Series nyní přicházejí s mnoha novými funkcemi a vlastnostmi a s cílem zvýšit kvalitu firemní komunikace. ŠPIČKOVÁ KVALITA

Více

Online Training Solutions, Inc. Microsoft Windows XP Krok za krokem

Online Training Solutions, Inc. Microsoft Windows XP Krok za krokem Online Training Solutions, Inc. Microsoft Windows XP Krok za krokem Computer Press, a.s. Brno 2007 Microsoft Windows XP Krok za krokem Online Training Solutions, Inc. Computer Press, a.s., 2007. Dotisk

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 16 RoËnÌk 2011 Praha 9. prosince 2011 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 115. Opat enì obecnè povahy ñ VöeobecnÈ opr vnïnì Ë. VO-R/13/11.2011-18,

Více

VANDEX - SPECI LNÕ V ROBKY IZOLACE PROTI VODÃ SANACE BETONU SANACE STAR CH STAVEB

VANDEX - SPECI LNÕ V ROBKY IZOLACE PROTI VODÃ SANACE BETONU SANACE STAR CH STAVEB VANDEX - SPECI LNÕ V RBKY IZLACE PRTI VDÃ SANACE BETNU SANACE STAR CH STAVEB Jak p sobì Vandex? Cementem v zanè hydroizolaënì materi- ly Vandex se skl dajì ze speci lnìch cement, k emenn ch pìsk s optim

Více

Camera Raw v Adobe Photoshop CS2 Vylepšujeme fotografie z digitálního negativu

Camera Raw v Adobe Photoshop CS2 Vylepšujeme fotografie z digitálního negativu Camera Raw v Adobe Photoshop CS2 Vylepšujeme fotografie z digitálního negativu Předmluva 9 Form t raw v re lnèm svïtï 9 LÈpe je nauëit se ryba it 10 Fotograf alias minilab 10 Objem zpracov van ch dat je

Více

Obr. 1 Logo Transparent Ready

Obr. 1 Logo Transparent Ready 122 A U T O M A T I Z A C E R O Č N Í K 4 8 Č Í S L O 2 Ú N O R 2 0 0 5 průvodce řídicími systémy pro inteligentní budovy SpoleËnost, kter p sobì po celèm svïtï a zamï uje se p edevöìm na rozvod elektrickè

Více

Proč byste měli používat počítač? 9 Váš první počítač? 11. Hodina anatomie 13. Spuštění počítače 27 Windows, váš operační systém 29

Proč byste měli používat počítač? 9 Váš první počítač? 11. Hodina anatomie 13. Spuštění počítače 27 Windows, váš operační systém 29 Obsah Proč byste měli používat počítač? 9 Váš první počítač? 11 V pr ci Ö 11 Ö a doma 11 Hodina anatomie 13 ProhlÈdnÏte si sv j poëìtaë Ö 13 Kl vesnice 14 Myö 16 Monitor 17 Centr lnì jednotka 18 ZadnÌ

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 21 RoËnÌk 2009 Praha 27. listopadu 2009 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 77. Opat enì obecnè povahy ñ VöeobecnÈ opr vnïnì Ë. VO-R/11/11.2009-17

Více

e-learning www.kontis.cz www.e-learn.cz Vzdělávání levněji, rychleji a lépe

e-learning www.kontis.cz www.e-learn.cz Vzdělávání levněji, rychleji a lépe e-learning www.kontis.cz www.e-learn.cz e-learning Proč e-learning? V souëasnèm svïtï, kdy informace je hybnou silou obchodu, jiû asi nikdo nepochybuje o nutnosti st lèho vzdïl v nì. SoustavnÈ ökolenì

Více

StavebnÌ spo enì v»r. StavebnÌ spo enì v»r

StavebnÌ spo enì v»r. StavebnÌ spo enì v»r Rok 23 byl v oblasti stavebnìho spo enì rokem v znamn ch legislativnìch zmïn. Po dlouh ch debat ch byla na podzim parlamentem schv lena novela stavebnìho spo enì, jejìmû cìlem bylo p iblìûit Ëesk systèm

