U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu 2) Návrhy na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol v Písku 3) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku 4) Změna a doplnění ceníku pronájmů a služeb příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek 5) Návrh na schválení plánu investic a oprav 2016 pronajatého majetku Teplárna Písek a. s. 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace na Václavském náměstí v Písku 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace Alšova v Písku 8) Návrh na udělení předběžného souhlasu k veřejné zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 3. etapa 9) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města 10) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 11) Návrh na pronájmy nebytových prostor 12) Žádost Prácheňského muzea Písek o dlouhodobý pronájem podkroví v budově čp. 111 Karlova ulice 13) Řešení nájemních vztahů k bytům 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 17) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 18) Návrh na určení koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na stavbě Plavecký bazén Písek 19) Udělení plné moci k zastupování města Písku u projektu s názvem Zvýšení připravenosti sboru dobrovolných hasičů Písek

2 20) Nařízení města Písek č. 2/2016 o záměru zadat zpracování lesní hospodářské osnovy 21) Smlouva o předání dat z Informačního a datového centra Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem přehledová mapa honiteb ORP Písek pro výkon státní správy myslivosti 22) Dohoda o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek jih s Ústavem pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem 23) Veřejnoprávní smlouva na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace mezi městem Písek a obcí Slabčice 24) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností ROBRO s. r. o. na akci Oprava terasy a sociálního zařízení plovárny u sv. Václava v Písku 25) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. 26) Informace o vypovězení pojistných smluv Teplárnou Písek, a. s. doplnění podkladů 27) Informace o plnění přílohy pro r smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek o.p.s., Centrum kultury Písek o.p.s. 28) Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok ) Petice č. 1/2016 za zrušení záměru vybudovat nástupní místo pro Singltrek Písecké hory u Nového Dvora 30) Parkování u nemocnice 31) Žádost o opravu příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti 32) Žádost obyvatel města Písek o umístění laviček na sídlišti Portyč 33) Žádost obyvatel Semic u Písku o opravu místní komunikace v ul. Obecní 34) Žádost o výjimku pro vydání rezidentní parkovací karty - parkování v pěší zóně 35) Žádost o vydání souhlasu se zřízením vyhrazeného parkovacího místa na místní komunikaci 36) Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově ul. 37) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 38) Informace z jednání komisí 39) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu U s n e s e n í č. 253/16 Rada města schvaluje poskytnutí finančního daru Národnímu technickému muzeu ve výši Kč na základě darovací smlouvy. Ing. M. Cibulková K bodu 2) v Písku Návrhy na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol U s n e s e n í č. 254/16 Rada města stránka 2 (celkem 19)

3 1. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku z roku 1977, inventární číslo 75203, univerzální šlehač v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek , 2. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 1977, inventární číslo 75203, univerzální šlehač v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek , odprodejem pro pana Josefa Součka, Čížová 34, v celkové výši 500 Kč, 3. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku z roku 1990, inventární číslo 58118, vysavač v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek , 4. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 1990, inventární číslo 58118, vysavač v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek , 5. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku z roku 2012, inventární číslo , dětské hřiště Ekonomik v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek , 6. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 2012, inventární číslo , dětské hřiště Ekonomik v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek , 7. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek , v celkové výši Kč, 8. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek , v celkové výši Kč. Ing. M. Cibulková K bodu 3) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku U s n e s e n í č. 255/16 Rada města schvaluje ceny za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku uvedených v příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od Ing. M. Cibulková K bodu 4) Změna a doplnění ceníku pronájmů a služeb příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek U s n e s e n í č. 256/16 Rada města schvaluje doplnění ceníku pronájmů a služeb příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO s platností od Mgr. J. Kašpar K bodu 5) Návrh na schválení plánu investic a oprav 2016 pronajatého majetku Teplárna Písek a. s. stránka 3 (celkem 19)

