Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr."

Transkript

1 Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček Omluveni PROGRAM 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 2. čtvrtletí roku ) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic ZŠ E. Beneše a použití fondu investic Městského střediska sociálních služeb 4) Přijetí finančního daru od společnosti ENESA a. s. 5) Přijetí finančního daru od Nadace Charty 77 6) Návrh zadání veřejné zakázky Inkluzivní vzdělávání ve městě Písek hlavní manažer a hlavní finanční manažer projektu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci lávky přes městský ostrov a mostu v Ostrovní ulici v Písku 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Video přenosy a video záznamy z jednání zastupitelstva města 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek 10) Věcná břemena 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 13) Návrh na řešení bytových záležitostí 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Poskytnutí bytu formou výběrového řízení 16) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON ČR Úpravna vody Písek 17) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. 18) Dohoda k vymezení spolupráce se Sociální službou SOVY o. p. s. při poskytování tísňové péče prostřednictvím Městské policie Písek 19) Smlouva o provozování vlečky Elektropřístroj Písek se společností STENO v. o. s. 20) Nájemní smlouva s Národním technickým muzeem na pronájem sbírkových předmětů pro expozici v Městské vodní elektrárně

2 21) Pravidla organizační složky Smart Písek 22) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek 23) Písecká klíčenka informace o záměru postupného zavádění do základních škol 24) Revokace usnesení rady města č. 401/19 25) Žádost o poskytnutí dat Zeměměřickým úřadem 26) Žádost o povolení vstupu do chodníku v Dobrovského ulici 27) Žádost o vydání povolení k vjezdu do vybraných míst 28) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 29) Informace z jednání komisí 30) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájila a řídila starostka Mgr. Eva Vanžurová. Konstatovala, že zápis z minulého jednání rady byl řádně ověřen a nepřišly k němu žádné připomínky. Z dnešního jednání se nikdo neomlouvá. Na jednání byl přítomen zastupitel p. Brož. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starostka MUDr. Michala Turka. Hlasování č. 1 o ověřovateli: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 0 (1 nehlasoval) K programu jednání: Radní obdrželi em dodatečné materiály, které starostka navrhuje zařadit na program jako body: Úprava bodu 21) Pravidla organizační složky Smart Písek 30a) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Rozšíření turistické atraktivity Zážitkový park Parkour Pumptrac Word Cup Do různého pak doplnit informaci o udělení plné moci Ing. Tomanovi, PhDr. Prokýškovi a informaci o zapojení města do Evropského týdne mobility Hlasování č. 2 o programu: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Pro urychlení jednání byly ke společnému projednání navrženy tyto body: 1)-6), 8)-12) kromě podbodů 1 a 3, 13)-20), 25), 28)-29). Starostka navrhuje vyjmout bod 11b) a zařadit bod 30a) Arch. Trambová navrhuje vyjmout bod 29) Ing. Hofmanová opravila znění usnesení u bodu 18). Starostka navrhuje po úpravě společně hlasovat o těchto sloučených bodech: 1)-6), 8)-10), 11) kromě b), 12) kromě podbodů 1 a 3, 13)-20), 25), 28), 30a) a schválit je dle návrhu předkladatelů. Hlasování č. 3 o sloučených bodech: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Účast zpracovatelů materiálů: arch. Zábranský, Ing. Jambura, Ing. Hladíková, Ing. Šatra. stránka 2 (celkem 19)

