Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, Mikulov, odbor finanční

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, 692 20 Mikulov, odbor finanční"

Transkript

1 Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, Mikulov, odbor finanční Pro jednání ZM dne 11. prosince 2013 Věc: Rozpočtová opatření č. 5 k rozpočtu města Mikulova na rok 2013 Na základě získaných dotací a předložených požadavků pracovníků odpovědných za plnění rozpočtu na jednotlivých úsecích a dalších objektivně působících skutečností je nutné přistoupit k rozpočtovým opatřením jak na straně příjmů, tak i ve výdajích, jak ukládá zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů č. 250/2000 Sb., 16 v platném znění. Dle skutečného vývoje příjmů a odborných odhadů odpovědných pracovníků na jednotlivých úsecích jsou navržena tato rozpočtová opatření. Na straně příjmů : Daňové a nedaňové příjmy Dle skutečného plnění k , odborných odhadů jsou upraveny příjmy u položek vyznačených v tabulkové části. K položce přijaté sankční platby MěP je dále vázáno zvýšení provozních výdajů městské policie. Kapitálové příjmy Do položky ostatní prodeje pozemků jsou doplněny příjmy o dodatečně schválené prodeje pozemků: Prodej pozemku za kasinem - European Data Project s.r.o ,- Kč Prodej pozemku v lok. Mar. mlýna -Leikeb ,- Kč V kapitole ostatní drobné prodeje budou překročeny kapitálové příjmy o ,- Kč. V navýšení je promítnut doplatek ze směny pozemků M. Mikulov x Kmenta v lok. Pod Kozím hrádkem Prodej pozemků VAK Břeclav a.s ,- Kč Prodej pozemků spol. Mariánský mlýn s.r.o ,- Kč Prodej pozemku na ul. Bardějovká ,- Kč Prodej pozemků k výstavbě garáží na ul. Bardějovská ,- Kč Prodej pozemku p. Dostálovi ,- Kč Dále se do rozpočtu na rok 2013 doplňuje prodej objektu bytového domu na ulici Brněnská 13 panu Vrbkovi, cena dle návrhu kupní smlouvy tis.kč. Přijaté dotace : V letošním roce město neobdrží plánovanou dotaci ve výši tis.kč na obnovu knížecí aleje, termín realizace akce byl upraven, akce zahájena , v letošním roce bude provedena výsadba porostů, v příštím roce dokončení výsadby a zatravnění. Dále město neobdrží dotaci ve výši 500 tis.kč na sv. Kopeček, opravu kaple č.1.5. Regionální rozvojová agentura JM si vyžádala na základě vyúčtování akce podklady k provedení kontroly, kterou ještě Centrum pro regionální rozvoj nezahájila, dle jejich písemného vyjádření dotace do konce roku nebude vyplacena.

2 Prostřednictvím KÚ JMK město obdrželo neinvestiční dotaci na úhradu nákladů na výsadbu melioračních a zpevňujících dřevin ve výši 15 tis.kč. Příjem transferu na pol a výdaj na výsadbu dřevin se zvyšuje o 15 tis.kč. Příjem i výdaj bude sledován pod ÚZ Dále město obdrželo neinvestiční dotaci na úhradu nákladů na činnost lesního hospodáře ve výši 28 tis.kč. Příjem transferu na pol a výdaj na lesní hospodářství se zvyšuje o 28 tis.kč. Příjem i výdaj bude sledován pod ÚZ V listopadu byla provedena korekce vyúčtování projektu Mikulovsko profesionální partner v cestovním ruchu v souvislosti s uhrazenou vratkou dotace po provedení auditu ÚRR. Odbor regionál.rozvoje a ŽU zpracovalo tabulku s rozpočítáním požadovaných podílů z vratky dotace. Město uhradilo na počátku roku 2013 celou částku ve výši ,- Kč a následně provedlo rozpočítání podílu pro jednotlivé partnery projektu. S tímto byly seznámeni dotčení partneři a ti potvrdili úhradu ještě do konce letošního roku. Provedena korekce, uhrazená Městem Mikulov Kč Partner Rozpočet partnerského podílu v % podíl v Kč vratka po korekci dotace Mikulov 57, ,83 Kč Pasohlávky 25, ,75 Kč Mikulovsko 17, ,42 Kč V ý d a j e : Na základě požadavku odboru rozvoje a ŽU se upravuje rozpočet výdajů pro Mikulovskou destinační společnost. Všechny aktivity byly pro rok 2013 provedeny dle původního plánu, došlo k úspoře díky sníženým cenám a nízkým režijním nákladům v souvislosti se spoluprací s pracovníkem města. Školství Na základě žádosti ředitele o převod z dosažené úspory na výdaje související s opravou elektroinstalace nových prostor na ul. Pavlovská se upravuje rozpočet. Jedná se o prostory, které škola získala zpět do užívání od speciální školy. Položka schválený rozpočet navrhovaná rozpočtová změna Výměna oken Pavlovská Úprava tříd Valtická Oprava podlah Valtická Oprava elektroinstalace Pavlovská Celkově se výdaje v rozpočtu školství nezvýší. Upravený rozpočet

3 Kultura provoz zařízení Je předložen návrh na provedení rozpočtové úpravy navýšení rozpočtu výdajů u hrobka o částku 20 tis. Kč jedná se pouze o alokaci finančních prostředků na výdaje za el.energie a vodu. Výdaje se společnosti Mikulovská rozvojová přefakturují. Předpokládané plnění ze strany Mikulovské rozvojové je leden Dále u položky Kino, na základě návrhu provozovatele kina společnosti Mikulovská rozvojová předkládáme návrh na navýšení výdajů o 150 tis Kč. Jedná se o výdaje na opravu - výměnu opony v městském kině. Částka zahrnuje výměnu zadní opony černé, přední opony v barevném odstínu, maskování nahoře + montáž a DPH. Výměna bude provedena do konce r Návrh změn v tis. Kč: Položka schválený rozpočet navrhovaná rozpočtová změna Upravený rozpočet Hrobka Kino provoz Oproti tomu se snižuje výdaj na opravu vestibulu a WC v kině o 357 tis.kč. Realizace akce se přesouvá na rok Dále předkládáme návrh schválení výdajů na výměnu výpočetní techniky v Městské knihovně Mikulov o 100 tis. Kč. V knihovně jsou počítače s operačním systémem Windows XP. V r končí podpora tohoto systému. Nebude možné provádět již žádné aktualizace. Výpočetní technika je již zastaralá a pomalá. Jedná se o výměnu 2 ks počítačů v kanceláři, 5 ks počítačů pro veřejnost s připojením na internet a 1 ks pro veřejný katalog. Nebudou pořizovány nové monitory. Předmětem dodávky by byly PC + operační systém Windows 7 Professional. ST hledal možnosti jak tyto prostředky získat z vhodné dotace, ovšem řada programů právě pořízení techniky vylučuje. Položka schválený rozpočet navrhovaná rozpočtová změna Knihovna výměna PC Upravený rozpočet Regenerace památkové rezervace V letošním roce byla provedena oprava objektu Náměstí 13 celkovým nákladem tis.kč. V rozpočtu akce byla zahrnuta i oprava zdi sousedního objektu Rossmann, nedošlo k dohodě s vlastníkem objektu, který se měl finančně spolupodílet na této opravě. Ředitel příspěvkové organizace Mikulovská sportovní žádá o uvolnění FP z rezervy PO MR ve výši 100 tis.kč na pořízení výpočetní techniky včetně softwaru, pořízení velkoplošné TV, která bude umístěna v prostorách baru a restaurace. Do rozpočtu se zařazuje nová položka pro MR PO vybavení ve výši 100 tis.kč.

