Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R."

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni JUDr. L. Průša PROGRAM 1) Změna závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše 3) Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci ZŠ T. Šobra 4) Návrh zadání výběrového řízení na pronájem lyžařského svahu v Písku 5) Návrh zadání veřejné zakázky Nástupní prostor Nemocnice Písek 6) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek 7) Návrh na zrušení a opakované zadání veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM města Písek 10) Jmenování hodnotící komise veřejné zakázky Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek 11) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města 18) Smlouva o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku se společností Strategic Consulting s. r. o. 19) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy v rámci stavby Nástupní prostor Nemocnice Písek se společností E.ON Distribuce a. s.

2 20) Smlouva o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na nákup elektromobilu 21) Smlouva o poskytnutí technického zařízení a instalace systému určeného pro zpracování digitalizovaných fotografií a podpisů se společností CENDIS, s. p. 22) Smlouva o provozování hostované elektronické spisové služby s organizacemi zřizovanými městem Písek 23) Smlouva na úklid v objektech Městské policie Písek s firmou SU-servis s. r. o. 24) Smlouva o spolupráci plán města firmy EUROPROGRESS 25) Dodatek k servisní smlouvě Basic se společností IterSoft s. r. o. 26) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Amazonetta Energy, s. r. o. na akci Smart areál alternativní energetiky Písek 1. etapa 27) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa se společností EUROVIA CS, a. s. 28) Dodatek k příkazní smlouvě se společností MAZEPPA s. r. o. na akci Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek 29) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností KOČÍ a. s. na akci Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek 30) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E. ON Distribuce, a. s. plavecký bazén Písek 31) Dodatky ke smlouvám o nájmu bytu školské areály 32) Darovací smlouva na podporu činnosti města Písek 33) Darovací smlouva od společnosti ENESA a. s. na přípravu studie 34) Oprava mostních konstrukcí 35) Knihovní řád Městské knihovny Písek včetně ceníku 36) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačního programu MMR Národní program podpory cestovního ruchu v regionech 37) Udělení souhlasu s ubytováním zahraničních pracovníků 38) Petice č. 3/2018 za rozšíření točny autobusu a parkování osobních aut na Hradišti 39) Výjimka z vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického centra města Písek 40) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 41) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 42) Informace z jednání komisí 43) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Písek Změna závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Usnesení č. 536/18 Rada města změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 5) Domovní a bytové správy města Písek schvaluje. Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 19)

3 K bodu 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše Usnesení č. 537/18 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek na spolufinancování akce Zabezpečení mateřských škol ve výši 210 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 3) Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci ZŠ T. Šobra Usnesení č. 538/18 Rada města schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 1 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČ: od společnosti Pomáháme školám k úspěchu o. p. s., se sídlem Hvězdova 1716/2b, Nusle, Praha 4, IČO: Ing. M. Cibulková K bodu 4) Návrh zadání výběrového řízení na pronájem lyžařského svahu v Písku Usnesení č. 539/18 Rada města schvaluje návrh zadání výběrového řízení na pronájem lyžařského svahu v Písku a pověřuje administrací výběrového řízení odbor investic a rozvoje s připomínkou k čl. 2, bod 2.1 smlouvy o nájmu bude upravena výpovědní lhůta k běžného roku. K bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky Nástupní prostor Nemocnice Písek Usnesení č. 540/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Nástupní prostor Nemocnice Písek a pověřuje starostku města podpisem výzvy k podání nabídek a zadávací dokumentace. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: 1. místostarosta, Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Lukáš Tryml (Nemocnice Písek, a. s.), Bc. Alena Frdlíková, Krajský úřad Jihočeského kraje, Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, náhradníci: 2. místostarosta, Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Mgr. Jaroslava Říhová (Nemocnice Písek, a. s.), Ing. Miloš Juha, Ph.D., Krajský úřad Jihočeského kraje, Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK a pověřuje starostku města podpisem ustanovení komise. K bodu 6) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek stránka 3 (celkem 19)

