ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2314-191/2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/2009-27"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /2010 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/ NEMOVITOST: pozemek PK 293/2 Adresa nemovitosti: Jiřice, Jiřice Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Nymburk, k.ú. Jiřice, kód k.ú , LV 272 VLASTNÍK: 1) Bohumil Doležal, Cihlářská 669, Liberec 6, podíl 1/2 2) Hana Němcová, Česká 420, Liberec 25, podíl 1/2 ÚČEL OCENĚNÍ: stanovení obvyklé ceny nemovitosti pro exekuční řízení, čj.: 15Ex 795/ OBJEDNATEL OCENĚNÍ: Adresa objednatele: Mgr. Pavel DOLANSKÝ, soudní exekutor Palackého 31/2, Beroun IČ DIČ telefon Fax CZ podatelna@exekuceberoun.cz ZHOTOVITEL OCENĚNÍ: Ing. Jaroslav Látal Adresa zhotovitele: Budečská 824/30, Praha 2 IČ DIČ Telefon Fax CZ latal@odhady.info Datum místního šetření: Datum zpracování: Počet stran: 13 Počet příloh: 10 Počet vyhotovení: 3 Vyhotovení číslo:

2 2 Nález Situace Přehled oceňovaných staveb a pozemků pozemek PK 293/2 Přehled podkladů - výpis z KÚ pro Středočeský kraj, KP Nymburk, LV 272, - snímek katastrální mapy, k.ú. Jiřice, - zákon č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku, vyhláška č.3/2008 Sb., ve znění vyhlášky č.460/2009 Sb., - informace a údaje sdělené a dokumenty předložené zástupcem objednatele posudku, - vlastní databáze realit, realitní server, katalogy, - fotodokumentace pořízená na místě, - skutečnosti zjištěné šetřením na místě. Předmětné nemovitosti Pozemek PK 293/2: výměra m 2 Trvalé porosty, jako součást pozemku, se nevyskytují. Využití: Poloha nemovitosti: Vybavenost lokality: Inženýrské sítě: Veřejná doprava v místě: Negativní vlivy okolí: zahrnutí pozemku v platném územním plánu obce v území s označením NZ orná půda, pozemek je reálně k datu šetření užíván výhradně pro zemědělské účely, v návrhu územního plánu je pozemek zahrnut v území označeném BV - bydlení v rodinných domech venkovského typu s funkčním využitím pro výstavbu rodinných domů venkovského typu, pozemek je k datu šetření prostý stavebních objektů i trvalých porostů přístup po nezpevněné cestě, pozemek je situován na severním okraji obce Jiřice, v sousedství je stávající zástavba stavebních objektů s funkčním využitím pro bydlení i probíhá nová výstavba objektů k bydlení v místě v obci minimální (odpovídající velikosti obce, tj. cca 150 obyv.) v místě elektrická síť, vodovod, plynovod autobusová nezjištěny Omezení vlastnického práva: - zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu, oprávněným je Finanční úřad v Liberci, Liberec 2, (Z-6215/ ) Negativa nemovitosti: - stávající reálné využití pro zemědělskou činnost s nízkou likviditní hodnotou, pozemek k datu šetření bez možnost výstavby, - pozemek prostý přípojek inženýrských sítí, - výhled stavební činnosti v souladu s návrhem územního plánu je z hlediska odhadu pouze možný či předpokládaně pravděpodobný s ohledem na zájem investora či stavebníka a stávající novou výstavbu v místě cca 25 objektů k bydlení. Pozitiva nemovitosti: - obec s rozvíjející se parcelací pozemků určených k výstavbě objektů k bydlení (reálně zasíťované) navazujících na stávající zástavbu obce, - pozemek podle návrhu územního plánu je určen k výstavbě objektů k bydlení venkovského typu, - v místě jsou obecní inženýrské sítě (elektrická síť, vodovodní řad, plynovodní řad), - dobrá dopravní relace a dostupnost s ohledem na nedalekou rychlostní komunikaci R10, - nemovitost nezatížena věcnými břemeny.

3 3 SOUHRN OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI (LV 272) Administrativní cena (podle zákona a vyhlášky) Porovnávací hodnota I. (f. využití zemědělské) Porovnávací hodnota II. (f. využití pro bydlení) OBVYKLÁ CENA stávající stav váha analytického přístupu ,- Kč váha ,- Kč váha ,- Kč váha ,- Kč slovy: jeden-milion-dvě-stě-tisíc- -korun-českých Komentář ke stanovení hodnoty posuzované nemovitosti: Obvyklá cena nemovitosti je stanovena na základě jejího skutečného stavu zjištěného šetřením, přihlédnutím k výsledkům podpůrných analytických početních přístupů a odhadu poptávky a nabídky na aktuálním trhu s realitami. Cenotvornými analytickými přístupy byly zvoleny administrativní ocenění a hodnota porovnávací. Obdobné nemovitosti podle stávajícího využití (pozemky pro zemědělskou činnost) v zájmové lokalitě jsou odhadem obchodované či k obchodování nabízené přibližně ve výši 25,- za 1 m2 plochy. Stavební pozemky k bydlení s provedeným zasíťováním a přístupovou komunikací jsou v zájmové lokalitě či širší lokalitě (region Nymburk) průměrně obchodované či k obchodování nabízené přibližně v intervalu 650,- až 1 500,- Kč za 1 m2 v závislosti na umístění, přístupu, vybavenosti, tvaru, právních stavů. Pozitivem předmětné nemovitosti je umístění v obci, v které v současné době probíhá parcelace a zasíťování pozemků a výstavba objektů k bydlení podle územního plánu návazně na stávající zástavbu obce, dále pozemek podle návrhu územního plánu je určen k výstavbě objektů k bydlení venkovského typu, dále v místě jsou obecní inženýrské sítě (elektrická síť, vodovodní řad, plynovodní řad), dobrá dopravní relace a dostupnost s ohledem na nedalekou rychlostní komunikaci R10 (ve vzdálenosti cca 3 km), nemovitost nezatížena věcnými břemeny. Negativem zájmové nemovitosti je stávající reálné využití pro zemědělskou činnost s nízkou likviditní hodnotou, dále pozemek k datu šetření bez možnosti výstavby, pozemek prostý přípojek inženýrských sítí, výhled rozhodnutím povolené stavební činnosti v souladu se stávajícím návrhem územního plánu je z hlediska odhadu pouze možný či předpokládaně pravděpodobný s ohledem na odhad zájmu investora či stavebníka a stávající realizovanou novou výstavbu v místě cca 25 objektů k bydlení. Hodnota 1 m2 plochy pozemku je návrhem stanovena na přibližně 200,- Kč s ohledem na stávající stav pozemku a výhled stavební činnosti v souladu s nynějším návrhem územního plánu a předpokladu investic na zasíťování pozemku, který však ke stavební činnosti nemusí být v dohledné době skutečně povolen příslušnými správními orgány a realizován stavebníkem či investorem. Seznam příloh: 1. Výčet porovnávaných nemovitostí - 8 stran. 2. Snímek katastrální mapy, k.ú.jiřice - 1 strana. 3. Fotodokumentace - 1 strana. V Praze, dne znalec, podpis, razítko