4 Městská policie výstroj, ostatní provoz, nájem souhrnem o částku ,-Kč. Zdůvodnění: - Tiskárny na MP Mikulov v současné době dosloužili životností a nepředvídatelně došlo současně na obou tiskárnách k závadám, jejichž opravy by si vyžádali téměř náklady do ,-Kč. Proto navrhuji jednu tiskárnu opravit (řešeno současným rozpočtem) a starší z tiskáren HP CMJ 1017 (8let) nahradit novou v hodnotě ,-Kč s DPH včetně sady laserových tonerů. Tímto do budoucna klesnou i náklady na tisk na MP o cca třetinu stávajících nákladů. - Současně při rekonstrukci pracoviště KBMS je výrobcem pro přístupy požadována zdvojená licence SW na 2x server MP počítalo se pouze s jednou licencí. Pořizovací náklady včetně DPH na dvě licence ,-Kč. - Navrhuji: částku ,-Kč přesunout z kapitoly nedaňové příjmy/přijaté sankční platby MěP, kde rozpočtovým opatřením MP č.2/13 byla předpokládaná částka na straně nedaňových příjmů navýšena na ,-Kč. MP k dnešnímu dni ( ) získala ,-Kč. mzdy, odvody o částku ,-Kč Zdůvodnění: - Vlivem zvýšené nemocnosti (pracovní úrazy způsobené třetí osobou tr. činy na strážníky) a přestupem do vyšších platových tříd více strážníků v tomto roce. - Navrhuji: částku ,-Kč přesunout v rámci rozpočtu MP z kapitoly auto leasing, kde je tato částka uspořena a částku ,-Kč přesunout z kapitoly nedaňové příjmy/přijaté sankční platby MěP, kde rozpočtovým opatřením MP č.2/13 byla předpokládaná částka na straně nedaňových příjmů navýšena na ,-Kč. MP k dnešnímu dni ( ) získala ,-Kč. Administrativa Rozpočet u administrativy se snižuje celkem o 550 tis.kč. Snižuje se položka vybavení o 300 tis.kč místo nákupu nových licencí se dohodlo pouze prodloužení proto se úspora převádí do položky služby. Ke snížení u položky správa sítě o 350 tis.kč je v souvislosti s tím, že nebylo realizováno Technologické centrum. U dalších položek se jedná o úsporu provozních nákladů. Komunální služby, bytové a nebytové hospodářství Veřejná zeleň - navyšuje se o 150 tis.kč, byla provedena příprava trasy pro realizaci projektu výsadba knížecí aleje, kácení veškerých porostů a čištění trasy. Údržba a oprava komunikací a chodníků navýšení o tis.kč. Z úseku investiční výstavby se přesunula akce chodník Vinohrady 520 tis.kč, kterou již provedl TEDOS, dále úspora 200 tis.kč z akce chodník u ZŠ Komenského. Navýšení tis.kč včetně úspory bude použito k provedení dalších oprav chodníků na ulicích Nádražní, Valtická, Pod Hájkem a Větrná. Opravy bytového a nebytového fondu navýšení dle požadavku ředitele TEDOS s.r.o., Mikulov o 360 tis.kč. Bude provedena: Výměna stupačky studené vody v BD Vídeňská 15 FN 150 tis.kč, výměna dvou plynových kotlů na Náměstí 27(galerie) a na ul. Nádražní 9 v bytě p. Bukvové celkem 100 tis.kč, rekonstrukce balkonu na Náměstí 22 v bytě p. Porubského FN 25 tis.kč, výměna světelných bodů ve společných prostorách Hraničářů 1,3,5 FN 40 tis.kč a výměna protipožárních vchodových dveří na ul. Vídeňská 12, Nádražní 11a, Vídeňská 2, Vídeňská 17, celkovým FN 45 tis.kč.

5 Dětská sportoviště na dětském hřišti amfiteátr byla v listopadu neznámým pachatelem zcizena zakrývací plachta na pískoviště včetně úchytů. Bude nutné zakoupit a instalovat novou plachtu včetně doplňků. Dále je nutné provést ocenění mobiliáře dětského hřiště u obchodního domu TESCO. Koupaliště navýšení rozpočtu o 300 tis.kč. Je nutné provedení výměny automatického dávkovače chemikálií, výměna regulačního ventilu pro plynový chlór. Ostatní služby Obnova knížecí aleje snížení rozpočtu o tis.kč. V letošním roce bude zahájena výsadba porostů FN 805 tis.kč, dokončení projektu v roce Stavebnictví Náklady na právní zastoupení a ostatní náklady k prodejům (500 tis.kč) se snižují celkem o 296 tis.kč. Původně rozpočtovaná vyšší částka z důvodu plánované realizace právního zastoupení v soudním sporu s Mercedes Dietrichstein a náklady na právní zastoupení MAMUT REAL s.r.o., Soudní spor ve věci Mercedes Dietrichstein dodnes neproběhl. Pravděpodobně z této položky již nebude v letošním roce čerpáno. Rozpočet investiční výstavby města se snižuje o 500 tis.kč u akce komunikace Mušlov, akce z atmosférických důvodů nebyla dokončena, realizace se přesouvá na rok Rekonstrukce komunikace Žižkova I rozpočet se navyšuje o 315 tis.kč. Dodavatel, který byl vybrán na základě výběrového řízení od smlouvy odstoupil z důvodu podhodnocení své nabídky, byl vybrán druhý dodavatel s vyšší cenou o 200 tis.kč. Dále je nutné ještě uhradit projekt skutečného provedení stavby, geometrický plán, stavební dozor a archeologický průzkum. Do rozpočtu se zařazuje vybudování VO na části ulice Žižkova FN 135 tis.kč na této ulici je budováno spol. TEDOS s.r.o., Mikulov veřejné osvětlení, které nebylo z důvodu návaznosti na propojení ul.žižkova-bezručova, předmětem veřejné zakázky. RM dne projednala žádost o poskytnutí finančních prostředků na předfinancování projektu Dietrichsteinská hrobka v Mikulově a doporučuje ZM ke schválení. Radě města byla předložena žádost společnosti Mikulovská rozvojová s.r.o. o poskytnutí příspěvku na předfinancování projektu Dietrichsteinská hrobka v Mikulově, který bude realizován z Fondu malých projektů jižní Morava Dolní Rakousko. Celkové náklady projektu: Výše dotace příspěvek z ERDF: ,91 EUR EUR = ,- Kč Rozdpočet projektu: mzdové náklady: materiál externí služby: 9.144,59 EUR 3.690,47 EUR 4.991,85 EUR Výstup projektu: stálá expozice výstavy

