Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série"

Transkript

1 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 78 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 2321(odvádění a čištění odpadních vod), pol 6121(budovy, stavby, haly), ORJ 213, ORG (Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina) ,- Kč Po dokončení díla Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina a jeho převzetí došlo k přívalovému dešti nebývalé intenzity, při kterém sice nedošlo k poškození díla, ale v části odvodňovacího žlabu, vedeného přes pozemek svěřený do správy MČ P 12 (parcelní č. 368/1), došlo k masivnímu splavení zeminy (cca 35 m 3 ). Zhotovitel projektu díla, DIPRO, spol. s r.o. se proto rozhodl věnovat peněžitý dar na zlepšení životního prostředí, z kterého by bylo možno hradit takové dodatečné úpravy, které by zamezovaly splavování zeminy při obdobných přívalových deštích výjimečné intenzity. Zdroj krytí: Příjmy roku 2008 Ostatní nedaňové příjmy ( 6171 činnost místní správy, pol přijaté neinvestiční dary) v částce ,- Kč. RZ č. 79 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci o ,- Kč na výplatu příspěvku na péči podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v následující rozpočtové skladbě: 4195 (příspěvek na péči), pol (sociální dávky), ÚZ ,- Kč Jde o poskytnutí účelové neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z MPSV na výplatu příspěvku na péči. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č. j. MHMP ROZ 2/170/2008 ze dne Strana 1 (celkem 12)

2 Poznámka č. 1: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ 13235, protože podléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání MČ Praha 12 se státním rozpočtem prostřednictvím hl. města Prahy za rok Poznámka č. 2: Po této rozpočtové změně dosáhla celková výše účelové neinvestiční dotace na výplatu příspěvku na péči částky ,- Kč. RZ č. 80 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální věci o ,- Kč na výplatu příspěvku na péči podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v následující rozpočtové skladbě: 4195 (příspěvek na péči), pol (sociální dávky), ÚZ ,- Kč Jde o poskytnutí účelové neinvestiční dotace ze státního rozpočtu z MPSV na výplatu příspěvku na péči. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č. j. MHMP ROZ 2/179/2008 ze dne Poznámka č. 1: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ 13235, protože podléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání MČ Praha 12 se státním rozpočtem prostřednictvím hl. města Prahy za rok Poznámka č. 2: Po této rozpočtové změně dosáhla celková výše účelové neinvestiční dotace na výplatu příspěvku na péči částky ,- Kč. RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0017 Doprava o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 2212 (silnice), pol (opravy a udržování), ÚZ ,- Kč Vysvětlení: Odbor dopravy požádal o navýšení a uvolnění finančních prostředků z Fondu obnovy ve výši ,- Kč na dofinancování odstranění havárie propadlé vozovky v ulici Chuchelská a zároveň požádal ekonomický odbor o rozpočtovou změnu posílení rozpočtu ve stejné výši. Vzhledem k nedostatečnému navýšení souhlasila rada MČ usnesením č s navýšením částky na ,- Kč, proto odbor dopravy žádá o posílení rozpočtu o rozdílovou částku, tj ,- Kč. Zdroj krytí: Fond obnovy. Strana 2 (celkem 12)

