RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč 3113 (základní školy), pol (neinvestiční příspěvky zřízeným PO), č. org Kč Objekt Základní školy Písnická v Praze 12, Písnická 760/11, Praha 4, byl postaven roku V objektu jsou dvě tělocvičny, jejichž obvodové stěny jsou 1/2 tvořeny původními kopelity. Kopelity jsou z důvodu stáří popraskány na mnoha místech, dochází k nekontrolovanému vypadávání tvrzeného skla do prostoru tělocvičen. Hrozí úrazy dětí během výuky tělesné výchovy. Poslední případ uvolnění části kopelitu byl zaznamenán během měsíce října, kdy vypadla celá vnitřní tabule kopelitu za přítomnosti žáků. Stávající stav je neudržitelný z důvodu bezpečnosti dětí při výuce povinného předmětu tělesné výchovy. Kromě bezpečnostních aspektů je zde i problém týkající se tepelných ztrát vysokých provozních nákladů. Právě i z důvodu značného opotřebení je již zcela nefunkční těsnící tmel. Díky těmto nedostatkům dochází i k zatékání do objektu tělocvičen. Dne za přítomnosti starosty Mgr. Petra Prchala, zást. starosty Ing. Hany Jandové, zást. starosty Mgr. Zlatuše Rybářové, zást. starosty Ing. Jiřího Fremra, vedoucího odboru školství, kultury a vzdělávání Mgr. Ivana Martínka, technika odboru školství, kultury a vzdělávání Vojtěcha Hrčky a ředitelky základní školy Mgr. Blanky Pilátové, proběhlo místní šetření ve zmiňovaných tělocvičnách. Přítomní se dohodli na nutné opravě, vzhledem k vážnému havarijnímu stavu kopelitů. Na základě havarijního stavu kopelitů byla vypracována cenová kalkulace odbornou firmou na celkovou revitalizaci kopelitů. Z té vyplývá, že optimální řešení se pohybuje cca v částce 1 mil. Kč. Samozřejmě realizace zakázky bude probíhat formou výběrového řízení malého rozsahu a je možné, že se podaří celkové náklady snížit. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv. Strana 1 (celkem 11)

2 RZ č. 58 Posílení rozpočtu ORJ 0016 Kultura o Kč pro Husovu knihovnu v Modřanech na dovybavení novými regály potřebnými k rozšíření výpůjčních prostor do volného výběru knih. Knihovna se potýká s nedostatkem míst na uložení nakoupených nových knih (činnosti knihovnické), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv. RZ č. 59 Snížení rozpočtu ORJ 0016 Kultura v částce Kč na posílení provozu základních škol v rámci zajištění neinvestičních požadavků. z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (nákup ost. služeb) z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (drobný hm. dlouhod. maj.) z 3319 (ostatní záležitosti kultury), pol (opravy a udržování) Kč Kč Kč Finanční prostředky budou na základě rozpočtové změny č. 60 zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství v částce Kč rozpočtová skladba: na 3113 (základní školy), pol (neinv. přísp. zřízeným PO) v členění: 1) Základní škola a mateřská škola ANGEL v Praze 12, č. org Kč vybavení Ipad učebny Ipady, nábytek 2) Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org Kč 60 tis. Kč je určeno na pokrytí vícenákladů spojených se zajištěním náhradního provozu školní jídelny během rekonstrukce školní kuchyně, 170 tis. Kč (posílení ICT v základní škole i v mateřských školách) Strana 2 (celkem 11)

