Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček Omluveni Ing. Franců PROGRAM 1) Poskytnutí úvěru Teplárně Písek a. s. 2) Platební terminály smlouvy 3) Přijetí finančního daru pro Centrum kultury města Písku 4) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze ZŠ E. Beneše a MŠ Písek 5) Návrh na poskytnutí dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2019, vzorová smlouva 6) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce 2019 dle čl. III. c) Zásad sportovní akce 7) Návrh zadání veřejné zakázky SECAP Písek 8) Návrh na schválení zpracovatele projektové dokumentace Rekonstrukce elektroinstalace objektu radnice Budovcova 207, Písek 9) Věcná břemena 10) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 11) Návrh na pronájmy nebytových prostor 12) Návrh na pronájem nebytových prostor pro depozitum koček 13) Souhlas s umístěním plynového kotle 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Memorandum o spolupráci mezi městem Písek a Platformou pro sociální bydlení, z.s. 17) Návrh smlouvy o dílo s firmou MgA. Josef Faltus na akci Sochy z písku v Písku ) Uzavření Dodatku ke smlouvě o dílo na akci Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ 19) Informace o podané žádosti do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok ) Zastupování města Písku na valné hromadě Asociace měst pro cyklisty 21) Zrušení dopravního omezení v ulici Pod Školkou

2 22) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 23) Zpráva o činnosti Městské policie za rok ) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 25) Informace z jednání komisí 26) Různé Návrh plné moci pro Evu Čechtickou jednatelku společnosti EWAA s. r. o. JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Poskytnutí úvěru Teplárně Písek a. s. Usnesení č. 150/19 Rada města schvaluje doporučení zastupitelstvu města zřídit ručitelský závazek pro Teplárnu Písek, a. s. za úvěr na výstavbu nového horkovodního kotle ve výši 100 mil. Kč. Ing. L. Toman K bodu 2) Platební terminály smlouvy Usnesení č. 151/19 Rada města schvaluje smlouvy upravující služby platebních terminálů na MěÚ Písek a Městské policii mezi městem Písek a společností Cataps s. r. o. Ing. L. Toman K bodu 3) Přijetí finančního daru pro Centrum kultury města Písku Usnesení č. 152/19 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy uvedené v příloze tohoto materiálu pro příspěvkovou organizaci Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO od společnosti ROTARY CLUB PÍSEK, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO Mgr. J. Kašpar K bodu 4) MŠ Písek Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze ZŠ E. Beneše a Usnesení č. 153/19 Rada města 1. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši ,30 Kč, stránka 2 (celkem 12)

3 2. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši ,30 Kč, 3. neschvaluje přijetí nedokončeného dlouhodobého hmotného majetku z roku 2008 a 2010, projektová dokumentace v celkové pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek , 4. schvaluje vyřazení nedokončeného dlouhodobého hmotného majetku z roku 2008 a 2010, projektová dokumentace v celkové pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek K bodu 5) Návrh na poskytnutí dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže na rok 2019, vzorová smlouva Usnesení č. 154/19 I. Rada města schvaluje vzorovou smlouvu o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle článku IV. b) Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města poskytnutí dotace v roce 2019 dle čl. IV. b) na akci Zásad pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže 1. schvaluje pro Taneční centrum Z.I.P. Písek, Lipová alej 1807, Písek , IČO na akci Projekt TĚLO konanou v termínu ve výši Kč, 2. neschvaluje pro Taneční centrum Z.I.P. Písek, Lipová alej 1807, Písek , IČO na akci Vesmír letní taneční pobytový tábor konanou ve dnech ve výši Kč, 3. neschvaluje pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Chatkový letní tábor oddílu basketbalu TJ Sokol Písek konanou ve dnech ve výši Kč, 4. schvaluje pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Stanový tábor TJ Sokol Písek konanou v období červen/červenec 2019 ve výši Kč, 5. schvaluje pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, Tyršova 395/3, Písek , IČO na akci Lyžařský výcvikový kurz TJ Sokol Písek konanou ve dnech ve výši Kč, 6. schvaluje pro W sdružení Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek , IČO na akci Dětský letní stanový tábor konanou ve dnech ve výši Kč. K bodu 6) Návrh na poskytnutí dotací na sportovní činnost v roce 2019 dle čl. III. c) Zásad sportovní akce Usnesení č. 155/19 I. Rada města vzorovou veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. II. Rada města poskytnutí dotace v roce 2019 dle čl. III. c) sportovní akce Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost 1. schvaluje pro Atletiku Písek, z. s. na sportovní akci 94. ročník Lesního běhu Kolem Ameriky konanou dne ve výši Kč, 2. schvaluje pro Okresní fotbalový svaz Písek na sportovní akci Letní mládežnický turnaj OFS Písek konanou dne ve výši Kč, stránka 3 (celkem 12)