3 RZ č. 82 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na úhradu povinných odvodů pojistného na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění, které je MČ povinna odvádět jako zaměstnavatel za pěstouny, pobírající tzv. odměnu pěstouna ve zvláštních případech podle zákona č. 117/1995 Sb. ve znění pozdějších předpisů, jež je považována podle zvláštních zákonů za plat, a to v následující rozpočtové skladbě: 6171 (čin. místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) ,- Kč 6171 (čin. místní správy), pol (povinné poj. na zdravotní pojištění) ,- Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č. j. MHMP ROZ 2/159/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ 13310, protože podléhají vyúčtování v rámci finančního vypořádání MČ se státním rozpočtem prostřednictvím hl. města Prahy za rok RZ č. 83 Posílení rozpočtu ORJ Ostatní finanční výdaje o ,- Kč na 1. etapu projektu č JPD 2 Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina. Jedná se o proplacení podílu spolufinancování z ERDF a státního podílu. Finanční prostředky budou rozpočtovány takto: 6409 (ost. činnosti jinde nezařazené), pol (ostatní kapitálové výdaje jinde nezař.) ÚZ (podíl stát), ORG ÚZ (podíl ERDF), ORG ,- Kč ,- Kč Poznámka: Protože 1. etapa projektu č JPD 2 Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina, byla dočasně financována z Fondu obnovy bude přesná částka ve výši ,- Kč vrácena zpět do Fondu obnovy. Zdroj krytí: a) Státní rozpočet ( ,- Kč) b) ERDF ( ,- Kč) viz dopis MHMP ROZ 2/162/2008 z RZ č. 84 Posílení rozpočtu ORJ Ostatní finanční výdaje o ,- Kč na 2. etapu projektu č JPD 2 Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina. Jedná se o proplacení podílu spolufinancování z ERDF a státního podílu. Finanční prostředky budou rozpočtovány takto: Strana 3 (celkem 12)

4 6409 (ost. činnosti jinde nezařazené), pol (ostatní kapitálové výdaje jinde nezař.) ÚZ (podíl stát), ORG ÚZ (podíl ERDF), ORG ,- Kč ,- Kč Poznámka: Protože 2. etapa projektu č JPD 2 Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina, byla dočasně financována z Fondu obnovy bude přesná částka ve výši ,- Kč vrácena zpět do Fondu obnovy. Zdroj krytí: a) Státní rozpočet ( ,- Kč) b) ERDF ( ,- Kč) viz dopis MHMP ROZ 2/187/2008 z RZ č. 85 Posílení rozpočtu ORJ 0023 Poštovné - Státní sociální podpora o ,- Kč ( 6171 činnost místní správy, pol služby pošt) na úhradu poštovného spojeného s výplatou dávek státní sociální podpory jako zálohu na III. čtvrtletí roku Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP/ROZ2/175/2008 z Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 86 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy a stavby) ,- Kč ÚZ 610, ORJ 213, ORG Central park na Obchodním náměstí Stavba byla do plánu investiční výstavby zahrnuta až koncem 3. čtvrtletí roku Z uvedeného důvodu nebyla tato stavba zahrnuta do rozpočtu kap na rok Částka ,- Kč bude sloužit k úhradě nákladů spojených s přípravou stavby. Zdroj krytí: Fond obnovy. Strana 4 (celkem 12)

5 RZ č. 87 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o ,- Kč na účelovou neinvestiční dotaci z rozpočtu hl. m. Prahy pro předškolní zařízení a základní školy, a to na integraci žáků pro asistenty pedagoga a další speciální péči v následující rozpočtové skladbě: a) 3111 (mateřské školy), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč Mateřská škola Montessori v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Větrníček v Praze 12, č. org ,- Kč b) 3113 (základní školy), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola profesora Švejcara v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Smolkova v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Zárubova v Praze 12, č. org ,- Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/184/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ 00091, protože podléhají fin. vypořádání s rozpočtem hlavního města Prahy za rok RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0022 Sociální fond o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (nákup služeb) ,- Kč Finanční částka bude použita na pokrytí nákladů spojených s nákupem očkovacích vakcín proti hepatitidě. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní. RZ č. 89 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o ,- Kč na pokrytí nákladů spojených s preventivním opatřením proti virové hepatitidě typu A pro předškolní zařízení a základní školy (zajištění dezinfekčních a hygienických prostředků). Rozpočtová skladba: 3111 (mateřské školy), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč Strana 5 (celkem 12)