3 3) Základní škola Písnická v Praze 12, č. org Kč nákup učebních pomůcek, doplnění učebnic, nové tabule do tříd 1. st. na základě revize 4) Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org Kč nákup skříněk do tříd na uložení učebních pomůcek Finanční prostředky budou uvolněny z ORJ 0016 na základě rozpočtové změny č. 59 a zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ RZ č. 61 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s konáním voleb do Senátu Parlamentu České Republiky vyhlášených na dny12. a 13. října 2012, a to a) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (platy zaměstnanců v pracovním poměru) Kč b) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (ostatní platy) Kč c) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (ostatní osobní výdaje) Kč d) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (pov. poj. na soc. zab. a státní politiku zaměstnanosti) Kč e) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (pov. poj. na veřejné zdravotní pojištění) Kč f) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (ostat. povinné poj. placené zaměstnavatelem) Kč g) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity na materiál potřebný k zajištění voleb (např. informační tiskoviny, kancelářské potřeby, přelepky na volební urny). h) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (služby telekomunikací a radiokomunikací) Kč Finanční prostředky budou použity na zajištění telefonního spojení do každé volební místnosti v územním obvodu obce. i) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nájemné) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu za pronájem volebních místností. Strana 3 (celkem 11)

4 j) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nákup ostatních služeb) Kč Finanční prostředky budou použity na zajištění rozvozu volebních zástěn a uren, přepravu členů okrskových volebních komisí vozy taxi, stravenky pro členy OVK a zaměstnance, zajišťující průběh voleb na pracovištích ÚMČ. k) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (opravy a udržování) Kč Finanční prostředky budou použity na opravu stávajících volebních zástěn. l) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (cestovné, tuzemské i zahraniční) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu cestovních nákladů členů OVK, kteří využívali při zajištění voleb vlastní vozidlo. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/195/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím rozpočtu hl. m. Prahy za rok RZ č. 62 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o Kč na úhradu nákladů vzniklých v souvislosti s konáním voleb do Senátu Parlamentu České Republiky vyhlášených na dny 12. a 13. října 2012, a to a) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nákup materiálu j. n.) b) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nájemné) c) 6115 (volby do zastupitelstev územních samosprávných celků), pol (nákup ostatních služeb) Kč Kč Kč Finanční částka bude použita na pronájem výpočetní techniky pro okrskové volební komise, na úhradu nákupu potřebného spotřebního materiálu a služeb spojených s úpravou mzdového programu na zajištění průběhu voleb. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis čj. MHMP ROZ 2/195/2012 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ Účelová neinvestiční dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím rozpočtu hl. m. Prahy za rok Strana 4 (celkem 11)

5 Rozpočtové úpravy RÚ č. 47 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce Kč z 3113 (základní školy), pol (nerozd. neinv. přísp.zřízeným PO) na 3113 (základní školy), pol (neinv. přísp. zřízeným PO) Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org Kč Kč Finanční prostředky budou použity na pokrytí zvýšených nákladů při rekonstrukci kuchyně v Základní škole a mateřské škole Na Beránku v Praze 12 - na zajištění přepravy žáků na stravování ve dnech do školní jídelny v Základní škole Zárubova v Praze 12. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 48 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0016 Kultura v částce Kč z 3319 (ostatní záležitosti kultury),pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3319 (ostatní záležitosti kultury), 1. pol (nákup materiálu j. n) Kč dekorace podia živý vánoční strom a základní ozdobení stromu 2. pol (pohoštění) Kč nákup sladkostí odměny pro účinkující dětí (cca 130 osob) Finanční prostředky budou použity na zajištění vánoční akce MODŘANSKÉ VÁNOCE S ANDĚLKOU SOFIÍ pořádané dne na Sofijském náměstí. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 5 (celkem 11)

6 RÚ č. 49 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Investice základní infrastruktury v částce Kč z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG MŠ Smolkova výměna oken Kč na 3113 (základní školy), pol (opravy a udržování), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG ZŠ a MŠ Smolkova výměna oken v objektu MŠ a ZŠ Kč na 3111 (předškolní zařízení), pol (opravy a udržování), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG ZŠ a MŠ Smolkova výměna oken v objektu MŠ a ZŠ Kč Zastupitelstvo hl. m. Prahy schválilo usnesením č. 19/6 z změnu charakteru investiční dotace na neinvestiční a rozšíření účelu jejího využití v roce 2012 o výměnu oken i v objektu základní školy se změnou názvu akce na ZŠ a MŠ Smolkova výměna oken v objektu MŠ a ZŠ. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 50 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) na 6171 (činnost místní správy), pol (neinvestiční transfery obyvatelstvu nemající charakter daru) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na poskytnutí finančního daru předsedům a členům okrskových volebních komisí, kteří nejsou zaměstnanci městské části Praha 12, jako ocenění jejich práce při volbách do Senátu Parlamentu České republiky v roce 2012 (usnesení rady č ze dne ). Strana 6 (celkem 11)