4 4 Posudek 1. Úvod Dle výkladu 2 zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, se obvyklou cenou pro účely tohoto zákona rozumí cena, která by byla dosažena při prodeji stejného, popřípadě obdobného majetku, nebo při poskytování stejné nebo obdobné služby v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocenění. Přitom se zvažují všechny okolnosti, které mají na cenu vliv, avšak do její výše se nepromítají vlivy mimořádných okolností trhu, osobních poměrů prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvláštní obliby. Mimořádnými okolnostmi trhu se rozumějí například stav tísně prodávajícího nebo kupujícího, důsledky přírodních či jiných kalamit. Osobními poměry se rozumějí zejména vztahy majetkové, rodinné nebo jiné osobní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím. Zvláštní oblibou se rozumí zvláštní hodnota přikládaná majetku nebo službě vyplývající z osobního vztahu k nim. Základní pojmy: ADMINISTRATIVNÍ CENA - cena zjištěná podle platného cenového předpisu. VĚCNÁ HODNOTA (ČASOVÁ CENA) - reprodukční cena věci, snížená o přiměřené opotřebení, odpovídající průměrnému opotřebení věci stejného stáří a přiměřené intenzity používání. Ve výsledku pak snížená o náklady na opravu vážných poruch, které znemožňují okamžité užívání věci. VÝNOSOVÁ HODNOTA - jistina, kterou je nutno při stanovené úrokové sazbě uložit, aby úroky z této jistiny byly stejné jako čistý výnos z podniku (nemovitosti) nebo je možné tuto částku investovat na kapitálovém trhu s obdobnou sazbou výnosové míry. HODNOTA POROVNÁVACÍ - hodnota stanovená na základě porovnání předmětného majetku s obdobnými, jejichž ceny byly v nedávné minulosti na trhu realizovány a jsou známé. TRH - interakce prodávajících a kupujících, vedoucí ke stanovení cen a množství komodit. Trh nemovitostí je segmentován podle typu nemovitosti a lokalit. Obvyklá cena je stanovena podle dostupných metod, které jsou reálně použitelné v současných ekonomických podmínkách v ČR. Použití metod a způsob stanovení obvyklé ceny je také ovlivněn druhem a stavem nemovitosti, jejího využití, ale i účelem, pro který se obvyklá cena věci zjišťuje. 2. Obsah posudku a) Administrativní cena (vyhláška č.460/2009 Sb.) ocenění pozemku PK 293/2 podle zákona a vyhlášky k datu šetření b) Porovnávací hodnota stanovení hodnoty nemovitosti pozemek PK 293/2 - porovnávacím způsobem 3. Výměry, hodnocení a ocenění objektů Ocenění nemovitostí je provedeno podle platných metodik oceňování nemovitostí pro účely stanovení tržní hodnoty (obvyklé ceny)

5 5 Administrativní cena (vyhláška č.460/2009 Sb.) Administrativní způsob ocenění spočívá v ocenění nemovitosti (stavba+pozemek) podle platného zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku a prováděcí vyhlášky č.3/2008 Sb., ve znění vyhlášky č.460/2009 Sb. vydané Ministerstvem financí České republiky. 1. Obsah administrativního ocenění a) Pozemky a1) Pozemek PK 293/2 a) Pozemky a1) Pozemek PK 293/ Pozemek PK 293/2 je pozemek ve zjednodušené evidenci (parcely původ Pozemkový katastr - PK). Ocenění pozemku je provedeno podle 29 vyhlášky. Základní cena pozemku je stanovena podle kódu BPEJ. Zemědělské pozemky oceněné dle 29. Výpočet úpravy základní ceny příloha č. 23: Obce s 5-10 tisíci obyv. - sousední k.ú. 40,00 % Celková úprava ceny: 40,00 % Ocenění: Název Parcelní číslo BPEJ Výměra [m 2 ] JC [Kč/m 2 ] Úprava [%] UC [Kč/m 2 ] Cena [Kč] orná půda PK 293/ ,56 40,00 11, ,90 orná půda PK 293/ ,19 40,00 5, ,10 Výměra celkem 5985 Mezisoučet ,00 Koeficient prodejnosti Kp (příl. č. 39): * 1,0000 Zemědělské pozemky oceněné dle 29 - celkem ,00 Pozemek PK 293/2 - zjištěná cena = ,- Kč Administrativní cena - rekapitulace cen a) Pozemek PK 293/2 = ,- Kč Administrativní cena činí celkem ,- Kč Porovnávací metoda I. Porovnávací způsob ocenění nemovitosti spočívá ve stanovení ceny zájmového předmětu ocenění na základě porovnání s vybranými obdobnými nemovitostmi s realizovanými či nabídkovými cenami, vyskytující se v zájmovém místě či zájmové lokalitě, přičemž porovnání se provádí na bází společné jednotky (plocha, prostor ) nemovitostí a dále nemovitosti (zjišťovaná i vybrané s realizovanými či nabídkovými cenami) se pomocí zvolených korekčních faktorů převádí do tzv. standardního tvaru (tvorba indexu odlišnosti od standardu). Podle zjištěné průměrné ceny jednotky vybraných nemovitostí v lokalitě se odvodí pomocí indexu odlišnosti hodnota zjišťované nemovitosti. Pro účely tohoto analytického přístupu porovnávací hodnotou byly jako výchozí použity nabídkové ceny porovnávaných nemovitostí (realizované kupní ceny u obdobných nemovitostí nejsou k datu ocenění zpracovateli známy). Oceňovaná nemovitost - pozemek PK 293/2 Jednotkové množství oceňované nemovitosti Jednotka Zkratka Výměra