4 3. schvaluje pro Okresní fotbalový svaz Písek na sportovní akci Zimní halový turnaj mládeže OFS Písek konanou dne ve výši Kč. 4. schvaluje pro Plavecký klub Písek na sportovní akci Písecký pulec ročník konanou dne březen/duben 2019 ve výši Kč, 5. schvaluje pro SK Biketime Bulls Písek, z. s. na sportovní akci MTB Weekend v Píseckých horách konanou dne ve výši Kč, 6. schvaluje pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci MČR ve slalomu na svahu s umělou hmotou konanou dne ve výši Kč, 7. schvaluje pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci Písek inline slalom 2019 konanou dne ve výši Kč, 8. schvaluje pro Skiklub Písek, z. s. na sportovní akci O pohár města Písku paralelní slalom pro děti konanou dne ve výši Kč, 9. schvaluje pro Tenisový klub Písek, z. s. na sportovní akci PISEK CUP 2019 konanou dne ve výši Kč, 10. schvaluje pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci 7. Hornetsmini Cup 2019 konanou dne ve výši Kč, 11. schvaluje pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek na sportovní akci Písecká desítka přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích konanou dne ve výši Kč, 12. schvaluje pro TJ Hradiště na sportovní akci Fotbalová liga předškoláků konanou v dubnu/prosinci 2019 ve výši Kč, 13. schvaluje pro ŠACHklub Písek na sportovní akci 4. Velká cena mládeže do 18 let v rapid šach Jč. kraje konanou dne ve výši Kč, 14. schvaluje pro ŠACHklub Písek na sportovní akci Regionální přebor mládeže v praktickém šachu konanou dne ve výši Kč, 15. schvaluje pro ŠACHklub Písek na sportovní akci PI-ZZA-CUP konanou dne ve výši Kč, 16. schvaluje pro ŠACHklub Písek na sportovní akci Krajský přebor družstev mladších žáků v rapidu šachu konanou dne ve výši Kč, 17. schvaluje pro Floorball Club Písek na sportovní akci Florbalový turnaj Přípravek I. konanou v březnu/dubnu 2019 ve výši Kč, 18. schvaluje pro Floorball Club Písek na sportovní akci Florbalový turnaj Přípravek II. konanou v listopadu/prosinci 2019 ve výši Kč, 19. schvaluje pro Floorball Club Písek na sportovní akci Florbalový turnaj mladších žáků II. konanou v květnu/červnu ve výši Kč. K bodu 7) Návrh zadání veřejné zakázky SECAP Písek Usnesení č. 156/19 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - SECAP Písek a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku, 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: PhDr. Miloš Prokýšek, Ph.D. (vedoucí o. s. Smart Písek), Ing. David Schwedt (odbor životního prostředí), Ing. Jiří Tencar, Ph.D. (garant oblasti energetika Smart Písek), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), JUDr. Ondřej Veselý (místostarosta), Náhradníci: Ing. Vladimír Zadina (Smart Písek), Ing. Miloslav Šatra (odbor životního prostředí), Ing. Václav Filip (odbor investic a rozvoje), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje). stránka 4 (celkem 12)