6 Mateřská škola Oáza v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Pohádka v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Jahůdka v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Srdíčko v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Hvězdička v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Tyršovka v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Zvoneček v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Pastelka v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Podsaďáček v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Montessori v Praze 12, č. org ,- Kč Mateřská škola Větrníček v Praze 12, č. org ,- Kč 3113 (základní školy), pol (neinvest. příspěvek PO) ,- Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola a mateřská škola Smolkova v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola profesora Švejcara v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Zárubova v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola T.G.M. v Praze 12, č. org ,- Kč Základní škola Písnická v Praze 12, č. org ,- Kč Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní. RZ č. 90 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na doplnění prostředků na platy včetně povinných odvodů na úhradu pojistného na sociální zabezpečení, zdravotní pojištění a pojistné z titulu odpovědnosti organizace za škodu při pracovním úrazu. Jedná se o dokrytí předpokládané potřeby finančních prostředků na platy a souvisejících odvodů, která nebyla pokryta při sestavení rozpočtu, a to v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměstn. v prac. poměru) ,- Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) ,- Kč 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdrav. pojištění) ,- Kč 6171 (činnost místní správy), pol (ost. pov. pojistné hrazené zam.) 5.000,- Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet (prostřednictvím hl. města Prahy) viz dopis č. j. MHMP ROZ 2/182/2008 ze dne úprava fin. vypořádání za rok Strana 6 (celkem 12)

7 RZ č. 91 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 6409 (ostatní činnosti j.n.), pol (nespecifikované rezervy) ,- Kč Zdroj krytí: Státní rozpočet (prostřednictvím hl. města Prahy) viz dopis č. j. MHMP ROZ 2/182/2008 ze dne úprava fin. vypořádání za rok Poznámka: Celkem jsme obdrželi v rámci dodatku k finančnímu vypořádání za rok ,- Kč v rozdělení: - na výkon agendy výplaty dávek státní sociální podpory ,- Kč - na výkon agendy sociálně právní ochrany dětí ,- Kč Rozpočtová změna č. 91 ukládá ,- Kč na ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje na pol (nespecifikované rezervy). I když jde o vyrovnání státních dotací za rok 2007 nelze tyto prostředky převést na Fond rozvoje a rezerv, ale dle pokynu HMP zařadit do rozpočtu roku RZ č. 92 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč na úhradu výdajů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí v následující rozpočtové skladbě: a) 6171 (činnost místní správy), pol (platy zaměstn. v prac. pom.) ,- Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné pojistné na soc. zab.) ,- Kč c) 6171 (činnost místní správy), pol (povinné poj. na zdr. pojištění) ,- Kč d) 6171 (činnost místní správy), pol (knihy, učební pomůcky a tisk) 9.500,- Kč Finanční částka bude použita na nákup odborné literatury. e) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup mater. j.n.) 7.000,- Kč Finanční částka bude použita na nákup kancelářských potřeb. f) 6171 (činnost místní správy), pol (studená voda) 3.000,- Kč g) 6171 (činnost místní správy), pol (elektrická energie) ,- Kč h) 6171 (činnost místní správy), pol (služby telekom. a radiokom.,) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu telefonních poplatků. i) 6171 (činnost místní správy), pol (služby školení a vzdělávání) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu seminářů, týkající se dotované agendy. Strana 7 (celkem 12)

8 j) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) 6.000,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu stravenek pracovníků vykonávajících agendu sociálně-právní ochrany dětí. k) 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) ,- Kč Finanční částka bude použita na rozšíření EZS do dvou místností OSV. l) 6171 (činnost místní správy), pol (cestovné) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu jízdného pracovníků vykonávající agendu sociálněprávní ochrany dětí. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP 2/201/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 93 Posílení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní technika o ,- Kč na úhradu výdajů vzniklých v souvislosti s výkonem sociálně-právní ochrany dětí, a to v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (drobný hm. dlouhodobý maj.) ,- Kč Finanční částka bude použita na zakoupení projektoru pro přípravu materiálů týkajících se činnosti odboru sociálních věcí, počítače a LCD monitoru pro právníka odboru a telefon. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP 2/201/2008 ze dne Poznámka: Výdaje v částce ,- Kč nutno označit ÚZ Dotace podléhá vyúčtování v rámci finančního vypořádání se státním rozpočtem prostřednictvím hl. m. Prahy za rok RZ č. 94 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Odbor investiční o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 2321 (odvod odpadních vod), pol (opravy a udržování) ,- Kč ORJ 213, ORG Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina Vysvětlení: Na základě pojistné smlouvy uzavřené mezi městskou částí Praha 12 a pojišťovnou Kooperativa bylo městské části vyplaceno pojistné plnění ve výši ,- Kč za škody Strana 8 (celkem 12)