4 Usnesení č. 541/18 Rada města 1. schvaluje vyloučení účastníka K&K TECHNOLOGY a. s., Koldinova 672, Klatovy, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa - ČOV Písek, 2. schvaluje návrh na zrušení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa - ČOV Písek zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů., Ing. R. Honzík K bodu 7) Návrh na zrušení a opakované zadání veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení Usnesení č. 542/18 Rada města 1. schvaluje zrušení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o zrušení výběrového řízení, 2. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky - Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiérová zařízení opakované zadání, 3. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek na výše uvedené veřejné zakázky ve složení: členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor IR), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), Ing. Jan Svoboda (projektant Studio A.B.S., spol. s r. o.), Mgr. Roman Dub (ředitel knihovny), Ing. Zdeněk Adámek (odborná komise), Arch. Vlastimil Teska (odborná komise), Ing. Jan Veselý (odbor IT), náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Jelínek (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), Bc. Michal Fiedler (odbor IR), Ing. Petr Matoušek (odbor IR), Václav Sloup (odbor IR), Josef Hrádek (Městské služby Písek, s. r. o.), Ing. Petr Fojtík (odbor IT). K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry Usnesení č. 543/18 Rada města schvaluje účastníka Compo Praha Interiéry s. r. o., Růžová 1522/16, Nové Město, Praha 1, IČO: za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání interiéry a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo po obdržení certifikátů splňující požadavky uvedené v zadávací dokumentaci. stránka 4 (celkem 19)

5 K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM města Písek Usnesení č. 544/18 Rada města 1. schvaluje uchazeče Hrdlička spol. s r. o., se sídlem Za Lužinami 1084/33, Praha 5 Stodůlky, IČO: za nabídkovou cenu Kč bez DPH za 1 rok, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Zabezpečení správy, údržby a aktualizace DTM města Písek, 2. schvaluje uchazeče TKP geo s. r. o., se sídlem Plánská 1854/6, České Budějovice, IČO: jako druhého v pořadí za nabídkovou cenu Kč bez DPH za 1 rok. Ing. J. Jambura, K bodu 10) Jmenování hodnotící komise veřejné zakázky Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek Usnesení č. 545/18 Rada města schvaluje komisi pro otevírání obálek a posouzení nabídek veřejné zakázky v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek ve složení PhDr. Miloš Prokýšek, Ph.D., JUDr. Josef Knot, Michal Jánský, JUDr. Csaba Csorba (HAVEL & PARTNERS s. r. o.), Veronika Chodlová (EduPro), náhradníky ve složení: Ing. Michaela Michalcová, Mgr. Lucie Wellartová (HAVEL & PARTNERS s. r. o.), Ing. Vladimír Zadina. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 11) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Nádražní, Teplárna: NN přip. kab. Usnesení č. 546/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, uzemnění a kabelové skříně na částech pozemků parc. č. 948/2, 1553/7, 1553/9, 2166/1, 2167/7 a parc. č. st vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru dopravy a životního prostředí ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Hradiště u Písku, parc. č. 724/12 stránka 5 (celkem 19)

6 Usnesení č. 547/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 608/23 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Sedláčkova ACE sport: NN přip. kab. Usnesení č. 548/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 1779/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Zeyerova, byt. Dům C: NN přip. kab. Usnesení č. 549/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 948/17 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Výstaviště, kultur. akce: NN přip. kab. Usnesení č. 550/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelového pilíře a uzemnění na částech pozemků parc. č. 290/2, 290/3 a parc. č. 290/4 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. stránka 6 (celkem 19)