4 U s n e s e n í č. 257/16 Rada města schvaluje plán investic a oprav 2016 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. aktualizace č. 1 na majetku města Písek. Ing. M. Říha K bodu 6) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace na Václavském náměstí v Písku U s n e s e n í č. 258/16 Rada města po projednání schvaluje dodavatelem veřejné zakázky,,povrchová oprava místní komunikace na Václavském náměstí v Písku společnost Strabag a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ: s nabízenou cenou ,82 Kč bez DPH. Jako druhou v pořadí určuje společnost Robstav stavby k. s., Pražská 483, Písek, IČ: s nabízenou cenou Kč bez DPH. Jako třetí v pořadí určuje společnost Swietelsky stavební s. r. o., Pražská 495/58, České Budějovice, IČ: s nabízenou cenou Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Povrchová oprava místní komunikace Alšova v Písku U s n e s e n í č. 259/16 Rada města po projednání schvaluje dodavatelem veřejné zakázky,,povrchová oprava místní komunikace Alšova v Písku společnost Strabag a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČ: s nabízenou cenou ,93 Kč bez DPH. Jako druhou v pořadí určuje společnost Robstav stavby k. s., Pražská 483, Písek, IČ: s nabízenou cenou Kč bez DPH. Jako třetí v pořadí určuje společnost Swietelsky stavební s. r. o., Pražská 495/58, České Budějovice, IČ: s nabízenou cenou Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 8) Návrh na udělení předběžného souhlasu k veřejné zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 3. etapa U s n e s e n í č. 260/16 Rada města uděluje předběžný souhlas s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky (dle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny) k zakázce Výměna oken a oprava fasády vč. doprovodných akcí na ZŠ J. Husa, Písek 3. etapa pro uchazeče DV stav s. r. o., IČO: , Riegrova 1782/31, České Budějovice za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH); dále pro společnost KOČÍ a. s., IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako druhou v pořadí a pro společnost ŠVEC s. r. o., IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako třetí v pořadí a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková stránka 4 (celkem 19)

5 K bodu 9) Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města b1) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Purkratice: NN rekonstrukce vedení U s n e s e n í č. 261/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění kabelu NN a pilíře na částech pozemků parc. č. 510/1, 528/1, 2118, 2124 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek, Na Nové, p. Peklo: NN kabel. přípojka U s n e s e n í č. 262/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení zemního kabelu NN na části pozemku parc. č. 961/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek O.Jeremiáše: NN rekonstrukce vedení U s n e s e n í č. 263/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení zemního kabelu NN a kabelové skříně částech pozemků parc. č. 1580/1, 1582/1, 1582/22, 1583/1, 1583/6, 1583/8, 1615/28, 1616/4, 2203/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b4) souhlas vlastníka a zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce STL plynovodu a přípojek Písek, ul.alšova U s n e s e n í č. 264/16 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce STL plynovodu a přípojek Písek, ul. Alšova na částech pozemků parc. č. 1822/1, 1822/32 a 2225/2 vše k. ú. Písek za dodržení stránka 5 (celkem 19)

6 podmínek Městských služeb Písek s. r. o. a odboru dopravy pro E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, údržby tohoto plynovodu a této přípojky na části pozemku parc. č. 1822/1 k. ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o. a odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. b5) souhlas vlastníka akce: Stavební úpravy rekonstrukce NTL plynovodu a přípojek Písek, ul. Soukenická U s n e s e n í č. 265/16 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce NTL plynovodu a přípojek Písek, ul. Soukenická na částech pozemků parc. č. 2090/6, parc. č. st. 88/3 a parc. č. st. 92/2 dílem 799/1474 vše k. ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s. r. o. a požadavků odboru dopravy pro E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Nádražní, Ledmultimedia: NN přip. kab U s n e s e n í č. 266/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s kabelovým pilířem na části pozemku parc. č. 951/36 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a. s. akce: Písek ZŠ E. Beneše: VN/NN překl. kab. vedení U s n e s e n í č. 267/16 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění kabelu VN a kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 1753/2 a parc. č. st a parc. č. st. 1753/4 vše v k. ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČ , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. stránka 6 (celkem 19)