5 PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 8) Návrh na schválení zpracovatele projektové dokumentace Rekonstrukce elektroinstalace objektu radnice Budovcova 207, Písek Usnesení č. 157/19 1) Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3 pro akci zpracovatel projektové dokumentace Rekonstrukce elektroinstalace objektu radnice Budovcova 207, Písek. 2) Rada města schvaluje uzavření smlouvy o dílo s Ing. Ladislavem Hanušem, IČO: , se sídlem Boženy Němcové 899, Strakonice za celkovou cenu Kč bez DPH na zpracování projektové dokumentace na akci Rekonstrukce elektroinstalace objektu radnice Budovcova 207, Písek. Ing. V. Filip K bodu 9) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Na Staré silnici, 2 RD: NN přip. kab. Usnesení č. 158/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s uzemněním na částech pozemků parc. č. 429/1 a 743/1 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Zátaví VTL přechod řeky Otavy Usnesení č. 159/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení VTL plynovodu na části pozemku parc. č. 229/2 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 5 (celkem 12)

6 b3) souhlas vlastníka pozemku s vybudováním sjezdu Heyco Werk ČR s. r. o. v rámci stavby Rozšíření areálu 4.et pro fy. Heyco Werk ČR s. r. o. Usnesení č. 160/19 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka pozemku s vybudováním sjezdu (stavbou na cizím pozemku) na části pozemku parc. č. 2751/1 k. ú. Písek dle přílohy č. 1 ve prospěch Heyco Werk ČR s. r. o., IČO , se sídlem Čížovská 453, Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy. b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Šumavská, p. Chmela: NN přip. kab. Usnesení č. 161/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na části pozemku parc. č. 895/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Peckám, par. 492/36: NN přip. kab. Usnesení č. 162/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na částech pozemků parc. č. 748/1 a 748/2 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Smrkovice, čp. 94: NN úprava vedení Usnesení č. 163/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 960/1 vše k. ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného stránka 6 (celkem 12)

7 břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 10) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2216/1 k. ú. Písek Usnesení č. 164/19 Rada města Písku po projednání neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2216/1 o výměře 306 m 2 k. ú. Písek za účelem výstavby řadových garáží pro žadatele, oba bytem Písek. b) automonnt, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/5 k. ú. Písek Usnesení č. 165/19 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/5 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek za účelem celoročního umístění zmrzlinového pultu, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši Kč ročně pro společnost automonnt, s. r. o., IČO , se sídlem Praha 1, Rybná schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/5 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění zmrzlinového pultu, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s tím, že pult bude na pozemku umístěn v období od kalendářního roku, s nájemným ve výši Kč ročně pro společnost automonnt, s. r. o., IČO , se sídlem Praha 1, Rybná 716. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu. c) Dodatek č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku Usnesení č. 166/19 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu části pozemku parc. č. 951/36 k. ú. Písek pro nájemce, bytem Tábor dle přílohy. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. d) Žádost o příspěvek na elektrickou přípojku Usnesení č. 167/19 Rada města Písku po projednání neschvaluje finanční spoluúčast města na zřízení elektrické přípojky na pozemku parc. č. 1049/4 k. ú. Písek ve výši Kč pro žadatelku, bytem Písek. stránka 7 (celkem 12)