3 K bodu 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 2. čtvrtletí roku 2019 Rada města projednala informaci o změnách rozpisu rozpočtu města ve 2. čtvrtletí roku Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 2) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Usnesení č. 423/19 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 7) Centra kultury města Písek 8) Městské knihovny Písek 9) Městského střediska sociálních služeb. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic ZŠ E. Beneše a použití fondu investic Městského střediska sociálních služeb Usnesení č. 424/19 Rada města schvaluje I. převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic v částce 23 tis. Kč a následné použití tohoto fondu investic ZŠ E. Beneše a MŠ Písek na akce: Nová učebna - koridor v hodnotě 23 tis. Kč, Rozšíření keramické dílny dlažby + dveře v hodnotě 10 tis. Kč, Malování tříd na 1. a 2. stupni v hodnotě 60 tis. Kč, Prowise řešení interaktivní televize v hodnotě 130 tis. Kč a II. použití fondu investic Městského střediska sociálních služeb na úpravy osobního automobilu Taxík Maxík v hodnotě Kč. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Přijetí finančního daru od společnosti ENESA a. s. Usnesení č. 425/19 Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od společnosti ENESA a.s., IČO , sídlem U Voborníků 852/10, Praha 9, PSČ , dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro Město Písek, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, PSČ Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 3 (celkem 19)

4 K bodu 5) Přijetí finančního daru od Nadace Charty 77 Usnesení č. 426/19 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 1, pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČ od Nadace Charty 77, Melantrichova 5, Praha 1, PSČ , IČ Zodpovídá: Bc. Průšová K bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky Inkluzivní vzdělávání ve městě Písek hlavní manažer a hlavní finanční manažer projektu Usnesení č. 427/19 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Inkluzivní vzdělávání ve městě Písek - hlavní manažer a hlavní finanční manažer projektu a souhlasí s úpravou zadávací dokumentace v případě, že na základě posouzení poskytovatele dotace dojde ke změně rozsahu úvazku na pozicích manažerů projektu (změna počtu hodin výkonu činnosti a s tím související úprava předpokládané hodnoty) 2. schvaluje komisi pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Eva Vanžurová (starostka), Ing. Andrea Klimešová (odbor školství a kultury), Jitka Málková (odbor školství a kultury), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK Náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (místostarosta), Ing. Marie Cibulková (odbor školství a kultury), Ing. Alena Kalinová (odbor školství a kultury), Ing. Věra Samková (odbor správy majetku), člen JHK 3. schvaluje pověření otevřením nabídek v certifikovaném elektronickém nástroji Tender arena pro zástupce zadavatele, společnost PMA tender s.r.o., IČO , Ing. Petra Kouřimského a Ing. Věru Samkovou. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci lávky přes městský ostrov a mostu v Ostrovní ulici v Písku Uvedl Ing. Hladík. Jde pouze o projektovou dokumentaci. Cena za projekt mu připadá neúměrně vysoká. Byla provedena revize lávky, kde je uvedena životnost provozu 5 let. Arch. Trambová snaží se zjistit, proč je cena projektu takto vysoká. Ve smlouvě je odstavec, že projekt rozhodne, zda půjde o opravu lávky, nebo bude muset být postavena nová včetně mostku nad Mehelnickým potokem. JUDr. Veselý je lepší provést pouze opravu lávky, nová by musela být vyšší z důvodu Q100. Ing. Franců poslední oprava lávky byla prováděna v r Arch. Trambová na dotaz Ing. Hladíka rozdělit zakázku - šlo by o změnu podmínek zadaných ve veřejné zakázce. MUDr. Němeček existuje výkaz výměr u projektů? Doporučuje, nechť projekt dá dvě varianty, rekonstrukci nebo zbudování nové lávky. stránka 4 (celkem 19)