9 způsobené vlivem extrémních srážek na stavbě Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina v části SO odvodnění při ulici Na Floře. Tyto finanční prostředky budou použity na odstranění škod vzniklých odplavením zeminy na uvedené stavbě. Zdroj krytí: Příjmy roku 2008 ostatní nedaňové příjmy (příjmová položka 2322 přijaté pojistné náhrady) pojistné plnění Kooperativa. RZ č. 95 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (budovy, haly a stavby) ,- Kč Zdůvodnění: Finanční částka bude použita na rekonstrukci nebytového prostoru v objektu úřadu Městské části Praha 12, Čechtická 758 v souvislosti s převedením agendy státní sociální podpory na Úřad práce hl. m. Prahy. Zdroj krytí: Fond rozvoje a rezerv vlastní. Rozpočtové úpravy RÚ č. 20 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0017 Doprava v částce 9.500,- Kč v následující rozpočtové skladbě: z 2229 (ostatní záležitosti v dopravě), pol (nákup služeb) na 2212 (silnice), pol (konzultační, poradenské a právní služby) 9.500,- Kč ,- Kč Finanční prostředky budou použity na znalecký posudek včetně návrhu řešení na sklípek pod vozovkou v ulici Nad Belárií. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 21 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (nájemné) na 6171 (činnost místní správy), pol (programové vybavení) ,- Kč ,- Kč Strana 9 (celkem 12)

10 na 6171 (činnost místní správy), pol (výpočetní technika) ,- Kč Zdůvodnění: Přesun finančních prostředků z položky 5164 Nájemné jednak na položku 6111 Programové vybavení, ze které bude do konce letošního roku zakoupena licence Microsoft SQL (Per Processor), a dále na položku 6125 Výpočetní technika, ze které budou čerpány finanční prostředky na klimatizaci pro detašované pracoviště do Cílkové ul., tiskárna pro odbor majetku a server HP DL360. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 22 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu) na 6171 (činnost místní správy), pol (dr. hm. dl. majetek) ,- Kč ,- Kč Zdůvodnění: Přesun finančních prostředků z položky 5139 Nákup materiálu na položku 5137 Drobný hmotný dlouhodobý majetek, ze které bude do konce letošního roku realizována strukturovaná kabeláž na detašovaném pracovišti Čechtická, a to z důvodu převodu odboru státní sociální podpory pod Úřad práce hl. m. Prahy. V rámci tohoto přesunu bude rovněž zakoupena klimatizace do nově vytvořené serverovny a skladu OIT. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 23 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ Výpočetní technika v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (nájemné) na 6171 (činnost místní správy), pol (dr. hm. dl. majetek) ,- Kč ,- Kč Zdůvodnění: Přesun finančních prostředků je nutný z důvodu stavebních úprav v budově Čechtická- Nechanická. Je nutné přesunout a instalovat zařízení odboru informačních technologií umístěné na odboru státní sociální podpory. Jedná se o sklad, serverovnu a kancelář. Úpravy zahrnují vybudování strukturované kabeláže, instalaci klimatizační jednotky, instalaci nového serveru vč. rozšíření diskového prostoru pro uživatele. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 10 (celkem 12)