6 Příspěvek lze společnosti Mikulovská rozvojová poskytnout formou návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Mikulov za podmínek uvedených v návrhu smlouvy, která je součástí programu jednání tohoto ZM. Termín vrácení finanční výpomoci: září 2014 V rozpočtu města Mikulov na r není s tímto výdajem počítáno. Je nutné schválit rozpočtovou změnu spočívající v navýšení v kapitole kultura o částku 195 tis.kč. Těmito celkovými rozpočtovými úpravami se zvyšuje rozpočet příjmů o tis.kč, výdaje se snižují o tis.kč. Rozpočet města se mění ze schodkového na přebytkový s předpokládaným zůstatkem tis.kč. Ludmila Zajdáková Vedoucí FO

7 Čerpání v měsíci: # # RO 2013 Příjmy města celkem: , , % Výdaje celkem: , , % Rozdíl Financování zůstatky na bank.účtech PŘIJMY: , , % DAŇOVÉ PŘÍJMY % - Daň z přímu FO ze záv.čin % - Daň z příjmu FO ze sam.výd.čin % - Daň z příjmu FO z kap.výn % - Daň z příjmu práv.osob % - Daň z příjmu za obec % - Daň z přid.hodnoty % - Správní poplatky % - dopl.míst.popl.vhp % - Spr.popl. automaty % - Poplatky za zneč. ovzduší 5 0% - odvody za odnětí zem.půdy 3 0% - Poplatek za komun.odpad % - Poplatek ze psů % - Poplatek rekreační % - Popl.za užívání VP+park.místa+předzah % - Popl.z ubyt.kapacity % - ekologické poplatky Odvod výtěžku z provoz.loterií % - Odvod z VHP a jiných THZ % - Daň z nemovitostí % -Za zkoušky ŘP % NEDAŇOVÉ PŘÍJMY % -Příjmy za nebezpečný odpad % -Příjmy z posk.sl. Knihovna % -SPOZ % -Vinobraní % -Příjmy Kina vstupné % - Pojistné náhrady 0 -Příjmy z vydobývání % -Odstr.odpadu z obalů % -Příjmy z pronájmu poz.a zahrádek % -Nájemné z parkovišť TEDOS % -Nájem VO TEDOS 50 0% -Věcná břemena % -nájem NP senior-klub % -Pohřebnictví příjmy % -Příjmy za nájem NP a bytů % -Přijaté sankční popl.za přestupky % -Přijaté sankč.platby přes.komise % -Přijaté sánkč.platby ŽO, ŽP % -Přijaté sánkč.platby SÚ % -Přijaté sánkč.platby MěP % -Přijaté sankční popl.odb.dopravy % -Náklady řízení % -Příjmy z úroků % -Smluvní pokuta ABBAS % -Ostatní nahodilé příjmy,dary %

8 Čerpání v měsíci: RO KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY % -prodej sklep Zlámalova % -Ost. prodeje poz % -prodej poz. U kasáren JMK % -Prodej bytů % -Prodej 2 RD na Nádražní % -prodej poz.pod Novou Archatt % -Prodej poz. Pod Novou % -prodej objektu BD Brněnská Prodej majetku TEDOS % -prodej poz.28.říjen % PŘIJATÉ DOTACE: , , % inv.a neinv.dotace z fondů,eu,sr ,6 656,6 7353,6 7353,6 8524,6 8524,6 8524, ,6 73% -Křížová cesta a kaple Božího hrobu % -MěPR 400 0% -Obnova knížecí áleje % -Sv.Kopeček kaple č.1, % -okružní křížovatky % -Oper.program lidské zdroje % -MKDS svod na OO PČR 350 0% -EU peníze školám 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 100% Neinvestiční přijaté dotace ,4 1% -komunitní plánování % -výkon státní správy % -sociálně-právní ochrana dětí % -profes.rozvoj pedag.pracovníků 234,5 234,5 234, ,4 89% -dotace JMK restaurování kaplí 3, % -činnost lesního hospodáře,meliorace % -Dotace na odbor.profes.přípravu strážníků % -dotace Mikulov.profes.partner 134 -Dotace přestupky od obcí % -Dotace soc.poradenství od obcí % -Dotace ztráta žák.jízdného % -Dotace volby presidenta % -Dotace volby do Posl.sněmovny % -Dotace vinobraní % -Udržování čistoty cyklostezek % Odvod z odpisů G-centrum % SF-půjčky + převody Převody CELKEM: , , % FINANCOVÁNÍ Splátka půjček obyv.sídliště kauce-pokuty splátka úvěru VaK splátka úvěru TJ spl.převz.úvěrů od DS splátka inv.úvěru na inv.akce Zůstatek FP na ZBÚ Zůstatek FP- ost.účty města

9 Čerpání v měsíci: RO VÝDAJE: , , % REGIONÁLNÍ ROZVOJ % CESTOVNÍ RUCH - realizace projektů Po stopách novokřtěnců 30 0% cyklostezka RO-Vídeňská 0 Víno a kultura na Mikulovsku % PROPAGACE MĚSTA příspěvek na provoz TIC % účelová rezerva TIC % marketin.a propag.aktivity % Mikulovská destinač.společnost % IVIS turist.cíle % DOPRAVA: % -Dopr.značení ve městě a prům.zon % -Příspěvek na IDS % -MHD BORS % -BESIP % ŠKOLSTVÍ: ,4 8088,9 8598, , , % 1. MATEŘSKÉ ŠKOLY: % Pod Strání provozní náklady % -přísp.na mzdy odloučené pracoviště % Ul.Habánská provozní náklady % -oprava ohřívače vody havárie % -šatní skříňky % 2.ZÁKLADNÍ ŠKOLY: ,1 7209,6 7709,6 8436,6 9026, % ZŠ +ŠJ Pavlovská % -mzda správce hřiště % -opr.elektroinstalace 77 -konvektomat % -úprava tříd % -výměna oken I.etapa % ZŠ + ŠJ ul. Valtická % -profesní rozvoj pedag.pracovníků 234,5 234,5 234, ,4 89% -úprava třídy % -oprava podlah % -malování nátěry % -konvektomat % -správce hřiště % -opr.elektroinstalace % ZŠ+ŠJ Hraničářů % -spráce hřiště % -výškově nastavit.nábytek % -opr.kotle havárie % -opr.oplocení sport.areálu % -interaktivní tabule 400 0% -zabezp.zařízení 23 0% -malování,nátěry konstrukcí % -EU peníze školám 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 656,6 100% Ost.náklady na školství ,3 131,3 141,3 136,3 136, % REZERVA k rozdělení 15,7 0% 7 dní-rvvz % ZUŠ kultur.akce % DDM karneval % ZŠ Valtická % pronájem prostor den učitelů-rezerva % Dět.podium-ZUŠ 11,3 11,3 11,3 11,3 11,3 11,3 100% ZŠ Hran-atl.trojboj %