5 Ing. Hladík je možné soutěž zrušit a zadat jí nově? Arch. Trambová zrušením soutěže se nic nevyřeší. Výkaz výměr se používá až u samotné stavby. Ing. Franců- zadání projektové dokumentace je na oba mosty. Ing. Filip projekt je příliš drahý i ve srovnání s projektem na novou lávku u Václava. Je otázka, co s tím dále. Velkou částku tvoří autorský dozor. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 428/19 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci lávky přes městský ostrov a mostu v Ostrovní ulici v Písku společnost SAGASTA s.r.o., se sídlem Novodvorská 1010/14, Praha 4, IČO , za nabídkovou cenu Kč bez DPH; jako druhého v pořadí společnost Mott MacDonald CZ, spol. s r.o., sídlem Národní 984/15, Praha 1, IČO: , za nabídkovou cenu Kč bez DPH a pověřuje jednatele Městských služeb Písek s.r.o. podpisem smlouvy. Hlasování č. 4: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: p. Hrádek K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Video přenosy a video záznamy z jednání zastupitelstva města Usnesení č. 429/19 1/ Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci: Video přenosy a video záznamy z jednání zastupitelstva města. 2/ Rada města schvaluje dodavatelem veřejné zakázky Video přenosy a video záznamy z jednání zastupitelstva města zhotovitele Zdeněk Němec, Hloušecká 25/11, Kutná Hora, IČO za cenu Kč bez DPH za jedno jednání. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek Usnesení č. 430/19 Rada města 1. schvaluje vyloučení účastníka TUBEKO SPORT, spol. s r.o., Na armádě 364, Rynholec, IČO schvaluje vyloučení účastníka GARTENSTA PLUS s.r.o., Nepovolená 1320, Praha 10 - Dubeč, IČO schvaluje účastníka VYSSPA Sports Technology s.r.o., Skladová 2438/6, Východní Předměstí, Plzeň, IČO za cenu ,38 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. Filip stránka 5 (celkem 19)

6 K bodu 10) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Pod Vlčicí: NN přip. kab. Usnesení č. 431/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s kabelovým pilířem na části pozemku parc.č. 105/68 vše k.ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek U Vodárny, stará vodárna: NN přip. kb.. Usnesení č. 432/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelu NN a skříně (pilíře) na částech pozemků parc.č. 652/31, 694/5 a 694/6 vše k.ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek, a.s. akce: Přechod parovodu na horkovod Písek změna etapy 2. Usnesení č. 433/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu uložení horkovodu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. st. 1146/13, parc.č. 71/1, 948/69, 948/17 a 2159/50 vše k.ú. Písek změna trasy etapy 2. a v právu přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto horkovodu, dále v právu provádět na horkovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonosti za dodržení podmínek odboru životního prostředí ve prospěch Teplárny Písek, a.s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Podmínkou zřízení služebnosti je informovat vlastníka pozemku o zahájení akce minimálně 2 měsíce před vstupem do pozemku, aby mohla proběhnout v dané lokalitě zároveň výměna sítí v majetku města (koordinace jednotlivých postupů). Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 6 (celkem 19)

7 b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a.s. akce: Plynofikace osad Dubí Hora a Mlaka Usnesení č. 434/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na části pozemku parc. č. 313/4 k.ú. Mladotice u Drhovle a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti ve prospěch města Písek uložení vodovodu na části pozemku parc.č. 393/11 k.ú. Smrkovice Usnesení č. 435/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení vodovodu na části pozemku parc. č. 393/11 k.ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby tohoto vodovodu. Smlouva o zřízení služebnosti bude uzavřena mezi vlastníkem tohoto pozemku jako stranou povinnou a Městem Písek, IČO , se sídlem Velké náměstí 114, Písek jako stranou oprávněnou. Služebnost se zřizuje na dobu neurčitou a za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč. K této částce bude připočtena DPH dle sazby platné ke dni uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Paseky směr Tálín: NN úprava vedení č: PI Usnesení č. 436/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení nového kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 1415/2 a 1467/18 vše k.ú. Paseky u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 8.582,50 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a.s. akce: Rek. STL Písek, Mírové náměstí II. etapa stránka 7 (celkem 19)

8 Usnesení č. 437/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smluv o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu a přípojky na částech pozemků parc. č. 1750/2, 1753/2, 2218/1, 1740/23 a 1740/40 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smluv dle přílohy. b8) zrušení usnesení zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch OtavaNet s.r.o. akce: Písek, Hradiště optické kabely FFTH Usnesení č. 438/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení svého usnesení č. 637/17 ze dne b9) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek U Hřebčince, par. 7444/1: NN přip.kab. Usnesení č. 439/19 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. zrušení svého usnesení č. 379/19 ze dne zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN s uzemněním na části pozemku parc.č. 2190/7 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) V+J OBUV, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 2090/17 k.ú. Písek (umístění mobilního reklamního zařízení A ) Usnesení č. 440/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 2090/17 o výměře 1 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění mobilního reklamního zařízení reklamní A před domem čp. 33 v Jungmannově ulici v Písku na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den + DPH pro společnost V+J OBUV, s. r. o., IČO , se sídlem Štěpánovice u Českých Budějovic, Třeboňská 235. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 8 (celkem 19)