7 Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: NTL plynovod sídliště Jih, Písek 1. etapa Usnesení č. 551/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 2185/1, 1258/111, 1258/33, 1258/35, 1258/36, 1258/24, 1258/98 a 2185/6 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení služebnosti inženýrské sítě SIMELON, s. r. o. Písek: Dukla optický kabel Usnesení č. 552/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního optického vedení na částech pozemků parc. č. 235/12, 235/1, 235/8, 235/5, 359/1, 2101/2, 237/3, 237/4, 237/1 a 355/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru dopravy a odboru životního prostředí ve prospěch SIMELON s. r. o., IČO , Ant. Barcala 1446/26a, České Budějovice za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti inženýrské sítě bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení přípojky tlakové kanalizace a vodovodních přípojek pro pozemky parc. č. 433/62 a 433/18 k. ú. Semice u Písku ve prospěch žadatelů Usnesení č. 553/18 I. Rada města Písku po projednání ruší usnesení č. 476/18 ze dne II. Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 2. Předmětem smlouvy je uložení přípojky tlakové kanalizace na částech pozemků parc. č. 429/3, 429/1, 433/16 a 433/59 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby přípojky tlakové kanalizace, dále provádět na přípojce tlakové kanalizace úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti ve prospěch každého vlastníka pozemků parc. č. 433/62 a 433/18 vše k. ú. Semice u Písku v současnosti ve vlastnictví žadatelů za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na stránka 7 (celkem 19)

8 zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. 2. schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle přílohy č. 3. Předmětem smlouvy je uložení vodovodních přípojek na částech pozemků parc. č. 429/3 a 429/1 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby vodovodních přípojek, dále provádět na vodovodních přípojkách úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti ve prospěch každého vlastníka pozemků parc. č. 433/62 a 433/18 vše k. ú. Semice u Písku v současnosti ve vlastnictví žadatelů za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) Souhlas vlastníka pozemku parc.č. 1002/8 k.ú. Písek s vybudováním parkovacího stání a chodníku ve prospěch společnosti KOČÍ holding, a.s. Usnesení č. 554/18 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka s vybudováním parkovacího stání a chodníku na pozemku parc. č. 1002/8 k. ú. Písek ve prospěch společnosti KOČÍ holding a. s., IČO , K Lipám 132, Písek Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek výpůjčka pozemků parc. č. 125, parc. č. 130/7, parc. č. st. 2472/6, parc.č.st. 2472/7, parc. č. 124/3 a části pozemku parc. č. 126/3 vše k. ú. Písek Usnesení č. 555/18 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku pozemků parc. č. 125 o výměře 610 m 2, pozemku parc. č. 130/7 o výměře 3505 m 2, pozemku parc.č.st. 2472/6 o výměře 531 m 2, parc.č.st. 2472/7 o výměře 18 m 2, parc. č. 124/3 o výměře 127 m 2 a části pozemku parc. č. 126/3 o výměře 265 m 2 vše k. ú. Písek za účelem využití jako hřiště a sportoviště na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok pro Základní školu Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školu Písek, IČ , sídlem Písek, Tylova 239. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o výpůjčce pozemků. b) Žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1972/3 k. ú. Písek Usnesení č. 556/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1972/3 o výměře 231 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 8 (celkem 19)

9 c) p. Pavel Kovanda žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc. č. 1258/35 k. ú. Písek (pozemek pod novinovým stánkem) Usnesení č. 557/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1258/35 o výměře 7 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem na další 2 roky, tj. do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka pro pana Pavla Kovandu, IČO , sídlem Písek, Jablonského 402. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. d) Písecká zdravotní, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 331/1 k. ú. Písek Usnesení č. 558/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 331/1 o výměře 24 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění kontejneru o rozměrech cca 6 x 4 m na uskladnění zahradní techniky a techniky na úklid sněhu na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /rok pro společnost Písecká zdravotní, a. s., IČO , sídlem Praha 1 Nové Město, Na Florenci 2116/15. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. e) Návrh na vypovězení smlouvy o nájmu části pozemku parc. č. 962/24 k. ú. Písek Usnesení č. 559/18 Rada města Písku po projednání schvaluje vypovězení smlouvy o nájmu části pozemku parc. č. 962/24 o výměře 700 m 2 k. ú. Písek uzavřené s nájemcem, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podáním výpovědi. f) Návrh na vypovězení smlouvy o nájmu části pozemku parc. č. 2221/4 k. ú. Písek Usnesení č. 560/18 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje vypovězení smlouvy o nájmu části pozemku parc. č. 2221/4 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek uzavřené s paní Mgr. Zuzanou Figurovou, IČO , sídlem Havířov Šumbark, Moravská 391/5. Rada města pověřuje starostku podáním výpovědi. 2. schvaluje odepsání pohledávky za pronájem části pozemku parc. č. 2221/4 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek za roky ve výši Kč. K bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o povolení o výprose stránka 9 (celkem 19)