Více

Pod kování...17 Úvod...19

Pod kování...17 Úvod...19 Stru ný obsah Pod kování...17 Úvod...19 ást I: Základy Windows XP Professional 23 1 Úvod do správy systému Windows XP Professional...25 2 Konfigurace prost edí...51 3 Konfigurace hardwarových za ízení

Více

Kompendium o topných kabelech Část 1: Úsporné vytápění

Kompendium o topných kabelech Část 1: Úsporné vytápění Kompendium o topných kabelech Část 1: Úsporné vytápění DE-VI s. r. o., Břeclav 1999 é dn Ë st z obsahu tohoto kompendia nesmì b t kopìrov na a rozmnoûov na bez pìsemnèho souhlasu vydavatele. 3 Všeobecné

Více

Adobe noviny. V ûenì p telè, p ich zìme. »erven 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 2. Adobe InDesign 1.0 ñ konkurence v DTP

Adobe noviny. V ûenì p telè, p ich zìme. »erven 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 2. Adobe InDesign 1.0 ñ konkurence v DTP Adobe noviny»erven 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 2 InformaËnÌ zpravodaj vyd van spoleënostì AMOS Software pro uûivatele produkt firmy Adobe Systems V ûenì p telè, p ich zìme k v m s dalöìm ËÌslem Adobe novin

Více

2N OMEGA. Obchodní nabídka telefonní ústředny NPT-12143. Číslo zakázky. PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU!

2N OMEGA. Obchodní nabídka telefonní ústředny NPT-12143. Číslo zakázky. PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU! Obchodní nabídka telefonní ústředny 2N OMEGA Číslo zakázky NPT-12143 PBX OMEGA získala CE - značku certifikovanou v zemích EU! 2N TELEKOMUNIKACE a.s. má zaveden a certifikován systém řízení kvality dle

Více

KomunikaËnÌ a ÌdÌcÌ p Ìstroj BKS24-1B

KomunikaËnÌ a ÌdÌcÌ p Ìstroj BKS24-1B KomunikaËnÌ a ÌdÌcÌ p Ìstroj BKS-B Řízení a kontrola požárních a odkuřovacích klapek vybavených servopohonem ve spojení s napájecím a komunikačním přístrojem. Účinnost BKS-B přijímá přes napájecí a komunikační

Více

Radost z vlastnictvì vozidla Alfa Romeo 156 je takè v kaûdèm ohledu potïöenìm z jeho volby. ÿada Lineaccessori V m nabìzì öirokou ök lu doplúk

Radost z vlastnictvì vozidla Alfa Romeo 156 je takè v kaûdèm ohledu potïöenìm z jeho volby. ÿada Lineaccessori V m nabìzì öirokou ök lu doplúk Alfa Romeo 156 2 Radost z vlastnictvì vozidla Alfa Romeo 156 je takè v kaûdèm ohledu potïöenìm z jeho volby. ÿada Lineaccessori V m nabìzì öirokou ök lu doplúk navrûen ch k uspokojenì i tïch nejmenöìch

Více

PŘEDNOSTI domnick hunter hiross S.p.A.

PŘEDNOSTI domnick hunter hiross S.p.A. P o l e S t a r refrigeration dryers POLESTAR: JASNÃ Z ÿõcõ HVÃZDA SuöiË PoleStar se zrodil po tèmï Ëty iceti letech zkuöenostì spoleënosti dh hiross s v robou a provozem za ÌzenÌ na pravu stlaëenèho vzduchu.

Více

www.alfaromeo.cz RazÌtko dealerstvì

www.alfaromeo.cz RazÌtko dealerstvì www.alfaromeo.cz RazÌtko dealerstvì VyobrazenÌ a popisy v tomto katalogu jsou pouze orientaënì. V robce si vyhrazuje pr vo kdykoli a bez p edchozìho upozornïnì zavèst pravy, kterè povaûuje za uûiteënè

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 14 ó Ë st 1/5 RoËnÌk 2006 Praha 9. kvïtna 2006 OBSAH: A. NormativnÌ Ë st 69. RozhodnutÌ o cenï ve vïci zruöenì cenovèho rozhodnutì Ë. 03/PROP/2004