9 b) Společenství vlastníků jednotek domu čp. 663 v Tyršově ulici v Písku žádost o rozšíření pronájmu části pozemku parc.č. 1801/84 k.ú. Písek Ing. Šatra provoz pro vyvážení podzemního kontejneru na domovní odpad je hodně drahý, město využívá podzemní kontejnery pouze na tříděný odpad. Vedle podzemních kontejnerů by bylo možné umístit i velký kontejner na komunální odpad. Pokud by město vytvořilo pro kontejner místo, občané nemusí platit pronájem pod popelnicemi. Na dotaz Ing. Franců podzemní kontejnery by byly realizovány v rekonstruované části Erbenovy ulice. Ing. Hladík navrhuje schválit žádost do doby vybudování kontejneřiště viz níže. Usnesení č. 441/19 Rada města Písku po projednání rozšíření pronájmu části pozemku parc.č. 1801/84 k.ú. Písek na 3 m 2 s účinností od s nájemným ve výši Kč ročně pro Společenství vlastníků jednotek domu čp. 663 v Tyršově ulici v Písku, IČO , se sídlem Písek, Tyršova 663/44 schvaluje do doby vybudování podzemního kontejneřiště v ul. Erbenova a zároveň umístění kontejneru na SKO. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. Hlasování č. 5: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výpůjčka budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku Uvedla arch. Trambová. DDM uvedlo, že pokud nepůjde o výpůjčku, nemají o pronájem zájem. Bod 3 je rovněž výpůjčka, ale pro Písečan. Ing. Hladíková výpůjčka musí být zdůvodněna. JUDr. Veselý ZUŠ odešla z domu U Koulí z důvodu velkých fin. nákladů na provoz. Pokud si dům pronajme Sladovna, bude muset město navýšit příspěvky na provoz. Dům město prodat nechce. Budova má velmi vysoké náklady na provoz. Dům bude spravovat DDM, bude hradit provozní náklady, bude určeno pro volnočasové aktivity dětí a mládeže. Ing. Hladík informoval i o jednáních se svazkem regionu Písecko. Navrhuje usnesení viz níže uvedeno. Usnesení č. 442/19 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku o výměře užitné plochy cca 899 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 175 k. ú. Písek, pro Dům dětí a mládeže Písek, se sídlem Švantlova ul. 2394, Písek, IČO od do za účelem využití pro činnosti DDM a sdílení prostor v rámci akcí a projektů s ostatními subjekty s připomínkou, že uzavření smlouvy o výpůjčce je stanoveno z důvodu úhrady vysokých provozních nákladů a jde o přechodnou dobu 2let. Rada města pověřuje starostku města podpisem smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Hlasování č. 6: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 2) Pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 111, Karlova ul. v Písku ukončení nájemního vztahu dohodou Usnesení č. 443/19 I. Rada města neschvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s nájemcem Městská knihovna Písek, Alšovo nám. 75, Písek, IČO na pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 111, Karlova ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 143/1 v k. ú. Písek o výměře 85,3 m 2. stránka 9 (celkem 19)