10 Usnesení č. 561/18 Rada města schvaluje výprosu prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 454, Čechova ulice v Písku, jehož vypůjčitelem je na základě smlouvy o výpůjčce ze dne Městské středisko sociálních služeb, nábřeží 1. máje 2142, IČO , pro výprosníka šachový klub ŠACHklub Písek, o. s. Jablonského 392, IČO ) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu prostor sloužícího podnikání č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku Usnesení č. 562/18 Rada města schvaluje podnájem části prostor sloužícího podnikání č. 5A 511 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemci jsou na základě smlouvy o nájmu prostor sloužícího podnikání ze dne žadatelé (kadeřnictví), pro podnájemce. K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 563/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 107, Nádražní, Písek pro žadatele, Nádražní 107, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 224, K Háječku, Písek pro žadatele, K Háječku 224, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20 v čp. 346, Pražská, Písek pro žadatelku, Pražská 346, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 403, Třebízského, Písek pro žadatele, Třebízského 403, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 408, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 408, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 948, Jeronýmova, Písek pro žadatelku, Jeronýmova 948, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1628, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1700, 17. listopadu, Písek pro žadatele, 17. listopadu 1700, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1836, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1836, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1958, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 1958, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 27 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 23 v čp. 1987, Budovatelská, Písek pro žadatelku, Budovatelská 1987, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 2242, Harantova, Písek pro žadatelku, Harantova 2242, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 2287, třída Přátelství, Písek pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek o 1 rok. stránka 10 (celkem 19)

11 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 332, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 332, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 383, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 383, Písek o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 392, Jablonského, Písek pro žadatele, Jablonského 392, Písek o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 32 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 948, Jeronýmova, Písek pro žadatele, Jeronýmova 948, Písek o 1 rok. 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 23. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 24. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 25. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1748, Dr. M. Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. M. Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 26. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. 27. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 1953, Truhlářská, Písek pro žadatele, Truhlářská 1953, Písek o 1 rok. 28. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 564/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 3 o velikosti 1+0 v budově čp. 949, Erbenova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 7 o velikosti 1+1 v budově čp. 394, Jablonského ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 5225/1 v k. ú. Písek, č. 11 o velikosti 2+1 v budově čp. 342, Čechova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 9 o velikosti 2+1 v budově čp. 336, Dvořákova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k. ú. Písek, č. 9 o velikosti 3+1 v budově čp. 363, Na Stínadlech ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. stránka 11 (celkem 19)

12 2) Žádost o schválení převodu práv a povinností Usnesení č. 565/18 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2A v čp. 448/8, Čechova ul. v Písku se žadateli místo původního nájemce. K bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 4 ul. Drlíčov čp. 138 v Písku Usnesení č. 566/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 4 o velikosti 1+0 v budově čp. 138, ul. Drlíčov, která je součástí pozemku stavební parcely č. 184 v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 2 ul. Kollárova čp v Písku Usnesení č. 567/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 2 o velikosti 1+1 v budově čp. 1801, ul. Kollárova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 2 ul. Pražská čp. 346 v Písku Usnesení č. 568/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 2 o velikosti 2+1 v budově čp. 346, ul. Pražská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 12 ul. Smrkovická čp v Písku Usnesení č. 569/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 12 o velikosti 2+1 v budově čp. 2172, ul. Smrkovická, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. stránka 12 (celkem 19)