Více

Alcatel First Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD

Alcatel First Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Alcatel First Reflexes Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Jak pou½ívat tuto u½ivatelskou pøíruèku? +RZ Vlastníte digitální telefon Alcatel First Reflexes. Tento telefon s velmi jednoduchou

Více

Alcatel Easy Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD

Alcatel Easy Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Alcatel Easy Reflexes Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Jak pou½ívat tuto u½ivatelskou pøíruèku? +RZ Vlastníte digitální telefon Alcatel Easy Reflexes. U½ivatelský konfort spojený

Více

Obsah. Předmluva Irsko ve zkratce Pobyt a vstupní pravidla Život v Irsku... 23

Obsah. Předmluva Irsko ve zkratce Pobyt a vstupní pravidla Život v Irsku... 23 Předmluva........................................... 11 Irsko ve zkratce...................................... 12 Politická a ekonomická struktura........................... 12 Ekonomika..........................................

Více

Obsah. Úvodem 7. Procházíme Internet 11. Komu je kniha urëena 8 Co v knize najdete 8 Konvence pouûitè v knize 9

Obsah. Úvodem 7. Procházíme Internet 11. Komu je kniha urëena 8 Co v knize najdete 8 Konvence pouûitè v knize 9 Obsah Úvodem 7 Komu je kniha urëena 8 Co v knize najdete 8 Konvence pouûitè v knize 9 Procházíme Internet 11 Co pot ebujeme 11 Pohyb po Internetu 11 Jak to funguje 11 Popis prohlìûeëe Internet Explorer

Více

Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti

Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti Alcatel OmniPCX 4400 Základní vlastnosti Popis Multimediální telekomunikační systém Alcatel OmniPCX 4400 umožňuje digitální přenosy hlasu, dat a obrazů do kapacity 50 000 přípojek a připojení do běžných

Více

PROGRAMOVATELN REGUL TOR PROSTOROV TEPLOTY

PROGRAMOVATELN REGUL TOR PROSTOROV TEPLOTY z Ì 2004 PROGRAMOVATE REGU TOR PROSTOROV TEPOTY KATAOGOV IST Regul tor je urëen pro ÌzenÌ otopn ch nebo chladicìch soustav v rodinn ch domech, bytech, kancel Ìch a podobnï dle nastavitelnèho ËasovÈho a

Více

N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE ES22-ES23-ES24

N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE ES22-ES23-ES24 N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE ES22-ES23-ES24 UPOZORNÃNÕ NejkratöÌ vzd lenost varnè desky od spodnì plochy digesto e musì b t nejmènï 65 cm. Pokud je v n vodu na instalaci varnè desky poûadov na vïtöì vzd lenost,

Více

KX-TDA verze 2.02. Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02.

KX-TDA verze 2.02. Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02. KX-TDA verze 2.02 Rozšiřte kapacitu a schopnosti Vašeho systému KX-TDA povýšením na verzi 2.02. Digitální IP pobočkový system Panasonic KX-TDA výkonný firemní komunikační system poskytující vyspělá řešení

Více

MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ

MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ MOBILNÍ KOMUNIKACE STRUKTURA GSM SÍTĚ Jiří Čermák Letní semestr 2005/2006 Struktura sítě GSM Mobilní sítě GSM byly původně vyvíjeny za účelem přenosu hlasu. Protože ale fungují na digitálním principu i

Více

VÃSTNÕK. ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2003 OBSAH. » stka 24 18. dubna 2003 Cena 96 KË. vod... 1874. I. Registrace

VÃSTNÕK. ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2003 OBSAH. » stka 24 18. dubna 2003 Cena 96 KË. vod... 1874. I. Registrace VÃSTNÕK ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2003» stka 24 18. dubna 2003 Cena 96 KË OBSAH vod............................................................ 1874 I. Registrace AbecednÌ seznam zaregistrovan ch

Více

Obsah. vod 13. Tv rëì n stroje aplikace Flash 23

Obsah. vod 13. Tv rëì n stroje aplikace Flash 23 vod 13 O aplikaci Flash 14 Co dïl z Flashe speci lnì webdesignov n stroj? 15 Flash MX 2004: co je novèho? 16 Jak pouûìvat tuto knihu 20 SystÈmovÈ poûadavky 21 Kapitola 1: 23 Tv rëì n stroje aplikace Flash