11 RÚ č. 24 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Odbor investiční v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: z 3639 (komunální služby a územ. rozvoj), pol (opravy a udrž.) ORJ 213, ORG Oprava záchodků při ulici K Dolům ,- Kč na 2321 (odvod odpadních vod), pol (budovy, stavby, haly) ,- Kč ORJ 213, ORG Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina Zdůvodnění: Tato částka bude použita na úhradu realizace projektu Opatření na eliminaci extrémních srážek objekt odvodnění při ulici Na Floře. Odvodnění bylo realizováno v rámci stavby Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina. Tato opatření jsou nezbytná provést po zkušenostech s přívalovými dešti v 06/2008. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 25 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: a/ z 6171 (činnost místní správy), pol (konzul., porad. a právní sl.) ,- Kč z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j.n.) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu výdajů spojených s oplechováním střechy Zárubova 971, výměnu PVC Písková 25, výměnu osvětlení Jordana Jovkova 3253, opravu plotu vč. brány a branky Zárubova 971. b/ z 6171 (činnost místní správy), pol (leasingové smlouvy) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (ostatní nákupy j.n.) ,- Kč Finanční částka bude použita na na poskytnutí příspěvku na úpravu zevnějšku osobám činných při obřadech, slavnostech a oddávajícím. c/ z 6171 (činnost místní správy), pol (služby pošt.) ,- Kč na 6171 (činnost místní správy), pol (poskytnuté neinv. přísp.) ,- Kč Finanční částka bude použita na úhradu soudních poplatků. na 6171 (činnost místní správy), pol (odvody za nepln. povin.) ,- Kč Finanční částka bude použita na odvod za nesplnění povinnosti zaměstnávat zdravotně postižené. Strana 11 (celkem 12)

12 na 6171 (činnost místní správy), pol (budovy, haly a stavby) ,- Kč Finanční částka bude použita na zhotovení altánku nad dětské pískoviště Jordana Jovkova na 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) ,- Kč Finanční částka bude použita na běžnou údržbu. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 26 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0013 Odbor investiční v částce ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: - z 3639 (komunální služby a územní rozvoj), pol 5171 (opravy a udržování), ORJ 213, ORG Oprava záchodků při ulici K Dolům ,- Kč - na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol 5171 (opravy a udržování), ORJ 213, ORG Pomník obětem 2. svět. války ,- Kč Zdůvodnění: Tato částka bude použita na úhradu realizace projektu Oprava pomníku obětem 2. svět. války. Pomník se nachází v těsné blízkosti frekventované komunikace Komořanská, v blízkosti křížení s komunikací Na Šabatce. Pomník v současné době hrubě neodpovídá vzhledu pietního místa. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Petr Hána v. r. starosta JUDr. Helena Chudomelová v. r. zástupce starosty Strana 12 (celkem 12)

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 127.03.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 IX. série Rozpočtové změny RZ č. 81 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 39.03.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XII. série Rozpočtové změny RZ č. 77 Snížení rozpočtu ORJ 0024 Výpočetní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 125.82.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 67 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 60.09.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 60 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-186-012-18 ze dne 24.9.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VII. série Rada městské

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 101.54.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 88 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série

Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 21.27.07 Rozpočtové změny v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 II. série RZ č. 17 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o 4.000.000,- Kč jako mimořádný

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 84.20.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 III. série Rozpočtové změny RZ č. 37 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 25.22.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VII. série Rozpočtové změny RZ č. 64 Posílení rozpočtu ORJ 0010 Majetek

Více

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 43.19.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 XIV. série Rozpočtové změny RZ č. 84 Snížení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Návrh rozpočtu MČ Praha - Zbraslav pro rok 2016 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis Rozpočet 2015 Rozpočet 2015 schválený upravený Čerpání 2015 Návrh 2016 Pozn. 2143 5139 Nákup materiálu 0 0 0 150 000 2143

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019

Par/Pol. Název Rozpočet 2018 Rozpočet 2019 Rozpočet Městské části Praha 12 na rok 2019 Rozpočet příjmů 2019 v Kč Par/Pol. Název 0000/1341 Poplatek ze psů 1 800 000,00 1 700 000,00 0000/1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 3 000,00 10