10 II. Rada města schvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s nájemcem Městská knihovna Písek, Alšovo nám. 75, Písek, IČO na pronájem prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 111, Karlova ul. v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 143/1 v k. ú. Písek o výměře 85,3 m 2 a pověřuje starostku města podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 3) Pronájem (výpůjčka) prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku Ing. Hladíková jde o malou částku za pronájem. Mgr. Vanžurová jde o sklad, není určeno pro aktivity dětí a mládeže. Navrhuje usnesení I.c) a II.a). Usnesení č. 444/19 I. Rada města neschvaluje výpůjčku nebytového prostoru kanceláře č o výměře 22 m 2 + poměrné části společ. prostor a WC, sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, pro Folklorní soubor Písečan, spolek, zast. Danielou Kotalovou, předsedkyní spolku, se sídlem Roháčova 258/13, Písek, IČO , za účelem skladování krojů, krojových součástí a rekvizit pro FS Písečan a DFS Písečánek, na dobu neurčitou. II. Rada města schvaluje pronájem nebytového prostoru kanceláře č o výměře 22 m 2 + poměrné části společ. prostor a WC, sloužícího podnikání v objektu čp. 108, Karlova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 134 v k. ú. Písek, pro Folklorní soubor Písečan, spolek, zast. Danielou Kotalovou, předsedkyní spolku, se sídlem Roháčova 258/13, Písek, IČO , za účelem skladování krojů, krojových součástí a rekvizit pro FS Písečan a DFS Písečánek, na dobu neurčitou, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. Hlasování č. 7: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 13) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 445/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 1799, Otavská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 21 o velikosti 2+1 v budově čp. 346, Pražská ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 1 o velikosti 3+1 v budově čp. 1952, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 446/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci: stránka 10 (celkem 19)

11 č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 887, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 3) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností Usnesení č. 447/19 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. B 11 ul. Za Pazdernou čp v Písku se žadatelem místo nájemce. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty s výměrou do 50 m 2 na dobu určitou 1 rok Usnesení č. 448/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 382, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 382, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1575, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1575, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1836, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1836, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1992, tř. Přátelství, Písek pro žadatele, tř. Přátelství 1992, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 2162, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2162, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 31 v čp. 2287, tř. Přátelství, Písek pro žadatele, tř. Přátelství 2287, Písek o 1 rok. stránka 11 (celkem 19)

12 Byty s nájmem na dobu určitou po výpovědi prodloužení. Usnesení č. 449/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 325, Vinařického, Písek pro žadatele, Vinařického 325, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1578, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 1578, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1801, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1801, Písek o 1 rok. Byty v tíživé životní situaci - uplynula sjednaná doba nájmu. Usnesení č. 450/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. Byt s nájmem na dobu určitou po přechodu nájmu bytu. Usnesení č. 451/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 1700, 17. listopadu, Písek, pro žadatele, 17. listopadu 1700, Písek o 1 rok. Podání výpovědi z nájmu bytu. Usnesení č. 452/ Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. stránka 12 (celkem 19)

13 Podání výpovědi z nájmu nebytových prostor. Usnesení č. 453/ Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu nebytových prostor z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 15) Poskytnutí bytu formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 4 ul. Dvořákova čp. 331 v Písku Usnesení č. 454/19 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 4 o velikosti 1+1 v budově čp. 331, ul. Dvořákova, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku Usnesení č. 455/19 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 5 o velikosti 1+1 v budově čp. 1832, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 12 ul. Mírové náměstí čp v Písku Usnesení č. 456/19 Rada města schvaluje jako nájemce bytu č. 12 o velikosti 1+1 v budově čp. 1626, Mírové náměstí, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a jako náhradníka žadatele za nájemné ve výši Kč/měs. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 16) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON ČR Úpravna vody Písek Usnesení č. 457/19 Rada města schvaluje dodatek č. 3 ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy č mezi městem Písek a společností E.ON Distribuce, a.s., zastoupené společností E.ON Česká republika, s.r.o. Zodpovídá: Ing. Filip stránka 13 (celkem 19)