13 K bodu 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 570/18 Rada města: 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 48 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelkou bytem Písek na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 83 v domě č. 454 ulice Čechova žadatelem, bytem Písek na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 18) Smlouva o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku se společností Strategic Consulting s. r. o. Usnesení č. 571/18 Rada města schvaluje smlouvu o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku mezi městem Písek, se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, IČ a Strategic Consulting s. r. o., se sídlem Pod Rapidem 10, Praha 10, IČ Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 19) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy v rámci stavby Nástupní prostor Nemocnice Písek se společností E.ON Distribuce a. s. Usnesení č. 572/18 Rada města schvaluje smlouvu o přeložce zařízení distribuční soustavy č v rámci stavby Nástupní prostor Nemocnice Písek v ceně Kč bez DPH mezi městem Písek a E.ON Distribuce a. s., IČO K bodu 20) Smlouva o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na nákup elektromobilu Usnesení č. 573/18 Rada města schvaluje znění smlouvy č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí České republiky, IČO , sídlem Kaplanova 1931/1, Praha 11 na akci Nákup nového osobního elektromobilu ve výši Kč. K bodu 21) Smlouva o poskytnutí technického zařízení a instalace systému určeného pro zpracování digitalizovaných fotografií a podpisů se společností CENDIS, s. p. stránka 13 (celkem 19)

14 Usnesení č. 574/18 Rada města schvaluje smlouvu o poskytnutí technického zařízení a instalace systému určeného pro zpracování digitalizovaných fotografií a podpisů s CENDIS, s. p., nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12, Praha 1, IČO Ing. J. Votýpka K bodu 22) Smlouva o provozování hostované elektronické spisové služby s organizacemi zřizovanými městem Písek Usnesení č. 575/18 Rada města schvaluje smlouvu o provozování hostované elektronické spisové služby s organizacemi: - Městská knihovna Písek, Alšovo nám. 85/14, Písek, IČO , - Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek, IČO , - Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO , - Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek, IČO , - Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČO s cenou Kč bez DPH za každou organizaci (cenu hradí město Písek). Ing. J. Votýpka K bodu 23) s. r. o. Smlouva na úklid v objektech Městské policie Písek s firmou SU-servis Usnesení č. 576/18 Rada města schvaluje smlouvu na úklid v objektech Městské policie Písek, Komenského 85 a Portyč, Přemyslova 400 v Písku uzavřenou mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek a firmou SU-servis s. r. o., Hraniční 6, České Budějovice IČO: za nabídkovou cenu Kč bez DPH (5.662,80 Kč s DPH) za jeden měsíc. PhDr. Mgr. J. Rapant K bodu 24) Smlouva o spolupráci plán města firmy EUROPROGRESS Usnesení č. 577/18 Rada města schvaluje smlouvu o spolupráci mezi městem Písek a firmou Ing. Miroslav Hartmann, Hradecká 409, Hradec Králové, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 25) Dodatek k servisní smlouvě Basic se společností IterSoft s. r. o. Usnesení č. 578/18 Rada města schvaluje dodatek č. 1 k servisní smlouvě Basic k aplikacím Lesmistr SSL a Forester GPS, uzavřené dne s poskytovatelem IterSoft s. r. o., Nábřeží Krále Jiřího 774, Choceň, IČO stránka 14 (celkem 19)