7 K bodu 10) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) SVJ domu čp. 620 v Jeronýmově ulici v Písku žádost o úpravu nájemní smlouvy na pronájem pozemku pod sběrné nádoby U s n e s e n í č. 268/16 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku pro umístění nádob na směsný komunální odpad dle přílohy, se Společenstvím vlastníků jednotek domu čp. 620 v Jeronýmově ulici v Písku, IČ , se sídlem Písek, Jeronýmova 620, ve smyslu navýšení výměry pronajaté části pozemku parc. č. 2221/5 k. ú. Písek, a to ze 2 m 2 na 3 m 2. b) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc. č. st. 2521/2 k. ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod montovanou garáží vnitroblok Dvořákova ul.) U s n e s e n í č. 269/16 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k. ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod montovanou garáží, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k. ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod montovanou garáží, na dobu neurčitou od , s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 100 Kč/m 2 /rok pro nového nájemce, bytem Cheb. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) pí. Beáta Fehérová ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek na paní Vieru Jarolímkovou (předzahrádka pro řeckou restauraci Poseidon v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 270/16 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 44 m 2 k. ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky pro řeckou restaurací Poseidon v Palackého sadech (za domem čp. 104 Velké náměstí), dohodou ke dni , pro paní Beátu Fehérovou, IČ , sídlem Písek, Velké náměstí 104/6 za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 44 m 2 k. ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky pro řeckou restaurací Poseidon v Palackého sadech (za domem čp. 104 Velké náměstí), od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro paní Vieru Jarolímkovou, IČ , sídlem Písek, Velké náměstí 104/6, za dodržení podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 7 (celkem 19)

8 d) Blatenská ryba s. r. o. návrh na uzavření dodatku č. 10 k nájemní smlouvě U s n e s e n í č. 271/16 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 10 k nájemní smlouvě ze dne mezi městem Písek a Blatenskou rybou s. r. o., IČ , sídlem Blatná, Na Příkopech 747, kterým se umožní čerpání dotací na obnovu, odbahnění a rekonstrukci rybníků pro Prácheňské rybářství s. r. o., sídlem Písek, Pražská 286. K bodu 11) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 272/16 Rada města schvaluje podnájem části prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne vč. dodatků č. 1-5 společnost DomiCall, s. r. o., se sídlem Písek, Karlova čp. 108, IČ , pro podnájemce spol. Formica Group s. r. o., Rybná 682/14, Praha 1, IČ a Dárky do obálky a. s., Těšnov 1163/5, Praha 1 Nové Město, IČ ) Dodatky ke smlouvám o výpůjčce nemovitostí uzavřené s organizací Naděje U s n e s e n í č. 273/16 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce nemovitostí ze dne týkající se objektu čp. 211, Svatoplukova ul. v Písku a dodatku č. 3 o výpůjčce nemovitostí ze dne týkající se objektu čp. 1, Purkratice v Písku s organizací NADĚJE, K Brance 11/19e, Praha 13, IČ , v předloženém znění. 3) Výpůjčka bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku U s n e s e n í č. 274/16 Rada města schvaluje výpůjčku bývalých kasáren vojenského muničního skladu ve Vráži u Písku v k. ú. Horní Ostrovec s budovou čp. 71 na stav. parc. 86 a přilehlého pozemku parc. č. 443/3, v období od , pro Obec Vráž, Stará Vráž č. 8, za účelem konání soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH, dle přílohy za podmínky, že do tohoto termínu nedojde ke změnám vlastnických vztahů. 4) Žádost o snížení nájmu za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 155, 156, Putimská ulice v Písku stránka 8 (celkem 19)