7 RÚ č. 51 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce Kč z 6171 (činnost m. správy), pol (nákup ost. sl.), ORG 213 na 6171 (činnost m. správy), pol (nákup ost. služeb), ORG na 6171 (činnost m. správy), pol (nákup ost. služeb), ORG , ÚZ Kč Kč Kč V souvislost s projektem Digitalizace a ukládání dat v Praze 12 žádáme o dodatečné označení výše uvedených finančních prostředků. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 52 Přesun fin. prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup materiálu j.n.) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (stroje, přístroje a zařízení) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (opravy a udržování) Kč na 2310 (pitná voda), pol (opravy a udržování) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup vík a vložek do venkovních betonových košů. Nákup sportovního herního prvku venkovní basketbalový koš. Na opravy pěších komunikací a herních prvků. Na opravu studny v ulici Okružní a na výměnu či doplnění šesti tabulek umístěných na studnách. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 7 (celkem 11)

8 RÚ č. 53 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z na 3749 (ostatní čin. k ochraně přírody a krajiny), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3749 (ostatní čin. k ochraně přírody a krajiny), pol (nákup materiálu j.n.) Kč Finanční prostředky budou použity nákup materiálu použitého na projekt kompostování v mateřských školách (kompostovatelné sáčky, materiál použitý na hry a odměny pro děti). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 54 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0014 Školství v částce Kč rozpočtová skladba: z 3113 (základní školy), pol (nákup materiálu j. n.) z 3113 (základní školy), pol (neinv. přísp. zřízeným PO) Kč Kč na 3113 (základní školy), pol (neinv. přísp. zřízeným PO) v členění: 1) Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org Kč výměna nevyhovujících podlah. krytin v ředitelně, u zástupce ředitele a sborovně 2) Základní škola T. G. Masaryka v Praze 12, č. org Kč oprava audiosystému v učebnách jazyků, oprava doskočiště na pavilonu, drobné opravy ve školní kuchyňce 3) Základní škola profesora Švejcara v Praze 12, č. org Kč nákup počítačů 4) Základní škola Zárubova v Praze 12, č. org Kč nákup sklopné el. nerezové pánve do školní kuchyně Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 8 (celkem 11)

9 RÚ č. 55 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč z 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (nákup ostatních služeb) Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veř. zeleň), pol (opravy a udržování) Kč Finanční prostředky budou použity na opravy parku Písnická dle zaslané cenové nabídky je oprava dražší než bylo plánováno. Dále budou použity na opravy pískovišť na dětských hřištích. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 56 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) Kč a/ na 6171 (činnost místní správy), pol (knihy, učební pomůcky a tisk) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup odborné literatury pro OSV. b/ na 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hmot. dlouhodobý maj.) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup dvou faxů, dvou mobilních telefonů a řezačky pro OSV. c/ na 6171 (činnost místní správy), pol (pohonné hmoty a maziva) Kč Finanční prostředky budou použity na zajištění pohonných hmot pro vozidlo OSV, které je využíváno pro potřeby sociálně-právní ochrany dětí. Poznámka: Finanční prostředky je nutno označit ÚZ Jedná se o účelovou neinvestiční dotaci na sociálně-právní ochranu dětí, která je předmětem finančního vypořádání se státním rozpočtem za rok 2012 prostřednictvím hl. m. Prahy. Strana 9 (celkem 11)