15 Ing. J. Votýpka K bodu 26) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností Amazonetta Energy, s. r. o. na akci Smart areál alternativní energetiky Písek 1. etapa Usnesení č. 579/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne akce Smart areál alternativní energetiky Písek 1. etapa, objednatel město Písek, zhotovitel Amazonetta Energy, s. r. o., IČO , se sídlem Kašperskohorská 26, Rejštejn. K bodu 27) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa se společností EUROVIA CS, a. s. Usnesení č. 580/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 3. etapa mezi městem Písek a společností EUROVIA CS, a. s., IČO , se sídlem Národní 138/10, Praha 1, PSČ K bodu 28) Dodatek k příkazní smlouvě se společností MAZEPPA s. r. o. na akci Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek Usnesení č. 581/18 Rada města schvaluje návrh dodatku č. 1 k příkazní smlouvě ze dne se společností MAZEPPA s. r. o., ve věci zastoupení zadavatele ve veřejné zakázce Stanice energetického využití kalu a biomasy I. etapa ČOV Písek. K bodu 29) Dodatek ke smlouvě o dílo se společností KOČÍ a. s. na akci Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek Usnesení č. 582/18 Rada města schvaluje dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne uzavřené se společností KOČÍ a. s., IČO , sídlem K Lipám 132, Písek k akci Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek v ceně navýšené o ,72 Kč bez DPH. K bodu 30) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E. ON Distribuce, a. s. plavecký bazén Písek stránka 15 (celkem 19)

16 Usnesení č. 583/18 Rada města schvaluje dodatek č. 2 ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy č mezi městem Písek a společností E.ON Distribuce, a. s., zastoupenou společností E.ON Česká republika, s. r. o. K bodu 31) Dodatky ke smlouvám o nájmu bytu školské areály Usnesení č. 584/18 Rada města 1. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem - areál ZŠ Tomáše Šobra, Šobrova 2070, Písek, 2. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemkyní areál ZŠ Svobodné, Dr. M. Horákové 1720, Písek, 3. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem areál ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek, 4. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem areál 15. MŠ, Erbenova 2080, Písek, 5. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem areál 13. MŠ, tř. Přátelství 2065, Písek, 6. schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem areál 8. MŠ, Zeyerova 1683, Písek, 7. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem areál ZŠ Jana Husa, Husovo nám. 725, Písek. Ing. M. Cibulková K bodu 32) Darovací smlouva na podporu činnosti města Písek Usnesení č. 585/18 Rada města schvaluje darovací smlouvu o poskytnutí daru ve výši Kč od JUDr. Luboše Průši na podporu činnosti města Písek. Ing. L. Toman K bodu 33) Darovací smlouva od společnosti ENESA a. s. na přípravu studie Usnesení č. 586/18 Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč s DPH od společnosti ENESA a. s., IČO , sídlem U Voborníků 852/10, Praha 9, PSČ dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro město Písek, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, PSČ K bodu 34) Oprava mostních konstrukcí Usnesení č. 587/18 Rada města pověřuje Městské služby Písek s. r. o. zajišťováním projektové přípravy a zajištěním realizace opravy lávky přes městský ostrov (SO-201 Lávka ev. č. PI-010 a SO- stránka 16 (celkem 19)

17 202 Lávka ev. č. PI-011), případně mostního objektu v Ostrovní ulici (SO-203 most v Ostrovní ulici ev. č. PI-013) v závislosti na finančních prostředcích daných schváleným městským rozpočtem, dle předložené varianty č. 1. J. Hrádek K bodu 35) Knihovní řád Městské knihovny Písek včetně ceníku Usnesení č. 588/18 Rada města schvaluje Knihovní řád Městské knihovny Písek včetně ceníku s účinností od Mgr. R. Dub K bodu 36) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačního programu MMR Národní program podpory cestovního ruchu v regionech Usnesení č. 589/18 Rada města schvaluje záměr destinační společnosti Píseckem, s. r. o. na podání žádosti o dotaci z dotačního programu MMR Národní program podpory cestovního ruchu v regionech. M. Jánský K bodu 37) Udělení souhlasu s ubytováním zahraničních pracovníků Usnesení č. 590/18 Rada města neschvaluje udělení souhlasu s ubytováním 50 pracovníků z Mongolska na území města Písku. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 38) Hradišti Petice č. 3/2018 za rozšíření točny autobusu a parkování osobních aut na Usnesení č. 591/18 Rada města bere na vědomí podnět občanů ve věci žádosti o rozšíření točny autobusu a parkování osobních aut na Hradišti. Ing. M. Kovařík K bodu 39) města Písek Výjimka z vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického centra Usnesení č. 592/18 Rada města po projednání uděluje výjimku z článku 4 odst. 11 vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického města Písek pro dům č. p. 27 Velké náměstí, Písek (budova Komerční banky Písek) dle žádosti Ing. arch. Zbyňka Skaly, zplnomocněného zástupce stavebníka RG Investment, otevřený podílový fond, Pobřežní 620/3, Praha stránka 17 (celkem 19)