6 6 Obestavěný prostor OP m 3 Zastavěná plocha podlaží celkem ZP m 2 Podlahová plocha podlaží celkem PP m 2 Hrubá užitná plocha PUH m 2 Výměra pozemku VP 5 985,00 m 2 U předmětné nemovitosti nejsou při hodnocení odlišností od standardu korekční faktory (K1, K2, K3, K4, K5) upraveny snížen či zvýšením. Koeficient K1: koeficient cenového vyrovnání * 1,00 Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 1,00 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 1,00 Index odlišnosti objektu oproti standardu IO: 1,00 Vybrané porovnávané nemovitosti (pozemky pro zemědělské využití) 1. pozemek o výměře m 2 situovaný v obci Jiřice, nabídková cena činí ,- Kč. 2. pozemek o výměře m 2 situovaný v obci Byšičky, nabídková cena činí ,- Kč. Pozn.: podrobnější popis vybraných porovnávaných nemovitostí je v příloze znaleckého posudku Nemovitost č.: 1 Název: pozemek, obec Jiřice ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 1,00 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 1,00 * 1, ,70 Kč Výměra pozemku: 7 488,00 m 2 22,- Kč/m 2 19,13 Kč/m 2 Nemovitost č.: 2 Název: pozemek, obec Byšičky ,- Kč

7 7 Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 1,00 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 1,00 * 1, ,91 Kč Výměra pozemku: 1 807,00 m 2 33,20 Kč/m 2 28,87 Kč/m 2 Zjištění jednotkových cen porovnatelných nemovitostí Nemovitost číslo Přepočtené jednotkové ceny SJP porovnatelných nemovitostí OP ZP PP PUH VP 1. pozemek, obec Jiřice ,13 2. pozemek, obec Byšičky ,87 SJC průměr 24,00 JCO = SJC * IO 24,00 Výměry oceňované stavby 5 985,00 CO: ,- Kč Cena objektu zjištěná porovnávací metodou: Cp = COprůměrná ,- Kč Porovnávací hodnota činí celkem (porovnání s pozemky pro zemědělské využití) ,- Kč Porovnávací metoda II. Porovnávací způsob ocenění nemovitosti spočívá ve stanovení ceny zájmového předmětu ocenění na základě porovnání s vybranými obdobnými nemovitostmi s realizovanými či nabídkovými cenami, vyskytující se v zájmovém místě či zájmové lokalitě, přičemž porovnání se provádí na bází společné jednotky (plocha, prostor ) nemovitostí a dále nemovitosti (zjišťovaná i vybrané s realizovanými či nabídkovými cenami) se pomocí zvolených korekčních faktorů převádí do tzv. standardního tvaru (tvorba indexu odlišnosti od standardu). Podle zjištěné průměrné ceny jednotky vybraných nemovitostí v lokalitě se odvodí pomocí indexu odlišnosti hodnota zjišťované nemovitosti. Pro účely tohoto analytického přístupu porovnávací hodnotou byly jako výchozí použity nabídkové ceny porovnávaných nemovitostí (realizované kupní ceny u obdobných nemovitostí nejsou k datu ocenění zpracovateli známy). Oceňovaná nemovitost - pozemek PK 293/2 Jednotkové množství oceňované nemovitosti Jednotka Zkratka Výměra Obestavěný prostor OP m 3 Zastavěná plocha podlaží celkem ZP m 2 Podlahová plocha podlaží celkem PP m 2 Hrubá užitná plocha PUH m 2 Výměra pozemku VP 5 985,00 m 2 U předmětné nemovitosti je při hodnocení odlišností od standardu korekční faktor (koeficient K3) snížen o 30% ze standardních 100% z důvodu neúplných obecních inženýrských sítí v místě a neprovedených přípojek stávajících inženýrských sítí na pozemku, dále přístupu k pozemku po nezpevněné cestě, dále korekční faktor (koeficient K4) snížen o 50% ze standardních 100%

8 8 z důvodu zahrnutí pozemku v platném územním plánu obce (NZ orná půda) a předpokladu funkčního využití pozemku podle návrhu územního plánu obce (BV bydlení v rodinných domech venkovského typu). Koeficient K1: koeficient cenového vyrovnání * 1,00 Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,70 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,50 Index odlišnosti objektu oproti standardu IO: 0,35 Vybrané porovnávané nemovitosti (pozemky pro bydlení) 1. pozemek o výměře m 2 situovaný v obci Jiřice, nabídková cena činí ,- Kč. 2. pozemek o výměře m 2 situovaný v obci Jiřice, nabídková cena činí ,- Kč. 3. pozemek o výměře 846 m 2 situovaný v obci Jiřice, nabídková cena činí ,- Kč. 4. pozemek o výměře 2268 m 2 situovaný v obci Čihadla, nabídková cena činí ,- Kč. 5. pozemek o výměře 1220 m 2 situovaný v obci Benátecká Vrutice, nabídková cena činí ,- Kč. 6. pozemek o výměře 3500 m 2 situovaný v obci Milčice, nabídková cena činí ,- Kč. Pozn.: podrobnější popis vybraných porovnávaných nemovitostí je v příloze znaleckého posudku Nemovitost č.: 1 Název: pozemek, obec Jiřice ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,97 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,95 * 1, ,89 Kč Výměra pozemku: 1 018,00 m ,73 Kč/m ,12 Kč/m 2 Nemovitost č.: 2 Název: pozemek, obec Jiřice ,- Kč

9 9 Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,97 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 1,00 Koeficient K5: koeficient jiných vlivů * 1,15 * 1, ,- Kč Výměra pozemku: 1 548,00 m ,- Kč/m 2 937,50 Kč/m 2 Nemovitost č.: 3 Název: pozemek, obec Jiřice ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,98 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,97 * 1, ,30 Kč Výměra pozemku: 846,00 m ,36 Kč/m ,39 Kč/m 2 Nemovitost č.: 4 Název: pozemek, obec Čihadla ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,90 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,97

10 10 * 1, ,- Kč Výměra pozemku: 2 268,00 m 2 683,42 Kč/m 2 683,42 Kč/m 2 Nemovitost č.: 5 Název: pozemek, obec Benátecká Vrutice ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,98 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,99 * 1, ,- Kč Výměra pozemku: 1 220,00 m ,- Kč/m ,- Kč/m 2 Nemovitost č.: 6 Název: pozemek, obec Milčice u Peček ,- Kč Koeficient K3: koeficient stavu pozemku (přístup, tvar, vybavení) * 0,70 Koeficient K4: koeficient stavu pozemku (určení účelu využití, stavební připravenost) * 0,60 * 0, ,- Kč Výměry objektu Jednotkové ceny