14 K bodu 17) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. Usnesení č. 458/19 Rada města schvaluje bez připomínek dodatek č. 4 k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 18) Dohoda k vymezení spolupráce se Sociální službou SOVY o. p. s. při poskytování tísňové péče prostřednictvím Městské policie Písek Usnesení č. 459/19 Rada města schvaluje Dohodu mezi Sociální službou SOVY o.p.s., Vyšehradská 260, Český Krumlov a Městem Písek, Velké náměstí 114, Písek o vymezení spolupráce při poskytování tísňové péče na katastrálním území města Písek, prostřednictvím Městské policie Písek. Zodpovídá: PhDr. Mgr. Rapant K bodu 19) v. o. s. Smlouva o provozování vlečky Elektropřístroj Písek se společností STENO Usnesení č. 460/19 Rada města schvaluje smlouvu o provozování vlečky Elektropřístroj Písek mezi vlastníkem dráhy městem Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČ a provozovatelem dráhy STENO v.o.s. stavební a inženýrská činnost v kolejové dopravě, Kralupy nad Vltavou, Hůrka 1060, , IČ , zastoupený Josefem Novým společníkem s účinností od a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 20) Nájemní smlouva s Národním technickým muzeem na pronájem sbírkových předmětů pro expozici v Městské vodní elektrárně Usnesení č. 461/19 Rada města schvaluje pronájem 54 ks historických předmětů ze sbírek Národního technického muzea v Praze, umístěných v expozici muzea osvětlovací techniky a elektrifikace v objektu Městské vodní elektrárny, na dobu určitou v trvání 36 měsíců s účinností od a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 21) Pravidla organizační složky Smart Písek Uvedla Mgr. Vanžurová. Navrhuje usnesení schvaluje. stránka 14 (celkem 19)

15 Usnesení č. 462/19 Rada města schvaluje pravidla pro činnost organizační složky Smart Písek. Hlasování č. 8: Pro: 7 proti: 0 zdržel se: 0 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 22) Návrh na změnu počtu zaměstnanců Městského úřadu Písek Uvedla Ing. Hofmanová. Neustále měnící se legislativa sebou přináší i nárůst práce v oblasti státní správy. Dále informovala, že 2 pracovníci na odboru školství budou na dobu určitou, jde o dotační titul. Jednotliví vedoucí přijdou do RM informovat o nárůstu agend na odborech. Finanční zátěž při přijetí 5 zaměstnanců je cca tis. Kč. Na státní správu město dostává poměrnou část prostředků od státu. Ing. Šatra vzhledem ke změně stavebního zákona, došlo k nárůstu počtu vydaných rozhodnutí, další nárůst administrativy je v oblasti vodního zákona, kde i u průzkumného vrtu je potřeba vystavit potvrzení. A i na přestupkovém řízení, které se dělají v rámci ORP. Jde o státní správu. Mgr. Vanžurová požádala radní o informativní hlasování ke každému novému místu. Informativní hlasování o navýšení zaměstnance na odboru ŽP pro 9 Ing. Kovařík posílení o jednoho zaměstnance potřebují hlavně na oddělení dopravně správních agent registr řidičů, zkušební komisaři. Pro zajímavost přečetl srovnání počtu registrovaných vozidel, řidičů, zkoušek na řidičský průkaz apod. Informativní hlasování o navýšení zaměstnance na odboru dopravy pro 8, zdržel se 1 Ing. Klimešová nárůst administrativy přinesla hlavně novela školského zákona. Nárůst je i počet investic u škol, přestupky na odboru školství, ORP mají zvýšenou kontrolní činnost. Informativní lasování o navýšení zaměstnance na odboru školství pro 9 Mgr. Baslerová jde o posílení agendy opatrovanců. V roce 2013 měli 15 opatrovanců, v roce 2019 je očekáván nárůst na 40. Informativní hlasování o navýšení zaměstnance na odboru sociálním pro 8, zdržel se 1 Ing. Filip odbor rozvoje a investic jde o velký nárůst investic města (300 mil. Kč), dnes není žádná projektová dokumentace bez komplikací. JUDr. Veselý bude složité pracovníka najít. Informativní hlasování o navýšení zaměstnance na odbor investic pro 9 JUDr. Veselý navrhuje stanovit počet zaměstnanců na 170 a to bez odboru dopravy a sociálního odboru. Hlasování č. 9 o návrhu JUDr. Veselého: pro: 1 proti: 2 zdržel se: 6 Hlasování č. 10 o původním návrhu: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Usnesení č. 463/19 Rada města stanovuje celkový přepočtený stav zaměstnanců Městského úřadu Písek na 172 osob. stránka 15 (celkem 19)