10 RÚ č. 57 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) Kč a/ na 6171 (činnost místní správy), pol (budovy, haly a stavby) Kč Finanční prostředky budou použity na veřejnou zakázku malého rozsahu Rozšíření spisovny v objektu Hausmannova 3014/1, Praha 4 Modřany. b/ na 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní nákupy j. n.) Kč Finanční prostředky budou použity na příspěvek na úpravu zevnějšku členům zastupitelstva městské části Praha 12 a zaměstnancům ÚMČ Praha 12, činným při občanských obřadech. RÚ č. 58 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (účast. popl. za konference) Kč Finanční částka bude použita na úhrady poplatků za konference zaměstnanců ÚMČ Praha 12. RÚ č. 59 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 5512 (požár. ochr. dobrov. část), pol (elektrická energie) na 5512 (požár. ochr. dobrov. část), pol (drobný hm. dlouh. maj.) Kč Kč Finanční částka bude použita na pokrytí výdajů za vlek na člun pro Jednotku Sboru dobrovolných hasičů Cholupice. Strana 10 (celkem 11)

11 RÚ č. 60 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč z 5512 (požár. ochr. dobrov. část), pol (nákup ostatních služeb) na 5512 (požár. ochr. dobrov. část), pol (nákup materiálu j. n.) Kč Kč Finanční částka bude použita na pokrytí výdajů za výstroj, výzbroj a nářadí (pracovní stejnokroje, svítilny, hasičské sekerky) pro členy Jednotky Sboru dobrovolných hasičů Cholupice. Mgr. Petr Prchal starosta Ing. Eva Tylová zástupkyně starosty Strana 11 (celkem 11)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

II. Rozpočtové výdaje. Návrh rozpočtu. Paragraf Položka. a b. 3141 5139 Nákup materiálu j.n. 3314 5151 Studená voda

II. Rozpočtové výdaje. Návrh rozpočtu. Paragraf Položka. a b. 3141 5139 Nákup materiálu j.n. 3314 5151 Studená voda a b 2212 Silnice 2212 5169 Nákup ostatních služeb 30 00 2212 5171 Výdaje na dodavatel.zajišť.opravy a údrž 240 00 2212 6121 Budovy, haly a stavby 360 00 2212 **** 630 00 2219 Ost. záležitosti pozemních

Více

Schválený rozpočet 2015

Schválený rozpočet 2015 Schválený rozpočet 215 OBEC ZELENEČ REKAPITULACE Příjmy rozpočtu 42 855 Výdaje rozpočtu 23 95 Financování -18 95 Rozdíl I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet schválený a b 1 - - 1111 Daň

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-186-012-18 ze dne 24.9.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VII. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2011 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2010 Návrh 2011 Pozn. 2212 5169 Nákup ostatních služeb 1 600 000 1 930 000 1 919 467 1 600 000 2212

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2013 2014 Návrh 2015 1341 Poplatek ze psů 44 43 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2012 2013 Návrh 2014 1341 Poplatek ze psů 44 44 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1. 12. 2016 v

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 30. 09. 2015 v Kč na dvě

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Obec Mochov - rozpočet na rok 2018

Obec Mochov - rozpočet na rok 2018 Obec Mochov - rozpočet na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 3 000 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu fyz.

Více

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017

Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Schválený rozpočet na rok 2017 Usnesením č.1/2017 dne 25.ledna 2017 OdPa Pol Popis Rozpočet 2017 0 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin 3 200 000,00 Kč 0 1112 Daň z příjmů

Více

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000 Rozpočet na rok 2012 paragraf položka příjmy 1111 daň z příjmů fyz. osob 1100000 1112 daň z příjmů fyz. osob 70000 sam. výd. 1113 daň z příjmů fyz. osob 100000 kapitál.výnosy 1121 daň z příjmů práv. osob

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

Návrh rozpočtu I. Rozpočtové příjmy. Stránka 1. Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, , CZ, IČO:

Návrh rozpočtu I. Rozpočtové příjmy. Stránka 1. Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, , CZ, IČO: I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet 0000 - - Návrh rozpočtu 2016 Obec Středokluky, Lidická 61, Středokluky, 252 68, CZ, IČO: 00241695 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 2 300 000

Více

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018 Obec Malovice Schválený rozpočet na rok 2018 schváleno usnesením ZO Malovice č. 6/2017-12-14 ze dne 14.12.2017 Příjmy 2018 SU AU Org Uz EUNASTROJ EUZDROJ Para Pol ZP Schv. rozpočet 2018 NPol 1XXX - Daňové

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 P ř í j m y v pol. 1111 daň z příjmu FO 1112 daň z příjmu FO z podnikání 1113 daň z příjmu FO zvl. sazba 1121 daň z příjmu PO 1211 daň z přidané hodnoty 1340 popl.