Více

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK

TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK TELEKOMUNIKA»NÕ VÃSTNÕK»ESK TELEKOMUNIKA»NÕ ÿad» stka 20 RoËnÌk 2010 Praha 12. listopadu 2010 OBSAH: OddÌl st tnì spr vy A. NormativnÌ Ë st 181. RozhodnutÌ o cenï Ë. CEN/4/10.2010-78 ve vïci uloûenì povinnosti

Více

MrazniËka. N VOD K POUéITÕ EUC2603 EUC3003 818 21 34-02/6

MrazniËka. N VOD K POUéITÕ EUC2603 EUC3003 818 21 34-02/6 MrazniËka N VOD K POUéITÕ EUC2603 EUC3003 818 21 34-02/6 BezpeËnostnÌ pokyny MÏjte na pamïti, ûe vaöe nov mrazniëka m ûe mìt jinè funkce neû mrazniëka pouûìvan d Ìve. PeËlivÏ si p eëtïte tento n vod k

Více

Postup při instalaci aplikace Kalkulačka Home Credit Spotřebitelské ú věry 2002

Postup při instalaci aplikace Kalkulačka Home Credit Spotřebitelské ú věry 2002 Postup při instalaci aplikace Kalkulačka Home Credit Spotřebitelské ú věry 2002 V ná sledujícím dokumentu jsme pro Vás připravili poměrně podrobný postup při instalaci software na Váš počítač. Postup je

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Touch, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití

Více

Servopohony pro topenì, vïtr nì a klimatizaci 2. SM-4. Informace o v robku KlapkovÈ servopohonys. i

Servopohony pro topenì, vïtr nì a klimatizaci 2. SM-4. Informace o v robku KlapkovÈ servopohonys. i Servopohony pro topenì, vïtr nì a klimatizaci. SM- Informace o v robku KlapkovÈ servopohonys SM i KompletnÌ sortiment pro vöeobecnè p estavov nì klapek yp LM NM SM M GM LF F i KrouticÌ moment Nm Nm Nm

Více

Ñalwa-Kombi-4ì. RegulaËnÌ ventily pro obïh teplè uûitkovè vody. únor DN 15 aû zkouöeno DVGW. se ÌzenÌ s p esnostì na litry

Ñalwa-Kombi-4ì. RegulaËnÌ ventily pro obïh teplè uûitkovè vody. únor DN 15 aû zkouöeno DVGW. se ÌzenÌ s p esnostì na litry únor 00 Ñalwa-Kombi-ì RegulaËnÌ ventily pro obïh teplè uûitkovè vody DN 1 aû zkouöeno DVGW se ÌzenÌ s p esnostì na litry nastavenì teploty s p esnostì na stupnï C Honeywell Ñalwa - Kombi ì V za ÌzenÌch

Více

Vyplňte API klíč, který si vygenerujete v Nastavení obchodu v profilu Uloženky v části Nastavit klíč pro API.

Vyplňte API klíč, který si vygenerujete v Nastavení obchodu v profilu Uloženky v části Nastavit klíč pro API. Obsah Aktivace modulu... 2 Nastavení poboček a cen... 3 Cena... 5 Zdarma od... 5 Mapování stavů zásilek... 6 Zobrazení dopravy na eshopu... 6 Práce s objednávkami... 9 Vytvoření zásilky... 10 Stornování

Více

Projektov nì s kotli De Dietrich

Projektov nì s kotli De Dietrich Projektov nì s kotli De Dietrich ProvoznÌ vlastnosti, z kladnì pravidla n vrhu, hydraulick a elektrick zapojenì kotl De Dietrich vëetnï p ÌsluöenstvÌ a technick specifikace dle vzorov ch schèmat.. vod

Více

VÃSTNÕK. ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2006 OBSAH. » stka 42 25. z Ì 2006 Cena 26,ñ KË. vod... 2498. I. Registrace