11 11 Výměra pozemku: 3 500,00 m 2 330,- Kč/m 2 687,50 Kč/m 2 Zjištění jednotkových cen porovnatelných nemovitostí Nemovitost číslo Přepočtené jednotkové ceny SJP porovnatelných nemovitostí OP ZP PP PUH VP 1. pozemek, obec Jiřice ,12 2. pozemek, obec Jiřice ,50 3. pozemek, obec Jiřice ,39 4. pozemek, obec Čihadla ,42 5. pozemek, obec Benátecká Vrutice ,00 6. pozemek, obec Milčice u Peček ,50 SJC průměr 989,0 JCO = SJC * IO 346,00 Výměry oceňované stavby 5 985,00 CO: ,- Kč Cena objektu zjištěná porovnávací metodou: Cp = COprůměrná ,- Kč Porovnávací hodnota činí celkem (porovnání s pozemky pro bydlení) ,- Kč

12 12 Rekapitulace SOUHRN OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI (LV 272) Administrativní cena (podle zákona a vyhlášky) Porovnávací hodnota I. (f. využití zemědělské) Porovnávací hodnota II. (f. využití pro bydlení) OBVYKLÁ CENA stávající stav váha analytického přístupu ,- Kč váha ,- Kč váha ,- Kč váha ,- Kč slovy: jeden-milion-dvě-stě-tisíc- -korun-českých Komentář ke stanovení hodnoty posuzované nemovitosti: Obvyklá cena nemovitosti je stanovena na základě jejího skutečného stavu zjištěného šetřením, přihlédnutím k výsledkům podpůrných analytických početních přístupů a odhadu poptávky a nabídky na aktuálním trhu s realitami. Cenotvornými analytickými přístupy byly zvoleny administrativní ocenění a hodnota porovnávací. Obdobné nemovitosti podle stávajícího využití (pozemky pro zemědělskou činnost) v zájmové lokalitě jsou odhadem obchodované či k obchodování nabízené přibližně ve výši 25,- za 1 m2 plochy. Stavební pozemky k bydlení s provedeným zasíťováním a přístupovou komunikací jsou v zájmové lokalitě či širší lokalitě (region Nymburk) průměrně obchodované či k obchodování nabízené přibližně v intervalu 650,- až 1 500,- Kč za 1 m2 v závislosti na umístění, přístupu, vybavenosti, tvaru, právních stavů. Pozitivem předmětné nemovitosti je umístění v obci, v které v současné době probíhá parcelace a zasíťování pozemků a výstavba objektů k bydlení podle územního plánu návazně na stávající zástavbu obce, dále pozemek podle návrhu územního plánu je určen k výstavbě objektů k bydlení venkovského typu, dále v místě jsou obecní inženýrské sítě (elektrická síť, vodovodní řad, plynovodní řad), dobrá dopravní relace a dostupnost s ohledem na nedalekou rychlostní komunikaci R10 (ve vzdálenosti cca 3 km), nemovitost nezatížena věcnými břemeny. Negativem zájmové nemovitosti je stávající reálné využití pro zemědělskou činnost s nízkou likviditní hodnotou, dále pozemek k datu šetření bez možnosti výstavby, pozemek prostý přípojek inženýrských sítí, výhled rozhodnutím povolené stavební činnosti v souladu se stávajícím návrhem územního plánu je z hlediska odhadu pouze možný či předpokládaně pravděpodobný s ohledem na odhad zájmu investora či stavebníka a stávající realizovanou novou výstavbu v místě cca 25 objektů k bydlení. Hodnota 1 m2 plochy pozemku je návrhem stanovena na přibližně 200,- Kč s ohledem na stávající stav pozemku a výhled stavební činnosti v souladu s nynějším návrhem územního plánu a předpokladu investic na zasíťování pozemku, který však ke stavební činnosti nemusí být v dohledné době skutečně povolen příslušnými správními orgány a realizován stavebníkem či investorem.

13 13 Odpověď znalce na úkol vymezený v usnesení: úkolem předloženého znaleckého posudku (odhadu) je stanovit obvyklou cenu nemovitosti pozemek PK 293/2 (LV 272), vše v k.ú. Jiřice, region Nymburk, pro účely exekučního řízení, č.j.: 15Ex 795/ add 1) na základě provedeného šetření zájmové nemovitosti, přihlédnutí k výsledkům a vahám provedených analytických přístupů a znalosti aktuálního trhu s realitami, je navržena obvyklá cena vlastnického práva k nemovitosti (LV 272) k datu šetření, ve výši: ,- Kč slovy: jeden-milion-dvě-stě-tisíc-korun-českých, add 2) žádná práva odpovídající věcným břemenům či nájemní práva smluvní váznoucí na zájmové nemovitosti nebyla zjištěna, add 3) nezjištěna, nulová hodnota, add 4) viz bod add 1). Seznam příloh: 1. Výčet porovnávaných nemovitostí - 8 stran. 2. Snímek katastrální mapy, k.ú.jiřice - 1 strana. 3. Fotodokumentace - 1 strana. Znalecká doložka Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím předsedy Městského soudu v Praze 2 ze dne pod č.j. Spr. 1607/94 pro základní obor ekonomika - odvětví ceny a odhady se specializací oceňování nemovitostí. Znalecký posudek byl zapsán pod poř. č /2010 znaleckého deníku. V Praze dne Ing. Jaroslav Látal Budečská 824/ Praha 2

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2477-76/13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2477-76/13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2477-76/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Olomouc, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 572/49/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 572/49/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 572/49/2012 o obvyklé ceně nemovitostí: - pozemku KN parc.č.462/17 a pozemku vedeného ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr - PK parc.č.416/2, vč. příslušenství,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 70/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 70/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 70/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemek p.č. 1213 - trvalý travní porost, zapsané na LV 190, katastrální území Uhersko, obec Uhersko, okres Pardubice a ocenění jednotlivých práv

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 710/180/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 710/180/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 710/180/2011 o ceně obvyklé pozemku PK č. 569/42 k.ú. Smidary, obec Smidary, zapsáno na LV č. 1687 u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, KP Hradec Králové. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 150/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 150/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 150/14 o obvyklé ceně podílu id. 4/6 na nemovité věci - pozemku p.č. 341/8 - orná půda, zapsané na LV 50, katastrální území Záříčí u Dírné, obec Dírná, okres Tábor a ocenění jednotlivých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 14-7130/2014. Pospíchal 28. října 1474/20 288 02 Nymburk

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 14-7130/2014. Pospíchal 28. října 1474/20 288 02 Nymburk ZNALECKÝ POSUDEK č. 14-7130/2014 O ceně obvyklé pozemků evidovaných ve zjednodušené evidenci původ přídělový plán GP p.č.47 a 1119, 1120,1121,1124,1126,1136/2 a 1136/3 včetně součástí a příslušenství v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava. pro účely exekučního řízení 024 EX 1566/07-106