10 Čerpání v měsíci: RO KULTURA: ,1 9619, , , % Ostatní společenské záležitosti : ,4 138,9 167,7 217, ,5 94% -SPOZ % -Vedení kroniky % -Snior klub 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 100% -Svaz důchodců 7,9 7,9 7,9 7,9 7,9 7,9 7,9 100% -ČSCH-soutěž výstava % -Radioklub činnost 4,3 4,3 4,3 4,3 4,3 4,3 100% -Junák činnost 28,8 28,8 28,8 28,8 28,8 100% -Radioklub nájem 57,2 57,2 48,2 71,5 71, % -CEV % REZERVA k rozdělení Kulturní akce města ,2 2451,2 3606,2 4602,2 4766, % -Mik.výtvar.sympozium % -Vinobraní % -akce města MR s.r.o., % -ostatní akce města 38,2 38,2 38,2 38,2 38,2 38, % -návratná fin.výpomoc Mik.rozvojová 195 -oceněnídětí a mládeže za úspěchy % -Sportovní utkání regionů % -Speciální sportovní hry % REZERVA-znak města % Dot.na činnost kult.spolků ,3 96,3 96,3 96,3 96,3 96, ,3 100% NS Pálava % Malovaný kraj % E.Knorrová-galerie Konvent 26,3 26,3 26,3 26,3 26,3 26,3 26,3 100% Dotace na akce kult.spolků , ,5 718,1 718,1 718, ,1 100% Kytarový festival 202,5 202,5 202,5 202,5 202,5 100% Festival sousedé 25,6 25,6 25,6 25,6 100% Koncertní cyklus ,3 11,3 11,3 11,3 11,3 11,3 11,3 100% klavírní kurzy % Galerie Efram 25,6 25,6 25,6 25,6 25,6 25,6 25,6 100% Vrbka-galerie Horní Konírna % Jaro -taneč.soutěž 54,5 54,5 54,5 54,5 54,5 54,5 54,5 100% Mikulovský zpěváček 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 100% Festival Národů Podyjí 51,2 51,2 51,2 51,2 51,2 51,2 51,2 100% Jazzové večery 52,5 52,5 52,5 52,5 52,5 52,5 52,5 100% Krojové hody 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 100% RM-Májový víkend 17,3 17,3 17,3 17,3 17,3 17,3 17,3 100% Eurotrialog % Mikul.pivobraní % Divadelní představení 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 12,8 100% Virtuosi-koncertní cyklus % Virtuosi-kampanila 52,5 52,5 52,5 52,5 52,5 52,5 100% 7 dní-divadlo %

11 Čerpání v měsíci: RO Dotace na činnost sport.spolků ,6 911,3 911,3 911,3 911,3 911, ,3 90% FC % oprava kabin FC % FRC 107,1 107,1 107,1 107,1 107,1 107,1 107,1 100% Tenisový klub 45,9 45,9 45,9 45,9 45,9 45,9 45,9 100% Jezdecký klub 89,6 89,6 89,6 89,6 89,6 89,6 89,6 100% Lacrosse 20,7 20,7 20,7 20,7 20,7 20,7 100% Dotate na akce sport.spolků ,4 2274,8 2274,8 2932,8 2932, ,8 82% Tenis-kraj.soutěž žáků 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 7,5 100% Jezdecký-závody 129,4 129,4 129,4 129,4 129,4 129,4 129,4 100% Jezdecký-vytrvalostní dostihy 113,7 113,7 113,7 113,7 113,7 113,7 113,7 100% Jezdecký-mistrovství spřežení % Tenis.kemp 23,7 23,7 23,7 23,7 23,7 23,7 100% Tenis.škola dětí 29,8 29,8 29,8 29,8 29,8 29,8 100% Radioklub-soutěže 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 100% Radioklub-radioamateři 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 100% Radioklub-UHF závod 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 100% Tenis.soustředění hráčů 8,4 8,4 8,4 8,4 8,4 8,4 100% Střel.-Western na Boot Hill 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 3,8 100% Střel.-Western. Klání 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 100% turnaj v GO 3,2 3,2 3,2 3,2 3,2 3,2 100% FC zimní halová liga 6,4 6,4 6,4 6,4 6,4 100% FC-Pálavský pohár % Mik.sport.-výměna osvětlení v hale TJ % Mik.sport.-úprava prostor pod tribunou % Mik.sport.-přísp.na mzdy+odvody % Mik.sport.-lezecká stěna Přísp.na provoz haly Mik.sportovní % Provoz zařízení: % Knihovna provoz % -výměna PC 100 -nákup knih % Kino-oprava vestibulu a WC % Kina provoz % P.R % Hrobka provoz % Zpravodaj města Mikulov % Regenerace pam.rezervace: % Obnova výzdoby kapli č.8,9,10, % Restaur.soch v kapli č. 3, % Opr.schodů Boží hrob % Náměstí % Náměstí % Restaurování sv. Jana % sanace kašny 100 0% Přísp.FO na památk.chráněné objekty % Obnova a využití kult.-hist.krajiny CHKO-Sv.kopeček 0 Relief Alf.Muchy % sanace sgrafit.dům 120 0% rekonzervace sochy sv.jana Nepomuckého 120 0% VNITŘNÍ SPRÁVA: % Zastupitelstvo města % -Odměna uvol.a neuvol.funkcionářů % -Odvody % -fond starosty % -Cestovné, škol,tf % -ošatné vč.odvodů % Městská policie: % -Mzdy % -Odvody % -prev.kriminality+ MKDS % -Provoz auta % -auto leasing % -závody ve střelbě o pohár starosty % -Výstroj, ost.provoz,nájem %

12 Čerpání v měsíci: RO Administrativa: % -Mzdy % -aktualizace web.stránek města % -stacionární radar pro měření rychlosti % -Vybavení % -Voda, energie, plyn % -Materiál % -Cestovné % -Poštovné % -Telefonní poplatky % -nájem tf.ústředny % -Odvody mezd % -náhrada mzdy za nemoc % -Ostatní služby % -Inf.system Gordic 500 0% -Správa sítě % -Internet % -Kopírky leasing nájem % -Školení zaměstnanců % -oprava rekr.buněk Pasohlávky % -Odvod do soc.fondu % -Benzin % -Zahr. návštěvy % -Tiskoviny, předplatné % -opravy,údržba % -Stravné % -Ost. peněž, požitky % -Obřadní síně % -akontace+leasing nové auto 500 0% -Cesty do zahr % -leasing % POŽÁRNÍ SBOR: % úhrada 50% provoz.nákladů+odměny % Projekt-integr.oper.proj.+lids.zdroje % -Zefektivnění činnosti MěÚ % -Technol.centrum egon % SOCIÁL.ZÁLEŽITOSTI: % -dotace REMEDIA PLUS o.p.s % -dar pro nemocnici Břeclav 20 0% -Senior klub % -Pohřebné % -Provoz G.centra % -G-solární ohřev vody % -Odpis majetku G-centrum % -Poradna pro rodinu,manželství % -Recepty s modrým pruhem 2 0% -doace charita Břeclav % -Návštěva Dět.domovů - dárky % -komunitní plánování % Komunál.služby,Byt.a nebyt.hosp % -očista města % -VO údržba % -VO úhrada energie % -veř. zeleň % -zimní údržba % -údržba opr.chodníků a komunikací % -vybudování VO a chodníku Valtická % -čištění vpustí % -pohřebnictví % -správa bytového a nebyt.fondu % -opr.domu Vídeňská % -Služby na BH a NP % -opr. byt.a nebyt.fondu %