8 e) E.ON Česká republika, s. r. o. Souhlasné prohlášení vlastníka upevněného zařízení a vlastníka pozemku se zapsáním výhrady vlastnictví do KN Usnesení č. 168/19 Rada města Písku po projednání schvaluje na základě uzavřené smlouvy o nájmu nemovitosti na pronájem části pozemku parc. č. 283/4 k. ú. Písek, souhlasné prohlášení vlastníka upevněného zařízení a vlastníka pozemku se zapsáním výhrady vlastnictví do KN pro E.ON Česká republika, s. r. o., IČO , se sídlem České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasného prohlášení dle přílohy. f) Návrh na vypovězení smlouvy o nájmu části pozemku parc. č. 9 k. ú. Písek K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. K bodu 11) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Informace o investicích v areálu Purkratice společnost B a K production, s. r. o. Usnesení č. 169/19 Rada města schvaluje předložený materiál týkající se informace společnosti B a K production, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Purkratice 18 ve věci realizace investic v areálu Purkratice. K bodu 12) Návrh na pronájem nebytových prostor pro depozitum koček Usnesení č. 170/19 Rada města neschvaluje pronájem nebytových prostor pro depozitum koček v budově bývalého výměníku teplárny VS EGC I na pozemku parc. č. st. 5211/1, k. ú. Písek, (sídliště Portyč za prodejnou a restaurací Platan) pro žadatele Písecké kočky z. s., sídlo Alšova 704, Písek, IČ , zastoupený předsedkyní Ing. Evou Hulcovou za cenu 1 Kč. K bodu 13) Souhlas s umístěním plynového kotle Usnesení č. 171/19 Rada města schvaluje umístění malého plynového kotle na VS Kaplička budova bez č. p. na pozemku KN st o výměře 253 m 2, k. ú. Písek, Vnitřní Město pro Teplárna Písek, a. s., U Smrkovické silnice 2263, Písek, IČ K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům stránka 8 (celkem 12)

9 Usnesení č. 172/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 378, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 378, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 409, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 409, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 887, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 888, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 888, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1576, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1576, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1628, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1950, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 1950, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16 v čp. 1973, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 1973, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 138, Drlíčov, Písek pro žadatelku, Drlíčov 138, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 341, Čechova, Písek pro žadatele, Čechova 341, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 21 v čp. 411, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 411, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 424, Topělecká, Písek pro žadatele, Topělecká 424, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 433, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 1088, Mírové náměstí, Písek pro žadatele, Mírové náměstí 1088, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 1781, Nádražní, Písek pro žadatele, Nádražní 1781, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 417, Vinařického, Písek pro žadatele, Vinařického 417, Písek o 6 měsíců. Ing. Z. Šartnerová K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 13 ul. Harantova čp v Písku Usnesení č. 173/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 13 o velikosti 1+0 v budově čp. 2241, ul. Harantova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 6 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku stránka 9 (celkem 12)

10 Usnesení č. 174/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 6 o velikosti 1+0 v budově čp. 1363, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1 ul. Tyršova čp v Písku Usnesení č. 175/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1 o velikosti 1+1 v budově čp. 1329, ul. Tyršova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 16) bydlení, z. s. Memorandum o spolupráci mezi městem Písek a Platformou pro sociální Usnesení č. 176/19 Rada města schvaluje memorandum o spolupráci mezi městem Písek a Platformou pro sociální bydlení, z. s. Mgr. M. Baslerová K bodu 17) v Písku 2019 Návrh smlouvy o dílo s firmou MgA. Josef Faltus na akci Sochy z písku Usnesení č. 177/19 Rada města 1. schvaluje smlouvu o dílo Sochy z písku v Písku 2019 mezi firmou MgA. Josef Faltus, Záryby-Martinov 205, Kostelec nad Labem, IČO: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek v celkové výši Kč včetně DPH. 2. určuje z předložených návrhů k pořízení děl Sochy z písku v Písku 2019 sochy č. 1, 2a, 4, 5a, 6 na náplavce v Čechově ulici. K bodu 18) Uzavření Dodatku ke smlouvě o dílo na akci Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ Usnesení č. 178/19 Rada města I. schvaluje uzavření Dodatku č. 2/IROP ke smlouvě o dílo č /18 ze dne k projektu č. CZ /0.0/0.0/16_063/ Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ uzavřené mezi organizací Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek a společností Kočí a. s., IČO: , K Lipám 132, Písek. II. po opakovaném projednání žádosti firmy Kočí a. s. Písek a s přihlédnutím k aktuálnímu vyjádření technického dozoru stavebníka k současnému stavu realizace díla, dále stránka 10 (celkem 12)