9 U s n e s e n í č. 275/16 Rada města neschvaluje snížení nájmu na 200 Kč/m 2 a rok za pronájem nebytových prostor v objektu čp. 155, 156, Putimská ul. v Písku, pro nájemce Dům dětí a mládeže, Švantlova 2394, Písek, IČ ) Výpůjčka budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku U s n e s e n í č. 276/16 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce části budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku, o výměře cca 230 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 175 k. ú. Písek, pro Soukromou vyšší odbornou školu filmovou s. r. o., se sídlem Lipová alej 2068, Písek, IČ , v termínu od za účelem výstavy fotografií a promítání školních filmů u příležitostí oslav 20 let filmové školy v Písku a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. 6) Žádost o ukončení smlouvy o nájmu nebytových prostor v objektu čp. 143, Kocínova ulice v Písku U s n e s e n í č. 277/16 Rada města schvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s nájemcem. V kladném případě pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o pronájmu nebyt. prostor. 7) Smlouva o budoucí smlouvě o úschově U s n e s e n í č. 278/16 Rada města schvaluje Smlouvu o budoucí smlouvě o úschově mezi Městem Písek, Velké náměstí 114 a Okresním soudem v Písku, Velké náměstí 121, vč. přílohy č. 1 Smlouva o úschově dle přílohy. 8) Souhlas s umístěním sídla U s n e s e n í č. 279/16 Rada města neschvaluje umístění sídla politického hnutí JIHOČEŠTÍ HASIČI v budově Sedláčkova 472 v Písku a zápis tohoto sídla jako sídla hnutí v rejstříku stran a hnutí vedeném MV ČR. K bodu 12) Žádost Prácheňského muzea Písek o dlouhodobý pronájem podkroví v budově čp. 111 Karlova ulice stránka 9 (celkem 19)

10 U s n e s e n í č. 280/16 Rada města: 1. schvaluje záměr pronájmu nebytových prostor o výměře cca 648 m 2 v podkroví budovy č. p. 111 Karlova ulice na parcele KN st. 143/1, vše k. ú. Písek. 2. odkládá rozhodování o realizaci záměru rekonstrukce prostor dle předložené studie Prácheňského muzea Písek. K tomu ukládá místostarostovi ve spolupráci s ředitelem muzea připravit prezentaci na příští jednání rady. 3. doporučuje zastupitelstvu města zrušit usnesení o vázanosti využití budovy pro potřeby Městského úřadu Písek. K bodu 13) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 281/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 399, Přemyslova, Písek, pro žadatelku, Přemyslova 399, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 432, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 432, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 437, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 437, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 887, Kollárova, Písek, pro žadatele, Kollárova 887, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1701, 17. listopadu, Písek, pro žadatelku, 17. listopadu 1701, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 1849, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatele, nábřeží 1. máje 1849, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatelku, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 18, v čp. 2025, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2025, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 2030, Budovatelská, Písek, pro žadatelku, Budovatelská 2030, Písek, o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1564, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1564, Písek, o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 1576, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 1576, Písek, o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 47, v čp. 1813, Otavská, Písek, pro žadatelku, Otavská 1813, Písek, o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 2242, Harantova, Písek, pro žadatelku, Harantova 2242, Písek, o 1 rok. stránka 10 (celkem 19)

11 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek, o 12 měsíců, za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 12 měsíců, za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 331, Dvořákova, Písek, pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek, o 1 rok. 19. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. 20. Rada města schvaluje vyjmutí bytu č. 17 v ul. Čechova, čp. 454, v Písku, o velikosti 1+1 z režimu nájmu služebního bytu a převedení na byt zvláštního určení Ing. Z. Šartnerová K bodu 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 282/16 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 4 v budově čp. 138, Drlíčov v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 184 v k. ú. Písek o velikosti 1+0, č. 10 v budově čp. 133, Hradební II v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 178 v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 10 v budově čp. 1955, Truhlářská ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 12 v budově čp. 2162, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 2 v budově čp. 227, Zahradní ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 338 v k. ú. Hradiště u Písku o velikosti 2+1, č. 244 v budově čp. 448, Čechova ul. v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti ) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 283/16 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 4 v domě čp. 1637, Dr. M. Horákové v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku s možností prodloužení. 3) Žádost o povolení podnájmu stránka 11 (celkem 19)

12 U s n e s e n í č. 284/16 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 3 v domě čp. 1589, Šafaříkova ulice v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku s možností prodloužení, pro podnájemce. 4) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 285/16 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A v čp. 449, Čechova ul., Písek, s žadateli, místo původního nájemce. K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 19, Třebízského ulice čp. 411 v Písku U s n e s e n í č. 286/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 19, v budově čp. 411, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 15, Kollárova ulice čp v Písku U s n e s e n í č. 287/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 15, v budově čp. 1576, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka, za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 12, Dvořákova ulice čp. 331 v Písku U s n e s e n í č. 288/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 12, v budově čp. 331, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, o velikosti 2+1, za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 14, Třebízského ulice čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 289/16 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 14, v budově čp. 410, Třebízského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1, za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 12 (celkem 19)