13 Čerpání v měsíci: RO -veřejné WC % -nové herní prvky-děts.hřiště % -úprava děts.hřišť,provoz % -drob.infrastr.lavičky,koše % -rezerva koupaliště % -tržnice % OSTATNÍ SLUŽBY: % -útulek pro psy+materiál % -monitoring skládky Bavory % -činnost lesního hospodáře % -integr.ochrana vinic 4 0% -černé skládky % -Procházkův lesopark % -Ozelenění Na Hradbách % -obnova knížecí aleje na Sedlec % -údržba cyklostezky % -VZ města-nové výsadby % -Sběr a svoz komunálního odpadu % -TJ Pálava-úhr.provoz.nákl.za užívání sport.haly % -přísp.města do sdružení % STAVEBNICTVÍ: % -výkup poz.od PF+Mariánský mlýn % -vrácení kup.ceny Keltex % -výkup pozemků pod okruž.křižovatkami 100 0% -smluvní nájemné za pozemky % -nákl.na právní zastoupení a popl.k soud.spo % -ost.nákl. k prodejům, práv.zast % -platby daní Finančnímu úřadu % -daň z příjmu a z nemov. za město % -průkazy energetic.náročnosti budov % -pasport správy majetku 380 0% -Změna územního plánu+regulač.plány % -Studie, projekty % -Geodetické práce % -Digitalizace inform.map systému 200 0% -havarie,demolice-výkon rozh.a krizové řízení % INVESTIČNÍ VÝSTAVBA MĚSTA: % Parkoviště u bytového družstva % chránička VN u bytového družstva 140 0% Přeložka VN Větrná 487 0% Parkoviště a chodník Větrná % Komunikace Mušlov % Komunikace Mariánský mlýn % Rekonstrukce Žižkova I % VO Žižkova 135 Propojení Dukelská-Bezručova % Příprava kom.žižkova-nová komunikace 400 0% Opr.komunikace Pod Strání % chodník Vinohrady-oprava % chodník u býv. ZŠ Komenského-oprava % Ostatn ífinanční operace % Volby presidenta % Volby do Poslanecké sněmovny % vratka dotace Mik.prof.partner CR % Splátka úroků z úvěrů % pojistné majetku % SF-převody Vyúčtování ÚP a soc.dávek z r % Převody mezi účty města CELKEM VÝDAJE: , , %

Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, 692 20 Mikulov, odbor finanční

Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, 692 20 Mikulov, odbor finanční Město Mikulov se sídlem MěÚ, Náměstí 1, 692 20 Mikulov, odbor finanční Pro jednání RM dne 5.11.2013 a ZM dne 6. listopadu 2013 Věc: Rozpočtová opatření č. 4 k rozpočtu města Mikulova na rok 2013 Daňové

Více

Zastupitelstvo města Mikulov

Zastupitelstvo města Mikulov 10. Zastupitelstvo města Mikulov Materiál pro jednání zastupitelstva města konaného dne 23. dubna 2014 Bod programu: Rozpočtová opatření č. 1 k rozpočtu města Mikulova na rok 2014 Přílohy : 1) Důvodová

Více

Rozpočet města pro rok 2010 plán 2010

Rozpočet města pro rok 2010 plán 2010 Stránka 1 plán Příjmy města celkem: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 218681 0% Výdaje celkem: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 227714 0% Rozdíl 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0-9033 Financování -1144 zůstatky na bank.účtech 10177 PŘIJMY:

Více

MĚSTO POLICE NAD METUJÍ

MĚSTO POLICE NAD METUJÍ MĚSTO POLICE NAD METUJÍ Návrh rozpočtu města na rok 2013 v druhovém třídění dle tříd TŘÍDA NÁZEV NÁVRH ROZPOČTU 2013 1 Daňové příjmy 46 070 520 2 Nedaňové příjmy 9 756 820 3 Kapitálové příjmy 642 500 4

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: daňové příjmy celkem 144 097,7 Nedaňové příjmy:

Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: daňové příjmy celkem 144 097,7 Nedaňové příjmy: Rozpis návrhu rozpočtu města Vlašim na rok 2016 Příjmy daňové příjmy: pol. ODPA text: v tis.kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob - závislá činnost 26 500,0 1112 Daň z příjmů fyzických osob - OSVČ 1 800,0

Více

Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005

Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005 1 Čerpání rozpočtu města k 30. 4. 2005 Upr. rozpočet Plnění % Příjmy: Daň z příj.. fyz. os. ze záv. čin. 6 000 000,- 2 138 652,- 35 Daň z př.fyz.os.sam.výd.čin. 3 000 000,- 835 516,- 27 Daň z př. fyz.

Více

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011

PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ MĚSTA ŽAMBERKA KE DNI 31.3.2011 Schváleno: 11/2011-RM - dne 31.3. 2011 Název položky rozpočtu Daňové příjmy 59 582 18 642 40 940 31 DPFO - závislá činnost 10 439 2 781 7

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Ekonomický odbor Nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Městskému úřadu Šluknov byla na rok 2011 přidělena od Krajského úřadu Ústeckého kraje

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2013 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 197 266 260 Kč Výdaje 234 482 770 Kč Rozdíl 37 216 510 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek bude kryt finančními

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 995 ze dne 17.12.2014 č.j.: 1075/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 995 ze dne 17.12.2014 Úprava rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou

ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou 1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET Obce Teplice nad Bečvou ZA ROK 2003 dle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Rozpočet obce Teplice nad Bečvou pro rok 2003 byl schválen zastupitelstvem

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2011 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) OdPa Pol Org 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 7 990 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Příjmy =================================================================== Uprav.rozpočet Skutečnost % k uprav. Komentář v tis. v tis. rozpočtu Poplatek za

Více

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto :

Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Obec Ludvíkovice rozpočet 2014 -Návrh vyvěšeno : PŘÍJMY v tis. Kč sejmuto : Par. Pol. Popis Kč tis. komentář 0000 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činnosti 1900 0000 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze

Více

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015

MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 MČ Praha 22 - plnění rozpočtu 2015 k 30.09.2015 PŘÍJMY Položka Daňové příjmy 1341 Poplatek ze psů 250000 250000 189425,75 76 1342 Rekreační poplatek 3000 3600 2670,00 74 1343 Poplatek za užívání veřejného

Více

Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007

Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007 Plnění rozpočtu města Heřmanův Městec za 01-06/2007 Příjmy: rozpočet rozpočet čerpání %čerpání schválený upravený k 30.6. uprav.roz. Daň z příj.. fyz. os. ze záv. čin. 6 200 000 6 200 000 3 796 698 61,2

Více

NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet

NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet NÁVRH 1. ROZPOČTOVÉHO OPATŘENÍ MĚSTA HOŘOVICE NA ROK 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Schválený 1. úprava Rozpočet rozpočet po 1.úpravě Daňové 108 000 3 108,0 111 108,0 Daně z příjmů fyzických osob 20 000

Více

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série

Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 36.23.07 Rozpočtové změny a ú pravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2007 VIII. série RZ č. 69 Posílení rozpočtu ORJ 0015 Zdravotnictví o 138.000,-