16 Hlasování č. 10: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 23) Písecká klíčenka informace o záměru postupného zavádění do základních škol Uvedla Mgr. Vanžurová. Navrhuje usnesení dle návrhu. Ing. Hladík na základě častých dotazů ověřil u dodavatele, že si uživatelé nebudou muset zřizovat účet u ČSOB. Usnesení č. 464/19 Rada města projednala informaci o záměru postupného zavádění Písecké klíčenky do základních škol zřizovaných městem Písek včetně podmínek distribuce a správy. Hlasování č. 11: Pro: 8 proti: 0 zdržel se: 0 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 24) Revokace usnesení rady města č. 401/19 Uvedla Mgr. Vanžurová. Navrhuje do usnesení doplnit dle možností města Písek Usnesení č. 465/19 Rada města 1. schvaluje revokaci usnesení č. 401/19 přijatého na schůzi rady dne udělení souhlasu s ubytováním až 200 pracovníků ze Srbska na území města Písek schvaluje za podmínek, že tito pracovníci budou pobývat na území města Písek pokud možno se svými rodinami, respektive manželi či partnery, tito pracovníci budou po příjezdu ubytováni na adrese: Ubytovna JITEX, U Vodárny 1506, Písek a na základě společné dohody bude následně pro vytipované zaměstnance (ideálně rodiny) dle možností města Písek vyhledáno ve spolupráci s Městským úřadem Písek ubytování v bytech, před jejich příjezdem bude město Písek ze strany zaměstnavatele informováno o termínu příjezdu, skutečném počtu osob a věkovém složení, aby mohlo být připraveno na zařazení dětí do základních či mateřských škol a zároveň budou těmito pracovníky postupně nahrazováni agenturní pracovníci. Jednou za tři měsíce se společností Faurecia Components Písek, s. r. o. proběhne informativní schůzka k plnění podmínek stanovených Radou města Písek a město Písek bude informováno o aktuální situaci týkající se zaměstnanosti ve společnosti Faurecia Components Písek, s. r. o. Hlasování č. 12: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Mgr. Bc. Hanus K bodu 25) Žádost o poskytnutí dat Zeměměřickým úřadem Usnesení č. 466/19 Rada města schvaluje žádost č /2 o poskytnutí dat: - ZABAGED - polohopis - všechny vrstvy, - ZABAGED - výškopis 3D vrstevnice, - Digitální model reliéfu ČR 5. generace (DMR 5G), - Digitální model povrchu ČR 1. generace (DMP 1G), stránka 16 (celkem 19)

17 Zeměměřickým úřadem, Pod sídlištěm 1800/9, Praha 8, IČ městu Písek, za cenu poštovného ve výši 99 Kč v případě, že data přesáhnou velikost 500 MB. Zodpovídá: Ing. Jambura K bodu 26) Žádost o povolení vstupu do chodníku v Dobrovského ulici Uvedl Ing. Hladík. Usnesení č. 467/19 Rada města po projednání žádosti vstupu do chodníku v Dobrovského ulici před domem čp. 534/12 uděluje výjimku v ochranném moratoriu žadateli, za podmínek stanovených správcem komunikací Městskými službami Písek s.r.o. Hlasování č. 13: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: p. Hrádek K bodu 27) Žádost o vydání povolení k vjezdu do vybraných míst Uvedl Ing. Hladík. Navrhuje usnesení neschvaluje. Usnesení č. 468/19 Rada města neschvaluje vydání dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěších zón pro žadatele společnost Asper Ut s.r.o. pro vozidlo R.Z. 1TK (vlastník CARMIPEX CONSULTING s.r.o.) s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. Hlasování č. 14: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Kovařík K bodu 28) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 469/19 Rada města po projednání žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro koncerty v rámci ALKAFEST 2019, u stánku s občerstvením Udírna v ulici Hradišťská 326, Písek, žadatel Alena Kašperová, Nemotice 74, Vyškov, IČO , zastoupena Miloslavem Kašperem, venkovní prostor od (soboty) do 24:00 hod. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 29) Informace z jednání komisí Arch. Trambová informace z komise pro urbanismus a architekturu zateplení bývalé budovy OV KSČ. Ing. Franců proč se o tom město nedozvědělo dříve? Investor opomněl uvědomit autory původního projektu. stránka 17 (celkem 19)