ZNALECKÝ POSUDEK. soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava. pro účely exekučního řízení 024 EX 1566/07-106 ZNALECKÝ POSUDEK č. 255-2995/10 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/3 na nemovitostech, a to pozemků parc.č. 1104/8, 1104/19, 1471/24, 1471/25, 1471/26, 1596/10, 1954/16 a 2065/43 v k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 151/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 151/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 151/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 1634 - orná půda a p.č. 1762 - orná půda, zapsaných na LV 52, katastrální území Vážany u Boskovic, obec Vážany, okres Blansko a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 544/018/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 544/018/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 544/018/2011 o ceně obvyklé - pozemků č. parc. 3067, č. parc. 3073, k.ú. Velká Ledská, obec Hřibiny-Ledská, zapsáno na LV č. 35 u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, KP Rychnov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 41/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 41/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 41/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku p.č. 6296 - orná půda, LV číslo 125, katastrální území Jaroslavice, obec Jaroslavice, okres Znojmo a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 188/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 188/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 188/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku p.č. 510/11 - orná půda, LV číslo 565, katastrální území Vávrovice, obec Opava, okres Opava a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

Znalecký posudek č. 1180-38/09C

Znalecký posudek č. 1180-38/09C Znalecký posudek č. 1180-38/09C o ceně nemovitostí - pozemků v k.ú. a obci Drahonín, okres Brno - venkov zapsané na listu vlastnictví 343 pro k.ú. Drahonín, vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 28/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 28/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 28/15 o obvyklé ceně podílu id. 1/12 na nemovitých věcech - pozemku p. č. 766/2, 766/3, 766/4, 766/5 a 766/6, LV číslo 632, katastrální území Vitice, obec Vitice, okres Kolín a ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 04/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 04/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 04/13 o obvyklé ceně nemovitostí - rodinného domu č.p. 187 na pozemku p. č. st. 243, garáže bez č.p/č.e. na pozemku p.č. st. 822 a pozemku p. č. st. 243, p.č. st. 822 a 1390 s příslušenstvím,

Více

Znalecký posudek. Exekutorský úřad, Praha 4 Hornokrčská 650/29 140 00 Praha 4

Znalecký posudek. Exekutorský úřad, Praha 4 Hornokrčská 650/29 140 00 Praha 4 Znalecký posudek č. 1261-23-2010 Předmětem ocenění jsou: zemědělské pozemky parc.č. 776, 783, 931, 1291, 1437, které jsou ve zjednodušené evidenci parcely původ Přídělový plán nebo jiný podklad (GP), v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK 2877-93/2012

ZNALECKÝ POSUDEK 2877-93/2012 ZNALECKÝ POSUDEK 2877-93/2012 O ceně podílu o velikosti 1/2 pozemků ve zjednodušené evidenci p.č.2742, o velikosti 813 m 2, p.č.2806, o velikosti 6006 m 2, p.č.2807, o velikosti 313 m 2 a p.č.2954, o velikosti

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 81-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 81-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk ZNALECKÝ POSUDEK č. 81-2011 o ceně pozemku, k.ú. Lipník nad Bečvou, LV č. 1025 Objednatel posudku: Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk Účel posudku:

Více

Znalecký posudek o ceně obvyklé č. 86-02/2015

Znalecký posudek o ceně obvyklé č. 86-02/2015 Znalecký posudek o ceně obvyklé č. 86-02/2015 O ceně nemovitosti dle LV č. 125 pozemek parc. č. 560/40 (orná půda) v k.ú. Oplocany, obec Oplocany, okres Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Brno-město

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1362-46/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1362-46/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1362-46/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/5 na nemovitostech: pozemku parc.č. 570/4 v k.ú. Božíkov, zapsaného na LV č. 28 a na pozemcích parc.č. 454/5, 572/2, 590/2,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 627/098/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 627/098/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 627/098/2011 o ceně obvyklé rodinného domu č.p. 411, na pozemku č. parc. 958 vč. příslušenství a pozemků č. parc. 958, č. parc. 959, k.ú. Nové Město pod Smrkem, obec Nové Město pod

Více

Znalecký posudek č. ZP-4188

Znalecký posudek č. ZP-4188 Znalecký posudek č. ZP-4188 o ceně obvyklé na - stavbě (budova) č.e. 328, způsob využití: garáž na pozemku st. parc. č. 5498 ( zastavěná plocha a nádvoří ), stavba (budova) č.e. 2040, způsob využití: garáž

Více

Znalecký posudek č. 5711-093/15

Znalecký posudek č. 5711-093/15 Znalecký posudek č. 5711-093/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. st. 28, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 6 a pozemku parc. č. 5, v obci Lašovice, katastrální území Lašovice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 75-2815 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 75-2815 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná. ZNALECKÝ POSUDEK č. 75-2815 / 10 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015 NEMOVITÁ VĚC: Zemědělské pozemkové parcely - orné půdy číslo parcelní 532/94, 532/95, 532/97, ostatní plocha číslo parcelní 537/2 a trvalé travní porosty

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1891/41/2016

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1891/41/2016 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1891/41/2016 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, p.č. 1136 v k.ú. a obci Cholenice, zapsaný na LV č. 27, vedené u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, Katastrální pracoviště

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 69/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 69/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 69/15 o obvyklé ceně podílu id. 1/4 na nemovitých věcech - pozemku p.č. 4208 - orná půda, LV číslo 103, katastrální území Tuřany, obec Brno, okres Brno-město a ocenění jednotlivých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 303/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 303/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 303/15 o obvyklé ceně podílu id. 1/7 na nemovité věci - pozemku p.č. 383/2 - trvalý travní porost, zapsané na LV číslo 200, katastrální území Pila, obec Pila, okres Karlovy Vary a ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 833/12/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 833/12/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 833/12/2015 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, p.č. 214/18 a p.č. 214/37, vše v k.ú. a obci Plazy, zapsané na LV č. 150, vedené u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, KP

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 50/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 50/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 50/15 o obvyklé ceně nemovité věci - pozemku p. č. 86/5 - ostatní plocha, neplodná půda, zapsané na LV číslo 2239, katastrální území Škrovád, obec Slatiňany, okres Chrudim a ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1029/210/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1029/210/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1029/210/2015 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, podíl id. 1/2 na pozemcích p.č. 227/159, 227/162, 269/58, 269/61, 269/68, 320/4, 512/1, 512/2, 513/1, 513/2, 515/1, vše v k.ú.