13 K bodu 16) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 290/16 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 17 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 38 v domě č. 424 ulice Topělecká žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 48 v domě č. 424 ulice Topělecká s žadatelkou na základě pořadníku a v případě odmítnutí s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 21 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. ruší usnesení č. 69/16 bod č. 12, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelem na výjimku a v případě odmítnutí bytu s žadatelkou na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 6. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku a v případě odmítnutí s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č.89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 17) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 291/16 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR souhlas obce žadateli nesplňujícímu podmínky o dávku doplatek na bydlení, který užívá bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přílohy č. 3 neuděluje. K bodu 18) Návrh na určení koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na stavbě Plavecký bazén Písek stránka 13 (celkem 19)

14 U s n e s e n í č. 292/16 Rada města schvaluje jako koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na stavbě Plavecký bazén Písek společnost Vodárenská správa Písek s. r. o., IČ , se sídlem Velké náměstí 1, Písek, ve výši ,00 Kč bez DPH a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Ing. V. Filip K bodu 19) Udělení plné moci k zastupování města Písku u projektu s názvem Zvýšení připravenosti sboru dobrovolných hasičů Písek JUDr. Knot do usnesení se doplňuje text: pro Ing. Petra Jelínka v činnostech U s n e s e n í č. 293/16 Rada města schvaluje plnou moc k zastupování města Písku u projektu Zvýšení připravenosti sboru dobrovolných hasičů Písek pro Ing. Petra Jelínka v činnostech: - podepisování žádosti o podporu - podepisování žádosti o platbu - podepisování zprávy o realizaci - podepisování zprávy o udržitelnosti - podepisování žádosti o změnu. Ing. V. Filip K bodu 20) Nařízení města Písek č. 2/2016 o záměru zadat zpracování lesní hospodářské osnovy U s n e s e n í č. 294/16 Rada města schvaluje nařízení města Písek č. 2/2016 o záměru zadat zpracování lesní hospodářské osnovy. Ing. M. Šatra K bodu 21) Smlouva o předání dat z Informačního a datového centra Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem přehledová mapa honiteb ORP Písek pro výkon státní správy myslivosti U s n e s e n í č. 295/16 Rada města schvaluje smlouvu o předání dat z Informačního a datového centra Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem - přehledové mapy honiteb ORP Písek pro výkon státní správy myslivosti mezi ČR - Ústavem pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem, Nábřežní 1326, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, IČ: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: , bez nároku na finanční prostředky z rozpočtu města. Ing. M. Šatra K bodu 22) Dohoda o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek jih s Ústavem pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem stránka 14 (celkem 19)

15 U s n e s e n í č. 296/16 Rada města schvaluje Dohodu o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek - jih, kód LHC mezi subjekty Česká republika - Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem, Nábřežní 1326, Brandýs nad Labem, IČ: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: Podklady budou poskytnuty městu Písek bezplatně. Ing. M. Šatra K bodu 23) Veřejnoprávní smlouva na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace mezi městem Písek a obcí Slabčice U s n e s e n í č. 297/16 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvu na výkon přenesené působnosti speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace obce Slabčice, ve znění dle návrhu. Ing. M. Kovařík K bodu 24) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností ROBRO s. r. o. na akci Oprava terasy a sociálního zařízení plovárny u sv. Václava v Písku U s n e s e n í č. 298/16 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Oprava terasy a sociálního zařízení plovárny u sv. Václava v Písku mezi městem Písek a společností ROBRO s. r. o., IČ , se sídlem Jana Mukařovského 2663, Písek. Ing. V. Filip K bodu 25) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. U s n e s e n í č. 299/16 Rada města schvaluje dodatek č. 2 k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 26) Informace o vypovězení pojistných smluv Teplárnou Písek, a. s. doplnění podkladů U s n e s e n í č. 300/16 Rada města projednala informaci o vypovězení pojistných smluv s Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ , ze strany Teplárny Písek, a. s. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 27) Informace o plnění přílohy pro r smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek o.p.s., Centrum kultury Písek o.p.s. stránka 15 (celkem 19)