18 8 za účelem osazení střešních oken do ulice Fráni Šrámka umožňující rozšíření o vestavbu do podkroví. Ing. J. Jambura K bodu 40) Zastavení řízení o povolení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 593/18 Rada města po projednání zpětvzetí žádosti žadatele Číšník Group s. r. o., Sokolovská 231/35, Praha, IČO , zastoupena Janem Křišťanem, Kocínova 140, Písek o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, zastavuje řízení a pověřuje odbor školství a kultury vyhotovením usnesení o zastavení řízení. Ing. M. Cibulková K bodu 41) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 594/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro hudebně - divadelní klub Divadlo Pod čarou, Tyršova 28, Písek, IČO , zastoupený Miroslavem Pokorným, Písek v rozsahu pá-so do 03:00 h, ne-čt do 01:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro Kulturní dům, nábřeží 1. máje 1605, Písek, žadatel Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , zastoupené Mgr. Josefem Kašparem v rozsahu po-ne do 03:00 h, 3. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Captain Morgan, Kocínova 140, Písek, žadatel Číšník Group s. r. o., Sokolovská 231/35, Praha, IČO , zastoupena Janem Křišťanem, Kocínova 140, Písek v rozsahu po-čt do 24:00 h, pá-so do 03:00h, 4. schvaluje udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Filmový Písek, v Kině Portyč, žadatel Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , zastoupené Mgr. Josefem Kašparem, vnitřní prostor v rozsahu (čt-po) do 03:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 42) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 43) Různé Žádost o udělení výjimky z moratoria na provádění výkopových prací v zimním období stránka 18 (celkem 19)

19 Usnesení č. 595/18 Rada města po projednání žádosti uděluje výjimku z moratoria na provádění výkopových prací v zimním období od do společnosti SYSTHERM s. r. o., K Papírně 26, Plzeň za podmínek stanovených správcem komunikací Městskými službami Písek s. r. o., především převzetí zodpovědnosti za údržbu předmětné části komunikace, na akci Přechod parovodu na horkovod, Písek. J. Hrádek V Písku dne stránka 19 (celkem 19)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18

MĚSTO FULNEK. Usnesení. ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne čís. 2260/118/ /118/18 MĚSTO FULNEK Usnesení ze 118. schůze Rady města Fulnek konané dne 27.09.2018 čís. 2260/118/18-2274/118/18 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané 7.12.2016 RM-1146/37/2016 Rada města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m s c hůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 36. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne

Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne Rada měs ta Humpol ec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 8. schůze Rady mě s ta Humpolec, která se konala d ne 10.4. 20 19 176/8/RM/2019 Kontrola plnění usnesení ze 7. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 22.07.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

84. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 84. schůze Rady města Rychvald, dne 21. 08. 2017 Kontrola usnesení 84/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání sportovní komise 84/2. Rada města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 6. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 3.12.2018 69/6/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna ze 108. až 149. schůze RM z období 2014-2018 a

Více

Zápis z 7. zasedání rady města

Zápis z 7. zasedání rady města Zápis z 7. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 08. 01. 2019 od 08.15 hod do 9.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Tisk č. 1 Smlouva o budoucí

Více

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

109. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 109. schůze Rady města Rychvald, dne 15. 06. 2018 Kontrola usnesení 109/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 109/2. Rada města

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.11.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

87. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 87. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 09. 2017 Kontrola usnesení 87/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání kulturní komise 87/2. Rada města

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více