11 s přihlédnutím ke zdůvodnění změnových listů vzniklých při realizaci stavby uvedených v příloze důvodové zprávy, prodloužení termínu dokončení díla ZŠ Svobodná Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ firmou Kočí a. s., Písek do schvaluje a pověřuje ředitele školy ZŠ Svobodná doplněním prodloužení dokončení díla do Dodatku č. 2/IROP ke Smlouvě o dílo č /18 ze dne k projektu č. CZ /0.0/0.0/16_063/ Přístavba učeben technik a řemeslných praktik k budově 1. stupně ZŠ uzavřené mezi organizací Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek a společností Kočí a. s., IČO: , K Lipám 132, Písek a jeho podpisem. K bodu 19) pro rok 2019 Informace o podané žádosti do dotačního programu Jihočeského kraje Usnesení č. 179/19 Rada města projednala podání žádosti o dotaci ve výši Kč odborem školství a kultury na projekt Letopisy významných osobností do dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2019 Podpora filmových pobídek. K bodu 20) Zastupování města Písku na valné hromadě Asociace měst pro cyklisty Usnesení č. 180/19 Rada města zmocňuje Ing. Petra Jelínka, cyklokoordinátora k zastupování města Písku a hlasování na valné hromadě Asociace měst pro cyklisty, která se bude konat dne 29. března 2019 v Praze. Ing. V. Filip K bodu 21) Zrušení dopravního omezení v ulici Pod Školkou Usnesení č. 181/19 Rada města zrušení dopravního opatření znemožňujícího jízdu motorových vozidel v části ulice Pod Školkou na pozemku p. č. 631/26 v k. ú. Hradiště u Písku s napojením na ulici Na Ryšavce neschvaluje. Ing. V. Filip K bodu 22) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci Usnesení č. 182/19 Rada města nesouhlasí s umístěním mobilních reklamních zařízení a mrazicího boxu na komunikaci pro pěší - Masné krámy, vedle domu Velké náměstí č. p. 3, pro paní Olgu Vendégovou, IČO Ing. M. Kovařík stránka 11 (celkem 12)

12 K bodu 23) Zpráva o činnosti Městské policie za rok 2018 Usnesení č. 183/19 Rada města Zprávu o činnosti Městské policie Písek za rok 2018 bere na vědomí. PhDr. Mgr. J. Rapant, MBA, LL.M. K bodu 24) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 184/19 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci Jarní jízda Panthers v ulici Hradišťská 326, Písek, žadatel Alena Kašperová, Hradišťská 326, Písek, IČO , zastoupena Miloslavem Kašperem, venkovní prostor dne do 24:00 h, schvaluje. K bodu 25) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 26) Různé Návrh plné moci pro jednatelku společnosti EWAA s. r. o. Usnesení č. 185/19 Rada města schvaluje plnou moc pro jednatelku společnosti EWAA s. r. o., Sedlečko u Soběslavě 3, Sedlečko u Soběslavě, IČO za účelem administrace dotace na akci Rekonstrukce sportovní stezky Písek Hradiště. Ing. M. Šatra V Písku dne stránka 12 (celkem 12)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám.

Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám. Sportovní komise V Písku dne 11.02.2019 Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne 11.02.2019 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám. 114, Písek Přítomni Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214

ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214 ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214 Přítomni: Ing. Jiří Vopátek, Ph.D., Zdeněk Mráz, Josef Neužil, MUDr. Antonín Doležal, Vladimír Janíček,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě VÝPIS USNESENÍ ze zasedání č. 10 konaného dne 23. března 2016 Usnesení ZM 1/10/2016: návrhovou komisi ve složení: předsedkyně paní Vladimíra Supová

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4836/2012 spisová značka 4834/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 59. zasedání dne 24. října 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 9 / 1 2 program

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: USNESENÍ č. 192: Zastupitelstvo

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 22.07.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 27.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 11. 3. 2019 Zápis Komise na ochranu životního prostředí RM Sezimovo Ústí ze dne 20. 2. 2019 (mat. č. 71/2019) Usnesení č. 72/2019 předložený zápis

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 5. dubna 2017 od 08:00 hodin do 09:40 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 15. 11. 2016 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu týkající se nesplněných úkolů z Rady města Újezd u Brna za rok 2016.

Více