16 U s n e s e n í č. 301/16 Rada města projednala informaci o plnění přílohy č. 1 pro rok 2015 smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost u organizace Sladovna Písek o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČO a Centrum kultury Písek o. p. s., Tylova 69, Písek, IČO , které jsou uvedeny v plném znění v materiálu. Ing. M. Cibulková K bodu 28) rok 2015 Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za U s n e s e n í č. 302/16 Rada města projednala výroční zprávu Jihočeské hospodářské komory o plnění jednotlivých projektů v průběhu kalendářního roku 2015, uvedených ve smlouvě o spolupráci uzavřené mezi městem Písek a Jihočeskou hospodářskou komorou. Ing. V. Filip K bodu 29) Petice č. 1/2016 za zrušení záměru vybudovat nástupní místo pro Singltrek Písecké hory u Nového Dvora U s n e s e n í č. 303/16 Rada města projednala Petici č. 1/2016 za zrušení záměru vybudovat nástupní místo pro Singltrek Písecké hory u Nového Dvora. Ing. V. Filip K bodu 30) Parkování u nemocnice U s n e s e n í č. 304/16 Rada města ukládá místostarostovi JUDr. Knotovi vyvolat jednání s kompetentními zástupci organizací Nemocnice Písek a. s., SPŠ a VOŠ Písek, Dům pro seniory Světlo za účelem zpracování zadání, které zhodnotí kapacitní parkovací možnosti v prostoru kolem Nemocnice Písek. Ing. M. Kovařík K bodu 31) Žádost o opravu příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti U s n e s e n í č. 305/16 Rada města: 1. projednala žádost o opravu příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti v Písku. 2. schvaluje opravu komunikace v ulici Na Výstavišti v Písku a ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. zajistit vlastní realizaci opravy příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti (parc. č. 290/2 v k. ú. Písek) ve variantě č. 2, a zároveň nárokovat náklady na opravu do nejbližší rozpočtové změny s tím, že 50% nákladů vč. DPH uhradí žadatelé. Ing. V. Filip stránka 16 (celkem 19)

17 K bodu 32) Žádost obyvatel města Písek o umístění laviček na sídlišti Portyč U s n e s e n í č. 306/16 Rada města: 1. projednala žádost obyvatel města Písek o umístění laviček na levém břehu řeky Otavy v úseku mezi Novým mostem a Jiráskovým mostem. 2. schvaluje osazení laviček na levém břehu mezi Novým a Jiráskovým mostem v počtu do 6 ks a ukládá odboru investic a rozvoje zajistit, prostřednictvím Městských služeb Písek, s. r. o., osazení těchto laviček. Ing. V. Filip K bodu 33) Žádost obyvatel Semic u Písku o opravu místní komunikace v ul. Obecní U s n e s e n í č. 307/16 Rada města: 1. projednala žádost o opravu ulice Obecní v Semicích u Písku. 2. schvaluje rekonstrukci komunikace v ulici Obecní v Semicích u Písku (parc. č. 433/6 a část parc. č. 771/1 v k. ú. Semice u Písku), a ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. zahájit projektovou přípravu na zlegalizování této komunikace a prostředky na vlastní realizaci nárokovat do rozpočtu města na rok Ing. V. Filip K bodu 34) v pěší zóně Žádost o výjimku pro vydání rezidentní parkovací karty - parkování U s n e s e n í č. 308/16 Rada města schvaluje rozšíření platnosti rezidentní parkovací karty žadatele i pro ulici Drlíčov. Ing. M. Kovařík K bodu 35) Žádost o vydání souhlasu se zřízením vyhrazeného parkovacího místa na místní komunikaci U s n e s e n í č. 309/16 Rada města vydává předchozí souhlas města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, se zřízením dvou vyhrazených parkovacích míst v městské památkové zóně v Jungmannově ulici pro žadatele Horsecity s. r. o., IČO , s platností od do doby zahájení plánované rekonstrukce centra města, nejdéle však do a souhlasí s případným zřízením těchto vyhrazených parkovacích míst i v následujícím období za podmínek, za kterých byl vydán tento souhlas. Ing. M. Kovařík K bodu 36) Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově ul. stránka 17 (celkem 19)