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 65.48.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

2219 **** , ,00

2219 **** , ,00 a b 2212 Silnice 2212 519 Nákup materiálu j.n. 50 00 50 00 10 061,00 2212 5156 Pohonné hmoty a maziva 25 00 40 00 26 402,00 2212 5169 Nákup ostatních služeb 125 00 110 00 2212 5171 Výdaje na dodavatel.zajišť.opravy

Více

II. Rozpočtové výdaje Výsledek od %SR %UR **** , , ,30 68,82 68, Silnice

II. Rozpočtové výdaje Výsledek od %SR %UR **** , , ,30 68,82 68, Silnice 101 Pěstební činnost 101 519 Nákup materiálu j.n. 100 000,00 100 000,00 54 528,00 54,5 54,5 101 5169 Nákup ostatních služeb 400 000,00 400 000,00 289 549,0 72,9 72,9 101 **** 500 000,00 500 000,00 44 077,0

Více

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku

Od Pa Pol Popis Schválený rozp. Změny rozp. - Změny rozp. + Výsledek od poč.roku Rozpočet 2014 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY -návrh XXXX XXXXXX 0 1111 Daň z příjmů FO ze záv. Čin. 2 700 000 2 700 000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 920 000 920 000 1113 Daň z příjmů FO z kapit. výnos 270 000 270

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2011 2012 Návrh 2013 1341 Poplatek ze psů 45 44 44 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO:

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO: Rozpočet 216 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, 252 17, CZ, IČO: 233871 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet a b - - 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 1 685 1112 Daň z příjmu

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 PŘÍJMY ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ V ROCE 2013 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 550000 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30000 Daň z příjmu fyzických osob z

Více

Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019

Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019 Obec Mochov - návrh rozpočtu na rok 2019 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 3 600 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu

Více

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku Návrh Rozpočet rozpočtu na na rok rok 2014 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 200 000 0000 1112 Daň z příjmu

Více

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002 Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1. 12. 2018 v

Více

Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2018 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 5 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Rozpočet -závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočet výdajů na rok 2019

Rozpočet výdajů na rok 2019 Rozpočet výdajů na rok 2019 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 2 5165 Nájemné za půdu 6 5169 Nákup ostatních služeb

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

Obec Mochov - rozpočet na rok 2016

Obec Mochov - rozpočet na rok 2016 Obec Mochov - rozpočet na rok 2016 I. Rozpočtové příjmy 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 300 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd. činn. 100 000 0000 1113 Daň z příjmu fyz.

Více

Rozpočet příjmů na rok 2012

Rozpočet příjmů na rok 2012 Rozpočet příjmů na rok 2012, pol. Text Rozpočet 2012 v tis. Kč 1111 Daň z příjmů FO (závislá činnost) 4200 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 100 1113 Daň z příjmů FO z kapitálových výnosů 350 1121 Daň z příjmů

Více

Rozpočet výdajů na rok 2012: obec Příšov

Rozpočet výdajů na rok 2012: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2012 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2012: obec Příšov Číslo Název Číslo Název Částka paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2016

Více

Tabulka č. 2b. Rozpočet města Kraslice na rok výdaje odvětvově (v tis. Kč) Skutečnost SR UR Návrh

Tabulka č. 2b. Rozpočet města Kraslice na rok výdaje odvětvově (v tis. Kč) Skutečnost SR UR Návrh Rozpočet města Kraslice na rok 2018- výdaje odvětvově (v tis. Kč) Par. Pol. Popis BĚŽNÉ VÝDAJE 2016 2017 2017 2018 Skutečnost SR UR Návrh 104 072,19 110 056,39 122 350,20 123 072,35 1014 Ozdravování hospodář.

Více

Rozpočet na rok Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek a b rozpočet po změnách od poč.