Více

Znalecký posudek č. ZP-2311

Znalecký posudek č. ZP-2311 Znalecký posudek č. ZP-2311 o ceně obvyklé pozemek parc. č. 466/1 ( vinice ), pozemek parc.č. 537/322 ( vinice ), pozemek parc.č. 3299/108 ( ostatní plocha ), pozemek parc.č. 3299/152 ( ostatní plocha

Více

Znalecký posudek č. 5695-077/15

Znalecký posudek č. 5695-077/15 Znalecký posudek č. 5695-077/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. 713, jehož součástí je stavba garáže bez č.p./č.e., v obci Újezdeček, katastrální území Újezdeček, zapsaného u Katastrálního

Více

Znalecký posudek č. 3662/2012

Znalecký posudek č. 3662/2012 Znalecký posudek č. 3662/2012 o ceně obvyklé - pozemků vedených ve zjednodušené evidenci PK 716, PK 718, PK 719 a PK 720 v kat. úz. Stříbrnice u Uherského Hradiště, obec Stříbrnice, okres Uherské Hradiště;

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011

ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 60/3, v budově č.p. 59, 60 na pozemku č. parc. 47, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu č.p. 59, 60

Více

Ocenění nemovitostí č. 94-3772-2013/A

Ocenění nemovitostí č. 94-3772-2013/A Ocenění nemovitostí č. 94-3772-2013/A O ceně obvyklé rodinného domku č.p. 20 na pozemku p.č. 172 s příslušenstvím a pozemky 172, 173/1 a 173/2 vše v k.ú. a obci Zaječov jak je vedeno u KÚ Beroun na LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1102/11/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 601/2, Bytová jednotka č. 601/2 Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Kraj Ústecký, okres Teplice, obec Bílina, k.ú.

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/12

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/12 Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/12 NEMOVITOST: Pozemky p.č. 85/2, 86/1, 86/2 Adresa nemovitosti: Lobeč, 277 36 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník, obec Lobeč,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 57/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 57/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 57/11 o obvyklé ceně podílu id. 1/2 na nemovitostí - rodinný dům č.p. 343 s příslušenstvím a pozemků, zapsaných na LV číslo 1977 katastrální území : Kravaře ve Slezsku obec : Kravaře_

Více

Znalecký posudek č. ZP-4236

Znalecký posudek č. ZP-4236 Znalecký posudek č. ZP-4236 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2936/35 v budově č.p. 2936 na pozemku - stavební parcele parc. č. 4697 ( zastavěná plocha a nádvoří ) včetně podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2299-176/2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 70/2007-61

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2299-176/2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 70/2007-61 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2299-176/2010 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 70/2007-61 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: rodinný dům čp.281 s pozemky p.č.1383, p.č.1384 Za nádraţím 281,

Více

Znalecký posudek č. 5559-316/14

Znalecký posudek č. 5559-316/14 Znalecký posudek č. 5559-316/14 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 297/2 a parc. č. 297/6, v obci Chuderov, katastrální území Žežice u Chuderova, zapsaných u Katastrálního úřadu pro Ústecký

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 972/11/08

ZNALECKÝ POSUDEK č. 972/11/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 972/11/08 o odhadu obvyklé ceny nemovitosti, kterou představuje podíl ve výši 1/2 na pozemkové parcele č. 524/3 - trvalý travní porost, zapsané na LV 99 pro k.ú. Chyšky, obec Chyšky,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11352-822/2015

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11352-822/2015 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

Znalecký posudek č. 5792-174/15

Znalecký posudek č. 5792-174/15 Znalecký posudek č. 5792-174/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. st. 71, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 4, pozemku parc. č. st. 221, jehož součástí je rozestavěná stavba rodinného

Více

Znalecký posudek č. 1-95/2016

Znalecký posudek č. 1-95/2016 Znalecký posudek č. 1-95/2016 o ceně obvyklé RD č.p. 215 s příslušenstvím a pozemky, k.ú. a obec Hladké Životice, okr. Nový Jičín Objednatel posudku: Exekutorský úřad Brno - město soudní exekutor JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4009/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4009/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 2128/12, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Kročehlavy v Kladně. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr.

Více

Znalecký posudek č. 667/2010. Exekutorský úřad Praha 9

Znalecký posudek č. 667/2010. Exekutorský úřad Praha 9 Znalecký posudek č. 667/2010 o ceně obvyklé pozemků parc. č. 137 ( zahrada ) a parc.č. 138 ( zahrada ) s příslušenstvím v kat. území Ludvíkov pod Smrkem, obec Nové Město pod Smrkem, okres Liberec, zapsáno

Více

Znalecký posudek č. ZP-2015

Znalecký posudek č. ZP-2015 Znalecký posudek č. ZP-2015 o ceně obvyklé ideálního spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na - stavbě (budova) č.p. 274, způsob využití: rod. dům s příslušenstvím ( travní porosty, oplocení, IS, garáž

Více

Znalecký posudek číslo 780/57/2005

Znalecký posudek číslo 780/57/2005 Znalecký posudek číslo 780/57/2005 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí pozemků ve zjednodušené evidenci (PK) parc.č. 3447, 3448, 3449, 3450, 3451 a 3452 se všemi součástmi a příslušenstvím v k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 276-3321/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 276-3321/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 276-3321/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 59/12 o obvyklé ceně nemovitostí - bytové jednotky č. 226/7 v domě č.p. 225, 226 na pozemku p.č. st. 1393, st. 1394 a pozemku p. č. st. 1393, st. 1394 s příslušenstvím, zapsaných na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 84/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 84/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 84/15 o obvyklé ceně nemovitých věcí - podílu id. 4/100 na pozemku p.č. 179/50 - orná půda, LV 36, pozemku p.č. 179/22 - orná půda, LV 276, katastrální území Všechlapy u Nymburka, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 22-3359/12. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 197/4 a 213/5 v k.ú. Podlesí nad Odrou, obec Budišov nad Budišovkou, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 22-3359/12. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 197/4 a 213/5 v k.ú. Podlesí nad Odrou, obec Budišov nad Budišovkou, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 22-3359/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 197/4 a 213/5 v k.ú. Podlesí nad Odrou, obec Budišov nad Budišovkou, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Jiří Král

Více

Znalecký posudek č. 793-98/2013

Znalecký posudek č. 793-98/2013 Znalecký posudek č. 793-98/2013 č.j. 025 EX 6096/12 O obvyklé ceně nemovitostí pozemků s příslušenstvím, zapsaných na LV 596 v katastrálním území Panenský Týnec, v obci Panenský Týnec, okres Louny, kraj