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-136-004-13 ze dne 5.11.2013 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 - VII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 734 ze dne 29.11.2013 č.j.: 801/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 734 ze dne 29.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-101-016-13 ze dne 5.2.2013 Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 Rada městské části 1. souhlasí 1.1. s návrhem rozpočtu městské části Praha

Více

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY

Rozpočtové opatření 2/ Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY Rozpočtové opatření 2/2018 - Rozpočet Obce Líšná Třídění na položky PŘÍJMY 8.2.2018 Par. Pol. Název Rozpočet Za paragraf Rozp. Op. Rozp. po změně Za paragraf Bez paragrafu 0000 1111 Daň z příjmů fyzických

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh

Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Obec Rožnov IČO 00272981 Rozpočet na rok 2014 - návrh Rozpočet -závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona

Více

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč

RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-094-001-12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-154-004-14 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2013 Schválený na zasedání zastupitelstva obce 27.3.2013 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 150 000,00 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2015 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2013 2014 Návrh 2015 1341 Poplatek ze psů 44 43 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové výdaje Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2011 - Rozpočtové výdaje OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2010 Návrh 2011 Pozn. 2212 5169 Nákup ostatních služeb 1 600 000 1 930 000 1 919 467 1 600 000 2212

Více

Rozpočet výdajů na rok 2019

Rozpočet výdajů na rok 2019 Rozpočet výdajů na rok 2019 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 2 5165 Nájemné za půdu 6 5169 Nákup ostatních služeb

Více

Rozpočet příjmů na rok 2012

Rozpočet příjmů na rok 2012 Rozpočet příjmů na rok 2012, pol. Text Rozpočet 2012 v tis. Kč 1111 Daň z příjmů FO (závislá činnost) 4200 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 100 1113 Daň z příjmů FO z kapitálových výnosů 350 1121 Daň z příjmů

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 29 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis Rozpočet 8 Rozpočet 8 po Plnění 28 Návrh 29 schválený změnách 1341 Poplatek ze psů 22 22 267 514 27 1342 Poplatek za lázeňský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Rozpočet městské části Praha 12 na rok ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z Rozpočet městské části Praha 12 na rok ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-21-003-13 ze dne 26.2.2013 Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2013 2 1. z a s e d á n í Z a s t u p i t e l s t v a městské části 1.

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2012 2013 Návrh 2014 1341 Poplatek ze psů 44 44 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-188-005-18 ze dne 10.10.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření VIII. série Rada městské

Více

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou

Rozpočet na rok 2013. Obec Ruda nad Moravou Rozpočet na rok 2013 Obec Ruda nad Moravou Členění Funkční Druhové Skupina Třída VÝDAJE Rozpočet OD-PA Položka 2013 1019 Pozemky 5362 Platby daní a poplatků 5 000 Kč 5169 Nákup ostatních služeb 40 000

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE.

Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. Čerpání schváleného rozpočtu nákladů a financování podle položek a rozpočtové skladby na rok 2012 SMO MOb Plesná - VÝDAJE. 2212 Silnice rozpočet 1. roz. opatření 2. roz. opatření 3. roz. opatření 4. roz.

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

USNESENÍ č. 51/06-04 Z

USNESENÍ č. 51/06-04 Z MĚSTO BECHYNĚ ZASTUPITELSTVO MĚSTA BECHYNĚ USNESENÍ č. 51/06-04 Z ze dne 15.12.2004 Rozpočtové změny Zastupitelstvo Města I. s c h v a l u j e 1. rozpočtovou změnu č.60/2004 - navýšení příjmů na pol.4112

Více

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000

Výdaje. 1031 5139 nákup materiálu 10000 1031 5169 nákup ostatních služeb 20000 1031 pěstební činnost 30000 Rozpočet na rok 2012 paragraf položka příjmy 1111 daň z příjmů fyz. osob 1100000 1112 daň z příjmů fyz. osob 70000 sam. výd. 1113 daň z příjmů fyz. osob 100000 kapitál.výnosy 1121 daň z příjmů práv. osob