Rozpočet na rok Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek a b rozpočet po změnách od poč. Rozpočet na rok 2011 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 1 700 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam

Více

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T N A R O K 2 0 1 3. R O Z P I S SCHVÁLENÉHO ROZPOČTU roku: 2013. V Ý D A J E - dle paragrafů a položek.

S C H V Á L E N Ý R O Z P O Č E T N A R O K 2 0 1 3. R O Z P I S SCHVÁLENÉHO ROZPOČTU roku: 2013. V Ý D A J E - dle paragrafů a položek. strana : 1 2212 Silnice 2212 0000 5021 00000000 Ostatní osobní výdaje 2000.00 2212 0000 5137 00000000 Drobný hmotný dlouhodobý majet 29000.00 2212 0000 5139 00000000 Nákup materiálu jinde nezařaze 20000.00

Více

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 4 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Z V E Ř E J N Ě N Í návrhu ročního rozpočtu na rok 2017 Městské části Praha-Lysolaje Městská část Praha - Lysolaje na základě 11 odst. 3 zákona č. 250/2000

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

Obec Mochov. Rozpočet na rok I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč.

Obec Mochov. Rozpočet na rok I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. Rozpočet na rok 2013 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 000 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd.

Více

ROZPOČET OBCE JAROŠOV NA ROK 2011

ROZPOČET OBCE JAROŠOV NA ROK 2011 ROZPOČET OBCE JAROŠOV NA ROK 2011 TŘÍDA 1 DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 292 000,-Kč 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samost. výdělečné činnosti 36 000,-Kč 1113 Daň

Více

Návrh zpracoval: Jan Malát

Návrh zpracoval: Jan Malát Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2016 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 2 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výd. činn. 100 000,00 0000 1121 Daň

Více

Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet ,00

Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet ,00 Rozpočet městyse Nový Rychnov na rok 2018 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 3 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob placená poplatníkem 100 000,00 0000 1113 Daň

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 17.12.2015 105/9z předložený program 9. zasedání Zastupitelstva

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

Návrh zpracoval: Jan Malát verze 3

Návrh zpracoval: Jan Malát verze 3 Návrh rozpočtu městyse Nový Rychnov na rok 2015 I. Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 2 000 000,00 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výd. činn. 100 000,00 0000 1121

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK výdaje

REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK výdaje Pol Název příjmu Skutečnost Schválený rozpočet Vnitřní obchod, služby a cestovní ruch REKAPITULACE PLNĚNÍ ROZPOČTU ZA ROK 2013 - výdaje Plnění v % Rozpočet po změnách Plnění v % Rozdíl - upr.plnění 12

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1. 12. 2017 v

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2019 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2018 schválený Rozpočet 2018 upravený Legenda Plnění 2018 k 31.12.2018 % plnění upraveného r. Agregované provozní

Více

Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2015 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 3 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 10 5165 Nájemné za půdu 6 5361 Nákup kolků 30 6130

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 29 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis Rozpočet 8 Rozpočet 8 po Plnění 28 Návrh 29 schválený změnách 1341 Poplatek ze psů 22 22 267 514 27 1342 Poplatek za lázeňský

Více

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE.

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. 2212 Silnice rozpočet 1. roz. opatření 2. roz. opatření 3. roz. opatření 4. roz.

Více

V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek

V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Obec Čehovice N Á V R H R O Z P O Č T U roku: 2011 V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 2212 Silnice 2212 0000 5166 00000000 Konzultační, poradenské

Více

2321 Odvádění a čištění odpadních v 2321 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 400 000.00 Celkem: 2321 Odvádění a čištění odpadních v 400 000.

2321 Odvádění a čištění odpadních v 2321 0000 5171 00000000 Opravy a udržování 400 000.00 Celkem: 2321 Odvádění a čištění odpadních v 400 000. Výdaje V Ý D A J E - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 2212 Silnice 2212 0000 5021 00000000 Ostatní osobní výdaje 7 000.00 2212 0000 5169 00000000 Nákup ostatních

Více

Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný)

Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný) Schválený rozpočet Města Smiřice na rok 2011 (položkově členěný) OdPa pol 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 300 000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 600 000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit

Více