18 Ing. Jambura rekonstrukce pláště se dělá bez územního rozhodnutí i bez územního souhlasu. Je vydané stavební povolení Ministerstvem vnitra a odbor výstavby se k tomuto nemůže vyjadřovat. Pouze památkář má právo dávat závazné stanovisko. Město nebylo účastníkem řízení. Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 30) Různé a) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Rozšíření turistické atraktivity Zážitkový park Parkour Pumptrac Word Cup Usnesení č. 470/19 Rada města schvaluje uchazeče Way to Nature, s.r.o., se sídlem Svatoplukova 1222/24, Vítkovice, Ostrava, IČO za cenu Kč bez DPH, dodavatelem veřejné zakázky Rozšíření turistické atraktivity Zážitkový park Parkour Pumptrack Word Cup. Zodpovídá: Ing. Filip b) Udělení plné moci pro Ing. Tomana Mgr. Vanžurová informuje radu město o zmocnění vedoucího finančního odboru k vyřízení všech náležitostí vedoucí k přidělení LEI kódu, který je nezbytný pro obchodování na finančních trzích. Usnesení č. 471/19 Rada města schvaluje zmocnění pro vedoucího finančního odboru Ing. Ladislava Tomana k vyřízení všech náležitostí vedoucí k přidělení LEI kódu. Hlasování č. 15: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: Ing. Toman c) Udělení plné moci pro PhDr. Prokýška Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení viz níže uvedeno. Usnesení č. 472/19 Rada města potvrzuje PhDr. Miloše Prokýška, Ph. D. ve funkci: vedoucí organizační složky Smart Písek a zmocňuje jej v zastupování v projektu s názvem Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT města Písek v úkonech uvedených v příloze. Hlasování č. 16: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Zodpovídá: PhDr. Prokýšek stránka 18 (celkem 19)

19 d) Týden Evropské mobility Mgr. Vanžurová informovala radu města o akci a navrhuje usnesení viz níže uvedeno: Usnesení č. 473/19 Rada města schvaluje zapojení města do kampaně Evropského týdne mobility 2019 Charta Hlasování č. 17: pro: 9 proti: 0 zdržel se: 0 Různé Arch. Trambová informovala o schůzce se Židovskou obcí 22. srpna ohledně synagogy. Jednání rady města ukončila paní starostka v 15:50 hodin. Mgr. Eva Vanžurová starostka města V Písku dne: MUDr. Michal Turek ověřovatel zápisu V Písku dne: Zapsala: Lenka Hosnedlová stránka 19 (celkem 19)

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.10.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

5. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 5. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 12. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 17. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 26. června 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011

PŘEHLED USNESENÍ. 14. schůze Rady města Uherské Hradiště konané dne /14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 PŘEHLED USNESENÍ 14. schůze Rady města Uherské konané dne 24.5.2011 202/14/RM/2011 Plnění rozpočtu města za první čtvrtletí 2011 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu města 1. Vzít na vědomí plnění rozpočtu

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

60. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 60. schůze Rady města Rychvald, dne 24. 10. 2016 Kontrola usnesení 60/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc listopad 2016 60/2. Rada

Více

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ.

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ. Z á p i s ze 7. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.03.2017 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, vedoucí FO

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání

bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání MĚSTYS DRNHOLEC ZÁPIS Z 13. SCHŮZE RADY MĚSTYSE DRNHOLEC KONANÉ DNE 27.04.2015 V BUDOVĚ ÚŘADU MĚSTYSE DRNHOLEC Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Souhrn usnesení z 2. jednání rady města, konané dne 24.01.2018 v 16:00 hod., zasedací místnost MěÚ Přítomni: Radim Šimáně, Václav Grűnwald,

Více