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00 strana: 1 / 6 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 120 000,00 1112 0 000 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 3 000,00 1113

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LYSOLAJE ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Z V E Ř E J N Ě N Í návrhu ročního rozpočtu na rok 2017 Městské části Praha-Lysolaje Městská část Praha - Lysolaje na základě 11 odst. 3 zákona č. 250/2000

Více

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014

Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 Návrh rozpočtu obce Bukovina na rok 2014 P ř í j m y v pol. 1111 daň z příjmu FO 1112 daň z příjmu FO z podnikání 1113 daň z příjmu FO zvl. sazba 1121 daň z příjmu PO 1211 daň z přidané hodnoty 1340 popl.

Více

Schválený rozpočet obce Prysk 2015

Schválený rozpočet obce Prysk 2015 Schválený rozpočet obce Prysk 2015 1. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Schválený rozpočet 2015 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé čin. 1 070 00 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 10 00 1113 Daň z příjmu fyz. osob

Více

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018

Obec Malovice. Schválený rozpočet na rok 2018 Obec Malovice Schválený rozpočet na rok 2018 schváleno usnesením ZO Malovice č. 6/2017-12-14 ze dne 14.12.2017 Příjmy 2018 SU AU Org Uz EUNASTROJ EUZDROJ Para Pol ZP Schv. rozpočet 2018 NPol 1XXX - Daňové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku

Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. roku Návrh Rozpočet rozpočtu na na rok rok 2014 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 200 000 0000 1112 Daň z příjmu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 584 ze dne č.j.: 623/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 11.09.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Obec Mochov. Rozpočet na rok I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč.

Obec Mochov. Rozpočet na rok I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek a b rozpočtu po změnách od poč. Rozpočet na rok 2013 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Návrh Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 2 000 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam výd.

Více

Rozpočet obce Klínec na rok 2019

Rozpočet obce Klínec na rok 2019 Par. Pol. PŘÍJMY Rozpočet obce Klínec na rok 2019 Schválený rozpočet 2018 Rozpočet 2018 po změnách k 31.10.2018 Skutečné čerpání k 31. 10. 2018 Návrh rozpočtu 2019 11 Daně z příjmu, zisku a kapitál. výnosů

Více

Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2015 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2015: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 3 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017

Statutární město Ostrava - Městský obvod Pustkovec ROZPOČET NA ROK 2017 PŘÍJMY v tis. Kč Schválený Schválený Schválený rozpočet rozpočet rozpočet 1341 Poplatky ze psů 23 25 26 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství 60 30 35 1351 Odvod výtěžku z provozování loterii

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

Rozpočet na rok Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek a b rozpočet po změnách od poč.

Rozpočet na rok Obec Mochov. I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek a b rozpočet po změnách od poč. Rozpočet na rok 2011 Obec Mochov I. Rozpočtové příjmy Parag. Položka Text Schválený Rozpočet Výsledek 0000 0000 1111 Daň z příjmu fyz. osob za záv. činn. 1 700 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2013 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2011 2012 Návrh 2013 1341 Poplatek ze psů 45 44 44 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018

Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 Návrh rozpočtu výdajů na rok 2018 položka text rozpočet v tisících Kč 1012 Podnikání a restrukturalizace v zeměd. a potrav. 5122 Podlimitní věcná břemena 10 5165 Nájemné za půdu 6 5361 Nákup kolků 30 6130

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST

NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK PŘÍJMOVÁ ČÁST NÁVRH ROZPOČTU MO STŘEKOV PRO ROK 2016 - PŘÍJMOVÁ ČÁST Tabulka č. 1 v Kč POLOŽKA SR 2015 UR 2015 SK 2015 NR 2016 Poznámka 1xxx Daňové příjmy 890 000,00 890 000,00 1 826 200,00 820 000,00 8 1341 Poplatek

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 577 ze dne č.j.: 632/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 577 ze dne 10.08.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017