VÃSTNÕK. ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2006 OBSAH. » stka 42 25. z Ì 2006 Cena 26,ñ KË. vod... 2498. I. Registrace VÃSTNÕK ÿadu PRO OCHRANU OSOBNÕCH DAJŸ 2006» stka 42 25. z Ì 2006 Cena 26,ñ KË OBSAH vod............................................................ 2498 I. Registrace P ehled zruöen ch registracì za obdobì

Více

vod 11 Z kladnì pojmy 15

vod 11 Z kladnì pojmy 15 vod 11 Z kladnì pojmy 15 V kres 15 Modely 16 Prvky 17 AktivnÌ v kres, aktivnì model a reference 18 PracovnÌ jednotky 18 Pohled 19 Vrstvy 21 BuÚky 21 N stroje a lohy 22 äablony 24 Styly 25 dgnlib 27 AccuDraw

Více

CL232. Převodník RS232 na proudovou smyčku. S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení

CL232. Převodník RS232 na proudovou smyčku. S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení Převodník RS232 na proudovou smyčku S galvanickým oddělením, vysokou komunikační rychlostí a se zvýšenou odolností proti rušení 28. dubna 2011 w w w. p a p o u c h. c o m CL232 Katalogový list Vytvořen:

Více

HP DeskJet. Tiskárna 710C Series

HP DeskJet. Tiskárna 710C Series HP DeskJet Tiskárna 710C Series Uživatelská pøíruèka Podpora a registrace Informace o podpo e produktu a registraci tisk rny naleznete na webovè str nce HP DeskJet Support: http://www.deskjet-support.com.

Více

Alcatel Advanced Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD

Alcatel Advanced Reflexes. Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Alcatel Advanced Reflexes Alcatel OmniPCX Office ARCHITECTS OF AN INTERNET WORLD Jak pou½ívat tuto u½ivatelskou pøíruèku? +RZ Digitální telefon Alcatel Advanced Reflexes. Velký displej, navigátor a znaková

Více

Některé zločiny už ani bez počítačů páchat nelze,

Některé zločiny už ani bez počítačů páchat nelze, Příloha: Zalistujte si s námi IdentifikaËnÌ systèmy Prosperita? Především! Nic jiného neřeším. ročník 8 (10 / 2006) www. premium.prosperita.info Některé zločiny už ani bez počítačů páchat nelze, řekl bez

Více

Adobe Acrobat 4.0: tèma ËÌslo 1

Adobe Acrobat 4.0: tèma ËÌslo 1 B ezen 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 1 InformaËnÌ zpravodaj vyd van spoleënostì AMOS Software pro uûivatele produkt firmy Adobe Systems MilÌ p telè, v vodu prvnìho letoönìho vyd nì Adobe novin bychom v m r di

Více

O MIKROPROCESORECH, MYŠÍCH A MODEMECH

O MIKROPROCESORECH, MYŠÍCH A MODEMECH Kapitola 1 VE VZDUCHU Jak fungujì letadla, str. 2 Jak fungujì vrtulnìky, str. 6 Jak fungujì upoutanè vzducholodï, str. 9 Jak fungujì ÌzenÈ st ely s plochou dr hou letu, str. 10 Jak fungujì kluz ky, str.

Více

Obsah. Úvodem 7. Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9

Obsah. Úvodem 7. Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9 Obsah Úvodem 7 Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9 Procházíme Internet 11 Co pot ebujeme 11 Pohyb po Internetu 11 Jak to funguje 11 Popis prohlížeče Internet Explorer

Více

ISDN telefony AVAYA 1408 / 1416 připojené na Integral Enterprise. Návod na obsluhu

ISDN telefony AVAYA 1408 / 1416 připojené na Integral Enterprise. Návod na obsluhu ISDN telefony AVAYA 1408 / 1416 připojené na Integral Enterprise Návod na obsluhu 2 Obsah str.: Důležitá upozornění a informace. 4 Seznamte se s Vaším telefonem Přehled funkcí a tlačítek telefonů ; Signální

Více

PCM30U Popis zařízení 3UST

PCM30U Popis zařízení 3UST Popis zařízení 3UST TTC Telekomunikace, s.r.o. Třebohostická 5, 100 00, Praha 10 Česká republika tel: +420 234 052 386, 1111 fax: +420 234 052 999 e-mail: pcm30u@ttc.cz web: http://www.ttc.cz Dok. č. 427S809.951.14.N01