Více

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011

Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y. za rok 2011 Kraj Moravskoslezský Okres Bruntál Obec Staré Heřminovy N Á V R H Z Á V Ě R E Č N É H O Ú Č T U O B C E S T A R É H E Ř M I N O V Y za rok 2011 Závěrečný účet obce Staré Heřminovy byl schválen zastupitelstvem

Více

Komentář k rozpočtu na rok 2016

Komentář k rozpočtu na rok 2016 Komentář k rozpočtu na rok 2016 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován v návaznosti na schválený

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření k 26. 4. 2012 K předkládanému návrhu II. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací

P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014. pro financování mimoškolských příspěvkových organizací P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN P13/2014 pro financování mimoškolských příspěvkových organizací září 2014 Rada města Loun na základě usnesení 264/2014 ze dne 22.09.2014 vydává tato pravidla P13/2014 pro

Více

Podklady k rozepsaní rozpočtu obce Březolupy na rok 2013 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13

Podklady k rozepsaní rozpočtu obce Březolupy na rok 2013 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13 schváleno 13.02.13 2012 2013 P Ř Í J M Y R O Z P O Č E T 2 0 13 SU AU položka ZPUZORJ Kč Kč text 2 101 000 2 100 000,0 2 020 000,0 daň z příjmu závislá činnost 0 1 100 000,0 935 000,0 DPFO ze OSVČ 835

Více

Rozpočet na rok 2015. P Ř Í J M Y Paragraf Položka

Rozpočet na rok 2015. P Ř Í J M Y Paragraf Položka P Ř Í J M Y Paragraf Položka Rozpočet na rok 2015 Druh příjmu D a ň o v é p ř í j m y celkem 5 110 000,00 Kč 1111 Daň z přijmu fyzických osob ze záv.činnosti 900 000,00 Kč 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy

Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016. Příjmy Návrh rozpočtu obce Olomučany na rok 2016 Příjmy Položka popis v Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 2 000 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 70 000,00

Více

Návrh rozpočtu na rok 2011

Návrh rozpočtu na rok 2011 Návrh rozpočtu na rok 2011 oddíl, paragraf Příjmy I. Daňové 25952 1111 1. z fyz. os. ze závislé činnosti 4600 1112 2.z f.o.ze sam.výd.čin.30%dle byd. 400 1113 3.z f.o.z sam. čin.výd.vybír.srážk. 400 1121

Více

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Článek č. I Rozsah působnosti Pravidla pro financování příspěvkových organizací (dále jen organizace ) platí pro všechny

Více

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00

Ost.odvody z vybraných činnostíodvod výtěžku z provoz.loterií 231 15 0000 1351 7 906,37 20,00 20,00 0,00 Obec Jindřichovice, Jindřichovice 232, 358 01 Kraslice, IČ 00259373 V souladu s ustanovením 15 a 16 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech provádí Obec Jindřichovice rozpočtovou změnu: Rozpočtové

Více

Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014

Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014 Praha 22 - schválený rozpočet na rok 2014 Daňové příjmy Poplatek ze psů 0 1341 250000 Rekreační poplatek 0 1342 2000 Poplatek za užívání veřejného prostranství 0 1343 1000000 Poplatek z ubytovací kapacity

Více

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011

Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011 Rozpočet města Heřmanův Městec na rok 2011 paragraf položka Daňové příjmy: v Kč 1111 daň z příj.fyz. os. ze záv. čin. 7 000 000 1112 daň z př.fyz.os.sam.výd.čin. 900 000 1113 daň z př. fyz. osob z kapit.

Více

Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008

Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008 Schválený rozpočet Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2008 Schváleno na 10. zasedání zastupitelstva města dne 17.12.2007-1- Sumář návrhu rozpočtu na rok 2008 Návrh rozpočtu rok 2008 Rozpočet po schválení

Více

Návrh Rozpo et na rok 2011

Návrh Rozpo et na rok 2011 P íjmy Návrh Rozpo et na rok 2011 ú tov.rozv v tis. p íjmy rok 2010 1111 1170 da ze závislé innosti 1112 114 da OSV 1121 1694 da z p íjmu právnických osob 1122 235 da z p íjmu za obec / obec platí sama

Více

NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014

NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014 NÁVRH ROZPOČTU PRO ROK 2014 SKUTEČNOST 2013 v Kč NÁVRH ROZPOČTU 2014 v tis. Kč Par Pol Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje Příjmy Výdaje 2119 Prodej dřeva 53 988 30 000 30 0 5021 Ostatní osobní výdaje 3 875 4

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 95034/2014 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 19. schůze Rady města Chebu konané

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 25. 3. 2015 35/3/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Přítomni: Omluveni: Česák, Hruška, RNDr. Janoušek, Klouček, Ing.

Více

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014

Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014 Rozpočet města Varnsdorf na rok 2014 1) Příjmy - Výdaje - Financování Příjmy 207 867 120 Kč Výdaje 236 467 120 Kč Rozdíl -28 600 000 Kč Financování 28 600 000 Kč Rozpočet je postaven jako schodkový, schodek

Více

Návrh rozpočtu na rok 2010

Návrh rozpočtu na rok 2010 Obec Dolní Dobrouč, 561 02 Dolní Dobrouč 380, IČO 00278742 Návrh rozpočtu na rok 2010 P Ř Í J M Y r.2010 DPFO - závislá činnost 3 355 600 DPFO - OSVČ - (sdílená i teritoriální) 585 200 DPFO - kapitálové

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 27. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 09.12.2015 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC rok Příjmy Výdaje Financování Zveřejněný rozpočet 106 313,4 103 313,4 3 000,0 Schváleno 17.12.2012 106 313,4 103 313,4 3 000,0 provozní výdaje 92 961,9 kapitálové výdaje

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽĎÁR NAD METUJÍ ZA ROK 2015 str. 1 Obsah: * údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Přílohy 1. Výkaz pro hodnocení

Více

Rozpočet 2016 po položkách

Rozpočet 2016 po položkách Rozpočet po položkách v tis. Kč oddíl paragraf položka Org. Návrh xx xx xxxx PŘÍJMY Plán Rozpočet 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ZČ 4 100,00 5 110,00 1112 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických

Více

ZÁPIS Rady Města Turnov ze zasedání dne 9. února 2009

ZÁPIS Rady Města Turnov ze zasedání dne 9. února 2009 ZÁPIS Rady Města Turnov ze zasedání dne 9. února 2009 1. Problematika životního prostředí Ing. Šípošová 10.00-11.30 - smlouva zeleň - představení firmy - plán akcí na r. 2009 - TST - smlouva odpady na

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

Výdaje: odbor ekonomicko-správní

Výdaje: odbor ekonomicko-správní odpovídá vedoucí odboru Výdaje: odbor ekonomicko-správní Skupina 3: Slu by pro obyvatelstvo 3111 Mate ská kola ORG Rozpo et 5331 Skute. v tis.k dotace na provoz p ísp v.organizace od obce 3111 1 246 000

Více

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov Zpráva o výsledcích přezkoumání hospodaření svazku obcí Identifikační údaje: IČO 15789683 Název svazku:svazek Lipenských obcí Jména osob provádějících

Více

Rozpočet obce Sedlec na rok 2010 - výdajová část. SÚ AÚ Paragraf Položka ÚZ Org. v tis. Kč Popis Součet v tis. Kč IČO 00283576

Rozpočet obce Sedlec na rok 2010 - výdajová část. SÚ AÚ Paragraf Položka ÚZ Org. v tis. Kč Popis Součet v tis. Kč IČO 00283576 231 30 1014 5169 15 Nákup ostatních služeb - útulek pro psy 1014 Ozdrav.hosp.zvířat,polních a spec.plodin,veter.péče 15 231 30 2212 5139 5 Nákup materiálu jinde nezařazeného - písek na posyp 231 30 2212

Více

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5.