II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 II. Rozpočtové výdaje-návrh ROZPOČTU NA ROK 2017 Paragraf Položka Schválený rozpočet Rozpočet po změnách Návrh rozpočtu a b 2016 2016 2017 1031 Pěstební činnost 5021 Ostatní osobní výdaje 25 000,00 25

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 630 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Obec SUKORADY, okres Jičín

Obec SUKORADY, okres Jičín Obec SUKORADY, okres Jičín Usnesení z veřejného zasedání obecního zastupitelstva dne 17.12.2014 Obecní zastupitelstvo schvaluje : 1) Prodej pozemků č. 475/21 o výměře 242 m2, 446/6 o výměře 136 m2, stavební

Více

Návrh rozpočtu byl sestaven jako schodkový.

Návrh rozpočtu byl sestaven jako schodkový. byl sestaven jako schodkový. roku 2016 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 970 000,00 0000 0000 1112 000000000

Více

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM

ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY CELKEM Třída Daňové příjmy - položkový rozpis. I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY tis. Položka ORJ Text Rozpočet 2019 Rozpočet 2020 1361 Správní poplatky 160,00 160,00 917 OVS-ověřování 150,00 150,00 954 OSŽDP-rozh. 10,00

Více

Návrh rozpočtu města pro období 2007

Návrh rozpočtu města pro období 2007 Rozpočet města Smiřice na rok 2007 0 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 450 000 0 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 1 050 000 0 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit výnosů 250 000 0 1121 Daň z příjmu

Více

8115 zapojení volných prostředků 2009 2 000 000

8115 zapojení volných prostředků 2009 2 000 000 Rozpočet 2010 pracovní podklad položkově Příjmy OdPa Rozpočet pol 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv čin. 4 300 000 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze SVČ 500 000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit výnosů

Více

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 4 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 PŘÍJMY Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 Daňové příjmy : 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 900 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze SVČ 27 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál.výnosů

Více

Schválený rozpočet 2015

Schválený rozpočet 2015 Schválený rozpočet 215 OBEC ZELENEČ REKAPITULACE Příjmy rozpočtu 42 855 Výdaje rozpočtu 23 95 Financování -18 95 Rozdíl I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet schválený a b 1 - - 1111 Daň

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2016

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 702 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 702 ze dne 17.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2018 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2018: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 5 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 180 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 30. 09. 2015 v Kč na dvě

Více

ROZPOČET OBCE DOLNÍ PĚNA 2015-návrh

ROZPOČET OBCE DOLNÍ PĚNA 2015-návrh OBEC DOLNÍ PĚNA, DOLNÍ PĚNA 27, 377 01 DOLNÍ PĚNA, IČ 00512940 ROZPOČET OBCE DOLNÍ PĚNA 2015návrh PŘÍJMY NÁVRH ROZPOČTU 2015 DAŇOVÉ PŘÍJMY 0 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činn. 700 000,00 0 1112

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 713 ze dne č.j.: 781/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 713 ze dne 13.11.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Čerpání prostředků MOb Plesná za rok VÝDAJE.

Čerpání prostředků MOb Plesná za rok VÝDAJE. Čerpání prostředků MOb Plesná za rok 2011 - VÝDAJE. Paragraf Název paragrafu Položka Název položky Účel použití položky Schválený rozpočet 4. rozp. opatření čerpání k 31.12.2011 2212 Silnice 5137 Nákup

Více

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 14

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 14 strana: 1 / 14 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK NÁVRH. ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST schválený upravený v Kč PŘÍJMY ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KUNŽAK 2005 - NÁVRH PŘÍJMY ROZPOČET v Kč SKUTEČNOST Daň z příjmu FO závislá činnost 2 131 000,00 2 180 400,00 2 180 281,00 Daň z příjmu FO ze samost. výděl. činn. 276 000,00 800 700,00

Více

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 9

Schválený rozpočet roku 2019 zpracováno strana: 1 / 9 strana: 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1122 000000000 000 Daň z příjmů právnických osob za obce 120 000,00 0000 0000 1340 000000000 000 Poplatek za provoz systému

Více