Více

SystÈmy zpracov ni obrazu

SystÈmy zpracov ni obrazu SystÈmy zpracov ni obrazu SystÈm zpracov nì obrazu QUICK IMAGE SystÈm zpracov nì obrazu QUICK SCOPE ruënì provedenì SystÈm zpracov nì obrazu QUICK SCOPE CNC Strana 430 Strana 431 Strana 431 3D CNC-systÈm

Více

Návod pro vzdálené p ipojení do sít UP pomocí VPN pro MS Windows 7

Návod pro vzdálené p ipojení do sít UP pomocí VPN pro MS Windows 7 Návod pro vzdálené p ipojení do sít UP pomocí VPN pro MS Windows 7 1. Úvod nezbytné kroky ne se p ipojíte 2. Jak si vytvo it heslo 3. Nastavení VPN p ipojení pro Windows 7 1. Úvod Slu ba VPN umo uje vstoupit

Více

RYPADLONAKLADAČE. řady 695 Super R P R O F E S I O N A L P A R T N E R

RYPADLONAKLADAČE. řady 695 Super R P R O F E S I O N A L P A R T N E R R RYPADLONAKLADAČE řady 695 Super R P R O F E S I O N A L P A R T N E R MOTOR 695 Super R V robce a typ CASE, Turbodiesel s mezichladiëem Model 445 TA / M2 Maxim lnì v kon ISO TR 144396 111 PS (82 kw)

Více

CT LINE XVD MODUL FAX-MODEMOVÉHO P EPÍNA E, VRÁTNÉHO, PROVOLBY DISA A SPÍNA E T LINE TABLO 2,4,10 DVE NÍ TELEFON VRÁTNÉHO (VN JŠÍ JEDNOT KA) 1 ÚVOD

CT LINE XVD MODUL FAX-MODEMOVÉHO P EPÍNA E, VRÁTNÉHO, PROVOLBY DISA A SPÍNA E T LINE TABLO 2,4,10 DVE NÍ TELEFON VRÁTNÉHO (VN JŠÍ JEDNOT KA) 1 ÚVOD P ÍDAVNÉ VYBAVENÍ CT LINE XVD MODUL FAX-MODEMOVÉHO P EPÍNA E, VRÁTNÉHO, PROVOLBY DISA A SPÍNA E T LINE TABLO 2,4,10 DVE NÍ TELEFON VRÁTNÉHO (VN JŠÍ JEDNOT KA) 1 ÚVOD P ídavným vybavením rozší íte u itné

Více

ParnÌ oh ÌvaËe. Nov generace

ParnÌ oh ÌvaËe. Nov generace ParnÌ oh ÌvaËe Nov generace é dnè jinè parnì oh ÌvaËe n ekonomicky v hodnïjöì HlavnÌmi v hodami tohoto v mïnìku jsou zcela unik tnì geometrie a pevnost nerezov ch desek zajiöùujìcì optim lnì p estup tepla

Více

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy Zdokonalte styl své práce Pokud podnikáte, je pro vás zásadní spokojenost zákazníků, produktivita zaměstnanců a kontrola nákladů. Spokojenost

Více

V voj spot ebnìch v daj Ëesk ch dom cnostì

V voj spot ebnìch v daj Ëesk ch dom cnostì N sledujìcì grafy ilustrujì v voj ve skladbï penïûnìch v daj Ëesk ch dom cnostì v pr bïhu 90. let a na zaë tku novèho tisìciletì (do u ). V kaûdè publikaci Standard, vyd vanè s roënì periodicitou, jsou

Více

MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY. Komplexní řešení podnikové komunikace. Alcatel OmniPCX Office

MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY. Komplexní řešení podnikové komunikace. Alcatel OmniPCX Office MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY Komplexní řešení podnikové komunikace Alcatel OmniPCX Office VOICE, INT KOMUNIKAČNÍ ŘEŠENÍ JEDINÝ SYSTÉM PRO JAKÉKOLIV POŽADAVKY Řídíte-li stejně jako v našem příkladě malou až střední