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5. Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 ze zasedání Rady města, konaného 28.1.2013 na Městském úřadě v Jílovém u Prahy 3.1.13 Rada města bere na vědomí zprávu starostky o činnosti samosprávy. 3.2.13 Rada města

Více

P Ř Í J M Y. Rozdíl Upr.-plnění. rozpočet schválený. rozpočet. upravený. 0000 0000 1335 000000000 Poplatky za odnětí pozemků plnění fu

P Ř Í J M Y. Rozdíl Upr.-plnění. rozpočet schválený. rozpočet. upravený. 0000 0000 1335 000000000 Poplatky za odnětí pozemků plnění fu P Ř Í J M Y Org Par Pol N+Z+UZ Popis plnění % % schválený upravený Rozdíl Upr.-plnění 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 2 523 177,02 2 000 00 126,16 2 051 054,00 123,02-472

Více

Rozpočet Města Nového Města nad Metují k 31.12.2007

Rozpočet Města Nového Města nad Metují k 31.12.2007 Rozpočet Města Nového Města nad Metují k 31.12.2007 PŘÍJMY VÝDAJE ROZDÍL FINANCOVÁNÍ 163 117 270 Kč 167 023 184 Kč 102,39 189 617 270 Kč 157 839 939 Kč 83,24-26 500 000 Kč 9 183 245 Kč x 26 500 000 Kč

Více

Rozpočet města Ostrov pro rok 2012

Rozpočet města Ostrov pro rok 2012 bez par. Financování - splátky jistin a půjček 2 021 0 2 021 8124 5. Financování - splátky jistiny z nízkoúročené půjčky na opravy bytového fondu 2 021 2 021 1014 Ozdravování hospodářských zvířat a zvláštní

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Mělníka, konaného dne: 23. 11. 2015 čas: místo: 17.00 hod zasedací místnost MÚ Mělník Zastupitelstvo města volí: 1. Návrhovou komisi ve složení: MUDr. Jan Leicht,

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 25. 6. 2014 31 Věc: Rozpočtový výhled Ústeckého kraje na období 2015 2019 Důvod předložení: ustanovení 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY)

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY) PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT Poskytování dotací z rozpočtu města Letovice se řídí zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění

Více

V kapitálových příjmech kromě drobných prodejů pozemků je plánován prodej garážových stání v bytových domech u Billy.

V kapitálových příjmech kromě drobných prodejů pozemků je plánován prodej garážových stání v bytových domech u Billy. R O Z P O Č E T 2014 Projednáno v radě města: 27.11.2013 Bude zveřejněno: 2.12.2013 na úřední desce města a na webových stránkách města Schvalováno v zastupitelstvu města: 18.12.2013 Rozpočet města Slaného

Více

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002

Fin 2-12 M. Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/18 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 1.12.2007 v Kč

Více

ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ROZPOČET OBCE POLIČNÁ NA ROK 2015 - rozpis v položkovém členění dle zákona č. 250/2000Sb., rozpočtových pravidlech územních rozpočtů o Název SU OD/PA POL ROZPOČET 2015 Daň z příjmů ze závislé činnosti

Více

Následující dodatečné informace k podání nabídek v uţším řízení zpracoval zadavatel na základě obdrţené ţádostí.

Následující dodatečné informace k podání nabídek v uţším řízení zpracoval zadavatel na základě obdrţené ţádostí. zájemce: všem zájemcům o veřejnou zakázku Věc: Dodatečné informace č.1 k podání nabídek v užším řízení ve veřejné zakázce malého rozsahu Poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru na dofinancování akce

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou RADA MĚSTA TÝNEC NAD SÁZAVOU Z á p i s č. 23/2015 z jednání rady města Týnce nad Sázavou konaného dne 2. 11. 2015 Přítomní členové rady: Omluveni:

Více

PŘÍJMY. Schválený rozpočet. Plnění k 31.7.2011. Místní poplatek 80 000,00 40 000,00-20 000,00 60 000,00

PŘÍJMY. Schválený rozpočet. Plnění k 31.7.2011. Místní poplatek 80 000,00 40 000,00-20 000,00 60 000,00 Návrh rozpočtového 02 / 2011 (verze 0.12) 0000 1111 0000 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti Daň z příjmů fyz. osob ze samostatné výdělečné činnosti PŘÍJMY k 31.7.2011 540 000,00 251 995,58

Více

Komentář k plnění rozpočtu

Komentář k plnění rozpočtu Příjmy: Komentář k plnění rozpočtu Odvod z výtěžku z provozování loterie 6% z výtěžku VHP Správní poplatky za VHP správní poplatek za užívání komunikace stavební povolení živnostenské listy odbor dopravy

Více

Návrh rozpočtu města Ostrov na rok 2013

Návrh rozpočtu města Ostrov na rok 2013 1014 Ozdravování hospodářských zvířat a zvláštní veterinární péče 892 0 892 513,515,516,517 1. Útulek pro psy - nákup krmiva, spotřeba vody a energií, ostatní služby a opravy, mandátní odměna, veterinární

Více

a b -1- -2- -3- 000 ** 2166400.00 94.25 2166400.00 94.25 2041915.26 372 ** Nakládání s odpady 80000.00 100.56 80000.00 100.56 80448.

a b -1- -2- -3- 000 ** 2166400.00 94.25 2166400.00 94.25 2041915.26 372 ** Nakládání s odpady 80000.00 100.56 80000.00 100.56 80448. Obec Nové Hutě Závěrečný účet za rok 2010 strana : 1 P Ř Í J M Y - dle tříd I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Schválený Rozpočet Výsledek od rozpočet % po změnách % počátku roku a b -1- -2- -3-0000

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Václav Brodec, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Libor Bílek, Ing. Josef Železný RNDr. František Wohlmuth

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Václav Brodec, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Libor Bílek, Ing. Josef Železný RNDr. František Wohlmuth Město Ostrov Usnesení z 26. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 13. prosince 2011 od 13:00 hod. ve velké zasedací místnosti MěÚ Ostrov Členové RM: Přítomni: Omluven: Tajemnice:

Více

MĚSTO ZLIV. č. VI. Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval: Ing. Michaela Fišerová Datum: 10.12.