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3693-516/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3693-516/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3693-516/2013 O ceně podílu o velikosti 1/3 pozemků včetně příslušenství, p.č.1388/15, orná půda, o velikosti 2400 m 2, p.č.1434/26, orná půda, o velikosti 9470 m 2, p.č.1440/22, orná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Husitská 692/3 415 01 Teplice. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro potřeby exekučního řízení (číslo jednací: 110 Ex 863/05-200)

ZNALECKÝ POSUDEK. Husitská 692/3 415 01 Teplice. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro potřeby exekučního řízení (číslo jednací: 110 Ex 863/05-200) ZNALECKÝ POSUDEK č. 8373-310/2011 o ceně pozemku parc.č. St. 274/10 (stavba garáže bez čp/če na parc.č. St. 274/10 neexistuje) v k.ú. a obci Louka u Litvínova, okres Most, kraj Ústecký Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo ZP-5299 NEMOVITOST: Pozemky, pozemek parc.č. 303/2 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Beroun, obec Skuhrov, k.ú. Skuhrov pod Brdy Adresa nemovitosti: Skuhrov,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1893-479/2014

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1893-479/2014 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1893-479/2014 o odhadu ceny obvyklé družstevního podílu v družstvu Stavební bytové družstvo Havířov, IČ: 00415227, spojený zejména s bytem č. 6 na ul. Emy Destinové, umístěný

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Exekutorský úřad Beroun - Mgr. Pavel Dolanský Palackého 31/2 266 01 Beroun. č.j. 015 EX 820/2009-29 - Usnesení o ustanovení znalce.

ZNALECKÝ POSUDEK. Exekutorský úřad Beroun - Mgr. Pavel Dolanský Palackého 31/2 266 01 Beroun. č.j. 015 EX 820/2009-29 - Usnesení o ustanovení znalce. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4130-34/010 O ceně pp.č. 710/1 a 724 dle Usnesení č.j. 015EX820/2009-29 v obci Mileč, k.ú. Želvice, okres Plzeň - jih Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Beroun - Mgr.

Více

Znalecký posudek č. 17/291/2011

Znalecký posudek č. 17/291/2011 Znalecký posudek č. 17/291/2011 o ceně obvyklé spoluvlastnických podílů pozemků, zapsaných na LV č. 107, LV č. 123 a LV č. 146 pro katastrální území Radim, obec Luže, okres Objednatel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: řř46-1446/2014

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: řř46-1446/2014 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo ZP-5388 NEMOVITOST: Pozemky, pozemek parc.č. 32/7 ( zahrada ) Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-východ, obec Máslovice, k.ú. Máslovice Adresa nemovitosti:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 912/91/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 912/91/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 912/91/2015 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, spoluvl. podíl id. 1/5 p.č. 2276/43, v k.ú. a obci Třeboň, zapsané na LV č. 1270, vedené u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj,

Více

POSUDEK Č. o obvyklé ceně

POSUDEK Č. o obvyklé ceně ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1696/2015 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 444/1 ostatní plocha, neplodná půda, parc.č. 445 ostatní plocha, neplodná půda, parc.č. 448/8 ostatní plocha, ostatní komunikace a parc.č. 448/17

Více

Znalecký posudek č. 5601 41/2014 c)

Znalecký posudek č. 5601 41/2014 c) Ing. Bc. Ewa Hradil, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 Znalecký posudek č. 5601 41/2014 c) o obvyklé ceně podílu na nemovitostech pozemcích parcelní číslo 1723/106 a 6455/19

Více

Odhad tržní hodnoty č. 4023

Odhad tržní hodnoty č. 4023 Odhad tržní hodnoty č. 4023 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN 065 Ex 02966/10-066

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015 O obvyklé ceně nemovitosti - objektu bydlení č.p. 111 na pozemku parc.č. St. 1118 s příslušenstvím a pozemků parc.č. St. 1118, 1918 vše v katastrálním

Více

Znalecký posudek číslo 2300/86/2011

Znalecký posudek číslo 2300/86/2011 Znalecký posudek číslo 2300/86/2011 o obvyklé, obecné, tržní hodnotě nemovitostí rodinného domu č.p. 300 nacházejícím se na pozemku parc.č. St. 422 a pozemků parc.č. St. 422, parc.č. 257/1 a 281 vše se

Více

číslo: 5481-068/13 o ceně nemovitosti - pozemku p.č. 3608/8 v k.ú. Jílové u Děčína, obec Jílové, okres Děčín.

číslo: 5481-068/13 o ceně nemovitosti - pozemku p.č. 3608/8 v k.ú. Jílové u Děčína, obec Jílové, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 5481-068/13 A ODHAD OBVYKLÉ HODNOTY o ceně nemovitosti - pozemku p.č. 3608/8 v k.ú. Jílové u Děčína, obec Jílové, okres Děčín. Objednavatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad

Více

Odhad tržní hodnoty č. 4010

Odhad tržní hodnoty č. 4010 Odhad tržní hodnoty č. 4010 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN 065 Ex 04289/11-078

Více

Odhad tržní hodnoty č. 5082

Odhad tržní hodnoty č. 5082 Odhad tržní hodnoty č. 5082 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN č.j. 065 Ex 00433/15-081

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. č. 856/1/11

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. č. 856/1/11 Asociace znalců a odhadců AZO ČESKÉ REPUBLIKY Komora soudních znalců ČR Ing. Matylda Dufková, znalec ekonomika -ceny a odhady nemovitostí a oceňování podniků stavebnictví - stavby obytné, průmyslové, zemědělské

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1206-46/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1206-46/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1206-46/2013 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/4 z pozemků p.č. 551, PK 551/3, PK 552/1, PK 553/1, PK 554 a PK 555, které jsou zapsány na LV č. 280 v k.ú. Žerčice,

Více

Znalecký posudek č. 5448-205-01/14

Znalecký posudek č. 5448-205-01/14 Znalecký posudek č. 5448-205-0/4 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. 2365, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 20, pozemku parc. č. 2367, jehož součástí je stavba garáže bez č.p./č.e.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6503-042/2016 NEMOVITÁ VĚC: Podíl 1/3 na zemědělských pozemcích zapsaných na LV č. 142 a 11 Vlastník pozemku: Pan Václav Křemeček, Senovážné nám. 231/7, 37021 České

Více

Znalecký posudek č. ZP-3042

Znalecký posudek č. ZP-3042 Znalecký posudek č. ZP-3042 o ceně obvyklé ideálního spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na - stavbě (budova) č.p. 28, způsob využití: rod.dům s příslušenstvím ( travní porosty, stromy, IS, kůlny,