Více

RefWorks. Příručka uživatele. Pot ebujete pomoci? Prodej a podpora: Online Tutorial. Help. www.refworks.com PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU

RefWorks. Příručka uživatele. Pot ebujete pomoci? Prodej a podpora: Online Tutorial. Help. www.refworks.com PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU RefWorks Pot ebujete pomoci? Online Tutorial Příručka uživatele Online pr vodce objasúuje vöechny funkce RefWorks formou kr tk ch prezentacì. Volbu Tutorial naleznete v rolovacìm menu Help. PŘIHLÁŠENÍ

Více

RefWorks. Příručka uživatele. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU

RefWorks. Příručka uživatele.   PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU RefWorks Příručka uživatele PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU Vstupte pomocì http://www.refworks.com/refworks a zadejte svè osobnì jmèno a heslo (Login Name a Password). Jestliûe s RefWorks pracujete poprvè, vytvo

Více

N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE P780ASCFPX P580ASCFPX

N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE P780ASCFPX P580ASCFPX N VOD K POUéITÕ DIGESTOÿE P780ASCFPX P580ASCFPX UPOZORNÃNÕ Vzd lenost varnè desky od spodnì plochy digesto e musì b t nejmènï 65 cm. Pokud je v n vodu na instalaci varnè desky poûadov na vïtöì vzd lenost,

Více

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE Manager Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu 06 Nastavení možností

Více

Hypotek rnì trh. Hypotek rnì trh

Hypotek rnì trh. Hypotek rnì trh Hypotek rnì trh ObecnÏ lze Ìci, ûe rok 2 a prvnì polovina roku 24 se nesly ve svïtle rostoucìho z jmu o vïrovè produkty hypoteënìch bank, a to i p es nulovou st tnì rokovou dotaci k hypoteënìm vïr m na

Více

Adobe noviny. V ûenì p telè, vodem t etìho letoönìho. Z Ì 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 3. Adobe Photoshop m novou verzi: 5.5. P ijôte za n mi na

Adobe noviny. V ûenì p telè, vodem t etìho letoönìho. Z Ì 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 3. Adobe Photoshop m novou verzi: 5.5. P ijôte za n mi na Adobe noviny Z Ì 1999 RoËnÌk 1999,»Ìslo 3 InformaËnÌ zpravodaj vyd van spoleënostì AMOS Software pro uûivatele produkt firmy Adobe Systems V ûenì p telè, vodem t etìho letoönìho ËÌsla Adobe novin dovolte

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

animeo Compact animeo Compact

animeo Compact animeo Compact animeo Compact řídicí systém pro sluneční a pohledové clony v komerčních budovách - 1 - Řídicí systém SOMFY animeo Compact představuje novou generaci řídicích systémů, která uživateli poskytuje bohaté

Více

HiPath ProCenter Office V1.0

HiPath ProCenter Office V1.0 HiPath ProCenter Office V1.0 HiPath ProCenter Office V1.0 je kompletní řešení pro vytváření center obsluhy volání (call centrum) a zpracovávání zpráv pro malé a střední podniky. Umožňuje dalekosáhlé využití

Více

modul MIS 0 SW pro T LINE, CT LINE

modul MIS 0 SW pro T LINE, CT LINE NÁVOD K OBSLUZE euroisdn 2B+D modul MIS 0 SW pro T LINE, CT LINE 1.1 Úvod Modul MIS 0 je euroisdn modul, který umo ní p ímé p ipojení telefonních úst eden spole nosti ALPHATEL PLUS s.r.o. na digitální

Více

D ky aplikaci GroupWise se móìete vyhnout tžìkostem s psan m

D ky aplikaci GroupWise se móìete vyhnout tžìkostem s psan m V E R Z E 5.1/5.2 Q U I C K S T A R T C A R D P R O A P L I K A C I W E B A C C E S S J A V A TM GROUPWISE 5.2 QUICK START CARD Aplikace GroupWise WebAcces v m umoìëuje z skat pþ stup k poätž a kalend