MĚSTO ZLIV. č. VI. Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval: Ing. Michaela Fišerová Datum: 10.12. č. VI. Konané dne: 16.12.2015 Bod jednání: 5 Předmět jednání: Rozpočet města Zliv na rok 2016, dílčí rozpočty organizací ZŠ a ZUŠ, MŠ, MěH Zliv Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Navýšení základního kapitálu společnosti NTV cable s.r.o. pro rok 2013 2. Smlouva

Více

Usnesení. ze 44. řádného zasedání Zastupitelstva města Valašské Meziříčí konaného dne 19. října 2006 v 17:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ

Usnesení. ze 44. řádného zasedání Zastupitelstva města Valašské Meziříčí konaného dne 19. října 2006 v 17:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Usnesení ze 44. řádného zasedání Zastupitelstva města Valašské Meziříčí konaného dne 19. října 2006 v 17:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Z 44/01 Schválení ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města

Více

ZŘIZOVACÍ LISTINA. Čl. I Zřizovatel. Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, PSČ 541 16 Trutnov, okres Trutnov, IČO 27 83 60 v y d á v á

ZŘIZOVACÍ LISTINA. Čl. I Zřizovatel. Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, PSČ 541 16 Trutnov, okres Trutnov, IČO 27 83 60 v y d á v á ZŘIZOVACÍ LISTINA Čl. I Zřizovatel Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, PSČ 541 16 Trutnov, okres Trutnov, IČO 27 83 60 v y d á v á podle 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, a 27 odst.

Více

Rozpočet oddíl Orj Číslo ORG Název schválený rozpočtu 2012 1 177 Mikroregion Kuřimka 106 000 36

Rozpočet oddíl Orj Číslo ORG Název schválený rozpočtu 2012 1 177 Mikroregion Kuřimka 106 000 36 Rozpočet oddíl Orj Číslo ORG Název schválený rozpočtu 2012 1 177 Mikroregion Kuřimka 106 000 36 1 9001000000 Tisková,informační a propagační činnost 1 500 000 33 Kabelová televize - 1 mil Kč????, Zlobice

Více

P O D R O B N Ý K O M E N T Á Ř

P O D R O B N Ý K O M E N T Á Ř P O D R O B N Ý K O M E N T Á Ř ke schválenému rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok 2015 Na II. zasedání ZMČ konaném dne 17. 12. 2014 byl usnesením č. Z 15/II-14 schválen rozpočet MČ na rok 2015. Celkové

Více

Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24

Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24 Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24 Obec Tasov Tasov č. 89 696 63 Hroznová Lhota IČ: 00488879 I. Úvodní část Právní forma: obec územní samosprávný celek Předmět činnosti:

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

Rozpočet města Milovice na rok 2010

Rozpočet města Milovice na rok 2010 Rozpočet města Milovice na rok 2010 v tis. Kč schválený zastupitelstvem města dne 14.12.2009, a upravený rozpočtovým opatřením č.1/2010/zm ze dne 15.2.2010,č.2/2010/RM ze dne 22.3.2010 a č.3/2010/zm ze

Více

II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice

II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice II. Přehled rozpočtových opatření 2010 - Město Strakonice schváleno schváleno v příjmech hrazeno z: 1 850 Finanční vypořádání se státním rozpočtem 355 000 24.3. vratky dotací příspěvek na péči 1 251 232

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou

ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014. Vážany nad Litavou ROZPOČET OBCE NA ROK 2014 Schválený rozpočet na ZO 28/2014 dne 19.2.2014 Vážany nad Litavou PŘÍJMY třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb.) návrh rozpočtu koeficient

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 52.12.08 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2008 II. série RZ č. 19 Posílení rozpočtu ORJ 0023 Poštovné - Státní sociální

Více

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015

Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015. (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Obec Želeč ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00253201 název Obec Želeč ulice, č.p. Želeč 26 obec Želeč PSČ, pošta 391 74 Kontaktní údaje

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 25. 4. 2012 od 16,00 hodin

Více

Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy

Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy Zá sády pro poskytová ní neinvestič ní čh dotáčí ná záčhová ní á obnovu kulturní pámá tky z rozpoč tu státutá rní ho me stá Ostrávy I. Základní ustanovení 1. Poskytování a použití dotací se řídí obecně

Více

R A D A M Ě S T A L O U N U S N E S E N Í. z 78. schůze Rady města Loun, která se konala dne 3.12.2013

R A D A M Ě S T A L O U N U S N E S E N Í. z 78. schůze Rady města Loun, která se konala dne 3.12.2013 R A D A M Ě S T A L O U N U S N E S E N Í z 78. schůze Rady města Loun, která se konala dne 3.12.2013 377/2013 - Zápis z jednání komise cestovního ruchu RM č. 9/2013, 10/2013 378/2013 - Zápis z jednání

Více

Část II: Vybrané náklady od počátku roku za hlavní a hospodářskou činnost

Část II: Vybrané náklady od počátku roku za hlavní a hospodářskou činnost A Závazný vzor Část II: Vybrané náklady od počátku roku za hlavní a hospodářskou činnost Název, právní forma, sídlo, IČ vybrané účetní jednotky Sestaveno k NÁKLADY 502 Spotřeba energie P21 503 Spotřeba

Více

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Zápis z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing. Petr Heřmanský, Ing.arch.Jan Kovář, p.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 Odbor finanční V Písku dne: 07.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2015 Komentář k návrhu rozpočtu MO Pardubice V Příjmová část rozpočtu vychází z podmínek platných v době přípravy návrhu rozpočtu, tj. z platného Statutu města, platných

Více

165 483 000,00. Schválený rozpočet Města Rychnov nad Kněžnou na rok 2016

165 483 000,00. Schválený rozpočet Města Rychnov nad Kněžnou na rok 2016 PŘÍJMY Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů FO ze záv.čin. 26 700 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.čin. 2 000 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál. výnosů 2 800 000,00 1121 Daň z příjmů

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

Směrnice č. 6/2004 o účtování a oceňování dlouhodobého majetku

Směrnice č. 6/2004 o účtování a oceňování dlouhodobého majetku Směrnice č. 6/2004 o účtování a oceňování dlouhodobého majetku Obec: Sněžné Adresa: 592 03 Sněžné 55 IČ: 00295451 Směrnici zpracoval: Anna Havlíková Směrnici schválil: Rada Obce Sněžné Projednáno a schváleno

Více

Smlouva o partnerství v rámci realizace projektu "Komunitní plánování sociálních služeb ORP Tábor"

Smlouva o partnerství v rámci realizace projektu Komunitní plánování sociálních služeb ORP Tábor U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Tábora, konané 31.10.2011 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera. 1112 / 20 / 11 19/03 19/03 Finanční plán Technických služeb Tábor s. r. o. pro rok 2012

Více

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 28 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 2. 9. 2013 od 16.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, PaedDr. Zdeněk Koudelka, MUDr. Ladislav Peychl,

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 5. 2014 USNESENÍ č. 18/03-14 Z 1. prodej bytové jednotky č. xxxxx v domě Na Libuši čp. xxxxxxxxxxxxx Bechyně o velikosti 2 + 1

Více

Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014

Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014 Městys Nový Hrozenkov Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 12.5.2015 Údaje o organizaci Název Adresa Městys Nový Hrozenkov Nový Hrozenkov 75604 Nový Hrozenkov IČ Právní forma 00304131 Zatím neurčeno

Více