Více

Znalecký posudek číslo 4525-65/14

Znalecký posudek číslo 4525-65/14 Znalecký posudek číslo 4525-65/14 O ceně nemovité věci Pozemek zapsaný na LV č. 1134 Líšnice Katastrální území: Líšnice u Prahy Okres: Praha-západ O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

Znalecký posudek č. 2011/154

Znalecký posudek č. 2011/154 Znalecký posudek č. 2011/154 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 796 v katastrálním území Staříč, obec Staříč, okres Frýdek-Místek, kraj Moravskoslezský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Frýdek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 40/2016

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 40/2016 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 40/2016 NEMOVITÁ VĚC: Podíl ¼ zemědělských pozemků, pozemky p.č.1053 a 1055 Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Vlastníci pozemku: Kraj Pardubický, okres Pardubice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 715/68/2014 NEMOVITOST: Pozemky, zapsané na LV č. 3877 pro k.ú. Hořejší Vrchabí a obec Vrchlabí, vedené u KP Trutnov Katastrální údaje : Kraj Královéhradecký, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/14 709 00 Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 103-3903/14 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 4107/4 v k.ú. Rychvald, obec Rychvald, okres Karviná. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11921-1391/2015

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11921-1391/2015 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1890/40/2016

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1890/40/2016 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1890/40/2016 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky, spoluvl. podíl. id. 1/8 pozemků p.č. 915/3, 925/21 a 925/75, vše v k.ú. a obci Lužec nad Cidlinou, zapsané na LV č. 222, vedené

Více

Ocenění nemovitostí č. 108-3776-2013

Ocenění nemovitostí č. 108-3776-2013 Ocenění nemovitostí č. 108-3776-2013 O ceně obvyklé objektu č.p. 129 postaveném na pozemku 269 s příslušenstvím a pozemky jak je vedeno na LV 624 pro k.ú. Dobšice u Znojma a obec Znojmo v okrese Znojmo

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j.043 EX 75/09. Zjištění ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j.043 EX 75/09. Zjištění ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12336-041/10 o ceně pozemků parc.č.1432 kat.území a obec Nový Malín, spoluvl.podíl na parc.č.1345/5, 76/12, 76/3 kat.území Štíty - město, obec Štíty, včetně trvalých porostů. (LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 158/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 158/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 158/13 o obvyklé ceně nemovitostí - bytové jednotky č. 1021/7 v domě č.p. 1021, 10,22, 1023, 1024 na pozemku p.č. st. 5170 st. 5171, st. 5172, st. 5173 s příslušenstvím, LV 13658 katastrální

Více

Odhad tržní hodnoty č. 22121

Odhad tržní hodnoty č. 22121 Odhad tržní hodnoty č. 22121 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN 065 Ex 00428/04-059

Více

Znalecký posudek č. 048/04/11 VH C

Znalecký posudek č. 048/04/11 VH C Znalecký posudek č. 048/04/11 VH C Č.j. 025 Ex 3252/06-36 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Bytová jednotka č.303/751 Husova 751, 473 01 Nový Bor Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, kú Nový

Více

Znalecký posudek č. 13/04/96

Znalecký posudek č. 13/04/96 Znalecký posudek č. 13/04/96 O ceně nemovitosti - objektu č.e. 792 - rod. rekr, příslušející k části obce Kníničky, na pozemcích p.č. 1551/1 a p.č. 1551/2, vše v k.ú. Kníničky, obec Brno, okres Brno-město.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9685-1185/2014

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 9685-1185/2014 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

o obvyklé ceně Soudní exekutor Mgr. Jaroslav Homola Hlinky 41/104, 603 00 Brno Spisová značka 030 EX 19690/08

o obvyklé ceně Soudní exekutor Mgr. Jaroslav Homola Hlinky 41/104, 603 00 Brno Spisová značka 030 EX 19690/08 ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1338/2012 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 433/1 zahrada o výměře 1.932 m 2, parc.č. 434/1 zahrada o výměře 93 m 2, parc.č. 434/2 zahrada o výměře 154 m 2, parc.č. 548 zahrada o výměře

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 228/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 228/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 228/13 o obvyklé ceně podílu ve výši id. 1/2 na nemovitostech - pozemku p.č. 495/2 - trvalý travní porost a p.č. 503/1 - trvalý travní porost s příslušenstvím, LV číslo 177, katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12521-1991/2015

ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12521-1991/2015 Oceňovací a znalecká kancelář s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 832/19, Praha, kancelář Sušilova 1938/26, Přerov tel.: 608 251 025, 776 284 814, 581 331 601, email: vingralek@posudek.com zapsaná v obchodním

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1625/095/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1625/095/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1625/095/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 340 Adresa nemovitosti: Krkonošská 340, 468 41 Tanvald Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Jablonec nad

Více

Znalecký posudek č. o ceně obvyklé nemovitostí:

Znalecký posudek č. o ceně obvyklé nemovitostí: Znalecký posudek č. o ceně obvyklé nemovitostí: - budovy č.p. 242 (bydlení) Láz na pozemku - stavební parcele parc. č. 302 - pozemku - stavební parcely parc. č. 302 (zastavěná plocha a nádvoří) - pozemku

Více

Znalecký posudek č. 12/11/207

Znalecký posudek č. 12/11/207 Znalecký posudek č. 12/11/207 O ceně nemovitosti - objektu bez čp/če - garáže, na pozemku p.č. St. 2212, včetně pozemku p.č. St. 2212 - zastavěná plocha a nádvoří a o ceně ideálního spoluvlastnického podílu

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2383-340/2015

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2383-340/2015 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2383-340/2015 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci bytové jednotky č. 3004/20, umístěné v domě č.p. 3004 na pozemku parc.č. 1581/27 a spoluvlastnického podílu ve výši 6804/143458

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 751/221/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 751/221/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 751/221/2011 o ceně obvyklé rekreační chaty č.e. 104 na pozemku č. parc. St. 328 vč. příslušenství a pozemků č. parc. St. 328, č. parc. 383/2, k.ú. Velký Vřešťov, obec Velký Vřešťov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5286/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5286/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5286/2015 NEMOVITÁ VĚC: Pozemek parc.č. 1709/2 o výměře 5256 m2, trvalý travní porost, zapsáno na LV č. 469, k.ú. Držkov, obec Držkov, okres Jablonec nad Nisou Katastrální

Více

Znalecký posudek číslo 2428-50/2013

Znalecký posudek číslo 2428-50/2013 Znalecký posudek číslo 2428-50/2013 O ceně nemovitosti: Zemědělské pozemky Obec: Vřesovice katastrální území: Vřesovice okres: Hodonín Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Břeclav U Tržiště

Více