Více

ZMÃNA Ë. 2 ÚPO PELECHY TEXTOVÁ A GRAFICKÁ»ÁST. Ing. arch. Ladislav Bareö PAFF - architekti

ZMÃNA Ë. 2 ÚPO PELECHY TEXTOVÁ A GRAFICKÁ»ÁST. Ing. arch. Ladislav Bareö PAFF - architekti ZMÃNA Ë. 2 ÚPO PELECHY TEXTOVÁ A GRAFICKÁ»ÁST Ing. arch. Ladislav Bareö PAFF - architekti KVÃTEN 2011 POÿIZOVATEL: MÏstsk ú ad Domaûlice adresa: MÏstsk ú ad Domaûlice Odbor v stavby a územního plánování

Více

NÁHLAVNÍ SOUPRAVA. pro akumulátor

NÁHLAVNÍ SOUPRAVA. pro akumulátor NÁHLAVNÍ SOUPRAVA LEGENDA KE SCHÉMATU ZÁKLADNÍ JEDNOTKA NÁHLAVNÍ SOUPRAVA 1 Posuvný přepínač Tx (A-D) 18 Mikrofon 2 Posuvný přepínač Rx (1-4) 19 Reproduktor 3 Hlasitost hovoru NAHORU 20 Tlačítko Mluvit

Více

U1601 Systém řízení spotřeby energie ECS

U1601 Systém řízení spotřeby energie ECS 64 kanálů ke sledování spotřeby energie, výkonu a nákla dů fyzických vstupů, které lze libovolně přiřadit Jazyk Energy Control Language k naprogramování vy hodnocovacích, sledovacích a optimalizačních

Více

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace čipové karty s certifikátem... 5 3 Instalace čtečky čipových karet... 10 3.1 Instalace z Windows Update... 10 3.2 Manuální instalace

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

StandardnÌ mïniëe ABB ACS150 0,37 aû 4 kw

StandardnÌ mïniëe ABB ACS150 0,37 aû 4 kw StandardnÌ mïniëe ABB ACS50 0,7 aû 4 kw Technick katalog OBCHODNÕ PROFIL PRŸMYSL PRODUKTY APLIKACE EXPERTIZY PARTNEÿI SERVIS StandardnÌ mïniëe ABB : ACS50-0E - 0A4-4 5 OznaËenÌ typovè ady JmenovitÈ hodnoty

Více

www.mgmtpress.cz Michael Hammer THE AGENDA What Every Business Must Do to Dominate the Decade

www.mgmtpress.cz Michael Hammer THE AGENDA What Every Business Must Do to Dominate the Decade Michael Hammer THE AGENDA What Every Business Must Do to Dominate the Decade This translation published by arrangement with Crown Business, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random

Více

Online manuál pro řadu AR-M230/M270 Tisková sít'ová řešení

Online manuál pro řadu AR-M230/M270 Tisková sít'ová řešení Online manuál pro řadu AR-M230/M270 Tisková sít'ová řešení Průvodce administrátora Start Klepněte na tlačítko "Start". Ochranná známka Zaregistrována v roce 2003 společností Sharp Corporation. Všechna

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače 3 Ovládání TV služby 4 1. Informace o pořadu 4 2. Seznam TV kanálů 5 3. Možnosti kanálů 5 4. Programový průvodce 6 5. Změna pořadí

Více

»ESK PÿEKLAD ESDP EVROPSK PERSPEKTIVY ZEMNÕHO ROZVOJE. SmÏrem k vyv ûenèmu a trvale udrûitelnèmu rozvoji zemì EvropskÈ unie. Vydala Evropsk unie

»ESK PÿEKLAD ESDP EVROPSK PERSPEKTIVY ZEMNÕHO ROZVOJE. SmÏrem k vyv ûenèmu a trvale udrûitelnèmu rozvoji zemì EvropskÈ unie. Vydala Evropsk unie NEPRODEJN ESDP EVROPSK PERSPEKTIVY ZEMNÕHO ROZVOJE SmÏrem k vyv ûenèmu a trvale udrûitelnèmu rozvoji zemì EvropskÈ unie P ijato v Postupimi ministry zemì EU, kte Ì zodpovìdajì za zemnì pl nov nì KvÏten

Více