18 U s n e s e n í č. 310/16 Rada města uděluje výjimku z Obecně závazné vyhlášky o výkopových prací pro vstup do komunikace chodníku v ulici Šafaříkova, čp. 1379, Písek, firmě ZAKOM s. r. o., Za nádražím 2654, Písek, IČ za podmínek stanovených správcem komunikace Městskými službami Písek s. r. o. K bodu 37) Návrhy na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 311/16 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku: 1. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro provozovnu restaurace v Koutě, V Koutě 90, Písek, žadatel Ondrej Sepeši, Kollárova 1578, Písek, IČO: v rozsahu po-so do 02:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro provozovnu restaurace U Zlaté studánky, Rokycanova 25/666, Písek, žadatel Milan Procházka, Preslova 2544, Písek, IČO: , v rozsahu po-ne do 01:00 h, 3. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro provozovnu rychlé občerstvení KEBAB, Nerudova 80, Písek, žadatel Ihad Mohammed Yahya, Nerudova 80, Písek, IČO: , v rozsahu po-čt do 24:00 h, pá-so do 05:00 h, 4. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Letní květinový ples Diacelu v restauraci Penzion Sport, Zátavské nábř. 22, Písek, žadatel DIACEL Písek, IČO: , zast. Zdeňkou Staňkovou, Velké náměstí 28, Písek, dne do 02:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Muzejní noc v Prácheňském muzeu, na nádvoří Prácheňského muzea a nádvoří Obchodní akademie, žadatel Prácheňské muzeum v Písku, IČO: , zast. PhDr. Jiřím Práškem, Velké náměstí 114, Písek, venkovní a vnitřní prostor dne do 01:00 h, 6. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou produkci pro akci Městská slavnost Dotkni se Písku 2016 : Velké náměstí, Fügnerovo nám., Alšovo náměstí, Letní kino, žadatel Centrum kultury města Písek, IČO: , zast. Mgr. Josefem Kašparem, nábřeží 1. máje 1605, Písek, venkovní prostor ve dnech do 03:00 h, 7. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci pro akci Posezení s hudbou ve Sportovním areálu Semice, žadatel SDH Semice, IČO: , zast. Milanem Smolou, Ke Křížku 68, Písek, venkovní prostor od do 02:00 h, 8. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci pro akci Pouťová zábava + Pivní slavnosti ve Sportovním areálu Semice, žadatel SDH Semice, IČO: zast. Milanem Smolou, Ke Křížku 68, Písek, venkovní prostor od do 03:00 h, 9. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci pro akci koncert MAGMAFEST v Letním kině, žadatel MAGMAKONCERT s. r. o., Vodičkova 730/9, Praha 1, IČO: , zast. Pavlou Tomanovou, Kolářova 303, Katovice, venkovní prostor dne do 24:00 h. Ing. M. Cibulková stránka 18 (celkem 19)

19 K bodu 38) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 39) Různé V Písku dne stránka 19 (celkem 19)

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění Město Písek Obecně závazná vyhláška města Písek č. 6/2009 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku spočívajících v omezení konzumace alkoholu na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Písek

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.05.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE USNESENÍ Z 35. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 05.12.2018 Usnesení číslo: 1096/35R/2018 Návrh na provedení rozpočtového opatření č. 93/2018 V Jindřichově Hradci dne 6.12.2018 Provedení rozpočtového

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Plán výkopových prací pro rok 2015

Plán výkopových prací pro rok 2015 Plán výkopových prací pro rok 2015 VN, NN 17.listopadu 2 - Alšova Alšovo nám. Baarova 3. Q. Bakaláře Boční Bořivojova B.Němcové Budějovická 2 - Budovatelská Budovcova Burketova Čechova Čelakovského Denisova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. Odbor správy majetku Písek 08.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. NÁVRH

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více